МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия Възнесение 

Урок 11: „Вслушайте се в песента на душата си“

Представен на Светлинната конференция в Мидсъмър, Санта Фе, Ню Мексико

На19 юни 2002год.


http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/268


ТОБИАС: И така е скъпи приятели и семейство, събрахме се за последния урок от Серията за Възнесението. Прекарахме дълга и прекрасна година заедно. Радвахме се на всички промени и трансформации през които преминахте. Усетихме насладата и радостта, които изпитахте по толкова много начини в живота си.


Събираме се тук днес, като група, семейство по най –скъпоценния и дълбок начин. Също така се събираме и с тези, докосваме се до всеки един от вас, които присъстват през интернет или четат тези послания в техния момент „ сега“. Да, ние сме с вас точно както сме и в тази стая днес.

 

Свещеното място, което създадохме заедно е изпълнено с чистотата и любовта на Духа. Можем да усетим как отваряте сърцата си. Освобождавате се от толкова много товари. Позволявате на духа си да блесне. Наистина това е безопасно и свещено място. С всичко, което научихте и преживяхте, ще можете да се възползвате от тази енергия, където и да отидете.

 

Усетете за момент. Усетете как се чувствате в момента. Да, може би има няколко болки и страдания. Но почувствайте най –съкровеното усещане за това кои сте. Това сияние, което имате сега...можем да го видим във вас. Можем да го видим навсякъде около вас. За него говорим от няколко години. Това е вашата божественост. Вие и позволихте да се прояви.

 

Наистина е чест за нас да бъдем тук ...енергията на Крион е на север...енергията на Михаил е на запад...енергията на Метатрон е в източната част...ах, любящата, майчина енергия на Богородица е на юг. Те стоят на четирите стълба в четирите ъгъла на стаята, за да бъдат тук с вас сега. Те от своя страна са заобиколени от друга група ангели и същности.

 

Но сега скъпи приятели и скъпо семейство, настанете се удобно. Отпуснете се. Вдишайте дълбоко. В днешно време хората са толкова схванати, така стресирани, телата им са така вдървени. В моите дни бяхме много по –свободни. Не бяхме така напрегнати. О, ние си имахме своите неволи. И наистина част от вината за това беше наша. Но ние не бяхме чак толкова вдървени, както са хората сега.

 

Не обръщайте внимание на жегата тук. В моите дни потенето беше нещо хубаво. То беше вид изцеление. Така, че позволете си да се изпотите. Насладете се на топлината, която се отделя в това пространство.


Сега преминаваме през много трудни и предизвикателни уроци в Серията за Възнесението. Започнахме първия урок, скъпи мои, казвайки ви „ Това вече не ви касае. Не се отнася за вас .“ Нямате вече договори и нямате вече карма. Ние знаем, че има дни в които е трудно да повярвате на това, но това вече не ви касае.

 

Придвижвате се към съвсем ново ниво, където не е нужно да си пробивате път през всички тези преживявания и предизвикателства. Не е нужно да се нагърбвате с това вече. То не ви касае. Вие избрахте да останете на това място наречено Земя, за да сте учители. Във всеки един момент можете да се отърсите от всички предизвикателства, които сте си наложили, така че да фокусирате енергиите и вниманието си върху това да бъдете божествени човешки водачи за всички останали.


Това вече не ви касае. В действителност съществуват енергии в и около вас, които ви карат да се съмнявате в това. Но си напомнете, когато се погледнете, че това вече не ви касае.

 

В първия от Уроците за Възнесението, споделихме с вас, че вие вече сте се възнесли. Какво мислите, че стана тогава? Какво очаквахте? И кого си мислехте, че ще срещнете, когато се възнесете? Възнесението е придвижване от един живот в друг, без да сменяте физическото си тяло. Вие преминахте през един, два, за малко от вас три живота в последните няколко години. Преминахте през тях много бързо.

 

Вие се възнесохте. Причината поради която това е трудно и предизвикателно, е защото енергиите около вас, енергиите на това, което наричаме Старата Земя –не са се възнесли. Така, че това което виждате наоколо, реалността извън вас, ви кара да се съмнявате в това, което ви се случва.

 

Вие също така имахте предубеждения за това какво е възнесението. Мислехте си, че ще ви пораснат крила и ще можете да летите наоколо. ( смях ) Много по –лесно е да вземете самолет! ( още смях ) Мислехте си, че всички трудности и предизвикателства ще изчезнат. Но, както казахме по –голямата част от Земята все още поддържа старата вибрация, а тъй като вие сте по – отворени и чувствителни, можете да усетите болките и мъката на хората около вас. И много често ги интерпретирате като свои.

 

И старите спомени все още се задържат във вас. Те ви напомнят за миналото ви, за детството ви, за миналите ви животи. Има все още част от вас, която е малко неуверена. Искате да пуснете старата карма. И колкото и странно да ви звучи, някои от вас все още чувстват, че има минали постъпки за които трябва да плащат. Това не е така. Наистина, духа никога не ви е съдил. Вие можете да си простите по всяко време и да бъдете чисти и свободни от кармичните окови.

 

Възнесението: Това не е което си мислехте, че ще бъде. От това би станал чудесен стикер! ( Тобиас се разсмива и публиката също )


В Урок Две говорихме “ да овладеете вашата божественост “. Това е нещо, което ще ви повтаряме отново и отново. Божествеността е ваша. Тя не принадлежи на Крион или Михаил или Метатрон или на Мария или на когото и да било. Тя е ваша. Овладейте я!

 

Понякога приличате на пробита кофа. Вашата божественост изтича навън. Вие се чудите какво става и къде изчезва. Не сте убедени в своята божественост. Не сте сигурни, че я притежавате. В един момент се опитвате да я прегърнете, а в следващия я отдавате на другите.


Овластете своята божественост. Знайте, че тя е ваша. Това е вашето раждане, като духовно същество. Вие пазехте вашето божествено зрънце от като напуснахте Дома. Когато напуснахте Кралството и преминахте през Огнената Стена, за да създадете собствена идентичност, вие носехте божественото семе в себе си. То винаги е било във вас. Никога няма да го намерите на друго място. Дори Духа не може да ви даде нещо, което вече притежавате. Признайте го за свое!


В Урок Три говорихме за „освобождаването на мрака отвътре“. Ще се сблъсквате отново и отново със „ змиите“ за които говорехме. Има причина да са там. Те са там...предизвикателствата, проблемите с които се сблъсквате...има причина да са там. Просто ги попитайте какво трябва да знаете. Попитайте змиите на пътя, които са част от вас, какво можете да научите от този опит.

 

Ние също казахме, че „ тъмнината“ е част от теб „ Светлинни Работнико“. Тъмнината е част от теб. Ако се опитате да унищожите тъмнината, вие само си вредите и се самонаранявате. Заблуждавате се за това, кои наистина сте. Вие сте част тъмнина и част светлина.


Елементите на дуалността са от съществено значение за вашето пътешествие. Вие не можете да отрежете мрака. Можете само да интегрирате тази енергия. Тя е част от четирите мраморни топчета за които говорихме отново и отново. Това е новата „ четворна“ енергия. Тя е интегриране на всичко, което възприемате със своята божественост. Когато освободите мрака, който сте потиснали в себе си, той се проявява и спомага за създаването на енергия, която ще ви изстреля в това благословено място наречено дома на възнесението.

 

Тъмнината... никак не обичате да я гледате. Не обичате да мислите за нещата, които може би сте направили в миналото. Мислите си, че живеете само в светлина. Ще продължавате да имате проблеми и предизвикателства, докато не приемете всичко. Тъмнина и светлина...това стана, когато напуснахте Дома. Вие създадохте тези енергии. Мракът се върти около светлината. Тъмнината движи светлината напред. Те работят заедно в хармония. Те работят заедно в енергиен съюз.


Сега, това означава ли, че трябва да бъдете лош човек? Не, ние ви казваме това, за да разберете, че тук съществува енергиен баланс. Светлинните Работници са склонни да мислят, че работят само в светлината. В действителност това е интегриране и обединяване на тези енергии в единство и хармония, обгърнати във вашата божественост.


Говорихме ви за „ Езика Ах“ от Четвърти до Шести Урок. Езика Ах, това е вътрешното познание. Това е вашата сияйна божественост, която ви осигурява решения на ежедневните предизвикателства.

 

Говорехме ви как да събудите тези божествени сетива. На първо място, те ще се проявят през човешките ви сетива. Ще виждате неща, които не сте виждали до сега. Ще има нова дълбочина на вкусовите ви усещания и на обонянието ви, на вашите чувства...и наистина на сърцето и ума ви.


Вашите божествени сили идват през човешките сетива, които вече имате. Те минават по коридорите, които вече съществуват, през структури, които вече сте създали за човешкия сетивен опит.


Но сега знаем, че можете да отидете отвъд очевидното. И може да чувате по –дълбоко от преди. Вие имате усещането за знание. Имате това чувство по цялото тяло. Там вашата божественост се проявява за първи път. Като се учите да интегрирате своите божествени сетива с човешките си сетива, се получава един пълен комплект. Вашите божествени сетива са тези, които донесохте със себе си като ангел преди да дойдете на Земята. Интегрирайте ги всички в своето същество.

 

Това е мястото на вашата мощ. Тук е вашето разбиране, способността ви да чувствате нещата, които се крият вътре и извън вас.


В Урок Седем говорехме да „ знаете, че планове няма“, много труден и предизвикателен урок. Без планове. Много от вас се почесваха по главата дни и седмици в чудене как да се освободят от програмите си Но, когато се освободите от тях, ще успеете да стигнете до познанието за начина по който работят нещата. Без планове, вие ще се озовете на точното място в точното време.

 

В Урок Осем говорихме за „ новото разбиране за любовта“. Ще говорим още по тази тема в следващите уроци . Ще откриете, че любовта се променя. За това и отношенията се променят. В Старата Енергия любовта обединяваше енергиите, за създаването на цялостност. В новото разбиране за любовта, тя е изцяло обърната към вас. Ето защо, когато се слеете с друг човек, това създава още една нова енергия. Любовта се променя. Възприемането за любовта... чувството на любов...и любовния опит...всички те се променят. Защо според вас се промениха и връзките ви? Като променяте съзнанието си, нещата около вас също се променят.

 

Говорихме за „ Празнотата на Възнесението“ в Урок Девет. В празнотата правите крачка встрани за момент, отстъпвате, за да позволите на вашата божественост да се прояви. Като човеци, вие бяхте обучавани да използвате умовете си за решаване на проблемите си. Учехте се по странен начин да се доверявате на ума, а не на много други неща.

 

От опит разбрахте, че е трудно да се доверявате на Бог, защото Бог не беше тук за вас, когато го / я призовавахте. Научихте се да не се доверявате, защото не знаехте или не разбирахте концепцията за Бог. Така, че вие разчитахте само на себе си, старото си аз, с надежда, че някой ден сам Бог ще се появи, ще се смили над вас и ще ви дари с нещата, които сте поискали. Междувременно вие се научихте до голяма степен да се доверявате на собствения си ум, защото бяхте забравили как да се отворите към собствената си божественост.

 

И така, ние ви казахме отидете в Пустотата на Възнесението. Отстранете се. Освободете. Отворете се. Да, наистина е малко плашеща. Знаем, че много от вас работеха с това. И то доведе до страх, защото не знаехте какво ще стане, когато се освободите от представите си за нещата, когато престанете да контролирате това, което си мислехте, че притежавате.

 

Когато отидете в Празнотата на Възнесението, става чудо. Давате разрешение на своята божественост на се прояви, да я интегрирате в човешкия си аспект, това, което сте, за да получите решение или прозрение и познание. Това е част от вас, за която дълго време не подозирахте, тази божественост. Тя винаги е била там, просто чакаше да се прояви.

 

В Урок Десет, ние говорихме за преминаването ви “ от липса на идентичност към нова идентичност “. Това до голяма степен вършихте през последните няколко години. Вие освобождавахте старата си идентичност, всичко наоколо, вашия дом, връзките си, работата си, възприятията или убежденията си или мислите си, семейството, приятелите си.

 

Както съзнанието ви се променя, така се променят и нещата около вас. И е подходящо да пуснете всичко, вярвания, материални предмети. Освободете се от тях, защото им е време да си тръгнат. Каквото е подходящо за вас ще си тръгне или ще се върне при вас. Което не е, благословете го и го пуснете да си излезе през вратата. Преминахте през период на липса на идентичност и сега започвате да изграждате новата си идентичност на божествен човек – труден и предизвикателен процес, наистина.

 

( пауза)

 

Сега сте в края на времето. Много беше изписано за това. Много дискусии имаше по този въпрос. Намирате се в дни на откровение. И какво прекрасно нещо е да стигнете до откровението за това кои наистина сте и от къде сте дошли.

 

Беше написано в свещените писания, в книгата на Откровенията, че ще има мрак и наказания и други грозни неща. Но, скъпи приятели самото име на книгата –Откровения, нови разкрития и нови прозрения ...това е което наистина се случва.

 

Знаете ли какъв апокалипсис става сега...апокалипсиса на душата ви? Апокалипсис - дума определена от вашия човешки речник ...АПОКАЛИПСИС ОЗНАЧАВА ПОВДИГАНЕ НА ЗАВЕСИТЕ ВИ! Това е оригиналната гръцка дефиниция. Апокалипсис означава повдигане на завесата.

 

Живеете в дни на апокалипсис сега. Завесата се вдига навсякъде около вас. Това е апокалиписа на вашата душа. И докато повдигате завесата и преминавате към ново разбиране и нови прозрения, вие също можете да помогнете за промяната на съзнанието и на всичко около вас.

 

Ето защо ви почитаме толкова за работата, която вършите. Това, което започнахте ще създаде модели, които ще дадат възможност на тези след вас да използват същите инструменти и енергия за трансформация в собствения си живот. Вие сте учителите. Апокалипсис – повдигане на завесата. Същинската работа на Крион е промяна на решетката в отговор на промените във вашето съзнание. Докато мрежата се регулираше и променяше, завесата започна да се повдига.

 

Така че, когато някои хора дойдат при вас и размахат пръст за апокалипсиса и за откровения, усмихнете им се и им отговорете, че знаете за какво говорят. Кажете им, че сте разбрали, че това е трансформация на душата. Кажете им, че сте усетили четирите конника точно тук, в тази свещена земя, в това свещено място. И четирите конника са Крион, Михаил, Метатрон и Дева Мария!

 

Когато четете Светото Писание или книгата на Откровението, разглеждайте ги от гледна точка на съзнанието. Истории за не особено конкретни събития, които може да се случат. Ангели на смъртта няма да се разпрострат по целия свят. Това каза за вашето съзнание Йоан, когато пишеше книгата. Той беше в ясно съзнание и пишеше за промяната на съзнанието, което ще започне по малко и след това ще се разпространи по целия свят.

 

Когато Йоан говореше за седемте ангела разпръснати по целия свят, ставаше дума за процес вътре във вас. Това е промяна свързана със старите чакри. Те бяха елиминирани. Те бяха унищожени, така, че вече може да се каже, че имате една единна чакра. И така седемте ангела дойдоха и направиха вътрешните промени. И когато Откровението говори за Израел, става дума за съзнанието, а не за страната. Става дума за съзнанието, душата и сърцето на света и кой в действителност си.

 

Книгата на Откровението наистина е точна, защото вие наистина имате нови разбирания и ще направите нови разкрития. Завесата наистина се вдига. Тя вече се вдигна за всички вас тук. И промени ще дойдат. Видяхте това в последните години. Промените ще се случат в собственото ви битие.

 

Това не означава, че Бог ще унищожи по- голямата част от света. Това в никакъв случай не означава, че ще има „ изоставени “ групи. Срамно е дори, че подобни неща са били написани! Но знаете ли какво, от това ще излезе добра драма! ( смях ) Какво означава това скъпи приятели, това части от старото ви аз ли са, от това, което сте били в миналото... сега се освобождавате от части от вашето минало и те са „ изоставените“ така да се каже. Вие освобождавате тези стари части от себе си.

 

Както ви казахме на последния ни урок, някакво чудо стана тук. Когато напуснахте Дома, имаше ограничено количество енергия, която остана с вас. Тази оскъдна енергия навлезе в празнотата, която сега наричате вселена. О, тази енергия беше огромна, но беше ограничена.


По време на пътешествието ви до сега и пътешествията ви през многото си животи, вие създадохте Новата Енергия. Това е чудо! Все още не го виждате в живота си. Но ще разберете за какво ви говорим. Ще разберете защо Крион е толкова развълнуван за работата, която върши, защо всички ние събралите се тук ви почитаме.

 

Нещо става . Никога преди не е била създавана „ Нова Енергия“. Вие създавате Нова Енергия. Вие се освобождавате от миналите си животи. В известен смисъл ги изоставяте. Освобождавате ги. И след като го направите, те придобиват собствена идентичност. Те отиват в други части на вашата многоизмерна вселена, за да започнат собственото си пътешествие.

 

Вие родихте тези нови аспекти. Това са вашите минали животи. Те се събират в кръга отвъд Михаил, Метатрон, Крион, Богородица днес. Сега те са далеч, в други многоизмерни области, започвайки собственото си пътешествие. Това са вашите деца. Те са вашите творения.

 

Дева Мария пристъпва напред сега. Тя носи грижовна и любяща енергия. И ние не се позоваваме само на идентичността на Мария, както е описана в писанията. Тя е символ, представител на майчината енергия.

 

Знаете ли, че имаше дисбаланс между енергията на Майката и енергията на Отеца Земя от доста време насам? Време отново да се върне в равновесие. Ще откриете, че Майчината енергия се проявява отново, защото присъствието и е позволено отново. То донася нов баланс в мъжката и женската енергия.


Ще откривате нови и нови хора, които канализират енергията на Мария, работещи с тази енергия, изграждайки я през следващите няколко години. Ще усещате нейния чист, чистия син цвят на енергията на Мария много, много пъти, грижовна, любяща и подкрепяща.

 

Енергията на Майката е тук, защото родихте собствената си божественост. Майчината енергия е тук, когато раждате своята божественост. Ще усещате тази енергия през божествените си сетива.

 

Тя е силно присъстваща в това пространство в момента. Много от вас са работили с нея и преди. Но има нов неин аспект, с който не сте запознати. Има едно по –ярко и светло проявление и усещане за Мария.

 

Докато завесата се повдига, тя може да се прояви. Нейната енергия идва на Земята, за да ви осигури грижата и любовта, от които се нуждаете. Всеки от вас може да се възползва от тази енергия, докато работите, като учител на другите.

 

Сега ще спрем за момент, просто за да ви погледнем...да се полюбуваме на вашата светлина и на блестящата ви божественост. Виждаме копнежа ви да продължавате напред към следващата стъпка. Виждаме копнежа ви да помагате на другите. Виждаме желанието ви да осъществите пътешествието на собствената си душа.


Искаме за момент да усетите нашата любов и енергия. Можете да я усетите, дори и ако четете тези думи с по - късна дата. Не са ви нужни специални дарби за това. Използвайте този момент, за да усетите любовта на Духа.

 

(пауза)

 

Ах, има моменти в които бихме предпочели просто да поседнем до вас, както сега. Можем да общуваме много по –добре на други нива, без думи. Умът ви е изпълнен. Сърцата са отворени. Можем да влезем, да ви прегърнем и да ви подържим.


Скъпи приятели, скъпо семейство по време на пътешествието си, вие отворихте сърцата си. Когато се научите да се доверявате на сърцето си, ще откриете че нещата около вас се променят драстично. Когато се измъкнете от главата си, мислейки си, че това е единственото място на което проблемите могат да намерят решение и започнете да живеете живота си в „Сега“, доверявайки се на своята божественост, ще разберете кои наистина сте.

 

Ние ви молим ДА СЕ ВСЛУШАТЕ В ПЕСЕНТА НА ДУШАТА СИ. Вслушайте се в песента на душата си. Тя е там. Тя пее за вас. Вашата божественост пее, тя очаква просто да бъдете...не да се чудите какво би било...не да чакате нещо...а просто да слушате песента на душата си.


Молим ви да задържите песента на душата си. Прегърнете я. Вашата божественост е точно тук. Можем да я видим. Тя не е задължително във физическото ви тяло. Тя е навсякъде около вас и във вас. Тя иска да се прояви. Тя иска най –после да се роди. Вие преминахте през родилните болки на вашата божественост през последните няколко години. Сега тя иска да се появи на бял свят. Тя иска да я задържите. Това е вашата божественост, но в известен смисъл тя е като дете. Тя иска да я прегърнете.

 

И така, това е Урок Единадесет от Серията за Възнесението „ Чуйте песента на Душата си “. Тя е тук. Тя не е някъде извън вас. Тя не принадлежи на някой друг. Тя не е в главата ви.

 

Вие никога, никога няма да откриете Бог чрез главата си, чрез ума си. Хората опитват от еони време. Много от вас се опитват да го разберат с главите си. Мислите си, че ако успеете да разберете йерархията на ангелите, ще успеете да разберете как да отидете в рая. Това не работи така. Вие се опитвате да разберете душата си през ума си. Но това не става така.

 

Отворете сърцата си. Отворете сърцата си. Чуйте песента на душата си. Това е комбинация и интеграция на това кои сте. Чуйте го. Усетете го. Вижте го сега, в този момент. Това сте вие. Това сте вие. То е като дете, което чака да изрази себе си в цялата си любов и невинност. Това е като мъдър баща с познание, което надминава всичко, което сте изпитвали до сега. То е като любяща и грижовна майка, която очаква да се погрижи за вас. Това е вашата божественост, вашата божественост в очакване да се прояви.

 

Чуйте песента на душата си. Докато го правите, ще се премествате към нова яснота. Искаме да поговорим за това за момент. Докато наблюдавате кой сте в собствената си божественост, ще започнете да придобивате нова яснота, която не сте изпитвали преди. Ще започнете да разбирате заглавията, когато ги четете. Ще започнете да разбирате неща като Книгата на Откровенията, когато я четете отново. Ще имате яснота за хората наоколо и за събитията, които стават около вас.


Сега, това е прекрасно нещо...до един момент. Понякога яснотата е трудна, защото ще видите и усетите неща които до преди не сте. Ще има тенденция да искате да се върнете обратно. Разбирате ли, че за филтрите около вас, които сами сте си поставили има причина? Така е защото понякога е трудно да се справите с енергиите отвън.


В новото разбиране, към което сте се запътили понякога ще се сблъсквате със стари вярвания и мисли. Понякога няма да искате да видите какво ви предстои. С новата си яснота може би няма да искате да чуете думите, които са били казани. С новата си яснота, която придобихте откакто слушате песента на душата си, може да не искате да получите определени усещания. Може да не харесвате усещанията, които получавате, защото ще бъдат свързани с тъмната и плътна, мрачна стара енергия.

 

И може би ще има тенденция на дълбочинно ниво да си кажете: „ Не знам какво е това. Не знам защо нещата наоколо са толкова изострени точно сега или защо ме бомбардират енергии, мисли и чувства от които ми се гади или съм нестабилен или небалансиран. “ И може би ще искате да се оттеглите зад завесата и филтрите, които сами сте създали.


Разберете, че това е част от процеса. Новата яснота не винаги рисува най – красивата картина. В новата перспектива на Новата Енергия, ще видите някои неща от Старата Енергия, които ще ви е трудно да понесете. Това е като студент по медицина първа година, който отива в лабораторията и започва да реже разни неща. Не винаги е красива гледка. Искаме да ви обърнем внимание, защото ще го усещате и изпитвате през следващите дни и седмици.

 

Може би това няма да ви се хареса особено и е възможно да се появи силен потенциал, да пожелаете да го изключите. Може да кажете: „Какво не е наред с този процес? Какво не е наред с процъфтяването на моята духовност? Мислех, че всичко ще е дъги и захарен памук и захарни облаци “. Всъщност вие ще имате по– голяма яснота от тази, която сте пожелали и може би на първо време ще виждате по– груби неща.


Тогава ще се запитате, защо до сега не сте виждали такива основи до сега, защо не сте виждали така чувствата, сърцата и умовете на другите. Така е защото е имало филтри. Имало е завеси и защити.

 

От друга страна скъпо семейство, докато задържате песента на душата си и развивате тази нова яснота, ще бъдете в състояние да изживявате нов и пълен с радост опит с други неща в живота си. Яснотата ще ви помогне да резонирате с музиката, както никога до сега. Ще ви помогнем да стигнете до дълбините на вашите склонности.

 

И разбира се, за тези които попитаха тук ...да секса, правенето на любов ще бъде по –пълноценно от когато и да било. Ще има по– голяма яснота по този въпрос. Това няма да бъде просто физически акт. Това вече е акт изпълващ цялото ви физическо, емоционално и духовно същество.


В новата яснота ще можете да говорите с тялото си. Ще бъдете в състояние да говорите с вашите клетки. Ще можете да усещате неща и да знаете неща от тях. Не се опитвайте да навлизате в молекулите и клетките си в опит да ги промените. От къде ще знаете какво трябва да се промени? Отидете в новата яснота и слушайте. Те ще ви кажат. Те ще ви кажат какъв вид баланс е за предпочитане.

 

Собствените ви душа и дух ще ви кажат как да възстановите хармонията и баланса в тялото ви. Но не засядайте в опити да НАКАРАТЕ тази настинка или грип или рак да напуснат тялото ви. Когато го правите, когато се опитвате да ги изкарате навън, вие наистина се закотвяте на място.

 

С яснотата ще влезете навътре. Ще откриете, че можете да пътувате и пътешествате около тялото си. Бъдете без предубеждения за това как трябва да стане. Просто си позволете да влезете навътре. Може да говорите на тялото си сякаш е малко плюшено мече. Може да виждате клетките си анимирани. Може да видите фабрика по биология. Ще бъде различно за всички вас. Но отидете навътре и говорете. То ще ви отговори.

 

Новата яснота ще отвори творческата ви страна, която беше блокирана. Вие сте интелигентни хора, но сте забравили да бъдете креативни! Бяхте заключили тази способност далеч. Вашите собствени учители и родители ви бяха казали да я заключите на далеч. Те ви казаха да мислите, а не да чувстват. В новата яснота, вие ще разберете как да разгърнете тази прекрасна творческа страна в себе си.

 

Докато се вслушвате в песента на душата си, ще придобиете по – голяма яснота за вашите физически, емоционални и духовни аспекти. Знаем, че това ще стане, защото работихме с някои от вас, с някои от тази стая и с някои, с които се свързахме по друг начин. Работихме с малка група от вас през последните месеци. Като се отваряте за по- голяма яснота, ще видите как реагира Шамбра, когато получи по– голяма яснота. Видяхме прекрасни, красиви неща, способност за дълбоко вътрешно познание.


Но също виждаме какво ще си помислите, когато придобиете тази яснота за най – тъмните, най –грозните и най – трудни страни на живота. Ще искате да побегнете обратно у дома, да заключите вратата, да затворите прозорците, да пуснете щорите и да кажете: „ Не искам нищо общо с това. Не се чувствам добре с моята нова яснота .“

 

И така, ние ви представяме това днес. Ще продължим да работим с вас през идните дни. Знаем, че яснотата идва в живота ви. Работете по между си. Споделяйте опита си. Документирайте през какво преминавате. Другите, които идват след вас ще имат нужда от това, от вашия опит.

 

(пауза)

 

Сега...сега...скъпи приятели, скъпо семейство ние също ще променим начина по който говорим с вас след този урок. Когато ви канализираме, идваме в стаята и обединяваме енергиите на всички вас тук. И тогава в известен смисъл канализираме чрез Калдре обратно към вас. Това е нещо като пасивен тип информационен канал.

 

Когато се съберем отново следващия месец, за да започнем новата си серия, ще го направим по друг начин. Ще придружим всички присъстващи и всички желаещи в новото пространство. Но, ВИЕ сте тези, които говорят. Ние ще говорим чрез Калдре. Но това няма да сме чак толкова ние. Аз Тобиас ще присъствам, защото сме семейство и ви обичам силно. Но ние ще разчитаме все повече и повече на вас.


Има една дума, която използваме от тази страна на завесата, за да опишем това. Това е дума, която носи вибрацията на „трябва“ в английския език. Тази вибрация означава, че започвате да изразявате себе си и собствената си божественост.

 

Не се нуждаете толкова много от моята енергия, на Тобиас или на когото и да било. Ще се събираме заедно, но това ще е повече вашия глас в Духа, който се проявява все повече и повече. Ние ще се превръщаме все повече в публика, която слуша какво говорите.

 

Начина по който се канализира информацията ще се промени. Ще можете да го усетите и почувствате. Ще ви помолим и ще помолим Калдре да направи още една промяна и още една гигантска стъпка. Това е нов начин на общуване и нов начин за споделяне на информация.


Все още ще бъдем тук на ваша страна. Но ви молим да направите и следващата крачка. Молим ви да овладеете своята божественост. Ние ви молим да бъдете тези, които раждат своята божественост и след това новата информация в Новата Енергия.


Ние силно ви обичаме. Почитаме работата, която вършите. Имаме много за вършене, много за казване и много за споделяне до края на този уикенд. Ще бъдем тук силни и присъстващи за вас. Никога не сте сами.


И това е така!

 

 

Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова