Manage


BÍBOR KÖR ANYAGOK

Felfedezés sorozat

10. SHOUD: “10. Felfedezés” – Főszerepben:ADAMUS, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben
2014. június 14-én.
www.crimsoncircle.com

FONTOS MEGJEGYZÉS:Ez az információ valószínűleg nem neked szól, amennyiben nem vállalsz teljes felelősséget az életedért és a teremtéseidért.


*  *  *

 

Vagyok, Aki Vagyok, a Szuverén Birodalom Adamusa.

(Vesz egy mély lélegzetet és kinyitja a szemét) Hmmm. Hmmm. (A közönség tapsol) Hmm. Hmm.

(szünet, ahogy elkezd megnézni és megcsodálni mindent, és nevetés, ahogy nekiáll fényesíteni a pódiumán szereplő logót) Hm.

LINDA: Óóóó! (Adamus babrál a színpad háttér elemeivel)

(tovább sétál, mindent megnézve, egy szót sem szólva közben, és most a terem hátsó részét nézegeti éppen)

ADAMUS: Hm. Hm. (a közönség nevet, ahogy bemegy a férfi WC területére, leöblíti a WC-t, majd amikor kijön, megigazítja a nadrágját. Utána kinyitja a női mosdó ajtaját, amit gyorsan be is csuk. Á!

LINDA: Tényleg?

(Adamus benyit Geoff & Linda társalgójába, amire még nagyobb a nevetés, ahogy kihoz onnan egy üveg konyakot, majd leteszi a pultra, és kisétál az utcára, és kintről is szemügyre veszi az épületet, a rajta lévő feliratot, majd visszatér a terembe)

ADAMUS: Hm.

(Odamegy a technikai részleghez, ahol szemügyre veszi az összes berendezést)

LINDA: A közvetítésnek nincs vége. Adamus sétálgat és körbeszemléli az új terét.

(nevetés, ahogy Adamus integet a kamerába,majd arra kéri Joseph Collins-t, hogy álljon fel, és üdvözli őt –a közönség tapsol, ezután pedig bemegy a tolmács fülkébe, és onnan integet mindenkinek – nevetés)

Azok számára mondom, akik nem látják, csak hallgatják a Shoud-ot, hogy Adamus még mindig nézegeti a helyet. (még nagyobb nevetés, és Adamus végre visszamegy a színpadra.)

ADAMUS: Ezennel kijelentem, hogy a Bíbor Kör Kapcsolati Központ megnyitja kapuit a megvilágosodásra. (a közönség tapsol és éljenez)

LINDA: Hála Istennek! Ó, hála Adamusnak!

ADAMUS: Úgy értesültem, hogy voltak itt engedélyezési folyamatok, amin keresztül kellett menni, de addig, amíg nem írjuk alá a végén az energiadinamikákat, az nem volt hivatalos. De most már az!

Tehát drága Shaumbra, ez a ti Otthonotok, talán az első a sok jövendő közül. Á, igen! Ma este, amikor ellátogatok a Felemelkedett Mesterek Klubjába (kisebb nevetés), akkor olyan leszek, mint egy nagyon büszke apa. És beszédbe elegyedek majd minden idők legnagyszerűbb Felemelkedett Mestereivel, és azt kérdezem tőlük: - A te csoportodnak milyen Kapcsolati Központja van? (nevetés) Milyen technikával dolgoznak? Milyen a színpadi világításuk? Milyen szépséges a színpadi díszletük? Á, és oltári büszke leszek, mert nekik erre majd lapos kúszásba kell átmenniük. És ezek után nekik is meg kell majd próbálni rávenni a csoportjukat valami hasonlóan szépséges hely létrehozására. Szóval Shaumbra, ügyesek voltatok! Nagyon ügyesek! Köszönöm. (A közönség tapsol) Nagyon ügyesek voltatok.

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet ebbe a gyönyörűséges térbe, ebbe a térbe, ami – ahogy ezt Cauldre és Linda is említette – tényleg Új Energiás. Az, ahogy ez az egész létrejött, az, ahogy működni fog, és azok energiák, ami bele lettek ide ágyazva. Cauldre azt kéri most tőlem, hogy mondjam el, hogy tegnap, amikor a Keahak összejövetelt tartottuk, úgy döntöttem, hogy nem nyitom ki a szemem, mert ezt erre a pillanatra tartogattam.

Tudjátok mi, az angyali létezők egy kicsit másképpen látjuk a dolgokat. Energiákat, mintákat és örvénylő színeket látunk, és káoszt, meg ilyeneket. És csak az emberi szemen keresztül, jelen esetben Cauldre szemén keresztül vagyunk ezt képesek másképp látni. Tehát a mai napra tartogattam ezt, hogy végre nyitott szemmel is láthassam ennek a helynek a szépségét.

És nem csak ablakokat, falakat és berendezéseket látok. Látom a potenciált - az átalakulások potenciálját látom, amik itt fognak bekövetkezni. És akár személyesen vagy itt ebben a stúdióban, akár online nézel most minket – az nem számít. Minden ugyanolyan. Nem veszítünk semmit. Különösen ebben az esetben, hiszen ez az egész akkora szenvedéllyel és elkötelezettséggel jött létre mindenki részéről, aki ebben benne volt, beleértve ebbe mindazokat, akik anyagilag hozzájárultak ehhez, és azokat is, akik csak az energiájukat helyezték ebbe bele. Ó, és Cauldre-nek nagyon tetszik ez a szép párnázott szőnyeg.

És amikor valami így jön létre, akkor az energia keresztülárad az összes berendezésen, felszerelésen és közvetlenül elér mindenkit, akik most online néznek minket. Tehát, ha a világ másik felén is ülsz most, ugyanúgy kapcsolódsz ehhez a Kapcsolati Központhoz, mint azok, akik személyesen is itt vannak.

Látom azokat a potenciálokat, amik innen történhetnek meg. Nem csak magamat látom, mert ez nem csak az én színpadom, hiszen ez egy Shaumbra színpad. Csak a pódiumomat ne használja senki! (nevetés) És ez mindenkié, akinek van mit megosztania, tanítania, és elhoznia az Új Energiáról mások számára.

De még mielőtt azt mondanád, hogy: - Ó, igen, én ott akarok állni azon a színpadon, ott akarok állni azok alatt a vakító fények alatt! – Mielőtt ezt mondanád, állj meg egy pillanatra, mert csakis Új Energiás dolgok, csak a megvilágosodásról szóló dolgok kerülhetnek innen erről a színpadról megosztásra, és semmi olyan nem hangozhat itt el, ami a hatalomról, a kontrollról, az irányításról vagy a manipulációról szól.

Ez egy olyan dinamika, amit ti építettetek ebbe bele, nem én. Ez a ti elkötelezettségetek volt, mindannyian azt mondtátok: - Ez az, amit akarunk! Készen állunk erre!

Januárban, amikor azt mondtam, hogy: - Drága barátaim, távozzatok! Hagyjátok itt ezt a helyet! - Akkor még magam sem gondoltam, hogy ilyen messzire távoztok! (nevetés) –Hagyjátok ott Coal Creek Canyont, a termet és ne gyertek ide vissza csak akkor, ha Mesterek vagyok és tényleg készen álltok annak felelősségére és könnyedségére, kegyelmére. Csak akkor gyerek vissza, ha erre készen álltok!

Drága barátaim, az egy varázslatos pillanat volt. Egy igazán varázslatos pillanat. Nem csak a szavakról szólt, amiket kimondtam. Hanem az volt, amit ti akartatok. Azt mondtátok: - Készen állunk! Gyerünk, csináljuk meg! Ne beszéljünk többet róla, hanem csináljuk meg végre! Menjünk bele ebbe az ÚJ Energia dologba! Elég volt azokból az átkozott régi utakból! Elég volt azokból a nyomorult kétségekből, félelmekből, és akkor lépjük is meg! - Így volt? Hallottam, hogy ezt mondtátok.Megvilágosodás


Itt vagyunk hát az Új Energiában, miközben még mindig a dualitás világa vesz körül minket. Tegnap beszéltem erről a Keahak-osoknak, hogy ez tényleg mekkora kihívás, és egyben egy bámulatos tapasztalás is, hogy élő, sétáló és beszélő Mesterként itt vagy az Új Energiában, miközben még mindig a dualitás világa vesz körül mindenhonnan. Ez egy olyan dolog, amit a többi Mester nem tett meg. Ők eltávoztak. Maguk mögött hagyták a fizikai testüket. Mert ez ránehezedett a fizikai testükre. Nem készítették fel erre a fizikai testüket.

Sőt mi több, szinte elutasították a testüket. Így aztán nem sokkal a megvilágosodásuk után eltávoztak. De ti azt mondtátok: - Itt fogunk maradni. – Felismertétek, hogy a megvilágosodás nem egy mentális dolog. Nem, nem, nem az. Elolvashatod a világ összes filozófiai művét, de egyik sem fogja megadni neked a megvilágosodás élményét, mert azt csak te adhatod meg magadnak.

A megvilágosodás nem azt jelenti, hogy mindent tudni fogsz. Ahogy ezt Cauldre nemrégiben leírta, a megvilágosodás annak tudása, hogy a megfelelő pillanatban ott lesz a megfelelő tudás. Nem fogsz minden tudást, minden tényt és adatot magaddal cipelni, hanem teljesen mértékben megbízol abban, hogy pontosan akkor, amikor szükséged lesz rá, ott lesz a tudás. És az nem valahonnan máshonnan fog jönni, hanem tőled, belőled.

A megvilágosodás tényleg egy olyan élmény, amit csak nagyon kevesen adtak meg maguknak. Azt mondanám, hogy a bátrak és a kivételesek. Néhányan azt mondanátok, hogy az őrültek. Ez egy tapasztalás. Vagyis egy integráció. Önmagad teljes befogadása. Elfogadása. (Linda feláll, hogy átüljön valahova máshová) Nem kell elmenned drágám. De kérlek….

LINDA: Most engem néztél ki magadnak?

ADAMUS: Ez Önmagad elfogadása egy szerető módon. Annak felismerése, hogy nincs szükséged hatalomra, és ez bizony nem könnyű falat. És erről már sokszor beszéltünk az összejöveteleinken. Ez az egész egy mentális vagy intellektuális elképzeléssel veszi kezdetét. De meg is kell, hogy engedd magadnak annak megtapasztalását, hogy nincs szükséged hatalomra, mert az összes energia, amire valaha is szükséged lehet, az itt van.

Drága barátaim, időnként azt mondjátok, hogy néhányatokkal kicsit kemény vagyok.

LINDA: Áááááááá, dehogyis!!!

ADAMUS: Ó, hát pont te szoktad ezt nekem mondani! (nevetés) De ez azért van, mert te vagy ilyen elkötelezett, mondhatni te vagy ilyen kemény magaddal, te akarod ennyire ezt a megvilágosodást ebben az életedben, ebben a testben, mégpedig most! Nem akarsz már várni. Most akarod. És most odatartunk. Belemegyünk.

És talán…..összefoglalva azt mondanám, hogy nem kell ezen dolgoznod. Mert ez természetes. Csak benne kell lenned. Meg kell azt engedned. És ez egyáltalán nem olyan valami, amit tanulmányozni lehetne. És stresszel sem tudod belevinni magad. Önfegyelemmel sem fog menni. Csak megengedheted. Legyél könnyed vele, majd tapasztald meg!

A legnagyobb kihívások egyike, az egyik legelső dolog, amiről ma szeretnék beszélni veletek, az a biológiátok. A biológiád. Sokszor a megvilágosodással kapcsolatban minden hajlamos mentálissá válni – ami alatt a sok gondolkodást értem, a rengeteg sok gondolatot – de eljutottatok ide, és itt az ideje, hogy beszéljünk a biológiáról.

Ma ezt akarom megtenni. Lesz egy-két tapasztalásunk a biológiával.Biológiában, testben élni


Mindannyian, akik itt vagytok ebben a teremben, és akik most online néztek minket – akad némi problémátok a biológiátokkal, ami érthető is, mert ez a biológiai edény már jó ideje idegen volt számotokra. Amikor első ízben jöttek el ide a Földre az angyali testetekben, a nem fizikai lényetekkel, majd hirtelen biológiát öltöttetek magatokra, hát az nagyon esetlen, kínos és kellemetlen volt számotokra.

Utána életeket töltöttetek azzal, hogy megpróbáljatok alkalmazkodni ehhez, de ami még ennél is fontosabb, ez az egész biológia olyan volt, mintha egy majmot kellene a hátatokon cipelnetek. Egy majmot, aki folyamatosan ütögeti a fejedet, állandóan a füledbe szövegel, és egyfolytában a hátadra szarik – és te ebbe beletörődtél. Beletörődtél, és hozzászoktál ehhez a majomhoz a hátadon, de valami intuitívan azt mondja neked, hogy ez egy idegen anyag. És hogy ennek nem igazán kellene ott lennie.

Hozzászoktál a testedhez, de attól még mindig idegen tárgynak tartod, ami nem igazán a tiéd, és kellemetlenül érzed magad benne.

A múltban beszéltünk az ősi biológiáról is. A családod biológiáját hurcolod magaddal, na meg a nagyszüleidét, meg a nagyszüleid nagyszüleikét, és így tovább.

Egy szinten ezt felfogjátok, de még mindig itt van ez a nagyon konfliktusban lévő, időnként harcias és mindig idegen kapcsolat a fizikai testetekkel. De ha bele fogsz lépni a valódi Mesterlétedbe, a megvilágosodásba, akkor az a test is veled fog menni. Ez a test integrálásra fog kerülni, és ez az egyik olyan dolog, amit az előttetek járó Mesterek nem tettek meg. Sőt mi több, rengeteg életet töltöttek azzal, hogy megpróbálják megtagadni a testüket, sőt, még odáig is elmentek, hogy megpróbálják manipulálni, kontrollálni, irányítani a testüket az elméjükből, de ez egész egyszerűen nem működik. És ha valóban bele fogsz menni a valódi megvilágosodásba, és egy igazi testben lévő Mester leszel, akkor ehhez alapvető fontosságú, hogy ez a test egészséges legyen.

És lényegében két hatalmas dologról van itt szó. A test az egyik, a bőség pedig a másik, de ezt a témát egy másik napra tartogatjuk. Hajlamosak vagytok figyelmen kívül hagyni a testeteket, de az olyankor kiabálni kezd rátok. Hajlamosak vagytok úgy tenni, mintha ez a test, ez a hátatokon lévő majom csak úgy követne benneteket a megvilágosodásotokba. De aztán meg jönnek a mindenféle fájdalmak. Megbetegszik. Te pedig aggódni kezdesz. Kilépsz a magasabb formájú tudatosságból amikor így aggódni kezdesz. Bosszús leszel, és így elkezdesz visszatérni a nagyon régi mintákba.

Az a test képes halálra ijeszteni, megállítani egy Mestert az útján – a szó szoros értelmében halálra ijeszteni vagy csak megállítani – hiszen mennyire vagy képes élvezni az életedet, és hogyan tudsz megvilágosodni, ha közben a testedben ilyen-olyan fájdalmak vagy betegségek vannak, vagy ha az éppen darabjaira hullik, vagy ha egyszerűen csak nem szereted azt a testet?

Szeretném, ha most egy pillanatra beleéreznél a fizikai létezésedbe!

(szünet)

Sokan azon a ponton vagytok jelenleg az életetekben, ahol a tömegtudat szerint tartjátok számon a korotokat, azt, hogy 50, 60 vagy 70 évesek vagytok, és azt mondjátok: - Nos, „x” évem van hátra – 10, 20,30 évem van még hátra, és ebbe beletörődtök, mindannak ellenére, amit menet közben megtanultatok, és az összes megvilágosodás ellenére ez a test időnként pont olyan, mint egy hajóhorgony. Azt mondjátok: - 20, 30 évem van hátra. Azon tűnődöm, hogy vajon rákos leszek-e? Vagy Alzheimer-kóros vagy Parkinson-kóros vagy valami más betegségem lesz-e?

És tudjátok, abban a pillanatban, amikor ilyeneken kezdtek gondolkozni, akkor elkülönítitek az Én Vagyok-otokat, a TudatTesteteket*, a fizikai testetektől. És nem engeditek be a fizikai testeteket a TudatTestetekbe. És akkor ezt az eléggé durva idegen edényt kell magatokkal vonszolnotok.

* Bővebb információkárt Adamustól a TudatTesstel kapcsolatban klikkeljetek ide.

Akkor most egy pillanatra képzeljétek el, érezzetek bele abba, hogy ez a test megújul, és hogy a tested egy hatékony hálózat, és hogy ez a test életre kel, és nem hal meg, és hogy ez a test a te legjobb barátod.

(szünet)

Sokan vagytok olyanok, akiknek ezt igen nehéz elképzelnetek. Még hogy a test a legjobb barátom?! A test? Az a dolog, ami bármikor elárulhat? Láttál más embereket meghalni, megbetegedni majd meghalni, sokan a saját szüleiteket láttátok megbetegedni majd meghalni. Á! És ez felveti a kérdést: - Akkor ez most az én DNS-emben is ott van? - Még az orvos is megkérdezi: - Mi a családi betegség háttered? Nos, hát ez egy elcseszett dolog, mert te is ezzel az alapvető dologgal rendelkezel. A szülők 71 évesen haltak meg. Te talán megéled a 72-őt.

Tehát rengeteg sok félelem és réteg társul ezzel, és a jelenleg elsődlegesen fennálló két, nos három dolog közül ez az egyik – ami nem engedi meg, hogy kikerülj ebből az akadályból. Hallom, hogy egy páran azt mondjátok: - De Adamis, én a Mesterlétemet kértem. A megvilágosodásomat akartam, de akkor hol van már? - Nos, az ott van, de a probléma részét képezi a fizikai test.

És nem mindig mókás dolog erről beszélni. Vannak ennél sokkal inkább megvilágosodott témák, amik sokkal könnyedebbek – mint a fizikai testről való beszélgetés. De én együtt dolgozom kivétel nélkül mindannyiótokkal, és beleérzek az energiákba, abba, ami éppen zajlik bennetek, és fontosan éreztem, hogy a mai napon a biológiáról beszéljünk.A biológia integrálása


Ezt a biológiát, a ti biológiátokat, drága barátaim – itt az ideje, hogy integráljátok! Ideje behozni! És ez nem arról szól, hogy rendbe hozd vagy kijavítsd azt. Mert sokan ezzel próbálkoztok innen a fejetekből, vagy valahonnan, vagy pedig orvoshoz jártok, és sok különféle gyógyszert szedtek. Ezt az egészet engedjétek el! Itt az ideje az integrációnak!

Tudom, hogy vannak köztetek, akik most azt kérdezitek: - Azt akarod, hogy ezt integráljam?! Azt akarod, hogy ezt behozzam a TudatTestembe? Nem kellene előbb rendbe hoznom? Nem kellene előtte meggyógyítani, vagy fiatalabbá tenni vagy valami? – Nem, egyáltalán nem. Ezt teljes mértékben integrálni kell, egyenesen bele kell lélegezni a TudatTestbe! Oda bele, ebbe a csodálatos levesbe, amibe belefoglaltatik az elméd, a Szellemed, az Én Vagyok-ságod.

A múltban nagy volt az ellenállás, a vonakodás ezzel kapcsolatban, de ma – milyen csodálatos is ez a nap ennek megtételére! Milyen csodálatos ez a nap az integrációra!

És máris csinálunk erre egy merabh-ot, de előbb emlékeztetni szeretnélek arra, hogy ez gondolkodással nem fog menni! Ez gondolkodással nem fog menni. Ez a megengedéssel történik meg.

Érezhetsz emiatt egy kis ellenállást, mert azt kérdezed: - Ezt a testet? Én? Tényleg megszabadultam az ősi DNS-től? Tényleg készen állok erre? – Abszolút. Teljes mértékben.

Lesz egy elvárásotok arra vonatkozóan, hogy rögtön a merabh után, ha belenéztek a tükörbe , úgy 30 évvel fiatalabbnak nézzetek ki. (kisebb nevetés)

SART: Naná!

ADAMUS: De ez nem a kinézetről szól. (Adamus nevet) Ez nem arról szól, hogy fiatalabbnak nézel ki, és a legtöbb probléma pont ebből ered. Azt mondod: - Ó, lélegezni fogok, hogy fiatalabbnak nézzek ki! (kisebb nevetgélés) – Nem! – Vagy a másik: - Lélegezni fogok, hogy még szebb legyek vagy, hogy több energiám legyen. – Több energiád. Nem, ez nem erről szól.

Ezek talán inkább az eredmények lesznek, vagyis ezek a dolgok majd azután történnek meg, miután tényleg megengedted az integrációt. A testsúly csökkenés, vagy a térd vagy csípő vagy egyéb testrész dolgok. De ma nem fogunk arra fókuszálni, hogy egy bizonyos dolgot meggyógyítsunk, akár egy betegséget vagy egy deformitást, vagy bármi mást. Ma egyszerűen úgy fogjuk integrálni a fizikai testet, ahogy van. Pontosan úgy, amilyen állapotban most van.

És elárulok egy apró kis titkot. Amilyen most, az lényegében nagyon szépséges. És tudom, hogy most egy páran, kifejezetten azok, akik betegek vagytok, vagy nagy fájdalmaitok vannak, azt mondjátok erre. – Én ezt nem hinném. – Pedig pontosan itt van potenciálja és a valósága ennek az integrált, egészséges, energetizált fizikai testnek. Pontosan itt van. Ezt nem valahonnan máshonnan fogjuk ide behozni. Csinálunk egy pár gyakorlatot, és a második vagy a harmadik alkalommal úgy fog tűnni, mintha behoznánk azt, pedig valójában nem ez történik. Hanem az, hogy előhozzuk.

A te tested, a biológiád rendelkezik mindannak a potenciáljával, hogy kegyelemben legyen és energia hatékony legyen. Minden potenciál meg van benne ahhoz, hogy a FényTested legyen.

És ahogy keresztülmegyünk ma a merabh-okon, pontosan ezt fogjuk megtenni. Meg fogjuk engedni a jelenleg ismert fizikai tested átalakulását. Legyen akár fogyatékos vagy egyensúlytalan, akár gyönyörűséges, ez nem számít, meg fogjuk engedni, hogy a jelenlegi fizikai állapotod átalakuljon a FényTesteddé.

De ne kérdezzétek tőlem, hogy mennyi ideig fog tartani ez az átalakulás! Mert ez sok mindenen múlik, és ez nem is igazán számít, mert ahogy hallottátok ma ennek a Központnak a történetét, az idő meglehetősen jelentéktelen. Fura dolgok történnek menet közben. Csak úgy megtörténnek. Nem kell ezt elterveznünk. Nem kell időt rendelnünk hozzá. Az csak úgy megtörténik. Csak ott van. A legjobb amit tehetsz az, ha megengeded, és megbízol abban, hogy az történik.

Harcolhatsz is vele. Ellen is állhatsz neki, és azt mondhatod: - Nos, akkor ez most tényleg megtörténik ezalatt a merabh alatt? Tényleg….(Köp egyet) - Vegyél egy mély lélegzetet. lazulj el, mert ma tényleg be fogjuk integrálni a biológiát a TudatTestbe, át fogjuk alakítani ezt a biológiát a FényTesteddé!

Akkor vegyünk egy mély lélegzetet! És kérnénk a merabh világításunkat! Tudom, hogy ezt már megtehetjük! (a fények elhalványodnak) Á! Tiszta varázslat! Hmm.

Egyébként több gyakorlatot is csinálunk, és közben ne gondolkodjatok! Értitek? Értsétek meg,hogy amikor azt mondom, hogy ne gondolkodjatok, akkor az azt jelenti, hogy nem kell arra fókuszálnotok, hogy: - Most ezt a merabh-ot csinálom. Behozom a FényTestemet. – Mert ez valójában egy elterelés, és ennek meg vannak a maga korlátai. Egyszerűen csak engedd meg, hogy a fizikai tested beintegrálódjon a TudatTestedbe! Hogy ezt a hajóhorgonyt, amit eddig magaddal vonszoltál, és próbáltad azt toldozgatni meg foltozgatni, meg rendbe hozni és kijavítani – ezt ma meg fogjuk tenni.

Akkor vegyetek egy jó mély lélegzetet, és kérünk egy kis klasszikus zenét a változatosság kedvéért!

(megszólal a zene, több dal egymás után Bernward Koch: - Gentle Spirit albumáról.)Merabh a biológiára


Vegyél egy jó mély lélegzetet! Itt vagyunk az Új Bíbor Kör Kapcsolat Központban. Milyen helyénvaló is ez, hiszen ez is a ti testetek egy bizonyos értelemben. Szimbolikus értelemben. Ezért is akartam ma megcsinálni ezt a tapasztalást a fizikaira vonatkozóan.

Vegyünk egy jó mély lélegzetet és érezz bele a fizikai testedbe!

A fizikai test – a hús és a csontok, a szervek és a vér, a sejtek és a DNS – olyan dolgok, amikről nem is kell tudnod ahhoz, hogy ez a transzformáció végbemehessen. Sőt, lényegében azt állítom, hogy szinte könnyebb ezen úgy keresztülmenni, ha nem tudsz túl sokat ennek tudományáról és fizikájáról, mert hajlamosak vagytok kicsit beleragadni az elmétekbe.

Érezz bele a testedbe! Nos, ez pont annyira nem a sajátod, ahogy a neved sem, amin a többiek szólítanak. Tényleg nem a tiéd. Valaki más adta neked.

Amióta csak eljöttél ide, erre a Földre és testet öltöttél magadra, valahol mélyen tudtad, hogy egyszer eljön majd egy nap, amikor ez a test át fog alakulni. Amikor ez a test többé már nem csak a fizikai biológia lesz. Tudtad, hogy egy szép napon eljön a valódi megtestesülés. És nem csak a fizikai testedben leszel majd itt, hanem valódi megtestesülésben és integrációban.

És ez a nap eljött. Az integráció napja itt és most van. És ismételten, a legszebb dolog az, hogy semmit sem kell tenned, mindössze meg kell ezt engedned.

A fizikai test egész elképzelése az, hogy általa képes legyél megtapasztalni a dualitás elemeit, az időt és a teret, a sűrűséget, hogy képes legyél megélni azt, milyen is a talajon járni és magadba lélegezni a levegőt.

A tested teszi lehetővé számodra, hogy meg tudj nézni egy naplementét. Amikor ma elkezdtük azt mondtam nektek, hogy a mai napig csukva tartottam a szemem, illetve Cauldre szemét, mert az emberi szemen és a látás érzékszervén keresztül, ezen a csodálatos fizikai részeden keresztül – ami a szemed – tudsz benne lenni a világban. Általa láthatod a világot.

Több különféle emberi érzékszervvel rendelkezel, amik lehetővé teszik számodra a fizikai testben történő érzéki tapasztalást. Ó, hogy néhány angyal mit nem adna ezért – hogy érinteni tudjon, hogy képes legyen megenni egy finom ételt, hogy érezhesse a virágok illatát.

A tested teszi számodra lehetővé az érzékek általi tapasztalást itt a Földön. Ugyanakkor egyben a test az is, ami a megrökönyödés, a fenyegetettség, a félelem és a csalódás forrása is. A test előbb-utóbb elhasználódik, és emiatt következik be az, amit halálnak neveztek. Ez érdekes, hogy az emberek félnek a haláltól, mert azt hiszik, hogy a halál nem csak a fizikai test halálát jelenti. Azt hiszik, hogy a személyiségük is meghal. Pedig tényleg csak a test kerül elengedésre.

A test fájdalmat tud okozni. Tudod milyen az, amikor megbetegszel, megfázol vagy influenzás leszel. Olyankor még egy mosolyt is nehéz magadra erőltetned, vagy az is, hogy egyáltalán a megvilágosodásra gondolj. És ahogy egy kicsit előre haladsz a korral, elkezded meglátni a ráncokat, az ősz hajat, és kétségbeesetten próbálod azokat eltüntetni mindenféle krémekkel. Jó lenne, ha legközelebb, amikor újra találkozunk itt a Központban, mindannyian magatokkal hoznátok az összes krémeteket, kenőcsötöket és gyógyszereteket, amik ott sorakoznak a gyógyszeres szekrényeitekben, és a garázsotokban és a bérelt tárolóitokban, és akkor mindet kidobnátok a szemétbe. Mennyi pénzt költöttetek ezekre? És hány olyan van köztük, ami tényleg működik is? Talán egy nagyon kis hatásfokon működnek, de végeredményben hatástalanok.

Tehát belenézel a tükörbe, és csalódott vagy – csalódott vagy a kor előrehaladtával, a testtel. Hallotok engem, ahogy az ősi biológiáról beszélek, és szitkozódtok azok miatt az anyák és az apák miatt, akik ezt a testet adták neked. Azt kérdezed: - Miért ebben az átkozott ősi vérvonalon kötöttem ki? – Nos, azért mert te magad indítottad el ezt a vérvonalat valamikor nagyon régen. (Adamus és a közönség nevet) És te is fogod azt befejezni.

Tehát a test az, ami lehetővé teszi számodra az érzékek általi tapasztalást. Lehetővé teszi számodra az élvezeteket. Lehetővé teszi, hogy itt legyél ebben a valóságban. Ugyanakkor pedig rengeteg probléma forrása is. Ez annak a három dolognak az egyike, ami nagyon megnehezíti azt, hogy belépj a Mesterlétedbe. Néhányatoknak komoly problémáitok vannak jelenleg. A többiek pedig rendelkeznek a komoly problémák potenciáljával.

Miért van az, hogy a spirituális emberek, azok, akik tényleg a spirituális utat járják, szóval mitől van az, hogy statisztikailag bizonyított, hogy több egészségügyi problémájuk van, mint másoknak? Mitől van az, hogy az egészség fanatikusoknak több problémájuk van? Nem csak, hogy ez a megszállottságuk, de érzékenyebbek is erre. Ahogy elkezdesz tudatos lenni, felismered, hogy ez a test dolog eléggé nehéz eset. Ennek meg kell változnia. Ez a test dolog tényleg visszatart, akadályoz téged.

Ó, a többi Mester is átesett ugyanezen. – Ha nem lenne ez az átkozott test, akkor megvilágosodnék! – Ez a test hajlamos kissé függővé válni dolgoktól, egy kicsit túlságosan élvezet központú, vagy ez a test hajlamos darabjaira hullani. Így aztán tényleg érdekes dinamika zajlik a fizikaival.

Megpróbáljátok ezt a testet toldozgatni-foltozgatni, javítgatni, rendbe hozni. Megpróbáltok eljutni mindenféle terapeutához és orvoshoz, továbbá alternatív gyógyítókhoz. Azok persze raknak rá némi kötést, de attól még lényegében sok gyökér energia ugyanúgy ott van. A gyökér egyensúlytalanságok attól még ugyanúgy ott maradnak.

Tehát most azt szeretném tenni mindenféle hókusz-pókusz vagy további beszéd nélkül, hogy akkor menjünk csak bele az új fizikai testbe, az új biológiába! Integráljuk ezt a jelenlegi testedet! Integráljuk bele a TudatTestbe!

Hogy hogyan? Hát úgy, hogy veszel egy jó mély lélegzetet, és megengeded, hogy az megtörténjen.

(szünet)

Most vegyél egy újabb jó mély lélegzetet és lazulj bele az új testedbe!

(szünet)

A test lényegében az esszencia. Esszencia. Vagyis amit a tudomány szöveteknek, szerveknek és csontoknak lát, az a gyökereiben esszencia. A test esszencia. Az Én Vagyok része, a TudatTest része.

Az Én Vagyok ezen a módon tud mély tapasztalásra szert tenni.

Ennek nem kell csontnak és szövetnek lennie, nem kell hajnak, szemgolyónak, nyelvnek vagy lábfejnek lennie. Csak valahogy így kötött ki. De valójában ez tényleg esszencia, egy gyönyörűséges esszencia.

Az Én Vagyok részének nyilván nem kell végigkövetnie egy régi ősi vérvonal mintát. Még csak a többi ember külsejéhez sem kell alkalmazkodnia. A test az az esszencia, amit lehetővé teszi számodra, hogy megtapasztald a teremtésedet a teremtéseden belülről.

És most, miközben beszélek, vagy helyesebb szólva elterellek benneteket, miközben szól a zene, ez történik, hiszen ezt ti teremtettétek – hogy ez a régi biológia – nem a korod értelmében régi – hanem abban az értelemben, hogy régi biológiai mintázattal bír – és ez éppen most megy át az átalakuláson, itt és most.

A bámulatos pedig az ebben, hogy nem kell ezt erőltetned. Én nem erőltetem. Nem én csinálom. Hanem te.

Végre vettél egy mély lélegzetet, abbahagytad a testtel való harcodat, befejezted a tested elől való menekülést, és azt mondtad: - Ez az enyém – az én esszenciám, ezáltal fejezem ki, nyilvánítom meg magam.

És ahogy itt ülünk ma, ennek a csodaszép új Központnak a megnyitóján – ez megtörténik. Zajlik. Valójában sok régi minta kerül elengedésre, és egy nagyon régi biológiai struktúrából átalakul azzá, amit te vélhetőleg a FényTestednek nevezel.

A FényTested nem valahol máshol, egy távoli dimenzióban lakik. Mindig is itt volt. Mindig is itt volt. A FényTested nem a Mennyekből vagy valami angyali raktárból érkezik ide. A FényTest volt az esszencia – a megtestesülés esszenciája, az érzékszervek esszenciája, az a képesség, ott lehess más dimenziókban és elemekben is, és ebben az esetben, hogy itt lehess a földi dimenziódban. Ez az esszencia mindig is itt volt. Ezt hívhatod a test szenvedélyének vagy lángjának.

Felejtsd el a méretét, a súlyát vagy az életkorát! Egy pillanatra most csak érezz bele ebbe az esszenciába – a testben történő létezés érzéki szenvedélyébe! Ez a FényTest drága barátaim! Ez a FényTest.

Vegyél egy mély lélegzetet és a legcsekélyebb erőfeszítés nélkül engedd meg, hogy ezeknek a nagyon régi mintáknak az átalakulása, alkímiája megtörténhessen!

(szünet)

Szeretem ezt, mert ma nagyon könnyű dolgom van, hiszen ez egy olyan dolog, amire ti vágytatok. Gondolkodtatok róla, aggódtatok miatta, stresszeltetek – mert hatalmas vágyatok van erre a FényTestre.

Pontosan úgy, ahogy megteremtettétek az energiát erre a Kapcsolat Központra, most megteremtitek ezt a potenciált a FényTest behozatalára.

És ne foglalkozzatok a részletekkel! Ne foglalkozz azzal, hogy mennyivel lesz fiatalabb a kinézeted! Ne törődj azzal, hogy az a rák hogyan kerül elengedésre a rendszeredből! Felejtsd el a családodban történt szívroham eseteket! Felejtsd el a diétádat vagy étrendedet! Mindezeket felejtsd el! Ez az egész egy rakás makyo volt!

Sőt, ebben merabh-ban még arra is meg foglak kérni, hogy feledkezz el az anayatronról is! Tóbiás és én is beszéltem nektek az anayatronról, a test fény hálózatáról, de szerintetek ezzel mi lehet a helyzet? Hát az, hogy ez is eltávozik. Eddig ő volt az igazi FényTested helyőrzője.

Ott volt. Valódi volt. De csak a helyet őrizte egészen addig, amíg készen nem álltál arra, hogy befogadd az esszenciát, a FényTestet! Ez is át fog alakulni, mert többé már nincs rá szükséged.

Ahogy beintegrálod a fizikai testedet az egész TudatTestedbe, semmi szükség arra, hogy ott legyen egy hálózat vagy valami rendszer, amelyik oda-vissza kommunikál az egész testedben a sejtek között. Azért nincs erre szükség, mert minden egyes sejt állandó kommunikációt folytat, és a FényTest teljes esszenciájával rendelkezik.

Ahogy most itt ülünk ebben a mély és szent térben, lehetővé tesszük azt, hogy a tested beintegrálódjon az Én Vagyokba. És arra is megkérlek, hogy kezdd el elengedni azokat a diétákat és étrendeket, amik szerint eddig étkeztél. Ha van valami, amit ajánlok a FényTest számára – az egy kis légzés, kis könnyed gyakorlat, mint a séta, és egy kis víz. Maradj hidratált. Ennyire egyszerű.

Már hallom is a kérdéseket – egyébként később majd tehettek fel kérdéseket – Ehetek egész nap csokis kekszet? – Én azt tenném, ha a helyedben lennék. (nevetés) És hallom a többi kérdést is, és ismételten később kérdezhettek majd: - De Adamus, allergiás vagyok bizonyos ételekre. – Már nem vagy az. Már nem.

Aztán hallom ezt is: - Adamus, én egész életemben ezen a biológián dolgoztam. Lehet ez ennyire egyszerű? Amit most csinálunk, nem csak azért van, hogy egy kicsikét jól érezzük magunkat? Ez rajtad múlik. Engem nem érdekel. Igazából akár most megtörténhet a teljes átalakulást, vagy folytathatod továbbra is úgy, ahogy eddig tetted. Tőled függ.

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet!

A másik kérdés, ami felvetődött. – Lehet ez ennyire nagyon könnyű? – Nos, hát ti vagytok a Mesterek. Miért is ne? Miért is ne?

Később, amikor majd elmentek innen, hajlamosak lesztek azt mondani: - Ó, nekem ez nem ment. Mindenki más felfogta, csak én nem. – Nos, először is, nem vagy te annyira különleges. (kisebb nevetés)

SART: A fenébe!

ADAMUS: Sajnálom Sart!

Először is, nem vagy te annyira különleges, és igenis sikerült. Felfogtad. Ez itt van. Csak most már engedd is meg! Na persze nyugodtan játszhatod a kétség játékát! Játszhatod azt a játszmát, hogy: - Hát velem semmi nem történt. – vagy egyszerűen csak fel is foghatod.

Akkor csináljuk meg újra! Vegyünk egy jó mély lélegzetet!

Volt egy szépséges tapasztalásunk az ahmyo tanfolyamunkon, ahol a bőségről beszéltünk. Ó, hát az első alkalommal olyan volt, mintha a falnak csapódtunk volna. A második alkalom pedig olyan, mint amikor valaki felgyújtja magát. De harmadszorra sikerült!

Akkor csináljuk meg újra! Vegyünk egy jó mély lélegzetet! És mit tegyünk? Nos, pontosan semmit sem fogunk tenni. Megengedjük. Szerintem megengedjük.Merabh a biológiára - 2. menet


Vegyünk egy jó mély lélegzetet! Akkor vegyük át a tényeket!

Te tudat vagy. A tudatod energiát hoz be. A tudatod egy igazán érzéki tapasztalást akart, ezért azt mondta: - Behozzuk a testnek az energiáját! Ezzel meg is teremtetted. És leéltél már benne úgy ezer vagy még annál is több életet.

A biológián belül éltél, ami menet közben összekeveredett mindenki más biológiájával, kifejezetten a saját vérvonaladon. Vagyis végeredményben ez tényleg nem a sajátod volt.

De egyszeriben csak felébredtél: - Nahát! Én a saját testemet akarom! A saját energiámat akarom! És ne akarom hozni a saját testemet! Viszlát család! Viszlát tömegtudat! Viszlát régi fizikai sablon! Bemegyek a FényTestembe, amit ma kezdek el!

És veszel egy mély lélegzetet….majd egyszerűen csak megengeded. Ez ennyire egyszerű.

Képzeld csak el, hogy Mester vagy és a tested csak együtt áramlik a szenvedélyeddel! Képzeld el, hogy Mester agy, és nem vagy fáradt és nem fáj semmid, és a tested könnyedén és gyorsan megújul. És ha téglát ejtesz a lábfejedre, és az eltörik, sebaj! De ezt most még nehogy kipróbáld! Várj vele egy-két napot! (nevetés) Téglát ejtesz a lábfejedre, és eltörik a lábfejed. Ez rendben van, mert a FényTest vagyok. És nem a fizikai test. A saját esszenciám vagyok. A saját TudatTestem vagyok. Nem kell kivárnom, míg a lábfejem 2-3 hónap alatt meggyógyul! Nem. Ez azonnal begyógyul.

Vegyetek egy mély lélegzetet a testetekbe drága barátaim! A TudatTestetekbe...

(szünet)

Még mindig sok szövegelés folyik. – De, de de Adamus, te ezt nem érted!

Normális esetben most azt mondanám, hogy kussoljál már, de ma nem mondom ezt a téma érzékeny volta miatt. De…mégis azt mondom: - Kussoljál! (nevetés) Túl sok a szövegelés. – De Adamus, nem érted az én problémámat. – De igen, megértem. – Adamus, neked fogalmad sincs arról, hogy ez milyen nehéz! – Valóban? – Adamus, ha ez nem válik be és nem fog működni, akkor nagyon letört leszel – Nem, már most is az vagy. És ez igenis működni fog! (még több nevetés)

Akkor csináljuk meg újra! John, leállítanád a zenét egy pillanatra? Vissza fogunk jönni. Vegyünk egy mély lélegzetet, oké? Visszatérek az alapokhoz.

Ebben a testben vagy, igaz? És feltételezem, nem akarod magad mögött hagyni a testedet. Van valaki, aki maga mögött akarja hagyni a testét? ( egy kevesen válaszolnak: - Nem.) Oké. Feltételezem a testben akartok maradni, de a saját testeteket akarjátok. Azt akarjátok, hogy tele legyen energiával! Azt akarjátok, hogy egészséges és fogékony legyen. Amit igazából akartok az az, hogy a test tényleg érzéki legyen – ami érzi, érzékeli a dolgokat.

Pontosan ugyanúgy, ahogy a tudatod is mondhatni eltompul az évek alatt, a tested aztán tényleg nagyon eltompul. A hallás megromlik, és a szaglás is eltompul – nem az, amit szagolsz, hanem maga a szaglásod, és ott a látás is, ami megromlik. Ez az egész! Ó, és nagyon lehangoló! Tényleg lehangoló!

EDITH: Tudom.

ADAMUS: Igen. Abszolút. Szeretnél reklám lenni itt?

EDITH: Kösz, de nem.

ADAMUS: Tényleg nem? A megújult egészséges testre?

EDITH: De, arra igen!

ADAMUS: Ez itt az Edith test! (Adamus nevet) És jut eszembe, én itt most nem a külsődről beszélek, és nem is másokkal akarlak összehasonlítani! Rólad és a testeddel való kapcsolatodról beszélek. Mert eddig nagyon az ellenfeled volt.

Tehát a tested csak arra való, hogy érezz és kifejezz általa, és nem kell öregednie. Nem kell tönkremennie, elhasználódnia. Nem kell megbetegednie. Nem kell. Azt akarom, hogy mindezeket mindannyian magatok mögött hagyjátok! Online egy páran éppen elalszotok. (nevetés, ahogy egyenesen belenéz a kamerába)

Te, te ott elalszol. Pedig annyit aggódsz a tested miatt. Ébredj csak fel! Kérnék egy kis világosságot! (a világítás felkapcsolódik) Ébresztő! Most átmegyek egy másik kamerához!

Idejövünk Ázsiához! Jó. (nevetés) Ébresztő! Ébresztő! Meg fogjuk újítani azt a (Adamus csókot dob a kamerába)…neked is…..azt a testet!

Oké, akkor megint kérem lekapcsolni a világítást! Akkor csináljuk meg újra, és egészen addig fogjuk újra csinálni, amíg át nem törünk ezen. Oké.

Túlságosan mentálisak vagytok. Azon tűnődtök mi a fészkes fene folyik itt. Ahogy én is. (Adamus nevet, megszólal a zene)Merabh a biológiára – 3. menet


Oké. Vegyünk egy jó mély lélegzetet! Köszönöm a zenét.

A test nem más, mint a szellem kiterjesztése. Ezen a módon lehet ezen a bolygón tapasztalni. A testnek nem kell megbetegednie. Nem kell, hogy baja essen. Nem kell, hogy alacsony energiaszinten legyen.

A mai napon a fizikait beintegráljuk az egész TudatTestbe, az Én Vagyok-ba. És ahogy ezt megteszed, ahogy ezt egyszerűen csak megengeded azzal, hogy nem gondolkozol rajta, hanem megengeded, az átalakulás megtörténik. Egy alkímiai folyamat veszi kezdetét, ami kienged téged az ősi, vérvonal biológiából. Kienged téged a tömegtudat öregedésre vonatkozó elképzeléséből. Kienged téged egy nagyon régi energiás struktúrából.

És ebben a kiengedésben, ebben az alkímiában lehetővé teszi az esszencia testet, amit néhányan FényTestnek hívtok, és ami ez az esszencia test.

Akkor vegyél egy mély lélegzetet…..és csak engedd ezt meg!

(szünet)

És egy bámulatos kis dolog történik. Az átalakulást máris elkezdődik. Nem számít az életkorod, vagy a jelenlegi egészségi állapotod, nem számít az sem, hogy spirituális értelemben milyen okos, vagy éppen mennyire buta vagy. Ez nem számít. Ó, jut eszembe a spirituális butaság sokkal jobb annál, mint aki spirituálisan bölcs. Nem számít.

Vegyél egy mély lélegzetet….és csak engedd meg, hogy ez történhessen!

(szünet)

Sajnálom. Megint le kell állítanom a zenét. Még mindig nagyon sok itt az ellenállás.

Nagyobb az ellenállás, mint Olaszországban a bőségnél!

Nem is tudom mi folyik itt – és nemcsak itt, de online is – nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ez most annak a bizalomhiánynak tudható-e be, hogy ez tényleg meg fog történni vagy pedig hmmm – miért is nem gondoltam erre hamarabb – ti tényleg nagyon sokat beruháztatok már ebbe a testbe. Csakugyan sokat fektettetek ebbe bele. Akármennyire is azt mondjátok, hogy azt akarjátok, hogy egészségesebb legyen, hogy a FényTesteteket akarjátok, azt érzékelem, hogy nagyon sokat fektettetek már bele ebbe a testbe.

Olyan ez, mint egy nagyon fura szeretet-gyűlölet kapcsolat, amit szinte már-már félsz elengedni, és bizonyos részeit el akarod ugyan engedni, miközben más részeihez meg ragaszkodsz.

Talán attól félsz, hogy mi lesz ezután. Lehetséges. Talán egy különös módon – nem akarok itt a pszichológus szerepében tetszelegni – de egy fura módon lényegében szereted te ezt a testi tapasztalást. Tényleg szereted. És az a gondolat, hogy ez többé nem lesz, egy kis szomorúsággal is jár.

Tehát itt vagy, a kettő közé ragadva. Itt van ez az alacsony energiaszint, ahol az érzékszerveid sem működnek rendesem, és öregszel, de ezzel egy időben itt van ez a másik dinamika is, miszerint „Tényleg szeretem ezt a testet, ezt az egész fizikai dolgok. És hát elég unalmasan hangzik, hogy pusztán egy FényTestben lévő angyal legyek.”

És akkor most mihez kezdjünk? Nos, visszatérünk a legelejére, és megint szólni fog egy kis zene. Újra megcsináljuk. (a zene ismételten megszólal)

Kérlek értsétek meg, hogy mi csak integráljuk, azaz bevisszük a fizikai testet a TudatTestbe! Nem szabadulunk meg a testtől barátaim! Mindössze integráljuk azt, vagyis felszívjuk azt a tudatunk beleibe! (nevetés, Adamus is nevet) Tennem kellett valamit, amivel megtörjük itt ezt sűrű energiát, de ez egy elég jó képi hatással bírt! (még nagyobb nevetés) Ezt nyugodtam idézhetitek tőlem, és póló felirat is készülhet belőle!

Egyenesen felszívjuk azt a tudatod beleibe! Akkor csináljuk is ezt meg! Kérném szépen a zenét! Nincs ennél egy kicsivel élénkebb, vidámabb zenéd? (kérdezi John-tól)

Amíg John próbál valami másik zenét keresni, vegyünk egy mély lélegzetet! Lazuljatok el, lazuljatok el, lazuljatok el! Ez az egész dolog zajlik itt, ti meg közben megfagytok. (elég hideg a terem hőmérséklete) Olyan most ez a terem, mint egy hűtő. Talán kellene valamit javítanunk a hőmérsékletén kedves műszaki emberek! Mert különben hamarabb lesz befagyott testünk, mint megvilágosodott testünk! (nevetés)Merabh a biológiára – 4. menet


Oké, akkor most vegyünk egy mély lélegzetet. Rendben. Egy igazán mély lélegzetet! (megszólal az új zene)

Be fogunk hozni ide egy kis melegséget, talán egy kissé élénkebb zenét! És itt van nekünk a nevetés! Oké, akkor most újra megcsináljuk, és ez alkalommal csak engedd meg, hogy a fizikai integrálódjon – teljesen integrálódjon a TudatTestbe!

Hogy ez mit jelent? Nem tudom, de engedd meg! Engedd meg, rendben? A fizikait egy teljesen új szintre hozzuk.

Tehát vegyél egy jó mély lélegzetet! John, tényleg ez a legjobb zene? Ez….pont olyan, mint egy temetési zene. Megfagynak. Elkékülnek. ….Próbálok itt a testről beszélni és kék lábfejeket látok. Ja, hogy ez a körömlakkod!

Máris is elvégzünk itt egy gyakorlatot! (Adamus nevet) Oké. Akkor vegyél egy mély lélegzetet!

(szünet, amíg Adamus bírálja a zenét) Egy kicsit vidámabbat, ha lehetne. Felhangosítanád, John? (a zene hangosabban szól) Ez az a zene, amit innentől egész életedben hallgatni akarsz? (a közönség válasza: - Nem!) Kapcsold ki a zenét! (nevetés)

Oké, akkor zene nélkül csináljuk! Nyersen. Energikusan. Megcsináljuk ezt a bélfelszívást! (nevetés)

A vicces pedig az, ahogy ezt mondom, és viccelődünk itt ezen, hogy látom, ahogy egy páran itt a székben…..(nevetés, ahogy grimaszol és fura mozdulatot tesz) Látom ám! De ezek vadonatúj székek! (még nagyobb nevetés) Ezt nem kellene felszívnotok!

Vegyünk akkor egy jó mély lélegzetet és kapcsoljuk le egy kicsit a világítást! Oké, na most már sikerült áttörnünk az energián! Jó. Most már menni fog!

Vegyél egy jó mély lélegzetet! És kezdetét veszi az átalakulás a nagyon régi biológiából, a tényleg ősrégi biológiából az esszencia testbe, a FényTestbe.

És ez a test sokkal energia hatékonyabb, megújítja magát, az egyensúlytalanságokat és a mérgeket könnyedén és gyorsan elengedi. Ez egy olyan test, ami rendelkezhet ugyan a rák elemeivel vagy potenciáljaival, de nem fogja azokat aktiválni, és pontosan tudja mikor engedje el azokat. Ez egy érzékeny és érzéki test, de nem annyira érzékeny, hogy ne tudna kezelni egy pár porszemet az orrodban, vagy egy kis glutént a gyomrodban. Ez a test alkalmazkodó és rugalmas. És könnyedén van jelen ebben a világban, és a TudatTestedben.

Ez a test tényleg a te tudatodat képviseli, a te Én Vagyokságodat, mert a te tested.

Téged képvisel.

Vegyél egy mély lélegzetet és hozd ezt be! Hadd találkozzon ezzel a régi testtel, amiben eddig tartózkodtál.

És most engedd meg, hogy ez az alkímia, ez a csodálatos átalakulás bekövetkezzen – amikor a régi test beintegrálódik az új testbe, és az új test beintegrálódik az Én Vagyok tudatba.

És most akkor csak üldögéljünk itt ezzel. Érezd magad kényelemben ezzel!

(szünet)

Érezd magad könnyednek a testben!

Semmiféle fizikára nem kell ezzel kapcsolatban rájönnöd. Semmire sem kell fókuszálnod! Ezt csak meg kell engedned, és akkor ez megtörténik.

(szünet)

Amikor ma este hazamentek innen, jelöljétek meg ezt a napot a naptáratokban! Mert ez volt az a nap! Az a nap, amikor a Mester megtette ezt a biológiájával. Annak a napja, amikor az átalakulás elkezdődött.

És kérlek nehogy azt mondjátok, hogy itt ma gyógyítást végeztünk. Mert nem gyógyítottunk itt semmit. De nem ám! Beleengedtük a FényTestet, az esszencia testet a TudatTestbe. A biológiát beintegráltuk a Szellembe – mert ez az, amit itt ma megtettünk.

Ennek végeredménye talán gyógyulás lesz. Talán fiatalabb lesz a külsőd. De semmiféle gyógyítást nem végeztünk. Egy integrálást végeztünk, ami történik is.

Vegyünk egy jó mély lélegzetet és most akkor lazulj bele a FényTestedbe! (szünet)

Vegyél egy újabb mély lélegzetet, és engedd meg, hogy ez a FényTest, ez az esszencia test aktiválódjon, és aktív legyen itt és most! Nem az elmédben, sőt, nem is a régi fizikai testedben, hanem pontosan itt és most.

Azt is mondhatjuk, hogy a mai napon integráltuk majd aktiváltuk a FényTestet. Vegyél egy mély lélegzetet, és lazulj ebbe bele! Engedd meg!

(szünet)

És ez alkalommal sikerült! Jó. Mély légzés. Mély légzés. Jó.

És most, ha kérhetném, kapcsoljátok vissza a világítást!A matematika és egy kísérlet


Akkor most valami egészen fura dolgot fogunk tenni. ( kisebb nevetés) A nyilvánvaló Mestere. Hiszen minden fura amit teszünk!

És most egy kis érdekességet, egy furán érdekességet fogunk tenni, ami talán úgy fog tűnni, hogy nincs teljesen összhangban sok mindennel, amit….ezeket a hátsó lámpákat is felkapcsolhatjátok, mert mindenkit látni akarok. (A világítás felkapcsolódik) Köszönöm.

Tehát úgy tűnhet, hogy nincs összhangban azokkal a dolgokkal, amikről eddig beszéltem a szuverenitás értelmében, de remélem képesek vagytok meglátni és megérteni, hogy nagyon is szuverén dolog az, amit most meg fogunk tenni.

Ha megnézed a matematikát, az egyszerű számtant….nagyon jó lenne, ha itt lenne a táblám, de most nincs rá szükségem. De legközelebbre kérem a táblámat. Szóval egy meg egy az tipikusan kettő a matematikában. Ugyanakkor viszont az emberi energia dinamikában 1+1= 2.0001. – Mit is jelent ez?

Ha fogsz két embert, akik összekombinálják egymással az energiáikat, akkor egy icipicivel több lesz az eredmény annál, mint amivel egyénenként rendelkeznek, kivéve azt az esetet, ha egymásból táplálkoznak, mert akkor negatív hatás lép fel. De általánosságban szólva, ha van két ember, és támad egy ötletük valaminek a megvalósítására, és ha ezek ketten összekombinálják egymással a tudatukat, az energiájukat és a szenvedélyüket, akkor a kettejük összeredménye kicsivel meg fogja haladni a kettőt.

A Mesterek esetében, a Shaumbra esetében egy meg egy könnyedén egyenlő lehet öttel, vagy akár hattal, héttel. Vagyis azt akarom ezzel mondani, hogy amikor egy valódi Mester – aki magasról tesz minden másra – mert ilyen egy valódi Mester, nem ragad le a dolgoknál – tehát amikor két vagy több ilyen Mester összekombinálja egymással a tudatát, a szenvedélyét, a vágyát, akkor egy meg egy végeredménye öt lesz.

Egy bizonyos értelemben pontosan ez történt itt is. Összekombináltátok az energiátokat akár anyagi értelemben, akár a konkrét munka értelmében, akár pusztán az energiád értelmében, és egyszerre csak létrejött ez a nagyszerű új otthon.

Tehát az előbb beintegráltuk a testet a FényTestbe, a TudatTestbe, de szeretnék most itt elvégezni egy kísérletet, ami tényleg csak egy kísérlet. Amit az előbb csináltunk, az nem kísérlet volt. Az gyerekjáték volt.

De szeretnék most itt ebben a teremben elvégezni egy kísérletet, és mindenkit behozunk, akik most online jelen vannak velünk. És meg lesz a saját kis Kumbaya pillanatunk. (kisebb nevetgélés) De érdekes dinamika van itt jelen.

Felteszek egy kérdést – és hamar rá fogunk jönni a válaszra – mi történne akkor, ha a teremben lévő hetvenvalahány Mester, és a több ezer online minket néző Mester mind összekombinálná az energiáját Mesterekként, nem szükséget szenvedő létezőként, hanem Mesterekként, teljes létezőként? Mi történne, ha ezt most mind összekombinálnánk egymással? Milyen hatással lenne ez a te integrációdra, meg a tiédre, meg a tiédre?

Szeretném rögtön megtalálni a választ erre, abból a feltételezésből kiindulva, hogy amikor elméletileg mind összekapcsolódunk egymással mondjuk úgy, hogy megfogjuk egymás kezét és összekapcsolódunk, és mindenkivel online is összekapcsolódunk, tehát valakinek a kamerát is kezelnie kell, és valakinek az operatőr kezét is meg kell fognia. Milyen édes! És mindenki, aki a terem hátuljában van, minden technikus, és te is kinyithatod a tolmácsfülke ablakát egy pillanatra és csak….(kisebb nevetgélés) Igen, tedd a kezed az ablakra, ez is jó. Oké. Majd amikor szólok.

Tehát mi történne a Shaumbra tudatosságában erre a Shaumbra potenciálra hogy a FényTest nagyon gyorsan és kegyelemben integrálódik a fizikai testben? Nem tudom a válaszr, de szerintem meg fogjuk tudni.

Tehát akkor menjünk végig az alapokon! Épp az előbb engedte meg magadnak a FényTestedet. És ez most meg fog történni. A TudatTestbe beintegrálódik. Tehát test többé már nem csak egy olyan dolog, amit magaddal vonszolsz. Mert ez az egész integrálódik – a tudat, az energia, az elme a gnoszt – mind eggyé válik.

És mi történik, ha most felálltok (a közönség feláll) és egy szép kis háttérzene kíséretében – bármit választhatsz John – és megfogjátok egymás kezét….na, mindenki jöjjön vissza. Most nincs se kávézás, se pisilés, és kávézás közbeni pisilés sincs. (nevetés) Mindenkinek részt kell ebben vennie.

Akkor kérünk egy kis zenét…és…(megszólal a zene) A kamerákat állítsátok be úgy, ahogy akarjátok, és mindenki vegyen ebben részt! Állítsátok be a kamerákat! Oké. Szól a zene. Vegyünk egy jó mély lélegzetet!

Mester vagy. Kapcsolódsz egy másik Mesterhez. Összekapcsolódunk azokkal a Mesterekkel, akik most online néznek minket szerte az egész világról, és összekapcsolódunk azokkal a Mesterekkel is, akik majd egy hónap múlva, egy év múlva, tíz év múlva jönnek el ide ebbe a pillanatba, amit most megosztunk egymással.

Szuverén létező vagy, aki átléptél azon a vonalon, azon a biológiai vérvonalon, és megengedted, hogy a FényTested beintegrálódjon a TudatTestedbe. Behozod a FényTestedet ebbe a fizikai valóságba, amit Földnek hívnak, hogy az Életet egy új, egészséges, egyensúlyban lévő és energetizált módon tapasztald meg.

És te, drága szuverén létező, most összekapcsolódsz a többi Mesterrel, kézen fogva, osztozva ugyanazon a szenvedélyen és vágyon, és mi történik? Mi történik azzal a régi egyenlettel, ami szerint 1 + 1 = 2 ? Mennyi lehet a végeredmény ebben az esetben, amikor ilyen sok Mester, tudatos Mester kapcsolódik össze és osztoznak a pillanatban? Milyen messzire képes kiterjedni az energia az Egy-en túlra?

Ezt csakis akkor lehet megtenni, amikor megengeded magadnak, hogy egész és szuverén legyél, amikor Te vagy az Egy. Nem fél vagy, nem háromnegyed vagy, hanem az EGY. Amikor az EGY vagy, és itt állsz, és éppen az előbb engedted be a FényTestedet, amikor az EGY vagy, és megosztod ezt a másik EGGYEL, és a megint másik EGGYEL, akkor mi történik a potenciállal, az átalakulással és az integrációval?

Vegyünk egy mély lélegzetet és csak engedjük meg, hogy ez korlátok nélkül kiterjedjen!

Engedd meg, hogy ez egy Új Energiás módon terjedjen ki, úgy, ami teljesen ellentmond a régi fizikának, és az összes régi előírásnak! Milyen messzire képes eljutni az EGY, amikor ott áll mellette sok másik EGY is?

(szünet)

Eljutottunk ide, a megtestesült Mesterlét pontjára, ahol is azt mondod: - Én vagyok a test. Ez az én testem, az én FényTestem. Ezen keresztül fogom megtapasztalni az életemet egy teljesen új és egészséges módon. A test nagyon sokféleképpen rabságban tartott engem egészen mostanáig. De mostantól kezdve a test az én szabadsághoz vezető utam, hogy szabadon megtapasztaljam ezt az érzéki valóságot, amit Földnek hívnak. Én vagyok a test. Én vagyok a TudatTest. Vagyok, Aki Vagyok.

Vegyél egy mély lélegzetet Egyként, te, aki összekapcsolódsz az összes többi Eggyel.

(szünet)

Mennyi Fény tud bejönni? Mekkora integráció történhet meg itt ebben a pillanatban? (dörög az ég, kisebb nevetés) Ó, jók vagytok Shaumbra! Ó, jók vagytok! (egy még nagyobb mennydörgés hallatszik, a közönség Adamusszal együtt tapsol és éljenez) Köszönöm. Köszönöm.

Kérlek, üljetek le! Most már ne fogjátok egymás kezét ott hátul! (mondja a technikusoknak) Mert elég vicces látványt nyújt! (még több nevetés)

Jól van. Kitűnő. Látjátok, ez tényleg ennyire könnyű!Kérdések és válaszok


Egy pár percet a kérdések megválaszolására akarok szánni. Linda viszi a mikrofont. Ne legyetek túl mentálisak a kérdéseitekkel, de tudom, hogy egy páran égtek a vágytól, hogy feltehessetek egy pár kérdést a testtel kapcsolatosan! És jelentkezz, ha kérdezni akarsz. Igen.

SHAUMBRA 1. (nő): Szia Adamus. Itt van ez az egész New Age dolog, ahol mindig megkérdezik, hogy mitől lett az ember beteg, és el is mondják neki, hogy attól, mert valamit nem jól, nem megfelelően csinált – mert gyűlölöm már a „rossz” szót használni.

ADAMUS: Igen-igen.

SHAUMBRA 1: De tudod, ez a te hibád. És ha tényleg integráltak vagyunk, akkor ez azt jelenti, hogy soha többet nem leszünk betegek?

ADAMUS: Nem, nem. Meg fogsz betegedni.

SHAUMBRA 1: Oké, meg fogunk betegedni, de….oké.

ADAMUS: De rá fogsz jönni, hogy ez egy másféle megbetegedés lesz. Először is, nem lesz olyan fájdalmas. Másodszor pedig, pontosan tudni fogod a pillanatban….mert a tested már nem lesz olyan messze tőled, mint eddig volt. Nem az a furcsa dolog lesz többé, amit magaddal cipelsz mindenhová. A Pillanatban tudni fogod: - Ó, itt az ideje egy kis betegségnek! – ami lényegében azt jelenti, hogy egyedül leszel kicsit, vagy kiveszel egy-két napot. De ez többé már nem az a hányós, okádós, izzadós, fájdalmas típusú dolog lesz. Hanem csak az lesz, hogy: - Ó, úgy érzem, mintha…..lefelé váltana az energiám, lefelé megy a retesz. Akkor elvégzem a rendes éves tisztulásomat, vagy féléves tisztulásomat. – A természetes tisztulást értem ezalatt. Nem azt a fajtát, amit a legtöbben csináltatok. Kérlek, ezeket fejezzétek be….kérlek szépen…és….rendben van. Most itt…..éppen vitatkozunk kicsit Cauldre-vel.

Ez nem orvosi tanács, hanem bölcsesség. (nevetés) Sem Cauldre sem én nem vagyunk orvosok. Annál mi okosabbak vagyunk! (kisebb taps)

LINDA: ÓÓÓÓÓ!!!!

ADAMUS: Tehát igen, ez egyértelműen nem egy orvosi tanács, hála Istennek!

Szóval sokan teljesen őrült módjára megszállottak voltatok a testetekkel. Így aztán folyton szennyeztétek azt mindenféle dolgokkal, amit természetes és alternatív dolgoknak neveztek. És azok a dolgok, amiket a testetekkel tesztek, egyáltalán nem természetesek. Még akkor sem, ha…..hínár kivonatot raktok különféle fura helyekre. ( nevetés) Ez tényleg furcsa. Sőt, az, hogy ez furcsa, enyhe kifejezés. Mert ez már ijesztően fura. Nagyon hátborzongató.

A gyógyulás, az átalakulás, az egyensúlyba jövetel annyira természetes, hogy az szinte már vicces. Tehát időnként, nagy ritkán beteg leszel, de ez nem az a régi fajta betegség lesz. Egy kicsikét le fogsz majd dőlni. Vagy csak üldögélni akarsz majd egy kicsit, valami szép, csendes zenét hallgatva. Élvezni akarsz majd egy csésze finom teát, és senki sem akarsz látni magad körül egy vagy két napig. És ennyi. Ennyi. És ez az új betegség. (kisebb nevetés)

SHAUMBRA 1: Oké.

ADAMUS: Komolyan. És tudod, ha egy késsel vagy valami élessel megvágod a kezed, akkor szerinted vérezni fogsz? Abszolút, de csak egy nagyon kicsit. Cauldre most azt mondja:
- Ki ne próbáld otthon! – de rendben van, ha történik egy apró kis baleset, és vérzel kicsit. De észre fogod venni, hogy a seb hamarabb be fog gyógyulni, mert most már integrált vagy. És ez nem egy fura biológia többé. Gyorsabban begyógyul a vágás által ejtett seb, és nem lesz az valami óriási seb.

SHAUMBRA 1: És mi van akkor, ha fáj valamit, és azt akarod, hogy elmúljon a fájdalom?

ADAMUS: Úgyis fogalmazhatunk, hogy a fájdalom mindig azt jelenti, hogy valami nincs egyensúlyban. Tehát ha Mester vagy, és amennyiben integráltad a FényTestedet, akkor a fájdalom lényegében el fog múlni. Nos, ez megtörténhet egy éjszaka leforgása alatt, vagy akár egy kicsivel hosszabb idő alatt. De a fájdalom egyfajta metaforája annak, hogy kellemetlenül érzed magad a fizikai testedben, hogy nem szereted azt a testet, és hogy nem integráltad a testet. Tehát a fájdalom lényegében elmúlik.

Nos, az előfordulhat – és ezt most lábjegyzetbe teszem itt – hogy lesz egy kis diszkomfort érzésed, miközben keresztülmész ezen a folyamaton, amikor is a régi fizikai tested összeolvad a FényTesteddel, mert ez az egész kissé esetlen, kínos és bomlasztó. De ez nem fog sokáig tartani.

SHAUMBRA 1: Köszönöm.

ADAMUS: Igen. Kérdések. Igen.

SHAUMBRA 2: (nő) Van egy problémám. A jobb szemem látása egyre romlik. Akkor most menjek vele orvoshoz és műttessem meg, vagy várjak vele? És tudom, hogy ez orvosi tanácsnak minősül.

ADAMUS: Igen, minden bizonnyal. Én szívesen adok itt…..(kisebb nevetés)

SHAUMBRA 2: Mert nekem most pont erre van szükségem.

ADAMUS: Nos, vegyük ezt szemügyre a józan ész szemén keresztül! Bármikor elmehetsz az orvoshoz. De ha egyszer elmész, akkor az küldeni fog a testednek egy üzenetet.

És akkor mihez kezdesz? Nos, mi lenne, ha adnál ennek a dolognak egy kis esélyt? Mi lenne, ha megengednéd, hogy a látásod visszatérjen……nem, ez nem jó, mert az nem azon a módon fog visszatérni. Hanem…a látásod majd újra beazonosítja magát, vagy újrakapcsolódik magával egy teljesen más módon. Tehát tudnál ennek adni három hónap esélyt?

SHAUMBRA 2: Oké.

ADAMUS: Jó.

SHAUMBRA 2: Adok neki esélyt.

ADAMUS: Jó. Ez kizárólag rajtad múlik. És tudom, hogy ez problémát fog okozni, és tudom, hogy a szociális média oldalakon fel fognak villanni ezek a kérdések, és…

LINDA: Csak a Facebook.

ADAMUS:….mert sok lesz a kérdés ezzel kapcsolatosan. Megtennétek mindannyian, hogy adtok ennek egy kis esélyt? És tudom, hogy aggodalmaskodtok emiatt, és tudom, hogy elfogtok ezen tűnődni, hogy vajon tényleg helyes dolog ezt tenni? És ha szükségét érzed, hogy elmenj az orvoshoz és megműttesd a szemed, az is rendben van. A műtét nem fogja ugyan megakadályozni az integráció folyamatát, de késleltetni fogja azt.

SHAUMBRA 2: Oké, köszönöm.

ADAMUS: És ismerem Linda álláspontját…..és most nagy kegyelemmel és egyensúlyban viseltetik.

LINDA: Mindent megteszek ezért.

ADAMUS: Vagyis ez azt jelenti, hogy majd utána fog erről nagyon alaposan elbeszélgetni Cauldre-vel vagy velem.

LINDA: (körbeforog) Ez a szoknya segít. Ez a szoknya segít. (Adamus nevet) És ezt fogom csinálni. (pörög még egy párat)

ADAMUS: Tehát a kérdések. Kérdések a biológiáról.

LINDA: Kérdések? Rendben.

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 3: (nő) Szia Adamus! Epilepsziás vagyok. Vagyis ez azt jelenti, hogy ha nem szedem be a gyógyszeremet 48 órán belül, akkor rohamot kaphatok.

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 3: Tehát nem tudom, hogy van-e erre nekem három hónapom. Mit javasolsz?

ADAMUS: Nos, először is nem vagy epilepsziás. (Linda felmegy a színpadra és mereven Adamus arcába bámul)

SHAUMBRA 3: Oké.

ADAMUS: Először is lényegében….(Lindának mondja ) – Viszlát! Viszlát! (nevetés)

Először is, lényegében elhitted ezt. Az epilepszia….egyfajta szép elterelésre szolgált más dolgokra vonatkozóan. Szóval akár így, akár úgy – de ez nem számít. Továbbra is szedheted a gyógyszered, hiszen már elég régóta szeded. De nagyon hamar fel fogod ismerni, hogy: - Nos, mi van akkor, ha egy kicsivel több időt hagyok ki két gyógyszer bevétele közben, aztán meg egy kicsivel még több időt hagyok ki. És hirtelenjében fel fogod ismerni, hogy ez egy nagyon régi csapás vagy megpróbáltatás volt, ami tényleg elképesztően régi. Többé már nincs rá szükséged. Nincs szükséged rá leckeként. Nincs rá szükséged rá, tudod, semmihez, semmihez. És akkor majd egyszerűen csak elengeded. Tudni fogod, hogy mikor engedd el.

De addig is, ha már régóta szeded ezt a gyógyszert, ha ez a gyógyszerbevétel már mintává nőtte ki magát, akkor szedd továbbra is, és aztán meg csak ismerd fel, hogy többé már nincs szükséged erre! Az epilepszia a régi testhez tartozott. És nem része az új FényTestnek.

SHAUMBRA 3: Oké, és az eredeti kérdés az lett volna, hogy mi a helyzet a dohányzással?

ADAMUS: Miért? Mi a helyzet vele? Van nálad egy szál?

SHAUMBRA: És mi a helyzet a marihuánával?

ADAMUS: Ha megkínálnál vele, az igazán jó lenne! (nevetés)

A következőt mondom én neked: - A FényTestben mindezek a dolgok, mindezek a régi szabályok nem érvényesek. Az egyetlen dolog, ami számít a következő: - Úgy érzem, ehhez van kedvem? Ezt szeretném tenni? – Mert a FényTestnek ez nem számít…

LINDA: Isten mondja ezt neked? (nevetés, Linda vihog)

ADAMUS: Ez…..ez….ez…..a szó szoros értelmében kitisztítja, elmossa azt a régi fizikai testet. Igen.

A fényt nem….ezek a dolgok, hogy „akkor ez most jó? Vagy rossz?” – a Fényt ezek nem érdeklik. A FényTest számára ez csak egy tapasztalás. És ezt most úgy érted, hogy kárt lehet-e tenni bármivel is a FényTestnek? Nem,nem lehet. Nem lehet benne kárt tenni. Te a régi dualista test értelmében gondolkozol itt, amiben egyensúlytalanságot okozhattak bizonyos dolgok.

Rengeteg sok kontroll, hatalom, manipuláció és játszma található a feltételezetten egészséges, környezetkímélő, természetes és holisztikus dolgokban. Telis teli van terhelve eszméletlen sok hatalommal, kontrollal és manipulációval, pontosan úgy, mint az árnyékkormányokra és egyebekre vonatkozó összeesküvés elméletek. Ez pusztán a hatalomnak és a kontrollnak egy másik arca. Engedjétek el ezt az egészet, és azt is, amit mások mondtak neked arról, hogy mit ehetsz, mit ihatsz, mit szívhatsz és mit táncolhatsz! Legyél szabad a testedben, az elmédben és a Szellemedben! Igen. Köszönöm.

SHAUMBRA 3: Ez az!!! (a közönség tapsol)

ADAMUS: Köszönöm.

SHAUMBRA 3: Köszönöm.

LINDA: (egy másik kérdezőt keres) – Elnémítottad őket! (valaki beszól: - Félünk.) Igen, félnek!!! (nevetés)

ADAMUS: Nem, ez egy jó megbeszélés, mert nagyon sok itt a kérdés. Vannak egy páran, ugye Jane, akik nem emelik fel a kezüket. (kisebb nevetés) Pedig annyi sok kérdésed van….belehalsz, hogy feltehesd őket.

SHAUMBRA 4: (nő) Adamus, azon gondolkozom, hogy beszélnél-e a háziállatainkhoz, akik Shaumbra háziállatok?

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 4: Ott volt az az érzésem. Látom, ahogy elmennek. Látom, ahogy fénybe borulnak. Látom, ahogy tükröznek. És tudom, hogy életet lélegzem beléjük. És azt is tudom, hogy nem lélekkel bíró létezők.

ADAMUS: Így van.

SHAUMBRA 4: És azon gondolkoztam, tudnál-e erről beszélni?

ADAMUS: Nos, igen. Lényegében, ahogy bejössz a saját FényTestedbe, a háziállataid is tovább fognak élni, és ennek az az oka, hogy egy nagyon szerető módon, egy együttérző módon magukba szívják sok mérgedet, szemetedet. És ők annyira nagyon szeretnek téged, hogy ezt elveszik tőled, és magukba szívják. De ez sokuk számára megrövidíti az élettartamukat. De így már tovább élhetnek. Egy kutyának simán 60, 70 évig kellene élnie. De miért távoznak el a kutyák már 9.10, 12 évesen? Azért magukra veszik a te dolgaidat.

SHAUMBRA 4: És tudod, abbahagytam a táplálék kiegészítők szedését, és látom a változásokat és mindent. Tehát sokkal több fizikai komfortot érzek magamban.

ADAMUS: Igen, és tulajdonjogot. Tulajdonjogot is.

SHAUMBRA 4: És a háziállataimmal úgy érzem, hogy lett egy képességem, mert tudom milyen étel fogja őket egyensúlyba hozni, vagy milyen testmunka kell nekik, hogy hogy áll az energiájuk, és mikor veszik magukra az én dolgaimat.

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 4: És megpróbálok beleérezni nem a gyógyítás játszmába, hanem segítek nekik az egyensúlyukban.

ADAMUS: Ez egy jó megfogalmazás – gyógyító játszma – és értem én, hogy miért akarják ezt az emberek, de egy idő után ez már játszmává fajul. Hogy tudjuk még jobban meggyógyítani a testünket? Pedig lényegében ez nem a gyógyításról szól. Hanem arról, hogy a fizikai testedet beintegrálod a TudatTestedbe.

Hadd fogalmazzam ezt meg másképpen! Továbbra is gyógyítgathatod a régi testedet, vagy pedig egyszerűen csak beléphetsz a FényTestedbe! És még mindig nem válaszoltam meg a háziállatokról a kérdésedet.

SHAUMBRA 4: Az egyik dolog, amit szintén érzek a háziállatokkal is, hogy tükrözik a tömegtudatot. És érzem, ahogy a háziállataim magukra veszik…

LINDA: Mi a kérdés?

SHAUMBRA 4: Kiváncsi vagyok, mert azt érzem velük kapcsolatosan, hogy választhatom azt, hogy elengedhetem őket, és megbízhatok ebben, és úgy érzem azt teszem velük, hogy…

ADAMUS: Ahogy behozod a FényTestedet, sokkal kevesebb felelősség hárul majd rájuk abban az értelemben, hogy segítsenek egyensúlyban tartani a biológiádat. És így boldogabb háziállatok lesznek.

SHAUMBRA 4: Oké.

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 4: Köszönöm.

ADAMUS: Igen. Jó. Szia.

JANE: Sok kérdésem van, és még azt sem tudom, hogy melyiket tegyem fel, kivéve azt, hogy annyi mindenen keresztülmentem az utóbbi 3-4 évben, hogy most sokkal jobban érzem magam, mint eddig bármikor. És szerintem ehhez nagyban hozzájárult az a sok integrációs munka, amit elvégeztem, és az is a része, hogy egészségesebben táplálkozom, és szedni kezdtem egy-két táplálék kiegészítőt, és szerintem ezek hozták meg a valódi változásokat. És így…

ADAMUS: Tudod miért hoztak ezek változást?

JANE: Azért, mert hittem bennük.

ADAMUS: Abszolút. Nagyon bölcs vagy.

JANE: Igen.

ADAMUS: Mert hiszel bennük. Mert valaki azt mondta neked, hogy ezek jók, és te vagy az, aki energetizálod ezeket a kiegészítőket. Akár Hershey’ s Kisses-t is ehetnél – (apró, könnycsepp alakú csokoládék) – ezt most Cauldre mondta, nekem fogalmam sincs róla, hogy mik ezek – de ehetnél akár tojás alakú cukorkákat is, ha egy elismert gyógyító azt ajánlaná neked, azt mondva, hogy ezek mennyire jótékony hatásúak, és akkor ezeket is ugyanígy energetizálnád. És ezt nem csak én mondom. Ez a placebó hatás. A hiedelem.

JANE: Én hiszek ebben.

ADAMUS: Nem, te abban hiszel, hogy valami baj van veled. Abban hiszel, hogy van valami, ami ebben a segítségedre lehet egy szintig, és már benne is vagy – imádom ezt a kifejezést – a gyógyító játszmában. És ez egy remek játék, amivel egy darabig el lehet szórakozni. Bár elég költséges. Amit én kínálok, az sokkal olcsóbb. Ötven dollár, és meg fogsz gyógyulni. (nevetés) Na, akarod? 50 dollár, és meg fogsz gyógyulni.

JANE: Naná!

ADAMUS: Akkor máris adok neked 50 dollárt. (nagy nevetés, ahogy Adamus kiveszi a pénzt Cauldre zsbéből, és Linda azonnal felugrik a színpadra, és megpróbálja elvenni tőle a pénzt) Nos, ez itt lényegében 60 dollár. Tízzel jössz nekem.

JANE: Oké.

ADAMUS: Egy tízessel tartozol nekem. (nevetés és taps) De van egy feltételem. Ezzel a pénzzel nem mehetsz el egy gyógyítóhoz, vagy a Bio Piacodra, hogy ott még több szemetet összevásárolj! Használd fel egy finom vacsorára, és azt egyél belőle, amit csak kívánsz.

JANE: Tegnap este pont ezt tettem, és ma elég szarul is érzem magam.

ADAMUS: Nos, ez biztos, mert azt hitted, hogy az az étel nem tesz jót neked.

JANE: Nem!

ADAMUS: De!

JANE: Nem!

ADAMUS: De igen!

JANE: Ízlett a vacsora, csak túl sok volt a mókázás közben.

ADAMUS: Igen!

JANE: És sokat ettem…

ADAMUS: Még mindig ott van benned valamit. Mennyire lehetek veled személyes?

JANE: Csak nyugodtan!

ADAMUS: Valóban?

LINDA: Óóóó!!!

ADAMUS: Előbb add vissza a tíz dolláromat!

LINDA: Óóóó!! (nevetés)

ADAMUS: Mert…

JANE: Nem, nem!

ADAMUS….mert utána talán soha nem adod vissza.

JANE: Nem.

ADAMUS: Van ebben egy játszma, és nem csak te játszod ezt, de mindannyian. Játszod a gyógyítás játszmát, a fizika játszmát, hogy „valami baj van velem” játszmát egészen addig, amíg végül azt nem mondod: - Akkor most már élvezzük az életet! - De mindennek ellenére, a rengeteg sok hosszas beszélgetésünk ellenére még mindig ragaszkodsz ahhoz, hogy veled valami baj van. És így lesz is! Még mindig ragaszkodsz ahhoz, hogy van még valami, amit nem tudsz…..és látod, most velem is ezt akarod játszani, de én nem fogom….

JANE: Nem, már nem érzem ezt. Így volt ez nagyon sokáig, de már nem így van. Úgy érzem, hogy olyan sok mindent integráltam, és olyan sok a bölcsességem amit megoszthatok erről az egész utazásról.

ADAMUS: Ez így is van. Abszolút így van, de még mindig azt hiszed, hogy maradt ott még valami icike-picike belőle.

JANE: A lábamban.

ADAMUS: És most arra foglak kérni, hogy ezt még ma engedd el, azt az icike-picikét, amihez még ragaszkodsz. Korábban, amikor leállítottam a zenét és a csoportot, azt kérdeztem: - Mi folyik itt? Még mindig ott van egy kis ellenállás. – Nos, ez az a befektetés a fizikaiba. Itt van ez: - Nos bizonyos értelemben klassz dolog ragaszkodni ehhez a régi fizikai testhez! – Tehát ez még mindig benned van egy kicsit, és a többiekben is, akik itt vannak, még ott van az a kis ragaszkodás.

A legtöbben úgy fogtok ma innen elmenni, hogy azt mondjátok: - Nos, ma tanultunk egy keveset, vagy tapasztaltunk egy keveset. És ez nagyon jó volt. – De ennek ellenére úgy fogtok innen kisétálni: - De a francba is! Még mindig fáj a karom vagy a hátam! vagy – Még mindig hányingerem van. – De ez egy játszma még mindig.

De azt szeretném, ha visszatérnél ahhoz, amit ma megcsináltunk, és azt mondanád: - Ez a FényTest. Minden a FényTestről szól. – Na igen!

JANE: Köszönöm.

LINDA: Adamus, van egy kérdésem. Miért fogadsz több kérdést a teremnek erről az oldaláról?

ADAMUS: Azért, mert ezen az oldalon többen vannak. (nevetés) Ez most a mi volt előbb a tyúk vagy a tojás kérdés?

LINDA: Briliáns!

ADAMUS. A tyúk vagy a tojás?

LINDA: Briliáns!

ADAMUS: Jó. Még két kérdés jöhet.

ADAMUS: Szia Edith!

EDITH: Ha a kérdésem nem válik mindenki hasznára, akkor nem kell megválaszolnod.

LINDA: Gyerünk! Állj fel! Az emberek csalódottak lesznek.

ADAMUS: Edith, hát mondhatok én ilyet neked? Nem, maradj csak ülve nyugodtan. Én is ülök. Edith olyan népszerű vagy az egész világon! Ez az Edith faktor ott van mindenhol. Igen. Akkor tedd fel a kérdésedet!

EDITH: Köszönöm drágám! Még még meg se csókoltál! De mindegy.

ADAMUS: Még nincs vége a napnak. (kisebb nevetés) Én ezt négyszemközt akartam megtenni drágám!

EDITH: Rendben van. Ha nem helyénvaló a kérdésem, akkor ne vessződj vele, de az én drága fiam cukorbeteg, és ez a betegsége 12 éves kora óta fennáll, és most 47 éves. És rengeteg sok makyo dráma van a mi házunkban, és azt kívánom, bárcsak véget érne már!

ADAMUS: Igen.

EDITH: És csak azon tűnődtem, hogy lenne-e valami szépségesen briliáns javaslatod, amit segítene abban, hogy a háztartásunk…..

ADAMUS: Nem!

EDITH: Oké.

ADAMUS: Még a kutyáidról sem vagyok hajlandó beszélni. Ahogy a szüleidről sem, és senki másról sem. Ma csak rólad vagyok hajlandó beszélni.

EDITH: Rendben.

ADAMUS: És csak rólad, csak neked.

EDITH: Pedig ez az egész nagyon fájdítja a szívemet, szóval….(kicsit elneveti magát)

ADAMUS: Ó, abszolút, Abszolút. Ez érthető. És ha mi – hogy összefoglaljam – ez egy olyan probléma, aminek az a lényege, hogy be kell fogadja a szeretetet az életébe – még beszélünk (mondja Lindának, aki közben elvette a mikrofont Edittől) - tehát az a lényege, hogy fogadja be a szeretetet az életébe. De én azt akarom Edith – és most egyenesen a szemedbe nézek – én azt akarom, hogy Edith-en dolgozz! Azt akarom, hogy Edith-nek szóljon a megengedésed. És nem a fiadnak. Érted, amit mondok?

EDITH: Igen. Értem.

ADAMUS: Oké. És azt akarom, hogy magadnak engedd ezt meg. Azt akarom, hogy Te legyél a Mester. Ne aggódj tovább mások miatt! Hány éves a fiad?

EDITH: Negyvenhét.

ADAMUS: A negyven éved túlságosan lemaradt erről az egész programról. (kisebb nevetés) Ezt már jó régen el kellett volna engedned! Érted?

EDITH: Nekem kellett volna elengednem, vagy a fiamnak kellett volna elengednie, de mit is?

ADAMUS: Hány éves a fiad?

EDITH: Negyvenhét. Nos, még mindig otthon él, mert belehalna, ha nem ez nem így lenne. Mert mi van akkor, ha inzulin sokkot kap, és senki nincs ott vele, aki kiszedné belőle, vagy segítséget hívna. Ezért él még mindig velem.

ADAMUS: Ez egy igen érdekes játszma, nem igaz? Igen. Azt akarom, hogy magadra viselj gondot!

EDITH: Nos, hát ezt teszem. A legtöbbször. (Adamus megrázza a fejét, Editjh mosolyog)

ADAMUS: Makyo.

ADAMUS: Edith, magadról gondoskodj!

EDITH: Oké.

ADAMUS: És aztán csak figyelj, hogy mi történik a fiaddal!

EDITH: Oké.

ADAMUS: Érted?

EDITH: Igen, küldök neki…

ADAMUS: Na ne! Vagy igen, vagy nem.

EDITH: Oké. Köszönöm.

ADAMUS: Nem. Igen vagy nem. Nem „oké”. Az oké az lószar. Igen vagy nem. Érted?

Edithről gondoskodj!

EDITH: Igen.

ADAMUS: Meg tudod ezt tenni?

EDITH: Igen, meg.

ADAMUS: Ááá,, olyan, mintha…

EDITH: Nos, én…van egy…

ADAMUS: Ugyan már Edith! Képes vagy Edithtel törődni? Edith…

EDITH: Igen.

ADAMUS: …képes vagy….

EDITH: Szerintem jobban kell ezt csinálnom. Van egy másik személy is, aki szerintem azt szeretné…

ADAMUS: Edith. Edith. Kapcsoljátok ki a mikrofonját!

LINDA: Óóóó!!!

EDITH: Oké.

LINDA: ÓÓó!

ADAMUS: Edith, ez egyszerű. Igen vagy nem. Nincs más. EDITH: Igen…(alig hallható)

ADAMUS: Nem, te egyfolytában beszélsz…. igen vagy nem. Edith, még most is beszélsz. Pedig már nincs is nálad a mikrofon. Edith, igen vagy nem?

EDITH: Igen.

ADAMUS: Köszönöm. Most hagyd abba! Jó. Köszönöm. Oké. Edithre viselj gondot! És aztán meg csak figyeld, hogy mi történik a fiaddal!

Ne válaszolj…de egy dinamika folyik itt, mert Edith nem törődik magával. Ez egy furcsa dinamika, energia dinamika. Te magad mondtad, hogy rengeteg a makyo a házadban. De ez a ház pontosan itt van. (és rámutat Edithre) Szeresd magad Edith! És nagyon hamar meg fogod látni, hogy ez milyen változást idéz elő a fiadban! Sok dolgodat veszi magára! Olyan ő, nos, nem olyan, mint egy kutya, de mégis magára veszi a te dolgaidat. Tehát elég legyen ebből! Gondoskodj Edithről!

EDITH: Oké.

ADAMUS: Ezen nem kell gondolkoznod.

EDITH: Csak azon tűnődtem, hogy miket vesz át tőlem, vagy….(nem hallható a többi)

LINDA: Azt hittem igen vagy nem.

ADAMUS: Igen. Sokat vesz magára abból, hogy Edith nem szereti magát. Hűha! Oké. Még egy kérdés. Az utolsó. Szia.

MARY BETH: Szia. Tehát most azt mondod nekünk, hogy ha valami segítene nekünk, akkor azt ne tegyük, mert most a menopauzáról szeretnék kicsit beszélni. (vihog)

ADAMUS: Igen.

MARY BETH: Azt tudom, ha beveszem ezeket az egyensúlyt helyreállító hormonokat, akkor jobban érzem magam. Jobb az életem. Gondolatok? Javaslatok?

ADAMUS: Soha nem volt menopauzán….soha nem volt ilyen gondom. (nagy nevetés)

MARY BETH: Csak mondom. A nők tudják milyen ez, igaz? Nem nehéz ezt végigcsinálni valami nélkül? Vagy talán csak én vagyok más. (egy pár nő mondja: - Nem.)

ADAMUS: A test rendelkezik mindennel….

MARY BETH: Sok ez.

ADAMUS: ….A test rendelkezik mindannak a potenciáljával jelenleg, hogy minden vitaminnal, enzimmel és egyebekkel ellát, amire csak szükséged lehet – már minden ott van benne. És igen, beszedheted ezeket a hormonokat, mert hiszel bennük, mert valaki azt mondta neked egyszer, hogy ezek segítenek és hogy ezek szedése ajánlott. Talán egy barátod javasolta, vagy lehet egyszer késő éjjel fent voltál hajnali kettőkor és épp egy menopauza reklám ment a tv-ben. –„Mert a nők ezt teszik, amikor menopauzájuk van, tévét néznek hajnali kettőkor.”

Tehát hittél benne, és abban is, hogy ez segíteni fog rajtad. Ezért aztán beveszed, és némiképpen segít is.

MARY BETH: Igaz.

ADAMUS: De mi történik, ha ugyanezt a szenvedélyt a következőre irányítod: - A fenébe is, a testem tudja hogyan viseljen gondot magára! -Sőt mi több, a FényTest azt sem tudja mi ez a menopauzának nevezett dolog. A menopauza – erről majd részletesen beszélünk egyszer – de ennek Ízisz szexuális energiájához van köze, ami átalakul egy inkább egy ragyogó női energiává, akinek már nem kell szexuálisnak lennie, és egyszerűen csak anyai energiává válik.

És a test keresztülmegy némi változáson, ami tényleg elég durvává vált a mostani korszak vagy mostani generációk számára, mert a nőnek halvány fogalma sincs arról, hogy most akkor szexi legyen vagy ne legyen, hogy férfi legyen vagy nő legyen vagy ki is legyen. Így a menopauza egy problémává nőtte ki magát, és akkor meg magukba tömik ezt a sok szemetet, csak mert nem biztosak abban, hogy szexik vagy anyaiak vagy okosak vagy férfiak legyenek.

MARY BETH: Mind a kettő leszek. (mosolyog)

ADAMUS: Ez annyira zavaros.

LINDA: Mikor voltál utoljára nő?!

MARY BETH: (vihogv) Tényleg!

LINDA: Az Isten szerelmére!

ADAMUS: Hát, valójában egy hete…

LINDA: Óóó!!! (nagy nevetés)

ADAMUS: Most, hogy kérded, muszáj ennyire személyeskedőnek és durvának lenned ezzel kapcsolatosan? (még több nevetés) És sokkal jobban öltöztem, mint sokan közületek. (még több nevetés) Óóó!! Óóó!! (a közönség is ezt válaszolja: - Óóó!!)

MARY BETH: És akkor szexi voltál vagy anyai?

ADAMUS: Nos. Nos, igen, de…..a következőt mondom én. Sokan úgy fogtok innen kisétálni, hogy azt mondjátok: - Igen, de továbbra is szedni fogom ezt meg ezt. - Nézzetek, nekem ez teljesen mindegy. Megadtam nektek az alapokat arra, hogy a FényTestetekben lehessetek. És ez annyira könnyű, hogy veszel egy mély lélegzetet, és megengeded az átalakulást. De ahogy kiteszitek innen a lábatokat, már szaladtok is az utcában lévő patikába, és azt mondjátok: - Nos, pont most fogyott el az….akármim.

És ezt is megtehetitek, de a többiek, akik azt mondjátok: - Tudod, leszállok erről a régi energiás biológiáról, és belépek a FényTestembe, és kegyelemben leszek, és könnyed leszek, és rengeteg pénzt megspórolok ezzel…. – Még mindig tartozol nekem 10 dollárral. (mondja Jane-nek) Tehát én ezt az egészet kegyelemben teszem meg. És akkor így is fogod azt megtapasztalni. Meg fog történni.

Ez egy természetes fejlődés. Minden más nagyon is természetellenes. És az emberek arra lettek kondicionálva, hogy be kell szedjék a dolgokat.

Nagy ritkán előfordul, kifejezetten itt, Észak-Amerikában, hogy leülök valamelyikőtök mellé, és veletek együtt nézem a tévét. Fel tudjátok fogni, hogy ezzel mennyi szemetet raktok bele a rendszeretekbe?! Elképesztő! Be kellene tiltani a tévézést, mert – most ebbe nem fogok belemenni – de végül a Mester felismeri, hogy a teste szabad ettől az összes régi dologtól, az összes régi biológiai mintázattól. És a FényTest lehet, és ez természetesen megtörténhet. Mégpedig könnyedén.

Hadd fogalmazzam meg ezt másképpen: - Mindannyiótoknak mondom ezt, az online minket nézőknek, és azoknak is, akik most személyesen vannak itt: - Mesterként minden egyes fizikailag megtett lépésetekkel a FényTestetekbe léptek be. Gondoljatok erre így! Ahelyett, hogy mentálisak lennétek ezzel kapcsolatban, menjetek és sétáljatok egyet, és minden egyes lépésed a FényTestedbe vezető lépés! A Mester úgy sétál, mint egy Mester, aki a FényTestében sétál.

Amikor egy kissé rád tör az aggodalom, és azt kérdezed: - De mi van akkor,ha…? – Akkor vegyél egy mély lélegzetet és mondd azt, hogy…

ADAMUS és a KÖZÖNSÉG egyszerre: Minden jól van a teremtés egészében. ADAMUS: Vissza akarom kapni a 10 dolláromat! ( nevetés) Köszönöm drága Shaumbra. Köszönöm. (a közönség tapsol)

Fordította: Telegdi Ildikó

---
Fordítás: Telegdi Ildikó
([email protected])