МАТЕРИАЛИТЕ НА ТОБИАС

СЕРИЯ НОВА ЗЕМЯ

Шоуд 10: “Въображението и Новата Безопасна Енергия“

Представя Тобиас, ченалинг чрез Джефри Хопи

Представено пред Аления Кръг

На 1 май, 2004 год.

http://www.shaumbra.ru/frm/viewtopic.php?f=12&t=147


И така е скъпа Шамбра, нашето семейство отново е заедно, в нашия кръг, в тази възхитителна енергия. И ако някои от вас искат да знаят, какво стана току що, след малко ще обясним (има предвид загубата на връзка с интернет, докато е звучала музиката преди ченалинга.)


Такава радост и чест е за мен, Тобиас да бъда тук. Енергията на Шамбра става все по - висока, по - светла, по - динамична. Дори от нашата страна, ние ви вдишваме (смях), чрез скъпия Калдре, използвайки неговите усещания, също както и вашите за да усетим истински чрез вас, това, което става тук.


О, наистина - как да кажа - тази група се промени в сравнение с първите дни, когато разговаряхме. Тя се промени в толкова много отношения: в размера си, в количеството енергия, в това как работите и управлявате енергията. Тя се промени толкова силно, че сега дори дойде време и за това - как да кажа - за тази ваша технология интернет, ефективно да пропуска подходящия обем енергия. Трябва да преминем към друга система. Така, че скъпи приятели от време на време в известен смисъл вие превключвате схемите. (смях, Тобиас се усмихва) Така, че всички, които ни слушате...не се притеснявайте...вие в никакъв случай няма да пропуснете енергията от тук. Тя всичката е тук.


Важно е да се убедите, когато направите записите и ги добавите в интернет - сайта, че те включват и песента, която беше изпълнена преди това, вашата човешка песен ”Там отвъд дъгата”. Много, много стана докато свиреше музиката, повече от думи. Ще поговорим днес за това.


През това време, Шамбра просто вдишайте дълбоко и усетете себе си в безопасното пространство на нашето ангелско събрание. Усетете се толкова в безопасност, че да можете да разгърнете въображението си. В него има много повече, толкова повече от известното ви в момента. По такъв начин енергията тук е в движение.


Ние знаем, че Шамбра излезе отвъд рамките на Старата Енергия на страданието, Старата Енергия и нуждата да се преминава през уроци, уроци от всякакъв вид. Няма вече нужда да се учат уроци...сега става дума за получаване на опит по отношение на себе си и живота и творчеството. Става дума за получаване на удоволствие от това.


Задайте си Шамбра интересен въпрос. Задайте си го Сега, но и през следващите дни - Защо решихте да останете? Имахте възможност, много от вас много пъти. Имахте възможност да се върнете. Имахте възможност да напуснете тази Земя, която понякога е трудна, която често е болезнена. Но вие сте тези, които избраха да останат. Вие сте тези, които още веднъж преди няколко месеца решиха отново да прегърнат живота с нас... да, да наистина, за да се запишете за още един период на служба за Духа и човечеството.


Но има и още един интересен елемент вплетен в това време - не само служенето, не само отдаването си, както вече дълго сте го правили. Но сега вие си поднесохте дар. Вие се почетохте, за да си кажете, че може да изпълните още задачи. Че можете да се запишете отново в името на Духа. Но сега вие също така можете да си позволите да се наслаждавате. Можете да си позволите цялото изобилие, което може да ви предложи живота. Вие можете да си го позволите, Шамбра, малките радости в живота...те не са грехове (смях). Те са получили тази енергия на греха. Казали са ви, че са лошо нещо.


Шамбра нека малко се освободим. Позволете си удоволствие. То няма да ви завладее. Няма да се превърнете в демони. Отново, както често сме казвали - “Вие сега го знаете много по-добре”. Дойде време да си дадете благословия и почит, получавайки удоволствие от живота и всичко, което той може да ви предложи ... всичко.


Скъпа Шамбра, когато се събираме както сега веднъж месечно, ние прекарваме около час и малко заедно - понякога и малко повече! – но като правило час. За това време прекарано заедно, тук става много повече от всичко. Вие идвате в тази безопасна енергия,независимо дали сте тук във физическо тяло или слушате транслацията. Но вие се събирате заедно в тази безопасна енергия, където можете да вдишате дълбоко и да се отпуснете. Можете да позволите на всички от нашата страна, да ви направят духовен масаж ... да се погрижат за енергийните ви потребности ... да се приближат много близо до вас, за да ви предоставят подкрепата си ... да ви кажат, че ви обичаме ... да ви разкажем, че това, което правите има последици ...


По такъв начин през този час вие ни позволявате да работим с вас енергийно. Това отнема около час време. По време на някои ченалинги, вие си мислите, че може да отнеме много време, но обикновено отнема час. Само час ни е нужен, за да ви предоставим този вид енергия.


Да, понякога - как да кажа - сте склонни да се поразходите след Шоуда, защото ние просто чакаме подходящите енергии да ви бъдат доставени ... и разбира се да ни позволите да върнем обратно подходящите от вас ... енергии, които сте освободили от себе си, Стари енергии или това, което бихте нарекли негативни енергии, от които вече нямате нужда. Отнема ни малко време, за да ги съберем всичките, за да не задръстват реалността ви Сега и да не стоят на пътя ни. Така, че да, идват ангелите с метлите и измитат около вас (смях), много прилича на подстригване - губите нещо от което нямате нужда. Измитат го. И това е което правим ние по време на този един час.

 

Обаче правите толкова много. Вие прокарвате пътя за енергията точно тук в този момент Сега. Всички вие ... вие проправяте пътя за енергията да се използва от другите, тези които може да слушат този материал след година или след десет, които може да го четата в един от трудните, сложни и тъмни дни на живота си. Просто така се е случило, че техния интернет - браузър е открил някакъв сайт Аления Кръг и те са се натъкнали на определен Шоуд или текст. Така, че скъпи приятели сега вие проправяте пътя на енергията за тях, за да могат да разберат, че в живота има нещо повече от това, което са виждали до сега.


За живота няма ограничения – в което постоянно са ги убеждавали. Няма разделение между нас и Бог - както са им казвали. Живота не се предполага да е самотен и съставен от неизпълнени желания. Той не се предполага да бъде поредица от проблеми и изпитания. Вие проправяте руслото за тях, за да им дадете да разберат, че те също са Бог. Вие проправяте руслото, за да им помогнете да преодолеят собствената си духовна пропаст.


Това е, което става сега. Вие знаете какво е. Вашите водачи - също както и техните - бяха с вас по време на пътешествието, помагайки ви да останете балансирани. Но след това на водачите ви им се наложи да напуснат, когато вие наближихте ръба на скалата. И когато погледнахте в далечината и не видяхте нищо, освен тъмнина, ви казаха, че има и друга страна. Но вие не можехте да я видите ... нищо, освен тъмнина ... нищо, освен огромна пропаст. Вие бяхте там, всички вие. Знаете какво е.


Много, много, много други идват след вас. Техните наставници в определен момент ще трябва да ги оставят. Тази тъмнина ще влезе в живота им ... тази самота ... и отчаяние ... и страх да се премине духовната пропаст от Старата Енергия към Новата ... от Старите убеждения на дуалността и разделението към Новите убеждения и хармония ... и свободното себе изразяване ... и творчеството ... и въображението.


По такъв начин вие сега прокарвате пътя за тях. Вие създавате енергията към която те да могат да се включат, енергия която в същината си зове към другата страна на пропастта, към страната, която не могат да видят, енергия която идва при тях и им казва: “Това може да се направи. Трябва да направите това заради самите себе си. Но може да бъде направено”. Слушайте гласа от тази страна, гласа, който сега е в Новата Енергия, давайки ви любов и подкрепа, казвайки ви, че всичките ви страхове, всички проблеми, всички съмнения могат да бъдат преодолени.


Създавате това русло от енергия за тях точно сега, в момента, в който разговаряме. Разбирате ли ... дори, когато просто си седите тук, позволявайки ни да ви служим, позволявайки ни да почистим енергиите наоколо, вие сте в служба на другите. Нима не е интересно, как работи това, Шамбра - веригата на служенето, дълга верига от служене, която наистина може да бъде кръга на служенето?


И така, позволете ни да прекараме този час с вас. Позволете ни да ви прегърнем и да ви обичаме. Позволете ни малко да се посмеем днес с вас, защото точно сега вие правите същото за другите. Какво благословено и свещено е това време прекарано заедно.


В същност ние нямаме нужда да говорим с вас. Знаем, че вие действително започвате да усещате енергиите. Наистина започвате да признавате, че всички те са тук за вас. Започвате истински да чувствате.


О, да, живота по света е труден и сложен както и преди. Но става все по - лесен, много по - прост. Ще говорим подробно за това днес.


Но позволете ни сега да ви помолим да вдишате енергиите на днешните ни гости или гост ... не сме сигурни. Вдишайте тази енергия. .. с нещо тя трябва да е позната за всички. Работили сте с тази енергия. Вдишайте. Не се опитвайте пак да мислите. Това не игра на гатанки.


Да си екстрасенс е много Стара Енергия. Това е духовно отгатване. Всичко, което правите е да се надявате че имате достатъчно - как да кажа - висок процент на късмет, за да направите няколко утвърждения, че сте екстрасенс. Ние отиваме отвъд пределите на парапсихологията. Няма нужда да играете вече на тази игра. Отиваме сега на място, където да можем да изследваме множествените потенциали посредством въображението, едновременно - не линейно, а едновременно всичко заедно.


Сега, скъпи приятели усетете тези енергии днес. Представете си енергията на този ден. Не се опитвайте да и дадете име. Става дума просто да усетите енергиите, които влизат. Усетете как обикалят около вас... да, как ви галят по челото ... галят ви по гърба и раменете, които както знаем бяха в последно време обременени по най - различни начини. Усетете енергията на скъпите ни гости, докато те ви помагат - как да кажа - помагат ви с вашето позволение, да реконструирате някои енергии наоколо.


Не е нужно да вниквате в детайлите на това как изглеждат. Това е тяхна работа ... разбирате ли? Те ще ви помогнат – как да кажа - отново да сплетете, реконструирате и внесете Новата Енергия във вашето пространство. Ето защо са тук. Те искат да ви направят услуга. Позволете им да го направят в момента Сега, който споделяме заедно.


Вдишайте енергията на Ордена на Сананда, които идват днес ... които също така наричаме Дома на Сананда ... много интересна енергия, която как да кажа – неотдавна беше част от нашите Шоуди.


Сега тук има известно объркване по отношение на Сананда. Това е един от Ордените Арк. Това е един от стълбовете на Ордена Арк. И той представлява Христовата енергия. Той представлява Христовите семена в процес на израстване и процъфтяване. Сананда е Христовата енергия. Това е енергията - това е този Орден, който ви помага да родите енергията на Христа вътре в себе си във вашия момент Сега. Наистина, тя беше много близка до вас в продължение на много време, в голяма степен тя е част от вас и от това, което сте.


В Дома на Сананда има много същности, много ангели. Единия, който може би знаете най - добре е енергията на Йешуа или Иисус, който произхожда от дома на Сананда. Чрез съзнанието на мнозина на Земята, преди няколко хиляди години работейки в сътрудничество с Ордена на Сананда, тази същност, която познавате като Йешуа, дойде на Земята по една проста причина - да ви покаже, за да бъде пример за мнозина, че Христовите енергии могат да бъдат проявени във вашата човешка реалност.


Йешуа послужи за по - грандиозна и глобална цел. Всички вие бяхте част от енергиите та Йешуа. У много от вас имаше смътно подозрение, което вие веднага заглушихте в себе си - подозрение, че може би вие сте били Иисус. Но след това си помислихте: “О, не бива да мисля така. Това е грях. Не мога да мисля, че съм бил Иисус или Мария или Мария Магдалена или когото и да било от тях. Това произлиза от гордостта ми. Егото ми надделява.”


Шамбра, вие помогнахте за създаването на тези същности и индивидуалности. Вие СТЕ част от това. Вие сте част от процеса. По такъв начин, когато Йешуа дойде в човешка форма вие помагахте за поддържането на тази енергия. Вие помогнахте да се създаде това заедно с други - от целия свят и от нашата страна на завесата.


Много от вас бяха заети по това време преди няколко хиляди години. Вие ходихте с Йешуа, разговаряхте с него. Но той, също така беше с вас. Както вече казахме по - рано, в Ордена Сананда, Йешуа не е същество, което се разхожда някъде. Той няма душа, както вие. Той е проявление на вашето съзнание.


Мария Магдалена също така участва в Ордена на Сананда, която е много голяма част от раждането на семето на Христа. На Земята има история за Мария и нейния син Иисус, която е само част от това. Това е метафора за раждането на енергиите на Мария от дома на Сананда.


Енергията на Мариам, тази, която вие наричате Мария Магдалена, е също част от дома на Сананда, част от въображението ... разбирате ли. .. дори и след раждането на Христовото семе, сега изразяването трябва да стане чрез въображението. Това е ролята, която Мариам изпълняваше на Земята, като учител, майстор на въображението. Това е ролята, която играе и сега.


В Дома Сананда присъства и енергията на Йосиф, бащата на Йешуа, който представлява стабилната и балансирана фигура на бащата ... разбирате ли ... силна, но спокойно напътствие без контрол. Неговата енергия влиза сега като част от Сананда, за да замени Старата концепция за фигурата на бащата. Енергията на Йосиф е днес тук много силно присъстваща с нас, за да ни помогне да стигнем до Ново разбиране на мъжката фигура на бащата, за да сменим някои от Старите си убеждения.


Разбира се в дома Сананда е и енергията на Авраам и енергията на Моисей и на много, много други същности. Някои от тези същности имащи индивидуалност са идвали и друг път в нашата група. Разбира се на гости ни е бил Моисей ... няколко пъти се е появявал Йешуа, поканен в Шоуто на Тобиас (смях) ... и Мария, разбира се и Мириам.


Но сега, този път в това уместно време ние внасяме цялата енергия на дома на Сананда. Представихме и внесохме тази енергия преди седмица в “земята на непознатото”, както вие я наричате Норвегия. Така, че сега това беше предварително представяне. И сега идва цялата група, защото всъщност дойде време за раждането на Христа. Болшинството от вас преминаха през процеса на раждане знаете го. Асоциирате го с определени трудности и проблеми, със загуба на собствената индивидуалност, която сте мислели, че сте, с определена физическа болка, но също така с някои нови велики разбирания.


И така, сега този въпрос ... сега, когато процеса на раждането наближава своя край, дойде време за изразяване на себе си. Сега е момента енергията на Христа да се завърне във вашата реалност. Сега дойде време за въображение и обединяване. Енергията на Христа - това, което бихте нарекли божествено Аз - иска вече да дойде и да поиграе с вас. Наистина го иска.


В последно време получихте тези чувства, дори гласове и даже знание. Те не идват от вас. Ние сме ви го казвали отново и отново. Говорим с вас по различен начин. Те не идват от някакви външни енергии или същества. Всичко произлиза от вас, от вътре ... Божествената Христова енергия, която идва при вас ... във вашата реалност ... във вашия момент Сега, когато вдишвате ... когато приемате живота ... когато се отваряте. Някои от тези усещания, които сте получили в последно време - това са части, отломки, които искат отново да се обединят заедно - цялата им игра води до това. Това представлява Христовата енергия, която иска да стане част от вашия живот.


Това са също така аспекти на вашето Аз, които са били изгубени, разпръснати, които искат са се съберат заедно. Защо, Шамбра? Защо миналите ви животи - сега, когато сте ги освободили - защо всички тези аспекти искат да се съберат заедно? Защо някои от вашите фрагменти, които сте погребали - в пряк и преносен смисъл - които сте подтискали и прикривали ... защо някои фрагменти, които са в другите измерения, искат сега да се върнат?


Именно защото вие позволявате и създавате безопасната енергия. Не балансираните и фрагментирани енергии ще се върнат, когато стане безопасно. Ето защо усетихте енергиите, които идват към вас. Но повярвайте в тях. Повярвайте. Някои от вас си мислят, че с вас се установява контакт отвън. Но по подразбиране, това идва отвътре.


Сега - как да кажа - има много сложна енергийна динамика, вид енергийна мрежа, която би била удивителна картина, ако някой беше способен да я възприеме и опише. Около вас има удивителна мрежа от енергия - която се задържа и поддържа от много от нашата страна, но тя произлиза от вас, която сега предотвратява външното вмешателство, защото вие сте избрали това, защото в този процес на раждане ви трябва безопасно пространство. Другите енергии не трябва да ви се месят.


Ако сте усещали нещо, чували сте нещо и стигате до разбиране, което е изглеждало различно, може би извън вас или чуждоземно, просто вдишайте дълбоко. Помислете отново. Ако това са части и отломки, които искат да се върнат, минали животи, желаещи да бъдат във вашите енергии в разширеното Сега, дори ако живеят в свои собствени реалности. И най - вече тази енергия на Божественото и Христовата енергия, която толкова дълго е била в пашкула си, иска да дойте точно сега. Точно това става.


Докато свиреше музиката в нея бяха вплетени - от нас, с ваше съгласие - някои прекрасни енергии - много красиви, много сложни и интересни. Ето защо говорихме, че е важно да ги включите, когато правите записите си, за да може и другите също да ги усетят. Това са тези енергии, които поддържат достигането до вас, поддържат божествено във вашата реалност и най – вече поддържат безопасната енергия. Ние обичаме песента, която слушахте. И това беше - как да кажа - поредица от - енергийни събития, повече от съвпадения, които доведоха до тази случка.


Ние, с позволението на Калдре ще споделим с вас една история, за да ви помогнем да разберете. Разбирате ли, в последно време той и неговата партньорка Линда бяха много заети ... пътешествия ... водейки из различни части на света за много важна работа, която се вършеше във всеки район ... работа по преобразуването ... работа по отварянето ... и работа по въображението ... много се свърши тук. Така, че той беше зает. И вчера той разбра, че за днес не е избрана музика. И малко се паникьоса, защото не знаеше какво ще се свири днес и си го помисли с ограниченото човешко мислене ... което дори и той понякога прави. Това не му се хареса, но той предполагаше, че е важно да има някаква музика днес.


Той беше малко разсеян - от нас (смях) - докато търсеше листите и папката, която му трябваше в този момент, но все още вътрешно притеснен, заради въпроса с музиката ... когато неочаквано под другите листи се оказа пакет с повече от двумесечна давност. И той беше останал неотворен, без вниманието на Калдре. Той погледна опаковката и за кратко си помисли: “Нямам време да отворя това. Ще го направя после.”


Но знанието премина в намек, в подтик да отвори пакета - дори и със закъснение. И това малко го дразнеше, защото (смях), това не е което му се искаше да прави ... той беше много зает. Но той го отвори. И както и следва да се очаква, там имаше диск с музика...музиката, която слушахте днес ... именно тази песен, която наричате “Там зад дъгата”... именно тази певица, известна като Ева Касиди, написана точно преди да премине от нашата страна ... с много изразени модели в нея, вплетени в енергията на музиката ... в очакване на точно този момент, когато Калдре е принуден да се усмихне сам на себе си и дойде да говори с нас.


В тази песен има много повече от това, което може да се види с очите. В целия филм има много повече от всичко, което е важно сега да разберете. Да, разбира се този диск беше съпроводен с възхитително писмо. И ние високо ценим и почитаме този, който ни го изпрати, защото избора на момента беше безукорен и изпращайки го, той следваше сърцето си. За съжаление имаше двумесечно забавяне докато го открият. Но понякога трябва да се почака.


Нека поговорим малко за този филм наречен “Вълшебника от страната Оз“ и за песента от него “Там отвъд дъгата“. Този филм стана хит. Той беше популярен в края на 1930г. От вашето време, непосредствено преди Втората световна война, която в известен смисъл беше борба между светлината и тъмнината, битка за да се види на къде ще тръгне Земята, каква енергия - на светлината или на тъмнината - ще доминира.


Длъжни сме да кажем, че Земята стигна до разбирането и сега започва да стига и до осъзнаването, че нито една страна не победи и не загуби. Става дума за обединяването на двете енергии заедно. Ставаше дума светлите и тъмните елементи вече да не воюват помежду си, за да не сменят местата си повече от две трети / една трета. Смисъла на Втората световна война беше много повече - не кой ще победи в крайна сметка, а как енергиите могат отново да се обединят заедно.

 

И така, този филм - и тази песен - излязоха непосредствено преди световната война. Филма привлече хора в киносалоните. Той им даде песента. Той им даде надеждата в този час, когато оставаше съвсем малко време до момента в който мрака ще се спусне над целия свят.


Но той също помогна за създаването на картината, вибрацията, за създаването на енергиите на това, което после ще стане известно като Нова Земя...разбирате ли. Отвъд дъгата, скъпи приятели съществува тази Нова Земя, върху която някои от вас работят. Някои вече я обитават. Тя ще продължава да расте и над нея ще продължават да работят.


В този филм има много свързано с вас - в известен смисъл тази мрачност на живота ... черно - бялото начало на филма ... надигащата се буря ... буря, смерч, който трябваше да раздвижи енергиите ... да разбира се, вихър, който да създаде стимул за промяна ... тези енергии, които наричате тъмнина, които трябваше да влязат за да помогнат за придвижването напред на всички други видове енергия. Ако не беше дошло торнадото и не беше раздвижило енергиите - той ги раздвижи, завихри ги - щеше да е трудно да се доберем до следващото ниво. Щеше да е трудно да преминем отвъд дъгата.


Виждали сте това с живота си – трудности ... буря, която се завихря, за да ви извади от мъртвата точка ... а ви извади от неутралната позиция ... буря която се вихри в драстично променящата се реалност ... за да прочисти неща от живота ви ... работа, да отношения ... Стари концепции ... Стари вярвания ... Стари ограничения. Тази буря дойде в живота ви, за да ви помогне да направите промяната. Тази буря в известен смисъл влиза в живота и на много други. Тази буря - по свой собствен уникален начин - ще дойде на Земята в близките няколко години, буря, която ще помогне за създаване на промяната.


Но във филма, в разказа Дороти се събужда от другата страна - в стараната на цветята, в Новата Земя, в Страната Оз, където всичко е магическо ... на тази прекрасна Нова Земя. Болшинството от вас знаят историята по - нататък, историята за Изумрудения град, която в известен смисъл - как да кажа - енергийно също е свързан с Новата Земя, с красотата, с магията и величието на Новата Земя.


И Дороти трябваше да извърви своя път. Трябваше да се отправи на пътешествие. И много от вас знаят какво е това. И по пътя си тя трябваше да научи много - за сърцето, за разума и за преодоляването на страха. Тя най - на края преминава през Изумрудения град ... повтарям, че той символизира Новата Земя.


И в крайна сметка, доколкото знаете историята, тя трябваше да направи какво? Да се върне у Дома! Трябваше да натисне своите алени - о, извинете – ярко - червени обувки. (смях) Когато помагахме за предаването на този сценарии, за вас и тази музика, ние настоявахме за аления цвят, но писателя счете че ярко - червен ще е по – добре ... каква досада. (смях)


Така, че скъпи приятели искаме да ви помолим за една особена услуга. Искаме да ви помолим да повторите тази песен за вас. И този път искаме да ви помолим - между другото това е част номер три (към Тон режисьора - Джон Кудерка). Искаме да ви помолим да я преслушате по различен начин. Искаме да ви помолим да отворите въображението си. Искаме да ви помолим да внесете тук енергията на Новата Земя, докато слушате музиката, докато слушате за проблемите, които се разтварят като капчица лимонов сок на това Ново място, защото на Новата Земя няма проблеми, няма ги предизвикателствата на дуалността, които имахте тук, на Старата Земя. Искаме да ви помолим да слушате и да усещате енергията на желанието, скрито в падащата звезда. И когато се събудите, облаците ще останат далеч назад ... далеч назад ... метафора, говореща че пускате дуалността ... метафора говореща, че влизате изцяло в Новата Енергия.


Отново, слушайте енергията, не думите, не музиката, а общата енергия, която влиза тук. Аз дори говорих за смелостта на мечтата, смелостта да позволите своите мечти да станат реалност. Става дума за въображението - да мечтаеш, да се осмелиш да позволиш мечтите си да дойдат, да разгърнеш въображението си. Това ще ви заведе отвъд дъгата. Това ще ви заведе при енергиите на Новата Земя, Новата Енергия. Е позволи на всичко това да дойде във вашата реалност, във вашия момент Сега.


Помните ли ... през цялото време Дороти се опитваше да се върне у Дома, дори когато беше в Изумрудения град, дори когато беше в големия дворец, тя както и преди се опитваше да се върне у дома. Тя позволи на въображението си да лети. Позволи си да се върне в момента Сега. Позволи си да внесе част от тази Нова Енергия, частичка от Новата Земя отново към себе си.


В известен смисъл, преминавайки първа отвъд дъгата, тя направи огромна крачка, преминавайки на ново ниво. Тя се оказа в състояние да влезе в Новата Енергия. Но след това тя направи и друго прекрасно и удивително нещо. Тя затвори кръга, връщайки се носейки Новата Енергия в своето Сега.


Това е решение пред което много от вас сега са изправени. Отивате ли сега в Новата Земя? Престъпвате ли отвъд пределите? Или - отивате на Новата Земя и затваряте кръга и пренасяте това обратно в Сега, както направи Дороти? Когато го правите всичко става различно.


По такъв начин с енергията на Сананда сега, когато всичко вплетено в тази конкретна песен и в това конкретно изпълнение на песента, ние ви молим да вдишате и да отворите въображението си и да си позволите да бъдете с нас за малко със Синята Птица на щастието.


(Тобиас продължава да говори докато свири музиката “Някъде там отвъд дъгата“)


Вдишайте дълбоко, Шамбра. Тя беше написана за вас.


Вдишайте енергията на Сананда.


Вдишайте енергията, която създаваме заедно.


Текст на песента “Някъде отвъд дъгата“:

 

Някъде над дъгата, чак горе високо
там на земята, където чух веднъж приспивна песен.
Някъде над дъгата, небесата са сини
и мечтите, че ще имаш смелост да мечтаеш
наистина ще се осъществят.

Някой ден ще искам да съм звезда
и събуждайки се където облаците са далеч зад мен,
където проблемите се смекчават като лимонени капки,
далеч над върховете на комините.
това е където ти ще ме намериш.

Някъде над дъгата, сини птици летят.
Някъде над дъгата, небесата са сини
и мечтите, че ще имаш смелост да мечтаеш
наистина ще се осъществят.
Птица лети над дъгата, тогава защо, о, защо не мога .
Ако щастливи малки сини птици летят отвъд дъгата.
Защо, о, защо не мога?


И нашата благодарност към Боби за музикалния му съпровод днес.

 

Скъпи приятели, този филм и тази песен са едни от най - великите неща предадени ви посредством ченалинг в последно време. Те съдържат в себе си толкова енергия - в музиката и в звуците, в картините на екрана. За това молим всички Шамбра отново да се върнат към този филм до следващата ни среща, защото той съдържа много енергия и информация за тези, които са готови да се пробудят. Да, в този филм има много нива. Може да го гледате просто за удоволствие. След това може да го изгледате и да видите метафорите и символите. Стигате до ново разбиране.


Изгледайте го сега отново, когато се движите с Новата Енергия, за да видите о колко това е разказ за вашето пътешествие. Това е история за пътя в Новата Енергия. Това е история за Новата Земя, където всичко е обединено. Това е история за: дали избирате да си върнете тази енергия на Новата Земя? Разгледайте всички персонажи и символи, дори вещицата от страната Оз в ролята, която изпълнява, дори как беше надвита ... се изпари.


Тук има много, много от всичко и ние го споделяме днес, защото се движим в тази сфера от енергия сътворяваща въображението. И тя започва с безопасното пространство. Вече сме говорили в неотдавнашния ни Шоуд за безопасното пространство. Разположили сме там енергия и продължаваме да го правим и днес. Говорили сме за това, че Новата Енергия е безопасна енергия. Тя е балансирана. Тя е енергията на “четирите“. Това е като табуретка, която има четири крака а не три и не два. Табуретката с два крака е много нестабилна. Но с четири е безопасна.


Така че сега, Шамбра ние отново изпълняваме тази песен за вас, защото в нея има енергия на “безопасното“. Когато света около вас не е безопасен ... когато вестниците са пълни със съобщения за войни ... съобщения за всевъзможни престъпления ... какво става? Хората се затварят. Вие оставате затворени.


Но сега в буквалния смисъл седите в безопасна енергия. Да, около вас може да става всичко. Но вашата енергия е безопасна, защото вие я създавате по такъв начин. Това е много проста концепция. Не са нужни много обяснения и много мислене. Ако изберете безопасното пространство, то то е около вас. Вече сме говорили по – рано, че няма нужда да създавате около себе си стени от бяла светлина. Става дума да признаете, че вие винаги сте в безопасно пространство. Когато сядате в самолета, самолета става безопасно пространство, защото вие сте в него. Когато карате колата си, то тя става безопасно пространство ... ако го изберете. Всеки миг, всеки момент Сега е безопасно пространство.


Някои от вас си мислят: “Да, но какво ще стане, ако изляза от къщи и ме сгази кола? Тогава какво, Тобиас? Какво ще стане с вашето безопасно пространство?“ Какво става тук? На къде е насочено вниманието ви? На къде се движи въображението ви? Навън в безопасното пространство! Вие си позволявате да отидете там. Става дума за пребиваване в безопасното пространство във всеки момент от времето.


Вие все още съществувате в света на дуалностите, така че наоколо все още ще стават такива неща. Но може да се намирате в центъра на бурята и тя да не ви влияе. Всеки миг можете да се намирате в безопасното пространство. Когато сте в него, вие започвате да влияете на всичко наоколо.


Ще забележите това първо у домашните си любимци. Те попиват и усещат и резонират с вашата енергия. Ако сте в безопасното пространство, те ще са в безопасното пространство също. Няма да им се налага да обработват големи количества енергия от ваше име, да поемат върху себе си болестите ви или - как да кажа - вашите дисбаланси. Те го правят за вас, вие знаете ... нали. Но когато седите и сте в безопасното пространство Сега, те не трябва да го правят вече.


Това започва веднага да оказва влияние върху всички наоколо. О, имаше период от време, в който наистина - как да кажа - вие смятахте, че те напускат живота ви. Вие усещахте дистанцията между вас и семейството, любимите. Но сега, когато започвате да пребивавате всеки момент в безопасната енергия, те също така започват да го усещат. Това променя отношенията ви с тях. Това ги променя, ако изберат този потенциал, който излъчвате отвътре. Вие го правите тихо. Правите го без проповеди. Правите го, без да размахвате ръце, за придвижване на енергията. Вие просто съществувате. Вие сте в безопасната енергия.


Това в известен смисъл може да не е безопасно за обкръжението ви, защото хората по старому играят на своите игри на дуалност. Около вас може да стават войни и престъпления. Но, това не сте вие ... не сте вие. И така, вие казвате: “Но ако аз се намирам в безопасната енергия, как ще чета вестници и ще виждам това? Нима не трябва да се безпокоя?Нима не трябва да ми пука за всички ужасни неща?“


Не, Шамбра, това сега е различно и вие сте различни. Наоколо може да има хаос - вашата енергия е безопасна. Вашата енергия е балансирана и в буквалния смисъл се разхожда в Новата Енергия. Ще видите, ако продължавате да го правите, как това променя всичко около вас и как дори и след кратко време този хаос ще изчезне.


БЕЗОПАСНАТА ЕНЕРГИЯ Е ОСНОВАТА НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО. Когато усещате и си позволявате да бъдете в безопасната енергия, то тогава въображението може истински да се изрази да играе и да се разкрива. По такъв начин ние говорим за безопасност и за нещата около вас, във физическата ви реалност и във факта, че можете да сте в безопасност без да се влияете от нищо.


Но сега нека навлезем навътре във вас. Ах ... понякога вие дори не чувствате, че това е по - безопасно тук вътре във вас (смях), от колкото навън. Ето защо губите толкова много енергия навън, стремейки се да продължите да действате, да запълвате всяка минута, защото не винаги искате да отидете навътре в себе си. Молим ви да усетите това за минутка.


Ние знаем, че много често в себе си усещате несигурност, сражения, които преминават през ума ви, несигурност дори за съществуването ви във физическо тяло и вие се питате кога ще ви издаде, ще ви предаде. В известен смисъл, вие се скрихте в себе си, защото вътре във вас имаше много несигурни неща, демони, енергии, които изглеждаха непреодолими ... много беше несигурно вътре ... в известен смисъл ... символизирано от вещицата и всичките и войници, много опасно.


И така, Шамбра как да си върнете безопасното пространство, как да се почувствате балансирани? Първо, става дума да вдишате това. Наистина дишането прави чудеса. Второ вече не се опитвате да унищожите това, което наричате тъмнина или дисбаланс. Това създаде такива проблеми за много от вас, на пример който беше небалансиран към светлината. Всичко трябваше да бъде светлина и съществуването на тъмнината не се допускаше. Те работят заедно. Това беше разкрито във вашата Втора световна война. Те работят заедно.


Става дума за признанието, че всичко е част от вас. Става дума за признаването на факта, скъпи приятели, че това зло, от което сте така обезпокоени в живота си - не злото отвън, а е от вътре, тази тъмнина от вътре - няма да ви унищожи. Тя не се готви да ви унищожи. Тя не го иска. И не може. Но тя е част от вас. Тя иска да се придвижи с вас в Новата Енергия. Тя има такова желание да бъде там, както и светлината във вас, разбирате ли. Вие не можете да я оставите назад.


Става дума за разбирането и усещането на такава безопасност вътре във вас, че да можете да свалите всички тези бариери и стени, всички тези ментални ограничени неща, които сте създали, всички ментални хитрости, които сте направили вътре в себе си, за да се оградите от демоните и злите духове. Някои от вас отвътре ... вие изглеждате като тези крепости с издигнати стени и всевъзможно въоръжение, отразявайки енергиите. А това са вашите собствени енергии. Всичко това е вътре. Някои от вас толкова се изолираха сами в себе си - без да се страхуват от това навън - но боейки се от това вътре. Сега вие можете да се намирате в безопасната енергия и да поканите в нея всяка ваша част. Тук вече не трябва да има битки с разума.


Някои от вас буквално сами се побъркаха ... буквално. И след това вие не призовахте или Духа. Призовахте ни да влезем и имаше време, кратък момент, когато наистина слушахте, защото бяхте толкова отчаяни (смях). След това слушахте все повече и повече. И започнахте да се вслушвате в себе си. Започнахте да се доверявате повече на себе си.


Дойде време някои от вас да се почувстват по - защитени, когато започнем да говорим с вас, както сега. Прекарахте много голяма част от живота си - и много минали животи - барикадирайки се вътрешно, в борба с тъмните си аспекти. Време е да пуснете това. Време е да се почувствате толкова открит и безопасен и доверяващ се на себе си, че да можете да разрушите сега всичко това. Може да се освободите от стените. Може да се освободите от всички оръжия, които сте създали, ментални оръжия, разбирате ли, за да държите вътрешната тъмнина на страни.


Стигнахте сами със себе си до прекрасен капан ... разбивайки се на парченца ... създавайки вътре в себе си тайни проходи ... създавайки внимателно разработен шифър от енергия ... създавайки тунели ... врати ... бариери ... схеми ... и хитрости вътре в себе си, за да не ви се налага да се сблъскате с тъмнината. Вие дори приспахте външната намеса. Често обвинявахте за това външния свят.


Скъпи приятели, ние изсвирихме за вас музика, създадена преди известно време. Създадохме я за да усетите енергията тук и сега. И вие можехте да се почувствате в безопасност вътре в себе си, толкова безопасно, че да свалите стражите, толкова безопасно, че да пуснете тези стари ментални хитрости, които проигравахте в себе си.


Когато дойдете в това безопасно пространство вътре и навън, енергията, която ви позволява да бъдете всичко, което сте - всичко, което сте - тогава въображението ви може истински да премине в стадий на изпълнение, когато можете да се отворите и да позволите на всички тези енергии да влязат. Това е мястото, където вашето въображение има контрол и може да лети. Това е прекрасно нещо. Това е мястото, където вие сега можете да се откриете.


Нека поговорим малко за въображението. Знаем, у някои от вас все още възникват въпроси за него, когато се опитвате да разберете, когато се опитвате да работите с него, без да имате пълна увереност. Какво е това въображение? Какво е това разум? Какво са това мечтите? Какво е реалността? Въображението - още веднъж - не е в нито една част на тялото ви. То е аспект на това, което сте, който винаги е бил с вас. Той е бил затворен в продължение на много дълго време.


Отново, както вече сме казвали, казвали са ви да не мечтаете. Казвали са ви, че идеите ви са глупост. Всъщност не е така, Шамбра! Вашите идеи просто са твърде напредничави. Мечтаенето често е просто процес на пробуждане през който преминавате. Важно е било да го направите. Цялата тази област на въображението е входяща за Божествената енергия. Това е ваш аспект, който има крила, за това може да влезе и да изучава потенциалите.


Нека се възползваме от примера. Да кажем, че сядате да гледате телевизия. Представете си, че седите на фотьойла или на дивана, с намерение да погледате телевизия. Сега ... в телевизора няма картина. На екрана няма нищо. Там няма картина, докато не го включите. За това, казвате, че там няма нищо. Това е само телевизор. Ах ... така ли е? Така ли е, Шамбра?


Разбирате ли ... този третоизмерен начин да разглеждаш нещо, защото в кутията му има нещо - дои когато е включен и дистанционното е в ръцете ви - има стотици и хиляди потенциали, които очакват да бъдат избрани. И така, вие включвате телевизора. Някои от вас имат достъп до няколко канала, други имат – до стотици и хиляди канали ... почти зашеметяващ избор, постлан пред вас.


Но вие включвате веднага любимия си канал. И си казвате: “Така, на екрана има само едно нещо. Има само едно нещо в моя телевизор - шоуто, което обичам да гледам“. Така ли е? Нали? Нима това не е просто реалност, която сте избрали от въображението си, тази, която сте внесли? Защото веднага зад нея има отще стотици други програми ... те съществуват. Те съществуват. Вие не ги виждате. Те на са вътре в кутията, която гледате, но те съществуват.


Опитайте това - вместо един телевизор, сложете дузина телевизори в стаята си. Включете всеки от тях на различна програма. Вие казвате: “Но, Тобиас, става какафония. Целия този шум и всички тези образи ... как изобщо мога да се обединя с всичко това?“ Ах ... Ограниченото мислене на Старата Енергия, защото в пряк и преносен смисъл вие можете да се обедините с всички едновременно.


Този малък - как да кажа – пример, е за това как работи въображението, как - когато пускате ограниченията, вашия телевизор вече не е телевизор. Той е инструмент за потенциалите на всички програми, които могат да бъдат включени, стотици и стотици различни програми, които могат да бъдат привлечени чрез тези кутии, не само една, а стотици. Те съществуват едновременно в момента Сега, всяка от тях може да бъде избрана. Но вие не сте длъжни да избирате само една. Можете да изберете много. Вашето внимание, вашия фокус, вашите енергии може едновременно да усещат и възприемат много програми, много, много потенциали.


Това, за което говорим днес, Шамбра: НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАЙТЕ. Позволете на въображението си крила. Позволете на реалността си да премине отвъд границите, тръгнете към дъгата. Става дума не за една програма или една реалност, която се проиграва сега пред вас. Вие виждате само една. Много сте свикнали с това, много сте затворени в това, виждате само една програма.


Но в добавка към тази реалност има безброй, но нека кажем хиляди и хиляди и хиляди други реалности, които съществуват тук точно сега ... разбирате ли. Това е мястото, където ние позволяваме да се фокусираме. И това е начина по който ги възприемаме. Някои от тези реалности няма да се възприемат в нормалните човешки условия към които сме свикнали. Не е задължително да се възприемат във физическите условия.


Когато по - рано свиреше музиката, вие чувахте нещо. Чувахте думи. Слушахте музика, може би, дори усещахте вибрациите на музиката. Но в същото време там имаше сто различни действащи енергии, които може би не могат да се възприемат с очи и уши и с кожата. Но те бяха там. Вие ги сложихте там и ние също, за да ви дадем този пример как можете да прихванете енергиите, които се реят наоколо.


Не сте длъжни да съществувате само седейки тук. Сега можете да бъдете отворени за всички други реалности, които съществуват в едно и също място. Това побърква ли ви, скъпи приятели? Така е защото все още не сте свикнали. Но сега ще се окажете там. Можете да имате множество реалности и потенциали, съществуващи заедно в момента Сега.


И това е още една заблуда, че трябва да влизате в друга реалност. Не, обратното, тя идва към вас. Това идва във вашия Разширен момент Сега, в който се намирате. Това е, където вие се свързвате с нас сега. Сега, вие сте човек седящ на стол или на диван, лежащ на пода - някои от вас. Но има и друга реалност в която вие също така сте в Дома на Сананда. Вие сте с нас там. Сега имаме още една беседа, съвсем различен разговор, към който можем да се включим.


Някои от вас тук отново удрят контрата. Казвате: “Но, Тобиас, изглежда сякаш ще се побъркам от всичко това!“ Запомнете ... вие сте в безопасната енергия. Вие сте в безопасна енергия вътре и извън вас. И ние ще продължаваме да работим с вас, като я поддържаме. Наистина, този фундамент на безопасната енергия е много важен. Ето защо акцентираме върху него толкова дълго време. Именно защото поставихме пред вас въпроса за приемането на живота, за избора - да бъдете тук или да не бъдете.


И така, вие сте в безопасната енергия и сега можете да започнете да се отваряте в тези други сфери. Можете да имате множество реалности, случващи се паралелно в един и същи момент. Въображението ви има крила. То може да лети, но то връща тези енергии обратно към вас. Става дума за това да ги вдишате. Става дума да се чувствате в безопасност за да може всички тези неща да започнат да се случват в живота ви и така комфортно - през цялото време да си човешка форма в момента Сега. Става дума не за отричането на човешката ви природа. Става дума за нейното разширяване - и всичко това едновременно.


Когато позволявате на въображението си да лети то също ще започне да привлича към вас цяла поредица от нови неща – хора ... възможности ... ресурси ... енергии. Когато бяхте концентрирани само върху трето измерение, вие бяхте ограничени в това, което стигаше до вас енергийно. Но сега, когато се отваряме в другите сфери към вас може да се върне много повече.


Въображението - това е позволение на енергиите ви да излязат и да полетят, и летят и да виждат, усещат различните потенциали които съществуват. Влезте в себе си за да усетите тъмните потенциали, на пример или това, което бихте могли да наречете негативни потенциални реалности. Но също така вижте и положителните. Позволете си да летите и да усещате всички различни сценарии. А след това направете подбор ... два ... или три ... или четири ... разбирате ли. След това ги вдишайте обратно във вашия момент Сега.


Когато казвахме, че не трябва да издребнявате с детайлите, че не трябва да си представяте новия ви дом. Това е визуализация. Представете си. Усетете живот в който всички материални неща се грижат за вас ... разбирате ли. Това е толкова просто. Вие се опитвате да го усложните.


Когато използвате въображението си ... използвайте го с нас за минутка. Помечтайте за минутка, какво би било за вас ако беше проявена грижа за материалните неща в живота ви ... за автомобила ви ... за нещата у дома ... за плащането на сметките ви ... всичко такова. Представете си го. Помечтайте за това. Ах ... каква помощ! Ах ... енергията на помощта идва, за да не трябва повече да се безпокоите за това. Ще се погрижат за това.


Също не сте длъжни да се вкопчвате в това. То просто е там. То няма намерение да си тръгва. Не трябва да го укротявате или да се опитвате да го хванете. Просто си представете ... представете си как енергията влиза. Вдишайте я във вашата реалност и и позволете да се прояви. Не ставайте буквални или контролиращи. Позволете и да се прояви.


Вдишайте енергията на тялото, което е силно и здраво, тялото с което сте свързани. И си представете този потенциал. Разбирате ли, много от вас ... вие се безпокоите, че остарявате ... слушате всички тези новини ... чувате, че дори и да пиете достатъчно вода, ще умрете. Изплашихте се от живота от биологична гледна точка. За това, какво става? Въображението - по подразбиране - ще тръгне натам. Този потенциал е бил избран. Той се връща към вас ... точно в живота ви.


Какво ще кажете да си представите във въображението си тяло, което ви служи, което е силно и здраво? Не навлизайте в детайли. Сега не трябва да се притеснявате за нивото си на холестерол или за нещо подобно. Става дума да изберете тази реалност, този потенциал, да го вдишате, да имате в себе си такова безопасно пространство, в което този потенциал да се прояви. Той ще дойде, за да бъде във вас. Ако си го представите по такъв начин, че избирате, ако си представите УСЕЩАНЕТО за това, което избирате в живота си, то всъщност ще дойде при вас.


Все още има неща, които трябва да вършите в момента, това, което физическото тяло трябва да прави, за да се случват нещата. Все още ви се налага да седите зад волана, за да управлявате автомобила. Все още сте длъжни - как да кажа - да вършите други, физически неща, които ви приземяват. Разбира се, това ще си промени. Но в момента тези неща все още присъстват. Но можете да използвате въображението си, за да внесете всички други неща в живота си.


Това е само началото. Става дума само за удовлетворяването на основните човешки потребности. След това въображението може да започне работата си. Можете да работите с него, за да започнете - как да кажа - цяла поредица от нови открития в сферите, към които никой никога не се е свързвал, изцяло нови - как да кажа - разбиране, което отива отвъд рамките на земните потребности, всякакви емоционални потребности, всякакви физически потребности. Можете да започнете внасянето в живота ви на такива енергии, изпълнени с творческо разбиране, което ще накара този триизмерен човешки живот да изглежда много повърхностен и ограничен. Можете да започнете да съществувате многоизмерно, изцяло в момента Сега.


Но преди всичко става дума за създаването на безопасното пространство, за създаването на енергия с която сте в безопасност навън. Вече не се притеснявате за външния свят и най - вече се намирате в безопасност вътре в себе си.


По такъв начин, ние обединяваме енергиите на този ден с вас. Да, ние казваме думи, но точно вие си позволявате да усетите това, което правим. Днес вие обединявате безопасната енергия с енергията на въображението, което ще ви позволи да се отворите за другите сфери.


Така че, скъпа Шамбра, отидете отвъд думите. Позволете на въображението ви да лети. Позволете си да се разширите и да започнете да живеете не просто като човек, а и като многоизмерен Божествен Човек. Следващия месец ще станат - как да кажа - някои много интересни неща, някои - как да кажа - интересни събития и промени в живота ви в смисъл, че ще се окажете способни да получавате достъп и до други нива. Ще започнете да виждате просто нуждата от човешките си нужди ... това вече не е толкова важно. Ще можете да пътешествате в другите пространства и да ги връщате обратно със себе си.


Всичко това е свързано с това, което се върши сега на Новата Земя. Всичко, което помагате да се създаде там, можете да го привнесете и тук. Можете да минете през дъгата и в двете посоки.


На Новата Земя ги няма този вид човешки проблеми, с които сте се сблъсквали тук, на Старата Земя. На Новата Земя, на въображението е позволено да се изразява открито и без страх. На въображението е позволено да лети към нови нива.


Новата Земя е безопасно пространство за всички, които са там, за всички посетители. Това е балансирана енергия. Тя е извън конфликтите. Тя е извън дуалностите. Новата Земя, това е място, където ще се погрижат за всички най - прозаични неща, които бихте нарекли неотложни нужди. Това позволява на всеки, който е там да изследва другите сфери, за да разбере как да използва енергията на Твореца по изцяло нов и различен начин.


Сега може да обедините всичко това, за да го привнесете обратно в тази реалност, за да започнете да работите с него тук. Ето защо се намираме в цялата тази област, говорейки за въображението, говорейки за Новата Енергия и обединяването на всичко това в едно. Не е нужно да напускате ... да оставяте физическото си тяло, за да намерите Новата Земя. Сега, вие можете да започнете да връщате тези енергии обратно. Това е възможно. Това не беше невъзможно преди година или преди пет години. Става дума да позволите това в живота си, представяйки си го в живота си, скъпа Шамбра.

 

Предстои ви - как да кажа - вашето ежегодно събрание на Шамбра, след няколко месеца. Събирате се заедно на това място Санта - Фе. Над подробностите - човешките подробности - сега се работи, но повече от всичко детайлите с пълна сила се преработват от нашата страна сега. И има някои неща, които се готвим да ви предложим от нашата страна по този повод.


Тази конференция трябваше да бъде посветена на безопасната енергия, безопасната Нова Енергия. Тази конференция трябваше да бъде посветена на създаването на такова безопасно пространство, че заедно с Шамбра ние наистина, наистина успяхме да си проправим път през стената за да открием въображението по съвършено нов начин, за да имаме някои - както бихте ги нарекли - удивителни и дълбоки открития, пътешествия в Новите разбирания, вече не са тези стари човешки неща през които минавахме, сборихме се и страдахме. Отиваме в нови сфери точно сега.


И така на събранието ни там след няколко месеца в Санта - Фе ще става дума отново за безопасната енергия, за въображението, за полета към някои Нови нива. Готвим се да внесем от наша страна много енергия. Молим всеки от вас, който ще присъства там, да отвори въображението си, да помогне за създаването на безопасното, енергийно пространство. Имаме намерение да го използваме като истинска отправна точка за новата работа, която ще вършим заедно.


И така, скъпа Шамбра, вие стигнахте много далеч. Сега дойде време да използвате енергията на въображението, идващо от безопасното пространство, за да може сега да бъде проявена грижа за всички останали човешки нужди. Няма никакъв смисъл да губите толкова много от енергията си за такива неща. Позволете на въображението си да избере потенциал и да го внесе обратно... да избере цялата тази енергия в която е проявен грижата за тези основни потребности. Именно по такъв начин ще можем да работим с вас доста по - тясно в Новите сфери, в истинската Нова Енергия на Земята.


С това, ние молим всички вас сега да разберете, че можете да позволите на въображението да полети. Можете да го вдишате сега. Вдишайте го в безопасната енергия вътре и извън вас. Дайте на въображението си да разбере, че сега е безопасно да играе - вътре и извън вас, навсякъде.


Така, че енергията на Сананда е тук, за да ви подкрепя във всичко, което правите, навсякъде, където ще отидем от тук нататък.


И това е така!


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може данамерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова