"Viisi jumalallista Ahaa-aistia"

Esitetty Crimson Circlelle
5.1.2002
Suomentanut Lea Lintunen

Tobias: Ja niin se on, rakkaat ystävät, että kokoonnumme jälleen juhlimaan tässä upeassa energiassa. Kuten musiikissa ehdotettiinkin, (viittaa ennen kanavointia kuultuun "Celebration" kappaleeseen) olemme täällä juhlimassa matkaanne. Tämä matka on johdatellut teidät monien upeiden kokemusten ja haasteiden kautta paikkoihin, joiden olemassaolosta Henki eikä kukaan muukaan olisi koskaan osannut edes uneksia.
Matkanne on ollut kaunis, pyhä ja moniulotteinen. Ja tänään tulemme tilaanne juhlien monia asioita, mutta ennen kaikkea matkanne tämänhetkistä vaihetta.

Rakkaat ystävät, rakkaat Shaumbrat, hengittäkää nyt sisään.
Hengittäkää sisään kaikki mitä olette ja tulette olemaan. Hengittäkää sisään sisimmässänne tanssiva henki, joka myöskin juhlii matkanne tätä vaihetta. Olemme tulossa energioiden sulautumisen hetkeen, ihmisen ja jumalallisuuden sulautumisen hetkeen, kaiken sisimmässänne olevan sulautumiseen yhdeksi. Hengittäkää se sisäänne. Hengittäkää elämää sisimmässänne olevaan jumalallisuuden liekkiin. Sillä tavalla tuotte sen esiin. Sillä tavalla tuotte olemuksenne ytimen todellisuuteenne.

Minulle, Tobiakselle, tuottaa suurta iloa istua kanssanne tänään ja puhua teille selkeämmin kuin koskaan. En tarkoita pelkästään sanoja, jotka kuulette ystävämme Cauldren (Geoffrey Hoppe) kautta. Puhun selkeydestä, jolla te ja minä käännymme toinen toisemme puoleen, jaamme ja kommunikoimme. Yhteydenpitomme sujuu paljon selkeämmin kuin aikaisemmin.

Tuntekaa tämä energia. Tuntekaa rakkauteni, välittämiseni ja ystävyyteni seitsemän ihmisaistinne kautta. Tuntekaa oman "Minä Olenne" läsnäolo. Se ei ole erillään teistä, ulkopuolinen tai erilainen kuin te. Aistikaa oman "Minä Olenne" syntymä sisimmässänne juuri nyt.


Aah, mitkä juhlat meillä onkaan täällä tänään!


Aivan, paikalla on muitakin energioita, vieraita, jotka esittelemme teille pian. Rakkaat ystävät, vieraidemme energiat ovat tarkoituksenmukaisia juuri tällä hetkellä. Niiden energiat ovat varsin intensiivisiä, eivätkä aikaisemmin tuntemanne lämpö ja kuumuus johtuneet pelkästään ulkoisista seikoista. Kyse ei ollut pelkästään tuntemuksista ihollanne tai kehojenne ylikuumenemisesta. Nämä symptomit johtuivat Ahaa-kielen kautta välittyvistä asioista.


Tämänpäiväiset vieraamme… aika on sopiva ja vieraamme energia intensiivistä, hehkuvaa.
Aika on nyt oikea. Tunnustelkaa tätä uutta energiaa. Kyllä, tunnette sen ja olette työskennelleet sen kanssa. Olette auttaneet luomaan tämän energian, mutta sen ei ole ollut sopivaa vierailla luonanne ennen tätä päivää.

Annamme teidän aistia vieraamme ennen kuin esittelemme sen teille.

Puhutaan hetki tästä siirtymävaiheesta, jota juuri nyt elätte. Käänsitte hiljattain kalentereissanne vanhan vuoden viimeisen sivun (2001), "kolmen" vuoden, joka numerologisesti edusti aivan erityisesti kaksinaisuutta. Aloititte uuden vuoden ja näitte kalentereissanne numerot 2-0-0-2 (kaksi-nolla-nolla-kaksi), jotka vaikuttivat moniin teistä. Ehkä ette heti ymmärtäneet, miksi näiden numeroiden energia humahti teihin niin voimallisesti. Kerromme teille tänään, mistä on kysymys.

Tämä vuosi on "4:n" vuosi, joka muodostuu kahdesta tasapainoisesta "2:sta". Niitä on yksi kummassakin päässä. Tämä on siirtymien ja muutosten vuosi, jonka aikana siirrytään hyvin tärkeään uuteen energiaan. Olemme puhuneet teille numerosta "4" aikaisemminkin.
Muistinne virkistykseksi kerromme, että "2" potenssiin 2 on "4". Siirrytte kaksinaisuudesta – kaksinaisuuden energiasta – "kvadenergiaan."

Ette palaa numeroon "1." Monissa henkisissä opetuksissa puhutaan paluusta "ykseyteen" eli paluusta Kotiin. Mutta tehän ette palaa sinne. Jumalina jatkatte laajentumistanne ja itsenne ilmaisemista uusin tavoin.

Kun olitte Kotona Kuningaskunnassa ikuisuuksia sitten – vaikka siitä ei olekaan kulunut niin kauan aikaa kuin luulisi – oli energia yksikkömuotoista. Kun jätitte Kodin, kuljitte Tulimuurin läpi ja saavuitte loppujen lopuksi maapallolle, oli kyse "2:sta." Oli kyse vastakohdista ja peilikuvista. Oli kyse siitä, rakkaat Jumalat, että näitte itsenne uudella ja erilaisella tavalla, mikä ei olisi ollut mahdollista "1:n" energiassa.
Joten loitte "2:n" energian. Olette olleet siinä hyvin, hyvin kauan. Maapallolla on ollut kyse "2:n" energiasta, vastakohdista, valosta ja pimeydestä, oikeasta ja väärästä, miehistä ja naisista. Matkanne tarkoitus Maan päällä on ollut ymmärtää kaikista henkilökohtaisimmilla tasoilla mistä kaksinaisuudessa, "2:n" energiassa, oikein on kysymys.

Siirrymme nyt uuteen energiaan. Ette siirry ainoastaan vuoteen "4", vaan myös Jumala-miehen ja Jumala-naisen neljänteen aikakauteen. Ennen tätä on ollut kolme aikakautta. Emme käsittele niitä tänään yksityiskohtaisesti, vaikka olemmekin kovia puhumaan. (hykertelyä) Joskus meitäkin pyydetään rajoittamaan keskustelumme tiettyjen aikarajojen sisäpuolelle. Mutta olette siis siirtymässä neljänteen aikakauteen ihmismuodossa olevina Jumalina.


Tämä on "4:n" vuosi, merkittävä vuosi. Tänä vuonna verkon muutostyöt saatetaan päätökseen. Verkot ovat tavallaan tietoisuutenne heijastumia. Ne ovat kuin tätä planeettaa ympäröivää energiaa. Energeettiset verkot pitävät osan energioista sisäpuolella ja osan ulkopuolella. Verkot ovat tietoisuutenne heijastumia. Ne tavallaan varastoivat uuden henkisen energianne potentiaalia, kunnes se on valmis astumaan esiin.


Verkot toimivat myös suodattimena tai puskurina. Ette päässeet kerralla käsiksi koko jumalallisuutenne energiaan. Tähän liittyy monia ihmisfysiikan ja henkisen fysiikan lakeja.
Mutta verkot toimivat siis myös puskureina ja kilpinä. Ne rajasivat sen, mitä voisitte tehdä. Ne estivät teitä pääsemästä käsiksi koko jumalallisuuteenne.

Vuosi 2002. Olette eläneet sitä nyt viisi päivää. Kyse on muustakin kuin päivämäärästä kalenterissa. Voisi sanoa, että valitsitte tämän vuoden, tämän numerosarjan, suorittaaksenne viimeiset muutokset.


Minun, Tobiaksen, puhuessa työskennellään samanaikaisesti Maan henkisten verkkojen viimeisten säätöjen parissa. On olemassa työryhmä, saattue, joka on monille teistä tuttu. Se on Kryonin energia, joka säätää verkkoja. Ne voivat muuttaa verkkoja vain suorana vastauksena muuttuvaan tietoisuuteenne. Ei Kryon suorita ensin säätöä ja sitten te muututte, vaan päinvastoin. Te muututte ensin ja annatte siten lupanne Kryonille tehdä muutoksia verkoissa.


Kun me kokoonnumme täällä perheenä, Kryon saattueineen säätää verkkoja.
Sen vuoksi teillä on uudenlainen pääsy Kaikkeen Mitä Olette. Muutokset verkoissa sallivat teidän käyttää uudentyyppistä polttoainetta. Sen ansiosta jumalallisuudessanne avautuu portti, joka valaisee sisimmässänne olevan Kristus-siemenen. Se on kuin auringonsäde, joka tunkeutuu pitkään ympärillänne olleen pilviverhon läpi. Ja tämä säde säteilee suoraan sisimmässänne versovaan Kristus-siemeneen. Tämä kaunis kultaisen, kuparin ja valkoisen sävyinen säde säteilee ja siunaa jumalallisuutenne. Se siunaa Kristus-siemenen ja mahdollistaa sen kasvun uudella tavalla.

Rakkaat ystävät, verho ohenee verkossa tapahtuvien muutosten kautta. Kaikkea tätä tapahtuu juuri nyt. Tämä kaikki tapahtuu vuonna 2-0-0-2.


Mikä teitä ja maailmaa odottaa tänä vuonna? Vastaus on varsin yksinkertainen. Kuvitelkaa istuvanne keinussa, joka keinuu ylös ja alas, ylös ja alas. Te nautitte keinumisesta, mutta tunnette samalla pelkoa tai levottomuutta siitä, että saatatte keinua liian korkealle tai liian nopeasti.
Edestakainen keinuminen luo liikevoimaa ja energiaa.

Se on kuin edestakaisin liikkuva heiluri, joka saa koko ajan vauhtia lisää, koko ajan. Jossain vaiheessa sitten tapahtuu harppaus. Edestakainen liike lakkaa, ja sen sijaan teette kvanttihypyn.

Saatatte muistaa miltä tuntuu istua keinussa hetkellä, jolloin tunnette sen melkein pyörähtävän ympäri. Mutta meidän esimerkissämme energiaa ja liikettä keräävä vauhti auttaakin linkoamaan teidät ja maapallon kvanttimuutosten aikaan, jota olette kutsuneet vuoden 2012 muutokseksi. Mutta kuten olemme jo kertoneetkin teille, kvanttimuutosten aika saapuu jo ennen vuotta 2012.


Vuonna 2002 huomaatte keinuvanne ylös ja alas. Rakkaat ystävät, kyse on muustakin kuin tarinasta ja metaforasta. Tänä vuonna te ja teitä ympäröivä maailma tulette keinumaan ylös ja alas. Pitäkää kiinni keinun köysistä, sillä vauhti saattaa olla huima! (naurua) Mutta rakkaat ystävät, jos olette oikeassa energiassa ja tasapainoisia, niin keinuminen on pikemminkin hauskaa kuin pelottavaa. Ymmärrätte edestakaisen liikkeen pelkäämättä sitä.


Muistakaa, että vuosi 2-0-0-2 on tasapainotettu molemmin puolin tasavertaisilla energioilla, jotka oppivat työskentelemään keskenään ja tasapainottamaan toisiaan. Muistakaa se keinuessanne puolelta toiselle. Muistakaa 2-0-0-2 energia, joka on kaikinpuolin tasapainotettua energiaa. Tämä vuosi tulee olemaan teille keinujen ja muutosten vuosi.


Kun luette sanomalehtiä, huomaatte ympäristönnekin keinuvan. Älkää antako sen järkyttää tasapainoanne. Älkää antako maailmantilanteen pelottaa teitä. Rakkaat ystävät, älkää edes ajatelko sitä, että maapallo käy läpi Harmagedoniaan.


Ehkä maailmanloppu ONKIN tavallaan lähellä, mutta ei siten kuin luullaan. Ei katastrofin, terrorismin tai tuhon kautta, joita olette entisissä elämissänne kokeneet. Maailma, kuten te sen tunnette, ON ehkä lähestymässä loppuaan: aikakauden, aikojen ja vanhan tasapainon loppua. Olette astumassa uuteen. Tämä vuosi tulee olemaan teille edestakaisen liikkeen vuosi.


Ja kun keinutte edestakaisin tänä vuonna, rakkaat Shaumbrat, niin vilkaiskaa samalla alas. Tiedätteko, mikä siellä odottaa voidakseen purra teitä kuten muitakin?
(naurua) Tämä vuosi tulee olemaan käärmeen vuosi. Mutta alapuolellanne luikerteleva käärme ei voi teille mitään, jos ette keskity siihen vaan nautitte keinumisesta ja matkastanne.

Kysykää käärmeiltänne, miksi ne ovat paikalla. Tulette saamaan niiltä mielenkiintoisia ja odottamattomia vastauksia!


Käärmeet ovat paikalla palvellakseen tarkoitusta. Te luulitte niiden vain odottavan, että menettäisitte hallintanne ja putoaisitte maahan, jotta ne voisivat hotkaista teidät kuin pienet pupuset. (naurua) Ei, ne ovat paikalla eri syystä. 2002, käärmeen vuosi!


Ihmiset, joita tulette ohjaamaan ja opettamaan, tulevat kohtaamaan vaikeita haasteita käärmeiden, vanhojen ongelmiensa taholta. Ne haluavat vapautua ja muuntautua. Kun istutte oppilaidenne kanssa, tiedätte miksi käärmeet ovat paikalla. Teissähän on uutta herkkyyttä, ja hallussanne uusi tapa kuunnella ja ymmärtää.


Vuonna 2002 mielenkiintoinen energiadynamiikka saa teidät epäilemään itseänne. Mutta samanaikaisesti tällä energialla on potentiaali luoda uutta voimaantumista. Istuessanne keinuissa saatatte miettiä miksi istutte niissä, miksi keinutte edestakaisin. Saatatte kuulla heikon äänen sisimmässänne, äänen menneisyydestänne, joka kutsuu teitä kuin vanhempanne: "Hyppää heti pois keinusta ja tule kotiin.
Hyppää heti pois. Olet aivan liian kevytmielinen. Sinun pitäisi tehdä töitä eikä leikkiä liikaa. Sinä elät omassa mielikuvitusmaailmassasi." Kuulette tuon kaukaisen äänen kehoittavan teitä hyppäämään pois keinusta ja palaamaan kotiin.

Rakkaat ystävät, itsenne epäileminen tulee haastamaan teidät tänä vuonna. Mietitte oletteko oikealla tiellä.
Mietitte miksi vietätte niin paljon aikaa keinussa. Mietitte tuhlaatteko vain aikaa ja energiaa omassa mielikuvitusmaailmassanne. Ja mietitte myös, pitäisikö teidän palata vanhoihin tapoihinne. 2002 on viimeinen vanhan energian kutsu yrittää saada teidät palaamaan taaksepäin. Sitä edustavat vanhempienne soimaavat ja paheksuvat äänet ja energiat. Nuo äänet ovat kaukaisia, mutta kuulette ne silti. Vuonna 2002 epäilette itseänne. Joudutte kysymään itseltänne miksi istutte keinuissa ja mitä yritätte saavuttaa.

Kun näin tapahtuu, niin älkää yrittäkö käyttää järkeänne selittääksenne asioita itsellenne. Jos teette niin, jumitutte paikoillenne. Tulee olemaan vaikeaa päästä irti itsenne epäilemisestä. Kun tulette siihen pisteeseen, että alatte intensiivisesti epäillä itseänne ja miettiä suuria kysymyksiä, on parasta pysyä rauhallisena ja hyväksyä itsenne. Kysykää itseltänne mitä oikein on tapahtumassa. Kysykää miksi epäilykset täyttävät mielenne ja pyytäkää vastausta Jumalalliselta Tahdoltanne.


Jumalallinen Tahto on vapaan tahdon yläpuolella. Se sisältää vastauksen, joka ei ole koskaan aikaisemmin ollut ulottuvillanne. Kun alatte tänä vuonna epäillä itseänne, niin siirtykää Jumalalliseen Tahtoonne.
Etsikää vastauksia sisäisestä jumalallisuudestanne. Kääntäkää pois päältä vanhemman ääni, joka kutsuu teitä takaisin kotiin, pois leikkikentältä. 2002 – itseenne kohdistuvien epäilyjen vuosi.

Rakkaat ystävät, 2002 tulee olemaan myös herkkyyden vuosi.
Tulette olemaan hyvin herkkiä sen suhteen, mitä sisimmässänne ja teitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu. Tulette tuntemaan ennen kokematonta myötätuntoa. Ette olisi voineet kuvitellakaan sellaista valveutuneisuutta. Tämä herkkyys tulee esiin kaikkien niiden asioiden kautta, joista puhuimme viime tapaamisessamme eli seitsemän ihmisaistin kautta. Aistinne tulevat olemaan joskus niin hereillä ja elossa, että ympärillänne olevat energiat saattavat kirjaimellisesti aiheuttaa teille kipua. Tulette olemaan niin herkkiä energioille, että joskus teidän on paettava. Joskus teidän on vain päästävä pois.

Kun tänä vuonna keinutte edestakaisin ja katselette taloja, autoja ja katukäytävillä kulkevia ihmisiä, tulette olemaan herkempiä ja valveutuneimpia kuin koskaan aikaisemmin. Huomaatte siirtyvänne energeettisesti toisten ihmisten tilanteisiin aivan kuin magneetin vetäminä. Tunnette heidän kipunsa ja haasteensa, kaiken heidän olosuhteisiinsa liittyvän.

Ehkäpä kyseessä ovat iloiset olosuhteet. Saatatte huomata uppoavanne heidän iloonsa, tuntea heidän näkökulmastaan millaista on siirtyä uudelle tasolle. Saatatte tuntea, miltä heistä tuntuu rakastua tai menestyä työssään. Huomaatte vuonna 2002 joutuvanne kuin magneetin vetäminä muiden ihmisten tilanteisiin, koska teistä on tullut herkempiä.
Ja niin sen pitääkin olla.

Kun huomaatte oman tasapainonne horjuvan, ettekä ole varmoja siitä miten tilanne korjataan, niin muistakaa tämän vuoden 2-0-0-2 tasapainottavat numerot. Tulette olemaan yhä herkempiä ja herkempiä kaikelle ympäristössänne tapahtuvalle, kaikille energioille. Kun tiedätte tämän, olette valmiimpia kohtaamaan eteenne osuvat tilanteet.

Vuosi 2002 on verkkojen viimeisten säätöjen vuosi. Tänä vuonna Kryon viimeistelee työnsä, jotta jumalallisen valon, OMAN valonne säde, voisi paistaa kukkivaan Kristus-minäänne. Pilvet ovat väistymässä ja verho ohenemassa.


Muistakaa tänä vuonna nämä neljä asiaa, joista minä, Tobias, olen puhunut teille: heilahtelut ylös ja alas, kasvava herkkyys, oman itsenne epäily/voimaantuminen ja polullenne mahdollisesti ilmestyvät käärmeet. Muistakaa nämä asiat, rakkaat ystävät.


Tästä vuodesta tulee – kuinka sen sanoisi – loistava vuosi. Se tulee olemaan matkanne kunniaksi järjestetyn juhlan vuosi. Nähdessänne maailmassa tapahtuvat asiat olette iloisia siitä, että omat haasteenne ovat jo takanapäin. Tulette näkemään muiden ihmisten kohtaavan samanlaisia vaikeuksia kuin teillä oli ennen. Suurin osa noista vaikeuksista on jo ohitettu. Voitte toimia paljon tasapainoisempina jumalallisina ihmisoppaina muille.


Esitämme teille tänään haasteen.
Ottakaa esille sisimpäänne piilotettu intohimo, jota olette pidätelleet ja josta olette olleet innoissanne samalla arkaillen sen ilmaisemista. Rakkaat ystävät, tehkää se tänä vuonna, tässä energiassa. Ottakaa esille se ajatus, idea, inspiraatio, keksintö, uusi tekniikka tai energiaesanssi, jota olette piilotelleet. Tiedätte kyllä mistä puhumme. Ottakaa se esille tänä vuonna. Planeettanne tarvitsee sitä, ja nyt on helpoin hetki tuoda se esiin. Tämä on se teille jokaiselle esittämämme haaste. Unohtakaa pelkonne. Tiedämme miksi valitsitte Maan päälle jäämisen. Unohtakaa pelkonne ja tuokaa esiin tätä sisimmässänne olevaa uutta energiaa. Muut ihmiset tarvitsevat sitä.

Teillä on idea, intohimo, jota olette pidätelleet. Tiedättekö, että on enemmän kuin satojatuhansia ihmisiä, jotka odottavat teidän astuvan esiin? Näemme omasta näkökulmastamme katsottuna kuinka innokkaasti he odottavat teitä. Luuletteko, että kukaan ei välitä tai ymmärrä sitä, mitä teillä on tarjottavananne? Näemme tuhansien ja taas tuhansien odottavan ja luottavan juuri teihin. Olkaa uskaliaita tänä vuonna! Ilmaiskaa intohimoanne.


Me todella rakastamme perheemme energiaa. Rakastamme tässä huoneessa kieppuvaa energiaa.
 

Haluaisimme nyt esitellä kunnioitetun kutsuvieraamme, joka on hyrrännyt ympärillänne minun, Tobiaksen, rupatellessa kanssanne. Vieraamme on hajottanut täällä energioita työskennelläkseen kanssanne eri tasoilla. Vieraamme
on mahtava entiteetti. Jos Arkin Veljeskunnassa olisi kokoushuone, niin tämä upea olento istuisi edessä, oikeanpuoleisella tuolilla. Se istuisi pöydän päässä istuvan vieressä. Ihmettelettekö, kuka istuu pöydän päässä?? Tuoli on ollut tyhjänä jonkin aikaa, mutta se kuuluu teille! Olette olleet liian kiireisiä istuaksenne alas. Ette ole voineet olla johtamassa puhetta paikalla, joka todellakin kuuluu teille.

Vieraamme nimi on Metatron. Se on tullut vierailemaan luonamme tänään.
Metatronin energia on niin voimakasta, että sen pelkkä kuiskaus saattaisi – kuinka sen sanoisi – tyrmätä teidät. Meidän piti siis työskennelleä aika lailla ennen tätä tapaamista luodaksemme puitteet, jotka laimentaisivat energiaa. Metatron on saapunut paikalle ollakseen teidän seurassanne. Se on vaikuttanut tämänpäiväiseen juhlaamme ja sen takana piileviin energioihin.

On mielenkiintoista huomata, että juuri Metatron ei ole pystynyt työskentelemään suoraan ihmisten kanssa. Se johtuu sen nimen värähtelystä. Suurimmalla osalla ihmisten kanssa työskentelevistä arkkienkeleistä on "i-e-l" (tai a-e-l) loppuiset nimet kuten Uriel, Amael, Mikael.


Rakkaat ystävät, Metatron ei ole voinut olla ihmisten kanssa suorassa kosketuksessa tähän päivään asti. Se on joutunut käyttämään muita arkkienkeleita tai entiteettejä välittäjinä. Jos Metatron olisi ollut suorassa yhteydessä teihin, olisi se räjäyttänyt virtapiirinne ja korventanut teidät. Siinä tapaamisessa olisi yksinkertaisesti ollut liikaa energiaa. Mutta muutamien etukäteisvalmistelujen jälkeen Metatron voi nyt astua tähän tilaan.


Metatron on paikalla täyttääkseen antamansa lupauksen. Se lupasi teille tämän asian istuessaan vierellänne Arkin Veljeskunnassa. Metatron on tänään täyttämässä lupausta, joka on jopa kirjoitettu Raamattuun, tosin väärässä yhteydessä. Metatron lupasi teille tämän: "Tulen vierailemaan luonanne Maan päällä, kun aika ja energiat ovat oikeat." Ja nyt Metatron on täällä, suorassa yhteydessä teihin ilman muiden arkkienkeleiden apua.


Metatronin vierailuun on olemassa syy. Tämä vuosi tulee olemaan Maalle tieteen vuosi, teknologisen kehityksen vuosi. Tähän on olemassa yksinkertainen selitys. Te olette muuttaneet tietoisuuttanne, ja se puolestaan on mahdollistanut tieteen kehittymisen. Tietoisuus huolehtii tieteellisten muutosten energiasta.
Aivan, tiede ja henki työskentelevät yhdessä, käsikkäin.

Metatron toimi universuminne ja planeettanne teknologian, fysiikan ja matematiikan apulaisarkkitehtina. Metatron tuli Maan päälle, ei tosin koskaan ihmisenä, mutta tuli tänne energioiden muotoilemisen aikoina. Se tuli auttamaan teitä ja muita luomaan Maan energeettiset mallit. Metatron auttoi asentamaan Gaiaan tietyt kristallienergiat, jotka tulisivat pintaan juuri oikeaan aikaan.

Metatron on nyt palannut ollakseen seurassanne. Kryonin verkkoihin tekemien muutosten ansiosta Metatron voi nyt lähestyä teitä ja auttaa teitä työssänne.


Metatronin on kuvailtu olevan se entiteetti, joka istuu lähimpänä Jahvea, Jumalaa.
Aivan, lähimpänä teitä. Metatron huolehtii tasapainosta ihmisen ja jumalallisuuden välillä, mutta ei ole voinut tehdä sitä suoraan teidän kanssanne tehtävään liittyvän suunnattoman vastuun ja energian vuoksi. Metatron tarvitsi välittäjiä.

Metatronia on kutsuttu "Kuoleman Enkeliksi." Se on jossain määrin väärä tulkinta. Se itse pitää enemmän nimestä "Siirtymien ja Muutosten Enkeli." Metatron avustaa teitä, olkoon kyseessä sitten kehon vaihtaminen elämien välillä tai Uuteen Energiaan ja ylösnousemukseen siirtyminen. Se on sen tehtävä.


Metatronilla on tärkeä rooli tänä vuonna teidän ja Crimson Councilin työssä. Tämä on vanhojen energioiden vapauttamisen viimeinen vuosi, mutta myös uusien energioiden tilalle tuomisen aikaa. Tämä on tasapainottumisen, siirtymien ja muutosten upea vuosi.


Kerromme teille, jotka nyt pohdiskelette asiaa mielissänne, että Metatron ei ole yksittäinen entiteetti vaan energioiden yhdistelmä.
Se ei ole mies- tai naispuolinen entiteetti. Metatron on Arkin Veljeskunnan energioiden yhdistelmä, joka edustaa kaikkia arkkienkeleita JA teitä. Metatron on kaikkien näiden energioiden yhdistelmä.

Tulette näkemään Metatronin joko kokonaan uusin tai sielunne silmin. Näette sen joskus ottavan ihmistä muistuttavan olomuodon – tosin säteilevän ja hohtavan – mutta ihmistä muistuttavan. Ymmärtäkää, että silloin kyseessä on teidän tapanne hahmottaa Metatron, vaikka se ei olekaan yksittäinen entiteetti.


Monet teistä tulevat näkemään Metatronin joko unissanne tai hereillä ollessanne. Sen energia on hyvin vahvaa – hohtavaa värähtelyä – vaihdellen kuparin eri sävyistä kultaan ja leiskuvaan valkoiseen.


Saatatte joskus nähdä silmäkulmastanne valonvälähdyksen. Se on Metatron siirtymässä tietoisuutenne kenttään. Nähdessänne kirkkaan valonvälähdyksen tiedätte, että olette antaneet Metatronin energialle luvan lähestyä teitä. On tärkeää työskennellä sen energian kanssa koko tämän vuoden ajan.


Tuntekaa nyt rakas Metatron kaikilla aisteillanne, koko olemuksellanne. Sen energia on hyvin jaloa energiaa, melkein metallimaista.
Se on hyvin teknistä ja hyvin hienostunutta energiaa. Sillä ei ole lämpimiä tai pehmeitä sävyjä kuten Amaelin tai Rafaelin energioissa on. Metatronin energia on hyvin intensiivistä ja kirpeää. Sen avulla te ja Maa käytte tänä vuonna läpi siirtymävaiheen.

Käytämme nyt hetken säätääksemme uudelleen energiat, joiden ansiosta Metatron voi tulla vielä lähemmäksi. Hengittäkää syvään, rakkaat ystävät. Hengittäkää syvään. Ottakaa mukava asento, ja sitten aloitamme oppitunnin numero kuusi.


(Tauko)


Metatron pyytää meitä muistuttamaan teille seuraavasta asiasta: "Älkää olko huolissanne siitä, jos elektroniset laitteet rikkoutuvat ympärillänne tänä vuonna." (naurua) Valitettavasti se on osa Metatronin ja teidän energioitanne. Tulette huomaamaan laitteiden yksinkertaisesti rikkoutuvan. Ne kuuluvat vanhaan energiaan eivätkä pysty käsittelemään teidän tuomaanne uutta energiaa. Kun näin tapahtuu – kunhan olette ensin kironneet koko laitteen – niin hengittäkää sisään ja sallikaa. Saatte näin ymmärrystä siitä, miten tuoda todellisuuteenne uusia ja tarkoituksenmukaisia laitteita. Tämä voi koskea kaikkea mahdollista tietokoneista sähkölamppuihin. Elektroniset laitteet ovat kaikkein herkimpiä, mutta myös mekaaniset laitteet voivat vaurioitua.


Tämä on Metatronin energiaa, hyvin teknistä ja tieteellistä, täynnä fysiikkaa ja Uutta Energiaa. Metatron pyytää myös kertomaan teille, että se on aivan haltioissaan saadessaan vierailla täällä tänään!


(Tauko)


Jatkamme nyt keskustelua Ahaa-kielestä. Tämä onkin jo kolmas samaa aihetta käsittelevä oppitunti. Olemme omistaneet tälle aiheelle kolme oppituntia, koska se on NIIN tärkeä asia. Saattaa kulua aikaa ennen kuin ymmärrätte ja totutte käyttämään sitä. Mutta aihe on NIIN tärkeä, että emme ole käsitelleet sitä pelkästään yhdellä tai kahdella vaan kolmella oppitunnilla.


(hykerrellen) Viime kerralla kerroimme teille varsin lyhytsanaisesti seitsemästä maanviljelijästä. (naurua) Niin me ainakin luulimme, kunnes Cauldre… pyysi meitä lopettamaan niin pitkäveteisten tarinoiden kertomisen! Saatamme silti kertoa niitä tulevaisuudessakin. (lisää naurua)


Tänään kerromme LYHYEN tarinan, mutta vain siksi että puhuimme pitkään ennen varsinaiseen oppituntiin siirtymistä! Kerromme lyhyen tarinan Shaumbrasta, jonka energia on osa perhettämme. Hän on osa teitä kaikkia.
Kutsumme häntä Nancyksi.

Nancy ei päässyt henkilökohtaisesti viimekuiseen tapaamiseemme, mutta hän kuunteli kanavoinnin myöhemmin internetin välityksellä. Nancy kuunteli oppitunnin numero viisi, Ahaa-aistit. Ja hän nukahti, kuten niin monet teistäkin. Eikä siinä ole mitään pahaa. Hän nukahti oppitunnin aikana, mutta kuuli silti UPEAN tarinamme seitsemästä maanviljelijästä. Hän halusi sen itseasiassa jatkuvan kauemmenkin! (naurua). Hän oli todella pettynyt, kun tarina loppui! (lisää naurua)

Oppitunnin numero viisi jälkeen Nancya väsytti. Se on normaalia, rakkaat ystävät, koska oppitunnin aikana tehtiin niin paljon energiatyötä. Tekin, jotka ette ole paikalla henkilökohtaisesti, saatatte tuntea olonne väsyneiksi, mutta hyvällä tavalla. Huomaatte olemuksissanne tapahtuvan paljon muutoksia.


Nancy
huomasi yhtäkkiä olevansa hyvin, hyvin nälkäinen! Se johtui oppitunnilla numero viisi käsitellyistä sadonkorjuista, maatiloista ja kaikista houkuttelevista, ihanista ravintoaineista. Hän oli todellakin nälkäinen. Nancy oli tietoinen koko olemuksensa kautta kuuluvasta nälän kutsusta.

Nancy mietti hetken mitä syödä, ja haaveili maanviljelijöiden tarinassa mainituista upeista hunajameloneista ja mansikoista. Hän haaveili juustolla täytetystä munakkaasta. Hän kuvitteli mielessään munakkaaseen lisättävien vihannesten makean maun. Hän kuvitteli miltä tuntuisi syödä sellainen munakas.


Nancy meni jääkaapille ja ruokakomeroon tutkimaan, mitä tarvikkeita hänellä oli kotona. Hän tunsi myötätunnon energiaa kehoaan kohtaan. Kun hän katseli tiettyjä ruoka-aineita, tunsi hän niiden värähtelyn. Hän tunsi myötätuntoa fyysistä kehoaan kohtaan ja tarkkaili, tunsiko se vastakaikua kaapissa olevia ruoka-aineita kohtaan, vastasivatko ne hänen kehonsa tarpeita tuolla hetkellä.


Tarkastellessaan ruoka- ja jääkaappejaan Nancy ajatteli myös perhettään. Hän ajatteli heidän lempiruokiaan ja mietti, olisiko kotona tarpeeksi raaka-aineita sekä hänen omaansa että perheen ateriaa varten. Nancy pohdiskeli, olisiko mahdollista tasapainottaa hänen oman kehonsa sen hetkiset tarpeet perheen myöhempien tarpeiden kanssa kotona tarjolla olevia ruoka-aineita käyttäen. Hän tunnusteli kaikkia noita energioita.


Pian hän päätti valmistaa itselleen aterian. Hän otti esiin mausteet hyllyltä ja raaka-aineet jääkaapista, ja alkoi leikata niitä sopivan kokoisiksi paloiksi. Hän keskittyi aterian valmistamiseen, sen kokoamiseen eri raaka-aineista, ja tarvittaviin kypsymisaikoihin. Hän keskittyi eri ainesten määriin; kuinka monta kupillista tätä, kuinka monta ruokalusikallista tuota ja kuinka monta hyppysellistä tiettyä mausttetta.


Pian hän alkoi yhdistellä kaikkia aineksia. Pannu oli jo kuuma ja uuni valmiina.
Kulhot odottivat täyttymistään. Nancy alkoi ilmaista itseään täysillä eli todella valmistaa ateriaa. Kaikki tämä siksi, että hän oli lukenut tarinan maanviljelijöistä ja tullut nälkäiseksi.

Nancy istui alas ja nautti täysin siemauksin ateriastaan. Hän tiesi valmistaneensa sen itse – tämä on tärkeä seikka. Hän oli valmistanut aterian itse.
Hänen kehonsa oli tuntenut vastakaikua tähän ateriaan. Hän oli koonnut sopivista aineksista tasapainoisen aterian, vaikka keittokirjan mukaan olisikin pitänyt käyttää vähemmän tiettyä maustetta ja enemmän jotain toista. Hän valmisti aterian oman ymmärryksensä ja tuntemustensa perusteella.

Ateria ei ainoastaan maistunut hyvältä ja tyydyttänyt Nancyn nälkää, vaan se tarjosi myös tarkoituksenmukaisesti tasapainotettuja energioita hänen fyysiselle, älylliselle ja henkiselle olemukselleen. Aterian välityksellä nämä energiat alkoivat siirtyä hänen olemukseensa siitä hetkestä lähtien, jolloin hän ensimmäisen kerran oivalsi olevansa nälkäinen.


Samana yönä Nancy nukkui todella hyvin.
Emme edes hennonneet herättää häntä klo 4:44 –  niin sikeästi hän nukkui! (naurua) Hän nukkui hyvin, koska jumalallisuuden integroituminen DNA:han sujui niin vaivattomasti, että se ei tuntunut yöllä häiritsevältä tai levottomalta. Luulen, että olemme tehneet asian hyvin selväksi monille teistä.

Hänen olemukseensa imeytyvien ravintoaineiden ja energioiden välillä vallitsi sopiva tasapaino. Nancy ei laskenut kaloreja valmistaessaan ateriaansa. Voi rakkaat ystävät, miten rajoittavaa kalorien laskeminen onkaan! Miksi te teette niin? Laskekaa olemukseenne siirtyvien energioiden osamääriä, ei kaloreita, rasvagrammoja tai valkuaisaineita.
Ne kuuluvat vanhaan energiaan.

Kysytte meiltä nyt: "Mitä ne sopivat energiaosamäärät ovat?" Kysykää itseltänne! Kysykää aisteiltanne! Kysykää niiltä aisteilta, joista puhuimme oppitunnilla numero viisi! Kysykää kehoiltanne! Ne antavat teille tarvitsemiensa energioiden tasapainoisen määrän. (hykertelyä) Ehkä olisi ollut Nancyn kannalta tarkoituksenmukaisempaa leipoa suuri suklaakakku, ja hotkaista se alas! Jos hänen kehonsa olisi vaatinut sitä, niin siten Nancyn olisi pitänyt toimia. Tarinassamme hänen kehonsa sattumalta pyysi munakasta. Mutta Nancy siis nukkui yönsä todella hyvin. Integraatio, kukinta, sujui sulavasti koko hänen olemuksessaan.

Kysytte taas: "Tobias, miksi kerrot meille tänään ruoanvalmistuksesta?
Ensin kerroit maanviljelystä ja nyt ruoanlaitosta. Mihin oikein pyrit? Miten tämä auttaa meitä ymmärtämään Ahaa-kieltä?" Rakkaat ystävät, haluamme keskustella kanssanne tänään eräästä toisestakin eri tasolla olevasta asiasta. Se on nyt valmis tuotavaksi esiin aivan kuten Metatronkin on valmis lähestymään teitä.

On olemassa henkisiä aisteja, joita te ja me käytämme eri tasolla kuin ihmisaisteja. Ne ovat aina olleet saatavillanne, mutta maapallolla eläessänne ette ole käyttäneet niitä kovinkaan paljon. Ne ovat osittain jääneet barrikadien taakse, hämärän peittoon. Jossain määrin ette ole päässeet niihin käsiksi. Kyllä, käytätte niitä tullessanne takaisin meidän puolellemme verhoa. Jättäessänne fyysisen muodon otatte ne jälleen käyttöönne. Ne ovat perinnöllisiä. Ne ovat osa teitä, mutta tullessanne maapallolle teillä on taipumusta jättää ne jälkeenne.
Nyt niitä voi ruveta käyttämään. Senkin vuoksi  Metatron liittyi tänään seuraamme, auttaakseen tuomaan näitä aisteja ulottuvillenne, rakentaakseen sillan teidän ja niiden välille.

Näitä aisteja on viisi.
Viisi jumalallista aistia ovat eteerisiä, moniulotteisia ja ei-fyysisiä. Ne eivät ole ihmisaistien kaltaisia, ja niitä on siis viisi. Kuvitelkaa mielissänne tähti, viisisakarainen tähti.

Tähden yläosassa on ensimmäinen viidestä aistista. Se on TIETOISUUDEN AISTI. Nämä aistit ovat siis eteerisiä, henkisiä ja jumalallisia, ja ensimmäinen niistä on Tietoisuus. Kehititte tämän aistin välittömästi Kotoa, Kuningaskunnasta, lähdettyänne. Siihen asti ette todellakaan olleet
 tietoisia identiteeteistänne. Te vain olitte. Mutta jättäessänne Kuningaskunnan ja kulkiessanne Tulimuurin läpi aloitte välittömästi kehittää Tietoisuuden aistia. Se on "Minä Olen"-aisti. "Minä olen osa Jumalaa, mutta minulla on omakin identiteetti." Tämä on ensimmäinen viidestä aistista.

Seuraava aisti Tietoisuuden aistista vastapäivään siirryttäessä on jumalallinen MIELIKUVITUKSEN AISTI. Mielikuvitus. Käyttäessänne mielikuvitustanne asiat alkavat elää ja muotoutua. Kutsumme tätä aistia myös Luomisen aistiksi.
Jokaisella teistä on mielikuvituksessanne jotakin, jonka olette peittäneet kannella. Olemme puhuneet tästä asiasta aikaisemminkin. Olette piilottaneet sinne jotakin, joka vielä tulee esiin. Olemme ennenkin esittäneet teille haasteen tämän asian suhteen. Jumalallinen Mielikuvituksen aisti ottaa energian ja antaa sille tietyntyyppisen energeettisen muodon. Energia ja sille annettu muoto alkavat sulautua yhteen. Mielikuvituksen ansiosta energia alkaa manifestoitua. Tällainen on Mielikuvituksen aisti.

Viisisakaraisen tähden vastapäivään siirryttäessä on seuraavana jumalallinen MYÖTÄTUNNON AISTI. Myötätunto. Kutsumme sitä myös Yhtenäisyyden aistiksi. Tämä jumalallinen herkkyys antaa teille ymmärrystä Minä Olenne lisäksi myös siitä, että olette osa Kaikkea Mitä On. Tämän Myötätunnon aistin ansiosta näette Jumalan muiden ihmisten silmissä. Sen ansiosta pystytte tuntemaan ja ymmärtämään muita. Tämä aisti yhdistää teidät toisiin ihmisiin, eläimiin ja jokaiseen tämän planeetan molekyyliin. Se yhdistää teidät Kaikkeen Mitä On.

Ilman Myötätunnon ja Yhtenäisyyden aistia olisitte hyvin, hyvin yksin ja yksinäisiä. Kun sanomme teille näissä tapaamisissamme "rakkaat ystävät, ette ole koskaan yksin," laukaisemme Myötätunnon, Yhtenäisyyden ja yhdessäolon aistin. Emme kutsu tätä "ykseydeksi" vaan "yhdessäoloksi." Tämän aistin ansiosta ymmärrätte mitä toinen ihminen tai entiteetti tuntee. Käyttäkää tätä aistia opettaessanne.


Minä, Tobias, pidän tästä aistista hyvin paljon. Se on koskettanut minua maanpäällisten elämieni aikana sekä aina kun saavun tähän huoneeseen teidän seuraanne. Joka kerta kun vierailen luonanne henkilökohtaisesti, jumalallinen Myötätunnon aistini ryöppyää esiin!
Tämän aistin ansiosta minun ja teidän silmänne täyttyvät kyynelistä. Myötätunto.

Jatketaan nyt kulkua viisisakaraisella tähdellä. Seuraava aisti on KESKITTYMISEN AISTI. Keskittyminen. Kutsumme sitä myös Kykenevyyden aistiksi. Se on kykyä ottaa mielikuvituksen kautta tuleva jalostamaton energia sekoitettuna myötätuntoon muita ja itseänne kohtaan, ja sitten keskittyä tuohon energiaan, tuoda se todellisuuteenne, antaa sille elämä.

Tämä aisti on hyvin tärkeä, rakkaat ystävät. Niin monet Shaumbrat ovat antaneet tämän jumalallisen Keskittymisen aistin uinua maapallolla eläessään. Unohdatte keskittyä. Unohdatte tuoda mielikuvituksen tuotteenne todellisuuteenne. Niin monet teistä ovat jättäneet tämän jumalallisen aistin täysin huomiotta. Ette ole välttämättä halunneet keskittyä ihmisinä olemiseen, sillä joku on joskus matkanne varrella kertonut teille sen olevan synti. Jätätte Keskittymisen aistin huomiotta, vaikka se onkin hyvin tärkeä asia tasapainon kannalta.


Keskittykää mielikuvitukseen, myötätuntoon ja ihmisyyteen. Keskittymisen aisti kokoaa jalostamattomia Jumala-voiman energioita polttopisteeseen. Se alkaa toimia niille kanavana. Tämä keskittymisen energia tulee – olemaan – NIIN – tärkeää – tänä – vuonna. Haluamme korostaa tätä asiaa. KESKITTYMISEN ENERGIA TULEE OLEMAAN ERITTÄIN TÄRKEÄ ASIA TÄNÄ VUONNA.


Ette voi enää elää muissa "sfääreissä." Siinä on tavallaan kyse kiistämisestä. Ette hyväksy omaa inhimillisyyttänne, koska joku on joskus sanonut teille sen olevan synti. On niin surullista, että ihmisille on opetettu tällainen asia.


Alkuperäinen synti: emme edes ymmärrä koko käsitettä!
On ihmisiä jotka siirtyessään meidän puolellemme verhoa haluavat tietää, ovatko he puhdistuneet alkuperäisestä synnistä. Emme voi muuta kuin kohauttaa olkapäitämme ja kysyä: "Mikä alkuperäinen synti??" Mutta nämä ihmiset eivät halua uskoa meitä, vaan kysyvät jokaiselta vastaantulevalta entiteetiltä samaa asiaa, etsivät jotakuta joka voisi auttaa heitä puhdistautumaan tai vapautumaan tästä alkuperäisestä synnistä.  Niin heitä oli Maan päällä opetettu. Voi, kuolemiseen liittyy niin paljon kaikenlaista. Tiedätte kyllä, että puhumme suoraan joillekin teistä. On aika tarttua työhön tällä saralla. Suuria muutoksia saadaan aikaan, jos nämä asiat ratkaistaan planeetallanne, ennen siirtymistä meidän puolellemme.

"Keskittyminen" tulee olemaan avainasemassa tänä vuonna. Eläkää Maan päällä ja olkaa ihmisiä.
Keskittäkää energianne siihen. Keskittykää projekteihinne, työhönne, perheeseenne ja koko ympäristöönne. Elämässänne ei ole mitään, mikä ei olisi tarkoituksenmukaista. Muistakaa tämä yksi keskittymisen ominaisuus, tämä herkkyys, tämä jumalallisen Keskittymisen aisti.

Kun istutte keinuissanne ja kysytte jalkojenne juuressa makaavilta nelimetrisiltä kobrilta miksi ne ovat paikalla, niin muistakaa tämä keskustelumme Keskittymisestä. Käärmeilläkin on muutama sana sanottavana tähän aiheeseen liittyen! On vaikeaa istua keinussa ja heilua ylös ja alas, jos ette keskity siihen mitä teette.


Te jotka – Cauldre pysäyttää meidät – hän ei pidä siitä, mitä aiomme sanoa seuraavaksi. Mutta meillä on sopimus hänen kanssaan – sanomme joka tapauksessa mitä haluamme!
(naurua)

Rakkaat ystävät, lopettakaa meditoiminen! Meditoidessanne ette keskity ihmisyyteenne.
Päinvastoin, unohdatte sen. Tämä koskee melkein kaikkia teitä. Meditaatio OLI upea asia. Sen avulla pääsitte tähän pisteeseen, mutta siihen liittyy paljon, paljon väärinkäsityksiä.

Teidät opetettiin luopumaan ihmisyyteenne keskittymisestä meditaation aikana. Me pyydämme teitä toimimaan päinvastoin. Teidät opetettiin unohtamaan ihmisyytenne. Aivan, jotkut teistä opetettiin keskittymään kynttilään tai tiettyyn ajatukseen. Mutta tavallaan päästitte meditoidessanne irti kaikista olemuksenne tasapainotiloista. Kyllä, meditaatio auttoi teitä luomaan yhteyden tietoisuutenne eri osiin, mutta nyt rakkaat ystävät, teidän tulisi keskittyä Maan päällä elämiseen ihmisinä. Teidän tulisi keskittyä Kaikkeen Mitä Olette eikä yrittää unohtaa osia siitä.


Tiedämme kyllä… että jotkut teistä eivät pidä näistä sanoista. Jotkut eivät ole pitäneet aiemmistakaan puheistamme! Mutta rakkaat ystävät, olemme täällä totuudessa ja rakkaudessa, auttamassa teitä ja kaikkea siirtymään eteenpäin.


Tähtemme viimeinen kohta – viimeinen jumalallisista aisteista – on ILMAISU. Ilmaisu. Pidättelette sisällänne energiaa, jonka olette kuvitelleet ja johon olette keskittyneet. Nyt on aika ilmaista sitä
  Maan päällä elävinä ihmisinä.

Kertomassamme lyhyessä tarinassa Nancy kuvitteli mielessään aterian.
Sitten hän meni jääkaapille  ja käytti myötätuntoaan ymmärtääkseen, mikä olisi tasapainoisin vaihtoehto hänelle itselleen ja muille. Hän käytti keskittymisen aistia alkaessaan leikata ja pilkkoa ruoka-aineita sopivan kokoisiksi paloiksi. Loppujen lopuksi hän käytti ilmaisun aistia alkaessaan sekoittaa ruoka-aineita yhteen pannuilla ja kulhoissa. Hän käytti ihmisenergiaansa saadakseen asiat tapahtumaan.

"Ilmaisu" tarkoittaa muiden jumalallisten aistien kokoamista yhteen ja niiden esiin tuomista.
Monet teistä jumittuvat juuri tähän kohtaan. Monet teistä haluavat oppaiden tai Hengen huolehtivan Ilmaisusta. Olette valmiita kuvittelemaan sen mitä haluatte luoda. Olette valmiita tuntemaan myötätuntoa muita kohtaan. Olette valmiita jopa keskittymään ihmisyyteenne sekä tarpeisiin, haluihin ja tahtoihin, joita teillä on. Mutta kun saavutte siihen pisteeseen, että joudutte nostamaan kätenne ja toteuttamaan luomistyönne, astuu pelko esiin. Alatte epäillä itseänne. Käärme ilmestyy paikalle ja sanoo: "Älä tee mitään." Juuri tuolloin kuulemme monien teistä sanovan: "Rakas Tobias, rakas Henki, rakas-kuka-tahansa-joka-on-valmis-kuuntelemaan, voisitko tehdä tämän asian puolestani?" (naurua)

Ilmaisu on sisimmästänne kumpuavaa ja eteenpäin syöksyvää energiaa, joka haluaa astua esiin. Mutta TEIDÄN on nostettava kätenne ilmaistaaksenne. Ovillenne tullaan koputtamaan, mutta TEIDÄN täytyy itse avata ovenne. Teidän täytyy antaa lupanne tälle uudelle jumalalliselle energialle syntyä ja syöksyä eteenpäin, astua todellisuuteenne. Sellaista on ilmaiseminen. Antakaa sille lupanne. Olkaa rohkeita!


Nämä ovat siis viisi jumalallista aistia. Ne ovat yhteydessä ja työskentelevät seitsemän ihmisaistin kanssa, joista puhuimme viime tapaamisessamme. Ne työskentelevät yhdessä. Seitsemän ihmisaistia ovat aineellisessa todellisuudessanne, kiinteässä ihmistodellisuudessanne. Ne liittyvät ruumiinosiin kuten korvat, silmät, nenä, suu, iho, äly ja tunteet.


Nämä viisi aistia, joista puhumme tänään… ne ovat jumalallisia aisteja. Ne eivät ole välttämättä uusia, mutta niiden soveltaminen ihmistodellisuuteenne on uutta.
Voitte nyt sulauttaa ihmisyyden ja jumalalliset aistit yhteen. Eikö olekin mielenkiintoista, rakkaat ystävät, että aina on puhuttu seitsemästä plus viidestä chakrasta? Ja että on myös seitsemän ihmisaistia ja viisi jumalallista aistia?

Välitämme teille nyt Metatronin kautta tulevaa teknistä tietoa, sillä se pyytää meitä selventämään asioita. Tähden sakaroita eivät yhdistä toisiinsa suorat viivat. Viivat ovat kaarevia – sisäänpäin kaartuvia viivoja tai kaaria – ja ne yhdistävät tähden sakarat toisiinsa. Niitä yhdistävät siis kaartuvat viivat, kaaret. Täten energeettisesti – kuinka sen sanoisi – tähden keskelle muodostuu ympyrä. Pyydämme Cauldrea piirtämään kuvan tästä tähdestä tietokoneen avulla, jotta näkisitte miltä se näyttää.
Tähden sisällä on siis ympyrä. Sen sisällä on ympyrä, joka yhdistää kaikki sisäänpäin kääntyneet kaaret. (Huom. tämän tekstin lopussa on Debi Smithin luoma kuva tähdestä.)

Tämä auttaa teitä ymmärtämään. Ei, kyse ei ole pyhästä geometriasta, mutta tämän pitäisi auttaa teitä ymmärtämään asian energeettiset kuviot. Nämä jumalalliset aistit voidaan ottaa nyt käyttöön Maan päällä, ihmistasolla.


Pyydämme teiltä nyt vielä yhtä asiaa. Kuvitelkaa mielissänne oma itsenne, kehonne. Yleisesti ottaen teillä on pää, kaksi kättä ja kaksi jalkaa. Viisi jumalallista aistia vastaavat näitä ruumiinosia.


Rakkaat ystävät, päänne edustaa Tietoisuuden aistia.


Mielikuvituksen aisti taas liittyy vasempaan käteenne.


Myötätunto puolestaan liittyy vasempaan jalkaanne… tähän liittyy sanonta: "kävellä toisen kengissä."


Keskittymisen aisti liittyy energian välityksellä oikeaan jalkaanne, "kaivatte kantapäänne maahan." Ettekö naputakin oikealla jalallanne, rakkaat ystävät, kun yritätte keskittyä johonkin, olette hermostuneita ja pelkäätte irtoutuvanne ruumiistanne? Tuotte itsenne takaisin Maan pinnalle naputtamalla oikealla jalallanne, koska se liittyy tähän jumalalliseen keskittymisen energiaan. Älkää ymmärtäkö väärin – itse energia ei sijaitse jalassa vaan liittyy siihen ulkoisesti.


Sitten oikeanpuoleinen käsi, ilmaisun käsi – mitä tapahtuu, kun puristatte jonkun kättä? Ilmaisette heille jotakin. Kyse saattaa olla monestakin asiasta, mutta ilmaisette oikealla kädellänne. Se on voimallinen parantava käsi, vaikka monet teistä tietävätkin, että vasemman ja oikean käden välillä vallitsee tasapaino. Ilmaisu liitetään kuitenkin yleisesti ottaen oikeaan käteen. Se luo eleen ja liikkeen.


Tiedämme, että olemme käsitelleet tänään monia asioita. Niiden omaksumiseen kuluu jonkin verran aikaa. Ymmärtäkää, että meidän puolellamme käytettävät jumalalliset aistit – joita tekin käytätte meidän puolellamme verhoa ollessanne – ovat nyt joka päivä yhä enemmän ja enemmän käytettävissänne myös Maan päällä. Ne ovat nyt teidän käytettävissänne tietoisuudessanne tapahtuneiden muutosten ja Kryonin verkoissa tekemien vastaavien säätöjen ansiosta.


Ahaa-kieli ei tule esiin pelkästään seitsemän ihmisaistin kautta.
Se tulee esiin myös tietoisuutenne kautta, jonka ansiosta ymmärrätte keitä olette, tiedostatte olevanne enkeleitä. Ahaa-kieli tulee esiin myös mielikuvituksenne kautta, joka on valmis puhkeamaan kukkaan tulevina päivinä. Ahaa-kieli tulee esiin enemmän kuin koskaan aikaisemmin myötätuntonne kautta. Älkää säästäkö sitä vain muille ihmisille vaan tuntekaa myötätuntoa omia kehojanne ja itseänne kohtaan.

Ahaa-kieli astuu esiin keskittymiskykynne, kykynne kanavoida energioita, kautta. Näin Nancy toimi valmistaessaan ateriaa. Hän käytti raaka-aineita – jotka maanviljelijämme olivat kasvattaneet – ja otti ne käyttöönsä, keskittyi niihin. Näin jumalallinen Keskittymisen aistinne toimii. Universuminne on täynnä jalastamatonta, määrittelemätöntä energiaa. Keskittymisen aisti mahdollistaa näiden energioiden käyttöönottamisen ja omiin tarpeisiinne soveltamisen.
On tärkeää työskennellä tänä vuonna tämän aistin parissa. Ei ehkä kaikkein hauskin tehtävä, mutta erittäin tärkeä.

Lopuksi Ilmaisun aisti. Jos Nancy olisi pelkästään kuvitellut itsensä kokkaamassa, tuntenut myötätuntoa itseään ja muita kohtaan ja keskittynyt siihen, mitä hän todella halusi syödä, olisi hän kuollut nälkään. Hänen oli myös ilmaistava aikeensa, mentävä keittiöön ja aloitettava ruoan valmistaminen.


Ahaa-kieli on nyt saavutettavissa näiden viiden jumalallisen aistin kautta. Ne ovat aina olleet olemassa. Niitä me käytämme meidän puolellamme, sillä meillähän ei ole ihmisaisteja. Pystymme tosin haistamaan ja maistamaan asioita teidän kauttanne Myötätunto-aistimme avulla. Sillä tavalla me pääsemme kosketuksiin kanssanne ja ymmärrämme tekemisiänne. Käytämme paljon Myötätunnon aistia ollessamme ihmisten kanssa tekemisissä.


Metatron ei ole tottunut käyttämään Myötätunnon aistia. Meidän piti tavallaan valjastaa sen voimakas energia, lieventää ja suodattaa sitä, jotta Metatron voisi liittyä seuraamme tänään ilman että te lentäisitte ilmassa voltin.


Nämä jumalalliset aistit ovat nyt käytettävissänne yhdessä seitsemän ihmisaistin kanssa. Voitte käyttää niitä Ahaa-kielen kautta. Harjoittelemiseen saattaa kulua aikaa ja vaivaa.
Työskennelkää ja harjoitelkaa keskenänne, rakkaat ystävät. Siihen saattaa kulua aikaa, mutta tulette huomaamaan tämän olevan uusi ja upea tapa luoda, ilmaista, keskittyä ja jopa tiedostaa todellinen henkilöllisyytenne.

Kun yhdistätte jumalalliset aistit seitsemään ihmisaistiin, tulette huomaamaan voivanne tehdä asioita, joita olisitte kutsuneet taikatempuiksi, mysteerioiksi tai ihmeiksi vielä muutama vuosi sitten. Mielenkiintoisinta tässä on se, että kun tällaisia asioita tapahtuu, ne eivät erityisemmin vaikuta teistä ihmeellisiltä.
Ymmärrätte niiden takana piilevän fysiikan ja tieteellisen selityksen. Ja sanotte muille tekemisiänne pelon sekaisella kunnioituksella ja ihmetyksellä seuraaville ihmisille… sanotte heille kuten Rakkauden Mestarikin sanoi teille ja muille: "Tekin pystytte tähän." Ei se ole ihme eikä mikään erityinen päivittäinen lahja Jumalalta. Sen on luonut Jumala, Minä Olen… luonut tämän ihmeeksi kutsutun asian.

Rakkaat ystävät, Ahaa-kielen parissa työskentely antaa mahdollisuuden teille ja voimaantumisellenne luoda asioita ennennäkemättömillä tavoilla.
Ja tiedättekö mitä? Tiedämme, että tiedätte sen jo. Ette kiirehdi luomaan itsellenne rahaa ja muita aineellisia asioita, sillä ne eivät ole lähellä sydäntänne. Ne eivät ole lähellä sydäntänne. Tulette luomaan asioita, jotka loppujen lopuksi auttavat muita saavuttamaan oman jumalallisuutensa. Ja kun toimitte näin, rakkaat ystävät, kun käytätte tätä oman jumalallisen olemuksenne kieltä, niin teillä on rahaa käytettävissänne automaattisesti. Eikä siksi, että Jumala päätti teidän olleen tiettynä päivänä hyvän toimeentulon arvoisia, vaan siksi että kehititte vauraudelle sopivan energiatasapainon. Rahaa saattaa virrata teille omituisista ja epätavallisista paikoista, mutta sitä virtaa joka tapauksessa.

Olemme nauttineet tästä Ahaa-kieltä käsittelevästä oppituntisarjasta. Puhumme siitä tulevaisuudessakin, mutta seuraavilla oppitunneilla siirrymme eteenpäin. Rohkaisemme teitä jatkamaan Ahaa-kielellä harjoittelua. Kommunikoimme tästä lähtien kanssanne sitä käyttäen. Metatron tulee käyttämään sitä suurimman osan aikaa välittäessään teknistä tietoa ja fysiikan lakeja. Tulemme kommunikoimaan Ahaa-kielellä ja aloittamaan tapaamisemme Jumalallisella kommunikaatiolla ilman sanoja. Puhumme teille kasvoista kasvoihin tällä uudella Ahaa-kielellä.


Sulauttakaa seitsemän ihmisaistia viiden jumalallisen aistin kanssa, jotta Ahaa-kieli todella tulisi esille kaikkein voimakkaimmin ja vaikuttavimmin. Rakkaat ystävät, tulette kaikki tarvitsemaan näitä välineitä tänä keinujen vuonna.


Olette meille hyvin rakkaita, ja on upeaa jakaa kanssanne nämä hetket. Metatron ei ole pystynyt tulemaan näin lähellä ihmisiä pitkään, pitkään aikaan. Siitäkin on upeaa olla täällä tänään. Metatron hyvästelee teidät levittämällä myötätuntoaan ympäriinsä. Ette ole koskaan yksin.

Ja niin se on.

 Viisi jumalallista aistia  
Piirros Debi SmithCrimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa. 
Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 40,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille, vaikkakin ilmoittautumiset etukäteen ovat tervetulleita. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com