"Ylösnousemuksen tyhjiö"

Esitetty Crimson Circlelle
5.5.2002
Suomentanut Lea Lintunen

TOBIAS: Ja niin se on rakkaat ystävät ja opettajat, että kokoonnumme jälleen yhdessä Uuden Energian piirissä. On ilo olla taas kerran seurassanne. Energia täällä on täynnä rakkautta ja välittämistä. Se on täynnä myötätuntoa, ja sisältää matkanne esanssin.


Teille, jotka luulette saavanne energiaa näistä tapaamisista kerromme, että asia on aivan päinvastoin. ME saamme energiaa täältä. Koko eteerinen olemuksemme – kuinka sen sanoisi – nousee kananlihalle. (naurua)


Te jotka pystytte näkemään tänne kokoontuneiden entiteettien värit, näette hohteemme joka puolella astuessamme pyhään temppeliinne. Pyhä temppeli… juuri sen te olette luoneet tänne, Shaumbrat, opettajat. Kokoontuessanne tällä tavalla luotte Uuden Energian pyhäkön. Olette antaneet meille luvan liittyä seuraanne, astua jumalallisen pyhäkkönne ovista sisään.
 

Riisumme kenkämme osoittaaksemme teille kunnioitustamme. Cauldre… hän luulee, että pyysimme häntä riisumaan kengät, koska emme oikein pidä noista omituisista jaloissa pidettävistä vekottimista. Se on kuitenkin meidän tapamme osoittaa teille kunnioitustamme. Kiitämme teitä siitä, että olette kutsuneet meidän Uuden Energian pyhäkköön.


Rakkaat ystävät, mikä kunnia saada olla täällä! Mikä kunnia nähdä työnne jäljet!
Ei ole mikään vähäpätöinen tehtävä astua Uuteen Energiaan ensimmäisinä. Puhumme tästä asiasta tänään. Puhumme siitä, mitä Uusi Energia todella on. Mutta mikä kunnia onkaan saada olla täällä seurassanne!

Lähetämme teille niin paljon rakkautta. Sen ei tarvitse tapahtua sanojen välityksellä.
Pystyttekö tuntemaan lähettämämme viestin? Tunnetteko, mitä luotte tähän tilaan, sekä tässä huoneessa istuvat että internetin välityksellä seuraamme liittyvät? Mitä te luottekaan!

Tavallaan voisi sanoa, että me valokuvaamme teitä, vaikka kuulimmekin Cauldren kieltävän kuvaamisen! (hykertelyä) Otamme teistä tietyntyyppisiä energiakuvia kokoontuessamme. Ripustamme ne seinille meidän puolellemme verhoa.
Olemme tehneet rivin tämän ryhmän, Crimson Circlen kuvista. Olemme tehneet rivejä teistä jokaisesta henkilökohtaisesti, sekä paikalla istuvista että tätä lukevista. Sitten me teemme vertailuja… katsomme vuosi tai kaksi vuotta sitten otettuja kuvia. Näemme suurenmoiset sisimmässänne tapahtuneet muutokset.

Tekin voitte nähdä nämä kuvat.
Teidän ei tarvitse muuta kuin pyytää. Näytämme teille huoneen, johon kaikki energiakuvat on ripustettu. Tuomme teidät tänne öisin nukkuessanne tai jopa valveilla ollessanne. Kun vapautatte kaksinaisuuden, opitte samalla matkustamaan ilman autoja ja lentokoneita. Ja tekin voitte nähdä vilahduksen kuvistanne, kehityksestä, jota on tapahtunut vain muutaman vuoden aikana.

Voi, tiedättehän miten lyhyt aika muutama vuosi on verrattuna satoihin tai tuhansiin elämiinne! Katsokaa, mitä olette saaneet aikaan lyhyessä ajassa!


Tämä huone täyttyy kutsuvieraamme, tälle oppitunnille osallistuvien ja monien muiden lähistölle kokoontuvien energioista… ne katselevat… kunnioittavat… ja tuntevat tämän monien elämien aikana vaikeita polkuja kulkeneen pienen ihmisjoukon rakkauden.


"Kyllä," vastasitte kuukausi sitten.
"Kyllä," oli vastaus jonka kuulimme sieluistanne, egoistanne ja tietoisuudestanne Metatronin kysyessä teiltä: "Rakkaat, oletteko valmiit?" "Kyllä," oli vastauksenne kysymykseemme: "Oletteko valmiit vapauttamaan itsenne kaikista asioista, jotka ovat pidätelleet teitä?"

Aivan, oli niitäkin jotka lisäsivät "kyllä"-vastaukseensa omia ehtojaan!
"Kyllä Henki, mutta ensin sinun on annettava minulle jotakin!" Ja tiedättekö mitä, rakkaat ystävät, se on aivan oikein! Me haluamme tietää, mitä tarvitsette Maan päällä eläessänne. Ja myös oma olemuksenne, oma sielunne, haluaa kuulla sen.

Olette pelänneet pyytää itsellenne asioita. Olette luulleet, että Hengen ämpärissä on pohja.
Luulitte, että Hengen kattilassa on vain tietty määrä keittoa! Halusitte varmistaa, että siitä riittäisi kaikille ihmisille. Sen vuoksi olettekin meille niin rakkaita! Mutta Hengen ämpäri on pohjaton. Sieltä riittää kaikille enemmän kuin tarpeeksi.

On tärkeää, että kerrotte meille tarpeistanne. Ehkä emme voi toimittaa teille tavaroita käsinkosketeltavassa, aineellisessa muodossa, mutta energiamme ja rakkautemme saattelemina kyllä.


Kun pyydätte asioita, se auttaa teidän omia sielujanne ymmärtämään tarpeitanne.
Älkää pelätkö pyytää. Rakkaat ystävät, kertokaa meille tarvitsetteko rakkautta tai myötätuntoa. Ja kertokaa itsellenne, jos tarvitsette rahaa.

Älkää asettako rajoja sille kuinka paljon, milloin tai missä.
Lähettäkää vain värähdys siitä, että nyt on näiden ihmisille tärkeiden Hengeltä pyytämienne asioiden ja tunteiden aika astua elämiinne. Ja ne tuodaan teille. Tämä on yksi Uuden Energian fysiikan laeista. Ne tuodaan teille.

"Kyllä," oli vastauksenne Metatronin kysymykseen "oletteko valmiit näyttämään keitä olette? Oletteko valmiit ilmaisemaan olemustanne ja jumalallisuuttanne?" "Kyllä," oli vastauksenne Metatronin kysymykseen "oletteko valmiit säteilemään omaa jumalallisuuttanne?" Säteilemään sitä olemuksissanne ja ympäristössänne sen sijaan, että piilottelitsitte sitä, pitäisitte sen salassa.


"Kyllä," oli vastaus, jonka kuulimme – kyllä-vastausten kuoro Shaumbroilta – kun teiltä kysyttiin:
 "Oletteko valmiit todella tuntemaan itsenne?" Ei illuusiota rajoitteisesta ihmisestä, joka on ansassa karmanpyörässä Maan päällä, vaan oletteko valmiit tuntemaan Jumala-minänne?"

Jätitte Kodin kauan, kauan sitten… vaikka itse asiassa siitä ei ole kulunutkaan niin pitkä aika. Kuninkaan ja Kuningattaren jälkeläisinä tulisitte joku päivä perimään kruunun.
Jonain päivänä tulisitte omaksumaan sen. Siksi Metatron kysyi: "Oletteko valmiit hyväksymään sen, että olette kruununperijöitä?"

Tähän liittyy monia seuraamuksia, joista tulemme puhumaan kanssanne. Teidän on aika olla Jumalia omasta ansiostanne, sopusoinnussa Kaiken Mitä On kanssa, mutta silti erillisen identiteetin omaavia yksilöitä.
"Oletteko valmiit tuntemaan itsenne?"

"Oletteko valmiit vastaanottamaan Ruusun Hedelmän?" Ja kuulimme, että vastasitte: "Kyllä, vaikka emme olekaan varmoja siitä mitä se tarkoittaa!" (naurua) Se on jumalallisuutenne tunnustamista omaksenne. Se on tietoa siitä, että olette itse luoneet ratkaisunne jo ennen ongelmien ilmaantumista. Ruusun Hedelmä ON teidän jumalallisuutenne.

Kun kysyimme teiltä: "Oletteko valmiit vastaanottamaan sen," vastasitte ympäri maailmaa  sydämissänne: "Kyllä, Metatron! Kyllä, Henki ja kyllä, Tobias! Olemme valmiit! Miksi hitossa luulitte meidän muuten läpikäyneen kaikki vaikeudet? (naurua) Tarvitseeko sitä edes kysyä? Emmekö ole jo tarpeeksi vakuutelleet teille?" Mutta Metatron kysyi teiltä uudelleen, koska aika on nyt oikea.

Kysyimme teiltä: "Oletteko valmiit antamaan muille heidän tarvitsemansa tilan, ymmärtämään, että heillä on oma matkansa?" Kun aika koittaa, he tulevat luoksenne. Sitä odotellessa antakaa heidän pelata omia pelejään, kehittää omia sielujaan, kokea ja kasvaa, aivan kuten tekin olette tehneet.


Rakkaat ystävät, kun kysyimme teiltä "oletteko valmiit rakastamaan itseänne," kuulimme ympäri maailmaa vastauksen "ehkä… ehkä." (naurua) Tämä oli teille kaikista vaikein kysymys, sillä jouduitte katsomaan syvälle sisimpäänne.
Se herätti teissä lukemattoman määrän kysymyksiä omasta arvostanne.

"Oletteko valmiit rakastamaan itseänne?" Näitte välähdyksiä unissanne ja jopa valveilla ollessanne asioista, joita olitte menneisyydessänne tehneet: petoksia, murhia, sairautta, vallan väärinkäyttöä ja korruptiota. Loitte kaikki nuo asiat kaksinaisuuden energiassa. Ja sitten tuomitsitte itsenne niiden vuoksi.

"Oletteko valmiit rakastamaan itseänne, rakkaat ystävät, juuri nyt? Oletteko valmiit ymmärtämään, että kyse oli kokemusten keräämisestä?" Olette maksaneet velkanne! Olette maksaneet niitä elämästä toiseen. Teillä ei ole mitään syytä roikkua missään muussa menneisyyteenne liittyvässä asiassa paitsi kokemusten kautta kerätyssä viisaudessa. Henki, Metatron eikä kukaan muukaan tuomitse teitä. Ne eivät edes tiedä mitä synti on. Ne eivät edes ymmärrä karmaa, sillä se on teidän keksintöänne. "Oletteko valmiit, rakkaat ystävät," kysymme teiltä tänään, "rakastamme itseänne syvästi ja läheisesti?"

Teille on opetettu, että itsenne rakastamisessa on jotakin vikaa, että se on narsistista ja kieroutunutta. Rakkaat ystävät, se on kaikista pyhin asia, jonka voitte tehdä! Rakastakaa kaikkea mitä olette ja ymmärtäkää, että kaikkien kokemustenne kautta olette päässeet tähän viisauteen.
 

Rakkaat ystävät, Metatron kysyi teiltä myös: "Oletteko valmiit vapauttamaan kaksinaisuuden illuusion? Oletteko valmiit päästämään irti, vaikka ette tiedäkään mikä sen jättämän aukon täyttää?" Ahaa, mahtava haaste! Niin monet teistä sanoivat: "Olen valmis vapauttamaan kaksinaisuuden, mutta se on minulle niin läheinen asia, että en edes aina tiedosta sen olemassaoloa. Se on niin olennainen osa minua," sanoitte, "että en osaa päästää siitä irti." "Kyllä"-vastaus, joka tuli sydämistänne, olemuksistanne ja huuliltanne, ja jonka ilmaisitte ääneen… se laukaisee energian, jonka avulla kaksinaisuus vapautetaan.


Ette vieläkään tiedä mihin olette siirtymässä, mitä tämä Uusi Energia on. Se on teillä mysteerio, kaukaiselta vaikuttava asia. Ette pysty ymmärtämään sitä tässä vaiheessa, mutta pian kylläkin. Puhumme siitä tällä oppitunnilla lisää.


Kun Metatron puhui tuulista, liekeistä, sateista ja maan järisemisestä, se todellakin tarkoitti kaikkia niitä asioita, joista lehdissä kirjoitetaan. Ja se välitti teille myös itseänne koskevan viestin.


"Oletteko valmiit fyysisten kehojenne ylitse pyyhkäiseviin liekkeihin?" Saatatte tuntea nämä liekit
  flunssana. Saatatte tuntea ne iho-ongelmina tai kuumina aaltoina. Nämä liekit ovat tulosta sisäisestä raivaustyöstä, sillä tällä hetkellä syntyy paljon kitkaa energeettisen olemuksenne syvimmillä tasoilla. Kitka aiheuttaa lämpöä, joka sytyttää sisällänne liekit. Nämä liekit puhdistavat sisäisen olemuksenne ja vanhat arvet. Kun metsissä kaadetaan puita, jää maahan pirstaleita. Sama asia pätee teihin itseenne. On asioita, jotka on raivattava pois tieltä. Sisäiset palot auttavat niitä vapautumaan.

Ja tulevat järistykset… aivan, Metatron tarkoitti myös jyrinää ja tärinää sisimmässänne, fyysisiä kipuja ja särkyjä. Oma DNA:nne muuttuu juuri nyt teidän omasta toimestanne. Aivan, me olemme öisin paikalla. Seisomme ympärillänne ja autamme pehmentämään prosessia. Muutatte omaa DNA-rakennettanne, molekyylejänne ja olemuksianne atomitasolla. Muututte sisimmässänne, ja se aiheuttaa järistyksiä.


Teillä on menneisyydestänne peräisin olevia energeettisiä jälkiä solukoissanne, luissanne ja joka puolella fyysisiä kehojanne. Joskus tarvitaan järistys vapauttamaan ne. Kun näin tapahtuu, älkää tulko kyselemään meiltä: "Metatron ja Tobias, miksi olette aiheuttaneet minulle tällaista harmia? Miksi ruumistani särkee?" Rakkaat ystävät, tämä johtuu siitä, että päästätte irti. Ymmärtäkää tämä prosessi ja antakaa sen edistyä omaa tahtiaan.


Ja vedet jotka tulevat… vedet… ne ovat kyyneleitä.
Ne ovat sydämienne kyyneleitä. Sillä vanhan energian, teille niin pitkään kotina toimineen kaksinaisuuden, jättämiseen liittyy surua. Sydämienne kyyneleet auttavat pesemään pois menneisyyden emotionaaliset tähteet. Ne puhdistavat vanhan, jotta todella voisitte siirtyä uuteen.

Aah, tuulet, sisimmässänne puhaltavat tuulet.
Ei mikään ihme, että ne puhaltavat teissä, kuljettehan nyt eteenpäin niin kovaa vauhtia, rakkaat ystävät! Oletteko koskaan työntäneet päätänne ulos auton ikkunasta sen ajaessa 160 kilometrin tuntivauhtia? Voisi sanoa teidän tekevän niin juuri nyt. Siirrytte sellaista vauhtia Uuteen Energiaan, että tunnette paineaallon, ilmavirran sisimmässänne. Tuulet myös puhdistavat ja vapauttavat. Joskus ne ovat kuin samettia kulkiessaan koko olemuksenne läpi, rauhoittavat ja lohduttavat. Joskus tuulet taas pauhaavat kuin hurrikaanit tai tornadot.

Kaikkia näitä asioita tapahtuu sisimmässänne siirtyessänne Uuteen Energiaan. Paljon Metatronin viestistä liittyi teihin itseenne. Se puhui teistä.

Näette näiden asioiden tapahtuvan myös teitä ympäröivässä maailmassa. Tietoisuutenne muuttuminen auttaa muita ihmisiä muuttamaan omaansa.
Vaikka istuisitte koko päivän työpöytänne ääressä olematta liiemmälti kosketuksissa muihin, vaikuttavat teissä tapahtuvat tietoisuuden muutokset ympäristöönne. Muut ihmiset käyvät läpi paljolti samanlaista prosessia, jonka tekin olette läpikäyneet. Se tulee olemaan heille helpompaa kuin teille, koska heillä on opettajia – eli te –  opastamassa heitä. He tulevat luoksenne juuri oikeaan aikaan.

****


Metatronin energia on vankasti Maan päällä. Sen esiintulemiseen on kulunut jonkin verran aikaa. Metatronilta kului hetki energiansa säätöön, ja teiltä tovi sen omaksumiseen. Mutta Metatronin energia on nyt vankasti täällä. Sanansaattajia ei tarvita, ei myöskään suodattimia tai puskureita kuten ennen. Sen energia on nyt täällä.


Metatron, rakkaat ystävät, ON te.
Metatron on Uuteen Energiaan siirtyvien kollektiivista energiaa. Näette oman peilikuvanne Metatronin kautta. Se säteilee teitä ja jumalallisuuttanne. Metatron, joka esitteli itsensä "jumalallisuutenne ääneksi" on se osa teitä, joka ei ole pystynyt integroitumaan Maan päälle monista eri syistä. Metatron on jumalallinen tietoisuus, joka ei ole pystynyt lähestymään kaksinaisuutta tähän mennessä. Ja nyt tämä Metatronin, jumalallisuutenne, energia on vankasti Maan päällä.

Metaronin tietoisuudella oli suuri ilo puhua kanssanne kuukausi sitten. Se tulee puhumaan teille jatkossakin, mutta tunnistakaa itsenne sen sanoissa. Tunnistakaa Shaumbrat tässä Metatronin äänessä. Metatron tulee jatkamaan työskentelyä kanssanne.


Aivan, tällä kertaa seuraamme liittyy aivan erityinen vieras, joka on lähestynyt viime aikoina pikkuhiljaa, odottanut sopivaa hetkeä. Vieraamme liittyy tänään seuraamme juhliakseen kanssamme, ja myös antaakseen esimerkin matkasta Uuteen Energiaan.


Tämänpäiväinen vieraamme on ollut läsnä tapaamisissamme viime aikoina. Se on Gautaman, Buddhan, Siddharthan energia. Se tunnetaan monilla eri nimillä kuten Valaistunut – mikä onkin Buddha sanan varsinainen merkitys. "Valaistunut". Gautama on läsnä, erityisesti tähän aikaan vuodesta, toukokuussa, jolloin rakkaan Buddhan sanotaan valaistuneen bodhi-puun alla.


Gautama liittyy tänään seuraamme keskustellessamme Maan Uudesta Energiasta. Buddhan energia on teidän ympärillänne. Tuntekaa tämä nestemäinen edestakaisin liikkuva kullanhohtoinen energia, joka sädehtii kaikkia värejä.


Gautama on ollut vieraamme viimeisissä tapaamisissamme.
Aivan, toimme sen mukanamme Salt Lakeen, jossa puhuimme muuttuvasta, kehittyvästä totuudesta. Ei ole olemassa yhtä staattista totuutta. Totuus kehittyy jokaisena hetkenä tietoisuuden muuttuessa.

Katsokaa teitä esittäviä kuvia, joita olemme ripustaneet seinille.
Tunsitte totuuden kaksi vuotta sitten. Tämänhetkinen totuutenne on erilainen. Te olette kehittyneet ja viisastuneet.

Toimme Gautaman Salt Lake -nimiseen paikkaan (Tobias seminaari 30.3., "Mikä totuus on") kertoaksemme teille, että totuus kehittyy ja muuttuu. Teidän elämänne ja totuutenne muuttuvat koko ajan. Viikko ja päivä sitten Gautama oli kanssamme New Yorkissa (Tobias seminaari 27.4., WESAK Juhla) temppelissä, Buddhaa varten rakennetussa pyhäkössä. Gautaman energia oli kaikkien paikalla olleiden kanssa.


Sen läsnäolo oli tärkeää, sillä puhuimme Siddharthan saamasta oivalluksesta, täyttymyksestä, jota hän ei pystynyt kokonaisuudessaan omaksumaan elinaikanaan. Siddhartha ymmärsi jumalallisuutensa järjellään ja olemuksellaan, mutta ei voinut integroida sitä tietoisesti, koska energia ei tuolloin ollut sopiva. Siddhartha välitti viikko ja päivä sitten viestin kaupungissa, joka on kokenut niin paljon. Se välitti viestin Ylösnousemuksen Tyhjiöstä, Ylösnousemuksen Tyhjiöstä. Ja se puhuu asiasta lisää tänään minun, Tobiaksen, ja Cauldren kautta.


Ennen kuin siirrymme Ylösnousemus-sarjan oppituntiin numero yhdeksän, rakkaat ystävät, pidämme pienen tauon. Pyydämme teitä hengittämään sillä aikaa, kun säädämme tämän pyhän temppelin energiat.


****


Gautama hymyilee tietäessään myös teidän kävelevän Uuden Energian polkua. Olette etsijöitä, jotka etsivät totuutta ja vastauksia sisimmästään. Aivan kuten Buddhakin, ette tekään tyydy mihin tahansa totuuteen matkanne varrella. Ette pysähdy paikoillenne ja sano: "Tämä on totuus. Matkani on nyt päättynyt." Tekin olette Buddhia… Valaistuneita.


Kerron teille lyhyen tarinan.
(Tobias hykertelee) Cauldre (Geoffrey Hoppe) nauraa. Hänen mielestään tarinani on huvittava. Mutta tapasin todellakin kirjaimellisesti Gautama Buddhan eläessäni Maan päällä Tobiaksena. Ollessani kauppias matkustin kaukaisiin maihin ostaakseni tavaraa kuninkaalle. Jotkut matkoistani kestivät ehkä pitempään kuin mitä kuningas olisi halunnut.

Alue, jossa Gautama opetti, veti minua puoleensa.
Kuulin hänen olevan kylässä lähellä markkinapaikkaani, joten menin kuuntelemaan häntä. Olin silloin suhteellisen nuori, Gautama jo  vanhempi mies. Istuin alas kuuntelemaan häntä.

Olin juutalainen, vankka omassa uskossani, mutta silti aina etsimässä ja tutkimassa. Vaikka olinkin ehdoton omien uskomusteni suhteen, oli minusta aina mukavaa kuunnella muiden mielipiteitä. Kun kuuntelin tuolloin Gautamaa ja näin rauhan hänen kasvoillaan, jumalallisuuden läsnäolon hänen ympärillään, muuttui ajattelutapani paljon.


Kuuntelin häntä tuntikausia, ja minulla oli myös ilo vaihtaa muutama sana hänen kanssaan. Hän ei sanonut paljoakaan, mutta energiaa virtasi hänen sydämestään sitäkin enemmän. Kysyin häneltä: "Parahin Valaistunut prinssi Buddha, kerro minulle löytämästäsi totuudesta. Mitä sellaista sinä tiedät, mitä minunkin pitäisi tietää?"


Buddha purskahti nauruun ja sanoi: "Miksi ihmeessä luulet, että minä olen löytänyt totuuden?"
Vastasin hänelle: "Parahin Buddha, koska sinua kutsutaan Valaistuneeksi. Sinua kutsutaan Viisaaksi."

Buddha nauroi uudelleen ja sanoi: "Totuus kehittyy koko ajan.
Sitä ei voi koskaan löytää. Sitä vain oivaltaa joidenkin energioiden olevan läheisessä yhteydessä siihen. Kun luulet löytäneesi totuuden, silloin on aika siirtyä eteenpäin etsimään totuuden seuraavaa tasoa." "Miksi muuten," hän kysyi, "luulet minun jatkavan kulkemista kylästä kylään, tyytymättä yhteen paikkaan, asettumatta aloilleni?"

"Sen sijaan," hän sanoi, "opetan jokaikiselle ihmiselle, että jumalallisuus, valaistuminen, asuu heissä itsessään. He eivät tule koskaan löytämään sitä kenessäkään muussa ihmisessä tai paikassa." Ja surumielisyys valtasi Gautaman, ja hän sanoi: "Tiedätkö, hyvä Tobias, että se on minun viestini, ja että vain harvat haluavat kuulla sen? He haluavat nähdä ihmeitä." Hän jatkoi: "Pystyn kyllä tekemään muutamia ihmeitä, joita voisi tempuiksikin kutsua. En kuitenkaan mielelläni tee niitä, koska en halua ihmisten keskittyvän niihin. Ihmiset haluavat nähdä ihmeitä, mutta eivät kuulla sitä, että he itse pystyvät aivan samaan. He haluavat pelastajan. En voi olla sitä heille, joten jatkan laajemman totuuteni etsimistä. Voin vain toivoa, että viestini sisimmässä asuvasta jumalallisuudesta saavuttaa edes muutamat."


Tuo tapaaminen Gautaman kanssa vaikutti minuun syvästi. Voitteko kuvitella, miten upeaa minusta on saada Gautama vieraaksemme tänään, viettämään aikaa seurassanne energeettisesti sekä paljastamaan pienen osan siitä mitä olette?


Gautama syntyi kuninkaalliseksi, prinssiksi.
Sen pitäisi jo kertoa teille jotakin… että hän oli prinssi, kuninkaan ja kuningattaren jälkeläinen, kuninkaallinen. Jonain päivänä hän tulisi perimään kruunun. Tämä ei ole sattumaa!

Hänen vanhempansa ja perheensä tiesivät, että hän oli erilainen kuin muut.
Kuulostaako tutulta, rakkaat ystävät? He yrittivät pitää Gautaman poissa valaistumisen polulta, vaikealta matkalta. Häntä hemmoteltiin ja suojeltiin monin eri tavoin. Hänen ei annettu nähdä ihmismatkan vaikeuksia ja haasteita. Mutta jokin hänen sisimmässään yllytti lähtemään tutkimusmatkalle, etsimään itseään. Kuulostaako tutulta, Shaumbrat?

Gautama yritti miellyttää ympäristöään. Hän meni naimisiin hyvin nuorena, kuusitoistavuotiaana. Hän meni naimisiin, koska niin hänen odotettiin tekevän. Muut olivat asettaneet häntä varten tämän energian. Muutaman vuoden kuluttua hänelle ja hänen vaimolleen syntyi lapsi.
 

Ja mitä hän sitten teki? Mitä hän teki? Hän lähti. Hän luopui haavemaailmasta ja hylkäsi kuninkaallisen elämän.
Voitteko kuvitella, millaiset lehtiotsikot hän olisi nykypäivänä saanut aikaan? "Isä hylkäsi perheensä!" tai "Prinssi jätti perheensä itsekkäistä syistä."

Mutta Gautaman oli etsittävä omaa totuuttaan ja jumalallisuuttaan. Hän jätti kuninkaallisen perheen ja vannoi elävänsä köyhänä. Kuulostaako tutulta, rakkaat ystävät? Hänestä tuli askeetti. Hän pukeutui valepukuun ja muutti henkilöllisyytensä, rakkaat Shaumbrat.


Gautamasta tuntui, että hänen kehonsa ja ihmisyytensä olivat sopimattomia. Ne pidättelivät häntä, estivät häntä tutustumasta todelliseen minäänsä. Joten hän loukkasi omaa kehoaan eikä ruokkinut tai ravinnut sitä. Hän yritti kieltää ihmisyytensä sen sijaan, että olisi kuunnellut sydämensä ääntä. Hän teki tämän etsiessään totuutta. Kuulostaako tutulta, rakkaat Shaumbrat?


Hän jätti kaikki entiset ihmissuhteensa. Hän kärsi monia fyysisiä ja emotionaalisia vastoinkäymisiä matkallaan. Ja hän opiskeli erään mahtavan ja viisaan opettajan johdolla. Rakkaat ystävät, hän opetteli "olemattomuutta.". Hän ajatteli, että jos hän tyhjentäisi koko olemuksensa, oppisi hän tuntemaan itsensä. Hän opiskeli ahkerasti ja pitkään erään luopumisen mestarin johdolla.


Gautama on täällä kertoakseen, että tyhjentäessään koko olemuksensa hän vain kielsi itsensä. Hän kielsi mieltään toimimasta, värähtelyjen ja energioiden kulun sisään ja ulos. Hän oli oppinut tukkimaan mielensä, pysäyttämään energiavirran. Hän teki saman asian keholleen. Hän kielsi siltä rakkaudenkin.


Aivan, hän oppi paljon toimiessaan niin.
Hän oppi, että kipu ei ole hauska asia! Hän oppi, että on mahdollista tehdä monia matkoja muunnellussa tietoisuuden tilassa, kun keho ja mieli ovat syvillä kieltäytymisen tasoilla. Mutta hän oppi myös, että tuollaiset matkat eivät perustuneet elämiseen tai todellisuuteen. Myös ne olivat illuusioita. Niiden kautta ei saavutettu rakkauden, Hengen tai totuuden ydintä.

Gautamalla oli "hauskaa" leikkiessään näillä syvillä kieltäytymisen tasoilla… silloin kun hänen hiuksensa putosivat ravinteiden puutteesta… samoin kuin varpaankyntensäkin. Hän ei rakastanut omaa kehoaan, vaan kielsi sen olemassaolon. Ja kun hänen luunsa katkeilivat, oppi hän lisää tästä kieltäytymisestä, "olemattomuudesta."

Eräänä päivänä Gautama oivalsi sisimmässään, että tämä ei ollut hänen etsimänsä totuus. Se oli vain yksi aspekti. Joten hän lähti ja jatkoi matkaansa. Hän jatkoi meditoimista ja seremonioiden harjoittamista. Hän jatkoi kaikkia pyhiä harjoituksiaan. Tavallaan ne ajoivat häntä eteenpäin. Ne loivat aallon pohjat. Aivan, Gautama tunsi masennusta, pelkoa ja ahdistusta. Mutta itse asiassa hän loi matalia syklejä päästäkseen loppujen lopuksi valaistumisen uudelle tasolle.


Matkan varrella hän kuuli eräästä toisesta opettajasta, jonka opetukset kuulostivat Gautamasta hyvin totuudenmukaisilta. Joten hän meni tämän toisenkin mestarin oppiin, joka opetti häntä olemaan tekemättä havaintoja. Hän opetti, että kaikki on vain harhaa.


Gautama rakasti näitä opintoja: älypelejä, havaintojen tekemättä jättämistä, harhakuvitelmien unohtamista, kaikista asioista irtipäästämistä. Ne olivat tavallaan hänen entisten opintojensa vastakohta. Pian hän kuitenkin oppi, että "havaintojen tekemättä jättäminen" on yksinkertaisesti kieltämisen toinen muoto. Kun kaikkea kutsutaan harhaksi eikä mihinkään asiaan reagoida, kun
 "nyt-hetken" kokemus kielletään… kyse on vain kieltämisen yhdestä muodosta. Kuulostaako tutulta, Shaumbrat?

Gautama jätti toisenkin mestarinsa syvän epätoivon vallassa, löytämättä vastauksia ja totuutta, joita hän todella etsi. Eräässä vaiheessa hän oivalsi, että tämä kieltäytymisen kautta eläminen, tukosten luominen ja "nyt-hetken" kieltäminen… ei sisältänyt totuutta. Hän alkoi jälleen syödä, ruokkia kehoaan sen tarvitsemalla energialla. Hän hankki jonkin verran varallisuutta, sillä hän ymmärsi, että köyhyys vain aiheutti kärsimystä.


Tämän uuden viisauden myötä hän saavutti ymmärryksen tasapainon… energioista… varallisuudesta… kehon ravitsemisesta… virtauksen sallimisesta mielen kautta. Hän palasi takaisin "nyt-hetkeen" ja loi uudelleen suhteet perheenjäseniinsä ja ystäviinsä.


Rakkaat ystävät, ymmärrättekö mitä Gautama yrittää kertoa teille tänään? Sen jälkeen kun hän oli kärsinyt kieltäytymisen seurauksena kipua ja tuskaa, sai hän elämänsä suurimman valaistuksen. Istuessaan puun alla Gautama oivalsi todellakin olevansa Henki, joka ilmaisee itseään ihmisenä… aivan, Henki.


Kun hän ymmärsi tämän syvimmillä tasoillaan, muut näkivät sen hänen kasvoillaan ja olemuksessaan.
Ihmiset alkoivat seurata häntä. He halusivat sen, mitä hänelläkin oli. Hän kertoi seuraajilleen yhä uudelleen ja uudelleen saman asian: "Se on teidän sisimmässänne. Voin jakaa kanssanne kokemukseni ja niihin liittyvän viisauden, mutta matka on teidän omanne." Hän ei erityisemmin pitänyt siitä, että häntä seurattiin, mutta niin ihmiset kuitenkin tekivät.

Monia kirjoja on kirjoitettu Valaistuneesta. Hänen kunniakseen on rakennettu monia temppeleitä. Ihmiset ympäri maailmaa puhuvat hänen matkoistaan ja opeistaan. Hän on tänään vieraanamme kertoakseen teille yhden asian: tämä ns. valaistuminen, jumalallinen ymmärrys… hän ei pystynyt saavuttamaan sitä täydellisesti elämänsä aikana. Shaumbrat, te pystytte siihen. Selitämme, mitä tarkoitamme.


Puhutaan hetki energioista, siitä miten ne toimivat. Puhutaan myös kaksinaisuudesta ja sen sykleistä, korkeista ja matalista kohdista. Puhutaan sen jälkeen Maan Uudesta Energiasta, johon olette astumassa. Tämän sarjan loppuun asti puhumme teille Uudesta Energiasta ja siitä, mitä ympäristössänne todella tapahtuu.


Kaksinaisuus oli menetelmä, jonka avulla katselitte itseänne, vastakohtianne peilistä. Olette alunperin Kuningaskunnasta, jossa vallitsi Ykseys. Rakkaat ystävät, jättäessänne Kodin, Ensimmäisen Ympyrän, astuivat kaksinaisuuden ensimmäiset energiat kuvioihin. Silloin pystyitte katsomaan itseänne peilistä ensimmäistä kertaa. Kaksinaisuus – kaksi vastakohtaa. Kaksoistodellisuus.


Tuolloin aloitte kehittämään ensimmäistä kertaa omaa identiteettiänne. Olitte ennen olleet yksinkertaisesti yhtä Kuningaskunnan ykseydessä.
Aloitte siis kehittämään omaa identiteettiänne. Identiteettinne prinssi Jackina oli kuin kivilohkare vedessä. Puhuimme siitä hiljattain. Se oli kuin kivilohkare. Se katkaisi veden virtauksen.

Kuningaskunnan energiat virtasivat yksikkömuotoisesti. Teidän uusi identiteettinne oli kuin kivilohkare jumalallisen energian virrassa. Jos heitätte kivilohkareen veteen, niin se aiheuttaa pyörteitä ja katkaisee virtauksen. Osa vedestä ryöppyää ympäriinsä ja osa aiheuttaa kiven toiselle puolelle pyörteitä.
Voisi sanoa, että tällaista kaksinaisuus on. Identiteettinne Kuningaskunnan ulkopuolella on kuin kivilohkare energioiden virrassa. Se on tarkoituksenmukaista, niin kuuluukin olla. Se auttaa teitä, rakkaat prinssit ja prinsessat, kehittämään uutta ymmärrystä siitä keitä todella olette.

Kaksinaisuuden energiat ovat tavallaan kuin kivilohkareen aiheuttamat aallot. Aallokossa on korkeita ja matalia kohtia, ylä- ja alamäkiä. Kaksinaisuus on kuin energia-aaltoja. Pystytte hahmottamaan ne – ylös ja alas liikkuvat energia-aallot.


Kun ylititte Tulimuurin, mukananne oli – tiedämme, että jotkut ovat toista mieltä – mutta mukananne oli tietty määrä energiaa. Jättäessänne Kodin otitte mukaanne vain tietyn määrän energiaa. Tämä määrä on kuitenkin ääretön! Teidän ei tarvitse ihmisinä huolehtia energian loppumisesta, mutta kaikki energia Ensimmäisen Ympyrän ulkopuolella on määrältään rajoitettua.
 

Aikojen kuluessa, jopa ennen maapallolle tuloanne, kaksinaisuuden energiat toimivat toinen toistaan vastaan. Valo vastaan pimeys, vasen vastaan oikea, mies vastaan nainen. Tavallaan ne tanssivat yhdessä. Joskus energiat törmäsivät toisiinsa vaihtaakseen suuntaa, mutta uutta energiaa ei syntynyt koskaan. Nämä kaksinaisuuden energiat muuttivat suhdettaan, mutta eivät koskaan määräänsä. Kaksinaisuus on vain kaksi toistaan vastaan hangoittelevaa energiaa. Joskus ne kokoontuvat, vaihtavat osia ja naamioituvat uudelleen, mutta energiamäärä ei koskaan muutu.


Elämissänne on ylä- ja alamäkiä.
Ne ovat kaksinaisuuden aaltoja. Koette niitä monilla eri tasoilla. Koette ylä- ja alamäkiä emotionaalisesti, fyysisesti ja henkisestikin. Ihmisinä yritätte välttää alamäkiä ja kokea ylämäkiä.

Alamäet ovat tarkoituksenmukaisia. Tarkastelkaa vaikka hetki elämiänne. Ettekö saaneet suurimmat oivalluksenne ja ymmärryksenne juuri haasteita kohdatessanne? Ja samalla suurin halunne oli päästä hemmetin nopeasti pois pohjalta!
(naurua) Olisitte tehneet mitä tahansa päästäksenne sieltä! Ette olleet tyytyväisiä alamäessä.

Ei ollut Gautamakaan käydessään läpi kieltäytymisen vaihetta. Hän oli matalaakin matalammalla, sekä fyysisesti että henkisesti. Mutta hän sai sieltä myös energiaa ja motivaatiota jatkaakseen eteenpäin.


Kaksinaisuuden matalat kohdat – kuinka sen sanoisi – saavat aikaan vuoristorataefektin, jonka avulla pääsette takaisin ylös. Ylämäet ovat alamäissä keräämänne valaistumisen ja viisauden kiinteä muoto. Ylhäällä ollessanne kiinteytätte juuri hankkimanne viisauden aineellisempaan, kidemäiseen muotoon.


Mutta tiedättekö mitä tapahtuu, rakkaat Shaumbrat, päästessänne huipulle asti? Haluatte uuden vuoristoratakokemuksen! Joten annatte itsellenne luvan sukeltaa jälleen syvyyksiin. Tunnistatteko itse toimivanne näin? Alamäet auttavat teitä keräämään viisauden potentiaalia ja jatkamaan eteenpäin kulkemista. Sen jälkeen tuotte nämä kaksi asiaa ylimmille tasoille, ja tavallaan ankkuroitte ne sinne ennen seuraavaa vuoristorata-ajelua. Tällä tavalla kaksinaisuus on toiminut – ylä- ja alamäkien välityksellä.


Alamäkien vältteleminen aiheuttaa vahinkoa.
Siksi me olemme puhuneet masennuslääkkeiden käyttöä vastaan; ne estävät nykyhetkessä elämisen. Aah, alamäet! Ne ovat olleet kallisarvoisia. Ne ovat olleet merkittävä osa teidän ja Gautaman matkoja. Tällä tavalla kaksinaisuus on toiminut. Tiedämme monien teistä pelkäävän alamäkiä. Inhoatte niitä ettekä halua joutua niihin. Luulette niissä olevan jotakin vikaa, vaikka ne ovatkin luonnollinen osa kaksinaisuutta. Ylä- ja alamäet ovat johdatelleet teidät matkanne tähän vaiheeseen.

Ne eivät ole koskaan luoneet Uutta Energiaa. Niiden ansiosta on yksinkertaisesti hankittu uutta ymmärrystä olemassaolevasta energiasta. Tulemme nyt Uuteen Energiaan astumisen aikaan, josta Metatron puhui viime kerralla. Olette nyt siinä pisteessä. Uusi energia ei muodostukaan ylä- ja alamäistä.


Uutta Energiaa on vaikea määritellä.
Aivan, jopa tänään lausumamme sanat kehittyvät myöhemmissä keskusteluissa. Vanha energia oli kuin lineaarista aaltoliikettä, joka liikkui yhteen suuntaan. Uuden Energian tuominen on kuin lisäisi tähän kuvaan toisen, vierellä kulkevan aallon. Se punoutuu yhteen vanhan kaksinaisuuden aallon kanssa – yksi aalto kulkee edelleenkin ylös ja alas, mutta sen vierellä on toinen, vasemmalle ja oikealle levittyvä aalto. Nämä aallot leikkaavat toisensa.

Tulemme vielä keskustelemaan paljon tästä aiheesta. Haluamme kuitenkin sanoa, että kaksinaisuutta ei ole tuhottu tai sen olemassaoloa kielletty.
Sen sijaan sitä on laajennettu. Siirrytte "2:sta" "4:ään." Tulette huomaamaan, että Uudessa Energiassa on neljä energiakuviota: ylä- ja alamäet, mutta myös kaksi sivutietä oikealla ja vasemmalla. Ne leikkaavat toisensa ja sekoittuvat keskenään. Tämä muuttaa käsitystä alamäistä, koska niiden rinnalla virtaa uusi tasapainottava aalto. Tällaista on Uusi Energia. Siihen sisältyy edelleen kaksinaisuuden ydin, joka on kuitenkin saanut aivan uutta syvyyttä.

Puhuimme viikko ja päivä sitten Ylösnousemuksen Tyhjiöstä.
Istutimme tämän energian siemenen New York Cityyn, jossa World Trade Centerin paikalla on suuri tyhjiö. Nuo kaksi pilvenpiirtäjää edustivat kaksinaisuutta. Voi, puhuimme teille asiasta vajaa vuosi sitten. Sanoimme, että muurit sortuisivat rymisten. Puhuimme sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti. Aivan, kaksinaisuuden muurit, joita kaksi pilvenpiirtäjää edustivat, sortuivat alas.

Ei, vajaa vuosi sitten emme tienneet, että seinät kaatuisivat juuri tässä paikassa. Tiesimme vain, että energiat olisivat valmiit siihen. Se olisi saattanut tapahtua jossakin muuallakin. Kyse olisi voinut olla instituutioista tai hallituksista. Tavallaan te ihmiset valitsitte vapauden symbolin, Vapaudenpatsaan, vieressä olevat World Trade Centerin pilvenpiirtäjät kaksinaisuuden symboleiksi. Ettekö olekin sitä mieltä, että vapauden energiat auttavat vapauttamaan kaksinaisuuden energiat?


Rakennusten sorruttua ja raivaustyön päätyttyä, kuten tilanne on nyt, jää jäljelle tyhjiö. Siellä ei ole muuta kuin suuri kuoppa. Ja nyt ei ole jälleenrakentamisen aika. Jättäkää tyhjiö paikoilleen. Voi, saattaahan se olla sopivaa pystyttää paikalle muistomerkiksi vaikka puisto. On kuitenkin parasta jättää tuo paikka tyhjäksi joksikin aikaa.


Miten tämä liittyy teidän elämiinne? Miten tämä liittyy Uuteen Energiaan ja Gautamaan, tämänpäiväiseen vieraaseemme? Asia on yksinkertainen. Kun siirrytte Uuteen Energiaan ja alatte kerätä kokemuksia ja kohdata kysymyksiä ja haasteita, niin siirtykää Tyhjiöön joksikin aikaa. Kun mieltänne painaa hyvin vaativa kysymys, älkää kääntykö meidän puoleemme. Älkää edes yrittäkö täyttää itse tyhjää tilaa.


Voi, tiedämme että ihmisillä on tapana toimia näin. Kun olette valmiit vapauttamaan jotakin, haluatte tietää mitä sen tilalle tulee ennen kuin päästätte irti. Uudessa Energiassa ei toimita näin. Siirtykää Tyhjiöön. Kutsumme tätä tilaa "Tyhjiöksi," koska jätätte asiat rauhaan joksikin aikaa.
 

Otetaan joku esimerkki elämistänne. Ehkäpä kyse on työstä. Ehkä olette menettäneet työpaikkanne. Teillä on taipumusta haluta välittömästi uusi työpaikka. Ihmisillä on vahva halu korvata heti menetetyt asiat. Näette laskujen kasautuvan ja rahojen hupenevan pankkitileillänne. Huudatte hädissänne: "Tarvitsen heti uuden työpaikan!"


Siirtykää sen sijaan Ylösnousemuksen Tyhjiöön. Elämissänne on asioita – näimme niin monia niistä viimeisimmässä varallisuutta käsitelleessä seminaarissa (Korkeamman tason opintojen sarja). Pyysimme Cauldrea puhumaan tyyneyden ja rauhallisuuden säilyttämisestä, olemaan pyytämättä vastauksia Hengeltä tai yrittämättä tehtailla niitä itse. Sen sijaan kehoitimme siirtymään tyhjiöön joksikin aikaa.


Tämä tarkoittaa ongelman tai kysymyksen sivuun asettamista. Miksikö? Koska jos yritätte välittömästi täyttää tyhjiön ja ratkaista ongelman, niin teette sen kaksinaisuuden energiassa.
Käytätte Vanhaa Energiaa. Unohtakaa hetkeksi haaste tai kysymys, oli se sitten mikä tahansa.

Silloin oma jumalallisuutenne, joka on Uudessa Energiassa, ratkaisee asian puolestanne. Tästä ratkaisusta Metatron puhui; ratkaisusta, joka on jo olemassa ennen ongelmaa. Mutta se on Uudessa Energiassa, ei Vanhassa.
Jumalallisuutenne tuo sen esiin teissä ja teidän kauttanne. Silloin koette  "Ahaa!"-hetkenne, tietämyksen, "Ahaan" ja valaistumisen, joista puhuimme.

Vietätte jonkin aikaa Ylösnousemuksen Tyhjiössä jätettyänne Vanhan, vapautettuanne sen korvaamatta sitä millään muulla. Tyhjiö ei tarkoita pohjatonta syvyyttä, pimeyttä tai kaksinaisuuden alamäkeä. Se on vain ongelman asettamista Tyhjiöön jumalallisen hetken ajaksi.


Rakkaat ystävät, silloin tapahtuu ihme. Ihme. Annatte Ruusun Hedelmän tuoda esiin jumalallisen ratkaisunne. Samalla tapahtuu jotain hyvin kallisarvoista ja tyydyttävää. Jotain, jota edes Gautama ei oivaltanut oman elämänsä aikana. Kun annatte jumalallisuutenne löytää ratkaisun, syntyy Uutta Energiaa. Uutta Energiaa.


Kerroimme teille aikaisemmin, että lähtiessänne Kotoa, Kuningaskunnasta, otitte tietyn määrän energiaa mukaanne. Uutta energiaa ei ole koskaan aikaisemmin luotu Ensimmäisen Ympyrän ulkopuolella. Olette vain muuttaneet ja muuntaneet olemassaolevaa energiapohjaa. Ja muistatteko, kun kerroimme teille kaikkien energioiden Toisessa Ympyrässä joutuneen umpikujaan? Eräässä vaiheessa universumin energiat pysähtyivät. Kaksinaisuus ei pystynyt enää ilmaisemaan itseään uudella tavalla.


Crimson Circlen koulussa – Cauldre oikaisee meitä – Intensiivisessä koulussa (Crimson Circlen Intensiivinen I: Ympyrän ulkopuolella) puhuimme tästä samasta asiasta. Tämä oli se "tähtien sota" –vaihe, jolloin energia ei pystynyt enää etenemään.
Se joutui umpikujaan ja pysähtyi. Silloin Arkin Veljeskunta luotiin, jotta löydettäisiin ratkaisu umpikujaan. Luotiin Maa, jotta löydettäisiin ratkaisu energeettiseen umpikujaan.

Kun katselette öisin tähtiä, katselette menneisyyttänne. Kun tiedemiehet käyttävät uusia, pitkälle kehitettyjä teleskooppeja tutkiakseen universumia, katselevat hekin menneisyyttänne. He katselevat sitä mitä jätitte taaksenne, mitä olitte luoneet. Siinä kaikki.


Kuten olemme sanoneet aikaisemminkin, teknologia seuraa tietoisuutta. Teidän tietoisuutenne on kasvamassa. Olette henkilökohtaisessa tietoisuudessanne kvanttihypyn pisteessä. Joten onko ihme, että viimeaikoina otetut upeat kuvat avaruudesta (Hubblen teleskoopilla) palaavat nyt luoksenne?


Ja tiedättekö, mitä tiedemiehet tulevat pian huomaamaan vastoin kaikkia arvailuja, vastoin niin monia uskonnollisia opetuksia?
He tulevat huomaamaan, että universumi on äärellinen! He tulevat huomaamaan, että jossakin universumin historian vaiheessa kaikki energiat pysähtyivät.

He eivät osaa selittää tätä ilmiötä. He eivät ymmärrä, miten universumissa voi olla niin paljon energiaa, ja silti kaikki pysähtyi joskus. He eivät ymmärrä menneisyyttä. Mutta se onkin kokonaan toinen aihe.


Kun siirrytte Ylösnousemuksen Tyhjiöön, ette ota mukaanne Vanhaa Energiaa tai kaksinaisuutta. Ette etsi ratkaisuja kaksinaisuudesta. Siirrytte rauhalliseen tilaan ettekä tuskaile ongelmienne takia. Annatte Ruusun Hedelmän tuoda esiin ratkaisun. Tällä tavalla todellakin luodaan Uutta Energiaa. Eikä sitä ole koskaan aikaisemmin tehty.


Tämä uusi energia ei ole sellaisessa muodossa, että pystyisitte välittömästi tunnistamaan sen. Se ei
  syöksy esiin käsienne ja jalkojenne kautta. Se ei myöskään ole kulutettavissa olevassa muodossa, mutta se on uutta ja vaikuttaa koko ympäristöönne. Puhumme siitä lisää seuraavilla kahdella oppitunnilla.

Ylösnousemus-sarjan oppitunti numero yhdeksän – TE LUOTTE UUTTA ENERGIAA. Luotte sitä vapauttamalla kaksinaisuuden korvaamatta sitä Vanhan Energian tietoisuudella. Kun löydätte ratkaisun sisimmästänne, luotte Uutta Energiaa. Sitä ei ole tehty koskaan aikaisemmin. Sillä on valtavat vaikutukset… tietoisuuteen, Maahan ja teihin yksilöinä.


Teidän tehtävänne seuraavien 30 päivän aikana on siirtyä Ylösnousemuksen Tyhjiöön, paikkaan, jossa ette enää ole Vanhassa Energiassa. Ette yritä löytää ratkaisua mielenne avulla kaksinaisuudesta. Siirtykää tuohon paikkaan. Se tulee olemaan aluksi kauhistuttavaa, mutta selviätte kyllä. Ratkaisu tulee teistä itsestänne. Ja tunnette äänen omaksenne. Sitä ympäröivät viisaus ja valaistuminen.


Gautamasta on upeaa olla täällä tänään. Nyt on kuukausi, jolloin juhlitaan Buddhan omaa oletettua valaistumista. Hän pudistaa nyt päätään ja sanoo: "Minun valaistumiseni soveltui tuohon aikaan ja tietoisuuteen. Maan kollektiiviseen tietoisuuden vuoksi," hän jatkaa, "en pystynyt kuitenkaan siirtymään jumalallisuuteeni kokonaisuudessaan. En pystynyt luomaan Uutta Energiaa. Ymmärsin todellakin monia matkaani liittyviä asioita," hän sanoo, "mutta en pystynyt oivaltamaan todellista valaistumista, koska Maan tietoisuus ei ollut tuolloin siihen valmis."


Gautama ei päässyt käsiksi ylösnousemusenergiaan kuten te. Hän oivalsi aikanaan monia upeita asioita, mutta ei voinut siirtyä Ylösnousemuksen Tyhjiöön, koska sitä ei ollut tuolloin olemassa.
  

Toimme Gautaman vieraaksemme tänään erityisesti siksi, että haluamme painottaa erästä tärkeää asiaa. Meditaatio on ollut hyvin tärkeä osa matkaanne tähän asti, mutta olemme pyytäneet teitä hiljattain luopumaan siitä. Meditaatiosta oli paljon hyötyä teille. Aivan, se palveli hyvin myös Buddhaa. Meditoinnissa on kuitenkin kyse tietyntyyppisestä kieltämisestä, koska yritätte silloin tukkia mielenne ja kehonne.


Uudessa Energiassa, edes Uuden Energian Tyhjiössä, ei ole esteitä. Kaikki energiat virtaavat olemuksienne kautta.
Joki virtaa jälleen. Identiteettinne ovat nyt sulautuneet siihen. Niiden ei siis tarvitse olla kivilohkareita vedessä. Identiteettinne virtaavat lävitsenne. Ne ovat kuin kauttanne sisään ja ulos kulkeva hengitys.

Olemme pyytäneet teitä lopettamaan meditoimisen. Älkää korvatko sitä jollain toisella harjoituksella. Älkää yrittäkö etsiä sille mitään korviketta. Tyhjiössä oleminen ei ole meditointia. Se ei ole mielen tyhjentämistä, vaan luvan antamista jumalallisuudellenne tuoda ja ilmaista ratkaisu teidän kauttanne.


Jos koko ajan ponnistelette, pakotatte ja yritätte läpikäydä seremonioita, rukouksia ja meditaatioita, niin jumalallisuudellanne ei ole mitään mahdollisuutta astua esiin; yritättehän koko ajan täyttää sen vaatiman tilan jollakin muulla. Kun olette Tyhjiössä, jumalallisuudella on tilaa astua esiin. Älkää yrittäkö korvata vanhan energian tapoja toisilla vanhan energian tavoilla.


Älkää yrittäkö rakentaa New Yorkissa tuhottujen rakennusten tilalle uusia rakennuksia. Ihmisillä on taipumusta tehdä niin, sillä he haluavat peittää ja täyttää tyhjiön nopeasti.


Tyhjiössä on epämukavaa, eihän siellä ole mitään. Kaksinaisuudessa elävät ihmiset haluavat aina jotakin sen tilalle, täyttää ja korvata jotenkin tyhjyyden. Olkaa vain jonkin aikaa Ylösnousemuksen Tyhjiössä.


Silloin jumalallisuutenne, Jumala-minänne, voi tulla kohisten esiin kauttanne. Kun näin tapahtuu, saatte oivalluksia ja ymmärrystä tavalla, joka ei olisi ollut mahdollista kaksinaisuudessa. Saatte oivalluksia ja teille tapahtuu asioita, joita olisitte vähiten osanneet odottaa; tulevathan odotuksenne kaksinaisuuden mielen kautta.


Se tulee olemaan hyvin erilaista. Enempää emme voikaan sitä teille selittää. Teidän on koettava se itse. Siksi olemme pyytäneet teitä vapauttamaan oppaanne, kristallinne ja kaikki muutkin energiakenttäänne täyttävät asiat. Vapauttakaa ne. Olkaa Ylösnousemuksen Tyhjiössä. Silloin jumalallinen minänne voi astua esiin. Toistamme, että se ei tule vastaamaan OLLENKAAN odotuksianne.


Ylösnousemus-sarjan oppitunti numero yhdeksän: te LUOTTE Uutta Energiaa. Luulitte, että Uusi Energia on New Agen synonyymi! Eikä se ole. Uusi Energia on uutta fysiikkaa, jota alkaa tulla nyt esiin. Meidän puhuessamme Uudesta Energiasta TE LUOTTE SITÄ.


Cauldre huomauttaa meille, että alkaa olla jo myöhä. Aivan, aivan, olemme puhuneet pitkään.
Halusimme teidän ymmärtävän, millaista on olla Ylösnousemuksen Tyhjiössä, tietää uuden energian olevan tulossa esiin. Se tapahtuu juuri nyt. Se on uskomatonta. Tätä on odotettu ikuisuuksien ajan, ja nyt se tapahtuu. Ja te vielä ihmettelette, miksi matkanne on ollut joskus niin vaikea!

Gautama sanoo omankin matkansa olleen vaikean, mutta ei läheskään niin vaikean kuin teidän. Kaksinaisuuden aallot olivat harvemmat ja loivemmat Buddhan aikoina. Nykyisin ne tulevat paljon tiheämpään ja nopeammin. Aaltonne ovat hyvin, hyvin korkeita ja hyvin, hyvin matalia. Ne törmäilevät toisiinsa ja vaihtavat suuntaa nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Tämä on ollut teille todellakin haasteellista!


Haluamme myös huomauttaa, että Gautamakin kertoi tarinoita matkoistaan. Meidän aikoinamme
  kaikki kertoivat niitä. Sillä tavalla me selitimme asioita ja ilmaisimme valaistumista. Ja aivan, jopa Siddharthalla oli neljä oivallusta… ja neljä valaistumista… ja hän tapasi neljä ihmistä tiellä. Minä, Tobias, en siis ole ainoa numero neljään mieltynyt! (naurua).

"Neljällä" on merkityksensä. Se on Uutta Energiaa. Ja jokaisen Shaumbran tarinalla on merkityksensä.
Kun te Shaumbrat etsitte totuutta, on seurassanne aina entiteettejä, joita TE kutsutte mestareiksi: Yeshua, Metatron, Gautama ja monia muita. Tehän ette ole koskaan yksin. Olette meille hyvin rakkaita.

Ja niin se on!





Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 40,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille, vaikkakin ilmoittautumiset etukäteen ovat tervetulleita. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com