CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA

Löytäminen-sarja, shoud 3

LÖYTÄMINEN 3
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
2.11.2013 Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä olen, vapaan ja täysivaltaisen alueen Adamus.
 
Aah! Meillä on täällä muutamia tällä kertaa. Tervetuloa. Tervehdys.
 
Kehossa oleminen
 
Ihanaa nähdä näin monia teistä täällä. Teillä on ihanat kehot, hmm. (Vähän kikatusta) Ei, oikeasti, oikeasti. Voitteko kuvitella ilon kehosta ja siinä olemisesta? Voin hämärästi muistaa ajan, jolloin minulla oli fyysinen keho. Voi, tiedän, että kiroatte sen joskus. Kiroilette sille. Joskus se on täynnä kipua. Joskus se vanhenee, kenties tulee muutama ryppy sinne tänne, mutta on suuri ilo, että on fyysinen keho.
 
Minä käytän Cauldren kehoa vain muutaman hetken tässä, mikä on okei, mutta rakkaat ystäväni, on ilo, että on tämä keho! Hengittäkää syvään siihen. Voi, tämä ei tee teistä ihmistä. Ei, keho ei tee teistä ihmistä. Se on tietoisuus tai sanotaanpa "rajoittunut tietoisuus", se on havaintotapa, jolla toimitte. Se tekee teistä ihmisen. Se että teillä on fyysinen keho, ei tee teistä ihmistä. Ei ainoastaan se. Voitte mennä kosmokseen ja ottaa kehon mukaanne. He eivät katso sitä. He katsovat perspektiiviänne, tiedostamistasoanne.
 
Mutta kehon omistaminen - miten uskomaton asia! Voit olla aistillinen ja myös seksuaalinen, Edith.
 
EDITH: Kyllä, aivan varmaan.
 
ADAMUS: Kyllä, kiitos, joo. Olemme puhuneet. Hyvä nähdä sinua taas, rakkaani. (Adamus antaa suukon hänelle)
 
EDITH: Kiitos, kiitos.
 
ADAMUS: Omistaa tämä asia, mitä kutsutaan kehoksi. Hengittäkää siihen hetki. Ooh! Syökää siihen. Rakastakaa sitä, tätä kehoa, koska tarvitsette sitä. Teillä on paljon vuosia edessänne tällä planeetalla. Se on hyvä uutinen, Larry, eikö vain? Hymyilet, Larry. Larry, miten se yltäkylläisyys jaksaa?
 
LARRY: Hyvin.
 
ADAMUS: Hyvin. Jatka vain sen ajattelemista. Se tulee tiellesi.
 
Hengittäkää siis siihen. Teillä on paljon vuosia tällä planeetalla. Ei, te ette lähde lähiaikoina. Vaikka silloin tällöin mietitte sitä, ajattelette sitä - "Voi, mikä helpotus päästä pois tästä ihmistietoisuudesta." Ei, pääsette vain pois kehosta ja otatte kuitenkin tuon ihmistietoisuuden mukaanne.
 
Oi, ja se on muuten kunniamerkki. Hitto, menette toisiin ulottuvuuksiin, menette uuden maan ulottuvuuksiin ja sanotte: "Kävin juuri läpi taas yhden biologisen ihmiskokemuksen" ja teille hurrataan, kyllä. Menette muihin ulottuvuuksiin, joissa on muukalaisolentoja - voi, on suuri kunnia, kun on ollut ruumiillistunut ihminen.
 
Hengittäkää siis kehoonne, rakastakaa sitä ja olkaa kiitollinen siitä.
 
Adamus
 
Tämä St. Germainin osa (ranskalaisittain lausuttuna), mitä kutsutaan nimellä Adamus tai Adamus (toisin lausuttuna) - rakastan sitä. Rakastan sitä. Se on tavallaan teidän, shaumbrojen ja minun yhteisluomus. Minulla oli halu tehdä se, muttei minulla ollut oikein ryhmää, minkä kanssa tehdä sen, ennen kuin te tulitte mukaan, ja sitten loimme Adamuksen. Melko hämmästyttävää, eikö? (Pari ihmistä sanoo "joo") Joo, joo. (Adamus naureskelee) Joo, kaksi ihmistä … (naurua) Kolme, jos Linda tavallaan ajattelee sitä. Hänet saa ehkä horjutettua.
 
Ei, rakastan Adamus-persoonaa, tätä St. Germainin osaa, koska St. Germainilla on paljon viestintuojia. Joillakin heistä on sopimus kanssani. Toiset tuntevat minut ja tuntevat tämän olemuksen, mutta St. Germain on vähän tylsä. Vähän tylsä. Jos olette koskaan lukeneet … (Joku nyökkää, Adamus nauraa) Joo, olet lukenut joitain kirjoja! (Joku sanoo "kyllä") Oi! Ja on sanottava - enkä pakoile vastuistani kovin paljon - mutta on sanottava, ettei välttämättä vain St. Germain ollut vähän tylsä.
 
Tiedän, että tällä henkisellä matkalla on toisinaan tiukkuutta, kunnioitusta, tavallaan vääränlaista kunnioitusta. Niinpä mahdollisuus irtautua tuollaisesta tylsästä St. Germainista on suuri helpotus minulle. Voin tulla tänne. Voin hypätä Cauldren kehoon. Voin olla myös monien teidän kehossa samanaikaisesti. Voin olla iloa. Voin olla naurua. Voin olla ärsyttävä. Voi olla erittäin epämiellyttävä ja odottakaa vaan … (naurua)
 
LINDA: Kaikkea sitä. Joo, kaikkea sitä.
 
ADAMUS: … meillä on pitkä aika edessämme
 
LINDA: Mm hmm.
 
SART: Roskaa!
 
ADAMUS: Adamus on yhteisluomus, te ja minä. Se on teidän osanne, joka haluaisi todella vapautua ja olla epäkunnioittava ja kuriton ja tehdä asioita, joita ette normaalisti yhdistäisi henkisyyteen. Mutta on tämä perspektiivi, päällyste, millaiselta henkisyyden pitäisi näyttää. Kerron teille ja menemme siihen tänään. Ette pääse taivaaseen siinä autossa, tuossa henkisessä autossa. (Vähän naureskelua) Ei ikinä. Näytän teille, miksi ja miksi ei.
 
On siis mukava olla täällä kanssanne ja pitää vähän hauskaa. Te jotka katselette ensimmäistä kertaa, niin tänään aion olla humoristinen (yleisö taputtaa), koska Adamus on te ja minä, eikö? Tänään aion olla provosoiva, minua sanotaan usein … (joku sanoo "joo" ja muutama taputus) Vähemmän naurua tässä kohdassa. Minua sanotaan usein ärsyttäväksi, ärsyttäväksi. Ai miksi? Koska te haluatte sitä, me haluamme sitä, koska meidän on löydettävä tie ulos. Meidän on löydettävä tie ulos ja tänään tarkastelemme ehdottomasti sitä.
 
Jos jotkut teistä katselijoista ajattelevat, että saatte kivan henkisen viestin, niin ei. Tänään aiomme olla rämäköitä. Olemme melko karkeita toisinaan. Teemme asioita, joita ette koskaan ajattelisi tapahtuvan henkisessä ryhmässä, paitsi orgioissa. (Naurua) Mutta sen lisäksi - sen lisäksi, rakkaat ystäväni, menemme tänään henkisen laatikon ulkopuolelle.
 
Niinpä pyydän sinua, että jos katselet ensimmäistä kertaa tai vaikka toista ja jos katselet ja ajattelet itseksesi: "Mihin oikein joudun ja mitä siellä tehdään?", yritä katsoa loppuun saakka, koska tarina on sinun - tylsyydestä valaistumiseen. Mmm. Kyllä, todellakin. (Pari taputusta ja vihellystä)
 
Teemme täällä vähän eri tavalla, koska sallitte sen. Jotkut teistä sallivat sen. Huomaan, ettei tänään ole monia. Luulisi, että sen syvällisen viisauden myötä, sen aikakausien viisauden mitä tulee näiden shoudien kautta - teidän, minä olen vain viestittämässä sen takaisin teille - luulisi, että syvällisen viisauden myötä, mitä täällä on ja mikä tuo iloa tässä elämässä ja säästää teidät noin 30, 40, 50 lisäelämältä, sen huumorin myötä millä teemme sen, sen hämmästyttävän viisauden myötä - kaikki veloituksetta kuukausi-shoudeissa - luulisi, että tuolla ovella olisi jono, joka jatkuisi kanjonin läpi Denveriin ja Kansasiin saakka, kun ihmiset odottaisivat kuulevansa. Eikö luulisi? (Yksi ihminen sanoo "kyllä") Tarkoitan, että luulisi, että kansallinen televisio olisi täällä satelliittirekkojen ja -lautasten kanssa filmaamassa tätä sen syvällisen yksinkertaisuuden vuoksi, minkä olette löytämässä.
 
LINDA: Ei. Kuitenkin NSA on täällä. (Vähän naurua)
 
ADAMUS: He saattavat oppia jotain. (Lisää naurahduksia)
 
Luulisi, että maksaisi ainakin 200 dollaria osallistua tähän tilaisuuteen ja voida koskettaa Adamuksen kättä - anna mennä, se on ilmaista tänään (naurua, kun hän tarjoaa kättään jollekin) - mikä on oikeasti te. Luulisi, mutta ei. Katson täällä yleisöä ja viime kerralla, viime kuussa oli tietysti pehmoleluja.
 
Voitteko kuvitella, millaista minun on palata Ylösnousseiden mestareiden klubiin ja he sanovat: "Adamus, miten tapaaminen meni tänään?" Hyvin, hyvin. (Vähän naureskelua)
 
"Ai jaa, todellako. Olivatko paikat täynnä?" Voi kyllä. Voi, totta kai, totta kai.
 
"Miten kaikilla meni, näillä ihmisillä?" Hmm, he olivat vähän hiljaisia tänään. (Vähän lisää naureskelua) Joo, mutta he ottivat viestin vastaan todella avosylin, joo - vaihteestaan. (Lisää naureskelua ja Adamus naureskelee)
 
Luulisi, että huone olisi tänään täynnä. Vie siis ylimääräiset 42 minuuttia ajaa tänne Coal Creek Canyoniin, ylimääräiset 42 minuuttia valaistumisenne hyväksi. Luulisi, mutta ei. Jotkut ihmiset eivät ota edes 10 minuuttia aikataulustaan - kaaos-, draama- ja mistä tahansa aikataulustaan. He eivät ota 3 ylimääräistä minuuttia tänne ajamiseen.
 
Niinpä avatessani silmät juuri ja nähdessäni huoneen puoli täynnä huimapäisiä merirosvoja - aargh, aargh, aargh, aargh! (Yleisö sanoo myös "aargh") aargh! - sanoin itselleni: "Adamus, St. Germain, Shakespeare", kaikki muut nimeni - se on muuten hyvin hämmentävää - sanoin itselleni: "Mitä tehdäään? Mitä tehdään pienen mutta huimapäisen ryhmän kanssa, joka on täällä tänään?" Meillä on pari tuntia aikaa puhua valaistumisesta, mitä tehdään?
 
Ja mietin sitä hetken ja sanoin: "Adamus, mitä tekisitte?" Mitä tekisitte, te shaumbrat jotka olette täällä, mitä tekisitte ihmisinä, silloin kun toiset eivät ole täällä? Mitä teette jokapäiväisessä elämässänne, silloin kun toiset eivät ole paikalla? Mitä teette, silloin kun olette muutamien muiden ihmisten kanssa ja on muita … Mitä teette, silloin kun keräännytte yhteen perheenne kanssa ja jotkut perheenjäsenistä eivät ole paikalla? Mitä teette? (Joku sanoo "puhumme heistä") Puhutte heistä! Ja sitä teemme tänään! (Naurua ja taputuksia)
 
Shaumbra-juoruilua
 
Me juoruilemme. (Muutamia naurahduksia) Siinä ei ole mitään väärää, voitte olla valaistunut ja juoruilla. Itse asiassa mitä valaistuneempi, sitä enemmän juoruilua. Sitä hauskempaa siitä tulee. Miksi? Koska se ei ole ilkeää. Ne ovat hauskoja tarinoita. Ne ovat erittäin hauskoja tarinoita.
 
Juoruillaanpa siis tänään niistä, jotka eivät ole täällä. (Muutama naurahdus)
 
No niin, vedetään syvään henkeä. Pääskää pois siitä henkisestä tiukkuudesta, mitä teillä ehkä on siitä. Linda, rakas Linda, nousisitko seisomaan hetkeksi?
 
Rakas Linda yrittää kovasti olla juoruilematta. (Vähän kikatusta, kun hän nyökkää)
 
LINDA: Olen melko hyvä.
 
ADAMUS: Hän yrittää kovasti olla juoruilematta, mutta joskus hän tarvitsee kaikki voimansa pitääkseen suunsa kiinni, vaikkei hänen mielessään ole kovin paljon. Hän yrittää kovasti, mutta tänään sinulla on lupa juoruilla. Sinulla Linda, sinulla shaumbra, joka olet täällä, ja niillä hyvin harvoilla jotka kuuntelevat tänään netissä. Näen, että teitä on jotain, muttei läheskään yhtä paljon. Oletteko niin kiireisiä, että te ette voi virittyä mukaan valaistumiseenne tänään, te jotka ette ole täällä? Te jotka olette täällä, liittykää mukaan juoruiluumme tänään. Puhumme shaumbroista, kyllä.
 
No niin, Linda, tarvitset mikrofonin. Minä tarvitsen fläppitaulun, jotta voimme ikuistaa koko tämän ydinolemuksen. (Hän järjestää aluetta ja antaa jakkaran Davidille) Tässä, ole hyvä. (Adamus naureskelee)
 
LINDA: Mitä?!
 
ADAMUS: Shaumbran ydinolemus.
 
Ottakaa siis hetki ja tuntekaa shaumbroja. Teemme yhdistelmän, shaumbra-yhdistelmän, ja ihanan … (Adamus piirtää ihmishahmon) En ole varma, onko se hymy vai nauru. Mitä siis shaumbroista? Kyse on vain meistä täällä.
 
Siis Linda, vietkö mikrofonin, kiitos, huimapäisille merirosvoille, jotka ovat täällä. Puhutaanpa shaumbra-ominaisuuksista, sellaisista asioista kuin … (Hän yrittää nostaa fläppitaulun sivutelineet) Enkelinsiivet, voi kyllä. Saisimmeko vähän teippiä, kiitos. Joo, hyvin nokkelaa. Halut, mitä shaumbrat haluavat? Ei vielä (Lindalle). Ei vielä. Uskomukset, mihin he uskovat? Totuudet, mitä heidän totuutensa ovat? Toisin sanoen, mikä on oikeasti totta heille?
 
Teippaisitko tuon tänne ylös? Sinun täytyy tehdä kaikkia näitä asioita.
 
LINDA: Hyvin monimutkaista. (Linda teippaa Adamuksen piirrosta)
 
ADAMUS: Heidän todellisuutensa. Mitä sanotte shaumbroista? Hmm. (Hän kirjoittaa)
 
Shaumbra-yhdistelmä. Tiedättehän, kun joskus tehdään yhdistelmä ihmisistä ja laitetaan kaikki ominaisuudet siihen. Tunteeko joku epämukavaksi juoruilun? Voimme sammuttaa kamerat ja mikrofonit ja kaiken. Sammuttaa valot, joo, joo, joo! (Adamus naureskelee) Haluatte laittaa pussin päähänne. (Muutamia naurahduksia) Tunsin energian romahtavan yhtäkkiä huoneessa kuin "Yäääk!!" Ei, ei, se on okei. He eivät välitä. He eivät ole täällä. Voimme siis puhua heistä.
 
Siis Linda, veistikö mikrofonia, kiitos. Aloitetaan. Ajatelkaa, mitä heidän halunsa ovat. Aloitetaan siitä. Shaumbra-halut.
 
PAUL: Sanoisin, että useimmat shaumbrat tuntevat saavansa viimeinkin vastauksia.
 
ADAMUS: Saavat vastauksia, hyvä.
 
PAUL: Kyllä.
 
ADAMUS: Okei, saavat viimeinkin vastauksia. Se on hyvä vastaus. Saatko sinä, Paul?
 
PAUL: Aivan ehdottomasti.
 
ADAMUS: Aivan ehdottomasti.
 
PAUL: Mm hmm.
 
ADAMUS: Mikä on paras vastaus, minkä olet saanut?
 
PAUL: Kyllä.
 
ADAMUS: Hyvä. Ja mikä oli kysymys?
 
PAUL: Sillä ei ole merkitystä. (Adamus naureskelee)
 
LINDA: Oho!
 
PAUL: Sillä ei ole merkitystä.
 
ADAMUS: Oi, viisas tyyppi.
 
LINDA: Ohoo!
 
ADAMUS: Oi, heinäsirkka. Hyvä, hyvä! (Adamus naureskelee ja pari taputtaa yleisössä)
 
SART: Hän saa Adamus-palkinnon.
 
ADAMUS: Erinomaista, erinomaista. Hyvä,okei.
 
PAUL: Kiitos.
 
LARRY (siirtäen maalaustelinettä) Estät ihmisiä, joista juoruilemme.
 
ADAMUS: Ai jaa. Shaumbrat. Mitä heidän halunsa ovat? Mikä heidän todellisuutensa on? Mitä totuudet ovat? Mitä heidän henkiset totuutensa ovat? Ai hyvä, hyvä. Nouse seisomaan, kiitos. Tule tänne eteen. En ole nähnytkään sinua vähään aikaan.
 
KERRI: Minusta tuntuu hyvin erityislaatuiselta. (Adamus naureskelee, Kerry tulee puolitiehen) Onko tämä hyvä vai perille saakka?
 
ADAMUS: Ei, ei, ei, tule perille saakka. Tule perille saakka. Jos juoruilemme, näytetään myös kaikille, kuka puhuu. Kerro siis minulle …
 
KERRI: Mikä oli kysymys?
 
ADAMUS: Kysymys on: kerro minulle shaumbroista.
 
KERRI: Shaumbrat haluavat, sinkkunaiset haluavat saada seksiä.
 
ADAMUS: Ai jaa, odotas hetki.
 
KERRI: Aion kertoa sinulle totuuden.
 
ADAMUS: Minäpä … Minun on kirjoitettava se.
 
KERRI: Kuulen sitä koko ajan.
 
ADAMUS: Hmm, no, kirjoitan vain, miten asia on.
 
KERRI: Se on totuus. Tarkoitan …
 
ADAMUS: Ai ainoastaan sinkkunaiset vai myös naimisissa olevat naiset?
 
KERRI: En puhu jätkien kanssa. He luultavasti haluavat myös. Ehkä he saavat sitä. En minä tiedä. (Vähän naurua)
 
ADAMUS: Okei. Mitä siis sanot nyt, haluavatko vain naiset seksiä, eivät miehet?
 
KERRI: En puhu jätkien kanssa ja he ovat kaikki pariutuneita. Ei täällä ole sinkkuja. He ovat kaikki jonkun kanssa. Näetkö sinkku- … Ai niin, Sart, sori. (Adamus nauraa) Oi, oi, odota, sori. Mutta kuulen naisilta, tytöiltäni …
 
ADAMUS: Tytöt, okei.
 
KERRI: … että he haluaisivat saada vähän aina silloin tällöin.
 
ADAMUS: Tytöt. Saada vähän mitä?
 
KERRI: Ja käsken heitä menemään pois mielestään.
 
ADAMUS: Saada väh- … En aina ymmärrä näitä uudenaikaisia fraaseja.
 
KERRI: Kyllä ymmärrät.
 
ADAMUS: Saada vähän … (hän kirjoittaa) Okei. Miksi vain vähän? Miksi ei …
 
KERRI: Se on täysin totta.
 
ADAMUS: Oletan, että puhut yltäkylläisyydestä. Miksi ei paljon?
 
KERRI: Koska he menevät mieleensä ja sanovat: "Tarvitsen sielukumppanini. Hänen on oltava täydellinen ja henkinen."
 
ADAMUS: Ai jaa, "tarvitsee sielunkumppanin". okei. Miten se liittyy saamiseen vähän?
 
KERRI: Niin minäkin sanon. (Vähän naureskelua)
 
ADAMUS: Okei. (Kerri naureskelee) Tarvitsee sielunkumppanin. (Hän kirjoittaa) Okei, ja … hyvä. Siis saada vähän. Ja saatko sinä?
 
KERRI: Et ole piipahtanut. (Adamus ja yleisö nauravat) Olen odottanut.
 
ADAMUS: Olen, mutta olit unessa.
 
KERRI: Et ole tullut tanssimaan etuovelleni.
 
ADAMUS: Olit unessa ja kuorsasit.
 
KERRI: Ai jaa, ihan sama.
 
ADAMUS: Ei kovin viehättävää - kuorsaaminen. Nukkuminen oli ok. Ja mitä muuta? Mitä muuta shaumbroista?
 
KERRI: Mitä muuta shaumbroista?
 
ADAMUS: Mitä muuta shaumbroista, koska olen kuullut teidän …
 
KERRI: He ajattelevat liikaa.
 
ADAMUS: He ajattelevat liikaa.
 
KERRI: Ajattelevat liikaa, aivan liikaa.
 
ADAMUS: Ajattelevat liikaa, okei. Ja mitä he ajattelevat?
 
KERRI: Enkä tee tätä kaunistellusti, koska jos kysyt minulta, minä kerron.
 
ADAMUS: Ei niin, juoruilemme tänään. Ajattelevat liikaa. Mitä he ajattelevat liikaa?
 
KERRI: Valaistumistaan.
 
ADAMUS: Seksin saamista. (Adamus naureskelee)
 
KERRI: Joo, joo. He eivät myönnä sitä.
 
ADAMUS: Aivan, aivan.
 
KERRI: He kertoivat sen minulle salaa, koska pystyn näkemään sen heistä.
 
ADAMUS: Aivan, aivan.
 
KERRI: Ja saan sen ulos heistä.
 
ADAMUS: Aivan.
 
KERRI: Todelliset halut.
 
ADAMUS: Joo.
 
KERRI: Mutta sitten he tavallaan sanovat: "Miksi en voi saada tuota yltäkylläisyyttä?"
 
ADAMUS: Mitä kerrot heille, kun he sanovat: "Rakas mestari Kerry, etsin vain lisää fyysisiä aistikokemuksia."
 
KERRI: Sanon, että ota ensinnäkin muutama paukku.
 
ADAMUS: Aivan.
 
KERRI: Hanki joku kaltaiseni siipimies.
 
ADAMUS: Aivan, aivan.
 
KERRI: Vie minut ulos ja löydän sinulle varmasti jonkun.
 
ADAMUS: Oikeasti?
 
KERRI: Joo, joo.
 
ADAMUS: Ai jaa, okei. Hyvä.
 
KERRI: Sinä et tarvitse sellaista apua, olen varma siitä. Mutta …
 
ADAMUS: En käy ulkona.
 
KERRI: Ai jaa, okei.
 
ADAMUS: Hyvä. Siis … Emme mene siihen. Siis he ajattelevat liikaa ja mitä he ajattelevat?
 
KERRI: Seksin lisäksi valaistumistaan ja sitä, miksei heillä ole yhtään yltäkylläisyyttä.
 
ADAMUS: Ei yltäkylläisyyttä, okei.
 
KERRI: Sanon sitä "heidän haisevaksi ajattelukseen", Larry.
 
ADAMUS: (kirjoittaen taululle) Ei yltäkylläisyyttä.
 
KERRI: Haisevaa ajattelua.
 
ADAMUS: Ja mitä he ajattelevat valaistumisestaan?
 
KERRI: He sanovat: "Mitä helvettiä! Olen käynyt kaikissa näissä työpajoissa kaikki nämä vuodet ja olen edelleen rahaton."
 
ADAMUS: Sanos muuta!
 
KERRI: Sanos muuta!
 
ADAMUS: Hyvä. Ja miksi he luulevat haluavansa valaistumista? Mitä he luulevat valaistumisen olevan?
 
KERRI: No, he nousivat tähän junaan kauan sitten ja he haluavat sen kulkevan raiteilla ja he vain - en usko, että he ajattelevat sitä kovin syvällisesti.
 
ADAMUS: (kirjoittaen taululle) Ei kovin syvällisesti … Eihän haittaa, että kirjoitan joitain näistä. Ei kovin … He ajattelevat liikaa, mutta ei …
 
KERRI: Aion lähettää sinulle laskun.
 
ADAMUS: … kovin syvällisesti. Erinomaista, kiitos. Saamme tänne hyvän luettelon. Hyvä, kiitos, kiitos.
 
KERRI: Ole hyvä.
 
ADAMUS: Linda?
 
LINDA: Olin valmiina.
 
ADAMUS: Hyvä. Kiitos, Kerri.
 
KERRI: Ole hyvä.
 
ADAMUS: Tavallaan avasit tämän. Siitä tulee nyt vähän mehukkaampaa. Hyvä, hyvä, hyvä. (Vähän taputuksia) Tiedän, että voisin luottaa teihin.
 
Okei, mitä muuta? Meillä on tässä hyviä juttuja. Aloitimme vähän makyolla, mutta nyt saamme kunnon juttuja. Okei, mitä muuta?
 
LINDA: Annan mikin hyvin, hyvin kuuluisalle erityisvieraallemme täällä tänään - Patricia Adurdenelle, Conscious Money -kirjan (= tietoinen raha) tekijälle.
 
ADAMUS: Ai jaa!
 
LINDA: Kaikkien yltäkylläisyysongelmien vuoksi tällä naisella …
 
ADAMUS: Maksetaanko sinulle näistä tuotetilaisuuksista?
 
LINDA: Tällä naisella on vastaukset.
 
ADAMUS: Saatko komission?
 
LINDA: Kyllä, saan. Hän lähettää minulle siunauksia.
 
ADAMUS: Hyvä.
 
LINDA: Tapahtuu siunausten vaihtoa.
 
ADAMUS: Hyvä. Onko sinulla yhtään kirjaa mukanasi tänään? Voisimme pitää sitä kameralle. (Patricia pudistaa päätään "ei") Okei.
 
LINDA: Se on nimeltään "Conscious Money", Patricia Adurdene.
 
ADAMUS: Hyvä. Siis rakas Patricia, mitä shaumbrassa on pikku …
 
PATRICIA: (huutaen) He haluavat olla kuuluisia! (Linda nauraa)
 
ADAMUS: Voi kyllä! He haluavat olla kuuluisia. He itse asiassa haluavat. He haluavat ja eivät halua, okei. He haluavat siis olla kuuluisia ja ovatko he?
 
PATRICIA: Ei. Siksi sinun täytyy kaivaa minut esiin. (He kumpikin naureskelevat)
 
ADAMUS: Ja mitä …
 
PATRICIA: Enkä ole edes kuuluisa!
 
ADAMUS: Miksi he haluavat olla kuuluisia?
 
PATRICIA: No, se on vahvistus. Se merkitsee, että rakastetaan. Olet …
 
LINDA: Oo.
 
PATRICIA: Olet …
 
ADAMUS: Rakastan tuota.
 
PATRICIA: Katsokaa Kim Kardashiania. Miten voit kyseenalaistaa? Miten voit kysyä?
 
ADAMUS: Erittäin hyvä roolimalli.
 
PATRICIA: Miksi?
 
ADAMUS: Joo, siis vahvistusta. Erinomaista. Minkä tason vahvistusta?
 
PATRICIA: No, se riippuu ryhmästä. (Hän naureskelee)
 
ADAMUS: Joo, joo, joo.
 
PATRICIA: Riippuu siitä, kuka pitää sinua kuuluisana.
 
ADAMUS: Kyllä. No, vahvistus on tavallaan ihmisitse, mitä kutsun pikku ihmisitseksi, joka yrittää tuntea olevansa suuri ihmisitse. Ja se haluaa vahvistusta muilta. Se haluaa … Tuo osa haluaa mennä huoneeseen ja kaikki sanovat: "Ooh! Aah!"
 
PATRICIA: "Siinä menee …" mitä tahansa.
 
ADAMUS: Ja sitten tietysti vahvistusta itseltään. Vahvistusta "Aa, tein sen. Koska olen kuuluisa, tein jotain upeaa, mistä minut todella pantiin merkille. Koska olen kuuluisa, minun on pakko olla tavallaan valaistunut, tavallaan. Ja koska olen kuuluisa, saan luultavasti rahaa ja onnellisuutta ja rauhaa." Kyllä.
 
PATRICIA: Varmasti.
 
LINDA: Luultavasti seksiäkin.
 
ADAMUS: Kyllä, miten se toimii?
 
PATRICIA: Joo.
 
ADAMUS: Ja seksiä, kyllä. Miten se toimii?
 
PATRICIA: No, joskus toimii. Se toimii joillain ihmisillä joskus.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä.
 
PATRICIA: Ja sitten jonkin ajan kuluttua tapahtuu pieni yhteentörmäys.
 
ADAMUS: Joo, joo. (Vähän naurua) Luulen niin. Luulen niin. (Adamus naureskelee) Kyllä, se tavallaan lukkiutuu.
 
PATRICIA: No, se aiheuttaa riippuvuutta.
 
ADAMUS: Kyllä, se aiheuttaa riippuvuutta!
 
PATRICIA: Jos olet hieman vähemmän kuuluisia, niin …
 
ADAMUS: Koska on tavallisesti joku kuuluisampi …
 
PATRICIA: … "olen epäonnistunut".
 
ADAMUS: … ellet ole Adolf Hitler tai Tsingis Khan.
 
PATRICIA: Aivan.
 
ADAMUS: Tavallisesti joku on kuuluisampi. Ja se on riippuvuus. Ei niin, että minulla olisi ollut koskaan sitä ongelmaa.
 
PATRICIA: Ei! (Joku muu sanoo "ei")
 
ADAMUS: Mutta minulla oli huono maine ja haluaisin sanoa, että huonomaineisuuden ja kuuluisuuden välillä on eroa, vaikkei todellisuudessa ole. On vain kiva tapa sanoa niin. Mutta riippuvuus - he haluavat olla kuuluisia ja se on riipp- … riipp- … (hän tavaa).
 
LINDA: Mitä?
 
ADAMUS: … -uvuutta aiheuttavaa. Ja …
 
LINDA: Miksi jäit jumiin siihen?
 
ADAMUS: Tota, yritän tehdä kaiken tämän.
 
Se aiheuttaa tavallaan riippuvuutta ja se on hullua ja sitten he katsovat peiliin ja sanovat: "Olen varmasti tehnyt jotain tärkeää tässä elämässä." Olisiko oikeudenmukaista sanoa, että useimmat shaumbrat ovat kuuluisia vai eivät ole kuuluisia?
 
PATRICIA: Eivät ole kuuluisia.
 
ADAMUS: Eivät ole kuuluisia. Mutta luuletko kuitenkin, että he etsivät mainetta?
 
PATRICIA: (hän huokaisee, joku muu sanoo "ei") Joku sanoi "ei". Okei.
 
ADAMUS: Hyvä. Eivät kovin kuuluisia. Miten moni täällä - voitte vastata vain itsellenne - on tavallaan uneksinut tai halunnut olla vähän kuuluisa? Vain vähän, joo. Tarkoitan, että se on luonnollista. Se on luonnollista. Jos sitä katsotaan toisesta perspektiivistä, se on myös osittain ylpeyttä siitä, mitä olette tehneet, ja sen tunnistamista, että toiset ihmiset tunnistavat, mitä olette tehneet. Mutta se voi olla ansa.
 
Miten moni täällä - teidän ei tarvitse nostaa kättänne, koska juoruilemme toisista - on ajatellut joskus menneisyydessä: "Voi, minusta tulee valaistunut. Olen tavallaan Jeshuan ja Buddhan ja Kuthumin rinnalla. En St. Germainin, kukaan ei voi tavoitella tuota korkeutta (naurua), mutta olen siellä, ja kyllä, minusta tulee mestari, opettaja, parantaja. Viuh! - parantunut. Ihmiset sanovat kaikkialla, minne menen: "Parantaisitko?"
 
Ja tietyssä mielessä se on mielenkiintoista, koska on jotain sanottavaa toisten auttamisesta, jotka ovat todella valmiita autettavaksi. Mutta tavallaan - aion sanoa sitä, laittaa sille nimilapun - se on voimaa/valtaa. Se on voimaa ja lopetin juuri Kolumbiassa puhumisen voimasta ja pyysin shaumbroja, jotka olivat siellä, vetämään voimamaton altaan, elämään voimattomasti, ilman voimaa. Se on uskomaton tapa elää. Alatte havaita, miten paljon konflikteistanne ja ongelmistanne kumpuaa voiman vuoksi.
 
Erinomaista, kiitos.
 
PATRICIA: Kiitos.
 
ADAMUS: Jatketaanpa juoruilupiiriämme. Mitä muuta shaumbroissa on? Ajatelkaa heidän halujaan? Mikä heidän todellisuutensa on? Mitä heidän henkiset totuutensa ovat? Mitä shambroissa on?
 
LINDA: Menen toisen ekspertin luo tässä.
 
ADAMUS: Ai jaa, kyllä.
 
MARTY ("MOFO"): Olemme maailman parhaita hengittäjiä.
 
ADAMUS: Kasvattajia. Hyviä kasvattajia, ai. (Naurua) (Suom. huom. samankuuloinen sana merkitsee "kasvattajaa")
 
MARTY: Ei, ei, ei, ei! (Joku huutaa "hengittää") Hengittää.
 
ADAMUS: Hengittäjiä. Parhaita hengittäjiä.
 
MARTY: Hengittäjiä.
 
ADAMUS: Parhaita hengittäjiä. Hyvä, hyvä.
 
MARTY: Hengitä kanssani. Älä …
 
ADAMUS: Hengittäjiä, hyvä. Miksi niin on, Mofo? Parhaita hengittäjiä, miksi niin on?
 
MARTY: Paljon harjoittelua.
 
ADAMUS: Paljon harjoittelua.
 
MARTY: Joo.
 
ADAMUS: Joo, joo.
 
MARTY: Joo.
 
ADAMUS: Mitä luulet tapahtuvan, silloin kun shaumbroja pyydetään tällaisessa ryhmässä hengittämään?
 
MARTY: Se on vain luonnollista avautumista. Se tulee luonnostaan.
 
ADAMUS: Joo, joo.
 
MARTY: Kaikki muut neuvot …
 
ADAMUS: Mihin luulet heidän menevän?
 
MARTY: Hmm, lähemmäs todellista itseään.
 
ADAMUS: Todella. Tarkoitan oikeasti
 
MARTY: Hah, hah! (Adamus naureskelee) Se on helpoin tapa päästä keskukseen niiden kaikkien neuvojen vuoksi, joita annat meille ja joita annamme itsellemme. Se on helpointa tehdä. Se toimii joka kerta. Se on erinomaista.
 
ADAMUS: Aivan. Se on helppoa. Se on helppoa.
 
MARTY: Jep. Mm hmm.
 
ADAMUS: Se on melko helppoa kaikkien noiden mantrojen ja tiettyjen lauseiden ja fraasien tai minkä hyvänsä sijasta. Valitettavasti - näin meidän poikien kesken - on sanottava, että useimmiten, kun shaumbroja pyydetään hengittämään, he menevät suoraan ulos kehostaan. He eivät hengitä tietoisesti. Hengittäminen antaa heille luvan lähteä hetkeksi. He menevät haavemaailmaan.
 
MARTY: Lähtevät ulos.
 
ADAMUS: Kiva - viuh! Vau. He eivät hengitä tietoisesti, mikä tuo tunteen - ei ajatusta vaan tunteen - "minä olen olemassa". Vetäkää henkeä sille. Vau, joo. Monet heistä menevät ulos, mutta se on okei. Ainakin se on hengähdystauko. Ainakaan heistä ei tule todella älyllisiä. Ainakin he rentoutuvat. Tapahtuu ainakin biologinen muutos, kun sanomme sanan "hengittää". Se on kuin hypnoottinen "hengitä" - "Aah, okei." Hyvä, hyvä. Okei, parhaita hengittäjiä.
 
MARTY: Mm hmm.
 
ADAMUS: Kyllä, ja mitä muuta? Mitä muuta shaumbroista?
 
MARTY: Hmm, luulemme olevamme parempia kuin kukaan muu. (Naurua)
 
ADAMUS: Aha, pidän tästä. Pidän tästä.
 
MARTY: Tarkoitan, ettei ylimielisellä tavalla.
 
ADAMUS: Ei.
 
MARTY: Minä …
 
ADAMUS: Eiii.
 
MARTY: Ei! Ei! (Lisää naureskelua)
 
ADAMUS: Ei! (Adamus naureskelee)
 
MARTY: Olemme tosi siistejä enkeleitä. Tarkoitan …
 
ADAMUS: Keitä he oikein luulevat olevansa …
 
MARTY: Se ei ole rehvastelua, jos se on totuus.
 
ADAMUS: Ei tietenkään, ei. Siinä on mielenkiintoinen dynamiikka - "parempi kuin muut" - mikä on hyvä. Monet ihmiset sanoisivat: "Oi! Häpeä, että luulet olevasi parempi." Miksi? Miksi ei? Tarkoitan …
 
MARTY: Juuri niin.
 
ADAMUS: Minä olen mitä olen. Minkä minä sille voin!
 
MARTY: Joo! (Naurua)
 
ADAMUS: Sori vaan, mikä sinun kohtalosi on.
 
MARTY: Minkä minä sille voin, että olen niin hemmetin hyvä!
 
ADAMUS: Minä olen mitä olen. Siis kyllä, kyllä. Monta kertaa he ajattelevat olevansa parempia kuin muut ja tarkoituksella osun suoraan siihen. Rakastan sitä. Ja rakastan kertoa shaumbroille, että rakastan työskennellä heidän kanssaan, koska rakastan. Olisi todella tylsää työskennellä joidenkin muiden ryhmien kanssa. Todella.
 
Mutta mietin toisinaan, onko se vain karkkia. Onko se vain päivän pikkuhuume, pikkukokaiini? Onko se vain hyvän mielen tuoja, mikä tukee heitä taas vähän, jotta he pääsevät ulos ovesta ja palaavat kohtaamaan elämän?
 
En tiedä. En tuomitse mitenkään. (Vähän naurua) Mutta, mutta … ja onko huono asia ajatella, että on erilainen kuin muut? Erilainen tavalla, mistä pidän ja mitä arvostan, vaikkeivät ehkä toiset …
 
MARTY: Juuri niin.
 
ADAMUS: Joo, olen parempi. Kyllä, se on erittäin mielenkiintoinen huomio. Miltä sinusta tuntuu?
 
MARTY: Hmm …
 
ADAMUS: Sanotaan, että menisit kirkkoon huomenna, mitä ei tapahdu, mutta sanotaan, että menisit. Kävelisit ovesta kirkkoon ja pappi tekee siellä pappiasioitaan. Ajatteletko: "Pyh, olen parempi kuin tämä"?
 
MARTY: On hyvin mielenkiintoista, kun sanot noin.
 
ADAMUS: Tiedän sen. (Lindan voi kuulla naureskelevan) Kaikki mitä sanon, on tavallaan mielenkiintoista.
 
MARTY: No, ensinnäkään en pääsisi ovesta läpi, koska salama luultavasti iskisi mennessäni sisään, mutta … Itse asiassa olin hautajaisissa juuri eilen, muistopalveluksessa ja kun pappi teki omia, tiedäthän "Olemme Jumalan lapsia ja hän antoi sinulle elämän" ja kaikkea tätä, oli hyvin mielenkiintoista, mitä meni lävitseni, koska se oli pfff, psss, tsii. Mutta se oli. (Hän naureskelee)
 
ADAMUS: En ihan tajunnut sitä.
 
MARTY: Tarkoitan … (Naurua)
 
ADAMUS: Mitä se oli? Mitä se oli?
 
MARTY: Se oli pfff, psss, tsii.
 
ADAMUS: Aha! Joo, joo.
 
MARTY: Joo.
 
ADAMUS: Se on tavallaan kuin "mitä vittua", mutta pidän sinun versiostasi enemmän. Voisitko tehdä sen vielä kerran, jotta voimme soittaa sen uudestaan ensi kuun videossa?
 
MARTY: Totta kai!
 
ADAMUS: Okei.
 
MARTY: Totta kai. Pfff, psss, tsii. (Naurua ja vähän taputuksia)
 
ADAMUS: Se on noin yksinkertaista!
 
MARTY: Helppoa kuin hengittäminen.
 
ADAMUS: Näen Vickin - tai kuka tahansa editoikin - kelaavan tuota kerta toisensa jälkeen.
 
MARTY: Voisimme tehdä siitä laulun.
 
ADAMUS: Joo. Oi! Joo, hyvä, hyvä. Ja mitä tapahtui hautajaisissa, kun olit pfff, tsii, pfff?
 
MARTY: Sama kuin aina. Kaikki olivat, tiedäthän, …
 
ADAMUS: Poissa kehostaan.
 
MARTY: Joo.
 
ADAMUS: Aina ollaan hautajaisissa.
 
MARTY: Joo-o.
 
ADAMUS: Joo. Hyvin pois kehosta. Joo, joo.
 
MARTY: Ja sitten jälkeenpäin kaikki vain hitaasti hiipivät samaan vanhaan puurtamiseen, missä he normaalisti ovat.
 
ADAMUS: Joo, se on mielenkiintoista. Piipahdan hautajaisissa aina silloin tällöin saadakseni vain virnistellä.
 
MARTY: Nauraa.
 
ADAMUS: Asiat ovat vähän hitaita ylösnousseilla mestareilla. Ja piipahdan käymään ja se on hyvin mielenkiintoista, koska hautajaisissa on eräänlainen havaintotapa, eräänlainen surun fasadi ja silloin tällöin surua oikeasti on. Mutta tulkaa mukaan joku kerta - meidän pitäisi tehdä DreamWalk jonkun hautajaisiin (vähän naureskelua) - ja he ajattelevat, mitä syövät päivälliseksi. He ajattelevat lomaansa. He ajattelevat seksiä. He ajattelevat … joo, kirkossa hautajaisissa. He ajattelevat kaikkia näitä asioita ja suurta syyllisyyttä. Suurta syyllisyyttä, omaa syyllisyyttään. He eivät todellakaan ajattele: "Hei, mitä Bobille kuuluu? Miten Bobilla mene toisella puolella?" He pelkäävät tietää, että Bob on siellä heidän kanssaan eikä hän ole tyytyväinen. (Pari naurahdusta) Hyvä, hyvä.
 
Mitään muuta? Onko mitään muuta juorulistallemme?
 
MARTY: Tämä veti yhteen sen. Olen luultavasti loukannut monia.
 
ADAMUS: Voi, se on okei. Se on okei.
 
MARTY: He eivät ole täällä. He eivät ole täällä.
 
ADAMUS: He eivät ole täällä.
 
LINDA: Kenen hautajaiset ne olivat?
 
ADAMUS: Nimittäin kenties ainoa syy, miksi teen tätä …
 
MARTY: Vastaanottovirkailijan.
 
ADAMUS: … on, että heidän on hitto soikoon parempi olla tällä tästedes, muuten puhumme heistä.
 
MARTY: Se opettaa heitä.
 
ADAMUS: Se opettaa heitä. Mutta hyvä, hyvä. Kiitos. Otetaan vielä muutama, hyvä.
 
LINDA: Okei.
 
ADAMUS: Mikään ei vedä vertoja pienelle shaumbra-juoruilulle. Mitä shaumbroissa on sellaista, mitkä todella ärsyttää teitä?
 
LINDA: Se ei ollut alkuperäinen kysymys. (Naurua)
 
MICHELLE: Joo!
 
LINDA: (nauraen) Se ei ollut alkuperäinen kysymys! (Lisää naurua)
 
ADAMUS: Minä kehityin. Minä kehityin. Mutta mitä shaumbroissa on, piste?
 
MICHELLE: Olemme kaikki odottaneet valaistumistamme, joka kuukausi.
 
ADAMUS: Ai jaa!
 
MICHELLE: Odotamme, odotamme, odotamme.
 
ADAMUS: Joo, joo.
 
MICHELLE: Ja sitten keksimme helposti muuta ajateltavaa.
 
ADAMUS: Joo.
 
MICHELLE: Mutta olemme hyvin sitoutuneita, luullakseni.
 
ADAMUS: (kirjoittaen taululle) Valaistumisen odottaminen.
 
MICHELLE: Niin kuin "Missä se on? Milloin?!" (Joku huutaa (milloin?!)
 
ADAMUS: Valaist- … Valaistumisen odottaminen.
 
MICHELLE: Joo. Vuoteen 2012, 2013 mennessä …
 
ADAMUS: Mutta tiedätte, että tämä on minun luetteloni kärjessä.
 
MICHELLE: … 2020.
 
ADAMUS: Mitä shaumbroissa on? He kaikki odottavat. Tarkoitan, he kaikki odottavat. Voin tanssia täällä jonkin aikaa - en ikuisuuksia, mutta jonkin aikaa. Voin antaa ajanvietettä, koska se on työtäni. Voin antaa ajanvietettä jonkin aikaa, mutta he kaikki odottavat. Palaan pitkistä tapaamisista ja menen linnaani, yhteen monista, monista, monista linnoistani ja … (vähän kikatusta) näen, että he kaikki odottavat! Niinpä ei välitä, huvitan itseäni, jos ei mitään muuta, mutta he kaikki odottavat, joo. Miksi?
 
MICHELLE: Koska se on meille tärkein asia?
 
ADAMUS: Ei, vaan miksi te odotatte? Miksi te ette tee sitä?
 
MICHELLE: Ai jaa, miksi emme tee sitä?
 
ADAMUS: Niin, niin.
 
EDITH: Koska hän on niin hyvä rakastaja!
 
ADAMUS: Aah, kiitos. Shh! Älä kerro, Edith. Edith ei halua valaistumistaan, koska hän luulee, etten sitten tule käymään yöllä ja …
 
EDITH: Et sinä tiedä, mitä haluan.
 
ADAMUS: Kuiskasit sen korvaani yhtenä päivänä.
 
EDITH: Kenties valehtelin.
 
ADAMUS: (naureskellen) Hyvä. Siis miksi odotusta? Miksi odotusta?
 
MICHELLE: En tiedä. Luulen, että kenties odotamme jotain taianomaista hetkeä, jolloin asiat vain hetkessä muuttuvat.
 
ADAMUS: Joo, joo. Phiuu!
 
MICHELLE: Heräät ja tuntuu erilaiselta. Tunnet yhdistyneesi. Rakastat itseäsi.
 
ADAMUS: Joo.
 
MICHELLE: Et välitä kuuluisuudesta. Et välitä mistään, koska olet vain niin … En tiedä.
 
ADAMUS: Pysähdytäänpä tähän - et välitä mistään.
 
MICHELLE: No …
 
ADAMUS: No. Ei, vaan oikeasti.
 
MICHELLE: Joo, minä vain …
 
ADAMUS: Ei, ei, oikeasti. Ei, tarkoitan siis oikeasti. Et välitä mistään, piste. Kenties se on pieni salainen vihje juoruilupelissämme - et vain välitä mistään.
 
Nyt useimmat ihmiset sanoisivat: "No, se kuulostaa kamalalta. Se kuulostaa tosi tylsältä. On tarkoitus välittää asioista." Oikeasti? Tarkoitan, että kuvitelkaa hetki, että voima vedettäisiin elämästänne pois ja lakkaisitte pelaamasta valtapeliä. Voimaa/valtaa on kaikkialla. Sitä on politiikassa. Sitä on rahassa, liike-elämässä, suhteissanne toisiin, kaikkialla muualla. Kaikki leikkivät vallalla. Valtapeli tuli, koska oli uskomus, että oli rajallinen määrä energiaa ja teidän oli varastettava joltain toiselta, koska ette tietenkään vaivautuneet katsomaan sisäänne saadaksenne energiaa tai tietoisuutta tai vastauksia. Niinpä se aloitti valtapelin, mikä ei ole koskaan oikeastaan loppunut. Mutta se kaikki on harhaa.
 
Voima/valta on ehdottomasti harhaa, koska kaikki on sisällä ja se mikä on sisällä, vetää puoleensa kaiken energian, mitä koskaan voisitte tarvita, eikä teidän tarvitse koskaan varastaa sitä keneltäkään muulta. Mutta kaikki elävät siinä voimaharhassa, että teidän on tehtävä jotain ja teidän on välitettävä jostain.
 
Väitän, ettei teidän tarvitse väittää mistään. Sitten olette vapaa todella nauttimaan kaikesta. Voimattomuus, ilman tarvetta pelata pelejä. Voitte itse asiassa lopultakin alkaa arvostaa fyysistä kehoa ja olla huolehtimatta, että se vanhenee tai sairastuu. Voitte itse asiassa nauttia toisten ihmisten kanssa olemisesta huolehtimatta, että he varastavat energiaanne, vääristelevät teitä, valehtelevat teille, pettävät teitä ja kaikkea muuta vastaavaa. Voi, niin helppoa.
 
Pitäisin siis siitä, kun sanoisitte, että te ette välitä mistään, piste. Mm. Mutta shaumbrat täyttävät tyhjät kohdat.
 
On aina - laitan omat kohtani tänne - ns. surullisen kuuluisa "shaumbra-mutta". Yhdellä t:llä.* On shaumbra-mutta. Puhumme siitä työpajassa tai unitilassamme ja pääsette aivan … ette te, vaan he. He pääsevät suoraan valaistumisen kynnykselle, "mutta …"
 
*(Suom. huom. sanat "mutta" ja "takapuoli" kuulostavat samalta ja toisessa on yksi "t" ja toisessa kaksi)
 
Voi, mitä minun pitäisi tehdä? Mitä minun pitäisi tehdä? Tuokaa kottikärryt ja täyttäkää ne kaikilla "mutilla" ja kärrätkää se toiselle puolelle joksikin aikaa. On "mutta" - "Mutta!" Joo, juuri niin. Kokeillaan sitä taas kerran.
 
On aina inspiraatioita, kaikkea muuta ja sitten päästään aivan valaistumishetkeen, "mutta!" (Adamus naureskelee) Hyvä. Mitä muuta? Mitä muuta? Voi että, minulla on hauskaa.
 
LINDA: Odota, minulla on "mutta". En ymmärrä Sartin juttua tässä.
 
ADAMUS: En halua nähdä Sartin juttua, en todellakaan.
 
LINDA: Hänellä on tämä Palfinger kaulassaan. (Sartilla on nauha, missä lukee "Palfinger")
 
SART: Ai, se on suuri nosturi.
 
LINDA: Varmaan. (Adamus viittelöi Sartille)
 
SART: Ai, minun on noustava puhumaan?
 
ADAMUS: Nousetko ylös, Sart? Kyllä. Ja haluan varmistaa, että kamera näkee sinut. Tule tänne eteen.
 
SART: Voi ei!
 
ADAMUS: Voi kyllä! Kyllä. (Sart naureskelee) Isä Sart. Kyllä, hyvä. Mitä Linda sanoikaan jutustasi?
 
SART: En tiedä, mitä se oli.
 
ADAMUS: Mikä juttu?
 
LINDA: Hänellä on Palfinger. Mikä helvetti Palfinger on? Kuulostaa pelottavalta.
 
SART: Ai jaa, se on vain raskasta kalustoa, pieni trukki (naurua).
 
ADAMUS: En halua kuulla siitä. En todellakaan halua … En halua kuulla - miten kutsuitkaan sitä - palfingeristä?
 
SART: Kuka haluaa kuulla?
 
ADAMUS: Kyllä. Kyllä, se on vain … Siis Sart, kun olet täällä edessä, laitetaan tämä liikkeelle, joo. (Sart istuu Adamuksen tuolilla) Melko kiva, eikö vain?
 
SART: Tämä on kiva!
 
ADAMUS: Joo, haluan vaihtaa paikkaa kanssasi. Anteeksi, Linda. (Naurua, kun Adamus menee istumaan Sartin tuolille) Kyllä, ja …
 
SART: Tämän päivän oppitunti: kaikkien on käytettävä näitä paitoja. Silloin tiedämme, missä kukin seisoo. (Vähän naurua)
 
ADAMUS: Siis Sart, mitä shaumbroista?
 
SART: Pidin siitä kohdasta, että tuntee olevansa parempi kuin muut ihmiset. Omassa elämässäni tällä hetkellä kyse on edelleen säännöistä.
 
ADAMUS: Ei, vaan muista shaumbroista. Puhutaan heistä.
 
SART: Luulen, että shaumbrat ovat kyllästyneet sääntöihin.
 
ADAMUS: Mutta heillä on niitä edelleen.
 
SART: Joo, elämme edelleen niiden mukaan, mutta luulen, että olemme kyllästyneet niihin.
 
ADAMUS: Kyllästynyt sääntöihin.
 
SART: Kyllästynyt sääntöihin, etsii vapautta.
 
ADAMUS: Säännöt. Edelleen … niiden ansassa. (Adamus kirjoittaa)
 
SART: Tarkoitan, että vanha punainen ja vihreä valo ovat melko hyviä - ne meillä on oltava - mutta jotkut muista säännöistä, joita meillä on … (Muutama naurahdus)
 
ADAMUS: Hyvä, hyvä. Joo, anna meille esimerkki shaumbra-säännöstä.
 
SART: Hmm, että meidän on sovittava joukkoon.
 
ADAMUS: Joo, joo. Sitä ei tapahdu.
 
SART: Ja olemme valmiita sen osalta.
 
ADAMUS: Sitä ei tapahdu.
 
SART: Meidän ei tarvitse sopia joukkoon enää.
 
ADAMUS: Tota, sopia joukkoon. Okei, se on hyvä kohta.
 
SART: Meiltä hakattiin pää sen vuoksi entisaikaan, mutta luulen, että sekin on muuttunut.
 
ADAMUS: Joo, hyvä.
 
SART: Voimme tehdä enemmän valaisemista. Ja olen huomannut sen ravintoloissa tai muualla. Näen ihmisiä ja he tavallaan säpsähtävät, kun kerron heille, että minulla on ehkä ollut 1400 elämää ja …
 
ADAMUS: Joo, joo.
 
SART: Mutta en voi todistaa sitä teille.
 
ADAMUS: Aivan, aivan.
 
SART: Mutta ette tekään voi todistaa minulle, että te olette vasta ensimmäisessä elämässänne.
 
ADAMUS: Varmaan. Käyt siis näitä keskusteluja, kun menet ravintoloihin? (Vähän kikatusta)
 
SART: Joo, ja se on …
 
ADAMUS: Joo, joo. Joo, joo.
 
SART: Ihmiset kuuntelevat enemmän, ainakin minun näkökulmastani.
 
ADAMUS: Joo, joo.
 
SART: Joo.
 
ADAMUS: Hyvä. Onko mitään muuta shaumbroista?
 
SART: Voi, me olemme hullua sakkia.
 
ADAMUS: Hullua sakkia. Okei, hyvä. Kiitos, Sart. Voit viedä kalustosi takaisin tuolille.
 
SART: Oletko varma? Olen juuri pääsemässä vauhtiin. (Naurua)
 
ADAMUS: Sen vuoksi … joo. Tiedän, tajusin sen. Okei, Linda, vielä muutama. Vielä muutama, ennen kuin siirrymme eteenpäin.
 
Shaumbra-juoruilua. Mitä shaumbroissa on, häh? Ainakin teidän mielestänne, puhukaa sydämestänne. Ei pidätellä.
 
JOYCE: No, minulla menee hyvin heidän kanssaan.
 
ADAMUS: Anteeksi kuinka?
 
JOYCE: He ovat okei.
 
ADAMUS: He ovat okei.
 
JOYCE: Joo.
 
ADAMUS: Okei.
 
JOYCE: Joo.
 
ADAMUS: Mutta entä … entä … mitä heidän halunsa ovat?
 
JOYCE: Valaistuminen ja ajatus, että valaistumisen kautta heille tulee yltäkylläisyyttä.
 
ADAMUS: Ai jaa, okei. Valaistumisen kautta … V = dollarin merkki. Valaistuminen on yltäkylläisyyttä. Se on tavallaan mielenkiintoinen tapa lähestyä valaistumista. (Adamus naureskelee) Okei. Entä toisinpäin, yltäkylläisyys = valaistuminen?
 
JOYCE: No, se toimisi. (Vähän naureskelua)
 
ADAMUS: (naureskellen) Se toimisi melko hyvin!
 
JOYCE: Jos yltäkylläisyyttä oli alun alkaen.
 
ADAMUS: Joo. Miksi hyvin monet shaumbrat ovat rahattomia, aivan sillä hilkulla? Eivät kenties paljon enemmän kuin ihmiset yleensä, no, ehkä vähän enemmän. Mutta luulisi, tuntisi, että koska shaumbrat jotka tietävät kaiken energiasta ja tietoisuudesta ja tietävät fysiikasta, minkä olemme keksineet tässä luokkahuoneessa, he olisivat niin hurjan yltäkylläisiä, että he eivät edes tietäisi, mitä tekevät kaikella sillä rahalla. He vain toisivat sitä tänne ja polttaisivat takassa pitääkseen huoneen lämpimänä. Heillä olisi niin paljon. En näe tänään edes tulta, puusta puhumattakaan, enkä tietenkään rahaa. Luulisi.
 
Mitä muuta shaumbroista? Näen, että sinulla raksuttaa. Mitä muuta shaumbroista?
 
JOYCE: No, tavallaan pidämme asioiden tekemisestä omalla tavallamme emmekä pidä siitä, että ihmiset sanovat meille, mitä tehdään. (Hän kikattaa)
 
ADAMUS: Tavallaan … okei. "Meidän tapamme."
 
JOYCE: Kenties meillä ei sen vuoksi ole yltäkylläisyyttä, koska olemme aina tuhlaamassa sitä.
 
ADAMUS: Joo, joo tai on haluton ottamaan työpaikkaa.
 
JOYCE: Tai kokeilee uutta tapaa.
 
ADAMUS: Haluton ottamaan työpaikkaa.
 
JOYCE: No, se olen minä.
 
ADAMUS: Haluton ottamaan työpaikkaa. (Joyce kikattaa vähän) Ei halua ottaa työpaikkaa.
 
JOYCE: Se kuulostaa minulta.
 
ADAMUS: Jos kuulostan rikki menneeltä levyltä, se johtuu siitä, että monet shaumbrat kuulostavat. Tota, mielessä on tämä: "Jessus, minulla on oltava työpaikka saadakseni rahaa." Kuka sen keksi? Se on suurinta roskaa, mitä olen kuullut koko elämäni aikana? Itse asiassa työpaikka rajaa yltäkylläisyyttä, joo. Tämä ei käske teitä parkkeeraamaan shaumbra-takapuoltanne sohvalle, mutta teidän ei tarvitse tehdä työtä jollekin toiselle. Itse asiassa, luulen Tobiaksen sanoneen, että teidän täytyy tehdä töitä itsellenne.
 
JOYCE: No, minä teen.
 
ADAMUS: Joo, joo. En nimittäin puhu … Puhumme shaumbroista.
 
JOYCE: No, okei.
 
ADAMUS: Juoruilemme niistä, jotka eivät ole täällä. Joo, hyvä. Mitä muuta shaumbroista?
 
JOYCE: Mmm, joskus he voivat uuvuttaa.
 
ADAMUS: He voivat uuvuttaa?
 
JOYCE: Joo, he voivat uuvuttaa.
 
ADAMUS: Kerrotko sen minulle?! (Naurua) Voi, olen pahoillani! (Adamus naureskelee)
 
JOYCE: Juoksen autolle ja ajan kotiin.
 
ADAMUS: Joo, joo. Onko se sitä, mitä kutsumme makyo-tekijäksi?
 
JOYCE: Kyllä.
 
ADAMUS: Joo, joo, okei. Jos ihmettelette, minne olemme menossa tässä, niin minulla ei ole aavistustakaan (naurua). Mutta menemme joka tapauksessa. Se on tärkeä asia. Me menemme. Me menemme. Okei, kiitos.
 
JOYCE: Ole hyvä.
 
ADAMUS: Kiitos paljon. Sanon, että vielä kaksi. Nopeasti. Mitä on, kyllä. Mitä shaumbroissa on? Olette vain - mm mm - ajatelleet siellä. Mitä shaumbroissa on?
 
KATHLEEN: Jumissa …
 
ADAMUS: Jumissa, kiitos.
 
KATHLEEN: … jumissa integroitumisessa. "Minun on integroitava. Minun on päästävä yli tarinasta." Jumissa tarinassa.
 
ADAMUS: Aha, no …
 
KATHLEEN: Mielessä.
 
ADAMUS: … jumissa ja vähän prosessointia. (Hän kirjoittaa)
 
KATHLEEN: Jatkuvasti kierrättämässä.
 
ADAMUS: Kierr- … Pidän tästä. Hyvä, hyvä, hyvä. Kierrättäminen. Kyllä, itse asiassa laitetaan seuraavaan tapaamiseen oveen kylttejä "Ei kierrätystä". Se on hassua, koska täällä on joka paikassa kierrätyskylttejä - kierrätä tumppisi ja tölkkisi. Mutta joo, kierrätys. Hyvä, hyvä. Ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Sama asia, kyllä. Ja mitä muuta shaumbroista?
 
KATHLEEN: No, olemme vitun erityislaatuisa. (Linda haukkoo henkeään)
 
ADAMUS: Joo, joo. En olisi käyttänyt tuota sanaa, mutta … "Olemme erityislaatuisia."
 
KATHLEEN: Miksi et? (Adamus naureskelee)
 
ADAMUS: Ei, tämä on …
 
KATHLEEN: Miksi et? Se on hyvä vapautus.
 
ADAMUS: Voinko kirjoittaa tämä taululle?
 
KATHLEEN: Kirjoita vaan. (Linda haukkoo taas henkeään)
 
ADAMUS: Sanomme vain: "Erityislaatuisa, hyvin erityislaatuisia." (Hän kirjoittaa)
 
KATHLEEN: No, siitä on laulu.
 
ADAMUS: Erityislaatuisia.
 
KATHLEEN: On laulu.
 
ADAMUS: Joo, hyvä, hyvä.
 
KATHLEEN: Siteeraan vain laulua enkä tunne sitä kovin hyvin.
 
ADAMUS: Kyllä, hyvä. Haluatko laulaa muutaman tahdin?
 
KATHLEEN: Ei, kiitos.
 
ADAMUS: Mitä muuta shaumbroista? Entä terveys? Mitä heidän terveydestään?
 
KATHLEEN: No, minä olen terve.
 
ADAMUS: Ei, me juoruilemme kaikista muista.
 
KATHLEEN: Ai jaa.
 
ADAMUS: Joo, joo.
 
KATHLEEN: He käyttävät itsensä ulkopuolisia asioita yrittääkseen tasapainottua sen sijaan, että omistavat sen itse.
 
ADAMUS: Joo, jep. Etsivät aina jotain ulkopuolista parannusta, silloin kun yksinkertaisin parannus tulee sisältä. Joo, joo. Hyvä, hyvä. Millaisia juttuja he käyttävät, koska yritän teeskennellä, etten näe? Mitä he käyttävät tähän parantumiseen?
 
KATHLEEN: Mitä tahnansa hetken vaihtoehtolääketiedettä.
 
ADAMUS: (kirjoittaen taululle) Ulkopuolinen parannus. Anna minulle muutama esimerkki.
 
KATHLEEN: No, on akupunktiota. On Bachin kukkatippoja. On öljyjä. On kaikenlaisia lääkkeitä.
 
ADAMUS: Kyllä, ja parantajia.
 
KATHLEEN: Missä ikinä muodossa.
 
ADAMUS: Ja myös paljon parantajia mukautumassa heihin.
 
KATHLEEN: Ja parantajia.
 
ADAMUS: Ehdottomasti.
 
KATHLEEN: Kyllä.
 
ADAMUS: Hyvä, kiitos. Vielä viimeinen. Mitä shaumbroissa on?
 
EDITH: Onko hyvässä juoruilussa jotain väärää?
 
ADAMUS: Sanoin vain "juoruilua". En määritellyt sitä hyväksi tai pahaksi.
 
EDITH: No, kaikki esittävät täällä roskaa.
 
ADAMUS: Eikö se olekin jotain? Hämmästyttävää, eikö vain? Kyllä. No, voit olla sitten viimeinen ja kertoa meille.
 
LINDA: Toiseksi viimeinen.
 
ADAMUS: Anna palaa.
 
ANDY: Minusta shaumbrojen yhteispiirre on "jotain parempaa". Tulimme kaikki tähän paikkaan saadaksemme kunniamerkin universumissa ja sitten pääsemme tänne ja sitten kaikki on melko roskaa.
 
ADAMUS: Joo.
 
ANDY: Niinpä tulemme sinun kaltaistesi ihmisten luo, jotka sanovat: "On jotain parempaa ja se on valaistuminen" tai mikä onkin päivän termi ja minusta se on shaumbrojen yhteispiirre …
 
ADAMUS: Pidän tästä.
 
ANDY: … etsimme jotain parempaa.
 
ADAMUS: Tavallaan perhe, kiva perhemäinen side. Ehdottomasti.
 
ANDY: Joo.
 
ADAMUS: Joo, hyvä. Näetkö? Oli yksi kiva juoru, Edith.
 
EDITH: Parempi.
 
ADAMUS: Yhteispiirre.
 
ANDY: Voi, on Edithin vuoro.
 
ADAMUS: Sukulaissielusyndrooma, joo. (Joku kikattaa) Ja, ja …
 
ANDY: (antaen mikrofonin Edithille) Anna palaa!
 
ADAMUS: Edith, nyt on sinun vuorosi. Juoruilua. Juoruilun ei tarvitse olla ns. negatiivista.
 
EDITH: Tunnen, että shaumbrat tuntevat, miten suurta ja upeaa on olla ylösnoussut mestari, olla suuri luoja ja rakastaa itseään.
 
ADAMUS: Oi, hyvä, hyvä. Rakastan tätä, Edith. (Vähän taputuksia) Toistaisitko tuon puheen? Ylösnoussut mestari ja mitä muuta?
 
EDITH: He ovat suuria luojia.
 
ADAMUS: Suuria - voi kyllä, he ovat niin hyviä siinä - suuria luojia.
 
EDITH: Ja he rakastavat itseään.
 
ADAMUS: Ja he ovat todella hyvä rakastamaan itseään. Okei, hyvä. Pidän tästä, kiitos!
 
EDITH: Ole hyvä.
 
ADAMUS: Jonkun oli hemmetin hyvä aika laittaa mukavia asioita taululle.
 
EDITH: Olen täysin samaa mieltä.
 
ADAMUS: Joo, jonkun on puolustettava shaumbrojen mainetta. Tässä tulee (ojentaen mikin Lindalle melkein heitettyään sen) Siis hyvä.
 
LINDA: Olen aika hyvä saamaan kopin.
 
ADAMUS: No niin, meillä on paljon asioita tällä taululla. Paketoimme tämän nyt. Vedetäänpä syvään henkeä.
 
Mitä teemme tänään? Päädymme jonnekin siinä. Teemme shaumbra-yhdistelmän ja tosiasia on, että juoruilemme kaikista muista, mutta todellisuudessa kyse on kaikista meistä. No, kaikista teistä. Kyse on kaikista, kyse on kaikista.
 
Ja pointtini tänään yhdistelmämme tekemisessä on: en tiedä, miten selviätte päivästä läpi. En oikeasti tiedä. En oikeasti tiedä. Jos katsotte tätä taulua - ja nämä ovat teidän vastauksianne - meillä on joitain ns. hyviä asioita ja ei niin hyvä asioita, mutta meillä on asioita, jotka ovat ehdottomasti ristiriidassa, ehdottomasti yhteensopimattomia toisten asioiden kanssa.
 
On uskomuksia … Aloitetaan halusta. Halu olla ylösnoussut mestari, halu rakastaa, halu parantua, halu elää pitkään, halu olla onnellinen. Olen yllättynyt, eteemme saaneet rauhaa, rakkautta ja iloa taululle, koska ne tulevat tavallisesti esiin - rauha, rakkaus, ilo ja onnellisuus. Siis kaikkia näitä haluja.
 
Sitten meillä on tosiasioita - "Olen rahaton, olen sairas, kukaan ei rakasta minua enkä pidä edes itsestäni" - suoraan vastakkaisia ja ristiriitaisia niiden kanssa. Kyse on massiivisesta yhteydettömyydestä ja kuitenkin shaumbra käy läpi sitä päivästä päivään.
 
Mikä sotku!
 
Pelaamme pikkupeliä, kun käymme tätä läpi. Toivottavasti se ei haittaa teitä. Ja nyt on aika, Suzy. Pelaamme peliä ja se on nimeltään "Mikä sotku!" (Muutama naurahdus) Mikä sotku! Ja olen pyytänyt Suzyä valmistelemaan erityisyllätyksen kaikille ja joka kerta kun käyn läpi tätä ja osoitan teille, miksi asiat ovat sekasorrossa ja sanon "Mikä sotku!" tai te sanotte spontaanisti "Mikä sotku!", teidän on otettava pikkuhuikka omaa St. Germain likööriäni (taputusta ja hurrausta), mikä on tehty pelkistä seljanmarjoista, kyllä.
 
LINDA: Tajuan. Vanhemmista marjoista, hah, hah. (Suom. huom. sama sana on "seljanmarja" tai "vanhempi marja")
 
ADAMUS: Seljanmarjoista, kyllä. Ja siinä on myös vähän tequilaa. (Adamus naureskelee, henkilökunta jakaa pieniä kuppeja juomaa)
 
Tavoitteena tässä on siis juhlia elämää. Tavoite … Otan St. Germainia, kyllä. Kukaan ei tule humalaan. Oi, se on ihanaa likööriä. Ja jos ajatte autoa, ottakaa kaksi, olkaa hyvät. (Naurua)
 
LINDA: Paha!
 
ADAMUS: Ja sitten etsitte toisen ajajan tai tilaatte taksin. Joo, tänne Coal Creek Canyoniin.
 
(Ihmiset alkavat jutella, kun juomia jaetaan)
 
Öhöm. (Adamus selvittää kurkkuaan monta kertaa yrittäen saada heidän huomionsa, koska hän ei saanut kuppia)
 
LINDA: (huutaen) Mikä sotku!
 
ADAMUS: Mikä sotku! En saa edes drinkkiä tässä hiton baarissa! Mikä sotku. (Joanne antaa Adamukselle oman kuppinsa) Ai, mutta sinä tarvitset omasi.
 
JOANNE: Teimme tarpeeksi myös sinua varten.
 
ADAMUS: Aah …
 
EDITH: Hän ajaa. Hän ajaa.
 
ADAMUS: Aah! Katsokaa, sanoin "mikä sotku". Ja nyt teidän pitäisi ottaa huikka. (Adamus ottaa huikan) Aah! Ja se vapauttaa vähän. Ei, oikeasti. Oi, se on herk- … oi, herkullista.
 
Rakkaat ystäväni, on aikoja, jolloin elämässänne on suurta ristiriitaa - teillä kaikilla, kaikilla shaumbroilla. Sitä on uskomatonta katsella joskus. On uskomatonta, että voitte pysyä ruumiissa. On uskomatonta, että saatte riittävästi ruokaa itsenne ruokkimiseen. Ja ennen kaikkea, on uskomatonta, että te ette täysin sekoa ja romahda henkisesti.
 
Puhumme valaistumisen kaltaisista asioista, mutta kuitenkin todella ihmettelen, tiedättekö, mitä valaistuminen on. Itse asiassa sanoisin, että shaumbra ei tiedä, mitä valaistuiminen on. Kuulette tuon sanan ja se on kuin hengittäminen - "Aah, valaistuminen", ja viuh, ollaan ulkona kehosta, mennään jonnekin muualle.
 
Olemme tehneet tämän joissain tilaisuuksissamme aiemmin ja olen laittanut Lindan viemään mikrofonia ja sanonut: "Mitä valaistuminen on?" Ja on melko tietämätöntä. On melko tietämätöntä. Sanon: "Mitä valaistuminen on?" ja alkaa tulla vastauksia, jotka täyttävät makyo-roskakorin kaikenlaisilla vastauksilla - rauhaa, rakkautta ja iloa. Se on kuin, mitä on rakkaus? Mitä on rauha? Mitä on ilo?
 
Niinpä se luo mielen pyörityksen, mikä jatkuu koko ajan: "Etsin valaistumista. Etsin valaistumista, mutten tiedä, mitä se on." Eikö siitä saisi upean lastenkirjan? Etsitään jotain eikä tiedetä, mitä helvettiä se on? Mutta nousette ylös joka aamu ja on pakkomielle tehdä se uudestaan ja uudestaan, etsiä valaistumista. Ja useimmilla shaumbroilla ei ole aavistustakaan - olen pahoillani sanoessani tämän juoruilusessiossamme.
 
Hyvä uutinen on, ettei teillä ole tarkoitus oikeastaan ollakaan aavistusta. Teidän ei tarvitse tietää, mitä valaistuminen on. Mikä sotku kuitenkin! (Yleisö on samaa mieltä) Okei, hyvä, hyvä. Kyllä, otatte pikkuhuikan. Aah, aah. Näettekö, tämä auttaa vapauttamaan jännitystä. Tämä auttaa vapauttamaan jännitystä.
 
Siis shaumbra tuntee tavallaan vähän parempaa itsestään, mutta kuitenkin he … Shaumbran seksielämä ei ole kovin hyvää - ollaanpa tässä hyvin suoria. Ei kovin hyvää. (Joku sanoo "mikä sotku", paljon naurua) Hän sanoi sen, te juotte! Mikä sotku! No niin, ei kaikilla, mutta seksi on melkein kuin syntiä ja teillä on taas kerran tämä ristiriita sisällänne.
 
Joskus shaumbra sanoo: "Kyllä, olemme täällä ylösnousseina mestareina. Olemme täällä ollaksemme fyysisessä todellisuudessa. Ylösnousset mestarit ovat menneisyydessä lähteneet fyysisestä kehosta, mutta me olemme täällä ollaksemme kehossamme", mutta hän ei ole halukas edes koskettamaan itseään - mitä en aio tehdä tässä kameralle - ei ole halukas koskettamaan toista ja hänellä on kaikenlaisia ennakkoasenteita siitä, onko se mies ja mies, nainen ja nainen, mies ja nainen, ryhmä tai mitä tahansa muuta. Kaikkia näitä kummallisia, kummallisia tuomitsemisia, ajatuksia ja kaikkia muita juttuja seksistä. Seksi on upea asia. Valitettavasti se on vääristynyt aikojen saatossa. Mutta rakkaat ystäväni, seksi on upea asia.
 
Siis teillä on tätä ristiriitaista energiaa. Olen todella yllättynyt, että joinain päivinä selviätte päivästä läpi. Etsitte kaikki sielukumppaneita - eivät kaikki, mutta monet etsivät sielukumppaneita - mutta teette kaikkeenne tehdäksenne siitä mahdotonta. Teette kaikkenne huonolla asenteella ja pitkällä listalla sielukumppanin vaatimuksia. Ja mikä sielukumppani on? Se olette te itse. Se ei ole toinen olento.
 
Suhde on ok. Mutta monet shaumbrat tekevät tällä hetkellä kaikkensa työntääkseen suhteet pois, vaikka he laittavat sen 10 suurimman toiveensa listalle - "Haluan suhteen." Ja minä katson sanoen: "Mutta sinä työnnät kaikki pois, myös itsesi." Mikä sotku! (Adamus naureskelee, kun yleisö sanoo sen hänen mukanaan)
 
Ja te jotka olette uusia ja katselette edelleen netissä, kerroin teille, että täällä olisi vähän erilaista.
 
Ja tämä koko yltäkylläisyysasia. Yksi surullisimmista asioista on, että teillä on suuri halu saada yltäkylläisyyttä, suuri halua saada rahaa taskuunne. Miksi ette saa? Kahdesta syystä. Koska - en puhu kenestäkään teistä, puhumme niistä, joista juoruilemme - monet teistä eivät ole vieläkään varmoja, haluavatko olla tällä planeetalla. Ette ole edelleenkään varmoja, haluatteko elää. Odotatte edelleen jonkun tai jonkin sanovan: "Tässä on vastaus. Tämän vuoksi sinun pitäisi elää." Mutta ilman sitä on paljon kysymyksiä. Ja se on mielenkiintoista, että niin paljon kuin puhummekin suuria DreamWalk-elämästä ja ruumiillistuneista mestareista, hyvin usein shaumbra sanoo: "En tiedä, haluanko oikeasti olla täällä." No, silloin teistä ei tule yltäkylläistä, piste. Koska energian, fysiikan perusteiden mukaan ette vedä energiaa puoleenne.
 
On myös toinen mielenkiintoinen dynamiikka. Kaikista suurista "Olemme polullamme valaistumiseen" (tavallaan laulaen) -tunteista ja -ajatuksista huolimatta, on myös "Jos minulla on rahaa, teen samoja roska-asioita kuin ennen. Jos minulla on rahaa, joudun suurempiin vaikeuksiin kuin koskaan ennen". Niinpä menette rahoitusdieetille, koska ajattelette, että kun teillä oli menneisyydessä rahaa, käytitte sen valtaan ja manipulointiin. Otitte huumeita. Teistä tuli juoppo. Rääkkäsitte itseänne ja toisia ihmisiä sen myötä. Niinpä jokin teissä meni tälle yltäkylläisyysdieetille. Ja teistä tuntuu muk- … Teistä (kameralle), en puhu teille (yleisö), vaan tuonne. Shaumbrasta tuntuu mukavammalta nähdä nälkää, kuin olla yltäkylläinen. Se on koruton fakta, koska kuka tahansa, kuka tahansa, voisi saada rahaa juuri nyt. Mutta te pelkäätte "Jos minulla olisi rahaa, olen vain se paha ihminen, joka olin aiemmin."

Mikä sotku! (Yleisö sanoo sen Adamuksen kanssa) Uskomatonta. Uskomatonta. Näette, miten teillä on näitä ristiriitoja. Ja tuskin pystyn joskus ymmärtämään, että selviydytte päivästä läpi.
 
Ja tiedän, miten joskus pääsette päivästä läpi. Täytätte itsenne vähän lisää henkisellä roskalla. Kuuntelette vähän lisää henkistä informaatiota. Pönkitätte itseänne vähän. Saatte kivoja tarttuvia lauseita ja sitten teistä tuntuu todella hyvältä jonkin aikaa. Otatte henkistä sokeria. Keksitte kivan pikku vahvistuksen ja ajattelette: "No, huomenna on paremmin. Tiedän, että huomenna on paremmin." Ei oikeastaan, ei oikeastaan. Huominen on tavallaan niin kuin tämä päivä. Ja mitä tänä päivä on? Mikä sotku! (Yleisö sanoo taas Adamuksen mukana ja sitä seuraa naurua)
 
JOANNE: Luulin, että pääsemme läpi syömällä suklaata.
 
ADAMUS: Syömällä suklaata ja tekemällä kaikkia näitä muita asioita.
 
Pyydän teitä tänään katsomaan tarkkaan tätä ristiriitaa, ehdotonta konfliktia, mitä on ihmisitsessänne, henki-itsessänne. Teillä on tämä henkipersoona - henkipersoona joka on valaistumispolulla - ja se on tavallaan täällä ylhäällä. Laitatte sen pois: "Tämä on se asia, joka pelastaa minut, tämä on se suuri olento", ja se kerää paljon roskaa. Se kerää paljon karkkia ja se kerää paljon makyoa, mikä sitten jotenkin pääsee ihmiseen, joka on täällä todellisuudessaan. Todellisuus on yleensä - ei aina, mutta usein - melko rahaton, ei ole paljon rahaa, ei ole yhtään todellisia ihmissuhteita, tuskin paljon itserakkautta ja on terveysongelmia. Nämä ovat perusasioita.
 
No niin, se ei ole itse asiassa kovin huono asia, jos olisit tavallinen tietämätön ihminen, jos olisit unessa. Ei kovin huono asia, koska silloin menet päivän läpi ja jos ei ole rahaa, syytät siitä miestä. Jos et saa seksiä, syytät siitä naista. Et saa yhtään … (Naurua ja Linda sanoo "oho!) Et saa … mutta olet tietämätön ja sanot vain: "No, näin se menee. Näin se menee."
 
Et oikeastaan ajattele kuolemaa. Jokin sisälläsi tietää, että se tapahtuu, koska olet nähnyt toisten putoavan, mutta olet tavallaan unessa sille. Et oikeastaan ajattele Jumalaa, koska no, ei ole sinun paikkasi ajatella Jumalaa. Sitä varten ovat papit ja muut vastaavat ihmiset. Heidän pitäisi ajatella Jumalaa. Ja vastaukset Jumalalle ovat vain liian suuria useimpien ihmisten käsiteltäväksi. He sanovat: "Voi, se ei ole minun tehtäväni. Minun on tarkoitus vain elää ja yrittää tehdä hyvää työtä." Tällaisia useimmat ihmiset ovat.
 
Te olette erilaisia. Olette tavallaan heräämässä. Olette tavallaan tietoisia. Tämä tekee siitä todella vaikeaa, koska nyt teillä on edelleen ongelmia - teillä, shaumbroilla - mutta nyt olette yhtäkkiä tietoisia. Teillä on ikään kuin ase ladattuna, kun taas toisten ase on lataamatta. Heillä on vain ase.
 
Nyt teillä on tuo ladattu ase, joten teillä on tuo tietoisuus. Mutta joka päivä tapahtuu tämä valtava yhteentörmäys ja keksitte tekosyitä sille. Keksitte uusia tarttuvia sanoja tai lauseita. Menette uusille kursseille. Teette kaikkea muuta, paitsi tartutte siihen, mitä tapahtuu sisällä. Mutta todellisuudessa teillä on yksi mahtava, suuri sotku. Hyvä. Ja muuten, siellä on enemmän, mistä se tuli.
 
Mitä siis teette? Otatte kulauksen! Olette kulauksen! Joo. (Adamus naureskelee) Emme puhu siitä. Emme prosessoi sitä. Otetaan kulaus.
 
Valaistumisen odottaminen, valaistumisen odottaminen. Se on yksi suurimmista ongelmistanne, koska ette tiedä a) mitä valaistuminen on ja b) mitä odotatte? Selvittävänne sen? Sitä ei koskaan, ei koskaan tapahdu. Sori, että kerron teille tämän uutisen. Te ette koskaan selvitä sitä, oikeasti.
 
Odotatteko jonkun tulevan kertomaan teille, miten valaistumiseen päästään? Toinen ihminen ei tee sitä. Odotatteko oikeaa pilvien, tähtien, maiden, pupujen ja kaiken muun - en minä tiedä - asettumista linjaan ja yhtäkkiä saatte valaistumisen? Sitä ei tapahdu.
 
Pääsette siis hädin tuskin jokaisesta päivästä läpi ja kun pääsette illalla sänkyyn, ihmettelette joskus, miten selvisitte päivästä, koska teillä toimii näitä valtavan ristiriitaisia voimia. Ja se on rankempaa, silloin kun olette matkalla valaistumiseen. Se pahenee, koska makyo ja rajoittuneen olennon tai rajoittuneen tietoisuuden manipulointi lisääntyy ja yritys manipuloida ns. henkisyyttä saa olon tuntumaan hyvältä, tavallaan erityislaatuiselta. Se on tavallaan kuin huumetta. Se on valtava häiriötekijä matkalla. Mutta shaumbra tekee niin. Shaumbra vetää sisään roskaa ja menee sänkyyn päivän päätteeksi ajatellen, että hän saa pienen hengähdystauon nukkuessaan.
 
Mutta mitä tapahtuu, kun alatte herätä? Unenne eivät ole enää samanlaisia kuin ennen. Unet - yhtäkkiä tiedostatte, mitä tapahtuu. Itse asiassa yksi syy miksi heräätte kahdelta tai kolmelta yöllä, on, että tarvitsette lomaa unistanne, mitkä olivat lomaa todellisesta maailmastanne. (Vähän naurua ja kaikki sanovat yhdessä …) Mikä sotku! Mikä sotku! Tarkoitan, miten selviätte päivästä läpi?!
 
Rakkaat ystäväni, paljon kaikkia näitä yhteentörmäyksiä tapahtuu tällä hetkellä ja erityisesti päästessänne sellaisiin asioihin kuin valaistuminen, siitä tulee todellisuudessa vielä paljon monimutkaisempaa. Mieli alkaa toimia enemmän kuin koskaan ennen, kuten olette luultavasti huomanneet, ja nyt teillä toimii myös henkinen mieli, kuten kutsun sitä. Teillä oli ennen vain ihmismieli, nyt teillä on henkinen mieli, mikä merkitsee rajoittunutta henkisyyttä ja se on itse asiassa roskaa. Se todella on. Se todella on, koska nyt mieli yrittää omaksua monia henkisiä käsitteitä. Ja henkinen käsite: "Paranna itsesi. Olen rauhassa, rakkaudessa ja ilossa. Aion "ommata" ja meditoida." on suurinta roskaa.
 
Muuten, valaistumisessa te ette yhtäkkiä täyty rauhasta! Ette yhtäkkiä "ommaa mmmmm". Se on suurin harhakuvitelma, mitä voi mitenkään olla. Tota … niin ei tapahdu. Ei sillä tavalla. Itse asiassa sana "rauha" mennee ovesta ulos valaistuessa. Se ei ole enää edes sana. Se ei ole edes sanavarastossanne.
 
Nimittäin rauha merkitsee monille ihmisille vain: "Anna minulle vartti, kenties puoli tuntia, että asiat hiljenevät muutamaksi hetkeksi." Se on rauhaa. "Minun täytyy vain ottaa askel taaksepäin. Minun täytyy päästä pois itsestäni." Se on rauhaa. Ei ole rauhaa. Mutta yhtäkkiä on harmoniaa. Asioissa on sopusointua. Yhtäkkiä ei tarvitse selvittää kaikkea. Yhtäkkiä näitä konflikteja ei enää ole. Yhtäkkiä on sujuvuutta, luontaista sujuvuutta ja repeätte nauramaan. Repeätte vain nauramaan, koska …
 
PATRICIA: Mikä sotku! (Adamus naureskelee)
 
ADAMUS: Joo, joo! Se vain on. Ja pääsemme siihen hetken kuluttua. Mutta juuri nyt olemme takaisin "mikä sotku" -kohdassa. (Joku sanoo "mikä sotku") Mikä sotku, mikä sotku, mikä sotku.
 
Ja mitä teette? Otatte kulauksen. Mikä sotku.
 
Teillä on kaikkia näitä ristiriitaisia haluja ja totuuksia - joita pitäisitte totuuksina - ja uskomuksia asioista ja ne ovat ristiriidassa. Ne ovat ristiriidassa.
 
 Tie valaistumiseen
 
Se olisi kuin … Kuvitelkaa, että nousette autoon - auto on symboli henkisestä matkastanne valaistumiseen - muttei teillä ole aavistustakaan, minne menette. Astutte …
 
EDITH: Se on kuin tänne pääseminen tänään.
 
ADAMUS: (nauraen) Kuin tänne pääseminen tänään! (Vähän naureskelua) Kyllä,
näyttelemistä. Ilman aavistustakaan, minne olette menossa, nousette vain tuohon autoon tiellä valaistumiseen ja lähdette liikkeelle. No, minkä alatte oivaltaa ensin? "En tiedä, minne olen menossa." Mutta sanotte itsellenne: "No, jotain tapahtuu matkan varrella. Joku kertoo minulle, miten päästään perille. Jotenkin saan kartan, jotta tiedän, miten päästään valaistumiseen." Sitä ei tapahdu. Sitä ei tapahdu, sori vaan.
 
Sitten ajatte tietä valaistumiseen, on kiva ja miellyttävä päivä ja katsotte ulos ikkunasta. Sanotte: "Voi kyllä, tämä on okei", mutta olette vähän epävarma. Ikään kuin: "Toivon, että tämä on ok. Laitan itseni ajattelemaan, että se on ok. Laitan itseni ajattelemaan: "Voi, miten kaunis taivas ja lintuja." Oho! Osuin juuri peuraan." (Naurua) Ja mutta, mutta … mutta … (Adamus naureskelee) Eturivin nauruja. (Lisää nauruja) Mikä sotku! Mikä sotku, joo.
 
Ja sitten oivallatte: "Voi, auto pitää hassua ääntä. Voi pojat, olen piittaamatta tuosta äänestä." Oletteko tehneet tämän? "Olen piittaamatta tuosta äänestä. Kuulen sen, muttei sitä voi olla, koska tämä on autoni valaistumiseen. Niinpä olen piittaamatta tuosta äänestä." Ja tiedätte, mitä tapahtuu. Kahden mailin päästä, psssss! Voisitko tehdä meille ääniefektin, Mofo?
 
MARTY: Ppssssss!
 
ADAMUS: Aa, joo. Antaisitko hänelle mikrofonin, Linda, jotta voimme saada ääniefektin kunnolla tässä? Matkalla valaistumiseen kuulette tuota kolinaa. Olette piittaamatta siitä, koska olette tiellä valaistumiseen. Kaikki selviää ja aivan yhtäkkiä …
 
MARTY: Pfff, psss, tsiii … bbpprrtt. (Pieruääni, paljon naurua) Oliko tämä hyvä?
 
ADAMUS: Hyvä, hyvä. Ja auto sammuu. Mitä teette?
 
EDITH: Mikä sotku.
 
ADAMUS: Joo, joo! (Naurua) Tässä sitä taas mennään. Tarvitsemme luultavasti viisi pullollista tänään kaikkien näiden "mikä sotku" -juttujen kanssa.
 
Auto sammuu. Monia asioita tapahtuu. Taas kerran joudutte ristiriitaan sanoen: "Minun pitäisi olla tiellä valaistumiseen, mutta autoni sammui juuri. Kenties Henki yrittää kertoa minulle jotain." Ei, vaan kenties unohditte tarkistuttaa auton, ennen kuin lähditte matkalle. Kenties unohditte tarkistaa öljyt - se oli vähän alhaalla - tai varmistaa, että jäähdyttimessä oli jotain. Henki ei yritä kertoa teille hittoakaan. Henki on jo valaistunut, se ei oikeastaan välitä matkastanne (yksi nainen nauraa).
 
Se oli hauskaa, eikö ollutkin. Joo. (Nainen nauraa taas yksin) Hän saa Adamus-palkinnon pelkästä nauramisesta. Linda, kiitos. (Joku sanoo "Anna hänelle drinkki") Joo, hän tarvitsee toisen drinkin! Joo, kyllä. Missä nuo Adamus-palkinnot muuten ovat? Linda? Missä Linda muuten on? Adamus-palkinto nauramisesta.
 
LINDA: Minulla ei ole niitä mukanani tänään. Et koskaan jaa niitä. Olet niin pihi ja unohdin ne.
 
ADAMUS: Mikä sooootku! Voi, juuri sinä yhtenä päivänä. Saat siis kaikki rahat … Minulla ei ole aavistustakaan, mitä siellä on. (Adamus antaa naiselle rahat Cauldren taskusta)
 
MARTY: Oho, kaksi dollaria! (Paljon naurua)
 
ADAMUS: Missä olimmekaan? Ai niin, olette matkalla.
 
Sitten yhtäkkiä teidän on käytettävä viimeiset säästönne saadaksenne valaistumisautonne korjattua ja alatte taas palata tielle, mistä ette tiedä, minne se menee. Ja menette tietä valaistumiseen ja yhtenä päivänä tällä pitkällä, pitkällä, pitkällä, pitkällä, pitkällä matkalla, mikä kestää monta elämää, kuljette mahdollisimman nopeasti ja pääsette vain nopeammin ei-minnekään. (Vähän naurua) Ja seuraavana henkinen mielenne sanoo: "Ai niin, minun pitäisi hidastaa ja haistella ruusuja, kuten mestarit tekivät." Tiedättehän: "He kulkivat hyvin hitaasti tiellä valaistumiseen ja he tarkkailivat kaikkea ja he hengittelivät ollessaan tiellä valaistumiseen", joten kuljette hyvin hitaasti. Niinpä vaihtelette tällä valaistumismatkalla hyvin nopean ja hyvin hitaan kulkemisen väillä. Painatte kaasua, painatte jarrua, painatte kaasua, painatte jarrua. Näettekö ristiriidan tässä?
 
Jatkatte tätä valaistumismatkaa ja pääsette sellaiselle turhautumis- ja ahdistustasolle, että se saisi minut lähtemään kehostani. En olisi pystynyt käsittelemään sitä, mitä käytte läpi. Menette eteenpäin nyt. Olette olleet tällä matkalla vuosia ja ajaneet eteenpäin. On sama tie. On samat ongelmat. Matkan varrella on samat halvat hotellit joka ilta ja samat ihmiset, jotka yrittävät ryöstää teidät putipuhtaaksi.
 
Mutta jatkatte kulkua, koska olette päättäväinen ja luulette, että se on ominaispiirre. Luulette, että se on yksi noista positiivisen puolen asioista - "Olen päättäväinen. Minulla on voimakas tahto. Hitto soikoon, aion katsoa valaistumiseni läpi, vaikka mikä olisi. En koskaan anna periksi." Ja kun kuulen teidän sanovan, ajattelen: "Voi hyvänen aika. Toivon, toivon, että joku toinen tulee auttamaan minua, koska tästä tulee vaikeaa!" (Vähän naurua) Kun kuulen teidän sanovan: "En koskaan anna periksi! Tätä aion tehdä!", ajattelen itsekseni: "Meillä on todellinen ongelma täällä, Houston, koska he ovat päättäneet mennä ei-minnekään!" Mitä edes ylösnoussut mestari mahtaa siinä kohtaa?
 
Teistä tulee jääräpäinen. Teistä tulee säälimättömän ja julman jääräpäinen tiellänne ei-minnekään. Hitto soikoon, teette sen, koska olette sitoutuneet siihen itsellenne. Ja jos ette tee sitä, teitä nolottaa todella ystävienne ja perheenne edessä, koska kaikki tietävät pikku valaistumismatkastanne ja he kaikki ovat nauraneet sille. (Naurua) Ja jos tulette takaisin sanoen: "Autoni hajosi ja minusta tuli rahaton matkan varrella. Näen nälkää. Minulla ei ole mitään ja kaikki on mennyttä", he nauravat teille.
 
On siis tätä valaistumisylpeyttä. Henkisen mielen ylpeyttä, että teidän on parasta hitto soikoon toteuttaa tämä matka tai näytätte typerykseltä.
 
On myös se tekijä, että näytätte suurelta typerykseltä itsellenne ja se on luultavasti aivan yhtä huono tai huonompi asia kuin itsenne typeräksi tunteminen toisten edessä. Olette hyvin sitoutuneet valaistumismatkaan itse. Se on kaikki. Se on kaikki. Ja jos tämä ei toimi ja jos tämä taika ei ole totta ja teidän on palattava tuohon vanhaan itseenne … (joku sanoo "mikä sotku", Adamus nauraa) mikä sotku!
 
Ja hassu asia on, että todellisuudessa te ette voi palata takaisin. Ja hassu asia on, että te ette voi mennä eteenpäin. Ja hassu asia on, ettei voi mennä minnekään. Se on todellinen sotku. Mikä suuri sotku! Onko alkoholia enää jäljellä, Suzy? (Muutama ihminen sanoo "kyllä") Joo, hyvä, hyvä. Mikä sotku.
 
Toivon, että alatte jo ymmärtää kaiken tämän ristiriidan, epäharmonian. Ja toivon, että alatte ymmärtää, että tapahtuu suuri junatörmäys tiellä.
 
Ajatte siis tätä tietä valaistumiseen ja se jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jokainen päivä on samanlainen kuin seuraava ja pidätte yllä toiveita valaistumisesta. Jatkatte toivoen, että minä valaisen teidät yhtäkkiä. Jatkatte toivoen, että jos se en ole minä, jätätte minut ja menette jonnekin muualle valaistumisen vuoksi. Jatkatte toivoen, että on jotain.
 
EDITH: Ehdota kongressissa lakia junaonnettomuuksia vastaan.
 
ADAMUS: (naureskellen) Toivot harhauttavasi minut jollain muulla, mutta aion jatkaa pointin ajamista perille. On sotku. Todellinen sotku. On valaistumissotku.
 
Ja hyvä uutinen on, että tällä tiellä ei-minnekään olette juuri siinä kohdassa, missä teidän pitäisikin olla. Se on … (sanat eivät kuulu hetkeen) Voi ei! Ei. Ja muotoilen sen uudestaan teille nyt.
 
Sanoin, että tällä tiellä ei-minnekään, tiellä valaistumiseen, jossa on kaikkea ristiriitaa ja epäharmoniaa, olette ehdottomasti juuri siinä, missä teidän pitäisi olla, koska, koska … (Adamus kirjoittaa taululle)
 
Mikä! Sotku? Ei!
 
Voitte ottaa kulauksen tälle. Ei, itse asiassa, se on täydellistä, se on täydellistä. Ja kaikki asiat joita olen sanonut tähän mennessä, ovat … Tarvitsemme lisää juomia täällä - lisää limsaa tai mitä ihmiset juotavakin.
 
Mikä? Sotku? Ei todellakaan. Se on ehdottoman täydellistä.
 
Tietäminen
 
Ja haluaisin teidän, erityisesti nyt kuin olette vähän rennompia kuin tunti sitten, muistelevan hetken tätä koko valaistumisasiaa. Se ei alkanut ajatuksesta. Se ei alkanut yhtäkkiä eräänä päivänä, kun väsyitte niin vanhaan elämäänne, että päätitte valaistua. Se ei alkanut silloinkaan, kun joku vei teidät jollekin kurssille tai luitte jonkin kirjan. Ei, ystäväni, se ei alkanut silloin. Se alkoi syvästä tietämisestä, hyvin syvällisestä ja syvästä tietämisestä. Se ei ollut ajatus. Se ei ollut teko. Se ei ollut matka. Se oli tietämys, mikä säteili hyvin syvältä sisältänne.
 
Sitä käytettiin väärin. Se vääristyi. Se laimentui kovasti matkan varrella. Mutta tämä tietäminen on aina ollut. Ette tiedä, mitä valaistuminen on, eikä teidän pitäisikään tietää, sillä rajoittunut mieli ei voi mitenkään tietää. Se yrittää teeskennellä. Se yrittää kuvitella hyvin halvalla tavalla teidän olevan rikas, kuuluisa, seksikäs, saavan kaikenlaisia suhteita, olevan suuri guru ja mestari. Sitä mieli tekee. Se on häiriötekijä. Se ei ole todellista.
 
Kuka tietää, mitä tapahtuu, eikä sillä ole merkitystä, piste. Sillä ei ole merkitystä. Niinpä pyydän teitä ottamaan hetken ja palaamaan tietämiseen, tietämiseen mikä ei ollut ajatus. Ei koskaan ollut autoa. Ei koskaan ollut matkaa. Siinä ei ollut koskaan kyse yrityksestä olla täydellinen ihminen. Siinä ei ollut koskaan kyse mistään muusta kuin tulemisesta takaisin itseenne. Se ei ollut makyoa. Se ei ollut fraaseja ja sanoja. Se ei ollut istumista täällä shaumbra-yleisössä eikä se ollut ponnistelua. Siinä ei ollut kyse voimasta. Siinä ei ollut kyse edes viisaudesta. Siinä ei ollut kyse minkään saamisesta.
 
Se oli tietämistä - syvää rakastavaa tietämistä. Tietämistä, mikä ei ollut jonkin enkelin tai ylösnousseen mestarin tulemista luoksenne. Tietämistä, mitä ei antanut toinen, edistänyt toinen, toteuttanut toinen. Se tuli teistä.
 
Se ei ollut edes kultainen enkelinne, korkeampi itsenne tai mitään tällaista. Se olit sinä. Se olit koko sinä. Ei ainoastaan ihminen, ei se mitä kutsutaan jumaluudeksi. Se oli "minä olen", todellinen "minä olen". Se on täällä läsnä yhtä paljon kuin ihminen. Se on aivan tässä.
 
Tietämisen tunteminen
 
Haluaisin siis, että tunnetaan tuota tietämistä - en kutsu sitä edes merabhiksi, vain tuntemiseksi. Saisimmeko valoja himmennettyä täällä, kiitos.
 
Kaiken tämän sotkun, kaiken tämän kaaoksen ja hämmennyksen jälkeen, kaiken tämän sisäisen epävarmuutenne jälkeen, koska olen nähnyt ja kuullut teidän ihmettelevän, oliko tämä vain suuri virhe. Olette ihmetelleet, oliko henkinen matkanne harhakuvitelmaa. No, kyllä se oli, mutta se alkoi joistain hyvin puhtaasta, hyvin todellisesta ja hyvin syvällisestä.
 
No niin … voimmeko saada vähän musiikkia taustalle.
 
(Musiikki alkaa: "The Enchanted Path", Bernward Kochin albumilta "Day of Life")
 
En pyydä teitä palaamaan taaksepäin ja ajattelemaan, mistä tämä tietäminen tuli. Sillä ei ole merkitystä. Se on ilman päivämäärää. Se on ilman toimintaa. Se on ilman mitään suhdetta. Nimittäin osa ongelmaa henkisellä matkalla on, että mieli yrittää edelleen yhdistää kaiken kaikkeen muuhun. Ja sanoessamme "henkinen" tai "valaistuminen", se yrittää yhdistää sen johonkin. Se tarraa kiinni, mihin tahansa pystyy yhdistämään.
 
Mutta tietämistä, tuota syvää tietämistä mikä teillä oli, ei tarvitse yhdistää mihinkään. Se vain tietää. Se vain on.
 
Mieli yrittää selvittää tien valaistumiseen. Se yrittää vain palvella teitä. Se yrittää tehdä sen puolestanne. Mutta se ei voi tietää. Mieli yrittää yhdistää johonkin. Se luo kuvan autosta, mikä kulkee valtatiellä ja hajoaa. Se luo kuvan teistä päättäväisenä ja jääräpäisenä valaistumisesta. Mutta todellisuus on, ettei ole mitään autoa. Todellisuus on, ettei ole paikkaa minne mennä, mitään ei tarvitse tehdä. Mitään ei tietenkään tarvitse korjata. Ehdottomasti. Se on yksi valaistumisen kepposista tai harhakuvitelmista - jonkin täytyy olla korjattu, ennen kuin valaistuminen voi tapahtua. Ei tarvitse. Yhtään mitään ei tarvitse korjata. Mitään asiaa ei tarvitse korjata. Ei ainuttakaan. En välitä, oletteko alkoholisti tai oletteko idiootti. Sitä ei tarvitse korjata. Jotkut teistä samaistuivat tähän, eikö vain? (Muutamia kikatuksia) Mitään ei tarvitse korjata.
 
Pyydän teitä siis vetämään syvään henkeä ja pysymään kehossa tällä kertaa. Palaamaan tuohon tietämiseen. Te loitte sen. Ei jokin suuri kultainen enkeli. Ei jokin korkeampi itse. Se olitte te, "minä olen" -olemuksen tietäminen.
 
(Tauko)
 
Tätä tietämistä seurasi ajatuksia, unelmia, kuvitelmia heräämisestä ja valaistumisesta.
 
Tämä tietäminen toi muutoksen energiadynamiikkaan elämässänne, suhteissanne, tavassanne olla vuorovaikutuksessa itsenne ja toisten kanssa. Mutta mikään niistäkään ei ollut kovin tärkeä. Ei mikään niistä. Ne eivät ole se asia, mikä tuo valaistumisen.
 
Kyse on yksinkertaisesta tietämisestä. Niin yksinkertaisesta, ettei ole määritelmää, niin yksinkertaisesta, ettei mieli voi yhdistää sitä mihinkään, niin yksinkertaisesta, että te ette voi luoda sitä uudestaan. Ette voi luoda sitä uudestaan, koska se on edelleen siellä, ystäväni. Se ei ole koskaan lähtenyt.
 
Tuo "minä olen" -olemuksen tietäminen ei ole koskaan sammunut.
 
Laitoitte paljon muita asioita tuon tietämisen liekin eteen - suuria ja mielenkiintoisia kokemuksia heräämiseenne - mutta tuo liekki oli aina siellä. Tiedän, että olette toisinaan yrittäneet luoda sen uudestaan - "Missä on tuo tunne?". Se on edelleen siellä. Se todellisuudessa opastaa teitä.
 
Joskus kun ihmettelette, miksi tiettyjä asioita tapahtuu elämässänne, miksi tiettyjä tapahtumia, tilanteita tapahtuu, se johtuu siitä, että tuo tietäminen on edelleen olemassa. Se tietää totuuden jääräpäisyydestänne ja päättäväisyydestänne huolimatta. Se tietää, että se on tie. Se tietää, että se on herääminen. Se on ainoa asia, ainoa asia, ystäväni, mikä pysyy todellisena ja aitona.
 
Sanoessani, että kavahdan, kun kuulen shaumbrojen sanovan: "Aion jatkaa, vaikka mikä olisi", niin todella toivon, että he vain pysähtyisivät. Hankkiutuisivat eroon tuosta autosta. Hankkiutuisivat eroon matkastaan. Hankkiutuisivat eroon kaikesta makyosta - makyo on matkan polttoainetta. Olisivat koskaan enää täyttämättä tuota tankkia. Hankkiutuisivat eroon koko jutusta. Palaisivat vain tähän tietämiseen. Millään muulla ei ole merkitystä. Mikään muu ei ole tärkeää. Mikään muu ei tuo tietoisuutta valaistumisesta.
 
Ei mikään.
 
Tietäminen on hyvin hienovaraista. Sitä ei voi edes määritellä. Mielellä ei ole mitään käsitystä. Mielellä ei ole mitään tapaa yhdistyä siihen.
 
Vetäkää syvään henkeä ja antakaa itsenne pudota suoraan omaan tietämiseenne.
 
Olkaa tuon kauniin tietämisen syleilyssä.
 
Tietäminen ei ollut koskaan mikään direktiivi. Se ei ollut mikään direktiivi, joka sanoi: "Sinun on herättävä nyt." Sillä ei ole mitään tekemistä kohtalon tai aikataulun kanssa. Saitte vilauksen siitä, vain maistiaisen, kun laskitte puolustuksenne, kun antauduitte "minä olen" -olemukselle, itsellenne hetkeksi. Tuo vilaus loi paljon mielen ajattelua, paljon makyoa, paljon päättäväisyyttä. Rakastan teitä päättäväisyytenne vuoksi, shaumbra. Mutta päättäväinen missä?
 
Antakaa nyt kaiken tuon taistelun, päättäväisyyden, tahdon, draivin, puskemisen, voiman tulla alas. Ja hämmästyttävästi olette ok. Itse asiassa teillä on paremmin kuin koskaan.
 
Voitte lakata yrittämästä kovasti. Voitte lakata pelkäämästä. Se on teissä - ei minussa, vaan teissä - tuo tietäminen, "minä olen". Tietäminen, että on aika tulla kotiin. Aika tulla kotiin "minä olen" -olemukseen, tiedostamiseen. Aika integroitua, aika tulla vain kotiin.
 
Eikö ole hassua, että teillä oli se tietäminen, että oli aika tulla kotiin "minä olen" -olemukseen, mutta nousitte autoon ja lähditte pitkälle matkalle? Voi, koti oli aivan siinä, ehdottomasti aivan siinä. Luulen, että siksi sanon, että se oli tavallaan täydellistä. Olette juuri siinä, missä teidän pitäisi olla.
 
Teidän tavallaan täytyi käydä läpi kaikki nuo koettelemukset ja vastoinkäymiset, ennen kuin väsytitte itsenne ja sanoitte: "Voi, tässä minä olen." Niinpä lopetatte etsimisen. Pitäisi olla henkisen etsimisen kieltävä laki. Pitäisi olla lait kieltävä laki, joten … (Muutamia naurahduksia)
 
Voi, henkinen etsintä on teollisuutta. Se on ajanvietettä. Kai se on kokemus. Se on turhauttavaa, koska on ok, jos etsitte henkisesti ja tiedostatte, että etsitte vain etsimisen vuoksi. Siitä tulee vähän surullista, silloin kun etsitte ja luulette sen olevan todellista ja ajattelette, että se todella vie teitä jonnekin.
 
Ei, koti kutsuu teitä. Koti on sisällä. Ei ole paikkaa, minne mennä. Ei ole sanoja, joiden taakse piiloutua. Ei mitään tehtävää. Ei mitään korjattavaa. Vain paluu takaisin kotiin.
 
Ilman "muttia". Ilman "muttia" - "Mutta mitä teen, kun kävelen ulos ovesta?" Et hitto mitään. Voitte jatkaa juoruilua, jos haluatte, juomista, juhlimista, etsimistä, ajattelemista, taistelemista. Kun kävelette ulos tuosta ovesta, teette sitä ainakin tietoisena, että teette sitä, ainakin tietoisena, ettei teidän tarvitse tehdä sitä, ainakin tietoisena, että tuo tietäminen kutsui teitä, että se kutsuu edelleen. Se on edelleen siellä eikä ole hitto mitään, mitä teidän tarvitsee tehdä. Ei mitään.
 
Hengittäkää kunnolla syvään sisään. Yrittäkää pysyä kehossanne.
 
Päästäkää irti tuosta jännityksestä. Heräämis- ja valaistumisjännityksestä. Stressistä. Se olisi hyvä laulu, "valaistumisstressi".
 
Jos olisin kertonut teille, jos Tobias olisi kertonut teille 12 vuotta sitten, ettei teidän tarvitse tehdä mitään, olisitte silti menneet etsimään. Olisitte silti tehneet vararikon, teillä olisi silti ollut terveysongelmia ja kaikkea muuta. Niinpä luulen, että olette juuri siinä, missä teidän on tarkoitus olla juuri nyt. Juuri nyt.
 
Koti kutsuu koko ajan.
 
Kunnolla syvään henkeä.
 
Siis, rakkaat ystäväni … Musiikkia voidaan hiljentää vähän. Olemme hetken tässä mukavan hillityssä valaistuksessa.
 
Katse eteenpäin
 
Muistakaa, että se on teidän tietämisenne. Jos joudutte koskaan vaikeuksiin tehdessänne jokapäiväisiä ihmisasioitanne, muistakaa vain pari asiaa tästä päivästä.
 
Minua hämmästyttää, että pääsitte siitä läpi. Se oli suurta sotkua, suurta, suurta ristiriitaa. Ja yrititte jatkaa ristiriidan korjaamista. Se on mielenkiintoinen asia ja aiheutti lisää ristiriitaa. Yrititte jatkaa sellaisten asioiden korjaamista, joita ei voisi koskaan korjata. Mutta se sai olonne tuntumaan hyvältä. Ainakin korjasitte jotain, työstitte jotain. Ja mitä enemmän yrititte korjata, sitä enemmän se meni rikki.
 
Se on siinä. Siinä oli kyse vain muistamisesta. Koti kutsuu. On aina kutsunut. Siinä on kaikki. Se on kaikki, mitä teidän tarvitsee tehdä.
 
Tuon tämän nyt esiin, koska 2014 on mielenkiintoinen vuosi maailmalle, tälle planeetalle. Kutsun sitä planeetan "kovan rakkauden vuodeksi". Kovan rakkauden. Enkä puhu nyt shaumbrasta, teistä, koska voitte olla vain tarkkailija. Voitte astua etäämmälle. Voitte itse asiassa samaistua siihen, mitä planeetta ja ihmiset käyvät läpi, koska olette nähneet, käyneet läpi tämän hulluuden, ristiriidan, epäharmonian, taistelun. Olette nähneet sen kaiken absurdiuden.
 
Voitte astua etäämmälle ja muutaman syvän hengityksen myötä voitte sanoa: "Aha, he käyvät vain läpi kokemustaan."
 
Se on hullu vuosi järjestelmille, maille, oikeastaan kaikenlaisille rakenteille tai menetelmille, kaikelle mikä on jäykkää. Se on kovan rakkauden vuosi. Siinä on ylä- ja alamäkiä. Sanoisin, että energeettisesti se on vaikeampi kuin useimmat muut vuodet, koska on enemmän energiaa kuin koskaan ennen. Ja kun tietoisuutenne nousee ja tuo lisää energiaa planeetalle, se aiheuttaa lisää tietoisuutta toisinajattelusta, lisää ristiriitaa ja taistelua. Näette ihmisiä ja instituutioita päättäväisenä: "En anna koskaan periksi. En anna koskaan kenenkään ottaa maitani tai maatani tai muuttaa näkökantaani." Näette paljon jääräpäisyyttä ja päättäväisyyttä. Ja näette mielestä tulevan eriskummallisia ja hulluja asioita. Näette sitä joka päivä enemmän.
 
Teen tässä pienen lisähuomautuksen. Kun on enemmän mielialalääkitystä, näette tapahtuvan hullumpia asioita, koska viemäriin voi laittaa kannen täällä, mutta se räjähtää esiin tuolla. Eikä se ole kaunista, kun se räjähtää tuolla. Näette siis enemmän ja enemmän tasapainottomuutta. Teidän ei tarvitse ostaa sitä tai jos ostatte, oivaltakaa, että se on vain peliä, mistä pääsette pois koska tahansa. Mutta siitä tulee hurja vuosi, hurjaa kyytiä.
 
Se ei merkitse paniikkiin joutumista, se merkitsee itse asiassa nauramista. Se ei merkitse vetäytymistä, se merkitsee suuremman energiamäärän tuomista itsellenne. Se ei merkitse, että teette vararikon, itse asiassa se voi olla suuren yläkylläisyyden vuosi teille. On enemmän energiaa kuin koskaan ennen.
 
Puhumme siitä lisää tulevissa shoudeissamme, me kaikki. Mutta tällä erää, rakkaat ystävät, kyse on syvään hengittämisestä ja muistamisesta, että koti kutsuu. Se on siellä. Se on siellä.
 
Mikä? Sotku? Ei.
 
Tämän myötä muistakaa myös, että siitä huolimatta, miten asiat vaikuttavat olevan, kaikki on hyvin koko luomakunnassa.
 
Kiitos, kiitos. (Yleisö taputtaa)
 
Upeaa juoruilua tänään. Upeaa juoruilua. Kiitos.