"Elämää kahdessa maailmassa"

Esitetty Crimson Circlelle
13.10.2002
Suomentanut Lea Lintunen

Tobias: Ja niin se on, rakkaat ystävät, että kokoonnumme perheenä ja Shaumbroina, jotka ovat tunteneet toisensa jo pitkään. Energia tänään on todellakin suloista. Se on eteenpäin, Uuteen Energiaan, siirtyvien energiaa. Se on niiden energiaa, joilla on ollut rohkeutta kysyä: “Miksi minä olen täällä? Miksi olen tällä planeetalla? Miksi olen täällä… Jumalan kipinänä… vai Kaiken Mitä On identiteettinä? Miksi minä olen täällä?”

Teillä oli rohkeutta kysyä miksi. Siitä herääminen ja avautuminen saivat alkunsa. Se on johdattanut teidät uudelle polulle, joka vie aivan Uuteen Energiaan. Aivan Uuteen Energiaan. Se mitä opitte ja mihin suuntaan jatkatte, ohjaa kaikkia muita teitä seuraavia. Kaikki Mitä On seuraa teidän jalanjälkiänne.

Te ensin, ja sitten Kaikki Mitä On. Kaikki arkkienkelit, enkelit ja jopa Henkikin seuraavat teidän jalanjälkiänne. Teidän on vaikea kuvitella tätä. Sen vuoksi te olette täällä, ja siksi teitä kunnioitetaan niin paljon.

Rakkaat ystävät, rakkaat Shaumbrat, riisukaa kenkänne. Riisukaa pois! Pyydämme teitä ottamaan kengät jaloistanne. Ette ole tarpeeksi maadoittuneita. Meillä on paljon työtä edessämme tänään. Jos ette pidä jaloistanne ja luulette niiden ehkä tuoksahtavan (naurua), niin nyt on aika muuttaa käsitystä itsestänne ja kehoistanne. Monet teistä eivät ole tarpeeksi maadoittuneita.

(yleisö riisuu kenkänsä)

Tuntekaa nyt jalkapohjillanne. Tuntekaa matto niiden alla. Kyllä, kyllä, puhumme tietysti myös kotona kuunteleville ja lukeville… monet teistä ovatkin jo ilman kenkiä. Mutta jos teillä on kengät jaloissanne, niin nyt on aika ottaa ne pois.

Tuntekaa Gaiasta, maasta, säteilevä energia. Se siirtyy koko ruumiiseenne. Olette kuin juurekkaita puita. Tarvitsette maan energiaa. Teidän on oltava maadoittuneita. Niin monet teistä ovat työskennelleet vain ylävartalojaan käyttäen. On aika tuntea koko olemuksillanne.

Nyt kun olette paljasjaloin, niin hivuttakaa jalkanne vieressä istuvan ihmisen jalan päälle, heidän varpaittensa päälle, ja koskettakaa niitä. Tuntekaa vierustoverinne jalat. (naurua) Rakkaat ystävät, tämä on hyvä asia. Pidätte jalkojanne liikaa lukkojen takana! (lisää naurua) Ei ihme, että ne aiheuttavat omituisia asioita kehoillenne. Koskettakaa molempien vierustovereidenne jalkoja. Ja jos vieressänne ei istu ketään, niin koskettakaa omalla jalallanne toista jalkaanne. (lisää naurua) Maadoittukaa ennen kuin siirrymme eteenpäin.

Kun kuljin Maan päällä Tobiaksena, meillä oli tapana tunnustella maata paljon. Meillä ei ollut  mielenkiintoisia vekottimia jaloissamme kuten teillä. Meidän on joskus pakko nauraa verhon tällä puolella jaloissanne oleville vempaimille. Teillä on – kuinka sen sanoisi – mielenkiintoisia kenkämalleja! Mielenkiintoisia korkoja myös! Meistä näyttää siltä, että mitä eriskummallisempi malli, sitä enemmän siitä pidätte. (naurua)

Kun riisutte kenkänne ja annatte jalkapohjissanne olevien hermonpäiden imeä energioita,  Gaian luonnollisia energioita… voi, silloin kehonne pääsevät oikeaan rytmiin. Yhdistettynä hengityksen kanssa, rakkaat ystävät… se auttaa teitä tasapainottumaan.

Meillä on tänään paljon keskusteltavaa. Ja kuten aina, seuraamme liittyy vieraita. Meillä on tänään vieras, joka ei ole ollut aikaisemmin suorassa yhteydessä teihin, mutta jonka energiat ovat olleet ympärillänne. Tämänpäiväinen vieraamme… pystytte tuntemaan… pystytte tuntemaan sen energiat, sen lämmön. Voisi melkein sanoa, että se on töninyt teitä, lyönyt tahtia saadakseen teidät heräämään.

Aivan, se on arkkienkeli Gabrielina tunnetun energia. Arkkienkeli Gabriel hohtavine hopean ja ruusun väreineen astuu tilaamme tänään. Pyydämme teitä kaikkia tuntemaan Gabrielin energiat. Tuntekaa Gabriel hengenvedoissanne. Tuntekaa Gabriel jalkojenne… käsienne… ja sydämienne kautta.

Kuten tiedättekin, puhaltaa Gabriel trumpettiin julistaakseen Kristuksen saapumista. Se tarkoittaa teitä. Kristus on sisimmässänne syntyvä jumalallisuutenne. Gabrielin trumpetti aloitti heräämisprosessinne. Se on kuvailtu taiteissa puhaltamassa trumpettiin Uusien Aikojen merkiksi.

Gabriel tunnetaan meidän puolellamme verhoa Syntymän Enkelinä. Synnytätte juuri nyt omaa jumalallisuuttanne. Tämä kallisarvoinen hohde on aina ollut sisimmässänne, mutta sinetöitynä seitsemän sinetin taakse. Gabriel saapuu Neitsyt Marian kanssa auttamaan synnytyksessä.

Gabriel tulee luoksenne etsiessänne voimaa jatkaa matkaanne, sillä se on tunnettu voiman ja myötätunnon tasapainostaan. Kun tarvitsette voimaa keskellä synkkyyttä ja kutsutte meitä, tulee teitä ensimmäiseksi auttamaan Gabriel, ja vasta sitten monet muut.

Gabriel tuo mukanaan myötätunnon energiaa Uutta synnytettäessä. Se auttaa teitä herättämään myötätunnon sisimmässänne. Gabriel auttaa teitä herättämään myötätunnon matkaanne kohtaan, jotta voisitte vapauttaa sielujanne raskaasti painaneet menneisyyden energiat. Myötätunto auttaa teitä vapauttamaan syyllisyydentunteen, pelon ja häpeän taakat.

Gabriel tulee nyt luoksenne, koska olette avautuneet. Olette niin täynnä matkanne teille tuottamaa iloa. Olette niin läsnä nykyhetkessä. Olette työskennelleet läheisesti Gabrielin kanssa, varsinkin nukkuessanne.

Gabriel valvoo Uudeksi Maapalloksi kutsumamme paikan kehittymistä. Se ei ole planeetta, eikä se muistuta varpaittenne alla tuntemaanne nykyistä Maata. Aivan, uutta paikkaa, uutta tietoisuutta rakennetaan. Olemme puhuneet siitä hiljattain toisella puolella maapalloa (Hollannissa) erään Shaumbra-ryhmän kanssa. Olemme puhuneet joistakin sen ominaisuuksista. Jatkamme keskustelua tulevaisuudessakin.

Tietäkää rakkaat ystävät, että kyse ei ole pelkästään teidän elämistänne Maan päällä. Te autatte asentamaan Uuden Maapallon energiat. Aivan, jättäessänne nykyiset fyysiset kehonne voitte valita. Teillä on mahdollisuus palata Maan päälle muiden ihmisten opettajina, olla valaistuneita ja sopusoinnussa itsenne kanssa. Voitte tulla takaisin Maahan toimiaksenne ihmisenkelioppaina muille juuri heräileville.

Toinen mahdollisuutenne on siirtyä Uudelle Maapallolle. Toistamme jälleen, että se ei ole planeetta, vaikka jotkut teistä ja tiedemiehistä ovat hahmottaneetkin sen salaiseksi planeetaksi, kymmenenneksi planeetaksi. Sitä ei tulla koskaan näkemään tieteellisiä välineitä apuna käyttäen. Aivan, mitään salaista aineellista planeettaa ei ole. Sen sijaan on olemassa rakenteilla oleva energia, josta tulee Uusi Maapallo, uusi paikka.

Teillä on mahdollisuus vierailla siellä, olettehan olleet sen arkkitehteja. Olette rakentaneet sitä. Olette rakentaneet tämän uuden paikan kehykset. Puhumme siitä vielä lisää joskus tulevaisuudessa.  

Gabriel tuntuu teistä tutulta, koska olette työskennelleet yhdessä. Olette työskennelleet sen kanssa tehdessänne päätöksiä ja kerätessänne kokemuksia. Gabriel liittyy seuraamme koko päiväksi. Se jatkaa työskentelyä kanssanne ystävänä, oppaana ja työtoverina.

Rakkaat ystävät, Maan päällä tapahtuu paljon tällä hetkellä. Seuraavien kuukausien aikana saatetaan loppuun verkkojen ryhmittyminen. Tätä työtä Kryon on tehnyt jo monien vuosien ajan. Kryon on ryhmittänyt Maan magneettisia verkkoja, jotka ovat teidän yläpuolellanne, ympäröivät Maata ulkoisesti. Näiden magneettisten verkkojen ryhmittyminen on tapahtunut siksi, että voisitte tuoda  jumalallisuuttanne enemmän esiin. Jumalallinen energia ei ole välttämättä ollut verkoissa, mutta verkot ovat vaikuttaneet mahdollisuuksiinne tuoda sitä esiin.

Verkot myös luovat kaksinaisuuden vahvuuden ja verhon. Aivan, verhon vuoksi unohditte todellisen henkilöllisyytenne ja syynne maapallolle tuloon. Teidän ja kaikkien muidenkin ihmisten tietoisuus on nyt kuitenkin muuttumassa. Kryon, magneettimestari, tuli tälle planeetalle seurueineen säätääkseen verkot niin, että voisitte todella tuoda esiin jumalallisuutenne, ja myös pitää siitä kiinni.

Tuo työ saadaan päätökseen seuraavien kuukausien aikana. Sille ei ole etukäteen asetettua päivämäärää. Monet ovat pohtineet, tapahtuuko se “joulukuun 30. päivä 2002? Vai kenties 3.3.2003?” Rakkaat ystävät, mitään päivämäärää ei ole asetettu. Jos haluatte merkitä jonkin päivän kalentereihinne ja juhlia, niin kaikin mokomin. Mitään etukäteen määrättyä päivämäärää ei kuitenkaan ole.

Tämän vuoden lopulla Kryon alkaa valmistautua lähtöön. Kryon siirtyy sivuun, jotta voisitte omistaa ja tasapainottaa oman jumalallisuutenne. Pystytte siinä vaiheessa tuomaan esiin suuremman määrän jumalallista energiaanne.

Maan värähtely käy läpi monia muutoksia ja säätöjä juuri tällä hetkellä. Huomaatte sen lukiessanne lehtien otsikoita. Käynnissä on tuttu taistelu vanhan ja uuden välillä. Rakkaat ystävät, nämä tapahtumat jatkuvat jonkin aikaa. Tämä ei tarkoita sitä, että kääntäessänne kalentereissanne vuoden 2003 ensimmäisen lehden, katoaisivat kaikki ongelmat. Tavallaan asiat muuttuvat ensi vuonna intensiivisemmiksi kuin koskaan aikaisemmin.

Mitä tapahtuu, kun lapselle annetaan hyvin tehokas työkalu leikkikaluksi? Siitä seuraa yleensä kaaos ja konflikteja, koska lapsi ei osaa käsitellä työkalua.

Te, rakkaat ystävät, jotka olette Shaumbroja ja tunnette yhteyttä tähän Crimson Councilin värähtelyyn, olette kehittäneet tarvittavan tasapainon. Olette kehittäneet tarvittavan viisauden jumalallisuutenne käsittelemiseksi.

Tällä hetkellä maapallolla on monia ihmisiä, jotka aistivat uudenlaisen muutoksen ja voiman sisimmässään. Monet myös tuntevat oppaidensa aikaansaaman mukavuudentunteen kadonneen. Tämä aiheuttaa joksikin aikaa epätasapainoa.

Lehtienne otsikoissa komeilevat terroristi-iskut… tulevat jatkumaan. Ne tulevat jatkumaan. Niiden ei kuitenkaan tarvitse vaikuttaa teihin, Shaumbrat. Voitte seistä keskellä myrskyä täysin tasapainoisina. Voitte seistä keskellä myrskyä ja olla turvassa sateilta, tuulilta ja maanjäristyksiltä. Ymmärrätte tapahtumat. Ymmärrätte, että jatkatte elämistä ja kasvua. Ymmärrätte myös, että kaikki tuodaan teille. Kaikki tarvitsemanne tuodaan teille. Puhumme siitä kohta lisää.

Sapelit kolisevat tällä hetkellä ympäri maailmaa. Sodanuhka on ilmassa. Muutoksenhalu tuo joskus mukanaan konflikteja, ja siirtyminen Uuteen Energiaan vaatii sisäistä taistelua. Kaikki teistä ovat kokeneet tämän henkilökohtaisesti.

Myös ulkopuolellanne taistellaan. Vanhoja karman aiheuttamia olosuhteita täytyy tasapainottaa ja ratkaista. Epätasapainoa syntyy, kun suuri määrä Uutta Energiaa on kaikkien ihmisten ulottuvilla – ja lisää toimitetaan omniversumin muista osista. Tämä aiheuttaa epätasapainoa.

Käytte nyt läpi suuria muutoksia. Tunnustakaa jumalallisuutenne omaksenne ja eläkää Nyt-hetkessä, niin mikään ei voi vahingoittaa teitä. Näette osakkeiden ja säästöjen arvon laskevan koko ajan lisää ja lisää. Pieninkin nikotus järjestelmässä, pieninkin huolenhäivä muutoksesta aiheuttaa paniikkia, pelkoa ja epävarmuutta. Siksi pörssikurssit laskevat. Nämä ilmiöt tavallaan vahvistavat itseään. Ne vahvistavat itseään.

Tulette näkemään näitä tapahtumia lisää. Olemme puhuneet niistä jo yli vuoden ajan. Pörssikurssit tulevat laskemaan, nousemaan ja jälleen laskemaan. Markkinat tulevat muistuttamaan villiä vuoristoratakyytiä. Tulette näkemään näitä tapahtumia lisää.

Kyllä, kyllä, rakkaat ystävät, tiedämme niiden vaikuttavan moniin teistä henkilökohtaisesti. Pesämunanne, tulevaisuuden turvanne, on yhtäkkiä kadonnut kuin tuhka tuuleen. Se aiheuttaa teille paljon huolta. Itkette Hengelle öisin ja sanotte: “Rakas Jumala, mitä minä teen väärin? Miksi juuri minä?” Kaikki on tarkoituksenmukaista. Kaikki on tarkoituksenmukaista. Näin te opitte elämään Nyt-hetkessä. Opitte, että teidän ei tarvitse tehdä suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

Cauldre (Geoffrey Hoppe) ei pidä siitä mitä sanomme. (naurua) Hän tietää saavansa monia sähköposteja. Mutta rakkaat ystävät, toistamme silti, että teitä opetetaan elämään nykyhetkessä, olemaan kaikkea mitä olette.

Tulette näkemään sekasortoa ympäri maailmaa. Se on tarkoituksenmukaista. Kyse on energiasykleistä, korkeista ja matalista kohdista, jotka työskentelevät yhdessä. Matalat kohdat elämissänne ovat aivan yhtä tarkoituksenmukaisia kuin korkeatkin. Ne luovat liikevoimaa, joka työntää teidät aivan uuteen tietoisuuteen. Ne eivät siis ole pelkkiä lineaarista polkua seuraavia syklejä, vaan työntävät teitä eteenpäin.

Myös Maan syklit ovat tarkoituksenmukaiset. Kun näette asioita tapahtuvan ympäri maailmaa, kun näette järistyksiä ja kuulette puheita sodasta, niin seisokaa matalan muurin takana. Astukaa hetkeksi ulos kaksinaisuudesta. Siirtykää omaan jumalallisuuteenne. Katsokaa lehtiotsikoiden yli pinnan alle. Ja aivan…

Cauldre pysäyttää meidät kuin seinään! (naurua, Tobias pitää tauon) Olemme päässeet nyt yksimielisyyteen. (lisää naurua ja toinen tauko) Cauldre on antanut meille luvan jatkaa. (naurua)

Rakkaat ystävät, tiedämme monien teistä rukoilevan rauhan puolesta. Ei siinä mitään. Se ei kuitenkaan ole välttämättä kaikkein sopivinta puuhaa valaistuneelle Jumalalliselle Ihmiselle. Olemme sanoneet teille aikaisemminkin, että ensin teidän pitää ymmärtää mitä rukoilette. Ymmärtäkää asioiden dynamiikka ennen kuin rukoilette rauhan puolesta.

Tiedämme, että rukouksenne kumpuavat rakastavista sydämistänne, ja että todella haluatte löytää ratkaisun ja tasapainon. Joskus käy kuitenkin niin, että rukoillessanne rauhan puolesta peitätte kirjaimellisesti ongelman ytimen. Yritätte piilottaa hiertymän, joka tarvitseekin toisenlaista hoitoa. Joskus rauhan puolesta rukoileminen viivyttää väistämätöntä, ja itse asiassa aiheuttaa konfliktin pahentumisen ja vahvistumisen.

Rakkaat ystävät, seisokaa matalan muurin takana ja ymmärtäkää, mitä maailmassanne tapahtuu juuri nyt. Kun saavutatte uutta valaistumista, tiedätte samalla mitä tehdä. Tiedätte mitä tehdä. Elämällä Jumalallisina Ihmisinä voitte tehdä enemmän planeetan tietoisuuden muuttumisen hyväksi kuin rukoilemalla sellaisen asian puolesta, jota ette täysin ymmärrä.

Sisäinen rauhanne, tasapainonne ja integroitumisenne kaiken mitä olette kanssa sekä vanhojen pelkojen ja syyllisyydentunteiden muuntaminen viisaudeksi ja jumalalliseksi energiaksi auttaa kaikista eniten planeetan tietoisuuden muuttamisessa. Teidän ei tarvitse tehdä tässä vaiheessa mitään erityistä. Värähtelynne muuttaa läheisyydessänne olevia. Se muuttaa tapahtumia ja tilanteita, ja ehkäpä jotkut olemassaolevat konfliktit löytävät siten ratkaisunsa terveellä ja positiivisella tavalla.

Niin pitkään kuin Maan päällä elää ihmisiä, on siellä myös konflikteja. Kun ihmisista tulee Jumalallisia Ihmisiä, katoavat konfliktitkin. Niin pitkään kuin olette täällä, elätte konflikteja täynnä olevassa maailmassa. Muistelkaa omaa matkaanne. Muistelkaa omia konfliktejanne. Muistakaa, miten ratkaisitte ne. Ette varmastikaan maton alle lakaisemalla. Ei, vaan katsoitte niitä suoraan silmiin. Hoiditte ne pois päiväjärjestyksestä. Kyllä, tiedämme sen olevan vaikeaa.

Jotkut teistä ovat viime aikoina aistineet intensiivistä toimintaa galaksissanne. Olette tunteneet paljon tapahtuvan universuminne moniulotteisilla tasoilla. Tunnette vetovoiman. Tunnette energiaanne vedettävän planeettoihin ja galakseihin. Tiedätte jotakin olevan tekeillä.

Jotkut aistivat avaruusolioiden, kuten te niitä kutsutte, kommunikoivan kanssanne. Me kutsumme niitä menneisyydeksenne. Halusimme selvittää tämän asian ennen kuin alatte esittää meille kysymyksiänne. “Mitä maapallon ulkopuolella tapahtuu? Miksi tunnen muissa valtakunnissa tapahtuvan toiminnan?” Toimintaa ei tapahdu pelkästään fyysisessä universumissanne. Aistitte sitä myös meidän puoleltamme verhoa.

Meidän puolellamme tapahtuu yhtä paljon kuin maapallollakin. Paljon Vanhaa Energiaa muuntuu juuri nyt Uudeksi Energiaksi. Meidän puolellamme valmistaudutaan Uutta Maapalloa varten. Puhumme siitä myöhemmin lisää. Universumi muuttuu teidän muuttuessanne. Menneisyytenne muuttuu, koska päästätte siitä irti. Luovutte siitä. Tulevaisuus on parantunut menneisyys. Ja parantumisprosessi on nyt käynnissä.

Voitte aistia liikehdinnän maapallon ulkopuolella. Tunnette energioiden muuttuvan. Tunnette myös meidän puolellamme olevien entiteettien muuttuvan, ja menneisyyden löytävän ratkaisunsa.

Aistitte myös, että jotkut energiat eivät halua muuttua. Ne pitävät kiinni vanhoista kirjoista ja säännöistä. Ne pelkäävät identiteettiensä tuhoutuvan muuntautumisprosessin aikana. Ja tavallaan ne ovatkin oikeassa. Voisi sanoja vanhojen identiteettien muuttuvan. Ne eivät pysty pitämään kiinni siitä, mitä luulivat olevansa.

Kuulostaako tämä tutulta, rakkaat ystävät? Kuulostaako tämä teidän omiin elämiinne liittyvältä tapahtumalta – roikutte osittain epätoivoisesti Vanhassa peläten identiteettienne kuolevan?

Se on totta. Identiteettinne muuttuvat lopullisesti. Mutta niiden tilalle astuvat uudet identiteetit ja ymmärrys siitä keitä olette – kaikki tämä siksi, että kysyitte “miksi.”

Puhutaan hetki matkastanne, joka on jatkunut monien elämien ajan, jopa ennen maapallolle tuloanne. Matkanne on tuonut teidät Kuningaskunnasta Tulimuurin halki tähän hetkeen. Puhutaan hetki siitä, miten ihmisinä käsitätte matkanne.

Luulette siirtyvänne kohdasta A kohtaan B. Olette matkustaneet lineaarisesti. Näemme teidän vertauskuvallisesti hurjastelevan autoillanne tietä pitkin hengenvaarallista nopeutta. Takakonttinne ovat täynnä matkalaukkuja… ylitsepursuavia… täyteen ahdettuja matkalaukkuja. (naurua) Myös takaistuimenne ovat täynnä karttoja, kannettavia tietokoneita, navigaatiolaitteita ja kaikkea muuta  tarpeellisena pitämäänne. Lisäksi autoissanne on muutakin tavaraa, jota kannatte mukananne paikasta toiseen.

Kiidätte suoraa valtatietä pitkin pyrkimyksenänne tavoittaa omat identiteettinne, löytää itsenne ja ymmärtää, miksi olette täällä. Ajatte niin nopeasti tätä lineaarista valtatietä, että tuskin ennätätte pysähtyä. Ajatte niin nopeasti kuin vain pystytte tuntematta täsmälleen määränpäätänne. Tiedätte vain, että sinne on päästävä nopeasti. (naurua) Näemme teidät tälläisilla omien identiteettienne takaa-ajomatkoilla.

Pysähdytte vain niin pitkäksi aikaa, että ennätätte tankata ja käydä vessassa. (naurua) Ja vessassakin käytte niin nopeasti, että se tekee kehoillenne hallaa! Ette anna ravinteiden kulkea lävitsenne niin kuin pitäisi. Teillä on niin valtava kiire. Ja sitten katselemme huvittuneina teidän hyppäävän takaisin autoihinne ja juovan lisää ja lisää kahvia tai virvoitusjuomia. (naurua) Sellainen on polkunne ollut. Lineaarinen ja melkein tauoton.

Saimme hyvät naurut muutama kuukausi sitten, kun päätitte yhdessä pitää viikonlopun vapaata (Shaumbrojen Levähdyspaikka-viikonloppu elokuussa). Tiesimme jo silloin, että aiomme puhua tästä aiheesta tänään. Ajattelitte, että oli aika uusiutua. Taputimme teille siitä hyvästä, että tunnistitte sen olevan tarpeellista. Levähdyspaikalle pystähtyminen on myös hyvä esimerkki, jota käytämme auttaaksemme teitä ymmärtämään Uutta Energiaa.

Te siis ajatte lineaarisesti ja mahdollisimman nopeasti paikasta A paikkaan B. Pidätte niin vähän  taukoja kuin mahdollista. Se on Vanhan Energian tapa toimia. Aivan, opitte paljon matkanne varrella, myös itsestänne. Saavutitte paljon kokemustenne kautta.

Uudessa Energiassa asiat ovat kuitenkin toisin. Pysähdytte lepäämään mahdollisimman usein. Pysäytätte autonne levähdyspaikalle aina kun vain mahdollista. Avaatte takaluukut ja heitätte ulos kaikki matkalaukut. (naurua) Heitätte pois kaikki autoihinne ahdetut kartat, navigaattorit, elektroniikan, tietokoneet… ja kännykät. (naurua) Heitätte ne menemään, rakkaat ystävät, sillä ette tarvitse niitä enää.

Sitten vain seisotte hetken, nautitte maasta jalkojenne alla ja keuhkoihinne hengittämästänne ilmasta. Nautitte maisemista ja ajattelette itseksenne: “Uskomatonta, että en koskaan aikaisemmin kiinnittänyt huomiota näihin asioihin – ajoin liian lujaa. Olin niin kiireinen seuratessani tätä lineaarista tietä paikasta A paikkaan B, että en koskaan huomioinut ympäristöäni. En nähnyt eläimiä, puita ja peltoja. En huomannut auringosta leviävää lämpöä ja rakkautta tai miten hyvältä maa tuntuu jalkojeni alla. En edes oivaltanut, mitä hengittäminen todella merkitsee.”

Seistessänne levähdyspaikalla alkavat asiat yhtäkkiä muuttua. Se on pelottavaa, sillä ette pidä kovinkaan paljon muutoksista... ettehän? Ette pidä muutoksista. Huomaatte, että hengenvaarallista vauhtia ajamanne autot alkavat kadota. Samoin matkalaukut, jotka heititte pinoon autojenne viereen.

Ne olivat vain illuusioita. Ne olivat illuusioita siihen hetkeen asti, rakkaat ystävät, kunnes olitte valmiit pysähtymään ja siirtymään Uuteen Energiaan. Vapauttaessanne illuusionne huomaatte niiden katoavan.

Sitten oivallatte jotakin katsellessanne valtatietä. Tie liikkuu, mutta te pysytte paikoillanne. Tie liikkuu Uudessa Energiassa teidän pysyessänne paikoillanne!

Miettiessänne tätä huomaatte, että valtateitä on enemmän kuin yksi. Enää ei olekaan vain yhtä suoraa, keltaisella viivalla jaettua tietä paikasta A paikkaan B. Oivallatte, että valtateitä on monta. Ne ovat moniulotteisia ja leikkaavat toisensa levähdyspaikallanne. Osa niistä kulkee korkealla ja osa matalalla, ja ne kiemurtelevat eri suuntiin. Jotkut ovat kuin spiraaleja, jotkut suoria. Osa valtateistä vaikuttaa ensin kaksikaistaisilta, mutta muuttuvatkin sitten neli- tai kahdeksankaistaisiksi.

Kaikki tiet liikkuvat teidän pysyessänne paikoillanne. Tämä on Nyt-hetken, uusien aikojen, energiaa.

Olette ponnistelleet yrittäessänne ymmärtää miten asiat toimivat. Olette yrittäneet saada selville, miten jatkaa vanhaa matkaanne, kiihdyttää lisää vauhtia jopa silloin, kun vanhat autonne alkoivat hajota käsiinne. Rakkaat ystävät, olette yrittäneet ymmärtää Vanhan Energian keinoin.

Uudessa Energiassa pysytte keskittyneinä, tasapainoisina ja täysin läsnä Nyt-hetkessä. Tie liikkuu. Puhuimme teille tästä asiasta jo kauan sitten. Käytimme silloin vain hieman erilaista vertauskuvaa. Tuolloin olitte vasta tajuamaisillanne ja ymmärtämäisillänne elämän todellisen luonteen. Voimme nyt toistaa teille uudelleen useita vuosia sitten välittämämme viestin. Tämä on elämistä nykyhetkessä.

Sanomme siis tien liikkuvan. Mitä se oikein tarkoittaa? Sitä, että kaikki tarkoituksenmukainen tuodaan teille. Kaikki tiet, energeettiset liikkeet, kulkevat teidän kauttanne. Kaikki tarkoituksenmukainen tuodaan teille, oli kyse sitten varallisuudesta, suhteista tai uusista mahdollisuuksista. Ne löytävät tiensä luoksenne, sillä tie liikkuu ja kulkee kauttanne. Siirtyessänne Uuteen Energiaan kaikki tarkoituksenmukainen löytää teidät. Tätä siis tarkoitimme kehoittaessamme teitä  “tanssimaan kaikkien ulko-ovillenne ilmestyvien asioiden kanssa.” Asiat ja ihmiset löytävät tiensä luoksenne.

Monet, monet asiat kulkevat kauttanne. Jotkut noista potentiaaleista, kokemuksista, ihmisista, tilaisuuksista ja energioista ovat vain läpikulkumatkalla. Teidän ei tarvitse sisäistää niitä. Antakaa niiden jatkaa matkaansa.

Ihmisiä tulee ja menee elämissänne. Teidän ei tarvitse riippua heissä kiinni. Heidän on vain saatava koskettaa energiaanne omien matkojensa varrella. Teille tuodaan mahdollisuuksia, mutta tarkoitus ei ole sisäistää niitä kaikkia. Ne vain kulkevat kauttanne.

Muistatteko kun puhuimme energianne lisäämisestä ajatuksiin? Käytimme esimerkkinä toisen ihmisen päänsärkyenergiaa, joka säteilee hänestä ulospain. Tämä päänsärkyenergia on kuin pieni saippuakupla, joka leijailee ilmassa. Kun se ohittaa teidät, kosketatte sitä omalla Uudella Energiallanne, joka on neutraalia. Kuka tahansa ihminen voi sitten halutessaan aktivoida sen omaksi hyödykseen.

Asia muistuttaa tätä teidän levähdyspaikkaanne. Asioita ja ihmisiä ilmestyy elämiinne ja ohittaa teidät saadakseen kosketuksen jumalallisesta energiastanne. Jotkut taas pysähtyvät viereenne, jotta voisitte sisäistää, tanssia niiden kanssa.

Kyse voi olla suhteista, työpaikoista tai mistä tahansa uudesta mahdollisuudesta. Teidän täytyy sisäistää ne. Tiedätte milloin se on tarpeen, jos kysytte itseltänne. Aivan erityisesti vedätte puoleenne asioita, joiden käsittelemiseen teillä on tarvittavaa ymmärrystä, viisautta ja kokemusta.

Rakkaat ystävät, muistatteko kun puhuimme teille Armon Uunista? Muistatteko, että työnsitte sinne ongelmanne löytääksenne niille ratkaisut? Tiedämme monien teistä käyttäneen Armon Uunia joka ilta. Työnsitte sinne ihmissuhteita, varallisuutta tai terveyttä koskevia asioita.

Muistattehan, että kehoitimme teitä “antamaan jumalallisuutenne löytää ratkaisut, kypsyttämään ongelmianne, kunnes ne olisivat valmiit vedettäviksi uunista ulos.” Sen jälkeen ne asetettiin työtasoille jäähtymään. Loppujen lopuksi pyysimme teitä keräämään kaikki uusien talojenne keittiöissä levällään olevat ongelmat ja heittämään ne ilmaan. Näin tehdessänne muuttuivat ongelmat kauniiksi, hohtaviksi ja tanssiviksi valoiksi, jotka edustavat haasteiden ja vaikeuksien kautta hankkimaanne viisautta.

Sovellamme nyt samaa esimerkkiä levähdyspaikkaanne. Kaikki ongelmat, joita tanssivat valot edustavat, niiden kautta keräämänne viisaus… nämä valot valaisevat levähdyspaikkanne. Ne vetävät puoleenne ihmisiä ja tilanteita. Ne ovat kuin levähdyspaikkanne ympärille ripustetut jouluvalot.

Nämä työstämänne ongelmat – esimerkiksi varallisuuteen liittyvät – ovat nyt erikoisalaanne. Asiantuntemuksenne vetää muita ihmisiä puoleenne. Taloudellisten ongelmien parissa painiskelevat aistivat ja oivaltavat sisimmässään, että olette joskus olleet samassa tilanteessa. Ja sitten he etsivät neuvoja teiltä. Vedätte heitä puoleenne.

Jos ihmissuhteet olivat ongelmanne… voi, olette viime vuosien aikana keränneet paljon ymmärrystä ihmissuhteista ja omista identiteeteistänne. Joten eikö olekin luonnollista, että levähdyspaikallanne seuraanne liittyy toinen ihmissuhdeongelmien parissa painiskeleva?

Omat valonne, jotka kerran olivat Armon Uuniin työntämiänne ongelmia… ne vetävät myös puoleenne kaikki työtänne varten tarvitsemanne välineet ja resurssit. Omat valonne, oma kokemustenne kautta kerätty viisautenne vetää puoleensa elämiseen tarvittavaa varallisuutta. Se vetää puoleenne ihmisiä ja tarvitsemianne potentiaaleja. Ne löytävät teidät sillä ehdolla, että lopetatte valtatiellä hurjastelun.

Entiset ongelmanne vetävät nyt puoleenne ihmisiä ja olosuhteita, jotka ovat tarpeelliset toimiaksenne opettajina ja oppaina muille. Se on aika yksinkertaista, rakkaat ystävät, mutta vaatii hiukan työtä.

Pysytte Nyt-hetkessä. Olette läsnä koko olemuksillanne, täynnä elämää ja Nyt-hetken elinvoimaa. Sitä me kutsumme tien varrella sijaitsevaksi levähdyspaikaksenne. Tiet liikkuvat. Tiet liikkuvat teidän lävitsenne. Tällaista on Uusien Aikojen energia, paradigman muutos, jonka ansiosta vedätte puoleenne kaiken tarpeellisen.

Pysykää täydellisesti Nyt-hetkessä. Ymmärtäkää, että kaikki tarpeellinen tuodaan teille. Ymmärtäkää myös, että jotkut asiat ja ihmiset saapuvat luoksenne vain saadakseen kosketuksen energiastanne. Jotkut taas tulevat tanssimaan.

Vaatii hiukan työtä teidän puoleltanne pysyä läsnä nykyhetkessä. Olette niin tottuneet elämään menneisyydessä tai huolehtimaan tulevaisuudesta. Menneisyys, rakkaat ystävät, musersi teidät. Menneisyydessä eläminen tappaa – piste. Eläessänne menneisyydessä ajattelette aikaisemmin tapahtuneita asioita. Se lähettää signaalin kehoillenne, biologiallenne, kuolemisprosessin aloittamiseksi.

Kun elätte tulevaisuudessa… huolehditte tulevasta… eläkepäivistänne… siitä miltä maailma näyttää 10 tai 15 vuoden päästä… mahdollisista irtisanomisista… se tukehduttaa teidät. Se tukahduttaa sisimmässänne syntymäisillään olevan jumalallisuuden liekin. Menneisyydessä eläminen tappaa ja tulevaisuudesta huolehtiminen tukehduttaa.

Eläkää täysillä Nyt-hetkessä, valmiina tekemään sen mitä pitääkin asioiden saapuessa luoksenne. Tämä on Uusien Aikojen energiaa. Tämä on paradigman muutos, joka tulee olemaan tärkeä asia erityisesti seuraavien kuukausien aikana. Tiedämme tämän olevan Uusien Aikojen energiaa, koska näemme sitä Uudeksi Maapalloksi kutsumassamme paikassa.

Rakkaat ystävät, nyt on teidän vuoronne puhua. Minä, Tobias, olen puhunut tarpeeksi tämän päivän osalta. On Shoudin aika. Gabrielin, Marian, Metatronin, Tobiaksen ja kaikkien muidenkin on astuttava sivuun… istuttava paikoillemme… riisuttava kenkämme… ja kuunneltava, mitä sanottavaa Shaumbroilla on. Säädämme hetken energioita. Kuulette seuraavaksi omien olemuksienne äänet.

(tauko)

Shoud 3 alkaa:

Me olemme Shaumbroja. Me olemme perhettä. Olemme yksi ja monta ääntä.

Kävelemme ja elämme tällä hetkellä kahdessa maailmassa. Huomaamme sen haasteelliseksi tehtäväksi – osa olemuksiamme on Vanhassa, osa Uudessa Energiassa. Se aiheuttaa omat ongelmansa ja vastoinkäymisensä. Meitä vedetään joskus kahteen eri suuntaan.

Sisimmässämme haluamme siirtyä Uuteen Energiaan. Siitä huolimatta huomaamme asuvamme Vanhan Energian maailmassa. Joskus emme yksinkertaisesti löydä enää tasapainoa Vanhan ja Uuden välillä. Löydämme itsemme, ihmiskieltä käyttääksemme, kahden tulen välistä.

Opimme kuitenkin koko ajan tasapainottamaan Vanhaa ja Uutta. Hankimme uutta ymmärrystä, jopa omasta terveydestämme ja kehoistamme. Vanhassa Energiassa rakennetut kehomme haluavat uudistaa itsensä Uudessa Energiassa.

Ne etsivät uudentyyppisiä ruokia. Mikään ei tunnu enää sopivan kehoillemme… paitsi suklaa! (naurua) Kehomme eivät enää tyydy kauppojen hyllyillä oleviin ruokiin.

Kukaan ei kuitenkaan ole vielä kehittänyt uusia, kehojemme kaipaamia ruokia ja ravinteita. Meidän on siis puhuttavaa vanhoille ruoille. Säädämme niiden energiat ennen ruokailua. Puhumme fyysisille kehoillemme siitä, miten hyväksyä Vanhan Energian ruoat.

Tämä on vain yksi esimerkki kahdessa maailmassa elämisen vaikeudesta. Tiesimme sen olevan haasteellista jo kauan sitten. Tiesimme odottaa tätä. Emme kuitenkaan tajunneet, miten vaikeudet ilmenisivät.

Huomaamme, että töihinmeno on koko ajan vaikeampaa ja vaikeampaa. Katselemme Vanhan Energian järjestelmiä ja niitä raivokkaasti puolustavia ihmisiä. On vaikea kertoa heille uudesta tavasta, erilaisesta tavasta, koska monilla yrityksillä on sisäänrakennettu hierarkiansa. Meistä on todella kuluttavaa ja väsyttävää tehdä Vanhan Energian töitämme.

Emme kuitenkaan ole varmoja siitä, missä Uuden Energian työpaikkamme ovat. Oletamme, että meidän on luotava ne itse. Toistaiseksi töihinmeno on muodostunut haasteelliseksi, ja muuttuu koko ajan vain vaikeammaksi ja vaikeammaksi.

Kaipaamme työtovereiltamme ja työnantajiltamme uutta ymmärrystä, uutta valveutuneisuutta. Emme ole itsekään vielä varmoja vastauksista, sillä olemme niin jumittuneet tähän ajattelutapaan, jonka mukaan selvitäksemme taloudellisesti meidän on käytävä töissä. Ehkäpä Uudessa Energiassa löydämme piankin paremman tavan tulla toimeen.

Ihmissuhteemmekin perustuvat Vanhaan Energiaan, aloitimmehan ne siinä. Joskus ne ovat hyvin haasteellisia. On vaikeaa samaistua vanhoihin ystäviin, perheenjäseniin, puolisoihin ja jopa omiin lapsiin. Tiedämme, että ei ole oikein yrittää muuttaa heitä. On vaikeaa ja hyvin turhauttavaa elää samanaikaisesti kahdessa maailmassa.

Joskus meidän on vain päästävä pois muiden seurasta. Jotkut meistä ovat tämän vuoksi yllättyneitä. Emme tajunneet tarvitsevamme näin paljon arvokasta aikaa yksiksemme. Huomaamme oman ajan olevan erittäin tärkeä asia tällä hetkellä. Samalla huomaamme muiden Shaumbrojen seuran tekevän meille hyvää, sillä ainakin heidän seurassaan ihmissuhteissa vallitsee ymmärrys.

Kahdessa maailmassa eläminen on vaikeaa, vaikka se käsittäisikin vain omat asenteemme ja käsityksemme minästämme. Osittain kaipaamme Vanhan tuomaa lohtua, osittain epätoivoisesti  Uuteen siirtymistä. On vaikea elää sisimmässämme kahtia jakautuneina, ja vieläpä kahdessa eri maailmassa. Luulimme vapauttaneemme kaiken vain löytääksemme lisää vapautettavaa, uusia kerroksia kuorittaviksi. Tämä irtipäästäminen ei tunnu koskaan loppuvan. On niin vaikea elää samanaikaisesti kahdessa maailmassa.

Huomaamme saavamme käyttöömme uusia työkaluja. Emme olisi koskaan osanneet odottaa tällaisia välineitä. Ne ovat niin yksinkertaisia. Kun alamme käyttää niitä, ne palvelevat meitä yllättävin tavoin.

Shaumbroina opimme HENGITTÄMISEN tärkeyden. Emme olisi koskaan osanneet arvata, että se on niin voimallinen väline. Hengittäminen sytyttää sisimmässämme olevan jumalallisuuden ilmiliekkiin. Hengittäminen pitää meidät nykyhetkessä. Se virkistää kehomme. Hengittäminen on elämisen tunnustamista.

Luulimme Uuden Energian työkalujen olevan paljon monimutkaisemmat. Huomaamme tietoisen hengittämisen saavan meidät avautumaan. Se auttaa lievittämään stressiä ja jännitystiloja.

Opimme myös, että TUNTEMINEN on Uuden Energian työkalu. Opimme tuntemaan ensin, ja vasta sitten ajattelemaan. Opimme ajattelemaan tunteittemme kautta sen sijaan, että yrittäisimme väkisin analysoida aivoillamme. Opimme, että sisimmässämme on uudentyyppinen älykkyys, joka voittaa Vanhan Energian ajattelemisen. Tunteemme sisältävät kaiken.

Kun TUNNEMME ensin ja ajattelemme vasta sitten, muutumme paljon herkemmiksi. Herkkyys on upea asia, sillä tunnemme ja ymmärrämme asioita eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin. Kahdessa maailmassa eläessämme herkkyys on joskus myös vaikea asia, sillä pystymme tuntemaan muiden tuskan. Tunnemme heidän kamppailunsa. Pystymme jopa aistimaan sisimmässämme asioita, joiden olemassaolosta emme olleet tietoisia.

Opimme, että yksi Uuden Energian työkaluista on ajatella tunteilla. Aivot ovat logiikkaa ja analysointia varten. Viisaus ei kuitenkaan ole peräisin aivoista vaan tunteista.

Yhdessä maailmassa eläminen oli jo tarpeeksi vaikeaa… ja nyt elämme kahdessa. Opimme samalla vielä yhden, hyvin yksinkertaisen, työkalun olemassaolosta. Se on nykyhetken tietoisuus, “HETKEN TIETOISUUS.” Se tarkoittaa Nyt-hetkessä elämistä, täydellistä läsnäoloa. Emme osanneet aavistaakaan, että olisi aika yksinkertaista elää Nyt-hetkessä… olla huolehtimatta menneisyydestä, sehän on nyt vapautettu… olla huolehtimatta tulevaisuudesta, emmehän ole vielä luoneet sitä. Olemme tasapainoisia ollessamme täydellisesti läsnä Nyt-hetkessä, tässä hetkessä.

Istuessamme Nyt-hetkessä Shaumbroina ovat elämämme tasapainossa. Elämä virtaa. Asiat ovat niin kuin ne ovat. Siinä itsessään piilee täydellisyys. Istuessamme Nyt-hetkessä emme läikytä energiaamme menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Koko energiamme on läsnä.

Nyt-hetkessä ollessamme voi ryhmittyminen tapahtua. Olemme silloin paikoillamme tarpeeksi pitkään, jotta kehomme voivat palautua takaisin luonnolliseen ryhmittymäänsä. Nyt-hetkessä kehomme säätävät itsensä Vanhasta Energiasta Uuteen. Annamme niille mahdollisuuden tavoittaa itsensä.

Ollessamme Nyt-hetkessä voivat tunteemme tasapainottua. Ne ovat olleet levällään menneisyyden laajalla alueella. Tässä hetkessä eläminen ja hengittäminen tekevät tunteiden ryhmittymisen mahdolliseksi. Kehomme… tunteemme… ja mielemme… ryhmittyvät luonnostaan.

Eläessämme kahdessa maailmassa ymmärrämme, että TIE LIIKKUU, että voimme pysyä paikoillamme Nyt-hetkessä, ja kaikki tuodaan meille. Sitten on meidän vastuullamme olla vuorovaikutuksessa minkä tahansa meille tuodun asian, ihmisen, työn, mahdollisuuden tai haasteen kanssa. Kun jotain tuodaan meille, ja aistimme että on sopivaa tanssia sen kanssa, on meidän vastuullamme tehdä jotakin asian hyväksi.

Meidän ei tarvitse enää rynnätä polkua alas. Meidän ei tarvitse enää kiitää kohti tuntematonta määränpäätä. Voimme olla Nyt-hetkessä. Tie liikkuu ympärillämme ja tuo meille kaiken tarkoituksenmukaisen.

Kahdessa maailmassa eläminen on haaste, joka tavallaan yllätti meidät. Mutta uusien työkalujen  – hengittämisen, Nyt-hetkessä elämisen, tunteiden ja kaiken tarkoituksenmukaisen sallimisen – avulla opimme mukautumaan siihen.

Shaumbroina tiedämme valinneemme vaikean tehtävän. Shaumbroina tiedämme, että opetustyö odottaa meitä. Ja meillä itsellämmekin on vielä paljon opittavaa Uudesta Energiasta. Shaumbroina tiedämme luovamme Uuden Maapallon energiat. Autamme myös säätämään Vanhan Maapallon värähtelyjä.

Elämme kahdessa maailmassa. Olemme Shaumbroja.

(Tauko Tobiaksen palatessa)

Tobias: Minä, Tobias, palaan hetkeksi osoittaakseni teille kaikille suosiota siksi, että olette saavuttamassa ymmärrystä.

Osoitan teille suosiota myös Shoudien parissa työskentelystä. Niin monet teistä ympäri maailmaa ovat alkaneet ilmaista omaa ja muiden jumalallisuutta. Tämä on erittäin tärkeä askel oman kehityksenne kannalta. Puhukaa omista ja kanssanne kokoontuvien sydämistä ja sieluista. Rohkaisemme Shaumbra-ryhmiä ympäri maailmaa toimimaan näin.

Älkää olko huolissanne, jos lausumanne sanat kuulostavat teiltä. Se on sopivaa. Kun kuka tahansa kanavoija aloittaa työnsä, kuulostavat hänen sanansa aluksi hänen omiltaan. Kun aloitatte Shoudin, alatte todella omistaa kaiken mitä olette, todella ilmaisemaan itseänne.

Niin se on, rakkaat ystävät, että olemme puhuneet teille uudesta paradigmasta. Se vaatii hiukan pohdiskelua. Voimme jo kuulla asiaa koskevat intellektuellit kysymyksenne! Eikä siinä mitään.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne pienen tauon jälkeen. Palaamme kohta takaisin. Pyydämme teitä tarttumaan mikrofoniin ja puhumaan meille, esittämään kysymyksenne tai jakamaan kokemuksenne kaikkien ympäri maailmaa kuuntelevien Shaumbrojen kanssa. Aivan, voitte vapaasti tarttua mikrofoniin ja jakaa kokemanne asiat. Ei teidän ole pakko esittää pelkästään kysymyksiä Tobiakselle.

Palaamme hetken kuluttua. Rakkaat ystävät, tiedämme teidän elävän kahdessa maailmassa. Tietäkää, että meidän puolellamme on monia kuten Gabriel – joka on, ärsyttävää kyllä, puhaltanut trumpettiinsa koko tapaamisemme ajan (naurua) – mukaan lukien Gabriel, joka liittyy seuraamme Nyt-hetkessä. Ette todellakaan ole koskaan yksin!

Ja niin se on!

 


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille, vaikkakin ilmoittautumiset etukäteen ovat tervetulleita. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com