"Mielikuvitus"

Esitetty Crimson Circlelle
6.3.2004
Suomentanut Lea Lintunen

www.crimsoncircle.com

Ja niin se on, rakkaat opettajat ja Shaumbrat, että kokoonnumme yhdessä tässä erittäin rakastavassa ja suloisessa energiassa. Todellakin, energia poikkeaa viimeisen pikku perhetapaamisemme energiasta (yleisö nauraa Tobiaksen hykerrellessä).

Minulla, Tobiaksella, on ollut suurenmoinen kuukausi, sillä olen nähnyt monien teistä kokevan muodonmuutoksen sen jälkeen, kun kuukausi sitten pyysitte meitä puhumaan elämän arvostamisesta.


Olemme valmiit siirtymään kanssanne seuraavalle tasolle. Meidän piti kuitenkin käsitellä ensin asia, joka koski elämän valitsemista. Te pyysitte meitä keskustelemaan siitä ennen kuin avaisimme uuden oven.


Energia on todellakin suloista. Me tanssimme tuolienne välissä musiikin soidessa. Autamme teitä muuntautumisessa, muuttumaan värähtelevästä energiasta laajenevaan energiaan – mikä ei muuten ole ollenkaan helppo tehtävä.


Kokoontuessanne täällä
Shaumbroina annatte meille luvan toimia välittäjinä siirtyessänne Uuteen Energiaan.

Tänään aiomme luvallanne avata jotakin teissä uinuvaa. Meillä on täällä tänään upea, erityinen vieras. Minä, Tobias, en ole yksin seurassanne, vaan meillä on tänään vieras.


Ehkä
huomasittekin, Shaumbrat, että ennen tätä kokoontumista tuulet puhalsivat puhtaaksi tämän alueen (viittaa myrskytuuliin Denver/Boulderin vuoristoalueella Coloradossa ennen kanavointia). Tuulet eivät puhaltaneet pelkästään täällä, vaan niiden puhdistava energia siirtyi myös tätä kuunteleville. Tuulet olivat teitä kaikkia varten, jotta voisitte muuntautua. Tuulet olivat myös niitä varten, jotka lukevat tätä myöhemmin. Monet tätä lukevat kuulevat tuulten puhaltavan tälläkin hetkellä... pois vanhoja uskomuksia ja käsityksiä, jotka ovat jumittuneet. Niin jumittuneet, ettette edes huomanneet sitä.

Tänäänkin, kun kokoonnumme näin yhdessä, on joissakin teissä tuskan energiaa. Piilottelette niitä aspektejanne, joita halveksitte, jopa vihaatte... piilottelette niitä... taistelette niitä vastaan... aspekteja, joiden vuoksi olette tunteneet syyllisyyttä ja häpeää... ja jotka saavat teidät tuntemaan itsenne vähempiarvoisiksi kuin Jumala... aspekteja, joita halveksitte... ja pidätte rumina  puolinanne... aspekteja, jotka olette piilottaneet niin syvälle, että niistä on tullut kuin toinen nahka, joka nyt kuoriutuu. Pyydämme teitä tuomaan nämä aspektinne – jokaisen niistä – esille tässä ja nyt, sillä täällä on paljon valoa, rakkautta ja tukea. Jospa voisitte antaa itsellenne luvan vapautua ja jakaa nuo aspektinne itsenne kanssa... ette enää vihaisi... vaan arvostaisitte niitä.


Te, joista puhumme nyt, tietävät mitä tarkoitamme. Me emme tuomitse. Me rakastamme teitä. Nuo edellä mainitut asiat annoitte itsellenne kerätäksenne kokemuksia. Jumalan silmissä mikään ei ole häpeällistä. Ja tekin olette Jumala.


Nämä olivat siis... kokemuksia, jotka annoitte itsellenne. Ja lopputulos ei ehkä aina ollut toiveidenne mukainen. Saatatte tuntea jääneenne loukkuun johonkin paheeseen, tulleenne riippuvaisiksi jostakin. Tunnette ehkä, että ette pysty enää kontrolloimaan riippuvuuttanne. Ehkä luulette olevanne paholaisen riivaamia.


Tänä päivänä nuo paholaiset parannetaan. Päästäkää ne nyt irti meidän kaikkien ja itsenne nähtäviksi. Teidän kokemustenne arvo, kaikki pimeys... kaikki mitä itsessänne halveksitte... voitte avautua nyt, sillä aika ja energia ovat erilaiset kuin ennen. Voitte nyt katsoa näitä oman itsenne aspekteja, joita olette kantaneet mukananne kuin vanhaa rojua syyllisyyttä tuntien. Tänään voitte päästää ne ulos, katsoa niitä ja nähdä niiden sisältämän lahjan. Lahjan, joka piilee näissä kaikkein inhottavimmissakin kokemuksissa. On aika lopettaa taistelu näitä omia aspektejanne vastaan.


Tiedättekö... olemme kuulleet teidän puhuvan itseksenne monia kertoja. Sanotte toivovanne, että olisitte vahvempia. Sanotte, että haluaisitte enemmän tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä päästäksenne näiden asioiden yli. Ei kyse ole voimasta. Ei kyse ole näiden asioiden poistamisesta elämistänne "tahtomalla." Yrittäessänne tukahduttaa niitä annatte niille vain lisää energiaa.


Kyse on sen ymmärtämisestä, miksi annoitte itsellenne jonkin kokemuksen. .. miksi se ilmestyi tai tuli esiin tietyllä tavalla... miksi se ei palvele teitä enää... ja miksi voitte päästää siitä irti. Ei enää pois pakottamista, Shaumbrat. Kyse on rakkaudella ja suurella myötätunnolla irtipäästämisestä.


Henki, Elohim, katsoo teitä nyt ja rakastaa jokaista aspektianne. Niitäkin, joita itse häpeätte, ja   joiden luulette karkottaneen teidät pois Hengen ja omasta armostanne. Henki rakastaa jokaista aspektianne ehdoitta.


Tässä yhdessä jakamassamme energiassa pyydämme teitä avautumaan, jotta parantuminen voisi tapahtua. Siinä on yksinkertaisesti kyse viisaudesta. Parantuminen ei tuhoa tai poista mitään. Kyse ei ole taistelun voittamisesta, ylipääsemisestä tai pakottamisesta ulos elämistänne. Kyse on saapumisesta vihdoinkin myötätunnon paikkaan, jossa voitte katsella vaikeita ja haastavia puolianne ja löytää niistä viisauden ja totuuden... ette syyttää itseänne vääristä ratkaisuista... tai heikkoudesta... vaan tuntea täydellistä myötätuntoa itseänne kohtaan.


Tämän Shoudin aikana autamme teitä näkemään viisauden itsellenne valitsemissa kokemuksissa... niissäkin, joissa kuvittelette tehneenne väärän ratkaisun. Pyydämme teitä hengittämään syvään ja avautumaan rakkaudelle ja myötätunnolle, joita saatte Hengeltä, Crimson Councililta ja To-bi-wah`n veljeskunnalta. Ennen kaikkea avautukaa itsellenne... muuntautuaksenne... auttaaksenne muuttamaan nämä pilkkopimeät puolenne ymmärrykseksi. Se on mahdollista, Shaumbrat.


Olette siis
täällä maapallolla vuonna 2004. Kysytte niin usein, miksi olette täällä. Mistä tässä elämässä oikein on kysymys? Mistä tässä tietyssä ajanjaksossa on kysymys? Mitä tapahtuu seuraavaksi? Miksi teistä tuntuu niin usein, että odotatte jotakin tapahtuvaksi? Olette täällä yksinkertaisesti kokemassa elämää. Voitteko sallia sen olevan niin yksinkertaista? Olette täällä kokemassa elämää... mitä tahansa haluattekin kokea. Voitte kokea millaista on kipu ja pimeistä puolistanne kiinni pitäminen. Voitte kokea jokaikinen päivä iloa seuratessanne muita ihmisiä luomistöidensä parissa. Voitte kokea, millaista on suuri rakkaus ja myötätunto muita kohtaan. Voitte kokea, millaista on vastaanottaa tällaista rakkautta ja myötätuntoa.

Olette täällä maapallolla juuri nyt kerätäksenne kokemuksia... tunteaksenne... oppiaksenne... tietääksenne, millaista on elää... elää. Se on niin yksinkertaista. Siitä ei tarvitse tehdä monimutkaista. Olette täällä yksinkertaisesti kokemassa.


Miksi joku haluaisi mennä vuoristorataan? Miksi maksaa pelontunteesta? (naurua). Kokeaksenne sen... että voisitte sanoa tehneenne sen... että tietäisitte, miltä tuntuu jännitys junan kiivetessä ylös... yhä korkeammalle... ja tietoisuus siitä, että edessä on syvä ja dramaattinen pudotus, vain noustaksenne ylös uudelleen. Se on kokemus.


Olette maapallolla juuri nyt – kirjaimellisesti ensimmäistä kertaa – nauttiaksenne... nauttiaksenne. Vaikuttaa ehkä omituiselta, mutta tämä elämästä nauttimisen konsepti on verrattain uusi.


Olette aina olleet täällä tavallaan kuin koulussa. Olette oppineet. Olette antaneet itsellenne monia haasteita, testanneet itseänne. Olette yrittäneet kerätä niin monta kokemusta kuin mahdollista. Viimeisimmissä elämissänne olette yrittäneet päästä maallisen karmanne yli.


Kaikkien elämienne aikana olette siirtyneet ajassa taaksepäin ja eläneet uudelleen kokemuksia, jotka tapahtuivat kauan ennen kuin tulitte tänne, ennen kuin otitte itsellenne fyysisen muodon – kokemuksia, jotka tapahtuivat, kun olitte muissa valtakunnissa etsiessänne tietä takaisin Kotiin, yrittäessanne ymmärtää omaa ja muiden identiteettiä. Niin paljon tapahtui silloin... ns. taisteluja, mutta myös upeita asioita.


Olemme kertoneet teille aikaisemminkin, että "Tähtien Sota"-elokuvat ja monet muut

scifi-elokuvat kertovat asioista, jotka tapahtuivat kauan sitten. Ne vain heijastettiin valkokankaalle hiukan muunneltuina. Teillä ei ollut vielä silloin fyysisiä kehoja, ettekä matkustelleet metallisilla aluksilla, mutta sisältö on kuitenkin sama.

Tulitte
Maan päälle elääksenne nuo kokemanne asiat uudelleen... elääksenne uudelleen rakkauden tunteen... kaksintaistelut ja riidat... voimien kartuttamisen. Tulitte maapallolle elääksenne kaiken uudelleen. Ei kyse ole karmasta. Henki ei pakottanut teitä tulemaan tänne. Te itse valitsitte elämän saadaksenne suurempaa ymmärrystä, sisäistääksenne kaiken. Olette valinneet monet elämänne täällä Maan päällä käydäksenne läpi vanhoja tapahtumia hidastetusti ihmismuodossa, voidaksenne tehdä tietoisia valintoja ja ymmärtääksenne valintojenne seuraukset.

Mutta tämänkertaisissa elämissänne kaikki muuttuu. Tällä kertaa voitte nauttia elämästä. Matka päättyy ja voitte nauttia... todella. Olemme puhuneet tästä aikaisemminkin. Voitte istua alas elämän juhlapöytään. Voitte nauttia hyvistä aterioista... ihmissuhteista... metsässä... tai rannalla kävelemisestä. Voitte nauttia siitä, millaista on vain elää... vain elää. Olette täällä nyt kokeaksenne elämää ja nauttiaksenne siitä.


Olette täällä myös omasta valinnastanne ensimmäisten joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Olette täällä auttaaksenne siirtymävaiheessa – ette pelkästään itseänne vaan myös luodaksenne energian muita, teitä seuraavia, varten. Aivan, tiedämme monien teistä tunteneen olonsa väsyneeksi ja uupuneeksi monien muutosten vuoksi, monien entisten elämien vapauttamisen vuoksi. Joskus olette väsyneet elämään. Mutta valitsitte itse tämän ajan olla maapallolla ollaksenne ensimmäisinä tuomassa Uutta Energiaa ensin omiin elämiinne, ja sitten jaettavaksi muille.


Voisi sanoa, että olette "kommandoryhmä", pioneereja, jotka kulkevat muiden edellä ja irtautuvat kollektiivisesta tietoisuudesta luodakseen raamit, energeettiset raamit, tälle Uudelle Energialle. Tehdessänne työtänne täällä maapallolla teette sitä myös Uudella Maapallolla nukkuessanne. Autatte myös siellä energioiden luomisessa. Voisi sanoa, että olette täällä palveluksessa omasta pyynnöstänne... ei enää karmaa... ei oppitunteja... matkanne on päättynyt. Olette täällä kokemassa, mitä haluatte... nauttimassa elämästä niin kuin haluatte... ja myös auttamassa muita siirtymään Uuteen Energiaan.


Olette täällä ennen kaikkea toimiaksenne
opettajina. Te olette opettajia. Kaikkien kokemustenne ja keräämänne viisauden vuoksi olette täällä opettaaksenne muita. Opettaminen on paljon, paljon enemmän kuin kuvittelette.

Kaikki täällä istuvat ja muihin Shaumbroihin ympäri maailmaa yhteydessä olevat – opettavat. Te maadoitatte energiaa niille, jotka tulevat käyttämään tätä samaa reittiä.


Kuvitelkaa, että luotte tätä maapalloa, tätä massiivista, dynaamista, elävää energiapalloa; kirjastoa, joka sisältää kaiken oppimanne, ja jota muut voivat käyttää.


Ymmärrättehän, että opettaa voi muutenkin kuin puhumalla. Teidän ei tarvitse seisoa luokkahuoneessa ryhmän edessä. Te opetatte juuri nyt. Te jaatte viisautta niille, jotka kulkevat tätä polkua myöhemmin. Juuri tällä hetkellä te jaatte viisauttanne. Ette tiedä, keitä varten ja milloin. Työ, jota teette sisimmässänne – psykologisilla tasoilla – muuttaa maailmaa... niitä varten, jotka tulevat teidän jälkeenne... työnne muuttaa koko universumia.


Jättäkää mielenne hetkeksi ja tuntekaa kanssamme, miten autatte muuttamaan maailmaa, miten muutatte juuri nyt universumia ja omniversumia. Joka kerta läpikäydessänne taistelun tai kohdatessanne haasteen, tehdessänne valinnan tai oivaltaessanne jotain uutta autatte muuttamaan maailmaa.


Omituista kyllä, monet ihmiset eivät käy läpi mielessään samoja asioita kuin te. Cauldre naureskelee nyt ja kutsuu minua, Tobiasta, "itsestäänselvyyksien mestariksi." (naurua) Monien ihmisten mielissä ja sydämissä eivät liiku samat asiat kuin teillä. Heillä ei ole samoja kysymyksiä eikä samoja haasteita. Heillä ei ole samoja unelmia ja haluja kuin teillä.


Monet teistä ovat oppineet tämän kantapään kautta käydessänne terapeuteilla, jotka eivät ymmärrä Uuden Energian henkisyyttä. He yrittävät soveltaa teihin vanhoja menetelmiä, ja se turhauttaa heitä ja teitä. He eivät ymmärrä, mitä sisällänne tapahtuu.


He eivät voi ymmärtää, miltä tuntuu
kotelossaan muuntautumista läpikäyvästä toukasta. 

Ennen kaikkea olette opettajia. Tällä puolella verhoa tämän tittelin ansaitseminen, opettajan tittelin omaaminen, on kaikkein arvokkainta. Ei ole suurempaa titteliä, nimeä tai roolia.


Omituista, että maassanne ei arvosteta opettajia – luokanopettajia – koska meidän puolellamme se on korkein arvonimi, arvostetuin veljeskunta.


Te olette elämän opettajia... Hengen opettajia... ruumiin, mielen ja sielun opettajia... tallennatte kaiken tietonne energeettisesti... ette välttämättä kirjoihin, vaan energeettisesti... ja jätätte tämän tiedon kirjastoon niitä varten, jotka seuraavat jalanjälkiänne.


Joten kysymys teille kaikille kuuluu... herätessänne aamuisin kysykää itseltänne: "Miten opetan tänään?" Ymmärrättehän... olette opettajia, vaikka ette sitä tiedostaisikaan. Muut tarkkailevat teitä. Muut haastavat teidät joskus, eivät kiusatakseen, vaan saadakseen selville, mistä puusta teidät on veistetty. He haluavat löytää sielujenne syvyyden ja vakaumuksenne. Niinpä he haastavat teidät, ehkä nauravat teille ja ylenkatsovat teitä, ehkä kiusaavat teitä omituisten ja erilaisten uskomustenne vuoksi. Itse asiassa he kysyvät teiltä: "Opettaja, paljonko viisautta sinulla on? Kuinka hyvin olet oppinut kokemuksistasi? Mitä voit opettaa minulle?"


Opettajat, Shaumbrat, miten aiotte opettaa huomenna? Entä ylihuomenna? Miten jaatte sen, kuka olette ja mitä tiedätte? Toimitteko esimerkkinä muille? Jaatteko muiden kanssa lukemienne kirjojen tiedon tai kuulemienne laulujen sanat? Konsultoitteko? Vai pidättekö yksinkertaisesti jumalallisuudelle paikkaa ja annatte energianne säteillä rajoittamatta, pidättelemättä; olemalla kaikkea sitä, mitä todellisuudessa olette? Kysykää itseltänne joka aamu: "Miten opetan tänään? Miten jaan elämän lahjan? Miten jaan elämän ihmeet ja elämisen yksinkertaisuuden täällä maapallolla? Miten jaan sielussani olevan vapauden, tiedon siitä, että Henki rakastaa minua kaiken tekemäni vuoksi... ehdoitta? Miten jaan muiden kanssa sen, että Henki ei rankaise heittämällä maapallolle asumaan? Meitä ei ole tuomittu tänne! Emme ole langenneita enkeleitä. Olemme täällä kokeaksemme, nauttiaksemme ja tuodaksemme Uutta Energiaa, ja loppujen lopuksi opettaaksemme muita."


Joten pallo on nyt teillä, Shaumbrat – miten opetatte joka hetki, joka päivä? Teidän ei tarvitse seistä puhujanpöntöissä saarnaamassa. Olette tehneet sen jo entisissä elämissänne. Ja katsokaa, mitä saitte aikaan – kirkot! (naurua) Miten aiotte opettaa? Antamalla esimerkkiä, valaisemalla energianne avulla, luomalla vai tunteittenne kautta?


Niinpä edellisessä Shaumbra-tapaamisessa me todellakin... minä, Tobias, puhuin teille suorasukaisesti. Oli aika ottaa esille elämän ja kuoleman kysymys.


Oli aika mitata arvostustanne elämää kohtaan tässä paikassa, jota kutsutte Maaksi, ja johon olette nyt tuomassa jumalallisuutenne sulauttaaksenne sen ihmisyyteenne.


M
onet teistä eivät eläneet vaan, kuten mainitsimme aikaisemmin, odottivat jotakin – emme oikein tiedä mitä – mutta eivät eläneet, eivät tunteneet itseään Luojiksi. Eivät tunteneet, että heillä on valinnanvapaus. Joten annoimme teille kaksi vaihtoehtoa – eläkää tai kuolkaa pois. Olemme iloisia, että melkein kaikki teistä valitsivat elämän. Muutamat eivät. He olivat valmiita tulemaan meidän puolellemme auttaakseen teitä yhdessä meidän kanssamme tämän upean, mutta joskus vaikean prosessin läpi. Me näimme kuukausi sitten enemmän energiamuutoksia lyhyessä ajassa kuin  pitkään, pitkään aikaan. Kysymyksemme sai teidät ymmärtämään, miten arvokasta eläminen Maan päällä on.

Tämä asia piti käsitellä ennen siirtymistä seuraavalle tasolle. Ja – kuinka sen sanoisi – olemme energeettisesti väitelleet kanssanne siitä, milloin siirtymisen seuraavalle tasolle pitäisi tapahtua. Tänään on se päivä... aivan. Tänään on ollut puhdistautumisen ja avautumisen päivä, ja nyt olemme valmiit siirtymään seuraavalle tasolle.

Pyydämme teitä nyt tuntemaan energian. Älkää yrittäkö arvailla. Vapauttakaa mielenne. Mieli on Vanhaa Energiaa, ihmisten kehittämä peli. Emme pyydä teitä olemaan ennustajia, vaan energian tunnustelijoita aistienne avulla, energian liikuttajia. Pyydämme teitä tuntemaan. Ette voi vastustaa kiusausta, vai mitä? Yritätte käyttää mieltänne ja arvailla!

Hengittäkää syvään ja tuntekaa rakkaan ja erityisen vieraamme energia, vieraan, joka pitää meille seuraa hetken. Hengittäkää syvään ja haistakaa tämän vieraan olemus. Tuntekaa, miltä energiat teistä tuntuvat. Kyllä, todellakin, tunnette vieraamme läsnäolon voimakkaasti. Tämä energia työskentelee monien teistä kanssa.


Kutsumme sitä Myriamin energiaksi (Tobias lausuu nimen Mye-REE-um), Myriam… aivan… Miriam, kuten monet teistä sitä kutsuvat (nyt Tobias lausuu nimen MEER-ee-um)…
Magdalan Miriam… Maria Magdalena. (Kun Tobias sanoo nimen Mye-REE-um, se kirjoitetaan M-y-r-i-a-m, siis “yyllä”. Jos Tobias sanoo MEER-ee-um, nimi kirjoitetaan M-i-r-i-a-m, siis “iillä”.)

(Suom. huom. käytän nimen suomalaista käännöstä eli Mirjam).

Tunnemme tämän rakkaan energian Mirjamina, joka polveutuu Aabrahamista. Mirjam tunnetaan myös Deborana, joka johti Israelin kahtatoista heimoa. Debora oli mahtava johtohahmo sekä miehille että naisille. Mirjamiin sisältyy myös Quan Yin-energiaa, jota se auttaa tuomaan esiin. 
Mirjam oli opettaja, opetuslapsi ja apostoli, joka seurasi Yeshuaa ensin oppilaana ja myöhemmin, opittuaan käyttämään omia voimiaan ja oikeuksiaan, seisoi tasavertaisena Yeshuan rinnalla tasapainottamassa miesnergiaa.


Erityisesti tuona aikana... Yeshua ei pystynyt kannattelemaan kaikkia energioita yksinään, joten Mirjam auttoi häntä. Muut... John, Paul (tauko)... Ringo ja George - voi ei, väärä ryhmä! (yleisö nauraa Tobiaksen Beatles-vitsille) - siis Johannes, Paavali, Pietari ja muut olivat kateellisia Mirjamille hänen Yeshualta saamastaan huomiosta. He kuitenkin ymmärsivät, miksi Mirjamia tarvittiin: tasapainottamaan.


Asiaa on vääristelty paljon Raamatussa. Vaikka apostolit halusivatkin olla Yeshualle läheisempiä kuin Mirjam, he ymmärsivät naisenergian tasapainottavan merkityksen. Uskonnollisissa kirjoituksissa esitellään vääristelty kuva Mirjamista, joka – kuinka sen sanoisi – osasi toimia taianomaisten, näkymättömien energioiden kanssa.


Hänet siis esitellään Raamatussa
pahana, noitana ja prostituoituna. On jopa kirjoitettu, että Yeshuan piti ajaa hänestä pois seitsemän paholaista. Rakkaat ystävät, tämä on niin kaukana totuudesta kuin vain mahdollista. Mirjam ja Yeshua työskentelivät yhdessä ja sulattivat seitsemän chakran energiat yhteen avatakseen – kuten mekin teimme teidän kanssanne – seitsemän sinettiä, ja vapauttaakseen siten vanhat uskomukset ja energiat.

Ehkä niitä voisikin kutsua paholaisiksi. Ne olivat vain vanhoja uskomuksia, jotka olivat jumittuneet seitsemään chakraan. Mirjam ja Yeshua työskentelivät yhdessä avatakseen nämä sinetit... kyse ei siis ollut paholaisista... vaan avautumisesta... ja seitsemän chakran sulauttamisesta yhdeksi. Ja kun integroituminen päättyi ja jäljellä oli vain yksi laajenevien energioiden chakra, kun jäljellä oli vain yksi chakra, pystyi Mirjam aloittamaan todellisen työnsä.


Mirjam, joka kantaa myös Quan Yin-energiaa, liittyy seuraamme seuraavalle matkallemme kotimaahani Israeliin. Olen tietenkin hyvin innoissani matkasta. Niin paljon tarinoita kerrottavana... aiomme viedä Cauldren ja Lindan moneen eri paikkaan. Ja aion nauttia lempiruokiani. Cauldre on hiukan huolissaan ruoansulatuksestani. Olen kuitenkin saanut sen toimimaan aikaisemminkin, ja aion saada nytkin, jos on pakko! (naurua) Mikä onni! Mirjam siis tulee mukanamme Israeliin, kuten monet muutkin.


Mutta nyt Mirjam on kanssamme täällä. Aiomme kutsua tätä energiaa – keskustelemme hetken Cauldren kanssa – myös Maria-Magdalenaksi, jotta ne, joille tuo energia on tutumpi, ymmärtäisivät. Kirkon piti esittää hänet pahana. Mutta, huvittavaa kyllä, he eivät pystyneet muuttamaan tarinaa Mirjamista, joka kohtasi Yeshuan ylösnousemuksen jälkeen – fyysisen ruumiin kuoleman jälkeen – ja puhui hänen kanssaan. Tämä tapaaminen on suurelta osin ymmärretty väärin. Aiomme nyt korjata muutamia väärinkäsityksiä.


Mutta ensin meidän täytyy vastaanottaa tämä suurenmoinen opettaja. Pyydämme teitä kaikkia hengittämään syvään ja vastaanottamaan Maria-Magdalenan, Mirjamin, energiat.


Niin paljon tapahtuu ihmisten tajunnassa tällä hetkellä elokuvien kautta! Luuletteko, että se on sattumaa? Aivan, elokuva suurimmasta kärsimysnäytelmästä on tuotu jälleen eteenne kaikkien  nähtäväksi. "The Passion of Christ" -elokuva käsittelee tuskaa ja kärsimystä kysyen ihmisiltä – ei sanoin, vaan energeettisesti – aiotteko edelleenkin valita kärsimyksen?


Yeshua yksinkertaisesti esitti roolia meidän kaikkien puolesta. Haluatteko jatkaa kärsimistä, vainoa, sormella osoittelua ja nimittelyä? Vai oletteko valmiita luopumaan niistä nyt? Jotkut katsovat elokuvan ja jäävät kiinni draamaan ja tunteeseen, että heidän on jatkettava kärsimistä. Jotkut taas tajuavat, että on aika... aika ottaa Yeshua pois ristiltä. Aika lopettaa kärsiminen ja sormella osoittelu. Aika tuntea myötätuntoa matkaanne kohtaan.


Niinpä Mirjamin energiat ovat kanssanne tänään. Hän oli yksin tavatessaan Yeshuan ylösnousemuksen jälkeen. He tapasivat, sillä heillä oli todellakin lämmin, suloinen ja rakastava suhde. He eivät olleet koskaan naimisissa, eikä Mirjam koskaan kantanut Yeshuan lasta. He tunsivat suunnatonta kunnioitusta ja rakkautta toisiaan kohtaan, mutta tuona aikana, siinä yhteiskunnassa, ei ollut – kuinka sen sanoisi – sopivaa heidän mennä naimisiin tai saada lapsia. Mutta heidän rakkautensa oli syvää. Ihailu oli molemminpuolista.


Tarvittiin tasapainoa. Kirkko on poistanut tämän tiedon, koska se halusi tuoda esiin vain miesenergiaa. Mutta Mirjam oli yhtä tärkeä kuin Yeshuakin... ja tavallaan hänen opettajansa. Vaikka Yeshua olikin opiskellut Temppelin pappien ja mystikoden johdolla, hän oppi Mirjamilta paljon. Hän oppi aiheesta, josta puhumme tänään... avautumisesta, jonka pian suoritamme.


Yeshua pyysi Mirjamia olemaan koskematta häneen kuolemansa jälkeen. Ei siksi, että Mirjam olisi tahrainen tai arvoton, vaan siksi, että Yeshuan energia oli tuolloin niin vahvaa ja heidän rakkautensa niin suuri, että Yeshua pelkäsi Mirjamin haluavan jättää fyysisen muotonsa ollakseen Yeshuan kanssa verhon toisella puolella. Joten Yeshua rukoili Mirjamia olemaan koskematta häneen. Hän pyysi Mirjamia jatkamaan opettamista ja kirjoittamista, naisenergian kannattelua. Yeshua kertoi Mirjamille tuossa tapaamisessa, että naisenergiaa tultaisiin käyttämään hyväksi ja hyökkäämään sitä vastaan tuhansina tulevina vuosina. Miesenergia oli niin voimakkaasti ihmiskunnan suosiossa. Ja naisenergia hyväksyi sen. Se antoi lyödä itsensä maahan.


Niin Yeshua pyysi Mirjamia kannattelemaan energioita... ja jakamaan niitä muiden kanssa... ja pyytämään muita jakamaan niitä edelleen... ja edelleen... Naisenergian kannattelijoita tulisi olemaan niin pitkään, kunnes aika olisi kypsä sen tasapainottamiseen miesenergian kanssa.


Jotkut teistä työskentelivät kirjaimellisesti Mirjamin kanssa ja kävivät hänen oppitunneillaan, kuten te niitä kutsuisitte. Hän antoi teidän tunnustella ja kannatella naisenergiaa näissä tapaamisissa.


Jotkut teistä, muutamat teistä, ovat olleet siitä lähtien energian kannattelijoita – naisenergian kannattelijoita – eikä teillä ole siitä lähtien ollut omia lapsia. Energiakentissänne ei ole ollut sijaa lapsille, koska kannattelitte naisenergiaa meidän muidenkin puolesta.


Nyt on tullut aika vapauttaa, päästää irti. Nyt on aika. Teidän ei tarvitse enää kantaa taakkaa harteillanne yksin, sillä kymmenettuhannet Shaumbrat säteilevät yhdessä teidän kanssanne. Ympäri maailmaa miljoonat ihmiset ovat valmiita omaan hengelliseen heräämiseensä, joten nyt on aika vapauttaa.


Mirjamin energia on paikalla tänään auttaakseen teitä päästämään irti. Niin monet teistä ovat tietoisesti olleet tämän energian kannattelijoita noista ajoista lähtien.


Enää teidän ei tarvitse kärsiä. Päästäkää irti.


Joten Maria-Magdalena liittyy seuraamme tänään hyvin mielenkiintoista avautumista varten. Hän oli opettaja. Hän oli mielikuvituksen mestari... mielikuvituksen. Hän auttoi Yeshuaakin ymmärtämään, miten mielikuvitus avataan ja miten sitä käytetään.


Joten Mirjam on täällä tänään käydäkseen läpi mielikuvituksen avaamisen kaikkien Shaumbrojen kanssa – jos annatte lupanne... riippuu yksinomaan teistä. Kukaan ei pakota teitä. Mutta aika on nyt kypsä. Siksi meidän piti edellisessä tapaamisessamme puhua elämän valitsemisesta, sillä te ette olleet valitsemassa elämää. Nyt olette kuitenkin avaamassa tämän dynaamisen mielikuvituksen lahjan.


Aaah... ei ole kyse sellaisesta mielikuvituksesta, jonka tunnette. Se on hyvin rajoitettua mielikuvitusta, joka tulee mielestä. Me puhumme "henkisestä" tai "sielun" mielikuvituksesta. Se odottaa avautumista sisimmässänne.


Meidän täytyi käydä läpi viime kuussa keskustelumme "elämän valitsemisesta", sillä jos ette olisi varmoja halustanne elää ja yrittäisitte avata mielikuvituksenne, niin siitä voisi koitua muutamia mielenkiintoisia seuraamuksia. Se voisi kostautua teille ja aiheuttaa fyysisiä ja psyykkisiä kipuja ja vaikeuksia. Joten meidän piti esittää teille kysymys elämän valitsemisesta, jotta voisimme siirtyä seuraavalle tasolle.


Puhumme nyt
erilaisesta mielikuvituksesta.

Me siirrämme tänään paljon tietoa energeettisesti. Aiomme puhua tästä samasta aiheesta useamman Shoudin ajan. Selitämme, kunnes mielenne ovat tyydytetyt. Mutta aiomme myös suorittaa tarvittavan avautumisen kanssanne.


Mielikuvitus ei liity mihinkään erityiseen paikkaan kehoissanne. Se on hengen ja tietoisuuden asia. On kyse luonnollisesta ja alkuperäisestä lahjasta, joka teillä on aina ollut, mutta joka on jo jonkin aikaa ollut joko hyvin rajoitettu tai täysin suljettu.


Päätöstä ei tarvitse tehdä nyt. Saatte lahjan käyttöönne, kun olette valmiit.


K
yse on siitä, että annatte itsellenne luvan "Uuden Energian Mielikuvituksen" -lahjan avaamiselle.

Kun olette antaneet lupanne, niin Mirjam (Maria-Magdalena), juoksijanne ja koko Crimson Circle rientävät avuksenne avaamaan lahjan hellästi, hyvin hellävaraisesti. Se aukeaa kuin kukka, kuin lootus, asteittain ja hellävaraisesti. 


Kun Mirjam puhui Yeshualle tämän kuoleman jälkeen, tapahtui se mielikuvituksen kautta... ymmärrättekö? Mirjamia kuulusteltiin jälkeenpäin ja kysyttiin: "Näitkö vai etkö nähnyt Yeshuaa silmilläsi?" Ja hän vastasi: "En nähnyt häntä, sillä silmäni olivat kiinni... valo oli niin kirkas. Näin Yeshuan sydämelläni." Itse asiassa hän sanoi: "Näin Yeshuan mielikuvitukseni avulla." Ja he kysyivät häneltä – kun apostolit kokoontuivat – he kysyivät Mirjamilta: "Kuulitko korvillasi, mitä Opettaja sanoi?" Ja hän vastasi: "Korvani soivat. Ne värähtelivät. Ääni oli niin korkea ja kaunis, etten voinut kuulla hänen ääntään korvillani. Mutta kuulin hänen äänensä mielikuvitukseni avulla." Ja he kysyivät: "Kosketitko Opettajaa?" Ja hän vastasi: "En, hän pyysi, etten koskettaisi. Hän pyysi minua kuvittelemaan itseni hänen kanssaan, rakastamassa häntä, jakamassa kaiken hänen kanssaan niin kuin ennenkin, kun hänellä vielä oli fyysinen keho. Mutta hän pyysi, etten koskettaisi häntä." Ja muutamat opetuslapsista sanoivat: "Sitten et todellakaan nähnyt Opettajaa!" Ja hän vastasi heille: "Todellakin näin hänet, sillä mielikuvitus on mahtavampi, voimakkaampi ja todellisempi kuin  silmäni, korvani ja aistini." Ja he uskoivat Maria-Magdalenaa, koska hän jakoi energiansa, totuutensa ja rakkautensa heidän kanssaan tuolla hetkellä. Ja apostolit ymmärsivät.


Mirjamista tuli mielikuvituksen opettaja, näkymättömien valtakuntien opettaja. Hän on työskennellyt monien teistä kanssa tässä elämässänne, auttanut teitä näkemään näkymättömän ja  käyttämään mielikuvitustanne.


Mutta nyt siirrymme eri tasolle, eri vaiheeseen, jotta voisitte todella avautua. Kun Cauldre ottaa yhteyttä minuun, Tobiakseen – ja kun me puhumme teille näin – se ei tapahdu hänen mielensä kautta. Mieli on tällä hetkellä kiireinen kääntäessään energiaamme ihmissanoiksi... hyvin kiireinen. Tämä ei myöskään tapahdu sydämen, vaan mielikuvituksen kautta.


Cauldre käyttää mielikuvitustaan. Me työskentelemme mielikuvituksen avulla, jotta tämä yhteys olisi mahdollinen. Mielikuvituksen kautta voimme välittää teille niin paljon. Cauldren täytyy avautua, hänen täytyy luottaa itseensä, jotta tämä energia virtaisi hänen lävitseen.


Olemme keskustelleet hänen ja muutamien muidenkin kanssa terminologiasta. Tiedämme, että on olemassa joitakin – kuinka sen sanoisi – ennakkoluuloja mielikuvituksen suhteen. Te ette luota siihen, vai mitä? Olette oppineet olemaan luottamatta siihen. Kuulemme teidän sanovan: "Äh, se on vain mielikuvitustani!"


Mutta päätimme silti käyttää sanaa mielikuvitus. Mielikuvitus, josta puhumme, on kuitenkin erilaista ja uutta. Se tarkoittaa "todellisuuteen manifestoimista." Jos muistatte... Raamatussa on kirjoitettu, että teidät on luotu Jumalan kuviksi. Kuvitelkaapa sitä! Kuvitelkaa itsenne – olettehan myös Jumala – kuvittelemassa, millainen tästä maapallosta ja ihmiskehosta tulisi, ja sitten manifestoimassa ne. Kaikki tämä on tapahtunut mielikuvituksenne kautta... kuvittelemalla... kuvittelemalla.

Joten kun nyt olette Jumalallisia Ihmisiä – maadoittuneita sellaisia – voitte avautua mielikuvituksen uusille tasoille ja valtakunnille.

Tarkastelkaa as
iaa näin: kuvitelkaa mielissänne näyttelijä – mies tai nainen, Cauldre pyytää sanomaan – näyttelijä, joka voi valita monen eri käsikirjoituksen väliltä. Lukiessaan niitä hänellä on tuntemuksia. Hän kuvittelee, millaista olisi näytellä eri rooleja näyttämöllä. Hänellä on tusinoittain käsikirjoituksia, ja hän yrittää löytää sen, jonka haluaa näytellä.

Viimein näyttelijä tekee valintansa. Hän menee näyttämölle ja alkaa näytellä. Hän näyttelee yhtä käsikirjoitusta, yhtä mahdollisuutta monista. Näytellessään hän esittelee yleisölle vain sisällön, ei yksityiskohtia... ymmärrättehän. Hän improvisoi. Hän muistaa käsikirjoituksen sisällön, mutta sallii myös energioiden virrata. Hän sallii mielikuvitusenergioiden ja luovien energioiden ottaa oman muotonsa. Muutoin näytelmä ja hänen näyttelemisensä olisivat hyvin jäykkiä ja rajoitettuja. Niistä puuttuisi elämä. Näyttelijä siis ottaa käsikirjoituksen ytimen ja antaa sen virrata näyttämöllä.


Mielikuvituksenne toimii samoin.


Tästä lähtien teillä tulee olemaan monia, monia mahdollisuuksia, joista valita. Monia eri käsikirjoituksia. Olette kirjoittaneet ne kaikki itse. Onhan teitä toki autettu meidän puoleltamme, mutta luomukset ovat teidän omianne. Riippuu yksinomaan teistä, mitkä niistä haluatte näytellä, mitä haluatte tuoda elämiinne. Joten kuvitelkaa kaikkia eri potentiaaleja.


Mielikuvitus on kuin uni. Siinä on tunteita... värejä... reaktioita... seuraamuksia... suuntia... potentiaaleja potentiaalien sisällä. Voitte valita minkä tahansa niistä. Ne elävät mielikuvituksessanne. Mitä haluaisitte kuvitella itsellenne? Minkä käsikirjoituksen valitsette näyteltäväksi?


Ehkä tunnette olonne syylliseksi kuvitellessanne itsellenne rikkautta, mainetta ja omaisuutta. Ehkä kuvittelette, ettette ole sen arvoisia, joten valitsette jotain muuta. Kaikki potentiaalit ovat kuitenkin teidän mielikuvituksenne tulosta. Ensin kuvittelette, sitten hengitätte luomistyönne todellisuuteenne ja loppujen lopuksi manifestoitte, näyttelette osanne.


Mielikuvitus on luovuuden alue, joka on ollut suljettu monilta teistä. Teidät on opetettu ajattelemaan loogisesti ja pitämään mielikuvitusta haaveilijoille, ei tekijöille, ominaisena piirteenä. Totuus on päinvastainen.


Siksi Mirjam tulee tänään vieraaksemme auttaakseen teitä ymmärtämään mielikuvituksen suuret mahdollisuudet.


Mielikuvitus sijaitsee jossakin sydämen ja mielen välillä. Jossakin siellä on luova alue... alue, jossa voi tutkia mahdollisuuksia... unelmoida eri mahdollisuuksista... ja tuoda ne sitten elämiinne. Monet teistä ovat olleet haaveilijoita syntymästänne lähtien. Teitä on toruttu, jopa rankaistu sen vuoksi.


Unelmointi on yksi mielikuvituksen osa. Se ei sisällä kaikkia mahdollisuuksia, mutta on yksi mielikuvituksen aspekteista. Mielikuvitus on todellista... hyvin, hyvin todellista.


Joskus käytte mielikuvituksen eteerisissä valtakunnissa. Näyttelette siellä, mutta ette tuo luomistöitänne mukananne maapallolle. Autamme teitä nyt avaamaan nuo putket, energiavirtojen moottoritiet. Voitte tämän jälkeen tuoda mielikuvituksenne tuotteet elämiinne. Voitte ensin kuvitella, ja antaa unelmillenne sitten elämän.


Ymmärrettehän... te olette nyt valinneet elämän, joten voitte myös antaa kuvittelemillenne asioille elämän. Annatte niille elämän yksinkertaisesti hengittämällä.


Mielikuvitus, rakkaat ystävät, ei ole mielen kontrolloimista. Se on sen vastakohta. Mieli täytyy saada pois tieltä, jotta mielikuvitus pääsisi vauhtiin.


Mielikuvitus ei ole visualisointia. Visualisointi, kuten tiedätte, on mielen avulla tapahtuva toiminto. Monet teistä ovat opiskelleet mielen kontrolloimista ja visualisointia. Aikoinaan niistä oli teille hyötyäkin, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin.


Visualisointi, rakkaat ystävät... teille sanottiin, että jos haluatte jotakin, visualisoikaa se. Visualisoikaa suuri, punainen urheiluauto ovenne eteen. Teitte sen mielenne avulla, ja joskus jopa  onnistuittekin. Useimmiten kuitenkin vain turhauduitte ja mietitte, mikä teissä on vikana. Tavallaan visualisointi auttoi joskus, mutta emme suosittele sen käyttöä, koska se on niin rajallista toimintaa. Miksi rajoittaisitte itsenne punaisten urheiluautojen omistajiksi, kun voitte saada elämiinne varallisuutta, rakkautta ja kaikkea hyvää. Miksi rajoittaa itseänne?


Mielikuvitus ei ole mielen kontrolloimista. Jos huomaatte käyttävänne mieltänne, niin hengittäkää syvään ja päästäkää irti. Avaamme uuden keskuksen jossakin sydämen ja mielen välillä. Emme tarkoita kirjaimellisesti tiettyä paikkaa kehoissanne, vaan puhumme tietoisuudesta. On kyse luomisesta ja eri mahdollisuuksista. Mielikuvitusta ei tarvitse pakottaa. Sen kanssa ei tarvitse taistella. Sallikaa itsenne kohota korkealle... avautua... vapautua.


Tutkikaa eri mahdollisuuksia juuri nyt. Mennään yhdessä kävelylle, jotta tuntisitte, mistä on kyse. Mennään yksinkertaisesti lyhyelle kävelylle; Mirjam, Yeshua, minä, Tobias, ja te... Kävelemme rannalla... kuljeskelemme pitkin rantaa... kaavut päällämme... paitsi että te olette pukeutuneet huvittaviin uimapukuihin... (naurua) kuljeskelemme rannalla... tunnemme veden kosketuksen... ilman... rauhan... välillämme vallitsevan rakkauden... muistamme ne monet kerrat, jolloin nauroimme ja pidimme hauskaa yhdessä.


Ymmärrättehän... tämä on mielikuvitusta. Kun saatte lisää luottamusta itseenne, värit muuttuvat kirkkaammiksi ja intensiivisemmiksi. Värit, joita fyysiset silmänne eivät ole ehkä koskaan nähneet. Alatte oivaltaa asioita. Niihin tulee syvyyttä. Se on mielikuvitusta, mutta kuitenkin todellista. Kuten Mirjamkin opetti opetuslapsia, on mielikuvitus todellisempaa kuin ihmistodellisuus. Yhteiskuntanne opettaa teitä olemaan piittaamatta mielikuvituksesta, hylkäämään sen. On aika nostaa se takaisin sille kuuluvalle paikalle.


Kun avaudutte ja sallitte tämän mielikuvituksen keskuksen avautua, tulee siitä paljon määritellympi, yksityiskohtaisempi ja ymmärrettävämpi. Alatte kuulla Yeshuan teille puhumat sanat. Voitte tuntea Mirjamin käden koskettavan kipeää kohtaa selässänne... mikä helpotus...


Onko tämä todellista, Shaumbrat? Voisimmeko saada tämän toimimaan yhdessä? Kyllä, jos vain annatte lupanne!


Käytetään hetki mielikuvitusta. Asettautukaa Nyt-hetkeen, jossa kehonne voivat tasapainottaa... ja uudistaa itsensä... vapautua tarpeettomista myrkyistä... lihaskudoksissa tapahtuvista taisteluista... ja ikääntymisprosessista – kuvitelkaa! – ikääntymisprosessi hidastuu... voitte palauttaa itsellenne nuoruuden ja vitaalisuuden.


Kuvitelkaa, millaista olisi tuntea olonne terveeksi joka hetki. Kuvitelkaa kehojenne kertovan teille, mitä ruokaa ne haluavat – yhtenä päivänä ehkä vähähiilihydraattista, seuraavana päivänä rasvaista... ja sitä seuraavana pelkästään keksejä. (naurua) Kuvitelkaa puhuvanne kehoillenne, kuuntelevanne niitä... kuvitelkaa, että teillä on omiin kehoihinne suhde, joka mahdollistaa tasapainon, terveyden ja vitaalisuuden.


Ymmärrettehän... tämä mielikuvitukseksi kutsuttu asia... sitä ei tarvitse pakottaa tai taistella sitä esiin. Se vain on.


Nyt tämä mielikuva terveistä kehoista... tasapainoisesti terveistä kehoista – otetaan se nyt ulkoisista, eteerisistä valtakunnista ja hengitetään todellisuuteenne. Juuri tässä... juuri nyt... maadoittakaa ja hyväksykää se. Omistakaa se. Eläkää sen mukaisesti. Niin yksinkertaista se on... ei hokkuspokkusta... ei taikoja. Kuvitelkaa, hengittäkää ja eläkää... ymmärrättehän.


Teidän ei tarvitse käydä läpi yksityiskohtia kehojenne kanssa. Ne tietävät tehtävänsä. Kuvittelette sisällön ja hengitätte sitten sisäänne potentiaalin... ymmärrettehän. Tasapainoisen kehon potentiaalin vierellä ovat myös potentiaalit epätasapainoisista kehoista... vammautuneista ja sairaista kehoista... ja myös potentiaali kehottomuudesta. Me saimme teidät kuitenkin keskittymään tasapainoisiin ja terveisiin kehoihin.


Kuvitelkaa potentiaalia terveistä, tasapainoisista kehoista. Valitkaa tämä potentiaali... hengittäkää se sisään... ja antakaa sille elämä. Jättäkää yksityiskohdat. Teidän ei tarvitse olla lääkäreitä, tiedemiehiä tai tohtoreita tietääksenne mitä tapahtuu, kun hengitätte tämän energian sisäänne. Se tietää itse, mitä tehdä. Mielenne vain yrittää taas kontrolloida. Sydämenne ja sielunne tietävät, mitä tehdä.


Me puhumme hyvin, hyvin yksinkertaisesta asiasta nimeltä mielikuvitus. Se on kuitenkin hyvin todellista. Voitte alkaa leikkiä sillä, käyttää sitä elämissänne. Te olette käsikirjoittajia. Mitä valitsette? Miten haluatte elää? Mitä haluatte kuvitella?


Vielä kerran, älkää kantako huolta yksityiskohdista. Haluatteko rahaa? Kuvitelkaa, millaista olisi elää leveästi... elää leveästi... valitkaa molemmat – sekä eläminen että varallisuus. Teidän ei tarvitse kuvitella yksityiskohtia, kuinka paljon rahaa pankkitileillänne on. Yksinkertaisesti tuntekaa, millaista se olisi. Tuntekaa se nyt, kun puhumme kanssanne. Tuntekaa, millaista olisi olla rikas. Tuntuuko hyvältä? Vähän syylliseltä? Voi ei... liian paljon rahaa... Entäs muut ihmiset? Älkää huolehtiko heistä nyt. Sekin asia järjestyy.


Antakaa itsellenne rahaa. Tarvitsette sitä, jotta voisitte opettaa. Antakaa itsellenne rikkauden lahja. Kuvitelkaa elämiänne sen jälkeen, kun teidän ei enää koskaan tarvitse huolehtia laskujen maksamisesta... kuvitelkaa elämää, jossa ruoka ja kaikki mitä tarvitsette vain ovat teitä varten... Kuvitelkaa.


Te olette unelmoijia ja Luojia. Jos haluatte, hengittäkää TÄMÄ todellisuus elämiinne ja maadoittakaa se. Hengittäkää se sisään. Antakaa sille elämä. Puhaltakaa rikkaus eloon – TEIDÄN elämissänne. Älkää huolehtiko yksityiskohdista. Kaikki loksahtaa paikoilleen.


Tähän liittyy paljon muutakin, rakkaat ystävät, kuin mitä kuulette ja näette tänään. On kyse uudesta tavasta elää. On kyse luovasta mielikuvituksesta. On kyse elämän arvostamisesta ja niiden valintojen tekemisestä, joiden mukaisesti haluatte elämänne elää.


Ymmärrättehän... laajennatte energiaanne juuri nyt. Annatte itsellenne luvan tuntea jälleen. Avaudutte tälle mielikuvitukseksi kutsutulle asialle. Se on yksi Uusista, hyvin uusista, Työkaluista. 


Joillekin teistä... jotkut teistä sanovat "aah, olen jo tehnyt tätä aikaisemmin!" Kysessä on kuitenkin uusi asia – vaikka käytämmekin vanhaa nimeä – uusi ja erilainen asia. Aiomme käydä läpi näitä asioita usean Shoudin ajan... mutta nyt, vain perusasiat.


Kun avaudutte uudelle mielikuvituksen tasolle, jotkut teistä epäilevät ensin. Sanotte: "Äh, se on vain mielikuvitusta!" Sanokaa sen sijaan: "Tämä ON mielikuvitusta!", ja se muuttuu todelliseksi. Se muuttuu todelliseksi. Te olette Luojia. Kuvitelkaa sisältö ja hengittäkää se sitten elämiinne.


Kun sallitte näiden mielikuvituksen energioiden avautua todellisuuteenne, saatatte tuntea olonne epätasapainoiseksi tai poissaolevaksi. Jotkut voivat tuntea huimausta, sillä te todellakin muutatte energeettistä dynamiikkaa. Jos tunnette näin, hengittäkää syvään. Maadoittukaa. Älkää kuitenkaan sulkeutuko. Kyse ei ole sulkeutumisesta vaan maadoittumisesta. Voitte avautua, laajentaa energiaanne ja maadoittua samanaikaisesti.


Jotkut teistä törmäävät heti mieleen, joka yrittää miettiä yksityiskohtia. Käskekää mielenne ottaa vapaapäivä. Se yrittää vain suojella teitä... auttaa teitä... varmistaa, että ette tee vääriä päätöksiä. Sanokaa sille nyt, että se saa virkavapaata. Sen pitäisi keskittyä muihin asioihin – logiikkaan ja tiedon varastointiin. Sen kuuluu palvella, ei ohjata ja kontrolloida teitä.


Käskekää mielenne väistyä, koska aiotte leikkiä mielikuvituksella. Aiotte oppia, miten sitä manifestoidaan elämiinne. Aiotte oppia käyttämään mielikuvitusta ja kasvamaan sen mukana. Mielenne ei tarvitse kontrolloida. Kun hengitätte sisään mielikuvituksen – mitä tahansa sitten valitsettekin – niin sillä on voimaa!


T
eidän on kuitenkin annettava sille elämä. Saatatte haluta kontrolloida sitä ja sanella tarkalleen, mitä tehdä ja kuinka kasvaa. Teidän täytyy kuitenkin tarkkailla ensin, miten mielikuvitus astuu elämiinne ja ottaa tavallaan oman muotonsa. Se on kuin näyttelijä lavalla käsikirjoituksen kanssa... improvisoi vapaasti... elää tässä hetkessä... ja ottaa silloin tällöin uuden suunnan.

Hengittäkää mielikuvitus sisäänne – mitä sitten kuvittelettekin – ja antakaa sille oma elämä. Antakaa sen valita suunta. Tarkkailkaa sitä. Seuratkaa, mitä tapahtuu ympärillänne ja sisimmässänne. Jos jossakin vaiheessa päätätte, että kuvittelemanne asia ei sovikaan teille tai vain väsytte siihen, niin yksinkertaisesti päästäkää irti. Poistakaa se todellisuudestanne. Te loitte sen, joten voitte poistaakin sen. Älkää kuitenkaan yrittäkö kontrolloida sitä, kun se alkaa ilmentyä omalla tavallaan elämissänne.


Älkää käyttäkö mielikuvitustanne muihin ihmisiin, Shaumbrat. Se on tällä hetkellä vain teitä varten. Ymmärrätte myöhemmin, miten se vaikuttaa muihin.


Älkää yrittäkö muuttaa säätä... ymmärrettehän... vaan kuvitelkaa muuntautuvanne säähän. Tietty sää on olemassa syystä. Se palvelee muitakin kuin vain teitä. Jos ette pidä säästä, kuvitelkaa olevanne toisenlaisessa ilmastossa... ymmärrättehän.


Mielikuvitus ei ole muiden muuttamista varten. Se on nyt vain teitä varten.


Älkää pakottako sitä. Älkää taistelko sen kanssa. Jos huomaatte tekevänne niin, unohtakaa koko juttu hetkeksi. Yrittäkää myöhemmin uudelleen. Älkää asettako mielikuvitukselle rajoituksia tai odotuksia – ei rajoituksia, ei odotuksia. Kuvittelette hetken, mitä haluatte tehdä mielikuvituksenne avustuksella, ja tuotte sen sitten elämiinne.


Aivan
, Mirjam auttaa teitä ja työskentelee kanssanne. Mirjam on luovan mielikuvituksen mestari ja opettaja ja tietää, miten se toimii. Mirjam tietää, miten mielikuvitus pääsee läpi todellisuuteenne.

Tämä mielikuvitus auttaa teitä liitelemään uusiin ulottuvuuksiin. Se toimii myös molempiin suuntiin – voitte tuoda haluamianne asioita elämiinne, mutta myös itse käydä muissa ulottuvuuksissa. Kun teette niin, älkää jättäkö maapalloa. Älkää jättäkö kehojanne. Älkää yrittäkö irtautua niistä, ettehän te mitään ohjuksia ole. (naurua) Kyse on elämisestä Nyt-hetkessä ihmiskehoissa, mutta samalla energianne laajentamisesta ja avautumisesta muille valtakunnille.


Liittykää hetkeksi seuraamme mielikuvituksen energioissa – kylla, teette sen aivan oikein – mielikuvituksen energioissa. Siirrytään seuraavaan – kuten te sanoisitte – ulottuvuuteen... me emme pidä siitä nimestä. Siirrytään kuitenkin hetkeksi neljänteen ulottuvuuteen. Jotkut teistä ovat jo sen yläpuolella, mutta mennään silti neljänteen, siihen, joka on lähimpänä maapallon energiaa.


Mielenkiintoinen asia – se, mitä te kutsutte ulottuvuuksiksi. Me kutsumme niitä energia-alueiksi. Neljännessä ulottuvuudessa hengailevat sielut, jotka eivät ole inkarnoituneet, mutta ovat edelleen kiinni maapallon energioissa. Ne ovat kuolleet ja jättäneet kehonsa, mutta eivät ole täysin tulleet takaisin meidän puolellemme. Ne hengailevat tässä ulottuvuudessa. Tänne monet teistä tulevat – kuinka sen sanoisi – uneksiessanne, etsiessänne pakopaikkaa. Tämän ulottuvuuden energia muistuttaa maapallon energiaa, mutta ilman fyysistä muotoa.


Tässä energiassa me tapaamme teitä aika usein. Useimmiten meidän on vaikea tulla sitä lähemmäksi, joten tapaamme neljännessä. Tästä pitäisikin tehdä laulu: (naurua) "Tavataan neljännessä."


Tuntekaa hetki. Antakaa mielikuvituksellenne vapaus. Antakaa sille vapaus. Antakaa sen hetki liidellä. Me olemme tässä vierellänne. Älkää pelätkö. Antakaa mielikuvituksenne liidellä. Se on mahtava energia.


Aivan
, joskus saatatte kohdata joitakin aika paholaismaisia energioita täällä, mutta ne eivät voi vahingoittaa teitä. Tiedättehän, että ne eivät ole koskaan pystyneet siihen.

Kuvitelkaa... voitteko luottaa itseenne tarpeeksi? Täältä voitte mennä muihinkin ulottuvuuksiin. Vielä kerran, älkää antako niille numeroita tai lineaarista järjestystä. Voitte muuten jäädä loukkuun ulottuvuuksien väliin matkustaessanne. Ulottuvuudet menevät ristiin ja rastiin toistensa yli. Hierarkiaa ei ole. Niissä on vain energeettisiä, hyvin epätavallisia eroavuuksia. Mielikuvituksen avulla voitte liidellä niissä.


Miksi sitten tekisitte niin, Shaumbrat? Yksi syy on verhon ohentuminen. Kun alatte matkustella molempiin suuntiin – ulottuvuuksien välillä, ulos- ja sisäänpäin, auttaa se nostamaan verhoa. Se auttaa teitä – miten sen sanoisi – kehittämään mielikuvitustanne. Joskus on helpompaa tulla tänne muihin ulottuvuuksiin leikkimään mielikuvituksen kanssa. Täällä myös kohtaatte niitä, joiden kanssa työskentelette säännöllisesti. Täällä on myös helpompi irtautua mielestä... ymmärrättehän... avautua... vapautua... antaa mielikuvitukselle siivet. Joten on tarkoituksenmukaista tulla tänne.


Ehdotamme, että kun lähdette seikkailemaan tuntemattomaan, pyydätte Mirjamin energioita seuraksenne.


Kyse on siitä, että tuotte sieltä elämään – TEIDÄN elämiinne – valitsemanne asiat... ymmärrättehän. Tekin olette Jumala. Teidät on tehty Jumalan kuviksi. Te olette kuvittelevia, manifestoivia ja todelliseksi muuttavia Jumalia.


Rakkaat ystävät, jos niin haluatte, niin antakaa meille lupanne avata tämä Uuden Energian alue, jota kutsumme mielikuvitukseksi. Se on työkalu, jota emme olisi voineet esitellä käymättä läpi kysymystä elämän valitsemisesta. Menemme yhdessä uusiin paikkoihin, tuomme uuden elämäntavan Maan päälle.


Metatron kysyy teiltä tässä välissä: "Oletteko valmiit matkustamaan kanssamme uusiin paikkoihin? Oletteko valmiit, Shaumbrat, ylittämään villeimmätkin unelmanne?"


Aivan
, puhumme teille tulevaisuudessa lisää mielikuvituksenne välityksellä. Älkää mitätöiko meitä tai itseänne sanomalla: "Se oli vain mielikuvitusta." Me aiomme puhua teille. Näin Cauldre puhuu kanssamme – mielikuvituksen välityksellä. Me aiomme puhua sen kautta teille kaikille.

Jos mielenne tulee väliin, hengittäkää syvään. Vapauttakaa se vartijan tehtävästään, joka kuuluu Vanhaan Energiaan. Olette nyt turvassa. Aiomme tulla puhumaan teille. Jos haluatte, voimme matkustella yhdessä. Sallikaa mielikuvituksenne nousta korkeuksiin.


Mikä erottaa mielikuvituksen ja vainoharhaisuuden toisistaan? Ei paljoa mikään (naurua). Ei paljoa mikään! Ihmiset, joita kutsutte vainoharhaisiksi, omaavat hyvin vilkkaan mielikuvituksen. Kyse on siitä, että tuotte elämiinne teille tarkoituksenmukaisia asioita, jotka te itse valitsette... ymmärrättehän.


Joten kun olette tutkimusmatkalla mielikuvituksen valtakunnissa, vetäkää syvään henkeä ja kysykää itseltänne, mikä sopii elämiinne juuri nyt. Mikä sopii teille? Mitä haluatte tuoda mukananne mielikuvituksen valtakunnista? Miten haluatte elää? Miten haluatte juhlia elämää? Siksi kävimme näitä asioita läpi viime tapaamisessamme. Minkä tyyppistä tasapainoa kaipaatte? Millaisia opettajia haluatte olla? Mitä aiotte opettaa tänään? Siinä on mielikuvituksen ja vainoharhaisuuden ero – kuinka tarkoituksenmukainen kuvittelemanne asia on teille?


Ihmiset, joiden persoonallisuus on jakautunut moniin eri osiin, ovat yksinkertaisesti loistavia kuvittelijoita. He pelaavat upeaa peliä itsensä kanssa ja kehittelevät fantasioita omista elämistään, tarinoita, jotka eivät sovi todellisuuteen – he, joita kutsutte vainoharhaisiksi – aivan, he vain kuvittelevat, mutta epätasapainoisesta näkökulmasta. He eivät kestä omaa elämäänsä, joten he pakenevat mielikuvituksen valtakuntiin ja asuvat siellä. He ovat kuitenkin kieltäneet todellisen minänsä. He ovat lakaisseet liikaa asioita maton alle, piilottaneet itseltään liian monia asioita. Siksi sanoimme tapaamisemme alussa: "Avatkaa jokainen osa itsestänne ja antakaa tuulen puhaltaa lävitsenne"... ymmärrättehän. Antakaa auringon paistaa sisään ja tuulen puhaltaa lävitsenne - toinen laulu, joka pitäisi tehdä... (naurua) Tämä on mielikuvituksen ja vainoharhaisuuden ero.


On aika luottaa itseenne tarpeeksi... ymmärrättehän... aika luottaa kaikkeen itsessänne. Piilotitte mielikuvituksenne, koska pelkäsitte omia luomisvoimianne. Suurin pelko ja suurin lahja on tämä asia, jota kutsumme mielikuvitukseksi. Menneisyydessä opitte, mitä sillä saa aikaan. Olette kuitenkin oppineet paljon noista ajoista. On aika avata mielikuvituksen lahja. On aika avata se uudesta lähtökohdasta... Uudessa Energiassa... turvallisessa energiassa... joka arvostaa elämää.


Olette meille hyvin rakkaita. T
ulemme tekemään töitä kanssanne joka päivä mielikuvituksenne kautta. Liittykää seuraamme siellä, ettekä ole yksin.

Ja niin se on!

             

Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu Goldenissa, Coloradossa. Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Tobias sanoo, että taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä.  Tobiaksen mukaan ne lukevat energiamme ja kääntävät sitten oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme sekä tarkastella asioita ulkopuolisen silmin että kokea ne sisimmässämme.  "Shoud" on kanavoinnin se osa, jonka aikana Tobias astuu sivuun  ja ihmisten energiaa kanavoidaan suoraan  Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovillenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään, miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbroja. Olette opettajia ja ihmisoppaita. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com