"Henkinen taiteilija"

Esitetty Crimson Circlelle
3.5.2003
Suomentanut Lea Lintunen

www.crimsoncircle.com

Tobias: Ja niin se on, rakkaat Shaumbrat, että jumalallisuus virtaa tähän huoneeseen ja tilaan. Kyse ei ole vain seuraanne liittyvien enkeleiden energiasta, vaan te, Shaumbrat, päästätte oman  kallisarvoisen jumalallisuutenne todellisuuteenne. Voi, miten paljon energia onkaan muuttunut viimeisten minuuttien aikana kuunnellessamme musiikkia (ennen kanavointia). Avaatte sydämenne… luotatte itseenne… ja jumalallisuuteenne, joka on ollut vaikeasti tavoitettavissa, mutta silti aina läsnä.

Minulle, Tobiakselle, tuottaa suurta iloa liittyä jokaikisen meihin sydämensä kautta yhteyttä ottavan seuraan. Minulle on suuri kunnia johdattaa vieraat tilaanne. Meillä on tänään paljon puhuttavaa, kuten aina. Meillä on tänään myös paljon vieraita, jotka esittelen teille kohta.

Rakkaat ystävät, pyydämme teitä ensin hengittämään sisään Jumala-minänne energiaa. Hengittäkää sisään ja kertokaa jumalalliselle minällenne, että tässä paikassa on turvallista olla. Tietäkää, että maailma saattaa edelleenkin esittää teille omat haasteensa, sillä olette Vanhassa Energiassa toimivia Uuden Energian jumalallisia enkeleitä. Nyt on kuitenkin turvallista sulauttaa ihmisyys ja jumalallisuus yhteen. On turvallista sallia Kaiken Mitä Olette syntyminen tähän todellisuuteen.

Olette aina pitäneet tämän todellisuuden – ihmismuotonne – itsellänne. Ette ole kutsuneet  kallisarvoista ja herkkää Jumalallista minäänne todellisuuteenne. Tunsitte maailman olevan liian vaikean ja kovan paikan sille. Säilytitte siis ihmisyytenne kokonaan itsellenne. Kuljitte yksinäistä polkuanne elämästä toiseen, koska rakastitte jumalallisuuttanne niin paljon. Ette halunneet sen joutuvan kohtaamaan ihmistodellisuuteen liittyviä vaikeuksia ja kovuutta.

Piditte siis jumalallisuutenne turvassa ja erillään, aivan kuten lastaan suojeleva äiti. Rakkaat ystävät, koko tämän ajan Jumala-minänne halusi tulla mukaan leikkiin ja nähdä, millainen tämä ihmistodellisuus oikein on. Se odotti vain teidän lupaanne. Tämä hoivaava, naisellinen aspektinne ei halunnut altistaa jumalallista puolta asioille kuten sodat, sairaudet, viha, pettymys ja köyhyys. Ja luettelimme vain muutamia elämiinne liittyviä asioita! Ajatelkaa kaikkia muitakin tämän upean, mutta haasteellisen maailman aspekteja, joille ette halunneet altistaa jumalallisuuttanne.

Jumalallisuus haluaa nyt astua esiin ja osallistua peliin. Tiedämme, että olette jo antaneet lupanne. Näimme sen Shoudin alkaessa. Näimme teidän avautuvan ja antavan jumalallisuuden tulla esiin leikkimään.

Rakkaat ystävät, meillä on paljon puhuttavaa tänään. Sitäkin enemmän meillä on teille paljon TUNNETTAVAA, paljon asioita tunnusteltaviksi. Aivan, olette jo edistyneet paljon tällä saralla! Huomaatte, että TUNTEMISESTA on itse asiassa hyötyä. On turvallista tuntea.

Tänään rakastamme… kunnioitamme… ja hoivaamme teitä tapaamisemme aikana. Annamme koko olemuksellenne henkistä hierontaa. Se auttaa teitä rentoutumaan ja tuntemaan todellisen minänne… jotta voisitte muistaa henkilöllisyytenne… ja alkuperänne… ja aloittaa tietoisuutenne laajentamisen… antaa luovuutenne virrata tästä lähtien jokaikiseen hetkeen.

Rakkaat ystävät, esitämme teille tänään jälleen yhden haasteen. Tulette kyseenalaistamaan sanomamme. Tulette miettimään sitä ja raapimaan päitänne ihmeissänne… keskustelemaan… ja väittelemään kanssamme. Se on ihan oikein. Sen ansiosta syntyy energioita, jotka käynnistävät kokonaan uuden ymmärtämisen prosessin sisimmässänne.

Haluamme haastaa teidät, koska se tekee teistä hurjapäisiä. (naurua) Se saa teidät turhautumaan meihin… Cauldreen (Geoffrey Hoppe) ja Lindaankin joskus. Mutta se saa myös energiat liikkeelle.

Puhumme tästä asiasta lisää vielä tänään. Haastamme teidät. Otamme esiin monia sisimmässänne olevia asioita. Saatatte tuntea olonne hiukan epämukaviksi.

Aiomme tänään myös kiusata Cauldrea hiukan. Aivan, tämänpäiväinen kanavointi… on siis aivan tyypillinen kanavointi. (naurua)

Meistä on upeaa istua täällä seurassanne. Voimme kertoa teille, että tuomamme energia on jo toimitettu. Olette jo ottaneet sen vastaan. Antakaa sen nyt todella imeytyä teihin. Rentoutukaa ja avautukaa.

Meillä on tänään useitakin vieraita. Yleensä rajoitamme vieraiden määrän yhteen entiteettiin, jotta emme kuormittaisi teitä liikaa. Tänään on kuitenkin paljon seuraanne pyrkiviä. Ja tiedämme teidän pystyvän tasapainottamaan energioita paremmin kuin kuusi kuukautta tai vuosi sitten.

Pyydämme teitä avaamaan sydämenne ja tuntemaan rakkaan ystävämme Metatronin energiat, jotka palaavat tänään vierailemaan luonamme… olemaan kanssanne… puskemaan teitä hieman eteenpäin… itse asiassa aika paljonkin. Metatron astuu suoraan tähän piiriin, koska se on todellakin jumalallisuutenne ääni. Metatron symboloi Jumala-minäänne.

Muistelkaa aikaa, jolloin Metatron vieraili ensimmäisen kerran luonanne. Energiat olivat tuolloin korvia vihlovat, voimakkaat ja musertavat. Tiedämme, että ne tyrmäsivät monet teistä useiden päivien ajaksi.

Mutta tunnustelkaapa nyt Metatronia – niin erilainen – pehmeä ja myötätuntoinen, mutta silti täynnä tulta ja intohimoa… tahtoa… laajentumista. Metatron voi asettaa energiansa aivan keskellenne vaikka heti, eivätkä virtapiirinne ja järjestelmänne pala loppuun. Metatron voi syleillä sydämiänne ja sielujanne… koskettaa teitä toisin kuin vuosi sitten.

Metatron on tämän Shoudin energian kantaja. Metatron saapuu paikalle paljastaakseen teille sen osan itsestänne, jota olette vastustelleet niin kovin kauan. Se on silti hyvin tärkeä osa teitä ja Uutta Energiaa.

Seuraanne liittyy myös… Ylösnousemuksen Enkelin Hossafin energia, joka vieraili luonamme viime kerralla. Se liittyi tuolloin seuraamme aivan onnessaan ja ihmeissään ottamastanne aineellisesta muodosta. Se oli niin onnellinen saatuaan kutsun piiriimme; eihän se ole koskaan ollut ihminen.

Se on työskennellyt kanssanne verhon toisella puolella, ja työskentelee kanssanne intensiivisesti nukkuessanne. Se on entiteetti ja enkeli, joka on tästä lähtien seurassanne. Se on teidän avustajanne, joka auttaa tasapainottamaan kaikki energiat muuntautuessanne moniulotteisiksi.

Astuitte sivuun Vanhalta tieltä, joka oli karmalla päällystetty ja johti lineaarisesta elämästä toiseen. Teistä tulee nyt moniulotteisia olentoja poissa karman piiristä ja Vanhasta Energiasta. Ihmettelette, miksi teistä joskus tuntuu niin oudolta tai miksi käyttäydytte omituisesti. Se johtuu siitä, että teistä on todella tulossa moniulotteisia olentoja, jotka integroivat Kaiken Mitä Ovat ennen ja nyt.

Tämä on irtautumisen piste, sen matkan täyttymys, joka alkoi jättäessänne Kuningaskunnan, Kotinne. Teillä oli mahdollisuus jättää Koti ymmärtääksenne identiteettinne luomakunnan Prinsseinä ja Prinsessoina. Teillä oli mahdollisuus oivaltaa, että myös teillä on Luoja-energioita, ja että voitte luoda asioita kuten “maailmankaikkeus.” Pystyitte luomaan asioita kuten Arkin Veljeskunta, jossa oleskelevat arkkienkeleiden energiat. Oli täyttymys tietää, että voisitte tulla Maa-nimiseen paikkaan pehmustamaan tietä Uuden Energian aikakaudelle.

Maa luotiin ratkaisemaan jumittuneiden energioiden ongelma, mutta myös paikaksi Uuden Energian lanseeraamiselle ja täyttymyksen ymmärtämisen viemiseksi aivan uusille tasoille.

Teitte tämän piiloutumalla omalta itseltänne… ottamalla yllenne kaksinaisuuden ja verhon… ja ihmiskehon. Te, Henkiset Taiteilijat, suunnittelitte kaiken hankkiaksenne ymmärrystä.

Nyt sitten istutte täällä Shoudissa ja kuulette Metatronin värähtelevän sieluissanne. Kuulette sielujenne värähtelevän ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Haluatte tietää, miten pääsette luomanne esteen, tämän kaksinaisuuden illuusion sekä Hengestä erossa olemisen illuusion yli.

Siksi me olemme täällä. Tämä on puheenaiheenamme tänään. Tulemme muistuttamaan teitä tästä asiasta sekä kaikissa yhteisissä että henkilökohtaisissa tapaamisissamme.

Rakkaat ystävät, Hossaf on tullut auttamaan teitä näiden energioiden tasapainottamisessa siirtyessänne lineaariselta polulta moniulotteiselle polulle. Voitte keskustella sen kanssa koska tahansa. Voitte myös puhua minulle, Tobiakselle, milloin vain haluatte. Luottakaa sitten saamiinne tuntemuksiin.

Ette kuule sanojamme, uskokaa tai älkää. Jos kuulette sanoja mielessänne, niin yleisesti ottaen ette silloin kuule meitä. Olette sen sijaan yhteydessä Vanhaan järkiperäiseen järjestelmään, joka on aikansa elänyt ja poissa muodista. Se ei ole kanavointia. Kun luulette, että teidän pitäisi kuulla sanoja ja tuntea jotakin hyppysissänne, niin tietäkää niiden olevan Vanhan Energian tapoja välittää viestejä.

Kuulette meidät sydämienne ja tunteidenne kautta. Tunnette liikehdintää, jotakin olennaista, tunteen. Myöhemmin teille selviää, miten soveltaa saamaanne tietoa. Ymmärrätte, mitä teille todellisuudessa välitimme. Kun puhutte meille, antakaa itsenne vain olla nykyhetkessä ja tuntea meidät. Tuntekaa meidät.

Juuri niin Cauldre toimii nytkin. Joskus hän ajattelee, että meidän pitäisi antaa hänelle etukäteen täydellinen alustus näiden tapaamistemme aiheista, jotta hän tuntisi olonsa mukavammaksi. (naurua) Se olisi hänelle mieleen. Hän ikävystyttää meitä joka kuukausi pyytämällä samaa asiaa. (naurua) “Tobias, Tobias, etkö voisi kertoa minulle? Anna edes muutama vihje. Se tekisi oloni paljon paremmaksi. Tobias, etkö voisi valistaa minua etukäteen?”

Ehei, Cauldre, haluamme sinun TUNTEVAN. Haluamme sinun pysyvän Nyt-hetkessä, koska vain sillä tavalla saat yhteyden kaikkiin ja kaikki saavat yhteyden sinuun. Jos suunnittelisit kaiken valmiiksi etukäteen, asettaisit esteitä energian virtaukselle.

Cauldre… hän riiputtaa nyt päätään toivottomana. Hän on aina niin peloissaan, että sanomme jotakin typerää, (naurua) joka shokeeraa kuulijat ja saa näitä viestejä lukevat tai kuuntelevat kostamaan hänelle.

Rakkaat ystävät, olemme yhdessä päässeet näin pitkälle. Luottakaa ensinnäkin itseenne. Luottakaa Henkeen. Luottakaa siihen, mitä lävitsenne kulkee. Se on jumalallista, jumalallista.

No niin, Hossaf on onnellinen saadessaan olla jälleen seurassanne yhdessä Metatronin energioiden kanssa.

Meillä on tänään paljon vieraita. Eräs rakas energia astuu nyt sisään. Sen läsnäolo on tarkoituksenmukaista juuri nyt monistakin eri syistä. Se on Äidin, Marian energiaa – säihkyvän sinisen ja hohtavan valkoisen tanssia yhdessä. Tänne on muodostunut aikamoinen jono!

Maria – me tunnemme sen nimellä Marit (Tobias lausuu nimen Mar-it) – pyytää teitä hengittämään sisään sen energioita, sillä se on paikalla hoivatakseen teitä aikana, jolloin sitä eniten tarvitsette… ollessanne väsyneitä… tuskissanne… kaivatessanne Hengen syliä, jota Maria symboloi.

Emme ole koskaan aikaisemmin pystyneet tuomaan näitä energioita yhtäaikaa piiriimme, koska emme halunneet saattaa teidän energioitanne epätasapainoon. Nyt kaikki energiat ovat kuitenkin paikalla teidän kunniaksenne.

Maria tuo mukanaan synnyttämisen, hoivaamisen ja luovuuden energiat. Ne ovat tärkeitä energioita tässä Shoudissa. Se liittyy seuraamme aikana, jolloin kaikkia maailman äitejä kunnioitetaan kahdeksan päivän kuluttua (viittaa äitienpäivään 11.5.), ja jolloin feminiiniset ja synnyttävät jumalatar-energiat voivat heijastua hetken ajan.

Maria pyytää teitä nyt ja seuraavien kahdeksan päivän aikana hengittämään sisään Kuninkaan ja Kuningattaren energioita… Kodin… ja teidät synnyttäneen Jumalan rakkauden energioita… joiden ansiosta teillä on samat Luojakyvyt kuin Kuninkaalla ja Kuningattarella. Mikä lahja! Mikä lahja! Millainen tapa Hengellä onkaan ymmärtää rakkautta – ensin luoda teidät ja päästää sitten vapauteen.

Miten vaikea tehtävä äidille onkaan ensin synnyttää lapsi, hoivata sitä sen ollessa täysin riippuvainen äidin rakkaudesta, ja sitten eräänä päivänä päästää lapsesta irti. Se osoittaa suurinta rakkautta ja myötätuntoa.

Niin Henkikin toimi teidän suhteenne. Henki sanoi: “Annan sinulle samanlaiset Luojakyvyt kuin minulla itsellänikin on. Jonain päivänä tulet perimään kruunun. Tulet perimään sen koettuasi kaikkea mahdollista läpi kaikkien ulottuvuuksien.” Siksi te olette täällä Maan päällä. Siksi te olette luoneet tämän dynaamisen, upean kokemuksen; enkelit ihmisen muodossa.

Tämähän ei ole teidän todellinen olomuotonne. Ette oikeasti ole ihmisiä. Se on olomuotonne kuitenkin tällä hetkellä, joten hengittäkää sitä sisään. Hengittäkää sisään oman luomistyönne ydin. Se on upea ja jumalallinen, vaikka joskus vaikeakin. 

Maritin edustama Äitienergia on täällä teitä jokaista varten. Jokaisen teistä on poikkeuksetta synnyttänyt äiti. (naurua) Olkoon äitinne elossa Maan päällä tai sitten jo meidän puolellamme, niin heidänkin energiansa on joka tapauksessa paikalla tänään.

Pyydämme teitä tarkastelemaan näitä energioita eri tavalla, ei äiteinä tunteminanne ihmisinä, vaan mahtavampina energioina ja enkeleinä, jotka pystyivät synnyttämään, hoivaamaan ja rakastamaan teitä huolimatta haasteista, joiden eteen asetitte heidät. Tämä on hyvä symboli ja metafora sille, mitä teidän ja jumalallisen minänne välillä tapahtuu juuri nyt. Käynnissä on synnytys. Te synnytätte sen, joka synnytti teidät. Sisimmässänne on äitienergiaa, jumalatar-energiaa.

Marit siis liittyy seuraanne seuraavan viikon ajaksi. Tarkkailkaa elämissänne tapahtuvia asioita, kuten hoivaa, jota saatte sisimmässänne, mutta myös annatte muille. Tiedostakaa tämä Marian teille mukanaan tuoma rakastava, luova energia. Omien äitienne olemusten ydin liittyy nyt Metatronin,  Hossafin ja Marian seuraan halatakseen teitä matkanne tässä vaiheessa.

(Tauko)

Puhutaan hetki maailmasta ja siitä, miten omat elämänne liittyvät nykyisiin tapahtumiin. Kun istuimme yhdessä kuukausi sitten, oli juuri puhjennut sota. Se oli heti ihmiskunnan tietoisuudessa, koska asiat tapahtuvat nykyisin niin nopeasti. Uutiset leviävät salamavauhtia.

Uutiset ovat nykyisin nopeammat kuin armeijoiden tiedustelupalvelut. (naurua) Tiedätte ennen Pentagonia ja muita armeijoiden päämajoja, mitä tapahtuu. Eikö se olekin mielenkiintoista? Asiat ovat muuttuneet. Kuukausi sitten sota syttyi, ja sitten käytännössä loppui.

Vai loppuiko?

Sota oli nopea. Ennen sodat kestivät satojakin vuosia. Tämä sota oli kuitenkin hyvin nopea, kuten  nykyisin kaikki Vanhan Energian ympäristössänne on. Kaikki tapahtuu niin nopeasti. Kahakat työpaikoillanne… ja perheissänne… tapahtuvat nopeasti. Ne osuvat naulan kantaan ja suoraan ytimeen.

Rakkaat ystävät, tähän Lähi-idän sodan metaforaan liittyy jotakin muistamisen arvoista. Kuten kerroimme monta kertaa ennen tämän sodan alkamista, tulisi se olemaan nopea, mutta sitä ympäröisivät epätavalliset olosuhteet. Sodasta ei tulisi sellaista kuin etukäteen kuviteltiin.

Voitte nyt tarkastella tätä asiaa. Onko sota ohi? Ehkä pommitukset ja ammuskelu ovat loppuneet, mutta sota jatkuu. Kun joukot alkavat vetäytyä, alkavat uudet taistelut. Ymmärrättehän, että tämä sota liittyy uskontoihin.

Ymmärrättehän, että sotajoukot – englantilaiset, amerikkalaiset ja heidän liittolaisensa – vapauttivat sota-alueen kansat, jotta ne voisivat jälleen ryhtyä taistelemaan keskenään. (naurua) Ne olivat olleet hankalan tilanteen keskellä vuosikymmenien ajan, eivätkä pystyneet taistelemaan toisiaan vastaan halujensa mukaisesti. Tilanteeseen oli liittynyt kolmas osapuoli, diktaattori, joka lopetti taistelut lyhyeen käyttäen aseinaan pelkoa, terrorismia, sääntöjä, lakeja ja struktuureja.

Nyt edessä on uusi pulma. Jos liittoutuneiden joukot jäävät tuolle alueelle, sen seudun ihmiset alkavat kapinoida. He tulevat yrittämään liittoutuneiden pois ajamista. Jos he onnistuvat siinä, kuten epäilemme loppujen lopuksi käyvän, Vanhat uskonnolliset energiat voivat uudistaa taistelunsa. Sota ei missään tapauksessa ole ohi.

Yhdysvaltojen presidentti ja muut sotaa kannattaneet johtajat ovat tavallaan hyvin vaikeassa, kukaan-ei-voita -tilanteessa. Jos he vetäytyvät nyt, heitä tullaan syyttämään alueen saattamisesta epätasapainoon. Epätasapaino oli kuitenkin jo olemassa. Jos joukot taas jäävät, niitä tullaan kohtelemaan erittäin huonosti. Koko muu maailma tulee kritisoimaan niitä ja sanomaan, että ne yrittävät miehittää tuon maan.

Uuden Energian ansiosta voitte seisoa matalan muurin takana tarkkailemassa tapahtumia. Voitte tarkkailla koko maailmaa. Asiat tapahtuvat hyvin nopeasti. Konfliktit kiihtyvät.

Monet konflikteista liittyvät nyt ja jatkossakin uskontoihin. Muistakaa, että energia sanan “religion” (Suom. huom. ”uskonto”) takana tarkoittaa “reliance on...” (Suom. huom. “luottamusta johonkin”) Pyydämme teitä kunnioittamaan – ei vaikeuksia ja konflikteja – vaan kunnioittamaan sitä tosiseikkaa, että ihmiset ovat valinneet nämä asiat matkansa tietylle osalle. Kunnioittakaa sitä, että kyse on ratkaisuja etsivistä Vanhoista Energioista.

Muistatte, mitä teille tapahtui näiden sotien riehuessa sisimmässänne viime vuosien aikana. Moniin teistä vaikuttivat ulkopuoliset asiat, jotka estivät oman vapautumisenne. Kun sitten olitte vapauttaneet karmanne ja entiset elämänne, luulitte kaiken muuttuvan täydelliseksi ja ruusunpunaiseksi.

Sen sijaan huomasittekin Vanhojen Energioiden aloittavan taistelunsa käyttäen mieltänne taistelukenttänään. Vanhojen Energioiden oli löydettävä ratkaisu.

Astutte nyt Uuteen Energiaan ja oivallatte, että kaikki on ollut tarkoituksenmukaista. Kaikkien puhdistumisten oli tapahduttava. Olette oppineet, että vanhojen haavojen päälle ei voi vain lykätä laastaria. Ne eivät parane sillä tavalla.

Parantajat ja hoitajat: olette huomanneet, että asiakkaidenne syvien haavojen sitominen ei riitä. Haavoihin on kiinnitettävä toisenlaista huomiota.

Shaumbrat, olette toimineet näin omassa sisimmässänne. Olette repäisseet laastarit pois ja antaneet kaikkien Vanhan minänne energioiden tulla esiin. Ja ne ovat auttaneet kuljettamaan teidät Uuteen Energiaan, tähän Nyt-hetkeen.

Elämissänne on edelleenkin vaikeuksia ja haasteita. Pysähtykää hetkeksi tuntemaan. Kuinka monet ongelmistanne liittyvät muihin ihmisiin? Kuinka monet liittyvät vain teihin itseenne? Ylivoimaisesti suurin osa ongelmistanne liittyy siihen, että olette tekemisissä muiden ihmisten kanssa. Sekaannutte heidän elämiinsä. Ja se on kunnioitettavaa monestakin eri syystä.

Pidätte kuitenkin muiden ongelmia ominanne… lastenne… työtovereidenne… ja ystävienne ongelmia. Luette sanomalehtiä ja imette itseenne etusivuilla komeilevat ongelmat.

Nyt on sen aika loppua. On aika tunnustaa, että olette itsessänne eheitä ja täydellisiä. Omissa elämissänne ei todellakaan ole moniakaan haasteita tai ongelmia tällä hetkellä. Aivan, jotkut teistä ovat saattaneet omat kehonsa epätasapainoon ottaessaan kantaakseen muiden ihmisten ja asioiden energioita. Kun päästätte niistä irti, voivat kehonnekin tasapainottua.

Tarkastelkaa kaikkia maailmassa tapahtuvia asioita kuten sotia, haasteita ja vaikeuksia. Ne tulevat jatkumaan. Älkää pelätkö, masentuko tai järkyttykö nähdessänne sotien jatkuvan. Se on tarkoituksenmukaista.

Miten voitte vaikuttaa tietoisuuteen ja muuttaa sitä? Olkaa Nyt-hetkessä. Hengittäkää sisään ja täyttäkää itsenne elämällä. Sanokaa elämälle “kyllä.” Tämä kohottaa värähtelytasoanne. Värähtelynne leviää sitten ympäri maailmaa. Se ylittää moniulotteisetkin tasot.

Sen ansiosta muut ihmiset ja elämänmuodot saavat muutoksen potentiaalin energiaa. Riippuu yksinomaan niistä itsestään, haluavatko ne käyttää sitä vai eivät. Kun istutte rakkauden ja tasapainon tilassa Nyt-hetkessä, on teillä mahdollisuus muuttaa maailmaa ja lopettaa joitakin konflikteja. Pyydämme teitä kuitenkin kunnioittamaan niitä ihmisiä, valtioita ja heimoja, jotka valitsevat jatkavansa Vanhan Energian taisteluja.

Maailmassa on tällä hetkellä mielenkiintoinen virus (SARS). Viime syksynä, kun puhuimme maailman tilanteesta, kerroimme uuden viruksen pomppaavan esiin. Niin on käynytkin. Se aiheuttaa varmasti paljon uteliaisuutta, huolenaihetta ja pelkoa.

Kerromme teille, Shaumbrat… Cauldre, ole hyvä ja anna meidän jatkaa… kerromme teille, Shaumbrat, että voitte olla tämän SARSiksi kutsutun asian keskellä. Voitte olla tartunnan saaneiden ihmisten keskellä, eikä virus vaikuta teihin mitenkään, sillä te olette oppineet hengittämään sisään elämää.

Tarkastelkaa tätä sairautta. Mihin se vaikuttaa? Hengityselimistöön. Se on hengittämiseen liittyvä sairaus. Se saa tiedostamaan hengittämisen ja elämän tärkeyden, sanomaan “kyllä” elämälle.

Eikä sen tarvitse vaikuttaa teihin. Kyllä, voitte rauhassa syödä kiinalaista ruokaa. (naurua)

Tämä virus symboloi ihmiskunnan tietoisuudessa juuri nyt tapahtuvia asioita. Ihmiset ovat unohtaneet hengittää. Niin yksinkertaista se on. Tämä virus muistuttaa kaikkia hengittämään, mutta tuo esiin myös monia pelkoja.

SARS jatkaa kasvamistaan. Jopa silloin, kun siihen väitetään löytyneen hoitokeinon, huomataan viruksen olevan paljon ovelampi. Parantuminen on väliaikaista, ja virus jatkaa jonkin aikaa leviämistään ympäri maailmaa. Kyllä, loppujen lopuksi se kuihtuu pois itsestään. Se katoaa samalla tavalla kuin ilmestyikin.

Rokotukset ja lääkkeet eivät saa sitä katoamaan, vaan tietoisuuden muuttuminen. Tuohon muutokseen voi vaikuttaa pieni, tietoisesti hengittävä Shaumbra-ryhmä. Ja jos ryhmä on suuri, niin silloin vasta suuri muutos saadaankin aikaan. Haastamme tämän ryhmän hengittämään syvään elämää itseenne, jotta se vaikuttaisi koko ihmiskuntaan.

Kun kokoonnumme heinäkuussa (Keskikesän Uuden Energian konferenssissa Breckenridgessa) – sekoitamme taas hieman Cauldrea – pyydämme Shaumbroja ympäri maailmaa hengittämään syvään  45 minuutin ajan. Se tekee teille hyvää ja muuttaa maailmaa. Aivan, yritämme saada internetyhteyden toimimaan, jotta voitte kaikki hengittää yhdessä. (naurua)

Rakkaat ystävät, kun luette näistä asioista sanomalehdissänne, seisokaa matalan muurin takana. Ymmärtäkää, mitä todellisuudessa tapahtuu. Voitte tehdä sen pitämällä kaikki asiat yksinkertaisina. Ne ovat hyvin yksinkertaisia – asiat kuten sota ja SARS.

Sitten on vielä talouselämänne. Senkään ei tarvitse vaikuttaa teihin. Näemme monien teistä kuuntelevan talouselämän uutisia ja energianne kutistuvan kasaan. (naurua) Sanotte: “Aivan, ajat ovat huonot. Aivan, minulla ei ole varallisuutta. Aivan, taloudelliset järjestelmät romahtavat.” Ja sitten palaatte Vanhaan köyhyyden ajattelumalliinne.

Olette nyt Uudessa Energiassa. Siinä vallitsee täydellinen täyttymys, tosin ei välttämättä sellainen kuin luulitte Vanhan Energian mielellänne. Teitä varten on olemassa kuitenkin täydellinen täyttymys Uudessa Energiassa. Varallisuutenne säilyisi, vaikka talouselämä räjähtäisi palasiksi.

Nämä eivät ole mitään ennustuksia. Talouselämä jatkaa järjettömältä vaikuttavaa vuoristorata-ajeluaan ylös ja alas. Katsotte televisiota ja kuulette nk. asiantuntijoiden väittelevän siitä, miksi talouselämässä tapahtuu tiettyjä asioita. Ja seuraavana päivänä heidän sanomisensa todetaan vääriksi.

Rakkaat ystävät, Vanhan Energian näkökulmasta katsottuna asiat vaikuttavat epäloogisilta. Sen sijaan Uuden Energian näkökulmasta katsottuna eivät… sillä eräs liikevoima kasvaa tämän vuoristorataefektin avustuksella. Jokainen notkahdus auttaa rakentamaan energiaa, joka sinkauttaa Uudenlaiseen vaurauteen.

Olemme sanoneet aikaisemminkin, että muutamien vuosien kuluttua tehdään maailmanlaajuinen monetaarisen järjestelmän tarkistus. Toimitte vieläkin rahan suhteen Vanhan Energian tavalla. Se tulee muuttumaan, koska sen on pakko.

Sillä välin näette nousuja ja laskuja. Niiden ei kuitenkaan tarvitse vaikuttaa teihin. Voitte luoda varallisuutta joka hetki. Voitte tehdä sen parhaiten päästämällä irti kaikista ennakkoon omaksutuista käsityksistä siitä, mitä varallisuus on. Voitte tehdä sen lopettamalla rahan hamstraamisen sateisen päivän varalle, koska jos teette niin – jos keräätte rahaa kasoihin ja pelkäätte kuluttaa sitä – niin silloin ALKAA sataa. (naurua) Rakkaat ystävät, näiden asioiden ei tarvitse vaikuttaa teihin. Voitte olla täydellisen, täydellisen vauraita tässä Uudessa Energiassa.

Vielä yksi asia meneillään olevista tapahtumista – tulette edelleenkin näkemään säätilojen vaihtelevan omituisesti. Meillä on ilo kertoa teille, että muutokset maapallolla sujuvat varsin mutkattomasti. On myrskyjä, maanjäristyksiä ja muita luonnonilmiöitä.

Ihmishenkiä on kuitenkin menetetty hyvin, hyvin vähän. Tämä johtuu ryhmästä, joka muuttaa asioita muuttamalla itseään. He auttavat vapauttamaan menneisyyden energioita, entisten elämiensä ja tapojensa energioita. He auttavat Gaiaa vapauttamaan paineita, joten nyt se vain röyhtäilee, mutta ei oksenna. (naurua) Maa voi vapauttaa hellävaraisesti.

Suuren määrän ihmisiä ei tarvitse kuolla. Sen sijaan ihmisiä poistuu maapallolta muita keinoja käyttäen. Kyllä, enemmän ihmisiä on poistumassa kuin aikaisemmin. Se ei tapahdu kuitenkaan sotien tai tulvien seurauksena. Muitakin tapoja on. Nämä ihmiset lähtevät ääntä pitämättä.

Tämä ihmetyttää lääketieteen asiantuntijoita, jotka tutkivat kuolleisuuden kehityssuuntia. He mittaavat kuolleisuutta suhteessa sairauksiin, sotiin ja Jumalan käden kautta tapahtuviin – mielenkiintoinen termi – muihin asioihin. He tulevat kuitenkin huomaamaan, että ihmisiä on alkanut kuolla lisää ja lisää. Asiantuntijat eivät ymmärrä miksi.

Tämä johtuu siitä, että monet sielut valitsevat lähtevänsä Vanhassa Energiassa ollessaan. He tietävät syvimmillä tasoillaan, että siirtyminen Vanhasta ihmisenergiasta Uuteen samassa kehossa pysyen on erittäin vaikeaa. On monia ihmisiä, jotka eivät halua vielä siirtyä Uuteen Energiaan. He eivät tunne olevansa valmiita. He siis päättävät jättää maapallon ja fyysiset kehonsa, tulla meidän puolellemme verhoa. He tulevat tänne saadakseen ymmärrystä, rakkautta ja hoivaa.

Mutta enemmän kuin mitään muuta, tulevat he meidän puolellemme seuratakseen teidän tekemisiänne. He tutkivat polkuanne ja tapaa, jolla teette muutoksia. He tulevat käyttämään niitä mallinaan palatessaan maapallolle tulevissa elämissään.

Tekemänne työ on erittäin tärkeää. Teette sitä kaikessa hiljaisuudessa, ja tähän asti teitte sitä yksin. Te asennatte energiat, jotka mahdollistavat Uuteen siirtymisen.

Pyydämme jälleen, että tänä kesänä kokoontuessanne Uuden Energian konferenssiinne varaatte aikaa hengittämiseen ja elämän juhlimiseen. Juhlikaa elämää ja lähettäkää muulle maailmalle energiaa, jonka mukaan elämä voi olla hyvinkin riemukasta.

Joten rakkaat ystävät, kerätään kaikki energiamme yhteen Shoudia varten. Minun Tobiaksen, Metatronin, Hossafin, Marian ja biologisten äitienne energiat kokoontuvat tänne kanssanne. Luodaan yhdessä yksi eheä, integroitunut Shaumbrojen, Hengen, energia. Ollaan kaikki yhtä ja samalla monta. Olkaamme jumalallisuutenne ääni Metatronin kautta. Puhukaamme koko ihmiskunnan tietoisuuden puolesta.

(tauko)

Teillä on käyttämätön, horroksessa oleva osa. Tarkoitamme luovuuttanne, teidän luovuuttanne. Luovuus on syntymäoikeutenne. Olette Henkisiä Taiteilijoita! Te loitte kaikki tähdet… kaikki ulottuvuudet… tämän Maaksi kutsutun paikan… fyysiset kehonne… ja kokemuksenne.

Kokemuksenne eivät ole ennalta määrätyt. Tuntematon Jumala ei ole etukäteen määrännyt elämienne kulkua. Ette kulje labyrintin läpi todistaaksenne jotakin Hengelle. Päästäkää irti tuosta Vanhasta käsityksestä. Luotte elämienne jokaisen hetken. Olette vastuussa omista luomuksistanne. Voi olla, että ette vielä täysin ymmärrä sanojamme. Ne saattavat kuulostaa teistä oudoilta. Rakkaat ystävät, tuntekaa ne. Tuntekaa, miten olette luoneet kaiken tämän.

Te Henkiset Taiteilijat loitte polut, jotka johtivat tähän paikkaan. Käytitte luovuuttanne maalina ja pensselinä saadaksenne kaiken tapahtumaan. Kankaananne oli aikojen alussa tyhjiö. Siellä ei ollut mitään, ja te täytitte sen maailmankaikkeudella. Täytitte sen elämällä.

Kun tulitte Maan päälle ja puitte yllenne kehot ja kaksinaisuuden, unohditte luovuutenne monellakin tapaa. Emme nyt puhu pelkästään taiteellisesta luovuudesta – musiikin säveltämisestä tai taulujen maalaamisesta – asioista, jotka tyypillisesti yhdistätte luovuuteen. Puhumme energiasta, elämänvoimasta, jota virtaa lävitsenne ja luo hetkessä.

RAKKAAT YSTÄVÄT, YMMÄRTÄKÄÄ, ETTÄ ETTE OLE JÄRKIPERÄISIÄ OLENTOJA. OLETTE ENERGIAA. Kun aloitte monia elämiä sitten määritellä itsenne järkiperäisiksi olennoiksi, menetitte luovan virtauksenne. Kehititte älyn ihmiselämienne sarjan aikana.

Kehititte mieleksi kutsutun asian. Se on palvellut teitä hyvin, mutta on nyt väsynyt. Se haluaa luovuuden palaavan elämiinne.

Luovuus on Uudessa Energiassa yhtä oleellista kuin hengittäminen. Luovuus ja hengittäminen sulautuvat yhteen Nyt-hetkessänne. Luovuus on syntymäoikeutenne. Luovuus on elämänvoima, jumalallinen Henki, joka virtaa teissä Nyt-hetkessä. Se haluaa ilmaista itseään. Voitte ilmaista itseänne vapautettuanne kaikki etukäteen määritellyt käsitykset siitä, millaista elämän pitäisi olla.

Teillä on käsityksiä siitä, mitä vauraus tarkoittaa – X määrää dollareita pankkitilillä. Teillä on käsityksenne suhteista – kuinka paljon teillä on ystäviä tai kuinka paljon he pitävät teistä.

Nämä kaikki kuuluvat Vanhaan Energiaan ja estävät luovuuden virtauksen teissä. Luovuus on luonnollinen virtaus, mutta se ei voi kulkea eikä sitä voi suodattaa aivojen kautta. Se tulee teistä ja laskeutuu Nyt-hetkeenne. Ja sitten voitte saada itsellenne kaiken haluamanne.

Shaumbrat, olette kokeneet monia konflikteja luomisen suhteen. Pohditte, oletteko edes Luojia. Ajattelette joskus vain ajelehtivanne elämän suuressa virrassa kykenemättä päihittämään virtauksia. Joskus nostatte kätenne ylös, antaudutte ja sanotte: “Joka tapauksessa minua vain tönitään suunnasta toiseen. En pysty vaikuttamaan asioihin.”

Mutta tehän pystytte. Aivan, pystytte siihen. Voitte olla osa virtaavaa jokea, mutta myös erillään siitä. Voitte manifestoida asioita elämiinne. Voitte luoda.

Puhuimme viime tapaamisessamme Jumalallisesta Suunnitelmastanne, joka ei tosin ole mikään suunnitelma. Puhuimme siitä, miten voitte tiedostaa sen Nyt-hetkessänne. Se on erilainen kuin ihmissuunnitelma, jota olette työstäneet koko elämänne ajan, itse asiassa monien elämien ajan. Ihmissuunnitelma ja Jumalallinen Suunnitelma voivat sulautua Nyt-hetkessä.

Teillä on vaikeuksia käsitteiden kanssa… kuten matalan muurin takana seisominen… ja tanssiminen ulko-ovelle ilmestyvien asioiden kanssa. Teillä on vaikeuksia luomiseen liittyvien käsitteiden kanssa.

Yritätte ymmärtää kaikkia näitä asioita Vanhan Energian paradigman mukaisesti. Yritätte olla loogisia ja selvittää, miten luodaan lisää rahaa tai onnellisuutta. Teette sen Vanhan Energian mieltänne käyttäen.

Viime vuosien aikana olemme käyttäneet paljon sanoja puhuessamme teille. Loppujen lopuksi kyse on ollut vain vapauttamisesta, irti päästämisestä. Toistimme teille samoja sanoja yhä uudelleen ja uudelleen monella eri tavalla, antaen kanavoinneille eri nimet. Kaikkien kanavointien ydin oli kuitenkin sama eli irti päästäminen.

Olitte Vanhalla tiellä, Vanhalla lineaarisella tiellä. Meidän oli kannustettava teitä jatkuvasti päästämään irti… sallimaan… jättämään Vanhan Energian mielenne. Rohkaisimme teitä siirtymään tyhjiöön, neutraaliin tilaan, jotta Uusi Energia löytäisi tiensä elämiinne. Kannustimme teitä luopumaan kaikista Vanhoista Tavoistanne.

Ymmärrättehän, että Vanhan Energian mielenne olisi vain luonut lisää Vanhan Energian ongelmia, suurempia ongelmia. Lisää rahaa pankissa ehkä, mutta silti Vanhaa Energiaa. Ja silti raha olisi ollut ongelma.

Tiedämme, että monet teistä ovat menettäneet kotinsa… kallisarvoisia asioita… suhteita… menettäneet kaiken, mitä luulitte olevanne. Se oli vaikeaa ja kivuliasta. Olitte Vanhan Energian polulla.

Jos olisitte Vanhan Energian polullanne todella ymmärtäneet miten luodaan, niin olisitte uponneet yhä syvemmälle Vanhoihin tapoihinne. Olisitte rakentaneet entistä suurempia Vanhan Energian taloja ja ostaneet entistä nopeampia Vanhan Energian autoja, joilla olisitte sitten hurjastelleet tuntematonta määränpäätä kohti. (naurua) Olisitte hankkineet lisää Vanhan Energian ystäviä, jotka olisivat väittäneet pitävänsä teistä, vaikka itse asiassa paheksuvatkin. Olisitte solmineet uuden Vanhan Energian avioliiton. (naurua)

Tiedämme, että olette olleet yksinäisiä. Olette olleet rahattomia ja sairaita. Oli kuitenkin parempi päästää irti kuin palata Vanhan Energian karuselliin, joka olisi vain muuttunut entistä suuremmaksi, nopeammaksi ja hämmentävämmäksi.

Olemme nyt teidän osaltanne siirtyneet tämän asian yläpuolelle. Muistutamme teitä silloin tällöin irti päästämisestä, mutta olemme jo sen yläpuolella. Olette tehneet loistavaa työtä päästäessänne irti kaikesta, mitä luulitte olevanne. Voi, palaatte silloin tällöin takaisin Vanhoihin temppuihinne ja tapoihinne. Suurimmaksi osaksi tulette kuitenkin hyväksymään, että olette enemmän kuin osasitte kuvitellakaan.

Tulette hyväksymään sen, että Uuden Energian tie ei ole lineaarinen vaan hyvin erilainen. Tulette ymmärtämään, että onni, ilo ja täyttymys saavutetaan Uudella tavalla. Tulette ymmärtämään, että ihmissuunnitelma liittyy suojelemiseen ja pelkoon, kun taas Jumalallinen Suunnitelma on täyttymyksen, luomisen ja Uuden Energian suunnitelma.

Uuden Energian ydin on luovuus. Se on luovien energioiden virtauksen sallimista lävitsenne, tarkoittaen luomista Uudella ja erilaisella tavalla, jota edes tänään seuraamme liittyvät vieraat eivät osaa määritellä tai kuvailla.

Rakkaat ystävät, hengityksen ja luovuuden yhdistäminen Nyt-hetkessä on tehokasta. Se ei ole sitä, mitä odotitte. Ette voi analysoida sitä mielenne avulla. Se on paljon loistokkaampaa kuin osasitte kuvitellakaan Vanhassa Energiassa.

On aika avautua luovalle virtauksellenne. Olette pelänneet sitä. Käytätte tekosyitä kuten “en ole luova. En osaa piirtää, maalata tai tanssia, eikä minulla ole muitakaan luovuudeksi laskettavia lahjoja tai taipumuksia.”

Ei, luovuus ei ole tätä. Se on nykyhetkessä ilmaistavan elämän, Hengen, virtausta teidän lävitsenne. On aika ilmaista, Shaumbrat. Siksi Metatron istuu tänään vierellänne rohkaisemassa teitä jälleen kerran.

Teillä on ollut ajatuksia, tuntemuksia ja tarpeita. Olette tunteneet uuden intohimon nousevan pintaan, mutta ette ole ymmärtäneet sitä. Olette pelänneet ilmaista itseänne. Olette pelänneet luovuuden päästämistä elämiinne. Ette ole oikein luottaneet siihen ettekä itseenne. Teitä on huolestuttanut naurunalaiseksi joutuminen. Olette pelänneet joutuvanne epätasapainoon.

Rakkaat ystävät, antakaa luovuuden, elämän ilmaisemisen, virrata lävitsenne. Muuten se saattaa aiheuttaa kipua. Kun Uuden Energian ihmisen luovuutta rajoitetaan tai estetään, tunnette tietyntyyppistä kipua. Luovuutta on ilmaistava. Sen on virrattava. Teillä on ollut luovuutta, luovaa energiaa, Kotoa lähdöstänne asti. Olette estäneet sen esiin tulemisen monien elämien ajan.

Luovuus on tavallaan kaiken muun maailmassa näkemänne vastakohta. Muu maailma on siirtymässä digiaikaan. (naurua) Se on muuttumassa hyvin, hyvin älyperäiseksi. Se yrittää määritellä Vanhan lineaarisen polun älyperäisesti, ja kuvittelee siten pystyvänsä päihittämään sen.

Asiat eivät kuitenkaan onnistu sillä tavalla. Ette pysty koskaan ymmärtämään Jumalaa tai Henkeä mielenne avulla. Ette saa koskaan luovuutta virtaamaan lävitsenne sääntöjä ja struktuureja noudattaen.

Juuri siksi kirkot ovat väärässä. Siksi niiden muurit sortuvat rymisten. Ne yrittävät määritellä Jumalan sääntöjen ja rituaalien, Vanhojen tapojen kautta. Se ei tule onnistumaan. Jumala sekä Hengen, enkeleiden ja jumalallisuutenne rakkaus voidaan tuntea vain tässä hetkessä hengittäessänne, antaessanne luovuutenne virrata.

Hengittäkää sisään, rakkaat ystävät. Pankaa merkille eras asia. Ette pysty käymään järkiperäisiä keskusteluja itsenne kanssa hengittäessänne tietoisesti. (naurua) Mielenne tyyntyy. Lopetatte analysoimisen hengittäessänne tietoisesti.

Hengittäkää syvään. Yrittäkääpä miettiä ja hengittää tietoisesti yhtäaikaa. Se ei onnistu. Sellainen on tietoiseen hengittämiseen liittyvä lahja. Se saa kaikki tunnekeskukset avautumaan – sekä ihmis-että jumalalliset tunnekeskukset.

Hengittäkää nyt syvään ja tuntekaa luovien energioidenne virtaavan lävitsenne. Ne ovat rajattomat ja määrittelemättömät. Ne vain haluavat tanssia Nyt-hetkessänne. Hengittäkää syvään ja tuntekaa luovat energianne Nyt-hetkessä. Ne – te – haluavat ilmaista itseään.

Olette tunteneet viime aikoina olevanne aivan jumissa ja miettineet, mitä teidän pitäisi tehdä. Sillä ei ole mitään väliä. Mikä tahansa kelpaa. Ottakaa se ensimmäinen askel. Aloittakaa mitä tahansa, vaikka jokin tosi paha juttu. (naurua)

Oman jumalallisuutenne tasapaino tuo teidät oikeaan paikkaan. Yrittäkää tehdä hengittäessänne jotakin, jota piditte ennen pahana asiana. Jumalallisuutenne johdattaa teidät takaisin tasapainoon, tarkoituksenmukaiseen paikkaan.

Yrittäkää kirjoittaa se pohtimanne kirja, vaikka ette pitäisikään itseänne kirjailijoina. Aloittakaa prosessi. Ehkä lopputuloksena ei synnykään kirjaa vaan jotakin, jota ette olisi osanneet edes kuvitella. Otitte kuitenkin prosessin ensimmäisen askeleen.

Aloittakaa laulaminen. Ehkä teistä ei tule laulajia, vaan saattekin aivan uutta ymmärrystä itsestänne.

Aloittakaa omat seminaarinne. Ehkä ette päädy ihmisten eteen puhumaan, vaan tekemään jotakin mahtavaa ja täyttymyksen tuovaa omien sielujenne kannalta.

Älkää odottako tiettyjä tuloksia aloitettuanne luovan virtauksenne. Se kuuluu Vanhaan Energiaan. Odotukset ovat pelkästään rajoituksia. Antakaa luovuutenne virrata.

Aloittakaa projekti, josta olette haaveilleet. Kun olette ottaneet ensimmäisen askeleen, saatatte päätyä eri paikkaan kuin kuvittelitte. Päädytte paljon moniulotteisempaan, täydellisempään ja luovempaan paikkaan.

Luovuus ei ole rajallista tai määriteltyä. Se on ilmaisua, joka johdattaa teidät niin mahtaviin paikkoihin, että ette olisi osanneet kuvitellakaan niitä. Kaikki alkaa siitä, että otatte ensimmäisen askeleen.

Ihmettelette, miksi elämistänne puuttuu rahaa, rakkautta tai terveyttä. Lähestytte näitä asioita Vanhan Energian mieltänne käyttäen. Päästäkää nyt irti kaikista noista ongelmista. Lopettakaa niihin keskittyminen.

Tehkää jotakin elämissänne, ja vanhat ongelmat poistuvat itsestään. Tehkää mitä tahansa. Tehkää jotakin radikaalia. Syökää vaikka jotakin outoa päivällisellä. (naurua) Menkää kävelylle.

Tulkaa esiin piiloistanne, rakkaat Shaumbrat. Antakaa luovuutenne liikuttaa teitä. Ja muistakaa, että te teette sen itse. Luovuus on osa teitä. Olette vain unohtaneet sen olevan olemassa.

Lävitsenne virtaava luovuus, elämänvoimaenergia, on Uuden Energian ydin. Tehkää jotakin, ja aloittakaa tekeminen nyt. Jos ette ole varmoja, niin hengittäkää sisään ja seuratkaa sitten intohimoanne. Hyvin yksinkertaista, rakkaat Shaumbrat.

Olette tehneet asiasta monimutkaisen. Olette lähestyneet sitä Vanhan Energian mieltänne käyttäen. Käyttäkää sen sijaan Uuden Energian henkeä ja luovuutta. Luovuutenne haluaa tulla esiin. Te haluatte tulla esiin ja leikkiä. Nyt on aika.

Metatron on energioineen täällä ja rohkaisee teitä eteenpäin. Hossaf on täällä auttaakseen teitä säilyttämään tasapainonne siirtyessänne Uusille ja kartoittamattomille alueille. Maritin energiat ovat täällä hoivatakseen, lohduttaakseen ja rakastaakseen teitä siirtyessänne eteenpäin, alkaessanne ilmaista.

Kaikki nämä energiat ovat kokoontuneet tänne teitä varten. Ette voi kuitenkaan pyytää niitä hoitamaan asioita puolestanne. Ne ovat täällä teitä lohduttamassa ja rakastamassa. Kaikki riippuu kuitenkin teistä, rakkaat Shaumbrat.

Esitämme teille tämän Uuden Energian haasteen. Te olette Henkisiä Taiteilijoita. Aloittakaa itsenne ilmaiseminen Nyt-hetkessänne tässä Uudessa Energiassa.

Ennen kuin päätämme tämän Shoudin, haluamme pyytää jotakin, jonka olemme halunneet tehdä jo pitkään. Pyydämme Cauldrea avaamaan silmänsä hetkeksi, sillä minä, Tobias, haluan halata teitä. Haluan teidän halaavan toisianne. Avautukaa ja tuntekaa luovuuden virtaus halatessanne.

(Tauko)

Joten, haloo Cauldre. (naurua Geoff/Cauldren alkaessa liikehtiä epäröiden)

Jos voisimme saada tänne musiikkia… olemme halatessammekin täydellisesti läsnä. (epäröintiä ja tauko Geoff/Cauldren noustessa seisomaan)

Kylläpä hän on hidas. (naurua) Jos voisimme saada tänne musiikkia, ja sitten kaikki nousevat seisomaan halatakseen…

(Ryhmän jäsenet nousevat ylös ja alkavat liikkua ympäri huonetta halaten toisiaan lämpimästi  Tobias/Geoff/Cauldren halatessa osallistujia. Monia kiitoksia vaihdetaan Tobiaksen ja “halattavien” välillä. Ajan kuluessa Tobiaksen ääni muuttuu yhä enemmän ja enemmän Geoffin ääneksi. Yksi Geoffin kommentti kuului: “Tobias saattaa lopettaa kanavoimisen kokonaan ja siirtyä pelkkään halailuun!”)

(Tämä kanavointi päättyi eri tavalla kuin ennen. Ryhmän jatkaessa halaamista osa ihmisistä siirtyi keittiöön syömään. Pian tuli selväksi, että tauko kanavoinnin ja kysymyksiä ja vastauksia -osion välillä oli alkanut.)

Ja niin se on.

 


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Tobias sanoo, että taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä.  Tobiaksen mukaan ne lukevat energiamme ja kääntävät sitten oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme sekä tarkastella asioita ulkopuolisen silmin että kokea ne sisimmässämme.  "Shoud" on kanavoinnin se osa, jonka aikana Tobias astuu sivuun ja ihmisten energiaa kanavoidaan suoraan  Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com