МАТЕРИАЛИТЕ НА ТОБИАС

Серията за Въплъщението

Шоуд 9: „ Свободата на Душата“ част 4

Представено от тобиас и сен Жермен

Ченалинг чрез Джефри Хопи

Представено пред Аления Кръг

На 2 април 2005 год.

http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/192


И така е скъпа Шамбра, навлязохме в пространството ви и в свещената ви стая. Изискваше време, за да влезем днес, защото енергията е толкова висока и така активна. Трябваше да намерим вярната енергийна пауза, за да пропълзим в Калдре и да бъдем във всеки от вас. О, да ние сме също така и във всеки от вас, както и с всеки който слуша или чете това.


По този начин много други ще минат по същия път, който вие сте проправили. Много, много хора ще стигнат до този път в търсене на собствената си идентичност, на новата си истина, на своето Аз. Това, което правите сега заедно с нас е, че помагате за създаването на този път.


Но това не е само за другите хора, знаете го. Има легиони ангели на небето, които никога не са се въплъщавали на Земята. Те чакат. Те чакат подходящия момент и подходящото пространство. Те чакат да се окажат във вашата кожа, във вашите обувки. Чакат да изучат какво е да внесеш енергията си в материя. Те чакат, за да опитат храната. Те чакат, за да живеят в рамките на времето и пространството. И те се готвят да продължат да го правят, за да натрупат опит, за да стигнат до по–добро разбиране на самите себе си.


Това, което създадохте тук е грандиозно. Цялата тази Земна сцена, която създадохте, за да можете да идвате тук и да преживявате отново своя опит, който имахте когато бяхте нефизическо същество. И докато ги преживявате отново, вие придобивате ново разбиране, друга перспектива. Това е все едно да вземете картина и след десет години да се върнете, да влезете в картината и да я преживеете отново, но по различен начин. И този друг начин означава, материален начин, да забавите енергията, гравитацията, плътността. Вие се връщате, за да преживеете тук опит отново.


Шамбра, ние ви се чудим понякога. Калдре ме обвинява, че понякога си забравям думите. (смях ) Но вие заслужавате това, Шамбра защото ние се придвижваме в нова територия. Ние навлизаме в нови енергийни сфери. Стигаме до момент в който можете да бъдете човек тук на Земята и след това да се интегрирате в това което наистина сте. Ние знаем, че това е трудно. Знаем, че има предизвикателства. Но ние знаем, че вие сте Майстори в Енергийната Работа. Вие бяхте такива много преди да дойдете на Земята. За това сте първите, които да дойдат тук, Майсторите в Енергийната Работа.


Дойдохте тук за да преживеете всички тези цикли на превъплъщения на Земята, изучавайки и изпитвайки и израствайки, помагайки за формирането на промените. Дойдохте тук за да бъдете първите, които ще преминат през това. И сега вие заявявате, провъзгласявате, че за вас е дошъл момента, да се освободите от това. С това е свързано настоящото ви превъплъщение. Това е въплъщение на изпълнение и завършване. Това е въплъщението в което завършвате този цикъл на кармата, когато казвате: „ Аз съм готов да напусна ”, въплъщение в което привнасяте всеки свой елемент навътре и отново се свързвате.


Говорихме за това и преди. Има ваши части разпръснати из цялото творение...ваши части погребани в земята на тази планета...ваши части, които съществуват на други планети...ваши части навсякъде. Готвите се да съберете всички тези части в това си въплъщение, привнасяйки ги обратно навътре. Да, става напрегнато. Обезумявате понякога, защото има толкова много аспекти, просещи вниманието ви...толкова много аспекти жадни за вашето признание...толкова много аспекти с рани, които се стремят към освобождение.


Вие правите всичко това сега в това въплъщение...невероятна работа ! Вие помолихте за съвет: от Аления Съвет, по–специално, от вашето семейство...съвета на Михаил...Метатрон...Рафаил... от всички тези групи, за да ви помогнат. Усещате енергиите им наоколо. И те са там. Те работят с вас.


Има Шамбра по целия свят, които преминават през същото с вас. Техните преживявания са удивително сходни. Един вид, техния опит е и ваш и вашия е техен. Те не са много ако ги сравняваме с населението на Земята, но има достатъчно Шамбра, вибриращи на този различен път– на на най–добрия път, просто друг–друг начин за разбиране и просветление, на приемане на проблемите, приемане на себе си, преминаване през нещо, което обикновено би било много, много трудно понякога. Но вие го правите. Ето защо сме тук.


Живеете в интересни времена, много интересни. Говорим за събитието през септември 2007 год., квантовия скок на енергията, момента в който енергията ще достигне точката в спиралата, точката на разширението, която ще промени цялата природа. Ще промени самото съзнание на човечеството. Шамбра, вие се подготвяте за това. Подготвяте се за това предварително, за да можете после да обучавате и другите. Учители като вас, работещи по такъв начин с другите, сега дори не можете да си представите.


За нас от нашата страна на завесата е интересно това, което става на Земята. Да гледаме проблемите. Проблемите, които преобладаваха до неотдавна по новините ви и се отнасяха за смъртта.


Тук в Америка имаше случай, който привлече толкова много внимание по новините, мила дама, която била в кома в продължение на 15 години. И обърнете внимание на конфликта–трябва ли тръбите да продължават да бъдат в тялото и или не?(става дума за допускането на евтаназията)


Вижте всички проблеми, които възникнаха от това . Трябва ли да се поддържа живота или не? Кой има последното пълномощно? Кой владее ситуацията, така да се каже? Това повдигна въпроса за правото на живот и правото да се умре. Това стана политически въпрос, също и религиозен. Стана причина тази нация и целия свят да се фокусират върху смъртта.


Това е нещо през което преминавате всички вие, но не говорите често за това–това е нещо, за което болшинството от хората не обичат да говорят. Ох, това повдига въпроси-за смъртта–защото въпроса за смъртта в края на краищата повдига проблема с вярванията. Това става в момента. Проблемите с вярванията излизат в момента на повърхността...вярата в Духа...вярата в живота след смъртта...вярата в рая и ада...вярата във връзката между човека и Бога. Всичко това излиза на повърхността, този интересен фокус върху смъртта.


Забавно е да виждаме, че има и такива които се борят за живота на всяка цена, но в същото време биха убили, ако това не се изпълни. В много интересни времена живеете, времена на парадокси и ирония. Намирахте това и в себе си. И сега и другите го намират в себе си.


Съществува и моето предсказание за смъртта на папата–Римския. (смях ) И аз не исках да заставам пред тази група и да ви казвам: „ Аз казах ли ви. ” Но всъщност аз я предсказах. И нека записите кажат истината!


Но Шамбра, вие знаете и аз знам, че енергията и същността на Папата си беше заминала дълго време преди това. Тялото на Папата и това, което беше останало от ума му, продължаваха да функционират, защото Папата беше символ, икона на църквата, която сега има големи трудности. И това щеше да се усети, ако Папата беше напуснал, това щеше да предизвика такъв смут и такива неспокойни времена, че църквата нямаше да може да се справи с тях.


И сега Папата, през последните няколко дни, преминава през страдание. Отражение на съзнанието...това е което прави Карл, просто отражение на съзнанието, страдание, защото хората смятат, че трябва да има страдание, преди да отидете на небесата. Хората мислят, че живота е свързан със страдание. И така, Папата отговаря на нуждите на тези които следват този път на страдание, преминават през трудни и травмиращи моменти. Това сега привлича толкова много внимание към смъртта.


Кога вече не сте живи? Какво трябва да бъде направено, за да се поддържа човешкото тяло? Какво представлява човешкото тяло? Всички тези въпроси за смъртта изникват сега и фокусират световното съзнание. Всичко това е изумително за наблюдение. Вниманието привлечено от новините...това е прекрасно, защото кара хората да се замислят за важните неща. На друго ниво, те не просто мислят за смъртта на тялото. Те мислят за своята смърт.


Те знаят, Шамбра както и вие, че дори и тяхната Стара история трябва да умре. Рано или късно те са длъжни да се срещнат, с този който наистина са. Те може да се преструват в продължение на няколко въплъщения, че те не са нещо повече . Но рано или късно са длъжни да се срещнат лице в лице със своята история. И трябва да позволят един вид смърт.


И вие знаете какво представлява това. Преминали сте през него. Вие позволихте да се случи вашата смърт. Обмислихте я. Вие срещнахте физическата смърт . И то се усеща като смърт. Тази болка отвътре. Тази болка отвътре ще позволи ще позволи на илюзиите да си тръгнат, илюзиите за които говори Адамус.


Продължавайте да гледате новините през следващите няколко месеца. Наблюдавайте интересните събития, фокуса върху много уместните проблеми, които имат връзка със съзнанието. Продължавайте да наблюдавате тази инерция до септември 2007 год. Гледайте как ще продължават да се създава по–голямо разделение, отколкото обединение....изглежда, че ще има повече черно от колкото бяло, вместо сливането им. Наблюдавайте колко емоционално ще заемат позиция хората.


Ние знаем, че започвате да го разбирате, защото минахте през всичко това сами. Ние знаем, че започвате да виждате през какво сте преминали през последните пет или десет години, през какво човечеството тепърва започва да преминава. Те ще го направят по малко по–различен начин и в малко по – друго време в сравнение с вас. Но в много отношения това зависи от звънчето във вас, защото вие вече сте преминали през това. Преминахте първи, за да можете да бъдете учители и майстори.


Сега е време да дойде Адамус, за да се обърне към тази група и да сподели опита си с вас. И така, ще направим кратка пауза. Молим ви да вдишате дълбоко и да внесете тази любима същност в своето енергийно пространство.


Пауза


Сен Жермен / Адамус: Аз съм, да Аз Съм енергията на Адамус, Сен Жермен, отново заедно с Шамбра. Може би сте забелязали, че енергията ми е малко по–различна днес, не само защото Тобиас ме помоли да я привнеса по по–мек начин, но и защото аз не съм просто Адамус, когото срещнахте преди два месеца. Аз съм не просто Сен Жермен, за когото пише в серията „ АЗ Съм. ” Аз съм не просто същността, която беше хваната в кристала. Аз съм всичко това.


Виждате ли...от нашата страна на завесата, ние вярваме в игровия процес. Не сме затворени в една и съща роля или една идентичност през по–голямата си част. И така, ние играем и можем да си се представим по най–различни начини. Днес, аз дойдох по различен начин в сравнение с преди два месеца. И аз ви моля да усетите различните енергии. Моля ви да усетите как заедно работим върху това. Както казах преди, преди трябваше да вляза с много голяма сила, за да поразчистя нещата. Това беше роля, която играх.


Прекрасно е ако хората могат да играят, да правят повече ролеви игри едни с други, със себе си. Но вие все така оставате понесени от своята идентичност и реалност, така че дори не искате да играете на ролеви игри. Действайте по време на сбирките ви Шамбра. Действайте. Играйте различни роли, различни истории. След това ще започнете да виждате колко е лесно да се придвижите навътре и навън. Ние го правим през цялото време от нашата страна.


Някой, който от скоро е преминал от нашата страна скоро каза, когато откри кой наистина е ...той каза: „ Не е ли нечестно да играеш всички тези различни роли, да изменяш енергията си така силно? “ И ние се засмяхме и казахме: „ Нечестно е за себе си, когато си заключен в собствената си идентичност. “ Можете ли да бъдете много? Можете ли да се будите всеки ден с нова идентичност и нова роля? Това е прекрасно нещо, да бъдеш актьор на триизмерната сцена.


На нашата страна на завесата ние не сме заключени в идентичност. Аз не съм Сен Жермен тук. Аз съм повече от всичко Адамус. Това е по– пълното ми аз. Но ние играем, ние играем роли–насам и обратно. И ние ви окуражаваме да направите същото. Ще започнете да разбирате, че всичко това е игра. Всичко това е илюзия. И всичко това са феноменални части от Творението.


Но виждате ли, вие дори действате странно и необичайно във вашите ролеви игри, болшинството от вас, ако не са били предварително тренирани. Когато ви помолят да играете ролева игра, да отидете отвъд пределите на собствената си идентичност, вие се чувствате много некомфортно. Чувствате си глупаво. Чувствате се глупаво, дори не знаете какво да правите.


И така, готвя се да дам предизвикателство на някои Шамбра, да започнат училищни ролеви игри. Направете го за младите. Направете го, докато са млади, по такъв начин те ще се научат как да не бъдат хващани в енергийните структури. Правете това за болните, по такъв начин те ще се научат на това, че не трябва да остават в тази илюзия на болното тяло или ум. Правете го с тези, които са в депресия. Това ще им помогне да видят, колко е глупаво да попаднат в капана на толкова ниска енергия.

 

Трябва постоянно да сте в роля. Застанете срещу огледалото, когато се будите сутрин. Аз бих го правил, ако можех да се огледам ( смях ). И аз имам чувство за хумор, може би по–голямо и по–мъдро от на Тобиас. ( смях . Но това беше роля, която играх с вас.


И играх роля с Годфри, когато работих с него преди много, много години –с Балардс, разбира се. Когато работих с тях преди много години, аз играх роля, която беше важна по това време. Това, което виждате и възприемате сега е по–истинско изражение на енергията на Адамус.


Но аз също мога да я променя...виждате ли. Аз съм майстор илюзионист. Мога да седя във вашата група. Мога да се разхождам с вас по улицата. Мога да се возя в колата ви. Мога да променям своята идентичност. В един момент мога да бъда хамстер или белка. В следващия мога да бъда човек, който внезапно ще се появи от никъде в живота ви за момент, след това ще си тръгне...виждате ли...майстор илюзионист.


И това е за което ви моля–сложете си шапката на фокусник, променете историята си. Събудете се сутринта...застанете пред огледалото...и бъдете някой друг. Много се стараете да бъдете себе си. И понякога се наранявате. Опитвате се да си направите същата прическа каквато беше вчера. ( смях ) Опитвате се да накарате лицето си да изглежда така, както е изглеждало вчера. Гледате тялото си и се разстройвате, като гледате как се променя.


И промяната е най–прекрасното нещо. Виждате ли, опитвате се да се утвърдите в тази история. Но историята, дори историята–не иска вече да е история. Дори историята, която ви защитава и ви пази и поддържа, казва, че това е момента да бъде освободена от структурата си.


Всяка енергия в края на краищата трябва да бъде освободена от структурата си. Всяка енергия трябва да се рее. Всяка енергия трябва да има възможност да се разширява. Както казва Тобиас, енергията търси разширение, запълване и свобода. Вие уловихте в капан енергията в тази илюзия, в това тяло, в идентичността си. И сега дойде момента да се измъкнете от това.


Играйте роли. Действайте. Бъдете други. Сменяйте името си...много пъти. Тук се подсмихваме, но това е друга история. Бъдете различни.


Събирайте се заедно в групата си. Толкова сте срамежливи и плахи едни към други. И навлизате в тези интелектуални дискусии. Трудно ми беше да посещавам някои от вас ( смях ). Догматизма и интелектуализацията са прекалени.


Играйте роли. Приемайте различни идентичности. Присвоявайте си различни имена. Ще започнете да виждате колко лесно се формира и движи енергията. И това е всичко.


Ще можете да виждате колко е лесно да излезете от тялото си. Когато започнете да разбирате енергията, какво представлява–потенциалите, които чакат да ви служат–ето кога ще извадите злато от джоба си, в който преди е имало камъни. Ето къде ще можете да заповядате на болестта да се върне обратно в баланс, ето къде ще можете да преодолеете недостатъците си и да ги превърнете в каквото си пожелаете.


Енергията е като глината...или пластелина за някои от вас. Тя може да бъде оформяна, може да прави всичко, за да ви служи. Но в края на краищата, тя отново трябва да бъде пусната. Това е Принцип на Творението № 101.


Вие сте Творци. Вие също сте Бог...така че позволете свобода на своите творения. Когато приключим сбирката си тук днес, позволете им пълна свобода. Отворете клетката и позволете на всичко да си тръгне. Ох, да, нещо може да ви натъжи и ще ви е тъжно, че трябва да пуснете старата история. Но ще се почувствате по–щастливи, когато тази история се преоформи и енергията се превърне и се върне обратно при вас по начин, който не можете да си представите.


Обичам работата с Шамбра. Обичам да работя с Тобиас. Това е толкова вълнуващо, прекрасно време да си на Земята и да си тук в същото време.


Трябва да ви разкажа малко за историята на Тобиас, дори и той да не обича да го прави. Както знаете, Тобиас имаше много, много въплъщения на Земята. Едно от тях, по–конкретно това в което той беше известен като Тобиас...ние добре се познавахме с него. Аз фактически го наглеждах, така да се каже, не с физическите си очи. Но го наглеждах от нашето измерение. Наглеждах го.


Някои от вас може би разбират че–как да кажа–Калдре започва да става малко нервен в момента. Тобиас беше много напрегнат относно всичко ( смях ). Имате такъв израз на Земята ( човек, който обръща много внимание на детайлите, което дразни околните) или помниш твърде добре. Тобиас имаше много добра памет, но също така беше и много упорит.


И той сега се забавлява, въпреки че знае какво ще ви разкажа. Той беше много благочестив, благочестив евреин, който следваше дословно Свещените писания. Той служеше на Бога от ставането си сутрин, до момента в който лягаше да спи и служеше на Бога също и в сънищата си. Той беше предан. Дори племето му да беше пленено от Вавилонците, в този момент, той пак щеше да обича своя Бог от все сърце.


Но той беше много заседнал в своите методи. Той усещаше, че пътя към рая минава през правила, които другите са установили. Пътя към небесата минаваше през църквите. Той отказваше да обърне внимание на още нещо...ох, прекрасно предан човек, член на църквата, за което повечето църковни служители му завиждаха. Той отдаваше времето и парите си на това.


Във всеки момент той си мислеше: „ Това ли е което Бог искаше от мен? Това ли е за което Бог ме помоли ? Как мога да служа по–добре на Бог? “ Той фактически ставаше малко безумен по този въпрос. Можеше да бъде видян да се разхожда по улиците, да си говори сам, да ръкомаха, да си отговаря–все едно провежда ченалинг ( смях )-винаги говорещ с Бог, винаги осъждащ се, винаги в чудене това ли е най–доброто, което би могъл да направи в служба на Бог.


И така, това го направило много закостенял в собствената си енергия. Разбира се едно от нещата, които Тобиас обичал да прави в служба на Бог, било да погребва мъртвите евреи, тези които били убити от Вавилонците, тези, които оставали да лежат по улиците за назидание на другите евреи, за да „ не излизат и те от рамките “ ( да не прекрачват границата). Тобиас намирал телата им. И дори това да било опасно за собствения му живот, той знаел, че Бог иска той да погребе това тяло в земята. Той много се изморил и се ядосал на това, че трябва да прави всички тези неща постоянно. Но чувствал, че това иска Бог. Той чувствал, че Бог му е възложил тези задачи.


И така, веднъж той се натъкнал на тяло, лежащо на улицата. Той вдигнал ръцете му и го отнесъл на върха на хълма, по–далеч от селото, където не можели да го видят. Той бил много сърдит от това, което става. Вътрешно също бил ядосан и на Бог, за това, че допускал да стане подобно нещо. Но той никога не би позволил на Бог да види раздразнението му.


Той положил тялото на земята, взел лопатата в ръцете си и започнал да копае и копае. Много скоро дошло пладне, а той все така копаел и копаел. И бил сърдит и така изпълнен с енергия. Той изхвърлял пръстта през рамото си на повърхността. И продължавал да копае и копае през нощта, изцяло забравил за тялото, което останало горе, изцяло забравил колко надълбоко е стигнал...толкова сърдит...пръстта лети нагоре...10 метра...20 метра...30 метра над главата му до повърхността. ( смях )


В определен момент той така се изморил, толкова се изтощил, ожаднял, спрял за момент и установил, че просто се е вкопал в земята и няма път към повърхността. Разбира се, ние седяхме и се смеехме от другата страна ( още смях ), дори на него да не му беше никак смешно. Но ние седяхме и се смеехме над тази красива метафора, над това, колко набожен е Тобиас и как се зарил в собствената си дупка, изцяло забравил за задачата си по погребението на мъртвия и за това къде е той. Той просто се заравял все по–дълбоко и по–дълбоко.


После, когато открил какво е станало, той много се изплашил. Той знаел, че не може да се изкачи по стените, защото били много хлъзгави. Би се подхлъзнал и паднал обратно. Знаел, че няма кой да го чуе, защото бил на 30–40 метра под повърхността на земята и гласа му би се изгубил. Бил освен това далеч от селото. Той знаел само един инструмент, с който разполага и това била лопатата, но това бил инструмента, който на първо място го бил вкарал в този проблем.


Какво можел да направи? Той седял и мислел...и мислел...и мислел...и нищо не измислял. И той си мислел за нещата в живота си, на които наистина се наслаждавал...още една чаша вино...песните, които слушал вкъщи рано сутрин...дългите разходки в пустинята...разходките в долината на река Тигър....краката във водата...насладата му от единението с Гая. Това бяха нещата, които обичаше. И той си мислел за всички грандиозни неща, които са част от човешкото му битието на Земята.


Но след това се запитал: „Как попаднах в тази дупка? “ Той бил там три дни, призовавайки Бог, дразнейки се всеки път, когато го правел и не получавал отговор. Той зовял предците си, защото наистина си мислел че те могат да имат отговор за него. Но предците му не могли да го чуят. Той ставал все по–ядосан и по–ядосан, по–разстроен и по–разстроен. Той не можел да измисли как да се измъкне от дупката в която се бил закопал.


За да направя от дългата история по–кратка, кучето на малкия му син– знаейки, че се е закопал в дупката от три дни, но го оставило да си помисли за това–минало наблизо и надникнало в дупката и видяло стария Тобиас на дъното, изгладнял, разстроен, сърдит. Кучето няколко пъти се усмихнало вътрешно ( смях ). Отнело му не повече от час за да разкопае дупка директно през хълма през която Тобиас да излезе.


Шамбра, това в известна степен не е съвсем правдоподобна история ( смях ). Ние преувеличихме. Преувеличихме, защото искахме да наблегнем на нещо. Понякога вие просто не виждате изхода от собствената си дупка, която сте изкопали за себе си. Понякога забравяте, че има и друг начин. Понякога ставате така увлечени в собствените си системи от вярвания, че подобно на Тобиас, мислите, че има само горе и долу.


Понякога имате само един инструмент на разположение...или така си мислите. И този инструмент ви закопава още по–дълбоко и по–дълбоко през цялото време. Но в този случай, ако Тобиас се беше сетил да копае в стените, а не само нагоре и надолу, то за минути щеше да излезе от собствената си могила.


Шамбра, през това преминавате в момента. Вие сте в собствената си система на реалността. И използвате инструменти от тази реалност, за да излезете на повърхността, защото това е всичко, което знаете. Това било всичко, което Тобиас познавал–неговата лопата и ума му. Бихте казали, че всичко което вие знаете сега–е вашата лопата и ума ви в това въплъщение. Опитвате се да използвате инструменти от тази реалност, за да излезете от тази реалност. И подобно на Тобиас просто ще се окопавате по–надълбоко.


И така, нека поговорим малко за вашата система от вярвания. Нека да направим една инвентаризация на вашите системи от вярвания. Когато създаваме това пространство, помислете си за своите вярвания, вярването относно това кои сте. Използвайте момента, за да отразите това кои сте и в какво вярвате.

 

Пауза

 

Интересното е ...когато навлезете в системата си от вярвания, ще откриете, че във вътрешността на вярванията има много противоречия. Има също много слоеве във вярванията. Има много отчетливи слоеве. Един слой от вашата оперативна система от вярвания е този, който трябва да се използва, за да функционирате в този свят.


Длъжни сте да вярвате на неща от сорта на това, че сте духовни. Длъжни сте да вярвате, че можете да оперирате в ежедневния си обществен живот. Длъжни сте да вярвате, че в известна степен сте интелигентни. Длъжни сте да вярвате, че в известна степен сте нормални. Длъжни сте да вярвате, че в известна степен сте добри в общуването.


И така вие си създавате този слой от системи от вярвания. Това е първия слой. Това ви позволява просто да ставате всеки ден и да се справяте с нещата, които се изпречват на пътя ви. Навлезли сте в това ниво на системи от вярвания–просто достатъчно умен, просто достатъчно енергичен, просто достатъчно добър. Всичко това ви позволява–или трябва да ви позволява–да функционирате.


Има и друг набор от системи от вярвания под този. Някои от тях може да ви се сторят противоречиви–система от вярвания, че фактически не си много умен. Борите се с това от време на време. Знаете, че можете да оформите фасадата, че сте умни, но след това дълбоко в себе си се чудите: „ Наистина ли съм много умен? “ И след това срещате някой, който е по–умен от вас. И фасадата на вашата „умна фасада “ бива изхвърлена през вратата. ( смях )


Някои от вас имат система от вярвания, че са грозни. Някои от вас имат система от вярвания, че са дебели. Някои от вас имат система от вярвания, че всъщност изобщо не са добри но играят като, че са. Вие вярвате, че в действителност, в основата си сте безнравствена личност. Но в известна степен сте успели да заживеете с илюзията, че сте добри.


Боите се от тази безнравствена част от себе си. Боите се от това, което можете да направите, ако ви бъде дадена пълна свобода, ако ви бъде дадено пълно изобилие. Вие се боите, какво бихте направили, ако ви бъде даден свръх интелект.

 

И така вие носите тази базисна система от вярвания, че може би вие не сте чак толкова добър. Вярвате, че всъщност не изглеждате чак толкова добре. Но се обличате добре, правите си прически, може би това ще бъде прах в очите за останалата част от света.


Имате и друг набор от системи от вярвания, друга слой, че вие наистина сте духовна същност, но просто изцяло сте се изгубили. Имате система от вярвания, че наистина сте Бог, но в настоящия момент този Бог е в пълно недоумение ( смях ). Някои от вас имат система от вярвания, че някъде във вселената всичко е отлично, само дето не знаете къде е това място( смях ). Бихте направили всичко за да се доберете до това място.

 

Някои от вас вярват, че случайни неща няма и че всичко е от значение. Но защо на вас не ви се случва нищо такова? ( още смях ) Всъщност, Тобиас, аз мога да ги разсмея!

 

И така, вие имате много, много различни слоеве от системи от вярвания. Те се преплитат един с друг, подредени са един върху друг, точно като различните водни течения в океана. Някои се движат над другите. Някои са по–надолу. Всички те действат едновременно.


Те са активирани, внесени в реалността в зависимост от вашите обстоятелства, в зависимост от това, което става в живота ви. Можете бързо да ги задействате. Ако разполагате с няколко спокойни мига, вие се завръщате към духовните вярвания на по–високо ниво. Но дори и с всички тези различни системи от вярвания, изтеглени в различен момент, за да ви помагат, вие наистина се чудите, дали имате изобщо някакви вярвания...има ли нещо там изобщо...това просто игра ли е...нещо от това реално ли е...има ли нещо отвъд пределите на това измерение.


И така, имате всички тези неща Шамбра, всички тези работещи неща. Някои работят чрез ума ви. Те се подхранват от ума...активирани са от него...ума ги усилва...някои системи от вярвания. Други се намират на дълбоките ви нива. Някои идват от това, което наричаме „ единна чакра. “ Някои системи от вярвания се подхранват от други въплъщения ...подхранват се от масовото съзнание. И така, вие разполагате с милиарди системи от вярвания около себе си.

 

Ще ви помолим да бъдете щателно разпознаващи по отношение на всяка система от вярвания от сегашния момент до нашия следващ Шоуд –как работи, как действа. Не ви молим да се опитвате да я променяте или да правите нещо с нея, а просто да я осъзнаете. Това, което ще започнете да виждате–е цялата мрежа или тъкан или матрица от системи от вярвания–как те формират реалността...как предизвикват реакция...как ви карат да правите това, което правите...как буквално формират енергията.


И това е много красиво нещо. Това е изумително, да бъдеш в точката към която се придвижвате: там, където не сте просто в реалността и вече не осъждате реалността, но наблюдавате реалността, която създавате. Натам се движите–да наблюдавате реалността, която създавате. Виждате ли...наблюдателя не се изгубва в това. Наблюдателя може да влезе в това творение и да излезе от него. Наблюдателя може да влезе и да излезе когато си пожелае. Вие приближавате към тази точка. Усещате това сега, че ставате наблюдател на всичко, което създавате.


Сега ще ви вземем на малко пътешествие, с ваше разрешение. Ние го направихме с малки групи Шамбра, за да им дадем усещане, да им помогнем да работят по настройката на енергията.


Подготвихме от нашата страна четири стаи за вашето посещение днес. Подготвихме ги под ръководството и с помощта на други групи Шамбра, с които бяхме. Те са там, в известен смисъл ви чакат на прага, за да ви преведат през стаите.


Сега, как ще го направим? Ще го направим с въображението си. Не искаме да прилагаме усилие. Не искаме да насилваме нещо. Просто ще използваме въображението си. Ще посетим четирите стаи днес. Ще ви помолим да усетите енергията в тези стаи.


И така, започваме на базата на тази реалност в която се намирате точно сега на Земята във вашето физическо тяло. Не се готвим да го напускаме. Готвим се да разширим базата на реалността...виждате ли. Това е голяма разлика. Ние не искаме да напускате тялото си. Ние искаме да разширим реалността ви.


И така, вдишайте дълбоко в момента Сега, изцяло разпознаващи и осъзнаващи реалността, в която се намирате, всичките и атрибути. Усетете въздуха около себе си. Усетете как реагира тялото ви. Почуствайте всичко...слушайте всичко. Просто бъдете наблюдател в своята реалност.


Молим ви сега да дойдете с нас, да се разширите с нас в първата стая, която сме ви подготвили. Другите Шамбри от предишните малки групи преди са там, посрещат ви на вратата. Ние отваряме вратата и влизаме в стаята.


Енергиите в стаята са много особени. Те бяха приготвени за вас. Молим ви да усетите енергията в тази стая. Вдишайте дълбоко. Усетете енергията в стаята.

 

Пауза

 

Сега нека излезем от стаята и да се върнем в тази реалност, да внесем нашата енергия изцяло обратно в тази реалност.

 

Енергиите в тази стая принадлежаха на Шамбра, есенцията на Шамбра в стаята. Всичко в стаята беше есенцията на Шамбра.

 

Сега от базата на тази реалност в която се намираме в момента, ще отидем в другата стая. Разширете енергията си навън ...последвайте ме. Шамбра от предишната група е там за да ви посрещне. И нека влезем в стаята и да осъзнаем енергията там.

 

Усетете енергията в стаята в която се намираме. Бъдете осъзнати за всичко ставащо.

 

Пауза

 

И нека сега да се върнем обратно в тази реалност. Да излезем от стаята и да се върнем обратно в базата на реалността от 3–то измерение.

 

В тази стая поставихме много особени кристални структури, в които бях заседнал за много дълго време. Създадох подобие на саркофаг за себе си. Вие почувствахте самите кристални енергии на тази илюзия в която бях заседнал. Аз лично помогнах тези енергии да бъдат поставени в тази стая, за да можете да ги усетите днес.


Нека сега да вдишаме дълбоко в тази 3–то измерна реалност. Нека се приготвим да разширим енергиите си сега, за да отидем в третата стая. Нека влезем в стаята.


Пауза


Енергиите бяха специално подготвени.


Пауза


Нека да внесем енергията си обратно в 3–то измерната си реалност, изцяло присъствайки в своята физическа реалност.


В тази стая бяха потенциалите на доста особена енергия от центъра на нефизическата реалност, наречена Арктур. Много от вас са запознати с тях. Много от вас са преминали през това или са били там преди. Това е нефизическо място, наречено Арктур. И тук е това, за което сме говорили и преди–сцената за целия сюжет за Камелот, която беше възпроизведена в нефизическите сфери, историята на Крал Артур и как тя е свързана с човечеството, как е свързана с това, което правим от нашата страна.


Нека вдишаме в 3-то измерната реалност, преди да влезем в четвъртата и последна стая. Нека бъдем изцяло присъстващи в тази реалност.


Пауза


И сега нека се разходим в четвъртата последна стая. Вдишайте и усетете всички енергии в тази стая, много особена стая, която беше подготвена за вас.


Пауза


Нека внесем нашите енергии обратно в 3-то измерната реалност. Вдишайте дълбоко.


В тази четвърта и последна стая, която беше построена, тази която посетихте току–що, ние създадохме среда, която позволих да направим така, че да няма абсолютно никаква енергия. Там нямаше нищо. Ние създадохме „ нищо. “

 

Така, ние току–що преминахме през четирите стаи, всички заедно, всяка беше с много особено усещане. Ние знаем, че много от вас са разочаровани от себе си. Провалихте се като ясновидци № 1. И точно това е което се опитахме да направим.


Виждате ли...много пъти се опитвахте да използвате инструменти от 3– то измерение, за да разберете нещата които не са в 3–то измерение. Аз седях тук, наблюдавах всички вас–дори и тези, които се присъединиха– вие използвахте ума си. Това е всичко, което правихте. Вие се опитвахте да изчислите какво има в стаите. А това не е игра на гатанки. Това е игра на усещане.


И вие се опитахте да издърпате на повърхността Старите инструменти, които използвахте в миналите си животи, някои от вас, които бяха вещици и магьосници. Опитахте се да измислете своя път и това не можеше да стане. И това е мястото, където имате проблеми Шамбра. Опитвате се да използвате ума си. Опитвате се да бъдете ясновидци.


И това няма да работи там на където се движим. Разбирате ли го? Не можете да използвате лопатата, за да се изровите от дупката. Не можете да използвате мозъка си, за да се изкарате от илюзията в която се намирате. Вие бяхте хипнотизирани. Вие си позволихте да бъдете хипнотизирани. Поставихте се в състояние на транс. Вкарахте се в някаква история.


И това е красиво нещо: но дойде време да излезем на повърхността. Също както Тобиас, не можете да излезете на повърхността, ако използвате инструментите си от 3 D. И това е, което продължавате да се опитвате да правите. Играете на отгатни. Опитвате се да измислите своя път, за да излезете от това и не можете...вие просто не можете.


Инструментите за усещане на това, което беше в стаите, не съществуват в 3D. Те съществуват в нашата реалност, но не и във вашето 3-то измерение, не в човешкото ви съзнание. Инструментите са навсякъде около вас, но все още не сте ги използвали в своята реалност. Вие все още се борите. Все още форсирате. Все още се опитвате да използвате Старата Енергия, за да излезете от Старата Енергия. И това не работи...точка.

 

Вие не можете да „ измислите “ своя път отвъд пределите на зоната на хипнозата. Това няма да работи. Ще се закопавате все по–дълбоко. Ще се хипнотизирате все по–дълбоко, ако го правите. Това е което правите, Шамбра мислейки за начините за възможен изход.


Ние слушаме някои от тези невероятни интелектуални беседи, които провеждате и това е чудно как дупката ви не става още по–дълбока. Чуваме някои от нещата, които си мислите, защото сте забравили как да усещате. Ние просто ви дадохме четири примера за това колко дълбоко сте забравили как да чувствате. И след това се плесвате по челото и си казвате: „ Аз дори не бях близо до това, което беше в стаите. “ И някои от вас ще манипулират това и ще кажат: „ Добре, аз мисля, че може би е възможно да съм усетил енергията .“ И това не работи. Ставате само още по–затворени.


Вие не можете „ да измислите “ пътя си към изхода. Вашия ум никога не е бил създаван за това. Не можете да завоювате пътя си към изхода, защото когато се опитате да се борите за своя път от капана на реалността, в който се намирате, това ви затваря още по–силно. Колкото повече се съпротивлявате на енергията, толкова по–плътна става тя ...виждате ли.


Когато се озлобите, разстроите и се опитвате да си проправите път нагоре, вече знаете какво ще стане. Енергията се съпротивлява още повече. Ставате още по–затворени отвътре. Не можете да измолите пътя си от това. Тобиас откри това в своята дупка. Той се опита да се моли, моли, моли. Всичко, което правеше, беше да усилва Старата система от вярвания в Бога, който наказва. Вие не можете да измолите пътя си към изхода от тази реалност.


Не можете да „ пожелаете “ пътя си към изхода. Желанието това е мисъл пълна с надежда. Мисленето е достатъчно лошо, но когато го изпълните с надежда, това създава дори още по–силна решетка, която ще ви държи вътре още по–силно.


Вие не можете да си купите пътя към изхода, разбира се. Някои от вас са се опитвали. Не можете да философствате вашия път към изхода, защото философията е прекрасна, но тя също се базира на 3–то измерение.

 

Вие използвате инструментите на 3–то измерение, за да се опитате да излезете. И, Шамбра това няма да работи. И вие сте го забелязали.


И така, ние сме тук за да говорим какво работи. Тук за да ви кажем как да превъзмогнете илюзията, в която се намирате. Ще ви кажем преди всичко, че път има. Той не е отвъд пределите ви. Той вече е във вас. Той е във вас, но не съществува в реалността, с която сте запознати в момента.


И така, ще ви кажем, че има инструменти. Те вече са там. Ще направим крачка напред. Това наистина ще накара някои от вас–как да кажа-да напрегнат мисълта си.


Вие вече излязохте от реалността си. Излязохте от тялото си. И вече можете да трансмутирате всяка енергия в друга енергия. Това вече сте го правили. Сега просто преминавате през процес, който ви помага да разберете как сте попаднали тук преди всичко.


Не искаме много да размишлявате над това. Не искаме да мислите много. Искаме просто да го усетите. Искаме да усетите енергията. Вие вече излязохте отвъд рамките. Сега просто преминавате през съзнателен процес, за да си позволите да разберете как сте го правили в началото.


Когато бях погребан в своя кристал за 100000 години...когато разбрах, че не мога да приложа сила за да изляза...не мога да измоля пътя си към изхода....не мога да го форсирам...не мога да се моля...не мога да правя нищо от това...аз бях изцяло в капана. И това в края на краищата ми донесе осъзнаване за това, че аз вече си бях дал инструментите. Иначе, защо да влизам в тази стая в храма, преди всичко?Не бих влязъл там, ако не знаех целия сценарий и ако вече не разполагах с инструментите. Просто стана така, че аз забравих за инструментите, защото бях толкова силно погълнат от кристала.


Вие забравихте за инструментите, защото сте така увлечени от своята реалност. Дойде време да променим това. Инструментите са там. Те са точно пред вас, също както аз бях точно пред вас миналия месец. Те са там.


Как да стигнете до тези инструменти. Те не са в 3D. Не можете да ги видите. Не можете да ги пипнете. Не можете да ги чуете. И как ще разберете, че са там? Как ще знаете, че това, което ви казвам е истина?

 

Можете да го усетите, Шамбра. Можете да го усетите. За да го направя, трябваше да се науча на това–онова, когато бях погребан в кристала. Трябваше да стигна до точката на съвършено пълно доверие в себе си ...първо. Както казах на нашата последна сбирка, трябваше да искам да пусна всичко, на 100%, пълно доверие в себе си.


Сега вие казвате: „ Но аз вече знам това. “ Но това, което правите е че все още търсите доверие извън себе си. Все още търсите потвърждение отвън.


Говоря днес за пълно доверие в себе си–не в Бог–защото вие дори не сте започнали да разбирате какво е Бог. Как можете да се доверявате на нещо, което е просто Стара система от вярвания? Пълното доверие в себе си...еднозначно, 100% -но ... дайте всичко от себе си ...доверете се на себе си. Някои от вас го правят понякога, опитват се да разберат какво е нивото им на доверие в себе си. Някои от вас се доближават, но не достатъчно.


Трябваше да се науча да обичам всяка част от себе си, когато бях хванат в кристала. Това е просто да обичаш някой друг, между другото. Лесно е –да обичаш външни неща. Аз открих, че най–трудното нещо–е да обичаш себе си. Но аз знаех, че това е единствения път навън. Длъжен бях да обикна всичко, което някога съм направил. Трябваше да обикна всичко което се отнася до мен.


Трудно е да се гледаш в очите си с любов. Понякога е неудобно да си даваш любов. Вие сте били обучени в системи от вярвания, които ви казват, че не трябва да се обичате. Бяхте обучени и хипнотизирани с целия този страх, всичко това да не излезе извън контрол.


Това е илюзия. Това е илюзия, Шамбра. Това е система от вярвания, пълна със страх, която ви спира. Тобиас каза: „ Това не е нищо по– различно от фабрика за сънища, която произвежда истории за това кои сте. “ Сега трябва да се придвижите отвъд пределите на това ограничение.


Казваме ви : „ Нека полети. “ „Ох, това ще създаде проблеми! “ Какво ако позволя на егото си да полети? Ще бъда извън контрол! Ще стана звяр! “ Тук ние отново се срещаме със Старите системи от вярвания. Някои от вас дори си казват: „ Ох, ако позволя на егото си да действа, ще бъда такъв досадник, няма да спра да говоря по време на парти. Няма да млъквам. “ Това е друго нещо.

 

Молим ви да обичате всичко, което ви касае. С интелекта си вие разбирате какво имам предвид. Емоционално, вие никога не сте го правили. Не познавате енергията зад думите „ обичам себе си “, но и не сте го практикували. Можете ли да бъдете интимни в любовта си към себе си...без да се притеснявате? Можете ли да обичате всичко, което се отнася до вас?


Както казах по–рано, всеки аспект, всяка част, късче от вас иска да се обедини с вас, трябва да се обедини с вас сега . Виждате ли...това е друго нещо–не можете да го направите с всяко късче, останало назад... не с всеки останал назад. Трябва да включите всеки аспект, всеки минал живот, всяка мисъл.


Е, някои от вас си мислят: „ Това ще отнеме дълго време за инвентаризация. “ „ Всяка мисъл “, казвате вие: „ Боже, как ще си спомня? “ Това не идва от ума. Това идва от сърцето, пълна любов.


Сега, това ще бъде предизвикателно време за някои от вас. Имаме процентни данни на ум, но Тобиас моли да не го правим ( смях ). Когато става дума за необходимостта да се доверим на себе си, вие ще откриете множество причини да избегнете и да не го направите. Ние ще ви помагаме в това, защото знаем колко е важно то за вас. Ще работим с вас, с цялото ви същество.


Ако не можете да намерите време да се обичате и да се доверявате на себе си, ние ще ви помогнем, ще ви го създадем. Ще ви помогнем да нямате работа, така че да разполагате с много време. ( смях ) Ще помогнем на семейството ви, да остане от другата страна на вратата, така че да имате време. „ Ох, да “- казвате вие: „ колко трудно нещо...защо ни затрудняват така? “ Това е защото вие ни помолихте. Вие помолихте това да бъде времето и пространството да го направите. Но не е нужно да изпадате в крайности. Можете да се учите да се обичате и да се доверявате на себе си точно сега.


Става дума също за отваряне на пътя навън от тази история, в която се намирате. Не става дума да омаловажите историята си или да се отървете от нея. Някои от вас мислят, че това имаме предвид. Пускането е освобождаване на историята, не значи да се отървете от нея, нито да се криете. Вие никога, никога няма да успеете да скриете енергия. Рано или късно, тя ще се върне обратно.


Молим ви да я освободите от тази стара структура, в която се намира. Молим ви да снемете ограниченията от всичко във вас...ограниченията по отношение на начините...ограниченията за това, което си мислите, че е горе и долу...ограниченията относно благополучието...ограничения на енергията. Молим ви да се отворите.


Сега, това става малко плашещо, също и защото живеете в свят, който трябва да функционира в ограничения. Той трябва да има параметри. Той настоява на своите собствени ограничения, за да съществува. И така, ние ви молим да направите крачка отвъд тези предели. Това ще бъде време в което ще се усещате странно, некомфортно и неестествено.


Ще ви помолим да отидете отвъд пределите на всичко, което правите, започвайки от сега. И ще бъдем там, за да ви подкрепяме, да ви окуражаваме–и може би, малко по–дълго време-да живеете отвъд пределите. И така, това е за доверието. Това е за любовта към себе си . Това е за живота отвъд пределите. С тези основни неща ще ви бъде по– лесно. Ще ви бъде по–лесно.


Виждате ли, това е инструмент, това е ключ, който сте си дали, за да се върне отново в живота ви. Знаете, че ще дойде при вас. Ние не можем да ви го обясним тук. Не можем да кажем, че има нещо особено, което трябва да правите. Но знанието, спомена, се връща към вас. С това доверие и любов и без ограничения, живеейки без граници, ще сте способни да направите точно това което правя и аз–да влизате навътре и да излизате навън, да влизате и да излизате. Ще можете да трансмутирате енергията по какъвто си искате начин.


Трябва да разберете, че работата на Майстора не е лека. Да си тук е трудно. Способността да оформяш и да движиш енергията е много проста. Понякога се фокусирате върху неправилните неща. Понякога се фокусирате върху чудесата. Опитвате се да ставате ясновидци. Всичко, което правехте е да форсирате историята си, да строите голямата си история, да градите новата си дупка дори още по- дълбока. Сега е време да се придвижите отвъд това.


Ще ви попитаме нещо и не е нужно да ни отговаряте сега. Но ще ви зададем въпрос. И искаме да си помислите малко, преди да отговорите. Ще ви попитаме, позволявате ли ни да работим с вас, за да можете да отидете отвъд пределите, където никога до преди не сте били, сега, докато сте във физическа форма.


Питаме ви дали си давате позволение да живеете отвъд пределите. Това може да означава да пуснете всичко или всички. Не можете да задържите нищо, Шамбра, нищо. Трябва да пожелаете всичко да си тръгне. Когато ви попитаме след малко, дали позволявате да работим с вас в живота отвъд пределите, това може да означава, че нещата в живота ви наистина ще се променят, ще станат съвършено различни.


Трябва да разберете, че вие създавате това. Не можете изцяло да разберете това точно сега, но вие го създавате.


Питаме ви, давате ли си пълно позволение да се доверите на себе си, изцяло да се обичате и да живеете отвъд пределите на всичко, което сте познавали до сега. С това ще дойдат и промените-гарантираме ви.


Не сте длъжни да пресичате тази линия, нито сега, нито по–късно. Можете да изберете да го направите сега. Може и да останете. Това не е тест или надпревара. Става дума да се запитате, дали сте готови да отидете отвъд пределите на собствения си кристален затвор, своята собствена илюзия.


Това ще предизвика страх у някои. Други ще развесели. Това ще предизвика проблеми. Да, това може да означава–за тези които попитаха–да може да значи напускане на физическото тяло. Искате ли да го направите? Готови ли сте за това? Това може да означава пускане на всичко, на любимия, на личното имущество, на скъпия домашен любимец.


Не казваме, че трябва да се отървете от всичко. Просто казваме, че когато давате позволение, нещата ще се променят. Нещата, които наистина сте готови да пуснете в живота си, да си тръгнат, неща които енергийно имат нужда да бъдат освободени, ще бъдат. За това няма график. Някои от вас може да забележат разликата в течение на седмица или месец. За други ще отнеме много години. Но искате ли да го направите?


Стигаме сега до нашата точка на позволение, точка на приемане. Ще седим заедно в безопасното пространство, в безопасната енергия. Ако изберете да минете напред...Калдре казва :“ Това звучи като възрожденско събрание “ ( смях ) Ние нямаме предвид буквално. Имаме предвид метафорично.

 

Ако изберете, ако дадете разрешение да живеете отвъд, ще бъдете посрещнати от няколко ангели. Няма да можете да си ги измислите или да си ги представите на ум. Това ще бъде чувство в сърцето ви. Те ще ви приветстват. Ще започнат да работят с вас.


Ако сега не сте сигурни, това е нормално. Друга група от ангели ще дойде просто да ви види. Просто ще обсъдят проблемите ви. Ако нищо не искате да направите с това, вас въпреки всичко горещо ви обичат. От нашата страна няма нужда от осъждане. Това е което правим ние, Шамбра, поемаме по друго разклонение на пътя сега. Има някои, които ще отпаднат, повече от това което сте виждали преди, ще дойдат други които са готови да отидат отвъд пределите, да живеят там.


И така нека поседим в това пространство, бъдете в момента сега. Ние ще ви откликнем.


Скъпа Шамбра, избирате ли и давате ли позволение да живеете отвъд пределите?


Пауза


Ще поддържаме това пространство отворено. Ще поддържаме това пространство свещено, така че да можете да се върнете обратно на посещение във всеки момент. Ще можете да идвате в това пространство и да усещате енергията. Ще можете да се върнете, ако не сте сигурни в решението си. Ще можете да се върнете по всяко време на посещение. Можете да вземете решение, своя избор да живеете отвъд пределите във всеки един момент. Тук няма график. Но, както казахме, вие правите тази крачка. Вие излизате от Старите пътища.


Помнете времето прекарано тук днес, говорейки за Тобиас, окопал се в дупката си, защото се опитвал да използва инструментите, от тази реалност...инструмент, лопатата, която само го закопавала още по– надълбоко. Помнете какво ви казахме, че трябва да използвате инструментите, които са отвъд пределите на вашата текуща реалност.


Помнете четирите стаи, които посетихме. Помнете малките трудности, свързани с това. Опитахте се да използвате стария си ум и Старите си начини. И тези стаи бяха създадени за чувстване и да си представите Новите Енергии. Една от стаите всъщност нямаше енергия. Помнете, че това беше за да ви помогне да разберете, как да преминете в другото място...да се избавите от ума...да навлезете в чувствата... да навлезете в единната чакра, в центъра на съществото си днес.

 

Дойде време да живеете отвъд пределите на ума, да живеете отвъд пределите на тялото и да живеете отвъд пределите на своите ограничения.


Аз Съм Адамус Сен Жермен


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова