"Hyväksykää kaikki asiat sellaisina kuin ne ovat"

Esitetty Crimson Circlelle
19.8.2000
Suomentanut Lea Lintunen

Ja niin se on, rakas perhe, rakkaat Shaumbrat, että kokoonnumme jälleen tässä piirissä, tässä pyhässä energiassa. Minä, Tobias, toivotan teidät kaikki tervetulleiksi takaisin Maan uuden henkisen energian luokkahuoneeseen. Toivotan tervetulleiksi kaikki opettajat, teidät jotka istutte täällä tai luette näitä viestejä. Annatte itsenne ja elämänne yksinkertaista tarkoitusta varten: ollaksenne opettajia. Ei siis mikään ihme, että kutsumme tätä paikkaa uuden henkisen energian luokkahuoneeksi! Mutta kuten tulette pian huomaamaan, me emme opeta teitä vaan opimme teiltä.

Tämä huone on täynnä energiaa. Kuten ystävämme Cauldre (Geoffrey Hoppe) sanoi, työskentelemme seuraavien minuuttien aikana kanssanne yksilöllisesti, jotta voisitte integroitua Hengen energia kanssa. Mutta sitäkin tärkeämpää on, että autamme teitä herättelemään omaa jumalallisuuttanne. Emme puhu tänään siitä, miten voisitte hyötyä meistä, Hengestä tai siitä minkä kuvittelette olevan Todellinen Minänne. Sen sijaan aiomme puhua heräämisestä ja jo sisällänne
  olevan oman jumalallisuutenne hyödyntämisestä. Ette vain ole vielä huomanneet sen olemassaoloa!

Energia tässä huoneessa on suloista, vahvaa ja rakastavaa. Pyydämme teitä kaikkia nyt avautumaan, sallimaan ja olemaan kaikkea mitä olette. Pyydämme teitä unohtamaan murheenne seuraavan tunnin ajaksi. Pyydämme teitä myös unohtamaan hetkeksi tulevaisuudenpelkonne. Pyydämme teitä vain olemaan läsnä, olemaan nyt-hetkessä tässä piirissä. Jos luette tätä viestiä, niin energia on teillekin
  sama.

Te ihmiset elätte omassa ympyrässänne, erossa muusta luomistyöstä. Te valitsitte jättävänne Hengen ympyrän ja luovanne uusia ulottuvuuksia, uuden ympyrän, josta hyötyisi Kaikki Mitä On. Siksi te olette valinneet monet elämänne Maan päällä. Siksi te istutte nyt tässä luokkahuoneessa. On tärkeää muistaa, että Maan ihmiset ovat olemassa eri ympyrässä (todellisuudessa) kuin muu luomistyö.


Puhutaan nyt hetki tästä elämästänne. Olette syntyneet tänne kirjoittaaksenne maanpäällisten elämienne kirjan viimeisen luvun. Olette syntyneet puhdistaaksenne karmanne viimeiset rippeet ja täyttääksenne sopimuksenne. Käytitte tähän varhaislapsuutenne ja nuoruutenne. Tapasitte muita, joiden kanssa teillä oli puhdistusta kaipaavia karmallisia ehtoja täytettävinä. Teillä oli perhesiteitä, jotka tarjosivat kanavan patoutuneen karman selvittämiseksi; karman, jonka vuoksi olitte läpikäyneet samaa kokemusta elämästä toiseen. Vietitte suurimman osan varhaisvuosistanne näiden asioiden parissa.


Ja sitten, kuten olemme jo kertoneetkin, teille tapahtui jotakin kaksikymmentä, kymmenen tai vain kaksi vuotta sitten.
Tunsitte heräävänne. Ehkäpä törmäsitte kirjaan, joka putosi suoraan eteenne hyllystä. Ehkä saitte viestin ystävältä, unessa tai ollessanne juovuksissa. Oli kyse mistä tahansa, niin tuo kokemus toi teidät heräämispisteeseen, joka puolestaan johdatti teidät tänne. Se johdatti teidät matkalle kohti ymmärrystä siitä, mitä Henki on ja mikä on suhteenne siihen.

Tämä ajanjakso sisälsi monia vaikeita kokemuksia, joita te kutsuisitte opetuksiksi.
Me emme halua käyttää tuota sanaa. Jouduitte puhdistamaan paljon, sillä tavallaan kirjoititte loppuun elämänkertaanne; kirjaa, joka sisälsi tarinoita monista elämistänne. Olette työskennelleet viimeisten lukujen parissa. Ystäväni, kun lopetitte kirjanne viimeistelyn, tulitte pisteeseen, jossa tunsitte olevanne eksyksissä, hämmentyneitä tai intohimoja vailla. Olitte suorittaneet loppuun pääsopimuksenne ja -tavoitteenne.

Tulitte sitten vaiheeseen, jolloin jouduitte päättämään, jatkatteko elämäänne ihmismuodossa ja –tietoisuudessa vai palaatteko takaisin meidän piiriimme. Jokainen teistä muistaa tämän hetken, jolloin jouduitte päättämään jäädäkö Maan päälle vai liittyäkö seuraamme. Tällä hetkellä on varsin ilmiselvää, että päätitte jäädä! Päätitte jatkaa eteenpäin. Siihen on olemassa yksi syy, nimittäin sisäinen sitoumuksenne. Jokainen teistä on valinnut olevansa uuden energian opettaja, vaati se sitten mitä tahansa. Olette valmiita uhraamaan kaiken sen vuoksi. Olette valmiita päästämään irti mistä tahansa asiasta elämässänne, jos se auttaa teitä olemaan etualalla, olemaan opettajia. Te olette niitä, jotka ohjaavat muita ihmisiä siirtymävaiheessa.

Joten lähetämme tänään energiaa kaikille, jotka ovat yhteydessä tähän ryhmään, kaikille, jotka lukevat ja kuuntelevat tätä viestiä tulevaisuudessa. Me katsomme teitä ja näemme ryhmän opettajia, jotka tuovat Uuden maapallon energiaa muille.
Kunnioitamme teitä sen vuoksi, että jatkatte matkaanne. Kiitämme teitä siitä, että kaikista kärsimyksistä, vaikeuksista ja haasteista huolimatta työskentelette ahkerasti saadaksenne selville, keitä todellisuudessa olette.

Meillä on paljon keskusteltavaa tänään.
Mutta ennen kuin jatkamme, sallikaa meidän viettää hetki aikaa kanssanne. Haluamme halata ja kiittää teitä kaikesta entisissä elämissänne tekemästänne työstä. Mikä vieläkin tärkeämpää, kiitämme teitä siitä, että jäitte Maan päälle ja suostuitte käymään läpi erilaisia kokemuksia ja oivaltamaan erilaisia asioita tullaksenne opettajiksi.

Älkää erehtykö seuraavan asian suhteen: vaikeudet, joita olette kohdanneet erityisesti viimeisen vuoden aikana, eivät olleet hukkaan heitettyjä.
Ne eivät tapahtuneet turhan takia. Opitte niiden kautta voidaksenne toimia opettajina muille. Oppimanne auttaa teitä tuntemaan empatiaa ja ymmärtämään prosesseja, joissa ei välttämättä ole kyse teistä itsestänne vaan tulevista oppilaistanne.

Lähitulevaisuudessanne tapahtuvat asiat eivät välttämättä ole suoraan yhteydessä teihin itseenne. Ne ovat kokemuksia, joita olette päättäneet läpikäydä tullaksenne vahvemmiksi, rakastavammiksi ja empaattisemmiksi opettajiksi. Tulevina vuosina tulette katsomaan taaksepäin tähän hetkeen ja sanomaan: “Nyt tiedän, että kävin elokuussa vuonna 2000 läpi vaikeita kokemuksia ollakseni empaattisempi samassa tilanteessa olevaa ja rakkautta ja ohjausta kaipaavaa ihmistä kohtaan”.
  Suurin osa teitä nyt koettelevista asioista tapahtuu oppimisen ja ymmärryksen saavuttamiseksi. Kyllä, olette antaneet suostumuksenne läpikäydä näitä kokemuksia.

Rakkaat opettajat, me liitymme nyt piiriinne halataksemme, kiittääksemme ja iloitaksemme tekemänne työn johdosta. Käyttäkää hetki ajastanne vastaanottamaan tuomisemme. Pyydämme Cauldrea olemaan hetken hiljaa, kun energiamme suodattuu sisään.

(hiljaisuus)


Arkipäivän rutiinien, konfliktien, kaaoksen ja vanhan energian syövereissä ollessanne teidän on joskus vaikea muistaa, keitä todellisuudessa olette. Me näemme teidät selkeästi. Hämmästelemme teitä niin paljon, että jopa Cauldrekin aistii liikutuksemme. Tunne on niin voimakas, että hänenkin silmänsä täyttyvät kyynelistä.
Nähkää itsenne tässä energiassa sellaisina kuten mekin teidät näemme. Nähkää itsenne tuomitsematta ja rakkaudella, vailla huolen häivää tekemienne päätösten vuoksi; päätösten,  joiden sisimmässänne tiedätte pohjautuneen rakkauteen. Katsomme teitä ihmeissämme, sillä valitsitte tämän paikan Ensimmäisen luomistyön ulkopuolella; tarkoitamme tätä kirjaimellisesti, jätitte Kaiken Mitä On kerätäksenne kokemuksia sen hyväksi. Hämmästyttävää.

Yksi niistä asioista, joista aiomme keskustella kanssanne tänään ja koko seuraavan vuoden ajan, on muistinne palautuminen sen suhteen, keitä todellisuudessa olette. Tulemme keskustelemaan kyvystä nähdä todellinen minänne, kyvystä voimaantua sisimmässänne, ja rakkaat ystävät, loppujen lopuksi tulemme keskustelemaan myös siitä, miten tulla luojiksi uudessa energiassa. Seuraavan vuoden ajan työskentelemme kanssanne auttaaksemme teitä ymmärtämään, että te todellakin olette Luojia.


Kyllä, te olitte Luojia ollessanne meidän puolellamme verhoa!
Ja kuten mainitsimme edellisessä kanavoinnissa, niin ensimmäinen luomistyö joutui tietyssä vaiheessa umpikujaan eikä pystynyt enää laajentumaan ilman Kaiken Mitä On ulkopuolelta hankittavaa ymmärrystä. Ihmismielen on ehkä vaikea ymmärtää tätä, mutta Henki, Jumala, tarvitsi teidän ja muiden hankkimaa ymmärrystä. Tätä ymmärrystä varten ryhmänne täytyi lähteä Ensimmäisestä luomistyöstä ja siirtyä uuteen ympyrään.  Siksi te olette täällä.

Seuraavan vuoden ajan työskentelemme kanssanne auttaaksemme teitä ymmärtämään ja muistamaan, että olette Luojia. Tulette oppimaan, kuinka Maan päällä luodaan uusin voimavaroin, uusia ilmentämiskeinoja käyttäen. Seuraavan vuoden aikana käymme kanssanne läpi hyvin tarkkaan harkittuja toimenpiteitä. Tulemme läpikäymään samoja asioita yhä uudelleen ja uudelleen vahvistaaksemme viestiämme. Tulemme myös kertaamaan aikaisemmin annettuja kanavointeja. Kyllä, tulemme muistuttamaan hyvin paljon ihmisopettajia!

Tulette vielä vihastumaan meille, sillä tunnette lyövänne päätänne seinään; teistä tulee tuntumaan, ettette pysty omaksumaan välittämäämme tietoa ja soveltamaan sitä arkirutiineihinne. Tulette silloin tällöin tuntemaan, ettette pysty vaikuttamaan elämäänne ja ympäristöönne. Saattaa koittaa hetki, jolloin makaatte lyötyinä maassa. Myös ne ajat tulevat, jolloin itkette ja haluatte luovuttaa. Rakkaat ystävät, sekin on hyvä. Epäonnistumisia ei ole. Teidän välillänne ei ole kilpailua. Tässä luokkahuoneessa ei jaeta arvosanoja. Jokainen teistä työskentelee yksilöllisesti, mutta samalla myös ryhmänä pistääkseen asioihin vauhtia.


Tulette seuraavan vuoden aikana tekemään myös hämmästyttäviä uusia oivalluksia. Pyydämme teitä jakamaan ne muidenkin kanssa. Jakakaa ne muiden tässä luokkahuoneessa olevien, Crimson Circleen kuuluvien kanssa.
Jakakaa avoimesti keskenänne. Tulemme käyttämään aikaa näissä tapaamisissa (yllätyksenä Cauldrelle) keskusteluihin kanssanne, sillä mekin haluamme kuulla, mitä olette oppineet. On tärkeää, että muut ihmiset kuulevat edistymisestänne ja tekemistänne läpimurroista. Edessänne on vaikea, mutta myös rakastettava, energiaa antava, haastava ja hyvin palkitseva vuosi.

Ystävämme Cauldre on suorittanut asepalveluksen (Yhdysvaltojen armeijassa). Sen vuoksi hän tietää mitä tarkoitamme sillä, että seuraava vuosi tulee olemaan alokasaikaanne! Mutta hän tietää senkin, että intensiivistä harjoittelua seuraa myös paljon hyvää. Tulette oppimaan uudenlaista kurinalaisuutta, joka auttaa teitä rakastamaan itseänne. Kyllä, juuri sitä tarvitaan joskus. Kurinalaisuutta, joka sallii teidän rakastaa ennen muita itseänne. Vuoden kestävä oppimisjakso ja harjoittelu hioo myös ajattelutapanne teräväksi, puhtaaksi ja selkeäksi. Saavutatte sisimmässänne olevat työkalut, joita tarvitsette tehdäksenne työtänne täällä Maan päällä.


Rakkaat opettajat, seuraava vuosi tulee opettamaan teille paljon. Tiedämme, että tulette kohtaamaan vaikeuksia sisimmässänne. Tulee aika, jolloin ajattelette, ettei Tobiaksella ja Crimson Councililla ole minkäänlaista maallista käsitystä siitä, mitä joudutte kokemaan! Ja kyllä, joskus se pitää paikkansakin. Odotamme innolla tätä ajanjaksoa, jonka saamme viettää kanssanne. Jotkut saattavat jättää piirimme löytääkseen asioita, jotka ovat heille tarkoituksenmukaisempia. Uusia tulee tilalle. Pyydämme teitä auttamaan uudet tulijat ajan tasalle.


Toistamme, että täällä ei jaeta arvosanoja. Kukaan ei ole täällä toista parempi. Työskennelkää yhdessä. Vapauttakaa egonne, kuten te asian ilmaisisitte. Sallikaa itsenne avautua lempeästi. Tulette oppimaan paljon. Me työskentelemme rinta rinnan kanssanne. Tapaamme tässä ryhmässä,
tässä piirissä, kerran kuukaudessa. Jos katsomme asian tarpeelliseksi, niin tapaamme useamminkin kysymysten ja vastausten merkeissä. Ilmoitamme Cauldrelle, jos ylimääräistä tapaamista tarvitaan. Me järjestämme hänen kalenterinsa sen mukaisesti. (naurua)

Ystäväni, odotamme innolla seuraavaa vuotta ja kaikkea, mitä tulemme jakamaan ja oppimaan yhdessä. Vuoden kuluttua jumalallisuutenne on saavuttanut uusia oivalluksia. Kaikki M
itä Olette on hankkinut syviä oivalluksia. Olette silloin saavuttaneet viisauden ja ymmärryksen siitä, miten käyttää jumalallista voimaanne. Olette kehittäneet tarvittavan kurinalaisuuden ja empaattisuuden tullaksenne opettajiksi omasta ansiostanne, tullaksenne Crimson Councilin vihkimyksen saaneiksi lähettiläiksi. Meistä se on todella upeaa. Näemme teidän suorittavan loppuun työn, todellisen työnne, jota tulitte Maan päälle tekemään.

Ensimmäiseksi teidän piti vapauttaa vanha karmanne, jonka teittekin hyvin asettamalla itsellenne hyvin intensiivisiä kokemuksia varhaislapsuudessanne ja nuoruudessanne. Ja sitten, vaikka viime vuodet ovat olleetkin vaikeita, päästitte irti kaikista teille rakkaista asioista kuten suhteet, tärkeinä pitämänne työpaikat ja vanhat uskomusjärjestelmät, jotka olivat toimineet kivijalkananne.


Rakkaat ystäväni, olette viettäneet viimeiset kaksitoista kuukautta kuorimalla sipulia kerros kerrokselta tullaksenne opettajiksi oikeutetusti omasta ansiostanne. Olette viimeisen vuoden aikana käyneet läpi elämänne kaikista vaikeimpia ja syvimpiä henkilökohtaisia kokemuksia.
Omalla tavallamme me suremme puolestanne. Olemme myös iloisia siitä, että se on ohi ja te teitte sen. Tästä eteenpäin tulette kohtaamaan erilaisia haasteita, henkilökohtaisia haasteita sisimmässänne. Ne eivät siis pääasiassa tule ulkopuoleltanne. Ette tule niinkään tuntemaan tunneperäistä kahtia repeytymistä, kuten viime vuoden aikana. Olette päässeet pahimman ylitse. Olette saavuttaneet tämän pisteen, jossa istutte Maan uuden henkisen energian luokkahuoneessa.

Jotkut läsnäolijoista saattavat aistia nyt hennon ja makean tuoksun. Ystäväni, se on muistutus teille.

Nyt oppituntiin numero yksi. Opetamme tänään vain yhden asian, joka on monessakin suhteessa vaikea. Se on oppitunti ja oivallus, jonka parissa pyydämme teitä työskentelemään ahkerasti seuraavaan tapaamiseemme asti. Kyse on varsin yksinkertaisesta asiasta. Pyydämme hetken hiljaisuutta, sillä emme käyneet tätä asiaa läpi etukäteen Cauldrenkaan kanssa, hänen suureksi pettymyksekseen. Pyydämme hetkisen siirtääksemme tämän informaation häneen. Siirrämme tietoa energian välityksellä teihin kaikkiin, joten kyse on paljon muustakin kuin pelkistä sanoista. Tulette niiden lisäksi ymmärtämään myös energian. Pidämme nyt pienen tauon, jotta prosessi pääsisi käyntiin.


(tauko)


Aloitamme nyt tämänpäiväisen keskustelun. Käsitteenä aiheemme on varsin yksinkertainen, mutta sitä on aika vaikea selittää. Kun siirrytte omaan jumalallisuuteenne, kun se alkaa heräillä sisällänne ja siirtyä olemukseenne toisesta ulottuvuudesta, niin teistä tulee Uusia Luojia, kuten me olemme tämän asian nimenneet. Uudet Luojat ovat niitä, jotka asuvat Maan päällä, mutta pystyvät sisäistämään jumalallisen olemuksensa. Uudet Luojat luovat ensin itselleen uuden ympäristön ja energian, joka myöhemmin vaikuttaa myös muihin niin haluaviin.
Ja loppujen lopuksi se vaikuttaa koko maapalloon.

Jotta voisitte ymmärtää luojaksi tulemisen prosessia, Maan energian vaikutuspiirissä olevan todellisen luojan prosessia, on tärkeää irrottautua elämässänne tapahtuvista asioista. Ystäväni, te kävelette edelleenkin kaksinaisuudessa. Olette edelleenkin meidän näkökulmastamme katsottuna verhon toisella puolella.

Joskus yritätte luoda jotakin itseänne varten. Yritätte luoda tai muuttaa tietyn tilanteen lopputulosta, joka saattaisi vaikuttaa teihin tai muihin. Voisitte yhtä hyvin hakata päätänne tiiliseinään. Yritätte käyttää ESP:tä (suom. huom. tarkoittaa yksinkertaisesti ilmaistuna kuudetta aistia) tai psyykkisiä voimia.
Yritätte pakottaa mielenne tai ehkä jopa sydämenne avulla. Kamppailette tilanteiden kanssa pakottamalla energiaa, eikä se yleensä tuota tulosta. Ystäväni, oletteko jo ymmärtäneet tai alkaneet oivaltaa, että on olemassa virtaus, luova prosessi, joka toimii silloin kun vapautatte ja päästätte irti? Ihmisillä on taipumus puskea väkisin. Heillä on taipumus luoda energiaa eteenpäin puskemista varten, tietyn tilanteen luomiseksi tai muuttamiseksi. Ja kuten olette huomanneetkin, tämä on hyvin rasittavaa. Monet teistä ovat olleet aivan uuvuksissa viime aikoina!

Olette yrittäneet käyttää luomiseen ja manifestointiin vanhaa uskomusjärjestelmää ja käsitettä. Ne
  vain eivät toimi uudessa energiassa. Näemme teidän esimerkiksi yrittävän muuttaa liikenteessä toisen kuljettajan ajattelutapaa. (naurua) Näemme teidän yrittävän luoda muureja ja suojia pitääksenne työtoverinne poissa energiakentästänne, ja kappas vain, he vain kävelevät suoraan niiden läpi ja tekevät elämästänne haastavan ja vaikean! Näemme teidän yrittävän houkutella energiaa ulkopuoleltanne, ajattelevan, että voisitte ehkä solmia Hengen kanssa sopimuksen ja saada energiaa tilanteenne muuttamiseksi. Näemme teidän huutavan oppaitanne, mikä on erittäin huvittavaa, sillä oppaannehan eivät ole enää paikalla. Koputtelette autiotalon ovella! (naurua)  Näemme teidän suorittavan kaikenlaisia rituaaleja, seremonioita ja loitsuja.

Ystäväni, opitte nämä toimintatavat entisissä elämissänne 10, 20, ja jopa 100 elämää sitten. Ne eivät koske tätä uutta energiaa. Kyllähän niistä oli teille jotain hyötyä entisissä elämissänne, mutta ne eivät sovellu uuteen energiaan. Ja te vielä ihmettelette, miksi olette olleet niin turhautuneita viime aikoina! Muistutamme teitä siitä, että olemme nyt uudessa energiassa. Emme olisi voineet aiemmin keskustella kanssanne kuten nyt ja välittää teille tätä tietoa. Sisimmässänne ja kaiken Maan päällä olevan sisimmässä on hento energiatasapaino, jota tämä aika edellyttää.

Luomisessa ei ole enää kyse ulkoisesta puskemisesta vaan täydellisestä sallimisesta. Kyse on teidän ja muiden ihmisten elämissä olevien asioiden täydellisestä hyväksymisestä. Pyydämme teitä nyt hyväksymään totaalisesti kaiken. Tämä tulee olemaan joillekin vaikeaa. Jotkut tulevat olemaan hyvin vihaisia. Tämä tulee aiheuttamaan teille paljon älyperäisiä haasteita.


Olette tottuneet rukoilemaan muiden ihmisten, maapallon tai tietyn tilanteen puolesta. Vaikka tällainen onkin hyvin rakastettavaa, niin ystäväni, pyydämme nyt ettette yrittäisi vaikuttaa tilanteisiin. Yksinkertaisesti hyväksykää ne, olivatpa ne sitten omassa tai muiden elämissä. Tiedämme tämän olevan teille haasteellista!


Olette kamppailleet oman biologianne kanssa. Olette lähettäneet sille valoa. Olette yrittäneet elvyttää, motivoida ja parantaa sitä. Pyydämme teitä lopettamaan yrittämisen ja yksinkertaisesti hyväksymään biologianne.


Olette kamppailleet oman emotionaalisen parantumisenne kanssa. Olette käyneet ennustajilla ja neuvojilla, ja hetken olonne onkin hyvä, mutta ette kuitenkaan parannu lopullisesti kuten todella haluaisitte. Pyydämme teitä lopettamaan tällaiset vierailut.


Voi, ystävämme Cauldre hermostui nyt pahan kerran! (naurua) Hän jaarittelee kanssamme aika lailla juuri nyt. Hän näkee jo saavansa kasoittain sähköpostia! (naurua) Hän näkee edessään odottavat haasteet, mutta jatkamme silti, sillä tämän asian ymmärtämisessä on oma logiikkansa ja kauneutensa. Ystäväni, pyydämme ettette yritä enää pakottaa omaa biologiaanne valoon tai parantumiseen, vaan pikemminkin hyväksymään sen.


Olette kokeneet ja tarkkailleet elämässänne kaksinaisuutta – valoa ja pimeyttä, oikeaa ja väärää, hyvää ja pahaa, rakkautta ja vihaa. Olette niin sanotusti valinneet puolia. Olette taistelleet oman puolenne puolesta.
Olette olleet palvelualttiita ja vahvoja sotilaita. Ystäväni, kaikki nämä toiminnot kuuluvat kaksinaisuuteen. Te olette nyt siirtymässä uuden ykseyden tilaan.

Sen sijaan että puskisitte energiaa suuntaan tai toiseen, sen sijaan että valitsisitte jomman kumman puolen ja tuomitsisitte mikä on oikein ja mikä väärin, niin astukaa sivuun ja yksinkertaisesti tarkkailkaa ja hyväksykää kaikki tapahtumat. Silloin alatte ymmärtää energiadynamiikkaa, jonka avulla ymmärrätte mitä todellinen luominen on. Toistamme, että tämä on jossain määrin vaikea käsite ja työskentelemme kanssanne energian välityksellä auttaaksemme teitä ymmärtämään sen.

Ystäväni, emme pyydä teitä luopumaan työpaikoistanne. Pyydämme teitä vain irrottautumaan edessänne olevasta tilanteesta.
Jos teistä tuntuu, että teidän on puututtava lopputulokseen, niin pyydämme teitä irrottautumaan siitä. Kuvitelkaa matala muuri (uuden talonne ympärille) ja seisokaa sen takana. Kävelkää tietoisesti muurin taakse. Seisokaa sen toisella puolella ja yksinkertaisesti tarkkailkaa tapahtumia. Tarkkailkaa juuri jättämänne tilanteen dynamiikkaa.

Jos käynnissä on perheriita, niin sen sijaan että valitsisitte kenen puolella olette, tai päättäisitte toimia välittäjänä ja tilanteen rauhoittajana, niin yksinkertaisesti jättäkää koko konflikti väliin. Siirtykää tietoisesti matalan muurin toiselle puolelle. Seisokaa siellä tarkkailijan asemassa. Se tulee olemaan vaikeaa, sillä teidät on hyvin koulutettu ja harjoitettu puuttumaan tilanteisiin ja muuttamaan niitä.


Pyydämme teitä harjoittelemaan matalan muurin takana seisomista jonkin aikaa. Kun siirrytte sallimisen ja hyväksymisen tilaan, niin alatte ymmärtää luomisen dynamiikkaa.
Teistä tulee tarkkailijoita. Alatte kirjaimellisesti nähdä energiakuvioita muiden ihmisten ja tilanteiden ympärillä. Alatte nähdä energiasäteitä ja –kuvioita.

Kun tulette muurin hyväksyvälle puolelle, näette kauniin, melkeinpä sanoinkuvaamattomasti hohtavan ihmisten kutoman energiakudoksen. Ystäväni, olette olleet niin lähellä tapahtumia, ettette ole nähneet siellä jokaisen ajatuksen, toiminnon ja teon voimalla kudottavaa henkistä kudosta. Kun astutte sivuun, pystytte näkemään kauniin värien, rakenteiden, mallien ja energioiden kudoksen, joka on luotu rakkaudella kaikkien teitä ympäröivien tapahtumien ytimessä.


Kun siirrytte matalan muurin toiselle puolelle, näette ensin kudonnan, kudoksen alapuolen. Sitä kudotaan silmienne edessä. Kun tulette taitavimmiksi, kun harjaannutte astumaan sivuun, alatte nähdä kudoksen yläpuolenkin. Siellä piilevät ihmiskokemusten todellinen kauneus ja taiteellisuus. Olette olleet niin lähellä, että olette aistineet ainoastaan kudonnasta syntyvän puikkojen kolinan. Kun astutte uutta taloanne ympäröivän matalan muurin toiselle puolelle, näette kuinka tilanteet luodaan.
Näette muiden ihmisten tekojen syyt ja seuraukset. Näette, kuinka asioita todella kudotaan.

Kun olette päässeet tähän vaiheeseen, voimme sen jälkeen keskustella kanssanne lisää luomisprosessista. Mutta ensin teidän on irrottauduttava. Aah, jäätte edelleenkin Maan päälle. Jatkatte työssäkäyntiä. Keskustelette muiden kanssa, teette heidän kanssaan töitä. Monessa suhteessa elämänne muuttuu vain vähän. Mutta nyt on siis aika yksinkertaisesti astua sivuun ja katsella kaunista kaksinaisuuden kudosta. Seuraavan vuoden aikana on välttämätöntä tarkkailla sivusta, jotta todella ymmärtäisitte omaa luomisvoimaanne, omia luomiskykyjänne. Kun tulette tässä suhteessa taitavimmiksi, niin keskustelemme sitten kanssanne siitä, kuinka olla Luojia. Tulemme keskustelemaan siitä, kuinka todella palvella uuden energian opettajina koko ihmiskuntaa ja Maata.

Maan uuden henkisen energian luokkahuoneen ensimmäinen oppitunti on hyväksyä kaikki asiat sellaisina kuin ne ovat. Hyväksykää kaikki asiat, myös omassa elämässänne, sellaisina kuin ne ovat. Tulette kohtaamaan haasteita seuraavien päivien aikana (kirjaimellisesti). Teillä tulee olemaan taipumusta hypätä kaksinaisuuden kokemuksiin. Joukossanne olevat parantajat ovat yrittäneet parantaa potilaitaan oman olemuksensa kautta. Ystäväni, jatkakaa tekemäänne työtä ja astukaa samanaikaisesti sivuun.
Älkää tuomitko potilaittenne tilaa tai omia parantajankykyjänne. Astukaa yksinkertaisesti sivuun. Seisokaa muurin toisella puolella. Tarkkailkaa tapahtumia, älkää tuomitko niitä.

Ystäväni, tulette aluksi näkemään ja tuntemaan hyvin vähän tai ette mitään. Kun jatkatte sivuun astumista, alatte nähdä asioita, joita emme pysty kuvailemaan teille. Teidän on itse saavutettava tämä ymmärrys. Ei ole sanoja, joiden avulla voitaisiin ilmaista tulevia kokemuksianne. Jokainen teistä tulee kokemaan asian eri tavalla ja henkilökohtaisesti. Muistakaa tämä ja kertokaa meille kokemuksistanne. Kertokaa sitten muillekin.

Oppituntimme on varsin yksinkertainen. Käytämme sanoja liiankin ylenpalttisesti! Oppituntina on hyväksyä kaikki asiat sellaisina kuin ne ovat. Harjoitelkaa tätä paljon tulevina päivinä, erityisesti omissa elämissänne, erityisesti teitä kohtaavien kokemusten kautta.

Ennen tätä kanavointia kerroimme teille neljä totuutta Hengestä (Santa Fe, heinäkuu 2000). Toistamme ne vielä kerran, sillä ne kuuluvat asiaan ja johdattelivat meidät tämänpäiväiseen keskusteluun. Ensimmäinen totuus on se, että Henki ei tiedä lopputulosta. Kuten sanoimme edellä mainitussa kanavoinnissa, ihmisten keskuudessa on vallinnut uskomusjärjestelmä, jonka mukaan Jumala on tiennyt lopputuloksen alusta lähtien. Hän ei vain jakanut tietoaan teidän kanssanne! (naurua) Ystäväni, tämä ei pidä paikkaansa. Henki ei tiedä lopputulosta. Te elätte Hengen ja Kaiken Mitä On ympyrän ulkopuolella, eri todellisuudessa.


Totuus numero kaksi: Henki ei pidä asialistaa.
Olette aina olettaneet, että Jumala, kuten isä tai äiti, pitää parempana sitä, että teette ns. oikeita valintoja:  käytte sopivaa koulua, hankitte kunnollisia ystäviä ja hyvät työpaikat. Jumalalle se on aivan samantekevää! (naurua) Vain biologisille vanhemmillenne tällaiset asiat ovat tärkeitä! Mutta Jumala, Henki ja Kaikki Mitä On ei pidä asialistaa. Pyydämme jokaista teistä vapauttamaan tämän uskomusjärjestelmän sisimmässänne. Tämäkin on haasteellista ja vaikeaa, sillä olette aina olettaneet, että on oikea ja väärä tie. Ja että teidän on jotenkin onnistuttava tekemään pimeydessä oikea valinta. Kuten kirkot opettavat teitä, niin Jumala teitä auttakoon, jos teette väärän valinnan!

Kolmas totuus on, että Henki, oppaanne ja enkelinne eivät voi tehdä asioita puolestanne. Vaikka haluaisimmekin, niin emme pystyisi siihen. Sillä kuten olemme jo sanoneet, henkisen fysiikan mukaisesti te elätte ulkopuolella, olette olemassa Kaiken Mitä On ympyrän ulkopuolella. Sen vuoksi emme voi hoitaa asioita puolestanne. Olemme sanoneet aiemminkin, että olette kiitelleet meitä asioiden sujuessa elämässänne vaikkemme olekaan tehneet mitään. Te itse olette luoneet nuo tilanteet.

Neljäs totuus on se, ettei sopimuksia enää ole. Mennyt ei enää sido teitä. Karma ei enää sido teitä. Sen tähteitä on jäljellä. Muistoja siitä tulee takaisin vainoamaan teitä. Mutta ystäväni, ette luo enää uutta karmaa. Olette jokainen kirjoittaneet Elämän Kirjanne loppuun. Viimeinen luku on valmis. Tästä eteenpäin aloitatte uuden kirjan, jossa on avoimet ja puhtaat sivut. Noilla sivuilla ei ole henkistä direktiiviä, jota teidän pitäisi noudattaa. Te luotte uutta energiaa. Menneisyys ei sido teitä.  Se vain muistuttaa teitä itsestään silloin tällöin. (naurua)

Kun kirjoititte Elämän Kirjanne viimeisen luvun viimeiset sanat, tiedämme monien teistä kokeneen suurta surua ja sitten menetyksen tunteen, tarkoituksen puuttumisen tunteen. Tämä johtui siitä, että saatoitte loppuun sen, mitä olitte tulleet tänne tekemään. Samalla kuitenkin tiesitte, että jos saisitte kirjanne loppuun ennätysajassa, niin voisitte kirjoittaa uuden. Siksi te olette täällä nyt. Mutta uudella kirjallanne ei ole suuntaviivoja, sivuhuomautuksia tai etukäteen määrättyä sivujen lukumäärää. Te luotte niitä kulkiessanne eteenpäin. Sitä te olette täällä tekemässä.


Oppitunti numero yksi: hyväksykää kaikki asiat sellaisina kuin ne ovat. Tämä tulee vaatimaan teiltä kurinalaisuutta. Haluatte sekaantua asioihin henkilökohtaisesti, koska niin te olette tottuneet tekemään. Haluatte parantaa itsenne ja muut ja tuoda rauhaa ja rakkautta maailmaan. Ystäväni, ei siinä sinänsä mitään vikaa ole. Olemme täällä tekemässä yhteistyötä kanssanne, näyttämässä teille tietä uuteen luomsityöhön. Olette jo huomanneetkin, että vanhat tapanne ovat uuvuttavia, työläitä ja turhauttavia!


Oppitunti numero yksi: Hyväksykää kaikki asiat sellaisina kuin ne ovat. Ryhtykää tarkkailemaan elämää, omaa elämäännekin. Älkää huolehtiko tulevaisuudesta, sillä sillä ei ole mitään merkitystä. Tarkkailkaa, mitä elämässänne ja ympäristössänne tapahtuu juuri nyt.
Älkää tuomitko, vaikka se kyllä houkutteleekin teitä! Älkää yrittäkö muuttaa muita tai itseänne.

Kyllä, tiedämme että mielessänne liikkuu jo kysymyksiä! Onko myös tämä sellainen “ei-mitään-tekemistä” –vaihe, jonka juuri koimme? Ei, kyse ei ole samasta asiasta. Tämä on eri asia. ”Ei-mitään-tekemistä” –vaihe oli tarpeellinen siirtymävaihe, jonka aikana pyysimme teitä olemaan tekemättä hätiköityjä päätöksiä. Tiesimme elämässänne olevan asioita, jotka tuntuivat pakottavan teidät tekemään suuria päätöksiä. Eikä aika ollut energian suhteen sopiva niille. Siksi pyysimme teitä olemaan tekemättä mitään.

Nyt energia on kuitenkin muuttunut. On aika hyväksyä asiat sellaisina kuin ne ovat.
Jatkatte elämäänne normaalisti. Teette niitä asioita, joita olette tottuneetkin tekemään, mutta käytätte jokaisen tiellenne osuvan mahdollisuuden tarkkaillaksenne, hyväksyäksenne. Tämä ei myöskään tarkoita sitä, ettette tuntisi kärsimystä, myötätuntoa, rakkautta tai iloa. Tulette tuntemaan aivan kuten ennenkin, mutta yksinkertaisesti hyväksymään ja tarkkailemaan tunteitakin.

Ystäväni, on myös aika hellittää otetta, päästää irti. Jollette tee sitä, niin me teemme sen aina kun vain voimme! (naurua) Tiedätte mistä puhumme. Olette pitäneet kiinni henkenne kaupalla uskomusjärjestelmistä. Olette pitäneet tiukasti kiinni käsitteestä siitä, keitä luulette olevanne. Olette tarrautuneet tiukasti jopa ”new age”-käsitteeseen.


On aika antaa uskomusten mennä. Sekin tulee olemaan vaikeaa ja haastavaa. Mutta ystäväni, jos jatkatte takertumista, niin tulee olemaan vaikeaa ymmärtää elämän kudosta. Tulee olemaan vaikeaa ymmärtää luomistyötä, jos roikutte teitä ennen palvelleissa uskomusjärjestelmissä ja käsitteissä, joista olette jo kasvaneet ulos.


Teidät tullaan haastamaan, haastamaan vapauttamaan nuo uskomukset. Kyllä, jotkut teistä tulevat taistelemaan henkeen ja vereen niiden puolesta! Tulette taistelemaan käsitteiden ja uskomusten puolesta, joiden tunnette pitävän teitä pystyssä ja estävän vajoamasta syövereihin.
Tiedätte kyllä, mistä puhumme!

Olipa kerran ihminen (nimeltään Oryan), joka otti joka päivä kanoottinsa esiin. Hän työnsi sen vesille ja alkoi meloa vastavirtaan. Meloessa Oryanin voimat kasvoivat. Hän näki matkansa aikana joen varrella paljon uusia asioita. Hän meloi ja meloi. Öisin Oryan rantautui. Hän etsi itselleen jotain syötävää ja nukahti sitten uupuneena rannalle tietäen, että hän oli oppinut ja kokenut paljon päivän aikana; hän oli kokenut virran kauneuden ja vastavirtaan melomisen haasteet. Hän nukahti uupuneena päivän työstä. Seuraavana aamuna hän nousi ylös, työnsi kanoottinsa vesille ja alkoi jälleen meloa. Näin hän jatkoi päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen, meloen ja kokien. Matka oli varmastikin onnistunut ja rakastettava.

Oryanin meloessa päivästä toiseen kasvoi todennäköisyys siitä, että jopa hän itse unohtaisi miksi hän meloi vastavirtaan. Eräänä päivänä hän sitten väsyi. Hän väsyi taistelemaan virtaa vastaan. Oryan oli kunnostautunut matkalainen, mutta hän väsyi eikä enää tiennyt, miksi pitäisi edes jatkaa. Hän oli nähnyt virran jokaisen mutkan, rannan, puun, kiven ja kallion, ja ne kaikki alkoivat näyttää hänestä samanlaisilta. Hän ei tiennyt, miksi pitäisi meloa kauemmaksi.

Eräänä päivänä Oryan ymmärsi pelon, jonka vuoksi hän oli jatkanut melomista. Hän pelkäsi, että jos hän lopettaisi, niin virta vetäisi häntä taaksepäin, taaksepäin sen hetkisissä uskomusjärjestelmissä. Se kiskoisi häntä taaksepäin, kunnes Oryan varmasti ajelehtisi alas, alas, alas virtaa aina jyrkkään vesiputoukseen asti, ja murskautuisi sitten alapuolella oleviin kiviin. Mutta Oryan oli väsynyt melomaan vastavirtaan. Hän ei jaksanut enää välittää. Eräänä aamuna Oryan sitten veti jälleen kanoottinsa esiin. Hän laski sen vesille, mutta jätti melansa rannalle.
Hän antoi virtauksen viedä itseään myötävirtaan. Hän laski alas, alas, alaspäin myötävirtaan ja ohitti aiemmin tutuksi tulleen alueen. Hän tiesi, mitä oli tulossa. Hän tiesi sen lähestyvän. Hän tiesi suuresta vesiputouksesta, joka tulisi tuhoamaan hänet. Se murskaisi Oryanin. Mutta hänellä ei ollut enää voimia, haluja tai intohimoa meloa vastavirtaan.

Ja eräänä päivänä, kuten Oryan oli tiennytkin, vesiputous tuli näkyviin. Hän näki virran muuttuvan vuolaammaksi. Hän tunsi kuohujen kasvavan ja tiesi vesiputouksen olevan edessä. Kun Oryan lähestyi sitä kanootissaan, selkä menosuuntaan, hän katsoi olkapäänsä yli. Oryan tiesi, että millä hetkellä hyvänsä kanootti paiskautuisi reunan yli. Hän putoaisi ja putoaisi ja putoaisi yhä syvemmälle syövereihin; syövereihin, joita jokainen teistä pelkää.


Pelkäätte putoavanne, jos päästätte irti. Ja silti Oryan hellitti otteensa. Ja liukuessaan reunan yli hän tunsi hetken ajan puhdasta pelkoa ja pakokauhua. Hän tiesi ihmiselämänsä olevan ohitse. Ja niinhän se olikin! Sillä tällä viimeisellä irtipäästämisen hetkellä, suurimman pelon ja pakokauhun hetkellä Oryan muuntui. Hän ymmärsi kaiken kokemansa olevan vain ja ainoastaan illuusiota! Illuusio oli ollut suurta ja arvokasta, ja se oli vaikuttanut enemmän kuin pelkästään hänen tai muiden elämiin. Se oli vaikuttanut Kaikkeen Mitä On. Oryan ymmärsi kyseessä olevan illuusion. Hän ymmärsi tuona pelon ja pakokauhun hetkenä, että hän itse oli luonut illuusionsa. Hän ymmärsi pystyvänsä luomaan mitä tahansa. Hän voisi luoda kanootilleen siivet!
Tai hän voisi häivyttää koko virran!

Ystäväni, seuraavan vuoden aikana matkaamme kanssanne samaan paikkaan kuin Oryan. Päästäkää nyt irti. Tulette saavuttamaan uusia ymmärryksiä ja päästämään vanhoista uskomuksista irti. Tulette tuntemaan sisimmässänne suurta pelkoa. Tulette tämän prosessin kautta loppujen lopuksi ymmärtämään illuusiota. Opitte ymmärtämään, että te olette Luojia. Opitte luomaan niin valitessanne uusia virtoja, siivekkäitä kanootteja tai mitä tahansa valitsettekin. Olette olleet ilmiömäisellä matkalla, vaikeallakin, tiedämme sen, mutta silti ilmiömäisellä.

Olemme valmiita aloittamaan uuden työn. Herätätte meissä syvää kunnioitusta, vaikkette sitä itse sisimmässänne tiedostakaan. Tuntekaa nyt, kuinka kunnioitus huokuu meistä!
Tuntekaa sen valuvan ylitsenne. Rakkaat opettajat, olette suostuneet jäämään Maan päälle ollaksenne täällä niitä varten, jotka ovat väsyneet melomiseen, eivät ymmärrä enää, ovat menettäneet intohimonsa ja tietävät sisimmässään, että on aika herätä.

Näille ihmisille tieto siitä, että joku toinenkin on kulkenut samaa polkua ja selvinnyt suuresta vesiputouksesta, tulee olemaan korvaamaton. Se antaa heille toivoa. Ja kuten jo tiedättekin, ette voi kohdata vesiputousta heidän puolestaan kuten emme mekään teidän puolestanne. Mutta nämä ihmiset tulevat näkemään edessään ilmielävän ihmisen, joka on valinnut uuden polun. He tulevat näkemään edessään opettajan, joka on valmis ohjaamaan, rakastamaan ja jakamaan heidän kanssaan. Teidän esimerkkinne mukaisesti he tulevat ymmärtämään oman jumalallisuutensa.


Pyydämme teitä seuraavan kuukauden aikana harjoittelemaan kaikkien tilanteiden hyväksymistä. Kyllä vain, se tulee olemaan haastavaa. Ja t
ulette muuten selviämään haasteesta varsin hyvin. Tulette tuntemaan vastustamatonta halua parantaa, puolustaa tai muuttaa asioita ja ihmisiä. Olkaa vain hyväksymisen tilassa. Nähkää tilanteiden dynamiikka. Huomatkaa, kuinka henkinen kudos valmistuu.

Palaamme pian kysymyksiä ja vastauksia osioon. Näemme jo kysymysten sinkoilevan ilmassa! (naurua) Ystäväni, ennen kuin pidämme pienen tauon, niin ymmärtäkää keitä olette, ymmärtäkää matkanne tarkoitus ja syy täällä oloonne. Antakaa itsellenne lupa tuntea ylpeyttä. Kunnioittakaa itseänne kaiken tekemänne työn vuoksi.
Olette kulkeneet pitkän matkan. Rakastamme teitä syvästi ystäväni, ettekä ole koskaan yksin.

Ja niin se on...
 

Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre", joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 70,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vieressänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403