"Neljä totuutta Hengestä"

Esitetty 4:ssä vuosittaisessa Kryon
Keskikesän Valo-tapahtumassa
Santa Fe, New Mexico
13.7.2000
Suomentanut Lea Lintuen

Tobias:

Ja niin se on, rakkaat ystävät, että kokoonnumme tässä pyhässä tilassa perheen, Shaumbrojen, kanssa. Seuraavan tunnin ajan minä, Tobias, puhun ystävämme Cauldren (Geoffrey Hoppe) kautta, mutta puhumme tänään jokaiselle teistä, suoraan sydämiinne, Jumalalliseen Minäänne.

Sanat jotka kuulette (tai luette) eivät ole yhtä tärkeitä kuin rakkaus ja energia, joita välitämme tänä päivänä perheellemme, Shaumbroille. On aika harvinaista, että kokoonnumme tällaisessa energiassa ja tällaisessa paikassa. Ei tapahdu kovinkaan usein, että sadoittain Valotyöläisiä, joiden kanssa olemme työskennelleet entuudestaan, kokoontuu tällaiseen pyhään paikkaan ja tällaista pyhää tarkoitusta varten (paikalla oli yli 300 osanottajaa). Pyydämme teitä nyt aistimaan tunteemme salliessanne meidän astua tähän huoneeseen ja sydämiinne. Energiaa ja rakkautta tulvii sisään. Meillä ei ole kovinkaan usein mahdollisuutta tällaiseen vierailuun.

Hengittäkää syvään. Hengittäkää syvään ja sallikaa meidän ja rakkautemme saapua tilaanne. Rakkaat ystävät, hengittäkää syvään ja sallikaa, sillä siitä tänä päivänä ja viikonloppuna on kyse. Sallimisesta. Puhumme asiasta lisää tänään.

Paikalle tänään kerääntyneet entiteetit muodostavat kolme ympyrää. Ensimmäisessä ympyrässä  ovat entiset elämänne, entisten elämienne persoonallisuudet. Nekin kerääntyvät tähän tapaamiseen. Tämä hetki on niille hyvin kallis. Ne seisovat ympärillänne ja kiittävät teitä tässä elämässä tekemästänne työstä, sillä sen ansiosta ne ovat saaneet vapautensa. Kuten olemme maininneetkin, niin "tulevaisuus on uudelleen kirjoitettu menneisyys." Tulevaisuus on uudelleen kirjoitettu menneisyys. Ymmärtäkää, mitä tämä tarkoittaa ja tulette myös ymmärtämään, miksi olette Maan päällä. Läpikäydessänne monia kamppailuja, sekasortoa ja haasteita… valitessanne tietyn polun olette muuttaneet menneiden elämienne lopputulosta. Entisten elämienne energiat kokoontuvat tänne kunnioittaakseen teitä. Niitä on ensimmäisessä ympyrässä sadoittain jokaista teistä kohden kiittämässä tekemästänne työstä.

Rakkaat ystävät, toisessa ympyrässä ovat ne entiteetit, joita olette kutsuneet oppaiksenne ja enkeleiksenne. Ne ovat olleet seurassanne energiamuodossa monien elämien aikana. Oppaissanne on tapahtunut monia, monia muutoksia. Ne kokoontuvat tänne tänään toiseen ympyrään. Ne muistuttavat rakkaita, vanhoja ystäviä. Antakaa itsellenne lupa tuntea niiden energia. Sen pitäisi tuntua Kodilta ja samalta kuin paras ystävänne. Ne kokoontuvat tänne kiittääkseen teitä tekemästänne työstä. Keskustelemme siitäkin myöhemmin lisää. Ne siis kokoontuvat toiseen ympyrään. Rakkaat ystävät, kuten olemme jo sanoneetkin aiemmissa kanavoinneissa, niin oppaanne ovat jättäneet välittömän energiakenttänne viimeisen vuoden aikana. Ennen ne pitivät jatkuvaa huolta kenttänne tasapainosta. Viimeisen vuoden aikana ne jättivät tehtävänsä. Tiedämme, että oppaidenne lähdön jälkeen tunsitte olonne tyhjiksi, kylmiksi ja yksinäisiksi. Niiden lähtö oli kuitenkin välttämätön, jotta jumalallisuutenne voisi saapua niiden tilalle. Oppaanne saapuvat tänään toiseen ympyrään hymyilläkseen, rakastaakseen ja kiittääkseen teitä vielä kerran. Te ette vielä ymmärrä Maan päällä tekemänne työn tärkeyttä.

Kolmannessa ympyrässä kokoontuvat tänään teitä energiallaan ja rakkaudellaan ympäröivät arkkienkelit. Aivan, Rafael, Mikael, Gabriel ja kaikki muutkin… ne kokoontuvat tänä pyhäpäivänä rinta rinnan kolmanteen ympyrään. Ne kokoontuvat yhdessä entiteettien kanssa, jotka tunnette nimellä Sananda, Buddha ja niin edelleen. Aah, ja te kun luulitte niiden olevan teidän opettajianne! Mutta nyt, rakkaat ystävät, ne ovat täällä oppiakseen. Me kaikki olemme täällä oppiaksemme teiltä.

Tänne on kokoontunut tänään entiteettejä kolmessa ympyrässä. Ne tuovat mukanaan yhden asian, rakkautensa. Jokaiselle teistä on oma rakkauspaketti, joka sisältää parantumisen lahjat. Se sisältää myös kunnioitusta ja kiitollisuutta.

Me olemme paikalla pyytääksemme teitä myös jatkamaan matkaanne. Olette päässeet jo niin pitkälle. Seuraava askeleenne, prosessinne, on jumalallisuutenne sisäistäminen. Ystäväni, olette niin lähellä sitä, niin lähellä. Verho teidän ja jumalallisuutenne välillä on vain paperinohut. Meitä kokoontuu tänne kolmessa ympyrässä tuodaksemme teille energiaa.

Olemme huomanneet, ettette te ihmiset ole kovin taitavia vastaanottamaan. Sen sijaan olette antaneet paljon. Olette antaneet paljon ja pyytäneet vähän. Olette viime vuosina hylänneet teille ennen niin läheisiä ja rakkaita ihmissuhteita. Sydämenne särkyi, mutta siihen oli syynsä. Olette luopuneet materialistisesta hyvinvoinnista, varallisuudesta, ettei se kääntäisi ajatuksianne pois tehtävästänne. Olette jopa osittain luopuneet terveydestänne ja fyysisestä ruumiistanne ymmärtääksenne syvemmin uutta energiaa, jossa nyt alatte taivaltaa. Rakkaat Valotyöläiset, olette luopuneet paljosta.

Pidämme nyt pienen tauon ja pyydämme jokaista teistä—itsekkyyttä tuntematta—vastaanottamaan seuraavien minuuttien ajan. Meitä on tänään kolmessa ympyrässä kunnioittamassa teitä ja jakamassa teille lahjoja. Pyydämme teitä nyt vastaanottamaan sen, mikä teille todellakin kuuluu– rakkauden lahjan. Ojentakaa kätenne ja vastaanottakaa tuomisemme. Pyydämme Cauldrea olemaan hetken hiljaa. Rakkaat ystävät, ottakaa avoimesti vastaan, sillä se on todellinen syy läsnäoloomme tänään.

(Tauko)

Olette kaikki todellakin ansioituneita! Jos vain voisitte nähdä ja ymmärtää työnne tärkeyden kuten me, niin avaisitte epäröimättä sydämenne vastaanottamaan tarjoamamme rakkauden. Energia on todellakin suloista!

Aloitamme nyt tämän päiväisen opetuksen, keskustelumme. On tarkoituksenmukaista, että tämä päivä on numerologianne mukaan "neljä", ja että tämä on "neljäs" vastaava Valotyöläisten tapahtuma. Annamme jokaiselle teistä neljä totuutta, neljä tukipilaria. Pyydämme teitä miettimään, kuinka ne vaikuttavat elämäänne juuri nyt ja kuinka ne vaikuttavat työtovereihinne ja potilaisiinne. Tuomme teille nämä neljä totuutta vähän jälkeen kello neljän (hykertelyä).

Rakkaat ystävät, ensimmäinen totuus on se, että Henki ei tiedä maanpäällisen matkanne lopputulosta. Jumala ei tiedä, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Olette kaikki omaksuneet uskomusjärjestelmän, jonka mukaan matkanne on etukäteen suunniteltu. Olette luulleet lopputuloksen olevan tiedossa. Kirkkonne opettavat tätä mainiosti. Ne opettavat, että Jumala tietää kaiken. Hän tietää, mitä teette seuraavaksi. Rakkaat ystävät, totuus on, Ikuisen Hengen totuus on, että Jumala ei tiedä lopputulosta. Saattaa tuntua hiukan pelottavalta. Pelottavaa tietää, että jokainen teistä ja maailman muista ihmisistä luo itse oman tulevaisuutensa. Te luotte jokaikisen hetken.

Ymmärrättehän, että ollessanne ihmistietoisuudessa ja ihmisruumiissa, asutte ensimmäisen luomistyön ulkopuolella. Me taas elämme sen sisällä. Elämme eri ulottuvuudessa kuin te. Te elätte ensimmäisen luomistyön ulkopuolella. Jokainen päivä, hetki ja valinta on uuden luomista. Henki ei tiedä luomistöidenne lopputulosta.

Teille on lapsuudesta asti opetettu, että Jumala tietää kaiken. Rakkaat ystävät, jos asia olisi näin, niin miksi te ylipäätänsä olisitte täällä? Miksi te kohtaisitte haasteita ja vaikeuksia ja etsisitte uusia kokemuksia, jos Jumala tietäisi lopputuloksen? Jumala rakastaa teitä syvästi eikä koskaan pyytäisi teitä uhrautumaan, jos lopputulos olisi jo tiedossa. Ikuinen ei tiedä kaikkea. Miettikää tätä, kun autatte muita parantumaan ja opetatte.Tämä on yksi suurimmista esteistä, joita ihmisillä on. Kun se on vapautettu heidän ydintietoisuudestaan, niin uuden maapallon energiassa päästään aimo harppaus eteenpäin.

Toinen totuutemme on, että Jumalalla ei ole asialistaa. (Huom. tarkoittaa tässä sitä, että Jumala ei pidä kirjaa ihmisten tekemisistä; Hänellä ei ole paremmuusjärjestystä tai prioriteettejä). Jumalalla ei ole asialistaa, jonka mukaan tiettyjä asioita pitäisi tehdä ja toisia taas ei. Tätäkin voi olla hieman vaikea tajuta. Erityisesti ne teistä, jotka ovat kutsuneet itseään "Valonsotureiksi", ovat otaksuneet että ihmisen tulisi kulkea tiettyyn suuntaan, ns. valon suuntaan. Jumalalla ei ole asialistaa kuten ihmisillä on. Jumala ei ymmärrä mikä on "hyvää" tai "pahaa", "valoa" tai "pimeyttä",  "oikeaa" tai "väärää." Nämä ovat ihmisten näkemyksiä ja termejä. Mitään asialistaa ei ole. Sen vuoksi, rakkaat ystävät, kysymmekin teiltä miksi tuomitsette itseänne niin ankarasti? Mitään asialistaa ei ole. Kyse on kokemuksista, joita keräätte matkanne aikana. Kaikki mitä teette ja koette antaa koko luomistyölle tärkeää palautetta. Mutta toistamme, että asialistaa ei ole.

Miettikää kuinka tuomitsette itseänne. Miettikää kuinka pidätte kiinni syyllisyydentunteesta ja häpeästä. Ajattelette toimineenne "väärin" jossakin vaiheessa elämäänne. Tarkastelkaa asiaa seuraavaksi Jumalan näkökulmasta. Siirtykää hetkeksi Jumaltietoisuuteen ja huomaatte, että ketään tai mitään ei tuomita. Näette, ettei ole muuta kuin rakkaus.Yhtään ainutta menneisyytenne osaa tai polkunne tapahtumaa ei tuomita. On vain rakkautta ja ymmärrystä. Tämä ei ole mikään testi eikä ole koskaan ollutkaan. Mitään testejä tai asialistoja ei ole. Kaikki vain on.

Teidän on ehkä vaikea ymmärtää tätä. Saatatte joutua kamppailemaan mielessänne, sillä vanhempanne, opettajanne ja jopa menneisyytenne on opettanut teidät valitsemaan joko tai. Mutta me pyydämme nyt teitä kaikkia – sillä jokainen täällä oleva ja tätä lukeva on edistynyt Valotyöläinen – vapauttamaan tämän käsityksen. Samalla vapautatte suurimman osan sisimmässänne kantamistanne rasitteista. Kun autatte toisia parantumaan, niin auttakaa heitä myös ymmärtämään tämä asia, vaikka he tulevatkin vastustamaan ajatusta. Auttakaa heitä ymmärtämään, että asialistaa ei ole. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää. He tulevat varmasti väittämään vastaan. He tulevat puolustamaan kaksinaisuutta loppuun asti. He tulevat väittelemään kanssanne siitä, että aivan varmasti on olemassa oikeus ja vääryys. Mutta pyytäkää heitäkin asettumaan Jumaltietoisuuden tilaan, jotta he ymmärtäisivät asian.

Kolmas totuutemmekin saattaa olla vaikeasti ymmärrettävissä, mutta täällä on muutamia, jotka ovat todella hoksaamassa seuraavan käsitteen. Rakkaat ystävät, Jumala, enkelinne ja kaikki me verhon tällä puolella olevat – me emme pysty hoitamaan asioita puolestanne. Me kuulemme rukouksenne ja avunpyyntönne. Kuulemme teidän pyytävän meitä muuttamaan elämäänne. Valaistunut mieli ja sydän ymmärtää, että se on mahdotonta. Kun elämässänne tapahtuu jotakin synkronistisesti… kun jotakin tapahtuu oikealla hetkellä, oikeaan aikaan, niin me olemme kiitollisia kiitoksistanne, mutta rakkaat ystävät, kiitos kuuluu silloin kokonaan teille itsellenne. Saatte kiittää itseänne kaikesta, mitä elämässänne tapahtuu.

Maan päällä vaikuttavasta verhosta ja sen luonteesta johtuen, me emme voi puuttua asioihin. Vaikka haluaisimmekin, emme pystyisi. Tietoisuutenne ympärille on kiedottu elektromagneettinen huopa, joka vaikeuttaa meidän pääsyämme luoksenne. Rakkaat ystävät, tästä samasta syystä "mörkökään" ei pääse nappaamaan teitä yöllä. (naurua) "Mörkökään" ei pääse tämän verhon läpi. Toistamme, ettemme voi toimia puolestanne.

Kun olemme alunperin keskustelleet tästä käsitteestä muiden kanssa, niin he ovat järkyttyneet ja yllättyneet. He luulivat oppaiden ja enkeleiden tekevän asioita heidän puolestaan. Asiahan ei ole näin. Myös he tunsivat aluksi tyhjyyttä ja yksinäisyyttä, tunsivat olevansa eristyksissä. Mutta kun ymmärrys kasvaa ja oivallatte kaiken voiman olevan sisällänne – teillä on se jo – niin tajuatte voivanne vaikuttaa omaan tilanteeseenne.

Kuulemme teidän rukoilevan öisin. Kaikki rukouksenne kyllä kuullaan, mutta ymmärtäkää, ettemme voi täyttää pyyntöjänne. Kun työsketelette muiden ihmisten kanssa ja autatte heitä, niin hekin tulevat vastustamaan käsitystä siitä, että he ovat luojia. Osalla ihmisistä on tietty halu turvautua toisiin ja uskoa ulkopuolisen, heitä korkeamman voiman vetelevän naruista. Korkeampi voima onkin olemassa... teidän sisällänne. Rakkaat ystävät, ymmärtäkää, etteivät Jumala tai edes enkelinne voi tehdä asioita puolestanne. Voimaantukaa itse. Käyttäkää olemukseenne nyt saapuvaa Jumalallisuuttanne muuttaaksenne ja vaikuttaaksenne luomistöihinne.

Siirrymme nyt neljänteen totuuteen tämän päivän osalta. Tästä syntyy pitempi keskustelu, jonka tarkoituksena on ymmärtää, etteivät karma tai sopimukset enää sido teitä. Sopimuksenne ovat täytetyt. Menneisyys ei sido teitä. Rakkaat ystävät, karmanne on vapautettu. Monet teistä elävät edelleenkin vanhan karman tähteissä. Noiden tähteiden on nyt aika lähteä ja sanoa hyvästit. Sanoimme aikaisemmin tänään, että ensimmäiseen ympyrään ovat kokoontuneet entiset elämänne. Ne edustavat myös melkein koko karmaanne. Ne ovat odottaneet teitä ja tätä elämäänne voidakseen vapautua. Aivan, kun nuo entiset elämät kuolivat ja haudattiin, niin silti suuri osa niiden energiasta jäi Maan päälle. Gaia on kannatellut noita energioita. Nyt on aika vapauttaa ne. Entiset elämänne, jotka seisovat vieressänne tänään… ne haluavat palata Kotiin. Siksi kerroimme niiden kiittävän teitä tekemästänne työstä, sillä sen ansiosta ne pääsevät vapaiksi.

Olemme jo aiemmin puhuneet Raamatun kohdasta, joka kertoo Kristuksen paluusta tuomiopäivänä. Siinä sanotaan, että kuolleet nousevat haudoistaan ja heidät tuomitaan. Ystäväni, tulkintamme on hiukan erilainen. Kun Kristusenergia palaa teihin, niin silloin jokainen Maan päällä elämänne elämä vapautuu täältä ja voi palata Kotiin. Samalla Gaia voi vapautua kantamastaan valtavasta taakasta, entisistä elämistänne. Ystäväni, voimme vain toistaa, ettei ole mikään ihme vaikka tunnettekin itsenne joskus tyhjiksi ja yksinäisiksi. Ennenhän kaikki entiset elämänne ja karmanne ympäröivät teitä, mutta ovat nyt lähdössä ja jättämässä hyvästejä. Jäljelle ei jää muuta kuin te itse. Kyllä, entiset elämänne kunnioittavat ja kiittävät teitä sekä tulevat joskus takaisin tervehtimään tällaisissa erikoistilaisuuksissa.

Entisiä elämiä todellakin vapautetaan. Niiden energia lähtee Maan päältä. Se ohittaa teidät ja kulkee lävitsenne, palaa Kotiin ja jättää teidät tänne Maan päälle erästä tärkeää tehtävää varten – vastaanottamaan oma Jumalallisuutenne. Sopimuksia ja karmaa ei ole. Se saattaa tuntua teistä hämmentävältä ja tarkoituksettomaltakin. Menneisyytenne karma on aina sitonut teitä, mutta nyt te olette vapaita aloittamaan todellisen työnne. Rakkaat ystävät, tämän valtavan sallimisen ja vapauttamisen prosessin aikana ruumiissanne ja mielessänne tuntuu outoja tuntemuksia ja tunteita. Olette viime aikoina läpikäyneet tätä prosessia valmistaaksenne itsenne vastaanottamaan Jumalallisuutenne.

On tietty ajanjakso, jonka jotkut ovat jo läpikäyneet ja toiset tulevat läpikäymään pian. Tämä tapahtuu vapautusprosessin loppupuolella. Siirrytte silloin "ei-mitään -vaiheeseen". Tuo ajanjakso vaikuttaa neutraalilta ja intohimottomalta. Saatatte tuntea irtautuvanne itsestänne ja entisestä minästänne. Saatatte tuntea irtautuvanne itsestänne, mutta myös Hengestä ja muista ihmisistä. Tämä ajanjakso kestää ehkä kolmesta kuuteen kuukauteen teidän aikakäsityksenne mukaisesti. Se aiheuttaa tietynlaisen kylmyyden, tyhjyyden ja yksinäisyyden tunteen, mutta se on osa juuri nyt läpikäymäänne prosessia. Älkää tuskailko tämän "ei-mitään -jakson" aikana. Älkää yrittäkö reagoida siihen mitenkään. Olkaa vain rakkauden ja sallimisen tilassa. Se on osa tätä prosessia.

Olette siirtymässä kokonaan uuteen energiaan, jota me kutsumme "Uuden maapallon energiaksi." Olette läpikäyneet monia, monia prosesseja päästäksenne sinne. Eikö teitä hämmästytä se, että keskustellessanne muiden Valotyöläisten kanssa huomaatte heidän läpikäyneen paljolti samanlaisia kokemuksia ja tunteita kuten te? Heidän versionsa saattaa olla erilainen, mutta hekin ovat käyneet läpi samantyyppisiä tunteita ja  tuntemuksia. Olette kaikki yhdessä samalla polulla, perheenne, Shaumbrojen polulla.

Pian tulette kokemaan jotakin uutta. Se on yksi osa tai askel ennen todellista Jumalallisuutta ihmismuodossa Maan päällä.

Ystäväni, tämä viimeinen askel, viimeinen prosessi, on erikoinen. Se antaa teille ajattelemisen aihetta, jopa haastaa teidät. Jotkut teistä ovat jo ottamassa tämän askeleen. Tulette vuoden kuluessa läpikäymään prosessin, joka koskee jälleen kerran sallimista. Tämä tulee olemaan teille haastavaa, sillä teillä on tavoitteita. Olette niitä, joilla on elämässään suunta. Olette niitä, jotka puskevat eteenpäin polullaan. Ja nyt teitä pyydetään sisimmässänne sallimaan ja hyväksymään kaikki elämässänne olevat asiat. Teitä pyydetään yksinkertaisesti astumaan sivuun ja sallimaan prosessin alkaminen.

Tähän asti olette yrittäneet muuttaa sitä. Olette yrittäneet käyttää energiaanne muuntaaksenne elämässänne ja muiden ihmisten elämissä tapahtuvien asioiden lopputulosta. Olette yrittäneet keskittää energiaa mielestänne ja jopa sydämestänne pystyäksenne siihen. Ja monta, monta kertaa olette turhautuneet, koska asiat eivät ole toimineet niin kuin halusitte.

Kuvitelkaa olevanne ulkona myrskyn lähestyessä. Ette halua myrskyn saavuttavan teitä. Kun se tulee lähemmäksi, yritätte karkoittaa sitä muualle mielenne voimalla. Mutta myrsky jatkaa kulkuaan suoraan teitä kohti. Pian sade alkaa kastella teitä ja mietitte, miksi ette saaneet myrskyä vaihtamaan suuntaansa.

Uudessa energiassa teidän on vain oltava sallimisen tilassa. Älkää yrittäkö muuttaa lopputulosta vaan yksinkertaisesti ymmärtäkää, mitä on tapahtumassa. Ja jos päällenne sataa, niin olkoon sitten niin. Jos taivas selkenee ja aurinko tulee esiin, niin sekin on yhtä hyvä.

Kun perheenjäsenenne kärsivät ja tulevat tuskissaan luoksenne, niin yksinkertaisesti sallikaa, vaikka teillä olisikin sanomista heidän elämäntyylistään. Älkää yrittäkö muuttaa heitä vaan sallikaa. Olkaa sallimisen tilassa. Jos ruumiinne on sairas… tiedämme, että olette yrittäneet monia konsteja… tiedämme, että olette ottaneet lääkkeenne… tiedämme, että olette yrittäneet muuttaa lopputulosta mielenne kautta. Pyydämme teitä nyt, vaikka se vaikuttaisikin vaikealta, yksinkertaisesti vain sallimaan.

Rakkaat ystävät, jokainen teistä tulee ymmärtämään, kuinka asiat toimivat. Ja kun ymmärrätte sen, niin silloin myös ymmärrätte kuinka olla todellisia luojia. Kun istutte hiljaa ja annatte asioiden olla niin kuin ne ovat, niin alatte nähdä, huomata ja tiedostaa asioita aivan uudella tavalla. Kun teillä ei ole paremmuusjärjestystä, ei muuta kuin rakkaudella tehdyt havainnot, niin alatte nähdä millaisista rakennelmista ja verkostoista asiat muodostuvat. Nousette nopeasti verhon yläpuolelle, vaikka jäättekin ihmismuotoonne. Nousette verhon yläpuolelle. Silloin alatte ymmärtää, millaiset ovat todelliset luovat voimanne. Niillä ei ole mitään tekemistä mielen tai sydämen kautta tapahtuvan pakottamisen kanssa. Katsotte asioita uudesta näkökulmasta ja ymmärrätte, miten ne todella toimivat. Näin tehdessänne alatte luoda ja vaikuttaa tavalla, jota ette ole ennen ymmärtäneet. Pystytte luomaan rakastavalla, ymmärtäväisellä ja virtaavalla tavalla.

Päästäksenne tähän pisteeseen tulette läpikäymään avoimuuden ja täydellisen sallimisen ajanjakson, avoimuuden ja täydellisen sallimisen kaikkea mitä on kohtaan. Teidän ei tarvitse enää olla patona joessa tai muurina tuulta vastaan  Rakkaat ystävät, tämänkertaisissa elämissänne, kun olette Valotyöläisiä ja yksilöitä, jotka alkavat ymmärtää omaa Jumalallisuuttaan, sallikaa tuulen puhaltaa ja joen virrata. Ystäväni, antaa tuulen puhaltaa ja joen virrata. Älkää vastustako niitä tällä kertaa.

Sallimista seuraa ymmärrys, jonka avulla tulette näkemään, kuinka todellinen luomistyö toimii. Silloin pystytte luomaan sellaisesta paikasta sisimmästänne, jota ette ole aiemmin tunteneet. Melkeinpä tämän vuoksi te Maan päälle alunperin tulittekin; päästäksenne tähän pisteeseen, jossa voitte integroida Jumalallisuutenne, Jumalminänne, ihmistietoisuutenne kanssa. Jokainen teistä on kulkenut verhon alla ikuisuuksien ajan, tietoisesti erossa Hengestä. Kuten Tri. Reynolds mainitsi aiemmin, suurin menetyksen tunne aiheutuu tästä erosta. Ympyrä on sulkeutunut ja olette nyt pisteessä, jossa voitte sisimmässänne hyväksyä Jumalallisuutenne.

(tauko)

Haluaisimme myös jakaa kanssanne vielä yhden käsitteen, ajatuksen, joka saattaa vastata kysymyksiinne tai sitten luoda niitä lisää. Kuulemme monien teistä kysyvän tämän kysymyksen: "Miksi me tulimme tänne alunperin?" "Tiedämme", sanotte, "että meitä kunnioitetaan tekemämme työn vuoksi. Tiedämme, että jalkojamme huuhdellaan, mutta miksi?"

Te olette kaikki luojia. Olette kokeneet monia eri asioita, monissa, monissa eri paikoissa. Olette auttaneet luomaan tämän universumin tähdet. Olette auttaneet luomaan monien tunnetilojen, ajatusten ja tunteiden mallit. Olitte kuin kosmisia taidemaalareita, jotka loivat uusia kulisseja, uusia tapahtumia Kaikkea Mitä On varten. Kyllä, yhteytenne tähtiin on todellisuudessa yhteytenne teihin itseenne.

Mutta luodessanne tulitte vaiheeseen, vaikka teillä olikin paljon työkaluja, ymmärrystä ja vapautta,  … tulitte vaiheeseen, jossa saavutitte tietyntyyppisen "energiaumpikujan", energiaseisokin. Se ei ollut hyvä eikä paha asia, se vain oli. Olitte kuin lapset leikkikentällä keksimässä uusia asioita, kokeilemassa ja luomassa. Saavutitte tuolloin loppujen lopuksi pisteen, jolloin ette voineet enää edetä, itse luomistyö ei voinut enää edetä.

Luomistyö joutui umpikujaan. Umpikujan läpi kulkemiseksi ja luomistyön jatkuvuuden kannalta tarvittavan ymmärryksen saavuttamiseksi tarvittiin pienen pientä Maa-nimistä paikkaa. Te valitsitte tulevanne tänne. Te valitsitte kulkevanne verhon alla. Te valitsitte eron Hengestä. Te valitsitte vahvan asian nimeltä kaksinaisuus murtaaksenne tuolloin tuntemanne luomistyön rajat. Siksi te olette läpikäyneet niin monia asioita täällä Maan päällä. Siksi te ette ole ymmärtäneet keitä todellisuudessa olette. Siksi kykyänne luoda on rajoitettu – tai siis näyttää siltä, että sitä olisi rajoitettu. Siksi te olette täällä.

Kuten olemme sanoneet, on teidän ja muiden ihmisten tarkoituksena vapauttaa muu luomakunta jatkamaan laajentumista, jatkamaan ennen kokematonta kasvua. Pyydämme jälleen, ettette tuomitse tätä tapahtumaa, tätä umpikujaa. Se vain oli. Yksinkertaisesti tultiin pisteeseen, jossa tarvittiin syvempää ymmärrystä. Ja tällaisen ymmärryksen saavuttamiseksi tietty ryhmä enkeleitä tulisi Maan päälle raskas verho yllään, ja heidät erotettaisiin tietoisesti Hengestä. Ja niin te valitsitte tulevanne tänne. Olette antaneet niin paljon luomakunnalle. Täällä tekemästänne työstä syntyy, kuten me sitä kutsumme, "toinen luomistyö."

Ystävämme Cauldre on haastanut meidät tämän asian suhteen, kuten hän niin usein tekeekin. Hän kysyi meiltä: "Miten toinen luomistyö on mahdollista? Eikö ensimmäinen muka ympäröi kaikkea?" Toistamme jälleen, että ensimmäinen luomistyö joutui umpikujaan, josta se ei nähtävästi pystyisi enää laajentumaan ilman syvempää ymmärrystä. Tällaisen ymmärryksen saavuttamiseksi eron dynamiikka, verho, olisi välttämätön. Siksi me emme ole pystyneet hoitamaan asioita puolestanne. Teidän piti hoitaa ne itse. Verho on estänyt meitä puuttumasta asioihin, vaikka olisimme halunneetkin. Se on estänyt myös muita universumin matkustajia. Verho pitää teidät erossa kaikesta. Ja te vielä ihmettelette, miksi teitä kunnioitetaan. Ihmettelette, miksi teidän tekemisenne ovat meille niin tärkeitä.

Tekemänne työn, irtipäästämisen ja uhrausten ansiosta olette nyt tulossa siirtymävaiheeseen. Olette saapumassa matkanne viimeiselle etapille, täyttymykseen. Ensin käytte läpi "ei-mitään -vaiheen" ja sen jälkeen kaiken sallimisen vaiheen, jolloin ymmärrätte kuinka asiat todella toimivat. Tässä vaiheessa ei pidä yrittää vaikuttaa ja pakottaa asioita tiettyyn lopputulokseen, vaan yksinkertaisesti seurata energian työskentelyä. Rakkaat ystävät, tämän vaiheen jälkeen todellinen integroituminen alkaa. Alatte hyväksyä sisimmässänne olevan Jumalallisuuden ja teillä on ymmärrystä ja viisautta siitä, miten sitä käytetään.

Kun kokoonnumme tänne jälleen vuoden kuluttua, on joukossanne niitä, jotka ovat alkaneet ymmärtää, miten Maan päällä todella luodaan. Muut tulevat sitten pian perässä.

Rakkautemme teitä kohtaan on mittaamaton. Kiitollisuuttamme ei voi sanoin kuvailla. Olemme kertoneet aiemminkin, että kulkiessanne ylösnousemuksen tunnelin läpi kukaan ei ole teitä vastassa tunnelin toisessa päässä paitsi te itse. Kukaan muu ei ole tehnyt tätä aikaisemmin. Minä, Tobias,  Crimson Council ja ne, jotka ovat täällä paikalla kolmessa ympyrässä, kukaan meistä ei ole kulkenut saman tunnelin läpi kuten te. Te olette ensimmäiset. Kun pääsette tunnelin päähän, oma itsenne tervehtii teitä siellä.

Ystäväni, kuten jo tiedättekin, niin sen jälkeen teistä tulee opettajia muille. Te olette tunnelin päässä vastaanottamassa heitä. Te kaikki olette opettajia. Te kaikki olette vapaaehtoisia, jotka ovat ilmoittautuneet kulkemaan ensimmäisinä. Jokainen teistä on sanonut – me olemme kuulleet rukouksenne – jokainen teistä on sanonut: "Rakas Henki, rakas Jumala, teen mitä tahansa voidakseni palvella. Luovun mistä tahansa. Luovun mistä tahansa ja olen mitä tahansa Kaiken Mitä On hyväksi." Siksi te istutte täällä (ja luette näitä viestejä) ympärillänne kymmeniä tuhansia entiteettejä, jotka ovat tulleet paikalle yksinkertaisesti sanoakseen "kiitos." Rakastamme teitä syvästi. Yksikään teistä ei ole koskaan yksin.

Ja niin se on.


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre", joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 70,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vieressänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

.