МАТЕРИАЛИТЕ НА ТОБИАС


СЕРИЯТА ЗА БОЖЕСТВЕНИЯ ЧОВЕК

Шоуд 10: „ Духовния Творец “

Представена пред Аления Кръг

На 3 май, 2003 год.

http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer.aspx?ContentID=242

 

Тобиас: И така скъпа Шамбра, божествеността се разля из стаята, в това пространство. Не само енергията на ангелите дойде днес тук. Но вие Шамбра, вие позволихте на скъпоценната си, благородна божественост да навлезе във вашата реалност. О, как се промениха енергиите само през последните няколко минути, докато слушахме музиката. Вие отворихте сърцата си...с доверие в себе си...с вяра в божествената си част, останала така неуловима, но винаги присъстваща.

 

За мен, Тобиас е радост да преминавам покрай всяко едно сърце, което откликва. За мен е чест да водя тук във вашето пространство всичките ни гости. Имаме много за обсъждане днес, както обикновено. Имаме много гости днес, които ще ви представя след малко.

 

Но, скъпи приятели сега ви молим да вдишате вашите божествени енергии. Вдишайте и позволете на вашата божествена част да разбере, че е безопасно да е тук. Знайте, че живота може да продължи да има своите предизвикателства и трудности, защото сте божествени ангели в Новата Енергия, но все още действате в света на Старата Енергия, но тук е безопасно. Безопасно е да обедините човешкото и божественото. Безопасно е раждането на това, което наистина сте в тази реалност.

 

Винаги ще обитавате тази реалност– така наречена човешко състояние –за вас. Но не сте поканили във вашата реалност вашето ценно, чувствено Божествено Аз. Вие чувствате, че този свят е твърде груб и тежък за вашата божественост. И така задържахте човешкото състояние в себе си. Вървяхте живот след живот, самотни с част от себе си, защото обичахте своята божественост твърде силно. Не искахте да я изложите на това, което мислехте, че е трудно и жестоко в човешката реалност.

 

И така, вие скрихте своята божественост на безопасно и отделно място, както майка пази детето си от пътя на злото. Но, скъпи приятели през цялото това време, вие, ангела, божествения Аз, искахте да дойде и да поиграе с вас, искахте да дойде и да види какво представлява човешката действителност. Тя чакаше да и дадете разрешение. Този грижовен, женствен ваш аспект не искаше да се разкрие за неща като война, болести, гняв, чувство на неудовлетвореност и бедност. А това бяха нещата от вашия живот! Разсъждавайки за всички останали аспекти от този прекрасен, но предизвикателен свят, вие не искахте да излагате на тях своята божественост.

 

Сега вашата божественост иска да дойде и да играе. Знаем, че започвате да позволявате това да стане. Видяхме го, когато Шоуда започна. Видяхме как се отваряте и позволявате на божественото дете да дойде и да поиграе.

 

Скъпи приятели, имаме много за обсъждане днес. Но повече от всичко искаме да УСЕЩАТЕ, повече от всичко. Да, наистина ставате все по– добри в излизането отвъд ума си! Установихте, че наистина ви се получава да ЧУВСТВАТЕ отново. Безопасно е.

 

Днес, днес, ще ви обичаме...почитаме...ще се грижим през цялото време докато сме заедно. Ще направим духовен масаж на цялото ви същество. Той ще ви помогне да се отпуснете, така че да може да усетите всичко, което наистина сте...така че да започнете да си спомняте кои сте...и от къде сте дошли...така че да можете да започнете да разширявате съзнанието си...и да позволите на креативността си да се проявява във всеки един момент.

 

Скъпи приятели, днес ще ви предизвикаме за пореден път. Ще имате много въпроси за това, което ще кажем. Ще се връщате назад и ще се почесвате по главата...ще разисквате с нас...ще спорите. Но това е добре. Това създава енергии, които инициират един цял процес на ново разбиране във вас.

 

Искаме да бъдете предизвикани, защото това ви прави борбени. ( смях ) Това ви кара да се разочаровате от нас...понякога и от Калдре и Линда. Но това кара енергията да се движи.

 

Ще говорим повече за това днес. Ще ви предизвикаме. Ще повдигнем много въпроси, вътре във вас. Може да се почувствате малко дискомфортно.

 

И днес ще подразним малко и Калдре. Да, ще бъде типичен ченалинг...ще направим всички тези неща днес. ( смях )

 

Обичаме да седим тук с вас. Можем да кажем, че енергиите които дойдохме да ви доставим, вече бяха тук. Вече ги бяхте приели. Сега нека наистина ги поемем. Позволете си да се отпуснете и да релаксирате.

 

Имаме много гости днес. Като цяло ги ограничаваме до една същност, за да не ви претоварим. Но днес имаше много, които искаха да дойдат. И ние знаем, че можете по– добре да балансирате множеството енергии, които идват в сравнение с преди шест месеца или година.

 

Молим ви да отворите сърцата си и да усетите нашия скъп приятел Метатрон, който се връща днес на посещение...за да бъде с вас...да ви побутне малко. Метатрон дойде директно в нашия кръг, защото той наистина е Гласа ви в Духа, символа на вашия Аз- Бог.

 

Помните ли, когато Метатрон дойде в Кръга за пръв път. Помните ли колко шокиращ и силен беше и как претовари енергиите тук. Знаем, че това сломи много от вас за дни напред.

 

Но сега, сега усетете Метатрон – различен –мек, състрадателен, но все още пламенен и страстен...изпълнен с желание...разширяващ се. Метатрон може да изложи енергията си точно пред вас сега. Това няма да изгори връзките или системите ви. Метатрон може да обхване сърцето или душата ви...да ви докосне както не можеше да го направи преди година.

 

Метатрон идва като пазител на енергията на този Шоуд. Той идва, за да разкрие част от вас, на която се съпротивлявахте много дълго. Но това е толкова важна част от вас и Новата Енергия сега.

 

Също така във вашето пространство навлиза и сяда до вас Ангела на Възнесението Хосаф, който дойде за пръв път миналия месец. Той беше толкова доволен и изненадан, когато ви видя в тази различна форма. Беше много щастлив, че го поканихме в кръга, защото той не е бил в човешка форма до сега.

 

Той работи с вас от другата страна и по– интензивно по време на сън. Той е тази същност, ангела, който ще бъде с вас сега. Той ще ви бъде помощник и ще балансира всички тези енергии, когато правите многоизмерни пътувания.

 

Излязохте в страни от Стария път, път който водеше от един линеен живот в другия, Стария път павиран с карма. Сега ставате многоизмерни, отвъд кармичния път, отвъд Старата Енергия. Чудите се защо понякога се чувствате странно и защо действате по странен начин. Това е защото наистина започвате да ставате многоизмерни, интегрирате всичко което сте били някога, всичко, което сте сега.

 

Тази точка на разделяне, пълнотата която изпитахте когато започна пътешествието си с напускането на Кралството, когато напуснахте Дома. Имаше потенциал да напуснете Дома за да разберете своята идентичност като Принц или Принцеса на сътворението. Това беше потенциал да разберете, че вие също сте създател на енергии и че вие също можете да създадете нещо наречено „ космос. “ Можете да сътворите нещо наречено Ордена Арк, където може да отидете на място наречено Земя, където да стартирате създаването на Новата Енергия.

 

Земята беше създадена за разрешаване на проблемите с енергията в които бяхте заклещени. Но това беше само една част. Дойдохте на Земята, за да започнете създаването на Новите Енергии, за да се изпълните със съвсем ново разбиране.

 

Направихте го като се скрихте от себе си...с двойната завеса...която спуснахте над човешкото тяло. Вие Духовния Художник, я проектирахте така че да достигнете до разбирането.

 

И сега, седите тук като Шамбра, слушате как Метатрон вибрира с душата ви, слушате вибрациите на душата, които не сте чували от много време насам. Искате да знаете как да се промъкнете покрай завесата, която сте създали, тази илюзия за дуалността на разделението от Духа.

 

Ето защо сме тук. За това ще говорим днес. Това е, което ще ви напомняме на всички наши срещи и винаги, когато ви посещаваме лично.

 

Скъпи приятели, Хосаф дойде да ви помогне да балансирате всички тези енергии, докато преминавате от линейния път към многоизмерния. Можете да говорите с него по всяко време. Можете да говорите с мен Тобиас по всяко време. Доверете се на чувствата, които ще получите в отговор.

 

Няма да чуете думи от нас, вярвате или не. Ако чуете думи в главата си, в по –голямата си част, не чувате нас. Общувате със Старата интелектуална система, която е остаряла и архаична. Това не е ченалинг. Когато си мислите, че трябва да чуете думи или, че трябва да държите нещо в ръце, това са стари начини за получаване на съобщения.

 

Ще ни чуете в сърцето си, с чувствата си. Това ще бъде движение. Това ще бъде усещане. По– късно вие ще знаете какво да направите. Ще разберете какво е нещо наистина да ви бъде прехвърлено. Когато говорите с нас, просто си позволете да бъдете в момента и да ни усетите. Усетете ни.

 

Това прави Калдре в момента. Понякога той мисли, че трябва да му кажем предварително за какво ще говорим, така че да се чувства по –комфортно. (смях )Той би искал да е така. Той ни досажда всеки месец с това. ( още смях ) „ Тобиас, Тобиас, не би ли ми казал? Просто ми дай някои насоки, за какво ще говорим. Ще ми бъде по– удобно. Тобиас, може ли първо да ми кажеш? “

 

Не, не Калдре, искаме да го УСЕТИШ. Искаме да бъдеш в момента Сега, защото когато го направиш, вие всички се свързвате по между си. Всички се свързват с теб. Ако планираш предварително, можеш да създадеш блокажи, които няма да позволят свободния поток на енергията.

 

Калдре...сега е провесил нос. Той винаги се страхува да не кажем нещо глупаво, ( още смях ) че ще кажем нещо шокиращо за слушателите, че ще има лоши последици за тези които четат или слушат това.

 

Но, скъпи приятели, ние сме придобили заедно това много отдавна. Първо се доверявайте на себе си. Доверете се на Духа. Доверете се на това, което минава през вас. То е Божествено. То е Божествено.

 

Днес имаме много гости. Има една скъпа енергия, дошла днес тук, толкова подходяща за този момент по много, много причини. Това е енергията на Майката, на Мария– в сияйно синьо, понякога бяло, танцуващи в едно. Каква група се е събрала днес!

 

Мария –познаваме я като Марит –ви моли да вдишате нейната енергия, с която е дошла да ви подхрани в момент в който имате нужда от нея ... в момент на умора...когато ви боли...когато искате да бъдете излекуван в обятията на Духа, символизиран от Мария.

 

Никога до сега не сме имали възможност да съберем такива енергии заедно в един и същ момент. Не искахме да разбалансираме вашите енергии. Но сега, всички те са тук за да ви почетат.

 

Мария носи енергиите на раждането, грижата и креативността. Тя идва за важната енергия на този Шоуд. Тя идва в момент, в който майките по целия свят ще бъдат почетени след седмица и един ден ( има предвид деня на майката 11 май ) когато има ден на размисъл за женствените, божествени енергии, за родилните енергии.

 

Тя ви моли сега и през следващата седмица и един ден да вдишате енергиите на Краля и Кралицата ...на Дома...любовта на Бог, който ви роди...любовта на Бог, който ви даде енергиите с които разполагате. Какъв дар! Какъв дар! Какъв начин за Духа наистина да разбере любовта– това беше толкова креативно и след това ви направи свободни.

 

Каква трудна работа е за всяка майка да роди дете, да се грижи за него през първите години от живота му, когато е толкова зависимо от майчината любов, но един ден да го пуснете. Това изисква огромно количество любов и състрадание.

 

Това е което Духа направи за вас. Той каза: “Давам ви същите способности на Създател, като моите. И някой ден ще наследите трона. Някой ден след целия си опит през измеренията, вие ще наследите трона.“ За това сте тук на Земята. За това създадохте тези динамични, чудесни преживявания, като ангел в човешка форма.

 

Това не е вашата истинска форма. Сега вие не сте това, което наистина сте. Но е това, което сте в този момент. Така, че вдишайте го. Вдишайте есенцията от това, което създадохте за себе си. Тя е прекрасна. Тя е божествена. Понякога е трудно.

 

Майчината енергия, в лицето на Марит, идва при всеки един от вас. Всеки един от вас, без изключение се ражда от майка. ( някои се смеят ) Независимо дали майка ви е тук на Земята или се е върнала от нашата страна, скъпи приятели, тази енергия е тук днес.

 

Но ние ви молим да я разглеждате по различен начин, не като майката която виждате през човешките си очи, а като величествена енергия, на ангел който е в състояние да ви донесе тук, да ви отгледа и да ви обича, въпреки предизвикателствата в живота и. Това е такъв символ, такава метафора за това което става в момента между вашия човешки и божествен аз. Има раждане. Вие раждате, вие притежавате тази майчина, божествена енергия вътре в себе си.

 

Така, че Марит идва, за да бъде с вас през следващата седмица. Бъдете осъзнати за това, което става в живота ви, грижата за вас и грижите за другите. Бъдете осъзнати за тази любяща, креативна енергия, която е тук донесена от Мария, която е тук за вас. Същността на собствената ви майка, дойде сега и се настани точно до Метатрон, Хосаф и Мария и ви прегърна в тази част от пътешествието ви.

 

(пауза )

 

Нека поговорим за малко за вашия свят и как живота ви е свързан с него. Когато седнахме заедно преди месец, тъкмо беше започнала война. Това беше в съзнанието на човечеството, защото виждате ли, сега нещата стават много бързо. Новините се разпространяват бързо.

 

Новините са по– бързи дори от военното разузнаване в тези дни. ( смях ) Знаете какво става и разбирате за него преди Пентагона или други военни комплекси да го узнаят. Не мислите ли, че това е интересно? Нещата се променят. Преди месец войната ескалира, а след това по ред причини– приключи.

 

А може би не?

 

Беше бърза. В миналото, войните траеха стотици години. Но тази беше бърза, толкова бърза. Прилича на времето, в което живеете, особено в Старите Енергии около вас. Всичко ще премине бързо. Караниците на работното място... в семейството...ще отминават бързо. Те ще бъдат точни. Ще поразяват до мозъка на костите.

 

Но скъпи приятели, има нещо което да запомните от цялата метафора за Близкия изток. Както сме казвали много пъти преди тази война, ще бъде бърза, но ще има необичайни обстоятелства около нея. Войната няма да е това, което си мислите, че трябва да е.

 

Сега може да го видите. Войната приключи ли? Може би бомбите са хвърлени, стрелбата е утихнала. Но войната продължава. Когато войските започнат да се оттеглят, ще започне нова битка. Виждате ли, това е религиозна война.

 

Това, което стана тук беше, че Британските и Американските и другите сили се оттеглиха –и оставиха хората от този регион да възстановят старите си битки. ( смях ) Те бяха възпирани от няколко десетилетия. Не можеха да се бият по между си както го искаха. Имаше и трети елемент, диктатор, който сложи край на битките със страх и ужас и правила, закони и структури.

 

Но сега има нова дилема. Ако силите на алианса останат на тази земя, народа в региона ще се разбунтува. Те ще се опитат да ги изгонят. Ако те напуснат, както подозирахме че ще направят, ако те изтеглят всички войски, енергиите на Старите религии може да възобновят боевете. Войната не е напълно приключила.

 

В известен смисъл, президента на Съединените Щати и другите световни лидери, които подкрепят тези действия са в много трудна, неизгодна позиция. Ако се оттеглят сега, ще бъдат обвинени в причиняване на дисбаланс в даден регион. Но дисбаланса вече съществува. Ако останат, ще бъдат третирани много жестоко от народите в тази зона. Ако останат, ще понесат критики от целия свят, които ще кажат, че се опитват да окупират тази земя.

 

Новата Енергия ви позволява да застанете за ниската стена и да наблюдавате за случващото се. Тя ви позволява да гледате какво става по целия свят. Нещата се развиват много бързо. Конфликтите се разгорещяват.

 

Много от конфликтите са и ще продължават да бъдат на религиозна основа. Не забравяйте, че енергията на думата „ религия “ означава „ зависимо от “...Молим ви да почитате това –не факта, че там има трудности и конфликти– а да почитате това, което са избрали някои за част от пътешествието си. Почитайте това, че Старите Енергии търсят решение.

 

Спомняте си каква беше вътрешната ви война през последните няколко седмици. Много от вас имаха външни ситуации, които ви се стовариха, неща, които ви държаха настрана от собствената ви свобода. Когато освободихте кармата си, си помислихте, че вече всичко ще бъде перфектно и розово.

 

Но това, което открихте беше, че Старите Енергии дойдоха на война и вашия ум беше бойното поле. Старите Енергии трябва да бъдат решени.

 

Сега навлизате в Новата Енергия и осъзнавате, че всичко това е подходящо. Цялото това прочистване трябваше да стане. Вие научихте, че не можете просто да сложите превръзка върху старите рани. Това не работи така.

 

Лечители и фасилитатори: Вие открихте, че не можете просто да се опитате да наложите превръзка върху дълбоката рана на клиентите си. Тази стара рана трябва да бъде разгледана.

 

Шамбра, вие направихте същото със себе си. Махнахте превръзката. Позволихте на всички тези Стари Енергии да излязат. И те помогнаха за тласъка ви в Новата Енергия, където сте точно сега.

 

Все още има трудности и предизвикателства в живота ви. Но спрете и усетете за момент. От всички предизвикателства в живота ви, колко са свързани с други хора? Колко са само вътре във вас? По– голямата част от проблемите ви са, защото се занимавате с другите хора. Въвлечени сте в техните животи. И това е честно в много отношения.

 

Но все още приемате чуждите проблеми за свои...проблеми с децата си...проблеми в работата...проблеми с приятели. Четете новините и приемате проблемите от заглавната страница като свои.

 

Време е да сложите край на това. Време е да признаете, че дълбоко в себе си сте цялостни и завършени. Наистина нямате много трудности и проблеми в живота си сега. Да, някои от вас имат дисбаланс в тялото си, защото сте поели много чужди енергии и много други неща. Когато ги освободите, тялото ви ще се върне към баланс.

 

Вижте всичко ставащо по света, войните, предизвикателствата и трудностите. Това ще продължи. Не се страхувайте, не се разстройвайте или депресирайте, когато продължавате да виждате войни. Те са подходящи в момента.

 

Какво можете да направите, за да повлияете и промените съзнанието? Бъдете в своето Сега. Вдишайте, изпълнете живота си, казвайки: „ да “ на живота. Това ще повдигне вибрациите ви. Те ще се понесат към останалата част от света. След това ще излязат отвъд многоизмерните зони.

 

Това ще даде на другите хора и форми на живот енергия и потенциал за промяна. Тогава то ще бъде до тях искат или не искат да го използват. Когато седите на място в любов и баланс в Сега, вие имате потенциала да промените света, да приключите някои от тези конфликти. Но ние също искаме от вас да почитате тези хора, тези страни, тези племена, които продължават Старите битки сега, ако това е техния избор.

 

В вета около вас има интересен вирус (ТОРС– тежък остър респираторен синдром). Миналата есен, когато говорихме за състоянието на Земята, казахме че ще се появи нов вирус. Разбира се, че има. Разбира се, че той донесе голям интерес, безпокойство и много страх.

 

Ще ви кажем Шамбра...и Калдре моля...ще ви кажем Шамбра, може да бъдете в сърцето на това нещо наречено ТОРС. Вие може да бъдете от хората, които го имат и то няма да ви засегне, защото сте се научили да дишате.

 

Вижте това заболяване. На какво влияе? На дихателната система. Това е заболяване на дишането. Това внася разбиране за важността на дишането, значението на живота и да кажете „ да “ на живота.

 

И то не бива да ви влияе. Да, може да ядете китайско. ( смях )

 

Този вирус е показателен за това, което се случва на човечеството в момента. Хората са забравили да дишат. Толкова е просто. Този вирус напомня на всички да дишат, но правейки го, това носи и много страхове.

 

ТОРС ще продължава да се разраства. Дори, когато кажат, че са намерили лечение, ще осъзнаят че е много по– умен от тях. Лекарството ще бъде само временно и вируса ще продължи да се разпространява из целия свят за определен период от време. Да и в определен момент ще загине от само себе си. Ще изчезне, както и се е появил.

 

Не ваксинации и лекарства ще го ликвидират. Това ще бъде промяната в съзнанието. Тази промяна ще дойде от малка група Шамбра, които дишат осъзнато. И ако голяма група Шамбра дишат осъзнато, това наистина може да донесе промяна. Ние предизвикваме тази група да диша дълбоко, да вдиша живота в себе си и това ще повлияе на цялото човечество.

 

Когато се събрахме през юли-ние объркахме отново Калдре– ние поискахме 45 дълбоки вдишвания от Шамбра по целия свят. Това ще е добре за вас. И това ще промени света. И да, ще намерим начин да осигурим интернет връзка, така че всички да можете да дишате заедно. ( смях )

 

Така, че скъпи приятели, когато видите подобни неща във вестниците си, застанете зад ниската стена. Разберете какво наистина става. Може да го разберете като не го усложнявате. Нещата са прости–неща като войната, неща като ТОРС.

 

След това идва ред на вашата икономика. Не бива да ви засяга. Виждаме много от вас, които слушат новините за икономиката. И след това виждаме как енергиите ви се набръчкват ( смях ). Вие казвате:“ Наистина настанаха лоши времена тук. Наистина нямам изобилие. Наистина икономическата система рухна. “ И след това се завръщате в Старото си бедно състояние.

 

Сега сте в Новата Енергия. В Новата Енергия има абсолютно удовлетворение, не непременно по начина по който сте го възприемали с ума си в Старата Енергия. Но тук има пълно задоволяване за вас. Икономиката не може да пропадне и вие ще продължите да имате изобилие.

 

Не, ние не правим прогнози тук. Икономиката ще продължава да се движи нагоре –надолу, без видима логическа причина. Ще гледате новинарските си предавания и ще слушате така наречените експерти да обсъждат защо в икономиката стават определени неща. И още на следващия ден всичко, което са казали ще се опровергава.

 

Скъпи приятели, няма логика в това което става в момента от гледна точка на Старата Енергия. Има от гледна точка на Новата Енергия ...има импулс, който стои зад ефекта на увеселителното влакче. Всеки път, когато има спад, това помага за изграждането на енергия, която ще ви катапултира в нов вид изобилие.

 

Казахме преди, че ще има основно преподреждане в световната парична система в недалечно бъдеще. Все още оперирате с начините за разплащане от Старата Енергия. И това ще се помени. Това трябва да се промени.

 

Междувременно ще виждате възходи и спадове. Но това не трябва да ви притеснява. Вие може да създадете изобилие във всеки момент. Може да го направите най– добре, като се освободите от всички предубеждения относно изобилието. Може да го направите, като не се презапасявате с пари за черни дни, защото както знаете, ако това е което правите– ако спестявате– значи се страхувате да ги харчите– следователно ще получите и черните дни. ( смях ) Така, че скъпи приятели това не бива да ви засяга. Можете да бъдете в пълно, тотално изобилие в тази Нова Енергия.

 

Още една точка за това, което става по света– ще продължавате да виждате разрушителни климатични условия. Щастливи сме да ви съобщим, че промените на Земята преминават доста гладко. Има бури, земетресения и всякакви други природни катаклизми.

 

Но отново, както казахме загубите на животи ще са много, много минимални. Това е така, защото има група, която прави промяната, променяйки се вътрешно. Те помагат за освобождаването на енергиите от миналото, от техните минали животи, от старите начини. Те помагат на Гая да се освободи от напрежението, така че сега има само оригване, вместо повръщане. ( смях ) Земята може да се освободи внимателно.

 

Не е нужно да има много човешки жертви. Вместо това, хората напускат по други причини. Да, има малко повече от преди, които напускат Земята, но причината не е войната. Не е заради наводненията. Те напускат тихо.

 

Това ще обърка медицинските експерти, които преглеждат обстоятелствата около смъртта. Те ще го съпоставят с болестите, войните, природните бедствия и другите подобни. Но ще открият хора, които тепърва ще започнат да умират все повече и повече. И лекарите няма да знаят защо.

 

Това е, защото има много души, които избират да напуснат докато все още са в Старата Енергия. Те знаят на вътрешно ниво, че прехода от Стария в Новия свят, оставайки в биология е много трудно нещо. Има много хора, които не искат да преминават в Новата Енергия все още. Те не чувстват, че са готови. Те ще преминат, ще оставят човешкото тяло след себе си. Ще дойдат от нашата страна на завесата. Ще дойдат тук за разбиране, любов и грижа.

 

Но повече от всичко, те ще дойдат тук, за да наблюдават това, което правите. Те ще гледат вашия път. Ще гледат начина по който правите промяната. Ще го използват като пример, когато се върнат на Земята в следващия си живот.

 

Това, което правите в момента е много важно. Това, което правите толкова тихо и самотно е толкова важно. Вие настройвате енергиите за преход в Новата Енергия.

 

Още веднъж ви молим, когато се съберете това лято на конференцията си на Новата Енергия, отделете време да дишате и да празнувате живота. Празнувайте живота и изпращайте енергиите си към останалата част от света, за това, че живота може да бъде много радостен.

 

И така, скъпи приятели нека обединим енергиите си в този момент, който наричаме време за Шоуд. Защото аз Тобиас, Метатрон, Хосаф и Мария и всички енергии на биологичните ви майки сме се събрали с една цел. Да интегрираме енергията на Шамбра, на Духа. Нека бъдем едно. И нека бъдем много. Нека бъдем вашия глас в Духа чрез Метатрон. Нека бъдем гласа на цялото човешко съзнание.

 

(пауза )

 

Част от вас беше заспала. Вашата креативност. Вашата креативност е ваше първородно право. Вие сте Духовен Артист! Вие сте създателите на всички звезди...на всички измерения...на мястото наречено Земя...на физическото тяло в което сте...на преживяванията които имате.

 

Вашите преживявания не са предопределени. Вашия живот не е предсказан от някакъв неизвестен Бог. Вие не се лутате през лабиринт, който води обратно при Духа. Освободете се от старите понятия. Вие сте създателя на всеки момент от живота си. Вие сте отговорни за него. Може да не разбирате изцяло какво казваме тук. Това може да ви бъде някак чужда концепция. Но, скъпи приятели усетете я. Почувствайте, как сте създали всичко това.

 

Духовния Художник, който сте, създаде пътищата, които ви доведоха на това място. Духовния Художник, който сте използва креативността си, във вид на боя и четка, за да накара всичко това да се случи. Вашето платно беше пустошта от начало. Там нямаше нищо и вие го изпълнихте с космоса. Вие го изпълнихте с нещо, наречено живот.

 

Когато дойдохте на Земята и влезнахте в тялото си и в дуалността, вие забравихте за творчеството си по толкова много начини. Не говорим само за художественото творчество тук– да композирате музика, да нарисувате картина – тези неща, които обикновено смятате за креативни. Говорим за енергията, за живителната сила, която тече през вас и създава момента.

 

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЕ СТЕ ИНТЕЛЕКТ. ВИЕ СТЕ ЕНЕРГИЯ. Когато започнахте да се определяте през многото си животи, като интелект, вие изгубихте творческия си поток. Интелекта е нещо, което вие развихте чрез човешките си превъплъщения.

 

Вие развихте така наречения ум. Той ви служи добре, но вече е изморен. Той иска креативността да се завърне в живота ви.

 

Творчеството в Новата Енергия е толкова важно, колкото дишането. Творчеството и дишането сега се обединяват заедно във вашето Сега, в момента. Творчеството е ваше унаследено право. Творчеството е жизнената сила, Божествения Дух, протичащ през момента Сега. Той иска да се изрази. Може да изразите себе си, като освободите от себе си всички предубеждения за това, какъв трябва да бъде живота ви.

 

Имате тези предубеждения относно изобилието– Х на брой долара в банката. Имате концепция за взаимоотношенията– колко приятели да имате и колко да ви харесват.

 

Всичко това са методи от Старото, които спъват творчеството да дойде при вас. То е естествен поток, но то не може да дойде от мозъка. То не може да бъде пренасочено през мозъка. То идва чрез вас. То каца във вашето Сега. И тогава вие можете да донесете за себе си всичко, което пожелаете.

 

Шамбра, имахте голяма борба за това как да създавате. Чудехте се, въпреки, че бяхте Създател. Понякога си мислехте, че просто се носите по течението на тази голяма река, без да сте в състояние да преодолеете всяко течение или бързей в нея. Понякога вдигате ръце и се отказвате. И тогава казвате: „ Просто трябва да бъда бутнат в единия или другия поток на живота. Нямам контрол върху него. “

 

Но, да вие наистина имате. Вие можете да бъдете част от течението на реката и в същото време да сте отделени от нея. Вие може да привличате неща в живота си. Вие може да творите.

 

На последната ни среща говорихме за Божествения План, който наистина не съществува. Говорихме и как да осъществите плана си в Сега. Той е различен от човешкия план, с който сте работили в живота си и всъщност в много, много животи. Сега човешкия план и божествения могат да се обединят в момента Сега.

 

Вие се борите с концепциите за които говорихме...за стоенето зад ниската стена...за танцуването с това, което дойде на прага ви. Борите се с концепциите, свързани с творчеството.

 

Опитвате се да разберете как всички тези неща работят в парадигмата на Старата Енергия. Опитвате се да бъдете логични. Опитвате се да измислите как да създадете повече пари, как да създадете повече щастие. Но го правите в ума от Старата Енергия.

 

През годините изговорихме много, много думи. В крайна сметка това е просто освобождаване, освобождаване и пускане. И ние ви повтаряхме тези думи отново и отново по много различни начини, с различни заглавия в много ченалинги. Но същността на всичко това е в освобождаването.

 

Вие бяхте на стария линеен път. Трябваше да ви насърчаваме да се освободите...да позволите...да се измъкнете от ума на Старата Енергия. Насърчавахме ви да отидете на място в пустата, неутрално, за да може Новата Енергия да навлезе в живота ви. Насърчавахме ви да се освободите от всички стари начини.

 

Виждате ли, староенергийния ум в който сте били, току що създаде староенергийни проблеми, по– големи проблеми. Повече пари в банката може би, но това си остава Стара Енергия. А тя ще продължава да е проблем.

 

Знаем, че много от вас са загубили домовете си...загубили са ценни неща...загубили сте връзки... загубили сте всичко което сте си мислели че сте. Но това бяхте вие в Стария Свят.

 

Ако имате разбиране за старите начини на създаване, може да бъдете още по –дълбоко погълнат и в повече капани на Староенергийните методи. Бихте изградили още по–големи Староенергийни къщи и да имате още по–бързи староенергийни коли, с които да се състезавате надолу по пътя в неизвестна посока. ( смях ) Щяхте да имате повече Староенергийни приятели, които твърдят че ви харесват, но всъщност не е така. Щяхте да имате още един Староенергиен брак. ( смях )

 

Знаем, че бяхте самотни. Бяхте съкрушени. Бяхте болни. Но беше по –добре да се освободите, от колкото да се върнете на Старата въртележка на по–голям, по–бърз, по–объркващ затворен кръг.

 

Вече преминахме отвъд това. Ще ви напомняме за освобождаването понякога, но вече преминахме отвъд него. Свършихте чудесна работа, когато се освободихте от всичко, което мислехте че сте. Ох, от време на време ще се връщате към старите номера и начини. Но в по–голямата част от времето, ще стигате до приемането, че сте повече от колкото можете да си представите.

 

Вие стигате до приемането, че пътя в Новата Енергия не е линеен. Той е толкова различен. Стигате до разбирането, че щастието, радостта и удовлетворението идват по Нов начин. Стигате до разбирането, че човешкия план беше план за защита, както и план на страха и че Божествения план е удовлетворение и създаване и Нова Енергия.

 

Същността на Новата Енергия е творчество. Тя позволява на творческите сили да потекат сега през вас, но да създават по един нов и различен начин, но начин който дори и тези, които се присъединиха днес към вас не могат да опишат или определят.

 

Скъпи приятели, комбинацията от дъх и творчество са мощни сега. Не е това, което очаквахте. Не е нещо, което да можете да анализирате с ума си. Това е много по–славно, от колкото някога сте си представяли, особено във вашите староенергийни пътища.

 

Време е да се отворите към творческия поток. Страхувахте се от него. Използвахте извинения да кажете: „ Аз не съм креативен. Не мога да рисувам, да пиша или да танцувам или каквото и да е, което преди сте мислели че е проява на творчество и талант. “

 

Не, творчеството е нещо различно. Това е жизнения поток. Духа протича през вас и се изразява в момента. Време е да се изразите Шамбра. И за това Метатрон седи до вас сега, за да ви насърчи още веднъж.

 

Вие получихте способността да мислите, да чувствате, да копнеете. Получихте способността усетите как се надига новата ви страст, но не бяхте способни да я разберете. Страхувахте се да я изразите. Нямахте и много доверие. Нямахте доверие и в себе си. Бяхте загрижени, че може да ви се присмеят. Притеснявахте се, че може да изгубите баланс.

 

Скъпи приятели, позволете на креативността си да се прояви, изразяването на живота ви да тече през вас. В противен случай, това ще доведе до някакъв вид болка. Когато креативността на човека в Новата Енергия е блокирана или подтисната, това ще доведе до някакъв вид болка. Тя се нуждае от изразяване. Тя има нужда да тече. Вие имахте креативност, творческа енергия от както напуснахте Дома. Блокирахте я през тези много, много животи.

 

В определена степен, творчеството е антитеза на всичко, което виждате в момента около себе си. Останалата част от света е дигитална. ( смях ) Тя се превръща в много, много интелектуална. Опитва се да дефинира линейния, Стар начин и мислене, смятайки, че ако може да го интелектуализира, ще може да го преодолее.

 

Това не работи така. Никога няма да можете да разберете Бог или Духа в ума си. Никога няма да имате творческия поток, ако трябва да го прекарате през правила или структури.

 

Тук църквите объркват нещата. За това стените им ще се срутят. Те се опитват да определят Бог чрез правила и ритуали, по Старите начини. Това няма да стане. Бог и любовта на Духа и на всички ангели, любовта на божественото могат само да бъдат усетени в момента, в който вдишате, като позволите творческия си поток.

 

Вдишайте скъпи приятели. Забележете нещо. Не можете да проведете интелектуална дискусия със себе си, докато дишате. ( смях ) Умът спира да мели. Когато дишате, спирате да анализирате.

 

Вдишайте дълбоко. Опитайте се да мислите и да дишате едновременно. Няма да стане. Такъв дар е дишането. То отваря всичките ви центрове на възприятие – човешките и Божествените чувствени центрове.

 

Сега, поемете си дълбоко въздух и усетете как вашата творческа енергия потича през вас. Тя е неограничена и безгранична. Тя просто иска да танцува в Новата Енергия. Вдишайте дълбоко и усетете творческата си енергия в момента Сега. Тя– т – иска да се изрази.

 

В последно време се чувствате, толкова притиснати, чудейки се какво да правите. Няма значение какво правите. Всичко работи. Направете тази първа крачка. Започнете нещо, независимо какво, дори нещо наистина лошо. ( смях )

 

Баланса на собствената ви божественост ще ви отведе на подходящото място. Представете си,че правите нещо, което определяте като Стара Енергия и го издишайте. Вашата божественост ще ви върне баланса на подходящото място.

 

Опитайте се да напишете книга, дори да смятате че не сте писател. Стартирайте процеса. Може да не завършите книгата. Може да завършите с нещо, което не сте си представяли за възможно. Но поне сте стартирали процеса.

 

Започнете да пеете. Може да не завършите с песен, а с цяло ново разбиране за себе си.

 

Започнете този курс. Може да не приключите стоейки прав, говорейки пред хора, но може да свършите правейки нещо далеч по – грандиозно и изпълващо душата.

 

Когато творчеството започне да се излива, бъдете без очаквания. Това бяха пътищата на Старата Енергия. Очакванията са просто ограничения. Позволете на творчеството си да извира.

 

Стартирайте проекта, за който винаги сте мечтали. И когато направите първата крачка, може да не приключите там, където сте си мислели че ще бъдете. Ще приключите на място далеч по– многоизмерно, много по –изпълващо и далеч по –креативно.

 

Творчеството не е ограничено или определено. То е изразяването, което ще ви отведе на място на което дори не сте мечтали, защото ще бъде толкова грандиозно. Всичко започва с първата ви крачка.

 

Чудите се защо няма пари или любов или здраве в живота ви. Бяхте твърде близо до староенергийния ум. Сега, освободете се от всички тези проблеми. Спрете да се фокусирате върху тях.

 

Направете нещо в живота си. Тези проблеми ще изчезнат от само себе си. Направете нещо. Направете радикален ход. Изяжте нещо различно от обичайната вечеря. ( смях ) Разходете се.

 

Спрете да се криете, Шамбра. Позволете на творчеството да ви движи. И разберете, че през цялото време сте вие, но част която не сте виждали от много време.

 

Творчеството, енергията на жизнената сила се движи безпрепятствено във и през вас в есенцията на Новата Енергия. Направете нещо, започнете сега. Ако не сте сигурни какво, вдишайте, вдишайте и после следвайте страстта си. Просто е, скъпа Шамбра.

 

Вие го усложнихте. Прекарвате го през староенергийния ум. Сега нека мине през духа и творчеството на Новата Енергия. То иска да излезе. Вие искате да излезете и да играете. Време е.

 

Метатрон е тук с енергията си, за да ви окуражи да продължите. Хосаф е тук, за да ви помогне да поддържате баланса, когато се придвижвате в Нови и неизследвани територии. Енергията на Марит е тук за да се грижи за вашето удобство, да ви обича, докато продължавате напред, когато започнете да се изразявате.

 

Всички тези енергии се обединиха тук заради вас. Но те не могат да направят нищо вместо вас. Те са тук за поддръжка, да ви обичат. Но всичко зависи от вас, скъпа Шамбра.

 

Поднесохме ви това предизвикателство в Новата Енергия. Вие сте Духовните Художници. Започнете да се изразявате в Сега, в Новата Енергия.

 

Преди да завършим Шоуда, бихме искали да ви помолим за една последна услуга, нещо което искаме да направим от известно време. Бихме искали Калдре да отвори очите си за момент и аз, Тобиас искам да ви прегърна. Бих искал вие да се прегърнете. Докато го правите се отворете и почувствайте творческия поток.

 

(пауза )

 

И така, здравей Калдре.

 

Сега, ако може да пуснете малко музика...и ние ще продължим да сме напълно присъстващи докато се прегръщаме.

 

Правим го бавно. ( още смях ) Ако можехме да свирим, да накараме всички да станат и да се прегърнат...

 

( групата става и започват сърдечно да се прегръщат, да си благодарят)

(Срещата нямаше обичайния завършек. Докато част от групата продължаваше да се прегръща, някои се отправиха към кухнята за храна. Скоро стана ясно, че е време за почивка преди да започнат въпросите и отговорите ).

 

И това е така.


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова