"Două Pământuri"

Prezentat Cercului Crimson
pe 11 decembrie 1999


Tobias:

Și așa este, dragii mei prieteni,
că ne adunăm aici, cu voi, în cercul vostru din această seară. Am fost în așteptarea acestui moment în care familia noastră se adună din nou, deoarece pare ca și cum a fost cu mult timp în urmă când ne-am adunat împreună în grup.

Sunt multe informații de relatat în această seară. Veți auzi multe cuvinte, veți vedea multe imagini, prietenii mei, dar, mai presus de toate, este energia care este importantă aici. Dacă adormiți în timpul acestei discuții, nu veți pierde nimic, deoarece este vorba de energia ce este transmisă - energia iubirii, energia împlinirii - este aici în această seară.

Acum, înainte de a intra în discuțiile din această seară, eu Tobias, voi vorbi prin prietenul nostru Cauldre, iar în timp ce vom face asta vom lucra cu toate entitățile care vin acum să ajusteze energiile de aici. Noi îi numim "țesători", deoarece se află aici pentru a contopi dimensiunile, pentru a aduce lumile noastre împreună. Ei sunt aici pentru a ajuta la crearea acestui nou spațiu în care ne aflăm. Înainte, am spus în atât de multe channel-uri, că energia care este creată aici, când umanul se îmbină cu Spiritul, când oamenii își deschid inimile până la a permite energiei sacre să intre, este energia nouă, energia în care intrați în vremurile voastre noi. Așa încât, îi chemăm pe "țesători" acum pentru a-și face munca. Facem apel la fiecare înger uman care stă aici, să vă deschideți pur și simplu și să permiteți această oportunitate, să permiteți această contopire.
 
Acum, în timp ce îngerul Bill (Austin) vorbea înainte (în timpul meditației) despre locul numit Stonehenge, în urma cu o mie de ani, cei care au fost acolo, cei care finalizau energia acelui timp pentru a face loc noului timp, ființele care s-au adunat în jur, fie că se aflau în acel loc geografic specific, fie că erau conectate prin inimă, acești oameni care au susținut energia au pregătit-o pentru al doilea mileniu. Aceasta, prieteni, înseamnă (că ați fost) voi și alții care reprezintă familia. Așadar, dacă a existat un sentiment familiar pentru acea călătorie, a fost pentru că fiecare dintre voi ați fost acolo și fiecare dintre voi știa la acel moment, când Spiritul a întrebat dacă v-ați întoarce peste o mie de ani pentru a fi aici, adunați din nou împreună, pentru a trece bagheta energiei vechi la energia cea nouă, pentru a trece bagheta din mâna dreaptă în mâna stângă. Căci fiecare dintre voi va purta energia către această nouă epocă. Voi sunteți cei ce ați fost acolo cu o mie de ani în urmă și voi sunteți cei ce se întorc din nou. Voi sunteți într-adevăr "păzitorii" luminii.
 
Acum, multe lucruri interesante se vor întâmpla pentru voi personal, pentru voi ca grup de oameni, pentru voi ca familie și pentru voi ca planetă, în aceste zile ce vor veni.
 
În primul rând, veți vedea o rescriere interesantă a istoriei umane din ultimele două mii de ani, în timp ce vor apărea noi descoperiri. Texte antice, care au fost mult timp îngropate, sunt acum gata să iasă la suprafață. Ceea ce ați crezut că a fost istorie și ați acceptat ca realitate, se va schimba. Oh, și cu siguranță acest lucru va zgudui lumea academică, pe savanți și pe cei care au menținut energia structurată a religiilor. Vor fi controverse când aceste documente din diferite părți ale lumii vor ieși la suprafață, fiecare din ele aducând un adevăr care este conectat cu alte adevăruri ce ies la suprafață. Și va fi foarte dificil să se nege noul adevăr, adevărul din care ați venit. Aceste documente și aceste noi adevăruri vor veni în curând și aceasta va continua să se întâmple în perioada următorilor 12 ani ai timpului vostru. Acestea vor fi toate legate între ele.
 
Veți privi la aceste adevăruri și vă veți mira de istoria pe care ați învățat-o, vă veți întreba dacă nu cumva istoria care v-a fost predată de către profesorii voștri a fost greșită. Dar noi vă spunem, prietenii noștri, că nu a fost greșită istoria pe care ați învățat-o în trecut. Ce ați învățat a fost adecvat pentru acele vremuri. Dar, așa cum am spus acestui grup prin channeling, fiecare dintre voi, cei ce sunteți aici și toți cei care fac parte din familie, din alte părți ale lumii, literalmente rescrieți istoria prin depășirea provocărilor voastre și prin lumina pe care o aduceți la suprafață.
 
Nu este vorba despre faptul că ar fi greșite cărțile voastre de istorie. Ci, este vorba că voi transcendeți timpul și astfel schimbați literalmente rezultatul evenimentelor care au avut loc în trecut.
 
Priviți la ziarele voastre. Urmăriți știrile. Acestea vă vor spune că ceea ce a fost, are acum o întorsătură diferită. Și, amintiți-vă, atunci când auziți aceste lucruri în programele de televiziune și pe internet, că nu este vorba de faptul că vechea istorie este greșită. Este vorba despre faptul că ați vindecat trecutul, trecutul ce a avut loc în urmă cu o mie de ani. Voi ați schimbat istoria și energia acelui trecut.
 
Modul în care ați ieșit din viețile voastre trecute, prin traumă, furie sau răniți - mergeți înapoi acum prin munca pe care o faceți în această viață, vindecând acele vieți trecute. Schimbați literalmente cursul istoriei trecute.
 
Acum, cei care au venit aici pentru a "țese" energiile din această cameră și-au terminat munca. Dacă ați vrea să vă permiteți vouă înșivă acum, prietenii mei, să fiți în această energie sacră, contopiți cu Tot Ceea Ce Este. Aceasta este contopirea Spiritului și Umanului în unitate. Pur și simplu permiteți-vă să simțiți sacralitatea și, cu siguranță, împuternicirea în timp ce stați acum, pentru  că, într-adevăr, fiecare dintre voi este un înger. Știți asta de acum. Fiecare dintre voi ați venit aici ca ființe puternice și întotdeauna ați fost, pentru că este necesară o putere extraordinară pentru a veni din nivelurile eterice, "nivelurile cele mai înalte vibrațional", pentru a fi pe Pământ, așa cum ați făcut voi. Este nevoie de o putere extraordinară.
 
Cei care au venit pentru a "țese" energia părăsesc acum acest spațiu, pentru a ne lăsa să avem discuțiile din această seară.
 
În trecut, prietenii mei, i-am invitat în acest cerc pe cei pe care i-ați fi putut considera ghizii și îngerii voștri. Dar, după cum știți din discuțiile anterioare, ghizii și îngerii voștri s-au retras din câmpul vostru direct. Ei au făcut acest lucru ca un dar pentru iubirea care o au față de voi și pentru ca, acum, să vă preluați propriul vostru spațiu și propria voastră împuternicire. Ei au fost cu siguranță acolo în iubire, dar s-au mutat din câmpul vostru energetic direct. În această seară, cei ce vin, cei care ni se alătură în această cameră nu sunt ghizii și îngerii voștri. Nu sunt entități din viețile voastre trecute. Sunt 12 care vin să ni se alăture în această seară. Cu permisiunea voastră, ei intră în energia sacră în care suntem. Cu permisiunea voastră oferită din inimă, cei 12 avansează, iar voi îi cunoașteți sub numele de Arhangheli. Oh, da, sunt 12 aici, în seara aceasta. Sunt șapte cu care sunteți mai familiarizați, atât voi cât și cărturarii religioși. Sunt cinci care nu sunt atât de bine cunoscuți, deoarece munca lor are loc în afara energiei directe a Pământului dar, cu toate acestea, ei sunt foarte implicați în munca pe care o faceți.
 
Cei 12 sunt îngeri s-au adunat în spatele vostru, strălucind, deoarece le place să se afle în acest spațiu. Fiecare dintre ei cunoaște semnificația acestui grup, acestui moment și a voastră. Sunt șapte și cinci, prietenii mei. Înțelegeți simbolurile? Sunt șapte chakre fizice umane și cinci chakre eterice. Sunt 12 (chakre) și (tot) 12 cei care se adună aici cu noi.
 
Așa cum am spus mai înainte, de asemenea, chiar dacă aveți șapte plus cinci chakre, ele se contopesc acum într-una singură, într-un singur centru de energie. Acești arhangheli, fiecare dintre ei a avut o sarcină și un scop lucrând cu voi, fiecare dintre ei a fost un ghid pentru voi în modul vechi, iar acum, în noul vostru timp se vor unifica într-unul. Vin aici, în seara aceasta, pentru a vă simți prezența, pentru a se ​minuna de ceea ce înseamnă să tranziționezi într-o astfel de energie nouă și sacră.
 
Acum, înainte de a trece la discuțiile propriu-zise ale serii, ajungem la momentul nostru favorit. Acesta este momentul în care, cu permisiunea voastră oferită vocal sau în tăcere, însă dată din inimă, îngerii vin cu nerăbdare să vă îmbrățișeze și să vă atingă. Ei vin cu nerăbdare să vă mulțumească pentru darurile pe care le-ați dat tuturor prin întreaga voastră călătorie aici (pe Pământ). Îi vom cere prietenului nostru Cauldre, care transmite prin channel gândurile noastre, să stea în liniște pentru un moment. Pur și simplu, deschideți-vă inimile și permiteți acestor 12 (arhangheli) să vă onoreze, să vă mulțumească și să vă reamintească de prietenia profundă pe care ați avut-o întotdeauna cu ei.
 
(liniște)
 
Oh, este atât de potrivit că noul vostru mileniu are numărul doi - "are numărul de două", deoarece am spus aici, în channel-uri anterioare, există un nou loc care a fost creat. Acest nou eveniment creator nu se află DOAR la milioane de ani lumină depărtare în Univers. Voi vedeți doar o reflectare, o rezonanță a acestei noi energii pe care noi o numim a Doua Creație. A Doua Creație este energia iubirii și a speranței și energia adevărului. Munca pe care ați făcut-o aici, pe Pământ este fundația în acest loc nou. Vedeți efectele acesteia în universul și în stele voastre. Și vom vorbi mai mult despre această a Doua Creație, imediat. Dar înțelegeți că numărul este semnificativ.
 
Acum, noi i-am dat prietenului nostru Cauldre (channeler-ul) o parte din informațiile de bază pentru discuția din această seară așa încât nu va fi uluit. (chicotește) Uneori, el nu este foarte sigur de informațiile pe care le transmitem prin el, așa că tinde să le frâneze. Am petrecut ultimele săptămâni lucrând strâns cu el pentru a ne asigura că această informație va fi transmisă prin el, să ne asigurăm că el se simte confortabil cu ea. Iar acum o aducem mai departe la voi. Este simplu. Este în adevăr. Dar poate fi dificil de înțeles inițial, până când veți fi obișnuiți să lucrați cu ea.
 
Să începem:
 
Peste două zile în timpul vostru, la data de 13 decembrie 1999, pe Pământul vostru va fi o formă de măsurare. Va avea loc o formă de evaluare a energiei. Acum, voi ați trecut prin mai multe alte măsurători, prin urmare nu va fi nimic nou cu acest lucru, în ceea ce privește luarea (măsurarea) nivelului de energie. În anul 1987, a existat o (astfel de) măsurătoare și majoritatea oamenilor nu au simțit nimic în acea zi. Cei mai mulți nici măcar nu au știut că Spiritul privește la echilibrul dintre lumină și întuneric.
 
Și în această zi de 13 decembrie, majoritatea oamenilor nu vor ști că Spiritul face o nouă măsurătoare a luminii și întunericului. O nouă măsurătoare a direcției și viitorului va avea loc în acea zi. Însă această dată este foarte semnificativă pentru fiecare dintre voi de aici. Este data la care sufletul vostru, ființa voastră, întreabă în ce fel doriți să continuați. Este o măsurătoare a felului în care veți merge mai departe. Este o solicitare din partea Spiritului ce va fi emisă în acea zi, pentru fiecare dintre voi, prin întrebarea dacă sunteți gata să vă continuați călătoria. Călătoria menținerii luminii. Călătoria creării energiei noii creații.
 
Este o solicitare a Spiritului, știind profunzimea și seriozitatea care este conținută în întrebare. Pentru că noi știm și Spiritul știe cât de dificilă și singuratică poate fi călătoria umană. Știm că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi.
 
Această măsurare a energiei va fi făcută pentru Pământ, în general, și pentru fiecare ființă umană. Și, din nou, aceștia pot să nu fie conștienți de faptul că acesta este un punct important de tranziție. Ne amuză faptul că toată concentrarea a fost plasată pe Y2K (n.tr. Y de la Year/An și 2K de la 2000), tranziția din calendarul vostru. Acest lucru a fost potrivit, pentru ca măsurarea să aibă loc în liniște. Măsurarea are loc discret.
 
Prietenii mei, să știți și să înțelegeți că această zi este semnificativă, deoarece reprezintă punctul jumătății distanței energetice dintre măsurarea efectuată în 1987 și măsurarea finală care este proiectată să fie în anul 2012. Spunem că acesta este un punct energetic pentru jumătatea distanței. Până acum, conform profețiilor vechi, pământul vostru ar fi fost mai mult în ruine. Măsurătoarea va fi făcută în acest moment pentru a determina cum să mergem mai departe. Dar, după cum știți, datorită iubirii și intenției ființelor umane care sunt pe pământ, acesta nu este în ruine. Pământul arată foarte sănătos acum.
 
Priviți în jurul vostru la economiile lumii. Priviți la marile invenții care au loc în medicină, în comunicații și în multe alte domenii. Priviți la pacea care este în cele mai multe locuri de pe pământul vostru. Priviți la abundența din viețile voastre de acum. Acest lucru nu a fost profețit să fie (așa) în acest moment.
 
Ar fi fost mici grupuri de oameni rămase pe pământ în vechea istorie. Ei ar fi dus mai departe lucrarea noii civilizații. Dar iată-vă aici. Iată-vă aici.
 
Acum, având în vedere că va fi făcută și accesată această măsurătoare, vor avea loc și ajustările corespunzătoare ale rețelelor (energetice) - pe baza acestei măsurători - și vor fi multe lucruri care se vor întâmpla. Vom încerca să vă explicăm.
 
Într-un sens, prietenii mei, puteți privi la ea ca fiind începutul separării realităților de pe Pământ. Pământul se va muta în două realități diferite, ce vor exista împreună una lângă alta. Două adevăruri diferite trăind unul lângă altul, împreună. Aceasta va fi ca și cum ar fi un răsărit și un apus de soare ce apar simultan. Se va simți ciudat dacă nu sunteți pregătiți pentru asta. Se va simți cel puțin inconfortabil. Dar voi și alți lucrători în lumină, care ați lucrat mult la transmutarea energiei și la noi înțelegeri, veți ști ce se întâmplă.
 
În mod literal, după ce măsurarea energiei va avea loc, vă puteți imagina două pământuri diferite, ce apar unul lângă altul, împreună. Ele vor fi în același spațiu, dar vor fi diferite. Va fi pământul noii energii, pentru cei care sunt dispuși - sau pentru cei care au făcut saltul peste prăpastie (Tobias se referă la un channel anterior - Plecarea Ghizilor - despre prăpastia spirituală) - care sunt dispuși să meargă într-un loc al iubirii și care sunt dispuși să fie pionierii noii energii.
 
Noul Pământ va avea o energie pentru cei ce și-au eliberat karma. Poate că mai sunt unele reziduuri rămase, dar ei și-au eliberat karma. Și-au rescris istoria.
 
Acest nou Pământ va avea asociate atribuite energetice diferite, față de cealaltă lume care va trăi alături. Iar noi suntem aici pentru a vă spune, dragi prieteni, că voi și alți lucrători în lumină, care pășesc pe acest pământ al noii energii, veți exista alături de alții, ce au ales din motive karmice să nu pășească pe el. Aceștia vor trăi într-o altă realitate sau într-un adevăr separat, alături de voi. Veți lucra cu ei, veți vorbi cu ei, veți trece pe lângă ei pe stradă, la teatru și la jocurile cu mingea. Dar veți trăi în două lumi diferite! Energiile voastre vor fi diferite de energiile lor.
 
Așa cum am spus, acest lucru poate fi inconfortabil la început. Este posibil să simțiți acea atracție energetică sau tragere de a fi din nou în acel spațiu vechi. Dar nu trebuie să vă faceți griji că veți fi trași înapoi în vechi. Energiile voastre, rețelele Pământului și realitatea în care trăiți va fi diferită. Acestea nu vor permite ca voi să fiți trași înapoi.
 
Pentru cei care nu merg mai departe în această lume a noii energii, ce există alături de lumea energiei vechi, vă rugăm să-i onorați pe fiecare dintre ei. Vă rugăm să înțelegeți că aceștia sunt încă pe calea și înțelegerea lor, iar acest lucru este potrivit. Este cu adevărat adecvat ca unii să rămână în energia veche, deoarece, de asemenea, ei continuă să fie o ancoră a energiei. Nu este potrivit ca voi toți să treceți în noua energie, în acest moment, deoarece aceasta ar duce la un dezechilibru. Așadar, există cei care sunt de acord să rămână în energia veche pentru a continua să o echilibreze și să o ancoreze.
 
Două lumi, una lângă alta. Două realități coexistând împreună. Una neștiind că cealaltă s-a schimbat. Una neînțelegând că există două lumi. Lumea cealaltă, a noii energii, fiind binecuvântată cu o mare înțelegere, dar, cu toate acestea, cu o mare responsabilitate. Responsabilitatea de a-i ghida pe cei ce caută ajutorul vostru pentru a trece prin acel tunel, pentru a elibera tot ce nu le mai servește. Cei ce își vor schimba cărțile de istorie, de asemenea, pentru a fi în realitatea voastră.
 
Măsurătoarea are loc peste două zile din timpul vostru (13 decembrie 1999). Împărtășim acestea cu voi, pentru că voi veți începe să simțiți o intensitate pe care nu ați mai simțit-o încă. O schimbare adevărată, o schimbare pentru care ați fost neliniștiți și pentru care ați avut unele viziuni anticipate. Dar aceasta va fi o schimbare adevărată. Nu va exista nicio îndoială legată de asta, în mintea voastră, privind ceea ce se întâmplă. Veți fi capabili să simțiți literalmente Pământul - energiile Pământului - cum devine două (Pământuri) în loc de unul. Veți fi capabili să vedeți cum se întâmplă marea separare.
 
Unele dintre aceste lucruri vă pot aduce întristare. Unele v-ar putea aduce melancolie. Despre unele  poate veți dori să strigați la prieteni și familie, pentru a le spune ce se întâmplă, pentru a-i aduce în lumea energiei noi. Înțelegeți adecvarea (atributul potrivit) acestei schimbări din acest moment. Veți vedea, de asemenea, dovezi ale ei în schimbările Pământului, ce vor începe să apară acum, mult mai rapid.
 
Vă rugăm să urmăriți știrile pentru a vedea schimbările care vor începe să aibă loc. Din nou, cei mai mulți dintre oameni nu vor fi atât de conștienți de ceea ce se întâmplă. Ei nu vor înțelege implicațiile unor SERII de evenimente ce vor avea loc. Fiecare eveniment separat poate nu va părea mare, dar atunci când conectați punctele împreună și priviți la seriile de evenimente ce vor avea loc, veți începe să vedeți despre ce vorbim.
 
Vor fi ajustări - ajustări considerabile - ce vor avea loc în rețelele magnetice ale pământului vostru, ce vor provoca un anumit disconfort fizic și, cu siguranță, un dezechilibru emoțional. Veți putea vedea întâmplându-se literalmente aceste lucruri dacă schițați/trasați intensitatea câmpului magnetic al pământului și mișcarea polilor magnetici. (n.tr. din acest moment) Astfel, veți putea vedea schimbările ce vor avea loc după data de 13 decembrie, 1999. Din nou, acesta este punctul de la jumătatea distanței dintre măsurătoarea majoră ce a fost făcută în anul 1987 și încheierea acestei perioade de timp, în anul vostru 2012.
 
Acesta este momentul divizării, așa cum l-am putea numi. Este momentul în care Pământul devine două Pământuri. Iar acest lucru este adecvat deoarece, în viitorul vostru, după ceea ce este proiectat a fi anul 2012 - un moment de schimbare cuantică - vor exista două Pământuri iar ele nu vor mai fi alăturate/unul lângă altul. Ele nu vor fi în același spațiu împreună. Vor fi două după această dată (2012). Această dată, după cum știți, nu este fixă. Este pur și simplu un punct din viitor care contează. Schimbarea finală ar putea avea loc înainte de această dată, încă din anul 2007. Dar pentru acum, pur si simplu spunem că ne aflăm la punctul de la jumătatea distanței.
 
La scurt timp după măsurătoarea din 13 decembrie, va avea loc un eveniment astrologic foarte puternic. Este un eveniment care a fost planificat cu mulți eoni în urmă. Aceasta este o aliniere distinctă a planetelor din luna a cincea a noului mileniu. Scopul acestui eveniment este de a aduce (aici) energie nouă. Este o energie a reînnoirii. Este o energie a resurselor. Ideea de bază este că aceasta este o energie a împuternicirii, care vine în luna a cincea (anul 2000).
 
Acum, acest eveniment s-a aliniat într-o lungă, lungă perioadă a timpului vostru. Și, din nou, a fost presupus de către profeții voștri că Pământul, așa cum îl cunoașteți, nu ar mai exista. Că vor fi doar mici grupuri de oameni care vor rămâne după curățarea majoră. Această aliniere planetară din luna a cincea ar aduce noi energii pentru construirea unei noi rase umane.
 
Din nou, prietenii mei, Pământul este diferit. Nu a fost nevoie de distrugere și haos pe Pământ. Nivelul vibrației a fost ridicat, astfel încât această energie care vine să poată fi utilizată de voi și de toți oamenii. Este energia noii împuterniciri.
 
Prin urmare, dacă puteți vedea graficul evenimentelor care urmează să se petreacă, peste două zile are loc măsurătoarea și începutul separării. În circa cinci luni, o nouă împuternicire va veni la fiecare dintre voi. Iar apoi, lucrurile vor începe să se întâmple cu adevărat! (chicotește).
 
Noi aducem acestea acum pentru voi, la un nivel personal. Împărtășim cu voi ce puteți face acum în viețile voastre, ca oameni, pentru că fiecare dintre voi ați pus întrebarea: "Spirit, ce ar trebui să știu eu și ce ar trebui să fac?"
 
Vă vom da un fel de răspuns, la care s-ar putea să nu vă așteptați, totuși, (vă invităm să) priviți la simplitatea și adevărul din acest răspuns. Pentru a vă ajuta să vă explicați acest lucru, vă oferim două scenarii.
 
Primul este scenariul lumii energiei vechi. În lumea vechii energii se face/pregătește un film. Este un film simplu. Este vorba despre un om care pedalează pe o bicicletă prin întreaga țară, trecând prin diverse experiențe. Acest om nu are nicio hartă la el, ci pur și simplu merge pe drumuri încoace și încolo. El are multe experiențe de-a lungul drumului. Dar trebuie să fie pe bicicletă în fiecare dimineață să o conducă, să se lupte cu vânturile, cu soarele și cu elementele naturii și trebuie să se mai ocupe și de traficul de pe drum. Iar acest lucru este dificil și mușchii umani dor. Omul trebuie să se oprească pentru a mânca și pentru a se odihni. Este o călătorie dificilă.
 
Oh, există multe binecuvântări, dar este o călătorie dificilă. Noi folosim metafora bicicletei, deoarece nu este atât de simplu ca a te sui în mașină, a învârti cheia și a apăsa pedala de accelerație. Nu, până acum, călătoria ființei umane a constat în a pedala, a urma o cale și a încerca să înțeleagă încotro să meargă fără o hartă și fără să știe (unde se îndreaptă). "Avântându-se" în experiență.
 
Și apoi, există omul din energia nouă, care se mută pe acest nou Pământ, după ce această măsurătoare va fi făcută. Iar în acest scenariu al filmului despre omul pe bicicletă, atât omul cât și bicicleta nu se mișcă. Par a pluti și a fi în echilibru în mod misterios. Fundalul se mișcă, dar nu și omul pe bicicletă.
 
Acum, pentru toți ceilalți care vor vedea acest film mai târziu, VA PĂREA că omul din noua energie pedalează și că face bicicleta să se miște. Dar nu este așa. FUNDALUL se mișcă.
 
Povestea de aici este simplă, prietenii mei. Vă veți muta într-o energie în care nu va fi nevoie să pedalați, în care nu va fi nevoie să "înțelegeți" ce să faceți în continuare. O energie în care nu va fi nevoie să vă luptați în propria voastră minte cu "ceea ce ar trebui să știți" sau cu "ceea ce ar trebui să faceți", pentru că (acest lucru) va veni la voi. Veți fi într-un loc al grației, al păcii și al împuternicirii. PEISAJUL (decorul) se va schimba. Va veni la voi, așa cum va fi potrivit. Drumul pe care veți fi nu va fi un simplu drum bi-dimensional. Peisajul (decorul) va fi multi-dimensional și se va schimba în mod constant de jur-împrejurul vostru. Voi trebuie doar să fiți în Momentul Prezent. Nu trebuie să vă îngrijorați unde ar trebui să fiți sau ce ar trebui să faceți mai departe. Pentru că atunci când stați liniștiți pe bicicleta voastră, veți ajunge la cunoașterea că toate lucrurile sunt așa cum trebuie să fie. Că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu următoarea experiență, pentru că va fi atrasă către voi din mărețele potențiale. Din alegerile care sunt acolo, "fundalul" nou adecvat va fi adus la voi.
 
Nu va trebui să vă stresați în privința plăților legate de casele voastre dacă stați liniștiți pe bicicletă. Nu va trebui să vă îngrijorați de modul în care ar trebui să fie slujba/serviciul vostru, deoarece slujba potrivită va veni la voi. Decorul se deplasează - mediul se schimbă - voi nu.
 
Acest lucru poate părea un pic inconfortabil la început, pentru că vă veți trezi chiar mâine dimineață și veți dori să știți ce ar trebui să faceți. Pur și simplu stați pe bicicletă! Oh, vă faceți griji că bicicleta se va răsturna fără ca voi să pedalați și să munciți. Să știți, prietenii mei, că sunteți niște oameni împuterniciți și că bicicleta se va echilibra de la sine. Să știți și să aveți încredere în inima voastră că noul fundal va fi adus.
 
Ce înseamnă asta? Înseamnă că oamenii vor veni la voi în moduri sincronistice care nu s-au mai întâmplat niciodată înainte. Vor veni la voi atunci când va fi timpul potrivit pentru ei de a fi vindecați și atunci când va veni timpul ca ei să treacă din lumea energiei vechi în cea nouă.
 
Toate lucrurile de care veți avea nevoie vor fi aduse la voi. Bicicleta va rămâne la fel; fundalul se va schimba. Nu va fi nevoie să vă temeți dacă ați fost buni sau răi sau care este echilibrul dintre lumina și întunericul vostru. Ați trecut prin toate acestea și v-ați eliberat karma cu adevărat. V-ați rescris istoria. Există încă reziduuri de karmă, care sunt acolo, dar stați într-un loc al iubirii pe bicicleta voastră - într-un loc al încrederii - și priviți ce se întâmplă. Veți fi uimiți. Va fi o antiteză față de modul în care și-au trăit oamenii viața până acum. Pentru că în fiecare zi ei merg obosiți afară cu bicicleta, se luptă pe dealuri și se întreabă ce urmează, se tem de ceea ce se ascunde în copaci și tufișuri și se întreabă când vor avea o pană de cauciuc.
 
Aceasta este calea omului din energia veche. Voi definiți calea omului din energia nouă. Prin încrederea voastră în Sine și Spirit, voi veți crea această nouă cale. Veți fi uimiți de ceea ce se întâmplă atunci când stați liniștiți și permiteți acestor lucruri potrivite să vină la voi. Chiar și atunci când intelectul vostru vă spune că aceasta nu este calea pe care să mergeți "atunci când vă trimite semnale de pericol", pur și simplu respirați profund și eliberați, cunoscându-vă și având încredere în sacralitatea voastră.
 
Nu am fi împărtășit acest lucru cu voi dacă nu ar fi adevărat. Ghizii voștri nu s-ar fi retras din energia voastră directă dacă nu ar fi fost momentul pentru fiecare dintre voi; dacă măsurătoarea nu ar fi făcută în acest moment; dacă nu ar fi fost oportun să începeți noua călatorie; dacă nu ar fi existat un grup al familiei lucrătorilor în lumină care este gata să înceapă experimentarea atributelor noii energii.
 
Va părea ciudat la început să fiți pur și simplu liniștiți. Veți dori să controlați lucrurile. Poate că vă va fi frică. Veți crede că ar trebui să faceți ceva, dar, prietenii mei, voi FACEȚI ceva. Și veți începe să înțelegeți că, în timp ce stați pe bicicletă și permiteți, toate lucrurile vor veni la voi. Și, pe măsură ce ele vin la voi, veți ști ce să faceți cu ele. Când ființa umană vine la voi și spune că suferă și că nu mai poate continua așa în forma fizică, veți ști ce să le spuneți. Veți ști ce este potrivit. Aceasta va veni dintr-un loc din voi care este cel mai mare adevăr și cea mai mare lumină. Și aproape că vă va doborî din picioare pentru a vedea cine sunteți! Veți fi uimiți de ceea ce iese din gura voastră și din inima voastră! Va fi nevoie doar de "permitere" și de "a fi" pentru ca acest lucru să se întâmple.
 
Aceleași energii și informații pe care vi le dăm vouă în această seară sunt oferite și altora din întreaga voastră lume. Există modalități de a explica aceleași informații, anume că a VENIT timpul. Fiecare dintre voi ați trecut prin atât de multe lupte/zbuciumări de-a lungul vieților voastre. Fiecare dintre voi de aici are puterea intenției care creează noi universuri. Ați avut puterea intenției de a fi într-un loc al iubirii pentru a depăși provocările, pentru a lupta cu ceea ce a fost mai întunecat, cele mai întunecate bătălii și de a rămâne aici pentru a merge mai departe și de a fi parte a evenimentului pe care l-ați așteptat.
 
Este timpul pentru măsurători. Este începutul a două lumi, în mod simultan. Este alinierea planetelor pentru a asigura adevărata împuternicire. Așadar, acesta este modul nostru simplu de a spune, "Timpul vostru este aici, acum." Dacă nu sunteți siguri de nimic din toate acestea, priviți la evenimentele din știrile următoarelor zile, săptămâni și luni pentru a vedea ce se întâmplă, pentru a vedea despre ceea ce vorbim (acum).
 
Ceea ce se întâmplă cu adevărat, prietenii mei, "ceea ce se întâmplă cu adevărat" este că fiecare dintre voi a venit aici cu energia iubirii, cu energia Christică strălucind și luminând în interiorul vostru pentru a CREA această lume. Ați venit pe Pământ și ați devenit ființe fizice. Ați devenit ferecați în densitatea Pământului și v-ați împărtășit vibrația cu Mama Pământ, în mod intenționat. Ați venit să fiți ființe din materie și soliditate. Ați trecut cu un scop prin evenimente întunecate în viețile voastre.
 
Ați trecut prin aceste evenimente la alegerea voastră, având înțelegerea luminii și a întunericului.
 
Dar această lumină Christică pe care ați purtat-o cu voi, ați ascuns-o, de asemenea, pentru a o proteja adânc în conștiința voastră. Trebuia să fie protejată. Îngerul care sunteți a protejat lumina Christică din interior. Această lumină Christică trebuia să fie ascunsă până la momentul potrivit.
 
Vă întrebați ce ați căutat și ce v-a lipsit. Vă întrebați despre sufletele voastre pereche. Vă întrebați despre adevărata voastră iubire. Vă mirați de ce nu vă simțiți întregi. Este pentru că ați ascuns - intenționat - această lumină Christică în conștiința voastră. Ați protejat-o așa cum părintele își protejază copilul. Iar, acum, pentru că ați trecut prin ciclurile vieții, acum că ați părăsit roata karmică, acum când energiile planetei și ale conștiinței de masă umane - și când, în mod special, propria voastră energie este adecvată - această lumină Christică, pe care o purtați, este gata să iasă la suprafață. Îngrijiți-o ca pe un copil. Asigurați-vă Sinele că sunteți în siguranță și sunteți protejați. Asigurați-vă Sinele că vă aflați în cel mai măreț loc al încrederii și grației împreună cu Spiritul, iar că aceasta nu-i va face niciun rău luminii voastre Christice, copilului vostru Christic. Deoarece acesta dorește să se nască din nou.
 
Aceste metafore sunt puternice, prietenii mei. Lumina Christică din voi dorește să fie născută din nou. De aceea ați simțit lucrurile prin care ați trecut, în special în ultimele luni. Aceasta este cauza disconfortului (pe care l-ați avut). Aceasta este cauza durerilor din ființa voastră.
 
Peste două zile de acum este măsurătoarea. Peste două zile, de acum încolo, veți pleca. Veți părăsi Pământul vechi.
 
Și așa este.Tobias, din Consiliul Crimson, este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit "Cauldre", din Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a lui Tobit, poate fi găsită pe site-ul web al Cercului Crimson, la www.crimsoncircle.com. Materialele lui Tobias au fost oferite gratuit, pentru Lucrătorii în Lumină și Shaumbra din toată lumea, începând din luna August 1999, momentul  în care Tobias a spus că umanitatea a depășit potențialul distrugerii și a intrat în Noua Energie.
 
Cercul Crimson este o rețea globală a îngerilor umani, care sunt printre primii ce tranzitează în Energia Nouă. În timp ce experimentează bucuria și provocările stării de ascensiune, ei ajută și alți oameni (ce se află) în călătoria lor, prin împărtășire, sprijin și ghidare. Peste 70.000 de vizitatori accesează pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună, pentru a citi ultimele materiale și pentru a discuta despre experiențele lor proprii.
 
Cercul Crimson se întâlnește lunar în zona Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informații prin Geoffrey Hoppe. Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise publicului. Cercul Crimson își primește abundența proprie din iubirea deschisă și donațiile Shaumbrei din toată lumea.
 
Scopul principal al Cercului Crimson este de a servi (prin membrii săi) drept ghizi umani și profesori pentru cei ce merg pe calea trezirii spirituale interioare. Aceasta nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii către ușa voastră, datorită compasiunii și grijii voastre. Veți ști ce să faceți și ce să-i învățați în acel moment, când o ființă umană unică și prețioasă, ce este pregătită să pornească în călătoria peste Podul de Săbii, va veni la voi.
 
Dacă citiți acest material și simțiți adevărul și conectarea, sunteți cu adevărat Shaumbra. Sunteți un învățător și un ghid uman. Permiteți seminței divinității să înflorească în interiorul vostru, în acest moment și în toate timpurile care vin. Nu sunteți niciodată singuri, pentru că există o familie în jurul lumii și  îngeri în tărâmurile din jurul vostru.
 
Vă rugăm să distribuiți aceste texte, în mod ne-comercial, gratuit. Vă rugăm să includeți informația în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte moduri de utilizare trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
 
© Copyright ©2000 Geoffrey Hoppe A., P.O. Box 7328, Golden, CO Statele Unite ale Americii.Toate drepturile rezervate.
 
 
(Traducere Carmen Rivalet, revizuire Mirela Ghenea)