МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

СЕРИЯ ТВОРЕЦ

Урок 2: „Да приемеш човешката си същност“

Представя Тобиас, ченалинг чрез Джефри Хоуп

Представено на Аления Кръг

 на 10 септември 2000г.

http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/281


Тобиас: И така скъпи учители, днес отново сме се събрали на това свещено място.


Днес сме ви подготвили доста домашни. Събрали сме се тук за втория урок от поредицата за Създателя. Каним ви в това пространство.


В следващите няколко минути ще поработим с всеки от вас, за да обединим и настроим енергиите си. Работим с всеки от вас по отделно, за да почувствате Кои наистина Сте. Възползвайте се, скъпи приятели, скъпи учители от този момент, за да откриете сърцата. Дишайте дълбоко, дишайте с цялото си човешко същество. Нека духът на любовта да проникне във всяка клетка в тялото ви, във вашата Д Н К., вашата същност. Дишайте дълбоко, дълбоко и се отпуснете. Възползвайте се от този момент, за да се абстрахирате от всички човешки тревоги и вълнения с които сте дошли тук. Просто ги пуснете, за да може сливането на енергиите ни да стане още по пълно.


Скъпи приятели, за нас е радост да бъдем отново във вашия кръг днес. Радваме се да видим работата, която сте свършили. Вие наистина сте практикували „стоене зад стената“. Ние осъзнаваме, че вашето пътешествие е трудно. То е предизвикателство. Пътешествието от човешка гледна точка представлява предизвикателство. Сега ще обсъдим това по-подробно. Избрали сте пътешествие на Работник на светлината, това е едно от най-трудните предизвикателства. Ние знаем, че вие сте самотни, знаем, че сте се отказали от най-важните неща в живота си- отношения, вещи, изобилие, всичко значимо във вашата система от вярвания. Пътя по който всеки от вас преминава е труден и ние го знаем. За това ви изпълваме сега с благодарност и любов.


Вие се завръщахте въплъщение след въплъщение, за да изпълните тази мисия. И сега месец след месец се завръщате в този Ален Кръг, за да бъдете част от класа на Новата енергия, за да бъдете учител. Почитаме ви за това. Не го казваме с безразличие-тези думи извират от дълбините на нашите същности, на всички тук присъстващи същности. Когато отваряте сърцата си, стаята се изпълва с всички, които са работили с вас, всички които са наблюдавали вашата работа. Това са архангели, това са светци. Това са тези, които са били ваши водачи, които наричате ангели хранители. Те изпълват стаята. Дойдохме днес тук, за да ви благодарим за работата която вършите.


Нека първо да обобщим преди да започнем Втория урок. Вече го казахме скъпи приятели, но ще повторим, че всички вие сте дошли тук от Всичко Което Е. Това, което ние наричаме „Първото Творение“. Това беше вашия дом. Дом това са всички съществуващи неща в този кръг. Ние разбира се използваме метафори, за да ни разбирате по-добре.


Мили приятели, имаше времена, когато вие бяхте ангели и се намирахте в обхвата на Всичко Което Е. Бяхте творци. Бяхте учители. Бяхте творци и учители от най-необичайния тип. Постоянно пътувахте в търсене на нови знания, които да позволят на Всевишния, Създателя, Бога или Духа–както и да Го наричате, да продължава да се разширява. Вашите преживявания, получени в обсега на Всичко Което Е му позволиха да се разшири.


След това продължихте да се движите по периферията на кръга. Започнахте да творите по най-тънките ръбове на Всичко Което Е, ако можете изобщо да си го представите. Получавахте знания, които след това с любов преподнасяхте на Духа и бяха приемани с благодарност и почести. Ако можехте за миг да си спомните, вие преминахте границата, когато живеехте на самия край на Всичко Което Е.


Започнахте да чувате грохот, нечуван до сега. Започнахте да чувствате неувереност неизвестна до преди във вашето същество. Започнахте да чувствате разединение с Духа. Започнахте да смятате и чувствате, че Духа вече не е единен. Това създаде още по-силно усещане за неувереност и недоверие. Създаде се усещане, че нещата не са такива, каквито ви се представяха. Началния грохот беше такъв, че вие почувствахте, че Духа, Всевишния вече няма власт над всичко. Вие живеехте на външния ръб на първото творение и това буквално беше пика, за който ние говорихме, от който не можехте да се придвижвате повече.


И там „На края на вселената“ вие попаднахте в застой и започнахте да „чувствате“ и ние подчертаваме думата „чувствате“–като че ли всичко се разпада. Всичко се унищожава. Имаше чувство на неувереност, недоверие и разделение във вътрешността на Единното. Скъпи приятели, разберете, вие изпитвахте тези чувства в резултат на работата, която вършехте по външните ръбове на Мирозданието. Толкова напреднахте в работата си, че тази безизходица създаде разделение в самите вас. Тя не се появи от центъра, въпреки, че вие така го чувствахте.


Съществуват нива, които е трудно да бъдат описани тук. В този велик и грандиозен процес, вие и други ангели създадохте сфера извън Всичко Което Е, с много малко припокриване, много незначително пресичане с Всичко Което Е. Вие и другите ангели които живееха в покрайнините на Всичко Което Е преминахте в този нов кръг. Започнахте процеса на изучаване, забравяйки кои сте били и от къде идвате. Привнесохте със себе си ново усещане за разделение и дуалност, което до преди не познавахте, плътно затваряйки дверите на Дома. Направихте това с цел да създадете една затворена среда, където да се установи Второто творение. Вие сте творци.


Това, през което преминавате в момента във вашия живот, не е свързано с миналите ви животи! Вашите контракти приключиха. Недоволството което усещате, чувствата, които изпитвате нощем, тежките сънища, те се отнасят за първото разделение. Всичко това не е свързано с минали животи. То даже не е свързано с вашия настоящ живот.


Вие питате своите ангели, Духа и всички от Аления Съвет, кога ще приключат всички тези неприятности в живота ви. Ние казваме скъпи приятели. Всичко това ще се промени. То ще се промени и вие ще се промените. Това не означава, че утре всички трудности на Земята ще изчезнат. Не, това не означава, че утре живота ви ще се превърне в разходка по поляна. Но това, което изучавате тук и това което учите за срещите с миналото от други места, ще ви позволи като нови творци да направите промени в живота си. Ще ви позволи да бъдете учители на другите, които също са избрали сложния път по който вече сте вървели.


Чувствате ли тази почит, която изпитваме към вас за това, което сте направили? Много същности от тези на които са ви учили да се покланяте и да се възхищавате, са сега тук на урок! Разбирате ли сега защо ви наричаме учители? Ние се учим от вас!


Това, което чувате тук в Аления Кръг, приятели мои може да не е толкова изненадващо за вас. Това е информация, която вие ни давате. Ние просто я отразяваме обратно към вас за легализация на това през което преминавате. Ние не знаем пътя. Имаме различна перспектива разбира се. По някога можем да ви навигираме и да ви помагаме, защото виждаме цялата картина. Въпреки това ние се учим от всеки един от вас.


Когато се учехте да стоите зад ниската стена, ние научихме много за обединението на дуалността в едно. Учихме се от вашия опит. Ние сме просто хроникьори, които записват историята ви, тези които пишат книги за вас.


А сега драги приятели, позволете ни да навлезем във вашия кръг, във вашето пространство, да ви прегърнем, да ви обичаме и почетем за всичката работа която сте свършили. Не възприемайте на сериозно това пътешествие, защото и ние не го правим. Молим Джефри, нашия приятел който озвучава тези послания да постои в тишина и покой за малко. Позволете ни да ви прегърнем, нежно да ви целунем, да постоим с вас. Ще се върнем след малко.


Скъпи учители, здравейте отново в класната стая на Новата Енергия. Днес ще обсъдим новия урок, новото понятие. Това за вас ще бъде надграждащ и още по-важен ченалинг от предходния, а също и по-възнаграждаващ. Също така след урока ще получите домашно. Въпреки това през следващите няколко седмици с вас ще се случат някои събития, които ще ви позволят да разберете кои наистина сте.


На предишната ни среща ние говорихме за “приемането на всичко такова , каквото е“. Говорехме за стоене зад невисока стена, за да излезем от дуалността и да понаблюдаваме как се тъче платното. С вашите наблюдения и вашите разбирания, започвате да виждате как всъщност са устроени нещата. Ако не бяхте постояли там, скъпи учители щяхте да продължавате да бъдете въвличани в хаоса на дуалностите. Нямаше да можете да виждате как едно нещо влияе на друго. Когато неприятна ситуация дойде в живота ви, осъзнато си кажете: “ Аз отивам от другата страна на ниската ограда на новия ми дом“. Отдръпването назад и всекидневната практика, ще ви помогне да приемате ситуациите по начини които не бихте си представили преди.


Ще се приближите до осъзнаването във вашия нов божествен разум, че няма правилно и неправилно във всяка ситуация от живота ви. Ох, това е толкова примамливо за хората–напомняме ви за кръстоносните походи!- изборът да бъдете праведни и да приемете че праведността и светлината са на ваша страна. Но разбирате ли, че на противоположната страна също смятат, че са прави и че светлината е на тяхна страна? Така че как е възможно това?


Отстъпвайки зад стената, вие започвате да виждате динамиката в човешките енергии и ситуациите около вас все по-отчетливо. Част от домашната работа за следващия месец ще бъде да продължите започнатата работа–оттегляне зад стената. Ще го овладеете скъпи приятели, когато започнете да го използвате ежедневно. Оттеглянето зад стената ще става мигновен но. Молим ви да продължите работата си с него.


Работата която вършите тук,изисква енергия, та дори това да е просто стоене зад стената. Това е домашното ви следващите 11 месеца от вашето време. Ще преминем през серия уроци, всеки от които ще създава следващ. Това ще бъде важно за вас, за нашето разширено семейство по целия свят, да продължавате осъзнато да практикувате и съзнателно да приемате. Справяте се много добре с всичко. Опитахте всичко, дори и само по веднъж! Много от вас го изпробваха всеки ден и всеки час. Така ще станете учители. Така ще станете Майстори на Светлината.


Сега ще преминем към Втория Урок .Ще го направим като ви разкажем за начало кратка история. Тя ще бъде за работник на светлината на име Сюзън. Сюзън много прилича на всеки от вас в тази стая, независимо дали е мъж или жена. Сюзън имала много минали животи, както и всеки от вас. Те се колебали от могъщите и енергични превъплъщения в Атлантида, до провокационни въплъщения в древен Египет. И много, други въплъщения включително (както и много от вас) превъплъщение с Учителя на Любовта Исус Христос. В течение на всичките си прераждания Сюзън много научила и много разбрала. Това оставило много енергийни спомени в нейната същност. Подобно на всички вас в тази стая или четящите този текст, тя работила много прилежно, особено в онова с Учителя на Любовта. Било сключено споразумение на сърдечно ниво-както и при много от вас тук, което гласяло: “Ще продължавам с дело, това, което той ми показа “. Тя преминала през серия сложни въплъщения, също както и много от вас. Много от вас продължили делото си в манастирите, в църквите, защото то било там.


Сюзън преминала през много трудности. Но тя затворила цикъла на кармата си в това си въплъщение, което ще и бъде последното. В момента тя се е родила в семейство, в което меко казано е трудно да се живее-както и много от вас. Майката на Сюзън била много властна, изискваща и концентрирана върху себе си. Баща и бил много слабохарактерен и често се напивал. Той позволил на майката да контролира целия им живот. Неговата фигура не била силна, каквато се очаква от един баща.


Сюзън пораснала като много срамежливо дете. Учила се прекрасно. Оценките и били високи. Но била много срамежлива и се чувствала чужда в компанията на други хора. Въпреки всичко, което знаела и особеното в нея, тя не позволявала на вътрешната си светлина да засияе. Семейната ситуация в това и въплъщение само до изостряла това.


Сюзън най-често била сама. Тя имала няколко приятели, но не била от тези които се считат за популярни в училище или в класа си. В нея имало нещо мощно, което се опитвало да изскочи на повърхността, но било сдържано.


Сюзън напуснала дома си при първа възможност, с надежда да намери себе си. Тя се влюбила или по-скоро така си мислела, в един младеж още когато постъпила в колеж. Забременяла. Бидейки млада и изплашена, Сюзън направила аборт. Тази тежест легнала на душата и.


Въпреки това, тя се учила добре. Фокусирала се върху уроците си и успешно завършила. След колежа срещнала човек, когото наистина обикнала. Мъж с когото имала предварителна уговорка да се срещне в това въплъщение. Сюзън се оженила за своя нов приятел и отгледали няколко деца. Те преминали през типичните за една двойка проблеми. Най-вече това били проблеми с парите. Имали и проблеми с изневяра. Проблеми на децата в училище. Но също така в тяхната връзка имало много любов. Тя нежно обичала своите деца и мъжа си. Въпреки всичко имали проблеми и тя ги възприемала много тежко и дълбоко.


Един ден Сюзън нуждаеща се от светлина и напътствие, отишла на църква. Посещавала традиционна църква в продължение на няколко години. Опитала се да изучи Бога. Посещавала занятията, които те организирали, ходела всяка неделя,за да се моли и прекланя. Изучила Библията, която до тогава не била чела.


Но скъпи приятел, тази Сюзън която всеки от вас ще срещне, когато стане учител, не могла да намери отклик в сърцето си когато слушала проповедите в църквата. Тя полека лека се отдръпнала от църквата и се върнала обратно в живота си чудейки се какво се е случило.


Един ден Сюзън била в книжарницата. Преминавайки покрай рафтовете с книги, една паднала точно пред нея. Тя била с интригуваща корица. Ставало дума за нова светлина и нов път. Това привлякло вниманието и. Тя скрила книгата измежду другите, които купила с надежда никой да не види странната книга за светлина, любов и Нова Ера, която възнамерявала да прочете. Когато се прибрала в къщи, тя мигновено се увлякла по книгата. Изгълтала я на следващия ден дума по дума. Книгата отекнала в съзнанието и. Тя плакала и плакала и плакала, защото това било послание от Дома.


След това много от вас знаят продължението на историята на Сюзън нали? Сюзън научила за движенията Нова Ера, посещавала семинари и срещала други като вас. Тя била развълнувана от откритията си. Първо започнала наистина да проумява коя наистина е. Започнала да проумява новия ред на нещата.


Но вътрешно у Сюзън оставало нещо тревожно, нещо от което не можела да се освободи. Въпреки, че обичала новата работа в Новата Ера, имало и дни на депресия, когато цялото тяло я боляло. Имало дни в които се чувствала разочарована, че не може да изкаже от сърце какво наистина желае. Тя започнала да призовава Духа и да го пита: “какво е това, което наистина трябва да знам?"


Тя питала Духа, кога наистина ще спрат изпитанията в живота и? Кога ще отиде на това заветно място наречено нирвана, където да намери покой? Въпреки, че обичала семейството, живота си и всичко, което била, имало също така и част от Сюзън, която искала да си тръгне, която била изморена, която искала да се върне у Дома. Също така дълбоко в себе си Сюзън интуитивно знаела, че трябва да продължава да върши своята работа.


Миналата нощ Сюзън лежала в леглото си, доволна от живота, вътрешно се усмихвала, но все още питала ли питала, какво и е необходимо да знае. Тя четяла материалите. Преминала към ново разбиране, но все още съществувал голям блокаж.


И така към Сюзън и към всички в тази зала изпращаме Урок номер две-да приемете своята човешка същност и да осъзнаете божествената си същност. Това е прост урок, но и един от най-силните и многообещаващи за вас. А сега ни позволете да ви разясним за какво става въпрос в този Урок номер две-приемайки своята човешка същност ще стигнете до осъзнаването на своята божествена същност-това е всичко.


Сюзън донесла много знания в това си въплъщение. Тя привнесла вътрешно знание за тези усещания от външния край на Първото творение. Тя имала дълбоко вътрешно усещане че всички неща са вече разединени. Тя познавала усещането за разкол в сърцевината на всичко, чувството за отделеност от Духа. Сюзън носела всичко това със себе си. 


Тя носела също така и чувството за вина и болката от хиляди превъплъщения на тази Земя. Сюзън носела вината и осъждането от това и въплъщение. Тя се обвинявала за пиянството на баща си и за неговата слабост. Обвинявала се, че не е разговаряла с него по-често за любовта си, защото го презирала-такъв какъвто е. Тя се обвинявала също за лошите си мисли по отношение на майка и. Ах, когато била дете по цели нощи мечтала да я удуши. Това и доставяло удоволствие, но чувствала вина за него.


Тя носела със себе си бремето, че не била достатъчно добър приятел на тези, които идвали за помощ при нея, когато била млада. Те я харесвали, защото виждали в нея светлината, която тя самата не можела да види. Нейните приятели от началното и средното училище идвали при нея за изцеление, но тя била толкова стеснителна и затворена, че не можела да си позволи да направи това, което интуитивно знаела, че може. Тя чувствала вина за това, че се криела и не станала изцелител за тези, които идвали при нея. Точно обратното–тя се изолирала и помагала само на немного, защото така било по-лесно и безопасно.


Тя изпитвала дълбока вина, за това че заченала дете и после се избавила от него. Тя била чувала, че Бог ненавижда такива хора. Тя знаела, че по време на аборт се убива душата на детето. Това било много тежко за нея. Това бил един от нейните най-дълбоки, мрачни кошмари. И тя изпитвала вина за това.


В брака си, тя изпитвала вина че не могла да бъде по-добра подкрепа за мъжа си, който имал големи проблеми с изобилието. Той имал проблеми всеки път, когато започнел да се издига в службата. Тъкмо достигал финансова свобода и нещо се случвало и той отново оставал без работа. Сюзън чувствала вина за това, че не можела да бъде с него и да му помага да преодолява безуспешните си опити. Тя не знаела как да се справи с това.


Тя изпитвала вина за това, че не била достатъчно добра майка за децата си. На нея и се искало да прави повече, за да разреши техните проблеми, да ги закриля, да поеме техните страдания. Тя чувствала вина, че се е случвало да ги обиди. Тя изтичвала в стаята си, затваряла се вътре и им казвала: “никога повече не говори с мен“. Сюзън изпитвала вина за това, много силна вина.


Когато се върнала в църквата и опитала да разбере себе си, се почувствала недостойна, защото Бог и Иисус не разговаряли с нея. Тя не се усещала преродена и обновена. Не усещала такъв душевен подем, като другите, които били там. Тя не можела да вдигне ръце и да изпее „Алелуя“ с такава страст както другите. Чувствала се омърсена и виновна. След посещенията в църквата,тя разбрала, че е грешница, защото даже Иисус не искал да си има работа с нея.


Скъпи учители, тази Сюзън за която говорим, представлява част от всеки от вас. Тази същата Сюзан ще дойде при вас за изцеление.


Позволете ни да споделим с вас какво направила Сюзън, когато чула за Урок Втори. Прибрала се вкъщи, затворила вратата зад себе си и не усетила своята вина от това. Тя се научила да приема своята човешка същност и всичко, което си била отказвала въплъщение след въплъщение. Тя отричала своето човешко Аз в продължение на стотици превъплъщения. Тя отричала даже това, че била човек, който искал да преживее такова нещо като възнесението,за да не се възприема повече като нищожен човек.


Знаете ли приятели мои, че когато напуснахте Първия Кръг и получихте физическо тяло, вие бяхте шокирани от това колко грубо и отвратително е то. Вие знаехте, че трябва да влачите това тяло въплъщение след въплъщение. Възприемахте го като наказание, за това че отидохте твърде далеч, на края на Първия Кръг. Това не е така и ние сега ви молим да пуснете тези мисли и вярвания.


А сега да се върнем на Сюзън. Прибрала се вкъщи, затворила вратата и осъзнала, че е отричала, даже ненавиждала всички тези човешки неща, които правела. Тя се опитвала да постигне някакво ниво на просветление, за да няма повече никаква работа с тези човешки работи с които се занимавала, нито с това човешко тяло, което притежавала. Тя се научила в Аления Кръг да си задава въпроси. “Аз наистина не знам как да го направя, как да приема човешката си същност? Трябва ли да се върна назад и да преосмисля всяко свое превъплъщение? Заслужава ли си да отделя толкова време на това? “


И отговора, който чула вътре в себе си бил: “не“. Лежейки в леглото и задавайки си въпроса как да приеме човешката си същност и всичко човешко за да успее да проумее божественото си Аз, тя получила силен и ясен отговор. Той бил прост. Думите, които избликнали от вътрешността, не отвън, а отвътре били–„освободи хватката си, просто отпусни хватката си.


Когато го направила, Сюзън се почувствала както вие се чувствате в момента–отпуснали Своята хватка. Нейните ръце стискаха нещо, вашите ръце също. Пуснете го. Разтворете дланите си сега. Молим всеки от вас да го направи Сега. Отпуснете, освободете това, което сте държали там.


Сюзън разбрала колко силно е стискала ръцете си. Когато ги разтворила, си спомнила притчата за Ораен, за кануто, което плувало към водопада. Това вече не я безпокояло. Тя се открила. Казала: “За мен дойде времето да пусна всичко, което съм мислила и всичко, което съм била. Настана време да пусна всички вярвания, които съм носила със себе си. Дойде времето да пусна всяка вина, всяка болка. Настана време за мен да отворя ръцете си и да приема своята човешка същност. Когато го направя, навярно ще позная и своята божествена същност."


Сега вече знаете домашното си за следващия месец (седмица). То е да охлабите захвата си, да приемете човешката си същност и всичко, което сте, за да осъзнаете божественото си аз. Несъмнено ще получите възможност да усетите всичко това в следващите няколко дни! Ще имате тази възможност –също както и миналия път–ще попаднете в ситуация, в която не бива да се осъждате, в която не бива да изпитвате вина, когато просто ще трябва да приемете всичко, което сте.


Скъпи учители, ние сме с вас сега-всички, които сте наричали ангели и архангели, всичко което е Духа...приемаме ви и ви обичаме като хора. Приемаме всяка ваша мисъл, всяка ваша постъпка и всяко ваше действие с вдъхновение, любов и мъдрост от Духа. Всевишния ви обича безкрайно, безгранично и безусловно!


Както казахме по-рано, духът няма план. Няма правилен или неправилен път. Има само нов път и вие го създавате. Ако Духът ви обича така силно и няма определени планове, тогава скъпи приятели вие сте длъжни да бъдете способни да се приемате като хора и да се освободите също както направи Сюзън. Когато Сюзън се освободи от всички свои вярвания и вина и болка и прие всичко което някога е направила безусловно, във вид на абсолютна прошка, тя започна да разбира своята собствена божественост.


Лежейки нощем, изпитвайки огромното облекчение от освобождението, тя дойде до ново разбиране. Тя осъзна, че е живяла в бъдещето и видя картината на страха от това бъдеще, който е носила в себе си. Тя разбрала, че се е безпокоила за неплатените сметки в бъдеще, което не съществува. Притеснявала се е за болести, които може да се появят. Нищо от това не е било реално, но тя е проектирала собственото си чувство за нищожност в това бъдеще. Бъдещето и показвало липса на вяра в нейната божественост. Тя установила, че е загубила твърде много време и енергия, страхувайки се за бъдещето. Тя се посмяла над себе си и се зачудила защо не го е правила и преди.


Когато отпуснала хватката си и разтворила дланите си, тя си казала: “ От сега нататък ще живея тук и сега “. Повече няма да се боря с бъдещето, което не съществува. Ще живея в момента „ сега “. И тя започнала да живее в момента „сега“, като продължавала да практикува стоенето зад стената , приемайки всичко което е . Когато съзнателно започнала да отпуска хватката на своята вина, болка и минало, тя разбрала, че създава момент, божествен момент, в същия този момент „сега“, в който живеела. Тя отново се учела да се доверява на себе си. Научила, че няма нужда да се създават бъдещи сцени на страх, просто трябва да се живее „сега“. Когато го направила, се случило нещо уникално. Тя се научила да се доверява и уповава на„ божествения момент“. Повече не се обръщала навън, молейки Духа да подсигури нейния божествен миг. Тя отивала навътре.


Тя направила цяла поредица от нови осъзнавания и разбирания на базата на два прости урока, които научила. На първо място да стои зад стената и да приема всичко такова, каквото е. На второ–да освободи захвата си и да приема човешката си същност, за да осъзнае божествената си. Нейния живот започнал да се променя. Е, разбира се нещата в нейното обкръжение, като семейство на пример си останали същите, но тя се променила. Тя имала нови осъзнавания. Тя никога не била очаквала, че хората ще започнат да идват при нея за изцеление и уроци по мъдрост. Те не се обръщали към нея, като към канал на други същества. Те я възприемали, като Сюзън божествен светлинен работник. Тя учела другите, изцелявайки себе си.


Скъпи приятели, опитностите на Сюзън са ваш колективен опит, обединен в една история за всеки от вас. Точно за това в някои моменти можете ясно да се разпознаете. Задачата тук е приемането на вашата човешка същност. Тя е многостранна и се намира дълбоко във всеки от вас. Вие сте плътно обкръжени с вина, страдание и предизвикателства. С помощта на простото упражнение, което ви дадохме-отварянето на дланите ви-ще започнете да виждате колко често се вкопчвате в неща от миналото, които повече не са ви нужни. Това включва в себе си всички стари системи от вярвания, които са готови да си тръгнат. Много от вашите физически страдания са пряко свързани с тази система от стари вярвания, които вече на ви служат. Чувствате болка, за да ви се покаже, че е време да охлабите хватката . Вината е част от тези остарели вярвания, които сте смятали че са в реда на нещата. Освобождаването позволява на божествеността да осигури този момент, който сте избрали да създадете.


Най-голямото предизвикателство ще бъде да си спомните времето, когато сте живели във външния кръг на Всичко Което Е. Това е момента, когато сте усетили тътена на първичния дуализъм и разделението и сте изгубили вяра в Духа. Точно това ще се завръща при вас за да ви изпита. И то няма отношение към миналите ви животи, то няма отношение даже и към бъдещите ви такива. Вашите кошмари принадлежат на друго време и друго място и са подвластни на това изначално чувство сякаш някой издърпва чергата изпод краката ви. Ние ви напомняме за това точно в момента, в който ви молим да се доверите на себе си. Това ще бъде изпитание за вас.


Решението става на много нива. Но за първо ниво на съзнание, това е отваряне и освобождаване на захвата, приемане на всичко което е и то ще ви гарантира божествения миг. Много домашни трябва да изпълните през следващите няколко седмици!


Вие сте класа на новата енергия. Вие сте тези, които изучавате нещо на ръба така да се каже. И отново това създава усещане за страх и неувереност, защото си спомняте какво сте изпитвали, бидейки в периферията. А сега отново сте тук! Но също така знаем, че да сте тук с нас като едно семейство е голяма радост и велика награда за вас. Всеки урок през който ще преминем тук с вас в тази класна стая, ще ви даде важен опит и важен поглед върху най-дълбоките ви нива. Когато се събирате заедно, си помагате да проумеете как да живеете и как да творите по коренно различен начин, както не сте го правили никога до сега на Земята. Всеки процес, през който преминаваме заедно ви повдига едно стъпало по-високо към превръщането ви в творци, каквито вашия свят и Всичко Което Е не са виждали до сега!


Вероятно всичко това ви звучи твърде грандиозно и заради това сълзи се стичат от очите ни, когато ви разказваме историята за Сюзън. Тя е историята и на всеки от вас. Дори и да ви звучи грандиозно, за това сияем днес, когато ви погледнем, знаейки за работата която вършите.


Скъпи приятели, ние много ви обичаме. Напомняме ви както винаги, че никога не сте сами във вашето пътешествие. Вие сте със семейството си и ние сме част от него.


И това е така.

 

Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова