"Oman itsenne oppaina"

Esitetty Crimson Circlelle
4.1.2003
Suomentanut Lea Lintunen

Tobias: Ja niin se on, rakkaat Shaumbrat, että toivotamme teidät tervetulleiksi kotiin! Toivotamme teidät tervetulleiksi takaisin omaan energiaanne. Toivotamme teidät myös tervetulleiksi takaisin tähän tilaan, jonka jo monesti olemme yhdessä luoneet. Me kaikki – sekä ihmismuodossa että meidän puolellamme verhoa olevat Shaumbrat – kokoonnumme yhteen ja nautimme toinen toistemme seurasta.

Minusta, Tobiaksesta, on aina niin ylitsevuotavan liikuttavaa liittyä seuraanne. (hykertelyä) Minun on vedettävä henkeä muutama ylimääräinen kerta! En tosin hengitä happea kuten te ihmiset, vaan pikemminkin avaan kaikki aistini tunteakseni teidät todella… kuullakseni teidät… istuakseni vierellänne ja nauttiakseni näistä kallisarvoisista hetkistä kanssanne. Aivan, tervetuloa takaisin kotiin, tähän upeaan keskukseen (viittaa muuttoon takaisin Coal Creek Centeriin). Kyllä, täällä olemme kokoontuneet aikaisemminkin, ja rakastamme tämän paikan energioita.

Voimme säätää energiamme mihin tahansa ympäristöön sopiviksi, olkoon se sitten Shaumbra-tapaaminen luonnon helmassa tai karussa kokoustilassa… kotona… missä tahansa… osaamme kaikki säätää energiamme sopiviksi.

Aivan, voitte istua keskellä kaikkein köyhintä, negatiivisinta ja synkintä aluetta, rakkaat ystävät, eikä teidän tarvitse antaa sen vaikuttaa teihin. Teidän ei tarvitse lähettää valoa muuttaaksenne ympäristöä. Se muuttuu pelkästään siksi, että te olette siellä.

Meistä on varsin huvittavaa, että jotkut ihmiset luovat “suojamuureja” ympärilleen. “Ympäröimme itsemme valolla”, sanotte. Vastaamme teille: “Laskekaa alas varustuksenne.” Voitte olla tai elää missä tahansa antamatta sen vaikuttaa itseenne. Kutsumme sitä myötätunnoksi. Myötätunto on muiden ja oman matkanne todellista ymmärtämistä. Myötätunnon avulla voitte olla synkistäkin synkimmässä paikassa, kaikkein pelottavimmassa paikassa. Teidän ei tarvitse luoda suojamuureja ympärillenne.

Shaumbrat, valaisette nyt omasta ansiostanne. Säteilette ja loistatte. Lähetätte eteenpäin Uutta Energiaa, joko tietoisesti tai tiedostamatta. Mennessänne kauppaan tai ihmisiä täynnä olevaan julkiseen tilaan, teidän ei tarvitse pystyttää ympärillenne suojamuureja. Teidän ei tarvitse muuta kuin olla nykyhetkessä.

Kaikki negatiivisiksi hahmottamanne pimeät tai mitkä tahansa muut epätasapainoiset energiat vain kulkevat suoraan lävitsenne. Niiden ei tarvitse vaikuttaa teihin. Ne kulkevat vain lävitsenne. Kun pystytätte suojamuurit, ne estävät kaikkia energioita saavuttamasta teitä. Pystytätte ympärillenne muurit. Suojaatte itsenne siinä määrin, että ette enää tunne tai aisti. Oli oikein tehdä niin, kun ette vielä tunteneet itseänne ettekä Jumalaa sisimmässänne. Kyllä, jossain vaiheessa loitte itsellenne suojamuurit. Rakkaat ystävät, olemme nyt kuitenkin Uudessa Energiassa.

Aivan, seuraavien kuukausien aikana tulemme kertomaan teille asioita, jotka saattavat vaikuttaa ristiriitaisilta verrattuina aikaisemmin välittämäämme tai muissa kanavoinneissa kuulemaanne tietoon. Miksikö? Koska olemme nyt Uudessa Energiassa. Se muuttuu nopeasti, samoin kuten tekin.

Jotkut teistä yrittävät etsiä meidän energiaamme juuri nyt. Sanotte itseksenne: “Jokin tuntuu erilaiselta kuin ennen. Ehkäpä en ole samalla taajuudella. Ehkä minun olisi pitänyt käydä läpi jonkinlainen seremonia ennen tätä tilaisuutta.” Jotkut teistä saattavat sanoa: “Unohdin laittaa suitsukkeet palamaan, enkä siksi saa yhteyttä verhon toiselle puolelle.” (naurua)

Rakkaat ystävät, ette saa meihin yhteyttä samalla tavalla kuin aikaisemmin, koska te itse olette muuttuneet, ja me puolestamme vaihtaneet paikkaa. Energia on nyt eri paikassa. Tulkaa tutuiksi tämän asian kanssa. Oppikaa, että liikehdintää ja muutoksia tapahtuu jatkuvasti. Älkää palatko vanhoihin tapoihin. Kunnioittakaa niitä, sillä ne ovat palvelleet teitä hyvin. Olette nyt kuitenkin Uudessa Energiassa.

Tämänpäiväinen energia tulee eri paikasta kuin ennen. Kuvitelkaa, että sisällänne on herkkä viritin. Vääntäkää nyt nappulasta aivan kuin etsisitte radioasemaa. Säätäkää viritin korkeammalle taajuudelle. Voimme sulautua kanssamme korkeammalla taajuudella, koska olette korkeamman tietoisuuden tilassa. Kun sanotte: “Viime tai edellisellä kerralla tunnelma oli erilainen… mikä nyt on pielessä…”, niin odottakaa hetkinen. Antakaa itsellenne lupa siirtyä korkeammalle taajuudelle voidaksenne sulautua kanssamme.

Tähän liittyy hyvä metafora. Olemme olleet tässä salissa (Coal Creek Canyon) aikaisemminkin. Olemme olleet tässä upeassa keskuksessa, jossa on takka, keittiö ja narisevat puulattiat. Crimson Circlen tapaamiset alkoivat täältä, ja sen jälkeen niitä on pidetty useassa eri paikassa. Nyt olette sitten palanneet tänne. Mutta kuten monet teistä ovat huomanneetkin tänään, tämä vanha ja tuttu paikka näyttää ja tuntuu erilaiselta. Se on teistä erilainen, koska te itse olette muuttuneet.

Tulette huomaamaan tämän metaforan erittäin oikeaksi tämän vuoden aikana. Tulette vierailemaan vanhoissa ja tutuissa paikoissa, jotka tuntuvat teistä erilaisilta. Huomatkaa, mitä tapahtuu vieraillessanne tai palatessanne kutsusta työskentelemään niissä.

Aah, tiedämme Cauldren (Geoffrey Hoppe) olevan kovin huolissaan. Häntä huolestuttaa se, että paluu tähän paikkaan on ehkä askel taaksepäin. Rakkaat ystävät, rakkaat ystävät, tällaista on kehitys. Se on sykli. Huomaatte tänä vuonna palaavanne vanhoihin paikkoihin tai tapaavanne  menneisyyteenne kuuluvia ihmisiä. Se tuntuu teistä erilaiselta kuin ennen… kirjaimellisesti.

Uudessa tietoisuudessanne te todella muututte ja muutatte. Muutatte vanhoja energioita ja jopa sen, miltä menneisyys näyttää ja tuntuu. Joten kun saatte kutsun Vanhaan paikkaan syystä tai toisesta, niin ymmärtäkää, että kyse ei itse asiassa ole mistään Vanhasta vaan monin tavoin Uudesta.

Meistä on upeaa olla tässä paikassa – energiat täällä ovat niin lämpimät. Edes tämä baarituoli ei häiritse meitä. Itse asiassa se tuntuu jopa aika mukavalta. (naurua) Joskus vielä seisomme puhuessamme teille. Saatamme jopa pyytää lupaa kuljeskella tuolirivien välissä. Tiedämme, että kaikki paikalla olevat vapaaehtoistyöntekijät ovat nyt paniikissa! (naurua) “Voi, Tobias, mitä sinä nyt – kuljeskella tuolirivien välissä!”

Joskus lähitulevaisuudessa, kun saamme nämä vapaaehtoiset ensin rauhoittumaan, haluamme  lähestyä ja koskettaa teitä. Haluamme istua tuoleilla yhdessä kanssanne. Logistiikkapuoli kyllä järjestyy. (naurua)

Asiat ovat muuttuneet myös verkkojen säätöjen myötä. Ne on nyt saatettu loppuun. Sen ansiosta voitte hyväksyä, omistaa ja integroida jumalallisuutenne kokonaisuudessaan. Viimeisten viikkojen aikana on tapahtunut muutoksia. Tänä vuonna niitä tapahtuukin paljon.

Kutsukaamme nyt paikalle eras hyvin rakas ystäväni. Istumme usein yhdessä rupattelemassa taivaallisessa “huvilassani.” Puhumme siitä, millaista oli olla ihminen. Aivan, polttelemme myös muutaman sikarin ihmistyyliin. Nostamme jalat pöydälle ja kerromme toisillemme tarinoita. (naurua)

Pyydän teitä aistimaan kunnioitetun vieraamme energian. Tuntekaa se hengittäessänne. Tuntekaa se kaikilla aisteillanne. Tyhjentäkää mielenne, rakkaat ystävät, ja tuntekaa sydämillänne. Älkää edes yrittäkö kuvailla sanoin tätä energiaa. Yksinkertaisesti tuntekaa. Vieraamme väri on violetti, violetti säde. Se on työskennellyt aikaisemminkin teidän kaikkien kanssa. Vieraamme energia on ollut hyvin läsnä elämissänne viimeisten 20-30 vuoden ajan. Viime vuosien aikana ette ole kuitenkaan aistineet sen energiaa niin voimakkaasti. Vieraamme on nyt palannut. Se on läsnä enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Aivan, kunnioitettu vieraamme on St. Germain, minun ja teidän rakas ystävänne. Vietämme tuntikausia puhumalla ihmisistä, sillä olemme kumpikin eläneet ihmismuodossa. St. Germain on alkemian ja muutoksen mestari, joka ei koskaan mukautunut Vanhoihin tapoihin vaan  pikemminkin sanoi aina: “Parempikin tapa täytyy olla olemassa.” St. Germain teki kokeita energioilla ja harjoitti alkemiaa eläessään maapallolla ihmisenä.

St. Germain kävi läpi omanlaisensa ylösnousemusprosessin Maan päällä. Se oppi liukumaan elämästä toiseen ja sulauttamaan ne yhteen. St. Germain oppi murtamaan unohduksen muurin eri elämien välillä.

Rakas ystävämme St. Germain on esittänyt merkittävää roolia elämissänne viime vuosina, pääosin  nukkuessanne. Se on ollut jonkin aikaa poissa Maan ulottuvuuksista ja työskennellyt kanssanne Uuden Maapallon energioiden asentamisen parissa. Se on myös valmistautunut tätä hetkeä varten, valmistellut energioitaan voidakseen lähestyä teitä jälleen.

St. Germainin energiat ovat siis pysytelleet taustalla jonkin aikaa. Se tulee nyt takaisin verkkojen säätöjen valmistuttua aikana, jolloin voitte todella omistaa jumalallisuutenne. Se on onnellinen saadessaan olla täällä seurassanne oman ihmismatkansa muistoksi. St. Germain tulee tänä vuonna vierailemaan tämän ryhmän luona monta kertaa. Se tulee vierailemaan luonanne ilman välikäsiä. Sen energia tulee lähestymään teitä suoraan, ei unissanne, vaan täysin valveilla ollessanne.

Pyydämme teitä siis muistamaan, miltä St. Germainin energia tuntuu. Jotkut teistä saattavat nähdä värejä. Joillakin taas on fyysisiä tuntemuksia. Jotkut vain tietävät. Muistakaa kuitenkin tämä hetki, sillä St. Germain sanoo tulevansa vierailemaan luonanne valveilla ollessanne. Se tulee kannustamaan teitä vaikeina aikoina ja muistuttamaan teille, että kaikki ratkaisut ovat jo ulottuvillanne. 

Meillä on ilo saada St. Germainin energia tänään vieraaksemme.

Puhukaamme hetki siitä, mihin suuntaan näemme ihmiskunnan olevan menossa tänä vuonna. Nämä eivät ole mitään ennustuksia. Puhumme asioista omasta näkökulmastamme katsottuna. Haluamme jakaa näkemämme kanssanne, jotta ymmärtäisitte, mitä maailmassa tapahtuu, ja mikä on teidän suhteenne näihin tapahtumiin. Haluamme auttaa teitä ymmärtämään, että näiden asioiden ei tarvitse vaikuttaa teihin.

Verkkojen säädöt ja niiden mahdollistama ihmisten voimaantuminen luo haasteen Vanhan Energian kaksinaisuudelle. Ehkä ihmiset eivät ymmärrä tietoisesti, että heillä on mahdollisuus voimaantua. Ihmiset ympäri maailmaa kuitenkin aistivat jotakin. Joskus se tuntuu epämukavalta. Se on kuin ovelta itsepintaisesti kuuluvaa koputusta, johon ei haluaisi kiinnittää huomiota.

Tiedätte, mistä puhumme. Suurimmasta osasta teistä tuntui aivan samalta ennen heräämistänne. Se on levottomuuden ja rauhattomuuden tunnetta. Se on tunnetta siitä, että jotakin on tapahtumassa, ei vain tiedä mitä. Se kuuluu osana heräämisprosessiinne. Se on Gabrielin trumpetin ääni, joka herättelee ihmisiä.

Ihmisistä ympäri maailmaa tuntuu nyt samalta, vaikka he eivät olisikaan uskovaisia tai henkisellä polulla. Heistä tuntuu, että asiat ovat muuttumassa. Tämä tunne, tämä levottomuus itse asiassa vahvistaa nyt kaksinaisuuden energioita. Näin tulee jatkumaan parin seuraavan vuoden ajan. Kaksinaisuus tulee lisääntymään.

Teidän ei tarvitse olla mukana kaksinaisuuden kamppailuissa eikä antaa niiden vaikuttaa teihin. Näette kuitenkin vaikutukset  muissa ihmisissä. Olemme puhuneet tästä asiasta aikaisemminkin kertoessamme teille, että olette omassa ylösnousemusprosessissanne, matkallanne Uuteen Energiaan, läpikäyneet vaikeita ja haastavia asioita. Teillä oli sentään työkalunne ja toinen toisenne.

Nyt aivan uusi joukko ihmisiä läpikäy tätä prosessia. Heillä ei ole samanlaista henkistä ymmärrystä ja taustaa kuten teillä. Eikä heillä varmasti ole muita Shaumbroja seuranaan. Ei ainakaan siihen asti, kunnes he luovat yhteyden teihin opettajiin.

Kaksinaisuuden vahvistuessa tänä vuonna huomaatte sodan uhan kasvavan. Kun yhdellä alueella tilanne rauhoittuu, niin toisella se pomppaa pintaan. Alueilla, joissa ennen on ollut rauhallista, saattaa syntyä konflikteja. Ymmärrättehän, että se muistuttaa omaa ylösnousemusprosessianne. Vanhoja Energioita täytyy raivata tieltä, joten ne nousevat pintaan hyväksyttäviksi ja muunnettaviksi.

Siksi sanomme teille, rakkaat Shaumbrat, että ei ole sopivaa rukoilla rauhan puolesta. Olkaa sen sijaan OMASSA rauhassanne ja säteilkää sitä maailmalle. Mutta tiedättehän, että eräiden konfliktien, Vanhojen Energioiden, on kohdattava toisensa.

Irakin sodasta puhutaan, ja se aiheuttaa epäjärjestystä kaikkialla maailmassa. Ilmassa on voimakasta sapelien helistelyä. On voimia… jotka haluavat sotaa. Toiset taas taistelevat rauhan puolesta.

Näemme neuvotteluja käytävän viime tipassa tilanteen rauhoittamiseksi, mutta rakkaat ystävät, konfliktin energiat pomppaavat sen jälkeen uudelleen pintaan. Jos ne eivät pomppaa esiin Lähi-idässä, niin sitten jossakin muualla. Näette konfliktien roimahtavan tuleen, sitten laantuvan, ja taas syttyvän ja laantuvan. Jotkut konflikteista saattavat johtaa sotaan.

Se ei kuitenkaan ole väistämätöntä. Nämä konfliktit voidaan ratkaista avoimuudella ja totuudenmukaisuudella. Tiedätte, mitä tarkoitamme. Olette kokeneet näitä samoja konflikteja omassa sisimmässänne. Olette tavallaan maailman tapahtumien mikrokosmos. Nämä konfliktit ovat nousseet pintaan omissa elämissänne. Joskus yrititte rauhoitella niitä, ja joskus taas jätitte ne huomiotta. Näimme teidän pakenevan ongelmianne! (naurua) Ette halunneet kohdata sisimmässänne myllääviä tunteita. Ennemmin tai myöhemmin teidän täytyi kuitenkin ottaa härkää sarvista, selvittää asiat omassa sisimmässänne.

Tästä on tulossa hyvin mielenkiintoinen vuosi. Maailmantalouden suhteen asiat tulevat pysymään samanlaisina kuin viime vuonnakin. Lisää ylä- ja alamäkiä on odotettavissa… ei kaikkein otollisinta aikaa osakemarkkinoilla. Sanomme ihmisille, jotka pyytävät meiltä vinkkejä osakekauppojen suhteen – että aika ei ole kaikkein otollisin. (naurua) Monet teistä pyytävät meiltä vinkkejä… aivan liian monet! (naurua) Jos minä, Tobias, tai St. Germain palaisimme nyt takaisin Maan päälle, niin pysyisimme kaukana pörssistä.

Liike-elämässä ilmiö, josta olette nähneet esimerkkejä viime aikoina – tarkoitamme jättiyritysten luhistumista – tulee myös jatkumaan. Se tulee jatkumaan ympäri maailmaa, ei pelkästään Yhdysvalloissa. Voisi sanoa, että nämä yhtiöt ovat kasvaneet niin suuriksi, että ne eivät pysty  käsittelemään omia energioitaan enää. Ne tavallaan hajoavat omasta halustaan voidakseen pilkkoutua pienempiin osiin.

Ymmärrättehän, että kaikelle on olemassa sopiva energiaosamäärä, oli kyse sitten valtiosta, yrityksestä tai mistä muusta tahansa. Jos se kasvaa liian suureksi, täytyy sen pilkkoutua takaisin pienempiin osiin. Joskus pienet osat ovat tehokkaampia kuin suuri kokonaisuus.

Puhuimme edellisissä tapaamisissamme kirkoista. Ne jatkavat omaa hajoamistaan. Tänä vuonna riitaisuus kirkoissa tulee lisääntymään. Sen tuloksena valtakirkoissa tulee tapahtumaan suuria muutoksia johtotasoilla. Siihen vaikuttavat myös tiettyjen johtajien – kuinka sen sanoisi – voimattomuus kohdata suuria tietoisuuden muutoksia.

Kirkoissanne tulee tapahtumaan suuria muutoksia. Älkää hätääntykö niiden vuoksi. Ymmärtäkää, että kaikki on tarkoituksenmukaista. Puhuimme tästä jo jokin aika sitten sanoessamme, että muurit sortuvat rymisten. Emmekä puhuneet tuolloin pelkästään kirkoista. Muurit tulevat rymisten alas. Se on osa muuntautumisprosessia.

St. Germain tietää hyvin paljon muuntautumisenergioista. Se tietää, että joskus asiat patoutuvat niin pahasti, että muurien on tultava rymisten alas. Vain siten asiat voidaan rakentaa uudella ja erilaisella tavalla.

Rakkaat ystävät, maailmassa tapahtuu tänä vuonna hyvin monia asioita. Merkittäviä tieteellisiä ja teknologisia keksintöjä julkistetaan enemmän kuin viime vuosina. On mielenkiintoista todeta, että kun tietyillä alueilla – liike-elämässä, kirkoissa ja politiikassa – läpikäydään suuria muutoksia, jopa romahduksia… niin toisaalta tiede ja teknologia ottavat jättihyppyjä eteenpäin.

Tulette kuulemaan läpimurroista ihmisiä vuosia vaivanneiden lääketieteellisten ongelmien tutkimuksissa. Lääkärit ja tiedemiehet julkistavat uusia löytöjä. Tarvittavien testien ja varmennusten tekemiseen saattaa kulua aikaa, mutta löydöt ovat jo käden ulottuvilla. Kun luette niistä sanomalehdissä, kysytte: “Miten tähän on päädytty? Mistä johtuu, että tätä yksinkertaista vastausta ei löydetty aikaisemmin?” Se johtuu teidän ja muiden henkisellä polulla olevien ihmisten tekemästä työstä.

Olemme kertoneet teille aikaisemminkin – että kyse ei ole enää teistä. Käytte läpi sisimmässänne kaikenlaisia prosesseja. Muutatte tietoisuuttanne ja nostatte planeetan tietoisuutta.

Mitä tapahtuu tietoisuuden kohotessa? Se laajenee ulospäin! Te näytätte uuden tietoisuuden tason koko maailmalle. Kun tiedemiehet, insinöörit ja johtajat sitten tekevät työtään, mahdollistaa teidän tietoisuutenne muuttuminen uuden ymmärryksen ja löytöjen tekemisen.

Yksi suurista keksijöistänne, Thomas Edison, ympäröi itsensä osittain tietämättäänkin hyvin korkean värähtelyn ja energian omaavilla ihmisillä. Kun hän teki keksintöjään ja kokeitaan, veti hän kirjaimellisesti puoleensa näiden ihmisten korkeampaa tietoisuutta, ja sai siten uutta ymmärrystä ja oivalluksia, jotka muuten olisivat olleet hänen ulottumattomissaan.

Kun kuulette tänä vuonna tieteen ja teknologian uusista saavutuksista, niin kiittäkää itseänne tekemästänne työstä. Te muutatte värähtelyä ja annatte siten mahdollisuuden muille tehdä työnsä uudella ja erilaisella tavalla. Näettekö, millainen vaikutus teillä on maailmaan?

Tieteestä puheenollen, rakkaat ystävät, puhukaamme hetki ihmisten kloonauksesta. Haluamme teidän kiinnittävän huomiota siihen, mitä juuri nyt on tapahtumassa. Haluamme teidän myös pitävän mielenne avoinna, sillä kyse ei välttämättä ole siitä, mitä te tai muut asiasta luulette. Eikö olekin mielenkiintoista, että henkisten etsijöiden ryhmä (ufolahko Raelian) (Suom. huom. lahkon omistama Clonaid-yhtiö ilmoitti joulukuun lopussa 2002 pystyneensä ensimmäisenä maailmassa kloonaamaan ihmisen) pystyi sulauttamaan teknologian ja tieteen henkisen taiteen kanssa?

Aivan, tiedämme, että heidän suhdetoimintansa olisi voitu hoitaa paremmin! Mutta senkin takana piilee suunnitelma, joka selviää seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. Vaadittiin joku äärirajoilla kulkeva, tai ns. normaalien ihmisten mielestä hiuskarvan varassa roikkuva, kehittämään tämä teknologia.

Raelian-lahkolla todellakin on yhteys ulkoavaruuteen ja avaruusolioihin. He eivät vain ole vielä oivaltaneet, että avaruusoliot ovat heidän oman menneisyytensä aspekteja. Aivan, he työskentelevät starseed-energioiden ja muidenkin hyvin mielenkiintoisten energioiden kanssa.

Rakkaat ystävät, tarvitaan hyvin avoimia ihmisiä murtamaan muureja. Ehkäpä Raelian-lahkon jäsenet ovat hiukan epätasapainoisia, mutta se on tarkoituksenmukaista seuraavalle tasolle siirtymisen kannalta. Henkisyyden ja tieteen piti yhdistyä, jotta harppaus voitaisiin tehdä. Voimme kertoa teille jo nyt, että heitä tullaan vähättelemään ja pilkkaamaan tiedeyhteisöissä ja tiedotusvälineissä.

He ovat vasta aloittaneet tämän teknologian kehittämisen. He ymmärtävät vain perusasioita, jotka ovat yksinkertaisempia kuin DNA:nne. He onnistuivat yrityksessään antamalla mielensä laajentua, ja sitten käytäntöön soveltamalla. He ympäröivät itsensä korkealla värähtelyllä ja  ankkuroituivat teidänkin värähtelyynne.

Tiedeyhteisöt tulevat pilkkaamaan heitä. Niiden on pakko, koska ne eivät itse onnistuneet kloonauksessa. (naurua) Kulissien takana jotkut tiedemiehet kuitenkin ymmärtävät Raelian-lahkon tekemään työn takana piilevän arvon, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan jäänyt muilta huomaamatta.

Puhutaan hetki kloonaukseen liittyvästä filosofiasta. Tiedämme, että asia herättää polemiikkia. Näin tulee olemaan jatkossakin, sanasotaa tullaan käymään tämän asian ympärillä. Kloonausta vastaan tulevat puhumaan, rakkaat ystävät, sovinnaiset uskonnolliset johtajat. (naurua) He eivät usko, että tekin olette Jumala. He seisovat saarnatuoleissaan, eivätkä usko teidän olevan myös Jumala. He eivät usko tieteen ja hengen sulautumiseen eivätkä siihen tosiasiaan, että te luotte mahtavia asioita.

Maan päällä kloonauksen puitteissa tapahtuvien asioiden parissa työskennellään intensiivisesti myös Uudella Maapallolla. Ymmärrättehän, että periaate on yksinkertainen. Te ette ole pelkästään kehoja. Olette Henki. Kun valitsette jättävänne vanhat fyysiset kehonne, voitte kloonata itsenne. Voitte siirtyä elämästä toiseen ja jättää traumaattisen syntymäprosessin väliin. Jos haluatte jäädä Maan päälle, teidän ei tarvitse läpikäydä pitkää ja varsin kivuliasta sykliä päästäksenne takaisin tänne. Voitte vain hypätä uusiin kehoihin.

Rakkaat ystävät, jotkut ihmiset ymmärtävät tämän asian väärin. Ette te kloonaa Henkeä, vaan yksinkertaisesti biologian. Jotkut eivät vain ymmärrä, että elämä on ikuista. Voitte muuttaa fyysisiä  kehojanne hyvin helposti. Siihen päästään vielä. Siihen päästään tulevaisuudessa. Opittavaa on  kuitenkin vielä paljon. Nämä ensimmäiset kloonit eivät ole täydellisiä. Mutta täydellisyyskin saavutetaan vielä.

Puhuimme Uudesta Maapallosta ja siitä, että voitte ottaa biologian ja sitten taas jättää sen. Se tulee olemaan mahdollista myös täällä Maan päällä. Yhteentörmäyksiä tulee tapahtumaan voimien kanssa, jotka eivät halua sitä. Ne ovat peloissaan, koska tällainen asia merkitsisi vanhojen kirjojen korjaamista, muuttamista tai niistä kokonaan luopumista. Ne eivät halua sitä, ja niitä pelottaa todella paljon.

Siksi olemme viettäneet niin paljon aikaa teidän Shaumbrojen kanssa ja kertoneet teille, että te olette uusia opettajia. Teidän on aika astua esiin ja tulla kuulluiksi.

Tänä vuonna ja tulevina vuosinakin tulette näkemään kaksinaisuuden voimistuvan joka puolella. Mutta TE, rakkaat ystävät, katselette asiaa uudesta näkökulmasta, uusin silmin. Kaaoksen ei tarvitse vaikuttaa teihin kuten aikaisemmin. Voitte olla ymmärtäväisiä ja myötätuntoisia sekä oivaltaa, että monet ihmiset pelaavat edelleenkin kaksinaisuuden pelejä, koska nauttivat siitä. Kyse ei ole enää teistä.

Asiat tulevat tuntumaan teistä vaikeilta tänä vuonna, jos edelleenkin etsitte vastauksia ulkopuoleltanne, yritätte löytää jonkun tai jotakin, joka voi antaa teille vastaukset. Olette siirtyneet uudelle aikakaudelle. Tekosyyt ovat loppuneet, sillä verkot on jo säädetty. Olette läpikäyneet intensiivisen prosessin. Tekosyyt ovat nyt loppuneet eikä aikaa enää ole. Jumalallisuutenne on tässä ja nyt. Se on teissä ja ympärillänne. SE ON TE JA TE OLETTE SE.

Huomaamme teidän ahdistuvan muiden sanoessa teille: “Ei vielä, odota. Odota sitä tai tätä. Odota vuoteen 2012. Meillä on vielä kymmenen vuotta aikaa.” (naurua) Jotkut sanovat, että teidän on odotettava tämän vuoden maaliskuun kolmanteen päivään asti… jotkut taas väittävät, että on odotettava uutta planeettojen ryhmittymistä. Aina on jotakin, mitä odottaa! Cauldre kutsuu sitä “henkiseksi porkkanaksi.”

Rakkaat ystävät, tällainen odottelu on sopivaa niille, jotka haluavat kulkea ikuisen odottelun polkua. Silloin se on tarkoituksenmukaista. Monet kulkevatkin sitä, sillä tavallaan heidän ei silloin tarvitse koskaan ottaa vastuuta. He etsivät koko ajan syitä odottamiseen. He haluavat aina uuden päivämäärän voidakseen lykätä väistämätöntä. Väistämätöntä on se, että… olette Jumalallisia. Olette myös Jumala.

Rakkaat Shaumbrat, te olette erilaisia kuin muut. Siksi te täällä olettekin. Siksi St. Germain tulee takaisin maapallolle voimakkaampana kuin koskaan aikaisemmin. Se onkin ollut jonkin aikaa poissa. St. Germain on nyt palannut työskennelläkseen niiden kanssa, jotka ovat valmiit elämään ja ilmaisemaan omaa jumalallisuuttaan. Ei enää tekosyitä eikä verkkojen säätöjä. Ei myöskään planeettojen ryhmittymisiä eikä ufojen odottelua. (naurua) Ei mitään odotettavaa. Ei yhtikäs mitään.

Olette jumalallisia NYT, tässä hetkessä. Olette itse suoneet sen itsellenne, ja me hyväksymme sen. Teillä ei ole oppaita tästä hetkestä lähtien. Kukaan ei enää tee asioita puolestanne. Aivan, täällä meidän puolellamme on edelleenkin monia entiteettejä kuten St. Germain, Yeshua, Metatron jne. Olemme täällä vain rohkaisemassa teitä. Olemme täällä pitämässä teille seuraa silloin tällöin, rohkaisemassa teitä ja puhumassa kanssanne, jakamassa näkökantamme. Teidän on kuitenkin itse tehtävä työ, luotava itse uusi elämänne ja Uusi Maapallo.

On aika toimia omina oppainanne, olla oman itsenne oppaita… opastaa itse itseänne. Katsoessamme teitä näemme enkelit ja Jumalat, jotka ovat todella valmiit, joilla on kaikki työkalut siirtyäkseen eteenpäin. Näemme enkelit ja Jumalat, joiden ei tarvitse antaa omaa voimaansa kenellekään tai millekään muulle. Näemme enkelit ja Jumalat, jotka ovat läpikäyneet monia haasteita ja vaikeuksia päästäkseen tähän pisteeseen.

Mietitte, mitä seuraavaksi tapahtuu. Mitä väliä sillä on? Mitä tahansa tapahtuukin, on se tarkoituksenmukaista. Ymmärtäkää, että oli se mitä tahansa, on teillä kaikki tarvittavat työkalut hallussanne. Älkää kutsuko meitä pelon hetkellä. Kutsukaa itseänne. Voi, olemme kyllä paikalla, mutta emme voi tehdä asioita puolestanne.

Rakkaat ystävät, haluamme nyt huomauttaa asiasta, joka liittyy keskusteluumme tieteestä ja teknologiasta. Parhaat vastaukset ovat kaikista yksinkertaisimmat. Joskus ihmettelette, miksi ette ole huomanneet jotakin asiaa aikaisemmin. Se johtuu siitä, että asia oli niin yksinkertainen, että ette kiinnittäneet siihen mitään huomiota.

Jumalallisuutenne, Jumala-minänne, on yksinkertainen asia. Yritätte silti tehdä siitä kovin monimutkaisen. Se on yksinkertainen asia, joka on paikalla tässä ja nyt. Kokeilette joskus omia voimianne. Sanotte: “Jos olen myös Jumala, niin miksi en voi luoda itselleni suurta omaisuutta? Miksi en pysty parantamaan itseäni? Miksi en osaa lukea muiden ihmisten ajatuksia?”

Rakkaat ystävät, sijoitatte energianne väärään paikkaan eli lopputulokseen. Ette keskitä energioitanne nykyhetkeen. Kun keskitytte varallisuuteen, on teillä varmasti taloudellisia vaikeuksia. Kun koko ajan tunnette huolta ihmissuhteiden tai terveytenne puolesta, niin teillä on aina niihin liittyviä ongelmia. Kyse on nykyhetkessä, Nyt-hetkessä elämisestä.

Jumala-minänne, jumalallisuutenne, tulee luoksenne kaikkein yksinkertaisimmin tavoin. Se pitää huolta kaikesta, aivan kaikesta. Te ITSE siis pidätte huolta kaikesta. Tulette yllättymään huomatessanne, miten helppoa on antaa jumalallisuutenne astua esiin ja ojentaa teille jumalalliset vastaukset. Ei enää huolia ja kompurointia näissä asioissa.

Te olette jumalallisuutenne. Se on tavallaan ollut erossa teistä pitkään. Tämä Jumala-minä on ollut… tavallaan se on ollut poissa luotanne. Ette ole saaneet siihen yhteyttä. Mutta täällä se nyt on, lähestyy teitä rakkaudella ja myötätunnolla, kaikkein syvintä myötätuntoa tuntien.

Rakkaat ystävät, kun elämiinne ilmestyy haasteita, niin ymmärtäkää, että ratkaisut ovat jo teillä. Jumalallinen minänne on ratkaissut jo ongelmat. Kun elämänne on vaikeaa, älkää hätääntykö. Ymmärtäkää, että teillä on jo ratkaisu sisimmässänne. OLETTE OMAN ITSENNE OPPAITA.

Tämä jumalallisuus haluaa pitää teistä huolta, olla kanssanne ja huolehtia kaikesta. Se edellyttää kuitenkin sitä, että unohdatte vanhat ongelmien ratkaisumallit. Päästäkää niistä irti, tai kuten me aina sanomme, vapauttakaa ja sallikaa. Jumalallinen ratkaisu astuu silloin esiin.

Monilla teistä on ollut viime kuukausien ja vuosien aikana intensiivisiä ja kauniita unia. Jotkut teistä saattavat muistaa osia näistä unista, ehkäpä vain niiden tunnelman. Unissa tapasitte kaikkein lempeimmän, kauneimman, myötätuntoisimman ja ymmärtäväisimmän olennon.

Unissa kuljitte tietä pitkin… tai istuitte kotona… tai juhlissa. Tapasitte olennon, joka säteili sellaista valoa, että melkein putositte polvillenne. Olento säteili ylitsevuotavaa myötätuntoa ja rakkautta. Unissanne tiesitte tuntevanne tämän olennon, mutta ette saaneet päähänne mistä. Tiesitte, että teidät on luotu toisillenne, jakamaan elämä keskenänne. Ette kuitenkaan tietäneet, milloin se tapahtuisi.

Sitten tunsitte suurta surua, koska ette osanneet kuvitellakaan elämäänne ilman tätä olentoa. Se oli kauan kaivattu elämänne rakkaus, sielunkumppaninne, kaksoisliekkinne. Se oli toinen puoliskonne, tai siltä teistä ainakin tuntui. Unissanne tunsitte väkevää rakkautta ja yhteenkuuluvaisuutta, ettekä halunneet koskaan erota tästä olennosta.

Kun pelkäsitte menettävänne tuon olennon, aloitte huutaa ja itkeä. Teistä tuntui siltä kuin palaisitte pimeyteen… yksinäisyyteen… kadottaisitte elämänne rakkauden. Tiedämme, että olette kokeneet tämän. Olemme nimittäin tarkkailleet teitä nukkuessanne. Olemme vuodattaneet muutaman kyyneleen tietäessämme, miten vaikeaa teidän oli kohdata Todellinen Minänne, Jumalallinen Minänne, koskettaa ja tuntea sen energia, ja sitten menettää se.

Rakkaat ystävät, näitte tällaisia unia valmistaaksenne itsenne, kehonne, mielenne ja tunteenne. Valmistelitte tietä jumalallisuudellenne. Se on täällä nyt, sisimmässänne. Se edustaa kaikkein suurinta rakkautta ja myötätuntoa. Se on tavallaan sielunkumppaninne, koska se on se osa teitä, joka ei aikaisemmin voinut tulla esiin. Se on te ja te olette se. Emme edes halua käyttää termiä, joka erottaisi sen teistä. Se on te ja te olette se. Tuntekaa tämä asia. Tuntekaa se nyt olemuksissanne.

Kiitos Gaia, juuri oikealla hetkellä! (Tämä kommentti tuli Tobiakselta voimakkaan tuulenpuuskan ravistellessa rakennusta juuri kun Shaumbroja pyydettiin tuntemaan Jumalallinen Minänsä.)

Tämä Jumalallinen Minänne on yhtä kuin te. Niin se on aina ollut. Se astuu nyt esiin ollakseen osa elämiänne. Se haluaa jakaa kanssanne asioita tavalla, joka ei aikaisemmin ollut mahdollista. Tulette huomaamaan toimiessanne oman itsenne oppaina, luopuessanne vastauksien etsimisestä ulkopuoleltanne ja kalenterien vahtaamisesta… että Jumalallinen Minänne todella pitää huolta kaikista tarpeistanne.

Te, Jumala, todella pidätte huolta kaikista tarpeistanne. Varallisuutta virtaa elämiinne. Saatte terveytenne takaisin. Luotte uusia, tarkoituksenmukaisia ihmissuhteita, kun lopetatte niihin keskittymisen ja elätte jumalallisina Nyt-hetkessä.

Rakkaat ystävät, elämiseen liittyvät omat haasteensa, mutta kuten olemme sanoneetkin, “kyse ei ole teistä.” Tulette näkemään konflikteja joka puolella. Teitä kutsutaan uusiin paikkoihin, tekemään erilaista työtä. Muistakaa, että kyse ei ole teistä.

Muistakaa, että mihin tahansa tilanteeseen jouduttekin, olette te, Jumala, luoneet jo ratkaisun. Siirtykää pelokkaiden ja panikoivien ihmisaivojen yläpuolelle. Istukaa rauhassa keskellä vaikeaa tilannetta ja seuratkaa, miten Jumalallinen Ratkaisu ilmenee elämissänne, miten se puhkeaa kukkaan.

Pysähtykää hetkeksi ja muistuttakaa itsellenne, keitä olette. Lopettakaa tuskailu. Älkää kutsuko meitä ratkaisemaan ongelmia puolestanne. Hengittäkää syvään. Olkaa nykyhetkessä ja seuratkaa, miten ratkaisu alkaa ilmentyä. Muistakaa, että kyse ei välttämättä ole sellaisesta ratkaisusta kuin luulitte. Pitäkää mielenne avoinna. Vastauksenne saapuvat eri paikasta, vähän niin kuin tämänpäiväinen energiakin. Palasimme tähän vanhaan tapaamispaikkaamme, mutta energia täällä on muuttunut. Monet teistä tulevat kokemaan saman omissa elämissään. Vastaukset ja ratkaisut tulevat esiin eri tavalla kuin ennen.

Teillä on taipumusta vaikeuksia kohdatessanne joutua paniikkiin ja yrittää kehittää kaikenlaisia ehdotuksia, juonia ja suunnitelmia. Yksi suosikeistamme ovat ihmiset, jotka luulevat, että heidän on ajateltava juuri tietyllä tavalla – “vain hyvät ajatukset ovat sallittuja.” Rakkaat ystävät, tällainen keino ei tepsi enää. Sukeltakaa siihen, mitä tahansa sisimmässänne tai ympäristössänne tapahtuukin. Antakaa jumalallisuutenne olla kanssanne myötätuntoisesti ja rakkaudella.

Ai niin, rakkaat ystävät, tulette myös huomaamaan… tulette huomaamaan, että ratkaisut puhkeavat kukkaan kaikkein kauneimmilla tavoilla. Ne saavat vanhan tapanne ajatella näyttämään kovin karskilta, julmalta ja kylmältä! Uudet ratkaisut… ovat kauniita. Ne ovat enemmän kuin olisitte koskaan luulleetkaan. Ne kuuluvat Uuteen Energiaan.

(Hyvin empaattisesti) Ei enää tekosyitä, Shaumbrat! Ei päivämääriä, joiden saapumista täytyy odottaa. Ei enää avaruusolioiden tai teitä mahtavampien olentojen odottelua. Nyt on aika! Verkkojen säädöt olivat viimeinen asia, jota jouduitte odottamaan. Ei enää odottelua ja tekosyitä!

OLETTE OMAN ITSENNE OPPAITA. Yksilölliset vastaukset löytyvät teidän kaikkien sisimmästänne. Teidän sisimmästänne, omasta sisimmästänne. Eläkää nykyhetkessä. Hengittäkää. Ymmärtäkää, että olette myös Jumala. Seuratkaa ratkaisujen puhkeamista kukkaan.

Jakakaa sitten kaikki oppimanne muiden Shaumbrojen kanssa. Jakakaa kaikki Jumalallisesta Ratkaisusta oppimanne. Jakakaa voimaantumisenne. Jakakaa se, miten opitte joka päivä lisää ja lisää.

Tämänpäiväinen viestimme on yksinkertainen – olette tästä lähtien oman itsenne Jumalallisia Oppaita. Pystytte siihen. Ei enää tekosyitä – paitsi jos niin haluatte. (naurua)

Nyt on teidän vuoronne puhua. On Shoudin aika. On teidän vuoronne kerätä energianne yhteen.

Pidämme pienen tauon Cauldren muuttaessa energioitaan. Sitten kuulettekin omat äänenne.

(Lyhyt tauko Cauldren vaihtaessa Shoudiin nro 6.)

Shoud: Me olemme Shaumbroja. Olemme perhettä. Olemme yksi ja monta ääntä.

Kokoonnumme perheenä tässä ihastuttavassa paikassa muiden upeiden enkeleiden kanssa, silmät ymmyrkäisinä pohtien, missä jumalallisuutemme piileskelee. Shaumbroina olemme valmiit päästämään sen elämiimme. Olemme myös valmiit päästämään irti vanhoista ongelmanratkaisumalleista. Olemme valmiit päästämään jumalallisuutemme valloilleen. Olemme valmiit oppimaan uuden tavan toimia. Se tosin aiheuttaa hiukan levottomuutta ja epämukavuutta sisimmässämme!

Pystymme aistimaan totuuden Tobiaksen ja St. Germainin puheissa. Meidän on korkea aika omistaa jumalallisuutemme ja tehdä työmme. Se hetki on nyt. Olemme odottaneet tarpeeksi kauan. Joskus jopa luulimme, että tämä hetki ei koskaan koittaisi. Joskus toivoimme, ettei niin kävisikään. Tajuamme hetken olevan käsillä nyt. Olemme valmiit tekemään työmme.

Shaumbroina oivallamme, että meidän on tarkasteltava ja otettava kantaa erääseen asiaan. Tarkoitamme draamaa, dramaattisuutta. (naurua) Olemme kaikki harjoittaneet sitä viime aikoina. Emme tavallaan tunne muutakaan tapaa. Olemme niin piintyneet tapoihimme, että luulemme draaman kuuluvan kaikkeen mahdolliseen. Shaumbroina tiedämme, että draamasta voi nauttia, mutta se voi myös viedä meiltä energiaa, arvokasta energiaa, jota itsekin tarvitsemme.

Oivallamme, että emme enää tarvitse draamoja. Perheemme yrittävät edelleenkin vetää meitä niihin.  Töissä joudumme aina mukaan jonkun toisen draamaan. Maailman tapahtumat vetävät meitä mukaansa. Omassa sisimmässämme olevat asiat, omanarvontunteeseemme liittyvät asiat, vetävät meitä draamaan. Sotkeudumme myös omaan terveyteemme liittyviin draamoihin. “Miksi tämä negatiivinen, synkkä energia valloittaa kehoni? Minun on tuhottava se. Minun on pyyhkäistävä se pois valolla ja kaikella muulla hyvällä.”

Voisi sanoa, että emme ole ymmärtäneet, miten elää ilman draamoja. Ilman niitä näyttää muodostuvan tyhjiö.

Tiedostamme nyt, että meidän ei tarvitse osallistua muiden ihmisten draamoihin. Siitä huolimatta voimme elää täysillä. Draamojen jättäminen ei tarkoita sitä, että meidät neutralisoitaisiin, että emme voisi elää täysillä ja nauttia. Meidän ei vain yksinkertaisesti tarvitse sotkeutua draamoihin.

Draama on sitä, mistä Tobias puhui matalan muurin takana seisomisesta kertovalla oppitunnilla. Matalan muurin takana seisominen tarkoittaa omaa rauhaamme, tilaa, jossa tunnemme täydellistä myötätuntoa muita ihmisiä ja heidän polkujaan kohtaan… elivät he sitten vaikeaa tai upeaa elämää… olkoot he sitten matkalla itsetuhoon… tai kärsivät kovista tuskista… tai nauttivat täysillä elämästä… tunnemme kaikkia kohtaan myötätuntoa.

Kun tunnemme täydellistä myötätuntoa kaikkia ihmisiä kohtaan, ei meidän tarvitse sekaantua draamoihin. Ymmärrämme muiden pelaavan pelejään, ja rakastamme heitä siksi. Meiltä riittää heille myötätuntoa.

Draama on ollut elämäntapa omille perheillemme ja meille. Voi, perheenjäsenemmehän tietävät parhaiten, mitä nappuloita painella saadakseen meidät leikkiin mukaan! Sitten me kaikki pelaammekin upeaa peliä yhdessä. Perheenjäsenistämme tuntuu pahalta, jos emme liity yhteiseen draamaan. He luulevat, että meissä on jotakin vialla. He ajattelevat meidän olevan omituisia, jos emme halua pelata perhedraamapeliä. (naurua) Olemme tavallaan istuneet yksin nurkassa ja hokeneet itsellemme: “En halua leikkiä draamaa! En halua leikkiä draamaa! En halua leikkiä draamaa!” (naurua)

Vaikka olisimme keskellä muiden draamaa, voimme säilyttää rauhallisuutemme ja myötätuntomme. Tiedämme, mikä on paras tapa toimia tuolla hetkellä. Meidän ei tarvitse miettiä etukäteen käsikirjoitusta tällaisille tilanteille, miettiä mitä tulemme ajattelemaan tai sanomaan. Pystymme hymyilemään muille ja nauttimaan tilanteesta, koska tunnemme heitä kohtaan niin suurta myötätuntoa.

Myötätunnon tilassa oleminen merkitsee myös levollisuutta, tietoa siitä, että meidän ei tarvitse muuttaa mitään, että kaikki on tarkoituksenmukaista. Tiedämme tilanteessa mukana olevien ihmisten oppivan draaman kautta omista identiteeteistään ja tekemisistään. Myötätunnon tunteminen merkitsee meille levollisuutta. Se tarkoittaa, että meidän ei tarvitse kuluttaa valtavia määriä energiaa pelatessamme draamapelejä tai yrittäessämme estää muita pelaamasta niitä.

Myötätunnon tunteminen merkitsee levollisuutta. Levollisuus puolestaan tarkoittaa sitä, että säilytämme oman energiamme koskemattomuuden. Silloin meillä on energiaa palvella myös muita.

Tiedämme, että osa ihmisistä ei tule koskaan olemaan valmiita. Jotkut taas näkevät meidän pysyvän draamatilanteissa rakastavina ja myötätuntoisina, pelejään pelaavia ihmisiä ihaillen ja kokemuksesta nauttien. Nämä ihmiset ottavat meihin myöhemmin yhteyttä halutessaan rauhoittaa omat elämänsä.

Jättäessämme Vanhan ja siirtyessämme Uuteen Energiaan kutsumme draamaa sen oikealla nimellä. Oivallamme, että meidän ei tarvitse enää pelata samaa peliä. Tiedostamme, että vaikka elämä ilman draamaa vaikuttaa hiukan tylsältä, (naurua) niin Uudessa Energiassa löydämme uutta täyttymystä ja ymmärrystä, uutta iloa, joka saa draaman vaikuttamaan lapselliselta peliltä.

Joten sanomme itsellemme tänään: “Nähkää draama sellaisena kuin se on.” Ymmärrämme, että meidän ei tarvitse pelata sitä ellemme itse sitten halua. Meillä on myötätuntoa kaikille muille ihmisille. Myötätuntoa tuntemalla voimme rakastaa heitä. Voimme antaa heidän rauhassa pelata omia pelejään. Niiden ei tarvitse vaikuttaa meihin. On aika vaihtaa draama täyttymykseen, iloon ja todelliseen myötätuntoon muiden ihmisten tekemisiä kohtaan.

Ja niin se on.

(Lyhyt tauko Cauldren vaihtaessa takaisin Tobiakseen.)

Tobias: Minä, Tobias, palaan hetkeksi. Onpas mukava seisoa. (naurua Tobiaksen noustessa ylös baarituolilta) Pian saatan päästä kävelemäänkin. (lisää naurua)

Rakkaat ystävät, löydätte vastaukset eri paikasta sisimmästänne. Löydätte vastaukset eri paikasta, kaikki vastaukset omasta sisimmästänne. Olemme aivan innoissamme, varsinkin St. Germain, joka ymmärtää alkemiaa, muutosta ja muuntautumista. Juuri niitä te olette läpikäyneet. St. Germain on aivan innoissaan. Minä, Tobias, olen myös innoissani tietäessäni, että jos olette Nyt-hetkessä täydellisesti integroituneina, niin ratkaisu ilmestyy eteenne. Se ei tule meiltä eikä keneltäkään muultakaan ulkopuoliselta olennolta. Annatte sen itse itsellenne.

Kun tiedostatte tämän, niin ymmärrätte mistä olemme puhuneet viime vuosien ajan. Ymmärrätte sanamme “te olette myös Jumala.” Ymmärrätte asioiden yksinkertaisuuden, ja miten mutkikkaisiksi olette yrittäneet ne tehdä. Rakkaat ystävät, teidän piti tulla tietoisuuden tähän pisteeseen huomataksenne sen, aivan kuten uusien teknologioiden ja keksintöjen parissa työskentelevien tiedemiestenkin. He eivät voineet tehdä läpimurtojaan ennen kuin tietoisuus olisi nostettu uudelle tasolle.

Palaamme hetken kuluttua vastaamaan kysymyksiinne, keskustelemaan kanssanne ja nauttimaan lisää yhteisestä ajastamme. Syökää ja nauttikaa sitä odotellessanne, mutta pysykää erossa draamoista! (naurua)

Rakkaat ystävät, ette ole koskaan yksin. Ette ole koskaan olleetkaan yksin, sillä oma Jumala-minänne on aina ollut lähellänne.

Ja niin se on!


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Tobias sanoo, että taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä.  Tobiaksen mukaan ne lukevat energiamme ja kääntävät sitten oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme sekä tarkastella asioita ulkopuolisen silmin että kokea ne sisimmässämme.  "Shoud" on kanavoinnin se osa, jonka aikana Tobias astuu sivuun ja ihmisten energiaa kanavoidaan suoraan  Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com