"Unohtakaa agendat"

Esitetty Crimson Circlelle
2.2.2002
Suomentanut Lea Lintunen

Tobias: Ja niin se on, rakkaat ystävät, että kokoonnumme jälleen yhdessä perheemme, Shaumbrojen kanssa. Tämä energia on todellakin hyvin, hyvin suloista! Erityisesti tänään olette avanneet sydämenne enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Pystymme aistimaan kykynne vastaanottaa, ja myös teissä elävän toivon. Pystymme tuntemaan paikalla olevien ja tätä lukevien vahvuuden. Kehitätte sitä olemuksissanne ja siirrytte pois käsityksestä siitä, että olette ns. pelkkiä ihmisiä. Teistä on nyt tulossa jumalallisia ihmisiä, jotka ovat valveutuneimpia kuin koskaan. Olette jumalallisia ihmisiä täynnä rakkautta ja myötätuntoa. Pystytte hyväksymään oman jumalallisuutenne ja pitämään siitä kiinni. Rakkaat ystävät, se on ollut teille haasteellista jo pitkään.


Uutta energiaa virtaa esiin, teidän luvallanne tietenkin. Nyt onkin kyse siitä, pystyttekö pitämään sen olemuksissanne sen sijaan että jättäisitte sen hyödyntämättä tai että se häiritsisi elimistöänne, järkyttäisi sen tasapainoa, estäisi teitä maadoittumasta. Huomaamme, että opitte koko ajan pitämään kiinni tuosta kallisarvoisesta energiasta!
 

Minä, Tobias, haluaisin nousta seisomaan juuri nyt osoittaakseni teille kunnioitustani, (naurua) mutta minua on pyydetty olemaan tekemättä niin. Tavallaan minä seisonkin. Kuvitelkaa minut seisomassa asennossa pukeutuneena erityisesti tätä tilaisuutta varten. Ja vieraammekin… nekin ovat pukeutuneet juhlavasti. Monet teistä pystyvät näkemään ja hahmottamaan meidät puhuessamme. Olemme pukeutuneet hienoimpiin energeettisiin kaapuihimme ja pukuihimme.


Hohdamme tänään punaisissa väreissä. Niihin on sopivaa pukeutua muulloinkin kuin tänä päivänä (Ystävänpäivä) ja muutenkin kuin siksi, että olemme Crimson Council. (Suom. huom. Crimson Council on suomeksi Karmiininpunainen Piiri) Punainenhan on rakkauden väri. Se liittyy myötätuntoon ja tunteisiin. Punainen kuvailee opettajan ja oppilaan välistä vuorovaikutusta. Siksi tämän huoneen täyttävät tänään punaisen, karmiininpunaisen, hohtavat sävyt.


Olemme täällä osoittamassa kunnioitustamme paikalla istuville opettajille. Emmekä puhu nyt itsestämme vaan teistä! Me olemme itse asiassa oppilaita. Opimme jokaiselta teistä, niin omituiselta kuin se saattaa kuulostaakin. Levitämme teiltä oppimiamme asioita koko omniversumin käytävien ja ulottuvuuksien halki. Te olette opettajia ja me oppilaita, jotka ovat tulleet oppimaan viisailta, joilla ei vieläkään ole täyttä ymmärrystä siitä keitä ovat. Olette alkaneet näkemään välähdyksiä todellisesta henkilöllisyydestänne. Olette alkaneet ymmärtämään ja hyväksymään sen. Olette alkaneet omaksumaan voimanne ja vahvuutenne, ja varastoimaan sitä ihmistietoisuuteenne.


On upeaa olla täällä tänä iltana. Ystäväni, tuntekaa tämän paikan energia. Hengittäkää sitä sisään. Hengittäkää sitä nyt olemuksiinne. Tuntekaa Kaiken Mitä Olette energia. Hengittäkää sisäänne huoneen täyttävien vieraiden rakkaus. Ne liittyvät seuraanne tänä päivänä verhon toiselta puolelta. Aivan, kerroin tänään Cauldrelle, (Geoffrey Hoppe) että edessämme olisi mielenkiintoinen oppitunti, todella mielenkiintoinen.


Luulemme, että tämä oppitunti tulee olemaan yksi haasteellisimmista. Se tulee aiheuttamaan paljon keskustelua, paljon hämmennystä. Ja kokemukseni perusteella monet teistä tulevat kiroamaan Tobiasta seuraavien viikkojen aikana! (naurua)


Rakkaat ystävät, hyväksyessänne Kaiken Mitä Olette, hyväksyessänne sen tosiasian, että olette Jumalia – olette Henki – sisäistäessänne sen teistä tulee paljon vahvempia. Teistä tulee niin paljon tietoisempia. Se avaa teille tietoisuuden uusia ulottuvuuksia ja alueita.


Tiedämme, että monet teistä ovat kokeneet viime viikkojen aikana niitä heilahduksia, joista puhuimme edellisessä tapaamisessamme. Olette keinuneet ylös ja alas. Olette olleet äärimmäisen herkkiä teitä ympäröivien ihmisten ja energioiden suhteen. Olette olleet herkkiä jopa oman energianne muutoksille enemmän kuin koskaan aikaisemmin.


Ehkä luulitte Uuteen Energiaan – ylösnousemustilaanne – siirtyessänne, että olisitte vähemmän herkkiä. Luulitte, että aistisitte vähemmän muiden ihmisten energioita, että ne eivät enää vaikuttaisi teihin niin paljon. Luulitte, että omat heilahtelunne vähenesivät. Opitte nyt, että olette entistä tietoisempia niistä. Olette herkempiä kuin koskaan.


Elämiinne on astunut niin monia asioita viime aikoina. Jotkut niistä ovat vanhoja, jotkut uusia, mutta niiden esiintuloon on olemassa syy. Puhumme siitä lisää tänään.


Mutta ennen kuin aloitamme, kutsukaamme sisään… Cauldre näkee nyt kuvan, jonka monet teistäkin pystyvät näkemään. Kutsutaan sisään kaikki vieraat, jotka odottavat päästäkseen liittymään seuraanne tänään. Kuten viime kuussakin, on Metatroniksi kutsutun entiteetin energia tänään täällä. Se on kuitenkin muuttunut viime kerrasta. Silloin sen energia oli hiukan liian voimakasta joillekin teistä. Se oli ehkä liiankin hehkuvaa fyysisille olemuksillenne. Metatronin energian saapuminen viime tapaamiseemme oli jossain määrin hämmentävää,
 ja aiheutti keskuudessanne jopa epätasapainoa.

Mutta nyt olette tottuneempia Metatronin energiaan. Olette työskennelleet viikkoja sen kanssa. Pystytte vastaanottamaan suurempia määriä tätä intensiivistä energiaa. Joten tänään se tuntuu teistä tutummalta, tämä Metatronin paikalle saapuminen.


Viime tapaamisessamme meidän piti suodattaa Metatronin energiaa, sillä muuten se olisi ollut liian musertava kokemus teille. Se olisi räjäyttänyt osan virtapiireistänne. Mutta tänään suodattaminen ei ole enää niin tarpeellista. Metatron astuu sisään hellävaroen, ja tietenkin myötätuntoisesti ja välittäen. Monia suojakilpiä ei enää tarvita.


Kun Metatron saapui vieraaksemme kuukausi sitten, sillä ei ollut seuruetta mukanaan kuten tänään. Tämä seuruekin on pukeutunut karmiininpunaiseen ja kultaan. Siihen kuuluvat entiteetit ovat pitkiä ja seisovat energeettisessä kehässämme. Ne asettuvat riviin tähän huoneeseen, tilaan ja kehään.


Ne työskentelevät läheisesti Metatronin energian kanssa. Ne muistuttavat energian vartijoita, ja auttavat tasapainottamisessa. Nämä vieraat työskentelevät juoksijoidenne kanssa, auttavat täyttämään ja valmistamaan energioiden mahtavia syklejä. Ne ovat pitkiä olentoja, jotka seuraavat Metatronia sen matkatessa yhä lähempänä ja lähempänä Maan energiaa. Ne auttavat tasapainottamisessa.


Kun työskentelette Metatronin energian kanssa, kuten niin monet teistä tulevat tekemään, tulette aistimaan tämän seurueen. Se on tärkeä osa Metatronin energiaa. Nämä enkelientiteetit tulevat työskentelemään suoremmassa yhteydessä kanssanne kuin Metatron. Vaikka olettekin jo korkeammassa energiassa, on teidän edelleenkin vaikea työskennellä kasvotusten Metatronin kanssa.


Pyydämme teitä nyt tuntemaan tämän sisimmässänne, hengittämään sisään ja sallimaan. Avautuessanne ja liittyessänne tähän energeettiseen piiriimme, kasvaa energia vahvalla ja upealla tavalla. Sen ansiosta pystymme todella näkemään ja tuntemaan teidät, ja siten ilmaisemaan takaisin tarkoituksenmukaisia energioita.


Rakkaat ystävät, jotkut ovat kysyneet tämän päivän energioista, 02-02-2002
 energioista (numerot lausuttiin hyvin harkitusti: nolla, kaksi… nolla, kaksi… kaksi, nolla… nolla, kaksi). Meidän näkökulmastamme katsottuna numerot itsessään eivät sisällä paljoakaan energiaa. Mutta tullessanne niistä tietoisiksi… oivallatte, että kyse on "nollista" ja "kakkosista."

Jotakin tapahtuu, kun tarkastelette tähän päivään liittyviä numeroita. Ne vaikuttavat kollektiiviseen tietoisuuteen, joka puolestaan loppujen lopuksi vaikuttaa Maahan, kaikkiin ihmisiin, jokaiseen teistä. Kun katsotte näitä numeroita, näette jälleen kerran polaarisuuden numerot ja symbolit.
  "2" edustaa polaarisuutta ja kaksinaisuutta. Tämä energia on niin juurtunutta, että on vaikea kuvitella mitään muuta. Mutta sitten näette sen rinnalla "nollan", "ei mitään." Tiedätte, että jotakin on tekeillä. Tiedätte, että olette yhä tietoisempia kaksinaisuuden energian olemassaolosta.

Rakkaat ystävät, rakkaat Shaumbrat, menkää puhumaan "tavallisille" ihmisille, heille jotka eivät ole olleet samalla matkalla kuin te, ja jotka edelleenkin ovat karmanpyörissään, syvällä kaksinaisuudessa. Yrittäkää puhua heille kaksinaisuudesta ja polaarisuudesta. He eivät ymmärrä teitä ollenkaan ja ajattelevat teidän olevan hiukan "tärähtäneitä." Heidän mieliinsä muistuu silloin elokuva, josta juuri puhuitte. (Viittaa Cauldren ennen kanavointia mainitsemaan "Kaunis mieli"-elokuvaan.) Muut ajattelevat teidän kuulevan omituisia ääniä. (naurua)


Shaumbrat, tiedostatte nyt "kaksinaisuuden" olemassaolon. Kun tarkastelette tämän päivän numeroita, näette ne suoraan edessänne. Näette kaksinaisuuden ja tiedätte syvimmillä tasoillanne, että Maa, ja loppujen lopuksi koko omniversumikin, on siirtymässä pois kaksinaisuudesta. Puhumme tänään siitä, miten siirtyminen aloitetaan ja miten kaksinaisuudesta vapaudutaan.


Mitä on tapahtunut erityisesti viimeisten kahden, kolmen ja neljän viikon aikana? Olette joutuneet suoraan yhteyteen kaksinaisuuteen liittyvien asioiden kanssa. Olette huomanneet kaksinaisuuden vaikutukset elämissänne entistä rankemmin. Joskus se järkyttää teitä. Mielestänne asioiden pitäisi muuttua helpommiksi, ettekä ymmärrä miksi kohtaatte haasteita enemmän kuin koskaan.


Sisimmässänne vapautuu energiaa. Se yrittää tulla esiin, etsii vapauttaan. Tähän on olemassa keino. On olemassa tapa vapauttaa sisimmässänne oleva kaksinaisuuden energia, joka on ollut siellä Kuningaskunnasta lähdöstä alkaen. Se tulee olemaan haastava tehtävä. Se tulee tuntumaan oudolta, joskus jopa vaikealta.


Tulee aikoja, jolloin haluaisitte pitää kiinni kaksinaisuudesta ja polaarisuudesta, koska ymmärrätte näitä energioita syvimmillä tasoillanne. Tulee myös aikoja, jolloin tulette tuntemaan itsenne, aivan, hyvin yksinäisiksi. Mutta ennen kuin huomaattekaan siirrytte uudelle tasolle ja vapautatte kaksinaisuuden. Hankitte uutta, laajempaa ymmärrystä. Tähän kuluu jonkin verran aikaa ja vaivaa. Rakkaat ystävät, näemme teidän kuitenkin pystyvän jo nyt pitämään kiinni omasta jumalallisuudestanne, eikä pelkästään ohikiitävän hetken ajan. Olette todellakin alkaneet omistamaan sen kehojenne, henkenne, mielenne ja kaikkien aistienne välityksellä.


On upeaa nähdä se! Ja siksi olemme juuri tänään pukeutuneet parhaisiin energioihimme. Olemme tehneet sen antaaksemme teille tunnustusta siitä, että EDISTYTTE ja PYSTYTTE pitämään kiinni jumalallisuudestanne. Se olikin yksi suurimmista epäilyksen aiheista erityisesti ennen tämänkertaisia elämiänne. Sen lisäksi epäilitte myös sitä, pystyisittekö voittamaan karmalliset haasteenne, viimeiset itsellenne asettamat raivaustyöt. Niin monet teistä ottivat monen elämän arvosta karmaa tähän yhteen ainoaan elämään. Loppujen lopuksi luotitte kuitenkin siihen, että karman voittaminen olisi mahdollista yhden, tai oikeastaan puolikkaan elämän aikana. Mutta kukaan ei ollut varma siitä, että pystyisitte pitämään kiinni jumalallisuudestanne siirtyessänne Uuteen Energiaan.


Liitymme seuraanne tänä kaksinaisuutta symbolisoivana päivänä, 02-02-2002 -päivänä (numerot lausuttiin jälleen hyvin harkistusti: "nolla, kaksi… nolla, kaksi… kaksi, nolla… nolla, kaksi") kertoaksemme teille, että olette alkaneet pitämään kiinni jumalallisuuden energiasta sisimmässänne. Näemme, että hengitätte tietoisesti ja sytytätte siten jumalallisuuden energian liekkiin. Tämä liekki ei enää sammukaan helpolla. Se loimuaa edelleen.


Tässä huoneessa on nyt monia entiteettejä. Huone on itseasiassa aika täynnä. Saatatte nähdä hymyjen säteilevän vieraidemme enkelikasvoilla. Rakkaat ystävät, tavallaan meidän ei tarvitsisikaan sanoa enää mitään, mutta kuten arvaattekin, aiomme silti puhua! (naurua)


Aiomme luoda nyt silmäyksen taaksepäin. Nämä tänään vieraiksemme tulleet Metatronin enkelit saattavat koskettaa joitakin teistä tänä päivänä. Jos annatte lupanne, ne liikuskelevat ympärillänne. Ne eivät paranna eivätkä tee säätöjä. Ne haluavat yksinkertaisesti seisoa vierellänne, jotta tottuisitte niiden energiaan. Ne ovat täällä luodakseen energeettisen siteen teidän kanssanne. Kun poistutte tästä tapaamisesta, olette siten tottuneet teitä seuraavaan energiaan. Joten älkää pelästykö, jos tunnette "kosketuksen" tänä päivänä.


Rakkaat ystävät, olemme Ylösnousemus-sarjan puolivälissä. Olemme puolivälissä tätä sarjaa, joka saattelee teidät ylösnousemuksen porttikäytävän läpi. Ensimmäisellä oppitunnilla puhuimme siitä tosiasiasta, että – yllätys, yllätys – olette jo ylösnousseet! Ja
 – toinen yllätys – se ei ole ollenkaan sellaista kuin miksi sen kuvittelitte! Teillä oli ajatuksia… illuusioita… näkemyksiä siitä, millaista ylösnouseminen olisi.

Monet perinteisen kristillisen taustan omaavat… luulivat alkavansa liidellä. Luulitte, että muuttuisitte pelkäksi enkelimäiseksi energiaksi. Luulitte, että ylösnoustuanne pääsisitte eroon
 – kuinka te sen sanoisitte – kirotuista fyysisistä kehoistanne (naurua), ja että teillä ei olisi enää kipuja ja särkyjä. Luulitte, että ylösnoustuanne kaikki asiat sujuisivat leikiten. Sepä ei olisikaan kovin hauskaa, vai mitä? (lisää naurua ja Tobiaksen tyytyväistä hykertelyä)

Rakkaat ystävät, käsityksenne ylösnousemuksesta perustuivat Vanhan Energian kaksinaisuuteen. Hahmotitte mielissänne ylösnousemuksen, mutta ette ymmärtäneet millaista se todella voisi olla. Jos olisitte ylösnousseet Vanhan Energian tietoisuuteen perustuen, se ei olisi loppujen lopuksi ollut niin tyydyttävää ja täydellistä kuten nyt. Puhumme tänään tästäkin asiasta.


Tämän sarjan oppitunnilla numero yksi sanoimme teille: "Kyse ei ole enää teistä." Olette jättäneet karmanpyöränne. Teidän ei tarvitse enää läpikäydä karmaa. Kyse ei ole enää teistä. Kun joudutte konflikteihin muiden ihmisten kanssa, niin ne eivät enää liity teihin. Muut ihmiset prosessoivat edelleenkin. He läpikäyvät karmaansa ja yrittävät saada mukaansa draamaan jokaisen sattumalta lähietäisyydellä olevan. Teidän ei tarvitse tarttua syöttiin, sillä kyse ei ole enää teistä.


Kun joku arvostelee teitä tai on teille vihainen, niin älkää antako heidän energiansa tarttua teihin. Kyse on heidän omista ongelmistaan. Rakkaat ystävät, kyse on myös teidän myötätunnostanne heitä ja teitä itseänne kohtaan, myötätunnosta ymmärtää, että muut prosessoivat edelleenkin. Tuntekaa heitä kohtaan myötätuntoa yrittämättä muuttaa heitä. He valitsevat itse oman polkunsa.


Ihmiset, jotka yrittävät pakottaa muita ajattelemaan ja haluamaan samanlaisia lopputuloksia kuin he
  itse, saisivat hävetä! Samoin ihmiset, jotka säälivät kerjäläisiä! Se ei ole myötätuntoa, vaan teidän oma agendanne! Myötätunto on niiden syiden ymmärtämistä, joiden vuoksi tietty ihminen on valinnut kadunkulmassa kerjäämisen. Kunnioittakaa sellaista ihmistä siksi mitä hän on, miten hän on pukeutunut ja mille hän haisee. Kunnioittakaa sen sijaan että yrittäisitte muuttaa. Kyse ei ole enää teistä vaan siitä, että opitte hyväksymään kaikki ympärillänne olevat asiat. 

Oppitunti numero yksi oli vaikea monellakin tapaa. Olitte yhtäkkiä Ylösnousemuksen Salissa, eikä se näyttänyt ollenkaan siltä miltä luulitte. Ei ollenkaan. Se on, yllättävää kyllä, tyhjä sali. Siellä ei ole muuta kuin rakkauden, Kotoa lähtönne täyttymyksen, myötätunnon ja Kaiken Mitä On
  laajentumisen potentiaalit. Mutta tavallaan se on siis tyhjä sali, joka odottaa uusia asukkaitaan, teitä "ylösnousijoita", astumaan sisään ja aloittamaan sen muotoilemisen siten kuin haluatte.

Tiedämme, että olette hiukan pettyneitä siksi, että teitä ei odottanutkaan suuri tervetulijaisjuhla Ylösnousemuksen Saliin astuessanne. Se ei ollutkaan täynnä ylenpalttisia ruokia ja ympäriinsä leijailevia enkeleitä eikä edes elokuvista tuttuja (Harry Potter) ilmassa leijuvia kynttilöitä. Se oli tyhjä. On nyt teidän tehtävänne luoda kaikkein tarkoituksenmukaisimmilla tavoilla, kaikkein jumalallisimmilla tavoilla, joita ette ehkä vielä ymmärrä tietoisesti. Niin te kuitenkin tulette luomaan.
 

(tauko)


Metatron säteilee tämän huoneen keskellä tavalla, jota en ole koskaan aikaisemmin nähnyt. Se on kuin hohtavien värien, pääasiassa punaisten sävyjen pallo. On upeaa nähdä se tällä tavalla. Minun oli pakko pysähtyä hetkeksi. Ystävät, energia täällä on intensiivistä ja upeaa!


Palataan nyt asiaan. Siirtyessämme oppituntiin numero kaksi meidän piti hiukan vaihtaa asioiden järjestystä. Oppitunnista numero kolme tulikin oppitunti numero kaksi. Vaihdoimme niiden paikkaa sen perusteella, mitä näimme teissä ja maailmassanne tapahtuvan tuolloin (syyskuun 2001 alkupuolella). Rakkaat ystävät, oppitunnilla numero kaksi puhuimme oman jumalallisuutenne tunnustamisesta, sen omistamisesta. Näimme, että aloitte ymmärtää konseptin. Aloitte oivaltaa asioita, mutta tukeuduitte silti muihin entiteetteihin, enkeleihin tai ihmisiin.


Ette vielä hyväksyneet omaa vahvuuttanne ja voimaanne ettekä sitä tosiasiaa, rakkaat ystävät, että olette jumalallisia ihmisiä. Ette vielä tunnustaneet sitä tosiasiaa, että Kaikki Mitä On … olette te. Odotitte tavallaan mahtavan enkelin astuvan alas ja hoitavan asiat puolestanne. Odotitte taivaasta tippuvan suoraan jalkoihinne kirjakäärön tai pergamentin, joka sisältäisi taivaallisia ohjeita tyyliin "Joe, toimi näin." Tarkoituksenamme ei ole kiusata ketään Joe-nimistä… (naurua)… ainoastaan hiukkasen. (Lisää naurua, sillä yleisön joukossa istuu kaikille tuttu "Joe".)


Rakkaat ystävät, ette tunnustaneet omaa jumalallisuuttanne omaksenne. Etsitte edelleenkin ulkopuolelta. Odotitte taikaoven avautuvan ja jonkin mahtavan olennon astuvan esiin. Meidän oli muutettava oppituntien järjestystä muistuttaaksemme teille oman jumalallisuutenne tunnustamisesta. Se on teidän, VAIN teidän, ja VAIN te pystytte aktivoimaan sen.


Painotimme voimakkaasti oman jumalallisuutenne tunnustamista. Tiesimme, että tulisitte tarvitsemaan tulevina päivinä omaa sisäistä voimaanne ja tasapainoanne, annettiinhan kanavointi syyskuun ensimmäisenä päivänä. Se annettiin juuri ennen maailmaanne ravistellutta tapahtumaa, jota te kutsutte nimellä "9/11."


Puhutaan hetki tästä tapahtumasta. Se on muuttanut Maata. Siitä ei ehkä ole kirjoitettu sanomalehdissä, mutta tietoisuudessa on tapahtunut suuri muutos. Voisi sanoa sitä mitattavan tiettyjen resonanssifaktoreiden avulla (viittaa Schumannin Resonanssiin). Joitakin potentiaalisia tieteellisiä yhtälöitä on olemassa. On olemassa tapoja, joiden avulla ajattelette pystyvänne mittaamaan "henkisiä osamääriä." Olette jo aika lähellä, mutta ette aivan vielä perillä.


Mutta syyskuun 11. päivänä siis tapahtui muutos tietoisuudessa. Kuten jo tuolloin kerroimmekin, sitä seuranneet kolme päivää olivat Maan modernin historian tärkeimmät. Se mitä tapahtui noiden kolmen päivän aikana ihmisten sydämissä ja sieluissa, määritteli maapallon suunnan sadoiksi, ehkä jopa tuhansiksi vuosiksi eteenpäin. Ihmiset antoivat vastauksensa. Voi, kyllä vain! Ihmiset ympäri maailmaa antoivat vastauksensa kyynelten ja välittämisen muodossa!


Oli hyvin mielenkiintoista seurata sitä. Syyskuun 11. päivän tapahtumien kaaoksen, tuhon ja surun keskeltä kohosi ihmiskunnan vastaus, joka hämmästytti meitä. Tapahtumia seuranneiden kolmen päivän aikana vastaus oli hiljainen myötätunto, ja todellinen tunne yhtenäisyydestä, ykseydestä ja välittämisestä.


Jossain määrin se hämmästytti meitä, vaikka ei kai olisi pitänyt. Ihmisillä ei ollut oikeastaan muuta agendaa kuin välittää toisistaan. Ihmiskunnan keskuudessa vallitsi yleisesti ottaen energia, joka ei halunnut tarttua aseisiin, tappaa ja vahvistaa entisestään kaksinaisuutta. Yleisesti ottaen ihmiset eivät halunneet kostaa, vaikka se onkin sekä uskontojen että poliitikkojen tapa toimia. Sen sijaan ihmisten sieluissa ja sydämissä oli koittanut aika mietiskellä, rauhoittua ja välittää ilman agendaa.


Tapahtui suuri muutos, jonka ansiosta voimme työskennellä kanssanne entistä läheisemmin. Sen ansiosta Metatron on voinut lähestyä Maata. Tämä syyskuun muutos vauhditti tietoisuuden ja Kaiken Mitä On värähtelyä.


Rakkaat ystävät, oppitunnilla numero kolme keskustelimme käärmeistä. Ne etsivät vapautta. Halusimme välittää teille tuossa viestissä, että elämiinne astuu käärmeitä. Ne ovat paikoillaan edelleenkin. Haluaisitte uskoa niiden kadonneen kokonaan. Mutta niillä on tarkoituksensa sekä konkreettisesti että henkisesti. Niillä on tarkoituksensa aivan kuten eläinkunnan käärmeilläkin on Maan päällä, Gaian palveluksessa. Myös teidän elämiinne ilmestyvillä käärmeillä on omat tarkoituksensa.


Kohtaatte edelleenkin asioita kuten kaksinaisuus. Haluaisitte kaikkien ongelmienne olevan ohi. Haluaisitte sanoa: "Tobias, olen nyt ylösnousemustilassa. Minun ei pitäisi joutua painiskelemaan tällaisten asioitten kanssa. Niiden pitäisi pysyä kaukana minusta ." Mutta rakkaat ystävät, joudutte kohtaamaan niitä nyt entistä enemmän, entistä voimakkaammin, jotta käsittelisitte ja ymmärtäisitte niitä. Kun ne on käsitelty loppuun, voitte todella siirtyä oman olemuksenne mahtaville ja uusille tasoille.


Seuraavien kolmen oppitunnin aikana – oppitunnit neljä, viisi ja kuusi – puhuimme teille Ahaa-kielestä. Aiomme puhua siitä niin pitkään kuin nämä tapaamisemmekin jatkuvat, teidän luvallanne tietenkin. Ahaa-kieli on niin, niin yksinkertainen asia. Se on uusi tapa oivaltaa ja ymmärtää. Emme ole vielä menneet yksityiskohtiin, mutta se on myös uusi tapa kerätä ja koota energiaa olemuksiinne, ja käyttää sitä sitten hyväksenne parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta juuri nyt Ahaa-kieli on tapa oivaltaa ja aistia jumalallisilla tasoillanne.


Käytimme Ahaa-kielen käsittelyyn kolme oppituntia, koska se on niin tärkeä asia. Tiedämme teidän käyttävän sitä elämissänne, ja kuten olemme sanoneetkin, Ahaa-kieli astuu esiin tavalla tai toisella,
  koskettaa ihmisaistejanne. Se koskettaa myös jumalallisia aistejanne, jotka nyt vakiinnuttavat asemiaan ympärillänne. Kun tunnette ja ymmärrätte niitä, pystytte myös käyttämään niitä paremmin. Pystytte integroimaan ne elämiinne helpommin, ja sitten opettamaan myös tulevia oppilaitanne.

Olemme nyt Ylösnousemus-sarjan puolivälissä. Metatron vieraili luonamme viime tapaamisessa. Se on paikalla tänäänkin, ja tulee olemaan tulevaisuudessakin yksi vakiovieraistamme. Vaikka se ei olisikaan samassa tilassa kanssanne, ovat sen ja sen saattueen energiat ympärillänne. Kuten jo mainitsimmekin, tämän erittäin teknisen ja tieteellisen energian läsnäoloon on olemassa syy, johon perehdymme lisää myöhemmin.


Puhumme tällä Ylösnousemus-sarjan toisella puoliskolla siitä miten energiat toimivat ja miten voitte käyttää niitä hyväksenne. Voitte olla kuin energiaa kerääviä tutkia, jotka sitten jalostavat ja muuntavat sen itselleen sopivaksi. Mutta teidän on ensin ymmärrettävä tiettyjä asioita, ennen kuin alatte keräämään jalostamatonta energiaa.
Keskustelemme tästä aiheesta tänään.

Pidämme nyt pienen tauon energioiden viimeisiä säätöjä varten. Sen jälkeen siirrymme Ylösnousemus-sarjan oppituntiin numero seitsemän. Pyydämme teitä ottamaan mukavan asennon ja hengittämään syvään. Pyydämme teitä koskettamaan Metatronin ja kaikkien vieraidemme kättä. Palaamme takaisin hetken kuluttua.

(tauko)

Metatron haluaa välittää teille jotakin ennen kuin jatkamme.
Sen viesti on yksinkertainen, ja koskee ihmisenä elämisen riemua. Kuten tiedättekin, se ei ole koskaan ollut ihminen. Siitä on aivan upeaa olla näin lähellä teitä. Metatron muistuttaa teitä kaikkia iloitsemaan joka päivä siitä, että elätte ihmiskokemusta. Se on nimittäin nähnyt ja kokenut viime viikkojen aikana asioita, joista sillä ei ole aikaisemmin ollut aavistustakaan. Energiansa vuoksi se ei ole koskaan aikaisemmin päässyt näin lähelle ihmisiä.  

Metatron on istunut vierellänne elokuvissa ja nauttinut joka hetkestä, joskus muiden seurassa, joskus yksin.
Se on istunut vierellänne, rakkaat ystävät, ajaessanne autoa. Metatron on katsellut kaikkia ihmisten kädenjälkiä, rakennuksia ja teitä. Monet teistä näkevät surua niitä katsellessanne, mutta Metatron sanoo näkevänsä pelkkää iloa. Se näkee iloa. Metatron näkee ihmisten ponnistelut. Lopputulokset eivät aina vastaa ihmisten odotuksia, mutta ainakin he yrittävät. Metatron näkee ihmisten sydämissään ja sieluissaan haluavan asioiden olevan tasapainoisia ja rakastettavia.

Kun Metatron on istunut viimeisen kuukauden aikana seurassanne ravintoloissa nauttiessanne hyvää ateriaa, on se pystynyt ensimmäistä kertaa tuntemaan kiinteän ruoan maun. Se on maistanut ensimmäistä kertaa viiniä, tuntenut intiimin läheisyyden, ystävyyden ja keskustelut. Aivan, Metatron on tutustunut myös elämissänne oleviin vaikeuksiin, mutta se haluaa silti välittää seuraavan viestin… käyttäkää joka päivä edes hetki aikaa tunteaksenne ihmisenä elämisen riemut.


On kunnia saada olla ihminen. On upeaa pystyä koskettamaan toista ihmistä. Meidän puolellamme sitä ei voi tehdä. Pystymme sulauttamaan energioita, mutta emme pysty aistimaan ihmiskosketusta. Kun te kosketatte muita ihmisiä, pystytte yhdistämään jumalalliset aistinne ihmisaisteihinne.


Teillä on ilo saada istua lemmikkieläintenne seurassa ja kommunikoida niiden kanssa monin eri tavoin. Tiesittekö, että suurin osa teistä käyttää lemmikkiensä kanssa enemmän Ahaa-kieltä kuin muiden ihmisten kanssa?
(naurua) Ja se onkin luonnollista. Se on luonnollista. Eläimet ymmärtävät sitä. Puhutte niille koko olemuksenne, kaikkien aistienne ettekä pelkästään aivojenne välityksellä. Rakkaat ystävät, ettekö ole huomanneetkin, että tunnette suurempaa läheisyyttä eläimiinne kuin muutama kuukausi sitten? Näytätte ymmärtävän niitä aivan uudella tavalla.

Metatron pyytää teitä iloitsemaan ihmisenä olemisesta kaikkine siihen liittyvine palkkioineen. Pystyttekö kuvittelemaan, miltä tuntuu yhdistää tällainen ilon tunne uuteen jumalalliseen tietoisuuteenne?
Aah! Miten kaunista! Jumalallinen tietoisuus yhdistettynä ihmisyyteen. Voitte tavallaan saada kaiken. Voitte olla aineellisessa olomuodossa. Voitte uppoutua tähän maapallon upeaan ulottuvuuteen JA samalla tiedostaa keitä todellisuudessa olette.

Olipa kerran David-niminen valotyöläinen, Shaumbra. David muistuttaa monia teistä. Hän lukee näitä oppitunteja, kahlaa läpi materiaalia. Hän työstää kaikkia näitä asioita, aivan kuten tekin.
Davidkin kamppailee monien käsitteiden kanssa. Joskus hän törmää seinään, ja on jopa joskus jättänyt Crimson Circlen julistaen, että koko touhu ei ole häntä varten! Nämä oppitunnit eivät aina saa Davidia hyvälle mielelle, sillä ne ovat haastavia. David palaa kuitenkin aina takaisin tähän energiaan, sillä syvimmillä tasoillaan hän ymmärtää, että tämä on Kodin energiaa.

David on ihminen, joka opettelee integroimaan omaa jumalallisuuttaan Kaikkeen Mitä Hän On. Davidilla on vaimo ja kaksi lasta. Hänellä on säännöllinen työ ja laskuja maksettavana. Davidilla on monia toiveita ja haluja. Suurin niistä on saada palvella Henkeä. Hän on upea ihmisolento, aivan kuten te kaikki.


David ei pidä kaikista työhönsä liittyvistä asioista. Hän haluaisi enemmän palkkaa, eikä hän haluaisi työskennellä tietyllä osastolla. Hän ei nimittäin tule kovinkaan hyvin toimeen joidenkin työtovereidensa kanssa. Eikä hän myöskään pidä hänelle annetusta parkkipaikasta (naurua). David ei pidä siitä, että hänellä on vain kolme viikkoa lomaa. Hänen työhönsä liittyy monia epämiellyttäviä asioita, mutta hän sietää niitä. Hän tekee yhteistyötä niin hyvin kuin vain osaa, mutta joskus nämä asiat verottavat hänen energiaansa.


Davidilla on myös ongelmia vaimonsa kanssa. He eivät aina ole samaa mieltä. Ja mitä hänen lapsiinsa tulee… David toivoisi heidän pärjäävän paremmin koulussa. Hän toivoisi poikansa olevan urheilullisempi, aivan kuten David itse oli nuoruudessaan. Mutta poika ei ole vaikka David toivookin niin. Ja syvällä sisimmässään David haluaisi tyttärensä olevan viehättävämmän näköinen (naurua). Ihan vain siksi, että tytär pääsisi hänen mielestään helpommin naimisiin, jos olisi hiukan enemmän äitinsä näköinen.


Davidilla on monia, monia agendoja, aivan kuten teillä kaikilla. Hänellä on monia ongelmia.
Hän yrittää käyttää keräämänsä henkisen tietämyksen ja valaistumisen energiaa muotoillakseen sen avulla itseään ympäröiviä asioita – sekä kotona että toimistossa. Hän käyttää tätä energiaa jopa silloin, kun hänellä on tietty agenda…esimerkiksi silloin, kun hän täyttää lottokupongin. Hän yrittää käyttää tätä uutta energiaa vaikuttaakseen lopputulokseen, voittaakseen lotossa. Mikä yllätys, vai mitä? (naurua)

David tuli siihen pisteeseen, että hän alkoi todella turhautua itseensä. Hän alkoi epäillä itseään. Hän käveli uudessa energiassa ja tunsi jumalallisuutensa nousevan sisimmästään, mutta alkoi samanaikaisesti myös turhautua. Hänestä tuntui, että hän ei pystynyt vaikuttamaan itseään ympäröiviin asioihin. Hän ei pystynyt käyttämään voimaansa vaikuttaakseen tai muuttaakseen asioita ympärillään.


David masentui toden teolla.
Hän oli aallon pohjalla ja yritti kaikin keinoin nousta sieltä ylös. David, kuten monet teistäkin, piti aallon harjalla olemisesta. Hän piti aaltojen harjoista, ei pohjista. Hän ei pitänyt niistä ollenkaan.

Poikkeamme hetkeksi aiheesta.
Tunnette matkallanne Uuteen Energiaan masennusta ja turhautumista. Taistelette niitä vastaan. Yritätte vältellä aallon pohjalle joutumista kuin ruttoa. Ihmettelette missä vika, kun teillä menee huonosti. Menette jopa lääkäriin saadaksenne masennuslääkkeitä.

Olemme täällä kertoaksemme teille, että syklit ovat tarkoituksenmukaisia. Olemme täällä kertoaksemme teille – tiedämme Cauldren jo yrittävän pysäyttää meidät. (naurua) Odotamme kärsivällisesti. (lisää naurua) Älkää yrittäkö taistella aallon pohjia vastaan. Niihin joutuminen on luonnollinen asia. Rakkaat ystävät, Uudessa Energiassa, uudella värähtelytasollanne ette voi – kuinka sen sanoisi – ette voi paiskautua aivan pohjaan asti. Ette voi menettää kosketusta itseenne. Tiedämme, että olette huolissanne siitä – kuinka alas, kuinka alas voitte vajota? Teistä tuntuu, että jos ette pidä kiinni kynsin hampain, jos ette yritä nousta pohjalta kaikin keinoin, niin jäätte hyökyaallon alle ja hukutte.


Rakkaat ystävät, tulemme puhumaan syklien takana olevasta energiasta ja siitä, kuinka sen kanssa toimitaan. Mutta sanomme teille jo tässä vaiheessa, että lopettakaa aallon pohjia vastaan kamppaileminen.
Ne ovat yhtä tärkeitä kuin aallon harjatkin. Molempia tarvitaan. Tulette pian oppimaan, että ne kummatkin ovat osa kokonaisuutta. Opitte, että aallon harjat ja pohjat edustavat omalla tavallaan kaksinaisuuden vanhaa tasapainoa. Voitte nyt suhtautua niihin eri näkökulmasta kuin ennen.

Kerromme aallon pohjalla oleville, että kyseessä on luonnollinen asia. Antakaa sen olla. Hyödytte siitä ehkä enemmän kuin aallon harjalla istumisesta. Kyllä, tiedämme että kyseessä ei ole miellyttävä kokemus. Se ei ole miellyttävä, koska vastustelette. Ette kerää siitä energiaa. Teistä tuntuu pahalta, koska teillä on kaksinaisuuden energiaan perustuva ennakkokäsitys siitä, miltä teistä pitäisi tuntua tai mitä teidän pitäisi ajatella asiasta.


Käytte läpi näitä syklejä intensiivisesti juuri nyt, koska kaksinaisuus olemuksissanne kiihtyy. Se kuumenee muuttuakseen joksikin muuksi. Yritätte vältellä aallon pohjalle joutumista, mutta samalla tyrmäätte aallon harjankin. Tulemme puhumaan tästä asiasta lisää, ja osittain senkin vuoksi Metatron on täällä. Puhumme tulevaisuudessa syklien takana olevasta fysiikasta ja energiasta.


Mutta palataan nyt Davidin tarinaan… Davidin, joka koki elämässään aallon harjat ja pohjat. Davidilla on paljon Vanhan Energian kaksinaisuuteen perustuvia ajatuksia siitä, miltä hänen sisäisen ja ulkoisen elämänsä PITÄISI näyttää. Ja mitä hän huomasikaan? Hän huomasi törmäävänsä seinään. Asiat eivät olleet niin kuin hän halusi niiden olevan. Silloin tällöin hän näki toivon pilkahduksen, asiat sujuivat ja päivä oli erityisen hyvä. Mutta seuraavana päivänä jäytävä turhautuneisuus, masennus ja epäilykset palasivat. Kaikki tuntui epätäydelliseltä ja pahalta.


David, tietämättä mihin suuntaan kääntyä, pyysi hiljattain meiltä apua. Hän sanoi meille: "Rakas Henki, rakas Metatron ja Tobias." Huomatkaa, että hän ei kutsunut minua "rakkaaksi," sillä hän oli
  minulle vihainen. "Mitä minun pitäisi tehdä nyt? Mihin suuntaan minun pitäisi kääntyä? Miksi en tunne täyttymystä, onnea ja iloa kuten todella haluaisin tuntea?"

Sanoimme hänelle saman asian, jonka sanoimme noin viikko sitten eräälle toiselle ryhmälle paikassa, jota ympäröivät korkeat muurit. Siinä paikassa on kalterit, paitsi että ne nykyisin korvataan piikkilanka-aidalla. Kylvimme oppitunnin numero seitsemän energian siemenen vankilassa. Se oli tähän tarkoitukseen kaikkein tarkoituksenmukaisin ja sopivin paikka.


Tämä siemen on kasvanut siitä lähtien. Tavallaan juuri sen vuoksi olette kohdanneet haasteita viimeisten viikkojen aikana. Vastasimme Davidille… kehoitimme vankeja… UNOHTAMAAN AGENDAT.


Kutsumme Ylösnousemus-sarjan seitsemättä oppituntia nimellä "UNOHTAKAA AGENDAT." Tai vielä parempi nimi olisi "soo-soo-soo " agendoille. (yleisö nauraa Tobiaksen hykerrellessä) Jälkimmäinen nimi on Metatronin keksimä. Sekin haluaa olla hauska ihminen. (lisää naurua ja Tobiaksen hykertelyä.)


Rakkaat ystävät, oppitunti numero seitsemän on UNOHTAKAA AGENDAT. Se tulee olemaan teille ja Davidille haasteellinen tehtävä.
Aluksi David sanoi: "Ahaa, ei agendaa! Hyvä juttu." Mutta kun hän alkoi soveltaa tätä konseptia elämässään, tajusi hän välittömästi erään asian. Hän oivalsi pitävänsä agendoista! (naurua)

Agendat ovat kaksinaisuuden ydinenergiaa. Teillä on ollut niitä siitä asti, kun lähditte Kotoa. Tunnette itsenne alastomiksi ilman agendoja. Kun alatte työstää tätä oppituntia, tulette todella kutsumaan minua, Tobiasta, ja ehkä jopa Metatroniakin, hulluksi. Sanotte meille: "Meillä on pakko olla joku agenda!" Ja yritätte sitten todistella järkiperäisesti, miksi näin on.


Kylvimme tämän siemenen noin viikko sitten lähellä tätä paikkaa olevassa vankilassa. Siellä asuvilla vangeilla on aivan erilainen energia kuin teillä. He eivät pidä itseään vapaina. Kylvimme siellä siemenen puhuessamme agendan vapauttamisesta.


Ja tiedättekö mitä, rakkaat ystävät? Minä, Tobias, pystyn samaistumaan kaltereiden takana istuviin – vaikkakin minun on pakko sanoa, että olot olivat minun aikoinani paljon huonommat – nykyajan vangeilla on helppoa. He saavat paljon parempaa ruokaa! (naurua) Heillä on lämmintä ja valoisaa, enkä ainakaan minä nähnyt rottia missään. En nähnyt muita eläimiä kuin mustia lampaita! (hykertelyä) Minun on vaikea uskoa, että se on rangaistuslaitos. No, minun ei pitäisi puhua näin paljon omista haasteistani ja vaikeista ihmiselämistäni. Ehkäpä saan Cauldren joku päivä kirjoittamaan kirjan vankilakokemuksistani. Ensin minun on kuitenkin saatava hänet kirjoittamaan ensimmäinen Crimson Circle -kirja! (naurua)


Oppitunti numero seitsemän: UNOHTAKAA AGENDAT.
Metatron pitää tämän lauseen soinnusta! Rakkaat ystävät, lähtiessänne täältä saatatte ajatella, että tämäpä oli helppo oppitunti – "agendojen vapauttaminen on helppoa" – ymmärtäkää, että agendat edustavat kaksinaisuuden, polaarisuuden energiaa. On sopivaa puhua tästä asiasta juuri tänään, kun kaksinaisuutta edustavat numerot ovat  silmienne edessä.

Agendan puuttuminen tulee olemaan haasteellista. Tulette löytämään itsenne tilanteista, joissa agendat ovat niin luonnollisia, niin lähellä teitä, että on vaikea nähdä mitään muuta. Tulee päiviä jolloin kiroillen poljette jalkaanne lattiaan ja huudatte: "Minulla on oltava agenda tämän asian suhteen!"


Agendasta ja maailmalla viime aikoina tapahtuneista asioista puheen ollen on olemassa ihmisiä, joilla on terrorismin, herruuden ja kontrollin agendat. Nämä ovat vanhoja agendoja. Ne ovat peräisin ajalta, jolloin jätitte Kodin ja yrititte anastaa muiden entiteettien energioita päästäksenne sinne takaisin. Sotia on ollut siitä lähtien, kun jätitte Kodin.


Toisten kontrolloiminen on vanhaa energiaa, eikä kovin toimivaa sellaista. Se on agenda.
Se on agenda, jonka voisi sanoa olevan peräisin pimeydestä. Tiedättekö, että on olemassa toinenkin agenda, ja että joillakin teistä on se? Olette valmiita väittelemään sen puolesta päiväkausia. Pyydämme teitä katsomaan peilistä agendaanne. Kutsutte itseänne "rauhantekijöiksi," "vapauttajiksi," ja rauhan puolesta rukoilijoiksi. Tiedättekö, että teilläkin on agenda? "Ei ole totta, Tobias," sanotte, "rauha on hyvä asia." Emme väittele siitä, mutta sanomme että teillä on agenda. Kutsukaa sitä vaikka "valon agendaksi." Se vahvistaa pimeyden agendaa. Te pelaatte samaa peliä. Puhumme tänään agendan vapauttamisesta.

Tarkastelkaa tämän oppitunnin takana olevaa energiaa. Se on jatkoa aiemmille oppitunneillemme. On tärkeää keskustella tästä asiasta juuri tässä vaiheessa.
Agendan unohtaminen merkitsee Jumalallisen Tahdon sallimista, uusien potentiaalien avautumista. Aivan, agendan unohtaminen on jatkoa oppitunnille, jolla puhuimme "matalan muurin takana seisomisesta." Tuolla oppitunnilla pyysimme teitä kuitenkin vain seisomaan sen takana. Tiesimme, että teillä oli edelleen agendanne, oma mielipiteenne lopputuloksen suhteen.

Tiesittekö, että agendan määritelmä on saavuttaa haluttu lopputulos tietyssä tilanteessa?
Se on energianne asettamista haluttuun lopputulokseen. Rakkaat ystävät, siellä missä on agenda, pelataan kaksinaisuuden peliä. Piste! Teillä on haluttu lopputulos. Unohtaessanne agendan poistatte kaksinaisuuden. Unohtaessanne agendan annatte itsellenne luvan siirtyä Uuteen Energiaan, kaksinaisuuden ulkopuolelle. Siirrytte uuteen tietoisuuteen, ylösnousemuksen tietoisuuteen, joka ei ole niin keskittynyt kahden energiaan, kaksinaisuuteen ja polaarisuuteen.

Unohtakaa agendat, rakkaat ystävät. Voi, se tulee olemaan teille erittäin haasteellista. Ilman agendaa tunnette olonne paljaiksi. Teistä tuntuu siltä kuin – kuinka sen sanoisi – olisitte ilman selkärankaa. Tunnette olevanne kuin veteliä meduusoja, koska tähän asti agenda on antanut teille voimaa, paljon vahvuutta.
Kun agendanne oli vahva, niin olitte tekin. Olitte vahvoja Valossa tai Pimeydessä. Olitte vahvoja kaksinaisuuden taistelussa. Saatatte hetkellisesti tuntea olonne epävarmoiksi tai veteliksi ilman agendaa. Haluaisitte ehkä palata juosten takaisin kaksinaisuuteen, agendan turvalliseen suojaan.

Niin monilla teistä on ollut voimakkaat agendat kuluneiden vuosien aikana. Olette kutsuneet itseänne Valotyöläisiksi, upeiksi olennoiksi. Se oli kuin huopa, joka suojeli teitä todellisuudelta ja sai teidät tuntemaan olonne hyviksi. "Olemme valon sotureita," sanoitte te. Me vastaamme teille, että taistelitte kaksinaisuuden taistelua.


Rakkaat ystävät, tämä on oppitunti numero seitsemän. Hyvin tärkeä, hyvin hienovarainen ja hyvin haastava askel.
Käytämme sitä yhdistämään muut tämän sarjan oppitunnit. Muistakaa, miten reagoitte tähän oppituntiin. Muistakaa, miltä teistä tuntui ensimmäisinä päivinä, viikkoina tai jopa kuukausina sen jälkeen kun kuulitte tai luitte tämän viestin. Tulevaisuudessa oppilaanne tulevat luoksenne – ihmiset, jotka ovat ylittämässä Miekkojen Siltaa – ja sanovat: "Rakas Shaumbra, rakas opettaja, minä opiskelen näitä oppitunteja. Minä opin niistä. Minusta on tulossa jumalallinen ihminen. Mutta miksi sitten kohtaan enemmän ongelmia kuin koskaan aikaisemmin? Mistä se johtuu, että tunnen oloni masentuneeksi enkä tunnu pääsevän eteenpäin? Miksi minusta tuntuu tältä? Miksi minusta tuntuu kaiken prosessoinnin jälkeenkin, että törmään seinään?"

Istutte oppilaidenne kanssa ja puhutte heille tästä kaksinaisuuden energiasta. He ovat valmiita jättämään sen. Kerrotte heille, että kaksinaisuus näyttää iskevän kaikin voimin juuri sillä hetkellä, kun se on valmis jättämään heidän tietoisuutensa.

Siksi viimeiset pari viikkoa ovat olleet haasteelliset. Siksi keskustelufooruminne on ollut kaaoksessa. Pyysimme Cauldrea erityisesti pysymään poissa sieltä. Ja tiedättekö mitä? Hänkin halusi syöksyä mukaan keskusteluun. Hänkin halusi agendan ja ottaa kantaa foorumilla! (naurua) Hän halusi sekaantua asioihin. Hän halusi puolustaa itseään ja minua, Tobiasta.


Kiitämme häntä, mutta emme tarvitse sitä. Meillä oli hauskaa seuratessamme kaikkien agendojen pulpahtavan pintaan foorumilla. Se oli koko Crimson Circlen internetin kautta näkyvä mikrokosmos. Agenda.
Lukekaa foorumille kirjoitetut viestit. Kyllä, kaikki te jotka kuuntelette tai luette tätä viestiä… lukekaa omat viestinne. Tarkastelkaa niiden agendoja. Syventykää niihin ja ymmärtäkää, mitä todellisuudessa sanoitte. Tulette yllättymään lukiessanne ne tämän oppitunnin jälkeen. Niissä oli kyse agendoista, jotka nyt pulpahtavat pintaan vahvemmin kuin koskaan.

Rakkaat ystävät, tämä oppitunti tulee aiheuttamaan paljon keskustelua. Teillä tulee olemaan monia kysymyksiä. Seuraavilla oppitunneilla tutkimme perinpohjaisesti taustalla olevia energioita. Autamme teitä ymmärtämään henkisen fysiikan kannalta, miten energiaa tuodaan esiin, miten sitä käytetään ja miten se ilmenee tietoisuudessa.


UNOHTAKAA AGENDAT. Päästäkää niistä irti.
Kirjoittakaa kokemuksenne ylös tai jakakaa ne muiden kanssa, sillä matkanne tulee olemaan jonkin aikaa erittäin mielenkiintoinen. Teistä tulee tuntumaan siltä, kuin kieppuisitte tunnelin läpi ilman kontrollia. Mutta voimme kertoa teille tämän: tunnelin päässä odottaa erinomainen paikka, josta näette kaksinaisuuden kokonaiskuvan. Pystytte näkemään sen eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin. Jättäessänne agendan voitte siirtyä kaksinaisuudesta jumalallisuuteen. Pyydämme teitä kokeilemaan seuraavan kuukauden aikana. UNOHTAKAA AGENDAT.

Tulette oivaltamaan jotakin uutta.
Kun olette muiden ihmisten kanssa tilanteessa, johon liittyy agenda – riita, keskustelu tai väittely – niin vapauttaessanne oman agendanne vapautatte samalla muidenkin agendat. Vapautatte heidät oman agendansa puolustamisesta. Kun laskette miekkanne alas, niin muutkin laskevat omansa. Seuratkaa mielenkiintoista vuorovaikutusta itsenne ja muiden välillä. Huomatkaa miten oman agendanne vapauttaminen muuttaa tilanteen energian.

Kerromme teille vielä yhden asian ennen kuin eroamme.
Seuraavien viikkojen aikana teitä testataan agendojenne suhteen. Jopa silloin kun ajattelette pärjäävänne hyvin ja taputatte itseänne selkään sanoen "olen oppinut vapauttamaan agendan," tulee joku ja sohaisee teitä miekallaan, (naurua) yrittää saada teidät hyväksymään oman agendansa. Jotta heidän kaksinaisuuden agendansa saisi energiaa, täytyy teidän toimia samoin. Jotta kaksintaistelu voisi alkaa, on molempien vedettävä miekkansa esiin.

Muut ihmiset tulevat lähestymään teitä ja provosoimaan hyväksymään agendansa. He pyytävät teitä ottamaan kantaa johonkin asiaan. He arvostelevat teitä ja kysyvät: "Mikä hätänä? Eikö sinulla ole enää selkärankaa? Eikö sinulla ole omaa mielipidettä?
Eikö sinulla ole voimia? Onko sinusta tullut – kuinka sen sanoisi – melban paahtoleipä?" (naurua) (Suom. huom. melban paahtoleipä on hyvin ohueksi ja reunattomaksi leikattua valkoista leipää, joka kuivatetaan uunissa. Tobias käyttää sitä tässä kuvaamaan "kuivaa" ja "tasapaksua" ihmistä). Mutta unohtaessanne agendanne jotakin uutta tapahtuu. Saatte uuden oivalluksen.

Tämän tilaisuuden alkaessa ja Metatronin liittyessä seuraamme kerroimme teidän vihdoinkin pystyvän pitämään kiinni jumalallisuutenne voimasta. Ja tiesimme osuvamme oikeaan tämänpäiväisen aiheemme avulla. Kun alatte todella pitää kiinni jumalallisuudestanne – uudesta, ei
  kaksinaisuuden voimasta – olette valmiit vapauttamaan vanhat agendat. Joskus agendojen unohtaminen saattaa tuntua siltä kuin kävelisitte ilman vaatteita, rakkaat ystävät. Saatatte tuntea olonne alastomiksi.

Sallikaa meidän kertoa teille, mitä agendat meidän mielestämme ovat. Omniversumissa virtaa energiaa.
Kaikkien asioiden ytimessä on aina valaistua energiaa. Se on jatkuvassa liikkeessä. Sillä ei ole syklejä eikä se ole "auki tai kiinni." Se vain on. Toitte tämän energian mukananne lähtiessänne Kotoa, kun me kaikki jätimme Kodin. Tämä energia on jatkuvaa ja valaistua. Kun sitä leviää omniversumiin, muuttuu se auki/kiinni-energiaksi.

Käsittelemme tätä energiaa yksityiskohtaisesti myöhemmin, mutta ajatelkaa sitä energiana, joka virtaa kuin joki, pehmeästi, vapaasti ja avoimesti.
Agendat ovat kuin tuossa joessa olevia kivilohkareita. Ne tukkivat energiavirran. Ja kun jokeen on heitetty tarpeeksi kiviä, muodostavat ne padon. Pato tukkii virtauksen, ja sen päälle kerääntyy jätettä. Sitten alkavatkin ongelmat, rakkaat ystävät.

Agendanne ovat kuin kivilohkareita vedessä.
Ne tukkivat ja rajoittavat teidän luoksenne virtaavaa energiaa. Niihin on kerääntynyt jätettä. Nyt on aika siirtää lohkareet pois ja antaa kaikkien jumalallisten energioidenne virrata luoksenne avoimesti ja vapaasti. Pitäkää hauskaa tämän oppitunnin parissa seuraavaan tapaamiseemme asti!

Rakkaat ystävät, meidän on lopuksi lisättävä vielä jotakin. Kun törmäätte vaikeuksiin tämän oppitunnin suhteen, kun ette ymmärrä jotakin ja teillä on kysymyksiä, niin älkää vajotko horrokseen. Älkää juosko vastakkaiseen suuntaan ja vetäkö peittoa päänne yli. Älkää jättäkö asioita oman onnensa nojaan. Kommunikoikaa muiden Shaumbrojen kanssa. Käykää foorumilla. Kokoontukaa paikallisryhmissä. Puhukaa keskenänne. Vieressänne istuva henkilö KOKEE paljolti samanlaisia asioita kuin tekin, mutta ette jaa niitä hänen kanssaan.
Haluatte säilyttää yksityisyytenne. Tiedättekö mitä tapahtuu, kun jaatte ajatuksenne ja tunteenne? Oivallatte olevanne oikealla polulla. Oivallatte olevanne jumalallisia ihmisiä, ja että ette todellakaan ole koskaan, koskaan yksin.

Ja niin se on.
Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 40,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille, vaikkakin ilmoittautumiset etukäteen ovat tervetulleita. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com