"Vastaus on kysymystä mahtavampi"

Esitetty Crimson Circlelle
4.10.2003
Suomentanut Lea Lintunen

www.crimsoncircle.com

Tobias: Ja niin se on, rakkaat Shaumbrat, että kokoonnumme yhdessä tässä kauniissa energiassa. Minulla, Tobiaksella, on ilo olla seurassanne jälleen. Kun hengitätte tietoisesti (ennen kanavointeja) musiikin soidessa, minulla on tapana kävellä ympäriinsä ja jutella kanssanne. Minä niin sanotusti kättelen ja halaan teitä. Jotkut teistä pystyvät tuntemaan sen ja ihmettelevät: “Oliko se Tobias? Oliko muitakin enkeleitä ympärilläni? Vai tulevatko ne sisään vasta Cauldren alkaessa puhua?” Ei,  kävelemme käytävillä jo ennen Shoudin alkamista.

Olemme niin onnellisia saadessamme nähdä teidät taas! Rohkaisemme teitä avautumaan, jotta voimme välittää teille pyhää energiaa. Tämä on minun omaa aikaani – ennen Shoudin alkua – yhdessä teidän kanssanne. Joskus sulautumiseen kuluu hetki tai kaksi, koska meistä on mukavaa vain istua seurassanne.

Meillä on tänään paljon puhuttavaa. Asiat saattavat vaikuttaa hajanaisilta. Rakkaat ystävät, siitä huolimatta ne nivoutuvat yhteen. Käsittelemme tänään monia alueita, monia eri aiheita. Kun luette tai kuuntelette tätä myöhemmin uudelleen, ymmärrätte miten asiat liittyvät toisiinsa. Kaikki käsittelemämme asiat liittyvät matkaanne.

Meidän puolellamme verhoa on hyvin, hyvin paljon toimintaa tällä hetkellä. Enkelit kuljeskelevat edestakaisin. Toimintaa ja edestakaisin sukkuloivia energioita riittää, samoin kommunikointia ihmis- ja enkelitasojen välillä. Meidän puolellamme verhoa on hyvin kiireistä tällä hetkellä.  (hykertelyä) Itse asiassa kiirettä riittää niin paljon, että saavuimme tännekin hiukan myöhässä! Meiltä melkein jäi tämä tapaaminen väliin.

Ymmärrättehän, että meillä ei ole täällä kalentereita, vaan energeettistä valveutuneisuutta. Tiesimme, että tapaamisemme aika oli tullut, mutta meillä oli niin kiire siirrellessämme energiaa edestakaisin, että ennätimme tänne vasta viime hetkellä. Ennätimme juuri kuulla Lindan (Benyo) puhuvan paavista (naurua) ja meidän ennustuksistamme. Tulimme tänne niin kiireellä, että aiheutimme hiukan vahinkoa elektronisille laitteillenne (viittaa ongelmiin mikrofonien ja cd-soittimen kanssa ennen kanavointia). Yritämme olla hieman hellävaraisempia. Tiedätte kyllä, mitä tarkoitamme… olette myöhässä tapaamisesta… kiidätte moottoritietä… ryntäätte vauhdilla huoneeseen… ja saatte silloin tällöin sotkua aikaan. (naurua)

Olemme nyt kaikki kuitenkin paikalla. Myös meidän piti tehdä hengitysharjoitukset kanssanne saadaksemme energiamme tasaantumaan.

Jotkut teistä ovat ehkä tunteneet asioiden kiihtyvän vauhdin meidän puolellamme verhoa ja kaikkialla ympärillänne, jopa nukkuessanne. Paljon on tekeillä valmistautuessamme tiettyyn tapahtumaan ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa. Tarkoitamme tietoisuuden harppausta, suuren muutoksen ja muuntautumisen aikaa maapallolla. Monia, monia muutoksia on tarvittu vastauksena tekemäänne työhön. Puhumme asiasta lisää tänään.

Meillä on tänään upeita vieraita. Jotkut niistä tunnettekin – olette työskennelleet niiden kanssa. Jotkut vieraistamme taas tulevat paikalle uudella, vartiovuoron vaihtoa muistuttavalla tavalla.

Tämänpäiväiset vieraamme ovat juoksijoitanne, tiiminne. Teillä on niitä paljon. Emme halua kertoa  tarkkaa lukumäärää. Emme halua ihmisten alkavan vertailla tyyliin – minulla on kolme… minulla kymmenen… mutta minullapa tuhat. (naurua) Asian ei kuulu olla niin. Kyse ei ole erityisemmin juoksijoiden määrästä vaan laadusta. Nämä juoksijat ovat todellakin enkeleitä. Jotkut niistä ovat olleet Maan päällä aikaisemminkin, mutta suurin osa ei.

Ne eivät muistuta entisiä oppaitanne. Oppaanne olivat välittömässä energiakentässänne, kaikkialla ympärillänne. Ne olivat paikalla tasapainottaakseen energiaanne ja miehittääkseen ympärillänne olevan tilan, kunnes olisitte itse valmiit hyväksymään energianne, tietoisuutenne ja koko potentiaalisen jumalallisuutenne. Oppaanne, kuten tiedättekin, jättivät ympärillänne olevan tilan jo aikoja sitten. Jotkut niistä palaavat silloin tällöin työskentelemään juoksijoinanne tai “energiasukkuloinanne.”

Juoksijat ovat kuitenkin eri asia. Ne ovat tänään tässä huoneessa. Niiden tehtävänä on liikutella energioita ja informaatiota edestakaisin. Ne myös kuljettavat rakkautta ja tukea toiselta puolelta verhoa. Tiedämme, että joskus kirjallisuudessa mainitaan “hopeinen lanka”, joka yhdistää ihmisen taivaalliseen valtakuntaan. On tavallaan juoksijoiden tehtävänä huolehtia hopeisen langan koskemattomuudesta.

Ymmärtäkää, että kyse ei ole kirjaimellisesti hopeisesta langasta vaan energiakanavasta, joka yhdistää molemmat puolet. Juoksijat kulkevat edestakaisin. Ne tuovat teille uudenlaista energiaa ja informaatiota meidän puoleltamme. Ne auttavat myös tasapainottamaan ja säätämään erilaisia henkisen energian ja ihmisenergian elementtejä sisimmässänne.

Teette niin monia muutoksia tällä hetkellä, ja siksi juoksijoillanne on hyvin, hyvin kiire. Ne auttavat jatkuvasti säätämään uudelleen energiaosamääriä sisimmässänne. Avautuessanne ja antaessanne oman jumalallisuutenne olla läsnä Nyt-hetkessä, ne auttavat säätämään näitä energioita teidän ja meidän puolellamme verhoa. Voisi tavallaan sanoa niiden olevan palvelijoita. Ne ovat täällä palvellakseen jokaista teistä.

Kun käytte läpi muuttuvia syklejänne – syklejä, joista puhuimme edellisessä tapaamisessamme – ne auttavat myös levittämään luomaanne Uutta Energiaa sopiviin paikkoihin. Luotte Uutta Energiaa, mutta mekanismit sen käyttämiseksi ihmistodellisuudessa puuttuvat vielä. Juoksijanne varastoivat sitä puolestanne ja tuovat osan siitä meidän puolellemme verhoa, jotta sitä voitaisiin soveltaa koko fyysiseen universumiin ja eri ulottuvuuksiin.

Juoksijat ovat siis hyvin, hyvin kiireisiä tällä hetkellä. Ne ovat tänään kunnianarvoisia vieraitamme. Tässä yhdessä luomassamme tilassa ne voivat lähestyä teitä paljon enemmän. Ne voivat pitää pienen tauon teidän rentoutuessanne. Ne voivat – kuinka sen sanoisi – istua vierellänne ja kommunikoida kanssanne aivan uudella tavalla.

Kaikki toiminta voi hidastua tässä yhteisessä Nyt-hetkessämme. Me kaikki voimme vetää syvään henkeä. Juoksijanne voivat rentoutua hiukan ja oppia tuntemaan teidät uudella tavalla.

Juoksijat ovat täällä palvellakseen teitä. Ne eivät voi tehdä asioita puolestanne. Se mitätöisi syyn niiden ja teidän täällä oloonne. Ne eivät voi luoda asioita puolestanne, mutta ne voivat ylläpitää jatkuvaa energioiden tasapainoa kanssanne.

Kun tiedostatte juoksijoiden läsnäolon tai annatte itsellenne luvan uskoa niihin, helpotatte koko prosessia. Siitä tulee paljon sulavampi. Teidän ei tarvitse läpikäydä kaikkia niitä haasteita, joita olette viime kuukausina kokeneet. Olemuksissanne voi olla paljon tasapainoisempaa energiaa sekä parempi yhteys verhon molemmin puolin.

Joten rakkaat ystävät, hengittäkää syvään ja antakaa juoksijoidenne olla seurassanne valmiina vastaamaan muuttuvaan tietoisuuteenne… valmiina kuljettamaan energiaa edestakaisin… valmiina varastoimaan luomaanne Uutta Energiaa teidän käytettäväksenne sopivana aikana. Aivan, tulevaisuudessa tulette kohtaamaan tilanteita, jotka vaativat aivan Uutta Energiaa. Silloin sitä on saatavillanne. Luotte sitä nyt, ja se varastoidaan teidän puolestanne odottamaan sopivaa aikaa.  

Jotkut teistä pohtivat tätä asiaa. Kysymme teiltä: “Onko tämä todellista? Voisivatko juoksijanne todella olla täällä? Voivatko ne saapua tähän tilaan… olittepa sitten kodeissanne… jonkun toisen luona… tai täällä paikan päällä? Onko mikään tässä asiassa todellista? Onko juoksijoita edes olemassa? Onko juuri nyt tuntemanne energia, tämä värähtely – uudenlainen värähtely – onko se todellista? Vai johtuuko kaikki siitä, että haluatte sen olevan todellista?”

Aiomme kysyä teiltä yhä uudelleen ja uudelleen: “Onko mikään todellista? Onko tekemänne työ – ei leipätyönne – vaan onko tällä planeetalla tekemänne työ… onko se todellista?” Jos annatte lupanne, niin se todellakin on. Jos annatte itsellenne luvan rakastaa itseänne, kunnioittaa itseänne valitsemanne polun vuoksi, niin aivan, silloin se on todellista. Se on todellista aivan uudella tavalla.

Työnne… ei tarkoita työtä, jonka vuoksi nousette aamuisin ja matkustatte johonkin toimistoon. Se ei ole työtänne. Ihmettelette jatkuvasti: “Mitä Henki haluaa minun nyt tekevän? Miksi olen tällä planeetalla? Teen aika merkityksetöntä, vähän vaativaa työtä. Hengellä on varmasti muita suunnitelmia minun varalleni. Minun on varmasti tarkoitus tehdä jotakin suurenmoista.”

Tiedättekö, mikä todellinen työnne on? Olette energian liikuttelijoita ja kannattelijoita. Te autatte tietoisuutta laajentumaan. Käytte läpi asioita fyysisesti, älyllisesti ja henkisesti – muutoksia ja muuntautumista – hyvin nopeassa tahdissa. Te raivaatte tietä muita varten.

Luodessanne ja liikutellessanne Uusia Energioita te myös kannattelette energiaa. Siksi monet teistä ovat muuttaneet maantieteellisesti paikasta toiseen. Sisimmässänne on tietty energiaosamäärä, niin sanotusti kirkas valo, jota tarvitaan tietyillä maantieteellisillä alueilla ylläpitämään tasapainoa ja tarjoamaan tuolle alueelle uuden potentiaalin.

Ette muuta tietylle alueelle sen maantieteellisen muodon vuoksi. Teitä ei siirretä sinne siksi, että siellä on vuoria, vettä tai kristalleja. Ei myöskään siksi, että tarvitsisitte edellä mainittuja elementtejä. Te siirrytte tietylle alueelle, koska siellä tarvitaan TEITÄ.

Maa – Gaia – tarvitsee teitä. Tehän tiedätte sen olevan lähdössä. Se tarvitsee ihmisiä, jotka ovat valmiit hyväksymään sisimmässään Hengen velvollisuudet. Joten teidät siirretään tiettyihin paikkoihin kannattelemaan ja rakentamaan energiaa, tarjoamaan sitä ovillenne koputtaville.

Työnne ei ole sitä, mistä saatte palkkanne. Teidän työtänne on murtautua Vanhojen paradigmojen läpi. Ja niitähän riittää tällä hetkellä. Me tarvitsemme teitä. Tarvitsemme teitä kaikkia haastamaan Vanhat tavat, siirtymään Uuteen tasapainoisuutenne koko prosessin ajan säilyttäen.

Tänään paikalla olevat juoksijanne… ne ovat onnellisia. Ne ovat onnellisia siksi, että olette luoneet ja mahdollistaneet tämän paikan niitä varten. Ne tietävät, että työtä riittää. Ne antavat teille sitoumuksensa ja tekevät mitä tahansa, jotta asiat sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti. Ne pyytävät sitoumusta teiltä: ”Sallitteko asioiden sujuvan helposti… vaihteen vuoksi?” (naurua)

Puhuimme tästä asiasta viime kuussa. Kärsimyksen energiaa ei enää tarvita. Haastavien ja vaikeiden asioiden välillä on ero. Voitteko erottaa ne toisistaan? Voitteko erottaa sanan “vaikea” tai “kärsimys” sanasta “haaste?”

Te Shaumbrat rakastatte kunnon haasteita, jopa meidän puolellamme ollessanne. Joskus pyörittelemme silmiämme, koska etsitte meidän puolellammekin aina haasteita. Haluatte koko ajan leikkiä energioilla, ette tyydy istumaan ja pelkästään olemaan. Haluatte leikkiä koko ajan, ja rakastamme teitä siksi. Sitten palaatte Maan päälle. Otatte itsellenne haasteita kuten… Atlantiksen imperiumin rakentamisen… jumalallisen siemenen Maan päälle tuomisen Yeshuan aikana… Uuden Energian ja uusien polkujen luomisen.

Asioiden ei tarvitse olla vaikeita. Ei todellakaan. Katsokaa itseänne ja elämiinne valitsemianne asioita. Jos kärsitte rahan ja rakkauden puutteesta, niin tarkastelkaa itseänne. Miksi ihmeessä valitsisitte jotakin sellaista itsellenne? Mitkä energiat ovat niin juurtuneet teihin, että luulette ansaitsevanne vain puutetta? Miksi valitsisitte jotakin sellaista – vain voidaksenne sanoa, että pystytte hyppäämään suuremman esteen yli kuin muut? Tarkastelkaa asiaa. Vaikeudet ovat tarpeettomia.

Haasteet ovat mukavia ja hauskoja. Niiden kohtaaminen on kuin intensiivisen pelin pelaamista. Rakastatte haasteita voidaksenne harjoitella energioillanne ja hioa älyänne ja henkeänne. Haasteet voivat myös olla hyvin palkitsevia. Jättäkää niistä kuitenkin vaikeudet ja kärsimys pois.

Viime kuussa keskustelimme muutoksen ja täyttymyksen sykleistä. Olette käyneet ja käytte edelleen näitä syklejä läpi. Tuomme ne tietoisuuteenne, jotta voisitte ymmärtää kokemianne asioita. Läpikäytte ensin heräämisen ja sitten prosessoinnin, joka tuo mukanaan uutta ymmärrystä ja viisautta.

Sitten siirrytte vapauttamisen vaiheeseen, joka tarkoittaa luopumista, otteestanne irtipäästämistä. Ei, ette siirrä asioita johonkin lokerikkoon. Ette lakaise niitä maton alle. Vapauttaminen on korkeimman potentiaalin antamista vapautettavalle asialle.

Heräämisenne tuottaa energiaa. Prosessointi luo ymmärrystä, joka on rajallista siihen asti kunnes vapautatte kaiken, mitä luulitte olevanne. Kun vapautatte sen, siirtyy se aivan uudelle energeettiselle tasolle.

Sitten saatte sen takaisin. Se palaa luoksenne integroitumisen muodossa. Se sulautuu takaisin teihin, jotta jokainen mennyt elämä ja kokemus voisi palvella teitä Uudella tavalla. Viisaus, ymmärrys, valaistumiset, hauskuus ja haasteet palaavat luoksenne palvellakseen teitä uudella ja integroituneella tavalla.

Käytte läpi syklejä yhä uudelleen ja uudelleen. Voitte kuitenkin vapauttaa niistä kärsimyksen ja vaikeudet. Voitte sallia niiden olevan riemukkaita.

Tuomme tämän asian esiin, jotta saisitte suurempaa ymmärrystä prosessiin kuuluvista sykleistä, ja jotta voisitte ymmärtää niitä kokevia ja apuanne hakevia muita ihmisiä.

Kun muut ihmiset saapuvat luoksenne neuvoa ja ohjausta etsien, voitte sanoa: “Kyllä, he ovat heräämisvaiheessa. Tunnen tämän vaiheen dynamiikan ja sen tuottaman ilon. Tiedän sen tuovan mukanaan myös muita asioita.” Kun muut eivät halua lopettaa prosessointia siihen liittyvän lohdullisuuden vuoksi, on teidän opettajien tiedettävä milloin on sopivaa sanoa: “Älä prosessoi enää. Siirrytään nyt vapauttamiseen.” Tiedätte irtipäästämiseen liittyvän syvän ahdistuneisuuden. Se tuntuu kaikesta luopumiselta. Se on kuin kuolemista ennen aivan uutta jälleensyntymistä.

Näiden syklien dynamiikka liittyy moniin ihmiselämän tekijöihin. Ne liittyvät kaikkiin elämiinne. Ne liittyvät tähän elämäänne siirtyessänne Uuteen Energiaan.

Ymmärrämme, että matkanne tähän osaan liittyy uutta ja tuntematonta dynamiikkaa. Pidämme asioita tarkasti silmällä. Juoksijanne ovat koko ajan tietoisia näistä asioista, ja yrittävät tasapainottaa ja säätää uudelleen energioita.

Jossakin vaiheessa oivallatte, miten tämä asia toimii. Tulette olemaan aivan ihmeissänne siitä, miten pystyitte jatkamaan… elämään… ja siirtymään eteenpäin tämän intensiivisen prosessin läpi nähdessänne juoksijoidenne tekemän työn määrän. Ne ovat paikalla tasapainottamassa ollessanne epävarmoja siitä, haluatteko jäädä tälle planeetalle… onko tekemästänne työstä hyötyä muille… tai edes teille. Ne tuovat energioita.

Juoksijat eivät voi muuttaa tunteitanne. Ne voivat kuitenkin tuoda energioita kuten potentiaaleja, joita voitte sitten tarvitessanne käyttää ja sanoa: “Täällä olooni on oltava joku syy. Siihen, että jatkan eteenpäin, on olemassa syy.” Tuon potentiaalin ovat tuoneet juoksijanne kuin viestin, joka kuuluu: “Tämän vuoksi olet Maan päällä juuri nyt.” Juoksijat liikuttelevat koko ajan energiaa paikasta toiseen. Tulette yksinkertaisesti olemaan aivan ihmeissänne niiden työn laajuudesta ja siitä, miten se on auttanut teitä pääsemään tähän pisteeseen. Te olette niitä, jotka loppujen lopuksi käyttävät juoksijoiden liikuttelemaa energiaa.

Tuntiessamme nyt Shaumbrojen energian ympäri maailmaa, näemme teidän läpikäyvän joitakin hyvin mielenkiintoisia kokemuksia tänä tiettynä aikana. Jotkut asiat saavat teidät ymmälleen – eivät masentumaan, vaan pelkästään ymmälleen. Yksi viime aikoina pohtimistanne asioista, joka on aiheuttanut teille hiukan huoltakin, kuuluu: “Mikä ylipäätänsä on todellista? Mitä todellisuus on?” Luulitte joskus tietävänne vastauksen, mutta näinä päivinä teidän on pakko kysyä itseltänne “näenkö pelkkää unta?” (naurua) “Tapahtuiko tämä asia oikeasti?”

Teidän on kysyttävä itseltänne: “Keskustelinko tuon ihmisen kanssa todellisuudessa? Vai tapahtuiko kaikki vain päässäni? Kävinkö eilisiltana oikeasti elokuvissa? Vai oliko se unta tai visio?” (naurua) “Törmäsinkö todella ihmiseen, jonka olen tuntenut jo pitkään? Vai kuvittelinko tapaavani hänet?”

Tiedämme monien teistä ajattelevan menettävänne järkenne. Jotkut teistä liittävät asian ikäänne: “Vai tällaisia asioita isovanhempani kokivat.” (naurua) Asia ei ole niin. Isovanhempienne matka oli erilainen. Kyse ei ole ollenkaan siitä. Kokemanne asiat eivät johdu ikääntymisestä, vaan pikemminkin viisaudesta ja laajentumisesta.

Jotkut teistä pohtivat, pitäisikö teidän ehkä hillitä mielikuvitustanne, luovaa ilmaisuanne. Rakkaat ystävät, antakaa olla… antakaa olla. Kuljette todella kahden maailman väliä tällä hetkellä. Nämä asiat kuuluvat integroitumisen prosessiin.

Tiedämme sen olevan joskus hämmentävää, että ette pysty enää sanomaan, tapahtuvatko asiat todellisuudessa vai eivät. Sitten me vielä kyselemme jatkuvasti: “Onko tämä totta? Onko se todellista?” On, jos annatte sen olla. Onko unenne todellinen? Oletteko huomanneet, että unenne ovat viime aikoina muuttuneet paljon intensiivisemmiksi? Ette joskus halua herätä ollenkaan.

Unet ovat nyt erilaisia kuin ennen. Ne ovat muuttuneet viimeisten kahden, kolmen kuukauden aikana. Unenne eivät sisällä samanlaista toimintaa kuin aikaisemmin. Käytätte usein unianne yrittäessänne löytää ratkaisun Maan päällä tapahtuville asioille. Kävitte läpi potentiaalisten todellisuuksien kokemukset ennen kuin toitte ne ihmistodellisuuteenne. Kutsuisitte tätä tapahtumaa uneksi. Joissakin unissa palvelitte muita ihmisiä. Autoitte heitä heidän unissaan. Olitte paikalla palvellaksenne heitä.

Joissakin unissanne palaatte meidän puolellemme verhoa. Pidätte oppitunteja. Uniinne virtaa tuntemuksia ja visioita niistä. Te kaikki – jokainen teistä – opetatte meidän puolellamme kolmena tai neljänä yönä viikossa. (naurua) Opetatte enkeleitä, jotka eivät ole koskaan olleet ihmisiä eivätkä käyneet läpi jumalallisuuden integroitumisen prosesseja.

Ymmärrättehän, että juuri siitä on kyse. Siksi te alunperin Kodin jätittekin – hankkiaksenne omat ainutlaatuiset identiteettinne, mutta myös ymmärtääksenne olevanne myös Jumala. Henki ei tunne omaa identiteettiään. Te sen sijaan tunnette. Teillä on minänne tiedostamisen lahja, joka nyt sulautuu Jumalaan. Meidän puolellamme olevat enkelit, varsinkaan jos eivät ole koskaan olleet Maan päällä, kokoontuvat suuriin luentosaleihin kuuntelemaan kokemuksianne.

Huomaatte siis unissanne vuotoja muista todellisuuksista. Ihmettelette, mikä on todellista ja mikä ei. Vastaus kysymykseenne kuuluu: “Kaikki on todellista. Kaikki.” Opitte päästämään irti hyvin määritellystä ja keskitetystä energiasta, jonka omaksuitte voidaksenne elää ihmisinä. Voitte nyt jatkaa ihmisinä elämistä ja päästä silti käsiksi kaikkiin ulottuvuuksien välisiin energioihin – voitte tehdä kaiken samanaikaisesti. Se tuntuu aluksi oudolta.

Eräs toinen teille huolta aiheuttava asia on jatkuvasti kasvava herkkyytenne. Puhuimme näistä asioista Ahaa-kielen yhteydessä. Olette joskus niin herkkiä, että se sattuu. Teihin kirjaimellisesti sattuu kuullessanne tiettyjä ääniä. Säikähdätte pahanpäiväisesti.

Jopa Gaian, Äiti-Maan, aina rakastamassanne energiassa oleminen sattuu joskus. Olette niin herkkiä, että jotkut energiat aiheuttavat kehoillenne ärsytystä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Mietitte asiaa. Pohditte sitä, onko teistä yksinkertaisesti tulossa liian herkkiä. No, vastaus kuuluu: “Kyllä.” Tämäkin menee ohi. Opitte integroimaan kaikki nämä energiat.

Nämä korkeat herkkyystasot aiheuttavat teille huolta. Teidän on vaikea olla muiden ihmisten läheisyydessä. Olette niin herkkiä kaikille energioille. Mietitte, onko jokin vialla. Mietitte, miksi tunnette olonne niin omituiseksi ja erilaiseksi, miksi ette enää siedä olla ryhmissä ja väkijoukoissa. Joskus haluatte vain nukkua, koska luulette silloin olevanne vähemmän herkkiä. Sitten huomaattekin olevanne herkkiä myös nukkuessanne ja uneksiessanne.

Voitte myös HYÖDYNTÄÄ herkkyyttänne, rakkaat ystävät. Voitte tuntea asioita eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin. Voitte aistia huoneessa vallitsevat energiat. Voi, olittehan aina toivoneet pystyvänne tekemään niin. Nyt teillä sitten on tämä kyky, mutta ette aina pidä siitä (naurua)

Pystytte tuntemaan energiat. Kyllä, tiedämme erään teistä aistineen toissa päivänä moottoritiellä tapahtuneen onnettomuuden energian ennen onnettomuuspaikalle saapumista. Et tiennyt onnettomuudesta ennen kuin näit sen omin silmin. Pystyit kuitenkin tuntemaan sen. Se sai sinut voimaan pahoin. Pystyit tuntemaan siihen liittyvän tuskan ja maapallolta poistuvien sielujen surun.

Kyllä, tunnette tällaisia asioita – ne ovat osa läpikäymäänne prosessia. Mutta kuvitelkaapa nyt, mitä voitte tehdä toisten hyväksi tätä uutta herkkyyttänne hyväksi käyttäen. Voitte toimia muiden terapeutteina, auttaa heitä omien prosessiensa läpi, tuntea eri energiat ja ymmärtää, että kyse ei ole teistä; eri paikoissa tuntemanne energiat ovat juurtuneet niihin jo aikoja sitten.

Kuulimme hiljattain Cauldren (Geoffrey Hoppe) ja muiden keskustelevan siitä, kuinka he eivät enää pidä vanhoista paikoista – vanhoista taloista, rakennuksista ja paikoista. Tämä johtuu siitä, että niihin liittyy paljon energiaa. Se voi joskus tuntua musertavalta. Uusiin paikkoihin ei ole vielä patoutunut niin paljon energiaa kuin vanhoihin.

Energiat eivät saa teitä pois tasapainosta. Voitte esimerkiksi tutkia vanhojen, kauniiden talojen monia energiakerrostumia. Voitte tuntea niissä asuneiden perheiden ilot ja surut, rakkauden ja vaikeudet. Voitte antaa näiden tuntemusten vyöryä ylitsenne ja tuntea ne, mutta teidän ei tarvitse ottaa niitä omiksenne.

Tämä viime aikoina lisääntynyt herkkyytenne on vain osa avautumisen prosessia.

Tiedämme monien teistä juuttuneen keskelle mielenkiintoista, outoa ongelmaa – välillä aika kuluu erittäin nopeasti ja välillä erittäin, erittäin hitaasti. Miten on, Shaumbrat? Kuluuko aika nopeasti vai hitaasti? Sekä että!

Energiat KULKEVAT nopeammin kuin ennen. Samoin te itse. Teidän on joskus vaikea pysyä omassa tahdissanne. Juoksijoiden on vaikea pysyä perässänne. Sanotte joskus: “Tarvitsen vapaapäivän hiljentyäkseni.” Mitä sitten tapahtuukaan? Saatte mahdollisuutenne hiljentyä ja ihmettelette: “Minkä takia asiat sujuvat niin hitaasti?” (naurua) “Haluan edistyä lisää ja nopeasti. Haluan tämän asian päätökseen heti.” Kaikki tämä on tarkoituksenmukaista.

Aivan, energiat liikkuvat nopeammin. Aivan, kärsivällisyytenne ja suvaitsevaisuutenne ovat matalammalla kuin koskaan ennen, joten ette pidä asioiden hidastumisesta. Ymmärtäkää, että tämä kuuluu osana prosessiin, joka jatkuu vielä jonkin aikaa.

Puhukaa nopeille ja hitaille energioille. Integroikaa ne yhteen. Pyytäkää juoksijoitanne näyttämään, mistä tasapainottavaa energiaa löytyy. Sitä on teidän saatavillanne. Juoksijat ovat tuoneet sitä mukanaan, ja teidän on vain tiedostettava sitä olevan tarjolla. Antakaa juoksijoidenne auttaa teitä löytämään se, jotta asiat eivät tuntuisi teistä sietämättömän hitailta tai niin nopeilta, että ette tiedä mitä tehdä.

Tällaisia asioita olemme huomanneet Shaumbroissa viime aikoina. Ne aiheuttavat teille huolta. Joskus ihmettelette, missä mielenne liikkuu ja mitä sisimmässänne tapahtuu.

On eräs toinenkin mielenkiintoinen asia, joka askarruttaa teitä. On vaikeaa olla muiden ihmisten seurassa. Joskus teidän on pakotettava itsenne siihen, etsittävä tarkoituksella heidän seuraansa. Joskus taas vain haluaisitte ravistella heitä. Voi, kyllähän te kaikki haluatte myös integroitua muiden kanssa… niin tulee tapahtumaankin… ennemmin tai myöhemmin. Integroituminen tapahtuu kuitenkin aivan uudella tasolla.

Joskus mietitte, miksi olette syntyneet niin erilaisiksi kuin muut. Miksi ette voisi olla edes hiukan enemmän heidän kaltaisiaan? (naurua) Tiedättehän, että olette itse polkunne valinneet, jotta voisitte nousta korkeuksiin omasta ansiostanne. Tulette hankkimaan uutta ymmärrystä ja yhdentymistä muiden ihmisten kanssa. Sillä välin kanssakäyminen on vaikeaa.

Joskus teitä hirvittää olla ryhmissä. Miten siis toimitte? Olette yksinänne ja huomaatte, että ette siedä omaakaan seuraanne (naurua). Kun olette itseksenne, energia on hyvin intensiivistä. Se liikkuu nopeasti. Käytte keskusteluja itsenne kanssa, mutta sitten teidän on etsittävä muiden seuraa, että ette joutuisi enää puhumaan itseksenne. Aikamoinen ongelma!

On vaikeaa olla yksiksenne nyt, koska muututte niin nopeasti. Ette edes tunne enää itseänne. On vaikeaa olla yksiksenne, koska Vanhat asiat kiskovat teitä edelleenkin puoleensa. Kuulette yhä menneisyyden äänet… mielissänne pyörivät kysymykset… kaikki kysymykset kuten “onko tämä todellista? Miksi olen maapallolla? Onko tämä todellista?”

Rakkaat ystävät, on hyvä viettää aikaa yksin. Älkää tehkö silloin muuta kuin hengittäkää… pelkästään hengittäkää. Puhukaa itsellenne. Puhukaa itsellenne läpikäymistänne asioista. Kysykää itseltänne kysymyksiä. Kunnioittakaa kaikkea itsessänne läpikäymienne asioiden vuoksi.

Tänä haasteellisena aikana, jolloin ette halua olla muiden kanssa, mutta ette myöskään yksin, ja   joskus vain haluaisitte kuoriutua ihostanne… on hyvä olla muiden Shaumbrojen seurassa. Kuten olemme sanoneetkin, tarkoitus ei ole jättää yhteiskuntaa ja muuttaa metsään asumaan muiden Shaumbrojen kanssa. Ette te sitä varten maapallolla ole. Kävisitte vain toinen toistenne hermoille vähän ajan kuluttua. Sen sijaan kokoontukaa silloin tällöin Shaumbroina.

Jopa tänäänkin jotkut teistä miettivät, kannattaisiko tänne tulla ollenkaan. Jokin teissä kammoksui ajatusta kokoontumisesta ryhmänä. Ette uskoneet voivanne olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Energia ei tuntunut siihen sopivalta. Mitä tapahtuikaan yhdistyessänne Shaumbrojen energiassa? Veditte syvään henkeä ja sanoitte: “Aah, hyvä että tulin tänään tänne. Juuri tätä minä tarvitsinkin. Tarvitsin muiden Shaumbrojen energiaa, rakkautta ja hyväksymistä. Tarvitsin tätä aikaa yhdessä juoksijoiden kanssa. Minulle tekee hyvää pitää pieni tauko kaikesta.”

Mitä muuta Shaumbroille kuuluu näinä päivinä? Alatte näkemään outoja ja mielenkiintoisia asioita ihmissilmillänne. Alatte tuntemaan kaikenlaisia asioita aisteillanne. Olemme huomanneet teidän hämmästelevän havaintojanne.

Erityisesti näette muiden ihmisten naamioiden läpi. Näette heidän auransa ensimmäistä kertaa. Näette heidän kasvojensa muuttuvan. Joskus olette aivan hämmästyksissänne. Suunne loksahtavat auki ja silmänne laajenevat. Näette muiden kokevan muodonmuutoksen silmienne edessä.

He puolestaan mulkaisevat teitä tyyliin “mikä ihme tuota ihmistä vaivaa?” (naurua) “Mitä he oikein näkevät?” Mitä te sitten näette? Näette tuttuja, mutta omituisia asioita.

Näette ihmisten läpi, erityisesti niiden, jotka ovat tuoneet mukanaan maapallolle niin sanottua  “harmaata energiaa” tai liskoenergiaa. Nämä ovat teidän termejänne, eivät meidän. Näette sen kuitenkin heidän kasvoiltaan. Sanotte: “Tuo ihminen näyttää aivan muualta tulleelta avaruusoliolta.” Hyvin nopeiden ja voimakkaiden energiamuutosten tapahtuessa maapallolla eivät pelkästään ihmisaistinne laajene ja avaudu, vaan myös – kuinka sen sanoisi – jotkut Vanhat agendatkin astuvat esiin. Näin tulee jatkumaan tulevaisuudessakin.

Arkin Veljeskunta loi Maa-nimisen paikan metodiksi maailmankaikkeuden kaikkien energioiden uudelleen ymmärtämiseksi. Maa luotiin neutraaliksi paikaksi, jossa voitaisiin uudelleen kokea aiemmin tapahtuneita asioita – “aiemmin” tarkoittaen aikaa ennen tälle planeetalle tuloanne ihmisinä. Maan päällä pystyisitte kokemaan Vanhoja kokemuksia hidastetusti… voisitte kulkea aineellisessa muodossa ihmiskehoissa… voisitte unohtaa keitä olette ja mistä tulette. Maa suunniteltiin tällaiseksi tarkoituksella, jotta voisitte kokea uudelleen ikuisuuksia sitten tapahtuneita asioita ja saavuttaa valintojen tekemisen ja ymmärryksen pisteet. Näin menneisyys voitaisiin parantaa. Tulevaisuus ON parannettu menneisyys.

Kun Maa luotiin ja kaikkia enkeleitä kutsuttiin, ei kyse ollut pelkästään teidän käsityksenne mukaisesti hyvistä enkeleistä, valon enkeleistä. Maan päällä piti olla täsmälleen sama tasapaino kuin universumissakin, joten laaja valikoima enkeleitä lähti maapallolle.

Ne, joita kutsutte harmaiksi tai liskoiksi – toistamme, että nämä ovat teidän käyttämiänne nimiä, joihin tosin liittyy joitakin huvittavassa määrin paikkansapitäviä ominaisuuksia – tulivat myös. Ne olivat osa Maan siementä. Kaikki nämä maapallolle mielenkiintoiseen tilanteeseen ratkaisua ja uutta ymmärrystä koko universumia varten hakemaan tulleet enkelit… tulivat Maan päälle neutraaleina. Niin sen pitikin olla.

Mutta… mutta joihinkin taivaallisten perheiden enkeleihin oli istutettu… niin sanottu “muukalaisagenda.” Niihin oli juurtunut syvälle omia taivaallisia perheitään edustava agenda.

Sanotaan vaikka, että nämä enkelit kuuluvat “harmaisiin.” Ne eivät itse tienneet, että niihin asetettiin tällainen implantti. Voisi sanoa, että ne hypnotisoitiin tuomaan ”harmaiden” agenda maapallolle. Tämä ei kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta niin kuitenkin tapahtui. Me kaikki tiesimme siitä. “Harmaat” eivät yrittäneet salata aikomustaan.

Nyt niiden agenda on paljastumassa. Siksi te, Shaumbrat, alatte näkemään sen ilmentyvän fyysisesti silmienne edessä. Tästä johtuu, että joskus saatatte tuntea olonne huonovointisiksi tiettyjen ihmisten läheisyydessä. Teistä saattaa tuntua siltä, että joku yrittää imeä kaikki energianne.

Kyllä, Cauldre läimäyttää nyt otsaansa ja pyörittelee silmiään. (naurua) “Tobias, Tobias… millaista ampiaispesää oletkaan sohaissut!” Otamme tämän asian esille, koska se on tärkeä. Sekin liittyy tähän rönsyilevään keskusteluumme. Pääsemme loppujen lopuksi asian ytimeen. (hykertelyä)

Koska energiat liikkuvat nyt intensiivisesti lähestyessämme neljän vuoden kuluttua tapahtuvaa tietoisuuden kvanttihyppyä, ja koska teillä on nyt uusia oivalluksia ja ymmärrystä, pystytte näkemään nämä “piilotetut” agendat.

Meidän on selvennettävä jotakin. Jotkut tätä kuuntelevat tai lukevat ajattelevat nyt: “Voi ei, minuun on istutettu muukalaisagendaimplantti!” (naurua) Ei, ei, olette päässeet niistä irti… ne, joilla niitä oli. Olette päässeet niistä irti jo aikapäiviä sitten. Sen tapahtuessa koitte uskomattoman transformaation. Suurimmaksi osaksi se tapahtui entisissä elämissänne, mutta joidenkin kohdalla  tässä elämässä.

Vapautitte itsenne menneisyyden kahleista. Se oli kivulias ja tuskallinen toimenpide, sillä menneisyys oli tärkeä osa teitä. Vapautitte energiat, jotta voisitte olla vapaita ja auttaa muita siirtymään Uuteen Energiaan.

Jotkut agendoista ilmenevät niin sanottuina salaliittoina, vaikka loppujen lopuksi salaliittoja ei todellakaan ole. On vain yrityksiä pysäyttää juuri nyt tapahtuvat muutokset ja kontrolloida muita. Kenenkään teistä ei kuitenkaan tarvitse huolehtia niistä. Olette siirtyneet kauas niiden yläpuolelle.

Meidän näkökulmastamme katsottuna ei ole valtavia, teidät hypnotisoivia salaliittoja. Ei ole olemassa mitään massiivisia juonia, joiden tarkoituksena on tappaa teidät kaikki. Kuten Cauldre aina sanookin, suurin salaliitto on nenänne edessä, nimittäin IRS (Yhdysvaltojen verovirasto). (naurua) Olette kaikki tietoisia siitä. Olette mukautuneet sen toimintaan, tosin eivät kaikki teistä. Sekään ei ole mikään salaliitto, jollette sitten itse niin halua.

Puhutte asiasta nimeltä Illuminati. Aivan, se oli salaliitto. Oli olemassa ryhmä, joka käytti energioita hallitakseen maailmaa. Tiedättekö, mitä he huomasivat? Toisten kontrolloiminen ei ollut ollenkaan hauskaa. Siitä sai enemmän päänsärkyä kuin hyötyä. Heillä oli tarpeeksi rahaa, joten  mitään tarvetta kontrolloimiseen ei ollut. Itse asiassa he alkoivat päästää irti kontrollistaan jo kymmenen, kaksitoista vuotta sitten. He oivalsivat, että muiden kontrolloiminen ei ole hauskaa. Samaan aikaan sai alkunsa teidän ja muiden henkisellä matkalla olevien kautta energia, joka ilmoitti tällaisten agendojen olevan ei-haluttuja Uudessa Energiassa.

Älkää yllättykö, kun alatte nähdä ja tuntea avaruusoliomaisia energioita. Niitä ne todellakin ovat. Aivan, ne kuuluvat menneisyyteenne, ja jotkut niistä saattavat yrittää säikytellä teitä tai muita.

Mutta enemmän kuin mitään muuta – voimme kertoa teille tämän – enemmän kuin mitään muuta ne haluavat muuttua. Siksi ne näyttäytyvätkin teille. Ne haluavat teidän tunnistavan ne, koska ne tietävät ajan olevan kypsä muutokselle. Ne ymmärtävät Uuden Energian saapuneen maapallolle. Uusi Energia ja käsite siitä, että “te olette myös Jumala”, ylittää kaikki Vanhat agendat. Ne tekevät itsensä tunnetuiksi teille, jotta voisivat tuntea energianne… ja aloittaa Vanhojen, heidän sisimpäänsä istutettujen energioiden vapauttamisen… ja olla myös Jumala. Meidän puoleltamme katsottuna tämä näyttää huvittavalta, sillä tiedämme näiden Vanhojen agendojen olevan voimattomia edessänne… paitsi jos haluatte pelata niiden pelejä.

Tiedättehän, että on olemassa – kuinka sen sanoisi – henkiä ja kummituksia, jotka eivät pysty inkarnoitumaan, ja jotka vierailevat luonanne öisin. Valonne ja erilaiselta tuntuva värähtelynne vetävät niitä puoleensa. Ne eivät voi tehdä teille mitään. Ne eivät yksinkertaisesti pysty vahingoittamaan teitä. Valonne vain viehättää niitä. Ne eivät voi viedä teiltä mitään. Ne eivät myöskään pysty ottamaan kehojanne haltuunsa.

Kuka tahansa tätä lukeva tai kuunteleva – joka luulee kokeneensa sielunvaihdon… ajatelkoon asiaa uudelleen. (naurua) Kukaan ei ole ottanut kehojanne haltuunsa. Maan fysiikka ei toimi niin. On olemassa vain muutamia yksittäisiä tapauksia, joista sovittiin etukäteen ennen sielujen siirtymistä ihmiskehoihin. Toistamme, että tällaiset tapaukset ovat etukäteen sovittuja ja hyvin harvinaisia.

Ette te ole vaihdokkaita, vaan ylösnousijoita. Olette siirtyneet elämästä toiseen entisissä kehoissanne pysyen. Olette muuntaneet tietoisuuttanne. Kyllä, saatatte tuntea olonne täysin erilaiseksi kuin ennen. Saatatte tuntea olevanne aivan eri ihmisiä, koska tavallaan olettekin. Kyse ei kuitenkaan ole ulkopuolisista entiteeteistä, jotka vain yhtenä päivänä asettuivat taloksi kehoihinne.

No niin, puhuimme hiukan asian vierestä. Halusimme auttaa teitä ymmärtämään, miksi näitä asioita tapahtuu uusissa elämissänne, miksi epätasapainoiset energiat lähestyvät teitä joskus, ja mitä voitte tehdä tasapainottaaksenne ne. Vetäkää yksinkertaisesti syvään henkeä. Ymmärtäkää, että juoksijanne ovat tuoneet teille sopivaa ja tasapainoista energiaa. Se on teidän käytettävissänne.

Älkää tehkö asioista monimutkaisia. Ymmärrättehän, että palaatte Vanhoihin tapoihinne ja yritätte hypätä yhdestä tietoisuuden tilasta toiseen. Luulette, että teidän täytyy läpikäydä vaikeuksia ja haasteita, jopa kutsuessanne meidät tilaanne. Me olemme jo täällä! Olemme yhden hengenvedon päässä, aina niin lähellä teitä!  

Yritätte palata Vanhoihin tapoihinne ja saavuttaa syvän meditaation tilan ja muita sen kaltaisia asioita. Ymmärtäkää, että teillä on ne jo. Saavutatte eri tilat hyvin nopeasti. Voitte siirtyä yhdeltä tasolta toiselle hetkessä. Voitte ottaa yhteyden juoksijoihinne juuri nyt. Tehkää vain suunnanmuutos ja antakaa sen tapahtua. Olette jo juoksijoidenne tasolla. Niin nopeasti nämä asiat tapahtuvat.

Kaikki läpikäymänne asiat valmistelevat teitä tapahtumaa varten, josta olemme jo puhuneet – nimittäin tietoisuuden kvanttihyppyyn, Uuteen Energiaan siirtymiseen. Se lähestyy meitä hyvin nopeasti. Sen ennustettiin jo ikuisuuksia sitten tapahtuvan vuonna 2012. Monet pitävät vieläkin kiinni käsityksestä, että kvanttihyppy tapahtuu 31.12.2012, jolloin mayakalenteri päättyy. Pakkohan  sen johonkin on päättyä! (naurua) Ja aika hyvin mayat osasivatkin veikata päättymisajankohdan. Monet luulevat edelleenkin, että silloin tapahtuu muutos.

Rakkaat ystävät, olemme työskennelleet meidän puolellamme verhoa ja yrittäneet auttaa teitä ymmärtämään, milloin kvanttihyppy tulee tapahtumaan. Cauldre on kysellyt meiltä… samoin kuin tekin: “Milloin se tapahtuu? Mille päivälle osuu tämä pyhä ja taianomainen hetki?” Meillä on ilo jakaa kanssanne tämänhetkinen tietomme ja kertoa teille, että ainakaan tällä hetkellä ei näytä siltä, että mitään erityistä tapahtuisi tuona päivänä. Se tulee ja menee kuten muutkin päivät. Tärkeämpää on, mitä tuon päivän jälkeen tapahtuu.

Jos haluatte tuona päivänä kokoontua yhteen Shaumbroina, juhlia ja iloita, niin mikäs sen mukavampaa. Olemme mukana juhlimassa kanssanne. Teidän ei kuitenkaan tarvitse kirjoittaa kirjoja tuona päivänä tapahtuvista katastrofeista. Tähän tapahtumaan ei pidä sekoittaa pelkoa. Kenenkään ei tarvitse ostaa mitään varastoon selviytyäkseen tuosta päivästä. Teidän ei tarvitse laittaa varpaisiinne metallisia tunnistimia. (naurua) Tätä päivää ei ole määrätty etukäteen verhon toiselta puolelta.

Se tulee teistä. Se on päivä, jolloin näemme kvanttihypyn tapahtuvan. Se päivä on – 18.9.2007, ympyrän sulkeutumisen ja transformaation päivä.

Päivämäärä saattaa vielä muuttua. Jotkut tapahtumat saattavat aikaistaa tai siirtää sitä myöhemmäksi. Me ja juoksijat olemme tarkastelleet asiaa huolellisesti. Tällä hetkellä näemme kvanttihypyn tapahtuvan edellä mainittuna päivänä.

Ymmärrättehän… että sillä välin koko planeetallanne tapahtuu intensiivisiä ja nopeita muutoksia. Asiat yrittävät ryhmittyä. Monet jättävät maapallon, koska eivät tavallaan ole valmiita siirtymään Uuteen Energiaan. He ovat valmiita siirtymään fyysisesti, mutta eivät tietoisuuden tasolla.

On olemassa Vanhoja Energioita, jotka eivät pidä muutoksista. Ne voivat tuntea muutosten lähestyvän ja vastustavat niitä. Toimme paavin vieraaksenne viime kuussa, koska se on merkki kirkolle lähestyvästä muutoksesta. Kirkko ei halua päästää irti paavista, koska tietää paavin lähdön merkitsevän muutoksia, jotka johtavat syyskuun 18:een päivään vuonna 2007. Joten kirkko pitää paavista kiinni.

Myös “harmaat” ja liskoenergiat, nämä avaruusolioagendat… tietävät muutoksen olevan lähellä. Aikaisemmin siitä oli epäilystä, mutta nyt ne tietävät muutoksen olevan tulossa. Ne yrittävät tehdä läsnäolonsa tiettäväksi. Ne yrittävät säikytellä muita suurilla salaliittoteorioilla. Ne, jotka pitävät suurinta ääntä salaliitoista, ovat itse niiden takana!

Aivan, he tulevat kirjoittamaan kirjoja naamioituneina – kuinka sen sanoisi – henkisiin ja uskonnollisiin naamioihin. He tulevat kirjoittamaan kirjoja, jotka herättävät pelkoa tulevia tapahtumia kohtaan. He yrittävät etsiä kaikenlaisia vastaavuuksia muihin, aikaisempiin tapahtumiin, esimerkiksi planeettojen ryhmittymiseen, ja sanovat: “Se on tilinteon ja tuomion päivä.” He yrittävät pelotella ihmiskuntaa.

Tuona päivänä ei tuomita ketään, vaan juhlitaan muutosta. Kaikki ihmiset vapautetaan silloin tuomiosta, jos he vain itse sen sallivat. Sitä kohti me kaikki olemme menossa. Siksi te tunnette energioiden tiivistyvän ympärillänne.

Tulette näkemään teknologian kehittyvän yhä nopeammin, nopeammin ja nopeammin. Olemme sanoneet aikaisemminkin, että patentteja kirjataan enemmän tulevina vuosina kuin koskaan aikaisemmin. Tulette näkemään läpimurtoja lääketieteessä ja teknisillä aloilla, koska energiat liikkuvat niin nopeasti. Ne saavat vauhtia juuri nyt.

Osittain tämä johtuu tietoliikenteestä. Ymmärrättekö, että internet – jonka kautta puhumme teille juuri nyt – on tuskin yhtätoista vuotta vanha? Se on pelkkä silmänräpäys! Katsokaa, miten se on vaikuttanut maailmaanne – vaivaiset yksitoista vuotta! Radio, televisio ja puhelimet ovat olleet käytössä noin 75 vuotta… tiedonkulun… avautumisen välineinä.

Painokone, joka oli ensimmäinen suuri muutos tiedonkulussa, keksittiin vasta kaikkien maan päällisten elämienne loppupuolella… aivan hiljattain. On mielenkiintoista huomata, että kun painotyötä kehitettiin, oli sen ensimmäinen kaupallinen sovellutus Raamattu.

Ihmiset, jotka tekivät painotyötä, julkaisivat kirjoja… joutuivat muiden kiusattaviksi. Heidän liikepaikkojaan poltettiin maan tasalle, koska tiedonkulun avautumisen pelättiin – erityisesti Raamatussa, vain muutamien kirkonmiesten käsissä olleen tiedon – vaikeuttavan asioita kirkon kannalta. Se menettäisi kontrollinsa.

Tiedonvälitys kasvaa seuraavien vuosien aikana. Tälläkin hetkellä kehitetään teknologioita, jotka saavat teidät vielä ällistymään. Tätä on vaikea selittää, mutta niihin liittyy tietynlainen holografinen värähtely.

Seuraavien vuosien aikana kehitetään uusi kieli. Ymmärrättehän, että ihmisiä rajoittavat edelleenkin heidän puhumansa kielet. Maan päällä on monia, monia eri kieliä. Ne ovat epätäydellisiä. Joskus teidänkin kanssanne on vaikea kommunikoida sanoin, koska englannin kieli on niin rajallinen.

Uutta kieltä kehitetään juuri nyt. Se on enemmän universaali kieli kuin muut. Se yhdistää tietyn tyyppistä matematiikkaa, uusia – miten te nyt niitä kutsuttekaan – digitaalisia algoritmejä. Tätä kieltä voi tavallaan kirjoittaa, mutta enemmän kuin mitään muuta sitä voi soittaa, ei välttämättä puhua. Siitä tulee soittamista muistuttava kieli, jota tiettyihin tutkimuksiin perustuen käytetään internetin välityksellä.

Mitä suurimmalla todennäköisyydellä tätä kieltä alkavat ensimmäisinä käyttää lapset. Ymmärrättehän… että he leikkivät sillä. Teknologiaa ymmärtävät tai internetistä pitävät lapset haluavat kommunikoida maapallon toisella puolella olevien lasten kanssa… he alkavat leikitellä uuden tyyppisellä kielellä. Se on heille pelkkä peli, salainen koodi. Jonakin päivänä tuo kieli alkaa kuitenkin levitä. Jotkut tutkijat alkavat ymmärtää, että kyse on muustakin kuin pelistä eli uudesta kommunikaatiokeinosta.

Tiedonvälityksellä tulee olemaan suuri rooli ennen ja jälkeen kvanttihypyn. Se auttaa ihmiskuntaa aukaisemaan Ensimmäisen Sinetin… Eron Sinetin. Ymmärrättehän… että Sinetit alkavat aueta. Olette läpikäyneet prosessin ja jatkatte syklien parissa. Ihmiskunta alkaa avata Ensimmäistä Sinettiä kvanttihypyn myötä. Se tapahtuu nyt. Kielet erottavat teidät toisistanne. Olette erossa.

Voitteko kuvitella, millaista oli pari sataa vuotta sitten nykyaikaisen viestinnän puuttuessa? Tietoa piti siirtää korvasta korvaan. Se oli hidasta, kun nykyisin se tapahtuu välittömästi. Voimme puhua teille kaikille yhtäaikaa internetin välityksellä.

Tiedonvälitys auttaa Ensimmäisen Sinetin avautumisessa. Se puolestaan auttaa Kodin energian tuomisessa maapallolle. Kaikki nivoutuu yhteen. Ensimmäinen Sinetti on Eron Sinetti, lähtö Kaiken Mitä On Kuningaskunnasta. Voi, olette kantaneet sitä mukananne siitä lähtien – eroa… Koti-ikävää… kaipausta tuntea Hengen rakkaus. Nyt tämä Sinetti on avautumassa tiedonvälityksen ansiosta. Se tulee olemaan osa kvanttihyppyä.

Ero liittyy myös verhoon. Se auttaa luomaan verhon ainekset. Eroa ei enää ole asioiden palautuessa yhteen. Kun Koti saavuttaa teidät, alkaa verhokin hävitä.

Tämä kvanttihypyn aika muuttaa fysiikkaa. On vaikea selittää, mitä sen jälkeen tulee tapahtumaan. Siihen kuluu jonkin verran aikaa, sillä tällaiset asiat eivät tapahdu yhdessä yössä. Kaikki alkaa kuitenkin muuttua. Olette kulkeneet kaikessa lineaarista polkua… lääketieteessä… tietoisuudessa… kaikki on ollut lineaarista. Kvanttihypyn vuoksi fysiikka muuttuu.

Yritämme auttaa teitä ymmärtämään… vaikka onkin vaikea kommunikoida tätä.

Fysiikkanne ja todellisuutenne sisältävät energioita, jotka värähtelevät tietyillä tasoilla. Ne liikkuvat sykleissä. Esimerkiksi ääni liikkuu sykleinä. Se nousee ja laskee riippuen etäisyydestä. Syklien nopeus ja välimatka määrittelevät sen, miten aistitte äänen.

Kaikki ympärillänne värähtelee nytkin. Juuri se auttaa luomaan tämän todellisuuden, jota kutsutte aineelliseksi. Kehonne eivät ole kiinteää ainetta, vaikka ne siltä saattavat tuntuakin. Ne muodostuvat energiahiukkasista, jotka värähtelevät eri nopeuksilla. Näin muodostuu koko todellisuutenne.

Näin muodostuu myös tiedonvälitys – värähtelystä. Kaikki elementit värähtelevät. Ne nousevat ja laskevat eri nopeuksilla. Värähtelyyn liittyvät yin ja yang. Siitä kaikki ympärillänne muodostuu, värähtelystä.

Kun saavutatte kvanttihypyn, elementit alkavat… ne eivät värähtele enää. Todellisuus ei muodostu enää vastakkaisilla energeettisillä tasoilla värähtelevistä elementeistä.

Kvanttihypyn myötä tutustutte uuden tyyppiseen fysiikkaan. Tiedemiehiltä kuluu aikaa ymmärtää tai edes tiedostaa sen olemassaolo. Hiukkaset eivät enää värähtele luodakseen todellisuutensa. Sen sijaan ne alkavat laajentua joka suuntaan. Energia alkaa laajentua sisään- ja ulospäin…  sivuille… ja ylös ja alas sopusoinnussa. Ette tarvitse enää kaksinaisuuden energioita luodaksenne todellisuutenne. Sen sijaan sen luovat laajentuvat energiat. Tämän asian integroitumiseen sekä käytön opiskeluun kuluu tiedemiehiltä jonkin aikaa.

Mistä sitten on kyse? Uudesta Energiasta. Tämän parissa te olette työskennelleet. Näitä malleja te olette auttaneet luomaan ja juoksijat varastoimaan sopivaa ajankohtaa varten.

Energia itsessään on neutraalia. Kaikki energiat, joita olette käyttäneet luodaksenne universumin ja maan päällisen todellisuutenne, ovat neutraaleja. Energia on neutraalia siihen asti, kunnes te aktivoitte sen. Te saatte energiat liikkumaan ja värähtelemään. Te saatte ne toimimaan toinen toistaan vastaan, vastakkaisiin suuntiin, luodaksenne jotakin uutta, oman todellisuutenne. Tämä on Vanha tapa.

Kvanttihypyn jälkeen energioiden muuntaminen on erilaista. Vastakkaisia osapuolia ei enää ole. Muunnatte tai käytätte energiaa kuten – miten sen sanoisi – yksittäistä elementtiä, joka laajentuu kaikkiin suuntiin samanaikaisesti. Näin se tulee toimimaan.

Syyskuun 18. päivän jälkeen vuonna 2007 energiaa on saatavilla uudella tavalla. Sitä voidaan käyttää auttamaan teknologioiden ja uusien keksintöjen luomisessa, tietoisuuden liikuttamisessa ja muuttamisessa. Se on voimallista energiaa, joka toimii aivan eri tavalla kuin Vanhan Energian värähtely. Se muuttaa asioita nopeasti maapallolla.

Te, rakkaat ystävät, työskentelette tällä hetkellä dynaamisissa, syyskuun 18. päivään vuonna 2007 johtavissa tehtävissä. Siksi te kuuntelette… tai luette tätä… tai istutte yleisön joukossa… aloittaaksenne prosessin, käydäksenne läpi oman ylösnousemuksenne ja jumalallisuutenne integroitumisen ennen kvanttihyppyä.

Kyselette meiltä koko ajan työtehtävistänne. “Tobias, milloin saan työn, jolla on merkitystä?” (naurua) Tarkastelkaa tekemisiänne. Autatte muuttamaan ja laajentamaan todellisuutta. Autatte siirtymään tietoisuuden kvanttihypyn pisteeseen, jonka ansiosta aivan Uutta Energiaa on tarjolla.

Meillä on paljon muutakin sanottavaa tästä aiheesta. Tässä kuitenkin kaikki, minkä halusimme jakaa kanssanne tänään. Tämä on todellakin Uusi Energia-sarja, ja keskitymme sekä siihen että  elämissänne ja ympärillänne juuri nyt tapahtuviin asioihin.

Pyydämme, että ette yrittäisi ymmärtää tätä kaikkea aivoillanne. (naurua) Kerroimme tämän saman asian eräälle ryhmälle jo aikaisemmin. Pyysimme heitä lopettamaan kaiken analysoimisen. Kuvitelkaa Shaumbrat, millaista olisi herätä aamulla yrittämättä analysoida mitään! (naurua) Kuvitelkaa, millaista olisi elää kokonainen tunti ajattelematta! Koetelkaapa sitten  mielikuvituksenne rajoja toden teolla – ja yrittäkää selvitä koko aamusta ajattelematta mitään… ja loppujen lopuksi koko päivästä.

Ymmärrättehän… että yritätte analysoida kaiken. Yritätte järkiperäistää asian, joka ei ole ollenkaan järkiperäinen. Siksi teillä on vaikeuksia juuri nyt. Yritätte ymmärtää aivoillanne kaiken.

Tämä asia on niin uusi ja erilainen, että ette pysty analysoimaan sitä. Voitte vain tuntea ja tietää sen – tuntea sydämissänne, ei aivoillanne. Yritätte analysoida, mitä tehdä seuraavaksi. Yritätte järkeillä, pitäisikö teidän “kääntyä vasemmalle vai oikealle?” Sitten teiltä tippuu kananmunakenno lattialle ja yritätte miettiä, mitä Henki yrittää kertoa teille sillä. (naurua) Henki ei yritä kertoa teille mitään muuta kuin sen, että liikutte monissa eri ulottuvuuksissa.

Joskus kananmunat vain lipsahtavat sormienne läpi, kirjaimellisesti. Ihmettelette: “Miten ihmeessä ne lipsahtivat käsistäni? Olen varma, että pidin niistä kiinni.” Osa teitä pitikin. Toinen osa taas ei, joten ne luiskahtivat käsistänne sitä kautta. Henki ei siis yritä välittää teille mahtavaa viestiä kananmunien välityksellä. Henki ei yritä kertoa teille, mihin suuntaan kääntyä.

Jos lopetatte analysoimisen, niin sisimmässänne oleva asia – olemme puhuneet siitä aikaisemminkin – Jumalallinen Opastusjärjestelmänne voi aloittaa toimintansa. Se voi pitää huolta maallisista asioista puolestanne. Se voi auttaa teitä tasapainottumaan. Se voi auttaa teitä hankkimaan kaikkea teille tarpeellista – vaurautta, terveyttä jne.

Mutta ymmärrättehän… että yrittäessänne analysoida kaikkea Jumalallinen Opastusjärjestelmänne siirtyy ”suljettu” -tilaan, koska se rakastaa teitä. Se sanoo: “Tänään he haluavat analysoida”, (naurua) “joten voin pitää vapaapäivän.” (lisää naurua) “Heillä on niin hauskaa analysoidessaan. He haluavat dokumentoida kaiken. He haluavat piirtää karttoja ja tehdä graafisia esityksiä Uuteen Energiaan siirtymisestä. He haluavat suunnitella, käyttää tietokoneita ja analysoida.”

Ette voi, rakkaat ystävät. Voitte vain tuntea. Myöhemmin saavutatte asiasta myös järkiperäisen ymmärryksen. Lopettakaa analysoiminen. Iskette vain päitänne seinään päivittäin. Olemme yrittäneet saada tämän viestin perille aikaisemminkin. Olette yrittäneet ymmärtää aivoillanne jokaisen pikkuasian. Mielenne toimii Vanhan Energian ehdoilla. Te, Jumalalliset Ihmiset, toimitte kuitenkin Uuden Energian pohjalta.

Kuvitelkaa tätä – kokonainen päivä yrittämättä analysoida! Tulette hämmästymään, miten paljon ylimääräistä energiaa jää käytettäväksenne. Tulette hämmästymään, miten selkeästi näette asiat. Selkeystasonne nousee eksponentiaalisesti. Ette eksy mielen viidakoihin, masennukseen.  

Lopettakaa analysoiminen. Se tulee olemaan vaikeaa, koska – ymmärrättehän, että me tiedämme sen jo – vapautatte analysoimisen osittain, ette kokonaan. Haluatte edelleenkin säilyttää kontrollin. Ette luota itseenne täydellisesti, joten luovutte analysoimisesta vain osittain.

Tarkoitamme TÄYDELLISTÄ analysoimisesta luopumista. Teillä on jo vastaukset, mutta aivan eri tavalla kuin ennen. Saatte vastauksenne Uudella tavalla. Kuten sanoimme hiljattain eräälle ryhmälle, vastauksenne tulevat olemaan paljon mahtavampia kuin mahdolliset kysymyksenne.

Teillä on niin kiire selvittää jokainen pikkuasia. Kulutatte itsenne siten loppuun. Muistakaa sanamme – tulette tarvitsemaan kaiken energianne seuraavien neljän vuoden aikana.

Lopettakaa analysoiminen. Saatte vastauksenne ilman sitäkin. Ymmärrättehän… että luulette analysoimisen lopettaessanne jonkin voivan vallata teidät. Olemme jo kertoneet teille, että se ei ole mahdollista. Sitä varten tarvittavaa fysiikkaa ei ole olemassa.

Meidän on pakko nauraa joskus. On ihmisiä, jotka haluavat muiden entiteettien valloittavan heidät. (naurua) Muut entiteetit eivät halua sitä. (lisää naurua)

Voitte siis päästää irti ihmiskontrolleista ja antaa Jumalallisen Ohjauksenne hoitaa asiat puolestanne. Voitte lopettaa kaiken analysoimisen. Voitte sallia tietämyksen esiintulon. Voitte antaa vastausten saapua ennen kuin esitätte kysymyksenne. Niin se toimii.

Kun huomaatte jumittuvanne mieleenne, tiedätte mitä tehdä – vetäkää syvään henkeä. Muistakaa tämänpäiväinen keskustelumme. Muistakaa, että olette suurella matkalla. Muistakaa, että teette tärkeää työtä, joka muuttaa kaiken.

Ymmärrättehän… että kun Maa tekee kvanttihypyn, voimme me muutkin tehdä sen. Kun Maa siirtyy värähtelytilasta samanaikaisesti joka suuntaan laajenevaksi energiaksi, niin voimme mekin. Olemme meidän puolellamme verhoa värähtelyjen todellisuudessa. Aivan, se on kaunista – värien, äänien ja energioiden värähtely. Värähtelyä se kuitenkin on, lineaarista.

Siirtyessänne Uuteen, laajenevaan Energiaan, voimme mekin tehdä sen. Silloin Koti voi todella tulla luoksenne. Eroa ei enää ole. Silloin me kaikki voimme aloittaa aivan uuden tavan elää, kasvaa ja olla Jumala omasta ansiostamme.

Ja te olette ihmetelleet tämän elämänne merkitystä! Sillä on enemmän merkitystä kuin osaatte kuvitellakaan. Antakaa itsenne tuntea se hetken aikaa. Antakaa meidän kommunikoida teille todellisen työnne arvo… ei sen, mitä luulette tekevänne, vaan mitä todella teette. Antakaa itsenne tuntea se. Teette sen ilman hienoja titteleitä, ääntä pitämättä tai tuntematta tarvetta luoda mahtavia ja loistokkaita entiteettejä, joita olette ehkä entisissä elämissänne olleet. Te vain teette työtänne.

Siksi te olette meille niin rakkaita. Siksi te ette ole koskaan yksin.

Ja niin se on!


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Tobias sanoo, että taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä.  Tobiaksen mukaan ne lukevat energiamme ja kääntävät sitten oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme sekä tarkastella asioita ulkopuolisen silmin että kokea ne sisimmässämme.  "Shoud" on kanavoinnin se osa, jonka aikana Tobias astuu sivuun ja ihmisten energiaa kanavoidaan suoraan  Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com