CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Serien om Oppdagelse

SHOUD 6: “Oppdagelse 6”
av ADAMUS, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert i Crimson Circle
1.februar 2014
www.crimsoncircle.com

 

Oversatt av: Gunn Remø

Korrektur: Evy Finjord Heggelund

Innlagt av: Inge Klokkeide

 

 

Jeg Er den Jeg Er, Adamus av Suverent Domene.

 

Adamus, en Mester blant Mestere.

 

Ahh! Det har jeg ventet lenge på å få si. Ikke lenger læreren. Til tider en guide, til tider et speil, men ikke lenger læreren. Bare en mester blant Mestere.

 

La oss trekke pusten godt og dypt.

 

For en fantastisk, fantastisk tid. Åh, Cauldre ber meg om å ikke si fantastisk lenger, men i dette øyeblikket finnes det ikke noe bedre ord.Hva er en Mester?

 

Så det får fram spørsmålet; hva er en Mester? Hva er en Mester? Dere har hatt en masse forestillinger og konsepter og tro. Dere har sett på andre som kanskje er Mestere. Dere har hatt eksempler på antatte Mestere for hundrevis, tusenvis av år siden. Men hva er en Mester?

 

En Mester er en som er bevisst på bevisstheten sin. De er bevisste. Det er stort sett det hele. Stort sett det hele. De er bevisste. Dere kan bruke en masse andre ord, opplyste og alt mulig annet, men det er egentlig bevisstheten.

 

De fleste mennesker vet at de lever. Selv om de desperat prøver å ha følelser i livene sine, liv i livene sine, vet de at de lever gjennom lidelsen sin, gjennom mangelen sin, gjennom ting de ikke har. Å ja, til tider gjennom romanser og kjærlighet og resultater, men stort sett, stort sett er de ikke bevisste på seg selv. De er ikke bevisste på bevisstheten sin.

 

Javisst, de kommer seg opp om morgenen og går gjennom rutinene sine, rutiner som er dypt innprogrammerte, men de stopper aldri opp – i alle fall sjelden – og sier; «Ah, jeg eksisterer. Jeg Er. Jeg Er.»

 

Mesterne – Mesterne vet at de er bevisst, bevisst på bevisstheten sin. Så enkelt er det. En enkle, enkel bevissthet – «Jeg Er. Jeg eksisterer. Her er jeg, ingenting annet spiller noen rolle. Ikke det som kom før meg, ikke det som skjedde i et annet liv, ikke det som skjedde i går. Det spiller ingen rolle. Jeg Er i dette øyeblikket.» Det er en Mester.

 

Og så godt det er å henvende seg til dere som Mestere. Og det første jeg vil gjøre når vi går fremover på den nye reisen vår, er å fullstendig forløse alle konsepter, forestillinger, tanker og tro dere har hatt om hva en Mester var, for det kommer fra det gamle sinnet. Det kom fra gamle arketypiske energier, gamle eksempler, mentorer. Det er ikke det dere kommer til å være. Dere kommer ikke til å være som Yeshua. Dere kommer ikke til å være som noen av de andre Mestrene. Dere er de Nye Energi Mestrene.

 

Og selv om dere ikke føler det akkurat nå, selv om dere har tvil og stiller spørsmålstegn ved det, selv om dere tenker; “Vel, jeg kommer kanskje dit. Jeg er kanskje litt Mester. Jeg er kanskje 42% Mester akkurat nå,» så lat som om. Som jeg har sagt, bare spill det, for det er en energidynamikk assosiert med bevissthet som beveger energiene, stiller dem opp mot dere. Dere bare begynner å oppføre dere som en Mester. Dere begynner å handle i bevissthet, og da er det der.

 

Det første jeg gjerne vil gjøre, er at vi forløser alle tidligere konsepter om det dere trodde en Mester var, for det kommer ikke til å bli slik. Det kommer til å bli veldig, veldig annerledes for dere alle. Konseptene deres om en Mester kom fra et gammelt sted, kom fra et mentalt sted, kom fra et sted av makt, og det er noe vi skal legge bak oss.

 

Så vær så snill, trekk pusten dypt når vi går inn i forløsningen av mesterskap. La oss legge bak oss alt det dere trodde en Mester var. Alle forestillinger og drømmer dere har hatt om hva mesterskap var, alle konsepter, alle tanker om Mestere. La oss tørke det av tavla – la oss ta det helt bort nå – og ikke prøve å fylle den med annet enn det som kommer naturlig.

 

Trekk pusten godt og dypt og føl inn i dette.

 

Hvordan forløser dere det dere trodde var en Mester? Vel, dere bare gjør det. Jeg kaller det bare å gå til det neste punktet. «Yo Soy El Punto. Jeg er punktet.» I det øyeblikk du velger det, blir du det. «Yo soy El Punto. Jeg er dette nå.» (knips!) Dere tenker ikke på hvordan dere skal komme dere dit. Dere lurer ikke på om dere kom dere dit. Dere stiller ikke spørsmål om det har noen verdi å komme dere dit. Dere lurer ikke på om dere har evne eller talent for det. «Yo Soy El Punto. Jeg er dette punktet. Jeg blir det.” Så vi bare blir forløsningen. Vi gjør det ved å dempe lysene, og vi gjør det ved å spille litt musikk. Musikk som dere kan føle, ikke bare høre med ørene deres, men dere kan føle den i alle deler.

 

Åh, la oss begynne. En forløsning.

 

(lang pause, mens musikken spiller; Che by MNO)

 

Fint. God og dyp pust.

 

Jeg vil at dere skal huske dette som et klassisk eksempel på hvor vi skal. Dere velger noe – forløser alle konseptene dere har hatt om det å være Mester – dere går og gjør noe i fem minutter, lytter til litt musikk, tar en kopp kaffe, et glass vin, kommer dere ut av hodet, og tillater det å skje – knips! – bare slik.

 

LINDA: Vil du ha kaffe?

 

ADAMUS: Det var det neste spørsmålet mitt. Ja. (latter) Med fløte takk.

 

Så enkelt er det. Hvis dere gjør det vanskeligere, påfører dere egentlig dere selv lidelse som det ikke er behov for. Hvis dere må tenke på det, holder dere dere selv tilbake. Det er så enkelt. «Jeg velger å forløse alt jeg visste eller trodde om det å være Mester for å kunne gå rent og klart fremover.» Gå og gjør noe i et par minutter. Lytt til litt musikk. Det behøver ikke å være new age, noe dette åpenbart ikke var. Det behøver ikke å være klassisk. Det behøver ikke å være healingmusikk. Gjør noe du liker.

 

Vel, mens musikken spiller, vær bevisst – noe noen av dere var – på de tankene som ruller gjennom sinnet. Du er bare klar over dem. Du bedømmer dem ikke, prøver ikke å blokkere dem, prøver ikke å forandre dem for å gjøre dem gode, blir ikke sinte på dere selv for at tankene går gjennom. Men bare vær klar over det, bevisste på det – «Åh, tanker går gjennom.»

 

Noen av dere hadde; “Hva i... foregår her? Hvorfor spiller han dette? Er det noe hemmelig som er programmert inn i musikken? (latter) Er denne stemmen i musikken… er det Adamus? Prøver han å si…» Trekk pusten dypt. Trekk pusten dypt. Du har allerede gjort valget. La nå deg selv realisere det.

 

I løpet av disse fem-og-noe minuttene musikken spilte, var det en utrolig utrensing av de gamle energiene om hva en Mester var for å nå gi rom for hva Ny Energi Mesteren vil være. Så enkelt er det. Det var ingenting spesielt ved musikken. Det var bare en mulighet for at energiene kunne om-oppstille seg, en mulighet for at det kunne skje litt utskylling av noen gamle trossystemer. Det var det hele. Dette er det klassiske eksempelet.

 

Jeg ba om at musikken ble spilt veldig høyt. Noen av dere syntes kanskje det var litt for høyt. Ahh, det rister løst litt ting slik at de kan flyte gjennom. Men det er så enkelt. (Adamus drikker litt kaffe) Hm. Vanlig fløte, ikke denne søte vaniljen. Mm, nei, bare helt vanlig.

 

LINDA: Å, for all del, du vil vel ikke ha noe søtt.

 

ADAMUS: For mye allerede. Det ville ha overbelastet kretsene.Legemliggjorte Mestere

 

Shaumbra, det er derfor dere er her. Dere valgte å være her i dette livet som legemliggjort bevissthet. Legemliggjort bevissthet. Det er det hele. Legemliggjort bevissthet. Etter mange, mange, mange, mange liv med å være i sinnet, mange liv med å ha makt, valgte dere å være her som legemliggjort bevissthet.

 

Dere trenger ikke makt lenger. Den vil være overalt rundt dere. Dere vil til tider føle den, og en del av dere vil til tider fremdeles prøve å ha makt igjen. Men dere trenger den aldri mer.

 

Dere vil oppdage at det finnes noe langt større enn sinnet eller intelligens. Det kalles viten. Det har alltid vært der, men det har vært tildekket. Det er dit vi skal. Sinnet vil fremdeles fungere. Sinnet vil fremdeles fungere frem til et visst punkt, men vi går inn i viten.

 

Det er langt mer effektivt og langt mer gledefullt enn sinnet. Det er dit vi skal mine kjære venner.

 

Har dere lagt merke til de interessante effektene de siste ukene? Dere snakker med noen, jeg vil si at dere befinner dere i den eldre energien og har en samtale eller en diskusjon, og de siste ukene har dere bare glemt alt. Dere bare står der. Sinnet gir fullstendig opp. Du glemmer navnet ditt. Du glemmer hvorfor du snakker med dem, og plutselig er det ingenting som spiller noen rolle. Dere har et av disse øyeblikkene. Javisst.

 

Det er… (Linda kommer med enda en kopp kaffe) Åh, jeg må teste den. (han drikker) Mm. Det er… (han tar en annen kopp) Åh, det er disse greiene som Cauldre drikker.

 

Forvent mer og mer av dette. Det er ingenting galt. Det er helt passende, for vi går utover sinnet. Vi går inn i viten som er så klar og så morsom at dere vil se tilbake på de mentale dagene som kjedelige, trege. Og hele denne intelligensleken, prøve å vite alt, lære… dere er ferdige med å lære fakta og tall, for, for det første, så kan dere ikke lære alt, og for det andre, vil dere oppdage at det ikke passer der vi skal.

 

Logikk fungerer ikke. Vel, fordi dere kjenner til logikk og hvordan dere skal bruke logikk, vil dere til en viss grad være i stand til å bruke det – i passende grad, når dere samarbeider med andre. Men det vil ikke være mer av disse hodelekene. Dere vet hvordan noen av dere går inn i forhandlinger med andre. Dere tror at dere må holde på med en eller annen form for manipulering eller jobbe etter programmet. Den tiden er over. Over. Alt det er mentalt, og dere setter bare mentalt mot mentalt.

 

Dere behøver ikke å forhandle lenger. Alt dere behøver å gjøre, er å trekke pusten dypt og være i vitenen om at det allerede er utarbeidet. Uansett hva den andre personen eller folk gjør i en forhandling – om dere forhandler om et hjem eller en bil eller en jobb eller slike ting, og dere tenker; «Jeg må være kløktig her, for de vil komme mot meg fra sin hemmelige vinkel, og jeg må forsvare meg…» Gi slipp på den tiden. Det er mentalt, og det omfatter makt. Du er et bevissthetsvesen.

 

Når dere jobber med andre, vil dere oppdage en veldig interessant dynamikk. Hvis dere opprettholder Jeg Er Tilstedeværelsen og den dynamikken når dere setter dere ned ved bordet, er forhandlingene allerede gjort for å si det slik. Det er allerede over. Dere har allerede fått det dere kom dit for å få. Og ikke vær redd for å få det, for dere kommer aldri til å be om for mye, og dere kommer aldri til å be om det på andres bekostning. Dere vil oppdage at de bokstavelig talt, og litt metaforisk sagt, kommer til bordet og er der i tjeneste for dere så lenge dere ikke leker denne sinns- og maktleken.

 

Igjen, dere kommer til å bemerke for dere selv, dere kommer til å spørre dere selv hvorfor dere har gjort det så vanskelig, så utfordrende, hvorfor en slik kamp? Det finnes ingen kamper lenger for noen av dere. Ingen kamper mer. (en mobiltelefon med cricket-lyd ringer) Det er en cricket som besøker oss, ja, i hodet hans. Jeg knuser den med det samme. (Adamus humrer mens lyden fortsette, og hun sier «beklager») Det er bare en cricket. Det er jeg sikker på. (litt latter)

 

Ingen kamper mer. Ikke en gang kampene mine med mobiltelefoner. Er ikke det en lettelse? Jo. Ingen problemer. Ingen flere kamper. Ikke noe mer av dette strevet som dere hadde tidligere.

 

Så la oss trekke pusten dypt på det. Utover makt, og utover sinnet. De to viktigste tingene som holdt dere tilbake, og som virkelig, som så sant holder planeten tilbake akkurat nå. Det er ikke behov for det.

 

Å leve et kraftløst liv er en fantastisk – der kom dette ordet igjen – det er en vakker gave til deg selv. Du behøver det ikke. Det finnes ingen kraft/makt i bevissthet, ikke i det hele tatt. Det er eneste som er i bevissthet er klarheten – «jeg eksisterer.»

 

Det er overhodet ingen kraft i energi. Energi er bare noe som er her for å tjene dere. Det er sammenpresset bevissthet. Den er deres. Den er der for å skape de virkeligheter dere velger å skape. Det vanskeligste kommer til å være at dere fremdeler befinner dere i dette riket. Det ville vært annerledes hvis dere var et eller annet sted i deres eget suverene domene. Men hvis dere hadde vært det, hadde dere vært døde.

 

Så det kommer til å bli… en av utfordringene vil være at dere kommer til å se makt og sinn overalt rundt dere, og dere vil ikke en gang huske når dere brukte det. Det er ikke slik at det kommer til å forsvinne eller fordampe. Det vil simpelthen ikke være en faktor lenger.

 

Særlig dette året, vil dere se makt i verden rundt dere, og folk som leker disse lekene. Men den beste måten å håndtere makt på er å ikke ha noen, for de som jobber med kraft og jobber med sinn søker andre som jobber med kraft og jobber med sinn. De vil ikke se dere, med mindre dere er der fordi dere velger det, på grunn av ønsker for skapelsene deres, og da er de der for å tjene dere.

 

Dette er veldig stort. Det er noe som mange av dere ikke er helt komfortable med enda. Men det blir dere når vi går framover.

 

La oss trekke pusten dypt på det.

 

 

Stikkord for Ny Energi Mestere

 

Noen få stikkord, noen få veldig viktige stikkord. Linda, hvis du kan være snill å skrive på tavla. Dette er de grunnleggende stikkordene for Mestrene – de Nye energi Mestrene.

 


~ Nummer 1 

 

Verktøy nummer en, tips, hva dere nå enn vil kalle det, er den viktigste, åh, nødmedisinen dere vil ha til dere selv, for det vil fremdeles være tider med stor intensitet. Men den viktigste nødmedisinen av alle er noe veldig enkelt. Det begynner på «T» (A på engelsk), og det er ikke Adamus. Det er å tillate. Tillate.

 

Jeg vil be dere om å begynne å tillate. Vel, dere kan ikke tvinge dere til å tillate. Dere kan ikke tillate slik dere pleide å meditere, eller noen av dere til og med gjorde når dere pustet. Det ble en disiplin. Dere kan ikke tillate som en disiplin. Det simpelthen er. Tillate er å legge ned motstanden, barrierene, sinnslekene, tankene, forsvarssystemene og mekanismene dere legger rundt dere selv. Gjerdene som dere til og med setter opp i det fysiske energifeltet deres, men også i det mentale energifeltet.

Tillate er bare det. Det er å trekke pusten dypt uten noen om eller men, og bare tillate.

 

Hva er det du tillater? Selvet ditt. Guddommeligheten din. Jeg Er. Du tillater ikke meg. Du tillater ikke Yeshua, Buddha, noen av disse andre vesenene. Du tillater deg selv.

 

Tillate er ikke noe du tenker deg til. Det simpelthen er. Det er dette Yo Soy El Punto – «Jeg tillater. Jeg tillater.”

 

Og når dere gjør det, uten å måtte tenke gjennom det, tillater dere også energiene å tjene dere. Dere tillater at det skjer rensing, for det er en mulighet, en veldig god mulighet for at dere fra tid til annen vil akkumulere dritt-energi. Det er å tillate en åndevask. Men ikke Ånd (Gud), men ånd (din egen).

 

Som Mestere vil dere oppdage den store løgnen om Gud. En stor løgn. Den var mental, og den var makt. Det var den guden som de tilba, som dere tilba og fryktet på samme tid. Den store løgnen. Den sanne Guden, som jeg ikke en gang våger å kalle Gud, men den sanne Ånden, den Evige Ene, er her og der. Men den er ingen kraft.

 

Det er derfor så mange ikke fatter det. De projiserer ut til en gud. De ber til en gud. De ber i kraft. De ber mentalt. De vil aldri føle det. De vil aldri føle guddommeligheten sin, for de gjør det og forventer en respons, en kraft eller noe i sinnet.

 

Ånden, det guddommelige, er alltid der, men ikke når en prøver å lete etter det eller finne det med makt. Det er veldig vakkert, enkelt, elegant der når en slutter å lete i kraft.

 

Så la oss trekke pusten dypt.

 

Tillate er det viktigste verktøyet når dere får problemer, når det stormer rundt dere, når dere befinner dere i opprørt vann – uansett hvilke metaforene dere vil bruke på det. Når dere noen ganger vil gå tilbake, prøve å løse det i sinnet, så trekk pusten dypt og tillat. Ta dere fem minutter. Lytt til litt musikk. Gå en tur, ta en dusj, hva som helst. Tillat. Tillat.

 

Ikke tenk på det. Ikke tenk på om dere tillater på riktig måte heller. Det er bare som det er. Det er veldig enkelt. Hver kveld når dere går til sengs og legger hodet på puta, i stedet for å kjøre alle opptakene av det som skjedde om dagen og hva som vil skje i morgen og alle prosjektene deres, trekk pusten dypt og bare tillat. Det går inn i rommet av det jeg vil kalle alt, men det er ingenting, dette rommet av å simpelthen tillate.

 

Å ja, og dere vil ha en tendens til å si; “Gjør jeg dette riktig?” Trekk pusten dypt. Hvis du må stille spørsmålet – så er det klart at du ikke gjør det riktig. Tillate er enkelhet.

 

Tillate er noe dere ikke har gjort på lenge. Ikke på veldig, veldig lenge. Dere har slåss, kjempet, prøvd å finne ut av ting, ja. Men ikke tillatt. Tillate vil være et av de viktigste verktøyene deres.

 

Trekk pusten godt og dypt inn i å tillate.

 

Husk, dere tillater ikke noe utenfor dere. Dere tillater ikke kosmos eller det guddommelige feminine eller slike ting. Dere tillater ikke noe annet enn dere selv.

 

Dere forstår, det dette egentlig betyr, er at du endelig tillater deg å være deg. Det er det hele.

 

 

~ Nummer 2

 

Neste på tavla. Neste på tavla. Sett – og dette er bare et ord, men la meg først si uttrykket – ikke sett noen sak foran dere selv. Ikke sett noen sak foran dere selv. Så du kan skrive sak.

 

Ikke sett noen sak foran deg. Det finnes ingenting som er større eller mer strålende enn deg. Punktum. Aldri. Det er ingen gud som står foran deg. Den indre Gud, den Guden som jeg Er – den sanne gud, den sanne Ånden – ville aldri sette seg selv foran deg.

 

Så jeg ber deg om å ikke sette noen sak foran deg selv. Ikke det å redde verden. Og dere kommer til å bli fristet, særlig dette neste året, eller de neste to årene. Dere kommer til å bli fristet til å gå inn og gjøre noe, lage prosjekter, gjøre noe. Hvorfor det? Fordi det opptar sinnet. Det får dere til å føle dere vel med dere selv. Dere tror dere gjør det som er riktig for å hjelpe andre. Dere gikk ut av den rollen da dere sluttet å være energiholdere for planeten, da dere virkelig begynte å våkne opp. Og nå handler det om deg. Du er saken din.

 

Det høres litt tøft ut. Noen ville kalle det egoistisk. Men det er den aller største kjærlighetsgaven. Den aller største.

 

Ikke sett noen sak foran deg. Ikke sett grupper, organisasjoner, ikke en gang familien din, barna dine, samfunnstjeneste eller noe som helst annet – ikke sett det foran deg selv. Ikke gjør det mer viktig, for det største du kan gjøre for deg selv, er den bevisste integrasjonen av guddommeligheten din i dette livet. Det er det største. Det var derfor du kom til denne planeten.

 

Du kom ikke til denne planeten for å redde hvalene og delfinene. Som jeg har sagt, andre vil gjøre det. Andre er der dere var for en tid tilbake. De vil oppleve hva tjeneste er. Dere er så visst utover den formen for tjeneste.

 

Det vil komme tider da dere vil føle dere tiltrukket til å bruke veldig mye tid, la oss si på sosiale programmer eller samfunnsprogrammer eller katastrofehjelp eller slikt. Det jeg ber dere om, er å ikke sette dette foran dere selv. Jeg sier ikke at dere ikke skal gjøre det, men ikke sett det foran dere selv.

 

Akkurat nå er det veldig viktig å forstå at det er du som er det viktigste. Du er det viktigste, og det kommer til å føles veldig, veldig egoistisk – til tider veldig egoistisk – å gi så mye til deg selv. Men det er dette som har manglet. Du er det viktigste. Hører du det? Ja.

 

Det er lett å bli distrahert av noe utenfor deg, noen andre, noen andre programmer. Åh, det er veldig lett, og jeg har sett mange som vil-bli Mester gjøre dette. De tror faktisk – fordi de sier det til seg selv tror de at ved å gjøre alt dette arbeidet for alle andre, vil de på en eller annen måte få oppstigningen sin, eller opplystheten sin. Nei. En sann Mester får opplysthet når de setter seg selv foran alt.

 

Høres det merkelig ut? Merkelig, for særlig den katolske kirken og andre religioner har alltid veldig lenge sagt; “Sett gud først, sett familie, samfunn, alt annet først”, men det var intet ‘jeg’ i denne oppstillingen. Det var alt annet.

 

Og jeg blir særlig irritert på det å sette gud først når denne guden var maskulin, maktsyk, mental – alt det Gud, denne Ånden virkelig ikke er. Ikke sett noe foran deg.

 

Og igjen, dere kommer til å bli fristet, åh, veldig, veldig fristet. Jeg sier ikke at dere ikke skal ta dere av barna deres. Men ta dere av dem som Mestere, ikke som foreldre. De er egentlig ikke barna deres, ikke noe mer enn dere var barna til foreldrene deres. Vel, kanskje biologisk, men de eide dere ikke. Det bare føltes slik. (litt latter)

 

 

~ Nummer 3

 

Neste på lista; Ligning. Som jeg snakket om i ProGnost, legg bevissthet inn i ligninga. Vi setter opp ligning, for da blir det A-C-E (på engelsk), dere vet. Eh… ja, greit.

LINDA: Vil du ha “ligning?”

 

ADAMUS: Ligning. Legg bevissthet inn i ligninga. Og dette er veldig enkelt, men de gjør det likevel ikke. Som jeg snakket om i ProGnost, la oss si at det er et problem i livet ditt, uansett hva det er, og du klarer ikke å løse det, du sitter fast – stopp opp en liten stund. Bare virkelig stopp opp en stund. Puff!! Legg inn bevissthet.

 

Vel, hva betyr det? Vel, det betyr å bare stoppe opp en liten stund. Stopp opp en stund, trekk pusten dypt – «Jeg eksisterer, ingenting annet spiller noen rolle. Jeg eksisterer. Jeg Er den Jeg Er.»

 

Det som er typisk, er at dere vil… la oss si at det er et helseproblem. Dere sier; «Åh! Hva skal jeg gjøre nå? Og jeg må gå til lege, og jeg må… og så vil jeg prøve… mens jeg går til lege vil jeg få alternativ behandling. Og så vil jeg drikke alle mulige slags merkelige vann og ta healing medisiner…» Dere kjenner til makyoen.

 

Nei. Stopp opp en liten stund. Dere vet kanskje ikke svaret der oppe (hodet), men svaret er allerede her (på innsiden) når det gjelder denne biologiske balanseringen. Og det betyr kanskje at dere i denne balanseringen vil føle dere sykere et par dager eller et par uker før dere føler dere bedre, men det er en forandring som skjer.

 

Og der er en masse, masse, masse dritt – jeg bruker ordet “dritt” – energi som er i systemet deres akkurat nå, og det vil komme ut. Og vi gjør det så yndefullt som vi på noen måte kan. Der er en masse toksiner. Der er en masse fastlåst energi. Der er en masse ting som ikke er deres. Selv om jeg har oppmuntret dere til å kvitte dere med dem, så er de der. Og vi skal gå gjennom dette Yo Soy El Punto for å kvitte oss med dette.

 

LINDA: Hvor er denne trehesten? (viser til en slide som Geoff viste tidligere på dagen)

 

ADAMUS: Hvis dere ikke… den er rett der, på utsiden. (Linda ler) Gå, gå – du kan gå ut døra. Den er der. Den er klar for deg.

 

Linda spør etter trehesten midt under den dype forelesningen min. (litt latter) Så.

 

Legg bevissthet inn i ligningen når det gjelder alt dere gjør. Og det er ingen disiplin. Det er ikke mentalt. Men hvis dere skal drikke kaffe… (han drikker litt) Dere forstår, jeg legger bare bevissthet inn i den. «Jeg eksisterer mens jeg drikker kaffen min. Jeg er bevisst på at jeg drikker kaffe. Jeg er i bevissthet mens jeg lever.» Så enkelt er det. I bevissthet mens dere lever.

 

Hvor mye av dagen handler om å gå gjennom rutinemessige aktiviteter, om å gjenta ting om og om igjen, om å bare gå inn i mønstrene. Jeg sier ikke at dere med hensikt, med kraft skal prøve å bryte mønstrene, for det har dere prøvd før. Det fungerer ikke så godt. Jeg stirrer ikke på deg Kerri. (Adamus humrer, litt latter) Jeg beundrer bare skjønnheten…

 

KERRI: Ja, det følte jeg.

 

ADAMUS: … skjønnheten i ansiktet ditt, forstår du.

 

KERRI: Ja, jeg …

 

ADAMUS: Å ja, eh. Så dere vil oppdage, eller dere har oppdaget at når dere prøver programmene deres, og “jeg må gå på denne dietten og dette treningsprogrammet eller hvilket program det nå er” for å prøve å bli bedre personer, så fungerer det egentlig ikke så bra, og det ender opp med at dere har det verre med dere selv, slik du nettopp prøvde å si og som jeg ikke lot deg gjøre.

 

Så det er ingen programmer lenger. En Mester har ingen programmer. Det står ikke på lista mi, men det burde det antagelig gjøre. En Mester har ingen programmer. Dere vet, disse «jeg må prøve å nå dette målet. Jeg må gjøre disse tingene.» De har ikke det. Dere trekker pusten dypt, og dere tillater. Det er det hele. Det er det hele.

 

Det får dere inn i bevissthet. I det øyeblikk dere bare tillater, bringer det bevissthet inn i livene deres, inn i maten, og dere behøver ikke å bekymre dere for dietter og hva dere spiser og om dere drikker for mye og røyker for mye eller slike ting. Dere forstår at dere har hele denne strålende – jeg ser ikke på deg Kerri (litt latter) – forstår dere at dere har hatt massevis av dritt som dere har båret rundt på, og jeg antar at dere må ha likt det fram til nå, for, vel, hvis ikke hadde dere ikke båret (carry) på det. Ikke Kerri, men båret på det Kerri. Ker-… vel, der ser dere, det er forvirrende. (litt latter)

 

Så legg bevissthet inn i ligningen, i alt det dere gjør. Ikke som en disiplin, ikke som et program, men som noe gledelig. Dere kan på en måte kombinere en dyp pust, tillate, bevissthet, «Jeg Er, jeg eksisterer.» Drit i alt annet. Det spiller så visst ingen rolle. Jeg mener, det spiller virkelig ingen rolle.

 

Overleggene med hypnose og programmering er veldig sterke, de sliter dere ut, og de har pågått. Ingen eier disse programmene, denne massebevisstheten, de hypnotiske programmene som er i – hva er det dere kaller det – matriksen. Det er ingen som eier dem. Ingen myndigheter, ingen guder, ingen mestergud. Det finnes egentlig ingen mester-gude-raser. De eies ikke av noen konspirasjoner.

 

Myndigheter og konspirasjoner er ikke smarte nok til å opprettholde noen som helst programmer – gode eller dårlige programmer. Det er de bare ikke, og det kommer de ikke til å bli.

 

Konspirasjoner eksisterer på grunn av drama, på grunn av energiernæring og makt. Det er det hele. Det er det hele. Og de av dere som er involvert i konspirasjoner, bør ikke være involvert i Crimson Circle. Punktum. Vi har ikke rom for konspirasjoner av noe slag.

 

Finnes det folk som gjør dumme ting? Ondskapsfulle ting? Ting som er grådige? Så absolutt. Vil det påvirke dere? Så absolutt ikke. Ikke i det hele tatt. La dem leke lekene sine, og la dem ha ofrene sine – det finnes egentlig ingen ofre uansett. La dem bare skremme andre. Gå rett forbi.

 

Det finnes ingen effektive konspirasjoner, og jeg vil ikke gå inn i alle historiene mine nå, men jeg har sett dem komme og jeg har sett dem gå. Og det finnes ingen myndigheter på denne planeten som er smarte nok til å gjøre noe annet enn å samle inn skatter og lage nye lover. Det er det de er eksperter på, men de er så absolutt begrenset til det. De kan ikke lede, de kan ikke bevege, de kan ikke gjøre noe, bortsett fra å samle inn skatt.

 

Det er innebygget i veven i denne matriksen. Ja visst. Selv om lederne og de som jobber for myndighetene har fine håp og ønsker, så er det innebygd i vevningen. Ja, så absolutt. Skatter og lover. Det er det de er flinke til, men loven er ikke deres. Og jeg beveger meg på tynn is her, men skattene er ikke deres.

 

LINDA: Ohh!

 

ADAMUS: Men det skal jeg forklare senere.

 

LINDA: Ohhhh!

 

ADAMUS: Jeg skal forklare det senere.

 

LINDA: Ohhh!

 

ADAMUS: Jeg skal forklare hvordan det faktisk er et veldig strålende smutthull i alle skattesystemer.

 

LINDA: (veldig høyt) Oohhhhhh! (litt latter)

 

ADAMUS: Ja, det er så briljant at dere kommer til å lure på hvorfor dere ikke forsto det før. Jeg skal forklare det, og jeg skal forklare det når jeg forklarer det…

 

LINDA: Eghhhhh!

 

ADAMUS: … om en liten stund. (Adamus humrer) Ja, det er faktisk briljant.

 

Det er de som jobber med disse skattelovene og kodene om og om igjen, og disse smutthullene er rett foran dem, men de ser dem bare ikke. Jeg skal forklare senere. Det blir noe av det morsomme ved å være Mester. Javisst. Å ja, dere vil kysse meg. Dere vil beundre meg. Dere vil gi meg mer kaffe. (litt latter)

 

LINDA: Javel massa! Javel massa!

 

ADAMUS: Eh, “Mester” takk.

 

Så, neste på lista. Åh, Linda, du må skrive mer på lista.

 

LINDA: Hva er galt med deg?

 

ADAMUS: Vel, du må skrive på lista. Men jeg må også ha mer kaffe. Hva skal du gjøre? Gi det til Sandra.

 

Neste på lista. Neste på lista.

 

LINDA: Du klager vel ikke, gjør du vel?

 

ADAMUS: En Mester klager aldri. Det henger sammen med det jeg skulle til å si før det.

 

LINDA: Hva vil du ha på lista?

 

ADAMUS: Det kommer. Det kommer.~ Nummer 4

 

En Mester ordner selv opp. (noen ler høyt) En Mester ordner selv opp. Ordner opp. (Ikke bitching, bidding.)  (mer latter) En Mester ordner selv opp.

 

Vel, det kan virke merkelig, og hva er grunnen til at jeg tar opp dette i den aller første virkelige Shouden om Mestere? Fordi dere har en tendens til, er vant til at andre ordner opp for dere. At andre… dere stoler på at de skal gjøre noe, regner med at de skal gjøre livene deres bedre, stoler på dem når det gjelder skapelsene deres, stoler på dem når det gjelder lykken deres, stoler på at de skal kjempe kampene for dere.

 

En Mester ordner selv opp. De skaper sitt eget liv. De får ikke noen til å forhandle for seg. De får ikke andre til å kjempe kampene deres. De sier ikke til en søster eller en venn; «Kan du snakke med mamma, for, vel, du kommer bedre overens med henne.» Mesteren ordner selv opp.

 

På den måten er energien ekte. På den måten er du tilstede i situasjonen. På den måten blir du ikke involvert i mørket og sumpen i andre folk sitt drama.

 

Jeg vet at det tidligere var tider da dere ville krype sammen. Dere ville ikke bli lagt merke til, så dere fikk andre til å ordne opp for dere. Dere fikk andre til å gjøre ting for dere. Men nå er det på tide å tre fram og ordne opp selv. Ja?

 

Trekk pusten godt og dypt på det.

 

Dere sier; “Vel, jeg tror ikke at jeg noen gang…” Å, joda, det gjorde du. (Adamus humrer) Og det vil dere begynne å huske disse neste kommende dagene. Dere vil få massevis av muligheter til å ordne opp selv.

 

Hva skjer når dere selv ordner opp? Dere befinner dere i en situasjon og tenker; «Åh, jeg har ikke lyst til å være i denne situasjonen. Hvem kan jeg få til å ordne opp for meg?» eller «Hvordan kan jeg krympe sammen, hvordan kan jeg komme meg ut av dette?» Nei. Du trekker pusten godt og dypt. Du er midt oppe i det. Du er midt oppe i det enten det er en storm, metaforisk eller bokstavelig, du befinner deg i andres energetiske utfordringer og maktleker, og du sier; «Åh, jeg vil ikke være her.»

 

Trekk pusten dypt. Du tillater en stund, og du tillater at denne Jeg Er Tilstedeværelsen kommer fram, der det ikke er noen kraft, og du tenker ikke på det, og følg så med på hva som skjer. Følg med på hva som skjer.

 

Dere kommer til å se at de blir sjokkert til å begynne med. De kommer til å føle noe, og det er veldig ukomfortabelt for dem. De kommer til å føle… dere vet hvordan det er, plutselig forandres bare energien i rommet. Alle er… for de er ikke bevisste på bevisstheten sin. De er bevisste, men de er ikke bevisste. De sier ikke til seg selv; «Åh, energien i rommet forandret seg akkurat. Jeg lurer på hvorfor.» Men plutselig oppdager de at de reagerer på en annen måte.

 

Så dere vil være i situasjoner der dere trer ut av dramaet, næringen og kraften, og dere går inn i tillatelse. Bare trekk pusten godt og dypt. Husk denne sangen – ikke alle notene i den, men husk da vi begynte å rense ut – og bruk fem minutter. Gå og gjør noe annet, eller trekke denne dype pusten inn i tillatelsen din. Energien vil forandre seg.

 

Og, fordi de ikke vet hva som nettopp skjedde, men nå reagerer annerledes, vil det frustrere og forvirre dem. Det er da dere trekker pusten dypt og bare blir værende i dette mesterskapet. Og husk, det handler ikke om å psyke dem ut. Hvis noen av dere har tatt NLP, så kvitt dere med det nå. (latter) Seriøst. Seriøst. Det handlet om hvordan en skal bruke kraft for å få mer kraft. Alt dette er bare mental – ikke bare NLP, men alle slike ting – det er bare en masse mental dritt og maktleker. Og dere trenger dem ikke. En ekte Mester behøver ikke å manipulere på noen som helst måte.

 

En Mester er alltid i sannheten sin. De kan snakke sannheten sin åpent, ærlig, klart, og ikke være redde. Ingen maktleker. Ah. Det kommer til å virke merkelig til å begynne med. Men så kommer det til å gi en slik fornemmelse av lettelse.

 

Så, hvor var vi? Vi var… åh, ordne opp. Ordne opp selv.~ Nummer 5

 

Det neste er “jeg, ikke du.” «Jeg» - komma – «ikke du»

 

LINDA: Jeg har forresten skreket litt opp fordi stakkars Edith ikke kunne være her.

 

ADAMUS: Åh, fint, fint. Takk. Midlertidig Edith. Ordne opp selv. (de ler) Ikke ordn opp for Edith.

 

Neste; “Jeg, ikke du.” Dette er det veldig, veldig viktig at dere forstår – veldig viktig – og det er bare et skifte av perspektiv.

 

Så dere har en krangel med en venn, eller det dere kaller en venn, Dere har en krangel, og; “Du gjorde dette mot meg! Og du gjorde det! Og alltid så…» Dere forstår. Og det er slik menneskene snakker. Det er deres bevissthetsnivå og virkelighet. «Du gjorde dette!» Og forresten kjære Shaumbra, det gjør dere.

 

En mester snakker bare om “Jeg”. «Jeg liker at alt er fredfullt. Jeg liker huset, huset mitt, det er slik jeg liker det. Jeg liker at det ikke er så høy og støyende musikk. Jeg liker å gå på restaurant.» Ikke; «Du tar meg aldri med ut for å spise», forstår dere. Eller; «Du gjør alltid sånn og slik mot meg.» Mesteren snakker bare som Jeg. Det handler ikke om deg. Ikke om å fortelle noen andre, for i det øyeblikk dere begynner å gjøre det – «Du hører aldri på meg.»

 

LINDA: Hva!? (Adamus humrer og publikum ler)

 

ADAMUS: “Du gjør aldri som jeg sier. Du bryr deg ikke om meg. Du elsker meg ikke. Du har alltid vært slik.» Forstår dere? Forstår dere energien i det? Det er kraft og det er projisering.

 

Mesteren handler om Jeg. “Jeg liker å ligge naken på et skinn foran peisen og drikke vin.” Jeg kanaliserer en av dere. Det er ikke jeg. (latter)

 

Dere forstår, og enten dere faktisk sier ordene eller bare føler det inne i dere – dere behøver faktisk ikke å si det – så forandrer det dynamikken i situasjonen. For det første så holder det deg inne i deg, for i det øyeblikk du begynner å si til en annen person; «Vel, du gjorde dette», eller «du gjorde det», så er du ikke lenger i Jeg Er. Du er i «de er». Når du holder deg i Jeg, i Jeg Er – «Jeg behøver ikke å sitte i trafikken, Jeg vil på ferie til Kauai», ikke «du tar meg aldri med noe sted» - så forandrer det fullstendig dynamikken.

 

Dere kommer til å bli bevisste på hvor ofte dere gjøre disse “du” greiene – projiserer – og særlig når det gjelder de som står dere nærmest, men også på jobb- Uttrykk det dere ønsker, det dere velger. Det er jeg, ikke du. (noen sier «hm») Hm.

 

Pust godt og dypt på det. Ja.

 

Og det kommer til å være litt merkelig til å begynne med, for det er en tendens til å lange ut, til å kaste det tilbake på andre. Da leker dere makt lek. Da er dere ikke lenger i Jeg Er.

 

Jeg, jeg liker å være her sammen med dere. Jeg mener, jeg gjør virkelig det. Virkelig.~ Nummer 6

 

Neste på lista. En Mester er – du er – i stand til å være i sju nivåer av bevissthet på en gang. Dere har operert på et eller to. Dere er noen ganger bevisste på at dere sitter her eller lytter. Dere er bevisste på at det er varme i rommet. Dere er bevisste på støynivået i et rom hvis det er for mye støy. Og dere er på en måte bevisste på at jeg står her og snakker.

 

Så de fleste mennesker er egentlig bevisste på et og et halvt, kanskje to nivåer om gangen, og det er det de er programmerte til.

 

Dere, og det begynner fra nå av, kan være bevisste på syv nivåer. Vel, jeg snakker ikke om syv dimensjoner. Jeg snakker om at dere kan være bevisste på syv ting samtidig. Ikke måtte skifte oppmerksomheten deres fra meg til Linda til støyen bak i rommet til lysene over hodet og til peisen forstår dere, for det er enkeltvis. Dere går bare rundt og om-fokuserer.

 

Dere kan være bevisste på syv nivåer på en gang. Hvordan gjør dere det? Ved å tillate. Javisst.

 

Hvis du… (til Linda) åh, bare «syv nivåer av bevissthet.»

 

LINDA: Alle sammen? Syv nivåer.

 

ADAMUS: Jeg tror det er mer papir her. (latter) Jeg tror… ja, det er det. (Adamus humrer)

 

Dere kan når som helst være bevisste på syv nivåer. Og igjen, dere bare gjør det gjennom å tillate. Det er faktisk naturlig. Dere kan faktisk gå opp til hundrevis, men la oss holde oss til syv for nå.

 

Sinnet vil komme til å føle seg overveldet til å begynne med, og det er en av grunnene til at jeg sier at dere vil få disse mentale hendelsene da dere glemmer, for dere begynner allerede å føle dette, og sinnet kobler ut. Men det vil ta seg igjen. Sinnet er veldig tilpasningsdyktig. Det tilpasser seg fort. Det er del av overlevelsesinstinktet. Det er del av egoet. Men det vil veldig snart gå utover dette.

 

Syv forskjellige nivået. Det vil være litt forvirrende til å begynne med, for dere vil prøve å fatte det gjennom her (hodet). Dere vil prøve å være bevisste på det gjennom øynene, ørene, nesen, smaken, huden – de fem menneskelige sansene – men plutselig vil dere forstå at dere får alt her inne (hele selvet), og alt kommer inn samtidig. Det behøver ikke å filtreres eller prosesseres gjennom sinnssystemet.

 

Dere kommer til å bli bevisste på – la oss si at du kjører langs veien – dere kommer til å være bevisste på kjøreopplevelsen, dere kommer til å være bevisste på å kommunisere med vesener – ikke-fysiske vesener – på same tid vil dere være bevisste på hvordan et bestemt energimønster plutselig flyter inn til dere, for dere har tilkalt det. Dere vil være bevisste på hvordan kroppen plutselig forløser noen energier, mange andre ting. Alt på samme tid.

 

Og samtidig vil dere være bevisste på en boble av et fremtidige potensiale, som bare kommer mot dere, alt på same tid. Sinnet klarer ikke å håndtere dette så godt akkurat nå, men ved å tillate kommer dere dit.

 

Så, mellom nå og neste samling, igjen, gjør litt bevisst pusting, tillat dette. Og vær så snill, ikke gjør disse greiene som dere sier; «Nå skal jeg teste meg selv. Kan jeg være bevisst på syv ting som skjer akkurat nå?» For igjen, det er mentalt. Det er faktisk veldig lett. Vel, la oss bare gjøre det akkurat nå.

 

 

Trekk pusten godt og dypt, og uten noe tenking i det hele tatt… noe som bare gjør at dere strammer dere til. (Adamus humrer) Vel, vi skal gjøre det senere.

 

Det skjer naturlig, for den sanne guddommeligheten, det sanne deg, er ikke begrenset til fem sanser, og det er ikke begrenset til en eller to tanker samtidig. Det er faktisk veldig, veldig ubegrenset. Denne ubegrensetheten har behov for å bryte gjennom barrierene i den mentale troen – «Vel, jeg kan bare ha en eller to samtidig.» Mange av dere har tatt forskjellige former for sinnskontroll kurs, eller, jeg vet ikke hva dere kaller det – skapelses eller overflods kurser – spytt! – og de lærte dere noen veldig merkelige mentale øvelser, og det dere lærte er at det ikke fungerer, eller at dere mislyktes.

 

Og faktisk så lå det noen sår i dette. Det er som; «Åh, jeg gjorde det ikke riktig.» Nei. Kursene var ikke riktige. De var ikke riktige for dere, for dere skulle før eller senere komme til et sted, et sted langt utover det mentale.

 

Det er overhodet ingen anstrengelser ved disse syv nivåene av bevissthet. Det er ingen disipliner i det. Det handler simpelthen om å tillate. Det skjer på en måte uansett akkurat nå, men dere var ikke helt klar over, eller bevisste på hva det var. Som; «hvorfor får jeg disse merkelige følelsene? Jeg vet ikke hva det er, og sinnet mitt fungerer ikke skikkelig lenger, men jeg føler meg likevel litt klarere enn noensinne før», og så rister dere det av dere.

 

Det som skjer er at dere går utover sinnet. Dere kommer inn i bevissthet. Det er det hele. Dere trenger ikke alle disse andre systemene, programmene, disiplinene og alt annet, bare bevissthet. Det er det hele. Det er det hele. Det er alt. Det er vitenen. Det er der alt kommer fra. Alt springer ut fra bevissthet. Alt kommer derfra. All energi, alt i livene deres.

 

Bevissthet – la oss sette opp det (til Linda), det skulle ikke være på lista mi, men bevissthet – la bevissthet være den ledende kraften i livene deres. Og du kan bruke det andre papirarket. La bevissthet være den ledende kraften.

 

Det er ikke at energiene og livet og alt annet guider dere, og så reagerer dere. Det er at bevissthet er den ledende kraften i livene deres.

 

Greit, pust dypt på det. Det blir litt mentalt her. Puff!! Greit, gi slipp på det.

 

Dere forstår, det morsomme er at dere kommer til det punktet veldig – vel, dere kommer til punktet – da dere ikke lenger tenker på ting. Dere behøver ikke å gå til hjernen med det. Dere bare stopper opp. Husk, husk alltid dette eksempelet da vi begynte i dag. Dere vil gi slipp på konsepter om hva dere trodde en Mester var; trekk pusten dypt, og det blir slik. Spill litt musikk. Dans litt, et eller annet; drikk en kopp kaffe, og det blir slik, uten å jobbe med det. Uten å gjøre noe som helst. Det er fantastisk. Greit.

 

Neste på lista. Åh, jeg tror vi er ferdige med lista.

 

 

Tillate Mesteren

 

Neste på lista er… vi trenger litt musikk til dette John. Det kan bare være litt rolig, myk musikk. Greit.

 

Vi snakker om å være Mester. Vi forløste konseptene om hva en Mester er, for, dere forstår, den sanne Mesteren, den sanne bevisstheten om bevissthet har bare sittet der og ventet. Uten kraft, uten tvang, uten å måtte gjøre øvelser. Den har ventet. Så i denne opplevelsen, med litt musikk i bakgrunnen, trekk pusten godt og dypt, og la den sanne Mesteren – du, og bare du – la det komme til deg.

 

(rolig harpemusikk spilles)

 

Det er ikke en helgen eller en åndelig guide eller en ekkel gammel gud fra fortiden.

 

Den sanne Mesteren… å, dette er litt for søtt. Ehhh, nei, dette er ikke Shaumbra musikk. (latter) Jeg beklager John, men harper? Dere vet, skyt meg med en – (sukk!) – med en pil. Nei, nei, nei, nei. La oss, la oss… dette er ikke Adamus… dette er ikke Shaumbra stil. Shaumbra stil.

 

La oss prøve på nytt. John bare tøyser med meg.

 

(ny musikk spilles; “Close to You” av Aldo)

 

Greit. Vi setter i gang. Ok. Ok.

 

La den sanne Mesteren komme til deg, uten kraft. Dere forstår, det som ofte skjer, er at dere sier; «Greit, hva må jeg gjøre», og dere har disse forventningene, denne ventingen. Dere venter på en eller annen reaksjon, venter på at noe skal komme over dere. Dere vil ha denne formen for mentalt frembrudd, dere vet, denne forløsningen av kjemikalier i hjernen som gir dere denne midlertidige oppløftetheten. Det vil ikke skje. Det er uansett ikke ment å skje.

 

For det å la denne sanne Mesteren komme til deg, har ikke noe av den gamle dynamikken. Det gir dere ikke… åh, disse små midlertidige høydepunktene dere pleide å gi dere selv. Jeg vet at de var veldig viktige, de var veldig fine, men de var på en måte kunstige. La det nå bare komme til deg.

 

Det behøver ikke å ha kraft eller tvang i seg, men det er der. Dere kan ikke tenke dere til det.

 

Det handler ikke om tro. Tro er egentlig… tro er en mental konstruksjon med kraft i seg. Det handler ikke om tro. Det handler om å bare tillate.

 

Denne sanne Mesteren… husk, vi ga slipp på det gamle konseptet om en Mester… men nå kommer den sanne Mesteren inn.

 

Jeg sier “kommer inn”, men den har alltid vært der. Men den var ikke integrert. Hvorfor? Fordi dere lette etter dette Mester/gud/gyllen engel/stort, kraftfullt vesen, og dere kunne ikke finne det, for det er ikke det dette er.

 

Dere lette etter noe, åh, en kan si noe som på en måte kunne redde dere, noe som kunne gi dere mer kraft. Dere tenkte kanskje aldri på det på den måten, men det var noe større. Og faktum er at det er ikke det guddommelighet eller Ånd eller Jeg Er-het er. Det inneholder ingenting av dette.

 

Men de som leter etter kraft og en kraftfull gud, kraftfulle engler, vil lete etter dette, dette som jeg snakker om akkurat nå, for de tror at det har kraft. De tror det vil gi dem storhet. De tror det vil redde dem. Så de søker etter det, og de vil ikke finne det.

 

Men dere – i denne tilstanden av å tillate, i denne tilstanden av å være Mester – dere lar det komme inn.

 

(pause)

 

Mange av dere har tidligere sagt; “Åh, jeg er ikke så flink til å gjøre dette, for jeg føler aldri noe.” Det er ingen følelser, eller det dere definerer som følelser i det. Det er ikke disse lyssøylene, og så føles plutselig alt som en slags nirvana. Det er det ikke, for det var gammelt, det var å forholde seg til sinn og kraft.

 

Dette – dette er virkelig. Det er å tillate Mesteren.

 

Trekk pusten godt og dypt.

 

Og jeg sier igjen, hvis dere sier til dere selv; “Vel, jeg får ikke noe. Jeg føler ingenting,» åh, så bare trekk pusten godt og dypt, for det vil ikke være – det vil ikke komme inn – slik dere trodde det ville. Men det er der.

 

Greit. Vi er ferdige med musikken nå. Takk.

 

La oss trekke pusten godt og dypt.

 

 

Gå framover

 

Neste på lista. Vi skal til noen interessante steder, og som jeg sa så vil det ikke handle så mye om undervisning, men mer om opplevelse. La dere begynne å oppleve denne Mesteren inne i dere selv.

 

Særlig disse siste tre ukene har vært interessante. Noen har hoppet av. De snakket om å være Mester, og de laget en masse unnskyldninger overfor seg selv, og de hoppet av. Og det er bra. Og alle som lytter nå; hvis du ikke er sikker, hvis du sier til deg selv «Vel, jeg vet ikke helt. Hva får jeg ut av alt dette? Hvilke kraftting?» Det er greit å forlate. Det er virkelig det, for vi ønsker å holde energiene rene og klare. Vi vil ikke – jeg vil ikke – ha en masse ekstra bagasje på denne reisen. De vil være lettere å jobbe med en veldig liten gruppe som virkelig er hengivne til Jeg Er-heten enn en stor gruppe som enten leker leker, leter etter en eller annen form for kraft, eller bruker dette som en distraksjon fra dagliglivene sine.

 

Så det har vært en masse selv-utvelgelse. Alt dette med pinsen mine kjære venner, fantastisk. Det førte til en fantastisk forskrekkelse overalt, først og fremst i staben. «Hva skal vi gjøre med dette? Adamus gir bort hele huset!» Så absolutt. Så absolutt. (litt latter) De måtte føle inn i det, om det var helt riktig. Mentalt snakket de om; «Hva i helvete er det Adamus gjør?» eller «Da er Adamus i gang igjen,» men det handler egentlig om dem som følte inn i dette – er det riktig? Gir det mening?

 

Og Crimson Circle staben hoppet selvfølgelig inn for å få det gjort. De gjorde et strålende arbeid.

 

Og selvfølelig, mens alt dette pågikk sa de til seg selv; “Hvordan kunne Adamus gjøre dette?” i en tid da de bak kulissene har snakket om å skape det de kaller et studio, noe som blir dyrt, veldig dyrt, skape et sted slik at de ikke behøver å lempe på utstyr, skape et sted slik at de kan skape en webcast på kort varsel uten å måtte bruke uker eller måneder på forberedelser, men der vi bokstavelig talt kan komme sammen på et øyeblikks varsel, noe vi vil komme til å gjøre, noe vi til tider vil ha behov for å gjøre.

 

Så, alt dette, og nå har de fått en gjeld på, åh, 30.000$ på grunn av pinsene. (Adamus humrer) Tretti tusen dollar i pins som skal kjøpes og sendes ut, og de rister på hodene og sier; «Hvorfor? Hvorfor akkurat nå?»

 

Hvorfor? Vel, for det første, så var det tid for å finne ut hvem som virkelig vil bevege seg framover. Om dere får en pins eller ei er egentlig ikke relevant, men det som var relevant var å si; «Er du klar?» Pinsen var på en måte en distraksjon, for da tenkte dere på en pins eller ikke en pins, og gikk gjennom all bevegelsen i det. En liten distraksjon, men det fikk dere også til å si; «Er jeg egentlig klar?» For det blir annerledes å gå framover. Det kommer til å forandre naturen i forhold og leker og jobber og overflod og helse og alt dette.

 

Og selv om noen av dere sier at, vel, dere liker ikke disse tingene, dere liker ikke å være blakk eller syke; vel, det gjør dere, hvis ikke hadde dere ikke vært det. Så enkelt er det. Så når dere må gjøre et bevisst valg om bevissthet og sier; «Ja, jeg vil bevege meg framover,» som i eksempelet med pinsen, når dere må si; «Vel, er jeg klar for denne pinsen?» enten dere bestilte en eller bare tok imot den energetisk, så handlet det om å gjøre et valg. Det handlet om å gå framover.

 

Så nå har vi en gruppe som går framover som Mestere. Vi skal snakke som Mestere, leke som Mestere, og skape som Mestere.

 

Det er tid for at denne gruppen, for at Shaumbra som gruppe har et hjem. Har et hjem. Ikke lenger en flokk sigøynere som vandrer fra sted til sted, men et hjem.

 

Det har tidligere vært snakket om, det har tidligere vært spørsmål om å ha andre lokaliteter, andre sentre, og ingen har vært passende fram til nå. Så alt dette kommer nå i begynnelsen på året, alt annet som følger med dette.

 

Så mine kjære venner, jeg ber Shaumbra, ber Crimson Circle staben om å skape dette. Det burde være en relativt enkel skapelse. Det burde ikke kreve en masse arbeid eller tid eller penger. Det er bare å skape det. Så jeg ber om dette senteret.

 

Så, og jeg tror dere kaller det – staben kaller det – for Crimson Circle Connection Center, et video/teknisk senter, men også et samlingssted som – eller ikke som ordet – men et samlingssted. Et sted der det vil være budskap, samtaler, men, åh, ja, og – hold på hatten (til Linda) – et sted der dere kan komme og danse og nyte livet og komme sammen. Mine ord. Javisst.

 

Så, som et eksempelt på dette senteret, har vi grafikk her som viser drømmen om senteret og… bare for å gi dere en god visuell… sett igang. (pause, det tar litt tid å laste opp) Ahem. Det hadde vært noe. (litt latter, så mye latter når bilde kommer, det ser ut som et eventyrslott) Åh, jeg beklager. Det er – det er… jeg beklager. Det der er senteret mitt! Det er huset mitt. (latter og litt applaus) Huset deres vil mer se slik ut! (et foto av det nye senteret kommer fram) som dette. (publikum responderer med «Åh! Og «wow» og litt applaus.)

 

Så dette vil være et sted, et hjem. Og det er noe annet når det gjelder en Mester. Dere trenger alle, og burde alle ha et hjem. Det betyr ikke nødvendigvis at dere behøver å eie det, hvis dere har motstand mot det, men et sted som virkelig er ditt. Noen av dere bor fremdeles – noen av dere bor fremdeles hos foreldrene deres, ahem – og noen av dere bor sammen med en gjeng andre som ikke er så likesinnede. Noen av dere – dere har et merkelig uttrykk for det – men dere sofa-surfer. Eller noen av dere tror at baksetet på bilen er et fint hjem. Ikke nå lenger. Jeg vil ikke tolerere Mestere som bor i baksetet på bilen sin, med mindre det er en virkelig stor, enorm bil. Men da er dere ikke i stand til å kjøre den fordi den er så stor. Den hadde ikke fått plass på veien. Jeg vil bare ikke tolerere det. Og sofa-surfing der dere ikke vet hvor dere skal være neste gang. Det er tid for at det tar slutt, inkludert når det gjelder Crimson Circle, denne organisasjonen. Dere trenger et sted. Så vi har satt sammen dette, og det er bare et eksempel.

 

Så her er avtalen mestere – på en måte faktisk den første interessante leksjonen i manifestasjon og overflod – det blir 44$ for hver av dere.

 

Vel, hvis noen av dere sier til dere selv; “Vel, så de vil ha pengene mine,” så forlat med det same. Bare si adjø nå. Ut!

 

Når det gjelder resten av dere; hvis dere av en eller annen grunn ikke vil gjøre det, så er det greit. Bare gjør et valg, ja eller nei. Ikke noe snakk om det eller diskusjoner. Hvis det ikke er der for deg akkurat nå, hvis det ikke føles riktig, så ikke gjør det. Hvis det føles riktig, så gjør det. For førtifire dollar pr. Mester som går framover, vil vi ikke behøve å stresse personalet når det gjelder noe av dette.

 

Vel, vi skal skape dette senteret. Vi skal få det i gang med det samme. Staben snakket faktisk om planene – «hva skjer hvis det ikke fungerer?» - og det er ikke en gang noe å ta med i betraktningen. Det er det ikke. Dette skal skapes, og vi setter i gang.

 

Neste. Den første klassen, vanlig online klasse som gis fra dette senteret… og spørsmålene kommer forresten opp – åh! En masse spørsmål. De kommer inn på email. De er overalt. Ja, det kan være mer enn 44. Jeg bryr meg ikke, men 44 eller mer.

 

For det andre, (Crimson Circle) engler, hvis en allerede er engel sier de, “må jeg likevel gjøre det?” Jeg bryr meg ikke. Gjør det, eller ikke gjør det. Det er ditt valg. Det er enten ja eller nei.

 

Den første klassen fra dette senteret som kommer til å bli episenteret, kjernen i Shaumbra Mester bevissthet, vil være en klasse som staben har bedt meg om å holde og som jeg har utsatt. De har spurt meg igjen og igjen; når vil du gjøre klassen om… overflod!! (litt applaus)

 

SART: Ja!

 

ADAMUS: Og den blir derfra, og… (applaus og bifall) Og den blir gratis! Det er fantastisk. (Linda gisper) Jada, for dere har skapt et senter, og nå kan vi virkelig snakke om overflod. Vi kan komme oss gjennom det problemet. Det er to problemer jeg vil jobbe med, med en gang – overflod, overfloden deres.

 

Og dere forstår, hvis dere har sperre på 44$, så ærlig talt, bare forlat. Jeg mener det virkelig. Bare forlat. Hvis dere ikke gjør det, vil jeg få Kuthumi til å komme og… (litt latter, en blant publikum reiser seg og tilbyr Adamus penger) Ikke gi meg penger… (Adamus humrer, publikum ler og applauderer) Hva med Michelle? (Adamus humrer) Vel…

 

LINDA: Takk.

 

ADAMUS: … la meg sette en tidsramme på dette – slutten av februar. Februar har 28 dager, så vær så snill, ikke vent til 30. februar. Hvis dere ikke vil gjøre det, så ikke gjør det. Vær Mester. Ta en beslutning. (latter) Ta en beslutning! Slutt å syte om det! Ikke gjør det hvis du ikke vil. Ikke fortell meg om all dritten, ikke si at du ikke har det, eller, dere vet; “De spør alltid etter penger.” De spør ikke alltid etter penger. Det burde de gjøre. De gjør det ikke. Hva er galt med dem? Nå ber jeg om det. Virkelig enkelt.

 

Den første klassen – online klasse, bortsett fra Shouder – som holdes herfra, vil handle om overflod. Forstår dere? Gir det mening? Strålende.

 

Vi kommer til å fortsette etter det, det andre problemet handler om biologien deres. Vi skal gjøre noe arbeid med den, og det vil komme fra dette stedet. Ikke flere omstreifende bander med sigøynere som prøver å finne billige hotellrom. (Adamus humrer) – møterom, ballsaler på et hotell. Jada.

 

Så det er tid for å gå framover. Det er bare tid, greit?

 

La oss trekke pusten dypt på det. Fint. Takk. (applaus og bifall)

 

Og hvis vi så kan få det neste lysbildet. Og dere lurer på; «Hvor finner jeg dette? Hvordan gjør jeg dette? Det er et innskudd, det er ingen donasjon. Spytt!! På donasjoner og bidrag. Det er et innskudd! Det er en energi. Det er der dere finner det, på…

 

MICHELLE: Crimson Circle sin webside.

 

ADAMUS: Kan du gi henne mikrofonen slik at hun kan forklare? Så hvordan finner dere ut hvordan dere skal skyte inn?

 

MICHELLE: Hvis dere går til Crimson Cicle sin webside – www.crimsoncircle.com – eller til butikken, store.crimsoncircle.com så kan dere ikke gå glipp av det.

 

ADAMUS: Fint. Fint. Klikk på det, Mestre deg opp, og la oss få dette til å skje. Greit. Fint. Takk. Takk. Takk. (mer bifall og applaus)

 

Ok kjære Shaumbra, det var det for i dag. Vi fortsetter. Kan dere – helt uten å tenke – kan dere føle hvordan energien skiftet, beveget seg og hoppet hele dagen? (publikum sier «ja») Åhhh ja! Og vær så snill å ta dette til inntekt for dere selv – et sted for deg. Jeg kommer til å insistere på det. Du har en hjemmebase, noe som er ditt, noe som føles riktig. Det er veldig viktig i dette arbeidet.

 

Dette med overflod, dette med biologi, det å ha en hjemmebase, er veldig viktig.

 

Så la oss trekke pusten dypt på det Mestere.

 

Og igjen, husk den aller første øvelsen i dag, den er veldig enkel. Når dere snakker om å gi slipp på noe, enten det gjelder de gamle konseptene når det gjelder å være Mester, de gamle konseptene når det gjelder overflod, slik ting, hva gjør dere? Yo Poy El Sunto.

 

LINDA: Hva?‼!

 

ADAMUS: (humrer) Yo Soy El Punto!

 

LINDA: Hva?‼!

 

ADAMUS: Hun hadde en av disse … (ler) Yo Soy El Punto. Yo Poy El Sunto? (Adamus ler)

 

LINDA: Nå må du passe deg.

 

ADAMUS: Dere trekker pusten dypt, spiller litt musikk. Danser litt. Hva som helst. Går ut av sinnet. Bare tillater.

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Denne oversettelsen er utført av: Gunn Remø.

Korrektur: Evy Finjord Heggelund
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tobias fra Crimson-ra
̊det blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt.
Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg. Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.