MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Kharisma

SHOUD 2: „Kharisma 2” – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson pe
4 octombrie 2014
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, încântat de ceva muzică decentă* (râsete și aplauze) și de a fi aici cu fiecare dintre voi. Eu sunt Adamus din Domeniul Suveran.
 
*Referindu-se la un videoclip cu muzica lui Vivaldi, Cele Patru Anotimpuri: Vara, interpretat de Nicola Benedetti.
 
Haideți să respirăm profund și, înainte de a face orice altceva în această adunare, haideți să stingem luminile de la audiență și doar să simțiți energiile. Doar simțiți energiile din cameră, fiind cu voi înșivă, simțiți frumusețea acestei întâlniri, simțiți energiile și fiecare dintre voi cei ce ascultați on-line (prin internet). Doar oferiți-vă un moment.
 
(pauză lungă)
 
Respirați profund și simțiți toate straturile energiei, tot ceea ce se întâmplă în cameră.
 
(pauză)
 
Acum, câteva lucruri importante, pe măsură ce avansăm, în această adunare.
 
Mai întâi de toate, în următoarele 90 de minute va avea loc puțină distragere, puțin divertisment, sau poate unele cuvinte ce vă vor inspira. Dar, mai mult decât orice, această adunare reprezintă, pentru fiecare dintre voi, acel timp pe care vi-l oferiți vouă înșivă; acel timp în care doar respirați profund și vă relaxați în iluminarea voastră. Ah!
 
Este atât de dificil acolo, în lumea de zi cu zi, este atât de mult zgomot și haos, trec atât de multe prin mintea voastră. Așa încât ați venit aici, iar motivul real pentru această adunare nu este acela de a auzi ceva profund - pentru că, astăzi, nu urmează să auziți nimic nou, în niciun fel. Hm. Da.
 
Oh, știu că mulți dintre voi sunt dependenți de „ceva nou". Da. (unii chicotesc) Veniți aici spunând: „Ce e nou? Ce mai e nou? Ce urmează?" Nu. Nu este nimic nou. Totul a fost spus înainte, dacă nu de mine sau Tobias, de altcineva. Nu este nimic nou, pentru că voi sunteți deja acolo. Sunteți deja acolo. Doar experimentați cum este să ajungeți acolo.
 
Îi dau afară pe cei care sunt dependenți de „nou". Uneori, vreau să le spun, mai întâi, de ce aveți nevoie de nou, dacă nici măcar nu ați integrat sau înțeles ce este vechi? Ah. Dar ei măsoară acest conținut spiritual, ceea ce aud de la învățători spirituali, pe baza a „Este nou?" Nu. Nimic nu este nou. Nu este, deloc.
 
Lucrul uimitor este că totul se află chiar aici. Pot să privesc la voi și să nu văd omul limitat, ci ființa umană care este deja iluminată; ființa umană care nu se mai află în căutare sau cercetare/explorare; ființa umană care nu are nevoie de ceva nou în fiecare zi pentru a se menține pe calea spirituală. Văd ființa umană care este deja acolo.
 
Și, poate, doar poate, în următoarele 90 de minute petrecute în acest spațiu sigur, în această energie frumoasă, veți fi capabili să realizați acest lucru pentru voi înșivă. Veți fi capabili să simțiți asta pentru voi înșivă.
 
Ce este în cameră
 
Vorbind de sentimente/simțiri, camera - umplută cu sentimente/simțiri. Nu este vorba doar de simțiri dulci și frumoase, așa cum unii dintre voi și-ar putea dori să aibă. Este o mulțime de haos aici. Desigur, Mercur este retrograd. Ha, nu că asta ar schimba situația. Este doar o scuză bună pentru haos. Haos suplimentar. Da. Deși are o oarecare influență. Este Yom Kippur, Ziua Ispășirii (Ziua Căinței, a reparării greșelilor). Hmmm. Amestecați asta cu Mercur retrograd și obțineți un cocktail foarte puternic.
 
Ce se simte în cameră? Este o mulțime de confuzie. Este o mulțime de tristețe. Este o mulțime de WTF (What The Fuck - Ce Naiba se Întâmplă), (râsete), o mulțime dintre acestea se întâmplă în cameră. „Despre ce este vorba? Vor avea sens toate acestea vreodată? Când se va sfârși această călătorie?"
 
Și este o mulțime de fericire. Este o mulțime de bucurie în cameră, doar bucuria de a fi aici, împreună cu acest grup uimitor. Sunt aici, nu acolo. (Adamus chicotește; unii membrii ai audienței l-au urmărit pe monitor) Oamenii, cu televiziunile lor. Da, da. Aici. (râsete) Este o mulțime de bucurie și fericire în cameră. Este o mulțime de speranță în cameră. Ah! O mulțime din această Kharisma. Ah! Cha-cha! O mulțime de Kharisma.
 
Știți voi, lucrul amuzant legat de Kharisma voastră, este că se află aici. Îmi doresc ca doar s-o lăsați să iasă. O faceți uneori, dar atât de des este suprimată. Este ca... salut Edith.
 
EDITH: Bună ziua, dragă Adamus.
 
ADAMUS: Mmm. (el îi sărută mâna) Mi-ai lipsit atât de mult.
 
EDITH: Idem.
 
ADAMUS: Da, idem. Bun. (unii chicotesc)
 
O imensă cantitate de Kharisma – vedeți cum lucrează Kharisma? Pur și simplu ca acum (referindu-se la schimbul de amabilități cu Edith) – o  cantitate imensă de Kharisma în cameră. Ideea mea este... (se oprește) Aici! Nu acolo. Ăsta nu sunt eu. (arătând spre ecranul monitorului) Ăsta nu sunt eu. (Adamus chicotește și câțiva râd) Jean, nu mă mai  pune pe acel ecran. Nu, nu. Nu. Îmi pare rău. Mutați-vă scaunele puțin mai aproape. Veniți aici. Stați acolo. Dar nu, nu, nu, nu. (pe ecran)
 
Vă dați seama cât este de derutant să fiu aici cu fiecare dintre voi, chiar și cu cei care stau în fața calculatoarelor și mă privesc, aici! (arătând spre ecran) (râsete) Cred că acesta este un indiciu al naturii non-reale. Realitatea se află chiar aici. Realitatea este chiar în fața voastră, realitatea voastră. Ce faceți voi? Priviți hipnotizați la ecranul televizorului. (mai multe râsete) Mulțumesc. Vă rog, nu ezitați să vă mutați mai aproape, așa încât să puteți prinde întregul spectacol și astfel încât, să nu vă mai uitați la acest ecran dat naibii. (mai multe chicoteli)
 
Bine. Ah! Vedeți cum acest lucru a adus energia laolaltă, puțin mai bine? Să revenim la ecran, pentru o clipă, doar ca un test. Bine. Vedeți, nu vă puteți ajuta pe voi înșivă! Voi priviți acolo. (râsete) Priviți! Acum, opriți acel ecran. Bine, bun. Mult mai bine. (mai multe chicoteli)
Nu este ușor să fii un Maestru Ascensionat. (râsete)
 
Deci, dragii mei prieteni - whhrr, chiar aici – simțind în cameră. Aici, lecția Maestrului este - nu există o simțire singulară/unică în cameră. Treceți peste asta. Voi încercați să aveți sentimente singulare. Încercați să vă forțați să simțiți „Vreau să mă gândesc la pace și fericire și bucurie." Pffft! Nu! Asta este, dar conține o mulțime de prostii. Sunt o mulțime de baliverne.
 
Maestrul înțelege că totul se întâmplă în același timp, pe mai multe straturi și niveluri; el nu încearcă să filtreze (să îndepărteze) gunoiul. Și este gunoi aici. Nu doar al vostru, dar provenind de la această planetă, provenind din alte locuri, provenind de peste tot - o mulțime de gunoi. Maestrul nu fuge de el. Maestrul nu se distrage în non-realitate de la el (de la gunoi). Maestrul înțelege că provine din toate aceste lucruri care se petrec.
 
Aceasta este așa o eliberare și ușurare! Când ajungeți să realizați că nu trebuie să umplem această cameră doar cu praf de zâne - poate fi praf de zâne, pot fi deșeuri de la animale sau din gospodărie (chicoteli), poate fi lipsă, poate fi nimic, poate fi orice - și totul este acolo. Și nimic nu este acolo. Aceasta este frumusețea de a fi Maestru. Nu mai sunteți limitați la a simți unul sau două lucruri, la a avea unul sau două gânduri.
 
O parte a problemei pe care o aveți și motivul pentru care aveți tendința de a fugi de propriile voastre gânduri, este aceea că, atunci când gândurile sunt nefiresc de liniare, iar voi vă concentrați/focalizați doar pe unul sau două gânduri, cum ar fi "Sunt nefericit astăzi" și încercați să fugiți de ele, încercați să le schimbați mental – ceea ce nu funcționează; știți asta de acum, că nu funcționează – ceea ce se întâmplă cu adevărat, este că blocați toate celelalte lucruri care se petrec.
 
În această cameră există multe lucruri. În această cameră este Sinele vostru realizat. Dar voi nu vă dați seama, deoarece gândurile și simțirea au fost foarte îngustate. În această cameră sunteți VOI, cei care erați doar la începutul acestei mărețe călătorii pe Pământ, în întruparea fizică. Adică, cu milioane de ani în urmă. Acești VOI sunt aici. În această cameră este marea voastră Kharisma și, de asemenea, sinele vostru plicticos, cețos, lipsit de viață. Este totul... îmi pare rău. Este tot... avem doar pe cineva care râde aici. (câteva râsete) Este totul aici.
 
Și, adevăratul Maestru nu este blocat niciodată în vreun sentiment anume, gând, emoție sau experiență. Se întâmplă tot timpul. Un Maestru adevărat le poate experimenta pe toate.
 
Iată o mică analogie. Omul tipic este ca o pădure imensă, cu milioane și poate miliarde de copaci. Copaci frumoși, de toate mărimile, formele și vârstele. O pădure frumoasă. Dar ceea ce se întâmplă este că ființa umană se va concentra pe un singur copac și va lucra al dracului asupra acelui copac. Va încerca să facă acel copac mai mare, mai puternic și mai frumos. Se va concentra asupra sănătății acelui copac unic. Acel copac unic va deveni totul pentru el.
 
Este strălucirea călătoriei umane - abilitatea de a fi cu adevărat într-o astfel de conștiință limitată.
 
Adevărul este că există mulți copaci și nu doar copaci, ci și păsări, flori prin iarbă, apă și un cer și orice altceva. Este totul acolo. Este totul acolo.
 
De aceea v-am spus, că nu veți auzi nimic nou astăzi. Ați auzit înainte, dar nu ați vrut neapărat să credeți acele lucruri. Este totul acolo și unul dintre lucrurile pe care le vom face - și întrebarea care vă vine în minte chiar acum este "Atunci, cum ajung acolo?" Ah! Vom discuta astăzi despre asta și apoi vom vedea dacă chiar vreți cu adevărat să faceți asta, dacă sunteți cu adevărat pregătiți pentru asta. Bine.
 
Haideți să respirăm profund cu asta.
 
Maestrul simte lucruri multiple și nu încearcă să le filtreze (să le elimine). Acesta este unul din lucrurile pe care cei inconștienți încearcă să-l facă. Ei încearcă întotdeauna să filtreze/elimine lucrurile și încearcă să rămână concentrați pe ceva anume. Deloc. Totul este (încă) acolo, tot și asta este frumusețea.
 
Apoi țopăiți împrejur, de la un sentiment la altul, de la o percepție senzorială la alta, fără a vă mai fi teamă că vă veți bloca în ele, fără a vă fi teamă că veți pierde ceva.  Săriți de la una la alta - bun, rău, totul - pentru că nu se mai lipesc de voi. Bine. Așa că haideți să simțiți ceea ce este rău, trist, precum și bucuria și binele și tot ce este între ele.
 
Fiind în această stare de măiestrie, ahhh! Stop - unii dintre voi gândesc prea mult acum. Woo! Eh, este în regulă.
 
Starea de măiestrie este atât de liberă, pentru că puteți experimenta totul. Și nu doar într-un mod liniar. Nu doar un singur lucru pe rând. Imaginați-vă pentru o clipă că sunteți capabili să experimentați toate acestea în mod simultan. Ah! Acesta este un lucru uimitor, puțin cam greu pentru minte să-și imagineze, dar se întâmplă simultan. Voi doar experimentați totul dintr-o dată. Este uimitor. Hm.
 
Starea (de Spirit a) lui Adamus
 
Prin urmare, întrebarea este astăzi, în ce stare de spirit sunt eu? În ce stare de spirit sunt? Ei bine, i-am spus lui Cauldre mai devreme, într-un fel, depinde de voi. În ce stare de spirit sunt eu?
 
Ei bine, sunt puțin supărat. (unii chicotesc) Iar voi spuneți: „Ei bine, poate fi un Maestru Ascensionat într-o stare de supărare, poate fi el enervat?" Absolut, pentru că nu sunt blocat în ea. Nu sunt cu adevărat afectat de ea. Eu doar o experimentez. Îmi place să experimentez un pic de supărare din când în când. Este un fel de distracție.
 
Imaginați-vă - imaginați-vă dându-vă voie să experimentați furie. Cât timp a trecut de când ați avut într-adevăr o furie zdravănă? [Icnește, pufăie!] Dar voi spuneți: „Oh, oamenii New Age (Erei Noi) nu pot face asta." Ei bine, heh, da, puteți. Este uimitor.
 
Lucrul amuzant este că vă dați voie să experimentați furia ca un Maestru și nu sunteți blocat în ea. Voi doar o experimentați, vă distrați de minune, permițând mâniei să iasă afară. Voi spuneți: „Ce se întâmplă dacă rănesc pe cineva?" Ei bine, probabil că merită și... (râsete) Sunt pe jumătate serios. (Adamus chicotește) Da, este karma lor rea de a fi în calea voastră în acea zi. (mai multe râsete) Ei caută asta.
 
Dar, estimarea probabilistică este că voi nu vă vărsați mânia pe ei cu adevărat. Ei bine, psihic, o faceți, ceea ce este, probabil, de fapt mai rău decât literal. Probabil, este mai bine dacă ați face-o literal. Știți voi, uneori, atunci când trimiteți toată acea energie psihică a furiei către cineva - în fața lor sunteți cu adevărat drăguți, însă apoi, sunteți „Ăsta este pui-de-... ergh (sunetul piraților)!" (făcând mișcări ca și cum s-ar sufoca; câteva chicoteli) - asta are un impact mai mare decât a vă purta urât cu ei pe față.
 
Dar oricum, este în regulă să fii mânios. Este în regulă să fii un pic supărat. Un Maestru Ascensionat poate face asta. Da. Putem avea zilele noastre, deoarece, în același timp când sunt puțin supărat - voi explica asta într-o clipă - sunt foarte mândru de voi, dragilor. Da. Câteva... unde sunt marile aplauze (?)...(audiența aplaudă și scoate urale) În același timp, nu-mi pasă. Nu contează. (unii chicotesc) În același timp, mă aflu în competiție cu unii dintre Maeștri Ascensionați. (râsete) E adevărat. Este foarte adevărat. Oh, am să vă spun într-o clipă.
 
Dar lucrul uimitor este acela că nu este ceva singular/unic. Nu este ca și cum sunt doar acest Maestru Ascensionat plictisit. Când v-am vorbit înainte despre iluminare, unii dintre voi ați înțeles dintr-o percepție mentală: „Oh, sună atât de plictisitor. Nu ai nimic de făcut." Ah, nu, ai totul de făcut. Supărat și fericit în același timp. Fără să conteze și fiind în concurență cu alți Maeștri Ascensionați, în același timp. Este frumos, este uimitor, este o bogăție a fi capabil să faci toate aceste lucruri.
 
De ce sunt supărat? Pentru că voi vreți să fiu. (vreo două persoane chicotesc) Nimeni nu a prins-o. (Adamus chicotește) Nu, într-adevăr. Într-adevăr. Bine. Voi împărtăși, chiar dacă mi s-a cerut să nu o fac. (mai multe chicoteli)
 
Amintiți-vă, recent, când ați spus, într-un fel sau altul: „Adamus, am nevoie de un șut în fund. Adamus, m-am săturat de mine însumi" - da, și eu (râsete) - „Și chiar vreau unele schimbări. M-am săturat doar să repet aceleași lucruri, iar și iar." Vă amintiți asta? Ați spus-o, într-un fel sau altul. Da, da. Așadar, sunt aici, ca răspuns la asta. Sunt aici pentru a vă provoca, a vă scoate din sărite, a vă supăra puțin, a vă scoate puțin din mintea voastră. De ce? Ei bine, pentru că, din nou, așa cum am spus, pentru cele 90 de minute sacre ale noastre împreună, nu este vorba despre nimic care se întâmplă aici sus (arătând spre cap) sau acolo (în afară).
 
Puteți încă să mă vedeți bine? (către audiență, în zona în care publicul este mai numeros) Bun. Nu scăpăm nimic fără... (arătând către ecranul gol)
 
În următoarele 90 de minute este vorba doar despre a lăsa jos garda și a-i da voie să vină acestei iluminări naturale. Asta este. De aceea am spus că nu urmează să auziți într-adevăr ceva nou sau important sau poate nici chiar amuzant, în felul în care ne desfășurăm astăzi. (câteva chicoteli)
 
Deci, da, și supărat, un pic. Supărat, pentru că aveți toate uneltele. Totul a fost spus, dacă nu de mine, de altcineva. Ați primit totul, dar voi tot continuați să vă manifestați, gândindu-vă că veți auzi ceva nou. Nu veți auzi. S-a terminat. Asta este.
 
Așadar, eu sunt puțin supărat că mi-a luat o mulțime de timp. Heh! Mi-am turnat inima în voi, prieteni. (câteva "Awws" și chicoteli, în timp ce Adamus se preface a fi trist) V-am spus secretele secretelor. Am fost peste tot prin lume cu voi, iar voi ce faceți? Veniți aici, mâncați, vă uitați la televizor (râsete) și spuneți, "Ce e nou? Ce oare aduce nou în această lună?" (râsete)
 
Și, destul de sigur, există întotdeauna cineva din media voastră de socializare (rețelele) din care, mulțumesc lui Dumnezeu, nu avem așa ceva la cei Ascensionați - da, râde cineva – la cei Ascensionați [în Clubul Maeștrilor]... o iubesc pe ea. (unii chicotesc) Cineva, în mod invariabil, intră pe rețelele sociale media și spune: „Adamus, nu a avut nimic nou de spus astăzi. (râsete) Am mai auzit toate astea și înainte." Este ca și cum, ei bine, cum de ești atunci așa de idiot/tâmpit? (mai multe râsete) Cum se face că viața ta este atât de nefericită, dacă ai mai auzit toate astea până acum? Adică, cu alte cuvinte, ați…
 
LINDA: Ohhhh. (râsete)
 
ADAMUS: Nu-i așa că e drăguță. (Adamus chicotește) Cu alte cuvinte... îmi place pălăria. Da. Cu alte cuvinte... unde rămăsesem? (cineva spune: la „enervat") Enervat. Da, da. Un Maestru Ascensionat enervat.
 
Cineva intră pe internet și evaluează, ca și cum au dreptul naibii să mă evalueze pe mine, dintre toți oamenii, dintre toți Maeștrii Ascensionați? „Da, au fost aceleași lucruri astăzi." Da! Uitați-vă la asta din punctul meu de vedere - sunt aceleași lucruri astăzi. Noi ne întâlnim și este vorba despre aceleași lucruri.
 
Așadar, sunt puțin supărat, doar puțin, dar distrându-mă de minune în timp ce fac asta. (râsete) Priviți, sunt supărat, dar totuși scriu cărți. Am una nouă care urmează să vină destul de repede. De fapt, sunt în competiție cu Cauldre. Se presupune că ar trebui să scrie o carte numită „Actul Conștiinței." Este întârziată cu mai bine de un an la editor. Huh! Între timp, eu am scris o carte cu viteza fulgerului, numită „Memoriile unui Maestru." Am de gând să o am pe a mea terminată până la sfârșitul acestui an. Cauldre? Linda? Unde sunt ale voastre?
 
LINDA: La sfârșitul lunii octombrie! (Adamus chicotește)
 
ADAMUS: Deci, voi avea această distracție. Ar trebui să vin înapoi, într-un fel. Nu trebuie să trec prin întregul ciclu al nașterii. Pur și simplu vin peste Cauldre sau, uneori, vin peste unii dintre voi și scriu cărți și călătoresc în jurul lumii și spun glume proaste și vă distrag puțin. Doar vă distrag, astfel încât să puteți respira profund și să-i lăsați să intre pe VOI cei reali, pe VOI cei realizați. Aceasta este ființa voastră reală. Ființa voastră realizată.
 
Starea de spirit? Oh, eu sunt fericit. Sunt vesel. Sunt fericit și plin de bucurie pentru că există puțin peste 9600 de Maeștri Ascensionați în celelalte tărâmuri. Nu prea mulți. Nu atât de mulți, atunci când luați în considerare toate miliardele de încarnări care au avut loc vreodată pe această planetă. Când luați în considerare toate entitățile din toate celelalte tărâmuri, care nu sunt doar 9600. De fapt, este un grup de ființe foarte mic și foarte de elită.
 
Maeștrii Ascensionați
 
Acum, acesta este un adevăr. Un adevăr al lui Adamus, dar un adevăr. (câteva râsete) Din cei mai mult de nouă mii șase sute, i-am învățat sau ghidat, sau am fost Maestru pentru 852 dintre aceștia. (audiența spune “Uau” și câteva aplauze) Uau! M-am impresionat singur. (Adamus râde) Este un fel de uau. De fapt, mi-am câștigat propriul meu scaun în Clubul Maeștrilor Ascensionați, cu numele meu - scris cu aur, desigur - la Clubul Maeștrilor Ascensionați. Iar când intru în cameră, totul se oprește. Se face foarte liniște și se aude un mare „Uau!”. (râsete în timp ce se plimbă țanțoș) Uau. Și mă uit la Buddha, (mai multe râsete când se umflă în pene), și...
 
Buddha nu obișnuia să aibă simțul umorului, dar acum îl are. Și acesta este un adevăr. Nu inventez asta, dar Buddha a făcut o treabă bună. A făcut treabă bună, dar eu am avut problemele mele cu 100.000 de ani într-un cristal - și voi face treabă bună săptămâna viitoare. (se referă la un workshop care va avea loc în viitor, la un centru al Swarovski Crystal)  De fapt, voi sparge câteva cristale. (râsete) Am ieșit din cristalul meu și nu a fost mare lucru.
 
Buddha este blocat într-o statuie. Un omuleț gras care stă pe milioane și milioane și milioane de altare și rafturi în toată lumea. Și câte ființe iluminate ascensionate are Buddha în echipa sa? Nu prea multe. De ce? Pentru că toți se închină la Buddha și la statui. Eu nu voi permite asta. De asta nu vedeți o figurină cu St. Germain. (câteva chicoteli) Deși, dacă mă gândesc acum, nu e chiar așa de… (râsete) Un omuleț prins într-un cristal! (mai multe chicoteli) Apeși un buton și iese de acolo! (mai multe chicoteli)
 
Cu adevărat, nu voi permite asta. Vă voi enerva înainte de a vă lăsa să vă închinați mie. Vă voi da afară de aici înainte să se întâmple asta. Nici Buddha nu a avut intenția asta, dar s-a întâmplat, într-un fel.
 
Așa încât, ei bine, el are cam o sută de ființe iluminate pe listă, pe care le-a învățat. Dar sunt blocați. Sunt blocați în Zona Buddha, dacă înțelegeți ce vreau să spun. (câteva chicoteli) Aceasta este undeva între trezire și măiestrie, iar ei sunt blocați acolo. Iar el nu prea are ce să facă.
 
Ați observat că nimeni nu face channel cu Buddha. V-ați întrebat vreodată de ce? Da. Nu ați auzit de niciun channeler al lui Buddha. Nu, nu. Gândiți-vă la asta. Simțiți. Vă dau răspunsul mai târziu.
 
Și apoi mai este Quan Yin - frumoasa, superba doamnă. Am fost la câteva întâlniri împreună în… (râsete) Serios. Am fost. Pe vremea când eram în formă umană.
 
Quan Yin este aici ca să predea compasiunea acelora care au nevoie să audă despre asta și sunt mulți - compasiune pentru ei, compasiune pentru alții - permițându-le să accepte cu adevărat lucrurile așa cum sunt. Aceasta este adevărata definiție a compasiunii. Nu înseamnă să-ți pară rău pentru cineva. Asta este cam aiurea, pentru că le transmiteți o energie psihică de genul „O, îmi pare rău de săracul cerșetor de pe stradă.” Aceasta nu este compasiune. Este propriul vostru set de limitări pe care îl proiectați asupra lor.
 
Așadar, ea a predat o mulțime despre compasiune, dar, în general, acele ființe care sunt în această conștiință - nu sunt pregătite cu adevărat pentru iluminare. Sunt pe calea lor, dar nu sunt pregătite. Așa că nu sunt mulți dintre cei pe care i-a învățat ea, care sunt acum ființe ascensionate.
 
Apoi, este Isus - whew, btp!! (mimează crucificarea; râsete) Nu se ajunge prea departe cu aceasta. Nu prea are tendința să-i atragă pe cei ce sunt cu adevărat interesați de iluminare. Sunt interesați de suferință. Sunt interesați de a avea pe cineva care să moară pentru păcatele lor. Nu prea are sens, dar aceasta este conștiința în care sunt.
 
Pe de o parte este Isus - cel venerat, cel pus pe cruce, cel care îi va salva pe toți - iar de cealaltă parte este Yeshua. Este Yeshua și aceasta este ființa reală care a trăit acum 2000 de ani. A fost, ceea ce puteți numi, conștiința colectivă. A fost o combinație a multor ființe care și-au pus energia în ceea ce ați putea denumi un Standard, Yeshua, care a fost cu adevărat un Maestru, Yeshua care se înfuria, Yeshua care făcea sex, Yeshua care a fost provocat de întrebarea: de ce se află aici, prin urmare, într-un fel, fiind voi, întrebându-vă de ce sunteți aici, Yeshua care a venit să planteze sămânța conștiinței Christice - care înseamnă conștiința de cristal, sau Christos - pe această planetă.
 
Nu sunt mulți cei care își amintesc cu adevărat de Yeshua, dar pentru cei mai mulți dintre voi, a fost învățătorul vostru, ca și al meu, de asemenea. A fost învățătorul vostru. Așa că, puteți spune că sunt destul de puțini în Clubul Maeștrilor Ascensionați care l-au avut pe adevăratul Yeshua drept ghid, drept învățător, drept Maestru.
 
Pentru mulți dintre voi am fost amândoi - Yeshua, cu câteva mii de ani în urmă; eu, acum. Mă compar eu cu Yeshua? Desigur. (râsete) De ce nu? Este cumva un teritoriu sacru pentru că, de fapt, voi și cu mine suntem și am fost Yeshua. Am fost acea sămânță de conștiință Christică ce a venit pe această planetă. Acum ați venit înapoi pentru a realiza însăși conștiința Christică pe care ați implantat-o. Ați venit înapoi pentru a realiza ceea ce ați fost dintotdeauna, ce ați fost întotdeauna. Nu este nimic nou. Este cine sunteți cu adevărat.
 
Așadar, dragi prieteni, am meritul de a avea 852 care au fost studenții mei, pe care i-am învățat în trecut. Acum învăț un grup foarte mare. Puteți spune că, înainte de Shaumbra, am învățat, am lucrat cu, am ghidat, cum vreți să-i spuneți, aproximativ 52.000 de ființe în Școlile Misterelor din trecut. Nu e foarte mult. Nu e mult. Din aceștia, 852 - whooshhh! - sus în tărâmurile Maeștrilor Ascensionați. „Maestru Ascensionat” înseamnă doar că poți să faci ce vrei, când vrei, oricum vrei. E destul de tare. Da, da, da. (câteva aplauze și chicoteli) Da. Da dragă. Dar nu e nimic nou. Deja știați asta. (Adamus chicotește)
 
Deci, dragi prieteni, acum lucrez cu un grup relativ mare, pentru că putem face lucruri precum a vorbi prin Internet. Ne putem aduna; putem călători în jurul lumii în feluri în care nu am putut până acum. Deci 852, unde vom ajunge? Cât de curând? Ah! Despre asta se vorbește în Clubul Maeștrilor Ascensionați, unde am scaunul meu, cum am menționat, cu numele scris în aur. (câteva chicoteli)
 
Prin urmare, întrebarea se întoarce la voi, la fiecare dintre voi. Lucrul acesta, iluminarea, realizarea - nu este nimic nou. Este vorba despre realizare. Este despre permitere. Nu mai este vorba deloc despre a încerca să înțelegeți ceva. Veți da de necazuri facând asta.
 
Înseamnă a vă permite să experimentați și să simțiți totul. Nu doar un singur copac din pădure, ci tot ceea ce sunteți.
 
Știu că aveți o dorință care vine din inimă să faceți asta, dar știu, de asemenea, că aveți și o frică intensă. Știu că sunteți profund îngrijorați.
 
Nu sunt aici pentru a vă ghida cu adevărat în iluminare. Nu există nimic ce să vă pot învăța, cu adevărat, deloc. Până la urmă, iluminarea înseamnă ca voi vă permiteți vouă să o realizați. Nu vine de aici. (arată la minte) Nu puteți ajunge acolo, de aici, spunând: „Voi realiza. Voi realiza. Voi realiza.” Nu funcționează așa. Realizarea vine din permitere, din relaxare.
 
Ah, da. L-am auzit pe Cauldre săptămâna aceasta, mai devreme… știți, am folosit fraza asta: „Relaxați-vă în iluminarea voastră.” Nu o mai luați așa în serios. Nu mai lucrați la ea. Relaxați-vă în ea.  Relaxați-vă. Oh, simțiți cuvântul acesta. Oh! „Mă relaxez. N-am nevoie să muncesc la asta. Nu trebuie să mă gândesc la asta. Doar mă relaxez.”
 
Cuvântul acesta a fost folosit atât de mult de quarterback-ul (fundaș în fotbalul american) favorit al lui Cauldre din NFL (liga de fotbal american), care, având un sezon destul de rău până acum, a simțit ce transmiteam. Am zis: „Relaxează-te Aaron Rodgers. Relaxează-te.” (câteva chicoteli) Iar apoi, el a spus lumii întregi și fanilor, iar ultimele jocuri au fost stelare. Așa că relaxați-vă. Relaxați-vă în iluminarea voastră.
 
O întrebare
 
Acum este timpul pentru o mică discuție. Linda, cu microfonul, dacă vrei. Voi pune o întrebare - o întrebare care poate părea evidentă, dar nu este - și voi întreba… vom avea un makyo-metru aici. (câteva chicoteli) Da, da. Vom avea un makyo-metru viu, uman. Mofo, vrei să vii aici sus și să fii makyo-metru? (câteva chicoteli și aplauze) Da. Primiți-l pe Mofo (Marty), makyo-metrul uman! (audiența aplaudă) Da, da.
 
Acum, pentru că vă iubesc și vă onorez cu adevărat pe fiecare dintre voi, nu voi judeca eu dacă declarațiile sau răspunsurile voastre la întrebările mele sunt makyo. El va fi de vină. (râsete) Iar dacă există un nivel de makyo, cum ne indici asta? (își pune mâinile pe gât ca și cum s-ar sugruma; râsete) Bine. Acesta e makyo puternic. Bine. Makyo moderat - acesta cum arată? (își pune degetul la gură, ca și cum i-ar fi greață; râsete) Okay, okay. Bun. Și doar pentru apropierea de makyo, cochetarea cu makyo? (se scarpină pe gât; mai multe râsete) Bine, bun. Excelent.
 
După cum știți, nu am repetat asta, este complet neașteptat și în moment. Și de aceea este atât de special. (Mofo întinde mâna ca și cum ar cere bani de la Adamus; audiența râde) Deci da, da. Sigur. Sigur. Hai să vedem mâna aceea. Spttt! (Adamus se preface că scuipă; mai multe râsete) Da.
 
Întrebarea este - respirați profund - întrebarea este: de ce sunteți aici? Sunteți aici ca să vă faceți viața omenească puțin mai bună sau sunteți aici pentru adevărata transformare și iluminare? Și înainte de a răspunde la întrebare, domnul makyo-metru este chiar aici. Înainte de a răspunde la întrebare luați-vă în considerare gândurile și acțiunile. Nu ceea ce gândiți că v-ar plăcea să credeți, ci ceea ce faceți cu adevărat în viața voastră.
 
Întrebarea, din nou. Sunteți aici - în acest moment din viața voastră, sunteți aici la întâlnirea aceasta, sunteți aici pe planetă - pentru o viață omenească mai bună sau pentru adevărata transformare și iluminare? Suntem pe un teren nesigur aici. O gheață foarte subțire..
 
Și pun întrebarea aceasta dintr-un motiv foarte bun. În parte pentru că, ei bine, sincer vorbind, unii dintre voi s-au întrebat dacă chiar vor să fie aici. Chiar v-ați întrebat profund. Unii dintre voi au ajuns chiar atât de departe încât să spună: „Oh, ia-mă noaptea, în timpul somnului,” pentru că este o chestie ciudată cu moartea. Nu vă deranjează să plecați noaptea, în somn. Doar că nu vreți durere. Corect? Da. Și dacă nu am avea durere, audiența aceasta ar fi cam jumătate din cât e acum! (râsete) Pur și simplu nu vreți durere. Spuneți: „O doamne! Nu vreau să… aghhh! Nu vreau să mor așa! Nu vreau să mor făcând pe mine.” Și…
 
LINDA: Ce?!
 
ADAMUS: Viață omenească degradantă – să nu fii în stare să ai grijă de...
 
LINDA: Pamperși? Adică scutece?
 
ADAMUS: Da! Să nu fii în stare să ai grijă de tine. Nu vreți degradare de genul acesta. Nu vreți durerea. Altfel, probabil nu ați fi aici, gândindu-vă la voi înșivă: „Oh, voi mai încerca o dată. O să o iau din nou de la zero. O să mă întorc.” Scuze. Nu funcționează așa.
 
Deci întrebarea, din nou: sunteți aici pentru o viață omenească mai bună sau sunteți aici pentru adevărata transformare și iluminare? Hm. Linda, cu microfonul, Mofo se pregătește cu makyo-metrul. Îi lăsăm să dea răspunsul complet și apoi voi reveni să vă întreb despre...
 
SHAUMBRA 1 (femeie): Oh nu.
 
ADAMUS: Oh da. Ohhh da! (câteva chicoteli, în timp ce ea, ia ezitând microfonul) Că veni vorba, acesta este maximul marii distrageri. Deci, toate lucrurile astea se întâmplă, sunteți așa distrași, oricare dintre voi care va primi microfonul, de fapt permiteți să iasă la iveală multe lucruri. Bine. Răspunde, te rog, și dacă ai vrea să te ridici în picioare.
 
SHAUMBRA 1: Primul lucru care mi-a venit a fost că în mișcarea pe calea sau în călătoria spre iluminare…
 
ADAMUS: Putem să ne oprim un minut aici? Să citim aparatul. (râsete; Mofo pune degetul la gură, indicând makyo moderat) Da, da. Să o luăm de la început. Răspuns simplu.
 
SHAUMBRA 1: Într-un fel le văd ca fiind același lucru.
 
ADAMUS: Ah.
 
SHAUMBRA 1: La asta voiam să ajung.
 
ADAMUS: Bine. Le vezi ca pe același lucru. Bine, excelent. Excelent. Nu te uita la mine după aprobare, dar asta este o…
 
SHAUMBRA 1: Da, și primul lucru a fost doar – voiam doar să explic asta puțin mai bine.
 
ADAMUS: Sigur, sigur.
 
SHAUMBRA 1: Dar concluzia este că le văd ca fiind același lucru.
 
ADAMUS: Da, da. Dar pot să împărtășesc ceva cu tine? Îmi place că el este omul rău, nu mai sunt eu de data aceasta. Ai fost… ai simțit-o la început, dar apoi te îndepărtai. Faci asta în viața ta. Știi asta. Ai simțiri minunate, dar apoi te gândești la ele și le procesezi, și apoi toată kharisma dispare din ele pentru că nu ai rămas la ceea ce ai simțit inițial. Am înțeles. Bun. Mulțumesc.
 
SHAUMBRA 1: Și cum stau cu makyo-ul meu?
 
MOFO: Mmmm. (zâmbește larg și arată ok cu ambele mâini; râsete)
 
ADAMUS: Îmi place să fiu Maestru Ascensionat! (mai multe râsete) Bun. Bine.
 
LINDA: Mai mult?
 
ADAMUS: Oh mai mult! Abia am început, cu greu. Da, da.
 
SHAUMBRA 2 (o femeie): Sunt cu adevărat o sută la mie pregătită.
 
ADAMUS: Pentru ce?
 
SHAUMBRA 2: Pentru măiestrie ascensionată.
 
ADAMUS: Oh, okay. Măiestrie as-…
 
SHAUMBRA 2: Bine.
 
ADAMUS: Corect, corect.
 
SHAUMBRA 2: Să fiu iluminată. Sunt gata și de asta sunt aici.
 
ADAMUS: Și vei muri pentru asta.
 
SHAUMBRA 2: Nu! Nu vreau să mor pentru asta! Vreau să fiu aici și să o fac. Adică voi muri la un moment dat, dar vreau să fiu aici și să o fac ca om.
 
ADAMUS: Dar să zicem că ar fi… că ar trebui să mori pentru asta. Ai face-o?
 
SHAUMBRA 2: Sigur!
 
ADAMUS: Oh, bine.
 
SHAUMBRA 2: Da!
 
ADAMUS: Okay. Makyo? (Mofo arata că e ok) Eh, bine. Bun, bun. Mulțumesc. Mulțumesc.
 
SHAUMBRA 2: Da. Chiar și cu puțină durere.
 
ADAMUS: Bine.
 
SHAUMBRA 2: Nu trebuie să o fac noaptea.
 
ADAMUS: Bine.
 
SHAUMBRA 2: Mulțumesc. (câteva chicoteli)
 
ADAMUS: Următorul. Să luăm pe cineva nou. Ceva – ah, da – prospături. Care n-au fost aici înainte. Da domnule.
 
SHAUMBRA 3 (bărbat): Pentru mine este că le simt pe amândouă.
 
ADAMUS: Okay.
 
SHAUMBRA 3: Cumva, ca două fețe ale aceleiași monezi.
 
ADAMUS: Corect, corect. Dar care față a monezii e în sus?
 
SHAUMBRA 3: Oh. Până de curând a fost mai mult calea iluminării. Dar acum sunt cu adevărat pregătit să am experiența umană completă, ca ființă iluminată.
 
ADAMUS: Bine.
 
SHAUMBRA 3: Și să mă bucur de abundență și de pasiune și de experiența – de diversitatea de experiențe care vin din a fi om, pe care nu aș fi putut să le am pe partea cealaltă.
 
ADAMUS: Okay. Makyo-metru? (Mofo arată că e ok)
 
ADAMUS: Da, da. Nu sunt de acord cu el de data asta. Cred că ești… (multe râsete când Mofo îi arată lui Adamus degetul mijlociu) Cred că te-a mituit!
 
Cred că tu crezi cu adevărat asta, dar acțiunile tale nu o dovedesc. Nu că te spionez, doar simt asta de la tine. Tu spui asta și sună foarte nobil, într-un fel. Cumva, sună intelectual, ca și cum într-o viață trecută ai fost filosof. Dar acțiunile tale în viața de zi cu zi, chiar acum, nu arată asta.
 
SHAUMBRA 3: Și atunci tu în ce direcție o vezi?
 
ADAMUS: (pauză pentru o secundă) Um, mă gândesc. Nu sunt… este complet decizia ta. Poate azi este momentul în care se schimbă, posibil. Și, dacă nu te deranjează să împărtășesc…
 
SHAUMBRA 3: Da.
 
ADAMUS: Văd un conflict, pentru că pe de o parte ai toate aceste gânduri nobile, profunde, știi tu: „Este despre iluminare, dar mă voi bucura de viață”. De fapt nu, ești aproape prins în supraviețuire. Ești prins în identitate. Ești foarte prins într-un fel de: „Cine sunt eu și cum devin și mai unic pentru mine însumi?” Spui că o faci pentru ceilalți: „Ai atitudinea de a fi unic printre mase (de oameni)” - doar încerci să o faci pentru tine însuți.
 
SHAUMBRA 3: Mm hmm.
 
ADAMUS: Da, este o pilulă cam greu de înghițit, dar…
 
SHAUMBRA 3: Cred, da, îmi dau seama.
 
ADAMUS: Da, da. Bun. Și e o parte din motivul pentru care ești aici.
SHAUMBRA 3: Oh bine.
 
ADAMUS:  Dar astăzi ar putea fi o mare schimbare în asta. Deci, bine. Mulțumesc.
 
SHAUMBRA 3: Grozav.
 
ADAMUS: Excelent. Și apreciez că mi-ai permis să fiu atât de sincer.
 
SHAUMBRA 3: Sigur.
 
ADAMUS: Mulțumesc. Ah! Tu spui: sigur, dar foarte puțini, de fapt, permit cu adevărat aceasta.
 
LINDA: Următorul?
 
ADAMUS: Este cum se spune: „Adamus, spune-mi cât de special sunt?” (câteva chicoteli) După ce vorbesc despre cât de special sunt, apoi vom vorbi despre tine! (râsete) Următorul. Mulțumesc. Da.
 
LINDA: A cerut persoane nou-venite.
 
ADAMUS: Interpretezi că ai fi atât de surprinsă. Știai. Știai chiar înainte de a veni aici, astăzi, că vei primi microfonul. Așa că te rog să te ridici. Da. Deci, despre ce este vorba?
 
SHAUMBRA 4 (femeie): Cred că este vorba despre iluminare și despre transformare.
 
ADAMUS: Okay. Asta-i tot?
 
SHAUMBRA 4: Asta-i tot.
 
ADAMUS: Okay. Ce te face să crezi asta?
 
SHAUMBRA 4: Este o simțire profundă. O iubire în interiorul meu…
 
ADAMUS: Corect.

SHAUMBRA 4: …căreia nu-i pot da drumul.
 
ADAMUS: Bine. Putem să mergem la măsurătorul de makyo uman? Și makyo-metrul spune…  (Mofo își scarpină gâtul indicând că este la granița cu makyo) Daaa, într-un fel. Aș fi de acord cu aceasta. Și, din nou, ca și gentlemenul dinaintea ta, cunosc că tu crezi asta. Crezi asta. Dar aș putea fi cu adevărat sincer? (cineva spune: „Uh-oh”)
 
LINDA: Spune nu! (râsete)
 
ADAMUS: Aleargă, aleargă!
 
LINDA: Spune nu!
 
ADAMUS: Spui asta, dar atunci, de ce este acolo conflictul imens care se desfășoară în interiorul tău? De ce? (ea face o pauză și suspină; Adamus suspină și el)

De ce te simți sfărâmată în bucăți uneori?
 
SHAUMBRA 4: Uneori mă simt de parcă ar trebui să renunț la familie și aceasta nu...
 
ADAMUS: Daaa. Pot să-ți spun eu? Familia ta este o scuză. Este o distragere. Îi folosești pe ei, într-un fel. Și, destul de sincer, ei nu te blochează. Ei nu o fac. Crezi că ai obținut această dedicare absolută iluminării tale și asta se petrece de multe vieți. Și lupți pentru iluminarea ta, într-un fel. Dar, lupți în mod egal și pentru ne-iluminare. Și este acolo acest conflict imens care se desfășoară, despre care știi că începe să te afecteze fizic și mental, dar partea fizică este cea de care mă îngrijorez. O vei elibera astăzi. Vei da drumul întregului conflict să plece.  Bine?
 
SHAUMBRA 4: Bine.
 
ADAMUS: Bine. Deci, primul lucru este să respiri profund și să încetezi să-ți tot spui că ești aici pentru iluminare. Încetează să te mai prefaci. Nu contează. Se va întâmpla oricum. Okay? (ea dă din cap) Bine.
 
SHAUMBRA 4: (șoptește) Bine.
 
ADAMUS: Mulțumesc. Următorul. Aici pentru umanul… (râsete pe măsură ce următoarea persoană este șocată să primească microfonul)

Știți, vă voi spune un secret aici. Când încercați să vă blocați, să vă blocați energia, la nivel energetic încercați să puneți pătură peste voi; pășiți prin acea ușă și, într-un fel, pătura este dată la o parte. Așa că nu există ascundere. Cei care vin aici și spun:  „Oh, doar îmi voi închide cu adevărat energiile.” Este ca și  ohhhhh! (câteva chicoteli) Linda poate să detecteze asta. Deci, răspunsul tău domnule.
 
SHAUMBRA 5 (bărbat): Iluminare, transformare și, apoi, viață senzuală.
 
ADAMUS: Și cum merge?
 
SHAUMBRA 5: Destul de bine. Makyo-metrul omenesc? (Mofo face un gest de așa-și-așa)
 
ADAMUS: Adevărat? Hai să vorbim. Hai să discutăm. (râsete pe măsură ce Adamus se duce la Mofo pentru a discuta privat; multe gesturi) Bine. Bine. A trebuit să ajustez… (Mofo pune deodată mâinile pe gât și cade la pământ; multe râsete) Știți, uneori, aparatele de măsură electronice și de alte feluri au nevoie de o mică ajustare. (râsete) Trebuie să fie Mercur retrograd.
 
De cât timp crezi că ai fost pe acest drum spiritual?
 
SHAUMBRA 5: 2009, 15 august.

ADAMUS: M-am gândit că vei spune de 2000 de ani și urma să spun că este pe-aproape, dar nu chiar, ceva puțin mai mult de atât. Dar care a fost data?

SHAUMBRA 5: 15 august 2009.

ADAMUS: 2009, 15 august. Daaa, ei bine, a fost cu mult mai mult de atât. Și voi fi brutal de onest.  Îmi place să fiu brutal de onest. Cât mai durează? Cât mai durează? Vreau să spun: ce mai aștepți? Asumându-ne că nu este nicio informație nouă.  Buufff! Tocmai am îndepărtat asta pentru voi toți. Nu este nimic nou. Așa încât nu puteți spune: „Ei bine, trebuie să aștept ca acest channel să se desfășoare și că va pune totul împreună.” Nu o va face. Va fi același rahat vechi din nou și din nou, la fiecare channel. (Adamus chicotește) Și, apoi, nu fugiți de mine la un alt channeler. Ah, nu, nu, nu, nu, nu. (Shaumbra 5 chicotește) Deoarece, știți voi, vă va spune aceleași lucruri vechi, doar în alte feluri.
 
Deci, cât de mult va mai dura?
 
SHAUMBRA 5: De fapt, totul este făcut. Vreau să spun…

ADAMUS: Makyo-metrul uman?
 
MOFO: (dă din cap a aprobare) Da.
 
ADAMUS: Adevărat? Adevărat?
 
MOFO: El spune adevărul.
 
ADAMUS: Spu- … adevărat?!
 
MOFO: Nu îl crede, dar spune adevărul.
 
ADAMUS: Oh! (râsete și Adamus chicotește)
 
ADAMUS: Nu îl crede, dar spune adevărul. Okay. De fapt, eu îl cred. Simt un asemenea angajament și pasiunea și toate celelalte, dar se tot continuă. Se tot continuă și se tot continuă. Acesta este unul dintre motivele pentru care ești aici: ca să fi confruntat cu a spune „Nu mai este nimic. Asta este.” Vreau să spun: acesta este… timp nu este cuvântul corect, ci este realizarea. Ești gata pentru aceasta?
 
SHAUMBRA 5: Daaa.

ADAMUS: Sper să fie așa, deoarece încerc să-mi cresc numărul. Am 852! (multe râsete) Le-am spus că atunci când mă voi întoarce s-ar putea să am 853 și acela ai putea fi tu. Daaa.
 
Unul dintre lucrurile despre realizarea iluminării voastre este, de asemenea, de a realiza makyo-ul vostru. Este. Este de a realiza gunoiul, rahatul, minciunile, decepțiile, spălarea cu alb. Spălarea cu alb chiar peste murdărie și negreală spunând: „Voi arunca o haină cu numărul bun din trecut, voi pune o coajă colorată de makyo chiar peste rahatul meu.” Și recunoașteți-vă makyo-ul. De fapt, este un lucru foarte frumos. Niciodată să nu vă temeți de aceasta, dar recunoașteți-o. Și, apoi, râdeți către mine. “Oh dumnezeul meu! Asta a fost o grămadă de b.s. (bull shit) (rahat).” Daaa. Se simte atât de bine să faci asta. Mulțumesc.
 
SHAUMBRA 5: Mulțumesc.
 
ADAMUS: Ai putea fi cel de-al 853-lea. (râsete)

SHAUMBRA 5: Mulțumesc.
 
ADAMUS: Bun. Următorul.

SHAUMBRA 5: Mulțumesc.
 
ADAMUS: Și ultimul. Mulțumesc. (audiența aplaudă)

LINDA: Încă unul?
 
ADAMUS: Ultimul. Ultimul. Deci asta este cu adevărat bine. Despre ce este vorba?

LINDA: Nu-i da nimic.
 
ADAMUS: Daaa. (râsete) Te provoc. Daaa. Da.

SHAUMBRA 6 (femeie): Absolut iluminarea.
 
ADAMUS: Bun.
 
SHAUMBRA 6: Libertatea.
 
ADAMUS: Da. Și?
 
SHAUMBRA 6: Transformare, integrare.
 
ADAMUS: Bun. Și…
 
SHAUMBRA 6: Bucurie.
 
ADAMUS: Când gândești că vor avea loc acestea?
 
SHAUMBRA 6: Se desfășoară.

ADAMUS: Se întâmplă. Bine. Makyo-metrul spune…
 
MOFO: Îmi place de ea! (râsete)
 
ADAMUS: Știți, el este atât de ușor influențat de kharisma și de frumusețe. (mai multe râsete) Ei, doar – probabil că nu a fost cea care trebuia aleasă. El este atât de ușor de influențat. Și tu îi trimiți bule cu inimioare. O văd. Văd cum merg spre el. (ea suflă un sărut către Mofo; mai multe râsete) Cum vom reuși vreodată să realizăm ceva cu dezechilibrul de aici din propria mea mașină? Deci, mulțumesc. Mulțumesc. Daaa. Bună treabă. (ei își strâng mâinile, audiența râde pe măsură ce Adamus face un gest cu “degetele în jos” și Mofo se așează în scaunul Lindei) Uh, mulțumesc. (punându-l în mișcare ca să părăsească podiumul) Mulțumesc. (audiența râde și aplaudă) Mulțumesc. Mulțumesc.
 
Deci, întrebarea pe care am pus-o doar pentru puțin spectacol aici astăzi, și spectacol care doar să vă distragă pentru câteva momente, astfel ca voi să puteți permite ca acea realizare naturală doar să vină, într-un fel, în această realitate. Doar s-o absorbiți, într-un fel, în timp ce am avut câteva râsete și câteva lacrimi.
 
Răspunsul
 
Dar, realitatea este că sunt ambele. Sunt ambele sau niciuna. Sau „nu contează.” Sau „Taci Adamus. Încetează să pui aceste întrebări stupide.” (Adamus chicotește) Dar ne-am amuzat, corect? (audiența este de acord) Daaa, daaa. Bun. Nimic sfânt și spiritual în întrebare sau în răspunsuri. A fost doar momentul de a zâmbi.
 
Dar, dragii mei prieteni, sunt ambele. Este aceasta deschidere către transformarea care are loc și voi vorbi despre aceasta în câteva momente. Dar transformarea este absolut brutală și minuțioasă. Brutală într-un asemenea fel încât, uneori, vă doriți să fi murit în mijlocul nopții fără durere. Vine brutală, din fiecare parte a voastră.
 
Iluminarea nu înseamnă doar a avea o viață omenească cu puțin mai bună, ci iluminarea vă va aduce o viață omenească mai bună. Dar nu puteți pune pe primul loc o viață omenească mai bună, dar atât de mulți aflați pe calea spirituală, de fapt, o fac. Atât de mulți cu care am lucrat în trecut, în Școlile Misterelor, cei care au fost studenții mei și chiar și cei care permit iluminarea lor, au spus că este vorba despre iluminare, au spus că nimic altceva nu conta mai mult ca iluminarea lor. Dar, totuși, acțiunile din viața de zi cu zi, gândurile lor și alegerile lor – alegerile fiind probabil primele – nu erau despre iluminare. Acestea erau, cu adevărat, doar despre a încerca să aibe o viață omenească puțin mai bună.

Aceasta stabilește un conflict îngrozitor, un conflict imens cu care vă confruntați fiecare dintre voi în viața voastră de zi cu zi. Spuneți că vreți iluminarea. Majoritatea dintre voi nici măcar nu știți ce este iluminarea – nu de aici de sus (din cap), ci o cunoașteți de aici (inima) – dar spuneți că vreți iluminarea. Dar, totuși, acțiunile și alegerile, zi de zi, sunt doar despre o viață omenească puțin mai bună.
 
Îl simțiți atât de profund, acest lucru numit iluminarea, dar vă vindeți atât de ușor pentru acest lucru numit o viață omenească puțin mai bună. Fiecare dintre voi cunoaște exact despre ce vorbesc. Fiecare dintre voi cunoaște contradicția în interiorul căreia trăiți. Fără îndoială.

Astăzi suntem aici pentru a permite să fie ok a avea această contradicție. Este naturală. Nu are rost să încercați să vă mai luptați cu ea, să vă spuneți că nu faceți bine în ce privește acest lucru numit iluminare, să vă întrebați unde  veți primi următorul mesaj nou care va pune totul împreună.

Dragii mei prieteni, este natural acest întreg conflict între o viață omenească puțin mai bună și adevărata iluminare. Întregul conflict între ceea ce se întâmplă pentru fiecare dintre voi, o transformare în cel mai adevărat și profund mod. Are loc pentru fiecare dintre voi aici, pentru cei ce privesc online, sau cei ce vizionează mai târziu. Nu este nicio îndoială despre aceasta. Și, de asemenea, această tendință să vă vindeți unei vieți omenești mai bune.
 
Deci, astăzi, unul dintre lucrurile pe care le cer fiecăruia dintre voi este de a fi okay cu aceasta, să fiți absolut perfect okay cu aceasta.
 
Acest lucru - iluminarea, oricât de bine sună, este atât de brutală, atât de neiertătoare în orice fel. Din momentul în care ați avut realizarea trezirii voastre, din momentul în care întreaga transformare și realizare începe, va merge în fiecare parte din voi, va descoperi fiecare decepție, fiecare makyo, fiecare limitare, fiecare lucru care este menținut într-o stare de conștiință ne-naturală. Vă veți opune. Vă veți agăța de lucruri. Veți spune că sunteți spirituali, veți gândi că sunteți spirituali și va veni și vă va arăta în cel mai brutal mod că nu sunteți, deoarece, însuși a fi spiritual este chiar lucrul care vă va împiedica de a fi iluminat. Absolut.
 
Acest lucru - iluminarea, nu se autodefinește, nu se cunoaște pe sine ca fiind brutală. Se cunoaște pe sine ca fiind compasionată. Se cunoaște pe sine – această iluminare, această realizare – se cunoaște pe sine ca fiind curățătoare – curățând toată acea murdărie și negreală și gudron și acele vechituri acumulate din viața voastră. Și este o parte din voi care va încerca să se agațe de aceasta, partea din voi care va încerca o viață omenească puțin mai bună.  Acea parte din voi care, într-un punct, va spune: „Vreau iluminarea, voi muri pentru iluminare”, dar celalaltă parte se agață de o identitate care nu este reală.
 
Nu este reală, însemnând nu că este falsă, ci că este limitată. Nu este reală pentru că nu este întregul lucru. Nu este reală când încercați doar să vă focalizați pe momente spirituale fericite, pe bucurie și pace în lume, deoarece nu este întregul lucru. Întregul lucru este și agonia și profunzimea și durerea și realizarea și nimicul, toate în același moment.
 
Iluminarea, starea de a fi Eu Sunt, acest val – de fapt, este val după val de iluminare care vine – va continua să vină, va continua neîncetat până când veți fi eliberați de limitările conștiinței. (cineva spune: „În regulă”) Daaa, ei bine, spui acum asta, „în regulă” dar...

O poveste
 
Permiteți-mi să vă dau ca exemplu o poveste din următorul meu succes răsunător recunoscut în întreaga lume, Memoriile unui Maestru, care urmează să fie publicat într-o foarte mare competiție cu Cauldre. Și va fi un succes răsunător deoarece, ei bine, pentru că aceste povești sunt despre voi. Ele sunt toate bazate pe adevăr, inspirate de voi, de personajele care sunteți voi.
 
Deci haideți să vă spun povestea. Să micșorăm luminile din audiență, astfel încât să vă puteți așeza confortabil și să vă relaxați, chiar simțiți-vă liberi să adormiți, în timp ce vă bucurați de această poveste din Memoriile unui Maestru.
 
Haideți să respirăm profund împreună.
 
Studentul stătea lungit în patul său după ce trecuse, probabil, prin cea mai proastă perioadă din viața sa. Avusese 21 de zile de neîncetată indispoziție, haos mental, confuzie, disperare și, în general, neștiind ce să facă, neștiind unde se află. În perioada celor 21 de zile s-a simțit în totală singurătate, de unul singur și, în cea mai mare parte, nefiind în stare nici să se hrănească, fiind într-o asemenea stare de haos.
 
Era de parcă, mai întâi, corpul său începuse să se îmbolnăvească, gândindu-se că poate căpătase vreo răceala sau o gripă, dar niciunul dintre simptome nu părea să se potrivească. Era total derutat. Nu dorea să meargă la un doctor, deoarece știa din experiențele anterioare că foarte puțini dintre cei aflați în sistemul de sănătate înțelegeau ce se întâmplă, de fapt, cu acela care trece prin trezirea sa către propria iluminare.
 
Astfel, el a rămas în pat în aceste 21 de zile nefiind niciodată sigur dacă visa sau era treaz, care dintre acestea era realitate și care nu era.
 
Era o experiență îngrozitoare să trebuiască să se confrunte cu el însuși în cele mai întunecate și teribile moduri pe care și le-ar fi putut imagina, toate acestea în timp ce corpul său trecea printr-o stare de durere intensă. Adesea, transpira din greu; adesea, simțea asemenea frig încât nici o pătură sau flacără n-ar fi putut să-i ușureze această adâncă, adâncă agonie fizică interioară.
 
Era cea mai rea dintre perioade și erau momente când și-ar fi dorit să fie pur și simplu luat, să fie eliberat din corpul său fizic; momente în care înjura și blestema chiar și simplul fapt de a se fi gândit vreodată la trezire sau de a fi manifestat orice fel de interes pentru spiritualitate, pentru că, în aceste 21 de zile de agonie intensă, fizică și mentală, nici unul dintre cuvintele pe care le-a auzit vreodată sau pe care le-ar fi învățat de la orice învățători nu mai aveau sens sau n-ar fi putut rezolva în vreun fel situația în care se afla.
 
Patrick, studentul care stătuse lungit în pat în aceste 21 de zile, se simțea singur și mizerabil.

La sfârșitul celor 21 de zile a început să iasă din această îngrozitoare, oribilă întunecime prin care trecuse, încă nesigur în privința a cine era sau ce se întâmplase. Era plin de îndoieli. Era plin de nesiguranță și încă într-o stare de conflict. Dar putea simți că ceva se schimbase în aceste trei săptămâni. Ceva se schimbase.
 
Deodată, Maestrul apăru în fața lui. Patrick, studentul, se gândi o clipă: „Chiar nu-mi place asta, să apară Maestrul așa, deodată. Nu am auzit pași. Nu a ciocănit la ușă și nici nu s-a anunțat, iar în starea sau situația în care mă aflu nici nu vreau măcar să știu dacă este cu adevărat aici sau nu.”
 
Dar o altă parte din el s-a simțit eliberată că Maestrul era acolo. Era un fel de întoarcere la ceea ce ați numi normalitate, un fel de întoarcere la ceva cu care el se putea identifica pe sine. Iar faptul că Maestrul era acolo însemna fie că reușise să treacă de perioada aceea foarte dificilă, fie că era mort.
 
El rosti cu voce tare: „Dragă Maestre, mă simt de parcă aș fi murit. Chiar am murit?“ Maestrul respiră profund și privi în jos către patul unde Patrick zăcea și pentru un moment simți o fărâmă de tristețe, când își reaminti propriile sale momente foarte dificile și provocatoare, la fel ca acesta -  să fii complet sfâșiat în toate felurile, să fii pierdut și confuz și simțindu-te ca și când trecuseși prin iadul tău.
 
Maestrul privi către Patrick si spuse: „Nu, prietene, nu ești mort. Ești foarte viu. Nu, prietenul meu Patrick, ai fi putut spune astfel înaintea acestei experiențe, înainte de aceasta ai fost cu adevărat mort. Trăiai într-o asemenea limitare. Trăiai într-o stare de teamă. Erai într-o stare de a nu realiza adevăratul Eu Sunt, iar pentru mine aceasta înseamnă mai mult că ești mort decât simpla eliberare a corpului fizic. Dar nu, dragul meu prieten Patrick, tu ai trecut dincolo de aceasta și ești foarte, foarte viu.”
 
Patrick respiră profund și se simți cuprins de o mare ușurare  știind că, într-adevăr, era încă în viață. Reușise să îndure aceste 21 de zile foarte dificile.
 
Patrick spuse către Maestru: „Maestre, este aceasta ultima oară cănd voi experimenta acest haos neobosit și chinuitor în corpul și în mintea mea?”
 
Maestrul respiră profund și spuse: „Patrick, nu, nu este ultima oară. Chiar și un Maestru, chiar și un Maestru Ascensionat va mai trece încă prin perioade ca aceasta. Este o curățare. Este o eliberare. Deoarece, atunci când interacționezi cu lucrurile de pe Pământ, când te identifici cu partea ta de ființă umană și cu alte ființe umane, vei acumula întotdeauna această greutate și acest balast și murdărie și dezechilibrele stării vibraționale. Deoarece, cu adevărat, a trăi în formă umană, cu adevărat, a trăi în acest loc pe care îl denumiți Pământ este nenatural. Este o experiență uimitoare, dar nu este una naturală. Și atunci când vă cufundați în ea și veniți în corp fizic, întotdeauna veți acumula și dezechilibrele, murdăria și greutatea vieții.”

„Astfel, tu vei mai trece prin asta, însă partea bună este că, în viitor, vei trece prin asta mai mult ca cel care observă. Nu vei mai fi atât de intim implicat, pentru că nu vei mai simți întrebarea - dacă vei reuși să depășești (această perioadă). Tu vei ști deja că vei reuși să treci prin aceasta. Da, corpul ar putea să se mai îmbolnăvească și da, ar mai putea fi momente când mintea este confuză. Dar, ca observator, ca Maestru, îți vei da seama că deja ai trecut prin asta. Nu este nici o întrebare dacă se va rezolva sau nu. Această întrebare are deja răspuns. Da, deja este rezolvată. Și astfel este doar vorba despre a permite ca acest proces foarte natural să se desfășoare, această curățire și această reînnoire.”
 
Patrick spuse către Maestru: „Dar nu este acesta un lucru pe care pot să îl fac pe un alt tărâm sau în altă dimensiune? De ce este aceasta ceva ce trebuie să fie în această dimensiune și prin urmare atât de dificil?”

Iar Maestrul răspunse către Patrick: „Pentru că le acumulezi aici. Treci prin experiențe aici. Deci nu este ca atunci când ai merge în alte dimensiuni ca să te cureți. Trebuie să o faci din interior.”
 
„Dar, din nou, amintește-țí dragă Patrick, că, pe măsură ce vei trece din nou prin aceste experiențe în viitor, tu vei deveni observatorul. Vezi, aici, în ceea ce tocmai ai trăit în aceste 21 de zile, tu nu ai fost observatorul. Ai fost, cum ai putea spune, victima. Erai atât de adâncit în aceasta, încât nu mai vedeai că tu deja trecuseși prin aceasta. Erai atât de prins în experiența durerii și îndoielii și fricii încât nu puteai vedea că era într-adevăr un timp al reîmprospătării și curățirii. Îndoielile tale au umbrit adevăratele tale gânduri, adevărata ta cunoaștere și prezența ta Eu Sunt, până în punctul în care ai uitat cine ești tu și ai uitat de Eu Sunt, Patrick. Și aceasta nu se va mai întâmpla vreodată.”
 
Patrick a respirat profund, o respirație eliberatoare, înțelegând că nu va mai trebui niciodată să treacă printr-un asemenea nivel de îndoială și derută.
 
Și, pe măsură ce respira profund, se gândi la următoarea sa întrebare pentru Maestru. El spuse către Maestru: „Deci cine sunt eu acum? Ce voi deveni eu, acum, că am trecut prin cea mai profundă, mai neiertătoare și zbuciumată transformare? Cine voi fi eu acum?“
 
Iar Maestrul se gândi o clipă, amintindu-și vremea când, la rândul lui, a pus aceeași, aceeași întrebare: „Ce urmează să se întâmple acum, când vechea identitate a fost complet pulverizată? Acum că orice conexiune cu vechiul sine a fost complet deconectată, ce se va întâmpla în continuare?“
 
Maestrul zâmbi amintindu-și când și el, cu mult timp în urmă îl întrebase la fel pe Maestrul lui. El respiră profund și spuse: „Patrick, ai încercat atât de mult să te agăți de vechea ta identitate. În pofida faptului că spuneai că te afli pe calea spirituală, în pofida faptului că ai spus că alegi iluminarea, de fiecare dată când iluminarea a venit la tine sau a încercat să se apropie de tine, de fiecare dată când adevărata realizare era chiar în fața ta, tu ai continuat să te agăți de vechea identitate. Vechea ta identitate era limitată. Vechea ta identitate nu era ceea ce ai putea denumi adormită sau netrezită. Era doar foarte limitată. Te-ai străduit atât de mult să faci ca această identitate să fie iluminată. Te-ai străduit să îl faci pe vechiul Patrick să devină ființa iluminată, în loc să permiți ca întregul tu, întregul Eu Sunt, să fie cel iluminat.
 
Te-ai străduit să numești asta iluminare în timp ce, de atâtea ori, te străduiai doar să faci viața un pic mai ușoară și un pic mai bună pentru Patrick. Trăiai în cea mai mare dualitate în care un om poate trăi vreodată - dualitatea de a spune pe de-o parte, că îți doreai libertate și iluminare și conștiință, în timp ce pe de altă parte, făceai tot ce îți stătea în putere să faci ca să te agăți de limitările tale, de vechea ta identitate, de unicitatea ta, de vechiul tău sine.

Nu este de mirare, Patrick, nu este de mirare că acești ultimi câțiva ani din viața ta au fost chinuitori, în atât de multe privințe? Nu este de mirare, că simți că ai fost fals cu tine însuți în atât de multe privințe? Nu este de mirare că erai mereu în dizarmonie cu tine, ca și cu restul lumii, în acești ultimi doi ani? Nu e de mirare că nivelele energiei tale erau scăzute, pentru că energia ta mergea către întregul tău efort de a încerca să-ți protejezi vechea ta identitate - să o protejezi împotriva lumii exterioare, să o protejezi împotriva ta, să o protejezi chiar și împotriva iluminării. Energiile tale mergeau către toate scuturile și zidurile din jurul tău, toate jocurile și disimulările. Ca urmare, ai devenit epuizat și confuz.”
 
„Pentru atât de mulți ani ai trăit într-o stare de mare conflict interior, intense bătălii cu tine însuți, străduindu-te să faci ceea ce trebuie, încercând să fii spiritual; în același timp, chiar dacă ți-ai dat seama de asta sau nu, încercai doar să te împaci cu vechea ta identitate. Și aceasta nu funcționează.”
 
„De aceea tu și alții care au fost înaintea ta au sfârșit în felul acesta - douăzeci și una de zile, uneori mai multe, de intensă, neobosită, brutală compasiune.
 
De aici, Patrick, nu mai este Patrick, decât dacă dorești să mai fie un Patrick. Dar nu mai ești deloc singular/unic. Nu mai ești limitat la o singură exprimare sau la o singură identitate.”
 
Pentru început, nu mai ești nimic. Ești, cum se spune în limbile străvechi, tu ești mu. Nimic. Tu nu mai exiști. Tu ai fost sfărâmat și scos în afara existenței. Nu a mai rămas nimic. Aș putea merge atât de departe încât să spun că nici măcar nu vom mai folosi cuvântul „mu”, însemnând nimicul, pentru că din momentul în care spui „mu”, el devine ceva.
 
„Deci tu ești nimicul. Din acest moment înainte, tu ești nimicul.”
 
„Dar nimicul este ca și tăcerea. Chiar și în tăcere nu este liniște. Nimicul este ca orice altceva îți dorești să fie. Nu mai este legat de a fi doar Patrick. Nu mai este legat de a face ca viața să fie doar un pic mai bună pentru tine și cu siguranță niciodată nu vei mai fi atașat de acest lucru numit iluminare sau spiritualitate. Și aceasta făcea parte la fel de mult din jocul lui Patrick, de a-și întări și integra vechea sa identitate, ca și toate celelalte.”

„Frumusețea și măreția în toate acestea este că tu ai obținut iluminarea. În cele din urmă, a sosit. În cele din urmă, după toată brutalitatea și toată demolarea vechii singularități, tu ai obținut-o.”
 
„Ai devenit totul în nimic. Nu mai este necesar să te concentrezi pe Patrick. Nu mai ești singular. Nu mai ești doar viu sau doar mort. Ai devenit toate lucrurile. Nu mai ești masculin sau feminin.”

„Frumusețea acestui nimic este că te eliberează. Te eliberează către adevăratul act al conștiinței. Cu alte cuvinte, dragă fostule Patrick, orice alegi de acum încolo, orice conștiință alegi, prin urmare, se îndeplinește. Vezi, înainte, în această stare foarte limitată ca Patrick, nu era un act. Era singura realitate. Nu te vedeai pe tine ca acționând. Tu te vedeai pe tine doar ca trăind.”
 
„Dar, când cineva, în cele din urmă, permite propria realizare, este ca și eliberarea propriei conștiințe. Și, în acel moment, poți crea, poți fi orice îți dorești. Poți fi un magician, un mag. Poți să fii un figurant. Poți fi amândoi în același timp.”
 
„Poțí să fii un Maestru întrupat sau poți să fii cineva care este total inconștient că se mai află ceva înafara propriului câmp vizual. Și poți fi amândouă în același timp. Poți să fii abundent și non-abundent în același timp.
 
Frumusețea este că te-ai eliberat acum pentru a acționa în orice fel dorești și ai devenit conștient de aceasta. Mai înainte nu erai conștient cu adevărat. Nu aveai conștiență. Înainte erai atât de singular, încât nu erai conștient de nimic înafară de supraviețuirea lui Patrick.
 
Acum că te-ai eliberat de aceasta, poți să acționezi și să fii orice dorești. Este cu adevărat un act al conștiinței, al conștientizării exprimate în orice fel dorești. Aceasta, dragul meu Patrick, este libertate. Aceasta, cu adevărat, este libertate.
 
Imaginează-ți pentru o clipă că nu ești blocat într-o singură definiție despre tine. Imaginează-ți pentru o clipă că nu te mai afli în acest mare conflict cu tine însuți ci, mai degrabă, liber să acționezi, să aplici conștiința în orice.“
 
Patrick respiră profund și spuse: „Deci sunt iluminat acum, drag Maestru? Eu Sunt iluminat?”
 
Maestrul respiră profund, zâmbi și spuse: „Dacă alegi să fii.”
 
Este Natural
 
Astfel se încheie povestea mea, următoarea poveste din viitoarea carte de succes răsunător mondial, Memoriile unui Maestru. Și este povestea voastră. Fie că o considerați literal sau figurativ, este povestea voastră. Povestea voastră despre trecerea prin această bătălie internă cu voi înșivă, spunându-vă vouă înșivă că treceți prin toate acestea  pentru iluminarea voastră dar, de fapt, încercând să vă iluminați Patrick-ul vostru, singularitatea, vechea voastră identitate.
 
Partea frumoasă despre iluminare este că reprezintă ceva natural. Nu poate fi controlată, nici chiar de Patrick-ul vostru. Nu poate fi manipulată de acest singular/unic Patrick: „încerc să fac viața un pic mai bună”.
 
Iluminarea voastră nu este aici pentru că voi vă gândiți că ați cerut-o. Iluminarea voastră nu este aici pentru că v-ați rugat pentru ea sau pentru că sunteți cu adevărat sinceri în legătură cu aceasta. Este aici pentru că aceștia sunteți voi cei adevărați.
 
Iluminarea voastră nu este ceva ce voi puteți manipula sau dirija. Puteți să pretindeți pentru o vreme că o veți manipula. Dar, dragii mei prieteni, ea este neîncetată. Este brutală în compasiunea ei. Vă va elibera din limitările voastre. Vă va da libertatea indiferent ce presupune acest lucru, indiferent câte nopți neliniștite, indiferent câte dificultăți, indiferent câte boli, relații proaste sau orice altceva (veți avea). Este acolo în compasiune.

Haideți să respirăm profund în acest frumos, frumos moment.
 
Ce este de făcut? Ce este de făcut cu Patrick al vostru? Hm.
 
Înțelegeți că această iluminare, această realizare, nu este doar pentru acea ființă umană - acel om limitat care a apărut la ușă astăzi, acel uman care m-a mințit pe mine și makyo-metrul nostru omenesc despre ceea ce doriți să alegeți cu adevărat.
 
Adevăratul răspuns la întrebare este - că nu știți. Și spun aceasta cu multă dragoste și onorare. Nu știți răspunsul la acea întrebare: „Sunteți aici ca să-i fie sinelui vostru omenesc un pic mai bine sau pentru adevărata voastră iluminare?” Nu știți, de fapt, iar aceasta nu contează.  Nu este necesar să știți. Nu are importanță.
 
De fapt, această realizare, întoarcerea la adevărata voastră natură, adevăratul vostru Eu Sunt care nu este Patrick - atât de mult dincolo de Patrick - urmează să se întâmple oricum, mai devreme sau mai târziu, pentru fiecare ființă umană de pe Pământ, cu mult mai devreme pentru fiecare dintre voi.

Ce este de făcut?
 
Respirați profund. Ah, mda.
 
Respirați profund și vă relaxați cu aceasta. Pemiteți-i să fie. Vă dați seama că, până și în cele mai întunecate zile și nopți, voi realizați că până și această dualitate interioară chinuitoare se află aici cu un motiv. Nu pentru o lecție. Nu pentru a-i dovedi ceva lui Patrick al vostru. Ci se află aici în cea mai mare compasiune a iluminării, realizării - a realizării faptului că voi puteți spune că deja se află aici. Nu este nimic nou. Nu este nimic nou. Este vorba doar despre a permite.

Știu că acest lucru poate părea prea simplu. Știu că poate părea prea ușor. Dar, dragii mei prieteni, așa stau lucrurile.
 
Ați putea trece prin propria voastră versiune a experienței lui Patrick. Îngrozitor. Îngrozitor. Doar să simți cum ești sfărâmat în bucăți, întrebându-te dacă vei reuși să supraviețuiești. Ei bine, o să vă spun încă de pe acum că veți reuși. O să vă spun chiar acum că puteți să respirați profund și să deveniți observatorii. Încetați să mai pretindeți că nu se întâmplă. Încetați să o mai spoiți în alb ca să o mascați. Se află aici cu un motiv.
 
Încetați să vă mai puneți întrebarea dacă greșiți cumva. Nu. Nu, de fapt nu o faceți. De fapt nu o faceți deloc. Este o curățare; este o eliberare care vine peste voi.

Te ajută să realizezi că nu este acel Patrick cel care devine iluminat. Ești tu, întregul tu.

Acum haideți să simțim energia din încăpere încă o dată.
 
(pauză)
 
Poate că astăzi am scos la iveală, ne-am deschis către o parte din această brutalitate și din acest haos și din această confuzie, către dezechilibrul de a deveni echilibrat. Cu alte cuvinte, nu doar să încerci să faci incăperea să arate mai drăguță și să adaugi ceva praf de zâne în ea, ci să spui “Uau! Aceasta este real. Adică, se întâmplă. Toată această treabă cu conștientizarea și conștiința și cu a ieși din Patrick al meu, limitările mele - se întâmplă.” Toate aceste greutățí și junghiuri și dureri și toate celelalte prin care am trecut, ele sunt reale și sunt importante. Iar tu poți fi observatorul lor mai degrabă, decât să te lași prins în toată această îndoială.
 
Haideți să respirăm profund și să simțim, expunând poate, unele lucruri care sunt foarte reale. Să expunem provocările la fel ca și frumusețea.
 
Haideți să respirăm profund și să simțim acest întreg lucru care se numește iluminare. Cu siguranță nu este ceea ce credeați că va fi și aceasta este vestea bună. (câteva chicoteli)
 
Haideți să respirăm profund și să simțim cum, dacă doar vă relaxați și permiteți, veți realiza că totul este bine în toată creația voastră.
 
Vă mulțumesc, dragii mei prieteni. Eu Sunt Adamus, într-un serviciu atât de umil pentru voi.
 
Mulțumesc. Mulțumesc. (audiența aplaudă)

Traducere realizată de:
Carmen Rivalet, Nicolae Bogdan Ioniță, Anca Apostol, Florin Mandiuc;
revizuire:
Loredana Ioniță și Mirela Ghenea.