МАТЕРИАЛИТЕ НА ТОБИАС


Серията за Божествения Човек

Шоуд 6: „ Вашата същност, като ваш водач”

Представен пред Аления Кръг

На 4 януари 2003 год.

http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer.aspx?ContentID=238

 

Тобиас: И така е скъпи приятели, скъпа Шамбра, приветстваме ви у дома! Добре дошли отново в енергията на това, което сте. Приветстваме ви в това пространство, което създаваме толкова често. Всички от нас, които са Шамбра в човешка форма, които са Шамбра от тази част на завесата– ние се събираме заедно и се наслаждаваме едни на други.

 

За мен Тобиас винаги е много емоционално, когато идвам тук в това пространство. ( подсмихва се ) Отнема няколко мига, докато си поема дъх! Когато го правя, това не е кислорода, който хората вдишват. По– скоро това са всичките ми сетива, които се отварят за да ви почувствам изцяло...за да мога да ви чуя...за да мога да седна до вас и да се насладя на тези драгоценни моменти, в които сме заедно. Наистина, добре дошли на това прекрасно място, във вашия център ( става дума за преместването им обратно в Коул Креек Център). Да, били сме тук и преди и обичаме тези енергии.

 

Можем да адаптираме енергиите си към коя да е среда, независимо дали срещата на Шамбра е на открито или сме седнали стерилно в банята на хотела ви...в дома ви...навсякъде...можем да настроим енергиите си.


Всъщност може да седнете в най– бедното, негативно и мрачно място. Скъпи приятели, не се оставяйте да ви засегне. Не е нужно да изпращате лъчи от светлина в пространството около вас. Вие просто си седите там и то се променя.

 

Намираме за забавно, че някои хора създават тези „ щитове“ около себе си. Заобиколете се със светлина казват те. Ние казваме „ Съборете преградите.” Вие можете да бъдете или да живеете навсякъде без нищо да ви повлияе. Това е което ние наричаме състрадание. Състраданието е истинското разбиране за пътешествието на другите и за собственото си пътешествие. Със състрадание вие може да седнете в на – непрогледния мрак, в най– страховитото място. Без да е нужно да създавате щитове.

 

В момента, вие Шамбра сте като прожектори. Вие сте светлина. Вие блестите. Вие изпращате Нова Енергия, независимо дали го осъзнавате или не. Когато отидете в магазина за хранителни стоки, не е нужно да издигате тези защитни стени. Просто бъдете в момента сега.

 

Това, което смятате за негативно, мрачно или всякакъв вид не балансирана енергия, ще мине точно през вас. Тя няма да ви засегне. Тя ще премине през вас. Когато издигнете тези предпазни стени, те пречат на енергиите да достигнат до вас. Вие се защитавате и вече не можете да усещате или чувствате. Това беше необходимо, когато учехте за себе си и Бога вътре във вас, да в един момент вие създадохте тези бариери. Но, скъпи приятели вече сме в Новата Енергия.

 

И наистина през следващите месеци ще ви кажем неща, които ще противоречат на неща, които сме ви казвали по– рано или на информация, която сте чували от други канали. Защо? Защото това е Новата Енергия. Тя се променя бързо, както и вие.


Някои от вас се опитват да намерят нашата енергия точно сега. Казвате си: „ Чувствам нещо различно. Може би не съм на точното място. Може би трябваше да извърша някакъв ритуал преди да седна. “

 

Скъпи приятели, причината да не можете да се свържете с нас, както сте го правили до преди е защото сте се променили и ние също. Енергията сега е на друго място. Учете се да свиквате с това. Учете се да свиквате с постоянните смени и промени. Учете се да не се връщате към старите начини. Почитайте ги, те ви служиха добре. Но сега сте в Новата Енергия.

 

Енергията, която донесохме тук идва от друго място. Представете си един прекрасен тунер във вътрешността на тялото ви. Сега го настройте все едно е радио. Настройте го на най– високата честота. Може да дойдем различни сега при тази висока честота, защото и вие сте с високи вибрации. Когато казахте „ Усещането беше различно последния път или преди месец...какво не е наред“...ах, спрете за момент. Позволете си да се издигнете на по– висока честота, за да се слеете с нас.


Има чудесна метафора тук. Бяхме преди в тази зала ( Коул Креек Каньон) с прекрасна камина, кухня и скърцащи дървени подове. Започнахте срещите на Аления Кръг тук и след това се премествахте на няколко други места. Сега се върнахте. Но както много от вас забелязаха днес, когато се завърнахте на старото място, то изглежда различно. Така е защото вие сте се променили.

 

Ще сметнете тази метафора за много подходяща през идната година. Ще посетите отново старите места, но те ще изглеждат различно. Забележете какво става, когато се върнете на старите места, когато бъдете повикани обратно, за работа там.


Ах, знаем, Калдре се тревожи твърде много. Притеснява се, че връщането му отново в тази зала може да е крачка назад. Скъпи приятели, скъпи приятели, това е еволюция. Това е цикъл. Ще откриете себе си на старите места или ще се срещате със стари познати тази година. Но ще е различно ...буквално.

 

В новото си съзнание, да вие сте различни. Енергиите ви са различни и дори вида и усещането за Старото. Така, че когато се върнете към Старото по една или друга причина, разберете, то наистина няма да е старо. Ще бъде Ново. Ще бъде Ново по много начини.

 

Ние сме щастливи да бъдем отново на това място– такива топли енергии. Ние дори не възразяваме против този стол. Намираме го за удобен в известна степен. ( смях) Има моменти, в които ние сме изправени. Ще стоим прави, докато говорим с вас. Ще има моменти, в които ще поискаме да се помотаем за малко. Знаем, всички доброволци са в паника сега! ( смях) Ох, Тобиас, сега пък в какво ни забърка –просто да се мотаем!

 

Но ще дойде време, съвсем скоро след като някои от тези хора преодолеят опасенията си, когато ще пожелаем да ви докоснем, да ви докоснем, докато ви говорим. Ще измислим логистиката. ( смях)

 

Също така има разлики, заради промените в решетката. Направени са последните настройки на мрежата. Това отваря пътя за вас да се приемете напълно и да овластите и интегрирате своята божественост. Има промени, които настъпиха през последните няколко седмици. Ще има още много промени през идната година.


Но сега, позволете ни да въведем един скъп мой приятел. С него често седим заедно и провеждаме дълги разговори в моята „ небесна вила.” Говорим си какво е да си в човешка форма. Да, наистина изпушваме по няколко от вашите човешки пури. След това се облягаме назад и ви разказваме истории. ( смях )

 

Моля ви да усетите енергията на нашия почетен гост днес. Усетете го със сетивата си. Изчистете ума си, скъпи приятели. Това идва от сърцето. Дори не се опитвайте да го изкажете с думи. Просто го усетете. Той идва във виолетово с виолетов светлинен лъч. Той е работил с всички вас преди. Неговата енергия беше силно изразена около вас през последните 20, 30 години. Сега той се върна, по– присъстващ от всякога.

 

Наистина, нашия почетен гост е Сен Жермен. Той е мой и ваш скъп приятел. Прекарахме много часове в разговори за хората, за дните в които и той е бил човек. Сен Жермен не отговаря на Старите начини, по- скоро би казал: „ Има по– добър начин тук на Земята.” Той експериментираше с енергиите и практикуваше своята алхимия, докато живееше на Земята.

 

Сен Жермен премина през своя процес на възнесение, докато беше на Земята. Той се научи да се плъзга между животите и да ги слива. Научи се как да премахва пречките за паметта от единия живот към другия.

 

Уважаемия, скъпия ни Сен Жермен беше важна част от пътешествието ви през последните години, но най– вече докато спите. Той беше далеч от пределите на Земята за малко, работейки с вас по създаването на енергиите на Новата Земя. Той също се подготви за този момент, настрои енергиите си, за да може още веднъж да се разходи близо до вас.

 

Енергиите на Сен Жермен останаха настрана за известно време. Той се завърна в момента на приключване работата по мрежите. Завърна се, когато вие наистина можете да овладеете своята божественост. Той идва много щастлив, щастлив да си спомни собственото си човешко пътуване. Той ще се завръща при тази група много пъти тази година. Ще ви посещава лично. Неговата енергия ще идва директно, не само в съня ви, но и когато сте будни.

 

И така ние ви молим да отделите време за да запомните усещането си за Сен Жермен. Някои от вас може да видят цветове. Други може да имат усещания по тялото си. За някои от вас може да бъде просто познание. Но го запомнете, защото Сен Жермен ще идва в будното ви състояние. Той ще идва да ви окуражава, когато преминавате през трудности. Ще ви напомня, че всички решения са вече в ръцете ви.


За нас е голямо удоволствие да имаме енергията на Сен Жермен днес.

 

Нека поговорим за малко за посоката в която се движи човечеството тази година. Това не са пророчества. Това не са прогнози. Това са нещата, които виждаме от нашата перспектива. Искаме да споделим с вас, да ви помогнем да разберете през какво преминава света, къде сте вие във връзка с тези неща, да ви помогнем да разберете, че те не бива да ви влияят.

 

Окончателната корекция на мрежите и потенциала на овластяване за цялото човечество, създава предизвикателство за старите енергии и дуалността. Може би хората не осъзнават в съзнателния си ум, че имат потенциала за овластяване. Но хората по целия свят усещат нещо. Понякога то е некомфортно. То е като постоянно чукане на вратата, но не искат да си го признаят.

 

Знаете за какво говорим. Повечето от вас имаха тази опитност преди пробуждането си. Това е чувство на недоволство, че не сте си на мястото, че нещо ще се случи, но не знаете какво. Това беше част от процеса ви на пробуждане. Това беше тромпета на Габриел, който ви призова към пробуждане.


Хората по целия свят усещат това сега, дори и да не са набожни или духовни. Те усещат, че нещо се променя. Това чувство, тази възбуда всъщност ще засили енергиите на дуалността. Това ще продължи през следващите години. Дуалността ще се задълбочи.

 

Вие няма нужда да участвате в това. Не е нужно да сте засегнати от нея. Но ще виждате това при другите. Говорихме за това преди, когато ви казахме, че преминавате през труден, нелек път на собственото си възнесение, придвижвайки се към Новата Енергия. Но вие имахте инструменти и се имахте един друг.

 

Сега има цяла нова вълна от хора, които преминават през този процес. Те нямат духовно разбиране или опитност, каквито имате вие. Те със сигурност нямат други Шамбра, които да ги напътстват. Поне докато не се свържат с вас, учителите.


С активизирането на дуалноста през тази година, ще видите потенциала на зараждаща се война. Когато затихне в един район, ще избухва в друг. Региони от света, които са били мирни за кратко, ще влязат отново в конфликт. Виждате ли, толкова прилича на това през което и вие преминахте. Има Стари Енергии, които трябва да бъдат изчистени, така че те ще излязат на повърхността, за да бъдат признати и трансформирани.

 

Ето защо ви казахме, скъпа Шамбра, че не е уместно да се молите за мир. Целесъобразно е вие да бъдете в мир и така да осветявате света. Но вие знаете, че има конфликти и Стари Енергии, които трябва да се помирят едни с други.

 

Говори се за война в Ирак и ще видите как това създава безредици по целия свят. Оръжия дрънчат. Има сили...които искат да има война. Има и други, които се борят за мир.


Виждаме преговори в последната минута, за да се охладят конфликтите. Но скъпи приятели, енергията на конфликтите се завръща. Ако не избухне в Средния Изток, ще го направи в друга част на света. Ще видите да се възпламеняват конфликти и след това да затихват, да се възпламеняват и да затихват. Някои от конфликтите може да доведат до война.

 

Не бива да става по този начин. Тези конфликти могат да бъдат решени с откритост и велика истина. Знаете какво е това. Вие имахте тези конфликти в себе си. Вие в известен смисъл сте микрокосмос на това, което се случва сега по света. Тези конфликти изплуваха и във вас. По някога се опитвате да ги укротите или се опитвате да ги игнорирате. Видяхме ви да бягате от проблемите си! ( смях) Не искахте да се изправите пред ситуацията вътре в себе си. Но рано или късно ще трябва да се справите с вътрешните си конфликти. Рано или късно ще трябва да се помирите със себе си.

 

Това ще бъде най– интересната година. Със световните финанси, очаквайте същото като миналата година. Повече увеселителни влакчета, повече върхове и спадове...не е добър момент да играете на стоковата борса. За тези, които помолиха за борсови съвети– момента не е подходящ. (смях) Много от вас ни молят за съвет...твърде много! ( още смях) Ако аз Тобиас или Сен Жермен се върнем на Земята точно сега, бихме стояли на страна от тази форма на хазарт.

 

В света на бизнеса ще наблюдавате това явление– най – големите корпорации се сриват и това ще продължава. Ще продължи не само в Съединените Щати, но и по целия свят. В известен смисъл, тези компании толкова са се разраснали, че вече не могат да се справят с енергиите си. В известен смисъл те се разцепват по собствен избор, за да могат да се раздробят на по– малки парчета.

 

Виждате ли, има определен коефициент енергия, който е уместен независимо дали става въпрос за страна, компания или нещо друго. Когато нарасне прекалено, той трябва да се раздроби на по –малки парченца. По някога малките парчета могат да бъдат по –ефективни от големите.

 

Говорихме за църквите в предишни дискусии. Те ще продължават да се разцепват. Ще има много противоречия в църквите тази година. Ще има големи промени в ръководството на някои от най –големите църкви, като резултат от скандал, а също като резултат някои лидери–как да кажа –няма да имат силата да преминат през тези големи промени в съзнанието.


Ще има големи промени в църквите ви. Когато ги видите, не се паникьосвайте. Разберете, че това е подходящо. Ние говорихме за това преди време, когато казахме, че стените ще започнат да се рушат. И не говорехме само за църквите. Стените ще се срутят. Това е част от трансформацията.

 

Сен Жермен знае толкова много за трансформацията на енергия и понякога става такова натрупване, че стените трябва да се изградят повторно по различен начин, по Нов начин.


Скъпи приятели, толкова много неща ще станат през идната година. Ще бъдат обявени големи научни и технологични постижения, повече от тези, които сте виждали през последните години. Интересно е да отбележим, че областите на бизнеса, църквите и политиката претърпяват голяма трансформация и много стени се рушат...от друга страна науката и технологиите ще направят огромен скок напред.

 

Ще чуете за пробиви в медицината, свързани с проблеми, които отдавна измъчват хората. Вашите лекари и учени ще демонстрират ново разбиране. Ще отнеме известно време за да се финализират тестовете и изпитанията, но откритията са на една ръка разстояние. Когато четете за откритията във вестниците си, задайте си въпроса: „ Как се е стигнало до това откритие? Как става така, че толкова прост отговор е бил пренебрегван с години? Ние ще ви отговорим, че това е заради работата, която вие и другите хора стъпили на духовния път вършат.

 

И преди ви казахме– това вече не ви касае. Вие преминахте вече през тези процеси. Променихте съзнанието си. Издигнахте съзнанието на планетата.

 

Какво става, когато издигнете съзнанието на планетата? То се разширява навън! Вие осветявате ново ниво на съзнание по целия свят. След това когато вашите инженери, учени, когато всички ваши лидери отидат да си вършат работата вашето променено съзнание им позволява да стигнат до нови разбирания, нови открития.

 

Един от вашите велики изобретатели наречен Томас Едисон бе заобиколен от високо вибрационни същности. И когато правеше своите опити и изобретяваше, той буквално се изтегли до тяхното високо съзнание и стигна до разбирания и реализации, които по друг начин не можеше да получи.


Когато чуете за тези велики постижения в областта на науката и технологиите, благодарете на себе си за работата, която вършите. Вие променяте вибрациите и позволявате на останалите да си вършат работата по нов различен начин. Виждате ли ефекта, който оказвате върху света?

 

Говорейки за науката, скъпи приятели, нека поговорим за клонираните хора. Искаме да обърнете внимание какво става сега. Искаме да задържите съзнанието си много отворено, независимо от това, което вие или някой друг си мисли . Намирате ли за интересно, че има група от духовни търсачи ( Raelians), които са в състояние да обединят науката и технологиите с духовните изкуства?

 

Да, разбира се, ние знаем, че те могат да свършат добра реклама. Но има и още един план зад това. Ще станете свидетели на разкрития през следващите седмици и месеци.


Тези Raelians всъщност действително осъществяват контакт с външните светове. Те наистина са в контакт с извънземните.

 

Това, което те още не са признали, е че извънземните са тях от миналото. Действително работят със звездни семена. Наистина работят с много интересни енергии в своите експерименти.

 

Скъпи приятели, изисква се някой с много отворен ум да прескочи бариерите. Може да го сметнат за малко небалансиран, но това ще го отведе до следващото ниво. Духа и науката ще трябва да се обединят, за да се направи този скок. Сега можем да ви кажем, че те ще бъдат осмивани и отхвърляни от науката, общностите и медиите.

 

 

Това, което те започват е само началото. Те имат разбирането за основните въпроси, които са на нива по– прости от вашето ДНК. Те направиха това, като позволиха съзнанието им да се разшири и след това го приложиха на практика. Обградиха се с високи вибрации и се фокусираха върху тях.

 

Те ще бъдат осмивани от научната общност. Научната общност не бива да ги съди, защото не те са изобретателите. ( смях) Но зад кулисите, някои учени ще разберат стойността на работата на Realians, нещо толкова просто, че е било пренебрегвано с години.

 

Нека поговорим сега за философията на клонингите. Ние знаем, че тук има много противоречия. Това ще продължава да е така. Тези, които ще говорят открито против това са нашите скъпи приятели религиозните лидери. ( смях ) Те не вярват, че Ти Си Бог. Те не вярват в обединяването на науката и духа, както и във факта, че можете да създадете велики неща.

 

Това, което става с клонингите на Земята е нещо върху което се работи и на Новата Земя, но по– интензивно. Виждате ли, принципа е прост. Вие не сте вашето тяло. Вие сте Дух. Когато изберете да напуснете старото си физическо тяло, можете да се клонирате. Може да преминете от един живот в друг, без да ви се налага да преминавате през травматичния процес на раждането. Ако искате да останете на тази Земя, не е нужно да преминавате през дългия и доста болезнен цикъл, за да се върнете тук. Вие можете просто да скочите в ново тяло.


Скъпи приятели, има много които не разбират това. Вие не клонирате Духа. Вие клонирате биологията. Има такива, които не разбират, че живота е вечен. Можете да подмените физическото си тяло много лесно. Това идва, предстои. Има още много за учене. Тези ранни клонинги имат много несъвършенства. Но това е което предстои.

 

Говорихме за Новата Енергия и ви казахме, че можете да влезете във физическо тяло и после да излезете от него. Това ще бъде възможно и тук на Земята. Ще има сблъсъци със силите, които не искат да виждат подобно нещо. Те се страхуват. Те се страхуват, защото това ще означава, че трябва да преразгледат, променят или изхвърлят старите книги. А те не желаят да го правят. Обзети са от такъв страх.

 

Ето защо прекарахме толкова време в приказки, казвайки ви, Шамбра, че вие сте новите учители. Време е да пристъпите напред и да бъдете чути.

 

През тази и през следващите години ще продължите да виждате дуалността навсякъде около вас. Но сега, скъпи приятели, Вие сте на ново място. Сега можете да я разгледате с нови очи. Няма да бъдете засегнати от хаоса, както беше преди. Ще бъдете на място на разбиране и състрадание, осъзнавайки, че има толкова много хора, които все още играят играта на дуалността, толкова много игри на които се наслаждават да играят. Но това не ви засяга вече.

 

Ще ви бъде трудно следващите няколко години, ако продължите да търсите отговорите отвън, ако постоянно се опитвате да намерите някого или нещо, което да ви даде отговорите. Сега сте на прага на нова ера на себе си. Няма повече извинения. Решетките бяха настроени. Преминахте през интензивни процеси последните години. Няма вече извинения и изчакване. То е тук сега. Вашата божественост е тук сега. Тя е във вас. Тя е около вас. Това Си Ти.


Малко се отчаяхме, когато чухме някои да казват: „ Но почакай. Какво ще последва? Изчакай до 2012 год. Имаме още 10 години да чакаме.” ( смях ) Някои казват, че трябва да изчакате до 3 март 2003...други казват да изчакате до новото подреждане на планетите. Винаги има нещо, заради което да се чака! Калдре го нарича „ духовен морков.” Скъпи приятели, това е уместно за тези, които искат да следват пътя на вечно чакащите. Това е уместно. Ще има много, които ще тръгнат по този път, защото в известен смисъл, те не желаят да поемат тази отговорност в момента. Те искат да има още една причина за отлагане на неизбежното. А неизбежното е, че вие сте Божественото, Вие Сте Бог.

 

Скъпа Шамбра, вие сте по– различни. За това сме тук. Ето защо Сен Жермен се върна отново към земното царство по– силен от всякога. Беше далеч за известно време. Той се върна сега, за да работи с тези, които са готови да бъдат божествени и да изразяват своята божественост. Без извинения. Без повече промени в решетката. Без повече планетарни конфигурации. Без да чакаме да кацне НЛО.(смях ) Нищо. Нищо.

 

Вие сте божествени Сега, в този момент. Вие си подарихте това и ние ви го признаваме. Няма указания от този момент нататък. Няма упътване от тук нататък. Няма друг, който да го направи вместо вас. О, наистина има много от нас тук като Сен Жермен, Йешуа, Метатрон и всички останали. Но ние сме тук за да ви насърчим. Тук сме за да поседим с вас от време на време, да ви окуражаваме, да си говорим, да ви даваме нашата гледна точка. Но от вас зависи да свършите работата и да бъдете създател на новия си живот на Новата Земя.

 

Време е да бъдете собствения си водач...Собствен водач. Гледаме ви сега и виждаме ангел и Бог който е толкова готов и притежава всички инструменти, с които да изпъкне. Виждаме ангел и Бог, който няма нужда да отдава силата си на никого и на нищо. Виждаме ангел и Бог, който е преминал през много предизвикателства и трудности, за да стигне до тук.

 

Чудите се какво предстои. Има ли значение? Ще дойде при вас по подходящ начин. И когато това стане, разберете, че вие притежавате всички тези инструменти, всичките. Не ни търсете в момент на страх. Потърсете себе си. Ох, ние ще бъдем там, но не можем да го направим вместо вас.

 

Сега скъпи приятели искаме да отбележим нещо, за което сме говорили и преди по отношение на вашата наука и технологиите. Най– добрите отговори са простите. Понякога се чудите как не сте ги разпознали по– рано. Това е защото са прости. Вие ги пренебрегвате.

 

Божествеността, Бога, който сте е толкова просто. Но все още се опитвате да го усложните. То е тук точно сега. Понякога изпробвате силите си. Казвате си „ Ако аз също съм Бог, тогава защо не мога да си създам огромно изобилие сам?  Защо не мога да изцеря тялото си? Защо не мога да чета мислите на хората? “

 

Скъпи приятели, поставяте енергиите на погрешното място- в крайния резултат. Не слагате енергията си в момента. Когато се фокусирате върху изобилието, със сигурност ще имате проблеми с изобилието. Когато постоянно се притеснявате за връзките си, когато се притеснявате за здравето си, винаги ще имате проблеми. Става дума да сте в момента Сега.

 

Вашия Аз– Бог, вашата божественост идва при вас по най– простите начини. Тя ще се погрижи за всичко, за всичко. Вие се грижите за всичко в живота си. Ще се изненадате колко е лесно, когато позволите на вашата Божествена Същност да се прояви и ви даде божествените отговори. Няма го вече стреса на ума. Вече няма да се борите с нещата.

 

Вашата божественост сте вие. В известен смисъл тя беше далеч от вас, бяхте разделени за дълго. Този Аз– Бог беше...ох, в известен смисъл беше далеч от вас. Нямахте възможност да се свържете. Но той е тук сега, идва с толкова много любов и състрадание към вас, идва със състрадание на най– дълбоките нива.

 

Скъпи приятели, когато се появи предизвикателство в живота ви, разберете, че вие вече сте решили проблема. Вашата Божествена Същност вече има решението. Когато имате трудности в живота си, не се паникьосвайте. Разберете, че решението е вече тук. То е вътре във вас. ВИЕ СТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ВОДАЧ.

 

Тази божественост иска да се грижи за вас, иска да бъде с вас, иска да се справи с всичко. Но се изисква да пуснете старите начини за справяне с проблемите. Пуснете, както ние казваме, освободете и позволете. Божественото решение ще се появи.

 

И така, много от вас са сънували последните месеци и години, красиви сънища. Много от вас си спомнят само откъси от сънищата, защото са били просто усещане. В съня си срещате най– любящите, красиви, състрадателни и разбиращи същества, които някога сте си представяли.

 

В сънищата си, вие пътувате по път...или яздите...или сте на парти. Срещате същество, което излъчва такава светлина, че те кара да паднеш на колене. Това същество излъчва огромно състрадание и любов. В съня си вие знаете, че познавате това същество, но не знаете как. Знаеш, че сте се срещали и сте споделяли живота заедно, но не знаеш кога.


Тъга, огромна тъга те залива, защото не можеш да си се представиш далеч от това същество. Това е любовта на живота ти, която винаги си търсил. Това е сродната ти душа или пламък близнак. Това беше твоя незавършената част или така я усещаше. В съня си ти усети интензивна любов и силна връзка и не желаеше никога да си тръгваш.

 

В момента, в който се притесниш, че връзката ти се изплъзва, започваш да крещиш и да плачеш. Усещаш, че отново потъваш в мрак...връщаш се към самотата...губиш връзка с най– великата любов, която някога се изпитвал. Знаем, че си бил там. Наблюдавахме те в съня ти. Споделихме няколко сълзи, знаейки колко е трудно за теб да срещнеш Истинската си Същност, Божествената си Същност, да я докоснеш, да усетиш тази енергия и след това да ти се изплъзне.

 

Скъпи приятели имахте такива сънища за да се подготвите, да подготвите тялото си, ума си, емоциите си. Създадохте си тези сънища, за да подготвите вашата божествена част да се появи на бял свят. Тази ваша частичка е тук сега. Тя е вътре във вас. Това е най– великата любов. Това е най– великото състрадание. Това е вашата сродна душа, в известен смисъл, защото тази ваша част беше неспособна да се прояви до скоро. Това сте вие. Не харесваме израза, че сте разделени. Това си ти. Усети го. Усетете това сега във вашата същност.

 

Благодарим ти Гая, точно на време! ( Този коментар дойде заради внезапния порив появил се точно, когато Тобиас помоли Шамбра да усети Божественото си Аз )


Тази Божественост си ти. Винаги си бил ти. Тя идва сега. Тя идва, за да бъде част от теб. Тя иска да споделя по начин, по който не би могла преди. Сега ще научите, че когато разчитате само на себе си, когато спрете да търсите навън, като спрете да обръщате внимание на дати, които ви пречат да бъдете божествен...ще откриете, че това Божествено Аз се грижи за всяка ваша нужда.

 

Вие, Бога наистина се грижите за всяка своя нужда. Изобилието ще се влее в живота ви. Здравето ви ще се възстанови. Отношенията ви ща дойдат при вас в подходящия момент, ако не се фокусирате върху тях, когато живеете в момента Сега, когато сте божествен.

 

Скъпи приятели, в живота ще имате предизвикателства. Но както казахме: „ Това не ви касае.” Ще виждате конфликти навсякъде около вас. Ще бъдете призовани към нови места. Ще бъдете призовани към различен вид работа. Помнете, това не ви касае.

 

Не забравяйте, че във всяка ситуация в която сте въвлечени, вашия Бог вече има отговора. Отървете се от този човешки мозък, този който е в паника и страх. Седнете по средата на трудната ситуация и наблюдавайте как Божественото Решение се разгръща в живота ви. То ще се разгърне в живота ви.

 

Спрете за момент. Напомнете си кой сте. Спрете да се тревожите. Престанете да ни призовавате да решаваме проблемите вместо вас. Спомнете си, че това може да не е отговора, който сте очаквали. Останете с отворено съзнание. Това ще дойде от друго място, много подобно на това от което днешната енергия струи. Връщаме се на старото място, но енергията е различна. Ще имате много такива преживявания. Това ще е различно.

 

Има тенденция, когато се появят трудности около вас или вътре във вас, да започнете да градите схеми планове за излизане от ситуацията. Един от любимите ни е хората, които си мислят, че трябва да мислят по точно определен начин - „ Тук са позволени само добри мисли.” Това вече не работи, скъпи приятели. Но когато сте в разгара на каквото и да е, позволете на своята божественост с велико състрадание и любов да бъде с вас.

 

О, скъпи приятели ще видите...ще видите как решенията се появяват по най– красивия начин. Това ще накара стария ви начин на мислене да изглежда толкова жесток, труден и студен! Новите решения ще бъдат красиви. Те ще бъдат отвъд всичко, което сте смятали за възможно. Те ще бъдат в Новата Енергия.


(много категорично) Без повече извинения Шамбра! Без повече дати в бъдещето, които да трябва да изчакате. Без очакване на извънземните или велики създания да дойдат при вас. Сега е момента. Голямата настройка на мрежите беше последното събитие. Без повече чакане и без повече извинения!

 

ВИЕ СТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ВОДАЧ СЕГА. Отговора е във всеки един от вас. Той е във вас. Той е вътре във вас. Останете в момента сега. Вдишайте го. Разберете, че вие също сте Бог. Гледайте как се развиват новите решения.

 

След това споделете с другите Шамбра. Споделете какво сте научили. Споделете за това ново нещо наречено Божествено Решение. Споделете как сте овластили живота си. Споделете как учите повече и повече всеки ден.

 

Нашето послание за днес е прост – вие сте собствения си божествен Водач от сега нататък. Вие притежавате силата вътре в себе си. Без повече извинения- освен ако не искате да има. (смях)

 

Сега е време вие да говорите. Време е за Шоуд. Време е всички вие да обедините енергиите си.

 

Ще отнеме минута докато ние с Калдре пренасочим енергиите си. И след това ще можете да чуете себе си.

 

(пауза)

 

Шоуд: Ние сме Шамбра. И сме семейство. Ние сме един глас. И сме много.

 

Събираме се като семейство на това прекрасно място с толкова красиви ангели, всички от нас с почти отворени очи, някои от нас питащи се къде е тази божественост. Но ние като Шамбра сме готови да позволим това да навлезе в живота ни. Ние като Шамбра, сме готови да пуснем старите начини за справяне с предизвикателствата. Ние сме готови да позволим на своята божественост да се прояви. Ние сме готови да се учим на новите начини сега. Това ни причинява известно вълнение и безпокойство!

 

Можем да усетим истината в това, което Тобиас и Сен Жермен ни казват. Наистина дойде момента да бъдем божествени и да свършим работата за която сме тук. Тя е тук. Чакахме достатъчно дълго. Понякога си мислехме, че никога няма да дойде. Осъзнахме, че е тук сега. Готови сме да свършим своята работа.


Като Шамбра ние осъзнаваме, че има нещо на което трябва да обърнем внимание. Това е драмата, драмата. ( смях) Ние всички минахме през нея напоследък. В известен смисъл ние не познаваме други начини. Ние бяхме толкова въвлечени в драмата, че си помислихме, че всичко в живота ни е драма. Като Шамбра, знаем, че драмата може да е забавна, но също така може да ни лиши от енергия, да отнеме от енергията, от която се нуждаем, така ценна за нас.

 

Ние осъзнаваме, че вече не бива да се включваме в драмата.


Нашите семейства се опитват да ни въвличат в нея. На работното си място ние винаги сме въвлечени в някаква драма. Ние сме въвлечени в драмата на световните събития. Въвлечени сме в драмата на собствените си вътрешни проблеми, относно самоуважението си. Въвлечени сме в здравословните си проблеми. „ Защо тази негативна, тъмна енергия нападна тялото ми? Трябва да я унищожа. Трябва да я унищожа със светлина и добрини. “

 

В известен смисъл нямаше да знаем какво да правим, ако не беше драмата. Щеше да бъде много пусто без драмата.


Сега ние признаваме, че не е нужно да участваме в хорските драми. И в същото време да сме изцяло потопени в живота. Когато пристъпваме в страни от драмата, това няма да означава, че ще станем неутрални, че вече няма да изпитваме удоволствия и наслада. Просто не е нужно да сме въвлечени от драмата.

 

Драмата е за което Тобиас говореше в урока за ниската стена. Той е за това да бъдем в състояние на покой и абсолютно състрадание към другите и към тяхното пътешествие...независимо дали имат труден или лек живот...независимо дали преминават през саморазрушение...независимо дали изпитват голяма болка...или са изцяло изпълнени с живот...ние сме изпълнени със състрадание към тях.

 

Когато имаме тотално състрадание към човешките същества, няма нужда да се въвличаме в драмата. Ние разбираме, играта която играят и ги обичаме за това. Имаме състрадание.

 

В нашите семейства, драмата беше начин на живот за тях и за нас. О, те знаят как да натискат бутоните ни и да ни въвличат във вихъра на драмата! Тогава настава една прекрасна игра за всички нас. Те се чувстват зле, когато ние сме навън и не участваме в драмата. Мислят, че нещо не ни е наред. Мислят ни за странни, когато отказваме да играем играта на семейна драма. ( смях ) Но в известен смисъл, ние сядаме в ъгъла и си казваме „ Аз няма не съм вече в драмата! Няма да участвам в драмата! ( смях)

 

Сега ние можем да сме по средата на тяхната драма, но можем да бъдем в много тихо и спокойно пространство, много състрадателно пространство. Ние ще знаем какво да направим на момента. Няма нужда да се подготвяме преди да се приберем у дома, какво да мислим, какво да кажем. Ще можем да им се усмихнем и да се насладим на това, което правят, защото сме в такова голямо състрадание.

 

Да бъдеш в състрадание и покой, да знаеш, че не трябва да променяш нищо, че всичко е напълно уместно, така учим кои сме и какво правим. Да бъдеш в състрадание, означава да бъдеш спокоен. Това означава, че не е нужно да изразходваме големи количества енергия в опити да играем играта на драма или да накараме другите да не играят играта на драма. Това също значи, че ще имаме достатъчно енергия, която да ни служи.

 

Някои от познатите ни както знаем никога няма да бъдат готови. Други ще ни видят да стоим в това място на любов, състрадание и възхищение и как се наслаждаваме на целия този опит. Те ще дойдат при нас и ще ни попитат как да направят и техните животи така спокойни.

 

Докато се придвижваме от Старата към Новата Енергия, ще разпознаваме все по– лесно драмата. Ще осъзнаем, че вече не е нужно да играем тази игра. Признаваме, че въпреки че без драмата живота изглежда малко скучен ( смях), в новата енергия ще открием нова реализация, ново разбиране, както и нова радост, която прави драмата да изглежда като детска игра.

 

Така, че сега си казваме: „ Вижте това, което наистина е драмата.” Разберете, че не е нужно да играем на нея, освен ако не го искаме. Изпитваме състрадание към всички останали. Чрез състраданието ние можем да ги обикнем. Можем да ги оставим да играят игрите си. Но не е нужно те да ни засягат. Време е да заменим драмата, да я заменим с удоволствие, радост и истинско състрадание към това, което правят другите.

 

И това е така.

 

(пауза, докато отново Тобиас се върне в Калдре)

 

ТОБИАС: Сега аз Тобиас се завърнах за момент. Би ми харесало да се изправя. Скоро ще мога да ходя. ( смях)

 

Скъпи приятели, ще намерите отговорите на различни места вътре в себе си. Ще ги намирате на различни места и всички отговори ще бъдат вътре във вас. Ние сме толкова развълнувани и Сен Жермен по– специално, защото той разбира алхимията, промените и трансформациите. Той е толкова развълнуван. Аз, Тобиас съм толкова развълнуван, знаейки, че ако сте в момента, напълно интегрирани, решението ще се появи пред вас. То няма да дойде от нас или от някъде от външно същество. Ще ви бъде даден от вас самите.

 

Когато осъзнаете това, ще разберете за какво ви говорихме всъщност през последните няколко години. Ще разберете, когато казваме: „ Вие също сте Бог.” Ще разберете колко просто е това и колко сложно опитвахте да го направите. Скъпи приятели, докато не стигнете до това ниво на съзнание, вие дори няма да можете да го разпознаете. Няма да можете да го видите, докато съзнанието не се издигне на ново ниво.

Ще се върнем след няколко минути, за да отговорим на вашите въпроси, за да поговорим и за да се насладим на времето си заедно. Междувременно хапнете, радвайте се и стойте далеч от драмата! ( смях)

 

Скъпи приятели вие никога не сте сами. Никога не сте били сами. Вашия собствен Бог– Аз винаги е бил там.

 

И това е така!Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова