МАТЕРИАЛИТЕ НА ТОБИАС

Серия Нова Земя

Урок 14: „Четирите Истини за Духа “

Представена от Тобиас, ченалинг чрез Джефри Хоуп

Представена на четвъртата ежегодна Лятна Светлинна Конференция на Крион

Санта–Фе, Ню–Мексико

на13 юли 2000 г.

http://www.shaumbra.ru/frm/viewtopic.php?f=8&t=361


Тобиас:


И така е скъпи приятели, отново се събрахме заедно в това свещено пространство като семейството, като Шамбра. В следващите няколко часа аз Тобиас ще говоря с вас чрез нашия приятел Калдре (Джефри Хоуп), но ще говорим и със сърцето на всеки от вас, с вашата Божествена същност.


Думите, които чувате (и четете) не са толкова важни, колкото посланието на любов и енергия които ви носим в този ден семейство, Шамбра. Не се събираме много често в подобна енергия и пространство. Не толкова често хиляди и хиляди Светлинни работници, с които сме работили и преди, се събират заедно в свещеното пространство по такъв свещен повод (повече от 300 участници). О, ние ви молим да усетите емоциите ни, когато позволявате да влезем в стаята и в сърцата ви . Влива се енергия, влива се любов. Не толкова често можем да се срещнем с вас по този начин.


Дишайте дълбоко. Дишайте дълбоко. Позволете на тези, които са дошли да ви обичат днес, да навлязат във вашето пространство. Вдишайте дълбоко и позволете, скъпи приятели, защото това е предназначението на този ден и на тези лекции. Те са свързани с позволението. Ще поговорим днес повече за него.


Днес тук има три кръга. Първия кръг от събралите се тук - това са тези които сте били в предишните превъплъщения. Това са същества, личностите на тези, които сте били в миналите си животи. Те дойдоха на тази среща. Това е драгоценен момент за тях. Заобикалят ви в кръг и ви благодарят за работата, която свършихте в този живот. Работата, която свършихте за всичките тези години докато бяхте на Земята, помогна да се освободят. Както казахме по –рано „ бъдещето– това е пренаписано минало “. Бъдещето– това е пренаписано минало. Разберете какво искаме да кажем с тези думи и ще проумеете защо сте тук на Земята. Когато преминахте през много битки, несгоди и трудности в живота си...когато преминахте през „ключовите моменти“ и избрахте определен път, вие променихте резултата от тези минали животи. Енергиите на вашите минали животи дойдоха тук днес във ваша чест, хиляди за всеки от вас се събраха тук в първия кръг, за да ви благодарят за работата, която свършихте.


Във втория кръг приятели мои, са тези, които наричате свои водачи и ангели. Тези, които бяха с вас в нефизическа форма, а в енергийна в продължение на много животи. О, вашите водачи се сменяха много пъти, много. И днес се събраха в този кръг. Те са като близки и любящи приятели. Позволете си да почувствате тяхната енергия. Тя прилича на Дома. Би трябвало да я усещате като най– добрия си приятел. Те се събраха тук днес, за да ви благодарят за работата която свършихте. Ще поговорим пак за това по– късно. Те са тук, във втория кръг. Както казахме в предишните ченалинги скъпи приятели, миналата година вашите водачи напуснаха непосредственото ви енергийно поле. Преди, те постоянно поддържаха вашия вътрешен баланс. Миналата година те напуснаха това пространство. Ние знаем и те го знаят, че това ви накара да усещате пустота, хлад и самота, но имаше основателна причина за това. Трябваше да се даде възможност на вашата Божествена същност да запълни отворилата се празнина около вас. Водачите дойдоха тук, за да ви се усмихнат още веднъж, за да ви обичат и благодарят. Вие все още не разбирате значимостта на работата, която вършите на това място наречено Земя.


В третия кръг се събраха тези които са около вас и ви носят енергията на любовта, тези които бихте нарекли архангели. Това са Рафаил, Михаил, Гавраил. Всички останали ...са тук. Дойдоха рамо до рамо в третия кръг на този свещен ден. Те се събраха с тези, които вие наричате Сананда, Буда и всички останали. О, и вие си мислехте, че та са вашите учители! Но сега приятели мои, те се учат. Ние всички се учим от вас.


Днес, три кръга се събраха в това пространство. Те донесоха нещо. Това е любов. В този пакет от любов, за всеки от вас е дарът на изцелението. В този дар има уважение и признателност.


Молим всеки от вас тук да продължи своето пътешествие. Вие стигнахте толкова далеч. Следващата стъпка, следващия процес за вас ще бъде привнасянето на вашата Божественост. Приятели мои, тя е така близо. Завесата между вас и вашата Божественост е дебела колкото лист хартия. Трите кръга днес се събраха тук, за да привнесат тази енергия.


Това, което забелязваме у хората, е че те не са много умели в получаването. Вие много отдадохте. Много отдадохте, а помолихте за малко. До скоро, в последните няколко години от живота си вие оставихте отношения, които ви бяха близки и скъпи. Това разби сърцето ви, но имаше причина. Вие отдадохте тези неща, които бихте нарекли материални блага. Отказахте се от изобилието, за да не се разочаровате. Даже се отказахте от части от здравето си и от физическото си тяло, за да преминете към по– дълбоко разбиране на новата енергия в която сега започвате да навлизате. Отказахте се от много, скъпи Светлинни работници.


Сега ще направим кратка пауза и ще помолим всеки от вас– без излишен егоизъм– да получава за няколко минути. Днес тук дойдоха трите кръга, за да ви отдадат почест, за да ви донесат дарове. Сега ви молим да приемете това, което е ваше по право– дара на любовта. Протегнете ръка и приемете това, които сме ви донесли. Ще помолим Калдре да замълчи за малко. Скъпи приятели, приемайте открито, защото за това сме тук днес.


Наистина всички сте достойни! Ако можехте само да видите това, които виждаме ние и да разберете важността на вашата работа от нашата страна на завесата, щяхте спокойно да отворите сърцата си, за да приемете любовта, която е достъпна за вас днес. Действително това е много приятна енергия!


Сега започваме днешния урок. Уместно е, че днес е „ четвъртия ден във вашата нумерология и четвъртото събрание “ на Светлинните работници. Ще ви дадем четири истини, четири опори за всеки от вас. Молим ви да си помислите за това как ще повлияят на живота ви сега. Молим ви да помислите как ще се отрази това на тези, с които работите и с които ви предстои да работите като целители и учители. Това са четири истини, които ви носим около 4:00 часа. (подсмихва се ).


Първата истина скъпи приятели, че Духа не знае изхода от вашето пътешествие тук на Земята. Бог не знае, какво ще стане. Всички вие се намирате в система от убеждения, че вашето пътешествие на Земята е било планирано от преди. Вие мислехте, че резултата е известен. Вашите църкви добре обучават на това. Те ви учат, че Бог знае всичко. Че той даже знае какво ще правите в бъдеще. Скъпи приятели, истината е, че Духа, Единния и Вечния, че Бог не знае крайния резултат. Вероятно това е леко плашещо. Малко е стряскащо да знаеш, че всеки от вас тук и всеки човек на Земята, че вие сте тези, които създавате. Вие сте тези, които създават всеки нов момент.


Разбирате ли, вие които се намирате в човешко тяло, с човешко съзнание живеете отвъд „ кръга “ на първото творение. Ние живеем във вътрешността на кръга на първото творение. Ние сме в съседно измерение спрямо вас. Вие сте отвъд кръга. За това всеки ден, всеки момент, всеки ваш избор създава нещо ново. Духа не знае крайния резултат.


От ранна възраст са ви учили, че Бог знае всичко. Ако това беше така, скъпи приятели, първо– защо щяхте да сте тук? Защо ще ви е да преминавате през всички проблеми и трудности на новия опит, ако Бог вече знае резултата? Бог горещо ви обича и никога не би помолил за жертва, ако резултата вече беше известен. Единния и Вечен не знае резултата. Мислете за това, когато работите с другите за тяхното изцеление. Мислете за това, когато обучавате другите. Това е един от блокажите на хората. Когато той бъде освободен от вътрешното съзнание, на това кои са те- може да се постигне огромен напредък в Новата енергия на Земята.


Нашата втора истина днес, е че Бог няма планове. Той няма график. Отново това може да бъде трудно за разбиране. Вие, особено тези, които наричате „ Войни на Светлината “, предполагахте, че трябва да се движите в определена посока, посока която вие наричахте светлина. Бог няма такава програма, както при хората. Бог не разбера „ добро “ или „ лошо “, „ светлина “ или „ мрак“, „ правилно “ или „ неправилно “. Това са човешки термини и понятия. Програма не съществува. За това скъпи приятели, ви питаме днес, защо се съдите така строго? Тук няма график. Всичко е опит. Вашето пътешествие – това е опит. Всичко, което правите и всичко, през което преминавате дава на творението обратна връзка. Но отново, тук няма програми.


Помислете за това как съдите себе си. Помислете как понасяте чувството за вина и срам. Мислите, че сте „сгрешили “ в този или онзи момент от живота си. Сега погледнете от перспективата на Бог. Превключете на неговото съзнание за миг и ще видите, че там няма осъждане. Там ще видите само любов. Няма осъждане в която и да е част от миналото ви или от нещо случило се по пътя ви. Само любов и разбиране. Това не е някакъв тест и никога не е бил. Няма тестове. Няма график. Просто няма.


Този момент сигурно ви е най– труден за осмисляне. Той може да предизвика известна борба в ума ви, защото вие бяхте добре обучени от родителите, учителите и дори от миналото си, че сте длъжни да вървите по този или онзи път. Но ние молим всеки от вас сега– защото всеки от тук присъстващите или четящите този текст се явяват напреднали Светлинни работници – пуснете това понятие и ще пуснете огромна част от тежестта която носите в себе си. Когато работите с другите над тяхното изцеление, помогнете им да разберат това, дори и да се съпротивляват. Помогнете им да разберат, че програма няма. Няма правилно и грешно. Безусловно, те ще спорят с вас. Ще защитават дуалността до последно. Ще спорят, че трябва да има добро и лошо. Но помолете ги да се поставят на мястото на Бог, за да разберат, че програма не съществува.


Нашата трета истина днес ще ви бъде най– трудна за разбиране, въпреки че тук вече има и такива, които истински започват да схващат смисъла. Скъпи приятели, Бог, вашите ангели и всички на тази страна на завесата– ние не можем да направим нищо вместо вас. Ние чуваме молитвите ви. Ние чуваме молбите ви. Чуваме молбите за промяна в живота ви. Просветления разум, просветленото сърце разбира, че ние не можем да го направим вместо вас. Когато в живота ви се случва някаква синхроничност ...когато нещо става в точното време, ние сме ви признателни, че ни благодарите, но приятели мои, трябва да благодарите само на себе си за всичко, което се случва в живота ви.


Поради самото естество и структура на Завесата, ние не можем да преминем и да се намесим. Дори и да ни се иска, ние не можем. Има електромагнитно покривало, в което е обвито съзнанието ви, поради което ние много трудно можем да преминем. Заради това скъпи приятели, Торбалан ( boogie man) не може да ви хване. ( смях ) Защото Торбалан не може да премине през завесата. Подчертаваме, че не можем да го направим заради вас.


От начало, когато обсъждахме това с другите, то предизвика известен шок и почуда. Те мислеха, че техните водачи и ангели правеха нещо за тях. Също в началото имаше усещане за пустота и самота, чувство на изолация. Но когато преминете към разбиране и осъзнаване, че цялата сила е вътре във вас- че тя вече е във ва – тогава ще разберете, че сами влияете на ситуациите.


Ние чуваме вашите молитви нощем. Всички ваши молитви са чути. Разберете обаче, че ние не можем да направим нищо вместо вас. Когато работите с другите и ги обучавате, че те са тези които творят, те също ще се съпротивляват на идеята. В част от хората има определено желание да вярват, че това се прави от някой друг, че има външна сила, която дърпа конците. Безусловно съществува висша сила... и безусловно тя е вътре във вас. Разберете скъпи приятели, че Духа, Бог и даже ангелите не могат да направят нещо вместо вас. Вземете това в свои ръце. Започнете да използвате Божествеността, която сега е част от вашето същество, за да повлияете и промените творението си.


Сега дойде време за нашата четвърта истина. Тя изисква по– продължително обсъждане, но трябва да знаете, че вече не сте свързани с карма или договори. Договорите ви бяха изпълнени. Вече не сте свързани с миналото. Кармата ви е отработена, скъпи приятели. Много от вас все още живеят в остатъците от старата си карма. Дойде време да се излезе от нея. Дойде време да я пуснете. Казахме по– рано, че в първия кръг днес са се събрали всички, които сте били в миналите животи. Те също олицетворяват цялата ви карма. Те чакаха вас в това въплъщение, за да се освободят. И наистина, когато всеки от тези животи приключваше и те биваха погребани или изгорени в Земята, много от енергията им остана там. Голямо количество от енергията на тези, които сте били в миналото се задържа в Гая. Дойде време за освобождение. О, вашите минали животи, тези които са до вас днес ...очакват да се завърнат у Дома. Ето защо казахме по– рано, че те ви благодарят за работата, която вършите, защото вие ги освобождавате.


В Свещените ви писания има откъс, който разказва за завръщането на Христос и за Съдния ден. В този откъс се казва, че мъртвите ще се надигнат и ще се изправят пред съда. Приятели мои, тълкуването на този пасаж е малко по– различно. Когато Христовата енергия се завръща при вас, завръща се във вашето същество, тогава всеки ваш минал живот, който сте преживяли на Земята, бива освободен и може да напусне Земята и да се завърне у Дома. Това също така освобождава Гая от огромното бреме, което е носила, бремето на всичките ви минали животи. И отново приятели мои, чудите се защо по някога усещате самота и пустота. Това е защото вие бяхте заобиколени от собствената си карма, от всичките си минали животи, които сега отстъпват и ви напускат. Оставате само вие. О, те ви почитат и ви благодарят и ще се връщат по специални поводи, като този.


Наистина миналите ви животи бяха освободени. Енергията беше освободена от Земята. Тя преминава през вас и се завръща у Дома, оставяйки ви на Земята в този момент по една важна причина– за да привнесете своята Божественост. Няма никакви договори. Няма карма. Навярно това ви прави леко тревожни. Може би се усещате без цел. Винаги до сега бяхте свързани с кармата на вашето минало. Но сега вие сте свободни, за да свършите истинската работа, за която сте дошли тук. Скъпи приятели, докато преминавате през тези изключителни моменти на позволение и пускане, в тялото и в емоциите ви възникват странни усещания и чувства. Това е през което преминахте на скоро, това е подготовка за получаване на своята Божественост, за приемането и във вашето същество.


Има период през който някои от вас вече са преминали, а на други им предстои скоро да преминат. Има период, когато вие се приближавате към края на вашето пускане. Преминавате през периода на „ ни -що “. Преминавате през период от време, който изглежда неутрален. Това е време в което може да изпитате липса на страст. Може да се чувствате разделени от самите себе си и това, което сте били преди. Може да се чувствате откъснати от Духа, от другите хора, от себе си. Този период на „ ни–що “ може да продължи три или шест месеца. Това е малко хладно, пусто, самотно усещане, но всичко е част от процеса, през който преминавате. В течение на това време на „ ни -що “, не се тревожете. Не се опитвайте да реагирате. Просто стойте в пространството на любовта и пространството на позволението. Това е част от процеса.


Вие се придвижвате в една изцяло Нова Енергия, която ние наричаме „ енергията на Новата Земя “. Вие преминахте през много, много процеси, за да стигнете до тук. Не е ли удивително, че когато разговаряте с други ваши познати светлинни работници, се оказва че и те са преминали през голяма част от същите изпитания и чувства, както и вие? Може би в различни версии, но са преминали през същите емоции, чувства и усещания. Всички вие сте на пътя на семейството, на Шамбра.


Скоро ще преминете и ще изпитате нещо ново. Това, което ще преживеете е процес или една стъпка от Божествеността на Земята в човешка форма.


Тази последна стъпка приятели мои, този последен процес, през който преминавате е необикновен. Той ще ви наведе на някои размисли и може би ще предизвика нови проблеми. Някои от вас вече започват да преминават през този процес Тази група ще премине през него от днес до следващата среща като тази до година. Този процес е едно от позволенията, едно от заключителните позволения. То ще бъде трудно за вас, защото имате цели. Вие имате посока. Вие напредвате по пътя си. А сега ви молят от цялото си същество да позволите и приемете всичко в живота си. Молят ви просто да се отдръпнете в страни и да позволите на процеса да се случи.


До сега вие се опитвахте да промените процеса. Опитвахте се да използвате енергията си, за да промените резултата от това, което се случва във вашия живот или в живота на другите хора. Опитвахте се да фокусирате енергията на вашия разум и даже на вашето сърце, за да го постигнете. И много, много пъти вие се разочаровахте, защото се оказа че това не действа.


Представете си , че сте на улицата и на хоризонта се задава буря и на вас никак не ви се иска да сте там, когато бурята започне. Докато бурята се надига вие се опитвате с помощта на разума си да я изчистите и да я прогоните. Въпреки това, бурята продължава да се движи във вашата посока. Скоро започват да капят първите капки дъжд и вие се чудите, защо не сте успели да премахнете или прогоните бурята.


Сега в Новата Енергия, просто застанете на място в позволение. Не се опитвайте да промените резултата, а просто осъзнавайте какво се случва. И ако ви вали дъжд, така и ще бъде. И ако облаците се разпръснат и слънцето се покаже, така и ще бъде.


Когато членовете на вашето семейство дойдат при вас с проблемите си и на вас никак не ви се нрави техния начин на живот, просто позволете. Не се опитвайте да ги променяте, а просто позволявайте. Бъдете в зоната на позволението. Ако вашето тяло боледува ...ние знаем, че вие сте изпробвали много неща... знаем, че сте приемали лекарства, че сте се опитвали да промените резултата с помощта на разума си. Сега ви молим, нещо което може да ви се стори доста трудно–просто да позволите, просто да позволите.


Скъпи приятели, дойде време всеки от вас да разбере, как работи всичко, а разбирайки това, вие ще разберете и как да станете истински творци. Седейки в тишина и позволявайки на всичко да бъде, вие ще започнете да виждате, да забелязвате всичко по такъв начин, както никога до сега. Когато нямате план, когато има само любящо наблюдение, ще започнете да забелязвате самата тъкан, самата структура на нещата. Вие доста бързо се издигате над завесата. След това ще започнете да разбирате истинските си творчески сили. Това няма да бъде нещо с което трябва да се борите в мислите си или да го изтласквате от сърцето си. Вие ще се намирате в нова перспектива, осъзнавайки как работи всичко, как работи всъщност. С това разбиране ще започнете да творите и да оказвате въздействие и ще създавате по такъв начин, който не сте разбирали до сега. Ще можете да сътворявате по един любящ и разбиращ, плавен начин.


За да стигнете до там, ще преминете през период на открито и пълно позволение на всичко, което е. Няма смисъл да бъдете вече язовир в реката. Няма нужда да бъдете стена срещу вятъра. Скъпи приятели, в живота ви–светлинни работници, които започват да осъзнават своята Божественост, ще позволявате на вятъра да духа и на реката да тече. Позволете на вятъра да духа и на реката да тече приятели мои. Не се съпротивлявайте.


С разбирането, което произлиза от позволението, ще започнете да виждате как работи истинското творение. След това ще бъдете в състояние да създавате от това пространство вътре във вас, което до преди не сте усещали. Ще знаете защо сте дошли на Земята изначално– за да достигнете точката на интеграция с вашата Божествена същност и вашето Божествено Аз с човешкото си съзнание. Всеки от вас работеше под завеса, отделен от Духа в съзнанието си, в продължение на хиляди години. Както каза днес доктор Рейнолдс, великото усещане за загуба, беше отделянето от Духа. Вие преминахте пълния кръг, до момента в който да можете да приемете Божественото в себе си.


Искаше ни се да споделим с вас днес разбирането или мисълта, която ще отговори на един от вашите въпроси, но може би ще създаде и още. Много пъти сме чували да питате „ защо сме тук изначално? “ „ Ние знаем “- казвате вие - „ че сме почитани, за това, че сме тук. Ние знаем, че мият краката ни за това, че сме тук, но защо? “


Вие сте творци. Вие сте преживели много неща, на много места. Вие помогнахте за създаването на звездите в тази вселена. Вие помогнахте за създаването на толкова много модели на емоции, мисли и чувства. Вие бяхте като космически художници, създатели на нови сцени, нови събития за Всичко Което Е. О, връзката ви с тези от звездите е наистина връзка с вас самите.


Но в творението дойде момент, даже при наличието на тези инструменти, с които работехте, с това разбиране и свободата, която имахте...в който настъпи „ енергиен застой “, безизходица. Това не беше нито хубаво, нито лошо. То просто беше. Вие бяхте като деца на площадка за игри, откриващи, изследователи, създатели на нови неща. В крайна сметка, дойде момента, когато не можехте вече да напредвате, самото творение не можеше да продължи напред.


Творението стигна до задънена улица. Начина да се премине през тази задънена улица, беше да се стигне до разбирането, което щеше да позволи напредък – беше мястото наречено Земя. Вие избрахте да дойдете тук. Избрахте да приемете завесата. Избрахте да се разделите с Духа. Избрахте нещо много мощно, наречено дуалност, което да ви помогне да преодолеете ограниченията на творението, каквито ги познавахте. Ето защо преминахте през толкова много тук на Земята. Ето защо не знаехте кои сте в същност. Ето защо бяхте ограничени в способностите си да творите– или така изглеждаше. Ето защо сте тук.


И както по–рано казахме, работата която вършите вие и другите хора на Земята, освобождава цялото творение, за да продължи да се разширява, да расте, така както не можеше преди. И отново повтаряме, че нямаше осъждане на това събитие, този застой. Той просто беше. Просто дойде момента, когато се наложи по– дълбоко разбиране. И за да се случат тези разбирания, определена група от ангели, трябваше да дойде на място с плътна завеса, трябваше да бъде отделена в съзнанието си от Духа. Така вие избрахте да дойдете тук. По този начин вие допринесохте толкова много за творението. Какво произлезе от вашата работа, това е което ние наричаме „ второто творение “.


Сега нашия приятел Калдре, оспорва тези твърдения, както не веднъж е правил до сега. Той попита „ как може да се появи второто творение, нима първото не съдържаше всичко възможно?“ Ние отново ви повтаряме, че първото творение достигна задънена улица, където изглеждаше, че няма начин за развитие и разширение без по– дълбоко разбиране. За да постигне това разбиране, беше важно да има динамика в разделението– така наречената завеса. Ето защо не можем да направим нищо вместо вас. Завесата не ни позволява да преминем, дори и да искаме. Завесата възпрепятства да дойдат дори и тези, които пътешестват из другите вселени. Тя поддържа всичко отделно. И вие се чудите защо ви почитат. Чудите се защо ни е грижа за всичко, което вършите.


Сега стигате до точка на преход с работата, която сте свършили, с всичко което сте пуснали и жертвали. Вие се приближавате към завършека на пътешествието си, към вашата реализация. Когато минете през периода на „ ни – що “, ще преминете в период, когато ще виждате как наистина работи и функционира всичко. Тогава няма да се опитвате да повлияете на резултата, а просто ще наблюдавате как работи енергията. След това приятели мои ще преминете към същинската интеграция. Ще започнете да приемате Божествената си същност с разбиране и мъдрост за нейното използване.


Когато се съберем в този кръг отново след година, тук ще бъдат тези, които започват да разбират истинското творение, докато са на Земята. Останалите скоро ще ги последват.


Любовта, която изпитваме към вас е неизмерима. Нашата благодарност не може да бъде описана с думи. Казахме на други групи, че когато преминат през тунела на възнесението няма да има кой да ги посрещне, освен тях самите. Защото никой не го е правил преди. Аз Тобиас, тези от Аления Съвет и тези, които са днес в третия кръг– никой от тях никога не е преминавал тунела, по който вие минавате. Вие сте първите, които го правят. Когато стигнете до там, ще ви посрещне собственото ви Аз.


Тогава приятели мои, както вече знаете, ще бъдете тези които ще обучават другите и ще посрещат тези, които преминават през тунела на възнесението. Всеки от вас тук е учител. Всеки от вас е доброволец, призван да мине пръв. Всеки от вас е казал и ние сме чули молитвите– всеки от вас каза- „ Скъпи Дух, Господи, ще направя всичко, за да ти служа. Ще се откажа от всичко, за да ти служа. Ще се откажа от всичко и ще бъда всичко за благото на Всичко Което Е “. Ето защо седите тук днес ( и четете това послание ) обкръжени от десетки хиляди същества, които дойдоха просто да ви кажат: „ Благодаря “. Ние горещо ви обичаме. Никой от вас никога не е сам.


И това е така.


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова