TÓBIÁS ANYAGOK

Elhangzott a Bíbor Körben
Kérdések és Válaszok

2000. június 4-én.

Tóbiás (a csatornázás utáni szünetről visszajön): És ez így van, drága barátaim. Nem tart sokáig visszajönnünk ide! Ennek a teremnek az energiája erős és tiszta marad. Cauldre (Geoffrey Hoppe) azért aggódik néha! Azt hiszi, hogy eltart egy ideig, mire újra bejövünk a szünet után. De ez is azt mutatja, hogy az új házatokban vagytok, ahol elég, ha csak hangot adtok a szándékotoknak, ahogy Cauldre tette. Aztán sokkal hamarabb érzékelte a jelenlétünket, mint ezelőtt. Hát ez az az érdekesebb és szórakoztatóbb rész, amelyben kérdezünk és válaszolunk. Ma este láthatjuk, hogy sok-sok kérdés van ebben a csoportban, de sokan vannak azok is, akik nem teszik fel a kérdéseiket. Ha van olyan kérdésetek, amire nem szeretnétek itt választ kapni, csak fejezzétek ki a szándékotokat, hogy ma éjjel, amikor alszotok, dolgozzunk veletek. Akkor most kezdjük az első kérdéssel.

KÉRDÉS: Tóbiás, ez a „shaumbra” szó állandóan előjön. Nem találtam senkit, aki tudja, mit jelent, és hogy kell leírni. Mondanál nekünk valamit a „shaumbra”-ról, és, hogy hogyan írjuk – angolosan! (nagy nevetés a közönségből)

TÓBIÁS: Ez igazán kitűnő kérdés, és el fog tartani egy kis ideig, mire elmagyarázom pontosan, mit is jelent ez az egész. Ez nem annyira az emberi világ kifejezése, inkább egyfajta rezgés, amit a mi oldalunkon használunk. Sok rétege van, amit meg fogunk beszélni. A legegyszerűbb jelentése: család. Shaumbra ezt a családot jelenti. Mint tudjátok, nagyon-nagyon sokszor voltunk együtt korábban. Utaztunk már együtt, és most újra együtt vagyunk itt, ebben a csoportban. Újra itt vagyunk bővebb családunkkal mindenfelé ezen a Földön. A shaumbra rezgése 2 alapvető elemből alakul ki. Az első része annak a szónak a rezgése, amit „shau-home”-nak ejtenénk (shau-hon). A „shau-hon” nagyjából az, aminek hangzik. A fátyol innenső oldalán „shau-hon” az Otthon energiáját jelenti, a család-energiát.

A második fele, a „ba-rah”, az élménnyel, utazással, küldetéssel kapcsolatos. Tehát, amikor összerakjuk, ez az energia a „shau-home-ba-rah”, ami az együtt utazó, együtt tapasztaló családot jelenti. Nos, a bibliai időtökben az úgy volt, hogy ti és mások – ti, akik abban az időben éltetek – összegyűltetek valami olyasmire, amik valamiféle titkos összejövetelek voltak. Volt idő, amikor üzenet jött, hogy olyan családi összejöveteleken gyülekezzünk, mint ez is. Az akkoriban használt titkos jel egyfajta ruhadarab volt. Ez egy sál vagy vállkendő volt, amit férfiak és nők egyaránt hordtak. Jellemző volt a színe, ami jelezte a többieknek, hogy itt a gyülekezés ideje. És természetesen ez a szín a bíbor volt. Ezért van az, hogy a Földeteken néhány nyelvben a „shaumbra” szóhoz hasonló szavak egy ruhadarabra vonatkoznak. Ez abban az időben alakult ki, és aztán bekerült sok más nyelvbe. A mi oldalunkon a „shaumbra” szónak nincs írott formája, mivel nem használjuk az ábécét, ahogy ti. Ez valóban egy energia. De több lehetséges változat van. Ahogy Dr Reynolds ejti a csatornázásaitokon, az a legmegfelelőbb. Ez fejezi ki legpontosabban a rezgését. Vannak ennek megfelelő vagy hasonló energiák a nyelveitekben, amit használtok, pl. a „shambrala”. Beszélnek egy helyről, ami a tibeti hegyek között rejtőzik. Ennek vannak hasonló rezgései, és hasonló célja, mint a shaumbra-nak. Már vártuk, hogy ezt megkérdezitek, és boldogok vagyunk, hogy válaszolhatunk.

KÉRDÉS: Tóbiás, ebben a hónapban egyik álmomban kaptam valamit, ami az indigó gyerekekkel kapcsolatos. Ez egy átjáró vagy küszöb volt, amin át kellett mennem. Az volt a neve, hogy „indigó kapu”. Tudod, mi az?

TÓBIÁS: Utánanézünk itt a többiekkel mindjárt, várjatok egy kicsit! (szünet, amíg Tóbiás és a Bíbor Kör segítségül hív más entitásokat)

Ez az indigó átjáró, amit álmaidban látsz, nem annyira arra vonatkozik, amit ti indigó gyerekeknek neveznétek. Van egy másik jelentése inkább. Helyekre vonatkozik – fizikai vagy dimenzionális helyekre – amelyen sok entitás átment, mielőtt idejött. Mindenki, aki ebben a teremben van, sokszor megtapasztalta már más „kozmikus” helyeken, mielőtt a Földre jött. Voltak bizonyos átjárók vagy kapuk, amiket használtatok, amikor idejöttetek. Az indigó kapu segített az entitásokat átjuttatni olyan helyről, amit most ebben a közvetítésben nehéz lenne elmagyarázni. Ez volt az az átjáró, amit itt látunk, ahogyan itt értelmezzük.

Most vannak új entitások, akik ebben az időben a Földre jönnek. Először születnek embernek. Ugyanazt az átjárót használják, ezt az indigó-utat. Tehát lesz egy új gyerektipus, más, mint akiket ti most indigó gyerekeknek hívtok. Azok az indigó gyerekek, akikről te beszélsz, olyanok, akik már általában többször is inkarnálódtak a Földön. Van azonban egy új embertipus, amely hamarosan kész arra, hogy megszülessen, és nem volt eddig földi tapasztalata. Ez nagyon összetett kérdés, nehéz lenne rövid idő alatt válaszolni rá itt. De mától kezdve tovább fogunk veled dolgozni, hogy megértsed.

KÉRDÉS: Tóbiás, beszélsz nekünk arról, hogyan fog átalakulni az ételekkel való kapcsolatunk az új házban?

TÓBIÁS: Mi sem természetesebb! Először is elmondjuk, hogy ez a helyzet egyedi. Azt mondjuk, legyetek az új házatokban, és kérjétek a legmegfelelőbbet! Engedjétek meg az új energiátoknak, hogy a megfelelő ételeket kiválassza nektek! Nagyon hamar meg fogjátok tudni, mi szolgálja legjobban a testeteket. Azt is tudnotok kell, hogy egy sor változáson, átalakuláson fogtok keresztülmenni. Lehet, hogy egyszer egy új ételért vagytok odáig, és alig néhány hónap múlva egy másikért. Tehát legyetek hajlandóak változni! Egyetlen egy dologhoz se kötődjetek! Természetesen azok az ételek lesznek a leghasznosabbak a testeteknek, amelyek tartalmazzák az élő lényegüket, azokat az elő alkotórészeket, amelyeket a túlzott feldolgozás nem tesz tönkre. Ezek lehetnek mindenféle zöldség és gyümölcs, bármi, amit a föld megterem, és amit nem túlzottan alakítottak át a feldolgozással. Azok számára, akik még húst is esznek sokféle hasznos tápanyag van, ha még mindig kell ez a fajta étrend. Nem helyénvaló megmondanunk most senkinek sem, hogy egy adott ételféleség nem megfelelő számodra vagy mások számára. Az a fontos, hogy legyetek hajlékonyak ebben a kérdésben. Általában, minél kevesebb feldolgozáson megy át az étel, annál jobb. Észre fogjátok venni azt is, hogy az általatok fogyasztott ételek mennyisége csökkenni fog valamelyest, és aztán el fogtok jutni odáig, hogy a táplálkozási ciklusotokban sokkal de sokkal nagyobb lesz a tápanyagfelvétel, mint korábban. Ezek a ciklusok a ti időtök szerint évekig így lesznek. Ismétlem, az a legjobb, ha egyszerűen megkérdezitek a lényeteket, mi az, ami legjobb neki. És megint észre fogjátok venni, hogy megkapjátok a válaszokat erre.

KÉRDÉS: Szeretném tudni, hogyan és mikor a legjobb hangot adni a szándékomnak. Nappal a legjobb vagy este lefekvés előtt?

TÓBIÁS: Itt nincs legjobb vagy legrosszabb időpont. Ami nagyon fontos, akkor és ott, amikor és ahol a szived diktálja. Itt most teszünk egy kis kitérőt, és elmondjuk, hogy, hogy az új házatokban, barátaim, nincs már 7 (fizikai) és 5 (éteri) csakra. Csak EGY csakra van. Itt csak egy energiaközpont van, és az egységes. Fontosabb, hogy ehhez az egy csakrához hozzáférjetek, mint a napszak vagy a hónap. Az a gondolat, hogy van egy konkrét időpont vagy egy bizonyos módja valaminek, az intellektusból ered. Ez erőltetett volt. Amikor tiszta szívből jön, és, amikor az egységből jön és isteni eredetű, akkor nagyon más lesz. Talán ezt lesz az egyik legnehezebb megértenetek az új házatokban. Sokszor tudni akarjátok majd, milyen technikára van szükség, melyik nap vagy melyik hónap a megfelelő, és milyen asztrológiai jegyben kell lenni. Barátaim! Az az idő már elműt! Ezért vagytok itt. Mostmár arról szól a dolog, hogy mi jön belülről, mi jön a lényetek legmélyéről. Nincs semmilyen meghatározott módja a szándék kifejezésének, semmi egyéb, mint, hogy őszintén és tisztán jöjjön a lényed középpontjából.

KÉRDÉS: Tóbiás, én úgy értelmezem az új házunkat és a beköltözésünket az új energiába, hogy, amikor idejöttünk, egy részünk jött ide, az Én Vagyok jelenlét egy része jött ide. Most már abban a folyamatban vagyunk, hogy ez egyre teljesebb lesz. Azon tűnődtem, vajon az is ilyen lesz-e, amikor a Fénymunkások bekapcsolódnak. Aztán arról beszéltél, hogy emberekkel fogunk dolgozni, tanítani fogjuk azokat, akiket kell, akik be akarnak lépni ebbe az energiába. Hogy fog ez történni?

TÓBIÁS: Az új házatok felépítése és szerkezete úgy készült, hogy alkalmas legyen arra, hogy el tudjátok fogadni és mindazzá tudjatok válni, amik vagytok. Ahogy már előzőleg jeleztük, a Valódi Én, az Istenségetek nem tudott létezni abban az edényben, amiben a Földön vagytok. A régi házatokban. Az új házatokban, kedves barátaim, az energia felépítése és hullámai – jobb szavak híján – lehetővé teszi, hogy egyre többet tudjatok befogadni a Valódi Énetekből. Ez nem egy röpke pillanat alatt fog megtörténni. De elkezdődik a beérkezése. Elkezdtek vele dolgozni. Amint teremtőkké váltok, amint aktiváljátok az új házatok semleges energiáját, minden alkalommal egy kicsivel többet tudtok majd beengedni az Isteni Énetekből, hogy azután itt lakjon. Ezért bíztatunk titeket arra, hogy naponta, tevékenyen dolgozzatok azon, hogy megértsétek, hogyan vagytok teremtők az új házatokban. Tehát, ez egy folyamat, amely el fog tartani egy ideig. A ti saját feladatotok, hogy ezen dolgozzatok. Nincsenek általános ismertetők és válaszok, amit ennek a csoportnak adhatunk. Mindenki egyedi és egyéni lesz. Mint mondtuk, ha hívjátok a Szellemet, ha útmutatást kértek az angyaloktól, nem nagyon fogják tudni, mihez kezdjenek ezzel. Ott lesznek mosolyogva, elfogadják a hívásotokat, de a munkát nektek kell elvégeznetek.

Azt sem tudjuk pontosan, hogyan fognak mások reagálni rátok. Az egyik elsődleges célja az ennek az új-energia-tanteremnek, hogy visszajelzéseket kapjunk tőletek. Ezt fogjuk tenni itt a jövőben, amihez meg kell értenünk, és másoknak is meg kell érteniük, hogy min mentek keresztül. Néhány elkövetkező dologról tudunk. Tudjuk, hogy az emberek körülöttetek nem fogják érteni, miért változtok állandóan olyan nagyon. Ez azért lesz, mert a saját visszatükröződésüket fogják látni bennetek. Tudjuk, hogy elkövetkezik egy nehéz időszak, amikor már az egységben lesztek, egybeolvadtok az Új Kamelot-tal – új önmagatokkal – hogy nehéz lesz látni az embereket és tudni, hogy szenvednek, ahogy már korábban mondtuk (a közvetítésben). De ennek nagy részét, kedveseim, veletek együtt haladva tanuljuk mi is. Örömmel tudatjuk veletek, hogy nem vagyunk guruk. Nem vagyunk a felemelkedettek. Mindenki számára egyenként, segítő munkacsoport vagyunk. Veletek együtt tanulunk. Mindannyian a küszöbnél álltok. Köszönjük a kérdésedet.

KÉRDÉS: Tóbiás, egy kis tájékoztatást szeretnék az asztrológiáról. Azt mondod, hogy az asztrológia az új energiában már nem fog működni? Azt mondod, hogy a régi táblázatok matematikailag nem pontosak? Azt mondod, hogy magunkat kell megfejtenünk a régi tudásunk használata helyett? Egyáltalán, hogy értetted?

TÓBIÁS: Egész pontos választ tudunk neked adni. A régi Földön, a régi energiában élő embernek az általatok megőrzött asztrológiai alapelvek nagyon jól fognak működni. Azoknak az embereknek, akik beköltöztek az új házukba, az asztrológia alapelvei egyáltalán nem fognak működni. Újjászülettetek, és ettől kezdve nem vagytok semmilyen jegynek, bolygónak és embernek a hatása alatt.

KÉRDÉS: Beszéltél arról, hogy elkezdjük majd látni a szenvedést (a mai közvetítésben korábban). Ezzel kapcsolatban vannak előrejelzések az utolsó nap szenvedéseiről és egyebekről. Mikre számíthatunk ahhoz képest, amiket eddig jósoltak – tudod, világkatasztrófák, és ilyesmi – és hol a mi helyünk ebben az egész átalakulásban? Változott ez?

TÓBIÁS: Az elkövetkező hónapokban, és években változtatni fogunk a Föld állapotán. Szeretettel és az élettel összhangban fogjuk ezt megtenni. Mivel, ahogy már mondtuk, Gaia sokat megőrzött a múltatok energiájából, sokat abból az energiából, akik vagytok. Ő is fáradt és kimerült, ahogy a ti régi energiás énetek is fáradt és kimerült. Ő is kezdi elengedni a ti régi életeitek energiáit és rezgéseit. Miközben ezt teszi, lesznek változtatások. Változtatni fogunk a földben lévő és a Föld körüli mágneshálón. Ennek hatására várható néhány földmozgás. Az időjárási rendszerekben is lesz néhány változás. Nagyon erős szelek lesznek a Földön nagyon sok helyen. A szelek helyénvalóak lesznek, különösen ebben az új energiában. Amikor elkezd fújni a szél a Földön, súrlódás jön létre, ahogy a fákat, a talajt és a hegyeket fújja. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy Gaia elengedje a felgyülemlett feszültségeket és régi energiákat. Tehát az a helyzet, hogy áldanotok kell a szelet, ha látjátok és érzitek. A legkevésbé romboló módon segít a régi energiák elengedésében. Nem valószínű, hogy katasztrófák lesznek a Földön. De azt is meg kell mondanunk, hogy nem a mi foglalkozásunk a jóslás. (nagy nevetés a közönségben) Amikor a szenvedésről beszélünk, amit látni fogtok, és a küzdelemről, amit ezek okoznak majd, nos, kedves barátaim, ez a szenvedés már történik most is. Ugyanakkor, ti másutt lesztek, egy új rezgésben, mintha egy hegyen állnátok, és onnan néznétek az egészet, miközben tudjátok, hogy onnan jöttetek. Kryon jól elmagyarázza a kátrányos gödör példát. Ebben a példában Kryon arról az emberről beszél, aki belülről kapja a felhatalmazását, és elhagyja a kátrányos gödröt. Visszatekint, és tudja, hogy onnan jött. Tudja, hogy a többiek, akik még benne vannak, csak maguk menthetik ki magukat belőle. A megvilágosodott ember, a magas rezgésű ember semmilyen módon nem húzhat ki egy másik embert a kátrányos gödörből. Ez az a szenvedés, amiről beszélünk. Ez az a szenvedés, ami már zajlik, a szenvedés, amin ti már keresztülmentetek. De ti már másik helyen, egy új rezgésben lesztek, és először lesztek igazán tudatában annak, hogy mit tesznek az angyalok, amikor emberré válnak, hogy segítsenek a Minden-Ami-Van-nak az előrehaladásban. Nagy szomorúságot, nagy belső fájdalmat okoz majd nektek tudni azt, hogy azokat az angyalokat látjátok szenvedni, akikkel együtt éltetek. Lehet, hogy ekkor inkább hazajöttök. Ezt a példát, ezt az aggodalmunkat ma este nem véletlenül hangsúlyozzuk. Az elmúlt 6 hónap alatt volt néhány ember, aki felvette ezt az új rezgést, aki belépett az új házába, és nem tudott megbírkózni a szenvedés súlyával, és legnagyobb meglepetésünkre, inkább hazajöttek, nem folytatták. Ezt most tudomására hozzuk a többi fénymunkásnak, nektek is. Jövünk és bebugyolálunk benneteket puha takaróba, hogy átsegítsünk titeket ezen az időszakon. Nem vettük figyelembe, hogy egy embernek, aki életciklusokat leélt, és utána egy magasabb rezgésre jut, ilyen nehéz lesz látni a többi embert, akik még az úton vannak……….hogy ennyire nehéz lesz, hogy inkább otthagyjátok. Ez megint elég hosszadalmas válasz volt, de reméljük válaszoltunk a kérdésedre.

KÉRDÉS: Az érdekelne, hogy, amikor beköltözünk az új házunkba, hogyan fogunk egymással kommunikálni. Szavakkal?

TÓBIÁS: Nagyon jó kérdés. Megint csak, sok olyan dolog van, amit még nem tudunk az új házatokról. Ismerjük az általános felépítését, mivel részt vettünk a munkában, amikor veletek együtt megterveztük. Nem ismerjük a részleteket. Mint mondtuk, ezért van itt ez a csoport. De azért azt feltételezzük, hogy lesznek olyan szintű felismeréseitek, amilyeneket ma még el sem tudtok képzelni magatokról. Amint már elmondtuk, hallani fogjátok, hogy a kövek elkezdenek beszélni hozzátok, és érteni fogjátok, amit mondanak. Bennük is megvan a Szellem rezgése. Érezni fogjátok mások gondolatait tisztán, tisztábban, mint eddig bármikor. Képesek lesztek meglátni a megromlott egyensúlyt azokban, akik gyógyulásért jönnek majd hozzátok. Látni fogjátok az egyensúlytalanságokat. Nagyon sok minden fog elérkezni hozzátok intuitív módon. Nagyon sok mindent fogtok megérezni majd. Nagyon sok mindent a szívetek fog megmondani nektek. Ezért mondjuk, hogy figyeljetek oda nagyon, mert minden, amit kaptok, helyénvaló. Kedvesem, könnyebben fogtok szavak nélkül kommunikálni azokkal, akik shaumbrák, mint azokkal, akik nem, de ti is kezditek majd megérteni az összes embert sokkal tisztábban, mint azelőtt.

KÉRDÉS: Tóbiás, vannak olyan emberek, akik évekkel ezelőtt már tudták és várták ezt az energiaváltást, sokkal jobban fel voltak rá készülve, és éppen ezért nem vették észre?

TÓBIÁS: Meg kell mondjuk, hogy az egész emberiség tudatában ismert volt, hogy a Föld vagy elpusztul vagy ott van a lehetőség a felemelkedésre is, ahogy ti mondanátok. Vannak néhányan, akik mát többet tanultak, és felkészültebbek, tehát nekik nem olyan radikális a változás. És különösen ez a csoport, akik ma itt vannak (és akik ezt a szöveget olvassák) nagyon alapos munkát végeztek, tehát, annak ellenére, hogy látszólag egy hullámvasút volt az életetek az utóbbi években, sokkal felkészültebbek vagytok ennek az energiának a kezelésére, mint a legtöbben mások. Az eddigi olvasmányaitoknak, a csoportoknak, amelyekben eddig részt vettetek, még ennek a körnek is, a lényegéből eredően felkészültebbek vagytok az energia használatára, mint mások. Tehát, vannak itt, akiket az eddigi változások nem nagyon gyűrtek maguk alá.

KÉRDÉS: Van még egy kérdésem az új otthon energiájával kapcsolatos munkáról. Azt tanultuk, hogy ha valamit kérünk, nem kell ismernünk az oda vezető utat. Más szavakkal, figyeltünk a jelekre és az ajtókra, amiket a Szellem adott nekünk. Azon gondolkodom, hogy, most akkor már nem így van, és a mi feladatunk a részletek kidolgozása is? (nevetés)

TÓBIÁS: Amikor hangot adsz a szándékodnak az új házadban, az olyan, mintha meghúznád a ravaszt. Kipattan egy szikra, ami aztán lángra lobbantja a tüzet. A szándékod olyan rezgést hoz létre, ami a házad semleges energiáját használja fel, és beindít egy folyamatot. Nem kell foglalkoznod a folyamat részleteivel, annak ellenére, hogy – ez elég érdekes -- valójában te irányítod mindezeket a dolgokat. De ennek nem kell lekötnie az elmédet. Értsed meg, kedvesem, hogy valóban te vagy az, aki a részleteket is elvégzi, minden szinten. Aztán a megfelelő dolog ott fog állni közvetlenül az ajtódnál. Észre fogod venni, hogy megnövekedett a szinkronicitás, amint az új házad energiájával dolgozol. Észre fogod venni, hogy sok minden kéri a figyelmedet. Észre fogod venni, hogy amikor kifejezed a szándékodat, és a megfelelő ember vagy dolog elérkezik hozzád, de te minduntalan figyelmen kívül hagyod, vállonvereget majd, hogy felfigyelj rá. Addig fogja ezt tenni, amíg oda nem figyelsz rá. Ezt úgy kell érteni, hogy igazából te adod a szándékot, a Valódi Éned pedig gondoskodik a részletek kidolgozásáról. A gondolkodó elmédnek nem kell foglalkoznia a részletekkel.

KÉRDÉS: Az energiabehangolásról is szeretnék hallani, mert amikor másokat gyógyítunk, akik betegek vagy valami rendellenességük van, az áthangolás láthatóan sokat segít a blokkok eltávolításában. És ezek is magas rezgésűek.

TÓBIÁS: Amikor beléptél az új házadba (ma este, ezelőtt) először azon dolgoztunk, hogy érezd meg azt a rezgést, behangolást, ami személy szerint a tied. Ez más, mint amikor egy másik emberrel dolgozol, gyógyítod és energiákat behangolsz. Amikor a házadban vagy, és a saját rezgésed egyensúlyában, képes leszel majd meglátni és megérteni egy másik ember fájdalmát és betegségét. Azt is meg fogod majd érteni, miért hordozza azt a rendellenességet. A ma esti előző előadótok (Dr. Sid Wolf) részletesen kifejtette, hogy sok ember van, aki szándékosan hordozza magán a betegségét. Ragaszkodnak hozzá. Képes leszel majd meglátni, hogy egy ember tényleg készen áll-e az elengedésre és a továbbhaladásra. Tanítóként, gyógyítóként, beleérző képességeddel rendelkező lényként, aki megérti, min megy keresztül a másik ember, képes leszel majd meglátni, hogy készen áll-e az elengedésre. Nem fogod megtenni helyette. Segíteni fogsz neki elengedni a saját betegségét, bajait. A saját rezgésedet egyensúlyban fogod tartani, de ismét emlékeztetlek, nem te vagy, aki meggyógyítja. Segítesz neki, hogy felfedezze az istenségét magában, az rezgést magában, amely lehetővé teszi a gyógyulását.

KÉRDÉS: Tóbiás, indigó gyerekem van, és nagyon tele van energiával. Nagyon érzékeny arra az energiára, ami most átjön. Problémái vannak az alvással. Folytatódni fog ez nála?

TÓBIÁS: Az indigógyerekek, ahogy ti neveztétek őket, most nagyon nehéz időket élnek át az energiamunkában, de ők már tudták, hogy ez lesz, mielőtt idejöttek. A te lelkedet ez jobban aggasztja, mint őket. Most tanulják, hogyan kell bánni a régi és az új Föld energiáival, egyaránt. Ez okozza az egyensúly kibillenését. A következő néhány évben, ezek az indigó gyerekek, főleg azok, akiket ilyen nevekkel láttatok el, mint pl. ADD és ehhez hasonlók, elkezdik majd alkalmazni az új házuk energiáját. Színre lépnek majd, hogy úgy mondjam, nagyon hamar, nagyon-nagyon gyorsan. És akkor majd meglátjátok, hogy minden helyénvaló volt egész idő alatt. Szomorú, hogy ezt kell mondanunk, de látjuk, hogyan címkézik fel egymást az emberek, anélkül, hogy értenék, milyen veleszületett energiamezőjük van. A következő néhány évben nagy változás lesz az indigógyerekek megértésében.

KÉRDÉS: Beszéltél a szégyenkezésről. Egyre azt veszem észre, ahogy emberekkel dolgozom, és megpróbálok segíteni nekik abban, hogy megtapasztalják a saját teljesebb énjüket, hogy még mindig van bennük szégyenérzet. Annyira szükségtelen egy bizonyos szempontból, mert az emberek még mindig elrejtőznek maguk elől, szégyenérzetük miatt. Ez önelégültségben, ítélkezésben, gőgben vagy az önbecsülés hiányában jelentkezik. Mindezek a dolgok lényegében oda vezetnek, hogy nem szeretik magukat…..és ez az igazi szégyen. És nem tudom, hogy meghúzhatjuk-e a vészféket, az új házban, ha szégyent érzünk. Csak gondoltam, megkérlek, beszélj erről egy kicsit.

TÓBIÁS: Kitűnő kérdés, mert tulajdonképpen ez az energiafajta -- amit szégyennek nevezünk -- az, amit eredendő bűnnek neveznétek. Mielőtt idejöttetek a Földre, mint tudjátok, mindannyian angyalok voltatok. Mindannyian nagy dolgokat teremtettetek. Amikor az energiamintákat felállítottuk a Földön, hogy a fátyol, illetve a dualitás létrejöhessen, nem számítottatok arra, és mi sem, sőt maga a Szellem sem, hogy milyen mélységbe visz, és milyen nehézségeket okoz majd a tudatos lényetek elválasztása a Szellemtől. Amikor aztán alászálltatok a Földre, és akkor – átvitt értelemben – felébredtetek emberi testben, és rájöttetek, hogy el vagytok választva a Szellemtől, akkor volt egy nagy, mindent elborító szégyenérzet. Nagy szégyenérzet volt. Úgy éreztétek, rosszat tettetek, hogy csalódást okoztatok a Szellemnek. Az az érzés, ez az eredendő bűn, azóta is mindannyiótokban ott van. Az egyházaitok történeteket gyártottak erről. Arra használták, használják, hogy az embereket megfosszák a hatalmuktól, és arra, hogy rávegyék az embereket, hogy kézen és térden csúszva járuljanak a Szellemhez. Ez a szégyen-elem eredendő energia-lenyomatot hagyott a Földetek lelkén a kezdetek óta, attól a naptól, amikor idejöttetek. És ettől lesz a legnehezebb megszabadulni. Ha megértitek, hogy a Szellem szeret titeket, és mindig is szeretett, ha megértitek, hogy ti vagytok a tökéletesség…….ha megértitek, hogy azért jöttetek ide, hogy valami fontosat adjatok az egész teremtésbe – az fog segíteni a szégyent feloldani. Az segíteni fog ennek a feloldásában.

KÉRDÉS: A helyzetem egyfajta betegség. Viccelek, hogy ez lehetővé teszi, hogy megszabaduljak minden régi énemtől, és attól, ahogy a világban működöm minden tekintetben. Nincs meg a híd a régi énem és az új otthonom között még. Szomorú és ideges vagyok, hogy már nincsenek meg a régi részeim, az új részhez meg még nincsenek meg a képességeim. Tudom, hogy sokan vannak itt, akiknek nincs még teljesen kész ez a híd. Van valami javaslatod?

TÓBIÁS: Kedvesem, arra kérünk, állj be az új házadba, és értsed meg, hogy az a tiéd. Mondd meg az új házadnak, és az energiának benne, hogy a gyógyulást választod, hogy haladni akarsz, hogy az egészséges testet választod, már nem azt, amelyik rombolja magát, nem azt, amelyik molekuláról molekulára haladó események láncolatát teremti, nem azt ami téged korlátoz! Arra kérünk, egyszerűen csak állj be a házadba, és fejezd ki ezt a szándékot, és tudd, hogy megérdemled, te és mindenki más, aki itt van ebben a teremben ma este (és mindenki, aki ezt olvassa), megérdemlitek ezt. Nem kell tovább várni arra, hogy hidak épüljenek. Nem kell tovább várni, hogy az aranyangyal leszálljon rátok. Most van itt az ideje. Akkor lesz olyan érzésetek, hogy nem vagytok rá készek, ha nem kértek és nem fejezitek ki a szándékotokat. Akkor minden semleges energiaformában fog maradni. Csak akkor van meg, ha a szándékotokkal aktiváljátok, a kérésetekkel és azzal, hogy tudjátok, ti ezt megérdemlitek. Működni fog. Ha tudjátok, hogy megérdemlitek, akkor minden sejtetek, minden molekulátok és a DNS-etek minden szála reagálni fog a szándékotokra. Nem kell minden szálat sajátkezűleg irányítanotok. Nem kell minden sejteteket megmasszíroznotok. Reagálni fognak a rezgésetekre. Reagálni fognak a szándékotokra. Semmi mást nem kell tennetek, csak kifejezni a szándékotokat, és tudni, hogy úgy lesz. Semmi sem választ el téged és másokat ebben a teremben Mindattól-Amik-Vagytok. Az egyetlen dolog, kedves barátaim, ami megakadályozza, hogy az új házatok és a Valódi Énetek megteremtse az új valóságotokat az, ha nem csináltok semmit! (halk beszélgetés a közönségben) (Tóbiás kuncog.) Na, ezt a témát szándékosan hoztuk fel. Mindenkit arra kértünk legyen a „sem-mi”-t tevés állapotában (korábbi közvetítésből), amíg a végső simításokat elvégezzük a házatokon. Ez egy átmeneti állapot volt. Valahol a régi és az új energia között. A lecsendesedés és az energiaszintek újraindításának időszaka volt. Most, hogy beköltöztök az új házatokba……itt a szándék ideje. Ez a cselekvés ideje, amikor a szándék megteremti az élményt és az eseményeket, és azok a bejárati ajtótok előtt landolnak. Ez a teremtés ideje, a szándék ideje, és aztán a cselekvés ideje, hogy hatással legyetek arra, amit előteremtettetek. Tehát egyszerre két választ is adtunk a kérdésedre. Itt az ideje, hogy kezdjetek teremteni. Amint a közvetítésben elmondtuk korábban ma este, itt az ideje, hogy kifejezzétek a szándékotokat, és haladjatok tovább az új házatokban.

Sok minden áll még előttünk, amit mindannyiunknak meg kell tanulnunk ezekben a napokban. Újra csak, ahogy már mondtuk, nem tudunk minden kérdésre válaszolni. Csak máshonnan látjuk a dolgot. Mi is ugyanúgy tanulunk általatok és tőletek. Azért vagyunk itt, hogy bátorítsunk titeket, segítsünk nektek és, természetesen, adjuk a bölcsességünket a mi helyünkről látva, de ti végzitek el a munkát. Ti mentek keresztül a folyamaton. Tehát, beszélgessetek velünk továbbra is, szóljatok hozzánk! Folytassátok a visszajelzéseket! De most főleg, kedves barátaim, legyetek továbbra is az új házatokban! Vegyétek birtokba! Teremtsetek az új házatokban, és hassatok a dolgokra, amik megtalálnak titeket! Alig várjuk, hogy dolgozhassunk mindannyiotokkal itt az elkövetkező időben. És természetesen, újra elmondjuk, hogy nagyra értékeljük, amit ti, fénymunkások tesztek.

És ez így van.
A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradói Goldenben él. . Tóbiás története, a bibliai Tobit könyvéből ismerhető, mely megtalálható a Bíbor Kör (Crimson Circle) weboldalán, a www.crimsoncircle.com. A Tóbiás anyagok térítésmentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999. augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, azzal segítik a többi embert utazásaik részleteinek megosztásával, megóvva és kalauzolva őket. Több, mint 70.000 látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle weboldalra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradóban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból.

A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezt olvasod és érzed a kapcsolatot és az igazságtartalmát, te valóban Shaumbra vagy. Te egy tanító és emberi "idegenvezető" vagy, Megengedve az istenség magjának, hogy kivirágozzon benned ebben a pillanatban és a hátralévő további időben.Soha sem vagy egyedül, egy család vesz körbe a világ minden táján és angyalok a körülötted lévő birodalmakban. 

Kérjük, ezt a szöveget terjessze szabadon, nem kereskedelmi alapon, ingyenesen. Kérjük, a telje információt kezelje egységesen és hagyja e lábjegyzettel együtt. Minden egyéb felhasználás esetén Geoffrey Hoppe (Golden, Colorado) írásos jóváhagyása szükséges.

© Copyright Y2000 Geoffrey A. Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO USA. Minden jog fentartva.