Vapaus-sarja, shoud 8
UUDEN ENERGIAN TUOJAT

Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
4.5.2013 Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huom.: Voit katsoa tilaisuuden valokuvia pdf-tiedostosta.
 
Minä olen mitä olen, pöyristyttävän palvelemisen Adamus. (Yleisö taputtaa) Kiitos.
 
Tervetuloa, rakas shaumbra. Viime kuussa meillä oli pieni lepohetki, vähän viihdettä - enimmäkseen. (Muutamia naurahduksia, kun Adamus viittaa huhtikuun shoudiin) Halusimme pienen hengähdystauon normaaleista kokoontumisistamme. Tänään? Vähän erilaista. Ei Heräämisshow'ta. Hmm mm. Ei, menemme suoraan uusiin käänteisiin ja kiemuroihin.
 
Vedetäänpä siis syvään henkeä, kun potkaisemme liikkeelle tämän shoudin.
 
Aah kyllä, anelette minulta lisää Heräämisshow'ta tämän päivän jälkeen. (Adamus naureskelee) Mielenkiintoinen asu, Eesan Linda. (Linda on pukeutunut supermieheksi) Näkevätkö he sinut kotona? Tarkoitan, kaukana Kotona.
 
LINDA: Toivottavasti.
 
ADAMUS: Nouse ylös, jotta koko enkeliperhe voi nähdä, mitä tapahtuu, kun tulee maan päälle (naurua) muutamaksi elämäksi. (Adamus naureskelee) Ja kuka olet tänään?
 
LINDA: Supershaumbra!
 
ADAMUS: Supershaumbra! Kullalla koristeltu. Kyllä. (Vähän taputuksia) Hyvä.
 
Tämän päivän kysymys
 
"Ollako vai eikö olla?" Se oli kysymys. "Ollako vai eikö olla? Jalompaa onko hengen" - kyllä (naureskellen) - "Jalompaa onko hengen kärsiä …" Osaako joku lopun? Vähän Shakesp- … (Muutama sanoo "Kaikk' inhan onnen …") Aha, "kaikk' inhan onnen iskut sekä nuolet". Ja sitten? Osaatteko lopun? Siinäkö se oli? (Adamus naureskelee)
 
Vedetään syvään henkeä. "Ollako vai eikö olla", se oli kysymys. Kysymyksen esitti Hamlet. "Pitäisikö minun elää vain pitäisikö minun kuolla? Mitä hyötyä? Olen juuttunut mieleni kärsimykseen, tähän pöyristyttävään onneen, mitä koen" - tai paremminkin epäonneen.
 
"Haluanko olla täällä vai haluanko lähteä? Mitä teen? Voinko päästää itseni tästä kurjuudesta?" kysyi Hamlet, jonka kirjoitti William Adamus Shakespeare. (Naurua) Te nauratte. Te nauratte.
 
Niin rakas shaumbra, kysymys on nyt: "Ollako tietoinen vai eikö olla?" Tämä on kysymys. Tämä on todellinen kysymys. "Ollako tietoinen vai eikö olla?" ja kysyn teiltä jokaiselta, mikä on vastaus, kun avaamme tämän osuuden? Ollako tietoinen vai eikö olla? Ollako tietoinen vai ei, koska todellisuus, on että olette välimaastossa. Olette välimaastossa, toinen silmä auki ja toinen silmä kiinni ja kuljette ihmisten maailmassa, joilla on kumpikin silmä kiinni. Välimaastossa, tietämättä varmasti, mitä lähtee seuraavaksi. Heräämisen pelätyssä ja halveksittavassa välimaastossa, missä halutaan toivoa, mutta kuitenkin toisinaan on hyvin ankeaa, hyvin harmaata ja unelmatonta.
 
Välimaastossa haluatte ottaa monta askelta taaksepäin tuohon vanhaan todellisuuteen, missä kaikki kulkivat silmät suljettuna, ja te kuljette nyt välimaastossa kanssaihmistenne joukossa toinen silmä avoimena. Miten selitätte heillä, mitä tiedostaminen on?
 
Sokea mies, sokeita ihmisiä, sokea ihmisryhmä ja teillä on vain toinen silmä auki. Miten selitätte heille, kun he anovat ja viittoilevat teitä palaamaan tuohon vanhaan todellisuuteen, tuohon vanhaan tiedostamattomuuden paikkaan? Miten te, joilla on toinen silmä auki ja toinen kiinni, selitätte tiedostamisen niille, joilla on kumpikin silmä kiinni? Miten voisitte mitenkään selittää näkökyvyn niille, jotka ovat sokeita? Miten voisitte mitenkään selittää, mitä on saada sielun ja sydämen syvää sisäistä myllerrystä, haluta siirtyä nopeasti pois ihmisen vanhoista tavoista ja malleista, mutta kuitenkaan tietämättä, minne menee? Miten selitätte niille, joilla ei ole minkäänlaista näkökykyä? Miten selitätte maailman, mistä lähdette, tuntematta maailmaa, mihin astutte?
 
Heräämisen manalassa, välimaastossa - juuri siinä te olette.
 
Teillä ei ole aavistustakaan, ovatko puhumani sanat totuus vai ainoastaan houraileva mieli. (Vähän naurahduksia) Teillä ei ole aavistustakaan, onko sellaista kuin ylösnoussut mestari. Olette välimaastossa, mutta tiedätte, tiedätte sydämessänne, että te ette voi palata sokeiden maailmaan, tietämättömien maailmaan. Ja vaikka yritättekin tehdä sen toisinaan - voi, yritätte niin epätoivoisesti palata takaisin paikkaan, mistä tulitte - että voi palata toisen silmän ollessa auki. Ette näytä pystyvän sulkemaan niitä molempia.
 
Tässä siis olette ja kellutte loputtomassa meressä. Kellutte vaikeuksien meressä tietämättä, oletteko tietoinen vai tietämätön, tietämättä, mitä tulee seuraavaksi. Ja mihin voitte turvautua? Ette sanoihin, joita toiset sanovat, ette pelkästään toivoon, mikä on sydämessänne. Teidän täytyy luottaa itseenne ja vain itseenne. Se mihin teidän täytyy luottaa, tulee kaukaa mielen tuolta puolen, koska mieli on kaikkien kummallisin aspekti. (Joku reagoi, Adamus naureskelee) Päästä se ulos, rakkaani. Päästä se ulos! Mieli on kaikkien kummallisin aspekti. Ette voi enää luottaa mieleen. Se on pettänyt teitä. Se on luonut harhakuvia, joihin se sai teidät uskomaan todellisuutena, kun sydämessänne tiesitte, etteivät ne ole totta.
 
Sinä
 
Teidän täytyy luottaa itseenne, mutta kuitenkin epävarmana siitä, kuka olette, edelleen yrittäen löytää itsenne tässä loputtomassa vaikeuksien meressä, yrittäen edelleen määritellä itsenne, mitä ette yksinkertaisesti voi tehdä, joten sukellatte syvemmälle. Sukellatte syvemmälle "sinuun" ja oivallatte, että "sinä" ei ole vähimmässäkään määrin se, kuka luulitte olevanne. Se "sinä" minkä olette tunteneet, oli vain mielen luomus - mielen joka kuviteltiin täällä maan päällä, joka kehitettiin täällä maan päällä, jalostettiin ja ohjelmoitiin täällä maan päällä. Mieli - kaikkein kummallisin aspekti - ei pienimmässäkään määrin "sinä".
 
Mistä siis löydätte itsenne?
 
Tietysti mielen tuolta puolen, myös sydämen tuolta puolen. Löydätte itsenne noista synkimmistä hetkistä, joita teille on ollut, noista kamalista, hirvittävistä, painajaismaisista hetkistä, joita teille on ollut - ja jokaisella teistä on ollut niitä. Noista synkimmistä hetkistä, jolloin tiedätte, ettei ole paluuta sokeiden ja tietämättömien maailmaan. Noista synkimmistä hetkistä, jolloin mietitte: "Kuka olen?" Noista synkimmistä hetkistä, jolloin mietitte: "Ollako vai eikö olla? Pitäisikö minun lopettaa tämä? Miten voin päästää itseni pois tästä ansasta? Miten voin päästää itseni pois tästä mielen ahdistuksesta, fyysisestä tuskasta ja tiedon tietämisen puutteesta?" Noista synkistä hetkistä, kun tulette syvimpään, yksinkertaisimpaan ja totuudenmukaisimpaan totuuteen. Ainoaan asiaan millä on merkitystä: "Olen olemassa." Se on siinä. "Olen olemassa."
 
Ja tuosta yksinkertaisimmasta, totuudenmukaisimmasta paikasta, paikasta mikä uhmaa mieltä ja myös sydäntä, paikasta mikä uhmaa kaikkia aiempia kokemuksianne, uskomuksia joita teillä on koskaan ollut, kaikkea mitä piditte hyvänä tai huonona, todellisena tai epätodellisena, tästä "olen olemassa" -paikasta, tästä yksinkertaisimmasta totuudesta - sieltä löydätte itsenne.
 
Ei minkään tai kenenkään ympäröimänä. Ei sokeiden maailman hämmentämänä. Ei mielenne maailman tai sen hämmentämänä, että yritätte epätoivoisesti pelastaa identiteettinne. Tuossa yksinkertaisimmassa paikassa - "olen olemassa" - alatte kuulla sykkeen, sielunne rytmin. "Minä olen olemassa, siksi minä olen." Se on kaikki, millä on merkitystä. Kaikki millä on merkitystä.
 
Ollako tietoinen vai eikö olla? Niin kiduttava kysymys, niin kiduttava välimaasto, mistä löydätte itsenne. Mutta rakkaat ystäväni, olette tunteneet, vaikka vain hetken, mutta olette tunteneet jotain syvällä sisällänne. Jotain mikä ei nojaa kehenkään toiseen ihmiseen. Jotain mikä ei välitä menneisyydestänne, terveydestänne, älykkyydestänne, ulkonäöstänne tai rahoistanne. Olette olleet tietoinen muutaman kerran tuon Itsen olemassaolosta. Joskus se on vain ohikiitävä hetki ja sitten se häviää taas pimeyteen, kuiluun. Mutta muistatte sen olevan siellä.
 
Se on ollut aina siellä. Se ei mene koskaan pimeyteen tai kuiluun. Se ei koskaan huku. Ainoastaan te - te, joka olette edelleen sokeiden maailmassa, elätte edelleen hypnoottista elämää, ihmettelette edelleen, miten tehdä itsestään parempi, miten tehdä itsestään täydellisen - te itse asiassa menette pimeyteen, koska olemassaolo, minä olen, on aina siellä, aina odottaen, aina tietäen. Se ei välitä, menettekö omaan henkilökohtaiseen kriisiinne ja kaaokseen, törmäättekö ja sytytte palamaan. Se ei välitä, koska se tietää, että "sinä" on aina siellä, "minä olen". Se ei välitä, oletteko kuningatar tai kuningas, oletteko maailman rikkain. Se ei välitä, annatteko periksi omille demoneillenne tai lohikäärmeillenne tai muille sokeassa maailmassa ympärillänne, koska se on aina siellä.
 
Se ei välitä hyvistä päivistä tai huonoista päivistä. Se ei välitä, juotteko liikaa, tupakoitteko liikaa, nukutteko liikaa tai syöttekö liikaa. Se ei välitä. Se ei välitä, onko teillä tunnepuolen vaikeuksia toisten kanssa, käyttävätkö toiset teitä hyväkseen. Se ei välitä. Se ei välitä vähääkään henkisyydestänne, uskonnostanne, uskomuksistanne, affirmaatioistanne tai varmistuksistanne tai mistään harhakuvistanne, koska se on harhan tuolla puolen. Se on, se on - olemassaolonne.
 
Se on siellä. Olette koskettaneet sitä, kenties ollessanne hyvin nuori. Kenties se laittoi teidät purjehtimaan ja etsimään, miten se tuodaan tähän todellisuuteen, miten se tuodaan elämäänne. Ja vaikka mieli on yrittänyt muokata tämän kaikkein yksinkertaisimman ja iloisimman tietoisuuden sellaiseksi, millainen mielen tuntemuksen mukaan tämän ekstraidentiteetin pitäisi olla, mieli ja ihmisidentiteetti ei koskaan, ei koskaan saa vangittua sitä. Sitä ei voi koskaan pilata, tuhota. Sitä ei voi koskaan laittaa minkään eteen tai taakse, myöskään Hengen. Se on aina siellä, olemassaolo - "minä olen olemassa".
 
Älkää koskaan, koskaan, koskaan unohtako tätä. Älkää koskaan unohtako tätä. Vetäkää syvään henkeä synkimpinä hetkinä ja iloisimpina hetkinä - "minä olen olemassa".
 
Se on totuuksien totuus. Ei vaadita ketään toista tuomaan sitä tietoisuuteenne. Vain te voitte tehdä sen. Siinä ei ole voimaa, ei minkäänlaista voimaa. Siinä ei ole minkäänlaista energiaa. Sen ympärillä ei ole mitään. Sillä on arvo sinänsä. Jumala ei kaunistele sitä. Enkelit eivät hemmottele sitä. Se ei ole olemassa ajassa tai paikassa. Se on olemassaolo, "minä olen mitä olen".
 
Vetäkää syvään henkeä, rakkaat ystäväni.
 
Ei, ei visailuohjelmia tänään. Ei visailuohjelmia tänään.
 
Välimaasto
 
Olette siis tässä melko kummallisessa paikassa, heräämisen välimaastossa. Olen sanonut aiemmin, että tämä on kaikkein mahtavinta aikaa - kenties se ei ole vielä koskettanut teitä. Tämä on kaikkein mahtavinta aikaa, juhlan aikaa - olemassaolon ymmärtämisen juhlaa sokeiden maailmassa. Olenko liian ankara kutsuessani tätä sokeiden maailmaksi? Ehdottomasti ei, sillä siihen on syynsä, että he ovat sokeita. Siihen on syynsä, että te olitte sokeita. En halua olla liian filosofinen ja älyllinen siitä nyt, mutta siihen oli syy.
 
Ja nyt olette ilmestymässä esiin siitä. Päätitte ryömiä ulos tuosta todellisuudesta. Voi, se yrittää edelleen raahata teidät jaloista takaisin sisään. Sillä on edelleen kaikki viettelevät voimat, jotka työstävät mieltänne, jotka työstävät tunteitanne ja sydäntänne, erityisesti jos elämässänne on mukaan toisia ihmisiä. Se yrittää edelleen saada teidät takaisin sokeiden maailmaan, mutta sitä ei voi tehdä.
 
Voi, olette yrittäneet ja silloin huomaatte, että te ette voi teeskennellä olevanne unessa, silloin kun olette osittain hereillä. Mitä siis tehdä seuraavaksi? Avaatte toisen silmän. Avaatte toisen silmän. Niinpä tämä esittää kysymyksen: miksi toinen silmä ei ole nyt auki? (Joku sanoo "joo") Hmm, joo, joo. (Adamus naureskelee) Hyvä kysymys. Annan teille vähän vastauksia.
 
Herääminen, tietoiseksi tuleminen, voi olla hyvin pakahduttavaa. Avaatte toisen silmän ja näette, mitä oikeasti on, ja näette, kuka oikeasti olette, ja pelkkä ajatus toisen silmän avaamisesta - se intensiivisyys, tuon tietoisuuden todellinen intensiivisyys - voi olla ylivoimaista. Niinpä pysähdytte vähän ja kuljette toinen silmä avoimena, toinen suljettuna ja jatkatte kulkemista sokeiden maailmassa, tullen aina silloin tällöin yhteen toisten yksisilmäisten olentojen kanssa. (Naurua) Ja odotatte jonkun muun avaavan toisen silmän ensin ja sitten sanotte: "Millaista on, kun on molemmat silmät auki? Miten pakahduttavaa? Miten kaunista? Mitä saavutit sillä, mitä menetit? Kuolitko? Halusitko kuolla, kun avasit toisen silmän?" Odotatte jonkun muun tekevän sen, avaavan toisen silmän.
 
Mutta paljon samaan tapaan kuin te, joilla on toinen silmä auki, yritätte palata sokeiden maailmaan ja selittää heille, mitä näkökyky on, myös niiden joilla on molemmat silmät auki, on hyvin vaikeaa, hyvin, hyvin vaikeaa selittää tätä todellisuutta sellaiselle, jolla on vain toinen silmä auki. Ainoa asia minkä voitte tehdä tuossa kohtaa kaksi silmää avanneena olentona, on katsoa toista silmiin ja antaa hänen nähdä molemmat.
 
Sanoja ei tarvita. Toimiin ei tarvitse ryhtyä. Pelkästään antaa hänen katsoa heränneen, valaistuneen olennon silmiin, kumpaankin silmään. Se on näin yksinkertaista. Näin yksinkertaista. Nimittäin kaikki mitä tarvitsee sanoa, sanotaan tuossa hetkessä. Se on näin yksinkertaista. Näin yksinkertaista.
 
Rakkaat ystäväni, tämä heräämisen välimaasto - aa, minä kirosin sen. Yritin juosta sitä pakoon. Yritin teeskennellä, ettei sitä ollut. Kuitenkin katsoessani nyt taaksepäin, se on merkittävää, kaunista ja sydämeenkäyvää aikaa. Nauttikaa siitä. Todella nauttikaa siitä, koska katsotte jossain kohtaa taaksepäin kahdella silmällä ja oivallatte sen merkityksen, mitä teette. Oikeasti, sen merkityksen.
 
En suosittelisi heräämistä ystävilleni. (Naurua) Kuten sanoin viime keskustelussamme, herääminen on julmaa! Se on julmaa hyvin monella tapaa. Ei, en suosittelisi sitä ystävilleni, koska sitten he tietysti syyttäisivät minua uppoutuessaan sen syvyyksiin. Ei. Sanon siis: "Rakas ystäväni, pidä kumpikin silmä suljettuna mahdollisimman pitkään."
 
Mutta neuvoistani huolimatta niille, joilla on kaksi silmää suljettuna, heidän toinen silmänsä herää joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin. Toinen silmä alkaa kurkkia, koska sokean silmissä jokin voi alkaa tuntea, että toisetkin alkavat avata silmiään. Ja tiedätte, millaisia ihmiset ovat - he haluavat vain kurkistaa. Mutta heräämisessä ei kurkistella. Ei, ei, ei. Heräämisessä ei ole tirkistelyesitystä (vähän naurahduksia) - miehet tietysti nauravat - koska sitten kun toinen silmä alkaa avautua, kun tietoisuutta alkaa tulla sisään, sitä ei voi pysäyttää. Silloin kun on vähän tietoisuutta, anotaan täyttä tietoisuutta. Täyttä tietoisuutta.
 
Minulle on ollut ilo työskennellä teidän kaikkien kanssa muutaman kuluneen vuoden ajan, kun silmänne alkoivat avautua, kun tuo toinen silmä avautui täysin, kun tulitte tähän pysähtymispisteeseen ja sanoitte: "En ole varma, onko kovin hyvä idea avata toista silmää." Ja kuten kehottaisin ystäviäni ja kehottaisin shaumbraa: älä sitten avaa. Älä sitten avaa. Mutta kaikesta sanomastani huolimatta tuo toinen silmä alkaa avautua. Se alkaa avautua teistä huolimatta.
 
Se avautuu, koska tiedostaminen haluaa lisää itseään. Tiedostaminen alkaa pyytää lisää tiedostamista, valheellisten todellisuuksien hajoamista, tiedostamista ja perimmiltään itsensä rakastamisen tunnetta, kokemusta. Niinpä tuo toinen silmä avautuu. Ja voitte vastustaa sitä, voitte yrittää pakottaa sen kiinni, voitte jopa ommella sen kiinni ja se avautuu. Se on myös hyvä uutinen. Siinä myös olemme - jossain sillä välillä. Jossain sokeuden ja näkemisen välillä. Tässä olemme.
 
Uuden energia tuojat
 
Tämä tuo minut esitelmäni asiaytimeen tänään. Asiaytimeni on … Annetaanpa tälle shoudille nimi, jottei meillä tarvitse olla kaikkea tätä hämmennystä ja hektistä toimintaa jälkeenpäin, kaikkia noita sunnuntaiaamun sähköposteja: "Mikä nimi shoudille pitäisi antaa?" Tässä on nimi. Valmiina? "Uuden energian tuojat." Joo, joo, joo. Se ei ollut aivan Shakespearea, mutta se oli hyvä. (Vähän taputuksia ja Adamus naureskelee) Uuden energian tuojat.
 
Rakkaat ystäväni, olette lähteneet sokeudesta. Olette menneet ihmiskokemuksen syvyyksiin täällä maan päällä. Sitten kun aloitte herätä, olitte tämän maapallon energian pitäjiä heräämisen hyvin varhaisaikoina. Mielenkiintoinen työ. Kuten sanoin yhdelle ryhmälle hiljattain, se on kuin keskitason johtajana olemista. Se on olemista välimaastossa. (Adamus naureskelee) Minusta se olisi kirous … Onko täällä ketään, joka ylpeänä ojentaa käyntikorttiaan sanoen: "Olen keskijohtoa. Työskentelen kopissa." (Adamus naureskelee) Minusta se oli hauskaa. (Vähän naureskelua) Älkää työskennelkö kopeissa. Mm, mm, mm, mm.
 
Olitte siis energian ylläpitäjiä melko kauan, piditte sitä planeetan puolesta - monet teistä olivat kymmeniä, ei vaan satoja inkarnaatioita energian ylläpitäjiä. Lauloitte mantraa, "ommasitte", rukoilitte, polvistuitte, kuuntelitte tunnustuksia, teitte tuliseremonioita ja kaikkea mahdollista muuta, mitä voitte tehdä. Sillä oli arvonsa. Se piti energiatasapainoa tällä planeetalla ja yhdisti Gaian ja veden. Vesi on erittäin tärkeää tällä planeetalla ja jotkut ihmiset istuivat luolissa "ommaamassa" ja laulamassa joka päivä. Heillä ei ollut kovin paljon elämää, mutta he olivat todella hyviä energian ylläpitäjiä.
 
Totuus asiasta on - riippumatta siitä, mitä kuka tahansa kertoo teille - ettei tällä planeetalla tarvita enää energian ylläpitäjille. Siksi alkuperäiskansat … Rakastan alkuperäiskansoja, mutta on aika siirtyä eteenpäin, rakas alkuperäisihminen. Todella on. Olette tehneet sitä elämä toisensa jälkeen. Niiden jotka olivat kirkossa - papit ja munkit - on aika siirtyä eteenpäin. Tästä syystä kirkko on hitaasti hajoamassa. Emme tarvitse alttareita. Emme tarvitse enää entisenlaisia temppeleitä.
 
Olitte siis energian ylläpitäjiä ja nyt, nyt tulee mielenkiintoinen osuus. Olette uuden energian tuojia.
 
Nyt energiaa on runsaasti kaikkialla, mutta kukaan ei tuo sitä huomattavassa määrin sisään. Kuten olemme puhuneet, kaikki saavat "vain riittävästi". Mutta ei ole … On hyvin harvoja yksiöitä eikä ole yhtään yksilöryhmää, jotka todella tuovat energiaa sisään. Kaikki käyttävät tavallaan vanhaa ja hyvin rajallista varastoa uskomusjärjestelmien vuoksi, iskostamisen ja kaiken muun vuoksi. Ei ole ainuttakaan ryhmää, joka tuo aktiivisesti energiaa sisään. Ei ainuttakaan, ei ainuttakaan. Tämän vuoksi teette siis ensimmäisenä ryhmänä sen.
 
Kuvitelkaa hetki, kuvitelkaa … Ja kyllä, on hyvä tuntea ylpeyttä tai vähän paisutella tätä. Ihmiskunta on käyttänyt periaatteessa samaa energiamäärää. Ja niistä huolimatta, joka puhuvat kosmisten energioiden, kosmisten tapahtumien ja komeettojen tuovan energiaa tälle planeetalle, mikä kaikki on ehkä totta, niin kukaan ei käytä sitä. He katselevat komeetan lentoa ohi ja sanovat: "Eikö ollut kaunista?" Odotetaan seuraavan tulevan noin 20 vuoden kuluttua - "Eikö ollut kaunista?" On jopa joitain, joilla on ymmärrystä ja näkemystä tietääkseen, että nämä ovat energian toimittamismekanismeja, mutta kukaan ei käytä sitä. Kukaan ei käytä sitä. Ikään kuin maitomies toisi kuusi pulloa maitoa ovelle joka aamu, mutta kukaan ei koskaan avaa ovea ja ota maitoa. Se vain on siinä.
 
Toisin kuin maito, energia ei pilaannu, ei happane, ei tule huonoksi. Sitä on valtavia määriä, hämmästyttävän valtavia määriä, kaikkien käytettävänä, mutta kukaan ei ota haarukkaa ja veistä ja niele sitä, laita sitä kehoonsa, laita sitä todellisuuteensa, tuo sitä sisään. Se leijuu ympärillä. Kaikki odottavat. Kaikki ovat odotustilassa. Miksi? En minä tiedä. Koska he eivät ole varmoja, mitä tehdä sillä? Koska he odottavat jotain toista? Koska sitä on vaikea tehdä toinen silmä suljettuna? En tiedä, mutta sitä on. Niinpä tänään teillä on tilaisuus olla vähän uuden energian tuoja, uuden energian käyttäjä ja käyttää sitä luodaksenne, mitä tahansa valitsette.
 
Kuulostaa yksinkertaiselta. Kuulostaa joltain sadulta. Yhdistäkää tämä 21 kristalliluolaan ja meillä on upea satu. (Vähän naureskelua) Mutta se on kaikki hyvin totta.
 
Energiaperusteita
 
Puhutaanpa energiasta, jotta ymmärretään vähän dynamiikkaa. Palaan perusteisiin - ja tarvitsen kirjoitustaulun - ja jatkan palaamista perusteisiin, kunnes lopultakin tajuatte: "Ahaa! Tajuan sen! Adamus, miksi et kertonut tätä jo kolme vuotta sitten?" (Joku sanoo "sinä kerroit" ja muutama naureskelee) Palatkaa lukemaan noita shoudeja. Palatkaa lukemaan noita shoudeja. 
 
Siis vähän energiaperusteita. Ensinnäkin te olette tietoisuus. Ymmärtäkää tämä. Te olette tietoisuus. Se on "minä olen". Minä olen olemassa. Se on tietoisuus. Se on ensimmäinen tiedostaminen. Te olette tietoisuus. Laitamme pisteen tähän. (Hän piirtää pisteen) Tietoisuus, "olen olemassa".
 
Voitaisiin sanoa, että tietoisuus jatkaa levittäytymistä. Se jatkaa kehittymistä. Se ei ole muuttumaton. Se ei vain pysy nykyisellä tietoisuustasollaan. Ei ole aivan oikein sanoa, että se kasvaa tai laajenee - se jatkaa tulemista tietoisemmaksi. Laitamme siis ympyrän sen ympärille. Ympyrä jonka keskellä on piste, on tietoisuuden, "minä olen" -olemuksen symboli. Hyvin yksinkertaista.
 
Voitaisiin sanoa myös, että se alkoi Hengen kipinänä. Huomaatte enemmin tai myöhemmin, ettei se ollut itse asiassa totta, mutta käytämme sitä. Teeskentelemme nyt, että se oli, ja toivottavasti hämmennämme muutamia teistä sillä.
 
Tämä on siis "minä olen". Kuten sanoin aiemmin, se ei ole olemassa missään. Sillä ei ole paikkaa omassa ulkoavaruudessaan. Se ei tarvitse sitä. Se ei ole ajassa. Se ei tarvitse sitä. Se on täysin omillaan.
 
Se ei ole energiaa. Tämä on luultavasti yksi suurimpia harhakuvia, harhaluuloja tai epätotuuksia, joihin ihmiset uskovat, ja uskonnot ja new age eivät ymmärrä, ettei tietoisuus sisällä energiaa. Koska ensinnäkin jos ajattelisitte sen sisältävän - erityisesti tavalla, mitä useimmat ihmiset ajattelevat energiasta - teistä tulee yhtäkkiä energian uhri ja tietoisuus pilaantuu tuossa tilanteessa. Mutta se ei ole totta. Tietoisuus ei sisällä energiaa, se ei ole tietyssä ajassa tai paikassa. Se on teidän, yksinomaan teidän. Erittäin yksinkertainen käsite, mutta kuitenkin kun puhun ryhmille tästä, he menevät ulos ovesta ja unohtavat usein viidessä minuutissa sen, unohtavat "minä olen" -olemuksen puhtauden. Siis tietoisuus - ei energiaa.
 
Energia on tietoisuuden ulkopuolella ja sitä on kaikenlaisissa ulottuvuuksissa. (Hän piirtää ympyrän, jonka keskellä on piste, ja energiaa sen ympärille) Missä tahansa ulottuvuudessa missä tietoisuus on koskaan käynyt tai minkä kuvitellut. Energiaa on kaikkialla, mitä tietoisuus on koskaan tuntenut tai kuvitellut. Yhtäkkiä energiaa on siellä.
 
Energia luotiin, hengitettiin sisään. Tietoisuuden intohimo hengitti energiaa sisään. Tietoisuuden intohimo on tunne - ja käytän tässä hyvin ihmismäisiä sanoja - mutta tietoisuuden intohimolla on aistikokemus olemassaolonsa tuntemisesta. Tämä on tietoisuuden intohimoa - tuon aistimuksen, tuon kokemuksen tunteminen, "Hei, olen olemassa!" Tämä on intohimo.
 
Tuo intohimo omasta olemassaolostaan - tietää olemassaolostaan ja tuntee se - loi energiaa, energiaa sen ulkopuolelle, mutta voitaisiin sanoa, jotkut sanoisivat, että se oli intohimo Kotiin menemisestä. Olen sanonut sen itse asiassa itse aiemmin - osittain totta, mutta missä on Koti? Ihmiset haluavat ajatella, että Koti on taivas, Jumala, ykseys, kaikki mitä oli, kaikkea tuota muuta roskaa. Ei ole. Todellinen koti, todellinen koti - ja käytän tätä tilaisuutena mainostaa Tobiaksen viimeisintä kirjaa, "Journey Home" (viitataan kirjaan "Journey of the Angels") - ei ole jossain taivaspalatsissa. Todellinen matka Kotiin kulkee tänne (painaen sydäntään). Siinä kaikki. Te ette palaa ykseyteen, te olette ykseys. Te palaatte tiedostamiseen. Aah! Hyvä. Pääsetkö jonnekin? Opitko jotain?
 
LINDA: Joka päivä.
 
ADAMUS: Joo, hyvä. Et kai nuku noiden aurinkolasien takana? (Naurua)
 
LINDA: Se on pikku salaisuuteni.
 
ADAMUS: Onko tuo uusi miehesi, joka on vieressäsi? (viitaten Supermies-hahmoon)
 
LINDA: (pitää tauon) Onko hän sen arvoinen?
 
ADAMUS: (keskeyttäen hänet) Häh, hän on sanaton! (Vähän naureskelua)
 
Nämä ovat siis perusteet. Monet teistä ovat kuulleet ne, mutta on tärkeä jatkaa niiden kertaamista.
 
No niin, ensimmäisellä tasolla, mitä kutsuttaisiin perustasoksi tai yksinkertaiseksi tasoksi, aivan tietoisuuden ympärillä on, se näyttää auringolta - taas ihmissanoja - mutta siinä on kerros, mikä on intiimien kanssanne. Se on vain teidän. Se on aina siinä, mutta te olette tuskin koskaan tietoisessa yhteydessä sen kanssa, koska olette tietoisessa yhteydessä kaiken muun kanssa - seinien, autojen, toisten elämänne ihmisten, kipujen ja särkyjen ja enimmäkseen tuon kummallisen mielen.
 
Siis pääsette siihen hyvin harvoin ja joku kysyi juuri netissä, joku esitti kysymyksen: "Voinko päästä siihen aistiharhoja synnyttävillä huumeilla?" Toki, anna mennä vaan. Kokeile. Pidä hauskaa. Miksi minä saan näitä kysymyksiä? Oikeasti, oikeasti. Ei! Teidän ei tarvitse päästä siihen huumeiden avulla eikä se tee siitä helpompaa. Itse asiassa tämä energiakerros, tämä ydintason energia, mikä ympäröi - ei "ympäröi", Cauldre - mikä on aina harmoniassa tietoisuutenne kanssa, tuo kerros on niin totuudessa ja niin puhdas, että te ette pääse siihen manipuloivilla menetelmillä tai valheellisilla menetelmillä.
 
Joskus harvoin muutamat teistä ovat ehkä tunteneet tämän tason. Silloin kun tunnette, tunnette - teillä on aistikokemus - valtavaa rakkautta ja kaikkien asioiden olevan järjestyksessä, koska tämä taso heti tietoisuutenne ympärillä seuraa teitä. Se on kaikkialla, minne tietoisuus menee. Tuo taso ja kerros on täydellisessä harmoniassa ja resonoi "minä olen" -olemuksen kanssa koko ajan. Se on teidän. Se on ns. henkilökohtainen energia-aarrearkkunne.
 
Sitä ei ole paljon, koska se ei tarvitse paljon. Se on tehokas. Se on puhdas. Se on ehdottomasti palveluksessanne. Aina, aina siinä.
 
Se ei siedä manipulointia. Sitä ei käytetä eikä voida käyttää valtaan. Nuo pelit käyttävät muita energiatasoja. Onneksi tätä henkilökohtaista energiatasoanne - se on vain teidän, se liittyy suoraan ja vain teidän tietoisuuteenne - ei voi koskaan viedä, käyttää tai edes lainata kenellekään toiselle. Onneksi se on manipuloinnin ja pelien ulkopuolella ja jos yritätte mennä sinne jonkinlaisessa muuntuneessa tilassa, ette voi päästä siihen. Se on hyvin puhdasta. Kyse ei ole siitä, että sen ympärillä on suuri muuri. Se on vain niin puhdasta, että te ette tunnistasi sitä, jos menisitte sinne manipuloinnin, vallan etsimisen tai jonkin muun vastaavan kera. Se on siis aina siinä. Aina.
 
Energiaominaisuudet
 
Energia on … Ja voisiko sinä kirjoittaa nyt, rakas Linda?
 
LINDA: Toki.
 
ADAMUS: Laitan tämän tähän sinua varten. (Hän siirtää telinettä)
 
LINDA: Kyllä, herra.
 
ADAMUS: Energia on - kirjoittaisitko … Nämä ovat energiaperusteita, mutta erittäin tärkeitä ymmärtää energiantuojina. Itse asiassa teidän täytyy kyetä artikuloimaan siitä niin kuin minä. Yksinkertaisin ja selkein termein, hyvin viihdyttävästi ja … (Adamus naureskelee) Eikä kukaan oppilaistanne nukahda. On vähän unettavaa itse asiassa, kun puhumme energiasta ja tietoisuudesta. Kun puhumme näistä puhtaista tasoista, se on vähän unettavaa. Jotkut teistä netissä jo torkahtelevat. Herätys, herätys. Siitä tulee vähän unettavaa, koska se menee sen kummallisen asian tuolle puolen, mitä kutsutaan mieleksi. Mm, mielenkiintoista, mielenkiintoinen aspekti.
 
1. Energia on yltäkylläistä
 
Energia on yltäkylläistä, numero yksi. Energia on yltäkylläistä - toisin kuin veteni. Rakas Sandra, Cauldre haluaisi Pepsin, minä haluaisin kahvin. Kumpaakin, kiitos. (Naurua)
 
Energia on … mitä?! (Naurua kun Adamus haukkoo henkeään Lindan lähdettyä näyttämöltä hakemaan hänelle kahvia)
 
LINDA: Mitä nyt?
 
ADAMUS: Energia on yltäkylläistä. On yleinen väärinkäsitys, itse asiassa se on ehdoton valhe, että energia on rajallista. Käteinen, raha, kaikki sellainen. Astukaa edemmäs, astukaa pois kaikista noista sokean maailman äänistä ja katsokaa, mitä oikeasti tapahtuu. Osakemarkkinat heittelevät. Nimittäin osakemarkkinat romahtavat noin kolmen kuukauden kuluttua.
 
LINDA: Voi paska! Ai!
 
ADAMUS: Voiii, astukaa edemmäs! Sillä ei ole merkitystä! Sillä ei ole merkitystä eivätkä ne välttämättä romahda. Todennäköisyys on 50-50. (Sandra tuo hänen Pepsinsä)
 
LINDA: Kiitos, Sandra.
 
ADAMUS: Kiitos. Romahtamisen todennäköisyys on 50-50.
 
LINDA: Kiitos, Sandra.
 
ADAMUS: Joka päivä on 50-50-todennäköisyys. Astukaa edemmäs. Lähtekää pois tästä kaikesta. Jos koskaan tunnette, että asioita on rajallisesti, vetäkää syvään henkeä, astukaa edemmäs ja tuntekaa tätä yksinkertaista "minä olen, minä olen olemassa". On erittäin helppoa joutua imetyksi tähän kaikkeen.
 
Kaikkialla on valtavan yltäkylläisesti energiaa. Kaikkialla. On riittävästi energiaa - neutraalia energiaa mikä leijuu tässä huoneessa - antamaan sähköä, polttoainetta tälle USA:lle 12 vuodeksi tai pidemmäksi aika ja edelleen on riittävästi jäljellä antamaan polttoainetta luultavasti puolelle muusta universumista. On todella hyvin vähän ymmärrystä fysiikasta. Istun joskus tiedemiesten, fyysikkojen ja vastaavien maailmantapaamisissa, kun he puhuvat hyvin vakavasti tieteestä. He eivät tiedä yhtikäs mitään todellisesta tieteestä. Tämä ei tarkoita, että tiede on lainkaan huono asia. Tiede on itse asiassa upea asia, koska se myös ottaa pois makyoa. Mutta on opittavissa niin paljon muuta.
 
Kvanttitiede - rakastan sitä. Aletaan ymmärtää, että tapahtuu niin paljon muutakin, kuin tiede tietää. Käsitättekö, että historiansa kaaressa ihmiset ovat ymmärtäneet vasta sekunnin ajan, yhden kellon tikityksen ajan, että maapallo on pyöreä. Näin tyhmää fiksu tiede on. Ja aikanaan ihmisiä - myös muutamia teistä - poltettiin ja kidutettiin edes sen ajattelemisesta, että se oli mitään muuta kuin litteä. Kaikki ajattelivat ennen, että maa oli kuin suuri kulho ja kaikki olivat tuossa kulhossa - meret ja maa-alueet ja eläimet ja kaikki muu - ja yhtäkkiä opittiin, ettei ole. Se on pallo. Joitakin teistä kidutettiin sen ajattelemisesta.
 
Siis kuvitelkaa, kuvitelkaa, että jos ihmiskunta on ymmärtänyt yhden kellon tikityksen ajan, että maapallo on pyöreä, niin mitä tapahtuu seuraavien 10 vuoden aikana.
 
Siis energia on yltäkylläistä. Sitä on kaikkialla. Sitä on kaikkialla. Siis uuden energian tuojina tälle planeetalle - ja käyttäjinä - ymmärtäkää aina, että se on yltäkylläistä. Jos koskaan ajattelette mitään rajoitusta - koskaan ajattelette mitään rajoitusta - pysähtykää, astukaa edemmäs ja tuntekaa kaikkea energiaa, mitä on saatavilla. Energiaa on kaikkialla. Sen ei tarvitse olla fyysisessä muodossa. Sen ei tarvitse ottaa massaa. Sen ei tarvitse olla mitattavaa ollakseen todellista ja tämä on osa ongelmaa. Energiaa mitataan nyt rahana tai polttoaineena, kaloreina, kaikilla näillä mittajärjestelmillä. Mutta sitä on yltäkylläisesti ja sitä on aina, se kulkee edestakaisin todellisuuteen ja pois ja täydentää itseään. Sitä ei voi mitata. Siis numero yksi, se on yltäkylläistä.
 
2. Energia on kirjaimellista
 
Numero kaksi, energia on kirjaimellista. Energia on kirjaimellista.
 
Tarkoitan tällä sitä, että se reagoi kirjaimellisesti intohimoon. Se reagoi kirjaimellisesti intohimoon. Se reagoi vain aivan vähän, aivan vähän, mieleen, kaikkiin ajatuksiin. Nimittäin jossain sellaisessa kuin huoli ja pelko on enemmän intohimoa kuin laskujenne maksamisen tai suunnitelmienne ja tavoitteidenne ajattelemisessa. Käsitätte, miten vähän intohimoa suunnitelmissa ja tavoitteissa on, mutta sitä on kuitenkin pelossa - haa! Siinä on tiettyä intohimoa. Siinä on ilmaisua, aistillista ilmaisua. Energia on kirjaimellista. Se ei välitä hyvästä tai pahasta. Se ei tiedä niistä.
 
Energia toimii kirjaimellisesti intohimolla eikä sillä ole merkitystä, oletko terroristi, joka yrittää räjäyttää Kansas Cityn - sori, Kansas City. Jos olet terroristi, energia ei välitä. Se on vain hyvin kirjaimellista. Se reagoi intohimoon ja toimintaan. Toimintaan.
 
Kyse on tietoisuuden toiminnasta, halusta olla. Energia on siis kirjaimellista eikä se välitä hyvästä tai pahasta tai mistään muusta.
 
Muistakaa siis energiantuojina intohimo. Linda, laittaisitko alle sulkuihin "intohimo". Silloin kun alatte ajatella ja manipuloida: "Miten käytän energiaani nyt?", pysähtykää siihen. Laitatte itsenne laatikkoon.
 
Aivot ovat erittäin kummallinen aspekti. Aivot tietävät erittäin vähän energiasta. Itse asiassa sanoisin jopa, että energia pelottaa mieltä, koska se ei luo energiaa, ei ole koskaan luonut ja se on erittäin kömpelö energian käsittelemisessä.
 
Energia siis pelottaa mieltä. Mieli rajoittaa kirjaimellisesti sitä energiatasoa, mikä tulee todellisuuteenne, koska se ei ymmärrä sitä. Se ei voi saada sitä koukkuun. Se ei voi omistaa sitä, vaikka se yrittää. Voi, ja se yrittää ja yrittää ja yrittää.
 
Ja kun mieli paremminkin pelkää energiaa, se sulkee sen. Mieli on osa sitä ongelmaa, ettei toinen silmä aukea. "Mitä tapahtuu, jos kaikki tämä energia tulee sisään?" ja tämä on yksi ongelma, minkä kohtaatte uuden energian tuojina. "Mitä teen nyt? Nyt avaan toisen silmäni, ainakin osittain. Nyt kaikki tämä energia tulee minua kohti ja on minun kanssani joka hetki. Mitä teen?" Ja voin kertoa teille sen jo, joten säästäkää korttinne, kirjeenne, sähköpostinne ja ilkeät ajatuksenne. Aioitte jo palata luokseni ja sanoa: "Okei. Suostuin siis 4.5.2013 olemaan uuden energian tuoja, toisin sanoen tuomaan sitä todellisuuteeni, ja tiedätkö mitä, Adamus? En nuku nyt yöllä. Joo, herään keskellä yötä, en pysty nukahtamaan. Minulla on kaikki tämä energia, Adamus, en pysty nukahtamaan." Älkää minulle valittako. Teillä on kaikki tämä energia, minkä kanssa työskennellä.
 
Mieli on … Muotoillaanpa se uudelleen. Nukutte päästäksenne pois mielestänne ja jos ette ole niin kovasti tämän mielen ansassa, teidän ei tarvitse nukkua. Keho ei itse asiassa tarvitse unta. Ei, koska voitte istua tässä - kuten Sart tekee - ja uudistua juuri nyt, joo. Saammeko kamerakuvan Sartista? Katsokaa hänen uudistuvan. (Kamera siirtyy Sartiin ja tämä heiluttaa) Nyt sinä ylinäyttelet. (Naurua) Aiemmin … Sart, aiemmin istuit tuolissasi - (raskasta hengitystä) - uudistuen! (Naurua) Keho ei tarvitse unta, mieli tarvitsee.
 
Siis takaisin asian ytimeen - energia on kirjaimellista, se reagoi intohimoon. Mikä siis tuo sitä sisään energiantuojana? Intohimo, halu, joo.
 
Se luo pienen ristiriidan - tota, ison ristiriidan - koska teillä on epäluottamusta intohimoanne kohtaan. Entiset kokemuksenne - rakastan noita entisiä kokemuksia … roskaa - sanovat: "Mutta kyllä, silloin kun ilmaisin intohimoani, minut pantiin matalaksi." Ja sitten? Ja sitten? Ja sitten? (Adamus naureskelee) Joo! Pannaanko teidät taas matalaksi? Sillä ei ole merkitystä! Sillä ei ole merkitystä. Haluatteko elää sokeiden maailmassa? Vai haluatteko elää tietoisten maailmassa? Se on näin yksinkertaista. Jos haluatte elää sokeiden maailmassa, kyllä, silloin se vaikuttaisi teihin. Mutta tietoisten maailmassa sillä ei ole merkitystä, koska muut tietoiset rakastavat intohimoaan, rakastavat ilmaisuaan.
 
Intohimon on pannut matalaksi ja tukahduttanut mieli, hypnoosi, ohjelmointi ja perimiltään te itse. Sieluolentona, "minä olen" -olemuksena ette voi jatkaa elämistä intohimottomassa todellisuudessa. Perimmiltään ette voi. Te ette voi. Se ei tapa olemassaoloanne, sen on vain räjäytettävä saadakseen teidät ulos siitä eikä sitä tarvitse tapahtua.
 
Mutta mitä tapahtuu? Silloin kun elätte suhteellisen intohimottomassa todellisuudessa, mitä yksilö tekee? Hän luo draamaa. Hän luo paljon draamaa tavallaan valheellisena intohimona. Mutta se ei ole intohimoa. Se ei ole intohimoa. Se on elämistä sokeiden maailmassa.
 
3. Energia on epäitsekästä
 
Seuraavana listalla, energia on epäitsekästä.
 
Energia haluaa palvella teitä. Energia haluaa palvella teitä eikä sillä ole mitään agendoja. Se ei välitä, oletteko pikajunassa helvettiin vai kasvatatte siipiä mennäksenne taivaaseen. Se ei oikeasti välitä. Se ei välitä. Energiassa ei ole tuomitsemista. Sillä ei voi olla tuomitsemista. Se on epäitsekästä. Se on täällä palvelemassa teitä ilman agendaa, ollakseen täällä jalkojenne juuressa. Kuka tahansa voi käyttää sitä.
 
Hämmästyttävä asia on ja kenties osittain siunaus, että hyvin harvat ovat löytäneet sen. He jatkavat hyvin ikivanhojen energiajärjestelmien käyttämistä. He jotka yrittävät ottaa maailman hallintaansa - Luoja ties miksi - he eivät koskaan edes harkitsisi yrittää ottaa maailmaa haltuunsa, hallita maailmaa, pyörittää maailmaa, saada kaikkia maailman rahoja, he eivät koskaan edes harkitsisi sitä, jos he tietäisivät, miten helppoa on saada kaikki energia, mitä haluaa. Se on yltäkylläistä, se on kirjaimellista ja se on täällä palvelemassa. Miksi silloin tarvitsisi kerätä rahaa tai ottaa haltuun maailmaa tai mitään vastaavaa? Se on ehdottomasti kirjaimellista. Se on täällä palvelemassa teitä (Linda avaa limsan ja ojentaa hänelle) - itse asiassa jo ennen, kuin tarvitsee edes sanoa mitään. (Vähän naurahduksia) Kiitos, kiitos.
 
Nämä ovat siis energiaperusteet. Muistakaa nämä, koska yhtenä päivänä olette oppilaidenne edessä kertomassa samaa asiaa. Ette välttämättä esitä Crimson Circlen kurssi-dvd:tä, vaan luultavasti se tapahtuu omin sanoin, omalla tavallanne.
 
On erittäin monia väärinkäsityksiä energiasta. Useimmat ihmiset tuntevat, että energia on jaettu tai elämä - miksi haluattekin sitä kutsua - on jaettu jossain muualla, joku muu on jakanut sen. (Linda kaataa limsan mukiin) Kiitos.
 
Ne jotka eivät usko kuoleman jälkeiseen elämään, uskovat, että energia tulee periaatteessa siitä, miten fiksuja tai manipuloivia he ovat. Ne jotka uskovat jonkinlaiseen kuoleman jälkeiseen elämään, uskovat, että energian jakaa joko enkeliryhmä tai Jumala tai Jeesus Kristus sen perustella, miten hyvä tai paha olet. Täysin epätodellista. Energia ei välitä. Sillä ei ole agendaa. Se ei välitä, yritätkö räjäyttää universumin, koska energia reagoi vain intohimoon.
 
Ydintason energiat, jotka juuri piirsin taululle, ydintasonenergiat todella ymmärtävät, että tietoisuuttanne ei voi koskaan ottaa, tuota energiatasoanne ei voi koskaan ottaa, joten ei ole mitään huolta siitä. Universumi voisi siis hajota huomenna ja energia - todellinen energia - ja tietoisuus eivät välitä.
 
Kuka välittää? Mikä välittää? Mieli, mieli. Kutsutaan sitä ihmistietoisuudeksi.
 
Yhtenä päivänä, toivottavasti teidän elämänne aikana, ihmiset alkavat ymmärtää tietoisuutta, enkä puhu tässä mistään Jumalapaskasta. Puhun … Halusin …Jotkut teistä torkahtelevat täällä. Joo, Jumalapaskasta! (Naurua) Se on sitä! Ihmiset ovat luoneet tämän pitkän puupatsaan ja kutsuvat sitä Jumalaksi ja sanovat: "Jos et usko, tämä Jumala tekee kamalia asioita sinulle ja vietät ikuisuuden helvetissä." No, te olette jo helvetissä, joten nyt tästä pisteestä eteenpäin kaikki muu on hyvää. Se on pitkä puupatsas, koska voisitte polttaa sen.
 
LINDA: Öhöm!
 
ADAMUS: Se ei ole todellinen. (Joku sanoo "ooh")
 
LINDA: Ooh! (Vähän naurahduksia)
 
ADAMUS: Se ei ole todellinen. Sanon jopa - niitä varten jotka oikeasti analysoivat tätä - että Jumala on ihmisluomus. Piste. Jumala luotiin ja pysyy ihmismielen kautta. Ette mene jonnekin ulkoavaruuteen ja yhtäkkiä kulkiessanne ulottuvuuskäytäviä pitkin sano: "Ai, Jumala, siinä sinä olet! Ooh! Olen ihmetellyt, missä olet! Täällä sinä olet ulottuvuudessa 4521000 …"
 
LINDA: Ei enää Pepsiä sinulle. (Naurua)
 
ADAMUS: Luulen, että siinä on jotain muutakin. (Lisää naureskelua)
 
On mielenkiintoista nähdä teidän elinaikananne muutokset ymmärryksessä ja yhteydessä Jumalaan. Oli aika … Atlantiksen aikana ei ollut ymmärrystä Jumalasta, muttei todellista ymmärrystä laajentuneesta tietoisuudestakaan.
 
Atlantiksella oli Lähteen, Lähde-energian, etsintää ja atlantislaiset - te - yrititte löytää sen puista, tikoista, kivistä ja maan keskuksesta ja kun se ei toiminut, sitten ulkoavaruudesta. Sitten tietoisuus alkoi laajentua siihen pisteeseen, missä keksitte: "No, emme ole löytäneet sitä mistään muualta, luodaanpa Jumala" ja sitten tulivat uskonnot ja todella, todella vakiinnuttivat sen ja laittoivat siihen paljon sääntöjä ja hyväksikäyttöä ja tässä sitä ollaan. Hmm, hmm.
 
Mutta se muuttuu. Sitä pitää nimittäin paikoillaan valtava syyllisyys. Miten käsittelette syyllisyyttä? Jos joku sanoo "prosessointi ja konsultointi", minun on tultava sylkemään päällenne. (Vähän naureskelua) Menette siitä ohi. Menette siitä ohi, mutta poikkean nyt aiheesta. Menen siihen toisessa shoudissamme.
 
Energia on siis näitä asioita. Se on yltäkylläistä. Se on kirjaimellista. Se reagoi intohimoonne, ytimeenne. Nimittäin sinä päivänä, kun olette todella innoissanne jostain ettekä ajattele asioita, nousette vain sängystä ja ajattelette: "Olen innostunut, kun olen elossa. Olen olemassa tällä planeetalla kaiken sen hyvän ja pahan vuoksi. Sillä ei ole merkitystä. Minä (vetäen syvään henkeä) olen olemassa!" Silloin energiaa tulee pyörien sisään. Se sanoo: "Vau!! Hän avaa vihdoin silmänsä" ja energia on ehdottomasti palveluksessa iloksenne, se palvelee aina. Hyvä. Nämä ovat siis perusteet, muistakaa ne. Seuraava sivu, kiitos.
 
Energiajakelu
 
Energiaa tulee … Sitä ei tehdä näissä paikoissa, joista puhumme, vaan sitä jaetaan näistä pisteistä, näistä lähteistä.
 
1. Maa
 
Numero yksi, energiaa tulee maasta, tästä planeetasta. Se on luultavasti välittömin yhteytenne energiaan. Sitä virtaa aina maasta ja ilmakehästä. Sitä on aina täällä. Käytätte sitä joka päivä kaikkeen, mitä teette. Maaperustaisia energioita. Voitaisiin sanoa, että tällä planeetalla on energiareservi, mikä palvelee ihmisiä täällä. Se resonoi ihmisen värähtelytasolla. Toisin sanoen, se on tavallaan hidasta. Se on sameaa - sanoisin niin - mutta sitä on täällä. Olette tottuneet käyttämään sitä. Se on tavallaan eläimellistä. Se ei ole huono asia, mutta se on vain karkeaa. Mutta niin on maakin. Siis … (yksi ihminen nauraa) Kiitos. On maksettava nauruista tänään. (Naurua kun hän ottaa rahaa taskustaan) Viisi, ole hyvä! (Adamus naureskelee) Kuuluisat viisi.
 
Energiaa tulee siis maasta. Olette yhteydessä siihen, kun istutte tällä, kun katsotte internetiä, kun teette fyysisiä asioitanne. Ongelmana on, että se on melko karkeaa, ja yritätte aina saada lisää maaenergiaa. Yritätte siis voimistaa sitä. No, silloin kun yritätte saada lisää maaenergiaa, se on kovaa kehollenne, koska se on luonteeltaan karkeaa. Yritätte vetää tätä fyysiseen kehoonne ja sitten tulette yliherkäksi, tulette yliväsyneeksi ja alatte tuntea kipuja ja särkyjä. Jollain tasolla ajattelette: "Riittävästi tätä energiakamaa. Otan tätä vain vähän joka päivä, sen mitä pystyn käsittelemään, koska se on liian ylivoimaista", koska toimitte tuolla tasolla.
 
Se on tärkeä taso, koska se on maadoittava voima. Jos ei olisi maaenergiaa - ja se liittyy magnetismiin ja sähkömagnetismiin ja muihin maan ominaisuuksiin - jos sitä ei olisi, tämä kaikki ei pysyisi paikoillaan. Olisi vaikeaa pysyä ihmiskehossa. Mutta se on hyvin perustasolla.
 
2. Kosminen
 
Kutsun seuraavaa energiatasoa yksinkertaisuuden vuoksi kosmiseksi. Kosminen energia. Tämä tulee fyysisestä universumista ympärillänne. On valtavia energioita, joista jotkut tiede jo tuntee - mutta monia ei - ja jotka ovat osa fyysisen todellisuutenne rakennetta ja huoltoa. Näitä on yltäkylläisesti, mutta erittäin harvat koskaan yhdistyvät niihin. Puhutaan aurinkoaalloista, tietyntyyppisistä gammasäteistä ja muista ei-fyysisistä säteistä, mutta ihmiset tavallaan katselevat, kun niitä menee ohi: "Viuh! Siinä menee gammasäde, siinä menee tietynlainen punainen säde", koska ei ole oikeastaan mitään yhteyttä vielä tuohon fyysiseen todellisuuteen.
 
Osassa mieltä on pelkoa näiden käyttämistä kohtaan, koska mieli ei ymmärrä niitä.
 
Mielenkiintoista on, ettei mieli oikeastaan koskaan tule käyttämään niitä. Mieli ei käytä niitä. Keho käyttää. Mutta heräämisessä menemme mielen yli ensisijaisena erottelu- ja ilmaisutyökaluna. Mennään tietämiseen. En mene kovin pitkälle tuohon kaninkoloon nyt, mutta menemme mielen tuolle puolen. Mielen ei siis todellisuudessa tarvitse ymmärtää, miten kosmisia energioita käytetään.
 
Tietäminen. Tietämistä on, silloin kun vain tiedätte jotain. Teidän ei tarvitse ajatella sitä. Se on siinä, kun jotain tapahtuu. Voitte olla keskellä kriisiä, auto-onnettomuudessa, jossain lähestyvässä kriisissä ja samalla kun mieli reagoi noihin hätäolosuhteisiin - lähestyy onnettomuus, auto on juuri törmäämässä - on samaan aikaan myös tietäminen, joka sanoo: "Tiedän jo, etten kuole. Saatan vähän loukkaantua, saatan joutua sairaalaan ja katkaista jalkani, mutta tiedän jo." Se on mielenkiintoista.
 
Tuo tietäminen on muuten ilmestymässä esiin ja se ilmestyy tietoisuutenne myötä. Ja samalla kun mieli edelleen murehtii yksityiskohdista, "mitä jos" ja tuo esiin kaiken pelon sekunnin murto-osassa, kun onnettomuus lähestyy, niin tietäminen sanoo: "Tiedän, että kaikki on ok minulla". Kyse ei ole uskomuksista. Kyse ei ole päättäväisyydestä tai hyvin ajatusten ajattelemista. Hyvien ajatusten ajatteleminen ei oikeastaan merkitse juuri mitään. Itse asiassa kannustan monia teitä aloittamaan pahojen ajatusten ajattelemisen. (Vähän naurua) Se on totta, koska ei ole todellista kuljeskella mielessään: "Laa-laa, aion ajatella vain hyviä ajatuksia." Pahat ajatukset ovat edelleen olemassa, te vain kiellätte ne. Joo.
 
Se mitä pidätte pahana ajatuksena - ja jotkut teistä ovat eri mieltä kanssani - ei ole oikeasti paha ajatus. Sanotte: "No, eikö ole paha ajatus tehdä tätä tai tuota?" Ei, se on ajatus. Se ei merkitse, että toimitte sen mukaan. Se ei merkitse, että se saastuttaa järjestelmänne. Se on ajatus. On todennäköistä, ettei se ole todellisuudessa teidän. Nappaatte sen vain massatietoisuudesta. Lakatkaa siis yrittämästä taistella pois pahoja ajatuksia. Se on uuvuttavaa, koska se käyttää paljon maaenergiaa.
 
Sisään tulee siis tätä kosmista energiaa. Teidän ei tarvitse tietää, mistä se tulee. Teidän ei tarvitse tietää, minkä väristä se on tai miten voimakasta se on. Sillä ei ole oikeastaan merkitystä. Teidän täytyy olla vain tietoinen.
 
Vetäkää syvään henkeä - voitte sulkea silmänne tai pitää ne auki, jos haluatte - mutta tuntekaa hetki, kun puhun maaenergiasta. Miltä se tuntuu?
 
Maaenergia. No, se on luultavasti hyvin mukavaa, tuttua, ei-uhkaavaa, mutta se on myös vähän kömpelöä - kalliot, kivet, puut, sade, itse planeetta.
 
Tuntekaa nyt - älkää ajatelko, vaan tuntekaa hetki kosmista energiaa.
 
Se ei ole aineellista. Se ei ole tiivistettyä.
 
Kosminen energia. Sitä on kaikkialla. Teidän ei tarvitse ottaa avaruussukkulaa saadaksenne yhteyden siihen, koska olette jo kosmoksessa tällä planeetalla.
 
Ensin kosminen energia tuntuu vähän kaaokselta, koska mielenne yrittää järjestää sitä tai saada tolkkua siitä. Mutta se ei ole lainkaan kaaosta.
 
Kaaos, kaaoksen määritelmä on: se mitä mieli ei vielä ymmärrä. Missään ei ole kaaosta. Ei missään. Sitä on vain, kun yritätte käyttää nykyisiä mittausjärjestelmiä. Nykyinen matematiikkanne on mielenkiintoinen maakäytäntö, mutta se jää kauas kosmisten toimintojen todellisesta ymmärtämisestä. Emme mene nyt tuota polkua pitkin, mutta tuntekaa kosmista energiaa. Se on erilaista. Se tuntuu kaoottiselta, mutta se on itse asiassa melko jalostunutta.
 
Nyt mieli sanoo: "No, mitä teen sillä?" Turpa kiinni, mieli. (Adamus naureskelee) Tuki se … turpa, mieli. (Linda selvittää kurkkuaan) Luulit, että aioin sanoa sen, eikö niin? (Suom. huom. kuulosti siltä, että Adamus sanoo "se vitun turpa") Turpa kiinni, mieli! Oikeasti. Käskekää mielenne panna turpansa tukkoon. Oikeasti, tarkoitan sitä. Niin että todella tarkoitatte sitä. Ei "Suljetko turpasi, kiitos" (sanoen lempeästi). Ei, vaan "Tuki se v- turpa, mieli." (Linda haukkoo henkeään) Sen sanonut sitä! Mutta te kaikki kuulitte sen. Eikö olekin mielenkiintoista? (Naurua)
 
LINDA: En välitä sanasta, en vain halua sitä lähetykseen!

ADAMUS: Voit palata kuuntelemaan nauhan uudestaan eikä sitä ollut siinä, mutta jokainen teistä kuuli sen. Hämmästyttävää.
 
Missä olimmekaan? Tota, turpa kiinni! (Muutamia naurahduksia) Ei, vaan oikeasti, sitä se vaatii. Mieli on kummallinen aspekti. Ja on aika, että sinä, rakas sieluolento, alat sanoa sille täsmälleen, mitä tehdä. Ole kiltti. Jäät niin kovasti kiinni siihen. Mieli ei ole paha asia. Se on vain kummallinen asia.
 
Voitteko kuvitella, että ennen maapallolle tulemistanne teillä ei ollut mieltä? Ei ollut mieltä. Voi, millaista se oli? Melko vapauttavaa. Voitaisiin sanoa, että mieli auttoi tuomaan syvyyttä aistilliseen kokemiseen tällä planeetalla. Mieli on auttanut siinä. Mutta tietyssä kohtaa kasvoitte mielestä yli. Niin kuin tietyssä kohtaa hevosen on kärryineen mentävä riippumatta siitä, miten moni sanoo, että auto tai sen seuraava toisinto on paha asia. Ei, sen on aika mennä. On aika mennä mielen tuolle puolen. Mieli on kiva asia, mutta turpa kiinni. (Adamus naureskelee)
 
Kokeilkaa sitä kotona. "Turpa kiinni! Minä elän. Minulla on kiire. Turpa kiinni! Minä nautin elämästä. Turpa kiinni! Jukra, olet kuin huono vaimo tai mies. Turpa kiinni! Minä otan eron sinusta. Minä lähden." (Vähän kikatusta ja Adamus naureskelee)
 
Okei, seuraavana listallamme - kosminen energia, mitä seuraavaksi? Muuten, teidän ei tarvitse lainkaan tietää, missä se on, miten paljon sitä on, minkä väristä se on tai miten voimakasta se on. Sitä vain on siinä. Se on täällä palvelemassa teitä. On vain tiedettävä: se on täällä palvelemassa, se on yltäkylläistä, se on kosmista energiaa ja sen käyttäminen tuntuu erilaiselta.
 
Olette tottuneet käyttämään maaenergioita ja yritätte kerätä ja käyttää sitä enemmän ja enemmän. Se vain väsyttää teidät. Astukaa siitä yli. Tuntekaa kosmista energiaa. Se on paljon puhtaampaa, paljon tehokkaampaa. Se tuntuu ensin oudolta - kuten olen kuullut monien teidän sanovan viime aikoina, tunnette olevanne niin irrallaan. Voi Kristus, kyllä! Kyllä! Irrottaudutte monista vanhoista tavoista ja nyt leikitte uusien tapojen kanssa. Tunnette olevanne irrallaan. Joo, lakatkaa yrittämästä päästä takaisin. Lakatkaa yrittämästä sulkea tuota silmää. Jestas, vei riittävästi aikaa saada se auki.
 
Siis kosmiset energiat - vain tuntekaa niitä. Alatte tottua niihin. Ymmärrätte, miten leikkisiä ne ovat, eikä se ole mikä scifi-juttu. Niitä vain on. Mieli ei ymmärrä niitä ja siinä teidän on mentävä tietämiseen. Te jotka olette todella mielessänne, ette hoksaa tietämistä.
 
Tiedättekö, mitä teette, jos olette todella mielessänne? "Turpa kiinni!" (Naurua) Ja sitten otatte vain tuon askeleen. Ette väittele siitä, otatteko tuon askeleen ulos mielestä. Ette välittele, tunnetteko jotain vain ette. Ette kinaa itsenne kanssa siitä, tunnetteko tiettyjä asioita tai reagoitteko tiettyihin asioihin tai voiko teillä koskaan olla herkkyyttä. Älkää väitelkö siitä. Älkää ajatelko sitä! "Turpa kiinni!" Sitten siirrytte kokemiseen, tuntemiseen, tietämiseen. Se on näin yksinkertaista.
 
Hassua asia ovat ne vuodet, jotka monet teistä ovat haaskanneet itsenne kanssa väittelemiseen: "No, en ole psyykkinen. Kyllä olen. Haluan olla. En ole psyykkinen. Ja joku muu …" Turpa kiinni! (Naurua) Phuu! Ei, se on oikeasti näin yksinkertaista. En laske leikkiä, se on näin yksinkertaista. Sanotte vain: "Ei! Ei. Minä olen mitä olen." Se on siinä. Ja jos kuulette äänen sanovan: "Just joo, kuulen sinun sanovan minä olen … " "Häh, turpa kiinni! Minä olen mitä olen! Sinä et ole mitään! Sinä olet typerät aivot!" (Adamus naureskelee)
 
Teidän on oltava vähän leikkisä tässä, koska jos ette ole, jäätte kiinni noihin aivoihin. Aloitatte: "No, en voi sanoa sitä itselleni, koska eikö se tuo huonoa karmaa minulle, kun sanon "turpa kiinni" mielelleni? Ja eikö tuo negatiivinen …" Turpa kiinni! (Naurua) Lopeta!! Jo riittää. Vain valitkaa. "Hei, aion olla herkkä ja tunteva. Vau, hämmästyttävää. Se oli jo siinä. Mikä se iso juttu oli?" (Adamus naureskelee)
 
LINDA: Turpa kiinni!
 
ADAMUS: Tehdäänpä se yhdessä kerran. Kolmeen laskien. Yksi, kaksi, kolme …
 
KAIKKI: Turpa kiinni!!
 
ADAMUS: Teette sen paremmin kuin "minä olen mitä olen". Se on surullista! Se on todella surullista! (Paljon naurua) Tobias, aion laittaa sinut tilille tästä! Miten voitte tehdä sen intohimoisemmin kuin … Sanotte "minä olen mitä olen", niin kuin teillä olisi keppi takapuolessa. (Naurua) Mutta "turpa kiinni" oli helppoa. Tehdäänpä se uudestaan. Se oli hauskaa. Tehdään "turpa kiinni". Yksi, kaksi, kolme …
 
KAIKKI: Turpa kiinni!! (Naurua)
 
ADAMUS: Aion nyt palata aikaan, jolloin kanavoin "minä olen" -esityksiä ja kutsumme sitä vain "turpa kiinni!" (Naurua) Ei, teemme siitä vähän hienostuneemman: "Turpa kiinni ja elä!" Okei, ei enää "minä olen" koska se oli kenties liian syvällistä? Turpa kiinni! (Adamus nauraa)
 
LINDA: Aloitit jotain.
 
ADAMUS: Se keventää asioita, oikeasti, koska pahin paikka väittelyn käymiseen on oma mielenne.
 
LINDA: Oooh.
 
ADAMUS: Olen yllättynyt, että te ette ole sanoneet "turpa kiinni" paljon aiemmin. Voi, olette ottaneet lääkkeitä ja alkoholia. Ai. (Naurua) Turpa kiinni!
 
Meidän pitäisi laittaa ensi kuukauden aikatauluumme "Turpa kiinni!" -kilpailu. Miten paljon kehokieltä pystyt … Miten paljon energiaa voit tuoda vain sanomalla intohimoisesti "turpa kiinni", mitä? Ja arvostelemme, miten paljon siitä oli kosmista ja kristallista - seuraavana energiatasona, mikä on käytössänne nyt. (Yleisö sanoo "oooh")
 
3. Kristalli
 
Ymmärtäkää, että nämä ovat puhtaasti jakelumekanismeja. Energiaa ei luoda millään näistä kolmesta tasosta. Ne ovat puhtaasti jakelumenetelmiä. Siis tavallaan toimitetaanko maitonne etuovelle, menettekö kauppaan hakemaan sitä vai menettekö maatilalle lypsämään lehmän itse? Ne ovat vain erilaisia jakelumenetelmiä. Erilaisia tapoja saada sitä.
 
Kristallienergiat ovat hyvin järjestyneitä. Ne ovat hyvin harmoniassa. Kosmiset tuntuvat joskus kaoottisilta, vaikkeivät olekaan sitä, ja maaenergiat ovat hyvin verkkaisia. Kristalli harmonisoituu kanssanne ja kristallilla on … Muuten, kosmiset energiat - luulen, että meidän on kirjoitettava kirja - eivät päihitä maaenergioita. Kosmiset energiat ja maaenergiat toimivat itsenäisesti, mutta kosmiset energiat eivät voi sanoa maaenergioille, mitä tehdään - enimmäkseen. Ne eivät siis hallitse maaenergioita eivätkä maaenergiat hallitse niitä, vaikka maaenergioilla on mielenkiintoinen tapa melkein tukahduttaa kosmiset energiat toisinaan, mutta ne eivät hallitse niitä.
 
Kristallienergioilla on hämmästyttävä kyky olla harmoniassa. Ne pysyvät usein hyvin puhtaina. Ne eivät jää kiinni kaikkiin kosmisten ja maaenergioiden "juttuihin" ja agendoihin, mitkä ovat fyysisemmin suuntautuneita. Kristalli on ei-fyysistä, hyvin puhdasta, mutta se voi ilmentää, se voi tulla kosmisen ja maaenergian läpi kristallimuotoihin, ja siksi teillä on kristalleja, joita pidätte yllänne, joita on haudattuna maahan ja jotka ovat kauniita.
 
Voitaisiin sanoa, että kristallienergiat, puhtaat kristallienergiat tulevat alas melkein kuin muistutuksena, että ydintasollaan asiat ovat harmoniassa. Ne ovat järjestyksessä.
 
Kristallienergioissa ei ole voimaa. Maa- ja kosmisissa energioissa on ns. voimaa tai tiheyttä, mutta kristallissa ei ole voimaa. Niinpä enimmäkseen te ette tunne niitä fyysisissä aistireseptoreissanne. Te ette tunne niitä surinana aivoissanne. Te ette tunne niitä kipuna käsivarressanne tai mitään vastaavaa, koska niissä ei ole voimaa. Ei ole aggressiivisuutta. Ne ovat puhtaassa muodossaan. Niinpä useimmat olennot universumissa, myös useimmat ihmiset, ovat täysin tietämättömiä niistä ja menevät suoraan ohi, koska useimmat olennot etsivät voimatekijää, eikä puhtaassa kristallissa ole sitä. Voitaisiin väittää vastaan ja sanoa, että tullessaan maan päälle kristalleina niillä on tietty määrä voimaa, mutta ajatelkaa sitä puhtaassa muodossaan.
 
Nämä kristallienergiat ovat äärimmäisen, äärimmäisen tehokkaita. Ei tarvita paljon. Niitä on paljon, mutta ei tarvita paljon.
 
Kristallienergiat tulivat olemaan, silloin kun seuraava energiamuoto, mistä puhun, kun tämä seuraava energiamuoto halusi ilmaista, ilmentää, leikkiä. Kristalli on siis harmoniassa tämän ensisijaisen energiatason kanssa ja kristallienergiat voivat kontrolloida kosmisia ja maaenergioita.
 
Nyt on niitä, jotka sanoisivat myöhemmin, että minun ei luultavasti pitäisi sanoa tätä, koska se on ns. salaisuus. Sillä jos kuka tahansa saa näppinsä tähän, se aiheuttaisi todella sotkua muutenkin sotkuisessa universumissa. (Muutamia naurahduksia) Pahat pojat voisivat saada todella voimakkaan aseen käsiinsä.
 
En ole huolissani siitä, koska ensinnäkin ymmärtääkseen todella kristallienergioita ja päästäkseen niihin käsiksi on oltava selkeä tietoisuus. Ja jotkut teistä sanovat: "No, miten ihmeessä minä en ole koskaan todella tuntenut kristallienergioita?" No, koska tuo toinen silmä ei ole ollut oikeasti auki. Mutta nyt kun se avautuu, tulette tietoiseksi kristallista.
 
Tuntekaa sitä vain hetki. Siinä ei ole voimaa. Toisin sanoen, ette tunne sen painetta. Sillä ei ole painoa ja se on puhtaimmassa muodossaan. Sillä on vain - minun on taas käytettävä ihmissanoja - häivähdys väriä. Eikä tämä ole itse asiassa täysin totuudenmukainen toteamus, mutta paras minkä voin saada sanoilla. Sanottaisiin, että väri on häivähdys sen omaa luonnetta tai suuntaa.
 
On monia eri kristallienergiatyyppejä ja siksi jokaisella on tietty asteikko, väriasteikko, mihin liittyvät ne tehtävät, mitä se rakastaa tehdä, ja ne kaikki ovat ulottuvillanne. Sen voi nähdä melkein suurena kristallipyöränä, missä on kaikki nämä eri puolet ja kaikki nämä eri reunat, ja ne ovat kaikki ulottuvillanne. Ja jotkut näistä kristallienergioista ovat sopivampia tiettyihin asioihin, mitkä palvelevat teitä.
 
Ymmärtääkseen todella kristallienergioita, ollakseen tietoinen niistä, on oltava tietoisuutta. Siksi sellaiselle jolla on todella negatiivinen agenda, olisi vaikeaa päästä niihin käsiksi. Mutta kristallienergiat päihittävät maa- ja kosmiset energiat. Toisin sanoen, ne voivat ottaa hallinnan. Silloin kun ne ottavat hallinnan, ne eivät dominoi, kuten orjuuta kosmisia ja maaenergioita. Tehokkuutensa vuoksi ne voivat hyvin nopeasti harmonisoida kosmiset ja maaenergiat itseensä. Kosmiset ja maaenergiat reagoivat hyvin nopeasti. Ne muuttavat fysiikkaansa, dynamiikkaansa, kaikkea itsessään ja harmonisoituvat kristallienergioiden kanssa.
 
Silloin kun puhun maan 21 kristalliluolasta, puhun täsmälleen siitä. Täsmälleen. Ne ovat jakelijoita … (Linda ojentaa hänelle juoman) Kiitos. Ne ovat kristallienergioiden varastointimekanismi ja jakelijoita. Ne eivät ole maaenergioita ja kosmisia ja monet teistä eivät kenties ole tunteneet niitä, koska etsitte voimaa tai vaikutusta. Etsitte jonkinlaista responssia, erityisesti mielellä, ja luultavasti siksi ette saaneet sitä. Ja etsitte myös assosiaatiota. Assosiaatiota. Haluatte assosioida jonkin, mitä ajattelette tai tunnette, johonkin, mitä tapahtui teille menneisyydessä.
 
Nyt on erittäin vaikea assosioitua kristallienergioiden kanssa. Riippumatta siitä, mitä kuka tahansa sanoo, erityisesti jotkut teistä sanovat myöhemmin: "Olen työskennellyt kristallienergioiden kanssa 50 vuotta", niin ei, ette te ole, koska … koska ette te ole. Olette saattaneet työskennellä kristallien kanssa. Se on eri asia - maan kristallien, mutta ette todellisten kristallienergioiden, koska jos olisitte työskennelleet, tämä maailma olisi erilainen paikka eikä teidän tarvitsisi kertoa minulle, että olette tehneet sitä 50 vuotta, ja yrittää tehdä vaikutusta kaikkiin.
 
LINDA: Tsih! (Naurua)
 
ADAMUS: Terveydeksi! Varmaan aivastit siellä.
 
Se on totta. Nimittäin mestari ei kuljeskele ympäriinsä kertomassa kaikille, että hän on ylösnoussut, ei lainkaan. Mestari ei kulje sanomassa: "Olen työskennellyt kristallienergioiden kanssa 50 vuotta." Tiedättekö miksi? Se on kuin henkilö, jolla on toinen silmä auki, menisi sokeiden maailmaan ja yrittäisi selittää, millaista se on. He eivät ikinä tajua sitä. Niinpä hän ei yritä. Hän ei yritä kehottaa sokeaa avaamaan silmiään. Hänellä on myötätuntoa sokeiden maailmaa ja niitä kokemuksia kohtaan, joita nämä käyvät läpi. Ja sitten kun hän tuntee, että yksi tai useampi sokeiden maailmassa yrittää avata silmänsä, hän on paikalla. Silloin hän on paikalla myötätuntoisena. Mutta miksi yrittää selittää tietoisten maailmaa tietämättömien maailmalle? Oikeasti, miksi? He vain tappavat teidät. (Vähän naurahduksia) Se oli sitaatti Jeesukselta. (Lisää naurahduksia)
 
LINDA: Ooh!
 
ADAMUS: Se on yksi hänen suosikkisitaattejaan! Se on totta! Se on yksi hänen suosikkisitaattejaan. Hän sanoi juuri ennen lähtöään: "Sitten he tappavat sinut." Sokeiden maailma haluaa kaikkien olevan sokeita ja vaikka tulisit sanomaan heille: "Mutta minulla on näkökyky, minä näin", he sanovat: "Olet paholaisesta. Meidän on tapettava sinut, koska tunkeudut sokeiden maailmaan. Ja meillä on kiva pikku maailma täällä. Olemme kaikki sokeita ja meillä kaikilla on pienet sokeat voimapisteemme, joita käsittelemme. Ja tulet sanomaan, että sinulla on silmät? Olet selvästi Saatana." Pum!
 
Missä olimmekaan? Kristallienergiat. Kaunis asia! (Naurua)
 
4. Minä olen - ydin
 
Seuraava. Voi, meiltä loppuu aika. Seuraava. Voi, seuraava taso, mistä puhuin aiemmin - ydinenergia. Kutsun sitä "minä olen" -energioiksi. "Minä olen" -energia mistä puhuin aiemmin, on lähimpänä tietoisuuttanne. Se on taso ja kerros, mikä on aina siinä.
 
Voitaisiin sanoa tavallaan, että jotkut ovat kutsuneet sitä Suureksi keskusauringoksi, mutta se ei ole yhteisöjuttu. Se ei ole yhteisöjuttu. Se on teidän keskusaurinkonne.
 
Siis tietoisuus vetää tämän joukon, kauniin joukon energioita välittömästi ympärilleen. Voitaisiin sanoa, ettei ole mitään lähempänä, ei ole mitään tietoisuuden, "minä olen" -olemuksen tai sielun ja tämän energiakerroksen välillä. Se on aivan siinä. Se on aivan siinä.
 
Se vetää sitten puoleensa näitä muita muotoja. Se on alkuperäinen energia, minkä loitte itsellenne, mutta se on täysin erilaista kuin kristalli-, kosmiset tai maaenergiat. Ja taas kerran, siinä ei ole mitään voimaa. Sillä ei ole rajoituksia ilmentämiskyvyssään. Voitaisiin sanoa sen reagoivan totuuteen, "minä olen" -olemuksen tai sielun luovuuteen.
 
Se harmonisoi toiset energiat. Se - yritän ajatella, miten sanoa tämän - ei tee asioita teidän puolestanne. Se kutsuu toisia energioita puolestanne. Se ei ole ns. rakennusenergiaa. Se ei tee varsinaista työtä. Se on esimies. Tämä on hyvä tapa ilmaista. Se on esimiesenergiaa. Se vain käskee muita energioita - kristalli, kosminen, maa - ja se on erittäin hyvä siinä. Ja se on äärimmäisen tehokasta. Se ei tarvitse aikaa. Se ei kuluta edes omaa energiaansa.
 
Tämä ydinenergia, "minä olen" -energia, on niin fiksua, ettei se kuluta energiaa. Se on perusenergiaa, kaikkien toisten esimies.
 
Ongelmana oli, että matkan varrella kun ihmiset joutuivat tähän kummalliseen aspektiin nimeltään mieli, katkesi yhteys siihen, eikä se välitä. Se on edelleen siellä eikä se välitä, leikkiikö ihmisaspekti vain maaenergialla. Se ei välitä. Mutta sitten kun ihminen alkaa avata silmiään, erityisesti kummankin, ja alkaa sanoa: "Olen tietoinen. Minä olen mitä olen, käytän maaenergiaa inkarnoituakseni tänne ja nyt käytän kosmista energiaa laajentaakseni yltäkylläisyyttäni täällä ja nyt käytän kristallienergioita laajentaakseni tietoisuuttani täällä ja muissa pakoissa", niin se tekee sen. Yhdistytte takaisin näihin ydinenergioihin. Mutta muistakaa - tämä on erittäin tärkeä muistaa - ettei "minä olen" -energia ole työntekijä. Se on harmonisoija. Se on kenraali, joka komentaa näitä muita energioita.
 
Älkää siis menkö ihmisenä sanomaan "minä olen" -energiallenne: "No, tätä tarvitsen. Tarvitsen 1000 dollaria …" Ei, ei, pysähtykää. Vetäkää syvään henkeä. Se on harmonisoimassa, komentamassa kristalli-, kosmisia ja maaenergioita. Onko tässä järkeä? Vähän, okei.
 
Jatkamme tätä keskustelua, kunnes olette täysin kyllästyneet siihen. (Adamus naureskelee) Asian ydin on …
 
LINDA: Mikä on merkki siitä, että olemme kyllästyneet siihen?
 
ADAMUS: Turpa kiinni! (Naurua) En välitä, en välitä.
 
Ei, itse asiassa en välitä. Jos sanotte sen minulle, jos sanotte sen minulle, haluan, että se sanotaan intohimoisesti ja tarkoittaen sitä. Haluan, että se sanotaan laulaen. "Turpaa kiiinni!" (laulaen) Eikä vain "turpa kiinni" (sanoen enemmän inisten). Jos aiotte sanoa sen minulle, olkaa valmiina siihen, että tulen sanomaan sen teille, ja sitten nähdään, missä on intohimoa. Turpa kiinni! (Adamus naureskelee)
 
Okei, missä olimmekaan? Vedetäänpä syvään henkeä. Vaihdetaan isommalle. Meillä on muutama minuutti jäljellä ja haluan tehdä tuntemiskokemuksen. En merabh'ia, vaan se on kokemus.
 
Energioiden kanssa työskenteleminen
 
Pari kohtaa. Olette tottuneet käyttämään maanenergiaa. Se on erittäin karkeaa, se on erittäin vanhaa, se on erittäin hidasta. Menemme sen yli. Olette energiantuojia - kosmisten ja kristallisten - ja opitte palaamaan resonanssin ytimenne ja "minä olen" -energioidenne kanssa, jotka reagoivat intohimoon. Hyvin yksinkertaista.
 
Lakatkaa keskittymästä rahaan tai yltäkylläisyyteen tai muihin vastaaviin asioihin. Alkakaa katsoa, miten tuotte sisään näitä energioita.
 
Miten tuotte sisään energioita? Intohimolla! Intohimolla. Tuotte energioita sisään intohimolla. Ette pakota mitään, ja jos huomaatte pakottavanne tai jäävänne kiinni päähän, pysähtykää. Keskeyttäkää kokemus. Aloittakaa uudestaan toisen kerran.
 
Kyse on intohimosta ja se alkaa elämän valitsemisen intohimosta. Muuten, kauan sitten Tobias luokitteli kaikki ihmisselkkausten alueet melko helposti. Hän sanoi, että on ongelmia suhteissa - tietysti - on ongelmia yltäkylläisyydessä - tupla tietysti - ongelmia terveydessä - joo - ja ongelmia itsetunnossa tai itsearvostuksessa, kuten hän sanoi, ja nämä olivat neljä kategoriaa. Ja teillä on taipumusta mennä näihin ja kuluttaa paljon energiaa murehtien niistä, mutta tekemättä koskaan mitään. Kaikki nämä voidaan saattaa tasapainoon.
 
Ja sitten on viides kategoria, mutta siinä ei ole kyse selkkauksesta. Sitä on vain siinä määrin, kuin sallitte sen - ja se on ilo. Se on ilo. Se olisi uusi viides kategoria, mutta ette yritä ratkaista tai tasapainottaa tässä kohtaa. Yritätte vain nähdä, miten voitte ilmaista sitä.
 
Teillä on kaikki tämä energia käytössänne. Olette tottuneet käyttämään vain - enimmäkseen vain - maaenergiaa. Nyt tuomme sisään muut. Mutta siinä on tämän päivän pulma. Kuulostaa hyvältä. Mitä helvettiä aiotte tehdä niillä? Vau. (Sart sanoo "turpa kiinni", Adamus naureskelee) Niin ajattelinkin. Lähden nyt. Sart käski minua tukkimaan turpani. Voin kuulla Sartin sanovan: "Älä haasta meitä tällä tavalla. Pärjäsin ok, selviydyn juuri ja juuri ja tulen tänne kerran kuussa saamaan vähän, tiedättehän, mitä tahansa saankin täältä. Turpa kiinni. Älä aiheuta kaikkea tätä stressiä meille." Ei, mitä haluatte? Mitä aiotte tehdä kaikella tällä energialla? (Joku sanoo "luoda") Luoda mitä? (Joku sanoo "kaikkea") Kaikkea, hyvä. Se on hyvä. Mitä tahansa? Voi, iloista ilma- … Sillä ei ole merkitystä.
 
En aio antaa teille vastausta. Tämä ei ole Heräämisshow. Se riippuu teistä. Mutta se tuo ristiriitaa tai … Menette päähänne ja seuraavien kahden tai viiden päivän aikana ajattelette paljon: "En tiedä, mitä tehdä." Uuvutatte itsenne ja sanotte: "Palaan siihen myöhemmin." Myöhemmin on ensi kuussa, mutta ensi kuussa laitan mikrofonin naamanne eteen ja sanon: "Et voi sanoa tässä huoneessa "en tiedä" tai sinun on mentävä rangaistuskoppiin." (Naurua) Tuo pieni … takana on puhelin … Rangaistuskopissa on puhelin! (viitaten puhelinkoppiin takanurkassa) Mitä siitä sanotte? (Naurua) Soittakaa Jumalalle. Hän sanoo: "En välitä. Turpa kiinni! Kuuntele Adamusta. Minulla on kiire!" (Lisää naurua)
 
Ongelmaksi tulee, mitä teette tällä energialla. Olette pyytäneet sitä. Olette itkeneet sitä. Mitä aiotte tehdä tällä energialla? Sitä on täällä. Sitä on käytettävissä nyt. Minulla on 21 luolaa täynnä energiaa ja tuskin kukaan yhdistyy niihin. Tämä energia on yltäkylläistä, se on puhdasta, se on täällä palvelemassa teitä. Kukaan ei yhdisty siihen, joo. Voi, sillä leikitellään. Leikittely merkitsee toisen varpaan kastamista sanoen: "Oho! Menin kristalliluoliin." Turpa kiinni! (Naurua)
 
Se on Heräämisshow! Vain eri versio. Toinen kausi.
 
Ei, voin nähdä ns. vilpittömyyttä tai tosissaan olemista, ja jotkut teistä … Se on itse asiassa mielenkiintoinen ongelma. Jotkut teistä ovat hyvin toisissaan, hyvin vilpittömiä: "Jos minulla olisi se, jos nämä energiat tulisivat oikeasti minulle, ooh!", mutta ette päästä niitä. Sanotte: "Jos minä … jos he … kun he … " Ei. Olette todella vilpittömiä. Teillä on todella suuri sydän ja kiva hymy, mutta te ette päästä energioita sisään. Ja toiset teistä ovat upeasti täynnä makyoa: "Voi, menin viime yönä 19. kristalliluolan energioihin. Menimme treffeille" - ja mitä?! Oikeasti, joku kertoi sen minulle. Cauldre ei sano tätä, vaan minä Adamus. Hän kertoi minulle, että hän meni treffeille 19. kristalliluolan energioiden kanssa. Mihin veisitte nämä energiat?! Mitä tekisitte, menisitte elokuviin vai?! (Naurua) Ette usko, mitä kaikkea minun on kestettävä.
 
Meillä on muutama minuutti jäljellä. Muutama minuutti jäljellä. Laitamme vähän musiikkia. Teemme pienen kokemuksen - tavallaan merabh, tavallaan ei. Sillä ei ole merkitystä, mitä se on. Se on kokemus näiden erilaisten energiakerrosten tuntemisesta - maa, kosminen, kristalli.
 
Ystäväni, pidät siitä tai et, niin jos istut tässä huoneessa tai kuuntelet netissä tai luet tätä, et ole uuden energian tuoja kenellekään toiselle. Ole kiltti, vain sinulle itsellesi. Sinä olet tuoja ja silloin kun toiset näkevät, että voit tuoda maidon kotiin, hekin alkavat tuoda maidon kotiin. Kun he näkevät, että sinä, David, voit päästä käsiksi energioihin - naps! -tuosta vaan ja käskeä niitä - viuh! - tulemaan ympärillesi kuin hyvin koulutettu armeija, he sanovat: "Miten teet sen? Minäkin haluan vähän." Ja sinä sanot: "Tota, et ole valmis." (Vähän naurua) Ja luultavasti he eivät ole. Koska jos he vain kuolaavat jonkin energian perään, he eivät luultavasti ole valmiita. Mutta se on ok. Ainakin matka on alkanut. Ainakin jokin motivoi heitä.
 
Kokemus
 
Soitamme siis vähän musiikkia nyt, meillä on vain muutama minuutti jäljellä ja haluaisin teidän tuntevan maa-, kosmisia, kristalli- ja ydinenergioita. Vain tuntekaa niitä. Teidän ei tarvitse assosioida niitä nyt. Teidän ei tarvitse päättää, mitä aiotte tehdä. Niitä on täällä.
 
Saisimmeko valot himmeämmäksi.
 
(Musiikki alkaa: "Dream Ten" albumilta "Dream: A Liquid Mind Experience")
 
Soitetaan vähän kivaa kosmista musiikkia.
 
Olette energiantuojia.
 
Teitte sen osittain, koska teillä oli tyydyttämätöntä ruokahalua itseänne kohtaan. Annoitte itsenne mennä konkurssiin, murtua kehossa, mitä tahansa muuta. Joten se sai teidät himoitsemaan energiaa. "Tarvitsen, haluan tuota energiaa."
 
Niin tehdessänne avauduitte - sitä voidaan kutsua tarpeeksi tai puutteeksi tai täyttymykseksi. Se avasi teidät kuuntelemaan kaikkia keskustelujani energioista sekä 10 vuotta Tobiasta. Muuten ette olisi tehneet sitä. Jos ette olisi saattaneet itseänne polvilleen, luultavasti ette olisi koskaan ollut täällä. Olisitte olleet tyytyväinen "juuri riittävään".
 
Toitte itsenne tähän paikkaan sanoen: "Mitä energia on? Miten saan vähän?"
 
Ystäväni, todellisuudessa tuotte sisään, avaatte portit energian tulemiselle tälle maapallolle ja käytettäväksi ja sovellettavaksi luovasti, rakastavasti ja iloisesti.
 
Olette energiantuojia tälle planeetalle tavalla, mitä planeetta ei ole nähnyt.
 
Voitaisiin sanoa, että olette olleet erämaassa nähden nälkää, janoisena ja melkein tuhoutumisen ja loppumisen partaalla. Olette tarvinneet tuota energiaa, mutta sitä ei ole ollut. Olette tarvinneet tuota vettä tai ruokaa. Olette antaneet itsenne kuivua. Miksi? Jotta voisitte saada intohimoa ja ymmärrystä energiasta.
 
Ei sellaisia energiatarpeita kuin sokeiden maailmassa, vaan energiatarpeita, energiatäyttymystä tietoisten maailmassa. Nuo tarpeet ovat hyvin erilaisia. Nuo halut ovat erilaisia vanhassa maailmassa, nukkuvassa maailmassa.
 
Silloin kun aloitte avata silmiänne, aloitte sallia tiedostamisenne, se alkoi muuttaa energiadynamiikkaa. Kyllä, yrititte vielä palata maaenergioihin, tiheisiin energioihin, mutta se ei vain tyydyttänyt teitä, sitä ei ollut siellä.
 
Luulitte tekevänne jotain väärin. Ei lainkaan. Annoitte vain itsellenne suuren halun avautua näille uusille energioille - kosmisille, kristallisille - ja lopulta takaisin "minä olen" -resonanssiinne.
 
Annoitte itsenne tulla energian turmelemaksi ja riistämäksi, jotta voitte päästä energian todellisen arvostamisen, todellisen ymmärtämisen paikkaan. Tulette aikaan, jolloin istutte täällä tänään ja tiedätte, että te ette koskaan käytä sitä väärin, ette edes yrittäisi. Tiedätte, että te ette koskaan käyttäisi sitä väärin. Tiedätte, että se on teidän. Se on teidän. Ei ruokkiaksenne maailmaa, vain teille. Mutta tiedätte myös, että kun toiset alkavat avata silmiään, he näkevät, miten työskentelette energian kanssa, henkilökohtaisen energianne kanssa, ja he tietävät, että jonain päivänä hekin voivat tehdä sen.
 
Olette täällä energiantuojina elämään, liikkeeseen, luovuuteen, ilmaisuun tasoilla, jotka ovat aina olleet, mutta joille harva jos yksikään ihminen on koskaan päässyt.
 
Haluan teidän kuulevan tämän seuraavan osan hyvin tarkkaa, rakkaat mestarini, rakkaat energiantuojat. Haluan teidän kuulevan tämän hyvin tarkkaan.
 
Niiden harvojen jotka tulivat ennen teitä mestareiksi, niiden harvojen jotka tulivat ennen teitä, ei tarvinnut koskaan ottaa huomioon energian käyttöä. Mutta teidän täytyy.
 
Mitä on erilaista teissä ja menneisyyden mestareissa - on se sitten Jeshua tai Tobias tai Buddha tai kuka tahansa muu - mikä on erilaista? He tiesivät, etteivät he jäisi tälle planeetalle. Ei ollut energian käyttämisen seuraamuksia, huomioon ottamista. He tiesivät. Tässä lähestyvässä törmäämisessä ylösnousemuksensa, heräämisensä kanssa, heillä oli tietämys, etteivät he jäisi.
 
He eivät jääneet parista syystä. He halusivat olla toisella puolella työskennelläkseen teidän kanssanne täällä. He eivät jääneet, koska energiat olivat paljon tiheämpiä ja koska heillä ei ollut toisten avosilmäisten olentojen toveruutta ja kumppanuutta. Niinpä he eivät koskaan tutkineet energiaa. Se ei ollut heidän harkinnassaan.
 
Mutta tässä te olette, tulevat ruumiillistuneet mestarit, heräävät mestarit ja energiasta tulee teille elintapa.
 
Energia on ensisijainen työkalunne sen luomiseen, mitä haluatte, ensisijainen käyttötyökalunne, on kyse sitten yksinkertaisesti sen ruuan laittamisesta pöytään, mitä päätätte syödä, tai sen talon maksamisesta, missä haluatte asua, tai auton millä haluatte ajaa.
 
Energia on ensisijainen työkalunne ulottuvuuksienvälisillä matkoillanne, ns. teleportaatiossa, kun ilmestytte, minne tahansa haluatte, milloin tahansa haluatte.
 
Energia on ensisijainen työkalunne fyysiseen uudistumiseenne, jotta keho pysyy iättömänä ja terveenä.
 
Mestareiden jotka tulivat ennen teitä, ei tarvinnut oppia energiasta, tällä maan päällä käytetystä energiasta, mutta ystäväni, rakkaat mestarit, opetamme tämän nyt jokaiselle teistä, koska energia on työkalunne, tietoisuutenne ja tiedostamisenne ohjaamana, tuotuna omaan elämäänne kera sen tietämisen, että kun se on tehty kerran, se voidaan toistaa. Toisin sanoen, jos te teette sen, muut jotka tulevat seuraavaksi, pystyvät siihen myös.
 
Energiantuojina tuotte sitä elämäänne. Tunnette sitä kaikkina eri elementteinä, tiloina, aistimuksina ja reaktioina. Tulee kertoja, jolloin se hämmentää ja turhauttaa teitä, mutta toisilla kerroilla se antaa teille täydellisen täyttymyksen, täydellisen helppouden.
 
Olette tottuneet käsittelemään vain maaenergioita - hyvin alkeellisia, hyvin kovia, hyvin kömpelöitä. Alatte tuoda kosmisia ja kristallienergioita, tulla taas harmoniaan "minä olen" -energioiden kanssa. Siinä on vaivattomuutta ja sujuvuutta. Se saa jotkut teistä kyyneliin, kun ajattelette noita kovia, kovia elämiä, kun olitte tekemisissä vain maaenergioiden kanssa.
 
Tässä ei ole kyse siitä, mitä ajattelette tai uskotte. Ei ole edes kyse siitä, mitä yritätte suunnitella. Siinä ei ole kyse myöskään unelmistanne. Tässä on kyse uusien tasojen, uusien värähtelyjen, uusien energiakerrosten tuomisesta.
 
Pyydän teitä olemaan pelkäämättä, mitä ajattelette. Tällä hetkellä estätte itseänne, koska pelkäätte, että jos ajattelette väärää asiaa, se saa jonkin ilmentymään väärällä tavalla. Siitä tulee yksi haaste, kun pelkäätte ajatuksianne tai uskomuksianne tai vastaavaa. Olette tottuneet rajoittamaan energiaa.
 
Todellisessa tietoisuudessa, todellisessa "minä olen" -olemuksessa, ei ole kuitenkaan kyse siitä, mitä ajattelette. Siinä ei ole kyse aivoista. Siinä ei ole kyse noiden rumien muistojen palaamisesta. Siinä ei ole kyse väkivaltaisista ajatuksista. Menette sen yli. Ne eivät ole teidän.
 
Tuotte sisään energiaa ja sitä vedetään "minä olen" -tietoisuuden puhtaaseen tilaan.
 
Huomaatte, miten leikkisää se on, miten luovaa se on, miten tyydyttävää se on. Sellaisista asioista kuin draama, kamppailu, yrittäminen, jännite, rasittaminen, väsymys tulee entisiä asioita. Se ei tapahdu yhdessä yössä, mutta se tapahtuu hyvin nopeasti.
 
Ja näin astutte uuteen maailmaan, uuteen todellisuuteen itsellenne. Olette edelleen nukkuvien ja sokeiden maailmassa, joten on kummallista toisiaan. Se on epämiellyttävää, koska toimitte eri tasoilla. Tunnette, että te ette ole enää maailmassa tai välttämättä maailmasta, mutta sekin tulee takaisin tasapainoon. Sopeudutte, totutte tähän uuteen "minä olen" -itseen vanhassa "minä olin" -maailmassa.
 
Menneisyyden mestarien täytyi vain päästää irti kehostaan ja lähteä. Se oli suuri haaste heille - irtipäästäminen fyysisestä kehosta. Teillä, ystäväni, on kyse siitä, mitä aiotte tehdä tällä energialla. Olette pyytäneet sitä. Hyvänen aika, miten olettekaan pyytäneet sitä. Mitä aiotte tehdä sillä? Miten aiotte antaa sen palvella teitä?
 
Kuten sanoin - ja keskustelemme siitä tulevissa sessioissamme - mennään myös unelmienne tai kuvitelmienne yli, ehdottomasti mielen yli.
 
Vedetäänpä syvään henkeä tällä päivälle, virstanpylväspäivälle.
 
Ja muuten, tuon tämän esiin taas kerran, teen tämän tarjouksen taas kerran. Jos et ole kiinnostunut olemaan energiantuoja, sillä olet kiinnostunut omasta elämästäsi ja vain omasta elämästäsi, jos et ole kiinnostunut ja roikut vain mukana nähdäksesi, mitä toiset tekevät, sinun on parasta lähteä nyt. a) Emme halua sinua, b) se sattuu liikaa ja c) et kuulu tänne. Jos olet täällä vain kiehtovuudesta, haluat olla katselija, tämä ei ole paikka sinulle. Se ei ole tuomitsemista, se on vain tosiasia.
 
Te jotka jäätte, pääsemme käsiksi näihin energioihin - kristalli, kosminen, maa - ja pääsemme takasin ytimeen.
 
Vedetäänpä syvään henkeä.
 
Kyse on virstanpylväästä, merkkipaalusta. Kuten Tobias sanoi, eroamispisteestä. Yksi askel kauemmas sokeiden ja nukkuvien maailmasta. Yksi askel vähän pois keskialueelta, tuosta heräämisen välimaastosta.
 
Ja oli mukavaa olla tuossa välimaastossa - kuin avaisitte toisen silmän, mutta ette toista. Pääsitte heräämisen välimaastoon, se oli mukavaa. Vähän kummallista, mutta mukavaa.
 
Nyt tässä seuraavassa askeleessa energiantuojina lähdette pois keskialueelta. Huomaatte toisen silmän nykivän - tuo silmä joka on edelleen kiinni, alkaa nykiä - ja ihmettelette, onko aika avata se vai ei. Jokin osanne vastustaa, jokin osanne haluaa avata sen.
 
Silloin kun tuo nykiminen alkaa ja ihmettelette, mitä tapahtuu seuraavaksi, ja mieli hyppää esiin kaikkien pelkojensa ja kysymystensä kanssa, muistakaa vain - vetäkää syvään henkeä ja muistakaa, kun poistutte välimaastosta, että kaikesta riippumatta kaikki on hyvin koko luomakunnassa.
 
Voi, turpa kiinni! (Naurua) Kiitos, rakas shaumbra. Kiitos, kiitos. (Yleisö taputtaa)