МАТЕРИАЛИТЕ НА ТОБИАС

Серията за Новата Енергия

Шоуд 8: „Въображение“

Представено пред Аления Кръг

На 6 март 2004г.

http://www.shaumbra.ru/frm/viewtopic.php?f=12&t=144

 

И така е скъпи учители и Шамбра, че отново се събрахме заедно в този ден в много любящата енергия, в много приятната енергия, разбира се различна от енергията на нашия малък Ален Съвет от миналия месец. За мен, Тобиас това беше прекрасен месец, защото наблюдавах промените и преобразуванията които ставаха с толкова много от вас, които ни помолиха да ви донесем това послание, послание за приемането на живота. Ние сме готови да продължим с вас на съвсем ново ниво. Това е едно от нещата, които трябва да обсъдим. Вие ни помолихте да обсъдим ценността на живота, преди да отворим новата врата, което ще направим днес.

 

Разбира се тази енергия е приятна и ние танцуваме, докато свири музиката. Ние наистина помагаме и работим с вас за промяната и прехода от вибрационна към разширяваща се енергия- много сложна работа. Но когато идвате на това място, когато се събирате заедно, Шамбра по целия свят, вие ни давате позволение да ви помогнем да облекчим този процес, да ви служим и помагаме в преместването в Новата Енергия.

 

Днес ние наистина смятаме, с ваше позволение да преминем през отваряне. Днес ще имаме прекрасен, особен гост. Става дума не за мен, Тобиас и Шамбра. Ние наистина имаме гости.

 

Ако сте обърнали внимание, Шамбра, имаше много работа по прочистването, което трябваше да направите преди тази среща...работа по очистването, която свършихте чрез ветровете, които дойдоха и очистиха тази област ( става дума за много силния вятър в района на Денвър/Боулдър, Колорадо, случил се по време на ченалинга), които не само очистиха планинския район, но и енергиите тук, но и енергиите които се предават от тук на всички, които слушат онлайн сега. Ветровете тук бяха за всички вас, за да помогнат за промяната. Тези ветрове бяха тук за всички, които ще четат по-късно. Много от вас, четящите това в по-късна дата, могат да чуят тези ветрове точно сега...дори, докато слушате това. ..защото това беше прочистване, което трябваше да стане...Старите вярвания и Старите концепции, които са заседнали така, че дори не сте го забелязали.

 

Дори сега, докато седим тук, някои от вас имат разбалансирани енергии...част от вас, която сте презирали...дори ненавиждали...натикали сте я в мрака...и сте се сражавали с това много дълго...нещо в себе си, от което сте се срамували или сте чувствали вина...нещо, което сте чувствали че ви прави по-малко Бог...нещо, което презирате...нещо което смятате за безобразна част от себе си...нещо, което е скрито толкова дълбоко, че сега се явява още един слой, за да го откриете. И ние ви молим да разкриете тази част-всяка част от себе си-днес, защото има много светлина и любов и подкрепа. Ако можехте да си позволите да се отворите и да споделите тази част със себе си...да спрете да я ненавиждате...но да я приемете.

 

Вие знаете- тези за които говорим сега- вие знаете за какво говорим. От наша страна няма никакво осъждане. Ние горещо ви обичаме. Това беше нещо, което си дадохте като опит. В очите на Бог тук няма основание за срам. А вие също сте Бог.

 

 Това беше опит, който получавате, защото сте си го дали. И може би резултата не е бил този, на който сте разчитали. Може би сте се усещали заседнали в това, което наричате порок или наркомания. Може би това е нещо, което е било извън вашия контрол, демон вътре във вас.

 

Днес е деня за изцеление на тези демони. И вие можете да ги пуснете сега, за да видим- и за да видите- ценността на това, което сте си дали. Всяка тъмнина...всичко, което сте презирали за себе си...можете да го разкриете сега, защото времето и енергията сега са различни. Можете да погледнете на тези неща, които сте пренесли със себе си като стар боклук, с чувство на силна вина. Можете днес да ги освободите, да ги видите. Време е да спрете борбата с тези части от себе си, с това кои сте.

 

Вие знаете...колко пъти сме слушали, как разговаряте със себе си. Вие говорите, че искате да бъдете силни. Вие казвате, че искате да имате повече воля и решителност, за да преодолеете това. Става дума не за силата. Става дума не за волята да ги махнете от живота си. В известен смисъл, когато се опитате да подчините това, което не ви харесва, което не харесвате в себе си, то само му дава повече енергия.

 

Става дума за разбирането на това, защо сте си дали това...защо това се е проявило или е влязло в творението по някакъв начин...защо то вече не ви служи...защо можете да го пуснете. Няма вече опити, Шамбра да го изкарате със сила от себе си -става дума за освобождаване. Освобождаването означава- с любов и велико състрадание.

 

Духа, Йехова ви гледа сега и обича всяка ваша част, дори и тези, от които се срамувате, дори и тези които са ви принудили да изпаднете от благодатта на Духа и на самия себе си. Духа обича всяка ваша част- безусловно.

 

И в тази енергия, която споделяме заедно днес, ви молим да се отворите, нека изцелението се случи. И изцелението е свързано само с мъдростта във вас. Става дума не да изкорените нещо. Не става дума да се борите с него, или да преодолявате нещо или решението да го изключите от живота си. Става дума да отидете в края на краищата в пространството на състраданието, където можете да погледнете най- трудните и сложни неща в себе си...и става дума да потърсите в тях истината и мъдростта...без да се обвинявате за направения грешен избор...или отсъствието на сила...но става дума за наличието на състрадание у вас...пълно състрадание.

 

И така днес по време на Шоуда ще работим с вас да ви помогнем да видите мъдростта в това, което сте избрали днес за себе си, дори и в тези избори, които по ваше мнение са били погрешни. Ние ви молим да вдишате дълбоко и да се отворите изцяло за любовта и състраданието на Духа, на всички нас в Аления Съвет и Ордена То-би-ас, а също и най- вече- да се разтворите за самите себе си...да си помогнете за трансмутацията...да си помогнете за преобразуването на тези области на велика тъмнина в области на най- великата светлина, която е възможна. Това може да бъде направено, Шамбра.

 

И така, вие сте на Земята в тази 2004г. Защо сте тук- питате много често? За какво ви е този живот? Защо често се чувствате така, сякаш чакате нещо, сякаш нещо трябва да се случи?

 

Вие сте тук просто за получаването на жизнен опит. Можете ли да му позволите да бъде прост? Вие сте тук, за да получите жизнен опит...всичко, което пожелаете. Можете да усетите какво е- да си в болка, какво е -да задържаш тъмнината в себе си.

 

Можете да изпитвате радост всеки ден, радост от наблюдаването на другите хора в собствените им творения. Можете да усетите какво е- да имаш голяма любов и състрадание към другите. Можете да усетите какво е да получаваш любов и състрадание от тях.

 

Вие сте тук на Земята, за да изпитате...да усетите...да изучите...да узнаете какво е- да живееш, да живееш. Това е толкова просто. Вие не трябва да правите нищо сложно. Вие сте тук само да получите опит.

 

 Защо пътувате из американските планини? Защо плащате големи суми за да се изплашите (смях) – за да получите такъв опит...за да кажете, че сте го направили...за да усетите какво е-да се издигате тревожно все по- високо и по- високо, знаейки, че после ще има дълбоко и рязко падане, само за да се издигнете след това отново. Това е опит.

 

Вие сте тук на Земята сега- буквално за първи път от всичките си животи- също и за да получите удоволствие, да получите удоволствие от живота. Колкото и странно да изглежда, цялата тази концепция от получаването на истинско удоволствие от живота е относително нова.

 

Вие винаги сте били тук- в известен смисъл- в училище. Вие се обучавахте. Поставяхте си много предизвикателства, някои от вас- много изпитания. Стараехте се да натрупате възможно най-много опит. В най- последните си животи се опитвахте да преодолеете земната карма.

 

И за всичките животи, които преживяхте тук на Земята, това, което правехте-беше да се връщате и да преживявате опит, който се създаваше много преди идването ви на Земята, много преди да влезете във физическо тяло-това, което ставаше, докато сте в ангелските измерения, беше да се опитвате да намерите пътя към Дома, да се опитвате да разберете кои сте и кои са останалите. Толкова много се случваше...това, което бихте могли да наречете сражения. Но също така беше и прекрасно.

 

Говорихме в нашите групи в навечерието на вашата кино- серия „ Междузвездни войни“ и даже в много други фантастични филми създадени за тези събития, които са се случили много отдавна и сега се проектират на вашите екрани и се проиграват на тях. Вие тогава нямахте физически тела. Не пътешествахте на космически кораби от метал. Но същността е същата.

 

И така, вие дойдохте на Земята за да преживеете отново всичко това...да преживеете какво е- да имаш любовна връзка с други хора...какво е- да имаш дуели, вражди с други хора...какво е да се опитваш- да трупаш власт. Вие дойдохте на Земята, за да преживеете отново това. Това не е карма. Духа не ви е карал да го правите. Вие избрахте да го направите, за да получите по- широка представа и разбиране. За това много ваши животи бяха създадени от вас, за да преминете през старите ситуации по много забавен ( бавен) начин във вид на човек, където имате възможност да направите осъзнати избори, а след това изцяло да ги последвате.

 

Но сега, в този живот в който се намирате сега, всичко се променя. В този живот можете сега да получите удоволствие от всичко- от храната...до отношенията...до разходката в гората...или по плажа. Можете да получите удоволствие от това- какво е- просто да живееш. Вие сте тук сега, за да получите опита на живота и да получите удоволствие от него.

 

Вие сте тук по собствен избор, за да бъдете от първите вървящи към това, което наричаме Нова Енергия, за да помогнете за извършването на прехода- не само за себе си, но и да зададете енергията за всички останали, които ще дойдат след вас. Да, наистина, ние знаем, че много от вас се измориха, преминавайки приз толкова големи промени, толкова голямо освобождаване от миналите животи. Понякога ви омръзва самото нещо наречено живот. Но вие избрахте да бъдете тук сега, за да станете първите, за да внесете Новата Енергия, да я интегрирате в живота си, а след това да я споделите с другите.

 

Може да се каже, че вие сте „ първата група“ първопроходци, вървящи пред останалите, излизащи отвъд рамките на масовото съзнание, за да помогнат да се създадат границите, енергийните граници за това, което наричаме Нова Енергия. В същото време, докато вършите своята работа тук, на Земята вие също така се намирате на Новата Земя по време на сън, помагайки за създаването също на тези енергии. Може да се каже, че сега вие тук се намирате в служба по ваш избор...вече няма карма...вече няма уроци...вече няма пътешествия. Вие сте тук, за да получите опит от това, което изберете...за да получите от живота такова удоволствие, което искате да получите...а също за да помогнете за този преход в Новата Енергия.

 

И на края най- високата цел и висше назначение за това, че сте тук е това, че вие сте планирали да бъдете учители. Планирали сте да бъдете учители изхождайки от това, през което сте преминали- вашия опит и цялата мъдрост, която сте натрупали- вие сте тук за да помагате и учите другите. Преподаването излиза далеч отвъд пределите-далеч от пределите на това-което можете да си представите.

 

Всички вие седите тук сега, обединени с Шамбра по целия свят. Вие в този момент сте учители. Вие заземявате енергията, която ще бъде достъпна за тези, които дойдат по този път. Можете ли да си представите какво създавате по земното кълбо, това масивно, динамично, пълно с живот кълбо от енергия, създавате библиотеката от всичко, което сега изучавате и което ще бъде достъпно за другите.

 

Разбирате ли...обучението не е задължително да се провежда с думи. То не е задължително да става пред група. Вие преподавате точно сега. Вие оставяте мъдрост за тези, които ще дойдат по този път. Точно сега, в дадения момент, вие я оставяте. Не знаете за кого или кога ще потрябва. Самата работа, която вършите на дълбочинно вътрешно ниво- която бихте могли да наречете психологическо ниво, това, което сте- променя ситуацията на Земята...променя ситуацията за тези, които ще дойдат след вас...изменя ситуацията за цялата Вселена.

 

Избавете се от разума си за малко и се обединете с усещането за това как помагате за промяната на Земята, как помагате за промяната на цялата Вселена и за Мегавселената. Всеки път, когато преминавате през битка или предизвикателство вътре в себе си и правите избор, преминавате на ново ниво на разбиране и помагате за промяната на света.

 

Не е ли странно, че болшинството от хората в своя разум не преминават през това, през което преминавате вие. Калдре се усмихва тук, наричайки мен, Тобиас “Майстора, който се разбира от само себе си“. ( смях) Това, което идва в умовете и сърцата на болшинството от другите хора, не е това през което преминавате вие. Те нямат такива въпроси. Те не си дават такива предизвикателства. Те нямат такива мечти и желания като вашите.

 

Някои от вас разбраха това заради трудностите по пътя, когато ходехте на консултанти, които не разбират природата на духовността на Новата Енергия. Те се опитваха да се справят с вас със Старите методи и това доведе и двама ви до разочарование. Те не разбират това, което става вътре. Гъсеницата в пашкула, преминаваща през преизподнята, преминаваща през трансформация...те не го разберат.

 

Преди всичко вие сте учители. От тази страна на завесата, същността, която получава званието на учител, Е най- великата от всички. Няма звания...няма имена...няма роли, които да са по-велики от тази.

 

Странно е, че на Земята учителите не получават дължимото – учителите във вашите училища-защото от нашата страна на завесата, това е най- високия статус, най-висшия ранг. Вие сте учители по живот...учителите на Духа...вие учите- осъзнавате ли го или не. Другите ви гледат. Другите понякога ви хвърлят предизвикателства- не за да ви усложнят живота, но те искат да си изяснят от какво сте направени. Искат да намерят дълбината и увереността в душата ви.

 

За това те ви предизвикват, може би ви се подиграват или ви обиждат, може да ви дразнят заради странните ви и различни от техните убеждения. Това, което всъщност пипат те е: „ Учителю, колко мъдрост има у теб? Колко добре си научил собствения си опит? Какво можеш да споделиш с мен?“

 

Учители, Шамбра, как ще обучавате утре? Как ще учите за в бъдеще? Как ще споделяте кои сте и какво знаете? Дали ще бъде основано на примери? Ще бъде ли основано на практични занимания? Обмен чрез книга или песен ще е? Консултация ли ще е? Ще бъде ли то просто удържане на Божественото пространство и позволение на енергиите ви да сияят, неограничени, без задръжки, бидейки всичко което сте вие всъщност?

 

Всяка сутрин се питате: „ Как ще уча днес? Как ще споделям даровете на този живот? Как да споделя простотата и чудесата на живота, тук на Земята? Как да споделя свободата, в душата ми, знаейки, че Духа ме обича заради всичко, което някога съм правил...безусловно?

 

Как мога да споделя с другите това, че тук на Земята няма наказание? Ние сме тук не заради наказание. Не сме паднали ангели. Ние сме тук за да получим опит и да получим радост и да помогнем за установяването на Новото, а след това да обучаваме другите.

 

Така че ние го казваме за всички вас, Шамбра- как ще обучавате всяка минута, всеки ден? Не ви трябва трибуна. Не е нужно да проповядвате. Правили сте това в миналото. И вижте на какво дадохте тласък- църквите! (смях) Как ще учите?- чрез вашия пример, чрез вашата светлина, чрез вашата енергия, чрез творчеството отвътре, чрез вашите чувства.

 

И така, на нашето последно събрание Шамбра наистина имахме...аз, Тобиас имах директен разговор с вас. Тогава дойде време да поговорим за живота и смъртта. Дойде време да обърнем внимание на ценността в това да бъдем тук, да внасяме Духа в живота в това място, наречено Земя и след това да внасяме Божествеността, за да се съединим с вас, за да се обединим с вашето човешко аз.

 

Много от вас, както вече казахме, не живееха, чакаха нещо- и ние не сме сигурни какво точно чакаха- но не живееха, не чувстваха, че са Творци, не чувстваха че имат избор по този въпрос. По такъв начин ние ви дадохме да избирате- да живеете или да умрете. Радваме се да ви съобщим, че почти всички избраха живота. Няколко човека- не. Те бяха готови да се върнат на нашата страна, готови да работят с нас, за да ви помогнат да преминете през този прекрасен, но понякога и много труден процес. За този кратък период- миналия месец- ние видяхме голяма промяна в енергиите, по- голяма от тази която сме виждали преди в много, много ченалинги. Това ви накара да осъзнаете ценността на това защо сте тук.

 

Преди да преминем на следващото ниво, трябваше да вземете решение- как да кажа- работейки с всички енергии и с енергиите от нашата страна, имахме много спорове, за това в кой момент да се отворим за това. И днес е този ден, наистина... Наистина. Днес е този ден, в който да направим голямо прочистване, голямо разкриване и сега сме готови за ново ниво.

 

Молим всички да усетят енергията. Не се опитвайте да познаете...тук няма място за отгатване. Излезте от разума. Това е човешка Стара игра, Стара Енергия. Не ви молим да бъдете екстрасенси. Молим ви да бъдете тези, които чувстват, тези, които чувстват енергиите, тези които придвижват енергиите. Молим всички вас да чувствате. Не можете да се съпротивлявате, нали? И отивате в главата си и опитвате да отгатнете!

 

Вдишайте дълбоко и усетете нашия скъп и особен гост, гост който ще ви съпровожда известно време. Вдишайте дълбоко и усетете аромата на скъпия ни гост. Усетете колко енергия има в тази група. Да, разбира се, тя идва много решително. Тя работи с много от вас.

 

И наистина ние я познаваме. Наричаме я енергията на Мириам, Мириам, да разбира се...Мириам както ви е известна...Мириам от Магдалена.

 

Ние я познаваме като енергията на Мириам, тази, която произхожда от рода на Авраам, която също беше известна като Дебора, която оглавяваше едно от дванадесетте разклонения на Израелските велики, велики лидери мъже и жени. Мириам също така съдържа енергиите на Гуан Ин и помага да ги внесете в живота. Мириам е учител, ученик, апостол, която съпровождаше Йешуа, от начало като негова ученичка, обучавайки се на толкова много, но след това тя встъпи в своята собствена сила и получи правото си да е наравно с Йешуа...защото там трябваше да има баланс между мъжкото и женското, както вече разбирате.

 

Особено по това време, Йешуа не можеше да удържа всички тези енергии за себе си. За това Мириам се присъедини към него. Ах, останалите Йоан Павел ( пауза)... Ринго, Джордж- ох, грешната група ( силен смях, когато Тобиас започва да изрежда членовете на Beatles)- ще са Петър и всички останали. Те и завиждат, за вниманието, което Йешуа и отделя. Но те също така разбират истинската причина за нейното присъствие, истинския баланс.

 

Много беше неправилно изтълкувано в Свещеното Писание. Дори и да искаха да бъдат близо до Йешуа, те наистина разбирали причината за баланса на женската енергия. Много беше разрушено, както знаете при преработката на Писанието, така че трябваше да включат този който разбира от- как да кажа- магическите изкуства...Мириам, която знае как да се отнася с енергиите на невидимото.

 

И така, те били принудени да я представят като тъмнината, като вещица, като курва. Беше даже написано, че Йешуа е трябвало да прокуди бесовете от нея. И скъп приятели, това е най- далеч от истината. Йешуа работеше с нея и тя работеше с него, помагайки да обединят енергиите на седемте чакри заедно, за да отворят това- което правим с вас- Седемте печата и Старите вярвания и енергиите зад тях.

 

Може да ги наречете и демони. Но те бяха само Стари системи от убеждения, които бяха зазидани в седемте чакри. Мириам и Йешуа работиха заедно, за да ги отворят...не демоните... просто отваряне...и след това съединяване и обединение на седемте чакри в една. И когато интеграцията беше завършена и остана една чакра от разширяваща се енергия, тогава тя можеше истински да започне да върши тази работа, за която беше дошла.

 

Мериам, която внася също така енергията на Гуан Ин, се присъедини към нас в предстоящото пътуване към моята родина ( в Израел), което аз очаквам с голямо вълнение. Много истории можем да разкажем...Имаме много места, които искаме да посетим с Линда и Калдре. И също искам да опитам някои от моите любими блюда. И Калдре малко се безпокои за лошото си храносмилане. Но аз ги имах преди и ако трябва ще ги получа отново! ( смях) Каква радост! Така че Мериам ще се присъедини към нас в това пътуване, както и много други.

 

Сега Мериам влиза. Ще се допитваме до нея- сега говорим с Калдре ще се допитваме до нея през този Шоуд, също и към Мария Магдалена, за това някои от вас които са по- добре запознати с нейните енергии ще го разберат. Църквата беше принудена да я представи, като лош човек. Но смешното беше, че те изобщо не можаха да променят фактите за срещата на Мириам и Йешуа след разпятието- след смъртта на физическото тяло- и разговора им. Много беше погрешно разбрано в целия епизод. Ние сме тук, за да поясним някои неща от него още днес.

 

Събрали сме се тук, за да внесем тази прекрасна учителка. За това ви молим да вдишате и да приемете енергията на Мария Магдалена и Мириам.

 

Да, и толкова много от всичко се случва в човешкото съзнание сега с тези ваши филми! Как мислите, това грешка ли е? Да, разбира се филма за великото страдание отново е пред вас, отново е в очите на всички хора- „ Страстите Христови“( има предвид филма с Мел Гибсън), изобразяващ мъчението и страданието, в общи линии питащ хората в хода на действието- не с думи, а енергийно- продължавате ли да избирате страданието в живота си?

 

Йешуа просто го разигра за всички нас. Вие ще решите дали да продължите страданията и преследванията, в търсене на виновни и оскърбени? Или сега искате да пуснете това?

 

Има и такива, които ще гледат филма и ще бъдат хванати от драмата, които ще бъдат обзети от чувството, че трябва да продължават да страдат. Има и такива, които ще разберат, че е дошло време...дошъл е момента да снемат Йешуа от кръста. Време е да се сложи край на страданието. Време е да престанете с обвиненията. Време да имате състрадание за вашето пътешествие.

 

И така, енергията на Мариам влиза днес. Когато тя се срещна с Йешуа след разпятието тя беше там сама. И те се срещнаха, защото имаха хубави и ласкави любовни отношения. Те никога не са се женили. Никога не им се е раждало дете. Те имаха огромно уважение и любов един към друг, но в същото време обществото не беше- как да кажа- уместно за тях да се обединят в брак и с деца. Но любовта беше дълбока. Възхищението беше взаимно.

 

Там беше необходим баланс. Църквата го описа, защото те искаха да има просто мъжка енергия. Но Мариам беше също токова важна, както и Йешуа...в известен смисъл тя беше учител за него. Дори и след обучението му като свещеник в храмовете и при мистиците, той разбра от нея много от това, за което се готвим да поговорим днес- откритието което ще направим днес.

 

Йешуа помоли Мариам да не го докосва след смъртта му, не защото е била осквернена или е била недостойна, а просто защото неговата енергия в този момент е била токова висока, а любовта им толкова силна, че той се опасяваше, че ако го докосне в духовната му форма, тя ще пожелае да се върне веднага и да излезе от физическото си тяло за миг, за да бъде отново с него, от тази страна на завесата. За това, той я помолил да не го докосва.

 

Той я помолил да продължи обучението, да продължи да пише, да продължава да удържа женската енергия. Йешуа и казал на тази среща, на това свиждане, че женската енергия ще бъде предмет на злоупотреби и нападения през следващите хиляди години, защото човечеството силно е заседнало в мъжката енергия. И женската енергия го е позволила, позволявайки да бъде подтискана.

 

И така, Йешуа помолил Мариам да удържа енергията...да споделя с другите...и да направи така че те на свой ред да споделят с други... и те- с още други. Тогава имаше различни поддръжници на женската енергия, докато не дойде време за нея да се върне в състояние на баланс с мъжката енергия.

 

Някои от вас работиха с Мариам буквално, ходеха при нея- както бихте го казали- на занятия, срещи, където те правеха така, че да усещате и удържате женската енергия. Някои от вас, няколко човека от присъстващите тук, до ден днешен бяха поддръжници на енергиите- на тези женски енергии- в такава степен, че вие никога не сте раждали ваше дете до този момент. Във вътрешността на вашето енергийно същество нямаше място за деца, защото вие удържахте тази женска енергия за всички останали, докато не настъпи съответния момент.

 

Време е сега да пуснем, да позволим на това да си тръгне. Сега е момента. Вече не сте длъжни да носите на плещите си тази тъга, защото сега има десетки хиляди Шамбра, които заедно с вас ще и позволят да сияе. Има милиони хора, по целия свят, които са готови за собственото си духовно пробуждане- за това дойде време да пуснете това.

 

Енергията на Мариам влиза тук, за да помогне пускането да бъде по-лесно. Толкова много от вас до ден днешен съзнателно удържаха това пространство, поддържаха до сега тази енергия. Няма нужда да страдате повече, като го правите. Време е да пуснете и това.

 

(пауза)

 

Така че Мария се присъединява към нас в този ден на много интересно откриване. Тя беше учител. Тя беше майстор на въображението...въображението...помагайки на Йешуа да разбере как да разгърне въображението, как да го използва.

 

И така, тя идва днес, за да премине през разкриването с всички вас, Шамбра- ако го позволите- това зависи от вас. Не ви насилват да го правите. Но дойде момента. За това миналия месец ни се наложи да говорим за избора на живота, защото тогава не избирахте живота и сега се отваряте за този динамичен дар въображението. И за в бъдеще ще използваме първия вариант на превода, като по- обикновен и лаконичен, въпреки че може да имаме предвид и втория вариант- „ представяте“, което всъщност значи „ да фантазирате, мечтаете“, също има и значението да „ да проявявате“, да манифестирате и също така „ да играете на сцената“.

 

Ах, това не е въображението, за което си мислите. Това въображение, което идва от ума и е много ограничено. Става дума за „ духовното“ въображение или въображението на „ душата“. То е готово да се разкрие вътре във вас.

 

Наложи ни се да минем миналия месец през малка дискусия за избора на живота, защото ако не сте сигурни дали сте избрали живота и се опитате да разкриете въображението, то бихте могли да получите много интересни отзвуци. Това може да има за вас негативни последици, да ви причини физическа и също психическа болка, някакви трудности. За това ви помолихме да направите този избор, за да можете да преминете към това ниво. Това е съвсем друг вид въображение.

 

Ще ви предадем по- голямата част от информацията енергийно. Ще говорим за това през следващите няколко Шоуда. Ще го обясним така че разума ви да бъде удовлетворен. Но и ще преминем през това отваряне заедно.

 

Това въображение не обитава определена част от физическото ви тяло. То е част от духа и съзнанието. Става дума за естествения и изконен дар, който винаги сте имали, но който от доста дълга време е бил много ограничен или много затворен. Сега не е нужно да взимате решение. Това ще стане когато сте готови.

 

Става дума да си позволите да отворите този дар- дара на „ Въображението в Новата Енергия“. И тогава тези, които идват, които протичат тук- заедно с Мариам, с Мария, с посредниците, с тези, които са в Аления Кръг-ще протичат тук, за да ви помогнат по-меко, внимателно да започнете да го разкривате. То ще се разтвори като цвета на лотос, в продължение на известно време, постепенно и внимателно. Но ще се разтвори.

 

Когато Мариам разговаряла с Йешуа след неговото възкресение, тя го правела чрез въображението си...разбирате ли. В последствие я питали: „ Ти видя или не видя Йешуа със собствените си очи?“ И тя отговаряла: „ Това не беше през очите, защото те бяха затворени...светлината беше толкова ярка. Аз видех Йешуа чрез сърцето си“. Това, което тя наистина е казала било: „ Аз видях Йешуа във въображението си“.

 

И и казали апостолите...когато се събрали: „ Ти чу ли учителя с ушите си?“ А тя отговорила: „ Имах шум в ушите. Те вибрираха и шума беше толкова силен и красив, че не можех да чуя нищо с ушите си. Но аз чух думите му с въображението си“.

 

И те казали: „ А ти докосна ли се до учителя?“ И тя отговорила: „ Не, той ме помоли да не го правя. Той ме помоли да си представя във въображението си как го обичам и говоря с него, както в дните когато беше във физическо тяло. Но той ме помоли да не го докосвам.“

 

И някои от учениците казали: „ Тогава ти наистина не си видяла учителя, да ти се явява“. И тя отговорила: „ Разбира се, че го видях, защото въображението е по- висше. То е по- мощно и побира в себе си повече реалности, от колкото очите ми и ушите ми и чувствата ми някога ще възприемат.“ И от този момент те и повярвали, защото в този момент тя споделила с тях своята енергия, своята истина и своята любов. И те разбрали.

 

Тя станала учител на въображението, учител на невидимите светове. Тя работила с много от вас в този живот, помагайки ви да навлезете в невидимото, помагайки ви да използвате въображението си.

 

Но сега стигаме до друга точка, до друго ниво тук, така че наистина да се разкрием. Когато Калдре контактува с мен, Тобиас- и когато говорим с вас, както сега- това не става от ума му. Разума сега е зает, просто предава нашата енергия...много е зает. Не е задължително това да става през сърцето. Това става чрез въображението.

 

Той използва въображението. Ние работим с него във въображението му, за да установим връзка. С помощта на въображението ние ще можем да предадем толкова много. Калдре е длъжен да се отвори, трябва да се довери на себе си достатъчно, че да позволи на енергиите да протичат през него.

 

Ние сме обсъждали с него и с някои от вас терминологията. Знаем че има предубеждение относно въображението. Не му се доверявате, нали? Свикнали сте да не му се доверявате. Чуваме ви когато казвате: „ Ах, това е само вашето въображение.“

 

Но решихме да продължим, като го нарекохме въображение. То е различно. То е Ново. Това е начина по който се: „ влиза в реалността“. Ако тук късате лентата...написано е в Писанието, че сте създадени по Божи образ и подобие. Представете си го! Представете си, че вие също сте Бог- представете си това място наречено Земя и след това я манифестирайте, представете си такова нещо като човешкото тяло и го манифестирайте. Всичко това е резултат от въображението...въображение...въображение.

 

И така, сега, когато сте Божествени хора- заземени Божествени хора- може да разгърнете въображението си до ново ниво и нови сфери.

 

Погледнете на това по следния начин. Представете си актьор- който може да бъде мъж или жена и Калдре ни моли да поясним- актьор, който може да избира от много сценарии. Той чете всички възможни сценарии и когато го прави, у него възникват чувства. Той си представя как ще изглежда сценария, ако се играе на сцената. Той разполага с десетки, десетки сценарии и се опитва да намери този, който е избрал да разиграе.

 

На края прави избор. Излиза на сцената и започва представлението. Започва да разиграва единия от сценариите, един потенциал. Но дори и ако той се намира на сцената и разиграва пиесата, той не разиграва същността, не детайлите...разбирате ли. Той импровизира през цялото време. Той помни същината на пиесата, идеята на сценария.

 

Но актьора също така позволява на всички енергии да се леят. Той позволява на въображаемите енергии и на творческите енергии да имат свой собствен живот. В противен случай играта му ще бъде много статична, много ограничена. В нея няма да има никаква радост. За това актьора просто взима същината на сценария и му позволява да се лее на сцената. Вашето въображение е същото.

 

Започвайки от този момент, във вашия живот има много, много потенциали за избор, много сценарии за избиране. Вие сте написали всеки от тези сценарии за себе си. Наистина ви е било помогнато от нашата страна, но сценария е ваше творение. Сега вие решавате- кой от тях да изберете, да разиграете след това, какво искате да привлечете в живота си и във физическата си реалност. И така, вие си представяте всички възможни потенциали.

 

Въображението прилича на съня. Чувствата...цветовете...реакциите...последиците...посоките...вътре във всеки потенциал има още потенциали. Вие притежавате всички тези потенциали, за да избирате от тях. Те живеят във въображението. Какво бихте искали да си представите за себе си сега? Кой от сценариите искате да внесете в живота си?

 

Може би усещате вина да внесете сценарии, който ви дава богатство, дава ви слава и успех. Може би си мислите, че сте недостойни, за това избирате нещо друго. Но тук се проявява вашето въображение. Го проявявате. Проигравате го.

 

Въображението е тази творческа област, която е била затворена в човешките обстоятелства, затворена вътре в много от вас. Вие се учихте да мислите логично, учехте, че въображението е за мечтателите, а не за активно действащите. Всъщност е точно обратното.

 

Ето защо Мариам идва днес да ви помогне енергийно да сподели с вас потенциала на въображението.

 

 Въображението се намира някъде там между сърцето и разума. Някъде между сърцето и разума се намира тази творческа област...област в която можете да изучавате потенциалите...да мечтаете за потенциалите...а след това да ги внасяте в живота си. Много от вас бяха мечтатели докато не дойдохте на Земята в този живот. Обиждаха ви, дори ви наказваха за това.

 

Мечтаенето е част от въображението. Мечтаенето е една част от въображението. То включва в себе си всички възможни потенциали. Ето един от аспектите на въображението. Въображението е реално...много, много реално.

 

Понякога вие излизате и се отправяте в ефирните сфери на въображението. Там вие разигравате действието, но не го привнасяте обратно на Земята. Това, което става сега, е че ние работим с вас по разкриването на тези канали, отварянето на тези магистрали за потока енергия, за да ви помогнем да осъзнаете, че можете да внесете всичко това във вашата реалност. Можете да си ги представите и след това да ги внесете в живота си. Разбирате ли...вие сте тези, които сега избират живота, за това и можете да го внесете в живота си. И вие го правите просто като вдишвате.

 

Въображението скъпи приятели, не е контрол от страна на разума. Визуализацията както знаете е функция на разума. Толкова много от вас преминаха обучение по контрол на разума и обучение по визуализация. Това беше добре за онова време, но дойде момента да продължим напред.

 

Визуализацията, скъпи приятели...е когато са ви казали, че ако искате нещо в живота си, трябва да го визуализирате. Визуализирайте голям червен, спортен автомобил, който идва към дома ви. Това беше функция на разума. Много, много, много рядко това работеше. В по- голяма част от времето това предизвикваше разочарование у вас и ви караше да се замислите, че нещо с вас не е наред.

 

Визуализацията в определен смисъл ви помагаше по онова време, но причината поради която не ви я предлагаме е че тя е ограничена. Защо да се ограничавате с червен, спортен автомобил у дома, когато може да имате живот в изобилие, любов и всичко останало? Защо да се ограничавате?

 

Въображението не е контрол върху разума. Ако откриете, че сте в ума, вдишайте дълбоко и се махнете от там. Разкриваме изцяло нов център, някъде между сърцето и разума. Не говорим с термини от топографията. Говорим с термините на съзнанието. Става дума за процеса на творене. Става дума за внасяне на потенциали.

 

Не трябва нищо да насилвате. Не трябва да се борите. Вие си позволявате да летите...да се разтворите...да получите свобода.

 

Разгледайте потенциалите точно сега. Нека да потеглим на малко пътешествие, за да усетите какво е. Нека предприемем пътешествие, много просто. Мариам, Йешуа, аз, Тобиас и вие...се разхождаме по плажа...вие в смешните си бански костюми (смях) ...разхождаме се по плажа...усещаме водата...въздуха...спокойствието...усещаме любовта, която изпитваме взаимно...смях, радостта, която изпитваме.

 

Разбирате ли...това е вашето въображение. Когато започнете да се доверявате на себе си, цветовете ще станат по- ярки и силни, цветовете които може би никога не сте виждали с очите си до сега. Ще започнете да възприемате други неща. Те може да не са така прозрачни, но ще придобият дълбочина.

 

Това е въображението, но то е реално. Както Мариам учеше учениците си, това е по- реално от човешката реалност. Вашето общество ви учи да отхвърляте, да дискредитирате въображението си. Време е да му върнете законното място.

 

Когато се отваряте и позволявате на този център да се отвори, то той ще става все по- детайлен, по- разбираем. Ще започнете да чувате думи, които Йешуа ви казва. Ще можете да усетите допира от ръката на Мариам по гърба ви, където усещахте болка...ще усетите облекчение.

 

Реално ли е това, Шамбра? Реално ли е това, което можем да правим заедно? Ако му позволите да се случи!

 

Нека използваме за малко въображението ви. Настанете се сега в момента Сега, където вашия организъм ще може да се пребалансира...да се възстанови и да се освободи от токсините, които не му трябват...да пусне борбата в тъканите му...да пусне това, което се нарича процес на стареене- представете си го!- където процеса на стареене се забавя...където можете да върнете младостта си и жизнената си сила.

 

Разбирате ли...това е мястото, което наричате въображение...не го отблъсквайте. Не се борете. То просто е.

 

Сега, това въображаемо здраво тяло- здраво по всички балансирани начини- нека го вземем от етерното царство и да го вдишаме в тази реалност. Точно тук...точно сега...да го заземим. Приемете го. Овладейте го. И живейте в него. Толкова е просто...тук няма фокус- мокус...няма магия. Представете си и вдишайте и живейте...разбирате ли?

 

Не трябва да преминавате през всички подробности по отношение на тялото си. То знае какво да прави. То беше нещото, което си представихте и вдишахте. Потенциал, разбирате ли...има потенциали, които са в близост- потенциали на болен организъм...потенциал на болно или осакатено тяло...потенциал на отсъствие на тяло. Но ние с вас се съсредоточихме върху потенциала.

 

Представете си потенциала на здрав, балансиран организъм. Изберете го, вдишайте го...и му дайте живот. Не трябва да затъвате в детайлите. Не трябва да сте лекари, учени, кандидати на науката, за да знаете какво става, когато вдишате енергията. Тя знае какво да прави. Просто разума ви иска отново да вземе всичко под контрол. Вашето сърце знае, какво да прави. Вашата душа знае какво да прави.

 

Сега ние говорим за това просто нещо, наречено въображение. Но то е много, много реално. И вие можете сега да започнете да играете. Да започнете да го използвате в живота си. Вие сте сценариста. Какво избирате? Какво избирате да преживеете? Какво избирате да си представите?

 

Отново не се безпокойте за детайлите. Избрахте ли изобилието? Представете си го- да живеете изобилно- живеете изобилно...изберете и едното и другото- и живота и изобилието. Не трябва да си представяте детайлите. Не трябва да си представяте колко пари имате в банковата си сметка. Просто го усетете.

 

Усетете го за минута, докато говорим с вас. Усетете какво е- да имате изобилие в живота си. Усещате ли се в пълен комфорт? Може би изпитвате малко вина? „ Ах, имам толкова много изобилие...и толкова малко хора имат същото!“ Не се притеснявайте за тях сега. Ще преминем после към това.

 

Дайте си изобилие. То ще ви е нужно в работата ви на учител. Дайте си този дар на изобилието. Представете си живот, в който повече никога няма да ви се наложи да се притеснявате за сметките си. Да...Представете си живот, в който нужните ви продоволствия и инструменти вече са тук за вас. Представете си го!

 

Вие сте Тези, Които си Представят. Вие сте Творците. Ако сега изберете да вдишате ТАЗИ реалност в живота си и я заземите. Вдишайте я. Дайте и живот. Дайте и изобилен живот- във ВАШИЯ живот. Не се притеснявайте за детайлите. Всичко идва към вас.

 

В това се съдържа доста повече, скъпи приятели, от колкото ви изглежда сега. Става дума за нов вид живот. Става дума за въображението на Твореца. Става дума за приемането на живота, а след това и избора как искате да живеете.

 

Разбирате ли...сега разширявате енергиите си. Позволявате си да чувствате отново, разкривате така нареченото си въображение. Това е един от Новите инструменти. Той е много Нов.

 

За тези от вас, някои от вас, слушащи тук, които си казват: „ Ах, аз съм го правил и преди“. Тук има нова програма- ние го наричаме „въображение“- но то е Ново и различно. Ще преминаваме през това следващите няколко Шоуда...но сега само основата.

 

Когато се отворите, на нивото на въображението, някои от вас в началото ще се съмняват. Ще кажете: „ Ах, това е само въображение“. Кажете: „ То Е моето въображение“. И то наистина ще стане реално. То наистина ще стане реално. Вие сте Творец. Представете си същността и след това я вдишайте в живота си.

 

Когато позволите това разтваряне на енергията на въображението вътре в човешката ви реалност, някои от вас може да се почувстват леко небалансирани и разсеяни повече от обичайното. Някои от вас може да се усетят леко замаяни, защото вие наистина променяте енергийната си динамика. Когато това стане, вдишайте дълбоко. Заземете се. Все пак не се затваряйте. Не става дума за затварянето. Става дума за заземяване. Можете да разтворите и разширите енергията си и да се заземите едновременно.

 

Болшинството от вас се сблъскват с проблема с ума ви, който се опитва да установи контрол, вашия разум, който се опитва да проиграе детайлите. Кажете на разума си да си вземе отпуск. Той просто се опитва да ви защити...опитва се да ви помогне...опитва се да ви убеди, че не правите нищо лошо за себе си. Кажете му сега, че той е свободен от отговорност. Че трябва да се съсредоточи върху други неща- логика и съхранение на информация. Той трябва да ви служи, а не да ви ръководи или надзирава.

 

Кажете на разума си да се отдръпне. Че вие се готвите да играете с така нареченото въображение. Вие се готвите да разберете как да го внесете, за да манифестирате в живота си. Готвите се да се научите да го използвате. Да се учите да израствате с него. Вашия разум не се нуждае от контрол. Когато вдишате картината от въображението си- каквото и да сте си представили- това е така могъщо!

 

Но трябва да му дадете да живее собствения си живот. Вие сте склонни да пожелаете да го контролирате и да му казвате точно как да израства. Известно време ще бъдете наблюдатели, ще наблюдавате как това идва в живота ви и заживява собствен живот в известен смисъл. Това е като актьор, който излиза на сцената и има в общи линии сценария...но след това- свободен поток...импровизация...случващото се на момента...дори понякога промени и преправяне.

 

Вдишайте въображението си- каквото и да сте избрали- а след това му дайте да живее свой собствен живот. Нека то избира собствените си посоки. Наблюдавайте. Гледайте какво ще стане. Наблюдавайте какво става наоколо и вътре във вас. Ако в някакъв момент решите, че това е неуместно или се изморите от това въображение, което сте привнесли, то просто го пуснете. Изведете го от реалността си. Вие сте го създали. Вие можете да го отстраните. Но не се опитвайте да го контролирате, когато то отива да играе в живота ви.

 

Не го прилагайте към другите хора, Шабра. Сега това е само за вас. По- късно ще работим с вас помагайки ви да разберете как това влияе на другите хора.

 

Не се опитвайте да променяте времето...разбирате ли... просто си се представете приспособен или приемащ времето. Времето е такова не без причина. То също служи на другите, не само на вас. Ако на вас не ви харесва времето там, където се намирате, представете си че ще някъде другаде, където времето ще бъде по- комфортно.

 

Въображението не е да се опитвате да промените другите. То е тук сега за вас.

 

Не го форсирайте. Не се борете с него. Ако сте открили, че го правите- напуснете за известно време. Върнете се към това по- късно. Не поставяйте никакви ограничения върху него сега, без очаквания на резултати- никакви ограничения и никакви очаквания. Известно време ще го наблюдавате, за да видите как можете да направите нещо от въображението си после да го внесете в живота си.

 

Да, разбира се Мариам ще ви помага, ще работи с вас. Тя е майстор и учител сътворяващ въображението. Тя знае как работи то. Тя знае, че то излиза отвъд пределите на тази реалност в която се намирате.

 

Въображението също така ще ви позволи да се реете в дълбините на другите измерения. Да, това работи и в двете посоки- вие внасяте нещо в живота си, но също така можете да започнете да се движите към другите измерения. Когато го правите, никога не забравяйте да се заземите. Никога не излизайте от тялото си. Не се опитвайте да се преместите астрално. Вие не сте ракета. ( смях) Става дума да сте в момента Сега, изцяло заземени в човешкото тяло, но в разширена енергия и разтворена в другите сфери.

 

Елате с нас за малко в енергиите на въображението- да правите всичко правилно, дума по дума- към енергиите на въображението. Нека отидем към следващото- както бихте го нарекли- измерение над...но вие на харесвате това име. Нека отидем за малко в четвъртото. Дори някои от вас да са отишли далеч отвъд неговите граници, нека отидем в четвъртото, което е най- близко до Земните енергии.

 

Това е интересно- както бихте го нарекли- измерение. Ние го наричаме зона на енергия. Това е място където се разхождат земните души, които са напуснали физическото си тяло, но не са се върнали изцяло на нашата страна. Те са тук в този аспект. Това е мястото, където много от вас- как да кажа- бягат в мечтите си. Това енергия, много близка на Земните енергии, но все пак няма физическа форма.

 

Това е енергията, в която се срещаме с вас много често. В голяма част от случаите за нас е много трудно да се приближим към вас, защото се срещаме с вас в четвъртото измерение. Трябва да напишем песен ( смях) по този повод- „ Да се срещнем в Четвъртото“.

 

Просто го усетете за момент. Дайте свобода на въображението си, моля ви. Дайте свобода на въображението си. Нека лети известно време. Ние с вас ще сме плътно до него. Няма от какво да се страхувате. Нека лети известно време. Това е прекрасна енергия.

 

Да, наистина от време на време се сблъсквате с някои доста демонични енергии тук, но те нищо не могат да ви направят. И никога не са можели.

 

Но представете си...да, можете ли да се доверите на себе си до толкова, че просто да използвате въображението си? От тук вие можете да отидете в другите измерения. И отново моля ви, не ги разглеждайте като цифри или в линеен ред. Ако го направите, ще заседнете в междупространствените пътешествия. Измеренията се пресичат и преплитат едно с друго. Няма никаква йерархия между тях. В тях има просто енергийни разлики, много необичайни разлики между тях. Можете да се реете тук, чрез въображението си.

 

Сега, защо ви е да го правите, Шамбра? Първо това е за да помогнете за освобождаването на завесата. Когато започнете да пътешествате в двете направления- междупространственото вътре и вън това ще помогне да се снеме завесата. Това ще ви помогне- как да кажа- да изостри въображението ви. Понякога е по- лесно да дойдете тук в другите измерения с въображението си и да поиграете малко. Освен това там се сблъсквате с някои от тези с които работите постоянно. И там ще ви е по-лесно да се избавите от разума си...разбирате ли...и да се отворите...да дадете свобода...да дадете крила на въображението си. Така, че играта е изцяло уместна.

 

 Сега ви предлагаме, когато отидете отвъд пределите на областите, в които пътешествате и рискувате, да призовете енергиите на Мариам за да ви съпровожда.

 

Също така става дума за внасянето обратно във ВАШИЯ живот- на това, което изберете...разбирате ли. Вие също сте Бог. Вие сте създаден по образа на Бог. Вие сте Бог, който може да си представя, да манифестира и да материализира.

 

И така скъпи приятели, нека отделим минута, ако го изберете и да си дадем позволение да се отворим за тази област Нова Енергия, наречена въображение- мощен инструмент към който не сте се обръщали, докато не преминахте през проблема с приемането на живота. Готвим се да отидем заедно на някои нови места, да заживеем нов начин на живот на Земята.

 

Неочаквано сега се появява Меатрон и пита: „ Готови ли сте да отидете с него на новото място? Готови ли сте вие, Шамбра да отидете отвъд пределите на най- дръзките си мечти?“

 

Разбира се, ние ще идваме за да поговорим с всеки от вас във въображението ви. Не ни отблъсквайте, казвайки: „ Това беше само моето въображение“. Ние ще идваме. Ние ще говорим с вас. Също така, както Калдре говори с нас- във въображението си. Ние ще разговаряме така и с вас.

 

Ако вашия разум ви препречва пътя, вдишайте дълбоко. Освободете го от старите отговорности по охраната на двореца. Това беше Стара Енергия. Сега вие се намирате в безопасното пространство. Имаме намерение да се върнем и да говорим с вас. Ако искате ще пътуваме с вас. Позволете на въображението си да лети.

 

Каква е разликата между въображението и мечтаенето? Не е голяма! ( смях) Тези, които наричате мечтатели, са същите които имат богато въображение. Става дума да върнете в живота си това, което е уместно, това което ви резонира, това което вибрирате...разбирате ли.

 

И така, когато се отправите в сферите на въображението, изследвайки ги, вдишайте дълбоко и се запитайте, какво става сега в живота ви. Какво идва към вас? Какво решавате да върнете? Как избирате да живеете? По какъв начин избирате да приемете живота? -именно за това ни се наложи да преминем през това преди месец. Кой вид баланс искате? Какъв учител искате да бъдете? И на какво ще учите днес? И точно в това е разликата между въображението и мечтателя- до колко уместно е това за вас?

 

Наистина, тези, които са разделени на толкова много късчета, са просто тези с голямото въображение. Те играят на прекрасна игра сами със себе си. Те създават фантастичните разкази за собствения си живот, който не съответства на реалността в момента- тези, които наричате фантазьори- те всъщност използват въображението си.

 

Но те го използват от небалансирана перспектива. Те не внасят ежедневния си живот, за това те излизат от сферата на въображението. И те живеят там. Но това, което са направили- е това, че отричат това което са в същност. Те са замели твърде много боклук под килима, скривайки от себе си твърде много.

 

Ето защо говорихме в началото на срещата: „ Да разтворите всяка своя част и нека вятър да мине през нея“...разбирате ли. Нека слънцето я освети и вятъра я продуха- още една песен, която искахме да напишем.( смях)

 

Ето разликата между въображението и фантазиите.

 

Дойде време да си имате такова доверие...разбирате ли...време да повярвате на всичко в себе си. Вие отхвърлихте въображението встрани, защото се страхувахте от творческите си възможности. Най- великия страх и най- великия дар е така нареченото въображение.

 

В миналото видяхте какво може да бъде направено с него. Но от тогава научихте много. Време е да се отворите. Време е да разгърнете въображението за Новото място...в Новата Енергия...в безопасната енергия...в енергията, която избра живота.

 

Ние горещо ви обичаме и ще работим с всеки от вас всеки ден във вашето въображение. Присъединете се към нас и няма да сте самотни.

 

И това е така!

 

Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова