MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Descoperirii

SHOUD 10: „Descoperirea 10” – Adamus Saint-Germain, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson la 14 iunie 2014
www.crimsoncircle.com

Notă importantă: 
Aceste informații probabil nu sunt pentru dumneavoastră decât dacă vă asumați întreaga responsabilitate pentru viața și creațiile proprii.

*  *  *

ADAMUS: Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran.
 
(el respiră adânc și deschide ochii) Hmmm. Hmmm. (audiența aplaudă) Hmmm. Hmm.
 
(pauză, în timp ce Adamus începe să examineze și să admire totul; râsete, în timp ce el își lustruiește logo-ul de pe pupitrul său)
 
Hm.
 
LINDA: Ohhh! (Adamus se joacă cu panourile din fundalul scenei)
 
(continuă să se plimbe de jur-împrejur, examinând totul, fără să spună nimic, acum aflându-se în partea din spate a camerei și privind împrejur)
 
ADAMUS: Hm. Hm. (audiența râde, în timp ce Adamus merge în zona toaletei bărbaților, trage apa și iese, ajustându-și pantalonii)
 
(Deschide și ușa toaletei pentru femei,  închizând-o repede) Eh!
 
LINDA: Pe bune?
 
(Adamus deschide o ușă și intră în „camera verde” a lui Geoff și a Lindei; hohote de râs, în timp ce apare cu o sticlă de coniac, ce a fost prezentată mai devreme; după ce o pune pe o masă, se duce afară și se plimbă prin fața clădirii, observând sigla CC de la intrare, apoi revine înăuntru)

ADAMUS: Hm.

(Se duce în zona de producție și se uită la toate echipamentele)
 
LINDA: Transmisia radio nu s-a oprit. Adamus se plimbă împrejur, inspectând noul său spațiu.
 
(Râsete în timp ce Adamus își flutură mâna în fața camerei de filmat, apoi îl roagă pe Joseph Collins să se ridice și îl salută – audiența aplaudă; acum merge în cabina de traduceri și face cu mâna celor din sală; râsete)
 
Pentru cei ce ascultă, inspecția lui Adamus continuă. (mai multe râsete; în cele din urmă, Adamus se întoarce în față la scenă)
 
ADAMUS: Acum proclam deschis pentru iluminare Centrul de Conectare al Cercului Crimson. (chicoteli și aplauze din audiență)
 
LINDA: Mulțumesc lui Dumnezeu! Oh, mulțumesc Adamus.
 
ADAMUS: Așadar, am înțeles că au avut loc procese de permitere, prin care a trebuit să treceți pentru a ajunge aici, dar până când nu avizăm în sfârșit dinamica energiei, ahh, nu e oficial. Dar acum este.
 
Deci, dragi Shaumbra, casa voastră, probabil prima, din multele ce vor veni. Ahh, da.
 
Prin urmare, în seara asta, când mă duc la Clubul Maeștrilor Ascensionați (unii chicotesc), voi fi ca un tată mândru. Am de gând să vorbesc cu unii dintre măreții Maeștrii Ascensionați ai tuturor timpurilor și le voi spune, "Deci, cum este Centrul de Conectare al grupului vostru? (râsete) Cum este tehnologia lor? Cum este iluminată scena lor? Cât de frumos este aranjată scena?" Ahh, si voi fi atât de mândru, pentru că ei vor trebui să se străduiască. Vor trebui să încerce să-și determine grupurile să obțină și să pună la un loc ceva la fel de frumos. Deci, Shaumbra, bine făcut. Foarte bună treabă. Mulțumesc. (audiența aplaudă) Felicitări.
 
Așa că, haideți să respirăm adânc în acest loc minunat, în acest loc care, așa cum au spus Cauldre și Linda, este cu adevărat Energie Nouă - modul în care a luat ființă, modul în care va opera, energiile care sunt încorporate aici. Cauldre mi-a cerut să spun că ieri, când am avut întâlnirea Keahak, am ales să nu-mi deschid ochii, deoarece am vrut să păstrez imaginea pentru acest moment.
 
Știți că noi, ființele angelice, vedem lucrurile un pic diferit. Vedem energia, tiparele, vârtejuri de culori, haos și lucruri de genul ăsta. Dar până când nu le vedem prin ochii umani, în acest caz prin ochii lui Cauldre, nu e la fel. Așa că am rezervat momentul de astăzi pentru a deschide în cele din urmă ochii și a vedea frumusețea acestui loc.
 
Nu văd doar ferestre, pereți și echipamente. Văd potențiale, potențiale pentru transformări, care vor avea loc chiar aici. Iar dacă sunteți aici, în acest studio, sau dacă vă conectați on-line, nu contează. E la fel. Noi nu pierdem nimic, mai ales atunci când este construit cu o astfel de pasiune, cu un astfel de angajament din partea oricui este implicat, oricine a contribuit și toți cei ce și-au pus doar energia lor aici. Oh, și lui Cauldre îi place acest covor frumos cu umplutură de spumă.
 
Dar atunci când lucrurile sunt făcute așa, energia curge direct prin toate aceste echipamente, drept către toți cei care privesc on-line. Așa încât, chiar dacă vă aflați pe cealaltă parte a lumii, sunteți la fel de conectați la acest centru de conectare, ca toată lumea de aici.
 
Văd potențiale legate de ceea ce poate avea loc de aici încolo. Nu doar pentru mine, nu doar pentru scena mea; aceasta este scena Shaumbra. Însă nu-mi folosiți podiumul. (unii chicotesc) Aceasta este pentru toți cei care au ceva de împărtășit, ceva de predat, ceva de oferit altora despre Noua Energie.
 
Dar înainte de a spune, „Oh, da, vreau să fiu pe această scenă, vreau să fiu acolo sus sub acele lumini orbitoare.” Înainte de a spune aceasta, opriți-vă pentru o clipă, deoarece numai, numai acele lucruri care sunt din Noua Energie și care sunt despre iluminare, care nu sunt legate de putere, control sau manipulare, doar acele lucruri care sunt Energie Nouă și legate de iluminare, pot fi prezentate de aici.
 
Este o dinamică pe care voi, nu eu, ați construit-o în toate acestea. A fost angajamentul vostru, prin care voi toți ați spus, „Asta este ceea ce ne dorim. Suntem gata pentru așa ceva.”
 
Întorcându-ne în luna ianuarie, când am spus, „Dragii mei prieteni, plecați. Părăsiți acest loc," nu am crezut că veți ajunge atât de departe! (râsete) „Părăsiți Coal Creek Canyon; părăsiți această sală și nu vă întoarceți decât dacă sunteți Maeștri și sunteți cu adevărat pregătiți pentru această responsabilitate, pentru această ușurință și grație. Nu vă mai întoarceți decât dacă vă simțiți pregătiți.”
 
Dragii mei prieteni, acela a fost un moment magic. A fost cu adevărat un moment magic. Nu au fost doar niște cuvinte pe care le-am rostit. A fost ceea ce voi ați vrut. Ați spus atunci - „Suntem gata. Să mergem mai departe cu asta. Să ne oprim din a vorbi despre aceste lucruri și chiar să o facem. Să intrăm în chestia asta numită Energie Nouă. La naiba, cu toate căile vechi. La naiba cu îndoielile și fricile și doar să mergem mai departe cu ea (Energia Nouă).” Corect? Am crezut că v-am auzit spunând asta.
 
Iluminarea
 
Așadar, suntem unde suntem, în Noua Energie, încă înconjurați de o lume a dualității. Am vorbit despre asta ieri cu cei din programul Keahak, anume că este cu adevărat o provocare, dar, de asemenea, și o experiență uimitoare, mergând și vorbind ca niște Maeștri în această Energie Nouă, însă încă înconjurați de o lume a dualității. Ceva ce alți Maeștri nu au făcut. Ei au plecat. Și-au părăsit corpul fizic. Era dificil pentru corpul lor fizic. Nu-și pregătiseră corpul fizic (pentru asta).
 
De altfel, a existat aproape o respingere a corpului fizic. Deci, în iluminarea lor, au plecat la scurt timp după aceea. Dar voi ați spus, "Noi vom rămâne." Ați ajuns să realizați că iluminarea nu este un lucru mental. Nu, nu, nu. Puteți citi toată filozofia din lume și nimic din ea nu vă va oferi experiența de iluminare pe care voi v-o puteți dărui vouă înșivă.
 
În iluminare nu este vorba de a ști totul. Așa cum Cauldre a scris recent, iluminarea este a ști că veți ști lucrul potrivit, la momentul potrivit. Nu este vorba despre a căra cu voi de colo colo toate aceste cunoștințe, fapte și cifre, ci doar a avea încredere absolută și implicită că veți ști ceea ce trebuie să știți exact în momentul în care ar trebui să știți. Iar acest lucru nu vine de nicăieri din altă parte. Vine de la voi.
 
Iluminarea este cu adevărat o experiență pe care foarte puțini și-au dăruit-o vreodată - aș spune doar cei curajoși și îndrăzneți. Unii dintre voi ar spune – cei nebuni. Este o experiență. Ați putea spune că este integrare. Este o integrare totală a voastră. Este acceptarea. (Linda se ridicăpentru a se așeza în altă parte) Nu trebuie să pleci acum, draga mea. Dar te rog...
 
LINDA: Ai de gând să te legi de mine?
 
ADAMUS: Este acceptarea de Sine într-un mod iubitor. Este recunoașterea faptului că nu este nevoie de putere, iar acesta este un lucru dificil. Și din nou, am vorbit despre asta din timp în timp, în adunările noastre - începe ca un concept mental sau intelectual, până când vă permiteți să experimentați voi înșivă că nu este nevoie de putere, deoarece toată energia de care veți avea nevoie vreodată este aici.
 
Dragii mei prieteni, uneori mi s-a spus că sunt un pic cam dur pentru unii dintre voi.
 
LINDA: Ohh nuu!
 
ADAMUS: Oh, tu ești cea care mi-a spus asta! (râsete) Dar acest lucru s-a întâmplat pentru că voi ați fost determinați, s-ar putea spune că ați fost aspri cu voi înșivă, dorind acest lucru numit iluminare, în această viață, în acest corp, acum. Nu vreți să mai așteptați deloc. O vreți acum. Deci, ne mișcăm înainte către ea. Ne mutăm în ea.
 
Și probabil... a rezuma lucrurile într-un fel, se poate spune că nu trebuie să lucrați la asta. Este natural. Trebuie doar să fiți în ea (în iluminare). Trebuie să o permiteți. Dar nu este ceva ce puteți studia. Nu este ceva cu care să vă stresați. Nu este ceva cu care să vă puteți disciplina. Puteți să o permiteți. Puteți să vă simțiți bine cu ea și apoi să o experimentați.
 
Una dintre cele mai mari provocări, unul din primele lucruri pe care vreau să le abordez cu voi este acest lucru numit biologia voastră. Biologia voastră. Deseori, totul legat de iluminare tinde să fie într-un fel mental – ca de exemplu, multă gândire, o mulțime de gânduri - dar ați ajuns în acest punct și este timpul să abordăm biologia.
 
Asta este ceea ce vreau să fac astăzi. Vom merge în interiorul unor experiențe legate de biologie.
 
Fiind în corp biologic

Fiecare dintre voi, cei din cameră, fiecare dintre voi care ascultă/privesc on-line, aveți unele probleme cu corpul biologic și este de înțeles, deoarece acest vas biologic v-a fost străin o lungă perioadă de timp. Când ați venit aici pe Pământ pentru prima dată, în corpul vostru angelic, cu ființa voastră non-fizică și brusc ați început să intrați în forma biologică a fost foarte ciudat, foarte inconfortabil.
 
Acum, ați petrecut vieți după vieți încearcând să vă adaptați la ea, dar mai mult decât orice, corpul biologic a fost ca o maimuță ce vă stătea pe spate - o maimuță care, în mod constant, vă lovea în cap, în mod constant flecărea la ureche, în mod constant vă trăda/mințea/sabota pe la spate - și v-ați pus cu ea. V-ați pus cu ea și pur și simplu v-ați obișnuit să aveți o maimuță pe spate, dar ceva intuitiv v-a spus că este un obiect străin. Că, într-adevăr, nu ar trebui să fie acolo.
 
V-ați adaptat corpului vostru, dar încă este, într-un fel, un obiect străin, care nu este cu adevărat al vostru, simțindu-vă inconfortabil cu el.
 
În trecut am vorbit, de asemenea, despre biologia ancestrală. Purtați biologia familiei voastre, a bunicilor și bunicilor bunicilor și așa mai departe.
 
Până la un punct l-ați adoptat, dar există încă această relație foarte conflictuală, uneori combativă și mereu străină cu corpul fizic. Dar dacă aveți de gând să pășiți în adevărata voastră măiestrie, în iluminare, acest  corp va merge cu voi. Acest corp va fi integrat, unul din lucrurile pe care ceilalți Maeștri dinainte de voi nu au făcut. De altfel, au petrecut multe vieți încercând să-și nege corpul și chiar încercând să-și manipuleze corpul, să-l controleze cu mintea. Pur și simplu nu funcționează. Dar dacă veți merge în adevărata iluminare, să fiți un adevărat Maestru, este esențial ca acest corp să fie sănatos.
 
Acum, există de fapt două probleme uriașe. Corpul, iar cealaltă este abundența; vom păstra asta pentru o altă zi. Aveți tendința de a dori să vă ignorați corpul, dar apoi el strigă la voi. Aveți tendința de a dori să vă prefaceți că organismul vă va urma pur și simplu în iluminare, ca și maimuța din spatele vostru. Dar apoi are dureri și suferințe. Devine bolnav. Vă faceți griji pentru asta. Ieșiți din, ceea ce aș numi o formă superioară de conștiință și vă îngrijorați despre asta. Începeți să nu mai aveți astâmpăr. Începeți să vă întoarceți la unele tipare foarte vechi.
 
Acest corp poate opri total un Maestru aflat pe calea sa - literalmente îi întrerupe calea, dar, de asemenea, îl poate opri doar temporar  – altfel cum vă puteți bucura de viață, cum puteți obține iluminarea dacă acest corp are dureri și suferințe, boli, sau se destramă, sau dacă pur și simplu nu îl iubiți?
 
Vreau să stați un moment și doar să vă simțiți ființa fizică.
 
(pauză)
 
Mulți dintre voi sunteți în punctul din viața voastră în care aveți, în conformitate cu conștiința de masă, 50, 60, 70 de ani și spuneți, „Ei bine, mai am de trăit ‘x’ număr de ani - 10, 20 de 30 ani" și v-ați împăcat cu asta. Ați tolerat asta. În ciuda a tot ceea ce ați învățat de-a lungul drumului, în ciuda întregii iluminări, acest corp este ca o ancoră de barcă câteodată. Voi spuneți, "Am 20, 30 ani ramași. Mă întreb dacă voi face cancer. Mă întreb dacă am să fac Alzheimer sau Parkinson sau alte afecțiuni”.
 
Și, vedeți voi, în acel moment începeți să gândiți în acest fel și vă separați corpul fizic de Eu Sunt al vostru, de Corpul vostru de Conștiință*. Nu permiteți corpului fizic să fie parte integrantă a conceptului Corpului de Conștiință. Este mai degrabă un vas brut străin, pe care trebuie să-l târâți după voi.
 
* Pentru mai multe informații de la Adamus despre Corpul de Conștiință apăsați aici.
 
Imaginați-vă o clipă, simțiți o clipă, că acest corp întinerește/se reface, că trupul vostru este o rețea eficientă, că revine la viață și nu moare, că acest corp este prietenul vostru cel mai drag.
 
(pauză)
 
Pentru mulți dintre voi este foarte greu de imaginat. Corpul, ca cel mai drag prieten? Corpul? Lucrul care vă poate trăda? Ați văzut alți oameni murind, îmbolnăvindu-se și murind, pentru mulți dintre voi proprii părinți. Ah. Și se ridică problema, „Este asta în ADN-ul meu, de asemenea?” Medicul chiar vă va întreba. „Care este istoria familiei tale? Ei bine, ești terminat, pentru că ai la bază aceleași lucruri. Părinții au murit la 71 de ani; tu s-ar putea să ajungi până la 72.”
 
Deci, există o multitudine de straturi și temeri asociate cu asta și este una din două - ei bine, trei – probleme principale, care vă rețin chiar acum de la depășirea acestui obstacol. V-am auzit pe unii dintre voi spunând, "Dar, Adamus, așadar am cerut măiestria. Am spus că vreau iluminarea, deci unde este aceasta?" Ei bine, e acolo, dar o parte a problemei o reprezintă corpul fizic.
 
Nu este întotdeauna distractiv de a vorbi despre acest lucru. Există alte subiecte care sunt mult mai luminate - mult mai ușoare - decât a vorbi despre fizic. Dar, lucrând cu fiecare dintre voi, simțindu-vă energiile și ceea ce se întâmplă, am simțit că este important ca astăzi să vorbim despre corpul biologic.
 
Integrarea corpului biologic
 
Acest corp biologic, corpul vostru biologic, dragii mei prieteni, este timpul să-l integrați. Este timpul să-l aducem înăuntru, nu este vorba despre reglarea sau repararea acestuia. Mulți dintre voi au încercat să facă asta de aici (arată spre cap) sau de altundeva, a merge la medic sau a lua o mulțime de medicamente. Lăsați toate acestea să plece. Este timpul să-l integrați.
 
Acum, eu spun asta, iar unii dintre voi spun, "Vrei să integrez acest lucru?! Vrei să aduc acest lucru în Corpul de Conștiință? Nu trebuie ca mai înâi să remediez problema? Nu am nevoie să-l vindec sau să-l fac mai tânăr ori altceva?" Nu, deloc. Este vorba despre absoluta integrare a sa, să-l respirați înăuntrul vostru, direct în Corpul de Conștiință. Chiar aici înăuntru, în această supă frumoasă, care include mintea, Spiritul vostru, Eu Sunt al vostru.
 
A fost o mare reticență de a face acest lucru în trecut, dar astăzi - ce zi frumoasă, pentru a face acest lucru. Ce zi frumoasă pentru a-l integra.
 
Acum, vom intra într-un merabh imediat, dar vreau să vă reamintesc că nu e nevoie să gândiți pentru a intra în merabh. Nu urmează să vă gândiți la asta. Este vorba de a permite.
 
Poate veți simți o rezistență, pentru că vă spuneți, "Ei bine, acest corp? Eu? Am scăpat cu adevărat de ADN-ul ancestral? Sunt într-adevăr gata pentru asta?" Absolut. Absolut.
 
Va exista o așteptare ca, dintr-o dată, după merabh, să vă priviți în ​​oglindă și să arătați cu 30 de ani mai tineri. (unii râd)
 
SART: Da!
 
ADAMUS: Dar nu este vorba despre cum arătați. (Adamus chicotește) Nu este vorba de... (unii din audiență spun "Wooo!") Vedeți voi, nu este vorba despre a arăta mai tineri și acest mod de a vedea lucrurile reprezintă cauza multor probleme avute. Voi spuneți, "Oh, voi respira, așa că voi arata mai tânăr/ă."(câțiva râd) Nu. Sau "Voi respira, așa că sunt mai frumos/frumoasă, sau voi avea mai multă energie." Mai multă energie. Nu, nu e vorba despre asta.
 
Acestea sunt, probabil, rezultate sau lucruri care apar după ce permiteți cu adevărat integrarea - pierderea de greutate, rezolvarea problemelor cu genunchii, cu șoldurile sau cu alte părți ale corpului. Dar nu ne vom concentra astăzi pe vindecarea a ceva, în mod special, pe vindecarea unei boli, a unei deformări sau a orice altceva. Astăzi, va fi pur și simplu vorba despre integrarea ființei voastre fizice așa cum este. Așa cum este acum.
 
Acum, aici este un mic secret. Modul în care se găsește (corpul) acum, este de fapt foarte frumos. Și știu că unii dintre voi, mai ales dacă sunteți foarte bolnavi, sau aveți multe dureri, spuneți, "Eu nu cred asta." Însă, potențialul și realitatea de fapt a acestei ființe fizice integrate, sănătoase, energizate, este chiar acolo. Este chiar acolo. Noi nu o vom trage aici din altă parte. Vom face câteva exerciții - al doilea sau al treilea exercițiu pe care-l facem astăzi va părea ca și cum am aduce-o (din altă parte), dar nu este adevărat. O vom aduce în față (o vom scoate la iveală - ființa fizică integrată).
 
Acest corp al vostru, biologic, are tot potențialul de a fi grațios, eficient energetic. Are tot potențialul de a fi corpul vostru de lumină.
 
Și, în timp ce vom trece prin merabh astăzi, asta este exact ceea ce vom face. Vom permite transformarea ființei voastre fizice, așa cum o știți chiar acum. Cu neajunsuri sau dezechilibre, chiar dacă e frumos, indiferent cum este, vom permite transformarea, din starea voastră fizică actuală în corpul de lumină.
 
Nu mă întrebați despre cât timp este nevoie pentru transformare. Există o varietate de factori diferiți și într-adevăr nu contează, pentru că, așa cum ați auzit în însăși povestea acestui Centru, timpul este destul de irelevant. Lucruri amuzante se întâmplă de-a lungul drumului. Pur și simplu se întâmplă. Nu avem nevoie de a planifica asta. Nu avem nevoie să setăm un timp pentru asta. Pur și simplu se întâmplă. Este chiar acolo. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să permiteți acest lucru, să aveți încredere în el, că se întâmplă.
 
Vă puteți lupta cu asta. Puteți să-i rezistați și puteți spune, "Ei bine, chiar se întâmplă acest lucru în timpul merabh-ului? Într-adevăr am..." (scuipă!) Respirați adânc, relaxați-vă, pentru că astăzi, într-adevăr, vom integra biologia în Corpul de Conștiință, transformând această biologie în corpul vostru de lumina.
 
Așa că haideți să respirăm adânc. Să setăm luminile pentru merabh. Am înțeles că putem face asta acum. (luminile se reduc în intensitate) Ah! Ca prin magie. Hah! Hmmm.
 
Apropo, vom avea mai multe experiențe și vă rog fără gândire. Ați înțeles asta? Înțelegeți că atunci când spun să nu gândiți, nu trebuie să vă concentrați pe "eu fac acest merabh. Voi aduce înăuntrul meu corpul de lumină." Aceasta este de fapt o distragere și, de asemenea, crează unele bariere. Este vorba doar despre a permite integrarea corpului fizic în Corpul vostru de Conștiință – (corpul fizic) această ancoră de barcă pe care ați târât-o peste tot, încercând s-o cârpiți și s-o reparați, încercând s-o reglați – asta vom face astăzi.
 
Așadar, respirați adânc și să începem cu muzică clasică frumoasă pentru o schimbare.
 
(începe muzica - mai multe piese de pe albumul "Gentle Spirit" de Bernward Koch)
 
Merabh-ul corpului biologic
 
Respirați adânc.
 
Suntem aici în noul Centru de Conectare al Cercului Crimson. Cât de potrivit, deoarece nu este acesta noul vostru corp, într-un fel? Simbolic? De aceea am vrut să folosesc ziua de azi pentru a face această experiență cu fizicul.
 
Respirați adânc și simțiți-vă corpul fizic.
 
Un corp fizic – carne, oase, organe și sânge, celule și ADN, lucruri despre care nici măcar nu trebuie să știți pentru a trece prin această transformare. De fapt, aș spune că e aproape mai ușor să treceți prin așa ceva, dacă nu știți prea multe despre știința și fizica acestor lucruri, pentru că aveți tendința de a deveni un pic prinși în minte.
 
Simțiți-vă acest corp al vostru. Ei bine, este tot atât de mult al vostru, ca și numele pe care îl aveți. Nu este al vostru, într-adevăr. V-a fost dat de către altcineva.
 
De când ați venit pe acest pământ și ați devenit întrupați, v-ați luat un corp fizic, știați, undeva înăuntrul vostru, că va veni o zi când acest corp se va transforma, când acest corp nu va mai fi doar biologie fizică. Ați știut că într-o zi va avea loc adevărata întrupare. Nu doar să vă mișcați de jur împrejur în formă fizică, ci să fiți cu adevărat întrupați și integrați.
 
Și acea zi este aici. Acea zi de integrare este aici, chiar acum. Și, din nou, lucrul minunat este că nu trebuie să faceți nimic altceva, decât să permiteți să se întâmple.
 
Întreaga idee legată de corpul fizic este să puteți experimenta elementele dualității, ale timpului și spațiului, densitatea; astfel încât să puteți experimenta ce simțiți când pășiți pe pământ sau când respirați aerul.
 
Corpul vă permite să vedeți un apus de soare. Așa cum am spus când am început astăzi, am ținut ochii închiși - sau ochii lui Cauldre închiși – până azi, pentru că prin ochii umani și prin acest simț al văzului, prin această parte fizică frumoasă a voastră - ochii – puteți fi în lume. Puteți vedea lumea.
 
Aveți toate diversele simțuri omenești, care vă permit să aveți o experiență senzuală în corpul fizic. Oh, ce n-ar da unii îngeri să aibă acest lucru – însușirea de a atinge, de a avea o masă bună, de a mirosi parfumul florilor.
 
Corpul vă permite să aveți o experiență senzuală pe această planetă. Dar corpul, a fost, de asemenea,  o sursa de consternare, amenințare, teamă, dezamăgire. În cele din urmă el se uzează, cauzând acest lucru pe care-l știți ca fiind moartea. Este interesant că oamenii se tem de moarte, deoarece ei cred că este mai mult decât moartea corpului biologic. Ei cred că este vorba despre moartea identității. Este vorba într-adevăr doar de a da drumul corpului.
 
Organismul v-a oferit dureri și suferințe. Știți cum este când sunteți bolnavi, când aveți o răceală sau gripă. Este greu să vă gândiți chiar și la iluminare sau la a zâmbi. Iar pe măsură ce deveniți un pic mai în vârstă, începeți să vedeți ridurile, părul cărunt, încercați cu disperare să-l cârpiți prin cumpărarea a tot felul de creme. Cred că data viitoare când ne vom aduna aici, în acest Centru, cu toții ar trebui să aduceți toate cremele, unguentele și medicamente care se află în dulapurile voastre medicale și în dulapuri, debarale, garaje și unități de depozitare închiriate - să le aduceți ca doar să le aruncați. Câți bani ați cheltuit pe ele? Cât de multe dintre ele au lucrat cu adevărat? Ele pot lucra într-un mic grad, dar în cele din urmă, nu.
 
Așadar, vă uitați în oglindă și sunteți dezamăgiți – dezamăgiți de înaintarea în vârstă, de corpul biologic. M-ați auzit că vorbesc despre corpul biologic ancestral și blestemați acele mame care v-au dat acel corp - și pe tați. Spuneți, "De ce am nimerit naibii în acea linie ancestrală?" Ei bine, voi ați început-o, cu mult timp în urmă. (râsete și Adamus chicotește) Și tot voi sunteți pe cale să o terminați.
 
Prin urmare, corpul vă permite o experiență senzuală. Vă permite plăceri. Vă permite să fiți în această realitate. Este, de asemenea, sursa unei mulțimi de probleme. A fost unul dintre cele trei lucruri principale ce au făcut ca mutarea voastră în măiestrie să fie de fapt dificilă. Unii dintre voi au adevărate probleme chiar acum. Pentru restul există potențialul unor probleme reale.
 
De ce oamenii spirituali, cei care sunt cu adevărat pe calea spirituală, de ce au, statistic vorbind, probabil  mai multe probleme de sănătate decât alții? De ce, aceia pe care i-ați numi fanatici ai sănătății, tind să aibă mai multe probleme? Nu numai că sunt obsedați de ea, dar de fapt, sunt mult mai sensibili. Pe măsură ce intrați în conștiință, începeți să realizați ca acest corp este un lucru neplăcut/dificil. Aceasta trebuie să se schimbe. Acest lucru care este corpul, într-adevăr vă trage înapoi.
 
Oh, ceilalți Maeștri au trecut prin același lucru - "Dacă nu era acest al naibii de corp, aș putea fi iluminat/ă" - acest corp, care are o tendință de a deveni un pic dependent de lucruri, un pic prea orientat spre plăcere, sau acest corp care tinde să se destrame. Deci, există această dinamică interesantă și reală, legată de fizic.
 
Încercați să-l reparați; încercați să-l reglați. Încercați să mergeți la fiecare tip de terapeut și de medic, la practicieni de tratamente alternative. Vă vor pune câteva bandaje pe el, dar, în cele din urmă, multă energie de esență este încă acolo. Mult dezechilibru de esență este încă acolo.
 
Astfel, ceea ce aș dori să fac chiar acum, fără niciun hocus pocus sau mai multe cuvinte, este să vă spun să mergem pur și simplu în noul fizic, în noul corp biologic. Să integrăm acel corp pe care-l aveți acum. Să-l integrăm în Corpul de Conștiință.
 
Cum faceți asta? Respirând adânc și  permițând.
 
(pauză)
 
Respirând adânc din nou și relaxându-vă în noul vostru corp.
 
(pauză)
 
Corpul este de fapt esența. Este esența. Cu alte cuvinte, ceea ce știința va vedea ca fiind țesuturi și organe, oase. Dar la miez, corpul este esența. Este parte din Eu Sunt, parte din Corpul de Conștiință.
 
Este o modalitate pentru Eu Sunt de a fi într-o experiență profundă.
 
Nu trebuie să fie oase și țesuturi. Nu trebuie să fie de păr și ochi, limbi, degete de la picioare. Acesta este doar modul în care se termină. Dar este într-adevăr esență, esență frumoasă.
 
O parte din Eu Sunt cu siguranță nu trebuie să urmeze mai departe un model vechi, ancestral. Acesta nici măcar nu trebuie să se conformeze modului în care arată alți oameni. Corpul este esența care vă permite să experimentați creația voastră din interiorul acesteia.
 
Iar acum, în timp ce eu vorbesc sau, cu adevărat, în timp ce vă distrag atenția, cântă muzica, acest lucru chiar se întâmplă, deoarece l-ați creat, se întâmplă deoarece corpul biologic vechi - nu vechi ca vârstă pentru voi - dar vechile tipare ale corpului biologic sunt literalmente transformate chiar acum.
 
Lucrul uimitor este că nu trebuie să-l împingeți/forțați. Eu nu-l împing. Eu nu fac asta. Voi o faceți.
 
În cele din urmă respirați profund, opriți-vă din a mai lupta cu corpul, încetați să mai fugiți de corp și spuneți, "Acesta este al meu - esența mea, felul meu de a mă exprima pe mine însumi".
 
Așa cum stăm aici, în această zi a deschiderii acestui frumos nou Centru, se întâmplă. Se întâmplă. Se eliberează, într-adevăr, o mulțime de tipare vechi transformându-se dintr-o structură biologică foarte veche, în ceea ce ați putea numi corpul vostru de lumină.
 
Corpul vostru de lumină nu a avut reședința undeva, într-o altă dimensiune. A fost mereu chiar acolo. A fost întotdeauna acolo. Corpul de lumină nu vine din rai sau din vreun depozit angelic. Corpul de lumină a fost esența - esența de întrupare, esența simțurilor, însușirea de a fi în interiorul altor dimensiuni și elemente, în acest caz, dimensiunea voastră pământeană. Acea esență a fost mereu acolo. Este ceea ce ați numi flacăra sau pasiunea corpului.
 
Uitați de mărime, greutate sau vârstă. Doar simțiți un moment acea esență - pasiunea, pasiunea senzuală de a fi în corp. Acesta este corpul de lumină, dragii mei prieteni. Acesta este corpul de lumină.
 
Respirați adânc și, fără niciun fel de efort, permiteți această transformare, această alchimie, ieșirea din tipare foarte, foarte vechi.
 
(pauză)
 
Îmi place asta, deoarece este atât de ușor pentru mine astăzi, într-un fel, pentru că asta este ceea ce ați dorit. V-ați gândit la asta, v-ați îngrijorat de asta, v-ați stresat pentru asta – așa o dorință de a avea acel corp de lumină.
 
La fel cum ați creat energia pentru acest Centru de Conectare, creați acum acest potențial, aducându-l înăuntru pentru corpul de lumină.
 
Uitați detaliile. Uitați despre cât de tineri veți arăta. Uitați despre modul în care cancerul este eliberat din sistemul vostru. Uitați de istoricul familiei privind atacurile de cord. Uitați de dietele voastre. Uitați de toate acestea. Toate au fost o grămadă de makyo.
 
Chiar am de gând să vă cer acum, în acest merabh, să uitați de anayatron-ul vostru. Tobias și cu mine am vorbit despre anayatron, rețeaua de lumină a corpului vostru, dar ce credeți? Asta se eliberează. A fost substituentul vechi pentru adevăratul vostru corp de lumină.
 
A fost acolo. A fost real. Dar a fost doar un substituent până când ați fost pregătiți să vă acceptați esența, corpul de lumină. Acesta se va transforma, de asemenea. Nu mai aveți nevoie de el (de anayatron).
 
Pe măsură ce integrați fizicul în întregul Corp de Conștiință, nu există niciun motiv, sau nu este nevoie de vreo rețea, de vreun sistem ce comunică înainte și înapoi în tot corpul vostru, de la celulă la celulă. Nu este nevoie de el, pentru că fiecare celulă este întotdeauna în comunicare, are întotdeauna toată esența corpului de lumină în ea.
 
În timp ce stăm în acest spațiu profund și sacru permițând integrarea corpului fizic în Eu Sunt, vă voi cere, de asemenea, să începeți a renunța la aceste diete și regimuri pe  care le-ați ținut. Dacă există ceva care aș recomanda pentru corpul de lumină - ceva respirație, ceva exerciții ușoare, cum ar fi mersul pe jos, puțină apă. Stați hidratați. Este atât de simplu.
 
Aud deja întrebările - apropo, voi primi întrebări mai târziu - "Pot să mănânc fursecuri cu ciocolată toată ziua?" Aș putea, dacă aș fi voi. (râsete) Și pot auzi alte întrebări, din nou, vom avea (sesiune)  întrebări mai târziu, "Dar Adamus, eu sunt alergic la anumite alimente." Nu mai ești. Nu mai ești.
 
Apoi vă aud spunând, "Adamus, am lucrat toată viața asupra acestei biologii. Poate fi atât de ușor? Este aceasta doar ceva, un pic de – ne simțim bine – ceea ce facem azi?" Este cum vreți voi. Nu-mi pasă. Puteți avea de fapt, acea transformare completă chiar acum, sau puteți continua cu ceea ce ați mai făcut. Este la latitudinea voastră.
 
Așa că haideți să respirăm adânc chiar acum.
 
O altă întrebare care este pe cale să vină - "Poate fi atât de ușor?" Ei bine, sunteți Maeștri. De ce nu? De ce nu?
 
Va fi o tendință mai târziu, astăzi, de a pleca de aici și a spune, "Oh, eu nu m-am prins. Toată lumea s-a prins, dar eu nu." Ei bine, în primul rând, nu ești atât de special. (unii chicotesc)
 
SART: Ei bine, la naiba. (Sart glumește cu Adamus)
 
ADAMUS: Îmi pare rău, Sart. (Râsete)
 
Mai întâi de toate, nu ești așa de special și da, te-ai prins. Te-ai prins. Este chiar aici. Doar pemiteți-i să fie acum. Oh, puteți juca jocul îndoielii. Puteți juca jocul, „Ei bine, nu s-a întâmplat nimic”, sau puteți pur și simplu să vă prindeți/să primiți.
 
Deci, haideți să o facem din nou. Să respirăm adânc.
 
Am avut o experiență minunată la retreat-ul nostru „Ahmyo” (din Italia, mai 2014), atunci când am vorbit despre abundență. Ohhh, prima dată a fost ca și cum ne-am izbit de un zid. A doua oară a fost ca și cum cineva și-ar fi dat foc. Dar, a treia oară, am trecut prin experiență.
 
Deci, haideți să o facem din nou. Haideți să respirăm adânc. Și să facem, ce? Ei bine, nu facem nimic și asta este, de fapt, ceea ce facem. Permitere. Cred că permitem.

Merabh-ul corpului biologic - încercarea a doua

Să respirăm adânc și să recapitulăm.
 
Sunteți conștiință. Conștiința voastră aduce energia. Conștiința voastră a vrut să aibe o experiență cu adevărat senzuală și a spus: „Aduc energia acestui lucru numit corp”. Așa că l-ați creat. Ați trăit în el o mie de vieți sau mai multe.
 
Ați trăit într-un corp biologic care, până la urmă, a fost cam amestecat cu corpul biologic al celorlalți, mai ales cei din linia voastră de sânge. Așa că până la urmă, nu a fost cu adevărat al vostru.
 
Și, brusc, v-ați trezit. „Uau! Îmi vreau corpul meu. Vreau energia mea,  care să-mi aducă corpul meu. La revedere familie. La revedere conștiință de masă. La revedere tipare fizice vechi. De azi mă mut în corpul meu de lumină.”
 
Așa că respiră adânc ... și doar permite. E chiar atât de simplu.
 
Imaginează-ți că ești Maestru și corpul îți debordează de pasiune. Imaginează-ți cum e să fii acel Maestru și să nu te simți obosit și îndurerat, acel Maestru al cărui corp se regenereză ușor și repede. Da, chiar daca îți scapi o cărămidă pe deget și ți-l rupi, e în regulă. Nu încercați asta imediat. Așteptați câteva zile. (câteva râsete) Vă scăpați o cărămidă pe deget și vi-l rupeți. "E în regulă, pentru că sunt un corp de lumină. Nu sunt un corp fizic. Sunt propria mea esență. Sunt propriul meu Corp de Conștiință. Nu-i nevoie să aștept două sau trei luni să mi se vindece degetul." Nu. Se întâmplă imediat.
 
Respirați adânc dragi prieteni, în corpul vostru. În Corpul vostru de Conștiință.
 
(pauză)
 
Încă există o grămadă de pălăvrăgeală. „Dar, dar, dar Adamus, nu înțelegi.” În mod normal v-aș spune să tăceți, dar nu o voi face azi, pentru că este o chestiune delicată. Ei, o s-o spun totuși. Mai taci! (râsete) O grămadă de pălăvrăgeală. "Dar Adamus, nu-mi înțelegi problema." Ba da, înțeleg. "Adamus, nu înțelegi cât e de greu." Serios? "Adamus, dacă nu merge, o sa fiu distrus." Nu, deja ești distrus. Asta o să funcționeze. (mai multe râsete)
 
Așa că haideți încă o dată. Să respirăm ... John, vrei să oprești muzica puțin? O să revenim.
 
Să respirăm adânc, okay? O să o iau de la început.
 
Sunteți în corpul ăsta, corect? Și presupun că nu vreți să vă părăsiți corpul. Vrea cineva să-și părăsească corpul? (câteva persoane spun "Nu") Bun. Deci presupun că vreți să rămâneți în corp, dar vreți ca acest corp să fie al vostru. Vreți să fie energizat. Vreți să fie sănătos, să vă servească. Ce vreți cu adevărat este să aveți un corp senzual - să simtă lucruri, senzații.
 
La fel ca și conștiința voastră, corpul vostru s-a anesteziat de-a lungul timpului. Auzul e pe ducă și abia mai miroase - nu, nu spun că mirosiți, vorbesc despre simțul mirosului - și la fel și văzul. Toate astea! E chiar deprimant. Cu adevărat deprimant.
 
EDITH: Știu.
 
ADAMUS: Da. Absolut. Vrei să fii exemplu?
 
EDIT: Nu, mulțumesc.
 
ADAMUS: Sigur? Pentru un corp sănătos și întinerit?
 
EDITH: Ba da!
 
ADAMUS: Este corpul lui Edith! (Adamus râde) Și apropo, nu vorbesc aici despre silueta ta, sau despre tine prin comparație cu ceilalți. Vorbesc despre tine cu corpul tău, relația ta cu corpul tău. A fost foarte conflictuală.
 
Corpul tău este doar un mod de a simți și a te exprima, și nu e nevoie să îmbătrânească. Nu e nevoie să se uzeze. Nu e nevoie să se îmbolnăvească. Nu e necesar. Vreau să las toate astea în urmă, pentru voi toți. Pe unii dintre voi vă ia somnul, din cei care urmăriți online. (râsete în timp ce se duce să privească direct în cameră)
 
Tu, te fură somnul. Îți faci atâtea griji pentru corpul tău. Trezirea. Avem nevoie de ceva mai multă lumină aici. (luminile cresc în intensitate) Trezirea. O să merg la altă cameră, aici. Tu. Ne ocupăm de Asia aici. Bun. (ceva râsete) Trezirea! Trezirea. O să reîntinerim ... (Adamus trimite o bezea) și eu vă pup ... corpul.
 
Bun, putem să reducem luminile la loc. Hai să începem din nou, și o să repetăm până simt că am răzbit.
 
Deveniți prea mentali. Vă întrebați ce naiba se întâmplă. Și eu. (Adamus râde; începe muzica)
 
Merabh-ul corpului biologic - încercarea a treia
 
Bun. Respirați adânc. Mulțumesc pentru muzică.
 
Corpul este doar o extensie a spiritului. Este un mod de experimentare pe această planetă. Corpul nu are nevoie să se îmbolnăvească. Nu e necesar să doară. Nu e obligatoriu să-i scadă energia.
 
Astăzi integrăm corpul fizic în întregul Corp de Conștiință, în Eu Sunt. Când faceți asta, când simplu permiteți, nu vă mai gândiți la asta; pe măsură ce permiteți se întâmplă o transformare. Se produce un proces alchimic care vă eliberează de biologia ancestrală. Vă eliberează de conceptele despre îmbătrânire ale conștiinței de masă. Vă eliberează dintr-o structură de Energie Veche.
 
Și în acea eliberare, în acea alchimie, permite corpul de esență, unii dintre voi îi spun corp de lumină, dar este corpul de esență.
 
Așa că respirați adânc ... și doar permiteți.
 
(pauză)
 
Un lucru uimitor se întâmplă. Transformarea tocmai începe să se întâmple. Nu contează vârsta sau starea de sănătate actuală, nu contează cât de înțelept sau prost ești din punct de vedere spiritual. Nu contează. Și, apropo, e mai bine să fii prost spiritual decât înțelept spiritual. Nu contează.
 
Așa că respirați adânc ... și permiteți să se întâmple.
 
(pauză)
 
Îmi pare rău. Iar trebuie să opresc muzica. Încă avem rezistențe, multe rezistențe. Mai multă rezistență dacât am avut la întâlnirea despre abundență din Italia.
 
Nu sunt sigur ce se întâmplă aici - nu doar aici, dar și acolo (online) - și nu sunt sigur dacă este lipsă de încredere în voi înșivă: că asta chiar se va întâmpla sau hmm - de ce nu m-am gândit mai devreme - chiar ați investit în corpul ăsta. Chiar ați investit în el. Cât de mult ați spus că vreți să fie mai sănătos, că vreți să fie corpul vostru de lumină, simt că ați investit destul de mult în corpul ăsta.
 
E o relație ciudată, de ură și iubire, aproape vă e frică să-i dați drumul, vreți să vă agățați de părți din el dar să eliberați alte părți. De ce se întâmplă asta? De ce?
 
Poate frica de ce s-ar putea întâmpla în continuare. Posibil. Poate într-un mod ciudat, fără să mă joc de-a psihologul, dar într-un fel ciudat chiar vă place experiența pe care o aveți în corp. Chiar o iubiți. Și să vă gândiți cum ar fi să n-o mai aveți vă întristează cumva.
 
Așa că sunteți prinși la mijloc. Pe o parte aveți energia scăzută și simțurile nu mai funcționează așa de bine, și îmbătrâniți, dar pe de altă parte „Chiar îmi place să am corpul ăsta. Chiar îmi place experiența asta fizică. Și pare cam plictisitor să fiu doar un înger într-un corp de lumină.”
 
Așa că ce facem? O luăm de la capăt și punem din nou niște muzică. Mai încercăm o dată. (muzica începe din nou)
 
Înțelegeți, vă rog, că doar integrăm, aducem fizicul în Corpul de Conștiință. Nu renunțăm la corp, prieteni. Doar îl integrăm, îl sugem în burta conștiinței. (râsete; Adamus râde) A trebuit să fac ceva să trec prin energia asta densă de aici, iar asta e o imagine bună. (mai multe râsete) Puteți să mă citați și chiar puteți să faceți tricouri cu asta.
 
Supt chiar în burta conștiinței. Haideți să facem asta. Să pornim muzica. Puțin mai - ai ceva puțin mai vioi? (spre John; câțiva râd) Ei, ceva mai vesel?
 
Cât timp John încearcă să găsească ceva, respirați adânc. Relaxați-vă, relaxați-vă, relaxați-vă. Toate chestiile care se întâmplă aici și vă mai și înghețăm pe deasupra. (în sala este cam rece) E ca un frigider. (râsete) Poate putem face ceva cu căldura, dragi tehnicieni? (audiența aprobă cu entuziasm) O să avem corpuri înghețate înainte să avem corpuri iluminate! (râsete)
 
Merabh-ul corpului biologic - încercarea a patra
 
Bun, să respirăm profund. O respirație profundă, din plin. (începe muzica nouă)
 
O să facem puțin mai cald, poate o muzică mai vioaie. Și avem ceva râsete aici. Bun, mai facem asta o dată și, de data asta, doar lăsați fizicul să se integreze - integrare totală în Corpul de Conștiință.
 
Ce înseamnă asta? Nu știu, dar lăsați să se întâmple. Lăsați să se întâmple, okay?
 
Aducem fizicul la un cu totul alt nivel.
 
Așa că respirați adânc. Asta e cea mai bună muzică pe care o avem, John? Sună ca la înmormântare. Ei sunt înghețați. Se învinețesc. Se ... (râsete) Încerc să vorbesc despre corpuri și văd degete vinete. A, aia e oja de unghii.
 
În curând o să trebuiască să ne apucăm de gimnastică. (Adamus râde)
 
Bun. O respirație adâncă.
 
(pauză, cât timp Adamus evaluează muzica) E ceva mai veselă. John, vrei să dai mai tare, te rog? (muzica se aude mai tare) Asta e muzica pe care vreți să o auziți pentru restul vieții? (audiența răspunde „Nu”) Oprește muzica! (râsete)
 
Bun, asta e. Fără muzică, sans music. O să facem asta pe viu. O să fim duri. O să sugem niște burți chiar acum! (râsete)
 
E amuzant, când zic asta și glumim, vă văd pe unii din voi în scaune ... (râsete când Adamus se strâmbă și se foiește) vă văd. Astea sunt scaune noi nouțe! (mai multe râsete) N-ar trebui să pomeniți de asta.
 
Să respirăm profund și să reducem puțin luminile.
 
Bun. Acum am răzbit prin energie. Bun. Cred că putem reuși.
 
Respirați profund. Faceți tranziția de la corpul biologic vechi, sistemul vechi și rablagit, la corpul de esență, corpul de lumină.
 
Este mult mai eficient cu energia, se reîntinerește, un corp care elimină dezechilibrele și toxinele ușor și rapid. Un corp care poate avea elementele sau potențialele cancerului, dar nu le activează, nu le declanșează, știe exact când să le elimine. Un corp care este senzual și simțitor, dar nu atât de sensibil încât să nu mai poți suporta câteva fire de praf în nas sau un pic de gluten în burtă. Un corp adaptabil și flexibil. Un corp confortabil în lumea asta. Un corp confortabil în Corpul tău de Conștiință.
 
Un corp care să-ți reprezinte cu adevărat conștiința, Eu Sunt al tău, corpul tău. Pe tine.
 
Respirați profund și aduce-ți-l. Lăsați-l să întâlnească corpul vechi în care ați umblat până acum.
 
Și acum lăsați alchimia, acea minunată transformare să se întâmple - corpul vechi se integrează acum în corpul nou și corpul nou se integrează în conștiința Eu Sunt.
 
Doar stați cu el un moment. Permiteți-vă să vă simțiți confortabil cu el.
 
(pauză)
 
Permiteți-vă să fiți în largul vostru în corp.
 
Nu e necesar să înțelegeți mecanismul. Nu e nevoie să vă concentrați. Doar permiteți și va fi.
 
(pauză)
 
Când ajungeți acasă, marcați data în calendar. Aceasta a fost ziua. Aceasta a fost ziua în care Maestrul și-a luat propriul corp biologic. Aceasta a fost ziua în care a început transformarea.
 
Și, vă rog, nu începeți să spuneți că am făcut o vindecare azi. Nu asta am făcut. Nu asta am făcut. A fost o permitere a corpului de lumină, a corpului esență, în Corpul de Conștiință. Integrarea corpului biologic în Spirit, asta am făcut azi.
 
Rezultatul final poate fi vindecarea. Poate fi un aspect întinerit. Dar scopul nu a fost să facem o vindecare. Scopul a fost să facem o integrare și iat-o.
 
Respirați profund și relaxați-vă în corpul vostru de lumină.
 
(pauză)
 
Mai respirați o dată profund și permiteți-vă să vă relaxați în corpul vostru esență.
 
(pauză)
 
Mai respirați o dată profund și permiteți corpului de lumină, corpului esență să se activeze, să fie activ aici și acum. Nu în mintea voastră, nici măcar în vechiul vostru corp fizic, ci chiar aici și acum.
 
Puteți spune că am integrat și apoi am activat corpul de lumină aici, astăzi.
 
Respirați profund și relaxați-vă în el. Permiteți.
 
(pauză)
 
Iar de data asta a funcționat. Bun.
 
Respirați profund. Respirați profund. Bun.
 
Acum ... putem să facem mai multă lumină?
 
Matematică și un experiment
 
Acum vom face ceva puțin ciudat. (câteva râsete) „Sunt Maestru în a arăta ce este evident.” Tot ce facem noi e ciudat.
 
O să facem ceva interesant, ciudat - interesant și s-ar putea să pară nu tocmai potrivit cu multe din ... putem să le aprindem și pe astea, vreau să vadă toată lumea. (se aprind luminile) Mulțumesc.
 
Ar putea să pară puțin nepotrivit cu unele lucruri despre care am vorbit mai demult legate de suveranitate, dar sper că puteți înțelege că ce vom face în continuare este foarte suveran.
 
Dacă vă gândiți la matematică, matematică simplă ... chiar ar trebui să am tabla, dar nu-mi trebuie chiar acum. Data viitoare totuși, îmi vreau tabla. Unu plus unu în mod normal fac doi în matematică. Dar, în dinamica energiilor umane, unu plus unu fac 2,0001. Ce înseamnă asta?
 
Când pui doi oameni împreună, când își combină energiile, obții puțin mai mult decât suma lor, numai dacă se hrănesc unul din altul atunci obții un efect negativ. Dar, în general, dacă doi oameni au o idee să facă ceva și își combină conștiințele și energiile și pasiunile, obțin mai mult decât simpla lor sumă.
 
În cazul Maeștrilor, în cazul Shaumbra, unu plus unu pot să facă cinci  ușor, poate chiar șase sau șapte. Altfel spus, când un Maestru adevărat căruia nu-i pasă de nimic altceva - și cam asta înseamnă să fii Maestru, nu te agăți de lucruri - când doi sau mai mulți Maeștri își combină pasiunile, conștiințele, dorințele, obții unu plus unu egal cinci.
 
Într-un fel, este ceea ce s-a întâmplat aici. V-ați combinat energia, fie că a fost financiară, fie că a fost muncă, fie că fost doar energie și, brusc, aveți această casă nouă.
 
Acum am trecut printr-un exercițiu de integrare a corpului în corpul de lumină, în Corpul de Conștiință, dar vreau să fac un experiment, și este doar un experiment. Ce am făcut mai devreme nu a fost un experiment. A fost o joacă.
 
Vreau să fac un experiment în această sală și îi aducem și pe toți cei care sunt online. O să avem propriul nostru moment de comuniune. (câteva râsete) Dar e o dinamică interesantă a energiei aici.
 
Mă întreb - și o să aflăm răspunsul destul de curând - ce se întâmplă dacă luăm vreo 70 de Maeștri din sală plus miile și miile de Maeștri Shaumbra care ascultă onine, ce s-ar întâmpla dacă toți ne-am conecta energiile ca Maeștri, nu ca nevoiași, ci ca Maeștri, ființe complete; ce s-ar întâmpla dacă am combina toate astea? Ce efect ar avea asupra integrării tale, și a tale, și a voastre?
 
Și aș vrea să aflu chiar acum, cu presupunerea că atunci când ne conectăm cu toții, să zicem că ne ținem de mână, și ne conectăm și ne conectăm cu toți cei online, așa că cineva va trebui să țină camera și cineva va trebui să-l țină de mână pe cameraman. (câteva persoane spun "Awww") Ce drăguț. Și toată lumea din spatele sălii, toți tehnicienii, și tu poți să ieși de acolo (cabina de traduceri) un moment și să ... (câteva râsete) Da, pune mâna pe geam. E suficient. Bun, dau eu semnalul.
 
Ce s-ar întâmpla într-o conștiință Shaumbra, un potențial Shaumbra pentru o integrare foarte rapidă și plină de grație a corpului de lumină în fizic? Nu știu răspunsul, dar cred că putem afla.
 
O să trec prin lucrurile de bază. Ați trecut fiecare prin propria permitere a corpului de lumină. Se întâmplă acum. Este integrarea în Corpul de Conștiință. Corpul nu mai este ceva ce târâți după voi. Totul este integrat - conștiință, energie, minte, gnost, corp - totul împreună.
 
Ce se întâmplă acum dacă vă ridicați în picioare (audiența se ridică) și cu niște muzică frumoasă - orice alegi John; pornește muzica, pentru că și voi o să vă țineți de mâini acolo în spate - ce s-ar întâmpla ... veniți înapoi cu toții. Fără cafea, fără pipi chiar acum și fără pipi în timp ce beți cafeaua. (câteva râsete) Veniți înapoi. Toată lumea participă la asta.
 
Așa că, să dăm drumul la muzică... și ... (începe muzica) Pune camerele cum vrei și după aia toată lumea participă. Pune camerele. Bun. Merge muzica, să respirăm adânc.
 
Ești Maestru. Ești conectat la alt Maestru. Suntem conectați cu Maeștrii care se uită online din toată lumea și ne conectăm cu Maeștrii care vor veni peste o lună, un an, zece ani la acest moment pe care îl împărtășim împreună.
 
Ești o ființă suverană care a pășit peste prag, peste pragul biologic, acceptând corpul de lumină în Corpul de Conștiință. Ai adus corpul de lumină în această realitate fizică numită Pământ ca să experimenteze viața într-un mod nou, sănătos și energizat.
 
Și ce se întâmplă, drag Maestru suveran, când te conectezi cu ceilalți Maeștri, ținându-te de mână, împărtășind pasiune, împărtășind dorință? Ce se întâmplă cu vechea ecuație „unu plus unu”? Cât de departe putem să ajungem când atât de mulți Maeștri, Maeștri conștienți, împărtășesc acest moment? Cât de mult se poate extinde energia dincolo de doar Unu.
 
Asta se poate întâmpla doar când îți permiți să fii întreg și suveran, când ești Unu. Nu jumătate, nu trei sferturi, ci Unu. Când ești Unu, stai aici după ce tocmai ai integrat corpul de lumină, când ești Unu și împărtășești cu alt Unu și ceilalți Unu, ce se întâmplă cu potențialul, transformarea și integrarea?
 
Să respirăm profund și să permitem extinderea fără limite.
 
Permiteți extinderea în felul Noii Energii care sfidează vechea fizică, sfidează vechile protocoale. Cât de departe poate ajunge Unu când are alături alt Unu?
 
(pauză)
 
Ajungem să spunem în acest moment de măiestrie întrupată „Eu sunt corpul. Acesta este corpul meu, corpul meu de lumină. Prin el îmi voi experimenta viața într-un mod nou, într-un mod sănătos. În multe feluri, corpul m-a ținut prizonier până acum. Dar acum corpul este calea mea spre libertate, calea mea de a experimenta în libertate această realitate senzuală numită Pământ. Eu sunt corpul. Eu sunt Corpul de Conștiință. Eu Sunt Cel Ce Sunt."
 
Respiră profund în timp ce tu, Unu, te conectezi cu ceilalți Unu.
 
(pauză)
 
Cât de multă lumină poate să vină? Câtă integrare se poate face în acest moment? (se aude tunetul; câțiva râd) Oh, sunteți buni Shaumbra. Oh, sunteți buni. (se aude un tunet și mai mare; multe aplauze din audiență și de la Adamus) Mulțumesc. Mulțumesc.
 
Așezați-vă, vă rog. Nu vă mai țineți de mâini acolo în spate (către echipa tehnică), arată ciudat. (mai multe râsete)
 
Bun. Excelent. Vedeți, chiar e atât de ușor.
 
Întrebări și Răspunsuri
 
Vreau să iau câteva minute și să răspund la câteva întrebări. Linda o să ia microfonul. N-aș vrea să devenim prea mentali, dar știu că unii dintre voi ard de nerăbdare să  pună câteva întrebări despre corpul biologic. Da. Și asta va fi - ridicați mâna vă rog. Da.
 
SHAUMBRA 1 (femeie): Bună Adamus. E o chestie vehiculată în New Age, dacă întrebi de ce te-ai îmbolnăvit, o să-ți spună că ai făcut ceva nepotrivit sau, deși îmi displace cuvântul, greșit.
 
ADAMUS: Da. Da.
 
SHAUMBRA 1: Dar, știi, e vina ta. Așa că, dacă suntem cu adevărat integrați, înseamnă că nu o să ne mai îmbolnăvim?
 
ADAMUS: O, nu, nu. O să vă îmbolnăviți.
 
SHAUMBRA 1: Bun, o să ne îmbolnăvim, dar … okay.
 
ADAMUS: Dar o să realizați că va fi alt fel de îmbolnăvire. În primul rând, nu va fi așa de dureros. În al doilea rând, veți ști precis imediat … corpul vostru nu va mai fi undeva, la distanță de voi. Nu va mai fi chestia asta ciudată pe care o târâți după voi. Veți ști imediat „Ah, e momentul să mă îmbolnăvesc”, ceea ce înseamnă să vă retrageți undeva sau să vă luați câteva zile libere. Dar nu va mai fi vorba de vome, transpirații, dureri, genul ăsta de lucruri. Va fi doar: „Ah, mă simt puțin … cumva îmi scad energia, reduc turația. Un fel de curățare anuală sau semi-anuală”. Curățare naturală. Nu de genul pe care ați făcut-o mulți dintre voi. Opriți-vă, vă rog … și … în regulă. O să … o să … Am o mică discuție cu Cauldre.
 
Acestea nu sunt sfaturi medicale. Asta e înțelepciune. (râsete) Nici Cauldre, nici eu nu suntem doctori. Suntem mai deștepți de atât. (câteva aplauze)
 
LINDA: Ohhh!
 
ADAMUS: Așa că, da, clar nu sunt sfaturi medicale, slavă domnului.
 
Mulți dintre voi sunteți ciudat de obsedați de corpurile voastre. Le poluați mereu cu diverse chestii și spuneți că sunt alternative naturale. Și nu sunt naturale chestiile pe care le faceți corpului vostru. Chiar dacă sunt din ... luați extract de alge și vi-l băgați în locuri aiurea. (ceva râsete) Asta e aiurea. Complet aiurea. Înspăimântător de aiurea. De-a dreptul aiurea.
 
Vindecarea, transformarea, orice, reechilibrarea sunt atât de naturale că e aproape amuzant. Așa că o să vă fie rău din când în când, dar nu va fi genul vechi de boală. O să vă simțiți pleoștiți o perioadă. Veți vrea doar să stați liniștiți și să ascultați niște muzică. O să vreți să vă bucurați de o cană de ceai și să nu vedeți pe nimeni câteva zile. Și asta e tot. Atât. Asta e noua boală. (câteva râsete)
 
SHAUMBRA 1: Okay.
 
ADAMUS: Serios. Altceva, dacă iei o lamă și o treci peste palmă, o să sângerezi? Absolut, foarte puțin. Caludre zice: „Nu încercați asta acasă”, dar … să zicem, aveți un accident minor și sângerați. Dar veți vedea, în primul rând, că se vindecă mult mai repede, pentru că sunteți integrați acum. Nu mai e biologia asta ciudată. Se va vindeca mai rapid și nici nu o să rămână cine știe ce cicatrice.
 
SHAUMBRA 1: Dar dacă ai dureri și doar vrei să scapi de ele?
 
ADAMUS: Durerea e un fel de, poți să zici, sinele tău interior îți spune că ceva e în dezechilibru. Așa că, dacă ești Maestru și ai integrat corpul de lumină, durerea o să cam dispară. S-ar putea să nu se întâmple peste noapte; poate dura un timp. Dar întregul concept de durere e un tip de metaforă despre disconfortul vostru legat de fizic, lipsa de iubire față de corp, neintegrarea corpului. Deci durerea o să dispară.
 
S-ar putea să  - pun aici o mențiune - s-ar putea să apară puțin disconfort când treceți prin tranziția asta de la vechiul corp fizic în corpul de lumină, pentru că e destul de incomod și destabilizator pentru un timp. Dar nu va dura foarte mult.
 
SHAUMBRA 1: Mulțumesc.
 
ADAMUS: Da. Întrebări. Da.
 
SHAUMBRA 2 (femeie): Am o problemă. Îmi pierd vederea în ochiul drept. Cum să o abordez - mă duc la doctor și mă operez sau aștept? Și știu că asta înseamnă să dai sfaturi medicale.
 
ADAMUS:  Da, sigur. Nu mă deranjează să dau … (ceva râsete)
 
SHAUMBRA 2: Dar asta îmi trebuie.
 
ADAMUS: Bun, să privim asta prin ochii - prin ochii - bunului simț. Poți merge oricând la doctor. Dar, odată ce mergi, asta trimite un mesaj corpului tău.
 
Așa că ce faci? Ai vrea să-i dai o șansă pentru o perioadă scurtă? Ai vrea să-i permiți vederii să revină … nu, nu va reveni așa. O să … vederea se va re-identifica sau reconecta într-un mod foarte diferit. Ai vrea sa-i dai o șansă timp de trei luni?
 
SHAUMBRA 2: Okay.
 
ADAMUS: Bun.
 
SHAUMBRA 2: O să fac asta.
 
ADAMUS: Bun. E complet alegerea ta. Și știu că asta o să fie o problemă, și știu că rețelele voastre de socializare o să ia foc cu toate întrebările și …
 
LINDA: Doar Facebook.
 
ADAMUS: … cu toate întrebările despre asta. Ați vrea, voi toți, să-i dați o șansă cât de mică? Și știu că o să-ți  faci griji, știu că o să-ți pui întrebări. Știu că o să te întrebi dacă așa e cel mai potrivit. Dacă simți nevoia să mergi la doctor și să te operezi, e în regulă. Operația nu  va opri integrarea, dar o va întârzia.
 
SHAUMBRA 2: Okay, mulțumesc.

ADAMUS: Și cunosc că Linda … ea joacă roluri atât de grațios și echilibrat.
 
LINDA: Fac tot ce pot mai bine.
 
ADAMUS: Ea va avea o discuție cu Cauldre sau cu mine după aceasta.
 
LINDA: (rotindu-se împrejur) Această rochie mă ajută. Această rochie mă ajută. Această rochie mă ajută. (Adamus râde) Voi face așa. (se rotește mai mult)
 
ADAMUS: Deci întrebări. Întrebări despre corpul biologic.
 
LINDA: Întrebări? Mergem la acestea.
 
ADAMUS: Da.
 
SHAUMBRA 3 (femeie): Bună Adamus. Am epilepsie. Așa că dacă nu-mi iau medicamentele în 48 de ore, aș putea face o criză convulsivă.
 
ADAMUS: Daaa.
 
SHAUMBRA 3: Astfel că nu știu dacă am trei luni pentru așa ceva. Ce ai recomanda tu?
 
ADAMUS: Ei bine, întâi de toate, tu nu ai epilepsie. (Linda vine și se uită în fața lui Adamus; audiența spune “Uh-oh!”)
 
SHAUMBRA 3: (râde) Okay.
 
ADAMUS: Mai întâi de toate, tu, de fapt … (către Linda) Pa-pa. La revedere. (câteva râsete)
 
Ai acceptat să te bagi în aceasta. Epilepsia este o cale de a ...este un fel de distragere drăguță de la alte lucruri. Deci, într-un fel sau altul, nu prea contează. Poți continua să iei medicamente, deoarece făceai asta de ceva vreme. Dar, destul de curând, doar vei realiza „Ei bine, cum ar fi dacă mai aștept puțin, să aștept puțin mai mult între momentele de a lua …” și, deodată, vei realiza că aceasta era o afecțiune foarte veche, de fapt, foarte foarte veche. De fapt, nu îți mai trebuie aceasta. Nu ai nevoie de ea pentru o lecție. Nu îți trebuie pentru, știi tu, orice ar fi, orice ar fi.  Și doar îi dai drumul. Vei ști exact când să o eliberezi.
Dar, între timp, dacă faci asta de mult timp, dacă ai tipare de a o face, poți continua și, apoi, doar vei realiza că nu-ți mai trebuie deloc. Acea epilepsie era din corpul vechi. Nu face parte din noul corp de lumină.
 
SHAUMBRA 3: Okay și întrebarea mea originară: despre fumatul țigaretelor?
 
ADAMUS: Ce e cu asta? Ai una?
 
SHAUMBRA 3: Sau marijuana?
 
ADAMUS: Dacă vrei să împărtășești, e minunat. (râsete)
 
Îți voi spune aceasta. În corpul de lumină, toate aceste lucruri, toate aceste reguli vechi nu se mai aplică corpului de lumină. Singurul lucru care se aplica era: „Simt să fac asta? Este ceva ce aș vrea să fac?” Dar în corpul de lumină  nu contează. Este …
 
LINDA: Acesta este Dumnezeu care vorbește cu tine? (chicoteli și Linda se amuză)
 
ADAMUS: Aceasta este … aceasta este – aceasta este … aceasta este curățare literalmente, spălarea acelui corp fizic vechi. Daaa.
 
Corpul de lumină nu … lucruri cum ar fi, știți voi, „Este aceasta bună? Este aceasta rea?” Nu-i pasă. Corpul de lumină este doar o experiență. Și gândiți în termeni dacă poate ceva să strice corpul de lumină? Nu, nu poate. Nu poate. Gândiți în termenii vechiului corp fizic al dualității că anumite lucruri îl vor face să iasă din echilibru.
 
Este mult control și putere și jocuri și maipulare în lucruri care s-ar presupune a fi sănătoase și să țină cont de mediu și naturale și holistice. Sunt pline, încărcate cu tot atât de multă putere și control și manipulare cum sunt și scenariile conspirațiilor și guvernele întunecate și tot restul acestora. Este doar altă formă de putere și control. Eliberați toate aceste lucruri și tot ce v-au spus toți ceilalți despre ce să mâncați și să beți și să fumați și să dansați. Fiți liberi în corp, minte și Spirit. Daaa. Mulțumesc.
 
SHAUMBRA 3: Daaa! (audiența aplaudă)
 
ADAMUS: Mulțumesc.
 
SHAUMBRA 3: Mulțumesc.
 
LINDA: (căutând pe cineva cu o întrebare) I-ai amorțit. (cineva spune „Ne este frică”) Daaa, le este frică‼ (râsete)
 
ADAMUS: Nu, discuția este bună, deoarece sunt multe, multe întrebări. Unii dintre voi, Jane, nu ridicați mâinile. (câteva râsete) Aveți atââât de multe … abia așteptați să întrebați. Da.
 
SHAUMBRA 4 (femeie): Adamus, mă întrebam dacă am putea vorbi despre animalele noastre de companie ca fiind animale de companie Shaumbra?
 
ADAMUS: Da.
 
SHAUMBRA 4: Aveam acest sentiment. Le văd făcând tranziția. Le văd ușurate. Le văd cum reflectă. Așa că știu că respir viața în acestea. Știu că nu sunt ființe cu suflet.
 
ADAMUS: Corect.
 
SHAUMBRA 4: Și mă întrebam dacă ai putea să vorbești despre aceasta.
 
ADAMUS: Ei bine, da. De fapt, pe măsură ce ajungeți în corpul vostru de lumină, animalele voastre de companie vor trăi mai mult și motivul este că acestea absorb, într-un mod foarte iubitor, plin de compasiune, acestea absorb multe toxine, deșeurile voastre. Ele sunt acolo într-o asemenea iubire încât vor lua acestea de la voi. Dar, apoi, pentru multe dintre ele acestea le scurtează viața. Ele vor trăi mai mult. Un câine ar trebui să trăiască cu ușurință până la 60, 70 de ani. Foarte ușor. De ce pleacă câinii la, cât, nouă, zece, doisprezece ani? Pentru că preiau din lucrurile voastre.
 
SHAUMBRA 4: Și astfel eu, știi tu, am încetat să mai iau suplimente și văd schimbări și tot. Mult, mult mai mult confort fizic și flexibilitate în mine.
 
ADAMUS: Da, și proprietate de sine. Proprietate de sine de asemenea.
 
SHAUMBRA 4: Și simt că împreună cu animalele mele de companie am un dar de a ști, știi tu, ce fel de mâncăruri îi vor echilibra sau ce fel de lucru al corpului sau lucruri, când se întâmplă, cu energia lor, când iau din lucrurile mele.
 
ADAMUS: Da.
 
SHAUMBRA 4: Și faptul că încerc să simt nu într-un joc de vindecare, ci să le ajut să fie în echilibru …
 
ADAMUS: Și acesta este un termen bun – „Jocul de vindecare” – și pot înțelege de ce oamenii vor aceasta dar, după o vreme, este un joc. Cât de mult ne mai putem vindeca? Și, în cele din urmă, nu este despre vindecare. Este despre integrarea corpului fizic în Corpul de Conștiință.
 
Lăsați-mă să o prezint altfel. Puteți continua să vindecați acel corp vechi sau doar să intrați în corpul vostru de lumină. Bun. Și încă nu răspund întrebării tale despre animalele de companie.
 
SHAUMBRA 4: Ei bine, și un alt lucru cu animalele de companie de asemenea, simt cum animalele oglindesc conștiința de masă. Și astfel pot simți cum animalele mele preiau …
 
LINDA: Care este întrebarea?
 
SHAUMBRA 4: Astfel că sunt curioasă cu animalele mele de companie, simt ca și cum am alegerea de a elibera la fel de bine și să am încredere și simt că ceea ce fac cu ele …
 
ADAMUS: Pe măsură ce îți aduci corpul de lumină, responsabilitatea lor de a te ajuta să-ți echilibrezi fizicul tău este mult diminuată. Vor fi animale de companie mai fericite.

SHAUMBRA 4: Okay.
 
ADAMUS: Daaa.
 
SHAUMBRA 4: Mulțumesc.
 
ADAMUS: Daaa. Bun. Bună.
 
JANE: Bună. Am multe întrebări și nu sunt sigură ce să întreb, doar că am trecut prin atât de multe în ultimii trei – patru ani și mă simt mai bine acum decât am fost vreodată. Și gândesc că o parte din aceasta este multă muncă de integrare pe care am făcut-o și parte din aceasta este să mănânc mai sănătos și am luat multe suplimente alimentare care gândesc că au contat. Și astfel...
 
ADAMUS: Știi de ce au contat?
 
JANE: Pentru că am crezut în ele.
 
ADAMUS: Absolut, foarte înțelept.
 
JANE: Da.
 
ADAMUS: Pentru că ai crezut în aceasta. Deoarece ți-a spus cineva că acestea sunt bune și, apoi, ai energizat acele suplimente. Ai fi putut mânca Hershey’s Kisses (n.t.: un brand de ciocolată din nordul SUA) – preiau aceasta de la Cauldre, nu sunt sigur ce sunt aceste lucruri – dar ai fi putut mânca jeleu și, dacă un respectat practician care îți este recomandat de cineva cunoscut ar fi spus că acestea sunt bune, le-ai fi energizat în același fel. Și asta nu o spun doar eu. Acesta este efectul placebo. Este credința.
 
JANE: Cred asta.
 
ADAMUS: Crezi că este ceva în neregulă cu tine. Crezi că ceva te poate ajuta până la un anumit grad și astfel că te afli în aceasta – îmi plac cuvintele tale – ești în jocul vindecării. Este un joc măreț pe care să-l joci pentru o vreme. Totuși, este scump. Calea mea este mai ieftină. Cincizeci de dolari și vei fi vindecată. (râsete) Nu ți-ar plăcea aceasta? Cincizeci de dolari și vei fi vindecată.
 
JANE: Sigur!
 
ADAMUS: Îți voi da cincizeci de dolari. (multe râsete pe măsură ce Adamus scoate bani din buzunarul lui Cauldre și Linda sare pe scenă și încearcă să-i ia de la el) De fapt, sunt șaizeci. Îmi datorezi zece.

JANE: Okay.
 
ADAMUS: Îmi datorezi zece dolari. (râsete și aplauze) Dar este o singură condiție. Nu poți lua acei bani și să mergi la un vindecător sau să mergi la magazinul tău Whole Foods ca să cumperi mai multe prostii. Folosește-i ca să iei o masă cu adevărat bună, orice vrei să mănânci.
 
JANE: Am luat seara trecută și mă simt de rahat astăzi.
 
ADAMUS: Cu siguranță, deoarece crezi a fost rea pentru tine.
 
JANE: Nu!
 
ADAMUS: Daaa!
 
JANE: Nu!
 
ADAMUS: Daaa!
 
JANE: Mi-a plăcut. Ne-am distrat atât de mult aseară.
 
ADAMUS: Daaa!
 
JANE: Și am mâncat mult …
 
ADAMUS: Dar este încă ceva în tine. Cât de personal vrei să fiu?
 
JANE: Dă-i drumul.
 
ADAMUS: Cu adevărat?
 
LINDA: Oooh!
 
ADAMUS: Dă-mi cei zece dolari ai mei mai întâi.
 
LINDA: Oooh! (râsete)
 
ADAMUS: Deoarece …
 
JANE: Nu, nu!
 
ADAMUS: … s-ar putea să nu-i mai văd vreodată după aceasta!
 
JANE: Nu, nu se va întâmpla.
 
ADAMUS: Este un joc în aceasta, și nu doar pentru tine, ci pentru voi toți. Jucați jocul vindecării, jocul fizic, jocul „ceva  este în neregulă cu mine” până spuneți, finalmente, „Hai doar să mă bucur de viață”. Dar, în ciuda acesteia, în ciuda multor discuții, continuați să insistați că este ceva în neregulă cu voi. Astfel că va fi. Continuați să insistați că este ceva pe care nu-l știți încă sau... vedeți, vreți să o faceți cu mine și eu nu o voi face …
 
JANE: Nu. Nu mă mai simt în felul acesta. Am făcut-o mult timp, dar nu o mai fac. Simt că am integrat atât de multe și că am atât de multă înțelepciune de împărtășit despre această călătorie.
 
ADAMUS: Așa este. Absolut așa este, dar încă mai crezi că a mai rămas puțin.
 
JANE: În piciorul meu.
 
ADAMUS: Și îți voi cere să eliberezi aceasta astăzi, acel puțin de care încă te mai agăți. Înainte, când am oprit muzica și am oprit grupul și am spus: „Ce se întâmplă? Încă mai este ceva rezistență. Încă mai este...” Ei bine, este vorba despre acea investire în fizic. Acolo este această – „Ei bine pare drăguț într-un fel să ai acel corp fizic vechi de care să te ții.” Deci, este foarte puțină parte din tine și din voi toți aici care se agață încă puțin.
 
Veți pleca de aici, mulți dintre voi, și veți spune: „Ei bine, am învățat puțin astăzi” sau „Am experimentat puțin. Știți, a fost drăguț, a fost bine.” Dar veți continua să plecați de aici spunând: „Ei comedie, mâna mea sau spatele meu încă mă doare” sau „Încă mă simt de parcă aș vomita astăzi” deoarece încă este un joc.
 
Dar vreau să reveniți la ceea ce am făcut și să spuneți: „Este corpul de lumină. Totul este despre corpul de lumină.” Daaa.

JANE: Mulțumesc.
 
LINDA: Adamus, am o întrebare. De ce sunt mai multe întrebări din partea aceasta de sală față de cealaltă?
 
ADAMUS: Sunt mai mulți oameni pe partea aceasta. (râsete) Asta a fost cu găina și cu oul?
 
LINDA: Strălucitor!
 
ADAMUS: O găină și oul?
 
LINDA: Strălucitor!
 
ADAMUS: Bun. Încă două întrebări.
 
ADAMUS: Bună Edith.

EDITH: Dacă aceasta nu va fi în beneficiul tuturor, nu trebuie să răspunzi.
 
LINDA: Dă-i drumul. Ridică-te. Oamenii vor fi dezamăgiți.
 
ADAMUS: Edith, pot să-ți spun? Nu, poți sta pe scaun. Voi sta și eu pe scaun. Edith, ești atât de populară în toată toată lumea. Este factorul Edith peste tot. Da. Deci, continuă.
 
EDITH: Mulțumesc, omule drag. Încă nu m-ai sărutat astăzi. În orice caz.
 
ADAMUS: Nu este sfârșitul zilei. (chicoteli) Urma să o fac în formă intimă, draga mea!
 
EDITH: În regulă. Dacă aceasta nu este potrivită, nu trebuie să te obosești cu ea, dar fiul meu este diabetic și îl are de la 12 ani și acum are 47. Și avem mult makyo și drama în casa noastră, lucruri care-mi doresc să plece.
 
ADAMUS: Corect.
 
EDITH: Și doar mă întrebam dacă ai avea vreo sugestie minunată și strălucitoare care să ajute într-un fel casa noastră ca să-și mențină existența …
 
ADAMUS: Nu!
 
EDITH: Okay.
 
ADAMUS: Nu. Nu, deoarece nu vorbesc despre casa voastră. Astăzi vorbesc despre Edith și vorbesc despre fiecare dintre voi în mod individual. Cu adevărat nu... Nu vorbesc despre copiii voștri.
 
EDITH: Nu.
 
ADAMUS: Nu vorbesc nici chiar despre câinii voștri. Nu vorbesc despre părinții voștri sau despre oricine altcineva. Despre ce vorbesc astăzi este pentru tine.
 
EDITH: Corect.
 
ADAMUS: Și numai pentru tine.
 
EDITH: Ei bine, într-un fel îmi cam produce o durere în inimă, deci... (chicotește puțin)
 
ADAMUS: Oh absolut. Absolut. Este de înțeles. Și dacă noi – am face un sumar – este doar o singură problemă pe care o are în acceptarea iubirii în viața lui – încă discutăm (către Linda, care lua microfonul de la Edith) – acceptarea iubirii în viața lui. Dar vreau ca tu, Edith – și mă voi uita direct în ochii tăi – vreau ca tu să lucrezi asupra lui Edith. Vreau ca tu să permiți pentru Edith. Nu pentru fiul tău. Înțelegi aceasta?
 
EDITH: Da, înțeleg.
 
ADAMUS: Okay. Și vreau ca tu să permiți pentru tine. Vreau să fii Maestrul. Încetează să-ți faci griji pentru alții. Ce vârstă are fiul tău?
 
EDITH: Patruzeci și șapte.
 
ADAMUS: Ești cu 40 de ani în întârziere în acest program. (câteva chicoteli) Ar fi trebuit să eliberezi cu mult timp în urmă. Nu pare așa corect?
 
EDITH: Eu ar fi trebuit să eliberez sau el ar fi trebuit să elibereze ce?
 
ADAMUS: Ce vârstă are el?
 
EDITH: Patruzeci și șapte. Ei bine, stă acasă, deoarece ar fi murit dacă nu ar fi făcut-o. Deoarece dacă intră în șoc de insulină și nu este nimeni în jur care să-l scoată din asta sau să cheme ajutor. De asta este el încă în casa mea.
 
ADAMUS: Este un joc interesant joc, nu-i așa? Daaa. Vreau ca tu să ai grijă de tine.
 
EDITH: Ei bine, o fac. O fac. În mare măsură.  (Adamus își rotește capul, ea chicotește)
 
ADAMUS: Makyo.
 
EDITH: Mă gândeam că o fac. (chicotesc)
 
ADAMUS: Edith, ai grijă de tine.
 
EDITH: Okay.
 
ADAMUS: Urmărește apoi ce se întâmplă cu el.
 
EDITH: Okay.
 
ADAMUS: Are asta înțeles?
 
EDITH: Da. Îi trimit …
 
ADAMUS: Ei, nu. Doar da sau nu.
 
EDITH: Okay. Mulțumesc.
 
ADAMUS: Nu, da sau nu. Nu „Okay.” Okay e rahat. Da sau nu. Are asta vreun înțeles? Ai grijă de Edith.
 
EDITH: Da.
 
ADAMUS: Poți face asta?
 
EDITH: Da, pot.
 
ADAMUS: Ehhh, ești un fel de …
 
EDITH: Ei bine, eu – este …
 
ADAMUS: Haide, Edith. Poți să ai grijă de Edith? Edith …
 
EDITH: Pot.
 
ADAMUS: … poți avea …
 
EDITH: Gândesc că am nevoie să o fac mai bine. Mai este o altă persoană care gândesc că i-ar plăcea să …
 
ADAMUS: Edith. Edith. Închideți-i microfonul.
 
LINDA: Ohhhh!
 
EDITH: Okay.
 
LINDA: Ohhh!
 
ADAMUS: Edith, e simplu. Este fie da sau nu. Nu este altceva.
 
EDITH: Da … (foarte slab auzit)
 
ADAMUS: Nu, continui – continui să vorbești- … este da sau nu. Edith, încă vorbești. Nici măcar nu mai ai microfon. Edith, da sau nu?
 
EDITH: Da.
 
ADAMUS: Mulțumesc! Oprește-te chiar acolo Bun. Mulțumesc. Ai grijă de Edith. Urmărește ce se întâmplă cu fiul tău.
 
Este... nu-mi răspunde, dar este o dinamică ce are loc acolo, deoarece Edith nu are grijă de ea însăși. Este o dinamică ciudată, dinamică energetică care are loc. Ai spus chiar tu, mult makyo în acea casă. Este chiar acolo (arătând către Edith), acea casă. Iubește-te  Edith. Vei descoperi deodată cât de multă diferență va produce pentru fiul tău. El preluase foarte multe dintre lucrurile tale. Este, într-un fel, ei bine, nu chiar ca un câine, dar preluând lucruri ale tale. Deci, gata. Ai grijă de Edith.
 
EDITH: Okay …
 
Adamus: Nu trebuie să gândești despre asta.
 
EDITH: Mă întrebam ce fel de lucruri a preluat de la mine sau  … (nu se mai aude)
 
LINDA: Mă gândeam că era da sau nu.
 
ADAMUS: Daaa. Doar a luat mult de la Edith care nu se iubește pe sine. Whoa! Whew!
 
 Okay. Încă una. Ultima întrebare. Bună.
 
MARY BETH: Bună. Deci spui că dacă știm că ceva ne va ajuta să nu o facem, deoarece vreau să vorbesc despre menopauză puțin. (chicotește)
 
ADAMUS: Sigur.
 
MARY BETH: Recunosc că iau hormoni de echilibrare și mă simt mai bine. Viața mea este mai bună. Gânduri? Sugestii?
 
ADAMUS: Niciodată nu am avut … niciodată nu am avut această problemă! (multe râsete)
 
MARY BETH: Spun și eu. Femeile de peste tot știu, corect? Nu este greu să treci printr-o anumită experiență fără ceva? Poate că mi se întâmplă numai mie. (câteva femei spun „Nu”)
 
ADAMUS: Corpul are tot …
 
MARY BETH: E mult.
 
ADAMUS: … toată energia potențială sau dinamicile în el, chiar acum, pentru a furniza orice fel de vitamine, enzime, alte lucruri care sunt necesare – totul în sine însuși. Da, poți lua aceste lucruri deoarece crezi, cineva ți-a spus de-a lungul căii că te vor ajuta și era recomandabil. Un prieten ți-a spus sau erai trează în toiul unei nopți la ora două dimineața și era o reclamă despre menopauză. (ea chicotește) „Deoarece asta fac femeile la menopauză, se uită la televizor la ora două dimineața”.
 
Astfel că tu o crezi și gândești că te va ajuta. Astfel că le iei și, într-un fel, funcționează.
 
MARY BETH: Corect.
 
ADAMUS: Dar ce se întâmplă dacă iei aceeași pasiune și spui: „La naiba, corpul meu cunoaște cum să se îngrijească”. Mai presus de aceasta, corpul de lumină nici măcar nu cunoaște acest lucru numit menopauză. Menopauza are ceva de-a face – oh, vom face un întreg lucru pentru asta cândva – dar are de-a face cu energia sexuala Isis pe care, apoi, o transformă în, ați putea spune, mai multă energie măreață de doamnă. Nu mai trebuie să fie sexuală, însă doar devine energie maternă.
 
Și corpul trece prin câteva schimbări, și chiar a ajuns să fie cu adevărat aspru în generațiile recente sau în era actuală, deoarece femeia nu mai are vreo idee dacă ar trebui să fie sexy sau nu, sau un bărbat sau o femeie, ori să nu mai fie nimic altceva. Astfel că menopauza a ajuns să fie o problemă mai mare și, apoi, ele iau toate prostiile acestea, tu iei toate lucrurile astea deoarece nu ești sigură dacă ar trebui să fii sexy sau maternă sau deșteaptă sau bărbat sau nimic altceva.
 
MARY BETH: Voi fi ambele. (chicotește)
 
ADAMUS: Este atât de confuzant.
 
LINDA: Când a fost ultima dată când ai fost femeie?!
 
MARY BETH: (chicotind) Așa este!
 
LINDA: Pentru numele lui dumnezeu!
 
ADAMUS: Ei bine, chiar acum o săptămână …
 
LINDA: Ohhh! (multe râsete)
 
ADAMUS: Acum, că întrebi, trebuie să fii atât de personală și răutăcioasă despre asta? (mai multe chicoteli) Și sunt îmbrăcat mai bine decât mulți dintre voi. (multe râsete) Ooooh. Ooooh! (audiența spune “Ooooh”)
 
MARY BETH: Deci erai sexy sau matern?
 
ADAMUS: Deci. Deci, da, dar … deci asta este ceea ce spun. Vei pleca de aici … mulți dintre voi veți pleca de aici și veți spune: „Daaa, dar voi continua să iau și aia și aia.” Nu-mi pasă. V-am dat toate elementele de bază pentru a fi în corpul vostru de lumină. Am spus că este atât de ușor precum a face o respirație profundă și a permite transformarea. Dar veți pleca de aici și veți alerga la farmacia din josul străzii și veți spune: „Ei bine da, aproape mi-am terminat...” orice ar fi.
 
Puteți face asta dacă vreți, dar ceilalți dintre voi care spun „Știi, ies din acest corp biologic vechi - al vechii energii - și voi păși în corpul meu de lumină, și voi fi grațios, și cu usurință, și voi economisi o mulțime de bani făcând asta” care … încă îmi datorezi zece dolari (către Jane). Așa că o voi face cu grație. Și, apoi, veți experimenta aceasta. Se va întâmpla.
 
Este o evoluție naturală. Orice altceva este nenatural mai degrabă. Și oamenii au fost condiționați că trebuie să ia lucruri.
 
Uneori, stau cu unii dintre voi, în special din America de Nord și mă uit cu voi pe măsură ce priviți la televiziune. Realizați cât mult din conținut este despre prostii pe care să le puneți în sistemul vostru fizic? Este uimitor. Ar trebui să fie ilegal, deoarece – nu voi intra în asta – dar, în cele din urmă, Maestrul realizează faptul că corpul său este liber de toate acele lucruri vechi, de toate tiparele biologice vechi. El poate fi corpul de lumină și aceasta are loc natural. Are loc cu ușurință.
 
Lăsați-mă să o pun așa. Pentru voi toți, toți care ascultă online, toți de aici, ca Maestru fiecare pas pe care-l faceți fizic, fiecare pas pe care-l faceți este un pas în corpul vostru de lumină. Doar gândiți-vă la asta în acest mod. În loc să ajungeți mentali despre asta, mergeți și faceți o plimbare, cu fiecare pas în corpul vostru de lumină. Un Maestru pășind ca un Maestru, pășind în corpul său de lumină.
 
Apoi ajungeți puțin îngrijorați și spuneți: „Daaa, dar ce-ar fi dacă?” Și apoi faceți o respirație profundă și spuneți …
 
ADAMUS ȘI AUDIENȚA: Totul este în regulă în toată creația.
 
ADAMUS: Vreau înapoi cei zece dolari ai mei. (râsete)
 
Mulțumesc, dragi Shaumbra. Mulțumesc. (audiența aplaudă)