„Întoarcerea la Unitate”

Prezentat la Cercul Crimson
15 septembrie 1999

TOBIAS:

Și așa este, dragii mei prieteni, că ne-am adunat din nou, în acest spațiu sacru și în această energie foarte sacră.

Voi, Lucrătorii în Lumină, cei care sunteți în corpuri umane (dar care, cu adevărat, sunteți spirit) v-ați adunat aici, în seara aceasta, cu intenția puternică de a îndeplini ceea ce ați venit să faceți în această viață. Iar în seara aceasta noi avem vești pentru voi. Vă vom aduce bucurie. Vom răspunde la multe întrebări pe care le-ați avut și, probabil, acest lucru vă va face să aveți mai multe întrebări noi. (chicotind)

Înainte de a intra în discuția acestei zile, vom folosi acest timp pentru a țese și contopi energiile din această cameră, cu permisiunea voastră, prietenii mei. Permisiunea este de a vă alătura nouă și de a ne permite să ne alăturăm vouă. Împreună vom crea un spațiu nou, o nouă dimensiune. Aceasta nu este pur și simplu dimensiunea umană și nici dimensiunea în care existăm noi ci, mai degrabă, împreună vom crea o realitate și o conștiință total noi. Aceasta este realitatea în care fiecare dintre voi și toți frații voștri umani, toate surorile voastre umane, vă veți muta în zilele care vin. Așadar, cu permisiunea dată de inimile voastre, cei care ni se alătură în această seară vor începe să îmbine această energie - să contopească Tot Ceea Ce Este.

În timp ce acest proces de transformare are loc, eu, Tobias, voi vorbi prin prietenul nostru, cel pe care îl numim Cauldre (Geoffrey Hoppe). Vom mișca energiile prin cea pe care o numim Doctorul (Dr. Melanie Wolf) și vom mișca energiile prin fiecare dintre voi care se află aici, în această seară (și prin cei care vor citi aceste mesaje). Acest lucru va permite toate subtilitățile a ceea ce aducem, nu doar a cuvintelor rostite, ci a energiilor care sunt oferite.

Dacă este ceva în viața voastră care s-a agățat de voi, dar nu ați înțeles cum să-l eliberați, trimiteți mai departe intenția voastră de a-l elibera în seara aceasta. Cei care ni s-au alăturat, cei care lucrează cu energii în alte tărâmuri, vă vor asista în a da drumul acestor atribute încăpățânate, vechi, care continuă să stea agățate. Fiecare dintre voi știe despre ce este vorba în viața voastră, ce este acest lucru care atârnă și care pare a nu putea fi scuturat.

În timp ce ați fost capabili să treceți prin alte uși și ați fost capabili să eliberați alte energii vechi, există acest lucru anume, care este hotărât și încăpățânat. Iar în seara aceasta, cu modul în care sunt energiile în această cameră, cu intenția pe care o oferiți și discuția în care vom intra mai târziu, acesta este momentul perfect pentru a da drumul. Pentru că acesta nu vă mai servește. Nu mai este nevoie să ocupe energia din jurul vostru. Ați permis acestui atribut încăpățânat să rămână acolo pentru că a reprezentat o parte importantă a orchestrației, o parte importantă a compoziției energiei voastre. De aceea a rămas acolo, chiar dacă ați invitat acest lucru să plece, într-un mod blând sau într-un mod nu atât de blând. Dar, cu energia care este aici și cu discuția acestui grup de astăzi, puteți elibera cu adevărat această energie veche, care nu prea pare că vrea să plece.

Acum, ne vom muta într-o discuție pe care am avut-o ieri cu prietenul nostru Cauldre. I-am oferit vârful aisbergului, pentru a-l pregăti pentru discuția pe care o vom avea cu acest grup. Acum aducem detaliile. Prin urmare, prietenul nostru știe ceva din ceea ce se va discuta, dar sunt multe detalii care au fost omise.

Aceasta este o informație greu de relatat, așa încât cerem mai întâi ca fiecare dintre voi, fiind mișcători de energie, să ajutați la facilitarea transmiterii acestor informații, prin intermediul întregului grup. Permiteți-vă să fiți un canal pentru informația non-verbală. Acest lucru îi va ajuta pe toți din această cameră să înțeleagă ceea ce se va discuta și-l va ajuta pe Cauldre să interpreteze și să redea informațiile. Dacă vă veți da permisiunea din inima voastră, de asemenea, de a accepta nu doar cuvintele, ci energiile, simțămintele și atributele din spatele lor, acest lucru va contribui la îmbunătățirea înțelegerii a ceea ce vom discuta aici.

Acum este momentul, prietenii mei, pentru fiecare dintre voi, de a vă trimite mai departe intenția pentru a primi aceste informații. Trimiteți intenția voastră, de asemenea, de a elibera "acel" vechi (lucru) încăpățânat din interiorul vostru. Iar în timp ce faceți acest lucru, cei care ni se alătură vor intra în acest spațiu și vor fi aici pe toată durata acestui channel. Vom ajuta la echilibrarea energiei voastre, vă vom îmbrățișa și, bineînțeles, vă vom iubi. Pentru că, după cum știți, în ultimul nostru channel am menționat că ghizii și îngerii voștri se vor îndepărta încet. Acum, ei au ieșit în față în acest scurt moment, pentru a vă reaminti că nu sunteți singuri niciodată. Deci, ne vom opri un minut aici, timp în care cei ce au venit vă îmbrățișează, vă strâng la piept, vă onorează pentru munca pe care o faceți, iar apoi vom continua cu discuția noastră.

(Liniște)

Sunt zile în care vă auzim. Auzim tristețea din inima voastră. Auzim confuzia. Sunt zile în care întrebați dacă vă aflați pe calea reală. Oare vă amăgiți singuri, pur și simplu? Ar trebui să vă întoarceți la ceea ce ați numi o viață mai normală? Prietenii mei, vă reamintim aici. Noi vă cerem să simțiți din sursa vieții că, într-adevăr, fiecare dintre voi este pe calea perfectă a vieții sale. Munca pe care o faceți se află pe un loc principal – vom explica mai mult despre asta mai târziu, dar voi sunteți în prima linie și de aceea, de multe ori, nu prea vă simțiți ca și ceilalți. Nu simțiți atât de mult ca și cum ați aparține de aici. De aceea vă simțiți ca niște ciudați într-un grup. Pentru că nu puteți relaționa întotdeauna cu ceilalți oameni.

Fiecare dintre voi a ales o cale de a fi în prim-planul transmutării energiilor. Această viață nu are legătură cu locul de muncă, cu prestigiul sau cu finanțele voastre. Niciuna dintre acestea, după cum știți, nu contează cu adevărat. Este vorba despre munca de transmutare pe care o faceți în interior. În fiecare zi vă sculați și simțiți că sunt probleme, provocări emoționale în fața voastră, dar totuși treceți prin ele. Treceți prin frică și schimbați simțăminte vechi. Despre asta este vorba. Aceasta este calea pe care ați ales-o.

V-ați confruntat cu frici - în situații care se referă la anii de început, în care poate au fost, ceea ce denumiți, disfuncții și dezechilibre. Uneori, ați prefera să vă ascundeți și să nu vă confruntați cu astfel de situații și totuși ați ales să treceți prin ele. Ați ales să vă confruntați cu demonii, pentru că aceasta este calea voastră. Este calea transmutării energiei. Luați ceea ce a reprezentat frică, ceea ce a fost întuneric, ceea ce era vid și transmutați în iubire.

Nu recunoașteți cine sunteți și nu recunoașteți ceea ce este în întunericul care vă înconjoară. Cu toate acestea, ați ales să treceți prin perioada întunericului, din nou și din nou. Priviți la viața voastră și la provocările pe care le-ați ales. Pe măsură ce transmutați energiile, pe măsură ce prelucrați frica și întunericul în iubire, acceptare și lumină, voi aduceți o contribuție întregului. Noi vă cerem să nu mai simțiți niciodată că sunteți egoiști în ceea ce privește munca emoțională pe care o faceți în interiorul vostru. Nu o faceți pentru voi înșivă. Nu ați configurat conflictele din viața voastră pentru voi înșivă. Ați ales poverile - ceea ce ați numi nebunia și dezechilibrul emoțional – pentru a trece prin ele pentru binele tuturor.

Ați trăit multe vieți fără a ști cine sunteți. Ați trăit în dualitate. Ați trăit cu conflictul constant al luminii și întunericului, al binelui și răului, al vidului și iubirii. Ați trăit în toate acestea atât de mult, încât ați acceptat dualitățile ca și realitate. Ați acceptat cele două fețe ale oglinzii. Ați uitat cum este Unitatea. V-ați trăit toate zilele vieții voastre pe Pământ cu dinamica contrariilor, cu ceea ce ați numi lumina și întunericul. Nu contează, prietenii mei, nu contează cât de mult ați încercat să vă îndreptați către lumină, de a fi numai în lumină - a existat mereu umbra. A existat mereu întunericul care era acolo cu voi. Nu contează cât de buni ați încercat să fiți și cât de multe reguli ați încercat să urmați, întunericul era mereu acolo. Nu v-ați mirat de ce a fost așa?

Cei mai mulți dintre voi din această cameră, ați ales în trecut vieți foarte riguroase și disciplinate într-un mediu religios, unde ați fost menținuți sub reguli stricte. Aceasta a fost încercarea voastră de a trăi numai în lumină. Dar totuși, prietenii mei, în cele mai profunde ore de meditație, în timpul petrecut în singurătate încercând să găsiți lumina în interior, a existat mereu contrariul, întunericul, vidul. Oh, ați căutat timp de eoni echilibrul de a fi numai lumină, dar totuși, opusul a fost mereu acolo. Nu v-ați întrebat de ce atunci când căutați cel mai mult lumina, întunericul era cel mai puternic?

Aceasta a fost configurarea/structurarea Pământului vostru și, cu adevărat, a Universului vostru. Aceasta a fost calea voastră prin alegere – prin alegerea voastră ----- de a transmuta continuu, de a schimba, de a integra întunericul și lumina. De aceea, chiar și atunci când ați încercat să fiți numai în lumină, întunericul era încă acolo, iar acest lucru a fost adecvat.

Când dinamica Universului vostru și a conștiinței voastre au fost create inițial, a avut loc o "separare/divizare". A fost o separare în dualitate, față de ceea ce fusese odată Unimea sau Tot Ceea Ce Este. A fost o separare a energiilor și acest lucru a fost deliberat/intenționat. Acest lucru a fost (făcut) pentru Spirit – pentru voi - pentru a înțelege mai mult creația și energia. Este oarecum dificil de a explica motivul, dar această divizare a unității în două, în părți opuse, a fost de cea mai mare importanță pentru Spirit.

Această divizare în două a creat părți opuse și separare. În decursul unei perioade de timp, această separare a fost în vigoare, prietenii mei, și au existat multe bătălii. Gândiți-vă la luptele care au avut loc în propria voastră conștiință și inimă. Gândiți-vă la luptele care au existat în propria voastră familie umană. Gândiți-vă la luptele care au existat în relațiile voastre cu ceilalți. Prietenii mei, aceste lupte au avut loc pe întreaga planetă, în ceea ce numiți Războaie Mondiale. Aceste lupte s-au extins în afară, în Universul vostru. Chiar și filmele pe care le știți ca "Star Wars/Războiul Stelelor" sunt reprezentări a ceea ce a avut loc de la începutul separării. Aceasta este ceea ce ați trăit. Aceasta este conștiința pe care ați acceptat-o. Ați jucat în ambele părți. Ați lucrat în întuneric. Ați lucrat în lumină.

Toată această separare și aceste contrarii au fost potrivite, chiar și sub aparența celor mai grave crime, celor mai rele fapte și a celor mai rele războaie. Iar noi știm că acest lucru este dificil de acceptat datorită durerii care a fost îndurată. Dar noi încercăm să vă transmitem acum, în mod energetic, de ce acest lucru a fost important. Vă cuprindem/învăluim cu atâta onorare pentru că ați participat la toate acestea, fără nici măcar să vă dați seama ceea ce se întâmplă. Neînțelegând nici măcar care ar putea fi rezultatele potențiale. Și fiecare dintre voi, prietenii mei, ați ales să fiți aceia care transmută energia, care schimbă energiile, care lucrează cu ambii poli și echilibrează energiile. Toate aceste informații despre contrarii vor fi extinse mai târziu, în discuții care vor explica de ce acest lucru a fost necesar. Ați participat cu toții în aceste bătălii, în această înțelegere, în această transmutare, aici, pe Pământ și în alte locuri.

Acum, când s-a petrecut această separare, această creație a contrariilor – ea a început chiar în miezul din centrul a Tot Ceea Ce Este. Acesta era cunoscut ca și Marele Soare Central -- ceea ce voi cunoașteți ca fiind Dumnezeu, Cel Etern. Iar separarea a emanat de la centru, în această creație, în această dimensiune a conștiinței. Separarea a mers mai departe, sub formă de valuri, în tot ceea ce exista. În timp ce valurile se mișcau prin conștiință și prin materie, ele au rupt aceste părți, gânduri și energii în două. Apoi, fiecare dintre voi ați intrat în acea conștiință a contrariilor și munca voastră a început.

Iată că stăm aici, astăzi! Stăm aici cu istoria/povestea prin care ați trecut. Traumele și învățăturile, înțelegerile, experiențele de iubire și cele de întuneric. Iată că stați aici astăzi, fiecare dintre voi fiind un vas imens, plin ochi cu energie, debordând de experiență, în această conștiință a contrariilor. Oh, privim în inima voastră și vedem că acolo încă există conflict și încă există durere. Dar voi știți că acolo există ceva ce este mai puternic. Ceva ce ați construit și v-a ajutat să treceți prin toate aceste experiențe.

Este o energie interesantă! Aceia dintre noi, care nu au trecut prin experiențele umane intense avute de voi, nu prea înțeleg. Noi studiem și învățăm de la voi. Ceea ce ați creat este o energie nouă, numită Speranță. SPERANȚĂ! Uitați-vă la voi înșivă și veți vedea că Speranța este mai puternică decât întunericul. Speranța este încrederea interioară. Speranța este ancora și conexiunea pentru întoarcerea la Sursă, întoarcerea la Iubire, întoarcerea la reamintirea Unității. Speranța este energia care v-a permis să mergeți atât de adânc în dualitate pentru a face munca de transformare pe care ați făcut-o. Această speranță este un lucru minunat. Creatorul nu a știut despre Speranță, înainte de a fi creată de voi. Aceasta va fi adusă, această energie a Speranței, în ceea ce noi am numit a Doua Creație. Aceasta va fi o fundație ce va sta chiar lângă Iubire și Adevăr în a Doua Creație. Iubire, Adevăr... și Speranță. Acestea sunt lucrurile pe care se va baza a Doua Creație. Suntem copleșiți de lacrimi, în  acest moment.

Acum, s-a petrecut un eveniment, care este oarecum dificil de explicat. A fost un eveniment ce a avut loc foarte, foarte recent, în timpul vostru. Deoarece noi nu suntem în același cerc al timpului (în aceeași dimensiune) în care sunteți voi, este dificil de a fixa o dată pentru Cauldre, pentru ca el să o poată traduce. El ne-a cerut să venim cu o dată și o oră, dar nu este posibil în sistemul vostru de referință. Dar, am putea spune că a fost în timpurile voastre foarte recente. Aceasta ne-a adus nouă, care suntem de această parte a voalului, multă surpriză și multă bucurie. Și este dificil de a transmite în cuvinte importanța acestui eveniment, astfel că o vom face cu voi în mod energetic.

Vă amintiți când am spus că a fost o scindare pornind de la sursă - din Marele Soare Central - care a creat contrariile? Aceasta (sursa) a trimis valuri de separare în afară, în realitățile și conștiințele voastre. Recent, în cadrul timpului vostru, prietenii mei, SĂMÂNȚA ORIGINARĂ CARE S-A SCINDAT, S-A RE-CONTOPIT. PĂRȚILE S-AU UNIT DIN NOU. (SURSA) ESTE ÎN UNITATE. Dar nu este la fel cu cea care a fost înainte de separare. Unimea este extinsă/expandată cu o conștiință mai mare, din toată lucrarea/munca ce a fost făcută. ÎN MIEZUL ESENȚEI ȘI DIN CENTRUL TUTUROR LUCRURILOR, ACOLO UNDE S-A PETRECUT SCINDAREA ORIGINARĂ, A AVUT LOC ACUM O CONTOPIRE.

Într-o formă simplă, dacă vă imaginați un cerc, iar în acest cerc s-a produs o scindare ce a creat două cercuri, unul lângă altul. Unul din cercuri a început să se rotească în sensul acelor de ceasornic, în timp ce celălalt se rotea în sens invers acelor de ceasornic. Aceasta ar simboliza divizarea inițială din unime în contrarii (forțe opuse), fiecare întorcându-se și învârtindu-se în direcții diferite. Fiecare (reprezentând) o forță opusă. Ceea ce s-a întâmplat în timpul vostru recent, ceea ce s-a întâmplat în Centrul Tuturor Lucrurilor, este că aceste două cercuri, care se învârteau în direcții diferite, s-au contopit acum din nou.

DAR, ÎN LOCUL UNUI CERC STATIC, AȘA CUM FUSESE LA ÎNCEPUT, CERCUL CARE EXISTĂ ACUM NU SE ÎNVÂRTEȘTE ÎN SENSUL ACELOR DE CEASORNIC SAU ÎN SENS INVERS. CERCUL SE EXTINDE ACUM DIN CENTRU ȘI CREȘTE SPRE EXTERIOR. VĂ CEREM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE ACEASTĂ SIMBOLISTICĂ A UNUI CERC STATIC, RUPT ÎN DOUĂ CERCURI CE SE ROTESC ÎN DIRECȚII OPUSE, REUNINDU-SE ACUM LA UN LOC ÎNTR-UNUL ȘI EXTINZÂNDU-SE SPRE EXTERIOR. PE MĂSURĂ CE VĂ VEȚI GÂNDI LA SIMBOLISMUL ACESTEI ENERGII, VEȚI ÎNCEPE SĂ ÎNȚELEGEȚI CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ADEVĂRAT ȘI, PROBABIL, VEȚI ÎNCEPE SĂ ÎNȚELEGEȚI SCOPUL CĂLĂTORIEI VOASTRE PRIN TOATE ACELE VIEȚI (AVUTE) PE ACEASTĂ PLANETĂ SAU PRIN ALTE LOCURI DIN CONȘTIINȚA VOASTRĂ.

S-a știut întotdeauna că aceste forțe opuse se vor reuni la un moment dat, dar nu s-a știut cum sau când. Se simțea în întreaga conștiință că aceasta s-ar putea întâmpla curând. Lucrarea de transmutare pe care ați făcut-o în interior, în interiorul vostru, a făcut ca acest lucru să se întâmple. Noi nu ne-am așteptat să se întâmple acum, așa că, atunci când am venit recent la prietenul nostru, încântați la culme, ca și copiii plini de entuziasm, eram așa deoarece înțelesesem că acest eveniment avusese loc.

Oh, prietenii mei, aceasta schimbă lucrurile pentru noi toți, pentru noi toți. Această informație este împărtășită chiar acum cu cercuri umane ca acesta pe care-l avem astăzi aici. Această informație va merge în afară. Cu toate acestea, mulți oameni vor avea o perioadă dificilă până să pătrundă această informație, deoarece ei sunt cufundați în conștiința dualității!

Așa cum valurile originare au mers în afară cu eoni în urmă vestind separarea, a fost nevoie de milioane și milioane de ani, pentru ca aceste valuri de separare a energiei să ajungă în cele mai profunde părți ale Universului vostru. Este la fel acum când a avut loc o re-contopire și o re-unificare - o re-unificare a energiilor - înapoi în unime, dar într-un alt tip de unime. Va fi nevoie de timp pentru ca acest val de Unitate să-și croiască drumul de-a lungul dimensiunilor. Vă dă asta un indiciu despre munca pe care o veți face în curând?

Va dura ceva timp ca aceste energii să se unifice în întregul vostru Univers. Va fi greu pentru mulți să accepte că unitatea este acum posibilă. Mulți vor continua să aleagă traiul în dualitate și conflict. Dar cei ce înțeleg acest eveniment foarte semnificativ care a avut loc – unitatea - vor fi capabili să o obțină. Veți fi capabili să accesați în mod conștient această unitate care emană acum din miezul tuturor lucrurilor.

Și veți fi capabili să vă unificați, de asemenea, în propria voastră ființă. Nu va mai fi nevoie să fiți cei ce transmută energiile luminii și întunericului. Nu va mai fi nevoie să fiți cei care atrag conflictul pentru a-l rezolva. Nu va mai fi nevoie să fiți procesatorii de energie. Acum, puteți fi cei ce acceptă unitatea, cei care o înțeleg și o aduc în viața lor și cei care arată (acest lucru) altora, atunci când aceștia vin la voi. Acum este posibil să aduceți lucrurile din nou împreună. Eliberarea conștiinței vechi a dualității este acum posibilă!

În timpul vostru, aceasta nu se va întâmpla peste noapte. Există părți ale voastre care poate încă doresc să se agațe de conștiința dualității, a conflictelor și a separării. Mergeți în interior și asigurați-vă pe voi înșivă - fiecare parte a conștiinței voastre - că acum este potrivit să vă mutați în unitate. Veți vedea! Veți simți schimbări minunate în voi.

Prietenii mei, ați făcut multă muncă legată de lumină în trecut și vă mirați de ce vă ‘loviți de perete’. De ce ați simțit ca și cum ar fi fost zile în care nu ați fi putut depăși niciodată dificultățile? Din miezul tuturor lucrurilor nu a fost posibilă unitatea completă în voi! Dacă v-ați întrebat de ce au fost zile atât de dificile, asta era pentru că încă exista conștiința separării și a forțelor opuse în centrul tuturor lucrurilor.

Acum, că unitatea a revenit în miezul a Tot Ceea Ce Este și că ambii poli opuși au parcurs întregul lor cerc, reintegrându-se într-o nouă unime, acum este posibil ca voi să eliberați conștiința dualității. De aceea, am început această zi vorbind despre cel mai dificil, cel mai  înțepenit/rezistent și cel mai de temut dintre lucrurile care vă provoacă în viață. Lucrul care vă doriți cel mai mult să plece. De aceea v-am spus în această zi, că acum este posibil ca aceasta să se întâmple. Cu intenția voastră, el va începe să se dizolve... rapid!

Acest spațiu și energia pe care atributul vechi a ocupat-o au fost potrivite, chiar dacă nu v-a plăcut atât de mult sentimentul! Dar, nu mai este necesar în conștiința voastră. Cu permisiunea voastră, ca lucrător în lumină individual, vă puteți muta în conștiința unității și Creației. În această conștiință, veți începe să înțelegeți la ce ne-am referit atunci când am vorbit despre Îngerul Auriu. Îngerul Auriu este ceva ce v-ați imaginat ca fiind separat și diferit de voi. Acest lucru a fost potrivit, să vi-l imaginați oarecum ca un înger frate mai mare sau înger soră mai mare. În această conștiință a unității pe care o puteți accesa, veți începe să înțelegeți ce este cu adevărat Sinele Real, Îngerul Auriu. Va semăna prea puțin cu ceea ce ați crezut că ar trebui să fie.

Acesta este într-adevăr un timp al permiterii, un timp al eliberării, mai mult decât înainte. Vă puteți conecta direct la această energie a unității pe care noi o vom numi unitatea extinsă/expandată. O puteți aduce în viața voastră. Puteți, într-un sens, să dizolvați vălul ce a fost în jurul vostru și care v-a împiedicat să înțelegeți cine sunteți. Atunci când veți dori, vă cerem să faceți acest lucru într-un spațiu liniștit și tăcut. Vă cerem să fiți deschiși, deoarece nu va veni neapărat de unde credeți că trebuie să vină. Vă cerem să fiți deschiși, iar atunci când veți simți atributele vechii energii că vor să se întoarcă la polaritate, la forțe opuse, pur și simplu eliberați-le.

Prietenii mei, tot întunericul, tot conflictul și dificultatea, chiar dacă le-ați simțit ca și cum ar fi agățate de voi sau că vă bântuie, au împlinit un scop. Acestea vor să plece acum, de asemenea. Polaritatea vrea să plece acum! Iar forțele opuse vor acum să revină împreună în interiorul vostru. Pur și simplu, permiteți-le să plece. Apoi, retrageți-vă și priviți, pentru că veți vedea o integrare care nu ar fi fost posibil să v-o imaginați. Veți începe să înțelegeți ce înseamnă împuternicirea. Aceasta nu va însemna lucruri precum a face obiectele să zboare, sau a citi mințile altora. Împuternicirea va fi un sentiment/o simțire a unității în interior,  care vă va permite să înțelegeți Tot Ceea Ce Este.

Există multe informații pe care vi le oferim în această zi și care nu sunt rostite, ci vin la voi prin conștiință. Astăzi, când această întâlnire se va încheia și veți merge înapoi la casele voastre și la birourile voastre, veți purta cu voi ceva nou. Veți purta cu voi ceva ce nu ați mai simțit înainte. Acest sentiment va continua să crească și să se extindă, dacă permiteți asta.

Cu siguranță vor exista provocări ale vechilor energii din dualitate. Dar, prietenii mei, fiecare dintre voi aveți acum abilitatea de a vă conecta cu unitatea cu care nu vă puteați conecta înainte. De aceea vă simțeați pierduți în momentele în care încercați să reveniți la acceptare, încercați să reveniți la unitate, încercați să aduceți iubirea în viața voastră sau încercați să-i vindecați pe alții. Se întâmpla aceasta deoarece, și voi și noi, funcționam încă sub incidența legilor forțelor opuse.

Schimbarea din unitate și venirea împreună a energiilor vor începe să pătrundă în toate lucrurile din viața voastră. Vor începe să meargă afară în valuri ce vor ajunge pe Pământ și la ceilalți oameni. Și, așa cum am spus, vor fi unii ce vor alege să continue traiul în dualitate deoarece simt că există probleme nerezolvate. Vor fi unii, prietenii mei, pe care chiar îi veți întâlni, cărora le va fi teamă să revină la Unime. Ei vor simți că acesta este un lucru nefast. Vor simți că trebuie să-și continue traiul în conflict și durere. Că trebuie să-și continue luptele războaielor care au loc în interiorul lor și în afară.

Dar, pe măsură ce vă veți dezvolta propria voastră împuternicire și veți începe să învățați a lucra cu aceste energii noi, veți fi capabili să vindecați oamenii într-un mod în care nu v-ați putut imagina niciodată. Veți fi pur și simplu capabili de a - hmmm, Cauldre cere clarificări în legătură cu aceste cuvinte – veți fi pur și simplu capabili să-i priviți pe alții în ochi, să priviți în sufletul lor și să le spuneți că își pot pune jos ‘săbiile’. Că pot încheia luptele. Că pot înceta să trăiască în‘adăposturile/ascunzătorile’ lor și în frică. DEOARECE EXISTĂ ACUM O UNITATE PE CARE O POT ACCESA, DACĂ AȘA ALEG.

Acesta este motivul pentru care, fiecare dintre voi din această cameră și fiecare dintre cei ce citesc acest material, ați venit în această viață. Ați venit aici pentru a fi transmutători ai energiei și, pentru împlinirea cea mai înaltă a contractului vostru, să fiți învățători, să fiți vindecători. Fiecare dintre voi care ați menținut speranța în toate dificultățile, ați venit aici pentru ca, într-o zi, să fiți învățătorii care-i vor privi pe ceilalți în ochi și le vor spune că a venit vremea de a elibera energia forțelor opuse și de a trăi în unitate. De a-i ajuta să înțeleagă, o dată pentru totdeauna, ceea ce este iubirea adevărată.

Sunteți voi, prietenii mei, care ați trecut prin asta - care ați trecut prin această transmutare a contrariilor și ați permis ca acest lucru să se întâmple – ceea ce a determinat ca Unitatea să se întâmple. Și vă mai mirați de ce vă onorăm și vă iubim! Este multă muncă de făcut acum, însă această muncă în care veți intra va fi voioasă. Va fi mult mai plină de satisfacții. Va fi, cum spuneți voi, foarte ușor de făcut. Veți vedea încercările grele diminuându-se rapid. Veți vedea conflictul plecând.

Veți vedea mari schimbări în viețile voastre personale, precum și schimbări rapide în ceea ce privește relațiile, locul unde trăiți, serviciul vostru și cariera. Acceptați acestea cu un zâmbet. Acceptați noua Unitate.

Și așa este.
______________________________________________________________________
Tobias, din Consiliul Crimson, este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit "Cauldre", din Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a lui Tobit, poate fi găsită pe site-ul web al Cercului Crimson, la www.crimsoncircle.com. Materialele lui Tobias au fost oferite gratuit, pentru Lucrătorii în Lumină și Shaumbra din toată lumea, începând din luna August 1999, momentul  în care Tobias a spus că umanitatea a depășit potențialul distrugerii și a intrat în Noua Energie.

Cercul Crimson este o rețea globală a îngerilor umani, care sunt printre primii ce tranzitează în Energia Nouă. În timp ce experimentează bucuria și provocările stării de ascensiune, ei ajută și alți oameni (ce se află) în călătoria lor, prin împărtășire, sprijin și ghidare. Peste 70.000 de vizitatori accesează pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună, pentru a citi ultimele materiale și pentru a discuta despre experiențele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlnește lunar în zona Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informații prin Geoffrey Hoppe. Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise publicului. Cercul Crimson își primește abundența proprie din iubire deschisă și donațiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este de a servi (prin membrii săi) drept ghizi umani și profesori pentru cei ce merg pe calea trezirii spirituale interioare. Aceasta nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii către ușa voastră, datorită compasiunii și grijii voastre. Veți ști ce să faceți și ce să-i învățați în acel moment, când o ființă umană unică și prețioasă, ce este pregătită să pornească în călătoria peste Podul de Săbii, va veni la voi.

Dacă citiți acest material și simțiți adevărul și conectarea, sunteți cu adevărat Shaumbra. Sunteți un învățător și un ghid uman. Permiteți seminței divinității să înflorească în interiorul vostru, în acest moment și în toate timpurile care vin. Nu sunteți niciodată singuri, pentru că există o familie în jurul lumii și  îngeri în tărâmurile din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiți aceste texte, în mod ne-comercial, gratuit. Vă rugăm să includeți informația în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte moduri de utilizare trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2000 Geoffrey Hoppe A., P.O. Box 7328, Golden, CO Statele Unite ale Americii.
Toate drepturile rezervate.

Traducere realizată de: Carmen Rivalet;
revizuire: Loredana Ioniță și Mirela Ghenea.