CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Serien om Oppdagelse

SHOUD 10: “Oppdagelse 10” –
av ADAMUS, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert for Crimson Circle
14 juni 2014
www.crimsoncircle.com

Oversatt av: Gunn Remø                                                                                                                                                                              Korrektur: Evy Finjord Heggelund                                                                                                                                                                          


Jeg Er den Jeg Er, Adamus av Suverent Domene.

(Han trekker pusten dypt, og åpner øynene sine) Hmmm. Hmmm. (applaus) Hmmm. Hmm.

(pause, mens Adamus undersøker og beundrer alt; latter når han polerer logoen på talerstolen sin.)

 

Hm.

 

LINDA: Åhhh! (han fikler med sceneteppe-panelet)

(Han fortsetter å gå rundt og undersøke alt, og sier ingenting, nå er han bak i rommet og ser seg rundt)

 

ADAMUS: Hm. Hm. (publikum ler når han går inn på herretoalettet, spyler ned og kommer ut mens han retter på buksene)

 

ADAMUS: (han åpner døra til dametoalettet, men lukker den raskt) Eh!

 

LINDA: Jøss?

(han åpner en dør, og går inn i Geoff & Linda sitt «green room». Mer latter når han kommer ut med en flaske champagne som ble gitt tidligere. Etter å ha satt den på skranken, går han ut og vandrer litt rundt foran bygningen, ser på skiltet på veggen, og kommer så inn igjen.)

 

ADAMUS: Hm.

(Han går til produksjonsområdet og ser på alt utstyret)

 

LINDA: Sendingen har ikke stoppet. Adamus går rundt og inspiserer det nye rommet sitt.

(latter når Adamus vinker til kamera, så ber han Jeseph Collins om å reise seg, og hilser ham – applaus. Så går han til oversetter-boden og vinker til alle. Latter)

 

For dere som lytter; Adamus fortsetter inspeksjonen. (mer latter. Adamus går endelig tilbake til scenen)

 

ADAMUS: Jeg erklærer nå Crimson Circle Connection Center åpnet for opplysthet. (bifall og applaus)

 

LINDA: Gudskjelov! Åh, takk Adamus.

 

ADAMUS: Så jeg forstå det slik at dere måtte gå gjennom en prosess med tillatelser her, men før vi endelig kunne godkjenne energidynamikken, ahh, så var det ikke offisielt. Men det er det nå.

 

Så kjære Shaumbra, hjemmet deres, kanskje det første av mange som vil komme. Ahh, ja.

 

Så i kveld drar jeg til Klubben for Oppstegne Mestre (litt latter), og jeg kommer til å være som en stolt far. Jeg vil snakke til noen av de aller største Oppstegne Mestrene, og jeg vil si; «Så hvordan er det med Forbindelsessenteret til din gruppe? (latter) Hvordan er det med teknologien deres?

 

Hvordan er det med scenebelysningen? Hvordan er det med denne vakre scenen?» Ahh, og jeg kommer til å være veldig stolt, for de kommer til å krympe seg. De kommer til å prøve å få gruppene sine til å sette sammen noe som er like vakkert. Så Shaumbra, godt gjort. Veldig godt gjort. Takk. (applaus) Godt gjort.

 

Så la oss trekke pusten dypt inn i dette vakre stedet, dette stedet som – som Cauldre og Linda sa – virkelig er Ny Energi. Måten det kom til på. Måten det vil fungere på, energiene som blir nedlagt akkurat her. Cauldre ber meg om å fortelle dere at da vi gjorde Keahak samlingen i går, valgte jeg å ikke åpne øynene mine, for jeg ville spare det til dette øyeblikket.

 

Dere vet, englevesener ser ting litt annerledes. Vi ser energi og mønstre og virvlende farger og kaos og slike ting. Og før vi ser det gjennom menneskelige øyne, i dette tilfellet gjennom Cauldre sine øyne, er det ikke det samme. Så jeg reserverte det øyeblikket til i dag, til å endelig åpne øynene mine og se skjønnheten i dette stedet.

 

Jeg ser ikke bare vinduer og vegger og utstyr. Jeg ser potensialer, potensialer for transformasjoner som vil skje akkurat her. Og enten du er her i dette studioet eller du er forbundet online, så spiller det ingen rolle. Det er det samme. Vi går ikke glipp av noe, særlig når det er bygd med slik lidenskap, med slik forpliktelse fra alle som er involvert, alle som har bidratt, og alle som bare har lagt energien sin i det, og Cauldre liker dette fine teppet som er så mykt.

 

Men når det blir gjort slik som dette, flyter energien rett gjennom alt dette utstyret, rett til alle som ser på online. Så selv om du befinner deg på andre siden av verden, er du like forbundet til dette senteret som alle som er her.

 

Jeg ser potensialer for hva som kan skje her. Ikke bare meg, det er ikke bare min scene, dette er en Shaumbra-scene. Men ikke bruk talerstolen min. (litt latter) Dette er for alle som har noe å dele, noe å lære fra seg, noe å gi til andre om Ny Energi.

 

Men før du sier; Å ja, jeg vil være på den scenen, jeg vil stå under disse glitrende lysene», før dere sier det, så stopp opp litt. For det er bare, bare det som er av Ny Energi og det som handler om opplysthet, som ikke handler om makt eller kontroll eller manipulering, bare det som er Ny Energi og som handler om opplysthet som kan presenteres herfra.

 

Det er en dynamikk som dere har bygd inn i dette, ikke jeg. Det var deres forpliktelse, dere sa alle; «Det er det vi vil. Vi er klare for det.»

 

Da jeg i januar sa; «Mine kjære venner, dra. Forlat dette stedet,» trodde jeg ikke at dere ville ta det så langt! (latter) «Forlat Coal Creek Canyon, forlat hallen, og kom ikke tilbake med mindre du er en Mester og du virkelig er klar for det ansvaret og den lettheten og den ynden. Ikke kom tilbake med mindre du er klar.»

 

Mine kjære venner, det var et magisk øyeblikk. Det var virkelig et magisk øyeblikk. Det var ikke bare noen ord som jeg sa. Det var det dere ville. Dere sa det; «Vi er klare. La oss gå videre med det. La oss slutte å snakke om det, la oss gjøre det. La oss gå inn i disse Ny-Energi greiene. Være fordømt ferdige med de gamle måtene. Være fordømt ferdige med tvil og frykt, og bare gå videre.» Riktig? Jeg synes jeg hørte dere si det.

 

Opplysthet

Så der vi befinner oss i den Nye Energien, er vi fremdeles omgitt av en verden av dualitet. Jeg snakket om det med Keahakerne i går. At det virkelig er en utfordring, men også en fantastisk opplevelse, å nå gå og snakke som en Mester i denne Nye Energien, men likevel være omgitt av en verden av dualitet. Det var noe de andre mestrene ikke gjorde. De dro. De forlot den fysiske kroppen. Det var vanskelig for den fysiske kroppen deres. De hadde ikke forberedt den fysiske kroppen sin.

 

Faktisk så var det nesten som en avvisning av den fysiske kroppen. Så i opplystheten sin dro de like etterpå. Men dere sa; «Vi blir værende.» Dere har forstått at opplysthet ikke er noe mentalt. Nei, nei, nei. Dere kan lese all verdens filosofi, og ingenting av det vil gi dere den opplevelsen av opplysthet som dere kan gi dere selv.

 

Opplysthet handler ikke om å vite alt. Som Cauldre nylig skrev, er opplysthet å vite at du vil vite det som er riktig i riktig øyeblikk. Ikke det å bære rundt på all denne kunnskapen og fakta og tall, men bare fullstendig ubetinget stole på at du vil komme til å vite akkurat i det øyeblikk du trenger å vite. Og det kommer ikke andre steder fra. Det kommer fra deg.

 

Opplysthet er virkelig en opplevelse som veldig få har gitt seg selv. Jeg vil si de modige og uredde. Noen av dere vil si de sprø. Det er en opplevelse. En kan si det er integrasjon. Det er en fullstendig integrasjon av deg selv. Det er aksept. (Linda reiser seg for å sette seg et annet sted) Du behøver ikke å gå nå min kjære, Men bare…

 

LINDA: Skal du plukke på meg?

 

ADAMUS: Det er aksepten av Selvet på en kjærlig måte. Det er anerkjennelsen av at det ikke er noe behov for makt, og det er det som er det vanskelige. Og igjen, vi har snakket om det gang på gang på samlingene våre. Det begynner som et mentalt konsept, eller et intellektuelt konsept. Men når dere tillater dere å oppleve det, er det ikke noe behov for makt, for all den energien dere på noen måte har behov for er her.

Mine kjære venner, jeg er blitt fortalt at jeg er litt hard mot noen av dere.

 

LINDA: Åhh neiii!

 

ADAMUS: Åh, det er du som sier det til meg! (latter) Men jeg antar en kan si at det er fordi dere har vært så bestemte, dere har vært harde mot dere selv, villet ha dette som kalles opplysthet i dette livet, i denne kroppen, nå. Dere vil ikke vente lenger. Dere vil ha det nå. Så vi beveger oss framover i forhold til det. Vi beveger oss inn i det.

 

Og det er kanskje… en måte å oppsummere det på, er å si at dere ikke behøver å jobbe med det. Det er naturlig. Dere må bare være i det. Dere må tillate det. Men det er ikke noe dere kan studere dere til. Det er ikke noe dere kan stresse dere til. Det er ikke noe dere kan disiplinere dere til. Dere kan tillate det. Dere kan slappe av i forhold til det, og så oppleve det.

 

En av de største utfordringene, en av de første tingene jeg vil jobbe med dere om, er dette med biologien deres. Biologien deres. Alt ved opplysthet har ofte en tendens til å på en måte bli mentalt – som en masse tanker – men dere kommer til dette punktet, og det er tid for at vi forholder oss til biologien.

 

Det er det jeg vil gjøre i dag. Vi skal gå inn i noen opplevelser med biologien.

 

Å være i biologi

Alle dere som er her i rommet, hver eneste en av dere som lytter online, har noen problemer med biologien, og det er forståelig, for dette biologiske fartøyet har vært fremmed veldig lenge. Da dere for første gang kom hit til Jorden i englekroppen deres, det ikke-fysiske vesenet, og plutselig begynte å ta på dere biologi, var det veldig vanskelig, veldig ukomfortabelt.

 

Vel, dere brukte liv etter liv til å prøve å tilpasse dere til den, men mer enn noe annet har biologien vært som å ha en apekatt på ryggen – en apekatt som hele tiden slår dere i hodet, som kontinuerlig kvitrer i ørene deres, kontinuerlig driter på ryggen deres – og dere har funnet dere i det. Dere har funnet dere i det, og bare blitt vant til å ha denne apekatten på ryggen, men det er noe som intuitivt forteller dere at det er et fremmed objekt. Det er egentlig ikke meningen at det skal være der.

 

Dere har vent dere til kroppen, men den er likevel et slags fremmeobjekt, egentlig ikke ditt, og dere er ukomfortable med den.

 

Vi har tidligere også snakket om nedarvet biologi. Dere bærer på biologien til familiene deres, og besteforeldre og deres besteforeldre og så videre.

 

Til en viss grad får dere det til, men det er fremdeles dette veldig motstridende, noen ganger kampfylte og alltid fremmede forholdet til den fysiske kroppen. Men hvis dere vil gå inn i det sanne mesterskapet, inn i opplysthet, vil denne kroppen gå sammen med dere. Denne kroppen vil bli integrert, noe de andre Mestrene som gikk før dere ikke gjorde. De brukte faktisk mange liv med å prøve å fornekte kroppen, prøvde til og med å manipulere kroppen, kontrollere kroppen fra sinnet. Det fungerer simpelthen ikke. Men hvis dere vil gå inn i sann opplysthet, være en sann, vandrende Mester, er det viktig at denne kroppen er sunn.

 

Vel, det er faktisk to store problemer. Kroppen, og det andre er overflod, det tar vi en annen dag. Dere har en tendens til å ville overse kroppen deres, men så skriker den ut til dere. Dere har en tendens til å bare late som om kroppen, i likheten med apekatten på ryggen deres, bare vil følge dere inn i opplysthet. Men så har den verk og smerter. Den blir syk. Dere bekymrer dere for den.

Dere går ut av det som jeg vil kalle en høyere form for bevissthet, og bekymrer dere for den. Dere begynner å irritere dere. Dere begynner å komme tilbake til noen veldig gamle mønstre.

 

Denne kroppen kan drepe en Mester på veien – bokstavelig talt drepe dem på veien, men også bare stoppe dem – for hvordan kan en nyte livet, hvordan kan en få opplysthet hvis denne kroppen har verk og smerter og er syk eller faller fra hverandre, eller hvis dere bare ikke elsker denne kroppen?

 

Jeg vil at dere skal bruke en stund til å bare føle inn i det fysiske vesenet deres.

(pause)

Mange av dere er ved det punktet i livet som dere ifølge massebevisstheten måler til å være 50, 60, 70 år gamle, og dere sier; «Vel, jeg har x-antall år igjen – 10, 20, 30 år igjen», og dere finner dere i det. Dere tolererer det. Til tross for alt det dere har lært undervis, til tross for all opplystheten, er denne kroppen til tider som et båtanker. Dere sier; «Jeg har 20, 30 år igjen. Jeg lurer på om jeg kommer til å få kreft. Jeg lurer på om jeg kommer til å få Alzheimer eller Parkinsons eller en annen sykdom.

 

Og dere forstår, i det øyeblikk dere tenker slik, atskiller dere Jeg Er-heten deres, Bevissthetskroppen deres*, fra den fysiske kroppen. Dere slipper ikke denne fysiske kroppen inn i konseptet Bevissthetskroppen. Den blir et ganske grovt og fremmed fartøy som dere må trekke rundt på.

 

* Klikk her for mer informasjon fra Adamus om Body of Consciousness 

 

Forestill deg en liten stund, føl en stund at denne kroppen fornyer seg, at kroppen er et effektivt nettverk, og at kroppen kommer til liv og ikke dør. At kroppen er din beste venn.

(pause)

 

For mange av dere er det veldig vanskelig å forestille seg. Kroppen som din beste venn? Kroppen? Dette som kan bedra deg? Dere har sett andre folk dø, bli syke og dø, for mange av dere, deres egne foreldre. Ah. Og det får fram problemet; «Er dette også i mitt DNA?» legen vil til og med spørre dere; «hva er familiens historie? Vel, du har det samme grunnleggende. Foreldrene døde da de var 71, du blir kanskje 72.»

 

Så det er en myriade av overlegg og frykt forbundet med dette, og det er et av de to – vel, tre – grunnleggende problemene som akkurat nå hindrer dere i å komme dere over dette hinderet. Jeg hører noen av dere si; «Men Adamus, jeg ba om mesterskap, jeg sa at jeg ville ha opplysthet, så hvor er den?» Vel, den er der, men en del av problemet er den fysiske kroppen.

 

Det er ikke alltid morsomt å snakke om dette. Det finnes andre temaer som er langt mer opplyste – mye lettere – enn å snakke om det fysiske. Jeg har jobbet med hver og en av dere, følt inn i energiene, hva som foregår, og i dag følte jeg at det var viktig å snakke om biologien.

Integrasjon av biologien

Denne biologien, biologien deres kjære venner, det er tid for å integrere den. Det er tid for å ta den inn. Det handler ikke om å fikse den eller reparere den. Mange av dere har prøvd å gjøre det fra her oppe eller et eller annet sted, eller gå til lege, eller ta en masse medisiner. La det være slutt på alt dette. Det er tid for å integrere den.

 

Vel, jeg sier det, og noen av dere sier; «Vil du at jeg skal integrere dette? Vil du at jeg skal ta dette inn i Bevissthetskroppen? Må jeg ikke fikse den først? Må jeg ikke helbrede den eller gjøre den yngre eller noe slikt?» Overhodet ikke. Det handler om å fullstendig integrere den, puste den inn, rett inn i Bevissthetskroppen. Rett dit inn i denne vakre suppen som omfatter sinnet ditt, ånden din, Jeg Er-heten.

 

Det har tidligere vært stor motstand mot å gjøre dette, men i dag – for en vakker dag for å gjøre det. For en vakker dag for å integrere.

 

Vel, vi skal gå inn i en merabh om en liten stund, men jeg vil minne dere om at dere ikke skal tenke dere til det. Dere skal ikke tenke dere til det. Det handler om å tillate.

Dere vil kanskje føle litt motstand, for dere sier; «Vel, denne kroppen? Meg? Har jeg virkelig kvittet meg med den nedarvede DNA-en? Er jeg virkelig klar for det?» Så absolutt. Så absolutt.

 

Det kommer til å bli en forventing om at dere etter merabhen plutselig vil se dere selv i speilet og så er dere 30 år yngre. (litt latter)

 

SART: Ja!

 

ADAMUS: Men det handler ikke om utseende. (Adamus ler) Det handler ikke om… (noen sier «wooo!») Det handler ikke om å se yngre ut forstår dere, og det er der mange av problemene kommer inn. Dere sier; «Å, jeg vil puste slik at jeg ser yngre ut.» (litt latter) Nei. Eller; «Jeg vil puste slik at jeg blir vakrere og får mer energi.» Mer energi. Nei, det handler ikke om det.

 

Det er kanskje resultatet, eller det er ting som skjer etter at dere virkelig tillater integrasjonen. Gå ned i vekt eller bli bedre i hofter eller knær eller andre deler av kroppen. Men vi skal ikke fokusere på healing i dag, eller noe spesifikt, på å helbrede en sykdom eller en deformasjon eller noe annet. I dag skal det simpelthen handle om integrasjon av det fysiske vesenet ditt slik det er. Slik det er akkurat nå.

 

Vel, her er en liten hemmelighet. Slik den er akkurat nå, er faktisk veldig vakkert. Og jeg vet at noen av dere, særlig hvis dere er veldig syke eller har mye smerter, sier; «Jeg tror ikke det.» Men potensialet og virkeligheten for dette integrerte, friske, energetiske fysiske vesenet er der faktisk. Det er der. Vi skal ikke dra det inn fra et annet sted. Vi skal gjøre flere øvelser, og i den andre eller tredje øvelsen vi gjør i dag vil det virke som om vi trekker den inn, men slik er det egentlig ikke. Vi skal bringe den fram.

 

Denne kroppen din, biologien, har alle potensialer for å bli yndefull, energieffektiv. Den har alle potensialer for å bli lyskroppen din.

 

Og når vi går gjennom merabhene i dag, er det akkurat det vi skal gjøre. Vi skal tillate transformasjonen av det fysiske vesenet deres slik dere kjenner det akkurat nå. Om den har lyter eller ubalanser eller er vakker, uansett hvordan det er, skal vi tillate denne transformasjonen fra den nåværende fysiske tilstanden og inn i lyskroppen.

 

Ikke spør meg hvor lang tid transformasjonen tar. Det er en rekke forskjellige faktorer, og det spiller egentlig ingen rolle, for som dere har hørt i historien om dette Senteret, er tid ganske irrelevant. Det skjer morsomme ting underveis. Det bare skjer. Vi behøver ikke å planlegge dette. Vi behøver ikke å bestemme noen tidsramme for det. Det bare skjer. Det bare er der. Det beste dere kan gjøre er å tillate det, stole på det, på at det skjer.

 

Dere kan slåss med det. Dere kan ha motstand og si; «Vel, skjer dette virkelig under merabhen? Var det virkelig…» (spytter) Trekke pusten dypt, slapp av, for i dag skal vi så visst integrere biologien inn i Bevissthetskroppen, transformere denne biologien inn i lyskroppen.

Så la oss trekke pusten dypt. La oss få en merabh-lyssetting. Jeg forstår det slik at vi kan gjøre det nå. (lysene dempes) Ah! Som om det var magi. Hah! Hmmm.

 

Vi skal forresten ha flere opplevelser, og vær så snill, ikke tenk. Forstår dere det? Forstå at når jeg sier, ikke tenk, så behøver dere ikke å fokusere på «jeg gjør denne merabhen, Jeg tar inn lyskroppen min.» Det er faktisk en distraksjon, og det fører også til noen barrierer. Det handler bare om å tillate integrasjonen av den fysiske kroppen inn i Bevissthetskroppen. Dette båtankeret som dere har dratt rundt på, prøvd å flikke på og reparere, prøvd å pusse opp, vi skal gjøre det i dag.

 

Så trekk pusten godt og dypt, og la oss få litt fin, klassisk musikk til en forandring.

(musikken begynner; flere spor fra albumet “Gentle Spirit” av Bernward Koch)

Biologi Merabh

Trekk pusten godt og dypt.

 

Her er vi, i det nye Crimson Circle Connection Center. Så passende, for er det ikke på en måte den nye kroppen deres? Symbolsk? Det var derfor jeg ville bruke denne dagen til å gjøre denne opplevelsen i det fysiske.

 

Trekk pusten godt og dypt, og føl inn i den fysiske kroppen din.

 

En fysisk kropp – kjøtt og bein og organer og blod, celler og DNA, ting som du faktisk ikke en gang trenger å vite om for å gå gjennom denne transformasjonen. Jeg vil faktisk si at det nesten er letter å gå gjennom dette hvis du ikke vet så mye og vitenskapen og fysikken, for dere har en tendens til å bli litt opphengt i sinnet.

 

Føl inn i denne kroppen din. Vel, den er ca. like mye din som det navnet du har. Den er egentlig ikke det. Den ble gitt deg å noen andre.

 

Helt siden dere kom til denne Jorden og ble legemliggjort, tok på dere det fysiske, visste dere et eller annet sted inne i dere at det ville komme en dag da denne kroppen ville transformere seg. Da denne kroppen ikke lenger bare ville være fysisk biologi. Dere visste at det ville komme en dag for virkelig legemliggjøring. Ikke bare gå rundt i det fysiske, men sann legemliggjøring og integrasjon.

 

Og den dagen er her. Dagen for integrasjon er her akkurat nå. Og igjen, det vakre er at du ikke behøver å gjøre noe som helst bortsett fra å la det skje.

 

Hele denne ideen med en fysisk kropp er fordi dere skal kunne oppleve dualitetselementene, tid og rom, tetthet, slik at dere kan oppleve hvordan det føles å gå rundt på bakken og puste inn luft.

 

Kroppen tillater dere å se en solnedgang. Som jeg sa da jeg begynte i dag, holdt jeg øynene mine lukket – eller Cauldres øyne lukket – fram til i dag, for gjennom de menneskelige øynene, og gjennom denne synssansen, gjennom denne vakre, fysiske delen av deg – øynene dine – kan du være i verden. Du kan se verden.

 

Dere har alle de forskjellige menneskelige sansene som tillater dere å ha en sensuell opplevelse i den fysiske kroppen. Å, hva ville ikke noen engler ha gitt for å ha dette – evnen til å berøre, evnen til å spise et godt måltid, lukte på duften av blomstene.

 

Kroppen tillater dere å ha en sensuell opplevelse på denne planeten. Men kroppen har også vært en kilde til forskrekkelser, trusler, frykt, skuffelse. Kroppen slites til slutt ut, fører til dette som dere kjenner som døden. Det er interessant fordi folk frykter døden, de tror det er mer enn bare kroppen som dør. De tror identiteten blir borte. Det er egentlig bare kroppen som gir slipp.

 

Kroppen har gitt dere verk og smerter. Dere vet hvordan det er når dere er syke, har en forkjølelse eller influensa. Det er til og med vanskelig å tenke på opplysthet, eller smile. Og ettersom dere blir litt eldre, begynner dere å se rynker, grått hår, dere prøver desperat å lappe på det ved å kjøpe all verdens kremer. Jeg synes at neste gang vi samles her i senteret, burde dere alle ta med dere alle kremene og salvene og medisinene som dere har i medisinskapene og matskapene og skapene og garasjene og leide lagerlokaler, ta dem med, og bare dumpe dem. Hvor mye penger har dere brukt på dette? Hvor mange av dem har egentlig fungert? De kan ha fungert til en viss grad, men til syvende og sist ikke.

 

Så dere ser dere i speilet og er skuffet – skuffet over aldringen, biologien. Dere hører meg snakke om den nedarvede biologien, og dere forbanner disse mødrene som har gitt dere denne kroppen – og fedrene. Dere sier; «hvorfor endte jeg opp i den forbannede nedarvede linjen?» Vel, dere startet den for lenge siden. (latter, og Adamus ler) Og dere er i ferd med å avslutte den.

 

Så kroppen tillater dere en sensuell opplevelse. Den tilalter dere nytelse. Den tillater dere å være i denne virkeligheten. Den er også kilde til en masse problemer. Den har vært en av tre hovedting som har gjort denne bevegelsen inn i mesterskap ganske vanskelig. Noen av dere har noen virkelige problemer akkurat nå. Resten av dere har potensial for noen virkelige problemer.

 

Hvorfor er det slik at spirituelle folk, de som virkelig er på den spirituelle veien, hvorfor er det slik at de statistisk sett har flere helseproblemer enn andre? Hvorfor er det slik at de som en kan kalle helsefanatikere har en tendens til å ha flere problemer? Det er ikke bare det at de er besatt av det, men de er mer sensitive i forhold til det. Når dere kommer inn i bevissthet, begynner dere å forstå at denne kroppen er noe vanskelig. Den må forandre seg. Denne kroppen holder dere virkelig tilbake.

Å, de andre mestrene har gått gjennom det samme – «Hvis det ikke var for denne forbannede kroppen, hadde jeg vært opplyst.» Denne kroppen har en liten tendens til å bli avhengig av ting, den er litt for nytelsesorientert, eller denne kroppen har en tendens til å falle sammen. Så det er denne virkelig interessante dynamikken når det gjelder det fysiske.

 

Dere prøver å fikse den, prøver å reparere den. Dere prøver å gå til alle former for terapeuter og leger, alternative behandlere. De legger litt bandasje på den, men til syvende og sist er mye av kjerneenergien der fremdeles. Mye av kjerne-ubalansene er der fremdeles.

 

Så det jeg gjerne vil gjøre akkurat nå, uten noe hokus pokus eller så mange flere ord, er å si; bare gå inn i det nye fysiske, den nye biologien. La oss integrere denne kroppen dere har akkurat nå. La oss integrere den inn i Bevissthetskroppen.

 

Hvordan gjør dere det? Ved å trekke pusten godt og dypt og tillate.

 

(pause)

 

Trekk pusten godt og dypt enda en gang, og slapp av inn i den nye kroppen din.

 

(pause)

 

Kroppen er faktisk essens. Den er essens. Med andre ord, det vitenskapen ser er vev, organer og bein. Men i kjernen er kroppen essensen. Den er en del av Jeg Er, en del av Bevissthetskroppen.

Den er en måte for at Jeg Er kan være i dyp opplevelse.

 

Den behøver ikke å være bein og vev. Den behøver ikke å være hår og øyeepler, tunger, tær. Det var på en måte bare slik den endte opp. Men den er egentlig essens, vakker essens.

En del av Jeg Er behøver så visst ikke å følge den gamle nedarvede veien. Den behøver ikke en gang å tilpasse seg til slik andre mennesker ser ut. Kroppen er essensen som tillater dere å oppleve skapelsen deres fra inn i skapelsen deres.

 

Og akkurat nå mens jeg snakker, eller egentlig distraherer og musikken spiller, det skjer akkurat nå, for dere har skapt dette, at denne gamle biologien – ikke gammel som alderen deres – men de gamle biologimønstrene transformeres bokstavelig talt, akkurat nå.

Det fantastiske er at dere ikke behøver å pushe det. Jeg pusher ikke. Det er ikke jeg som gjør dette. Du gjør det.

 

Du trekker endelig pusten dypt, slutter å slåss med kroppen, slutter å løpe fra kroppen og sier; «Den er min – essensen min, min måte for å uttrykke meg selv.»

Når vi nå sitter her på denne åpningsdagen i dette vakre, nye senteret, skjer det. Det skjer. Det forløser virkelig en masse gamle mønstre, transformerer fra en veldig gammel biologisk struktur til det en kan kalle lyskroppen deres.

 

Lyskroppen din befant seg ikke et annet sted i en annen dimensjon. Den var her alltid. Den var alltid akkurat her. Lyskroppen kommer ikke fra himmelen eller et lager i englerikene. Lyskroppen var essensen – essensen av legemliggjøring, essensen av sansene, evnen til å være i andre dimensjoner og elementer, i dette tilfellet den jordiske dimensjonen deres. Denne essensen var der alltid. Det er det en kan kalle kroppens flamme eller lidenskap.

 

Glem størrelse eller vekt eller alder. Bare føl inn i denne essensen en stund – lidenskapen, den sensuelle lidenskapen ved å være i kropp. Det er lyskroppen, mine kjære venner. Det er lyskroppen.

 

Trekk pusten dypt, og uten noen anstrengelser i det hele tatt, tillat denne transformasjonen, denne alkymien ut av veldig, veldig gamle mønstre.

(pause)

 

Jeg elsker dette, for i dag er det på en måte så lett for meg, for dette er noe dere har ønsket. Dere har tenkt på det, dere har bekymret dere for det, dere har stresset – det er et slikt ønske om å ha denne lyskroppen.

 

Akkurat slik dere skapte energien for dette Connection Center, skaper dere nå dette potensialet, bringer det inn for lyskroppen.

Glem detaljene. Glem hvor mye yngre dere kommer til å se ut. Glem hvordan denne kreften blir forløst fra systemet ditt. Glem denne familiehistorikken med hjerteinfarkt. Glem diettene deres. Glem alt dette. Det var bare en masse makyo.

 

I denne merabhen vil jeg akkurat nå til og med be dere om å glemme anayatron. Tobias og jeg har snakket om anayatron, kroppens lysnettverk, men vet dere hva? Det forsvinner. Det var den gamle stedfortrederen for den sanne lyskroppen.

 

Det var der. Det var virkelig. Men det var bare en stedfortreder fram til dere var klare for å akseptere essensen, lyskroppen. Det vil også transformeres. Dere trenger det ikke lenger.

Når dere integrerer det fysiske inn i hele Bevissthetskroppen, er det ingen grunn for, eller noe behov for noe nettverk, noe system som kommuniserer fram og tilbake fra celle til celle i hele kroppen din. Det er ikke noe behov for det, for alle celler er alltid i kommunikasjon, har alltid hele essensen av lyskroppen i seg.

 

Når vi nå sitter på dette dype og hellige stedet og tillater integrasjonen av kroppen din inn i Jeg Er, vil jeg også be dere om å begynne å gi slipp på disse diettene og regimene dere har gått på. Hvis det er noe jeg vil anbefale når det gjelder lyskroppen, så er det litt pusting, noen lette øvelser som det å gå og drikke litt vann. Hold dere hydrerte. Så enkelt er det.

 

Jeg kan allerede høre spørsmålene – og jeg vil forresten ta spørsmål senere – «kan jeg spise sjokolade og kjeks hele dagen?» Det hadde jeg gjort hvis jeg var dere. (latter) Og jeg kan høre de andre spørsmålene, og igjen, jeg vil ta spørsmål senere; «Men Adamus, jeg er allergisk for visse matsorter.» Ikke nå lenger. Ikke nå lenger.

 

Så hører jeg dere si; «Adamus, jeg har jobbet med dette biologiske hele livet mitt. Kan det være så enkelt? Er dette vi gjør i dag bare noe for å føle seg litt bedre?» Det er opp til deg. Jeg bryr meg ikke. Dere kan faktisk få hele denne transformasjonen akkurat nå, eller dere kan fortsette med det dere har gjort. Det er opp til dere.

 

Så la oss akkurat nå trekke pusten godt og dypt.

 

Det andre spørsmålet som måtte komme opp; «Kan det være så lett?» Vel, det er dere som er Mestrene. Hvorfor ikke? Hvorfor ikke?

 

Senere i dag vil det være en tendens til å gå herfra og si; «Åh, jeg fikk det ikke med meg. Alle andre fikk det med seg, men ikke jeg.» For det første, du er ikke så spesiell. (litt latter)

 

SART: ”Well dang”.

 

ADAMUS: Beklager, Sart. (latter)

For det første; du er ikke så spesiell. Og: du fikk det med deg. Du fikk det med deg. Det er akkurat her. La det nå bare bli. Å, dere kan leke leken med å tvile. Dere kan leke leken med; «Vel, det skjedde ingenting,» eller dere kan bare få det med dere.

 

Så la oss gjøre det igjen. La oss trekke pusten godt og dypt.

 

Vi hadde en fantastisk opplevelse da vi snakket om overflod på ahmyo-workshopen vår. Åhhh, første gang var det som å slå mot en vegg. Andre gang var det som å sette fyr på seg selv. Men tredje gang kom vi gjennom.

 

Så la oss gjøre det igjen. La oss trekke pusten godt og dypt, og gjøre hva? Vel, gjøre ingenting, det er faktisk det vi gjør. Tillate, jeg antar at vi tillater.

Biologi Merabh – Andre gang

La oss trekke pusten godt og dypt. La oss gå gjennom fakta.

 

Du er bevissthet. Bevisstheten din bringer inn energi. Bevisstheten din ville ha en virkelig sensuell opplevelse, og den sa; «Bring inn energien av dette som kalles kroppen.» Så dere skapte den. Dere har levd i den i ca. tusen liv og mer.

 

Dere har levd i biologi som på en måte egentlig var sammenblandet med alle andres biologi, særlig fra deres egen blodlinje. Så til syvende og sist var den egentlig ikke deres.

 

Men plutselig våknet dere opp. «Jøss! Jeg vil ha min kropp. Jeg vil ha min energi, ta inn min kropp. Adjø familie. Adjø massebevissthet. Adjø gamle mønstre for det fysiske. Jeg beveger meg inn i lyskroppen min, og det begynner i dag.»

 

Så du trekker pusten godt og dypt… og så bare tillater du det. Så enkelt er det.

 

Forestill deg å være en Mester, og kroppen bare flyter med lidenskapen din. Forestill deg å være denne Mesteren og ikke føle deg trett og har verk, denne Mesteren med en kropp som fornyer seg lett, raskt. Ja, selv om du mister en murstein på tåa di og den knekker, så er det greit. Ikke prøv dette med en gang. Vent en dag eller to. (litt latter) Du mister en murstein på tåa og bryter den, «Det er greit, for jeg er en lyskropp. Jeg er ikke en fysisk kropp. Jeg er min egen essens. Jeg er min egen Bevissthetskropp. Jeg trenger ikke å vente i to eller tre måneder på at denne tåa skal helbredes.» Nei. Den gjør det med det samme.

 

Trekk pusten godt og dypt min kjære venner, inn i kroppen deres. Bevissthetskroppen deres.

(pause)

 

Det er fremdeles en masse skravling som pågår. «Men, men, men Adamus, du forstår ikke.» Vanligvis ville jeg sagt hold kjeft, men det sier jeg ikke i dag, for dette er et sensitivt tema. Ahh, jeg sier det; Hold kjeft! (latter) Det er en masse skravling som foregår. «Men Adamus, du forstår ikke problemet mitt.» Det gjør jeg. «Adamus, du forstår ikke hvor vanskelig dette er.» Sier du det? «Adamus, hvis dette ikke fungerer, kommer jeg til å bli ødelagt.» Nei, du er allerede ødelagt. Dette vil fungere. (mer latter)

 

Så la oss gjøre det igjen. La oss… John, kan du stoppe musikken litt? Vi kommer tilbake.

 

La oss trekke pusten godt og dypt, greit? Jeg går tilbake til det grunnleggende.

 

Du befinner deg i denne kroppen, ikke sant? Og jeg går ut fra at du ikke vil forlate kroppen. Er det noen som vil forlate kroppen? (noen få sier «Nei») Greit. Så jeg går ut fra at du vil bli værende i kroppen, men du vil at kroppen skal være din. Du vil være aktivisert. Du vil være frisk, mottakelig. Det du egentlig vil, er at denne kroppen skal være virkelig sensuell – føle, sanse ting.

 

Bevisstheten din har på en måte dovnet opp gjennom tidene, men kroppen har virkelig dovnet. Hørselen forsvinner, og den kan nesten ikke lukte lenger – nei, ikke det at dere lukter, men luktesansen – og synet. Alt dette! Å, det er veldig deprimerende. Det er virkelig deprimerende.

 

EDITH: Det vet jeg.

 

ADAMUS: Javisst. Så absolutt. Vil du være eksempelet her?

 

EDITH: Nei takk.

 

ADAMUS: Ikke det? For en sunn og fornyet kropp?

 

EDITH: Å ja!

 

ADAMUS: Det er Edith-kroppen! (Adamus ler) Og jeg snakker for øvrig ikke om figuren din eller sammenligner med andre. Jeg snakker om deg med din kropp, deg i forholdet til din kropp. Det har vært veldig motsetninger.

 

Så kroppen er bare en måte for å føle og uttrykke, og den behøver ikke å eldes. Den behøver ikke å bli utslitt. Den behøver ikke å bli syk. Det gjør den ikke. Jeg vil at dere alle skal legge dette bak dere. Noen av dere som er online sovner. (latter når han går og ser rett inn i kamera)

 

Du der, nå sovner du. Du bekymrer deg slik for kroppen din. Våkn opp der inne. Vi trenger litt mer lys her bak. (lysene skrus opp) Våkn opp. Jeg går til et annet kamera, her borte. Du. Vi drar til Asia her borte. Fint. (litt latter) Våkn opp! Våkn opp! Vi skal fornye denne… denne… (Adamus blåser ut et kyss) til deg også… til denne kroppen.

 

Greit, lysene kan dempes igjen. Så la oss gjøre det igjen, og vi skal holde på til jeg føler vi har brutt gjennom. Greit.

 

Dere blir for mentale. Dere lurer på hva i helvete som foregår her. Det gjør jeg også. (Adamus humrer, musikken begynner)

Biologi Merabh – Tredje gang

Greit. Trekk pusten godt og dypt. Takk for musikken.

 

Kroppen en bare en forlengelse av ånden. Den er en måte for å oppleve på denne planeten. Kroppen trenger ikke å bli syk. Den behøver ikke å gjøre vondt. Den behøver ikke å ha lite energi.

 

I dag integrerer vi det fysiske inn i hele bevissthetskroppen, inn i Jeg Er. Når dere gjør det, når dere bare tillater det, slutter å tenke på det, når dere tillater det, skjer det en transformasjon. Det skjer en alkymisk prosess som forløser deg fra nedarvet biologi. Den forløser deg fra massebevissthetens konsepter om aldring. Den forløser deg fra en veldig gammel energistruktur.

 

Og i denne forløsningen, i den alkymien, tillates essenskroppen, noen av dere kaller det for lyskroppen, men det er essenskroppen.

 

Så dere trekke pusten dypt… og dere bare tillater det.

 

(pause)

 

Det skjer en liten fantastisk ting. Transformasjonen begynner bare å skje. Uansett alder eller nåværende helse, uansett hvor spirituelt klok eller dum du er. Det spiller ingen rolle. Å være spirituelt dum er for øvrig mye bedre enn å være spirituelt klok. Det spiller ingen rolle.

 

Så du trekker pusten dypt… og lar det bare skje.

 

(pause)

 

Jeg beklager. Jeg må stoppe musikken igjen. Vi har fremdeles motstand, mye motstand. Mer motstand enn dette med overflod som vi gjorde i Italia.

 

Så, jeg er ikke helt sikker på hva som foregår her – ikke bare her, men der ute (online) også – og jeg er ikke sikker på om det er, åh, mangel på tillit til dere selv om at dette virkelig vil skje eller hmmm – hvorfor tenkte jeg ikke på det før – at dere virkelig har investert i denne kroppen. Dere har virkelig investert i den. Enda så mye som dere har sagt at dere vil at den skal være sunnere, at dere vil at det skal være lyskroppen deres, så fornemmer jeg en ganske dyp investering i denne kroppen.

 

Den er en form for merkelig kjærlighet-hat forhold, dere er nesten redde for å gi slipp på den, dere vil holde fast ved deler av den, men gi slipp på andre deler. Så hvorfor er det slik? Hvorfor er det slik?

 

Det er kanskje frykt for hva som er det neste som skjer. Muligens. Kanskje er det faktisk på en merkelig måte slik – ikke for å leke psykolog her – men på en merkelig måte er det faktisk slik at dere elsker denne opplevelsen i kroppen. Dere elsker den virkelig. Og faktisk så er det å tenke på å ikke ha den lenger også litt trist.

 

Så dere er på en måte mellom barken og veden. Liker å ha lav energi og at sansene ikke fungerer og dere blir gamle, men også denne andre dynamikken med «Faktisk så liker jeg egentlig å ha denne kroppen. Jeg liker hele denne fysiske tingen. Og det høre på en måte kjedelig ut å bare være en engel i en lyskropp.»

 

Så hva gjør vi? Vel, vi går tilbake til begynnelsen, og vi spiller litt musikk igjen. Vi tar det igjen. (musikken begynner igjen)

 

Vær så snill å forstå at vi bare integrerer, tar den fysiske kroppen inn i Bevissthetskroppen. Vi kvitter oss ikke med kroppen mine venner. Vi integrerer den bare, eller suger den rett opp i tarmene til bevisstheten deres. (latter, Adamus humrer) Jeg måtte gjøre noe for å bryte denne tette energien her inne, men det var en god visualisering. (mer latter) Dere kan sitere meg på det, og dere kan også lage T-skjorter.

 

Sugd rett opp i bevissthetstarmene deres. La oss gjøre det. La oss få i gang denne musikken. Litt – har du kanskje noe som er litt kvikkere? (til John. Litt latter) Ehh, litt gladere?

 

Trekk pusten dypt mens John prøver å finne noe. Slapp av, slapp av, slapp av. Alt dette som foregår her, ja, og samtidig får dere til å fryse. (rommet er ganske kaldt) Det er som et kjølerom. (latter) Kanskje vi skulle gjøre noe med varmen her inne, kjære teknikere? (publikum sier seg ivrig enig) Vi får frosne kropper før vi får opplyste kropper! (latter)

 

Biologi Merabh – fjerde gang

Ok, la oss trekke pusten skikkelig godt og dypt, greit. Pust skikkelig godt og dypt. (ny musikk begynner)

 

Vi skal få inn litt varme, kanskje litt mer spennende musikk. Og vi har litt latter her. Greit, vi skal gjøre det igjen, og denne gangen handler det bare om å la det fysiske integrere – fullstendig integrere inn i Bevissthetskroppen.

 

Hva betyr det? Jeg vet ikke, men la det skje. La det skje, ok?

 

Vi bringer det fysiske til et helt nytt nivå.

 

Så dere trekker pusten godt og dypt. Er dette det beste vi har John? Er det… det høres ut som begravelsesmusikk. De fryser. De blir blå. De… (latter) Jeg prøver å snakke om kropper, og jeg ser blå tær. Å, er det neglelakken din?

 

Vi må gjøre noen øvelser om en liten stund her. (Adamus humrer)

 

Ok. Trekk pusten godt og dypt.

 

(pause, mens Adamus kritiserer musikken) Litt gladere. Kan du skru det litt opp John? (musikken blir høyere) Er det denne musikken dere vil tilbringe resten av livet med å lytte til? (publikum sier «nei») Skru av musikken! (latter)

 

Ok, da setter vi i gang. Ingen musikk, sans musikk. Vi skal gjøre dette uforedlet. Vi skal være litt modige. Vi skal gjøre litt tarmoppsuging her. (latter)

 

Det morsomme er at når jeg sier dette og vi spøker med det, ser jeg noen av dere i stolen i stolen… (latter når han lager en grimase og bevegelser) Jeg ser det. Disse helt nye stolene! (mer latter) Det burde dere ikke gjøre.

 

La oss trekke pusten godt og dypt og dempe lysene litt.

 

Greit. Nå, nå har vi brutt gjennom energien. Fint. Jeg tror vi klarer å gjøre det.

 

Trekk pusen godt og dypt. Vi går over fra den gamle biologien, et virkelig dårlig, gammelt system, og inn i essenskroppen, lyskroppen.

 

Den er mye mer effektiv når det gjelder energi, fornyer seg selv, en kropp som forløser ubalanser og toksiner enkelt og raskt. En kropp som kan ha ting som elementer eller potensialer for kreft, men som ikke aktiverer dem, som ikke trigger dem, vet nøyaktig hvordan den skal forløse dem. En kropp som er sensuell og sensitiv, men ikke så sensitiv at dere plutselig ikke kan håndtere noen få støvpartikler i nesen eller litt gluten i magen. En kropp som er tilpasningsdyktig og fleksibel. En kropp som med letthet er i denne verden. En kropp som med letthet er i Bevissthetskroppen deres.

 

En kropp som virkelig representerer bevisstheten din, Jeg Er-heten din, kroppen din. Deg.

 

Trekk pusten dypt, og ta den inn. La den møte denne gamle kroppen du har gått rundt i.

 

Og la nå denne alkymien, denne vakre transformasjonen skje – den gamle kroppen integrerer nå inn i den nye kroppen, og den nye kroppen inn i Jeg Er bevisstheten

 

Og bare sitt litt med dette. La deg selv bli komfortabel med det.

 

(pause)

 

La deg selv føle deg vel i kroppen.

 

Det er ingen fysikk som dere behøver å finne ut av. Dere behøver ikke å ha noe fokus. Det handler bare om å tillate dette, og da er det.

 

(pause)

 

Når dere kommer hjem i kveld, så merk av i kalenderen. Det var dette som var dagen. Det var dette som var den dagen da Mesteren tok sin egen biologi. Dette var den dagen da transformasjonen begynte.

 

Og vær så snill å ikke begynn å si at vi gjorde en healing i dag. Det gjorde vi ikke. Det gjorde vi ikke. Det var en tillatelse av lyskroppen, essenskroppen, inn i Bevissthetskroppen. Integrasjonen av biologi inn i Ånd. Det var det vi gjorde i dag.

 

Sluttresultatet blir kanskje healing. Det kan bli et mer ungdommelig utseende. Men det var ikke healing vi var ute etter. Vi var ute etter å gjøre en integrasjon, og her er den, akkurat nå.

 

Trekk pusten godt og dypt, og slapp nå av inn i lyskroppen din.

 

(pause)

 

Trekk pusten godt og dypt enda en gang, og la deg selv slappe av inn i essenskroppen din.

 

(pause)

 

Trekk pusten godt og dypt enda en gang, og la denne lyskroppen, denne essenskroppen bli aktivert, akkurat her og nå. Ikke i sinnet ditt, ikke en gang i den gamle fysiske kroppen, bare akkurat her og akkurat nå.

 

 

En kan si at vi integrerte og så aktiverte lyskroppen her i dag.

 

Trekk pusten godt og dypt, og slapp av inn i den. Tillat den.

 

(pause)

 

Så denne gangen fungerte det. Fint.

 

Pust dypt. Pust dypt. Fint.

 

Vel… hvis vi kan skru opp lysene litt.

 

Matematikk og et eksperiment

Vel, vi skal gjøre noe litt merkelig. (litt latter) Det er som «Mester av det åpenbare». Alt vi gjør er merkelig!

 

Vel, vi skal gjøre noe som er litt interessant, merkelig-interessant, og det vil kanskje virke som om, åh, ikke akkurat på linje med en masse… vi kan skru på igjen de der bak også, for jeg vil se alle. (lysene skrus på) Takk.

 

Det vil kanskje virke litt ute av kurs i forhold til noen av de tingene jeg har snakket om tidligere når det gjelder suverenitet, men jeg håper faktisk at dere kan se og forstå at det neste vi skal gjøre er veldig suverent.

 

Hvis en ser på matematikk, enkel matematikk… jeg skulle ønske jeg hadde tavla mi, men jeg trenger den ikke akkurat nå. Men neste gang vil jeg ha tavla mi. En pluss en blir vanligvis to i matematikk. Men når det gjelder menneskelig energidynamikk, blir en pluss en 2.0001. Hva betyr det?

 

Dere setter sammen to mennesker, de setter sammen energiene sine, og en får bitte, bitte litt mer utkomme enn en person for seg selv, med mindre de nærer se på energi fra hverandre, for da får en negativ effekt. Men hvis to mennesker har en ide om å gjøre noe, og de kombinerer bevisstheten sin, energien sin og lidenskapen sin, får en vanligvis litt mer utkomme fra to.

 

Når det gjelder Mestre, når det gjelder Shaumbra, kan en pluss en lett blir fire, kanskje seks, sju. Med andre ord, når en ekte Mester som ikke bryr seg om noe som helst annet – og det er på en måte det å være Mester handler om, en blir ikke helt opphengt i ting – men når to Mestre eller flere setter sammen lidenskapen sin, bevisstheten sin, ønskene sine, kan en pluss en bli fem.

 

Det var på en måte det som skjedde her. Dere satte alle sammen energien deres, enten det gjaldt det finansielle, om det var faktisk arbeid, om det bare var energien deres, og plutselig fikk dere dette strålende nye hjemmet.

 

Så nå gikk vi nettopp gjennom en øvelse med å integrere kroppen i lyskroppen, inn i Bevissthetskroppen, men jeg har lyst til å gjøre et eksperiment her, og dette er egentlig bare et eksperiment. Det var ikke det vi gjorde tidligere. Det var barneleker.

 

Men jeg vil gjøre et eksperiment i dette rommet, og vi skal også ta med alle som er online. Og vi skal ha vårt eget lille Kumbaya øyeblikk. (litt latter) men det er noen interessante energidynamikker her inne.

 

Jeg stiller spørsmålet – og vi kommer ganske snart til å få svaret – hva ville skje hvis vi tok de 70-pluss Mestrene her i rommet pluss tusener på tusener av Shaumbra Mestre som lytter online, hva ville skje hvis vi forbandt energiene våre som Mestre, ikke som trengende vesener, men som Mestre, fullstendige vesener, hva ville skje hvis vi satte alt dette sammen? Hvilken effekt ville det ha på integrasjonen din, og integrasjonen din, og integrasjonen din?

 

Og det har jeg lyst til å finne ut akkurat nå, med den teoretiske antagelsen at når vi alle forbinder oss, la oss si at vi holder hender og forbinder oss, og forbinder oss med alle online… så, noen må holde kamera, og noen må holde kameramannens hånd. (noe sier «åhh») Så søtt. Og alle bak i rommet, alle teknikere, og du kan komme ut fra (oversettelsesboksen) det vinduet en stund og bare… (litt latter) Ja, legg hendene på vinduet. Det er greit nok. Greit, når jeg sier sett i gang.

 

Hva vil skje i en Shaumbra-bevissthet, et Shaumbra-potensial når det gjelder en veldig rask og yndefull integrasjon av lyskroppen inn i det fysiske? Jeg vet ikke svaret, men jeg tror vi kan finne det ut.

 

Så jeg går gjennom det grunnleggende. Dere gjorde nettopp deres egen tillatelse av lyskroppen. Nå kommer det til å skje. Det er integrasjonen inn i bevissthetskroppen. Så kroppen er ikke bare noe som dere drar med dere. Så alt er integrert – bevissthet, energi, sinn, gnost, kropp – alt sammen.

 

Hva skjer hvis dere nå reiser dere (publikum reiser seg), og med litt fin musikk – hva du enn velger Johan, så få på musikk, for dere skal holde hender der bak også – hva vil skje… kom tilbake alle sammen. Eh, eh. Ingen kaffe, ingen tissing akkurat nå, og ingen tissing mens dere drikker kaffe. (litt latter) Kom inn igjen. Alle må være med på dette.

 

Så la oss få litt musikk… og… (musikken begynner) Sett kameraene slik dere vil, og så deltar alle. Sett kameraene. Greit. Musikken spiller, la oss trekke pusten godt og dypt.

 

Du er en Mester. Du er forbundet til en annen Mester. Vi er forbundet med Mestre som ser på online fra hele verden, og forbinder oss med Mestre som vil komme om en måned, et år, ti år fra nå til dette øyeblikket som vi deler.

 

Du er et suverent vesen som har gått over denne linjen, denne biologiske linjen, tillat lyskroppen din inn i Bevissthetskroppen din. Du tar lyskroppen din inn i denne fysiske virkeligheten kalt Jorden for å oppleve livet på en ny, sunn, balansert og energetisk måte.

 

Og når du, kjære suverene Mester, forbinder deg med de andre Mestrene og holder hender, deler lidenskap, deler ønsker, hva skjer? Hva skjer med denne gamle ligningen «en pluss en»? hvor langt kan dette gå når disse mange Mestrene, bevisste mestre, deler øyeblikket? Hvor langt kan energien ekspandere utover bare den Ene?

 

Dette kan bare gjøres når dere tillater dere å være hele og suverene, når du er den Ene. Ikke halv, ikke trekvart, men den Ene. Når du er den Ene, står du her og har akkurat tillat lyskroppen din inn, når du er den ene og du deler med den andre Ene og de andre Ene, hva skjer med potensialet, transformasjonen og integrasjonen?

 

La oss trekke pusten dypt, og bare tillate at det ekspanderer uten begrensninger.

Tillat at det ekspanderer på en Ny Energi måte som avviser all den gamle fysikken, avviser alle de gamle protokollene. Hvor langt kan En gå når de er side ved side med en annen En?

(pause)

 

Vi kommer til dette punktet av legemliggjort mesterskap der vi sier; «Jeg er kroppen. Dette er min kropp, min lyskropp. Gjennom denne vil jeg oppleve livet mitt på en ny måte, på en sunn måte. Kroppen har på mange måter holdt meg i fengsel fram til nå. Men nå er kroppen min på vei til frihet, min måte for å fritt oppleve denne sensuelle virkeligheten kalt Jorden. Jeg er kroppen. Jeg er Bevissthetskroppen. Jeg Er den Jeg Er.»

 

Trekk pusten godt og dypt som den Ene, deg, forbind deg med de andre Ene.

 

(pause)

 

Hvor mye lys kan komme inn? Hvor mye integrasjon kan gjøres i dette øyeblikket? ( et tordenskrall høres, litt latter) Å, dere er god shaumbra. Å, dere er gode. (et stort tordenskrall, mye bifall og applaus fra publikum og Adamus) Takk. Takk.

 

Vær så god og sett dere. Slutt å holde hender der bak (til den tekniske staben), det ser rart ut. (mer latter)

 

Så, fint. Utmerket. Der ser dere, det er egentlig så enkelt.

 

Spørsmål og svar

Så jeg vil bruke noen minutter til å svare på spørsmål. Linda tar mikrofonen. La oss ikke bli for mentale, men jeg vet at noen av dere har et brennende ønske om å stille noen få spørsmål om biologien deres. Ja. Og dette vil bli – handa i været takk. Ja.

 

SHAUMBRA 1 (kvinne): Hei Adamus. Det er noen new age ting som pågår, som hvis du spør hvorfor du ble syk, vil de fortelle deg at det er fordi du gjorde noe upassende, eller, jeg liker ikke å bruke ordet galt.

 

ADAMUS: Ja. Ja..

 

SHAUMBRA 1: Men du vet, det er din feil. Så hvis vi virkelig er integrerte, betyr det at vi aldri mer blir syke?

 

ADAMUS: Å, nei, nei. Dere blir syke.

 

SHAUMBRA 1: Ok, vi blir syke, men… greit.

 

ADAMUS: Men dere vil forstå at det er en annen form for syk. For det første, så vil det ikke være så smertefullt. For det andre vil dere der i øyeblikket vite akkurat… kroppen vil ikke være der borte, atskilt fra dere lenger. Den vil ikke være dette merkelige som dere drasser rundt på. Dere vil i løpet av et øyeblikk vite «Å, det er tid for å bli syk,» noe som i grunnen betyr å være for dere selv, eller ta noen få dager fri. Men det vil ikke være brekninger, oppkast, svetting, verk, slike ting lenger. Det vil bare være; «Å, jeg føler på en måte… jeg skifter på en måte energien ned, roer ned. Jeg foretar min årlige utrensing eller tidvise utrensing.» Naturlig utrensing. Ikke den formen som de fleste av dere har gjort. Vær så snill å slutt med å… vær så snill… greit. Jeg skal… jeg skal… jeg argumenterer litt med Cauldre.

 

Dette er ikke noe medisinsk råd. Dette er visdom. (latter) Verken Cauldre eller jeg er leger. Vi er smartere enn som så. (litt applaus)

 

LINDA: Åhhh!

 

ADAMUS: Så ja, det er så definitivt ikke noe medisinsk råd, gudskjelov.

 

Veldig mange av dere er merkelig besatt når det gjelder kroppene deres. Så dere forurenser den alltid med ting, og dere kaller det alternativt naturlig. Og de tingene dere gjør med kroppen er ikke naturlig, selv om det er fra… så dere tar algeekstrakt, og stikker den inn på merkelige steder. (litt latter) Det er bare merkelig. Det er bare veldig merkelig. Det er skremmende merkelig. Skikkelig merkelig.

 

Healingen, transformasjonen, hva det nå er, balanseringen, er så naturlig at det nesten er merkelig. Så dere kommer til å bli syke av og til, men det kommer ikke til å være på den gamle måten. Dere kommer til å være litt nede. Dere kommer bare til å ville sitte og lytte til litt fin og rolig musikk. Dere vil ha lyst til å nyte et godt glass te og ikke treffe noen på en dag eller to. Og det er det hele. Det er det hele. Det er det nye «syk». (litt latter)

 

SHAUMBRA 1: Ok.

 

ADAMUS: Seriøst. Og dere vet, hvis dere tar et barberblad over handa, vil dere blø? Så absolutt, en liten stund. Cauldre sier; «Ikke prøv dette hjemme,» men… greit, dere har et lite uhell, og dere blør. Men dere vil for det første legge merke til at det helbredes raskere, fordi dere nå er integrert. Det er ikke denne merkelige biologien. Det helbredes raskere, og det vil ikke bli et veldig stort arr.

 

SHAUMBRA 1: Hva om en har smerter og bare vil få slutt på smerten?

 

ADAMUS: En kan si at smerte på en måte er det indre selvet som forteller at noe er ute av balanse. Så hvis du er en Mester og har integrert lyskroppen din, vil smerte i grunnen forsvinne. Vel, det skjer kanskje over natta, det kan ta litt lenger tid. Men hele konseptet med smerte er også en form for metafor når det gjelder ubehag i forhold til det fysiske vesenet, ikke være glad i kroppen, ikke integrere kroppen. Så smerte forsvinner i grunnen.

 

Vel, det blir kanskje – jeg vil legge til en bemerkning her – det kan bli litt ubehag når dere går gjennom denne transformasjonen fra den gamle fysiske kroppen og inn i lyskroppen, for det er på en måte besværlig og nedbrytende en liten stund. Men det varer ikke så veldig lenge.

 

SHAUMBRA 1: Takk.

 

ADAMUS: Ja. Spørsmål. Ja.

 

SHAUMBRA 2 (kvinne): Jeg har et problem. Jeg mister synet på høyre øye. Skal jeg gå til lege og få operasjon, eller skal jeg vente? Og jeg vet at det er å gi et medisinsk råd.

 

ADAMUS: Javisst. Jeg har ikke noe imot å … (litt latter)

 

SHAUMBRA 2: Det er det jeg trenger.

 

ADAMUS: Vel, la oss se på dette gjennom øynene – gjennom øynene – til sunn fornuft. Du kan gå til lege når som helst. Men når du gjør det, er det på en måte å sende kroppen et budskap.

Så hva gjør du? Vel, kan du gi dette en liten sjanse? Kan du bare tillate synet å komme tilbake… nei, det kommer ikke tilbake på den måten. Det vil… synet vil gjenn-identifisere seg, eller gjenforbinde seg med seg selv på en veldig annerledes måte. Så kan du bare gi deg selv en sjanse i tre måneder?

 

SHAUMBRA 2: Ok.

 

ADAMUS: Fint.

 

SHAUMBRA 2: Det skal jeg.

 

ADAMUS: Fint. Det er fullt og helt opp til deg. Og jeg vet at det kommer til å være et problem, og jeg vet at de sosiale mediene deres kommer til å lyse opp med alle spørsmålene og…

 

LINDA; Bare Facebook

 

ADAMUS: … med alle spørsmålene om dette. Kan du bare, alle dere, bare gi det en liten sjanse? Og jeg vet at du kommer til å bekymre deg for det, jeg vet at du kommer til å fundere på det. Jeg vet at du kommer til å lure på om det er dette som er riktig. Og hvis du føler for å gå til lege og få operasjon, så er det greit. Operasjon vil ikke hindre integrasjonen i å skje, men det vil forsinke den.

 

SHAUMBRA 2: Ok, takk.

 

ADAMUS: Og jeg vet at Linda, Linda … hun oppfører seg veldig rolig og avbalansert.

 

LINDA: Jeg gjør så godt jeg kan.

 

ADAMUS: Hun kommer virkelig til å ta seg en prat med Cauldre eller meg etterpå.

 

LINDA: (snurrer seg rundt) Dette skjørtet hjelper. Dette skjørtet hjelper. (Adamus humrer) jeg gjør bare slik. (hun snurrer litt mer)

 

ADAMUS: Så spørsmål. Spørsmål om biologi.

 

LINDA: Spørsmål? Greit.

 

ADAMUS: Ja.

 

SHAUMBRA 3 (kvinne): Hei Adamus. Jeg har epilepsi. Så hvis jeg ikke får medisin innen 48 timer, kan jeg få kramper.

 

ADAMUS: Ja.

 

SHAUMBRA 3: Så jeg vet ikke om jeg har tre måneder eller noe slikt. Hva anbefaler du?

 

ADAMUS: Vel, for det første, så har du ikke epilepsi. (Linda kommer fram og stirrer Adamus inn i ansiktet. Publikum sier «Uh-oh!»)

 

SHAUMBRA 3: (ler) Ok.

 

ADAMUS: For det første, faktisk så … (til Linda) Bye-bye. Bye-bye. (litt latter)

 

Du har kjøpt deg inn i det. Epilepsien er en måte for å… det er på en måte en distraksjon fra andre ting. Så på en eller annen måte spiller det på en måte ingen rolle. Du kan fortsette å ta medisin, for det har du gjort en stund. Men gangske snart vil du bare komme til å forstå, «Vel, hvis jeg kanskje bare venter litt, venter litt lenger mellom hver gang jeg tar…» Og plutselig kommer du til å forstå at det var en veldig gammel lidelse, faktisk veldig, veldig gammel. Du behøver den faktisk ikke lenger. Du behøver den ikke som en leksjon. Du behøver den ikke for å, du vet, hva det enn måtte være, hva det enn måtte være. Og du gir bare slipp på det. Du bare vet når du skal gi slipp på det.

 

Men i mellomtiden, hvis du har gjort ting veldig lenge, hvis du har mønstre for å gjøre det, kan du fortsette, og så vil du bare forstå at du ikke behøver å gjøre det lenger. Denne epilepsien var fra den gamle kroppen. Den er ikke del av den nye lyskroppen.

 

SHAUMBRA 3: Ok, og det opprinnelige spørsmålet mitt, hva med å røyke sigaretter?

 

ADAMUS: Hva med det? Har du en?

 

SHAUMBRA 3: Eller marijuana?

 

ADAMUS: Hvis du har lyst til å dele, er det flott. (latter)

 

Jeg vil si deg dette. I lyskroppen, alle disse tingene, alle disse gamle reglene passer ikke i lyskroppen. Det eneste som passer er; «Føler jeg for å gjøre dette? Er det noe jeg vil gjøre?» Men i lyskroppen spiller det ingen rolle. Det…

 

LINDA: Er det gud som snakker til deg? (litt latter, og Linda ler)

 

ADAMUS: Den… den – den… den bokstavelig talt renser ut, vasker bort denne gamle fysiske kroppen. Ja.

Lyset… ting som, dere vet, «Er dette bra? Er dette dårlig?» Den bryr seg ikke. For lyskroppen er det bare en opplevelse. Og hvis du tenker på om noe kan skade lyskroppen? Nei, det kan det ikke. Det kan ikke. Du tenker på den gamle dualistiske fysiske kroppen som kommer ut av balanse av visse ting.

 

Det er mye kontroll og makt og leker og manipulering i ting som antas å være sunne og miljøvennlige og naturlige og holistiske. De er like fulle av, ladet av like mye makt og kontroll og manipulering som konspirasjonsplaner og mørke myndigheter og alt dette andre. Det er bare enda en form for makt og kontroll. Gi slipp på alle disse greiene og det alle har fortalt dere om hva dere skal spise og drikke og røyke og danse. Vær fri i kropp, sinn og Ånd. Ja. Takk.

 

SHAUMBRA 3: Ja! (applaus)

 

ADAMUS: Takk.

 

SHAUMBRA 3: Takk.

 

LINDA: (ser etter flere spørsmålsstillere) du har lammet dem. (noen sier «vi er redde») Ja, de er redde‼ (latter)

 

ADAMUS: Nei, samtalen er god, for det er mange, mange spørsmål. Noen av dere, Jane, rekte ikke opp handa. (litt latter) Du har såååå mange… er ivrig etter å spørre. Ja.

 

SHAUMBRA 4 (Kvinne): Adamus, jeg lurer på om du kan snakke om kjæledyrene våre som Shaumbra kjæledyr.

 

ADAMUS: Ja.

 

SHAUMBRA 4: Jeg har hatt denne følelsen. Jeg ser dem gå over. Jeg ser dem lyse opp. Jeg ser at de speiler. Så jeg vet at jeg puster liv inn i dem. Jeg vet at de ikke er sjelevesener.

 

ADAMUS: Riktig.

 

SHAUMBRA 4: Så jeg lurte på om du kunne snakke om det.

 

ADAMUS: Vel, ja. Når du kommer inn i lyskroppen din, vil faktisk kjæledyrene dine leve lenger. Og grunnen til det er at de på en veldig kjærlig og medfølende måte absorberer en masse av toksinene deres, dritten deres. De er der i slik kjærlighet at de tar dette fra deg. Men for mange av dem har dette forkortet livene deres. De vil leve lenger. En hund kan lett bli 60, 70 år gammel. Hvorfor drar hunder når de er rundt ni, ti, tolv år gamle? Fordi de tar på seg greiene deres.

 

SHAUMBRA 4: Så jeg, du vet, jeg har sluttet å ta tilskudd, og jeg ser forandringer og alt mulig. Så, så det er mye mer fysisk komfort og fleksibilitet i meg.

 

ADAMUS: Ja, og eierskap. Eierskap også.

 

SHAUMBRA 4: Og når det gjelder kjæledyrene mine, har jeg den gaven å vite, du vet, hva slags mat som kan balansere dem, eller massasje eller slikt, når de, når energien deres, når de tar på seg tingene mine.

 

ADAMUS: Ja.

 

SHAUMBRA 4: Så jeg prøver ikke å føle inn i healingspillet, men hjelpe dem til å balansere…

 

ADAMUS: Og det er et godt uttrykk for det – «healing-spill» - og jeg kan forstå hvorfor mennesker vil det, men etter en stund er det et spill. Hvor mye mer kan vi helbrede oss selv? Og til syvende og sist er det ikke et spørsmål om healing. Det er et spørsmål om integrasjon av det fysiske inn i Bevissthetskroppen.

 

La meg si det på en annen måte. Dere kan fortsette å helbrede denne gamle kroppen, eller dere kan bare gå inn i lyskroppen. Fint. Og jeg svarer fremdeles ikke på spørsmålet ditt om kjæledyr.

 

SHAUMBRA 4: Vel, og så er det også noe med kjæledyrene, jeg føler at kjæledyr speiler massebevisstheten. Og jeg kan føle hvordan kjæledyrene mine tar på seg…

 

LINDA: Hva er spørsmålet?

 

SHAUMBRA 4: Så jeg er nysgjerrig når det gjelder kjæledyrene mine, jeg føler at jeg har valget om å også gi slipp og ha tillit, og det føles som om det er det jeg gjør i forhold til dem…

 

ADAMUS: Når du tar inn lyskroppen din, blir ansvaret deres for å hjelpe deg til å balansere det fysiske mye mindre. De kommer til å bli gladere kjæledyr.

 

SHAUMBRA 4: Ok.

 

ADAMUS: Ja.

 

SHAUMBRA 4: Takk.

 

ADAMUS: Ja. Fint. Hallo.

 

JANE: Hei. Jeg har mange spørsmål, og jeg er ikke en gang sikker på hva jeg skal spørre om, bortsett fra at jeg har vært gjennom veldig mye de siste tre/fire årene, og nå føler jeg meg bedre enn noensinne. Og jeg tror at en del av det har å gjøre med det integrasjonsarbeidet jeg har gjort, og en del av det er å spise sunnere, og jeg har tatt noen tilskudd som jeg virkelig tror har utgjort en forskjell. Så…

 

ADAMUS: Hvorfor tror du at det har utgjort en forskjell?

 

JANE: Fordi jeg trodde det.

 

ADAMUS: Så absolutt, veldig klokt.

 

JANE: Ja.

 

ADAMUS: Fordi du trodde det. Fordi noen fortalte deg at det er bra, og da aktiviserer du disse tilskuddene. Du kunne ha spist pikekyss – jeg snakker fra Cauldre, jeg er ikke helt sikker på hva det er – men du kunne ha spist seigemenn, og hvis en respektert behandler som en eller annen hadde anbefalt deg hadde sagt at dette var bra, ville du ha aktivisert dem på samme måte. Og det er ikke bare jeg som sier det. Det er placebo effekten. Det er troen.

 

JANE: Det tror jeg på.

 

ADAMUS: Du tror at det er noe galt med deg. Du tror at det er noe som til en viss grad kan hjelpe, så du er – jeg liker ordene dine – du er i healing-leken. Det er en strålende lek å leke en stund. Men den er dyr. Min måte er mye billigere. Femti dollar, og du blir helbredet. (latter) Ja, vil du det? Femti dollar, og du blir helbredet.

 

JANE: Javisst!

 

ADAMUS: Jeg gir deg femti dollar. (mye latter når Adamus tar penger ut av Cauldre sin lomme og Linda hopper opp på scenen og prøver å ta dem fra ham) Det er faktisk seksti. Du skylder meg ti.

 

JANE: Ok.

 

ADAMUS: Du skylder meg ti. (latter og applaus) Men det er et vilkår. Du kan ikke ta pengene og gå til en healer eller gå på helsekostbutikken for å kjøpe mer dritt. Bruk dem til en skikkelig god middag, det du har lyst til å spise.

 

JANE: Det gjorde jeg i går kveld, og i dag føler jeg meg helt elendig.

 

ADAMUS: Ja, klart det, for du trodde det ikke var bra for deg.

 

JANE: Nei!

 

ADAMUS: Joda!

 

JANE: Nei!

 

ADAMUS: Joda!

 

JANE: Jeg koste meg med det. Vi hadde det veldig moro i går kveld.

 

ADAMUS: Joda!

 

JANE: Og vi spiste en masse…

 

ADAMUS: Men det er likevel noe i deg. Hvor personlig vil du jeg skal være?

 

JANE: Bare si det.

 

ADAMUS: Mener du det?

 

LINDA: Ååååh!

 

ADAMUS: Gi meg tilbake ti dollar først.

 

LINDA: Åååååh! (latter)

 

ADAMUS: For…

 

JANE: Nei, nei!

 

ADAMUS: … etter dette kommer jeg aldri til å få dem tilbake!

 

JANE: Nei, det gjør du ikke.

 

ADAMUS: Det er en lek i dette, og det gjelder ikke bare deg, men dere alle. Dere leker healing-leken, den fysiske leken «det er noe galt med meg» leken, helt til dere endelig sier; «la oss bare nyte livet». Men til tross for det, til tross for mange og lange samtaler, fortsetter dere å insistere på at det er noe galt med dere. Så da blir det slik. Dere fortsetter å insistere på at det er noe dere ikke vet enda, eller… du er i ferd med å gjøre det overfor meg, og jeg vil ikke…

JANE: Nei. Jeg føler det ikke slik lenger. Jeg gjorde det veldig lenge, men ikke nå lenger. Jeg føler at jeg har integrert veldig mye, og at jeg har veldig mye visdom å dele når det gjelder denne reisen.

 

ADAMUS: Det har du. Det har du så absolutt, men du tror fremdeles at det er litt igjen.

 

JANE: I foten min.

 

ADAMUS: Og jeg vil be deg om å gi slipp på dette i dag, bare denne lille biten som du fremdeles holder fast ved. Tidligere, da jeg stoppet musikken og stoppet gruppen sa jeg «Hva er det som foregår? Det er fremdeles litt motstand. Det er fremdeles…» Vel, det er en investering i det fysiske. Det er denne – «Vel, det er på en måte fint å ha denne gamle fysikken å holde fast ved.» Så det er fremdeles litt av deg og alle andre her som fremdeles holder litt fast.

 

De fleste av dere kommer til å gå herfra og si; «Vel, jeg lærte litt i dag», eller «Jeg opplevde litt. Du vet, det var fint, det var bra.» Men dere går likevel ut herfra og sier; «Men jøss, armen min eller ryggen min gjør fremdeles vondt», eller «jeg føler meg fremdeles litt uvel i dag», for det er fremdeles en lek.

 

Men jeg vil at du skal komme tilbake til det vi gjorde og si «Det handler om lyskroppen. Alt handler om lyskroppen.» Jada.

 

JANE: Takk.

 

LINDA: Adamus, jeg har et spørsmål. Hvorfor er det flere spørsmål på denne siden av rommet enn på den andre siden?

 

ADAMUS: Det er flere folk på denne siden. (latter) Var det høna eller egget?

 

LINDA: Briljant!

 

ADAMUS: Høna og egget?

 

LINDA: Briljant!

 

ADAMUS: Fint. To spørsmål til.

 

ADAMUS: Hallo Edith.

 

EDITH: Hvis dette ikke er til hjelp for alle, behøver du ikke å svare.

 

LINDA: Bare sett i gang. Reis deg. Folk blir skuffet.

 

ADAMUS: Edith, kan jeg si det til deg? Nei, du kan bare sitte. Jeg blir sittende. Edith, du er så populær over hele verden. Det er Edith faktor overalt. Ja. Så kom igjen.

 

EDITH: Takk kjære mann. Du har ikke kysset meg i dag. Men uansett.

 

ADAMUS: Dagen er ikke over enda. (litt latter) Jeg hadde tenkt å gjøre det privat min kjære.

 

EDITH: Helt greit. Hvis dette ikke passer, behøver du ikke å bry deg med det, men sønnen min er diabetiker, og det har han vært siden han var 12, og nå er han 47. Og vi har en masse makyo-drama hjemme, og jeg skulle ønske det ville forsvinne.

 

ADAMUS: Akkurat.

 

EDITH: Og jeg lurer bare på om du har noen fantastiske og strålende forslag for å på en måte hjelpe husholdningen vår til å…

 

ADAMUS: Niks!

 

EDITH: Ok.

 

ADAMUS: Nei. Nei, for jeg snakker ikke om husholdningen din. I dag snakker jeg om Edith, og jeg snakker om hver og en av dere individuelt. Jeg… jeg snakker ikke om barna deres.

 

EDITH: Nei.

 

ADAMUS: Jeg snakker ikke en gang om hundene deres. Jeg snakker ikke om foreldrene deres eller noen andre. Det jeg snakker om i dag, gjelder deg.

 

EDITH: Riktig.

 

ADAMUS: Og bare deg.

 

EDITH: Vel, det gjør på en måte vondt i hjertet mitt, så… (hun ler litt)

 

ADAMUS: Å, så absolutt. Så absolutt. Det er forståelig. Og hvis vi – for å oppsummere – det er bare et problem han har med å akseptere kjærlighet i livet sitt – vi snakker fremdeles (til Linda som tok mikrofonene fra Edith) – akseptere kjærlighet i livet sitt. Men jeg vil at du Edith – og jeg vil se deg rett i øynene – jeg vil at du skal jobbe med Edith. Jeg vil at du skal tillate for Edith. Ikke for sønnen din. Forstår du det?

 

EDITH: Ja, det forstår jeg.

 

ADAMUS: Greit. Og jeg vil at du skal tillate for deg. Jeg vil at du skal være Mesteren. Slutt å bekymre deg for de andre. Hvor gammel er sønnen din?

 

EDITH: Førtisju.

 

ADAMUS: Du er førti år for sent for hele dette programmet. (litt latter) du burde ha gitt slipp for lenge siden. Gir det mening?

 

EDITH: Burde jeg ha gitt slipp, eller burde han ha gitt slipp på hva?

 

ADAMUS: Hvor gammel er han?

EDITH: Førtisju. Vel, han bor hjemme, for hvis ikke hadde han vært død. For hvis han får insulinsjokk og det ikke er noen der for å få han ut av det eller ringe etter hjelp. Det er derfor han fremdeles bor hjemme hos meg.

 

ADAMUS: Det er en interessant, interessant lek, ikke sant? Ja. Jeg vil at du skal ta vare på deg selv.

 

EDITH: Vel, det gjør jeg. Det gjør jeg. Stort sett. (Adamus ruller på en måte med hodet, hun ler)

 

ADAMUS: Makyo.

 

EDITH: Jeg trodde jeg gjorde det. (de ler)

 

ADAMUS: Edith, ta deg av deg.

 

EDITH: Ok.

 

ADAMUS: Og følg med på hva som skjer med ham.

 

EDITH: Ok.

 

ADAMUS: Gir det mening?

 

EDITH: Ja, jeg sender ham…

 

ADAMUS: Eh, nei. Enten ja eller nei.

 

EDITH: Ok. Takk.

 

ADAMUS: Nei, ja eller nei. Ikke «greit». Greit er skittprat. Ja eller nei. Gir det mening? Ta deg av Edith.

 

EDITH: Ja.

 

ADAMUS: Kan du gjøre det?

 

EDITH: Ja, det kan jeg.

 

ADAMUS: Ehhh, på en måte så…

 

EDITH: Vel, jeg – det er…

 

ADAMUS: Kom igjen Edith. Kan du ta deg av Edith? Edith…

 

EDITH: Det kan jeg.

 

ADAMUS: … kan du ta deg av…

 

EDITH: Jeg tror jeg kan gjøre det bedre. Det er også en annen person som jeg tror de likte å…

 

ADAMUS: Edith. Edith. Skru av mikrofonen hennes.

 

LINDA: Åhhhh!

 

EDITH: Ok.

 

LINDA: Åhhh!

 

ADAMUS: Edith, det er enkelt. Det er enten ja eller nei. Det er ingenting annet.

 

EDITH: Ja… (kan ikke høres)

 

ADAMUS: Nei, du fortsetter – du fortsetter å snakke… det er enten ja eller nei. Edith, du snakker fremdeles. Du har ikke en gang mikrofon. Edith, ja elle nei?

 

EDITH: Ja.

 

ADAMUS: Takk. Stopp akkurat der. Fint. Takk. Greit. Ta deg av Edith. Følg så med på hva som skjer med sønnen din.

 

Det er … ikke svar meg, men det er en dynamikk som pågår, fordi Edith tar seg ikke av seg selv. Der er en merkelig dynamikk, energidynamikk som pågår. Du sa det selv, det er en masse makyo i huset. Den er akkurat der (peker på Edith), det huset. Elsk deg selv Edith. Du vil plutselig oppdage for en forskjell det utgjør for sønnen din. Han har tatt på seg en masse av dine greier. Han er på en måte som, vel, ikke som en hund, men han liker på en måte å ta på seg dine ting. Så, aldri mer. Ta vare på Edith.

 

EDITH: Ok…

Du behøver ikke å tenke over det.

 

EDITH: Jeg bare lurer på hva han har tatt på seg fra meg… (høres ikke)

 

LINDA: Jeg trodde det var ja eller nei.

 

ADAMUS: Ja. Tar bare på seg Edith som ikke elsker seg selv. Whoa! Jøss!

Greit. Et til. Siste spørsmål. Hallo.

 

MARY BETH: Hei. Så du sier at hvis vi vet om noe som kan hjelpe oss så skal vi ikke gjøre det, for jeg vil snakke litt om overgangsalderen. (hun ler)

 

ADAMUS: Javisst.

 

MARY BETH: Jeg vet at hvis jeg tar noen balanserende hormoner, så føler jeg meg bedre. Livet mitt er bedre. Noen tanker? Forslag?

 

ADAMUS: Jeg har aldri hatt… aldri hatt det problemet! (mye latter)

 

MARY BETH: Jeg sier det bare. Kvinnene der ute vet det, ikke sant? Er det ikke vanskelig å komme seg gjennom det uten noe? Eller kanskje det bare er meg? (noen få kvinner sier «nei»)

 

ADAMUS: Kroppen har all…

 

MARY BETH: Det er mye.

 

ADAMUS: … all den potensielle energien eller dynamikken i seg akkurat nå for å ordne med alle vitaminer, enzymer, andre ting det er behov for – alt er i den. Ja, dere kan ta disse tingene fordi dere tror på det, en eller annen har underveis fortalt dere at det vil hjelpe dere, og det ble anbefalt. En venn fortalte det, eller du satt oppe til klokka to en natt og det var reklame for overgangsalderen. (hun ler) For det er det kvinner i overgangsalderen gjør, de ser på TV til klokka to om natta.

 

Så du trodde på det, og du tror at det hjelper deg. Så du tar det, og det gjør på en måte det.

 

MARY BETH: Riktig.

 

ADAMUS: Men hva skjer hvis du tar den samme lidenskapen og sier; «Hallo, kroppen min vet hvordan den skal håndtere dette.» På toppen av det hele, vet ikke lyskroppen en gang hva overgangsalder er. Overgangsalder har noe å gjøre med – åh, vi skal ta alt dette en eller annen gang – men det har å gjøre med den seksuelle Isis energien, og så transformeres den til, en kan kalle det en mer strålende dame energi. Den behøver ikke å være så seksuell lenger, men den blir den moderlige energien.

 

Og kroppen går gjennom noen få forandringer, og gjennom de siste generasjonene har det blitt veldig, veldig tøft, for kvinnen aner ikke om hun bør være sexy eller ikke sexy eller mann eller kvinne eller noe som helst lenger. Så overgangsalderen har blitt et større problem, og så tar de all denne dritten, dere tar alle disse greiene fordi dere ikke vet om dere burde være sexy eller moderlige eller smarte eller menn eller noe som helst lenger.

 

MARY BETH: Jeg vil være begge deler. (hun ler)

 

ADAMUS: Det er veldig forvirrende.

 

LINDA: Når var du kvinne sist?!

 

MARY BETH: (ler) Det er greit!

 

LINDA: Herregud!

 

ADAMUS: Vel, faktisk for en uke siden…

 

LINDA: Åhhh! (mye latter)

 

ADAMUS: Siden du spør, behøver du å være så personlig og grov i forhold til dette? (mer latter) og jeg er bedre kledd enn mange av dere. (mer latter) Åååååh. Åhhhh!(publikum sier også «åhhhh»)

 

MARY BETH: Så var du sexy eller moderlig?

 

ADAMUS: Så. Så, ja, men… så det er det jeg sier. Dere vil gå ut… mange av dere vil gå ut herfra og si; «Ja, men jeg kommer til å fortsette med å ta det og det.» Jeg bryr meg ikke. Jeg ga dere alt det grunnleggende for å være i lyskroppen. Jeg sa at det var så enkelt som å trekke pusten dypt og tillate transformasjonen. Men dere kommer til å gå ut døra og løpe til apoteket borte i gata og si; «Vel, ja, jeg er nesten tom for…» Hva det nå er.

 

Det kan dere gjøre hvis dere vil, men resten av dere som sier; «Du vet, jeg vil kvitte meg med denne Gammel Energi biologien, jeg vil gå inn i lyskroppen min, og jeg vil være yndefull og ha det enkelt, og jeg vil spare en masse penger ved å gjøre det,» det… du skylder meg fremdeles ti (til Jane) Så jeg vil gjøre det yndefullt. Og da opplever dere det. Det vil skje.

Det er en naturlig evolusjon. Alt annet er ganske unaturlig. Og menneskene har blitt opplært til at de må ta ting.

 

Av og til sitter jeg sammen med noen av dere, særlig i Nord-Amerika, og jeg følger med når dere ser på TV. Er dere klar over hvor mye av innholdet som handler og dritt for å putte inn i systemet deres? Det er utrolig. Det burde være ulovlig, for – jeg skal ikke gå inn på det – men til syvende og sist forstår Mesteren at kroppen deres er ferdig med alle disse gamle tingene, alle de biologiske mønstrene. De kan være lyskroppen, og det skjer naturlig. Det skjer enkelt.

 

La meg si det slik; Når det gjelder dere alle, alle dere som lytter online, alle dere som er her, som Mester er hvert steg du tar fysisk, hvert steg du tar er et steg inn i lyskroppen din. Bare tenk på det på den måten. I stedet for å bli mentale, ta en spasertur, hvert steg inn i lyskroppen din. En Mester går som en mester, går i lyskroppen sin.

 

Så blir dere litt bekymret, og dere sier; «Ja, men hva om?» Og da trekker dere denne dype pusten, og dere sier…

 

ADAMUS OG PUBLIKUM: Alt er vel i hele skapelsen.

 

ADAMUS: Jeg vil ha tilbake de ti dollarene mine. (latter)

 

Takk kjære Shaumbra. Takk. (applaus)

 

ANSVAR – VENNLIGST LES

Den følgende presentasjonen gir spirituelle innsikter og informasjon fra den Oppstegne Mesteren Adamus Saint-Germain, som kanaliseres av Geoffrey Hoppe. Den er ikke ment som, og bør ikke brukes som medisinske eller psykologiske råd eller veiledning. Ta kontakt med en medisinsk lege ved uheldige forandringer i helsesituasjonen din, eller før du forandrer bruken av foreskrevne medisiner.

 

* * *

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen er utført av: Gunn Remø.

Korrektur: Evy Finjord Heggelund

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt.

Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.