CRIMSON CIRCLE MATERIAALEJA


Löytäminen-sarja, shoud 2
LÖYTÄMINEN 2
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
5.10.2013 Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä olen, täysivaltaisen ja vapaan alueen Adamus.
 
Kun vedän kunnolla syvään henkeä, haistan puun palavan tulessa. Hmm. Se tuo monia muistoja, avaa aistit. Aah! Hyvin kauniita asioita ihmisenä olemisesta eikä niitä oikeasti koskaan unohda. Ei lainkaan.
 
Tänään on vähän erilainen yleisö. Vähän erilainen yleisö. (Ei ole juuri yleisöä äskettäisen tulvan aiheuttamien vaikeuksien vuoksi ja tuoleilla on pehmoleluja) Kuten Linda sanoi, äskettäiset tuhot, äskettäiset tapahtumat ovat estäneet monia olemasta täällä, mutta he ovat todellisuudessa täällä. Voi, kaikki vakio-osallistujat ovat silti täällä. Kyllä, voi näyttää siltä, että pehmoleluja istuu heidän paikoillaan, mutta ei oikeasti. On vakio-shaumbrat.
 
Kuten kuulin Daven sanovan: "Se on Edith." (Adamus ottaa käteensä pehmolelun) Mutta ei! Ei, Edithin tuoli on tietysti täällä! (Naureskellen) Tietysti.
 
Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä, sillä huone ei todellakaan ole tyhjä. Huone on täynnä - täynnä shaumbra-energiaa, shaumbroja ympäri maailmaa. Ihanaa, että olette täällä.
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä ja kerätään kaikki tähän kauniiseen, turvalliseen paikkaan. Kunnolla syvään henkeä.
 
Kuuntelet sitten internetissä, olet näitä harvoja täällä tai kuuntelet myöhemmin, niin vedä kunnolla syvään henkeä. Olemme kaikki täällä yhdessä.
 
Herääminen ja valaistuminen
 
Linda, tarvitsen sinua tänään fläppitaululla.
 
LINDA: Kyllä herra.
 
ADAMUS: Aloitetaanpa tällä - ja voit kirjoittaa tämän taululle, alleviivaus ja huutomerkki: valitset heräämisen, mutta sallit valaistumisen! Hmm, joo. Anna mennä.
 
LINDA: "Sinä valitset heräämisen?"
 
ADAMUS: Ei, sinä valitset heräämisen. Minä olen jo herännyt. (Vähän naurahduksia) Valitset heräämisen. Valitset heräämisen - mitä se merkitsee? Mitä se merkitsee - valitset heräämisen ja sallit valaistumisen?
 
No, tavallaan valitsitte heräämisenne, olitte siitä hyvin tietoinen tai ette. Mutta valitsitte sen tutkittuanne elämien ajan uskontoja, henkisyyttä. Valitsitte sen, silloin kun sanoitte, että olette kyllästynyt olemaan täällä, ette kestä enää, jotain on järjestettävä. Näin valitsitte sen. Valitsitte sen tämän elämän ilmaisullanne. Valitsitte sen haluamalla enemmän.
 
No niin, tosiasia on, että olette ehkä menneet jollakin kurssille, jonne joku raahasi teidät, tai olette ehkä lukeneet kirjani tai jonkin toisen kirjan ja luulleet, että se oli heräämishetki, mutta ei, se alkoi kauan, kauan ennen sitä.
 
Sitten aloitte käydä läpi tätä heräämisprosessia ja matkan varrella teillä oli monta tilaisuutta sanoa: "Ei, se ei ole minua varten. Haluan lopettaa tähän" - tiettyyn pisteeseen saakka. Tiettyyn "ei paluuta" -pisteeseen saakka. (Linda kääntää uuden paperin) Ongelmia kirjoittamisen kanssa tänään?
 
LINDA: Kyllä. Ei.
 
ADAMUS: Voitaisiin siis sanoa, että teillä oli tilaisuuksia olla jatkamatta heräämistänne. Olisitte voineet jäädä vain sen yhdelle alueelle, mutta te jatkoitte. Teitte valintoja matkan varrella. Oli jotain, ajava voima sisällänne, mikä sanoi: "Ei, haluan enemmän. Ei, haluan päästä pois tästä harhasta." "Harha" ei ole aivan oikea sana ja puhumme siitä tänään. "Haluan päästä pois tästä olemistilasta", sanoitte, koska tiesitte, tiedätte, että on hyvin paljon muuta, hyvin paljon muuta "jossain tuolla".
 
Teitte siis sarjan valintoja, ymmärsitte sitä tai ette … (katsellen Lindan kirjoittamista) "Valitset heräämisen, sallit valaistumisen." Täydellistä, täydellistä.
 
Matkan varrella oli siis sarja askelia ja monet, rakkaat ystäväni, monet ovat päättäneet olla jatkamatta. Monet ovat pysähtyneet matkan varrella. Kyllä, enemmin tai myöhemmin he pääsevät täyteen heräämiseensä, ennemmin tai myöhemmin he sallivat valaistumisensa, mutta he ovat päättäneet pysähtyä matkan varrella.
 
Miksi? No, prosessi on intensiivinen. Kuten tiedätte, se kääntää teidät nurinpäin ja ylösalaisin. Se muuttaa tuntemaanne elämää. Heräämisellä on tapana tulla sisään ja näyttää teille kaikki, mikä on epätasapainossa sisällänne. Tämä on mielenkiintoista, koska eläminen rajallisessa todellisuudessa - ja taas kerran, aion puhua erosta harhan ja todellisuuden välillä - mutta eläminen rajallisessa todellisuudessa aiheuttaa epätasapainoa.
 
(Lindalle) Se olisi seuraava kohta. Sinulla on kova kiire tänään.
 
LINDA: Ai, olen onnellinen!
 
ADAMUS: Haluaisitko apulaisen?
 
LINDA: En.
 
ADAMUS: Aha. Eläminen rajallisessa todellisuudessa aiheuttaa epätasapainoa.
 
Niinpä tästä epätasapainosta tulee ajava voima, koska sanotte itsellenne: "En halua tätä epätasapainoa enää." Kun käytte läpi heräämistä …
 
LINDA: Eläminen rajallisessa …
 
ADAMUS: Eläminen rajallisessa todellisuudessa … (Linda kirjoittaa) Hyvä.
 
LINDA: Kyllä.
 
ADAMUS: … aiheuttaa epätasapainoa.
 
LINDA: Ai.
 
ADAMUS: Missä olinkaan?
 
LINDA: Eläminen rajallisessa todellisuudessa aiheuttaa epätasapainoa.
 
ADAMUS: Kyllä, aiheuttaa epätasapainoa.
 
Tämä epätasapaino menee siis kirjaimellisesti jokaiseen osaan heräämisessänne ja se paljastetaan teille ja laitetaan eteenne. Ja taas kerran, te ette tietoisesti valitse, että tämä kaikki heitetään teille - itse asiassa yritätte usein paeta sitä - mutta se on eräänlainen puhdistumisprosessi. Se on omanlaisensa luonnonkatastrofi, mutta se on tavallaan sielukatastrofi. Eikä minun ole tarkoitus hymyillä, kun sanon sen, mutta voin hymyillä, koska tiedän, että pääsette siitä läpi. Tiedän, että jos kuuntelet nyt, jos olet täällä, jos kuuntelet tätä, pääset siitä läpi.
 
No niin, itse asiassa se satuttaa, on tuskallista tai vaikeaa, kun yritätte vastustaa sitä samaa heräämistä, minkä olette valinneet, koska herääminen paljastaa epätasapainon. On se sitten maskuliinisuuden ja feminiinisyyden, valon ja pimeyden tai minkään muiden asioiden epätasapainoa, niin herääminen paljastaa sen. Ei, se on ok (Lindalle).
 
Se siis kääntää teidät ylösalaisin ja nurinpäin ja tiedän monien teistä sanoneen itselleen toisinaan: "Toivon, etten olisi koskaan valinnut tätä heräämistä." Mutta kun pääsette tiettyyn kohtaan heräämisessä, ette voi oikeasti kääntyä takaisin. Olette oppineet liian paljon. Teille on paljastettu liian paljon. Tiedätte jo liian paljon. Tulette "ei paluuta" -kohtaan.
 
Se on mielenkiintoinen kohta, koska silloin tavallaan menette kuiluun, tyhjiöön. Ja oletteko huomanneet tyhjiön toistuvan matkallanne? Mutta menette tähän tyhjiöön, koska tiedätte, että te ette voi palata takaisin, mutta on kuitenkin pelkoa tai epävarmuutta mennä eteenpäin. Haluatte lisää työkaluja mennäksenne eteenpäin. Haluatte lisää opastusta mennäksenne eteenpäin. Ja heräämisessä tulee kohta, missä niitä ei oikeastaan ole - tai ei ainakaan monia. Ei monia ulkopuolella, koska sinne ovat harvat enkelit menneet, minne te olette menossa. Todellakin, harvat enkelit ovat koskaan menneet sinne koko kosmoksessa.
 
Puhumme siitä, että on alle 10000 ylösnoussutta mestaria, enkä näe mitään ryntäystä Ylösnousseiden mestareiden klubiin. Monet teistä täyttävät edelleen hakulomakkeita. Mutta ei ole monia enkeleitä, jotka ovat menneet sinne, minne te menette.
 
Mitä neuvoja he voisivat siis antaa? Mitä neuvoja he voisivat antaa? Ja tämän lisäksi ylösnousseilla mestareilla ei ole tarkoituksena antaa paljon neuvoja. Tukea, myötätuntoa, rakkautta, kannustusta, naurua ja muutamia kyyneliä toisinaan, mutta he ymmärtävät, että jos neuvotaan liikaa, jos he kertovat, miten asiat tehdään, se ei ole enää teidän kokemuksenne ja se itse asiassa tekisi valaistumisesta vielä kaoottisempaa. Se vaikuttaisi vielä kaoottisemmalta. Siis sinne ovat harvat enkelit menneet, minne te olette menossa. Tämä olisi hyvä kirjoittaa myös taululle (Lindalle). Pidän sinut hyvin kiireisenä. "Harvat enkelit ovat menneet, minne te olette menossa".
 
Toisin sanoen, on paljon neuvoja nykyään. Internet on neuvojen ja informaation lähde, hämmästyttävä lähde ja - (katsoen kameraan) hei teille kaikille, jotka kuuntelette, kyllä - se on hämmästyttävä informaatiolähde. Voitte nykyään katsella internetissä erilaisia yksilöjä ja ryhmiä, jotka tuottavat hyvää henkistä informaatiota - tiettyyn pisteeseen saakka. Se on hyvää tiettyyn pisteeseen saakka.
 
On erittäin harvoja olentoja - muukalaisolentoja tai enkeliolentoja - jotka oikeasti ymmärtävät, minne olette menossa.
 
On paljon enkeliolentoja, jotka ovat täällä antamassa opastusta ihmisille jokapäiväisessä elämässä, erityisesti toveruutena, kumppanuutena ja rakkautena, koska monet ihmiset tuntevat yksinäisyyttä. On paljon enkeleitä, joiden voitaisiin sanoa saaneen koulutusta siihen, miten se tehdään, miten työskennellään ihmisten kanssa tai miten työskennellään ihmisten kanssa, kun he kuolevat. Jokaisella ihmisellä on kuollessaan pääsy enkeliolentojen luo. Kyse ei ole ainoastaan perheestä, joka on mennyt ennen teitä tai kissoistanne tai koiristanne tai elefanteistanne tai mitä tahansa. Mutta on enkeliolentoja, jotka ovat teitä varten, koska tiedetään, millainen tämä kuolema- ja uudestisyntymäprosessi on. Tiedetään haasteet ja vaikeudet, kun eletään ihmisenä rajallisessa todellisuudessa. Mutta hyvin, hyvin harvat ymmärtävät, millaista se on, minne te nyt olette menossa, millaista on valaistumisessa.
 
Valaistumisen salliminen
 
Sanon, että valitsette heräämisen ja sallitte valaistumisen. Se on täysin totta, koska tulette tähän tiettyyn pisteeseen - hyvin monet teistä ovat kokeneet sielun pimeän yön ja menneet tyhjiöön, tunteneet tyhjyyttä, ei ole mitään itsenne lisäksi - ja te pelkästään sallitte. Oivallatte, ettei tähän ole mitään temppuja. Tähän ei ole mitään salaisuuksia. Ei ole mitään suunnitelmia tai ohjelmia enää. Olet vain sinä.
 
Olet sinä ja kaikki tiivistyy sen sallimiseen, itsensä sallimiseen. Ja kun teette sen, se on myös lisääntyneen tiedostamisen tunteen, lisääntyneen täydellisyyden tunteen sallimista. Sallien kaikki, mitä olette koskaan kokeneet. Sallien sen tulla teihin hyvin, hyvin eri tavalla kuin koskaan ennen. Sallien itsenne ruumiillistaa itsenne. Sallien itsenne olla läsnä tässä todellisuudessa ja sallien energioiden palvella teitä.
 
Yksi suurimmista keskusteluista joita olen käynyt kanssanne viime aikoina: energian salliminen palvella. Kuulette nuo sanat, mutta suurimmaksi osaksi ette oikeasti tunne sitä. Ette salli sitä. On edelleen vastustusta siinä, että sallitte energian palvella teitä. Osa siitä on se erittäin vanha ja rajoittunut tietoisuus, ettei ole riittävästi tai teidän on tehtävä kovasti työtä ansaitaksenne sen - tai ette salli sitä, ennen kuin pääsette eroon tasapainottomuuksistanne ja karmaveloistanne. Mutta tulette kohtaan, missä sallitte vain energioiden palvella teitä.
 
Se on kaunis, kaunis kohta, koska yhtäkkiä ei ole kamppailua, taistelua, tunnetta, että on rajat. Yhtäkkiä oivallatte, että täällä on energiameri palvelemassa teitä. Sillä ei ole agendaa. Se ei välitä, oletteko hyvä vai paha vai valkoinen vai muista vai maskuliininen vai feminiininen. Se ei välitä. Se on täällä vain palvelemassa teitä. Tulette siis valaistumisen sallimiseen.
 
Aah, se on kaunista. Jotkut teistä alkavat tuntea, millaista se on. Alatte saada vilauksia siitä. Kenties se ei ole kanssanne tietoisesti joka hetki, mutta alatte saada vilauksia tästä sallimisesta.
 
Jotkut teistä ovat yllättyneet, miten helppoa se on. Miten helppoa ja sitten on melkein tunne, että no ei, haluatte, että on vähän enemmän haastetta. Mutta pääsette siitäkin yli. (Adamus naurahtaa vähän)
 
Valaistumisen salliminen. Olette olleet ikään kuin sidottuna ja rajoitettuna ja teillä on ollut rajallinen määrä ilmaa hengitettävänä, joten olette olleet hyvin puristunut ja tukahtunut. Ja yhtäkkiä lopulta murtaudutte siitä läpi ja se on sallimista. Yhtäkkiä ilma vain virtaa eikä teidän tarvitse tehdä töitä hengittääksenne. Yhtäkkiä elämä vain virtaa teillä.
 
No niin, jotkut teistä jotka ovat saaneet vilauksia tai tunteita tästä, ehkä tuntevat taas vähän syyllisyyttä, koska teille alkaa tulla paljon helpommaksi ja näette toisten ihmisten edelleen kamppailevan. He ovat edelleen sidottuja. He ovat edelleen vankilassaan. He eivät vielä oikeasti salli elämänvirtaa. Mutta pääsette siihen kohtaan, missä ymmärrätte, että teidän laillanne hekin voivat päästä läpi, he voivat valita heräämisen. He voivat valita sallimisen, koska tahansa haluavat.
 
Yksi asia jonka kanssa olen valmistautunut työskentelemään niiden kanssa, jotka sallivat ruumiillistuneen valaistumisensa tässä elämässä, ovat nuo vaikeudet ja vastoinkäymiset - kun näkee toisia, jotka käyvät läpi haasteita ja vaikeuksia, kun haluaa pelastaa heidät ja haluaa antaa heille energiaansa, mikä ei ole oikeasti hyvä idea. Se ei oikeasti ole, koska teidän laillanne he oppivat, että heillä on oma energiansa. Heillä on omat työkalunsa. Heillä on omat vastauksensa.
 
Kuten sanon, herääminen on siis jotain, minkä valitsette, ja valaistuminen - missä suurin osa teistä nyt on - on jotain, minkä sallitte.
 
Olisi ollut vaikea sanoa tätä vuosia sitten, koska useimmat teistä olivat edelleen heräämistilassa. Ja kun olisin puhunut sallimisesta, se olisi näyttänyt menevän suoraan ohi. Mutta nyt, koska olette seuraavassa valaistumislaajentumisessa, ruumiillistuneessa valaistumisessa, voimme yhtäkkiä puhua sallimisesta.
 
Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tämän myötä.
 
Harha ja todellisuus
 
Jotkut filosofit ovat sanoneet, että elämä on harhaa. Uskoakseni olen kenties itse sanonut kerran tai pari, että elämä on harhaa. Tarkoittaen, ettei se mitä koette, ole välttämättä totta. Mutta päivitän sitä. Korjaan sitä.
 
Elämä on todellista. Kokemukset joita teillä on, ovat todellisia. Tämä ei ole vain jotain kosmista unta, mikä menee pois, ja yhtäkkiä heräätte täysin valaistuneena. Ei, se mitä käytte läpi, on todellisia kokemuksia, todellisia tunteita ja lopulta niissä on todellista viisautta. Ei siis torjuta sitä tylysti ja sanota, että se on vain harhaa, koska se on hyvin todellista.
 
Mutta käytte juuri nyt läpi sitä, että tulette pois rajallisesta todellisuustilasta. Toisin sanoen, näette vain osan siitä. Olette litteässä todellisuudessa. Näette vain vähän siitä, mikä on todellista.
 
Esimerkiksi tässä huoneessa näyttää nyt ehkä olevan vain tusinan verran ihmisiä, tusinan verran yksilöitä. Hyvä aika kohdistaa kamera yleisöön. Näette vain muutamia ihmisiä. Silmänne kertovat, että täällä istuu vain muutamia ihmisiä. Se on rajallinen todellisuus.
 
Laajentunut tai koko todellisuus on, että tämä huone on täyteen pakattu shaumbroja, jotka normaalisti ovat täällä, koska heidän energiansa on edelleen täällä - niitä jotka halusivat olla täällä, mutta heille kerrottiin, etteivät he voi. Ja on enkeliolentoja ja no, on joitain inkarnoitumattomia olentoja, joitain haamuja kulkee täällä, joitain muukalaisia kulkee täällä ja on myös joitain FEMA*-ihmisiä. He eivät ole niitä haamuja, joista puhun. Se on täysin eri asia.
 
*Federal Emergency Management Agencyn (= hallituksen nopean toiminnan virasto) työntekijöitä toimii kokoussalin takatilassa.
 
Kyllä. Eikö ole hämmästyttävää, että voimme olla täällä katastrofin keskellä ja kuitenkin hyvin tyynenä. Mutta se on elämää ja se on valaistunutta elämää, muuten. Tämä on itse asiassa erittäin hyvä esimerkki. Oli paljon tuhoutumista, mutta se ei ollut todellista tuhoutumista tällä Coloradon alueella. Se oli suurta puhdistumista. Jotkut ihmiset kävivät läpi tuhoutumisen.
 
Tosiasia on, ett te - ne jotka asuvat täällä, ne jotka ovat täällä lähellä - eivät käyneet. Hankalaa, kyllä. Ärsyttävää, ehdottomasti. Mutta te ette käyneet läpi tuhoutumista. Tämä on erittäin hyvin esimerkki siitä, miten voitte elää kaaoksen keskellä. Voitte elää kaiken tämän ihmisdraaman, hämmennyksen ja kaaoksen tapahtuessa ympärillänne, USA:n hallinnon sulkeutuessa - en tiennyt, ettei se ollut jo sulkeutunut (vähän naurua) - mutta voitte elää sen kaiken keskellä ja olla itsenäinen. Voitte nauraa. Voitte juhlia elämää ja voitte olla standardi muille, kun te ette ole paniikissa. Ette jää ollenkaan kiinni draamaan. Sanotte: "Aa, hämmästyttävä myrsky toi puhdistumista tälle alueelle" ja tietysti siitä tulee upea asuinpaikka, koska tällä alueella on tapahtunut valtava puhdistuminen.
 
Missä olimmekaan? Harha ja todellisuus. Tosiasia on, että todellisuus minkä hahmotatte rajallisilla ihmisaisteilla, sanoo, että täällä on vain muutamia ihmisiä, ja kenties myös kehonne, fyysiset aistinne sanovat: "No, on vain muutamia. Täällä näyttää tyhjältä". Mutta pyydän teitä, todella pyydän hartaasti teitä vetämään nyt syvään henkeä - ja vaikka katselette netissä ja näette tämän melko tyhjän salin ja vain minut istumassa täällä, niin vetäkää kunnolla syvään henkeä - koska todellisuus on, että fyysisten aistienne ulkopuolella se on hyvin täynnä. Se on hyvin, hyvin täynnä olentoja ja monet niistä eivät edes ymmärrä seiniä ja kattoa. Toisin sanoen, niillä ei ole noita rajoituksia. Tapahtuu energiaulottuvuuksien kokoontuminen ja se on hyvin todellista.
 
Se on vähän hassua minulle, koska omassa tietoisuustilassani olen hyvin tietoinen, hyvin virittynyt siihen. Ja suljin Cauldren silmät hetkeksi, jotta hän voi tuntea sen, koska kuten sanon, silmät ovat suurimpia huiputtajia. Ne ovat lähimmässä yhteydessä aivoihin, joten silmät sanovat: "No, täällä on erittäin harvoja ihmisiä." Mutta jos tunnette hetken "minä olen" -olemuksesta, tuosta paikasta sisällänne mikä on todellinen tunne, aistitietoisuus, huone on itse asiassa aivan täynnä.
 
Siis nyt teissä on osa, joka sallii tai avautuu valaistumiseen ja siitä tulee hyvin, hyvin turhautunut, koska tiedätte, että on enemmän. Mutta kuitenkin ihmisaistinne - ja matematiikka ja tiede ja kaikki muu - sanovat: "Ei, tämä on juuri se, mitä on." Mutta ei ole. Ei ole. On hyvin paljon enemmän.
 
Syvemmällä tasolla sisällänne ja usein unitilassanne tiedätte, että on enemmän, mutta ette tiedä, miten sinne päästään. Toisin sanoen, mitä työkalua, mitä aistia käytätte? Miten pääsette tämän mielen puomin läpi, mikä saa teidät uskomaan, että tässä on kaikki? Mitä teette avautuaksenne?
 
No, perimmiltään kyse on sallimisesta. Ette voi pakottaa sitä. En voi oikeastaan antaa teille mitään työkaluja tai erityisesti mitään harjoituksia. Teemme tänään kokemuksen, DreamWalkin, joten rakas John, sinun ehkä kannattaa kerätä jotain musiikkia sitä varten. Mutta ehdottomasti sallitte sen. Ette voi pakottaa itseänne pois mielestä mielellä. Mutta voitte sallia sen hengellä.
 
No niin, tuo salliminen vaatii luottamusta - ja sanon kärsivällisyyttä. Ja on ennen kaikkea pelkoa siitä, mitä tapahtuu, jos teiltä menee tasapaino, jos menetätte paikkanne tässä todellisuudessa? Ja se on suuri pelko. Mitä tapahtuu, jos luiskahdatte ulos tästä todellisuudesta? Puhumme siitä tänään.
 
Meneminen 3D:n läpi
 
Ette välttämättä murtaudu ulos 3D:stä. Ette mene pois 3D:stä. Tiedän, että monilla kursseilla opetetaan toisesta ulottuvuudesta, kolmannesta ulottuvuudesta, neljännestä, viidennestä ja kaikista muista. Siinä on kyse siitä, miten jätätte kolmannen ulottuvuuden ja menette viidenteen. Ei, ei lainkaan.
 
Voitaisiin luullakseni sanoa, että se on tapa ilmaista tai todeta jotain, muttei sitä kirjaimellisesti tapahdu. Tapahtuu siis niin - yksi asia jonka teemme tänään - että te ette mene pois 3D:stä, menette 3D:n läpi. Teidän on odotettava sen kokemista ymmärtääksenne täysin, mitä sanon. Mutta te ette mene pois 3D:stä tai 4D:stä tai mistään muusta D:stä - menette niiden läpi.
 
Niinpä yksi asia minkä teemme tänään, on meneminen 3D:n läpi.
 
No niin, ihmisitse ehkä sanoo: "Voi ei, haluan päästä helvettiin täältä. Haluan vain murtautua ulos, tiedäthän, niin kuin sinä Adamus murtauduit ulos kristallivankilastasi." Itse asiassa menin kristallivankilani läpi ja tänään menemme 3D:n läpi.
 
Nettotulos on, että te ette vain jätä sitä taaksenne. Jos esimerkiksi aiotte murtautua ulos vankilasta ja löydätte tavan murtautua ulos ja paeta, niin teillä on edelleen kaikki ongelmanne vankilassa ja kaikki ongelmat, jotka veivät alkujaan teidät vankilaan. Ettekä te murtautumalla ulos saa oikeasti vapautta. Ette oikeasti saa. Olette edelleen pakomatkalla. Kenties saatte muutaman paremman aterian, kuin saitte vankilassa, mutta siinä se melkein on. Olette edelleen vankilassa.
 
Niinpä silloin kun yritätte murtautua ulos 3D:stä - jos yritätte päästä pois jostain, mihin olette periaatteessa kyllästynyt, jos yritätte murtautua siitä ulos - tuotte sen edelleen mukananne ja tämä on yksi dynamiikka, mitä tapahtuu. Olen huomannut sitä erityisesti parina viime kuukautena shaumbroilla. Jos teillä on esimerkiksi ollut unia tapahtumista, joita tapahtui elämässänne vuosia sitten tai jos teille on viime aikoina tullut edelleen noita ajatuksia mieleenne ja yritätte päästä niitä pakoon, yritätte poistaa niitä, niin se johtuu siitä, että te ette ole menneet 3D:n läpi. Ette ole menneet tuon kokemuksen läpi. Ja tässä saattaa olla enemmän tolkkua, kun olemme tehneet siitä kokemuksen.
 
Mutta tosiasia on, että olette eläneet rajallisessa todellisuudessa. Se on kuin tämä kirja. Tämä kirja, kyllä. Teemme sen tällä. (Hän pitää kirjaa edessään) Se on kuin elämistä kirjankannella ja näette vain sen, kirjankannen. Tosiasia on, että siinä on monia, monia sivuja. Muuten, tämä on upea kirja - Tobiaksen "Journey of the Angels", hyvä. Ja se on kuin elämistä tämän kirjan päällä koskaan oivaltamatta, että alla on sivuja kaiken viisautensa kera.
 
Olette eläneet ja kokeneet suhteellisen litteän todellisuuden. Se ei ole oikeasti harhaa, mutta se on vain osa kuvaa. Niinpä salliessanne itsenne valaistua, yhtäkkiä alatte nähdä, että siinä on paljon muuta (hän avaa kirjan).
 
Olette eläneet tämän todellisuuden pinnalla ja olette nähneet vain sen, mitä on tässä pinnalla, ja olette periaatteessa yrittäneet välttää kallistamasta tätä todellisuutta kovin paljoa, koska seisotte sillä ja tuntiessanne tuon todellisuuden kallistuvan ja menevän sekaisin, niin hermostutte ja yritätte päästä takaisin siihen, mitä pidätte tasapainona, mutta se on oikeasti rajallinen todellisuus.
 
No, tosiasia on, että kun sallitte valaistumisenne, kirja kääntyy ylösalaisin. Se avautuu ja kenties myös repeytyy, mitä en tee tässä. Mutta se voi jopa repeytyä eikä sillä ole merkitystä, koska ainakin alatte elää oikeassa todellisuudessa, täydemmässä ja laajemmassa todellisuudessa.
 
Voitteko kuvitella sen dynamiikan - tai aion kutsua sitä paineeksi - joka tuli mukaan, jotta saatiin teidät sullottua tähän fyysiseen kehoon, fyysiseen todellisuuteen ja keskittymään vain tähän hyvin litteään olemassaolotasoon ja sitten olemaan samaa mieltä toisten ihmisten kanssa, jotka myös elävät tällä litteällä tasolla, että elätte kaikki tällä litteällä tasolla ja on hyvin vähän, jos mitään muuta. Vaikka itse asiassa on paljon muuta.
 
Perspektiivin muuttaminen
 
Kun sallitte itsenne valaistumisen, tapahtuu - ja on tapahtunut viime aikoina - perspektiivin muuttuminen. Perspektiivin muuttuminen. "Perspektiivi" on sana, minkä Linda tuntee. Olemme käyttäneet sitä joissain tilaisuuksissa, työpajoissa viime aikoina, ja se on yksi asia, minkä tunnette elämässänne, tämän perspektiivin muuttumisen. Olette tottuneet katsomaan maailmaa kuin tältä kirjankannelta.
 
Aistinne, fyysiset aistinne, ovat sopeutuneet ja mukautuneet siihen. Sitten johdattelette itsenne uskomaan ohjelmoinnin ja itsehypnoosin avulla, että se on tässä. Mutta kuitenkin ytimessänne, alla ja ympärillä tapahtuu jotain muuta, mikä sanoo: "Ei, se ei ole tässä." On siis paljon enemmän.
 
Perspektiivinne on siis muuttumassa nyt. Alatte tiedostaa, että kirjassa on sisäpuoli ja alapuoli ja kirjan ei tarvitse … todellisuuden ei tarvitse pysyä aina litteänä ja tyynenä, vaan se voi kääntyä ylösalaisin ja kyljelleen ja sitä voidaan heitellä (hän heittää kirjan Davidille) ilman todellista vahinkoa. Heittäisitkö sen takaisin? (David ojentaa en hänelle) Heitä se takaisin! Hyvä.
 
Tätä siis tapahtuu tällä hetkellä. Perspektiivi muuttuu.
 
Hyvin ihmistasolla se tuntuu kummalliselta. Se tuntuu hyvin oudolta, koska no, kuten tiedätte, asiat eivät ole aina, miltä näyttävät. Kaikki näytetään heitettävän ylösalaisin. Toisaalta yritätte pysyä fokusoituneena ja keskittyneenä maailmassa, mikä ei ole oikeastaan todellinen. Se on rajallinen eikä se enää vain toimi. Jos saatte yhden viestin tästä tänään, niin se on: se ei enää toimi. Lakatkaa siis taistelemasta sitä vastaan. Alkakaa sallia valaistuminen, koska no, a) valitsitte sen ja b) se tapahtuu.
 
Perspektiivi muuttuu siinä määrin, että te ette näe itseänne niin kuin ennen. Ette näe minkäänlaista todellisuutta niin kuin ennen - toisia ihmisiä, tilanteita, ei mitään.
 
Kuten puhuin viime shoudissamme, Löytäminen-sarjan ensimmäisessä shoudissa, kaikki uskomuksenne mitkä oli "sementoitu" todellisuutenne pintaan, alkavat hajota ja se tuntuu epätavallisen oudolta. Mielenne tapa toimia ja reagoida muuttuu.
 
Pyydän teitä, anon hartaasti teitä vain sallimaan sen.
 
Jos menette mieleenne sen osalta ja alatte sanoa: "Mitä minulle tapahtuu? Teen tätä edesauttaakseni sitä tai sopeutuakseni siihen, yritän tehdä näin pysyäkseni keskuksessani", niin se sattuu. Se on epämukavaa ja se luo vielä uuden epätasapainotason sisällenne. Muistakaa, että epätasapaino on oikeasti tuota epämukavuutta ja epätasapaino aiheuttaa kaiken ravistelun. Se aiheuttaa uuden epätasapainotason. Muutos raivaa tiensä läpi, mutta miksi mennä valaistumiseen tapaperin, taistellen ja vastustaen? Miksi ei menisi siihen sujuvasti ja tasaisesti?
 
Siis kyllä, menette pois mielestä. Kyllä, menette pois pinnalta. Kyllä, menette pois tästä todellisuudesta, johonkin paljon todellisempaan, johonkin paljon, paljon todellisempaan.
 
Vedetäänpä syvään henkeä perspektiiville.
 
Perspektiivi on tällä hetkellä yleensä rajattu ihmisaisteihin, arvoihin ja uskomuksiin. Perspektiivi - miten näette asiat tai omaksutte asiat - perustuu hyvin paljon uskomuksiinne.
 
Mutta kun sallitte perspektiivin, tietoisuuden laajentua, se muuttaa tapaa, millä asiat omaksutaan - asioiden ollessa informaatiota, oivalluksia, havaintoja ja tapa kokea elämää - ja melko pian havaitsette, että te ette koe vain pintaa. Koette kannen, koette sivut ja koette, ettei kirjalla ole koskaan ollut viimeistä sivua, että se jatkuu ja jatkuu. Se on kaunista. Se on iloa. On vapautta päästä pois tuosta hyvin rajallisen olemisen tunnusta. Hyvä.
 
Tähän asti kaikki hyvin, Linda.
 
LINDA: Hienoa, upeaa.
 
ADAMUS: Hienoa, kiitos.
 
3D:stä
 
Nyt puhumme 3D:stä. On halu päästä pois 3D:stä, mutta tosiasia on, että te ette pääse pois 3D:stä - menette 3D:n läpi. Menette sen läpi.
 
Saamme kokemuksen siitä aivan hetken kuluttua. Mutta puhutaanpa vähän siitä ennen tuota kokemusta.
 
Taas kerran, elätte hyvin litteässä todellisuudessa, hyvin, hyvin kolmiulotteisessa. Hyvin kolmiulotteisessa. Mutta jos yritätte murtautua ulos tästä todellisuudesta, yritätte murtautua mielellä, niin se ei toimi. Jos yritätte murtautua siitä ulos jollain muulla tavalla - huumeet, draama tai jokin vastaava - se ei todellakaan toimi kovin hyvin, koska voitaisiin sanoa, että on edelleen paljon asioita, joilla on dynamiikka, jotka ovat edelleen elossa, jotka ovat edelleen epätasapainossa.
 
Viette oman elämänne ajasta jolloin olitte koulua käyvä lapsi, teini-ikään ja aikuisuuteen, ja on edelleen asioita, joiden voitaisiin sanoa olevan epätasapainossa. Haluatte päästä niistä eroon tietysti. Haluatte jättää ne, mutta ne ovat silti olemassa.
 
Olemme tietysti puhuneet siitä, ettei teidän pitäisi yrittää prosessoida niitä, koska silloin menette takaisin, yritätte sukeltaa takaisin rajoittuneeseen perspektiiviin siitä, mitä oikeasti tapahtui. Sukellatte tavallaan takaisin tunneliin, takaisin tapahtumaan, joka sattui elämässänne tuosta hyvin rajallisesta perspektiivistä ja silloin ainoastaan ruokitte tuota rajallista perspektiiviä tapahtuneesta. Ette oikeastaan yritä korjata sitä, koska mikään ei ollut rikki.
 
On tunne tai aistimus, että jokin on poissa tasapainosta, mutta perimmiltään mikään ei oikeasti ollut rikki. Jos yritätte palata takaisin korjaamaan sen, niin taas kerran, annatte vain enemmän uskoa, enemmän uskottavuutta sille, että jokin oli väärin. Eikä mikään ole oikeasti väärin. Noissa elämänne tapahtumissa tuolloin tapahtui vain se, ettei teillä ole tai teillä ei ollut perspektiiviä siihen, mitä todellisuudessa tapahtui. Emme siis yritä myöskään mitätöidä tuota kokemusta - ja jotkut teistä ovat yrittäneet unohtaa sen, haudata sen. Se ei toimi, koska on edelleen tasapainottomuutta perspektiivinne vuoksi.
 
No niin, tämä ei päde ainoastaan tähän elämään. Se pätee kaikkiin entisiin elämiin. Teillä ei todellisuudessa ole … Enimmäkseen te ette taistele suoraan niiden kanssa, koska on edelleen aspekteja, jotka käyvät samaan aikaan uudestaan noiden elämien tasapainottomissa osissa, kun te käytte uudestaan tämän elämänne tasapainottomissa osissa. Tätä kaikkea siis tapahtuu.
 
Jos kyse on integroidusta aspektista, se tapahtuu suhteellisen sujuvasti. Jos kyse on aspektista, mikä on hyvin erillinen tai missä on paljon pimeää energiaa, niin tunnette tuon vaikutuksen itseenne. Se tulee luoksenne vihaisena ja yrittää saada ratkaisuja, koska se on lukittu vanhaan perspektiiviin, mikä on rajallinen ja litteä perspektiivi siitä, mitä oikeasti tapahtui.
 
Mitä siis tehdä? Mitä tehdä? Kun sanoin, että me emme mene - ja voit kirjoittaa tämän taululle, Linda - että te ette mene pois 3D:stä, vaan menette 3D:n läpi, niin tämän haluaisin tehdä aivan hetken kuluttua DreamWalkissa.
 
No niin, tämä ei ole merabh. Merabhissa istumme vain muutaman hetken ja sallimme tietoisuusmuutoksen. DreamWalk on todellinen matka ja kokemus. Niinpä niiden energiadynamiikka on hyvin erilainen. Olette aktiivisesti mukana DreamWalkissa. Merabhin aikana voitte vain olla ja sallia tietoisuusmuutoksen. Mutta tässä DreamWalkissa se on osa kokemusta. Pyydän siis, että te ette mene ulos 3D:stä, vaan menette sen läpi. Menette sen läpi.
 
Ja pyydän teitä - kun teemme tämän DreamWalkin aivan hetken kuluttua - olemaan tietoinen, mutta ei mielessä. On tavallaan vaikeaa tällä hetkellä erottaa tuota eroa, mutta pyydän teitä olemaan hyvin tietoinen.
 
Kun teemme tämän DreamWalkin, kyse ei ole vaipumisesta uneen. Se on olemista hyvin tietoinen kuvista, tunteista, erilaisista asioista, joita tulee teille. Se voi olla myös ahaa-elämys tai ehkä huomaatte sen olevan hyvin haastavaa tai vaikeaa. Mutta haluan teidän olevan hyvin, hyvin tietoinen. Osallistukaa tähän DreanWalkiin, koska se antaa teille maistiaisen, esimerkin siitä, miten mennään 3D:n läpi eikä vain yritetä murtautua siitä ulos. Ja kun teemme tämän DreanWalkin, toivon, tiedän, että yhtäkkiä alatte tajuta, miten se tehdään.
 
Himmennetäänpä valot puoleen, vain puoleen ja soitetaan hyvää DreamWalk-musiikkia. Tämä kestää 15-20 minuuttia, joten haluan musiikin riittävän tämän ajan.
 
(Musiikki alkaa, nimikappale 2002:n albumilta "Chrysalis")
 
DreamWalkin johdanto
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä. Kiitos.
 
Tätä DreamWalkia varten vetäkää kunnolla syvään henkeä ja tuntekaa kokemuksen energioita.
 
DreamWalk alkaa nykyhetkestä, tästä ja nyt missä olet. DreamWalk alkaa nykyhetkestä. Siinä ei ole kyse kehosi tai minkään jättämisestä. Siinä on kyse laajentumisesta.
 
Vedä kunnolla syvään henkeä ja mennemme yhdessä ryhmänä. Mutta sitten tietyssä kohtaa se alkaa olla hyvin henkilökohtainen kokemus sinulle.
 
Vedä kunnolla syvään henkeä.
 
Voit tuntea ja olet tiennyt jo kauan, että tämä todellisuus, tämä rajallinen todellisuus, mitä jotkut kutsuisivat harhaksi, on vain pieni osa siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu. Hyvin paljon tapahtuu.
 
Esimerkiksi ympärilläsi ilmassa on energiaa, mutta et tietäisi sitä eivätkä instrumentit voisi mitata sitä. Sinulla on osia, jotka uneksivat tällä hetkellä. Toisin sanoen niillä on kokemus jossain muualla, vaikka avainosa on kyllä täällä - sinä, joka olet tietoinen tässä nyt-hetkessä. Mutta hyvin paljon muita asioita tapahtuu. Mieli sulkee sen pois toisinaan. Mutta niitä tapahtuu, ystäväni.
 
Uskomus saa teidät ajattelemaan, että kaikki on lineaarisessa ajassa. Ei ole. Se ei merkitse, että kaikki tapahtuu samanaikaisesti - sekään ei ole totta. Mutta asiat kehittyvät kokemuksen ja viisauden myötä. Se on kosminen aika - kokemus, viisaus, laajentuminen. Laajentuminen mikä menee sisään ja ulos, ylös ja alas samanaikaisesti.
 
Elämässä on paljon muutakin tällä planeetalla - paljon enemmän kuin vain suhteidenne kauneus tai puiden, metsien, jokien, eläinten ja pehmoeläinten kauneus - hyvin paljon muuta. Tästä syystä olette valinneet olla täällä. Löytää, löytää sen, mikä on aina ollut, mutta mikä on ollut suljettuna pois rajoituksilla, ohjelmoinnilla tai halullanne saada tuo hyvin tiivis kokemus tässä, mitä kutsutaan 3D:ksi.
 
Innoituksena oli olla täällä kehossa ja kokea, mitä täällä oikeasti on monilla tasoilla samanaikaisesti. Ei vain yksi taso kerrallaan, vaan kokea kaikki. Kokea enkeliolennot, jotka ovat yhtä todellisia kuin ihmiset, kokea kävelevänsä metsässä, mutta leijuvansa myös ilmassa. Nämä eivät ole pilvilinnoja. Nämä eivät ole vain jonkin utopian toivoa. Siitä syystä halusitte olla täällä.
 
Paljon muutakin tapahtuu juuri nyt, kuin on tämä ihminen, joka vanhenee vuodesta toiseen, käy läpi jotain kokemuksia. Paljon muutakin tapahtuu sielutasolla, intiimillä tasolla. On paljon muutakin kuin vain elämän haasteet - paljon muutakin. Elämän ei todellisuudessa suunniteltu olevan haastavaa. On hyvin paljon muutakin kuin tavoitteita ja suunnitelmia ja … elämä voi sisältää hyvin paljon muutakin. Ja siitä syystä valitsitte olla täällä.
 
Vetäkää syvään henkeä, kun matkaamme tässä DreamWalkissa ulospäin laajentuen.
 
Tässä meillä on tämä ns. 3D - rajallinen, hyvin kiinteä, hyvin todellinen tavallaan, mutta myös hyvin, hyvin eristynyt. Ei eristynyt ainoastaan muiden ulottuvuuksien asioista, joita tapahtuu ympärillänne, vaan eristynyt teihin itseenne. Tavallaan ihmistodellisuus olisi kuin sinfoniaorkesteri ja soitettaisiin jousisoittimissa viulua, mutta kuultaisiin vain viulut. Kuultaisiin vain viulut ympärillä. Ei mitään muuta. Kuultaisiin vain ne.
 
Se on mielenkiintoista, koska teidän on silloin ainakin keskityttävä viuluihin, omaan soittamiseenne ja soittamisenne toisten viulunsoittajien kanssa. Mutta kuitenkin teissä on osa, joka tietää, että kokonainen sinfoniaorkesteri soittaa. On siis paljon muutakin. Niinpä laajennutte. Sallimalla laajennutte sinne, missä voitte antaa itsenne kuulla ainakin toiset jousisoittimet. Toiset jouset, kauniit jouset jotka soittavat. Ei ainoastaan viuluja.
 
Mutta on vielä enemmän. Tässä sinfoniassa on vielä enemmän. On puupuhallinsektio. Kaunis puupuhallinsektio - aah! - sointuineen ja musiikkeineen, erilaista kuin teidän viulunne, mutta kuitenkin harmonissa jousien kanssa. Hyvin erilaista niiden soittotapa, äänet joita niistä lähtee, värähtelyt joita ne muodostavat, mutta ne ovat kuitenkin resonanssissa pienen viulusektionne kanssa.
 
Ja sitten sallitte itsellenne vielä lisää tietoisuutta. Vain sallimalla - ei pakottamalla, ei vaatimalla, vain sallimalla. Ja kun sallitte, kun rentoudutte tuohon sallimiseen, yhtäkkiä oivallatte, että on vaskisoitinsektio. Aah! Trumpetit, pasuunat ja torvet - ooh! - hyvin erilaisia kuin viulunne, hyvin rohkeita, dynaamisia ja tunteellisia, mutta kuitenkin resonanssissa, harmoniassa viulunne kanssa. Hyvin erilaisia, ehdottomasti erilaisia soittotavaltaan ja soinnuiltaan ja värähtelyiltään, mutta kuitenkin resonanssissa.
 
Nimittäin se ei ole riitasointuista. Se ei ole erillistä. Kaikki on osa samaa sinfoniaa. Aivan kuten kolmas ulottuvuus ja neljäs ja viides tai mikä tahansa - ne kaikki resonoivat yhteen. Ne eivät ole eri taloja. Ne ovat vain eri huoneita samassa talossa.
 
Ja sitten kun lopulta rentoudutte tähän ja teette tuon ison ja rohkean laajentumisliikkeen, oivallatte, että on lyömäsoitinsektio. Pum! Pu-pum! Isoja ääniä, teräviä ääniä, syviä taustaääniä, rytmiä, iskua, kuin orkesterin sydämenlyönti. Hyvin erilaista kuin viulut. Melkein näyttää typerältä joskus verrata viuluun, mutta kuitenkin se lisää uuden ominaisuuden, uuden kerroksen ja uuden tason ns. elämään, tähän orkesteriin, tähän elämänsinfoniaan. Se lisää syvyyttä ja se resonoi ja on harmoniassa viulunne kanssa.
 
Vedät syvään henkeä ja sallit itsesi olla kaikissa näissä todellisuuksissa ja oivallat, että voit virittyä vain lyömäsoittimiin tai vain torviin tai vain puupuhaltimiin. Tai voit yhdistää rummut ja puupuhaltimet. Voit laittaa kaikki yhteen. Voit tuoda mukaan myös vokalistit, laulajat, kauniit ihmisäänet ja se harmonisoituu taas kerran. Ja ajattelet itseksesi: "Luulin maailman olevan vain viulut ja kuitenkin on hyvin paljon muuta. Ja se harmonisoituu. Ne tekevät yhteistyötä. Ne kaikki sykkivät, resonoivat, liikkuvat ja virtaavat yhdessä."
 
Tämä on analogia siitä, millaista tällä ihmisen 3D-matkalla on ollut - latteaa, suhteellisen lineaarista, ylifokusoitunutta. Kun sallit itsesi valaistua, alat oivaltaa, että on paljon muuta. Ja sinä soitat joka sektiossa - puupuhallinsektiossa. Ja sinä soitat torvisektiossa. Rummutat lyömäsoittimissa ja laulat. Ja ne ovat aina olleet siellä.
 
Ne ovat aina olleet siellä, mutta eläessäsi tuossa lineaarisessa 3D-viulutodellisuudessa vain unohdit sen.
 
Sallit sen muuttua nyt. Sallit laajemman perspektiivin, laajemman tietoisuuden. Ja taas kerran, en kehottanut pakottamaan, tekemään, opiskelemaan tai ponnistelemaan siihen. Kyse on sen sallimisesta. Sitä sinä teet.
 
Joskus syvällä sisälläsi on paniikki - "Mitä olen tekemässä? Mitä tulee tapahtumaan?" Muista tämä orkesteriesimerkki, koska jokainen sektio, jokainen osa työskentelee yhdessä. Voit tuntea itsesi liikkuvan energeettisesti, tietoisuutesi liikkuvan sektiosta toiseen. Voit lähteä viuluista hetkeksi ja mennä puupuhaltimiin ja olla siellä ja soittaa siellä. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse olla pelkästään viulunsoittaja.
 
Karistaako se viulun? Tuhoaako se viulun? Ei, mutta se muuttaa perspektiiviä itsestäsi ainoastaan viulunsoittajana. Se muuttaa. Tämä itsessään aiheuttaa vähän epämukavuutta ensin, koska olet samaistunut viuluna olemiseen. Mutta sopeudut. Alat oivaltaa ja tiedostaa, että on enemmän kuin vain yksi identiteetti.
 
Mennäänpä nyt tämän myötä matkallemme. Mennään tuolle matkalle sinun laajentuneessa sinfoniassasi.
 
DreamWalk 3D:n läpi
 
Olet ollut monta vuotta tällä planeetalla. Päätit tulla takaisin ajoista parhaana, mutta kuitenkin kenties ajoista vaikeimpana.
 
Valitsit perheen osittain karman, osittain mukavuuden perusteella. Valitsit varhaiset elämänkokemukset, jotka lopulta ohjaisivat sinut heräämiseen. Heräsit.
 
Valitsit kokemukset, jotka estäisivät sinua hämmentymästä.
 
Valitsit kokemuksia rakkaudessa, urassa ja monissa muissa asioissa, jotka estivät sinua todella hämmentymästä, jolloin et voisi saavuttaa ruumiillistunutta valaistumista. Joskus käyttämäsi menetelmät olivat rankkoja, jotta pysyisit tässä omassa valaistumisputkessasi, mutta tämän olit päättänyt tehdä.
 
Mutta nyt meillä on sarja kokemuksia, joita sait kasvaessasi vanhempien, ystävien, onnettomien tilanteiden, kenties rahatilanteiden ja valitettavasti tiettyjen havaintojen tai uskomusten kanssa itsestäsi - joskus niin vaikeita, niin itseäsi inhoavia, että niitä oli vaikeaa edes kohdata. Mutta haluan viedä sinut matkalle noihin kokemuksiin.
 
No niin, emme oikeastaan mene takaisin, koska nuo kokemukset ovat edelleen täällä. Toisin sanoen, emme palaa ajassa taaksepäin. Menemme noihin kokemuksiin, yrittämättä prosessoida niitä. Menemme tarkkailemaan niitä ja kun tarkkailet ja sallit, voit kerätä, tuoda viisauden siitä, mitä oikeasti tapahtui.
 
Ei ole mitään tarvetta palata draamaan. Tunnet kenties jotain tunnetuskaa tai tasapainottomuutta, mutta haluan sinun pysyvän myötätuntoisena tarkkailijana näissä elämäsi tilanteissa. Kun teet sen, kun pysyt tuona myötätuntoisena tarkkailijana, noiden kokemusten viisaus ja kauneus tiivistyy sielun puhtaaksi viisaudeksi. Ja yhtäkkiä - kenties nyt, kenties myöhemmin - saat tuon ahaa-elämyksen, että tuo kokemus ei ollut oikeasti, mitä luulit sen olleen. Se oli vain yksi perspektiivi. Se oli vain yksi tunneperspektiivi, mutta paljon muutakin tapahtui.
 
- Pikkulapsi
 
Palataanpa takaisin siihen, kun olit pieni lapsi. Aloit todella tietoisesti oivaltaa, että olit täällä ihmismuodossa - olit hyvin pieni lapsi, 1- tai kenties 2-vuotias.
 
Vedä kunnolla syvään henkeä. Tunne tuota kokemusta.
 
Silloin tapahtui asioita, asioita jotka olivat vaikeita käsitellä kaltaisellesi herkälle sielulle - kovuus maailmassa ympärilläsi.
 
Yksi suurimmista asioista mikä tapahtui monille teistä silloin, oli eräänlainen trauma tai kyyneleet, kun löysitte itsenne taas fyysisestä muodosta ja mietitte, murehditte, kykenisittekö pysymään sitoumuksessanne itsellenne, mietitte, kykenisittekö olemaan uskollinen itsellenne taas yhden fyysisen inkarnaation ajan, missä oli hyvin monia häiriötekijöitä.
 
Olitte tietoinen, että ennen oli ollut inkarnaatioita, jolloin olitte kovasti hämmentyneet, olleet täynnä karmaa, tasapainottomuutta. Tässä olet 1-vuotiaana, 1 1/2 -vuotiaana ja ihmettelet, miten pystyt mitenkään pääsemään läpi tästä gravitaatiosta, voittamaan tämän gravitaation, tämän uuden maaelämän psyykkisen gravitaation.
 
Se synnytti paljon tuskaa, paljon heikkouden ja ylivoimaisuuden tunteita. Mutta rakkaat ystäväni, oli aina toivoa. Oli päättäväisyyttä. Oli myös valoa, minkä toitte mukananne tähän elämään ja tiesitte, ettei sitä voisi sammuttaa riippumatta siitä, mitä tapahtui ja kuka yritti sammuttaa sen, ja vaikka yrittäisitte juosta itseänne pakoon, tämä tuomanne valo loistaisi ja loistaisi ja loistaisi.
 
Tarkkaile itseäsi, herkkää lasta, mutta kuitenkin hyvin viisasta olentoa.
 
Paljon muutakin tapahtuu kuin vain järkytys ja oivallus siitä, että olet taas uudessa sitoumuksessa, uudessa elämässä.
 
- Lapsuus
 
Kun olit, sanotaan jossain kenties 5 ja 8 vuoden välillä, alkoi koulu ja vanhemmat ja opettajat sanoivat, ettei sinun pitäisi tehdä tätä, et voi tehdä tuota. Ja huomaisit nyt yrittäväsi sopeutua yhteiskuntaan ja miellyttää toisia ja aloit tahallaan estää tietämystä siitä, kuka olit. Löysit monia tapoja tehdä sen, älyllisesti ja joskus fyysisesti, torjua sen ja yritit sopeutua, yritit olla muiden kaltainen. Sulkeuduit tahallaan.
 
Oli syvää sisäistä ahdistusta. Heräisitkö koskaan? Jos sulkeutuisit, pystyisitkö koskaan enää heräämään?
 
Osa sinusta tiesi, ettei aika ollut oikea. Jotkut teistä tunsivat, että te ette voineet rakkaudesta vanhempianne kohtaan paljastaa, kuka todellisuudessa olitte. Niinpä löysitte tapoja sulkeutua. Se sattui. Se sattui syvältä. Se aiheutti haavoja, jotka aiheuttivat toisia kokemuksia - kokemuksia jossa lapset kiusasivat teitä, kokemuksia joissa vanhempanne suuttuivat ja kokemuksia jossa jouduitte tappeluun. Ne eivät olleet kovin tärkeitä. Tärkeä oli tämä tapahtuma, tämä sulkeutumisen tunne.
 
Se aiheutti niin valtavaa ahdistusta, että huomaisitte olevanne vihainen, ansassa ja taas kerran miettivänne, voisitteko koskaan herätä. Olisiko maailma koskaan valmis näkemään, kuka oikeasti olitte?
 
Ole tarkkailija tässä elämäsi osassa.
 
Tunne tarkkailijana viisaus siinä, mitä teit. Muistat sulkeutumisen, trauman sulkeutumisesta. Mutta todellisuudessa sallit itsesi vain odottaa - odottaa, kunnes aika oli oikea. Sallit itsesi olla todella elämässä, taas kerran kulkea ihmisen kengissä ja ihmiskokemuksessa, taas kerran tuntea rakkautta ja tuskaa, taas kerran olla empaattinen ja myötätuntoinen ihmismatkaa kohtaan.
 
- Teini-ikä
 
Kun menit teinivuosiisi - energeettisesti noihin vuosiin juuri ennen murrosikää ja heti sen jälkeen, jotka olivat energeettisesti hyvin intensiivisiä - huomasit olevasi ristiriidassa monien uskomusten kanssa. Huomasit melkein pakottavasi itsesi sopeutumaan yhteiskunnan, vanhempien, opettajien ja toisten lasten uskomuksiin ja tiesit, etteivät ne olleet todellisuudessa aivan oikeita. Jokin syvällä sisällä tiesi, että nämä uskomukset eivät olleet totuus, sinun totuutesi. Mutta sallit itsesi sopeutua niihin, tuoda ne omiksesi ja ohjelmoida itsesi näihin uskomuksiin.
 
Nämä uskomukset aiheuttivat perimmiltään sinulle erilaisia kokemuksia - jotkut niistä traumaattisia, vaikeita ja asioita joista ehkä edelleen tunnet syyllisyyttä tai häpeää. Mutta kun olemme tässä DreamWalkissa tuntien ja tarkkaillen, haluan sinun tuntevan viisauden siinä, mitä teit, sillä salliaksesi itsellesi todella vapauden tässä elämässä oli tärkeää tietää, miten uskomuksia luodaan, jotta lopulta pystyisit päästämään irti kaikista uskomusjärjestelmistä tai ainakin käyttämään niitä omaksi iloksesi. Voi, voit aina käyttää uskomusjärjestelmiä omaksi iloksesi ja sitten päästää niistä irti.
 
Haluan sinun tuntevan viisautta asioissa, joita tapahtui tässä, erityisesti useimmilla teistä tuossa iässä, 12-, 15-, 16-vuotiaana. Periaatteessa niellessäsi uskomusjärjestelmiä, jotka eivät olleet oikeasti sinun.
 
Se aiheutti muita traumaattisia tapahtumia ja monta kertaa kun olet palannut asioihin, joita sinulle tapahtui menneisyydessä, kun olet saanut muistutuksia joistain traumaattisista tapahtumista, et ole nähnyt, mitä oikeasti tapahtui. Syytit siitä tuota kokemusta sanoen: "Tein virheen. Tein jotain, mitä kilttien tyttöjen ei pitäisi tehdä. Tein jotain toista loukkaavaa." Mutta sinulla ei ollut perspektiiviä tai tietoisuutta, mistä se tuli, miksi se oli siinä. Se oli siinä niiden uskomusten vuoksi, joita omaksuit ja jotka eivät olleet sinun.
 
Tämä on perspektiivi. Tämä sai nuo toiset asiat tapahtumaan.
 
- Nuori aikuinen
 
Ja sitten tulette hyvin lineaariseen osaan elämässänne - hyvin monilla teistä. Sitten kun pääsitte koulusta, valmistuitte koulusta, aloititte työnteon, teistä tuli hyvin lineaarinen. Katselin hämmästyneenä hyvin monia teistä, miten pystyitte pakottamaan itsellenne - erityisesti kun joillakin teistä oli ollut hyvin vapauttava college-kokemus - lineaarisesti työpaikan, perheen, laskut, sitoumukset.
 
Sanoisin, että se oli kenties yksi vaikeimmista ajoista, koska se oli tavallaan tylsää. Se oli lineaarista. Nyt olitte urassa, no, eräänlaisessa ansassa ja tiesitte paremmin, mutta ette tienneet, miten tehdään eri tavalla. Kaikilla muilla oli perheet. Kaikilla muilla oli työpaikat. Kaikilla muilla oli laskuja. Mitä te aioitte tehdä?
 
No, tiesitte, että olisi valtava häiriötekijä mennä asumaan jononkin kommuuniin tai ashramiin, joten kävitte kaiken sen vain läpi - lineaarisesti. Se oli vaikeaa. Se sattui. Ette melkein voineet nähdä loppua sille. Pystyitte näkemään itsellänne lopun asioissa, aikakausissa tai sykleissä, kun olitte lapsi ja teini. Mutta nyt olitte tässä - eläisittekö vain ja sitten kuolisitte tässä lineaarisessa ja rajallisessa todellisuudessa? Se oli vastoin todellisen sinun periaatteita. Siitä tuli ikävystyttävää. Siitä tuli tosi ikävystyttävää.
 
Teissä oli osa, joka huusi. En sano, ettei ollut iloisia hetkiä, mutta jokin sisällänne huusi: "Se ei ole tätä! En tullut tämän vuoksi tänne! En valitse tätä", mutta jatkoitte sitä. Tämä aiheutti kokemuksia. Ja kokemukset aiheuttivat traumoja ja palatte noihin traumoihin. Palaatte käymään taas tuossa kamalassa tappelussa, joka teillä oli juuri ennen avioeroa. Palaatte taas sellaisiin asioihin, kun teitte toiselle jotain, minkä tiesitte loukkaavan häntä. Palaatte taas tuohon traumaan ja tuohon tuskaan sen sijaan, että tunnette, mitä oikeasti tapahtui ja miksi se tapahtui.
 
Palaamme siis nyt takaisin 3D:hen, mutta tarkkailijana. Palaamme sellaisena, joka sallii - sallii itsensä oivaltaa, mitä oikeasti tapahtui. Ei keskitytä tiettyihin tapahtumiin, vaan tunnetaan sen kauneus, mitä teitte - matkanne kauneus.
 
Voi kyllä, se aiheutti paljon kokemuksia, jotka ovat ehkä olleet vaikeita ja jotka edelleen näyttävät palaavan takaisin ja kummittelevan unissanne ja valvetilassanne - takautumia, muistoja, syyllisyyden tai häpeän pistoksia. Mutta kun palaamme 3D:n läpi, palaamme mestarina, palaamme "minä olen" -perspektiivissä ja oivallamme, mitä tuolloin todellisuudessa tapahtui. Voitaisiin sanoa, että palaamme takaisin keräämään, korjaamaan viisauden ja päästämään irti traumoista. Tavallaan kokemaan uudestaan.
 
Ja juuri tällä hetkellä, kun istumme tässä, kun käymme läpi tätä DreamWalkia, kokemukset muuttuvat. Kyllä, se mitä todellisuudessa tapahtui, muuttuu.
 
Niinpä se mikä on ehkä ollut hyvin traumaattinen tapahtuma elämässänne ja mikä lukitsi tuon trauman, tunteen solurakenteeseenne, muisti-itseenne - tuo kokemus todella muuttuu, kun palamme takaisin 3D:n läpi. Se on hämmästyttävä asia.
 
Sitä ei tapahtunut, mitä tapahtui.
 
Kyse ei ole siitä, että kaikki poistetaan. Kyse on siitä, että kaikki kukoistaa. Kaikki pääsee täyteen väriinsä. Kaikki pääsee täyteen todellisuuteensa. Sitä ei ole enää lukittu tuohon todellisuuteen, mikä on kirjankannella. Nyt siitä tulee koko kirja ja se mitä luulitte tapahtuneen, on itse asiassa paljon suurempaa, paljon viisaampaa, kun palatte 3D:n läpi.
 
Kun menette suurempaan tiedostamis- ja ulottuvuustuntuun, kannatte mukananne 3D:n viisautta, viisautta kaikesta mitä teille tapahtui ns. menneisyydessä. Kannatte mukananne kauneutta ja iloa, viisauden makeaa nektaria, kun laajennutte toisiin ulottuvuuksiin. Tuotte tämän kruunun - kyllä, kauniin kruunun - siitä, mitä olette tehneet tässä todellisuudessa.
 
Ja kaunis asia on, että voitte jatkaa kokemista tässä todellisuudessa. Jotkut johdattaisivat teidät uskomaan, että kun menette neljänteen, viidenteen ja kuudenteen ulottuvuuteen, ette ole enää yhtäkkiä kolmannessa - jos käytämme numeroita tai määrittelemme ne näin. Ei lainkaan. Voitte jatkaa kokemista täällä, mutta ei enää vain viulunsoittajana, ei enää vain jousisoitinsektiossa, vaan nyt, nyt orkesterin joka osassa. Jatkatte olemista täällä, mutta paljon tietoisempana - kera perspektiivin itsestänne mestarina, ei oppilaana, kera "minä olen" - tietämisen, ei ihmisen rajoitusten.
 
Vedä kunnolla syvään henkeä … tässä kokemuksessa, tässä DreamWalkissa 3D:n läpi.
 
Löydätte itsenne, rakkaat ystäväni, löydätte itsenne kokemassa tämän uudestaan. Se mitä halusin tehdä tänään kanssanne, oli vain maistiainen siitä, millaista on mennä takaisin läpi. Ja silloin kun menette takaisin läpi, löydätte, ettei se ole sitä, mitä luulitte - ei lainkaan - koska kun sallitte valaistumisenne, sallitte itsenne alkaa havaita myös suuremman todellisuuden menneisyydestä.
 
Ja kun sallitte tämän avoimemman tietoisuuden menneisyydestä, sallitte myös suuremman havainnon tulevaisuudesta, kaikista sen mahdollisuuksista. Oivallatte, että te ette ole enää lukittua uskomuksiin, menneisyyteen. Ette olen enää lukittu tulevaisuudessa mihinkään rajoituksiin. Ette enää elä tuolla kirjankannella. Teistä tulee sen sivut. Teistä tulee paperi. Teistä tulee tarina, joka jatkuu ja jatkuu, myös kirjan ulkopuolelle.
 
Tällaista on olla ruumiillistunut mestari.
 
Kun sanoin aiemmin, että harvat enkelit ovat menneet, minne te menette nyt, niin harvat ovat koskaan menneet takaisin 3D:n läpi. Harvat ovat menneet menneisyyteensä läpi. Harvat ovat koskaan sallineet itsensä kerätä ja korjata elämänsä viisautta eläessään, ollessaan vielä täällä. Voi, he olisivat halunneet ja siksi rakkaat ystäväni, te päätitte jäädä tämän ajaksi ettekä lähteneet, ollaksenne täällä tietoisena, täysin tietoisena, täydessä "minä olen" -olemuksessa.
 
Vedetään syvään henkeä, kun tulemme 3D:n läpi.
 
Vetäkää kunnolla syvään henkeä, hyvin läsnä tässä hetkessä.
 
Perspektiivi muuttuu, teidän perspektiivinne, kun voitte päästä pois tuolta kannelta ja sallia itsenne mennä läpi nyt ja periaatteessa tasapainottaa epätasapainot. Ette tasapainota tuolle kirjankannelle. Tasapainotatte paljon suurempaan tietoisuustilaan, paljon suurempaan todellisuuteen. Siitä syystä päätitte olla täällä.
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä, kun sytytämme taas valot. Vetäkää kunnolla syvään henkeä.
 
Harvat enkelit ovat koskaan, koskaan tulleet näin pitkälle, menneet tätä tietä, sallineet itsensä palata takaisin - ei oikeastaan takaisin - vaan käyneet läpi sen, mistä he luulivat yrittävänsä lähteä. Harvat enkelit ovat koskaan päässeet siihen pisteeseen, missä he voisivat sallia valaistumisensa, tiedostamisensa sellaisella tasolla näin tiheässä todellisuudessa. Hyvin harvat. Ja te olette tekemässä sen. Te kaikki.
 
Maailma herää
 
No niin, entä muu maailma? Hmm, hmm. Entä muu maailma?
 
Maailma … (Adamus huokaisee) Hyvin monet ihmiset valitsevat nyt heräämisen. Kyllä, monet ovat heräämisen alkuvaiheissa. Monet, monet ovat heräämisen valitsemisvaiheessa.
 
Tässä on tavallaan eksponentiaalinen kehitys. Jos vain harvat ihmiset sallivat valaistumisensa, tämä ei auta sitä dynamiikkaa, että monet ihmiset alkavat valita heräämisen. Mutta silloin kun riittävästi ihmisiä sallii valaistumisensa, se on kuin auringonpaiste niille, jotka elävät edelleen tuossa hyvin rajallisessa todellisuudessa, tuolla kirjankannella. Mutta voitaisiin sanoa, että teidän valaistumisenne salliminen tulee auringonvaloksi heidän kirjankannelleen ja he alkavat nähdä, että se on vain hiton kansi, se ei ole koko todellisuus.
 
Tällä planeetalla on siis paljon ihmisiä, jotka ovat juuri valitsemassa heräämisensä tai ovat hyvin varhaisvaiheessa, missä voi edelleen päättää olla heräämättä. He voivat päättää jäädä paikoilleen. Se aiheuttaa mielenkiintoisen dynamiikan, mitä näette maailmassa ympärillänne, uutisissa. Näette, että se aiheuttaa paljon kummallista ja omalaatuista käyttäytymistä, mutta sen ei pitäisi olla yllätys, koska no, sitä te teitte, kun olitte menossa omaan heräämiseenne - voi kyllä, muistatte sen. Paljon hulluja asioita tapahtuu tällä hetkellä.
 
Nyt tiedätte, mutta muistutan teille, että älkää jääkö kiinni draamaan. Älkää jääkö kiinni "Maailma romahtaa" -draamaan. Ei, kirjankansi muuttuu. Se kääntyy ylösalaisin, nurinpäin. Sallikaa heidän käydä läpi heräämisensä, miten tahansa valitsevat tai ovat valitsematta. Sallikaa heidän olla valitsematta se.
 
Ihmisille tulee muutaman seuraavan sukupolven aikana aina vain vaikeammaksi pysyä hereillä, koska aurinko paistaa - heh, tuo aurinko olette te! - koska aurinko paistaa hyvin voimakkaasti nyt vanhoihin järjestelmiin ja arvoihin, vanhoihin uskomuksiin ja rajoituksiin. Voitaisiin sanoa, että maailmassa ja tulevilla enkeliolennoilla, jotka eivät ole olleet täällä aiemmin, on valtava paine herätä tällä hetkellä.
 
Jotkut teistä tietävät, millaista se on. Nukutte sängyssänne sikeässä unessa ja joku yrittää herättää teitä tai herätyskello soi - ja tiedätte, millaisia jotkut teistä ovat. Olette kuin karhuja. Olette äreitä. Ette halua herätä. Vastustatte. Mutta tiedätte heräävänne enemmin tai myöhemmin, koska teitä tönitään, tuo herätyskello alkaa soida jatkuvasti uudestaan ja tällaista tällä planeetalla on tällä hetkellä. Tämä ei tarkoita, että kaikki heräävät, mutta riittävästi aiheuttamaan valtavaa painetta. Siis toisin sanoen, asioiden muuttuminen jatkuu hyvin, hyvin, hyvin nopealla tahdilla.
 
Sitten asioita tapahtuu - kuten säätila mikä tapahtui täällä - ja tulee puhdistamaan pois asiat, joita ei enää tarvita. Siis kyllä, näette lisää säätapahtumia. Näette lisää ihmisten - tiedätte, millaista on kun kiihdytään ja ärsyynnytään - yrittävän ruokkia itseään toisilla, on lisää draamaa, koska tuodaan esiin epätasapainottomuudet. Tuodaan ne esiin selvitettäväksi.
 
Olette siis kaiken tämän hulluuden keskellä. Aivan sen keskellä. Mutta ystäväni, a) teidän ei tarvitse ratkaista sitä, b) teidän ei tarvitse sekaantua siihen ja c) voitte saada mahtavat paikat upeaan elämänteatteriin katselemaan, mitä tapahtuu, ja voitte olla tarkkailija ja standardi ja auringonpaiste, kaikkea samaan aikaan, mutta sallikaa itsenne todella nauttia siitä.
 
No niin, sanoisin …. Aion haastaa tässä. Voiko teillä olla myötätuntoa salliaksenne ensinnäkin itsenne todella nauttia elämästä ja toiseksi arvostaa ainakin vähän sitä, mitä toiset käyvät läpi? Tiedän teidän sanovan: "Mutta ihmisiä kärsii joka päivä." Kyllä, niin kärsii ja he valitsevat sen - ja te valitsitte sen. Te valitsitte sen. Valitsitte sen, silloin kun kävitte läpi omaa kärsimystänne. Ja sanotte. "Mutta maailma on täynnä sotaa ja kaaosta ja kaikkea muuta …" No, joo niin on ja se tulee ratkeamaan. Se tulee ratkeamaan.
 
En lainkaan kannata mitään tästä. Niin ei tarvitse olla. Mutta jos sallitte itsellenne ilon elämästä, jos sallitte valaistumisenne, sillä on enemmän vaikutusta, tätä auringonpaistevaikutusta, kuin millään muulla. Hassu asia on, että te ette yritä olla auringonvalo yrittääksenne muuttaa heitä. Teette sen itsenne vuoksi, mutta sillä on merkitystä heille.
 
Mainitsen tämän erityisesti, koska tänään tässä huoneessa on eräs energia. Meillä on shaumbrat. Meillä on enkeliolentoja. Meillä on pehmoleluja ja meillä on vähän kaikkea. Mutta tässä tilassa on myös erittäin mielenkiintoinen dynamiikka ja se ovat nämä hallinnon työntekijät, jotka ovat täällä katastrofin hätäapuna. Ja he tekevät upeaa työtä tämän alueen asukkaiden auttamiseksi. Mutta se luo mielenkiintoisen energian, mikä sekoittuu tähän shoudiin teidän kaikkien tunnettavaksi, koska mitä he ovat? Sen lisäksi että he työskentelevät valtionhallinnolle, he ovat energian ylläpitäjiä. He ovat siinä, missä te olitte ennen, mistä te toimitte energian ylläpitäjinä. On edelleen vähän halua palata siihen. Ei välttämättä työskentelemään tähän nimenomaiseen hallintovirastoon, vaan olemaan energian ylläpitäjiä. Ja he tekevät mahtavaa työtä toisten auttamisessa, energian ylläpitämisessä.
 
Se on tavallaan mielenkiintoinen muistutus, koska myös tehdessämme DreamWalkia, tuo energia oli hyvin läsnä siinä, mitä teimme. Jotkut teistä ehkä myös tunsivat tietoisesti tai tiedostivat tuon vanhan vedon takaisin, tuon vanhan nykäisyn sanovan: "Voi noita energian ylläpitämisaikoja. Oi! Silloin palvelin planeettaa ja kaikkea muuta." Mutta haluan teidän käsittävän nyt, että on kyse itsenne palvelemisesta, energioiden sallimisesta palvella teitä. Se kuulostaa itsekkäältä. Se ei ole. Sitä varten tulitte tänne ja sillä on enemmän vaikutusta maapalloon kuin FEMA:lla kaikissa maissa yhteensä. Vain yhdellä ihmisellä, vain sinulla.
 
Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tässä hyvin erityisessä shoudissa, Löytäminen-sarjan shoudissa 2, missä kuljemme takaisin 3D:n läpi.
 
Kuljemme sen läpi, toivomatta pois siitä, yrittämättä murtautua siitä ulos. Menemme sen läpi myötätuntoisena, kiitollisena ja oivaltaen, että voitte edelleen olla tuossa 3D:ssä, mutta voitte olla myös missä tahansa muussa ulottuvuuspiirteessä, minkä valitsette. Toisin sanoen, voitte nauttia elämästä.
 
Ja muistakaa aina, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa.
 
Tämän myötä, namaste.