CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA
Löytäminen-sarja
SHOUD 6: “Löytäminen 6” – ADAMUS Geoffrey Hoppen kanavoimana
Esitetty Crimson Circlelle
1.2.2014
www.crimsoncircle.com

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine 

Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus.
 
Adamus, mestari mestarien joukossa.
 
Aah! Olen odottanut niin kauan voidakseni sanoa näin. Ei enää opettaja. Opas toisinaan, peili toisinaan, mutta ei enää opettaja. Vain mestari mestarien joukossa.
 
Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä.
 
Miten hämmästyttävän upeaa aikaa. Ai, Cauldre kehottaa minua olemaan sanomatta enää "hämmästyttävä", mutta se on paras sana tällä hetkellä.
 
Mitä mestari on?
 
Se pistää kysymään, mitä on mestari. Mitä on mestari? Teillä on ollut paljon käsityksiä, näkemyksiä ja uskomuksia. Olette katsoneet toisia, kun he saattaisivat olla mestareita. Teillä on ollut esimerkkejä menneisyydessä - satoja, tuhansia vuosia sitten - oletetuista mestareista. Mutta mitä mestari on?
 
Mestari on sellainen, joka on tietoinen tietoisuudestaan. Hän tiedostaa. Siinä se jokseenkin on. Jokseenkin. Hän tiedostaa. Voidaan heittää paljon muita sanoja - valaistunut ja kaikkea muuta - mutta kyse on oikeasti tiedostamisesta.
 
Useimmat ihmiset tietävät elävänsä. Vaikka he yrittävätkin epätoivoisesti saada tunnetta elämäänsä, elämää elämäänsä, he tietävät elävänsä oman kärsimyksensä, puutteensa ja niiden asioiden kautta, joita heillä ei ole. Voi kyllä, toisinaan romanssin, rakkauden ja saavutusten kautta, mutta enimmäkseen he eivät ole tietoisia itsestään. He eivät ole tietoisia tietoisuudestaan.
 
He nousevat ylös aamulla ja menevät rutiineihinsa - rutiineihin jotka on ohjelmoitu hyvin syvälle - mutta hyvin harvoin, jos koskaan, he pysähtyvät ja sanovat: "Aaa, olen olemassa. Minä olen. Minä olen."
 
Mestari, mestari on tietoinen, tietoinen tietoisuudestaan. Se on näin yksinkertaista. Yksinkertainen, yksinkertainen tietoisuus: "Minä olen. Olen olemassa. Tässä minä olen, millään muulla ei ole merkitystä. Ei sillä mitä tuli ennen minua, ei sillä mitä tapahtui toisessa elämässä, ei sillä mitä tapahtui eilen. Sillä ei ole merkitystä. Minä olen tässä hetkessä." Se on mestari.
 
Ja miten hyvä onkaan puhutella teitä mestareiksi. Ja ensimmäiseksi haluaisin tässä, uudella matkallamme eteenpäin, ehdottomasti päästää irti kaikista käsityksistä, näkemyksistä, ajatuksista ja uskomuksista, joita teillä ollut siitä, mitä mestari on, koska se tuli vanhasta mielestä. Se tuli vanhoista arkkityyppisistä energioista, vanhoista esimerkeistä, mentoreista. Sitä teistä ei tule. Teistä ei tule kuin Jeshua. Teistä ei tule kuin joku muu mestari. Te olette uuden energian mestareita.
 
Ja vaikkei teistä tuntuisikaan siltä juuri nyt, vaikka teillä olisi epäilyksiä ja kyseenalaistaisitte sen, vaikka ajattelisitte: "No, kenties pääsen siihen. Kenties minussa on vähän mestaria. Kenties olen 42%:sti mestari nyt", niin teeskennelkää. Kuten sanoin, näytelkää sitä, koska tietoisuuteen liittyy energiadynamiikka, mikä liikuttaa energioita ja harmonisoi ne teitä kohti. Alkakaa vain käyttäytyä kuin mestari. Alatte näytellä tietoisena ja sitten se on siinä.
 
Ensimmäiseksi haluaisin päästää irti kaikista aiemmista käsityksistä, mitä luulitte mestarin olevan, koska siitä ei tule sellaista. Se on hyvin, hyvin erilaista teillä kaikilla. Käsityksenne mestarista tuli vanhemmasta paikasta, hyvin älyllisestä paikasta. Se tuli vallan paikasta ja tämän kaiken jätämme taakse.
 
Siis vetäkää syvään henkeä, kun menemme mestaruuden irtipäästämiseen. Jätetään taakse kaikki, mitä ajattelitte mestarin olevan. Jokainen mielikuva ja unelma, mitä teillä oli siitä, mitä mestaruus on - jokainen käsitys, jokainen ajatus mestareista. Pyyhitään nyt pöytä puhtaaksi - ehdottoman puhtaaksi - älkääkä yrittäkö täyttää sitä millään muulla kuin sillä, miktä tulee luonnostaan.
 
Vetäkää kunnolla syvään henkeä ja tuntekaa sitä.
 
Miten päästätte irti siitä, mitä luulitte mestarin olevan? No, teette vain sen. Kutsun sitä menemiseksi tuohon seuraavaan pisteeseen. "Yo soy el punto. Minä olen se piste." Sillä hetkellä kun valitsette sen, teistä tulee se. "Yo soy el punto. Minä olen tässä nyt." (Naps!) Ette ajattele, miten pääsette siihen. Ette huolehdi, oletteko siinä. Ette kyseenalaista, onko arvokasta päästä siihen. Ette ihmettele, onko teillä kapasiteettia tai taitoa. "Yo soy el punto. Minä olen tuo piste. Minusta tulee se." Meistä siis vain tulee tuo irtipäästäminen. Teemme sen himmentämällä valoja ja soittamalla musiikkia. Musiikkia mitä voitte tuntea - ette vain kuulla korvilla, vaan voitte tuntea sen joka osassa.
 
Voi, aloitetaan. Irtipäästäminen.
 
(Pitkä tauko, kun musiikki soi - MNO:n Che)
 
Hyvä. Kunnolla syvään henkeä.
 
Haluaisin teidän muistavan tämän klassisena esimerkkinä siitä, mihin olemme menossa. Valitsette jotain - päästätte irti kaikki käsityksenne mestarina olemisesta - menette tekemään jotain viisi minuuttia - kuuntelette musiikkia, juotte kupin kahvia, lasin viiniä, menette ulos päästänne - ja sallitte sen tapahtua. Naps! - tuosta vaan.
 
LINDA: Haluatko kahvia?
 
ADAMUS: Se oli seuraava kysymykseni, kiitos. (Naurua) Kermaa, kiitos.
 
Se on näin helppoa. Jos teette siitä yhtään vaikeampaa, aiheutatte itsellenne tarpeetonta kärsimystä. Jos teidän täytyy ajatella sitä, pidättelette itseänne. Se on näin yksinkertaista: "Valitsen päästää irti kaikesta, mitä tiesin tai ajattelin mestarina olemisesta, voidakseni mennä eteenpäin puhtaampana, selkeämpänä." Menkää tekemään jotain pariksi minuutiksi. Kuunnelkaa musiikkia. Sen ei tarvitse olla new agea, kuten tämä ei ilmiselvästi ollut. Sen ei tarvitse olla klassista. Sen ei tarvitse olla parantavaa musiikkia. Tehkää jotain, mistä nautitte.
 
Musiikin soidessa tiedostakaa - kuten jotkut teistä tiedostivat - ne ajatukset, joita pyörii mielessä. Olette vain tietoinen niistä. Ette tuomitse niitä, ette yritä estää niitä, ette yritä muuttaa niitä, ette suutu itsellenne, kun ajatuksia kulkee läpi. Olkaa vain tietoinen, tiedostakaa - "Ai, ajatuksia kulkee läpi."
 
Joillakin teistä kulki: "Mitä "piip" tässä tapahtuu? Miksi hän soittaa tätä? Onko musiikkiin ohjelmoitu jotain salaa? (Naurua) Onko tämä ääni musiikissa, onko se Adamus? Yrittääkö hän kertoa …" Vetäkää syvään henkeä. Vetäkää syvään henkeä. Teitte jo valinnan. Antakaa itsenne nyt vain oivaltaa se.
 
Näiden noin viiden minuutin aikana, minkä musiikki soi, tapahtui valtavaa vanhojen energioiden vapautumista - millainen mestari on - tilan tekemiseksi sille, mitä uuden energian mestarista tulee. Se on näin yksinkertaista. Musiikki ei ollut mitenkään erityislaatuista. Se oli vain energioille tilaisuus harmonisoitua uudelleen, tilaisuus vanhojen uskomusjärjestelmien pikku huuhtomiselle. Se on siinä. Tämä on klassinen esimerkki.
 
Pyysin, että musiikkia soitetaan hyvin kovalla. Kenties joidenkin mielestä vähän liian kovalla. Aa, se ravistaa asioita irti, antaa niiden virrata läpi. Mutta se on näin yksinkertaista. (Adamus siemaisee kahviaan) Hmm, tavallista kermaa, ei vaniljamakeutta -- mm, ei. Vain tavallista.
 
LINDA: Luoja paratkoon, että haluaisit makeutta.
 
ADAMUS: (naureskellen) Sitä on jo liikaa. Se ylikuormittaisi virtapiirit.
 
Ruumiillistuneet mestarit
 
Rakas shaumbra, tästä syystä olette täällä. Päätitte olla tässä elämässä ruumiillistuneena tietoisuutena. Ruumiillistuneena tietoisuutena, se on siinä. Ruumiillistuneena tietoisuutena. Monien, monien, monien, monien, monien mielessä olemisen elämien jälkeen, monien vallassa olemisen elämien jälkeen, päätitte olla täällä ruumiillistuneena tietoisuutena.
 
Ette tarvitse valtaa enää. Sitä on kaikkialla ympärillänne. Tunnette sen toisinaan ja jokin osanne yrittää edelleen toisinaan olla taas vallassa. Mutta te ette tarvitse sitä enää koskaan.
 
Havaitsette, että on jotain paljon suurempaa kuin mieli tai älykkyys. Sitä kutsutaan "tietämiseksi". Se on aina ollut, mutta se on ollut peitettynä. Tähän olemme menossa. Mieli toimii edelleen. Mieli toimii edelleen tiettyyn pisteeseen saakka, mutta menemme tietämiseen.
 
Se on paljon tehokkaampaa ja iloisempaa kuin mieli. Siihen olemme menossa, rakkaat ystävät.
 
Oletteko huomanneet viime viikkoina mielenkiintoisia ilmiöitä? Puhutte jonkun kanssa. Sanoisin, että olette vanhemmassa energiassa ja keskustelette tai väittelette ja unohdatte kaiken. Seisotte vain siinä. Mieli lakkaa toimimasta. Unohdatte nimenne. Unohdatte, miksi puhuitte hänen kanssaan, ja yhtäkkiä millään ei ole merkitystä. Teillä on yksi noista hetkistä, ehdottomasti.
 
Se on … (Linda tuo toisen kahvikupin) Ai, minun on testattava tätä. (Hän siemaisee) Mmm. Se on … (Hän kurkottaa toista kuppia kohti) Voi, tuo kama on sitä, mitä Cauldre juo.
 
Odottakaa enemmän ja enemmän sellaista. Siinä ei ole mitään väärää. Se on ehdottoman tarkoituksenmukaista, koska menemme mielen tuolle puolen. Menemme tietämiseen, mikä on niin selkeää ja niin hauskaa, että katsotte taaksepäin mielen päiviin ja näette ne toistavina, tylsinä, hitaina, ja näette kaiken tämän älykkyyspelin, yrityksen tietää kaikki ja oppia kaikki … Olette valmiita nyt detaljien opettelussa, koska ette voi ensinnäkään koskaan oppia kaikkea ja toiseksi huomaatte, että olemme menossa sinne, missä ne eivät päde.
 
Logiikka ei toimi. Koska tunnette logiikan ja osaatte käyttää sitä, pystytte edelleen soveltamaan sitä jossain määrin, sopivassa määrin, toisten kanssa toimiessanne. Mutta siellä ei ole enää näitä pään pelejä. Tiedätte, miten jotkut teistä alkavat neuvotella toisten kanssa. Luulette, että teidän on jotenkin manipuloitava tai toimittava ohjelman mukaisesti. Nuo päivät ovat jääneet taakse. Jääneet taakse. Se on kaikki älyllistä ja siinä laitetaan vain äly älyä vastaan.
 
Teidän ei tarvitse neuvotella enää. Teidän täytyy vetää vain syvään henkeä ja olla siinä tietämisessä, että kaikki on jo ratkaistu riippumatta siitä, mitä toinen ihminen tai toiset ihmiset tekevät neuvotteluissa - neuvottelette asunnosta tai autosta tai työpaikasta tai vastaavasta ja ajattelette: "Minun on oltava nokkela tässä, koska hän hyökkää minua kohti salaisesta kulmastaan ja minun on hyökättävä häntä kohti …" Antakaa noiden päivien mennä. Se on älyllistä ja siihen liittyy valtaa. Olette tietoisuusolento.
 
Toimiessanne toisten kanssa havaitsette hyvin mielenkiintoisen dynamiikan. Jos säilytätte "minä olen" -olemuksen ja tuon dynamiikan, kun istutte ns. pöytään, neuvottelu on jo valmis. Se on jo ohi. Olette jo saaneet, mitä tulitte hakemaan siitä. Älkääkä pelätkö saada sitä, koska te ette koskaan pyydä liikaa, ettekä koskaan pyydä mitään toisen kustannuksella. Huomaatte heidän kirjaimellisesti ja vähän vertauskuvallisesti tulevan pöytään palvelemaan teitä, kunhan ette pelaa tuota valta- ja mielipeliä.
 
Taas kerran, te huomautatte myöhemmin itsellenne, kysytte vielä itseltänne, miksi teitte koskaan kaikesta niin vaikeaa, niin haastavaa, sellaista taistelua. Teillä kenelläkään ei ole enää taistelua. Ei taistelua enää. (Jonkun kännykkä soi sirkan äännellä) Sirkka kävi luonamme, kyllä, päässään. Litistän se nyt. (Adamus naureskelee, kun "sirkka" jatkaa siritystään ja nainen sanoo "sori") Se on vain sirkka. Olen varma siitä. (Vähän naureskelua)
 
Ei enää taistelua. Ei enää minun taisteluani kännyköiden kanssa. Eikö se ole helpotus? Kyllä, ei mikään ongelma. Ei enää taistelua. En enää kamppailua, mitä teillä on ollut ennen.
 
Hengitetäänpä syvään tälle - vallan ja mielen tuolle puolen. Kaksi suurinta asiaa, jotka pidättelivät teitä ja jotka todella oikeasti pidättelevät planeettaa tällä hetkellä. Siihen ei ole tarvetta.
 
Vallaton elämä on hämmästyttävä - siinä se sana taas on - ja kaunis lahja itsellenne. Ette tarvitse valtaa. Tietoisuudessa ei ole mitään valtaa. Ainoa asia tietoisuudessa on tiedostaa "olen olemassa".
 
Energiassa ei ole lainkaan valtaa/voimaa. Energia on vain jotain, mikä on täällä palvelemassa teitä. Se on tiivistettyä tietoisuutta. Se on teidän. Se on luomassa mitä tahansa todellisuuksia, joita päätätte luoda. Vaikein osa on, että te olette edelleen tässä maailmassa. Se olisi erilaista, jos olisitte omalla täysivaltaisella alueellanne jossain. Mutta toisaalta jos olisitte, niin olisitte kuollut.
 
Yksi haasteista on, että näette valtaa ja mieltä kaikkialla ympärillänne ja muistatte myös, milloin käytitte sitä. Se ei häviä tai haihdu minnekään. Se ei vain ole tekijänä enää.
 
Näette valtaa, erityisesti tänä vuonna, maailmassa ympärillänne ja ihmisiä, jotka pelaavat noita pelejä. Mutta paras tapa käsitellä valtaa on olla ilman sitä, koska ne jotka käyttävät valtaa ja mieltä, etsivät toisia, jotka käyttävät valtaa ja mieltä. He eivät näe teitä, ellette ole siinä omasta luomisvalinnastanne, luomishalustanne, ja silloin he ovat palvelemassa teitä.
 
Se on valtava vaatimus. Monet teistä eivät ole vielä täysin rentoja sen suhteen. Mutta tulette vielä olemaan ja menette eteenpäin.
 
Vedetään syvään henkeä tälle.
 
Uuden energian mestareiden ominaisuuksia
 
Muutamia ominaisuuksia, muutamia tärkeitä ominaisuuksia. Linda, menisitkö taululle, kiitos. Nämä ovat mestareiden, uuden energian mestareiden perusominaisuuksia.
 
- Numero 1
 
Ensimmäinen työkalu, vinkki - miksi tahansa sitä halutaankin kutsua - on mahtavin. Voi, se on pelastuslääke, mikä teillä on itsellenne, koska on edelleen hyvin intensiivisiä aikoja. Mutta kaikkein suurin pelastuslääke on jotain hyvin yksinkertaista ja se alkaa s:llä (englanniksi a:lla) eikä se ole Adamus. Se on salliminen. Salliminen.
 
Pyydän teitä aloittamaan sallimisen. Ette voi pakottaa itseänne sallimaan. Ette voi tehdä sallimista niin, kuin teitte ennen meditointia tai jotkut teistä tekivät myös hengittämistä. Siitä tuli harjoitus. Sallimista ei todellakaan voi tehdä harjoituksena. Se vain on. Salliminen on vastustuksesta, niistä esteistä, mielen peleistä, ajatuksista, puolustusjärjestelmistä ja -mekanismeista luopumista, mitä olette laittaneet ympärillenne - aidoista joita laitoitte fyysiseen energiakenttään, mutta myös mielen energiakenttään.
 
Salliminen on vain sitä. Se on hengittämistä syvään ilman josseja tai muttia ja vain sallimista.
 
Minkä sallitte? Itsenne. Jumaluutenne. "Minä olen" -olemuksen. Ette salli minun. Ette salli Jeshuan, Buddhan, kenenkään noista olennoista. Sallitte itsenne.
 
Ette ajattele tietänne sallimiseen. Se vain on. Se on tuo yo soy el punto - "minä sallin, minä sallin".
 
Ja tehdessänne niin - tarvitsematta ajatella sitä läpi - sallitte myös energioiden palvella teitä. Sallitte puhdistumisen tapahtua, koska on mahdollisuus, erittäin suuri mahdollisuus, että keräätte roskaenergiaa aika ajoin. Se sallii henkipesun. Mutta ei Hengen (jumala) vaan hengen (omanne).
 
Löydätte mestareina suuren valeen Jumalasta. Suuren valeen. Se oli älyllinen ja se oli valtaa. Se oli Jumala, mitä he palvovat, mitä te palvoitte ja pelkäsitte yhteen aikaan. Suuri vale. Todellinen Jumala - mitä en edes rohkene sanoa Jumalaksi - vaan todellinen Henki, Ikuinen olento on täällä ja siellä. Mutta se ei ole valtaa.
 
Siksi monet viittaavat siihen. He projisoivat Jumalaan. He rukoilevat Jumalaa. He rukoilevat vallassa. He rukoilevat älyllisesti. He eivät koskaan tunne sitä. He eivät koskaan tunne jumaluuttaan, koska he tekevät sen odottaen vallan vastausta tai jotain mielessä.
 
Henki, jumaluus, on aina olemassa, mutta ei silloin kun joku yrittää etsiä sitä vallassa. Se on hyvin kauniisti, yksinkertaisesti ja elegantisti olemassa, kun lakataan etsimästä vallassa.
 
Vedetäänpä syvään henkeä.
 
Salliminen on suurin työkalu, kun joudutte vaikeuksiin, kun olette myrskyssä, kun olette myrskyävillä vesillä - mitä tahansa vertauskuvaa halutaankin käyttää. Silloin kun joskus palaatte takaisin ja yritätte turvautua mieleen, vetäkää syvään henkeä ja sallikaa. Ottakaa viisi minuuttia. Kuunnelkaa musiikkia. Menkää kävelylle, käykää suihkussa - mitä tahansa. Sallikaa, sallikaa.
 
Älkää ajatelko sitä. Älkää ajatelko myöskään, teettekö sallimista oikein. Se vain on, mitä on. Se on niin yksinkertaista. Joka ilta kun menette sänkyyn ja laskette pään tyynylle, niin sen sijaan, että pyöritätte mielessä kaikkia nauhoja päivän tapahtumista, kaikista projekteista ja huomisen tapahtumista, vetäkää syvään henkeä ja vain sallikaa. Se on menemistä - sanoisin - kaikkien asioiden tilaan, mutta se on "ei-mitään", pelkän sallimisen tila.
 
Voi kyllä, teillä on taipumusta ajatella: "Teenkö tämän oikein?" Vetäkää syvään henkeä. Jos teidän on esitettävä tuo kysymys, ilmeisesti ette tee sitä oikein. Salliminen on yksinkertaisuutta.
 
Salliminen on jotain, mitä ette ole tehneet pitkään, pitkään, pitkään aikaan. Taistelemista, kamppailemista, tappelemista, asioiden selvittämisen yrittämistä kyllä. Mutta sallimista ei. Salliminen on yksi upeimmista työkaluista.
 
Vetäkää kunnolla syvään henkeä sallimiseen.
 
Muistakaa, että te ette salli minkään itsenne ulkopuolelta. Te ette salli kosmoksen tai jumalaisen feminiinisyyden tai minkään sellaisen. Te ette salli minkään muun kuin itsenne.
 
Nimittäin se merkitsee oikeasti sitä, että sallit sinun olla viimeinkin sinä. Sitä se on.
 
- Numero 2
 
Seuraavaksi taululle. Seuraavaksi taululle. Tämä on vain yksi sana, mutta minäpä sanon ensin lauseen. Älkää laittako mitään aatetta edellenne. Älkää laittako mitään aatetta edellenne. Voit siis kirjoittaa "aate".
 
Älkää laittako mitään aatetta edellenne. Ei ole mitään mahtavampaa tai suurempaa kuin sinä. Piste. Ei koskaan. Edelläsi ei ole mitään Jumalaa. Sisäinen Jumala, Jumala mikä olen - todellinen Jumala, todellinen Henki - ei koskaan laittaisi itseään edellesi.
 
Niinpä pyydä, että te ette laita mitään aatetta edellenne. Mitään aatetta maailman pelastamisesta. Ja tunnette houkutusta siihen, erityisesti vuoden tai pari. Tunnette houkutusta mennä mukaan ja tehdä jotain, tehdä projekteja, tehdä jotain. Miksi? Koska se täyttää mielenne. Se saa teidät tuntemaan itsenne hyväksi. Ajattelette tekevänne oikein auttamalla toisia. Astuitte pois tuosta roolista, silloin kun lakkasitte olemasta planeetan energianpitäjä ja aloitte todella herätä. Ja nyt kyse on teistä. Te olette aate/tarkoitus itsellenne.
 
Se kuulostaa vähän kovalta. Jotkut sanoisivat sitä itsekkääksi. Mutta se on kaikkein suurin rakkauden teko. Suurin.
 
Älkää pitäkö mitään aatetta edellänne. Älkää laittako ryhmiä, järjestöjä, edes perhettänne, lapsianne, yhteisöpalvelua tai mitään muuta edellenne. Älkää pitäkö sitä tärkeämpänä, koska suurin teko minkä voitte tehdä itsellenne tässä elämässä, on jumaluutenne integroiminen. Suurin asia. Tästä syystä tulitte tälle planeetalle.
 
Ette tulleet tälle planeetalle pelastamaan valaita ja delfiinejä. Kuten olen sanonut, muut tekevät sen. Muu ovat siinä kohtaa, missä te olitte jokin aikaa sitten. He haluavat kokea, millaista palveleminen on. Olette todella yli tuollaisesta palvelemisesta.
 
Tulee aikoja, jolloin tunnette pakkoa viettää epätavallisen paljon aikaa, sanotaan vaikka jossain yhteiskunnallisessa ohjelmassa tai yhteisöohjelmassa tai katastrofin pelastusohjelmassa. Pyydän teitä olemaan laittamatta aatetta itsenne edellenne. En kehota teitä olemaan tekemättä sitä, mutta älkää laittako sitä itsenne edelle.
 
Teidän on erittäin tärkeää oivaltaa nyt, että te olette se aate. Te olette syy ja tuntuu hyvin, hyvin itsekkäältä, hyvin itsekkäältä toisinaan antaa itselleen niin paljon. Mutta tämä on puuttunut. Te olette se aate. Kuuletteko sen? Kyllä.
 
On erittäin helppoa häiriintyä jostain itsenne ulkopuolisesta - jostakusta muusta, jostain muusta ohjelmasta. Voi, se on erittäin helppoa ja olen nähnyt monien mestariksi haluavien tekevän sitä. He uskovat - he alkavat uskoa kertomalla itselleen - että tekemällä kaikkea tätä työtä kaikkien muiden hyväksi, he saavat jotenkin oman ylösnousemuksensa tai valaistumisensa. Ei. Todellinen mestari saa valaistumisen, silloin kun hän laittaa itsensä kaiken edelle.
 
Eikö kuulostakin oudolta? Oudolta, koska hyvin pitkään uskonnot - erityisesti katolinen kirkko, mutta myös muut - ovat aina sanoneet: "Laita Jumala ensimmäiseksi, laita perhe, yhteisö ja kaikki muu", mutta tuossa yhtälössä ei ollut "minua" lainkaan. Siinä oli kaikkea muuta.
 
Ja taas kerran, tunnette houkutusta - voi, tunnette suurta, suurta houkutusta. Se ei tarkoita, että te ette huolehdi lapsistanne. Mutta huolehtikaa heistä mestarina, ei vanhempana. He eivät ole oikeasti teidän lapsianne, enempää kuin te olitte omien vanhempienne lapsi. No, biologisesti ehkä, mutta he eivät omistaneet teitä. Se vain tuntui siltä. (Muutama naurahdus)
 
- Numero 3
 
Seuraavana listalla: yhtälö. Kuten sanoin ProGnostissa, laittakaa tietoisuus yhtälöön. Laitamme "yhtälö", koska sitten siitä tulee A-C-E. (Suom. huom. kohtien englanninkieliset alkukirjaimet muodostavat sanan "ässä") Tota … joo, okei.
 
LINDA: Haluatko "yhtälö"?
 
ADAMUS: "Yhtälö." Laittakaa tietoisuus yhtälöön. Ja tämä on hyvin yksinkertaista, mutta sitä ei kuitenkaan tehdä. Sanotaan - kuten puhun ProGnostissa - että kun elämässänne on jonkin ongelma, mikä tahansa, ette pysty selvittämään jotain ja olette jumissa, pysähtykää hetkeksi. Pysähtykää oikeasti hetkeksi. Huh! Laittakaa tietoisuus siihen.
 
No niin, mitä se merkitsee? No, se merkitsee vain: pysähtykää hetkeksi. Pysähtykää hetkeksi ja vetäkää syvään henkeä - "Olen olemassa. Millään muulla ei ole merkitystä. Olen olemassa. Minä olen mitä olen."
 
Tyypillisesti haluatte … Sanotaan, että on jokin terveysongelma. Sanotte: "Voi! Mitä teen nyt? Minun on mentävä lääkärille ja minun on … Ja sitten yritän … Samalla kun käyn lääkärillä, saan vaihtoehtohoitoa. Kun teen sitä, teen kaikenlaisia kummallisia vesiä ja parantavia lääk- .." Tiedätte nämä, makyoa.
 
Ei. Pysähtykää hetkeksi. Kenties ette tiedä vastausta täällä (pää), mutta vastaus tuosta biologisesta uudelleentasapainottumisesta on jo täällä (sisällä). Ja se ehkä merkitsee, että tuossa uudelleentasapainottumisessa tunnette olevanne sairaampi pari päivää tai ehkä pari viikkoa, ennen kuin tunnette voivanne paremmin, mutta tapahtuu muodonmuutos.
 
Ja järjestelmässänne on paljon, paljon, paljon moskaa - käytän sanaa "moskaa" - tällä hetkellä ja se tulee ulos. Ja teemme sen mahdollisimman armollisesti. On paljon myrkkyjä. On paljon jumiutuneita energioita. On paljon asioita, jotka eivät ole teidän. Vaikka olen kannustanut teitä hankkiutumaan eroon niistä, niitä on siellä. Ja menemme läpi tuosta "yo soy el puntosta" päästäksemme eroon siitä.
 
LINDA: Missä puuhevonen on kakkojensa kanssa? (Viitaten Geoffin aiemmin päivällä näyttämään diaesitykseen)
 
ADAMUS: Jos ette … Se on tuolla ulkona. (Linda kikattaa) Mene, mene. Voit mennä ulos ovesta. Se on siellä. Se on valmiina sinua varten.
 
Linda kysyi keskellä syvällistä luentoani, missä puuhevonen on kakkojensa kanssa! (Vähän naurua) Siis.
 
Laittakaa tietoisuus yhtälöön kaikessa, mitä teette. Eikä se ole harjoitus. Se ei ole älyllinen asia. Mutta jos juotte kahvia … (hän siemaisee) Laitan vain tietoisuuden siihen. "Olen olemassa, kun juon kahviani. Tiedostan, että juon kahvia. Olen tietoisuudessa, kun elän." Se on näin yksinkertaista. Tietoisuudessa eläessänne.
 
Miten suuri osa päivästänne on mekaanisten toimien läpikäymistä, asioiden toistamista uudestaan ja uudestaan, joutumista malleihin? En sano, että teidän täytyy tarkoituksellisesti ja väkivalloin yrittää rikkoa malleja, koska olette yrittäneet sitä aiemmin. Se ei toimi kovin hyvin. En tuijota sinua, Kerri. (Adamus naureskelee ja vähän naurua) Ihailen vain kauneutta …
 
KERRI: Ei, minä tunsin sen.
 
ADAMUS: … kasvojesi kauneutta.
 
KERRI: Ei, minä …
 
ADAMUS: Voi, joo. Siis havaitsette tai havaitsitte aiemmin, että silloin kun kokeilette ohjelmianne - "Ryhdyn tähän dieettiohjelmaan tai liikuntaohjelmaan tai mihin tahansa ohjelmaan" - yrittäen tehdä itsestänne paremman ihmisen, se ei toimi kovin hyvin, ja lopussa tunnette itsenne huonommaksi. Kuten sinä (Kerrille) juuri yritit sanoa enkä sallinut sitä.
 
Enää siis ei ole ohjelmia. Mestarilla ei ole ohjelmia. Se ei ole listallani, mutta sen luultavasti pitäisi olla. Mestarilla ei ole ohjelmia. Nimittäin näitä "Minun on yritettävä saavuttaa tämä tavoite. Minun on tehtävä näitä asioita". Niitä ei ole. Vedätte syvään henkeä ja sallitte. Se on siinä. Se on siinä.
 
Se tuo teidät tietoisuuteen. Tuolla hetkellä kun vain sallitte, se tuo tietoisuuden elämäänne, ruokaanne, eikä teidän tarvitse murehtia ruokavalioista ja siitä, mitä syötte ja juotteko liikaa ja poltatteko liikaa tai mitään vastaavaa. Oivallatte, että teillä on koko tämä suuri - en katso sinua, Kerri (vähän naureskelua). Oivallatte, että teillä oli valtava taakka roskaa, mitä olette kanniskelleet, ja luulen, että olette varmaan nauttineet siitä tähän saakka, koska no, muuten ette olisi kantaneet sitä.
 
Lisätkää siis tietoisuus yhtälöön kaikessa, mitä teette. Ei harjoituksena, ei ohjelmana, vaan iloisena asiana. Tavallaan yhdistätte syvän hengityksen, sallimisen ja tietoisuuden. "Minä olen, olen olemassa." Hittoon kaikki muu. Sillä ei ole oikeasti merkitystä. Tarkoitan,ettei ole oikeasti merkitystä.
 
Hypnoosi- ja ohjelmointikerrokset ovat hyvin voimakkaita. Ne ovat uuvuttavia ja ne ovat jatkuneet. Kukaan ei omista näitä ohjelmia - näitä massatietoisuuden hypnoottisia ohjelmia, jotka ovat ns. matriisissa. Kukaan ei omista niitä. Ei mikään hallitus, ei mitkään jumalat, ei mestarijumala. Ei ole oikeasti ketään mestarijumalarotuja. Mitkään salaliitot eivät omista niitä.
 
Hallitukset ja salaliitot eivät ole riittävän fiksuja ylläpitämään mitään ohjelmia - hyviä tai pahoja ohjelmia. Ne eivät vain ole eikä niistä tule.
 
Salaliittoja on draamaa varten, energian syöjiä ja valtaa varten. Siinä kaikki. Siinä kaikki. Ja teidän jotka olette mukana salaliittoteorioissa, ei pitäisi olla Crimson Circlessä. Piste. Meillä ei ole tilaa minkäänlaisille salaliitoille.
 
Onko ihmisiä, jotka tekevät typeriä asioita? Ilkeitä asioita? Ahneita asioita? Ehdottomasti. Vaikuttaako se teihin? Ehdottomasti ei. Ei mitään. Antakaa heidän pelata pelejään ja antakaa heidän pitää uhrinsa - ei oikeasti kuitenkaan ole mitään uhreja. Antakaa heidän pelotella ja säikytellä toisia. Kulkekaa suoraan ohi.
 
Ei ole mitään tehokkaita salaliittoja enkä mene nyt kaikkiin tarinoihini, mutta olen nähnyt niiden tulevan ja menevän. Eikä tällä planeetalla ole hallituksia, jotka ovat riittävän fiksuja tekemään mitään muuta kun keräämään veroja ja tekemään uusia lakeja. Siinä ne ovat eksperttejä, mutta ne ovat ehdottomasti rajoittuneet siihen. Ne eivät osaa johtaa, ne eivät osaa liikkua, ne eivät osaa tehdä mitään muuta, paitsi kerätä veroja.
 
Se on rakennettuna tämän matriisiin kudelmaan. Ehdottomasti. Vaikka johtajilla ja hallinnon työntekijöillä on hyviä toiveita ja pyrkimyksiä, ne on rakennettuna kudelmaan. Kyllä, ehdottomasti. Verot ja lait - siinä ne ovat erittäin hyviä, mutta lait eivät ole teidän. Ja kävelen nyt heikoilla jäillä tässä, mutta verot eivät ole teidän.
 
LINDA: Voi ei!
 
ADAMUS: Mutta selitän sitä myöhemmin.
 
LINDA: Voi eiii!
 
ADAMUS: Selitän, miten jokaisessa verotusjärjestelmässä on erittäin nerokas porsaanreikä.
 
LINDA: (erittäin kuuluvasti) Voiiii eiii! (Vähän naurahduksia)
 
ADAMUS: Ei, se on niin nerokas, että ihmettelette, miksi ette tajunneet sitä aiemmin. Selitän sitä ja selitän, milloin selitän …
 
LINDA: Yääkk!
 
ADAMUS: … hetken kuluttua. (Adamus naureskelee) Ei, itse asiassa se on nerokasta.
 
On niitä, jotka työstävät näitä verolakeja ja koodeja uudestaan ja uudestaan ja tämä porsaanreikä on suoraan heidän edessään, mutta he eivät näe sitä. Selitän sitä myöhemmin. Se on yksin hauska asia mestarina. Ehdottomasti. Voi, sinä vielä suutelet minua. Sinä ihailet minua. Menet hakemaan minulle lisää kahvia. (Vähän naureskelua)
 
LINDA: Joo, isäntä! Joo, isäntä!
 
ADAMUS: Tota, "mestari", kiitos.
 
Seuraavana listalla. Voi, Linda, listalle tarvitsee kirjoittaa lisää.
 
LINDA: Mikä sinussa on vikana?
 
ADAMUS: Tarvitsen sinua nyt kirjoittamaan listalle. Mutta tarvitsen myös lisää kahvia. Mitä tehdään? Anna se Sandralle!
 
Seuraavana listalla. Seuraavana listalla.
 
LINDA: Ethän sinä vain kitise?
 
ADAMUS: Mestari ei kitise koskaan. Se liittyy suoraan siihen, mitä aioin sanoa aiemmin.
 
LINDA: Haluatko sen listalle?
 
ADAMUS: Se tulee. Se tulee.
 
- Numero 4
 
Mestari tekee itse, mitä tahtoo. (Joku naurahtaa kovaa) Mestari tekee itse, mitä tahtoo. Ei panettele, vaan tekee. (Suom. huom. vähän samankuuloiset sanat) (Lisää naurua) Mestari tekee itse, mitä tahtoo.
 
Se kuulostaa vähän kummalliselta ja miksi toisin sen esiin ensimmäisessä shoudissa, missä puhutaan todella mestareista? Koska teillä on ollut taipumus, tapa, laittaa toiset tekemään puolestanne. Olette luottaneet siihen, että he tekevät jotain. Luottaneet siihen, että he tekevät elämästänne parempaa. Luottaneet heihin luomuksissanne, luottaneet heihin onnellisuudessanne. Luottaneet siihen, että he taistelevat taistelut puolestanne.
 
Mestari tekee itse, mitä tahtoo. Hän tekee oman elämänsä. Hän ei laita ketään muuta neuvottelemaan puolestaan. Hän ei laita ketään muuta taistelemaan taistelujaan. Hän ei sano ystävälleen tai sisarelleen: "Mene puhumaan äidin kanssa, koska tulet hänen kanssaan paremmin toimeen." Mestari tekee itse, mitä tahtoo.
 
Näin energia on totuudenmukaista. Näin olette läsnä tilanteessa. Näin ette sotkeennu toisten ihmisten draamojen pimeyteen ja hetteikköön.
 
Tiedän, että menneisyydessä on ollut aikoja, jolloin olette halunneet kutistua. Ette halunneet tulla huomatuksi, joten laitoitte toiset tekemään puolestanne. Laitoitte toiset tekemään asioita puolestanne. Mutta nyt on aika astua esiin ja tehdä itse, mitä tahdotte. Joo?
 
Vetäkää kunnolla syvään henkeä tälle.
 
Sanotte: "No, en usko, että olen koskaan …" Voi kyllä. (Adamus naureskelee) Ja alatte muistaa sen muutaman päivän kuluessa. Teillä on tilaisuuksia - paljon - tehdä itse, mitä tahdotte.
 
Mitä tapahtuu tehdessänne itse, mitä tahdotte? Olette jossain tilanteessa ja ajattelette: "Voi, en taatusti haluaisi olla tässä tilanteessa. Kenet voin saada hoitamaan asian puolestani?" tai "Miten voin kutistua, miten pääsen pois tästä?" Ei. Vedätte kunnolla syvään henkeä. Olette keskellä sitä. Olette keskellä myrskyä - kirjaimellista tai vertauskuvallista - olette keskellä jonkun toisen energiahaasteita ja valtapelejä ja tavallaan ajattelette: "Voi, en halua olla tässä."
 
Vetäkää syvään henkeä. Sallitte hetken aikaa ja sallitte "minä olen" -olemuksen tulla sieltä, missä ei ole valtaa. Ette ajattele asiaa ja katsotte, mitä tapahtuu. Katsokaa, mitä tapahtuu.
 
Tulette näkemään, että he järkyttyvät ensin. He tuntevat jotain ja se on heille hyvin epämiellyttävää. He tuntevat … Tiedätte, millaista se on - yhtäkkiä huoneen energia vain muuttuu. Kaikki ovat … koska he eivät tiedosta tietoisuuttaan. He ovat tietoisia, mutta he eivät ole tietoisia. He eivät sano itselleen: "Ai, huoneen energia muuttui juuri. Mietin, miksi." Mutta aivan yhtäkkiä he huomaavat reagoivansa eri tavalla.
 
Olette siis tilanteessa, missä astutte pois draamasta, energiaruokkimisesta ja vallasta ja menette sallimiseen. Vetäkää vain kunnolla syvään henkeä. Muistakaa tuo laulu - ei jokaista säveltä siinä - kun aloitimme puhdistamisen, ja otatte viisi minuuttia. Menkää tekemään jotain muuta tai vetäkää vain syvään henkeä sallimiseenne. Energia muuttuu.
 
Ja koska he eivät tiedä, mitä juuri tapahtui, mutta he reagoivat eri tavalla, se turhauttaa ja hämmentää heitä. Silloin vedätte todella syvään henkeä ja pysytte vain tuossa mestaruudessa. Ja muistakaa, ettei kyse ole heidän psyykkaamisestaan. Jos kukaan teistä on koskaan käyttänyt NLP:tä, oksentakaa se ulos nyt. (Naurua) Olen vakavissani. Olen vakavissani. Se oli vallan käyttämistä lisävallalla. Se oli älyllistä roskaa - ei vain NLP, vaan kaikki vastaavat - valtapeliä. Ettekä te tarvitse niitä. Todellisen mestarin ei tarvitse manipuloida mitenkään.
 
Mestari on aina totuudessaan. Hän voi puhua totuuttaan avoimesti, rehellisesti, selkeästi ja pelkäämättä. Ei valtapelejä. Aa, se näyttää ensin vähän oudolta, vähän kummalliselta. Mutta sitten se tuo suurta helpotuksen tunnetta.
 
Missä olimmekaan? Olimme … ai niin, oman tahtonsa tekemisessä. Tehkää itse, mitä tahdotte.
 
- Numero 5
 
Seuraava on minä, et sinä. "Minä" pilkku "et sinä".
 
LINDA: Muuten, olen huutanut, koska Edith-parka ei voi olla täällä.
 
ADAMUS: Ai, hyvä, hyvä. Kiitos. Edithin sijainen. Tee itse, mitä tahdot. (He kikattavat) Älä tee, mitä Edith tahtoo.
 
Seuraava - minä, et sinä. Tämä teidän on erittäin tärkeää, erittäin tärkeää oivaltaa ja kyse on vain perspektiivin vaihtamisesta.
 
Teillä on riita ystävän kanssa tai ns. ystävän kanssa. Teillä on riita ja "Sinä teit tämän minulle! Ja sinä teitä tuon! Ja sinä aina …" Ja näin ihmiset puhuvat. Se on heidän tietoisuus- ja todellisuustasonsa. "Sinä teit tämän!" Ja muuten, te teette sitä, rakas shaumbra.
 
Mestari puhuu vain "minä". "Minä nautin, kun kaikki on rauhallista. Minä nautin talosta, omasta talostani, tällaisena. Minä nautin, kun ei ole tuota kovalla pauhaavaa musiikkia. Minä nautin käydä ravintolassa." Ei "Sinä et koskaan vie minua ulos syömään" tai "Sinä teet aina tätä ja tätä minulle." Mestari puhuu ainoastaan minuna. Kyse ei ole sinusta. Kyse ei ole sanomisesta jollekin toiselle, koska sillä hetkellä kun alatte tehdä sitä, "Sinä et koskaan kuuntele minua" - …
 
LINDA: Mitä!? (Adamus naureskelee ja yleisö nauraa)
 
ADAMUS: "Sinä et koskaan tee, mitä minä sanon. Sinä et välitä minusta. Sinä et rakasta minua. Sinä olet ollut tällainen aina." Näettekö? Näettekö tämän energian? Se on valtaa ja se on projisointia.
 
Mestarissa on kyse minusta. "Minä pidän mukavasta takkatulesta ja makaamisesta karhuntaljalla alasti juoden viiniä." Kanavoin yhtä teistä. Kyse ei ole minusta. (Naurua)
 
Ja riippumatta siitä, sanotteko nuo sanat vai tunnetteko sen vain sisällänne - sitä ei tarvitse sanoa - se muuttaa tilanteen dynamiikkaa. Ensinnäkin se pitää teidät sisällänne, koska sillä hetkellä kun alatte sanoa toiselle ihmiselle: "No, sinä teit tämän" tai "Sinä teit tuon", yhtäkkiä ette enää ole "minä olen" -olemuksessa. Olette "hän on" -olemuksessa. Silloin kun pysytte "minä olen" -olemuksessa - "Minä en pidä liikenteessä istumisesta. Minä pidä lomista Kauailla" eikä "Sinä et koskaan vie minua minnekään" - se muuttaa dynamiikan täysin.
 
Alatte olla tietoinen siitä, miten usein teette tuon "sinä"-jutun, projisoinnin, erityisesti lähimpien ihmistenne kanssa, mutta myös töissä. Ilmaiskaa se, mitä te haluatte, mitä te valitsette. Kyse on minusta, ei sinusta. (Joku sanoo "hmm") Hmm.
 
Kunnolla syvään henkeä tälle, kyllä.
 
Ja se on vähän kiusalista ensin, koska on taipumusta käydä päälle, heittää takaisin toiselle. Silloin pelaatte valtapeliä. Silloin ette ole enää "minä olen" -olemuksessa.
 
Minä - minä nautin olla täällä kanssanne. Tarkoitan, että oikeasti nautin. Todella.
 
- Numero 6
 
Seuraavana listalla. Mestari kykenee - te kykenette - seitsemään tietoisuustasoon samanaikaisesti. Olette toimineet yhdellä tai kahdella. Olette joskus tietoinen siitä, että istutte täällä tai kuuntelette. Olette tietoinen siitä, onko huoneessa lämmitys. Olette tietoinen huoneen melutasosta, onko liian meluisaa. Ja olette jokseenkin tietoinen siitä, että seison tässä puhumassa.
 
Useimmat ihmiset ovat siis tietoisia oikeastaan yhdestä ja puolesta, kenties kahdesta tasosta kerrallaan, ja siihen heidät on ohjelmoitu.
 
Te voitte tästä lähtien olla tietoinen seitsemällä tasolla. En puhu seitsemästä ulottuvuudesta. Puhun siitä, että voitte tiedostaa seitsemän asiaa samaan aikaan. Teidän ei tarvitse siirtää huomiotanne Lindasta minuun, meluun huoneen takaosassa, yleisvaloihin ja takkaan, koska se on yksittäistä. Kierrätte vain ympäri ja fokusoidutte uudestaan.
 
Voitte olla tietoinen seitsemästä tasosta samanaikaisesti. Miten teette sen? Sallimalla. Ehdottomasti.
 
Jos te … Ai, laita vain "seitsemän tietoisuustasoa" (Lindalle).
 
LINDA: Ne kaikkiko? Seitsemän tasoa.
 
ADAMUS: Luulisin, että paperia on lisää. (Naurua) Luulisin … kyllä on. (Adamus naureskelee)
 
Voitte tiedostaa seitsemän tasoa koska tahansa. Ja taas kerran, teette sen vain sallimalla. Se on itse asiassa luonnollista. Todellisuudessa voisitte yltää satoihin, mutta pidetään se vain seitsemässä nyt.
 
Mieli pakahtuu ensin ja se on yksi syy, miksi sanon teillä olevan näitä unohdusjaksoja, koska alatte jo tuntea sen ja mieli menee sykkyrään. Mutta se pääsee ajan tasalle. Yksi asia mielessä on, että se on hyvin sopeutuva. Se sopeutuu nopeasti. Se on osa sen selviytymisvaistoa. Se on osa egon vahvistamista. Mutta se pääsee siitä yli hyvin pian.
 
Seitsemän eri tasoa. Se on vähän hämmentävää ensin, koska yritätte saada ne läpi täältä (pää). Yritätte olla tietoinen niistä korvien, silmien, nenän, makuaistin ja ihon, viiden ihmisaistin, kautta, mutta yhtäkkiä oivallatte, että saatte ne täällä (koko itse), ja kaikki tulevat samaan aikaan. Niitä ei tarvitse suodattaa tai prosessoida mielen järjestelmien kautta.
 
Tulette tietoiseksi … Sanotaanpa, että ajatte autolla tietä pitkin. Tulette tietoiseksi ajamiskokemuksesta, tulette tietoiseksi kommunikoinnista olentojen kanssa - ei-fyysisten olentojen kanssa. Tulette tietoiseksi siitä, miten tietty energiamalli virtaa yhtäkkiä teihin, koska olette kutsuneet sitä. Tulette tietoiseksi siitä, miten keho vapauttaa yhtäkkiä energioita. Ja monia muita asioita - kaikki samanaikaisesti.
 
Ja samaan aikaan tulette tietoiseksi, että tulevaisuuden mahdollisuuskupla tulee teitä kohti. Mieli ei pysty ymmärtämään sitä kovin hyvin nyt, mutta sallimalla pääsette siihen.
 
Tästä seuraavaan kokoontumiseemme saakka, hengitelkää taas hyvin tietoisesti sallien sen. Älkää tehkö sitä mitään juttua, missä sanotte: "Nyt aion testata itseäni. Pystynkö tiedostamaan seitsemän asian tapahtumisen nyt?" Koska se on taas älyllistä. Se on itse asiassa hyvin helppoa. No, tehdäänpä se nyt.
 
Vetäkää kunnolla syvään henkeä ajattelematta mitään … mitä juuri tiukensitte. (Adamus naureskelee) No, tehdään se myöhemmin.
 
Se tapahtuu luonnostaan, koska todellinen jumaluutenne, todellinen "sinä" ei ole rajoitettu viiteen aistin eikä se ole rajoitettu yhteen tai kahteen ajatukseen samanaikaisesti. Se on itse asiassa hyvin, hyvin rajaton. Tämän rajattomuuden on periaatteessa murtauduttava mielen uskomusten läpi - "No, pystyn vain yhteen tai kahteen kerralla." Monet teistä ovat käyneet erilaisia mielenhallintakursseja tai - en tiedä, miten niitä kutsutaan - luomis- tai yltäkylläisyyskursseja - pthyi! - ja niillä opetettiin hyvin kummallisia mielen harjoituksia, ja opitte, etteivät ne toimi, tai epäonnistuitte.
 
Ja itse asiassa siinä tapahtui jonkinlainen haavoittuminen. Ikään kuin: "Voi, en tehnyt sitä oikein". Ei, kurssit eivät olleet oikeita. Ne eivät olleet oikeita teille, koska tulisitte ennemmin tai myöhemmin tilaan tai paikkaan kaukana mielen tuolla puolen.
 
Ei siis mitään ponnistelua näissä seitsemässä tietoisuustasossa. Siinä ei ole mitään harjoitusta. Se on vain sallimista. Sitä tavallaan tapahtuu nyt joka tapauksessa, mutta ette ole vielä tiedostaneet, mitä se on. Tavallaan: "Miksi saan näitä kummallisia tuntemuksia? En tiedä, mitä ne ovat, eikä mieleni toimi oikein enää, mutta kuitenkin minusta tuntuu vähän selkeämmältä kuin koskaan ennen" ja sitten ravistatte sen pois.
 
Olette menossa mielen tuolle puolen. Olette tulossa tietoisuuteen. Sitä se on. Ette tarvitse kaikkia näitä muita systeemejä, ohjelmia, harjoituksia tai mitään muuta - tarvitsette vain tietoisuutta. Se on siinä. Se on siinä. Se on kaikki. Se on tietämistä. Siitä kaikki tulee. Kaikki lähtee tietoisuudesta. Kaikki energiat, kaikki elämässänne.
 
Tietoisuus - laitetaan se (Lindalle), se ei ollut listallani, mutta "tietoisuus". Antakaa tietoisuuden olla opastava voima elämässänne. Ja voit käyttää toista paperia (Lindalle). Antakaa tietoisuuden olla tuo opastava voima.
 
Kyse ei ole siitä, että energiat, elämä ja kaikki muu opastavat teitä ja sitten te reagoitte. Kyse on siitä, että annatte tietoisuuden olla opastava voima elämässänne.
 
Okei, syvään henkeä tälle. Täällä on tulossa vähän älyllistä. Huh!! Okei, antaa sen mennä.
 
Nimittäin hauska asia on, että olette tulossa kohtaan, missä ette ajattele enää asioita. Teidän ei tarvitse saada kaikkea aivoihinne. Pysähdytte vain. Muistakaa, muistakaa aina tämä esimerkki, mikä meillä oli aloittaessamme tänään. Haluatteko päästää irti kaikista käsityksistä, mitä luulitte mestarin olevan? Vetäkää syvään henkeä ja näin tulee olemaan. Soittakaa vähän musiikkia. Tanssikaa vähän tai jotain. Juokaa kuppi kahvia ja niin tulee olemaan, ilman työn tekemistä, ilman minkään tekemistä. Se on hämmästyttävää. Okei.
 
Seuraavana listalla. Ai, luulen, että listamme on valmis.
 
Mestarin salliminen
 
Seuraavana listalla on … Tarvitsemme vähän musiikkia tähän, John. Se voi olla hiljaista ja lempeää musiikkia. Okei.
 
Puhumme mestarista. Päästimme irti käsityksistä, mitä mestari on, koska todellinen mestari, todellinen tietoisuus tietoisuudesta on vain odottanut. Ilman valtaa, ilman voimaa, ilman tarvetta tehdä mitään harjoituksia - se on odottanut. Tässä kokemuksessa nyt, musiikin soidessa taustalla, vetäkää kunnolla syvään henkeä ja antakaa tuon todellisen mestarin - sinun ja vain sinun - antakaa sen tulla itseenne.
 
(Hiljainen harppumusiikki alkaa)
 
Se ei ole pyhimys tai henkiopas tai tuo ilkeä ja vanha menneisyyden Jumala.
 
Todellinen mestari … Voi, tämä on vähän liian makeaa. Tota, tämä ei ole shaumbra-musiikkia, ei. (Naurua) Olen pahoillani, John, mutta harppuja?! Ampukaa minua nuolella - huokaus! Ei, ei, ei, ei. Tämä ei ole Adamus-tyyliä, tämä ei ole shaumbra-tyyliä. Shaumbra-tyyliä.
 
Kokeillaanpa uudestaan. John vain sekoilee kanssani.
 
(Erilainen musiikki alkaa, Aldon "Close to You")
 
Okei, nyt on hyvä. Okei, okei.
 
Anna tuon todellisen mestarin tulla sinuun ilman voimaa. Nimittäin tapahtuu hyvin usein niin, että kun ajattelet: "Okei, mitä minun täytyy tehdä", sinulla on odotus. Odotat jotain reaktioita, odotat jonkin valtaavan sinut. Haluat tavallaan huumautua älyllisesti, haluat tuon kemikaalivapautuksen aivoissa, mikä antaa sinulle väliaikaista innostusta. Sitä ei tapahdu. Sitä ei ole tarkoitus tapahtua.
 
Koska antaessasi tuon todellisen mestarin tulla sinuun, siinä ei ole mitään vanhaa dynamiikkaa. Se ei anna sinulle tuota pientä väliaikaista huumetta, mitä olet tottunut antamaan itsellesi. Tiedän, että se oli tärkeää, se oli todella kivaa, mutta se oli tavallaan keinotekoista. Anna sen nyt vain tulla sinuun.
 
Sillä ei ole valtaa tai voimaa, mutta se on siinä. Et voi ajatella tietäsi siihen.
 
Kyse ei ole uskomuksista. Uskomukset ovat oikeastaan mielen rakenne, missä on valtakuorrutus. Ei ole kyse uskomuksista. On kyse vain sallimisesta.
 
Tuo todellinen mestari … Muista, että päästimme irti vanhoista mestarikäsityksistä, mutta nyt todellinen mestari tulee sisään.
 
Sanon "tulee sisään", mutta se on aina ollut siellä. Mutta se ei ollut integroitu. Miksi? Koska etsit tätä mestaria tai Jumalaa tai kultaenkeliä tai suurta ja voimakasta olentoa etkä löytänyt sitä, koska se ei ole sitä.
 
Etsit jotain - voitaisiin sanoa - tavallaan pelastamaan itsesi, jotain antamaan sinulle lisää valtaa/voimaa. Et ehkä ajatellut asiaa koskaan niin, mutta etsit jotain suurempaa. Ja tosiasia on, ettei jumaluus tai Henki tai "minä olen" ole sitä. Se ei sisällä mitään sellaista.
 
Mutta kuitenkin ne jotka etsivät valtaa ja voimakasta Jumalaa, voimakkaita enkeleitä, he etsivät tätä asiaa, mistä puhun nyt, koska he luulevat sillä olevan valtaa/voimaa. He luulevat, että se antaa heille suuruutta ja mahtavuutta. He luulevat sen pelastavan heidät. Niinpä he etsivät sitä eivätkä löydä.
 
Mutta sinä annat sen tulla sisään tässä sallimisen tilassa, tässä mestarina olemisen tilassa.
 
(Tauko)
 
Aiemmin monet teistä ovat sanoneet: "Voi, en ole kovin hyvä tekemään tätä, koska en koskaan tunne mitään." Ei ole mitään tunnetta tai mikä voitaisiin määritellä sen tuntemiseksi. Ei ole salamointia ja sitten kaikki yhtäkkiä jonkinlaista nirvanaa. Ei ole, koska ne olivat vanhaa mielen ja vallan käsittelyä.
 
Tämä - tämä on todellista. Se on mestarin sallimista.
 
Vedä kunnolla syvään henkeä.
 
Ja taaskin sanon, että jos sanot itsellesi: "No, en saa mitään. En tunne mitään", vedä vain kunnolla syvään henkeä, koska se ei ole sellaista, se ei tule sisään sillä tavalla, kuin ajattelit. Mutta se on siinä.
 
Okei. Musiikki riittää, kiitos.
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä.
 
Eteenpäin meneminen
 
Seuraavana listalla. Menemme mielenkiintoisiin paikkoihin eikä siinä ole kyse kovin paljon opettamisesta, kuten sanoin, vaan enemmän kokemisesta. Annatte itsenne alkaa kokea tuon sisäisen mestarinne.
 
On mielenkiintoista, että erityisesti kolmen viime viikon aikana jotkut ovat pudonneet pois. He puhuivat mestarina olemisesta ja he keksivät paljon tekosyitä ja he jäivät pois. Ja se on hyvä asia. Ja kuka tahansa joka kuuntelee - jos et ole varma, jos sanot itsellesi: "No, en tiedä. Mitä saan tästä kaikesta? Millaisia valtajuttuja?", on ok lähteä. Todella on, koska haluamme pitää energiat puhtaina ja selkeinä. Emme halua - minä en halua - paljon ylimääräistä kuormaa tälle matkalle. On helpompaa työskennellä hyvin pienen ryhmän kanssa, joka on sitoutunut todella "minä olen" -olemukseensa, kuin suuren ryhmän, joka pelaa pelejä, etsii jonkinlaisia valtajuttuja tai käyttää tätä vain saadakseen muuta ajateltavaa jokapäiväisessä elämässään.
 
On siis ollut paljon valikoitumista. Koko pinssijuttu oli hämmästyttävä, rakkaat ystävät. Hämmästyttävää se tyrmistys, mitä se aiheutti joka puolella, henkilökunnasta alkaen. "Mitä teemme tämän kanssa?! Adamus antaa pois koko talon!" Ehdottomasti, ehdottomasti. (Muutama naurahdus) Heidän täytyi tuntea, oliko se todella oikein. Mielessään he sanoivat: "Mitä helvettiä Adamus oikein tekee?" tai "Tyypillistä Adamusta", mutta kyse oli siitä, että he tunnustelivat, onko se oikein. Onko siinä tolkkua?
 
Ja tietysti Crimson Circlen henkilöstö hyppäsi toteuttamaan sitä. Upeaa työtä heiltä.
 
Ja tietysti tehdessään kaikkea tätä he sanoivat itselleen, miten Adamus voi tehdä tämän aikana, kun kulissien takana puhutaan ns. studion hankkimisesta, mikä on hyvin kallis, hyvin kallis. Paikan luomisesta, jottei heidän tarvitse jatkuvasti raahata laitteita. Tilan luomisesta, jotta he voivat tehdä nettilähetyksen hetkessä, tarvitsematta valmistautua viikkoja tai kuukausia, vaan voimme yhdistyä hetken varoitusajalla, minkä tulemme tekemään, mikä meidän täytyy tehdä toisinaan.
 
Siis kaikki tämä ja nyt he huomaavat olevansa 30000 dollaria velkaa pinsseistä. (Adamus naureskelee) Kolmekymmentätuhatta dollaria pinssien ostamisesta ja toimittamisesta ja he pudistelevat päätään sanoen: "Miksi? Miksi juuri nyt?"
 
Miksi? No, ensinnäkin oli aika saada selville, kuka oikeasti on menossa eteenpäin. Se ei ole oleellista, saitteko pinssin vai ette, vaan oli oleellista sanoa: "Oletko valmis?" Pinssi oli tavallaan vähän häiriötekijä, koska silloin ajattelitte "pinssi vai ei pinssiä" ja olitte levottomia siitä. Vähän häiriötekijä, mutta se sai teidät myös sanomaan: "Olenko oikeasti valmis?", koska eteenpäin meneminen on erilaista. Se muuttaa suhteiden luonnetta, pelejä, työpaikkoja, yltäkylläisyyttä, terveyttä ja kaikkia noita asioita.
 
Ja vaikka sanotte, että te ette halua noita asioita - olla rahaton tai sairas - niin te haluatte, koska muuten ette tekisi sitä. Se on näin yksinkertaista. Niinpä silloin kun teidän on tehtävä tietoinen valinta tietoisuudesta ja sanottava: "No, aion mennä eteenpäin" - kuten pinssiesimerkissä teidän täytyi sanoa: "No, olenko valmis tähän pinssiin?" riippumatta siitä, tilaisitteko sellaisen vai otitteko sen vastaan energeettisesti - siinä oli kyse valinnan tekemisestä. Siinä oli kyse eteenpäin menemisestä.
 
Meillä on siis ryhmä, mikä menee eteenpäin mestareina. Puhumme mestareina, leikimme mestareina ja luomme mestareina.
 
Tämän ryhmän, shaumbran, ryhmänä, on aika saada koti. Saada koti. Ei enää joukko vaeltelevia mustalaisia, jotka kulkevat paikasta toiseen, vaan aika saada koti.
 
On ollut puhetta, kysymyksiä aiemmin toisten paikkojen, toisten keskusten hankkimisesta eikä mikään ole ollut tarkoituksenmukainen ennen tätä. Siis tämä tulee vuoden ensimmäisenä asiana ja kaikki muu menee sen mukaan.
 
Niinpä rakkaat ystäväni, pyydän shaumbraa, pyydän Crimson Circlen henkilökuntaa luomaan tämän. Sen pitäisi olla suhteellisen yksinkertainen luomus. Sen ei pitäisi vaatia paljon työtä tai paljon aikaa tai paljon rahaa. Kyse on vain sen luomisesta. Pyydän siis tätä keskusta.
 
Ja uskon, että kutsutte sitä, henkilökunta kutsuu sitä, "Crimson Circlen yhteyskeskukseksi" - video/tekninen studio, mutta myös "kokoontumispaikka" - en pidä sanasta - mutta kokoontumispaikka. Paikka missä on viestejä, keskusteluja, mutta kyllä - pidättele kärsimystäsi (Lindalle) - paikka minne voitte tulla tanssimaan, nauttimaan elämästä ja olemaan yhdessä. Minun sanojani, ehdottomasti.
 
Esimerkkinä tästä meillä on kuva, mikä näyttää unelman keskuksesta ja … Antamaan vain teille hyvän kuvan … Anna mennä. (Tauko, kuvan lataaminen kestää) Öhöm, se olisi eteenpäin menemistä. (Vähän kikatusta, sitten paljon naurua, kun ilmestyy kuva, mikä näyttää sadun linnalta) Voi, olen pahoillani, tuo on, tuo on … Se on minun keskukseni! Se on minun taloni. (Naurua ja vähän taputuksia) Minun taloni näyttää enemmän tällaiselta! (Ilmestyy kuva uudesta keskuksesta) Tällainen. (Yleisö vastaa "oi!" ja "vau!" ja vähän taputuksia)
 
Tämä on siis paikka, koti. Ja tämä on yksi asia mestarilla. Jokainen teistä tarvitsee ja jokaisella teistä pitäisi olla koti. Se ei merkitse, että teidän välttämättä tarvitsee omistaa se, jos olette sitä vastaan, mutta on paikka, mikä on oikeasti teidän. Jotkut teistä asuvat edelleen vanhempiensa luona, öhöm - mutta jotkut teistä elävät toisten kanssa, jotka eivät ole kovin samanmielisiä. Jotkut teistä asuvat toisten nurkissa. Tai jotkut teistä ajattelevat, että autonne takapenkki on kiva koti. Ei enää. En siedä mestareita, jotka elävät autonsa takaosassa, ellei se ole todella valtava auto. Mutta silloin ette pystyisi ajamaan sillä - se on niin suuri. Se ei sopisi tielle. En vain aio sietää sitä - ja toisten nurkissa asumista tietämättä, minne menette seuraavaksi. Sen kaiken on aika loppua, myös Crimson Circlellä, tällä järjestöllä. Tarvitsette paikan. Käytämme tätä mallina ja se on vain esimerkki.
 
Siis tässä on sopimus, mestarit - itse asiassa tavallaan ensimmäinen mielenkiintoinen oppitunti ilmentämisessä ja yltäkylläisyydessä - se on 44 dollaria teiltä kaikilta.
 
Jos joku teistä sanoo itselleen: "No, nyt he haluavat rahani", lähde heti paikalla. Sano vain "hyvästi" nyt. Ulos!
 
Jos te muut ette jostain syystä halua tehdä sitä, se on ok. Tehkää vain valinta - kyllä vai ei. Ei mitään puhetta tai keskustelua. Jos se ei ole teitä varten nyt, jos se ei tunnu oikealta, älkää tehkö sitä. Jos se tuntuu oikealta, tehkää se. Neljäkymmentäneljä dollaria per mestari eteenpäin menemisestä. Meidän ei tarvitse edes stressata henkilökuntaa tällä.
 
Luomme tämän keskuksen. Saamme sen toimimaan välittömästi. Henkilökunta puhui itse asiassa varasuunnitelmista - "Mitä tapahtuu, jos tämä ei toimi?" - eikä sitä edes harkita. Ei harkita. Tämä luodaan ja lähdemme liikkeelle.
 
Seuraavaksi. Ensimmäinen kurssi, tavallinen nettikurssi mikä opetetaan tässä keskuksessa … Ja muuten, nyt tulee kysymyksiä - voi, kysymyksiä kaikkialta. Niitä tulee sähköpostilla. Niitä on kaikkialla. Kyllä, se voi olla enemmän kuin 44. En välitä, mutta 44 tai enemmän.
 
Toiseksi [Crimson Circle] enkelit. Sanotaan, että jos on jo enkeli: "Täytyykö minun silti tehdä se?" En välitä! Tee se, älä tee sitä. Se on sinun päätöksesi. Se on "kyllä" tai "ei".
 
Ensimmäinen kurssi tässä keskuksessa josta tulee episentrumi, shaumbra-massatietoisuuden ydin, on kurssi, minkä henkilökunta on pyytänyt minua pitämään, ja olen viivytellyt. Minulta on kysytty uudestaan ja uudestaan, milloin pidän kurssin … yltäkylläisyydestä!! (Muutamia taputuksia)
 
SART: Jee!
 
ADAMUS: Ja se pidetään siellä ja … (taputuksia ja hurrausta). Ja se on ilmainen! Se on hämmästyttävää. (Linda haukkoo henkeään) Joo, koska olette luoneet keskuksen, voimme puhua oikeasti yltäkylläisyydestä. Voimme selviytyä tuosta ongelmasta. Kaksi ongelmaa joita haluan työstää oitis - yltäkylläisyys, teidän yltäkylläisyytenne.
 
Jos olitte tukehtua 44 dollarista, lähtekää oikeasti. Vannotan lähtemään. Jos ette lähde, minun täytyy hakea Kuthumi ja … (vähän kikatusta) (Yksi yleisön jäsen nousee ylös ja tarjoaa rahaa Adamukselle) Älä anna minulle rahaa … (Adamus naureskelee, yleisö nauraa ja taputtaa) Miten olisi Michelle!! (Adamus naureskelee) No niin …
 
LINDA: Kiitos.
 
ADAMUS: … laitetaanpa aikataulu tälle: helmikuun loppu. Helmikuussa on 28 päivää, joten älkää odottako 30.2. saakka. Jos ette halua tehdä sitä, älkää tehkö. Mestari esiin. Tehkää päätös. (Naurua) Tehkää päätös! Lakatkaa ruikuttamasta siitä! Älkää tehkö sitä, jos ette halua tehdä. Älkää kertoko minulle mitään roskaa. Älkää sanoko, ettei teillä ole sitä tai te ette tiedä. "He pyytävät aina rahaa." He eivät pyydä aina rahaa. Heidän pitäisi! He eivät pyydä! Mikä heissä on vikana? Nyt minä pyydän sitä. Todella yksinkertaista.
 
Ensimmäinen kurssi - nettikurssi muu kuin shoud - mikä opetetaan siellä, on yltäkylläisyydestä. Tajuatteko?! Onko siinä tolkkua? Hienoa.
 
Sen jälkeen menemme toiseen ongelmaani, mikä on teidän biologianne. Teemme vähän työtä siinä ja se tulee tuosta paikasta. Ei enää vaeltelevia mustalaisia, jotka yrittävät löytää halpoja hotellihuoneita (Adamus naureskelee) - tanssisaleja, kokoustiloja hotellista, joo.
 
On siis aika mennä eteenpäin. On vain aika, okei?
 
Vedetään syvään henkeä tälle. Hyvä, kiitos. (Yleisö taputtaa ja hurraa)
 
Ja voisimmeko saada tuon seuraavan dian, kiitos. Jos mietitte: "Mistä löydän tämän? Miten teen tämän?", se on panos. Se ei ole lahjoitus. Pthyi! lahjoituksille ja osallistumiselle. Tämä on panos! Se on energiaa. Täältä löydätte sen …
 
MICHELLE: Crimson Circlen nettisivuilta.
 
ADAMUS: Antaisitko hänelle mikrofonin, kiitos, jotta hän voi selittää. Miten siis voitte löytää paikan, missä antaa panoksenne?
 
MICHELLE: Jos menee Crimson Circlen nettisivuille - www.crimsoncircle.com - tai kauppaan - store.crimsoncircle.com - se ei voi mennä ohi. Se on ympäri kotisivuja.
 
ADAMUS: Hyvä, hyvä. Klikatkaa sitä, mestari esiin ja toteutetaan tämä. Okei. Hyvä, kiitos, kiitos, kiitos. (Lisää yleisön hurrausta ja taputusta)
 
Okei, rakas shaumbra, se oli tässä tältä päivältä. Tulemme jatkamaan. Voitteko - ajattelematta - tuntea, miten energia muuttui, liikkui ja pomppi koko päivän? (Yleisö sanoo "kyllä") Voi, kyllä! Ja ottakaa tämä huomioon itsellänne - paikka teille. Aion vaatia sitä. Teillä on kotipesä, jotain mikä on teidän, jotain mikä tuntuu oikeata. Se on erittäin tärkeää tässä työssä.
 
Yltäkylläisyys, biologia ja kotipesä - ne ovat erittäin tärkeitä.
 
Siis vedetäänpä sille syvään henkeä mestareina.
 
Ja taas kerran, muistakaa, että tämän päivän ensimmäinen harjoitus oli hyvin yksinkertainen. Silloin kun puhutte jostain irtipäästämisestä - on se sitten vanhat käsityksenne mestarina olemisesta, vanhat käsityksenne yltäkylläisyydestä, jotain tällaista - mitä teette? Yo poy el sunto.
 
LINDA: Mitä?!!!
 
ADAMUS: (naureskellen) Yo soy el punto!
 
LINDA: Mitä?!!!
 
ADAMUS: Hänellä oli yksi sellainen … (naureskelua) Yo soy el punto. Yo poy el sunto? (Adamus naureskelee)
 
LINDA: Ole varovainen.
 
ADAMUS: Vetäkää syvään henkeä. Soittakaa vähän musiikkia. Tanssikaa vähän. Mitä tahansa. Menkää pois mielestänne. Vain sallikaa.
 
Ja sitten muistakaa, että vaikka mikä olisi …
 
ADAMUS JA YLEISÖ: … kaikki on hyvin koko luomakunnassa.
 
ADAMUS: Odotan innolla puhumista teille yltäkylläisyystapaamisessa uudessa keskuksessa! Kiitos. (Yleisö taputtaa ja hurraa)