"Sielun vapaus, osa IV" - Pääosassa Adamus Saint-Germain ja Tobias

Esitetty Crimson Circlelle
2.4.2005
Suomentanut Lea Lintunen

www.crimsoncircle.com


Ja niin se on, rakkaat Shaumbrat, että saavumme jälleen tähän pyhään Shaumbra-huoneeseen. Kesti jonkin aikaa tulla tänne, sillä energia on niin korkeaa ja eläväistä. Meidän oli löydettävä juuri oikea energeettinen tauko vilahtaaksemme Cauldreen ja teihin jokaiseen. Voi kyllä, olemme yhtä lailla teissä kaikissa.

Tuntekaa hetki, miten pystymme olemaan täysin läsnä sisimmässänne. Ja kun sanomme sisimmässänne, emme tarkoita pelkästään fyysisiä kehojanne. Tarkoitamme liittoa, jossa yhdistämme energiamme teidän kanssanne. Tarkoitamme tietoisuuksien sulautumista yhteen – meidän ja teidän tietoisuuksienne sulautumista, vaikka ette olisikaan koskaan aikaisemmin osallistuneet näihin tapaamisiin – sellaisella tavalla, että voimme välittää tämän viestin teille ja muille ihmisille.

Monet, monet muut ihmiset tulevat kulkemaan tätä teidän luomaanne polkua. He tulevat tähän suuntaan etsiessään omaa identiteettiään, totuuttaan ja itseään. Kokoontuessanne tällä tavalla yhdessä meidän kanssamme autatte luomaan tämän polun.

Tiedätte kuitenkin, että ette tee tätä vain muita ihmisiä varten. Taivaissa on legiooneittain enkeleitä, jotka eivät ole koskaan ottaneet ruumiillista muotoa. Ne odottavat oikeaa aikaa ja paikkaa. Ne odottavat pääsevänsä kävelemään teidän kengissänne. Ne haluavat oppia, millaista on muuntaa oma energia aineelliseen muotoon. Ne odottavat pääsevänsä maistamaan ruokaa. Ne odottavat pääsevänsä elämään ajan ja paikan puitteissa. Ne haluavat tehdä sen hankkiakseen kokemuksia ja oppiakseen siten ymmärtämään itseään paremmin.

Olette luoneet tämän uskomattoman asian, maapallon näyttämön, jotta voisitte tulla tänne ja elää uudelleen ne kokemukset, jotka koitte aineettomassa muodossa. Eläessänne ne uudelleen saavutatte uutta ymmärrystä, tarkastelette asioita eri näkökulmasta. Sitä voisi verrata kymmenen vuotta sitten otetun valokuvan uudelleen elämiseen. Meidän tapauksessamme se tarkoittaa aineellisen muodon ottamista energian hidastamiseksi; painovoiman ja tiheyden kokemista. Tulette maapallolle elääksenne kokemuksenne uudelleen.

Shaumbrat, joskus ällistelemme teitä. Cauldre syyttää minua nyt pehmoilusta (naurua), mutta olette kehunne ansainneet, Shaumbrat. Siirrymme nyt uusille alueille, uusiin energeettisiin valtakuntiin. Olemme nyt siinä tilanteessa, että voitte elää ihmisinä Maan päällä ja integroida kaiken, mitä todellisuudessa olette. Tiedämme, että se on vaikeaa ja haasteellista, mutta tiedämme teidän myös olevan Energiatyön Mestareita. Olitte sitä jo kauan ennen maapallolle tuloanne. Siksi te tulitte tänne ensimmäisinä, te Energiatyön Mestarit.

Tulette maapallolle elämään monia elämiä, oppimaan, kokemaan ja kehittymään, auttamaan luomaan uusia ulottuvuuksia. Tulette tänne käydäksenne kaiken läpi ensimmäisinä. Ja nyt julistatte, että teidän on aika vapauttaa itsenne matkastanne. Siitä tämänkertaisessa elämässänne on kyse. Tämä on täyttymyksen ja aikaansaannosten elämä. Tämä on elämä, jolloin hyppäätte karmanpyörästänne ja sanotte: “Olen valmis.” Tämä on elämä, jolloin integroitte kaikki elementtinne takaisin.

Olemme puhuneet tästä aikaisemminkin. Osianne on ympäri luomakuntaa… haudattuina maahan tällä planeetalla… universuminne muilla planeetoilla… joka puolella. Integroitte kaikki osanne tässä elämässä, tuotte ne takaisin luoksenne. Kyllä, kiirettä siis pitää. Joskus tilanne muistuttaa hullunmyllyä, koska niin monet aspektinne haluavat huomiotanne… hyväksymistänne… niiden monet haavat haluavat umpeutua.

Tällaista työtä te teette tämänkertaisessa elämässänne… aivan uskomatonta! Olette pyytäneet apua monilta neuvostoilta, erityisesti perheeltänne Crimson Councililta… mutta myös Mikaelin… Metatronin… ja  Rafaelin neuvostoilta… olette pyytäneet apua kaikilta näiltä ryhmiltä. Tunnette niiden energiat ympärillänne. Ne ovat paikalla työskennelläkseen kanssanne.

Ympäri maailmaa on Shaumbroja, jotka käyvät läpi samoja asioita kuin tässä huoneessa istuvatkin. Kokemuksenne ovat yllättävän samankaltaisia. Voisi sanoa, että ne ovat Shaumbroille yhteisiä. Teitä ei ole paljon verrattuna koko maapallon väestöön, mutta kuitenkin tarpeeksi kävelläksenne tätä polkua – ei parempaa tai korkea-arvoisempaa, vaan yksinkertaisesti erilaista polkua – joka johtaa ymmärrykseen ja valaistumiseen, asioiden ja itsenne kohtaamiseen sekä yleisesti ottaen hyvin, hyvin vaikeiden aikojen läpikäymiseen. Teette sen silti, ja siksi me olemme paikalla.

Elätte hyvin, hyvin mielenkiintoisia aikoja. Puhumme nyt syyskuussa 2007 tapahtuvasta  kvanttihypystä, jolloin energia saavuttaa sellaisen spiraalin kohdan, laajentumisen pisteen, että se muuttaa luonnettaan. Se muuttaa koko ihmiskunnan tietoisuuden. Shaumbrat, valmistelette itseänne sitä varten juuri nyt. Valmistaudutte siihen, jotta voisitte toimia opettajina muille tavoin, joita ette pysty tällä hetkellä edes kuvittelemaan.

On mielenkiintoista seurata meidän puoleltamme, mitä maapallolla tapahtuu tällä hetkellä. Uutisissanne ovat viime aikoina olleet ylivoimaisesti eniten esillä kuolemaan liittyvät asiat.

Täällä Yhdysvalloissa on puhuttu paljon rakkaasta naishenkilöstä, joka on ollut koomassa viimeisten viidentoista vuoden ajan. Katsokaa, miten paljon polemiikkia se on aiheuttanut. Pitäisikö hänet irrottaa letkuista vai ei?

Katsokaa, miten monia asioita sen myötä on noussut pintaan. Pitäisiko elämää tukea vai ei? Kenellä on lopullinen päätösvalta? Tämän tapauksen myötä ovat nousseet pintaan asiat oikeudesta elää ja kuolla. Siitä on tullut sekä poliittinen että uskonnollinen asia. Se on saanut kansakunnan ja maailman kiinnittämään huomionsa kuolemaan.

Te kaikki joudutte kokemaan kuoleman, mutta siitä ei yleensä puhuta, koska useimmat ihmiset eivät halua ajatella koko asiaa. Silti jokainen ihminen on ainakin tähän mennessä joutunut kohtaamaan sen. Kuolemaa on peitelty ja joskus siloiteltu. Sen ympärillä on paljon pelkoa.

Nyt on kuitenkin muodostunut uusi tietoisuus oikeudesta kuolla, oikeudesta mutkattomaan ja arvokkaaseen kuolemaan. Voi, se nostaa esiin asioita – kuolema – eikö vain, koska loppujen lopuksi kuoleman myötä nousevat esiin uskonasiat. Juuri niin tapahtuu tälläkin hetkellä. Uskonasiat nousevat pintaan… usko Jumalaan… kuoleman jälkeiseen elämään… taivaaseen ja helvettiin… usko ihmisen ja Jumalan väliseen suhteeseen. Kaikki nämä asiat nousevat pintaan, kun kuolemaan kiinnitetään intensiivisesti huomiota kuten nyt.

On huvittavaa huomata, että jotkut taistelevat elämän puolesta mihin hintaan hyvänsä, ovat jopa valmiita tappamaan asiansa puolesta. Elätte hyvin mielenkiintoista paradoksien ja ironian aikaa. Huomaatte sen itsessänne kuten muutkin ihmiset.

Ennustin aiemmin paavin kuolevan (naurua), ja minusta on ikävää sanoa tämä, mutta “mitä minä sanoin teille.” Aivan, kuulitte sen minulta ensimmäisinä. Siitä on olemassa mustaa valkoisella!

Shaumbrat, te ja minä tiedämme, että paavin energia ja perusolemus lähtivät jo aikoja sitten. Paavin ruumis ja se, mitä mielestä oli jäljellä, pidettiin hengissä väkipakolla, koska paavi on symboli, kirkon ikoni. Kirkon, joka on tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa. Siellä oltiin sitä mieltä, että paavin aikaisempi lähtö olisi aiheuttanut sellaista sekasortoa ja levottomuutta, että kirkko ei ehkä olisi kestänyt sitä.

Niinpä paavi, erityisesti viimeisinä päivinään, kärsi. Tietoisuuden peilaamista… sitä Karol vain teki, peilasi tietoisuutta ja kärsi, koska ihmiset luulevat, että ennen taivaaseen menoa on kärsittävä. Ihmiset luulevat, että elämässä on kyse kärsimyksestä. Joten paavi vastasi tätä tietä seuraavien tarpeisiin ja kärsi, kävi läpi vaikeita ja traumaattisia hetkiä. Joten paljon huomiota kiinnitetään kuolemaan juuri tällä hetkellä.

Milloin elämä päättyy? Mitä kaikkea ihmiskehon tukemiseksi pitäisi tehdä? Mikä ihmiskeho ylipäätänsä on? Kaikki nämä kuolemaan liittyvät kysymykset nousevat esiin, keskittävät maailman tietoisuuden siihen. Meistä on aika ällistyttävää seurata sitä. Tähän asiaan kiinnitetty huomio… on upea asia, koska se saa ihmiset ajattelemaan näitä tärkeitä asioita. He eivät ajattele pelkästään jonkun kehon kuolemista, vaan omia kuolemiaan.

He tietävät kuten tekin, Shaumbrat, että Vanhojen tarinoiden on kuoltava. Ennemmin tai myöhemmin kaikkien on kohdattava se, keitä he todellisuudessa ovat. Ihmiset voivat teeskennellä monien elämien ajan olevansa jotakin muuta, mutta ennemmin tai myöhemmin jokaisen on kohdattava oma tarinansa ja annettava tietyntyyppisen kuolemanprosessin tapahtua. 

Tiedätte, millaista se on. Olette itse läpikäyneet sen. Olette antaneet itsenne kuolla. Olette kohdanneet fyysisen kuoleman ja pohdiskelleet sitä. Olette kohdanneet oman kuolemanne. Siltä vanhan tarinan kuoleminen tuntuu; omalta kuolemalta. On tuskallista päästää irti vanhasta identiteetistä, illuusiosta, josta Adamus puhui.

Seuratkaa seuraavien kuukausien aikana mielenkiintoisia uutisia, jotka keskittyvät osuvasti ihmistietoisuuteen liittyviin asioihin. Katsokaa, miten vauhti kiihtyy syyskuun 2007 lähestyessä. Eron tunne kasvaa yhtenäisyyden sijasta… kaikki vaikuttaa enemmän mustalta ja valkoiselta kuin yhteen sulautumiselta. Seuratkaa, miten ihmiset valitsevat kiihkeästi puolen tai toisen.

Tiedämme teidän alkavan ymmärtää, sillä olette itse käyneet läpi samoja asioita. Huomaatte läpikäyneenne ihmiskuntaa tällä hetkellä askarruttavat asiat viisi, kymmenen vuotta sitten. Muut tulevat tekemään sen hiukan eri tavalla ja aikataululla. Heidän nyt kokemansa asiat kuulostavat teistä kuitenkin tutuilta, koska olette jo kokeneet ne. Kävitte ne läpi ensimmäisinä, jotta voisitte toimia opettajina ja mestareina muille.

Nyt on Adamuksen vuoro jatkaa sarjaa “Sielun vapaus.” On aika Adamuksen puhua tälle ryhmälle ja jakaa kokemuksensa kanssanne. Pidämme pienen tauon ja pyydämme teitä kaikkia hengittämään syvään ja kutsumaan tämän rakkaan olennon energeettiseen tilaanne.

Tauko.

SAINT-GERMAIN/ADAMUS: Minä Olen, kyllä, Minä Olen Adamus Saint-Germainin energia. Saatatte huomata, että tunnun hieman erilaiselta kuin ennen. Enkä pelkästään siksi, että Tobias pyysi minua tuomaan energiani esiin pehmeämmin, vaan siksi, että olen muutakin kuin kaksi kuukautta sitten tapaamanne Adamus. En ole pelkästään Saint-Germain, josta on kirjoitettu “Minä olen” -sarjassa. En myöskään ole pelkästään entiteetti, joka joutui ansaan kristallin sisään. Olen kaikkea yhdessä.

Ymmärrättehän… meidän puolellamme verhoa uskotaan näyttelemiseen. Emme ole kiinni pelkästään yhdessä roolissa tai identiteetissä. Näyttelemme ja voimme esittäytyä teille eri tavoin. Tänään teen sen eri tavalla kuin kuukausi tai kaksi kuukautta sitten. Pyydän teitä tuntemaan eron energiassa. Pyydän teitä tuntemaan, miten olemme kaikki samassa veneessä. Kuten aikaisemmin sanottiin, minun oli tuotava energiani voimakkaasti esiin pari kuukautta sitten auttaakseni teitä heräämään transsista ja ravistellakseni asioita hieman. Esitin tiettyä roolia.

Olisi upeaa, jos ihmiset voisivat esittää eri rooleja keskenään. Jäätte kuitenkin niin kiinni identiteetteihinne ja todellisuuteenne, että ette halua edes näytellä mitään muuta. Esittäkää jotakin roolia Shaumbra-tapaamisissa. Näytelkää. Esittäkää eri rooleja ja tarinoita. Silloin huomaatte, miten helppoa se on. Teemme sitä jatkuvasti meidän puolellamme.

Eräs meidän puolellemme hiljattain siirtynyt kysyi meiltä oivallettuaan, mistä täällä todellisuudessa on kyse… hän kysyi: “Eikö ole väärin esittää eri rooleja ja vaihtaa energiaa jatkuvasti?” Me nauroimme ja vastasimme: “Väärin on lukita itsensä yhteen ainoaan identiteettiin.” Pystyttekö sen sijaan olemaan yhden asemesta monta? Voitteko herätä joka aamu uuden identiteetin alla ja esittää eri roolia? On upeaa olla näyttelijä tällä 3D:n näyttämöllä.

Meidän puolellamme verhoa emme ole kiinni yhdessä identiteetissä. En ole täällä Saint-Germain.  Enemmän kuin mitään muuta olen Adamus. Se on täydellinen nimeni, mutta esitän siis eri rooleja. Kannustamme teitä toimimaan samoin. Alatte silloin ymmärtää, että kyse on vain pelistä, illuusiosta. Se on ilmiömäinen osa luomista.

Ymmärrättehän, että suhtaudutte omituisella ja oudolla tavalla roolileikkeihin, ainakin suurin osa teistä, jollette sitten ole harjoitelleet niitä. Kun teitä pyydetään esittämään jotakin roolia ja  jättämään identiteettinne, tunnette olonne hyvin epämukavaksi ja tyhmäksi. Teistä tuntuu, että joudutte naurunalaisiksi. Ette edes osaa näytellä.

Esitän siis haasteen joillekin Shaumbroille perustaa kouluja roolileikkejä varten. On tärkeää osallistua niihin pienestä pitäen, sillä silloin oppii välttämään energiarakenteiden ansat. Ne ovat tärkeitä myös sairaille, jotka voivat siten vapautua sairaan kehon tai mielen illuusiosta. Opettakaa myös masentuneet leikkimään roolileikkeja. Se vetää heidät pois masennuksesta ja saa  huomaamaan, miten hupsua on jumittua niin matalaan energiaan.

Teidän kaikkien pitäisi näytellä eri rooleja. Seisokaa aamuisin peilin edessä. Tekisin sen itsekin, jos vain voisin nähdä itseni (naurua). Näettehän, että minullakin on huumorintajua, tosin mahtavampaa ja viisaampaa kuin Tobiaksen (naurua). Ainakin esitän sellaista roolia.

Esitin roolia työskennellessäni monia, monia vuosia sitten Godfreyn – siis Ballardien kanssa. Työskennellessäni heidän kanssaan esitin roolia, joka oli aikoinaan tärkeä. Se, mitä kuulette, näette ja hahmotatte nyt on totuudenmukaisempi näyte Adamuksen energiasta.

Voin muuttaa tätäkin energiaa… ymmärrättehän. Olen mestari silmänkääntötempuissa. Voin istua seurassanne autoissanne tai kävellä vierellänne kadulla ja muuttaa identiteettiäni koska tahansa. Yhtenä hetkenä voin olla maaorava ja seuraavana ihminen, joka ilmestyy kuin tyhjästä ja katoaa jälleen… ymmärrättehän… olen mestari silmänkääntötempuissa.

Pyydän teiltä kaikilta samaa – olkaa silmänkääntäjiä, muuttakaa tarinoitanne. Herätessänne aamuisin… seisokaa peilin edessä… ja esittäkää jotakuta toista. Yritätte niin kovasti olla oma itsenne, että joskus se tekee kipeää. Yritätte saada hiuksenne näyttämään samalta kuin eilenkin (naurua). Yritätte saada kasvonne näyttämään samalta kuin ennen. Tutkitte kehojanne ja ahdistutte huomatessanne niiden muuttuvan.

Muutos on kaikkein upein asia. Ymmärrättehän, että yritätte juurruttaa itsenne tarinoihinne. Mutta tarinanne – edes tarinanne – eivät halua enää olla tarinoita. Jopa tarinanne, jotka puolustavat, suojelevat ja tukevat teitä tietävät, että niiden on aika vapautua rakenteistaan.

Jokaisen energian on loppujen lopuksi vapauduttava rakenteestaan ja kohottava korkeuksiin. Jokaisen energian on voitava laajentua. Kuten Tobias aina sanoo, energia etsii ratkaisua, täyttymystä ja vapautta. Olette kahlinneet energiaa tähän illuusioon, näihin kehoihin ja identiteetteihin. On aika päästää se vapaaksi.

Esittäkää eri rooleja. Näytelkää ja olkaa erilaisia. Muuttakaa nimenne… useita kertoja. Meitä tämä nimiasia huvittaa, mutta se onkin kokonaan toinen juttu. Olkaa erilaisia kuin ennen.

Kokoontukaa ryhmissä. Olette niin ujoja ja pelokkaita toistenne seurassa. Ajaudutte intellektuaalisiin keskusteluihin. Minun tekee joskus pahaa liittyä seuraanne, (naurua) koska saarnaatte ja järkiperäistätte asioita ylitsevuotavalla tavalla. 

Esittäkää rooleja. Käyttäkää eri identiteettejä. Olettakaa olevanne joku muu. Tulette huomaamaan, miten helppoa on muotoilla ja muuttaa energiaa. Ja siitä tässä nimenomaan on kysymys.

Tulette huomaamaan, miten helppoa on poistua ruumiista. Kun alatte ymmärtää energian luonnetta – se on potentiaali, joka odottaa voivansa palvella teitä – niin silloin vedätte kultaa ettekä kiviä taskuistanne. Silloin voitte käskeä sairauden palata takaisin tasapainoon. Voitte niin valitessanne korjata minkä tahansa vian.

Energia on kuin savea… tai muovailuvahaa. Sitä voi muotoilla miten tahansa. Se voi tehdä mitä tahansa palvellakseen teitä. Mutta loppujen lopuksi sen on aina vapauduttava uudelleen. Tämä on luomisen a ja ö.

Te olette Luojia. Olette myös Jumala… päästäkää siis luomuksenne vapauteen. Kun päätämme tänään tapaamisemme, päästäkää luomuksistanne irti. Avatkaa häkin ovi ja antakaa niiden mennä. Kyllä, se saattaa aiheuttaa surumielisyyttä, tämä tarinoistanne luopuminen. Tulette kuitenkin olemaan onnellisempia tarinoidenne muotoutuessa uudelleen. Energia muuntautuu ja palaa takaisin luoksenne tavoin, joita ette olisi osanneet edes kuvitella.

Minusta on upeaa työskennellä Shaumbrojen ja Tobiaksen kanssa. Tämä on jännittävää ja upeaa aikaa olla sekä Maan päällä että Verhon toisella puolella.

Minun on kerrottava teille lyhyt tarina Tobiaksesta; kertoohan Tobiaskin tarinoita meistä muista. Kuten tiedättekin, Tobias on elänyt monia, monia elämiä Maan päällä. Erityisesti silloin, kun Tobias oli Tobit, tai Tuvia, jonka tunnette Tobitin kirjasta… silloin tunsimme Tobiaksen erittäin hyvin. Minulla oli itse asiassa tapana niin sanotusti tarkkailla Tobiasta, ei tosin fyysisesti vaan meidän ulottuvuuksistamme. Minulla oli tapana tarkkailla Tobiasta.

Jotkut teistä tietävät, että – kuinka sen sanoisi – Cauldrella on tapana joskus pingottaa joidenkin asioiden suhteen. Tobias se vasta nipottaja olikin (naurua). Uskoakseni sitä sanotaan nykyisin  tiukkapipoisuudeksi (naurua). Tobias oli siis elämänsä aikana tiukkapipoinen tapojensa orja, ja hyvin itsepäinen.

Tobiasta naurattaa, sillä se tuntee tarinan. Tobias oli hyvin, hyvin harras juutalainen, joka seurasi kirjain kirjaimelta juutalaista lakia. Tobias palveli Jumalaa aamusta iltaan, myös unissaan, ja oli hyvin hurskas. Vaikka israelilaiset elivät tuolloin babylonialaisten orjuudessa, rakasti Tobias Jumalaa koko sydämestään.

Tobias oli kuitenkin tapojensa orja, jonka mielestä taivaaseen pääsi vain noudattamalla muitten laatimia sääntöjä. Sinne pääsi vain uskonnon kautta. Tobias kieltäytyi harkitsemasta mitään muuta vaihtoehtoa… voi, ja oli upealla tavalla harras mies, jonka mikä tahansa kirkko haluaisi piiriinsä. Tobias uhrasi uskonnolleen aikaa ja rahaa.

Jokaikinen hetki Tobias ajatteli: “Teenkö nyt oikein Jumalan silmissä? Haluaisiko Jumala minun toimivan näin? Miten voisin palvella Jumalaa paremmin?” Tobias tuli itse asiassa hiukan hulluksi koko asian vuoksi, ja saattoi kävellä kadulla itsekseen mumisten ja käsiään ilmassa heilutellen – aivan kuin olisi, no, kanavoinut (naurua). Tobias puhui jatkuvasti Jumalalle, arvosteli itseään ja mietti tekikö kaikkensa palvellakseen Jumalaa.

Se sai Tobiaksen jumittumaan omaan energiaansa. Jumalaa palvellakseen Tobiaksella oli tapana  haudata babylonialaisten tappamat juutalaiset, jotka jätettiin kadulle virumaan varoitukseksi muille juutalaisille. Tobias etsi kuolemantuomion uhallakin ruumiita ja hautasi ne, koska piti sitä Jumalan tahtona. Tobias väsyi ja vihastui joutuessaan hautaamaan ruumiita yhä uudelleen ja uudelleen, mutta niin Tobias uskoi Jumalan haluavan. Tobiaksesta tuntui, että se oli Jumalalta saatu tehtävä.

Eräänä päivänä Tobias törmäsi jälleen kadulla makaavaan kuolleeseen juutalaiseen, nosti ruumiin käsivarsilleen ja kantoi sen pois kylästä kukkulalle, jossa kukaan ei voisi sitä nähdä. Tobiasta vihastutti se, että tällaisia asioita tapahtui. Pohjimmiltaan Tobias oli vihainen Jumalalle, joka salli sen, mutta ei kuitenkaan koskaan purkanut vihaansa Jumalaan.

Sen sijaan Tobias asetti ruumiin maahan, otti lapion käteensä ja alkoi kaivaa ja kaivaa. Pian aurinko laski, mutta Tobias vain jatkoi kaivamista vihaisena ja täynnä energiaa. Tobias paiskoi multaa olkansa yli yöhön asti unohtaen täydellisesti vieressään makaavan ruumiin ja sen, miten syvälle kaivamaansa kuoppaan oli vajonnut… raivosta puhkuen… multaa viuhtoen… 10… 20… 30 metriä päänsä yläpuolelle (naurua).

Yhdessä vaiheessa Tobias sitten uupui ja tunsi itsensä niin janoiseksi, että pysähtyi hetkeksi oivaltaen saman tien kaivaneensa itsensä niin syvälle maahan, että oli mahdotonta päästä sieltä ylös. Meillä tietysti oli hauskaa Verhon toisella puolella (naurua), vaikka Tobiasta asia ei huvittanutkaan. Me nauroimme kauniille metaforalle, jossa hurskas Tobias lankesi omaan kuoppaansa unohtaen täydellisesti tehtävänsä kuolleiden juutalaisten hautaajana. Sen sijaan Tobias vain kaivoi kuoppaansa yhä syvemmäksi ja syvemmäksi.

Tobias pelästyi tajutessaan loppujen lopuksi, mitä oli tapahtunut. Oli mahdotonta kavuta ylös kuopan seinämiä pitkin, sillä muta oli märkää. Kukaan ei myöskään voinut kuulla avunhuutoja, sillä kuoppa oli 30,  40 metriä syvä. Lisäksi Tobias oli kaukana kylän ulkopuolella. Muuta työkalua ei ollut kuin lapio, jonka vuoksi tähän pulaan oli alunperin jouduttukin.

Mitä siis kannatti tehdä? Tobias mietti… mietti… ja mietti… ratkaisua löytämättä. Tobias ajatteli myös asioita, joista elämässä todella nautti… niitä olivat viinilasillinen iltaisin… aamuisin taloista kuuluva laulu… pitkät kävelyretket autiomaassa… ja Tigris-joen varrella… jalkojen liottaminen joessa… yhteys Gaiaan. Kaikkia näitä asioita Tobias rakasti. Tobias ajatteli kaikkia upeita asioita, jotka liittyivät ihmisenä elämiseen.

Tobias mietti myös: “Miten ihmeessä pääsen tästä kuopasta ylös?” Tobias vietti siellä kolme päivää Jumalaa avuksi huutaen ja sitten vihastuen, koska ei saanut vastausta. Tobias huusi avukseen myös esi-isiään, koska kuvitteli heillä olevan vastauksen tähänkin ongelmaan. Mutta esi-isätkään eivät kuulleet Tobiasta, joten Tobias suuttui ja turhautui yhä enemmän ja enemmän. Miten ihmeessä itselleen kaivamasta kuopasta pääsee ylös?

Lyhyestä virsi kaunis, joten kerromme, että Tobiaksen pojan koira – joka tiesi Tobiaksen kaivaneen itselleen kuopan, mutta päätti jättää Tobiaksen sinne muutamaksi päiväksi miettimään tekosiaan – tuli loppujen lopuksi kuopan reunalle ja näki Tobiaksen pohjalla nälissään, turhautuneena ja vihoissaan. Koira hymähteli hetken itsekseen (naurua) ja alkoi sitten kävellä alas mäkeä. Siltä kului suunnilleen tunti kaivaa kukkulan viereen noin puolenmetrin mittainen aukko, josta Tobias pääsi ulos.

Shaumbrat, tämä tarina on osittain tosi (naurua). Liioittelemme tietenkin auttaaksemme teitä ymmärtämään tarkoituksemme. Joskus ette huomaa, miten itse kaivamastanne kuopasta pääsee ulos. Unohdatte, että toinenkin tapa on olemassa. Joskus jumitutte niin täydellisesti omiin uskomuksiinne, kuten Tobiaskin, että luulette kaiken olevan mustavalkoista.

Joskus käytössänne on vain yksi työkalu… tai niin te ainakin luulette. Ja samaisen työkalun vuoksi uppoatte vain syvemmälle ja syvemmälle. Tobiaskin olisi voinut  kaivaa sivuille eikä alaspäin, ja päästä hetkessä ulos omasta kuopastaan.

Shaumbrat, tällaisia asioita te koette tällä hetkellä. Elätte omassa todellisuudessanne ja käytätte vain entuudestaan tuntemianne välineitä. Niin Tobiaskin teki – vain lapio ja mieli olivat tuttuja työkaluja. Voisi sanoa teidänkin tuntevan vain kaksi välinettä – teillä on tässä elämässä vain lapionne ja mielenne. Yritätte käyttää todellisuuden työkaluja päästäksenne ulos todellisuudesta. Ja kuten Tobiaskin, kaivatte itseänne vain syvemmälle.

Puhutaan hetki uskomusjärjestelmistänne. Tehdään niistä inventaario. Luodessamme nyt tämän tilan ajatelkaa uskomuksianne itsestänne. Käyttäkää tämä hetki tunnustellaksenne keitä olette ja mihin uskotte.

Tauko.

On mielenkiintoista… että tutkiessanne uskomusjärjestelmiänne huomaatte niissä monia ristiriitaisuuksia. Jokainen uskomus sisältää myös monia, selvästi erottuvia kerroksia. Teidän on käytettävä yhtä toiminnallisen uskomusjärjestelmänne kerrosta selvitäksenne maailmassa.

Teidän on uskottava asioihin kuten omaan henkisyyteenne. Teidän on uskottava, että pystytte toimimaan yhteiskunnassanne päivittäin. Teidän on myös uskottava olevanne jossain määrin älykkäitä, normaaleja ja hyviä selvitäksenne. 

Pystytätte siis tällaisen uskomusjärjestelmän ensimmäisen kerroksen. Sen ansiosta pystytte nousemaan aamuisin sängyistänne ja käsittelemään päivän mittaan eteenne putkahtelevia asioita. Toimitte uskomusjärjestelmän yhdellä kerroksella – olette juuri ja juuri tarpeeksi älykkäitä, energeettisiä ja hyviä. Sen ansiosta olette tähän mennessä tulleet toimeen.

Tämän kerroksen alla on muitakin uskomuksia. Jotkut niistä näyttävät olevan ristiriidassa ensimmäisen kerroksen kanssa – ette esimerkiksi olekaan kovin älykkäitä. Joskus kamppailette näiden ristiriitaisuuksien vuoksi. Tiedätte voivanne esittää fiksuja, mutta sitten mietitte itseksenne:  “Olenko itse asiassa kovinkaan viisas?” Seuraavaksi tapaattekin jonkun, joka todella on teitä viisaampi. Ja siinä samassa fiksuutenne lentääkin ulos ikkunasta (naurua).

Jotkut teistä uskovat olevansa rumia tai lihavia. Jotkut taas uskovat olevansa vähemmän hyviä, mutta teeskentelevät muuta. Saatatte uskoa olevanne mätiä ulkokuorenne alla, vaikka olettekin onnistuneet luomaan illuusion hyvyydestä.

Pelkäätte ulkokuorenne alla piilevää mätää osaanne. Pelkäätte, mitä saattaisitte tehdä saadessanne täydellisen vapauden, rajattoman määrän vaurautta tai superälyn. 

Kannatte siis mukananne piilevää uskomusta, jonka mukaan ette ole todellisuudessa hyviä ihmisiä. Ette edes usko olevanne hyvännäköisiä. Jos kuitenkin onnistutte pukeutumaan oikeantyyppisiin vaatteisiin ja kampaamaan hiuksenne tietyllä tavalla, pystytte ehkä juuri ja juuri huijaamaan itseänne ja muuta maailmaa.

Teillä on toinenkin uskomusjärjestelmä, kerros, jonka mukaan todella olette henkisiä olentoja, tosin täysin eksyksissä. Uskotte oikeasti olevanne myös Jumala, mutta täysin sekopää sellainen (naurua). Jotkut teistä uskovat, että kaikki on täydellistä jossakin muussa universumin osassa, ette vain tiedä missä (naurua). Teette mitä tahansa päästäksenne sinne.

Jotkut uskovat, että kaikkeen tapahtuvaan on olemassa syy. Ette vain ymmärrä, miksi ette ole vielä keksineet sitä (naurua). Aivan, Tobias, minäkin saan heidät nauramaan!

Teillä on siis monia eri uskomuksia. Ne menevät ristiin ja ylittävät toisensa aivan kuten aallot meressä. Jotkut niistä kulkevat toistensa läpi, jotkut ovat päällekkäin. Ne kaikki toimivat samanaikaisesti.

Aktivoitte ja otatte niitä esille riippuen olosuhteista, siitä mitä elämissänne tapahtuu. Pystytte ottamaan ne esille hyvinkin nopeasti. Jos teillä on muutamia hiljaisia hetkiä, samaistutte  korkealentoisempiin, hengellisempiin uskomuksiin. Mutta vaikka teillä on monia eri uskomuksia, joita voitte kutsua avuksenne eri tilanteissa, pohditte itse asiassa uskomusten olemassaoloa… onko mikään todellista… vai onko tämä kaikki vain peliä… onko mitään olemassa tämän ulottuvuuden ulkopuolella?

Kaikki nämä asiat ovat siis käynnissä, Shaumbrat. Jotkut uskomuksista toimivat suoraan mielen kautta. Ne varastoidaan… aktivoidaan… ja niiden olemassaolo oikeutetaan mielen toimesta… ainakin siis joidenkin uskomusten. Toiset taas ovat syvimmillä tasoillanne. Jotkut tulevat “yhdestä chakrastanne”, kuten me sitä kutsumme. Joitakin uskomuksia ruokitaan… entisistä elämistä… kollektiivisesta tietoisuudesta. Teillä on siis lukematon joukko uskomuksia ympärillänne.

Pyydämme teitä olemaan erittäin tarkkoja kaikkien uskomustenne suhteen seuraavaan tapaamiseemme asti – tarkkailkaa, miten ne toimivat. Emme pyydä teitä muuttamaan tai tekemään mitään uskomuksillenne, ainoastaan tiedostamaan ne. Alatte nähdä uskomusjärjestelmien verkon tai matriisin – sen, miten ne muotoilevat todellisuuttanne… aiheuttavat reaktiot… saavat teidät toimimaan tietyllä tavalla… ja kirjaimellisesti muotoilevat energiaa.

Ja se onkin kaunis asia. On uskomatonta olla teidän vaiheessanne: ette enää elä pelkästään todellisuudessa tai ole sen arvostelutuomareita, vaan tarkkailette luomaanne todellisuutta. Siihen suuntaan te olette menossa – tarkkailemaan luomaanne todellisuutta. Ymmärrättehän… tarkkailijoina ette huku todellisuuteenne, vaan voitte siirtyä luomuksienne sisään tai niistä ulos. Voitte tehdä sen milloin tahansa. Sellaiseen vaiheeseen te olette siirtymässä. Tunnette sen, että alatte tarkkailla kaikkea luomaanne.

Viemme teidät nyt luvallanne pienelle matkalle. Olemme tehneet saman aikaisemminkin muutaman pienemmän Shaumbra-ryhmän kanssa antaaksemme asiasta esimakua ja auttaaksemme heitä luomaan pohjan tälle energialle.

Olemme valmistelleet etukäteen neljä huonetta, joissa voitte vierailla tänään. Olemme tehneet sen edellä mainitsemieni Shaumbra-ryhmien avustuksella. Voisi sanoa, että nämä Shaumbrat odottavat teitä jokaisen huoneen ovella saattaakseen teidät sisään.

Miten näihin huoneisiin päästään? Mielikuvituksen avulla. Emme halua käyttää voimaa tai pakottamista, ainoastaan mielikuvitusta. Vierailemme tänään kaikissa neljässä huoneessa. Pyydämme teitä aistimaan jokaisen huoneen energian.

Aloitamme siitä, että olette nyt täällä maapallon todellisuudessa fyysisissä kehoissanne. Ette jätä niitä. Sen sijaan laajennamme todellisuuspohjaa… ymmärrättehän. Näiden kahden asian välillä on iso ero. Emme halua teidän irtautuvan kehoistanne, vaan laajentavan todellisuuspohjaanne.

Vetäkää siis syvään henkeä tässä Nyt-hetkessä, täysin tietoisina todellisuudesta ja kaikista sen ominaisuuksista. Tuntekaa ympärillänne oleva ilma. Tuntekaa, miten kehonne reagoivat. Tuntekaa mitä tahansa… kuulkaa mitä tahansa. Olkaa yksinkertaisesti todellisuutenne tarkkailijoita.

Pyydämme teitä nyt seuraamaan meitä ja laajentumaan ensimmäiseen valmistelemaamme huoneeseen. Shaumbrat, joista puhuimme aikaisemmin, ovat ovella vastaanottamassa teitä. Avaamme oven ja kävelemme yhdessä sisään.

Tämän huoneen energiat ovat hyvin erityiset. Ne on valmisteltu teitä varten. Pyydämme teitä aistimaan ne. Vetäkää syvään henkeä ja yksinkertaisesti tuntekaa tämän huoneen energiat.

Tauko.

Lähdetään nyt tästä huoneesta ja palataan takaisin todellisuuteen, tuodaan energiamme kokonaan takaisin.

Ensimmäisen huoneen energiat koostuvat pelkästään Shaumbrojen energiasta. Siellä ei ole mitään muuta kuin Shaumbrojen ydin.

Siirrymme nyt tästä todellisuudesta toiseen huoneeseen. Laajentakaa energiaanne… seuratkaa minua. Tälläkin ovella on Shaumbroja teitä vastassa. Kävellään nyt sisään tietoisina kaikista toisessa huoneessa olevista energioista.

Tuntekaa tämän yhdessä jakamamme huoneen energiat. Huomatkaa kaikki ympärillänne tapahtuva.

Tauko.

Palataan nyt takaisin tähän todellisuuteen. Jätetään toinen huone ja palataan 3D:n todellisuuteen.

Toiseen huoneeseen oli tuotu sen kristallirakenteen energiat, joissa olin jumissa pitkään. Olen tehnyt niistä itselleni jonkinlaisen pyhiinvaelluspaikan. Tunsitte sen illuusion kristallienergiat, johon olin jumittunut. Autoin henkilökohtaisesti tuomaan ne tähän huoneeseen, jotta voisitte tuntea ne tänään.

Vedetään syvään henkeä tässä 3D-todellisuudessa. Valmistaudutaan laajentamaan energiamme kolmanteen huoneeseen. Kävellään nyt sinne.

Tauko.

Energiat täällä on erityisesti valmisteltu teitä varten.

Tauko.

Tuodaan nyt energiamme takaisin 3D-todellisuuteen. Olkaa täysin läsnä ihmistodellisuudessanne.

Kolmanteen huoneeseen oli tuotu ei-fyysisen todellisuuskeskuksen, Arcturuksen energiat. Se on monille teistä tuttu. Olette käyneet tai oleskelleet siellä aikaisemminkin. Se on siis ei-fyysinen paikka, josta olemme teille puhuneetkin – Camelot-näytelmän näyttämö, jolla näytellään ei-fyysisissä ulottuvuuksissa Kuningas Artturin tarinoita ja sitä, miten ne liittyvät ihmiskuntaan ja meidän puolellamme tapahtuviin asioihin.

Hengitetään syvään tässä 3D-todellisuudessa ennen kuin siirrymme neljänteen ja viimeiseen huoneeseen. Ollaan täysin läsnä tässä todellisuudessa.

Tauko.

Matkataan nyt neljänteen ja viimeiseen huoneeseen. Tuntekaa kaikki tämän hyvin erityisen huoneen energiat, jotka on valmisteltu teitä varten.

Tauko.

Tuodaan nyt energiamme takaisin 3D-todellisuuteen. Hengittäkää syvään.

Olimme valmistelleet tämän neljännen ja viimeisen huoneen energiat etukäteen siten, että siitä puuttuivat kaikki energiat ja tuntemukset. Siellä ei ollut mitään. Olimme luoneet tyhjyyden.

Vierailimme juuri neljässä huoneessa, joista jokainen tuntui erilaiselta. Tiedämme monien teistä olevan pettyneitä. Reputitte mystiikan pääsykokeissa (naurua). Juuri niin halusimmekin tapahtuvan.

Ymmärrättehän… yritätte käyttää 3D:n työkaluja 3D:n ulkopuolella. Kun tarkkailin teitä kaikkia – myös teitä internetin välityksellä kuuntelevia – huomasin teidän käyttävän pelkästään mieltänne. Yrititte saada selville arvailemalla, mitä kussakin huoneessa oli. Eikä tämä ole mikään arvausleikki. Kyse on tuntemisesta.

Yrititte käyttää vanhoja työkaluja, joihin olitte tottuneet entisissä elämissänne noitina ja velhoina. Yrititte käyttää mieltänne, eikä se ole mahdollista. Joudutte sen vuoksi vain vaikeuksiin, Shaumbrat. Yrititte käyttää mieltänne ja olla mystikkoja.

Se ei toimi siellä, mihin me olemme menossa. Ymmärrättekö sen? Ette voi käyttää lapiota päästäksenne ylös kaivamastanne kuopasta. Ette voi päästä aivojenne avulla ulos omasta illuusiostanne. Teidät on hypnotisoitu. Olette antaneet sille lupanne ja asettaneet itsenne transsiin. Olette luoneet itsellenne tarinat.

Se on kaunis asia, mutta nyt on aika luopua siitä. Kuten Tobiaksen tarinassa ette tekään voi päästä ulos 3D-työkalujen avulla. Niitä te yritätte edelleenkin käyttää. Arvailette ja yritätte käyttää aivojanne, eikä se ole mahdollista… se ei ole mahdollista.

Työkalut, joita tarvitaan eri huoneiden energioiden tuntemiseen, eivät löydy 3D:stä. Ne löytyvät teidän todellisuudestanne, mutta eivät 3D:stä ja ihmistietoisuudesta. Työkalut löytyvät ympäriltänne, mutta ette ole vielä ottaneet niitä käyttöön. Kamppailette edelleenkin. Yritätte pakottaa ja käyttää Vanhan Energian työkaluja päästäksenne pois Vanhasta Energiasta. Eikä se toimi… piste.

Ette voi ajatella tietänne ulos hypnoosista. Se ei toimi. Kaivatte vain itsenne syvemmälle. Hypnotisoitte itseänne vain lisää. Niin olette tehneet, Shaumbrat, yrittäessänne ajatella tietänne ulos.

Kuuntelemme joskus uskomattoman intellektuaalisia keskustelujanne. Emme voi muuta kuin ihmetellä, että kuoppanne ei ole vieläkin syvempi. Kuulemme teidän ajattelevan tiettyjä asioita, koska olette unohtaneet tuntea. Annoimme teille juuri neljä esimerkkiä siitä, miten täydellisesti olette unohtaneet tuntea. Ruoskitte itseänne ja sanotte: “En arvannut sinne päinkään, mitä huoneissa oli.” Jotkut teistä yrittävät manipuloida ja sanovat: “Luulen ehkä arvanneeni, mistä energiasta oli kyse.” Ettekä arvanneet, tiedämme sen (naurua).

Lopetamme Vanhan pelin pelaamisen. Ette voi käyttää tämän todellisuuden työkaluja päästäksenne siitä ulos. Siihen on omat keinonsa. Ette voi meditoida – tai lääkitä – itseänne ulos todellisuudesta. Jotkut teistä yrittävät sitä. Siksi Tobias on pyytänyt teitä lopettamaan meditoimisen. Siinä on kyse kamppailusta. Kaivatte kuoppaanne vain syvemmäksi. Olette oppineet uskomaan, että se on oikea tapa, joten meditoitte. Se ei toimi. Jumitutte vain entistä enemmän.

Ette voi ajatella tietänne ulos. Mieltänne ei ole suunniteltu sitä varten. Ette voi myöskään taistella tietänne ulos, sillä jumitutte vain entistä lujemmin todellisuuteenne. Mitä enemmän energiaa vastustetaan, sitä lujemmaksi se muuttuu… ymmärrättehän.

Suuttuessanne ja yrittäessänne taistella tietänne ulos tiedätte, mitä tapahtuu. Energia vastustelee entistä enemmän. Jumitutte yhä tiukemmin. Ette voi myöskään rukoilla tietänne ulos. Tobiaskin sai sen selville omassa kuopassaan yrittäessään rukoilla, rukoilla ja rukoilla. Se vain vahvisti Vanhaa uskomusta tuomitsevasta Jumalasta. Ette voi rukoilla tietänne ulos tästä todellisuudesta.

Ette voi myöskään toivoa tietänne ulos. Se on pelkkää toiveajattelua. Ajatteleminen on jo tarpeeksi paha asia, mutta toiveajattelu luo vieläkin vahvemman verkon, joka pitää teidät otteessaan entistä tiukemmin.

Ette tietenkään voi ostaa tietänne ulos. Jotkut teistä ovat yrittäneet sitäkin. Ette voi filosofoidakaan itseänne vapaiksi, sillä vaikka filosofia onkin upea asia, perustuu sekin 3D:hen.

Yritätte vapautua 3D:n työkaluja käyttäen. Siitä ei ole teille mitään hyötyä, Shaumbrat. Olette jo huomanneetkin sen.

Olemme täällä puhuaksemme siitä, mikä sen sijaan toimii. Olemme puhumassa siitä, miten pääsette illuusionne yli. Ensinnäkin teidän on tiedettävä, että se on mahdollista. Teillä on jo se, mutta ei tässä todellisuudessa, johon olette tottuneet.

Kerromme siis teille, että sopiva työkalu on jo olemassa. Siirrymme yhden askeleen eteenpäin. Tämä saa monet teistä – kuinka sen sanoisi – kuormittamaan lisää mieltänne.

Olette jo jättäneet todellisuuspohjanne ja kehonne. Osaatte jo muuttaa mitä tahansa energiaa muuksi energiaksi. Olette jo tehneet sen. Käytte nyt vain läpi prosessia ymmärtääksenne, miten saavutitte nämä asiat ensimmäistä kertaa.

Emme halua teidän miettivän tätä asiaa liikaa. Emme halua teidän ylipäätänsä ajattelevan vaan tuntevan. Haluamme teidän tuntevan energiat. Olette jo jättäneet todellisuuspohjanne. Käytte nyt vain läpi tietoista prosessia ymmärtääksenne, miten teitte sen.

Ollessani haudattuna omaan kristalliini 100,000 vuotta… oivalsin, että en pystyisi taistelemaan…  kerjäämään… pakottamaan… rukoilemaan… tai tekemään mitään muutakaan vastaavaa päästäkseni ulos… olin niin loukussa. Tajusin lopulta, että minulla oli jo tarvittavat työkalut. Miksi muuten olisin kävellyt tuohon tiettyyn huoneeseen temppeleissä? En olisi tehnyt sitä näkemättä koko kuvaa, elleivät työkalut olisi jo olleet hallussani. Satuin vain unohtamaan ne, koska olin niin jumissa kristallissa.

Olette unohtaneet työkalunne, koska olette niin kiinni omassa todellisuudessanne. Siihen on nyt tultava muutos. Työkalu teillä jo on. Se on nenänne edessä, aivan kuten minäkin olin erään teistä edessä viime kuussa. Se on jo olemassa.

Miten pääsette käsiksi tähän työkaluun? Se ei ole 3D:ssä. Ette voi nähdä sitä silmillänne. Ette voi myöskään koskettaa tai kuulla sitä. Miten sitten voitte tietää, että se on olemassa? Mistä tiedätte, että puhun totta?

Voitte tuntea sen, Shaumbrat. Voitte tuntea sen. Sen tunteminen vaatii jotakin, joka minunkin oli opittava kristallissani. Minun oli saavutettava täydellinen luottamus itseeni… täydellinen luottamus. Kuten sanoin viime tapaamisessamme, minun oli oltava valmis päästämään irti kaikesta sataprosenttisesti, luottamaan itseeni täydellisesti.

Sanotte nyt: “Sehän on jo tiedossa.” Silti etsitte vastauksia ulkopuolisilta. Etsitte muualta vahvistusta.

Puhun täydellisestä luottamuksesta itseenne – ei Jumalaan – ettehän ole edes alkaneet ymmärtämään Jumalaa. Miten voitte luottaa pelkkään vanhaan uskomukseen? Täydellinen luottamus itseenne… ehdoton, sataprosenttinen… sokea… luottamus itseenne. Jotkut teistä yrittävät mitata itseluottamuksen tasoa. Pääsette melkein perille, mutta ette aivan.

Täydellinen luottamus… se vasta herättääkin keskustelua. Miten voitte luottaa itseenne tuntiessanne olonne petetyiksi tai kyvyttömiksi ymmärtämään? Miten voitte luottaa itseenne, jos ette edes tunne itseänne? Se vasta ironista onkin. Siinä koko asian kauneus piileekin. Olette siinä asemassa, että teidän on luotettava itseenne – ei rajallisen tarinanne minään – vaan itseenne myös Jumalana. Teidän on rakastettava itseänne.

Minun oli opittava rakastamaan jokaikistä osaani ollessani kristallin vankina. On muuten helppoa rakastaa muita kuin itseään. On helppoa rakastaa ulkopuolisia asioita ja ihmisiä. Huomasin, että kaikkein vaikeinta oli oppia rakastamaan itseään. Tiesin sen kuitenkin olevan ainoa keino vapautua. Minun oli rakastettava kaikkea koskaan tekemääni. Minun oli rakastettava kaikkea itsessäni.

Joskus on vaikea katsella itseänne rakkauden silmin, antaa itsellenne rakkautta. Olette oppineet uskomaan, että teidän ei pitäisi rakastaa itseänne. Teidät on koulutettu ja hypnotisoitu pelkäämään hallitsematonta egoa.

Se on illuusio, Shaumbrat, pelkkä uskomus, joka pidättelee teitä. Tobias on sanonut: “Ego ei ole mitään muuta kuin unelmien tehtailija, tarinoiden tuottaja.” Teidän on lopetettava egojenne rajoittaminen.

Sanomme teille: “Antakaa egojenne kohota korkeuksiin.” Voi, sekin herättää keskustelua! “Entä jos annan egolleni vapauden? Menetän kaiken itsehillintäni ja muutun hirviöksi!” Taas törmäämme Vanhoihin uskomuksiin. Jotkut teistä jopa ajattelevat: “Jos päästän irti egostani, minusta tulee juhlien moukka. En saa pidettyä suutani kiinni.” Emme nyt tarkoita tällaisia asioita.

Pyydämme teitä rakastamaan kaikkea itsessänne. Henkisesti ymmärrätte tarkoitukseni, mutta emotionaalisesti ette ole koskaan tehneet sitä. Tiedätte sanojen “rakastakaa itseänne” takana piilevän energian merkityksen, mutta ette toimi sen mukaisesti. Voitteko olla intiimisti rakastuneita itseenne… häpeämättä mitään? Voitteko rakastaa kaikkea itsessänne?

Kuten sanoin aikaisemminkin, jokainen osanne ja aspektinne haluaa liittyä takaisin teihin juuri nyt. Ymmärrättehän… siinä toinen asia – ette voi tehdä tätä ilman kaikkia aspektejanne… ette saa jättää mitään jälkeenne. Teidän on yhdistettävä itseenne jokainen aspektinne, entinen elämänne ja ajatuksenne.

Jotkut teistä ajattelevat nyt: “Tähän tulee kulumaan paljon aikaa.” “Jokainen ajatuskin”, sanotte, “hitto, miten voin edes muistaa ne?” Ne eivät palaa luoksenne mielenne kautta, vaan sydämistänne, puhtaasta ja väärentämättömästä rakkaudesta.

Se voi olla hyvinkin haasteellista joillekin teistä. Meillä on mielessämme määrää mittaava prosenttilukukin, mutta Tobias ei anna meidän kertoa sitä (naurua). Kun kyseessä on luottamus ja rakkaus itseenne, löydätte miljoonia syitä olla kokeilematta niitä. Aiomme auttaa teitä, sillä tiedämme asian tärkeyden. Aiomme työskennellä kokonaisen minänne kanssa.

Jos ette löydä aikaa opetella itseenne luottamista ja rakastamista, niin autamme teitä siinäkin. Autamme työpaikkojanne katoamaan taivaan tuuliin, jotta teillä olisi paljon aikaa harjoitella (naurua). Autamme perheitänne heittämään teidät pellolle, jotta aikaa löytyisi. “Voi”, sanotte, “mistä johtuu… että olette joskus niin ankaria meille?” Se johtuu siitä, että olette itse pyytäneet sitä. Olette etukäteen määränneet tämän ajan ja paikan. Teidän ei kuitenkaan tarvitse liioitella. Voitte oppia luottamaan ja rakastamaan itseänne välittömästi.

Kyse on avautumisesta, vanhan tarinanne jättämisestä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että teidän pitäisi vähätellä tarinaanne tai pyrkiä siitä väkisin eroon. Jotkut teistä luulevat meidän tarkoittavan sitä. Vapauttamisella tarkoitamme tarinasta irtipäästämistä, emme sen lakaisemista maton alle piiloon. Ette onnistu ikinä piilottamaan energiaa. Ennemmin tai myöhemmin se nousee takaisin pintaan.

Pyydämme teitä vapauttamaan energian sille asettamistanne rakenteista. Pyydämme teitä riisumaan kaikki sisäiset rajoituksenne… koskien ajatuksianne… hyvää ja pahaa… varallisuutta… energiaa. Pyydämme teitä avautumaan.

Se saattaa olla pelottavaa, koska elätte rajoitusten puitteissa toimivassa maailmassa. Sillä on oltava parametrinsä ja rajansa ollakseen olemassa. Pyydämme teitä siis luopumaan niistä. Se tulee tuntumaan teistä omituiselta, epämukavalta ja luonnottomalta.

Pyydämme teitä tästä lähtien ylittämään rajat kaikessa mitä teette. Aiomme olla paikalla rohkaisemassa ja työntämässä teitä – joskus enemmän, joskus vähemmän – elämään rajojen ulkopuolella. Kyse on siis luottamuksesta ja itsenne rakastamisesta, rajoitta elämisestä. Näiden hyvin perustavanlaatuisten asioiden avulla kaikki tulee olemaan helppoa, Shaumbrat. Niiden avulla teette sen helposti.

Ymmärrättehän, että itsellenne antamanne avain tai työkalu palaa vauhdilla elämiinne. Tulette yksinkertaisesti tietämään; paremmin emme osaa sitä selittää. Emme voi osoittaa tiettyä asiaa, joka teidän pitäisi tehdä. Voimme vain sanoa, että tulette tietämään ja muistamaan. Luottamuksen, itseänne kohtaan tuntemanne rakkauden ja ilman rajoja elämisen avulla pystytte samaan kuin minäkin – ottamaan fyysisen muodon ja vapautumaan siitä valintanne mukaisesti. Pystytte muuntamaan energiaa miten vain haluatte.

Teidän on muistettava, että Mestarien työ on helppoa. Mestaruuden saavuttaminen vain on joskus vaikeaa. Energian muotoileminen ja muuttaminen on hyvin helppoa. Olette joskus keskittyneet vääriin asioihin. Olette keskittyneet ihmeisiin ja yrittäneet olla selvännäkijöitä. Niin tehdessänne olette vain vahvistaneet omia tarinoitanne, kasvattaneet niitä suuremmiksi ja kaivaneet kuoppianne syvemmiksi. On aika siirtyä näiden asioiden yläpuolelle.

Kysymme teiltä nyt jotakin, mutta teidän ei ole pakko vastata heti. Aiomme kuitenkin esittää nyt kysymyksen. Haluamme teidän miettivän sitä ennen kuin annatte vastauksenne. Aiomme pyytää teitä antamaan meille lupanne työskennellä kanssanne, sillä siirrytte paikkaan, jossa ette ole koskaan vierailleet fyysisessä muodossa.

Pyydämme lupaanne elää 3D:n yläpuolella. Se voi tarkoittaa luopumista kenestä ja mistä tahansa tai kaikesta. Ette voi jättää taaksenne mitään, Shaumbrat, ette mitään. Teidän on oltava valmiita päästämään irti kaikesta. Kun pyydämme teiltä hetken päästä lupaanne, se voi tarkoittaa drastisia muutoksia elämissänne.

Teidän on ymmärrettävä olevanne kaiken tämän luojia. Ette ehkä ymmärrä sitä vielä, mutta te luotte tämän itse.

Aiomme pyytää teilä luottamaan ja rakastamaan itseänne täydellisesti, elämäään kaiken koskaan tuntemanne yläpuolella. Sen mukana tulevat muutoksetkin – takaamme sen.

Teidän ei tarvitse ottaa ratkaisevaa askelta nyt tai koskaan. Voitte kuitenkin valita tekevänne sen. Tämä ei ole koe eikä kilpailu. Kysymme vain teiltä, oletteko valmiit jättämään omat kristallivankilanne, omat illuusionne.

Joissakin tämä kysymys nostattaa esiin pelkoja, toiset taas innostuvat. Kyllä, se voi tarkoittaa – jotkut teistä esittivät juuri tämän kysymyksen – se voi tarkoittaa fyysisten kehojenne jättämistä. Oletteko valmiita siihen? Oletteko valmiit jättämään fyysiset kehonne? Se voi myös tarkoittaa mistä tahansa luopumista: läheisistä, omaisuudesta, lemmikeistä.

Emme tarkoita sitä, että teidän on luovuttava kaikesta. Sanomme vain, että antaessanne lupanne tulevat asiat muuttumaan. Asiat, joita ette enää tarvitse, poistuvat elämistänne. Asiat, joiden on energeettisesti vapauduttava, tulevat tekemään sen. Tälle ei ole olemassa mitään aikataulua. Jotkut teistä saattavat huomata muutokset viikkojen tai kuukausien kuluttua, toiset vasta vuosien päästä. Kysymyksemme kuuluu, oletteko valmiita siihen?

Olemme nyt saapuneet siihen pisteeseen, että tarvitsemme lupanne, hyväksymisenne. Istumme yhdessä turvallisessa tilassa ja energiassa. Jos haluatte ottaa askeleen eteenpäin… Cauldre sanoo, että tämä alkaa kuulostaa herätyskokoukselta (naurua). Emme tarkoita eteenpäin astumista kirjaimellisesti vaan vertauskuvallisesti.

Jos annatte lupanne elää yläpuolella, teitä tervehtii joukko enkeleitä. Ette pysty hahmottamaan niitä mielenne avulla, vaan tuntemaan ne sydämissänne. Ne tulevat tervehtimään teitä ja työskentelemään kanssanne.

Ei haittaa, jos ette ole vielä varmoja asiasta. Siinä tapauksessa toinen enkeliryhmä tulee istumaan ja keskustelemaan kanssanne. Jos ette halua olla missään tekemisissä koko asian kanssa, rakastetaan teitä silti. Me emme tuomitse ketään, tiemme vain eroavat siinä vaiheessa. Jotkut teistä ovat valmiita elämään yläpuolella, mutta monet myös jättävät meidät.

Istutaan siis yhdessä tässä tilassa. Tämä on teidän hetkenne, me vastaamme kutsuunne.

Rakkaat Shaumbrat, valitsetteko antavanne lupanne elää yläpuolella?

Tauko.

Pidämme tämän tilan avoimena ja pyhänä, jotta voitte tulla takaisin milloin vain haluatte. Voitte palata tähän hetkeen ja tuntea sen energian. Voitte tulla takaisin, jos ette ole vielä varmoja päätöksestänne. Voitte tulla takaisin milloin vain haluatte. Voitte tehdä päätöksenne elää yläpuolella milloin tahansa. Sille ei ole asetettu aikarajaa. Mutta kuten aina sanomme, päätös on teidän. Teidän on itse käveltävä ulos Vanhasta.

Muistakaa tämä yhteinen aikamme, Shaumbrat. Kyse ei ole vain teistä. Kyse on kaikista muista, jotka löytävät tämän paikan etsiessään omaa, todellista identiteettiään, omaa henkistä olemustaan ja sisimmässään olevaa Jumalaa.

Muistakaa tämä yhteinen aikamme, tarina yhä syvempää kuoppaa kaivavasta Tobiaksesta, joka osasi käyttää vain entisestään tuntemiaan työkaluja… ja vajosi vain syvemmälle. Muistakaa, että kehoitimme teitä käyttämään nykyisen todellisuutenne ulkopuolella olevia välineitä. Ne ovat olemassa ja valmiita otettaviksi käyttöön. Ne löytyvät todellisuutenne ulkopuolelta.

Muistakaa ne neljä huonetta, joissa vierailimme. Muistakaa, miten hankalaa niihin oli päästä, koska yrititte käyttää Vanhaa mieltänne ja keinojanne. Nämä huoneet suunniteltiin tuntemista, mielikuvitusta ja Uutta Energiaa varten. Yhdessä huoneessa ei ollut ollenkaan energiaa. Muistakaa, että sen tarkoituksena oli auttaa teitä ymmärtämään jotain uutta… jättää mielenne… tuntea… käydä olemuksenne keskuksessa olevassa yhdessä ainoassa chakrassa.

On aika elää mielen, ruumiin ja rajoitusten yläpuolella.

Minä Olen Adamus Saint-Germain.

Tobias pyytää tällä kertaa lukemaan myös Kysymyksiä ja Vastauksia –osion ensimmäisen osan kokonaiskuvan saamiseksi:

Ja niin se on, rakkaat Shaumbrat, että jatkamme tässä ihastuttavassa energiassa. Minä, Tobias, palaan seuraanne kysymyksiä ja vastauksia varten, mutta myös selventämään Adamuksen välittämää viestiä.

Ensinnäkin minun on sanottava, että tarina omaan kuoppaani lankeamisesta (naurua) oli yliammuttu (naurua). Kaivoin sen kuopan tarkoituksella (naurua). Se oli minun tapani saada olla yksin ja rauhassa kaikilta paineilta ja vaatimuksilta. Olin kuninkaan hovihankkija. Tarvitsin aikaa itselleni kaikessa rauhassa. Tiesin koko ajan voivani yksinkertaisesti kaivautua ulos sivukautta. Mutta kuten teistäkin, oli minustakin parempi vajota yhä syvemmälle.

Joten… Adamus puhui teille yläpuolella elämisen konseptista. Siihen sisältyy intiimi – niin syvä, että se on melkein intiimi – luottamus itseenne. Adamus puhui täydellisen, ehdottoman rakkauden konseptista. Olette kuulleet sekä luottamuksesta että rakkaudesta aikaisemminkin. Nyt alatte kuitenkin elää niiden mukaisesti rakastaen itseänne täydellisesti ja integroiden kaiken mitä olette.

Adamus puhui laajentumisesta, rajojen yläpuolelle siirtymisestä. Luoja yksin tietää, miten monia rajoja olette itsellenne luoneet. Niiden tehtävänä on auttaa teitä ymmärtämään todellisuutta. Toisaalta energian rajoittaminen saa asiat jämähtämään paikoilleen.

Olemme täällä vapauttaaksemme energiat. Olemme tänään paikalla pyytääksemme kaikkia siihen valmiita olevia siirtymään eteenpäin, antamaan lupansa elää yläpuolella. Elämä tulee muuttumaan. Kyllä, tietyt asiat nousevat pintaan.

Pidimme pienen tauon ennen kuin siirrymme ehkäpä kaikkein tärkeimpään osaan. Ne jotka kuuntelevat pelkän kanavoinnin eivätkä tätä upeaa Kysymyksiä ja Vastauksia -osiota jäävät paitsi tästä viisaudesta.

Jotkut teistä kysyivät tauon aikana: “Mikä on tämän asian ydin? Miten teen sen? Miten elän yläpuolella? Tietenkin annan lupani. Sanotte, että enkelit tulevat työskentelemään kanssani uudella tavalla, uudella tasolla. Mutta mitä minun itse asiassa pitäisi tehdä? Mikä tämän jutun juoni on?”

Varsin yksinkertainen, Shaumbrat. Varsin yksinkertainen. Jos todella haluatte tietää, miten ruumiista kävellään ulos tai miten energian muotoa muutetaan, on se hyvin yksinkertaista. Se tarkoittaa kaikkien kontrollien vapauttamista – niiden, joita luulette teillä olevan. Ei kontrolleja… niin yksinkertaista se on. Se on avaimenne ja vastauksenne. Se on Uuden Energian “pyhä graali” tässä ja nyt. Nyt se on paljastettu… EI KONTROLLEJA… niin yksinkertaista se on.

Sanotte: “Mutta Tobias, miksi et kertonut tätä aikaisemmin? (naurua) Viisi vuotta elämästäni olen kuunnellut Shoudeja (naurua) oppiakseni olemaan kontrolloimatta.” Shaumbrat, meidän oli ensin kehityttävä ja päästävä tähän pisteeseen.

Kaikista kontrolleista luopuminen vapauttaa energiat. Silloin elämissänne alkaa tapahtua odottamattomia asioita. Silloin masennus väistyy ja intohimo astuu sen tilalle. Kontrolleista luopuminen vapauttaa viimeisenkin energian rippeen rakenteestaan. Kuulostaa yksinkertaiselta, vaikka se ei sitä olekaan.

Kuten rakas ystäväni Adamus teille kertoikin, olin aikamoinen jäykkis eläessäni Tobiaksena. Koko elämäni oli yhtä kontrollia. Mielenkiintoista kyllä, seuraavassa elämässäni jouduin itse kontrolloiduksi. Jouduin vankilaan. Kaikki harjoittamani kontrollit rakastivat minua niin paljon, että  vangitsivat minut seuraavassa elämässäni.

Opin siis kontrollista. Opin, miten siitä päästetään irti. Se oli vaikeaa. Se oli ehkä haasteellisin koskaan tekemäni asia. Viestin siitä toi arkkienkeli Mikael linnun muodossa: “Päästä irti, Tobias, päästä irti kaikista kontrolleista.”

Teidän on vaikea luopua kontrolleista, koska luulette kaikkien ulkopuolisten energioiden hyökkäävän kimppuunne kuin korppikotkat. Luulette kontrolleista luopumisen tarkoittavan kaiken hajoamista. Niin siinä käykin (naurua). Mutta sitähän te haluattekin. Jos päästätte irti kontrolleista, kaikki illuusiot romuttuvat. Teillä ei silloin ole kontrolleja… ymmärrättehän.

Ja tehän rakastatte niitä. Rakastatte energioiden manipuloimista. Olette kuitenkin tehneet sitä varsin alkeellisella tasolla, amatöörimäisesti. Olette kontrolloijia, ette Luojia – ymmärrättehän – kontrolloijia, ei Luojia. Niiden välillä on suuri ero.

Luoja ei koskaan kontrolloi energiaa. Luoja kuvittelee, siunaa ja antaa energialle vapauden ja elämän. Sen suurempaa ilonaihetta Luojalla ei olekaan. Amatööri sen sijaan kontrolloi. Ollaan siis ammattilaisia, ei amatöörejä. Päästetään irti kontrolleista. Se nostaa asioita pintaan, koska ajattelette: “Jos lopetan perheeni kontrolloimisen, joutuvat he taatusti mieron tielle. Jos en enää kontrolloi kehoani, kääntyy se minua vastaan.”

Tiedätte puuttuvan ainesosan, piilotetun työkalun, josta Adamus puhui… sen, jota ei löydy todellisuudestanne, mutta joka on olemassa… ei 3D:ssä… mutta kuitenkin nenienne edessä. Se on olemassa. Se haluaa työskennellä hyväksenne, mutta ei pysty siihen teidän kontrolloidessanne kaikkea. Se odottaa kärsivällisesti… kärsivällisesti… hyvin kärsivällisesti (naurua Tobiaksen hidastaessa puhettaan) teidän lopettavan kontrolloimisen. Se rakastaa teitä, seuraa tekemisiänne ja vuodattaa vuoksenne muutaman kyyneleenkin, odottaa teidän päästävän irti.

Joten kysymys kuuluu: Voitteko päästää irti kontrollista? Voitteko olla oikeita Luojia? Siinä salaisuus piilee. Siinä kaikki.

Voimme puhua ikuisuuksien ajan, mutta aina päädymme tähän asiaan – olette enemmän kuin nykyiset tarinanne. Olette paljon enemmän. Päästäkää irti kontrollista löytääksenne todelliset minänne.


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu Goldenissa, Coloradossa. Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Tobias sanoo, että taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä.  Tobiaksen mukaan ne lukevat energiamme ja kääntävät sitten oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme sekä tarkastella asioita ulkopuolisen silmin että kokea ne sisimmässämme.  "Shoud" on kanavoinnin se osa, jonka aikana Tobias astuu sivuun  ja ihmisten energiaa kanavoidaan suoraan  Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovillenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään, miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbroja. Olette opettajia ja ihmisoppaita. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com