МАТЕРИАЛИТЕ НА ТОБИАС

Урок от Серията за Възнесението

Готови ли сте?“

Специално послание от Метатрон

Представено пред Аления Кръг

На 07.04.2002 год.

https://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/265

 


Тобиас: И така е, скъпи приятели, отново се събрахме в този много специален ден, в енергията на „ сега“. Тя включва всички вас хора...хората тук в това пространство и всички останали, които могат да се включат към тази енергия ( в Интернет),  всеки който ще прочете това по –късно. Те също седят тук с нас в момента „ сега “. Всички Шамбра по целия свят. Не е нужно всички да бъдат в едно и също физическо пространство или време, за да бъдат в едно и също „ сега “. Няма нужда да сте в същата стая, защото сте в едно и също пространство.


Тези от нас, от тази страна, особено тези, които не са били в човешка форма, обичат енергията на човешките технологии. Някои хора смятат, че технологиите не са много хубаво нещо. Но скъпи мои, скъпи мои, технологията е резултат на съзнанието. Технологията никога не може да е по –велика от съзнанието на човечеството. Технологията следва съзнанието. Така, че когато инструменти, като интернет навлизат във вашата същност, ще има такива, които да кажат „ Това може би не е много хубаво нещо. Това би могло да се използва от мрака, от злото “. Но скъпи приятели, То идва като резултат от вашето съзнание, така че почитайте го.


Днес ще говорим много за съзнанието. Ще наречем този ден „ Деня на съзнанието“, на промяната в съзнанието ви и в това на Земята. Наистина специален ден за всички Шамбра, събрали се тук както обикновено, за следващия урок. Ще преминем към специално разбирателство с вас днес.


Но Метатрон попита, дали вместо енергията си, този път може да ви изпрати послание обвито с думи, за всички Шамбра по света. Посланието и енергията зад него са вечни, неподвластни на времето, но също така подходящи за този момент.


Сега, ние виждаме тук, новото физическо пространство в което се намирате( позовавайки се на новото място за срещи на Аления Кръг) Виждаме, че продължавате да се местите на по– големи и по –големи места! ( аудиторията се смее) За нас са без значение физическите стени, които ви обграждат, без значение са за енергията, която се създава тук.


Може би усещате промените, изграждането на енергията и обединяването на всички енергии. В известен смисъл тук има една топка от енергия, създадена от хората тук в „ сега“. Тази енергийна топка сияе в центъра на това пространство. Тя беше създадена от вас.


И тези енергии на любовта и съзнанието се разширяват отвъд физическите ви тела, чрез вашия интернет. Тази топка от съзнание, която създадохте в това ново пространство се разширява дори през стените на залата, през Земята през Вселената ви. Ние можем да я усетим от нашата страна на завесата. Можете ли да я усетите от пространството, което създадохте сами? Можете ли да го усетите с колективното си съзнание в цялото си същество чрез Езика Ах?


Отделете секунда скъпи мои, за да подишате в енергиите на Шамбра, Аления Кръг, Метатрон и на Дома. Вдишайте дълбоко през цялото си същество. Това просто вдишване ви закотвя в „ сега “. Това просто дишане разгаря вашата божественост отвътре. Така, че вдишайте дълбоко скъпи мои. Вдишайте това и знайте, че тук сте с вашето семейство. Знайте, че сте на място изпълнено с любов, но нов вид любов.


Има моменти, в които просто седим тук и ви се възхищаваме. О, ние ви наблюдаваме. Ние обичаме– както вие бихте се изразили –взираме се във вас с изумление и почуда.


Има един от нашата страна на завесата, който седи тук и също ви гледа сега. Тя беше с вас миналия месец от вашата страна на завесата. Тази скъпа особа се нарича Мира. (Мира Стенл – координатор на Затворническата Програма на Шамбра, която е починала на 1 април 2002 ). Тя сега е с нас и наблюдава. Тя вижда нещо невиждано докато е била в човешко тяло. Тя е удивена, толкова изумена!


Тя казва „ Сега вече знам защо избрах да бъда човек. Може би ще се завърна в човешко тяло малко по– скоро от колкото си мислех “. Тя клати глава и казва „Може би съм казвала, че никога повече няма да се завърна, но сега виждам причината да съм на Земята, като човек. Виждам причината, когато гледам тази група от хора и виждам любовта, която разцъфва. Това е като да гледаш цветята на пролет, най –красивото време, когато цветята израстват, листенцата им се показват и се появяват първите аромати “.


Това виждаме и ние. Това вижда Мира. За това ви почитаме толкова. Изпращаме ви много послания сега, за всеки най– подходящото, индивидуално, но ви го споделяме на други нива. Можете да усетите това, което изпращаме до всеки от вас индивидуално чрез езика Ах. Говорим ви с много гласове, по много начини. Не само чрез думите на Калдре, който ви говори сега. Но най –вече в дни като този, с интензивни енергии, като днешната, ние ви говорим по много начини.


Сега, нека поговорим за малко за новото разбиране за любовта, за което говорихме на последната ни среща. ( Урок Осем ) Скъпи приятели, има Нова Енергия, която цъфти и тя идва от вас. И в това е новата физика на любовта, новия баланс на енергиите.


В миналото, знаете любовта беше огледало. Учехте за любовта през огледалото. Учехте за нея, играейки играта на дуалността– черно и бяло, добро и лошо. Така израстваше вашето съзнание. Да и имаше моменти, в които намирахте друг, когото силно обичахте. Но в известен смисъл това бяха ваши огледала, като сродна душа, съпруг, член от семейството, скъп приятел.


Вие стигнахте до разбирането на любовта, като огледало, вървейки по пътеката на дуалността. Ето защо толкова често в края на краищата любовта изглеждаше някак непълна. За това продължихте да търсите любовта, дори и след като срещахте своята половинка. Вашето търсене продължаваше, дори и след като създавахте семейство, събирахте се в този живот и познавахте любовта. Вашето търсене продължаваше скъпи приятели, но то беше само огледало ...


В новото разбиране за любовта елементите на дуалността се проявяват заедно в баланс. В новото разбиране за любовта няма огледало за вас отвън, нито отвътре. В новото разбиране за любовта има брак и той е с вас самите. Той е с всичко което сте. Това са светлината и мрака обединени в едно, с нов вид светлина. Това не е лекото мъждукане, което познавахте от преди. И това не е пустошта на мрака. Това е ново озарение.


В новото разбиране за любовта има съюз между елементите. Тези елементи винаги са били тук. В известен смисъл, те бяха противоположни един на друг, удряха се един в друг. Това действие трансформира енергията от едно състояние в друго. Но това не беше нова енергия. Това беше само трансформация на старата вече съществуваща енергия.


В новото разбиране на любовта, което се заражда във вас, беше създадено нещо ново. Това не беше просто трансформация на енергия от една форма в друга. Новото разбиране за любовта е Нова Енергия.


Ще говорим още за това и ще имаме още няколко урока след този от общо единадесетте урока от Серията за Възнесението.


Скъпи приятели, има ново разбиране за любовта и няма смисъл да се опитвате да го уловите с ума си. Не е нужно да го създавате или да го изкарвате от дълбините във вас. То цъфти, като пролетно цвете.


Сега нека за момент поговорим за съзнанието. Съзнанието е ключова дума, за това, през което преминавате в момента и това през което Земята преминава. Съзнанието е мъдростта за миналите ви преживявания и потенциалите на бъдещето, събрани заедно и проявени в „Сега“.


Съзнанието скъпи мои, е мъдростта на миналото. Това е просветлението до което стигнахте, преминавайки през опита на дуалността. Това е мъдростта на миналото. Това е познанието скъпи мои, какво е да си в дуалността, да изживявате битки, любов, да изпитвате изобилие и бедност, да изпитате пълноценни отношения...и да бъдете сами. Това са всички възможни преживявания и те създават вашата мъдрост.


О, разбира се има и белези от някои преживявания, но белезите са само илюзия. Раните са само схващания, които могат да бъдат променени и след това да бъдат освободени. Когато белезите и раните бъдат излекувани и си отидат, това, което остава е мъдростта. Чиста, неподправена мъдрост в душата ви. Това е част от съзнанието.


Съзнанието също е и потенциалите пред вас, базирани на това от къде идвате. Вие създавате много потенциални сценарии, за това на къде ще тръгнете. Може да се каже, че вие минавате отвъд времето, за да изследвате потенциалите на бъдещето. Но без да го изживявате. За тези, които се чудят –за тези, които смятат, че бъдещето вече е създадено –не е. Можете само да видите потенциалите, но не може да изживеете бъдещето, докато не сте в „ сега“.


Съзнанието е, когато обедините мъдростта на миналото и възможностите на бъдещето в „сега“ и го изразите. Това е съзнанието. И съзнанието точно сега бързо се променя във вас и по лицето на цялата Земя. Много, много бързо.


Скъпи мои, има много от вас, които искат да познаят собствената си сила, Бога в себе си. Някои от вас сядат спокойно и поставят камък или друг предмет на масата пред себе си. Опитвате се да го помръднете с мисълта или силата си, нали? Опитвате се да накарате физически обекти да зависнат във въздуха. Опитвате се да изгасите свещ без дъха си, само с мисъл. Опитвате се да придвижите камъка по масата с волята си, защото така сте пожелали. А това не стана!


Когато не успяхте да помръднете камъка с ума си, вие се объркахте и разочаровахте и решихте, че не притежавате сила. Решихте, че още не сте намерили Божествената формула. Но скъпи мои, не търсите на правилното място. Вие се опитвате да упражнявате власт, която не е истинска власт.


Истинската сила се проявява, когато промените вашето съзнание. Седнете срещу камъка сега. Вашето ново съзнание променя съзнанието на камъка. Новото ви съзнание не приема никаква форма на напрежение или воля или сила или натиск. То просто е променено съзнание. Камъка се премества в директен отговор на вашето ново съзнание.


Така ще местите камъка без докосване, без да го поискате, без психична сила. Променете съзнанието си и съзнанието на камъка ще се промени. Тогава ще разберете как да го местите без да го докосвате. О, и това няма да ви коства никаква сила!


Но вие ще кажете „ Тобиас, как да променя съзнанието си?“ Това е много просто. Току що отново потърсихте на грешното място. Опитвате се да го усложните. Как се променя съзнанието ви? Просто се освободете от старото си съзнание. Това е. Когато освободите вчерашното си съзнание, то отваря пътя на вашето ново съзнание.


То постоянно се променя и вие ще продължавате да преминавате през нови и нови освобождавания. Когато енергията е в застой, това причинява само болка –физическа, ментална, емоционална. Освободете концепциите, които може да са били истина вчера или онзи ден. Освободете енергията на старите си преживявания. Освободете травмите от миналото, болката и страданието от миналото си.


Това, което ви казваме е „ Пълно освобождаване“. Повтаряли сме ви го отново и отново. За това ви казахме да се освободите от кристалите. Да се освободите от книгите. О, тяхното съзнание ви дари с мъдрост, но сега е време да ги освободите. Време е да отпуснете хвата си от нещата, които не притежават никаква сила вече.


Истинската сила е вътрешната ви сила. Мъдростта, която сте придобили. Мъдростта не е в думите от книгите. Мъдростта не е в кристалите. Вие учехте за себе си, като се оглеждахте в кристалите.


Вие променихте съзнанието си. Успяхте да му позволите да се издигне до нови висоти, като се освободихте от старото. Освобождаване...Освобождаване ...това е голямо предизвикателство и трудност за много хора, знам това. И аз Тобиас в миналото ходех със сандали. Освобождаването е трудно. Има страхове, които идват от елементите на дуалността, които ги прави трудни за освобождаване, докато не се появи нещо ново, което да заеме тяхното място.


Но в Новите Енергии не става така. Освобождаването става днес в „ сега“, на момента. И веднага новото съзнание изпъква и се обединява с мъдростта на миналото и потенциалите на бъдещето.


Скъпи мои, съзнанието се променя с бързи темпове по цялата Земя. Тя се променя много, много бързо. И ние сме, как да кажа –много загрижени за това. Ние не изпитваме страх. Няма такова нещо от нашата страна на завесата, но ние виждаме каква удивителна работа вършите в себе си по промяната на съзнанието си и освобождаването. Виждаме, че човечеството променя съзнанието си до точка, където всичко става много, много бързо. Дори ние не го очаквахме.


Наблюдавахме, замервахме, така да се каже– виждахме напредъка ви, знаейки през какво ви предстои да преминете и това, което трябва да освободите. Вие свършихте толкова чудесна работа, която създаде този деликатен баланс.


Дуалността се измества в съзнанието на Новата Енергия. Тя вече не е светлина и мрак, вече не е добро и лошо Дуалността се измества в съзнанието на Новата Енергия , както го нарекохме, енергията на „ четири“. Четири е много стабилна енергия, балансирана енергия. С нея ще дойдат новите знания и разбирания и също така Новата Енергия. Но заради тази бърза промяна, ние открихме, че сте в деликатно положение. Вашата Земя стигна до много деликатна точка.


Ето защо Метатрон помоли да ви пише днес. Той иска да ви отправи послание, но по –важното е, че той желае да изпрати енергия до всеки един от вас.


Сега ще се пренастроим за момент. Подготвяме се за това в продължение на няколко седмици. Енергията на Метатрон е много силна, много мощна. Ще я пренасочим от Тобиас, който говори чрез Калдре, към Метатрон който ще говори чрез Калдре. Енергиите на всеки един от вас ще участват, както енергията на Калдре, на Аления Кръг и моята на Тобиас и разбира се тази на Метатрон. О, това ще бъде хор от енергии през които ще отекне посланието на Метатрон.


(наблюдават се опасенията на Калдре )И за вас, Калдре би ви посъветвал просто да позволите на потока да премине. Просто му позволете да бъде.


Така, че сега ще помолим всеки от вас да се настани по –удобно в стола си. Ще ви помолим да поемете по- дълбоко дъх. Ще ни отнеме секунда да се настроим. Вдишайте дълбоко и се отворете за новото съзнание.


(пауза)


Метатрон:


Аз съм Метатрон, вашия глас в Духа.

Аз не съм свикнал да говоря директно с вас. За тези, които са запознати с миналото ми, аз и преди съм ви изпращал послания. Така, че за мен е голяма чест да дойда и директно, както Тобиас го прави, да се присъединя към днешната среща. Малко притеснен сега, също както Калдре и може би и вие.


Енергията на Земята бързо се променя. Съзнанието се движи много бързо. Днес дойдох тук с много други, за да поговорим за това, което се случва с вас и с всичко наоколо. Ще има много, много промени. Съществува потенциал за промени, които могат да бъдат неприятни и изнервящи. Тези промени със сигурност ще засегнат тялото ви и със сигурност ще повлияят на Земята.


Вие достигнахте до съзнание при което можете да удържите своята божественост. Стигнахте до момента в който решетките се променят в отговор на израстването ви. Това е момента, в който работата на Крион по промяната на магнитните баланси е към своя край.


Има деликатен баланс за това време на бързо променящо се съзнание. Много деликатен баланс. Ще става още по– деликатно към края на календарната ви година. И няма да се ограничи до тук. Ще има последици от бързата промяна дори и след края на тази година.


Скъпи мои, ветровете на промяната ще обхващат цялата Земя. Ветровете ще довяват тъга. Всяка промяна ще носи и тъга. И тъгата ще бъде дълбока. Ще бъде тежка. Тя ще докосне повечето от тези, които са се отворили и са задържали своята божественост. Тези ветрове ще бъдат временни. Те ще издухат Старите Енергии от Земята и от хората на нея.


И Земята от своя страна се разтърсва и трепери, защото задържаше твърде много енергия. Това ще бъде време на освобождаване, време за пускане. И когато усетите тътена под собствените си крака, не се плашете. Знайте, че това е уместно. Знайте, че дуалността просто се опитва да напусне и това е част от процеса.


Ще има такива, които ще твърдят, че Бог им изпраща послание. И това е така в известен смисъл. Но посланието не е за греховете им. Не е за някакви грешки. Посланието е за уместност. Ще чуете тези праведни думи от другите. Те ще се опитат да ви кажат къде сте сбъркали. Те ще се опитат да прехвърлят вината върху вас, защото не сте последвали тяхната истина. Когато разтърсването започне и чуете чуждите викове в ушите си, разберете, че това е уместно. Разберете, че това е освобождаване, много подобно на вашето.


И пожари ще дойдат над земите ви. И ще обгорят много от домовете ви. И това също е уместно. Пожарите подпомагат пречистването. Те помагат за трансформацията. И когато се появят такива, които да ви обясняват че това е наказание за нещо което не сте направили правилно в миналото, знайте че това не е цялата истина и че изобщо не е вярно. Знайте, че тези огньове са уместни. Знайте, че тези пламъци са просто трансформация.


И водите ще дойдат. Ще нахлуят от моретата. Ще дойдат от небесата. Те ще бъдат огромни. Ще бъдат по– големи от колкото сте виждали до сега в живота си. Водите идват за да очистят .Водите идват за пречистване. И водите ще дойдат, за да изгасят пожарите разгорели се в сърцата на мъжете и жените. Когато водите нахлуят и някои твърдят, че това е знак от Бога, разберете, че това е уместно. Разберете, че всички елементи, които идват сега- ветровете, огъня, водата, земят – са част от трансформацията на дуалността. Те са част от окончателното прочистване и освобождаване.


Така, че идваме при вас днес, Шамбра за да ви кажем, че крехкия баланс в този момент на промяна е уместен. Не се шокирайте от това, което четете във вестниците си. Не се шокирайте или обезсърчавайте от думите на тези, които се опитват да направят сензации. Не се натъжавайте скъпи мои, когато хората избират да напуснат в този момент. Това е уместно.


По -голямата част от елементалите –девите и останалите от магичното царство напуснаха преди 12 или повече години. Те знаеха, че е уместно да напуснат Земята. Тръгнаха си, така че сега можете да приемете и овластите собствената си божественост. Елементалите удържаха баланса. И те напуснаха.


Има много хора, които оставаха на Земята, за да удържат енергиите. Те бяха хванати в енергията. И когато преминаха отвъд, когато дойдоха от нашата страна на завесата им стана тъжно, но и това е уместно. Много от тях ще се завърнат, за да ви помагат. Има голям брой от хора, които избраха да напуснат и това в известен смисъл може да изглежда драматично.


Не се натъжавайте, когато задухат ветровете и пожарите се разгорят, а Земята се разтресе и вълните прииждат. Задръжте собствената си божественост, скъпи приятели. Задръжте божествеността си.


Дойдохме тук днес, за да ви доставим съобщение във вид на енергия, но също и да ви зададем въпрос. Молим ви, докато говорим да надникнете в душата си, в битието си, защото часа удари. Момента настъпи.


Готови ли сте да се ОСВОБОДИТЕ? Готови ли сте да се освободите от старите шаблони? Готови ли сте да се освободите от дуалността, в която се намирате? Готови ли сте за полет, да пуснете раните от миналото, да освободите духа във вас, защото вашата божественост се появява и търси начин да се изрази.


Блокадите и стените около нея, все още не и позволяват да се освободи. Така, че ние молим всеки от вас. Хайде, сега е момента –готови ли сте да бъдете свободни?


Шамбра, готови ли сте да се обичате? Готови ли сте истински да се обичате? Не по начините, които познавате от миналото. Не просто като се поглезите. По –скоро, като приемете всичко, което сте сторили, всичко което сте били, и двете и светлина и мрак. Готови ли сте да приемете, че сте били в дуалността и целия опит, който сте натрупали е изградил мъдростта за която Тобиас говореше? Готови ли сте истински да се обикнете, толкова, колкото обичахте другите, толкова, колкото се опитвахте да обикнете Бог?


В Старата Енергия на дуалността, смятахте че да обичаш себе си е неудачно. Готови ли сте сега да обикнете в себе си всичко, което сте?Не да обичате някаква илюзия за грандиозен ангел който може да сте, а може и да не сте вие, не да обичате нещо в бъдещето в което смятате че ще се превърнете, а да се обичате Сега. Готови ли сте да го направите, да се обичате?


Хайде Шамбра, сега е момента. Готови ли сте да се познаете? В миналото познавахте аспектите си и така се опитвахте да познаете себе си. Опитвахте се да намерите себе си. Но, готови ли сте наистина да научите нещо за себе си –че беше пазена тайна от вас, от вас самите? Имаше тайна, защото в дуалността имаше част от вас, която не искаше да приеме кои наистина сте –уникално същество със всички сили и енергии на Бог.


Знаем, че това е трудно за приемане. Но познавайки себе си, вие ще научите и това. Ще разберете кой наистина сте. Това ще разбие илюзията за това кой сте си мислили, че сте. И в това може да има доза страх. Тук може да има задръжка. Готови ли сте наистина да се познаете, напълно и изцяло? Това не е илюзията за нещо, което си мислите, че може да бъде. Това е нещо съвсем различно. Да познаете себе си като едно с Духа, който е произлязъл от Духа..това е голямо предизвикателство. Готови ли сте да се познаете?


Шамбра, сега е момента. Готови ли сте да овладеете своята божественост? Не само да я обичате, не само да я познавате, не само да я притежавате в свобода. Но скъпи мои, готови ли сте да я притежавате, да разберете, че това сте вие, да я задържите в себе си, без да се опитвате да скриете кой сте. Готови ли сте да притежавате, това което е ваше?


Вашата божественост не ви е дадена от някой друг. Тя винаги е била ваша. Тя беше запечатана. Тя беше заключена със седем печата и плътно задържана вътре. Сега печатите са готови да се отворят с трясък. Те са под напрежение. Това е което усещате и вие, печатите чакат да бъдат разбити, всичките седем, не един по един . Те се отварят заедно. Готови ли сте да притежавате това, което ще излезе, да го приемете в цялото си същество и да осъзнаете, че то винаги е било там? То просто е било заключено. Готови ли сте да овладеете Бога, който наистина сте?


Хайде Шамбра, сега е момента. Готови ли сте да покажете и да изразите кои наистина сте? Готови ли сте да се освободите от съмненията, страховете, укритията? Готови ли сте да покажете на себе си, на света и на всички нас грандиозния ангел, който наистина сте? Без повече криене зад тънките завеси, без подтискане на собствените си енергии, без страх от собствения ви глас, когато говорите на себе си или на другите. Готови ли сте да покажете своята божественост и да и позволите да се прояви, да избухне в „ Сега“-то в което живеете? Готови ли сте да махнете крак от спирачката, както Тобиас ви каза, за да покажете кой наистина сте?


Няма по –голям пример от това, човек да види как друг владее собствената си божественост и я изразява. Ако не показвате, кой наистина сте, енергиите ви се заплитат и това причинява болка на ума и тялото ви.


Ние ви питаме Шамбра, готови ли сте да покажете кой сте, да се освободите от миналите си животи,зад които се опитвахте да се скриете, с думите:Като духовен човек аз никога не бих се изложил като такъв, който е бил осмиван, сломяван и дори хвърлян в затвора ." В Новите Енергии, които изместват дуалността, да покажете истинската си същност е един от ключовете. Това не значи да сте евангелисти. Не означава, да се опитвате да променяте останалите. Това означава да осветите енергиите си навън. Няма думи с които да го кажем. Просто осветете това, което сте, изразете го чрез вашето същество. Както седемте печата се отварят, така и енергиите във вас искат да се проявят наяве. Готови ли сте да покажете кой сте?

 

Хайде Шамбра, сега е момента. Готови ли сте да позволите на другите пространството, което им се полага, тяхното съзнание? Готови ли сте да приемете нещата, които се случват с хората около вас и че енергиите, които ви заобикалят са подходящи?Не е ваша работа да съдите кое е правилно и кое не, по –скоро бъдете в пространството на позволението. Готови ли сте да дадете, приемете и позволите всичко което ви заобикаля?


Това е ключа за придвижването в новата енергия. Това е за което Тобиас говореше „ стоенето зад ниската стена “. Правейки го вие ще разберете как наистина се създават нещата, но също така ще се научите да почитате чуждия път. Готови ли сте да позволите на другите пътя им, тяхното пространство и най– важното –тяхното съзнание? Защото, ако не го направите, вашите енергии ще се вплетат в техните и ще откриете, че сте се присъединили към тяхното пътешествие, вместо да продължите по собствения си път.


Скъпи мои, скъпа Шамбра, готови ли сте да приемете този дар, за който Тобиас говореше „ Плода на Розата“? Това е вашата божественост. Вие го пазехте още от като напуснахте Дома с. Но вашата божественост винаги е била там. Това е вашия подарък за себе си. В Плода на Розата е скрито решението, което вече е родено в съзнанието ви. Мили Боже, който седи пред нас днес, вие вече имате решението, но искате да проучите и другите възможности! Решението е Плода на Розата, който винаги е бил във вас.


Никога не сте си давали предизвикателство, с което да не може да се справите. Получавате отговорите в състрадание и любов и ги полагате вътре в себе си. И сега, всеки път, когато имате предизвикателство в живота си, разберете, че Плода на Розата е решението, което вече сте създали. Просто не искахте да се огледате за други възможни решения.


Има божествено решение и то не е написано или създадено или дадено ви от Духа, Тобиас или Метатрон, вашите водачи или ангели. То бе създадено в сърцето ви и това е Плода на Розата, решението за всичко идва от теб. Но трябва да го приемете като свое, че не ви е подадено върху сребърен поднос от друга същност Тази игра играхте до сега. Това беше играта на търсене на решения, създадени от другите. Готови ли сте да приемете Плода на Розата, вашето собствено решение?


И на края ще ви попитаме, хайде, часа удари, готови ли сте да се освободите от тази илюзия -дуалността? Готови ли сте да освободите тази огромна илюзия дуалността, толкова силна илюзия, че успяхте да я приемете за реална и истинска? Сега вашето съзнание се променя. Вие започвате да разбирате енергийната динамика на дуалността. Бавно стигате до разбирането, че ДУАЛНОСТТА Е ПРОСТО ИЛЮЗИЯ. Готови ли сте да се освободите от илюзията?


За вас това може да наподобява площадка, може да е нещо като основа или вид заземяване. Може да се окаже плашещо да се опитвате да я освободите, без да знаете нещо за новата основа или площадка. В момента сте на разделителната линия. С единия крак в дуалността, а с другия във възнесението, с желание да изтеглите крака, който изостава в дуалността.


Ние ви дадохме предизвикателство, днес в този решаващ момент за енергийния баланс на Земята. Готови ли сте да се освободите от дуалността, от илюзията за дуалността? Много е трудно да приемете, че това е илюзия, но е така. Готови ли сте за промяна в съзнанието? Ние помолихме да прекъснат редовната ви среща, за да бъдем тук не само заради вашия път, а заради всички наши пътища. Съзнанието на Земята скъпи мои и това, което се случва със Земята засяга всички нас. Това, което излиза от съзнанието на Земята, отива във Вселената.


Решенията, които взимате не се отразяват само върху вашето съзнание, но оказват пряко влияние върху съзнанието на всички други части и места. Вашето съзнание и съзнанието на всички по Земята прониква в другите измерения, преминава през пространството. Деликатния баланс, в който се намира човечеството в момента се отразява и на нас, влия ни.


За това сме тук в този момент, за да ви попитаме:


Готови ли сте да бъдете божествената си същност?


Готови ли сте да се отървете от илюзията на дуалността, слабостта, болестите, самотата и отчаянието?


Готови ли сте да се откажете от илюзията на любовта, на това което мислехте, че е тя?


Готови ли сте да се откажете от илюзията за това, че не сте свободни?


Готови ли сте да се откажете от тайното място, където криехте от самия себе си, седемте печата?


Готови ли сте да разберете кои наистина сте на най– дълбоките и най –интимните и състрадателните си нива.


Готови ли сте да пуснете тази игра, играта на намиране на себе си, прекрасна игра, която ви дари с много мъдрост и осъзнатост?


Ще го наречем– игра в която се опитвате да намерите себе си. Всичките пластове на илюзията с които сте се обгърнали...прекрасна игра, много креативна. Но готови ли сте да изявите Бога в себе си? Останалата част от човечеството, останалата част от вселената е в очакване на вашия отговор, вашия отговор отвътре.


Така, че на където върви вашето съзнание, на там се движи и съзнанието на Всичко Което Е.


Запомнете енергията на този ден, когато дойдохме да говорим с вас...когато ви зададохме тези вътрешни въпроси...когато ви накарахме да погледнете дълбоко в себе си, на място което изглежда илюзорно, но то съществува дълбоко във всеки от вас. Знайте, ние разбираме, че това е труден въпрос, много труден.


Вашата Земя и следователно вселената се намират в критичен баланс. В енергията, която привнесохме тук няма страх. Няма. Има само наблюдение до къде сте стигнали – бързо променящото се съзнание, опитите на дуалността да се трансформира, опитите и да напусне. Цялата тази ситуация на Земята, изисква проявлението на вашата Божественост.


Бъдете в мир с нещата, които се случват около вас. Отворени сте за чувства, енергии и промени. Но откривайки се вие ставате уязвими, ако там вътре я няма вашата божественост. Ставате много крехки, ако не позволявате на вашата божественост да се изрази.


Вие усещате неща от другите хора, чувствате събития, които се случват на други места по света вашия свят. Усещате потенциала на предстоящите грандиозни промени между страните по Земята и на всички около вас. Ще почувствате това влияние много дълбоко.


Дойдохме тук за да ви кажем, че има много силен потенциал за грандиозни и бързи промени сега на Земята. Бъдете на място в мир с вашата божественост. Това е най– великото нещо, което можете да направите.


Застанете зад ниската стена.


Позволете на останалите тяхното пространство и техните преживявания.

Освободете се от илюзията на дуалността.

Аз съм Метатрон, вашия глас на Духа. Ще се върнем към Тобиас.


(пауза)


И така скъпи приятели, енергията на Метатрон беше доставена тук. Думите бяха изречени и наистина, наблюдавах, че любовта беше споделена, разбира се новия вид любов. За Метатрон беше интересно да се изяви по този начин. До сега не го беше правил по този директен начин. Винаги използваше посланици, като мен. За мен беше забавно да наблюдавам неговото неудобство от тази ситуация


Метатрон ви напомня, че ще продължава да идва при вас Шамбра, сред земните мъже и жени. Защото промените в съзнанието през които преминавате...отварят все по– широко вратата за енергиите на Метатрон. И когато овластите своята божественост и я изразите, Метатрон ще бъде точно тук.


Сега тези думи може би ще ви се сторят малко силни и може би ще бъдат предизвикателство за вас. Това беше целта на Метатрон, да бъде много директен с вас в думите и разбиранията.


Много от вас не бяха изцяло тук, по –скоро бяха отнесени в най- дълбоките нива на вашата същност.


Метатрон предсказа промени на вашата Земя, предвиди много неща, които предстоят. Не искаме да наблягаме на специфични сценарии, които още не са били създадени. Всичко е въпрос на потенциали. Потенциали за това, което би могло да се случи.


Както казахме днес, заради бързите промени в съзнанието, вие се намирате в много деликатна позиция, цялото човечество е така. Бъдете в покой с вашата божественост, както каза Метатрон. Така, че не я търсете от друг. Не се влияйте от събитията около вас. Не се сломявайте от мъка. Разберете, че всичко което се случва е подходящо.


И Шамбра, не бих казал, че това е достатъчно. Ще го повтарям отново и отново. Бъдете заедно, като семейство. Вие бяхте семейство и от тази страна на завесата. Ние всички работехме заедно, играехме заедно, учехме заедно и споделяхме. Когато отидете на Земята забравяте кои са били най –близките ви. Забравяте истинската енергия в думите на Шамбра.


Сега можете да се свържете с всички по света. Технологиите и съзнанието го направиха възможно. Споделяйте по между си. Говорете си. Играйте заедно. Това ще бъде много важно при предвижването ви през трудните енергии на Земята. Знайте със сигурност, че никога не сте сами.


И това е така.

 

Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова