МАТЕРИАЛИТЕ НА ТОБИАС


СЕРИЯТА ЗА БОЖЕСТВЕНИЯ ЧОВЕК

ШОУД 4: „ТРОМПЕТА НА ГАБРИЕЛ“

Представено през Аления Кръг

на 3 ноември 2002 год.

http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/236


Тобиас: И така е скъп приятели, скъпа Шамбра, събрахме се заедно днес в тази енергия, която толкова се промени. Докато музиката свиреше, толкова много от вас можеха да чуят вибрациите и да усетят честотата на Тромпета на Габриел. Габриел свиреше на тромпет толкова много години, призовавайки ви на служба, призоваващ ви към промяна, зовейки ви на Новата Земя и призовавайки ви към вашето състояние на възнесение.


Докато музиката свиреше, ние усетихме как нещо в сърцата ви пее. Вие си спомнихте първия път в който Габриел засвири с тромпета си през 1987 год. Тогава вие си казахте: „ Да! Да Дух, аз съм тук. Да Дух, аз съм готов да продължа. ”


О, какво пътешествие преживяхте от тогава насам! От нашата перспектива, това беше само преди миг. Минаха 15 години. Какво пътешествие преживяхте, за да стигнете до тази точка!


Ставаме много емоционални, когато се събираме като днес...когато бариерите и стените падат...когато знаете, че сте обгърнати от любовта на Духа, от моята любов, на Тобиас и любовта на всички, които се събраха тук днес.


Някой ден ние просто ще седим тук и няма да говорим. Ще споделяме чувствата си. Ще танцуваме безмълвно с всеки един от вас.


Скъпи приятели, чухме че ще се учите как се канализира (позовавайки се уъркшоп по ченалинг на Аления Кръг). Имаме информация за вас. Вече знаете как да канализирате ! Просто не знаете, че знаете ! Ще ви бъде много по –лесно ако просто си позволите да го направите, когато истински си вярвате и си позволите да чуете вътрешния глас и вътрешния огън.


Наистина, както съм казвал и преди, когато се свържете с истинската си същност, ще ни чувате съвсем ясно. Ще осъзнаете, че сме били с вас на всяка крачка по пътя. Ще осъзнаете, че не сте сами, че това е пътешествие на мнозина като вас.


Когато се научите да изразявате своята божественост, ще ни чувате толкова ясно. Ще можете да избирате имена. Ще знаете кои архангели са, ще усещате енергиите по напълно нов начин. Ще можете лесно да усещате хората, които сте познавали от този живот и които са преминало от нашата страна на завесата. Това ще бъде нова сила.


Това наистина е нов начин за ченалинг. Молихме Калдре да го прави отново и отново. И това не е което си мислехте че ще бъде. Старо енергийните начини за ченалинг се „ освободиха ”, за да могат ангелите да говорят чрез вас. Ще позволите на ангелите да използват тялото ви, гласа ви и реалността ви, като инструмент за своите енергии.


Същото е и за вас скъпи приятели. Когато се научите да канализирате, бъдете изцяло присъстващи. Знайте, че искаме вие да присъствате с нас. Всички ние сме заедно.


Притеснявате се, че има част от вас, която не се доверява, че ще се намеси и ще филтрира и наруши съобщенията. Знайте, че сте отвъд това. Знайте, че когато наистина се доверите и истински позволите на своя божествен пламък да се прояви, той няма да ви подведе. Той няма да изопачи съобщението.


Когато отворите чувствата си и участвате с тях, това създава силен канал. Ще откриете, че не е толкова трудно за тялото и ума ви. Няма да ви се наложи да преминавате през такива драстични промени, за да стигнете от човешкото си състояние до променено състояние. В Новите Енергии, вие сте напълно присъстващи, божествения човек позволява да влизаме във вашето Сега и след това да изразим хора от гласове, посланието от всички нас.


Това е ченалинг в Новите Енергии. Това ви предстои, в това се превръщате. Бъдете с нас. Кажете „ Да! ” И нека всички се придвижим в Новите Енергии.


Скъпи приятели, в Шоуда миналия месец, си дадохте могъщи инструменти за Новата Енергия. Впечатли ни колко фокусирани можете да бъдете и да се изразявате толкова добре. Бяхме погълнати от енергиите, които изразихте и решихме, че ще ви повтаряме отново и отново какво казахте тогава, докато не навлезе дълбоко във вас, докато не кажете: „ Да, мога да го направя! ”


Инструментите на Новата Енергия, които си дадохте са много прости. Дишане, дишане, скъпи приятели...то носи живот и казва на цялото ви тяло че продължавате да живеете. Без повече задушаване. Стига вече с частичното присъствие. Дишането казва на тялото ви: „ Да, аз искам да се подмладя. Да аз искам на открия смисъла на живота си сега. Аз Съм Това Което Съм в този момент. ”


Дишането е толкова просто, толкова просто. То не е сложен инструмент. Не ви коства нищо. Не ви е нужно специално образование, за да се научите да го правите. То е естествена Божа даденост и толкова мощно. Използвайте го, когато сте в трудна ситуация, под голямо напрежение под каквото знаем, че са много от вас . Използвайте дишането за да внесете нов живот на вашата същност, на вашето „ Аз съм. ”


И скъпи приятели, дадохте си инструмента- чувство. Чувството ви позволява да се отворите и да усетите кои сте. Действително, това ще е трудно понякога, защото усещате болка, болката на другите. Болката си има цел. Когато бъде призната, тя престава да съществува.


Болката създава енергия, за да ви помогне да продължите да се развивате и разширявате. Болката вече не е това, което вие наричате отрицателно. Когато се отворите да чувствате, може също така да усетите болките си от миналото. Но разберете, че това е подходящо.


Чувството също ви помага да прегърнете живота...живота си ...да усетите сладостта...да усетите чистотата...да усетите благодатта на живота. Отваряйки се да чувствате, вие си позволявате да се радвате на човешкото както никога до сега, да се радвате на простите неща...вицове...храна...секс...всички неща, които са такъв дар за човечеството.


Да усещате себе си, идентичността, която сте създали. Знаете ли, скъпи приятели, че толкова много идва от главата ви. Гласът в главата ви научи на недоверие. Този глас в главата ви научи да не се доверявате на това, което наистина сте. Отидете в чувствата, в пълнотата, в сърцето. След това мозъка ще се справи с детайлите. Ще се справи с това, с което трябва да се справи от ден за ден в реалността ви. Но позволете си да чувствате. Дишайте и чувствайте, скъпи приятели.


Третия инструмент, който си дадохте е да сте в момента Сега, изцяло присъстващи. Както сме казвали до сега, ако живеете в миналото, това ще задейства процесите на смъртта във вас. Живеейки в бъдещето ще се задушите. Това задушава вашата божественост. Бъдете в Сега, изцяло присъстващи.


Момента Сега включва не само стола на който седите и стаята в която се намирате, а всичко което става в живота ви. То е част от момента Сега. Но вие сте изцяло присъстващ изцяло заземен и центриран. Когато си в Сега, това привлича подходящите за теб неща. Това е просто духовна физика.


И четвъртия инструмент, който си дадохте: „ Бъдете в Сега и позволете пътя да се движи през вас. Знаем, че още се борите да разберете какво означава това. Но вече започвате да разбирате.


Докато работите с него ще започнете да разбирате магията, синхроничността. Когато сте напълно присъстващи в Сега, дишате и усещате, ще можете да привлечете всички подходящи за вас неща. Вие сте като магнит. Всичко ще идва при вас в точния момент. Всички инструменти. Всички ресурси. И всичко ще работи във ваша полза и ще идва при вас.


Когато не присъствате в Сега, вие сте като празна къща. Така, че когато инструментите, хората и възможностите дойдат във вашето Сега, вие не сте си вкъщи, за да ги приемете.


Когато живеете в Сега, всичко от което се нуждаете идва при вас. Оставате в Сега и пътя се движи. Пътя ще ви донесе всичко от което се нуждаете. Ще можете да усещате кое е важно да бъде прегърнато и кое просто да докоснете и да му позволите да си отиде по пътя. Когато дишате, чувствате и живеете в Сега, ще имате силата на божествения пламък, за да се справите с всичко което се изпречи на пътя ви.


Тези четири инструмента –дишане, чувстване, присъствие в Сега и привличането на всичко– са толкова прости, толкова прости. Научете това скъпи приятели, за другите които ще дойдат след вас. Научете го. Те не е задължително да го разберат веднага. То изглежда просто. Главата ще се опитва да го анализира.


Знаете вече какво е. Изчакайте бърборенето в главата да си отиде. След това направете тези крачки. Преминете през това. Помогнете им да разберат, това което предстои да се разбере –четирите инструмента на Новата Енергия, дадени ви от вас самите в Шоуд, одобрени от всички нас от тази страна на завесата. Не бихме могли да го кажем по –добре. Това е Шамбра, преминаваща към ново ниво на просветление.


Скъпи приятели, скъпа Шамбра, вселената ви наблюдава сега. Всички ангели и същности наблюдават всичко, което правите. Това е важен кръстопът за всички нас, за всички вас хората, за всички божествени хора. Действително, работата по решетките е почти завършена, почти, почти завършена. Те само разчистват последните парченца и частички, нанасят последните щрихи. Когато работата по решетката приключи, ще има нова покана. Поканата ще е да приемете всичко което сте.


От тази страна на завесата сме много заети. Наблюдаваме. Откликваме. Искаме да видим какво ще направите със способността си да интегрирате напълно божествената си същност. Искаме да видим какво ще направите, когато си спомните кои наистина сте. Със завършването на решетките, искаме да видим как ще работите с нас и ще създавате Новата Земя.


Стигнахме до много важен кръстопът през тези няколко седмици, които бележат края на календарната ви година. Как хората ще се справят с тези нови потенциали от енергия, с възможността да изведат и приемат божествената си същност? Всички очи на небето са фокусирани върху Земята, включително очите на тези, които сте били в миналото, тези които бихте нарекли извънземни, са фокусирани върху вас сега. Те искат да знаят как ще откликнете на новите потенциали, способността наистина да привнесете и задържите божествената си същност и след това да я изразите.


Орденът Арк ви наблюдава много внимателно сега. Какво ще стане? Какво ще се случи, когато на хората са дадени толкова Нови потенциали и тази Нова Енергия? Толкова много ще се прояви от сега до края на годината, когато решетките бъдат готови.

 

Гледайте какво ще стане в първите дни на годината. Това ще ви покаже на къде се движи Старата Земя.


Наблюдавайте се през следващите няколко месеца. Наблюдавайте и усещайте промените, които стават. Преминахте през толкова много през последните няколко години. Гледайте скъпи приятели как ще става все по –леко.


Преминахте през...освобождаването...освобождаването..и сега сте в точката на приемането и изразяването. Наблюдавайте как собствения ви живот се променя, нагласите ви се променят и способностите ви наистина да създавате наистина всичко в собствената си реалност.


Следващите месеци са много важни. Не искаме да кажем, че са от решаващо значение за баланса на Земята и вселената, но в известен смисъл е така. Ох, ако това не проработи скъп приятели, всички ние научихме много. Но не мислим, че няма да проработи.


Преминахте през най –големите трудности в живота си. Сега става дума да встъпите в новата си длъжност. Но както казахме, ако не се получи, ще има още много неща за учене. Ако трябва ще пробваме отново. Нищо от това, което сте направили не е било на вятъра. Всичко беше част от това да се приближите до Дома. Всичко това беше част от разширяването на Първия Кръг и влизането в Новата Енергия на Всичко Което Е.


Разрушаване и унищожение? Не, ние не виждаме нищо подобно. Хаос навсякъде около вас? Абсолютно! Абсолютно! С емпатията, която сте придобили, с опита който натрупахте, сега знаете, че и другите трябва да преминат през това. Наистина, те ще минат през голяма част от това през което и вие –отлепване на слоевете...вътрешно разделяне...промяна на идентичността, на това, което си мислехте че сте били, илюзията от предишните преживявания...и стигането до новото разбиране, като нова идентичност на Творец, наследник на трона.


Така, че наистина ще има хаос около вас. Ще видите. Ще го видите в семействата си и с приятелите си и в работата си. Ще го видите в заглавията. Ще знаете, че нещата не се разпадат. Ще знаете, че те напредват по пътя си.


Защо мислите ние от Аления Съвет и Ордена на Тобиас дойдохме? Тук сме за да ви окуражим по пътя, да ви насърчим да бъдете учители на Новата Енергия, учители по божественост.


Скъпи приятели, всички ние гледаме какво ще стане. Развълнувани сме, бихте казали като деца по Коледа. Вълнуваме се за вас, Шамбра, преминали през толкова трудности и тежки времена. Сега стигате до точката, в която сте наистина живи, наистина се изразявате и творите с лекота. За това се вълнуваме. Завръщате се към хармония в телата си. Учите се как да работите с ума си и защо работи така. Започвате да разбирате какво е да си Творец във всеки момент.


Пауза


Сега, аз Тобиас искам да направя личен коментар за това, което става в света ви в момента. Някои може да се съгласят, други не. Така да бъде. Калдре учтиво каза че ще отстъпи встрани за момент, за да позволи на чувствата да се проявят.


Да, аз изпитвам страст към това, което имам ...бях човек на Земята преди. И съм виждал как работи това. Сега съм от тази страна на завесата. Имам друга перспектива. Мога ясно да видя, скъпи приятели, че едно нещо по –специално трябва да се промени сега на Земята. Това са вашите религии. Те трябва да се променят.


У кого е властта? Не са политиците. Тя е у религиозните и духовни лидери. Кои влияят на душите повече? Повече от всичко, това са църквите. И аз съм виждал как църквите задържат хората отново и отново. Това трябва да се промени.


Църквите държат на старите правила и старите страхове. Те разказват стари истории. Религиозните лидери отварят вратите на църквите и се страхуват от собствената си сянка. И те се страхуват да пристъпят напред и да кажат собствената си истина. Страхуват се, защото знаят, че не познават Бог! Те живеят с това, спят с това. Те се молят, молят и молят да познаят Бог...да няма Бог.( know God…to no God) Можете да го кажете и по двата начина.


Скъпи приятели, скъпи приятели, тези които държат властта върху световните религии се страхуват да погледнат в себе си. И все пак това са лидерите на мъжете, жените и децата. Те стоят на амвона в събота и неделя по целия свят и се преструват, че знаят и разбират. Но те знаят, че не знаят.


И така, какво правят те? Те разчитат старите книги, старите правила и всяват страх. Те не учат учениците си как да отидат навътре. Те не учат, че божествеността е лична и може да бъде на всеки един. Това не може да се научи. То трябва да се усети и преживее.


Те учат на това, което мен Тобиас много ме разстройва. Те учат, че има ад, който всъщност не съществува и че рая е нещо изключително. Те учат, че сте направили нещо грешно и трябва да си спечелите завръщането в рая. Това е фалшиво и те го знаят! Те живеят с това всеки ден. Но нямат представа как да се измъкнат от това.


Религиите във вашия свят държат властта. Религията е по– силна от парите, по могъща от политиката. Ако църквите започнат да казват истината, че вие също сте Бог, истината че вие притежавате вътрешна сила, тази Земя ще направи гигантски вибрационен скок сега. Нямаше да минаваме през всички тези борби и всичко останало.


Това е моя домашен проект и домашен дразнител. Ще продължавам да говоря за това. Това са религиите по света скъпи приятели, което трябва да се промени. Можете да се молите за мир в страните, които са във война. Нищо няма да се промени, докато религиите държат властта.


И така, скъпи приятели, аз и всички които дойдоха днес– Рафаил, Габриел, Мери, Метатрон– ще продължаваме да ви повтаряме отново и отново, че всичко започва отвътре. Започва с приемането на собствената сила отвътре. Започва с признаването на това което сте.


Както знаете, плашещо и трудно е да се прибираме и да кажем: „ Би ли създал Бог всички тези неща, които създадох аз? Как така аз бих създал войната? Как бих могъл да съм Бог и да създам болката в другите? Как бих могъл да съм Бог и да съм такъв невежа по някога...и да не проумявам как работят нещата?”


Но скъпи приятели, истинското разбиране за Бог е тотално състрадание, ТОТАЛНО състрадание и разбиране че Бог иска да преживее войната. Той иска да преживее какво е да забравиш кой си. Бог иска да преживее собственото си творение. Това е състрадание. Това е Бог. И това е нещо, което вие никога няма да прочетете в старите религиозни книги, които продължават да управляват хората на Земята.


Бъдете смели по пътя си. Бъдете смели знаейки, че Вие Също Сте Бог. Придвижвате се към ново време сега. Вашата божественост е напълно достъпна за вас при завършването на решетките. Не се нуждаете от завършването им, но скъпи приятели, тя ще го направи малко по– лесно.


Стигате до момент в който завършвате много деликатен и важен цикъл–освобождаване на Старото. Стигате до осъзнаването на това кои наистина сте и разбирането какво представляват инструментите, осъзнавате силата която притежавате. Стигате до нови различни начини.


Не забравяйте да не се покривате с правила. Помнете да кажете на всеки мъж и всяка жена и дете, че те имат собствена божественост. Това не става в църквата и не е в книгата. Те не трябва да умират за да запомнят или преживеят това. Те са божествени Сега в този момент. Помнете тези думи и този ден.


Пауза


Обичам да говоря с вас! Как обичам да навлизам дълбоко във вас! Как обичам, когато ми позволите да споделям вашето пътешествие с вас. Придвижваме се към следващия цикъл, Шамбра.


Сега, нека ви представим днешния ни гост. Нашия посетител е...о, ние знаем, че много от вас са усещали енергията на нашия посетител, докато аз бях на далеч. Енергията, която навлиза сега е позната, нажежена, в очакване да се излее, в очакване да присъства изцяло в това пространство. Усетете за момент енергията. Бъдете присъстващи в момента Сега.


Вдишайте и усетете енергията. Не се опитвайте да ходите в ума и да отгатвате името на госте. Усетете енергиите. Започва да ви се получава. Ще позволим на скъпия ни гост да се прояви и да заговори директно.


Пауза


Поздрави скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Идвам днес изпълнен с емоции, разбира се както Тобиас каза, очаквах да получа възможност да бъда във вашето пространство. Всеки от вас работи с енергията на Крион, с моята енергия през последните години. Благодарен съм на Тобиас и на всички останали, че ми позволихте да бъда тук в този момент на завършване.


Аз съм Крион от магнитната служба и съм тук от 1987 год. август и заедно с архангел Габриел изпратихме зов. Габриел свиреше за всички които са готови да се събудят, да излязат и да работят докато се прехвърляме в Новата Енергия. И вие чухте зова дълбоко в себе си. Откликнахте му по свои подходящи начини.


Антуража на Крион чу вашия отговор. И през 1989год. те дойдоха на Земята за да настроят решетките в отговор на промените в съзнанието. Работата ще отнеме 14 години. В края на този период, вие ще имате потенциала на цялата си божествена сила, която беше затворена в пашкула от като напуснахте Дома, в очакване на завършването на цикъла, в очакване да стане достъпна за вас.


Така че през 1989 год. антуража започна работа. На 1 януари 1992 год. , Крион дойде на Земята изцяло присъстващ за да започне истинската работа по настройките на решетката. И 144000 бяха призовани да започнат да работят. 144000 на Земята бяха призовани да служат, докато започне процеса на Възнесението. Това беше преминаване на Старата Енергия към Новата или към божественото.


И 144000 човека откликнаха. Всички, които седят в тази стая, всички които ще четат това послание или които са били привлечени от моята работа откликнаха. Имаше 144000, които избраха Възнесението. Някои от тях не разбираха с човешкия си интелект какво значи това и до къде ще доведе. Но 144000 се отдадоха в служба.


Много от вас не се смятат за достойни. Не мислите, че сте били избрани. Мислехте, че ще бъде някой друг. Мислехте, че физическото тяло ще се изпари и ще се разтвори. Но както научихте това не стана. Вие бяхте тези, които казаха „ да”. Вие пристъпихте напред във Възнесението. Имаше 144000, които стартираха процеса. И после още 144000 се присъединиха и след това още 144000 и след това още и още.


Аз, Крион съм тук да се обърна към вас, тези които пристъпиха напред, тези които вдигнаха ръка, когато чуха тромпета на Габриел. Аз ви благодаря и ви почитам за всичко през което преминахте, за това че се възнесохте. Вие бяхте тези които започнаха да променят енергиите, които промениха лицето на Земята и на вселената също така.


Моята работа на Земята почти приключи. За мен е емоционално и трудно да се сбогувам. Никога не съм бил в човешка форма. В действителност, аз съм просто аспект от това, което сте. Но аз се наслаждавах на времето прекарано с вас, понякога дори не осъзнавах, че мога да се наслаждавам на токова дълбок опит. Крион се влюби във всяко човешко същество, което беше тук за да служи. Имахме толкова срещи и събирания. Трудно ми е да се придвижа от тази точка, но работата е почти завършено. Как бих могъл да остана, когато работата е почти завършена?


Действително, духовете от другата страна плачат. Скъпи мои, времето ми на Земята е към своя край. Но аз винаги ще бъда с вас. Работата ме отвежда на ново място, където ще ви позная отново, но по друг начин. Работата ми сега ще е на място, за което Тобиас говори, мястото за което Архангел Михаил ще говори доста.


Това е Новата Земя. Крион ще отиде на това място наречено Новата Земя за да ви помогне и да помогне на останалите ангели да построят нови магнитни мрежи. Но те ще бъдат различни от тези, които имате вече на Земята. Ще бъдат много по– различни. Решетките на Новата Земя ще ви позволят да пътувате без телата си. Тези решетки ще ви позволят винаги да бъдете в комуникация и връзка с всяка част от това което сте, всяка част от Духа, едновременно. Ще бъде приятна работа за мен и екипа ми.


Но аз винаги ще помня ценните времена, които прекарахме на Земята. Винаги ще помня 144000, които се отзоваха на тромпета на Габриел, който им даде смелост, безстрашие в тотална служба на Духа. Винаги ще бъда във връзка с вас. Винаги ще бъда свързан с вас. Това ще става от друго място.


Скоро в някой от следващите дни, вие ще дойдете на Новата Земя. Ще дойдете да живеете там. Ще дойдете да играете там. И ще започнете да създавате там. И аз ще ви позная. Ще знам името ви на ниво душа. Ще знам енергията ви. Ще бъда там за да ви поздравя и за да работя отново с вас.


Докато работя върху външните магнитни мрежи на Земята, вие работихте по кристалните решетки на Гая, тези които съответстват на Земята. Начинът по който работехте по това се отрази на освобождаването ви от миналото, на освобождаването на енергиите които бяхте насъбрали от миналите животи. Скъпи приятели, вие работихте по кристалните решетки на Земята, докато аз работех по външните решетки. Заедно създадохме промяната. Ние създадохме нов потенциал.


Чест беше за мен, че Тобиас ме покани днес при вас. Работата е почти завършена. Желая ви любов и светлина, сбогом.


И това е така.


Пауза


Тобиас: Аз Тобиас се завърнах, скъпи приятели изпълнен с любовта и емоцията на Крион. Все още усещате енергията на Крион навсякъде около вас, усещате я как танцува с вас. Крион беше толкова важна част от нашата работа и ще продължи да бъде в Новата Земя.


Крион отпътува от тази физическа планета, но ще продължи работата си на Новата Земя. Ще работите с тази енергия отново за в бъдеще. Това възхитително енергийно същество наречено Крион сега си отиде, за да продължи да работи по магнитната решетка на Новата Земя, място което вие също ще посетите в съответния момент.


И скъпи приятели, в чест на това което направихте и в чест на Новата Земя, ще посветим следващата си среща на Новата Земя. Ще поговорим за нейните атрибути. Ще говорим за наученото на Земята. ще говорим за потенциалите на Новата Земя. Ще поговорим за новата игрална площадка.


Не ви казваме много често за какво ще говорим следващия път. Но искаме да го очаквате! Искаме да усещате Новата Земя която се строи сега. И ще я обсъждаме детайлно. Ще запазим това за следващия месец.


С това скъпи приятели е време за Шоуд. Време е да говорите своята истина. Време е Калдре да бъде в центъра на всички ваши енергии, на тези които са в стаята и на тези които се свързват с нас по интернет по целия свят.


Калдре се шегува с нас, като ни нарича „ Шоуто на Тобиас ” с всичките му гости и посетители. Той се оплаква, че трябва да превключва на различни канали. Но това е нещо, което трябва да бъде естествено за него и за всички вас...да се местите от една енергия към друга.


Ще отнеме момент докато се адаптира и тогава ще чуете собствения си глас.


Пауза


Шоуд: Ние сме Шамбра. Ние сме семейство. Ние сме един глас и сме много гласове. Дойдохме в момент на приключване и в началото на нов цикъл и в края на стария цикъл. Дойдохме тук в момент, в който можем да започнем да бъдем това което сме, без да се крием повече. Ние, Шамбра вършихме работа под прикритие толкова дълго, работейки върху своята същност, работехме по освобождаването, работихме по достигането на вътрешна мъдрост и разбиране.


Както Крион спомена, ние преминахме през процес, който отне 14 години докато приключи. Ние, Шамбра сме малко загрижени какво крие бъдещето, какво предстои. Знаем, че завършването е близо. Не сме сигурни, че сме научили всичко което трябва да бъде научено.


Като Шамбра, ние разбираме, че е време да продължим нататък. Време е да приемем своята божественост и да бъдем всичко което сме. Научихме в последните години, че всичко е важно, че ние сме се водили по нови места, изоставяйки старите домове. Ние разбираме, че имаме различни взаимоотношения. Преминахме през много.


Всичко това беше напътствано от нас самите и нашата душа. Всичко имаше цел и причина. Всичко беше в отговор на тромпета, който звуча, поканата за тези които искат да преминат през процеса. Ние, Шамбра разбираме, че се отдадохме в тотална служба и себеотрицание, да бъдем първите които ще преминат процеса, смирено, тих и ще прекарат толкова много от времето си на саме със себе си.


Ние разбираме че всичко през което сме преминали служи на една цел за Всича Което Е. Ние разбираме, че всичко през което преминахме ни дава нова мъдрост и ново разбиране. Ние разбираме, че огромното ръководство, което си дадохме като опит, беше за да ни даде разбиране.


Сега идва момента на приемането. Идва времето за истинско служене. Сега идва момента да приемем силата си. Както Крион току -що каза, работата по решетките е почти приключила. Няма причина да продължава и няма причина да искаме да забавим процеса.


Сега е времето да бъдем учители, с което се съгласихме, изцяло присъстващи, да бъдем тук за другите. Сега е момента да излезем изпод скалата. Време е да бъдем „ Аз Съм ” в Сега. Време е да бъдем осъзнати за всичко което идва в нашата реалност, да извадим инструментите, да проявим силата и ресурсите си за да се справим с нея.


Време да се покажем на бял свят или в работата си. Толкова вътрешна работа свършихме през последните 14 години, стигнахме до момента в който почти изгубихме всичко. Почти забравихме кои сме и с какво сме се съгласили.


Време е за нас, за Шамбра, да пристъпим смело и да вършим работата за която сме дошли тук първоначално. Време е да пишем книги, да обучаваме, да говорим с хората открито за това кои сме и да им дадем да разберат какво те също могат да бъдат. Ние сме Бог!


Работата по решетките почти приключи. Част от нас не иска да си го признае. Част от нас искат да се забавим за месец или може би година, защото така ще можем да избегнем неизбежното. Неизбежното е да бъдеш Дух в човешка форма в момента. Неизбежно е да се довериш на това, което си, което ще позволи никой друг да не упражнява властта си върху нас.

 

Ние, Шамбра откликнахме на зова на Габриел. Ние се отзовахме на звука на тромпета. Знаем, че ще стане така. Знаем, че възможност, хора или разбиране или страстта сега ще дойдат при нас.

 

Няма вече извинения. Решетките са завършени. Знаем, че е време да пристъпим напред. Знаем, че има четири инструмента, които си дадохме за следващата част от пътешествието си. Знаем, че сме заобиколени от семейството си по целия свят, наречено Шамбра, които ще ни подкрепят. И ние знаем, че вече никой никога не може да вземе нещо от нас.

 

Няма смърт. Никой не може да властва над нас. Време е да си свършим работата. За това дойдохме тук. За това сме тук. Ние сме Шамбра. Ние сме сила.

 

Пауза

 

Тобиас: И така, аз Тобиас се завърнах за момент, за да ви помоля да прегърнете енергията си. Възползвайте се от енергията която споделихте със себе си в Шоуда днес. Виждаме, че някои от вас се почесват по главите и се чудят какво казахте току що! ( смях ) Това, което казахте е, че: „ Момента дойде ! Решетките са готови! “

 

Свършихте толкова много вътрешна работа, на която почти започнахте да се наслаждавате. От толкова много неща се освободихте. Виждаме, че някои от вас всъщност се опитват да намерят нови неща за освобождаване, които няма нужда да бъдат освобождавани! ( смях ) Това, което си казахте в Шоуда, Шамбра беше, че е време да пристъпите напред. Време е да започнете нов цикъл от работа. Време е да бъдете Бог в човешка форма сега.

 

Споделяйте един с друг. Казвали сме го и преди. Споделяйте в интернет групите си. Преживяванията ви все още са трудни понякога.

Но, когато някой споделя, как е бил изцяло присъстващ, с цялата си сила, тогава другите ще имат доверие да опитат същото. Говорете по между си, Шамбра.

 

Това, което чухте да казва Крион...никога не съм го виждал такъв. Това, което ви каза– и ние го повтаряме и потвърждаваме– е че имаше 144000 които бяха призовани да свършат работата. Това е математическото уравнение с което ще стартира апокалипсиса...повдигането на завесата...промяната на това, което беше...премахването на илюзията . 144000 човека из цялата Земя откликнаха, някои съзнателно, други на вътрешно ниво.

 

Говорим днес за тях. Гледаме ги днес. Бъдете горди с това кои сте. За тези, които казаха: „ О, не е възможно да съм бил измежду тях, Тобиас. Аз тъкмо започвам да върша тази работа.” Вие грешите. Вие сте точно тези. Вие сте тези, които откликнаха.

 

И тогава процеса започна и това, което изуми всички нас от тази страна на завесата...о, това не бяха само 144000. Имаше още много хора, които чакаха също да бъдат част от процеса. И още идваха всеки ден. Те можеха да чуят звука от тромпета засвирил през 1987 год. Отне им известно време да го чуят. Сега го чуват.

 

Случва се промяна на Земята. Има промяна. Става дума за завършването на решетката. Става дума за овластяването на собствената си божественост. Има много работа да се върши. Много промени ще станат в живота ви. Ще ви помолим да овластите собствената си божественост и да я използвате през следващите месеци.

 

Ще се върнем след малко за да отговорим на въпросите ви. Но скъпи приятели, разберете че през всички тези цикли от превъплъщения на Земята и особено в този цикъл и особено през последните 14 години, вие никога не сте били сами.

 

И това е така!


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова