MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 9: "Libertatea Sufletului - partea a IV-a" - Adamus Saint-Germain și Tobias, transmiși prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
2 aprilie 2005
www.crimsoncircle.com  

Si asa este, dragi Shaumbra, noi patrundem in spatiul intalnirii voastre si in camera sacra a Shaumbrei de aici! Ne-a luat ceva timp ca sa ajungem aici, astazi, caci energiile sunt atat de inalte si atat de active! A trebuit sa gasim pauza energetica potrivita ca sa fim… in Cauldre si sa fim cu fiecare dintre voi. Oh, da, suntem la fel de mult in voi si cu voi, cat suntem si cu fiecare din ceilalti, din camera.
Luati un moment, ca sa simtiti modul in care putem fi prezenti in voi! Cand spun in interiorul vostru, nu vorbim doar de corpul fizic.

Vorbim despre o Unire, in care noi punem energiile la un loc, cu ale voastre. Vorbim despre fuzionarea constiintei, incat impreuna – fiecare dintre voi, chiar daca voi sunteti noi aici, chiar daca nu ati ascultat niciodata inainte – noi suntem conectati cu voi si voi cu noi, incat sa putem aduce mesajul inapoi la voi, inapoi la ceilalti oameni!

Atat de multi, multi oameni vor merge de-a lungul acestei caii, pe care ati creat-o voi! Multi, multi oamenii vor veni in acest mod, cautand propria lor identitate, propriul lor adevar, propriul lor sine! Ceea ce faceti voi acum, adunandu-va impreuna cu noi toti, este pentru a crea aceasta cale.

Dar, nu este doar pentru ceilalti oameni, stiti! Exista legiuni de ingeri in ceruri, care nu si-au luat un corp pe Pamant. Ei astepata. Astepata momentul potrivit, locul potrivit. Ei aspeapta sa fie in pantofii cu care ati umblat voi. Astepta sa invete cum este sa-si aduca energiile lor in materie. Ei astepta sa guste mancarea. Astepta sa traiasca in structura timpului si spatiului. Ei vor face asta, pentru a castiga experienta, pentru a ajunge la o mai buna intelegere a lor.

Aceasta scena a Pamantului reprezinta un lucru extraordinar, pe care l-ati creat voi aici, pe care ati creat-o ca sa veniti aici si sa va retraiti experientele voastre, experiente pe care le-ati avut cand erati fiinte non-fizice, ati venit sa le retraiti aici! Cand le retraiti, voi ajungeti la o intelegere diferita, castigati o perspectiva diferita. Este ca si cand ati lua un tablou si ati fi capabili sa patrundeti in el, zece ani de acum incolo si sa mergeti inapoi in acel tablou, sa il retraiti, dar acum intr-un mod diferit. Voi reveniti aici, sa retraiti experiente!

Shaumbra, voi ne uimiti, uneori! Cauldre ma acuza ca desfasor o munca pufoasa (rasete) Dar, voi meritati, Shaumbra, pentru ca noi pasim in unele teritorii noi. Noi patrundem in taramuri energetice noi, ajungem intr-un loc in care puteti fi om aici pe PAMANT, apoi sa integrati toate aspectele a cine sunteti, cu adevarat! Stim ca exista dificultati in acestea. Stim ca sunt provocari. Dar, stim ca voi sunteti Maestrii Muncii cu Energia! Existati cu mult inainte de a veni pe Pamant. Iata de ce voi ati fost primii, pentru a ajunge aici, Maestri ai Muncii cu Energia!

Veniti aici pentru a petrece toate ciclurile vietii pe Pamant, invatand, experimentand si crescand, ajutand la formarea de noi dimensiuni! Ati venit aici, ca sa fiti primii care trec prin acestea. Si, acum voi va pronuntati, voi afirmati ca este momentul sa va eliberati de acestea! Iata despre ce este vorba, in aceasta viata! Este viata implinirii si completarii! Este viata in care voi va sfarsiti ciclul karmic, este viata in care voi spuneti, “Sunt pregatit sa ma debarasez!”, este viata in care voi aduceti fiecare element al vostru inapoi, ca sa il reintegrati!

Am vorbit despre acestea inainte. Exista parti ale voastre in intreaga creatie… parti din voi ascunse in Pamant, pe acesta planeta… parti din voi care exista pe alte planete din universul vostru… parti din voi pretutindeni! Voi le integrati pe toate acestea, in aceasta viata, aducandu-le inapoi in voi. Da, ele dau zor! Ele devin nebune uneori, deoarece sunt atat de multe aspecte care cer atentie…. Atat de multe aspecte asteptand recunoasterea voastra… atat de multe aspecte care au rani, care doresc sa fie eliberate.

Voi faceti toate acestea in aceasta viata… e o munca incredibila! Ati cerut resurse din multe consilii: Consiliul Crimson, in special, familia voastra… consiliile lui Mihail… ale lui Metatron… ale lui Rafael… ale altor grupuri pentru a va ajuta. Le simtiti energiile pretutindeni! Si ei se afla acolo. Ei lucreaza cu voi!

Exista Shaumbra pretutindeni in lume, care trec prin acestea cu voi. Experientele lor sunt in mod surprinzator, similare. Intr-un fel, experientele lor sunt ale voastre si ale voastre sunt ale lor. Nu sunt multi, daca luam in considerare populatia Pamantului, insa exista suficienti Shamubra, care au pasit pe aceasta cale diferita – nu o cale mai buna, nu o cale mai inalta – o cale diferita de intelegere, de iluminare, facand fata problemelor, facand fata lor-insisi, trecand prin ceea ce ar fi, in mod normal, timpuri dificile. Dar, voi faceti asta! De aceea noi ne aflam aici!

Voi traiti timpuri foarte interesante, foarte interesante! Vorbim despre acel eveniment din Septembrie 2007, despre saltul cuantic al energiei, un timp in care energia atinge un astfel de punct al spiralei, un punct al expansiunii, care va schimba propria-i natura. Ea va schimba natura constiintei umanitatii. Shaumbra, voi va pregatiti pentru aceasta, chiar acum! Voi va pregatiti inaintea timpului, ca apoi sa puteti fi invatatori pentu ceilalti, sa fiti invatatori in moduri, pe care nu puteti nici sa vi le imaginati, acum!

Este interesant ca noi, cei de cealalta parte de voal, sa privim Pamantul acum, sa privim cele ce se intampla, sa privim problemele! Problemele care au predominat in stirile voastre din ultimul timp, sunt legate de moarte.

Aici in America, a existat cazul care a fost adus in centrul atentiei la stiri, draga femeie, care a zacut intr-un fel de stare comatoasa, o stare dormanta, timp de 15 ani. Priviti toate controversele care s-au ivit! Ar trebui sa fie extras tubul sau ar trebui sa ramana?

Priviti toate problemele pe care le-a ridicat! Ar trebui sa sustineti viata sau nu ar trebui? Cine are autoritatea finala? Cine are drept de proprietate, ca sa spunem asa? S-au ivit chestiuni despre dreptul de a trai sau de a muri. A devenit o chestiune politica, de asemeni, cat si una religioasa. A determinat ca natiunea si lumea sa–si indrepte atentia asupra mortii.

Este ceva prin care toti treceti, dar ceva despre care nu se vorbeste foarte frecvent, ceva la care majoritatea nu ar dori sa se gandeasca. Dar, fiecare om, cel putin pana in acest punct, a trebuit sa-i faca fata! Aceasat chestiune este ascunsa. Uneori este prezentata in culori mai atragatoare. Uneori, exista atat de multa frica in jurul ei!

Dar acum, exista o constiinta, o constiinta noua legata de aceasta si despre dreptul de a muri, despre dreptul de a avea o moarte gratioasa si demna! Oh, ea aduce la suprafata probleme – moartea – nu-i asa, deoarece moartea, in ultima instanta, ridica chestiuni de credinta. Iata ce se intampla acum! Problemele de credinta ies la iveala… credinta in Spirit… credinta intr-o viata viitoare… credinta in rai versus iad… credinta in relatia omului cu Dumnezeu! Toate acestea ies la iveala, printr-o astfel de focalizare pe moarte.

Este amuzant sa observi ca exista cei care se lupta pentru viata, cu orice pret, insa ar ucide cu scopul ca acest drept sa fie aplicat. Sunt timpuri foarte interesante pe care le traiti, timpuri ale paradoxurilor si ironiilor! Voi escoperiti aceste lucruri in voi. Acum, si altii le gasesc in ei.

Am facut profetie privind moartea Papei.(audienta rade) Urasc sa vin inaintea acestui grup Shaumbra si sa spun: “V-am spus asta”! Dar, intr-adevar, am prezis acest fapt! Sa lasam inregistrarile sa spuna adevarul!

Dar, Shaumbra, voi stiti si eu stiu ca energiile si esenta Papei au plecat, cu mult timp in urma. Corpul Papei si ce a ramas din minte au fost tinute in stare de functiune, deoarece Papa este un simbol, este o icoana a bisericii, care are mari dificultati acum. S-a simtit ca daca Papa ar pleca, ar determina o mare dezordine si momente atat de turbulente, incat biserica nu ar fi capabila sa le faca fata.

Papa acum, in aceste ultime zile, in special, trece prin suferinta. Este o reflectare a constiintei… Este ceea ce fac toti Karol-ii, este doar o reflectare a constiintei, sufera pentru ca oamenii gandesc ca trebuie sa suferi, inainte de a intra in rai. Oamenii cred ca viata este legata de suferinta. Asa ca Papa raspunde nevoilor celor care urmeaza acea cale, sufera, trec prin acest moment dificil si traumatic. Se acorda atentie mortii, acum!

Ce va fi cand nu veti mai trai? Ce ar trebui sa fie facut pentru a sustine corpul uman? Ce reprezinta corpul uman? Toate aceste intrebari apar acum legate de moarte, atragand atentia constiintei lumii intregi. Este chiar uimitor pentru noi, sa privim! Atentia care este indreptata pe aceste stiri… este minunata pentru ca oamenii incep sa se gandeasca la aceste subiecte importante. La alt nivel, ei nu se gandesc numai la moartea corpului. Ei se gandesc la moartea lor proprie.

Ei stiu, Shaumbra, cum stiti si voi, ca chiar si Vechea lor poveste trebuie sa moara. Mai devreme sau mai tarziu, ei trebuie sa faca fata cu cine sunt ei, cu adevarat! Ei pot pretinde prin seriile de vieti, ca sunt altcineva. Dar, mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa faca fata povestilor lor. Ei trebuie sa permita sa apara unui fel de process al mortii.

Si voi stiti cum este acest lucru! Voi ati facut asta! Ati permis moartea voastra! Voi ati facut fata mortii fizice. Voi ati meditat asupra ei. Voi ati facut fata mortii proprii. Si, acestea se simt ca moarte. Ele produc rani in interior. Ele produc rani in interior, prin eliberarea a cine ati crezut ca erati, prin eliberarea iluziei despre care v-a vorbit Adamus!

Continuati sa priviti stirile din urmatoarele cateva luni, caci vor fi lucruri interesante, unele concentrari pe chestiuni foarte pertinente, care au de-a face cu constiinta umana! Continuati sa observati cum declanseaza un impuls de acum, pana in septembrie 2007! Observati cum va exista mai multa separare, decat unitate… pare sa fie mai mult negru si alb, versus o fuziune. Observati cum oamenii, din punct de vedere sentimental, vor lua partea cuiva.

Noi stim ca voi incepeti sa intelegeti acest fapt, deoarece ati trecut prin toate acestea. Stim ca voi incepeti sa observati ca prin ceea ce a ti trecut voi in ultimii cinci sau zece ani, incepe si omenirea sa treaca, acum. Ei vor face asta intr-un mod putin diferit si intr-un timp putin diferit, decat voi. Dar, multi dintre ei va induioseaza, deoarece voi deja ati trecut prin acestea. Voi ati trecut prin acestea primii, ca sa puteti fi invatatori si maestri!

Este momentul sa il aducem pe Adamus, sa continuie seria “Libertatea Sufletului”! Este momentul sa il aducem pe Adamus sa se adreseze acestui grup si sa impartaseasca cu voi experienta sa! Vom lua o pauza scurta! Va cerem tuturor sa respirati adanc si sa-l aduceti pe acest preaiubit, in spatiul vostru energetic!

Pauza.

SAINT GERMAIN/ADAMUS: Eu sunt, da, eu sunt energia lui Adamus Saint-Germain, revin impreuna cu Shaumbra! Poate ca ati observat ca energia mea este putin diferita astazi, decat a fost, nu doar pentru ca Tobias mi-a cerut sa o aduc intr-un mod mai bland, ci si pentru ca eu nu sunt doar St. Germain, pe care l-ati intalnit acum doua luni. Nu sunt doar St. Germain despre care s-a scris in seriile “Eu sunt”. Eu nu sunt doar entitatea care a fost inchisa in cristal. Eu sunt toate aceste lucruri!

Vedeti… de partea noastra de voal noi credem in joc. Nu cautam doar un rol sau o singura identitate, in general. Ne jucam si ne putem prezenta voua in diferite moduri. Astazi am venit intr-un mod diferit, fata de acum doua luni sau cu o luna in urma. Va cer sa simtiti diferenta de energie! Va cer sa simtiti cum lucram impreuna la aceasta! Asa cum s-a spus inainte, a trebuit sa vin intr-un mod foarte autoritar, cu cateva luni in urma, ca sa va ajut sa iesiti din starea de transa, sa va ajut sa scuturati lucrurile putin! Era un rol pe care l-am jucat!

Ar fi un lucru minunat daca oamenii ar vrea sa se joace, sa joace mai multe roluri intre ei, cu ei-insisi! Dar, voi sunteti atat de prinsi in propria identitate si realitate, incat nici nu doriti un rol de jucat. Treceti la actiune, atunci cand aveti intalnirile Shaumbra! Actionati! Jucati diferite roluri si diferite povesti! Apoi, veti incepe sa observati cat de usor este sa intri si sa iesi din ele! Noi facem asa de partea noastra, tot timpul!

Cineva care a trecut de partea noastra recent, a spus despre noi, cand a descoperit cine eram cu adevarat… a spus, “Nu este incorect sa jucati toate aceste roluri diferite, sa va schimbati energia voastra atat de mult?” Am ras si am spus, “Este incorect ca voi sa ramaneti blocati intr-o singura identitate!” Puteti fi mai multi? Va puteti trezi in fiecare zi cu o noua identitate si un nou rol de jucat? Este un lucru minunat sa fii actor, pe aceasta scena din dimensiunea a 3-a!

De partea noastra de voal nu suntem blocati intr-o singura identitate. Eu nu sunt St. Germain aici. Sunt mai mult Adamus decat orice altceva! Acesta este mai mult un nume complet. Dar, noi ne jucam, jucam roluri, inainte si inapoi. Va incurajam sa faceti acelasi lucru! Veti incepe sa intelegeti ca totul este un joc. Totul este o iluzie! Si totul reprezinta o parte fenomenala a Creatiei!

Dar, vedeti, majoritatea dintre voi inca actionati ciudat si exclusiv, privitor la interpretarea rolului, desi ati fost instruiti in aceasta. Cand vi se cere sa interpretati rolul, sa iesiti din identitatea voastra, va simtiti foarte inconfortabil. Va simtiti prost! Simtiti ca faceti o prostie. Nici nu stiti cum sa actionati.

Voi provoca pe unii Shaumbra sa inceapa scoli de interpretare de roluri. Faceti asta pentru tineri! Faceti asta cand sunt tineri, ca sa invete sa nu fie inchisi in structurile acestei energii. Faceti asta, ca ei sa invete ca nu trebuie sa ramana in acea iluzie, de a fi bolnav in ce priveste corpul sau mintea. Faceti asta cu cei care sunt deprimati! Jucati roluri cu cei care sunt deprimati! Ii va ajuta sa iasa din depresia lor. Ii va ajuta sa vada cat de prostesc era sa fii prins intr-o astfel de energie joasa.

Toti ar trebui sa interpretati roluri. Stati in fata unei oglinzi, atunci cand va treziti dimineata! As fi facut asta, daca as fi putut!(rasete) Eu am simtul umorului, probabil mai mare si mai inteligent decat al lui Tobias! (rasete) Dar a fost un rol pe care l-am jucat cu voi.

Am jucat un rol cu Godfrey, atunci cand am lucrat cu el, cu multi, multi ani in urma – Balard, desigur! Cand am lucrat cu ei cu mult timp in urma, am jucat un rol ce a fost important in acel moment. Ceea ce auziti, vedeti si percepeti acum, este mai mult o reprezentatie a energiei lui Adamus.

Dar, eu pot sa o schimb si pe asta… vedeti! Eu sunt un maestru iluzionist. Pot sta in grup cu voi. Pot merge cu voi pe strada. Pot merge cu voi in masina. Un timp pot fi o veverita cu falci sau o veverita obisnuita. Apoi, pot fi un om care se intampla sa apara de nicaieri in viata voastra si apoi sa dispara… vedeti… sunt un maestru iluzionist! Si, acest lucru vi-l cer voua, tuturor – sa va puneti palaria de iluzionist, sa va schimbati povestea! Treziti-va dimineata… stati inaintea unei oglinzi… si fiti altcineva! Voi incercati din greu sa fiti voi! Suferiti in unele zile. Incercati sa faceti ca parul sa arate la fel ca ieri (unii rad) Incercati sa faceti ca fata voastra sa arate ca in ziua de dinainte. Va priviti corpul si sunteti tulburati, vazand ca el se schimba!

Si, schimbarea este cel mai minunat lucru! Vedeti, voi incercati sa va consolidati in acea poveste. Dar povestea - chiar si povestea – nu mai vrea sa mai fie o poveste. Chiar si povestea care va apara, va protejeaza si va sustine, stie ca este momentul sa fie eliberata din structurile ei.

Interpretati-va rolul! Actionati! Fiti diferiti! Schimbati-va numele… de multe ori! Noi glumim in legatura aceasta, dar este o alta poveste. Fiti diferiti!

Intalniti-va impreuna, in grupul vostru! Voi sunteti atat de timizi si rusinosi, unul cu altul! Voi patrundeti in discutii intelectuale. Unele dintre grupurile voastre au momente dificile in a fi de impreuna.(unii rad) Pontificarea, intelectualizarea sunt coplesitoare.
Interpretati-va rolul! Luati identitati diferite! Asumati-va un nume diferit! Veti incepe sa observati cat de usor este sa modelati si sa schimbati energiei. Si, asta este tot!

Veti fi capabili sa observati cat de usor este sa iesiti din corpul vostru! Cand veti incepe sa intelegeti ceea ce este – un potential care asteapta sa va serveasca – este momentul in care veti extrage aur din buzunarul vostru, in care existau doar pietre. In acel moment veti fi capabili sa determinati o tulburare/boala sa revina la echilibru, in care veti fi capabili sa transformati viciile in orice, daca alegeti!
Energia este la fel ca plastilina… sau aluatul, pentru unii dintre voi. Ea poate fi lucrata si modelata. Poate face orice ca sa va serveasca. Dar, in ultima instanta, ea vrea sa fie eliberata, din nou! Acesta este Creatorul 101.

Voi sunteti Creatori! Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni… asa ca lasati toate creatiile voastre libere! Cand vom termina intalnirea noastra de astazi, le vom lasa libere! Deschideti colivia pasarelelor si lasati-le sa plece! Oh, da, unele dintre acestea va vor provoca tristete si va veti simti tristi, caci ati lasat povestea voastra sa plece! Dar, va veti simti mai fericiti, atunci cand povestea se va remodela, cand energia se va transmuta si va reveni la voi, in moduri pe care nici nu vi le-ati putut imagina!

Imi place sa lucrez cu Shaumbra! Imi place sa lucrez cu Tobias! Este un timp atat de incitant, un timp atat de minunat de a fi pe Pamant si de a fi aici, in acelasi timp!

Va voi spune o mica poveste despre Tobias, pentru ca lui ii place sa spuna povesti despre noi. Asa cum stiti, Tobias, a avut multe, multe vieti pe Pamant. Cea in care a fost Tobit, sau altfel cunoscut ca Tobiat sau Tobias, din cartea lui Tobit… este una in care noi l-am cunoscut bine. De fapt il priveam, ca sa spun asa, nu cu ochii fizici ai momentului. Ci, il vedeam din dimensiunile noastre. Voiam sa il privesc.

Unii dintre voi intelegeti poate – cum sa spun – Cauldre devenise putin legat de lucruri. Acum, Tobias era foarte legat de lucruri(unii rad). Cred ca exista o expresie acum pe Pamant, ceva legat de A-R sau ceva tenace.(audienta rade). Tobias era foarte tenace in viata lui. Tobias era foarte blocat si foarte incapatanat!

Si, el se amuza, in timp ce va spun povestea, pentru ca el stie unde vrem sa ajungem! Era foarte evlavios, un evreu evalvios, care urma litera legii. Il servea pe Dumnezeu din momentul in care se trezea dimineata, pana cand era timpul sa mearga la culcare si il servea pe Dumnezeu si in vis. El era pios. Chiar atunci cand cei din tribul lui Israel au fost facuti sclavi, de catre babilonienii din acel timp, el tot il iubea pe Dumnezeu, din toata inima!

Dar, el era atat de blocat pe caile lui. A simtit ca drumul spre cer, trece prin regulile pe care le-au stabilit altii. Calea spre rai, trecea prin biserica. El refuza sa priveasca spre altceva… oh, un minunat om evlavios, un fel de membru al bisericii, pe care multe biserici ar fi dorit sa-l aiba. Le-a daruit timpul si banii sai.

De fiecare data cand se gandea la el, “Aceasta este ceea ce vrea Dumnezeu pentru mine? Este ceea ce Dumnezeu imi cere mie? Cum as putea sa il servesc mai bine pe Dumnezeu?” De fapt, el devenise putin nebun in aceasta privinta! El putea fi vazut mergand pe strazi, vorbind cu sine, cu mainile prin aer, vorbind cu sine cam asa – ei bine, ca si cum facea channeling (unii rad) – intotdeauna vorbind lui Dumnezeu, intotdeauna judecandu-se, intotdeauna intrebandu-se, daca era cel mai bun lucru de facut, pentru a-l servi pe Dumnezeu!

Acest lucru l-a facut sa devina foarte blocat in propia energie. De sigur, unul dintre lucrurile care ii placea Tobias sa le faca, in seviciu pentru Dumnezeu, era sa ii ingroape pe evreii morti, cei care erau ucisi de babilonieni, cei care erau lasati pe strada, ca semnal pentru ceilalti evrei, ca sa nu iasa din linie. Tobias trebuia sa le gaseasca corpurile. Cu toate ca aceasta insemna moarte pentru el, el stia ca Dumnezeu voia ca el sa ii ingroape in pamant. El obosise si devenise manios, trebuind sa faca acest lucru tot timpul. Dar, el a simtit ca asta era vointa lui Dumnezeu. A simtit ca Dumnezeu l-a desemnat pe el pentru aceasta activitate.

Intr-o zi cand a dat peste un corp intins pe strada, l-a ridicat in bratele sale si a purtat corpul acestui om mort pana in varful dealului din sat, unde nu voia sa fie vazut. Era foarte suparat in legatura cu cele ce se intamplau. Era suparat si pe Dumenzeu, pentru ca permitea sa se intample asta. Dar el nu dorea ca Dumnezeu sa afle ca era suparat.

El a luat o lopata in mana, a asezat corpul jos pe pamant si a inceput sa sape si sa sape. Curand, soarele a inceput sa apuna si el inca sapa. Era atat de suparat si plin de energie! El arunca tarana peste umar, pe pamantul de deasupra. A continuat sa sape si sa sape in noapte, uitand total de corpul care statea intins deasupra, uitand total cat de adanc a patruns in groapa… atat de suparat… aruncand pamantul… la 10 metri… 20 de metri… 30 de metri deasupra capului sau, pe pamantul de deasupra. (unii rad)

La un moment dat a obosit, a devenit atat de epuizat si de insetat, incat s-a oprit pentru un moment si a realizat ca s-a ingropat in pamant si nu avea loc pe unde sa urce, nu avea de loc. Desigur, noi am ras de partea noastra de voal (rasete) desi nu era distractiv pentru el. Noi am ras la acesta minunata metafora despre Tobias cel evlavios, care s-a ingropat singur in groapa, uitand total de sarcina sa de a ingropa pe cel mort, uitand complet de ce se afla acolo. Dar, el doar se afunda mai adanc si mai adanc.

Acum, cand a aflat ce se intamplase, s-a infricosat. El stia ca nu se poate catara, caci locul era umed. Ar fi alunecat si ar fi cazut inapoi. Stia ca nimeni nu putea sa-l auda, deoarece era la 30, 40 de metri sub varful dealului si vocea sa era pierduta. Era departe de sat. El stia ca singura unealta pe care o avea era lopata sa, dar aceasta l-a bagat in bucluc, in primul rand.

Ce putea sa faca acum? El statea si gandea… si gandea… si gandea si nu a ajuns nicaieri. El s-a gandit la lucrurile care l-au inveselit cu adevarat, paharul cu vin din noapte… cantecele pe care le-a putut asculta, venind din case dimineata devreme… plimbarile lungi din desert… mersul de-a lungul Raului Tigru. Se gandea la faptul de a-si pune picioarele in apa… bucurandu-se de aceasta conectare cu Gaia. Acestea erau lucrurile care ii placeau. El s-a gandit la toate lucurile minunate, in legatura cu a fi om pe Pamant.

Apoi, el s-a gandit, “Cum sa ies din aceasta groapa? A stat acolo timp de trei zile, chemandu-l pe Dumnezeu, maniindu-se de fiecare data cand il chema pe Dumnezeu si cand nu obtinea nici un raspuns de la el. Stramosii sai nu il auzeau. El a devenit mai suparat si mai suparat… mult mai frustrat si mult mai frustrat. Nu putea sa isi imagineze cum sa iasa din groapa, din care se ingropase singur.

Pentru a scurta povestea, cainele copilului sau Tobias Jr. – stiind ca el s-a ingropat in pamant, dar parasindu-l pentru cateva zile, ca sa se gandeasca la asta, a revenit intr-o zi, uitandu-se deasupra gropii si observandu-l pe batranul Tobias jos, la capat, aproape lihnit de foame, frustrat, suparat. Cainele a chicotit in sine(unii rad). Cainele a coborat din varful dealului, unde Tobias se ingropase. I-a trebuit o ora sa sape in linie dreapta in interiorul dealului, o treaba doar de o jumatate de metru, creand o deschidere, ca Tobias sa poata iesi.

Shaumbra, aceasta este, intr-un fel o poveste adevarata, nu in totalitate!(unii rad) Noi am exagerat pentru a va ajuta sa ajungeti la o intelegere. Cateodata voi nu stiti cum sa iesiti din propria groapa, pe care ati sapat-o pentru voi-insiva. Uneori, uitati ca exista o alta cale. Uneori sunteti atat de prinsi in sistemele voastre de credinta, incat voi, ca si Tobias, ganditi ca exista doar directia in sus si in jos!
Uneori voi aveti la dispozitia voastra doar o singura unealta… sau asa credeti! Si acea unealta este cea care va duce mai adanc si mai adanc, mereu. Dar, adevarul e ca Tobias putea sa sape pe o latura, nu injos si pe durata a catorva minute ar fi putut iesi din propria groapa.

Shaumbra, iata prin ce treceti voi acum! Va aflati in sistemul realitatii voastre. Voi folositi unelte din acea realitate ca sa iesiti din ea, deoarece este tot ce stiti. Era tot ce Tobias stia – era vorba despre lopata sa si mintea sa. Puteti spune ca este tot ce stiti acum – lopata voastra si mintea voastra din aceasta viata. Voi incercati sa utilizati unelte din aceasta realitate pentru a iesi din aceasta realitate. Ca si Tobias, voi doar continuati sa intrati mai profund.

Permiteti-ne sa discutam timp de un minut, despre sistemele voastre de credinta! Sa facem un inventar al sistemelor voastre de credinta! Cand noi creem acest spatiu nou, ganditi-va la credintele voastre, la credintele legate de cine sunteti! Luati un moment, pentru a reflecta la cine sunteti si la ceea ce credeti!

Pauza.

Este interesant… cand intrati in sistemele voastre de credinta, descoperiti ca exista multe contradictii in acestea. Exista si multe nivele in credinta. Exista multe nivele distinctive. Unul dintre nivelele de operare ale sistemelor de credinta este ca trebuie sa functionati in lume.

Trebuie sa credeti lucruri, precum faptul ca sunteti spiritual. Trebuie sa credeti ca puteti opera in societatea de fiecare zi. Trebuie sa credeti ca sunteti cumva inteligenti. Trebuie sa credeti ca sunteti cumva normali. Trebuie sa credeti ca sunteti cumva buni, ca sa fiti in lume.

Asa ca voi alegeti acest nivel al sistemelor de credinta. Acesta va permite ca zilnic sa va dati jos din pat si sa manuiti toate aceste lucruri, care va apar pe cale. Voi patrundeti in acel nivel al sistemelor de credinta – doar suficient de destept, doar suficient de energetic, doar suficient de bun. Aceste lcururi va permit – sau v-au permis – sa functionati.

Exista un alt set de sisteme de credinta, sub acesta. Unele dintre ele pot parea o contradictie – sistemul de credinta ca voi nu sunteti prea inteligenti, de fapt. Va luptati cu asta uneori. Stiti ca puteti sa va puneti masca de a fi inteligent, apoi va intrebati profund in interior, “Sunt eu foarte inteligent, cu adevarat?”. Apoi, intalniti pe cineva care este mai inteligent decat voi, cu adevarat. Acest fapt, scoate pe usa fatada voastra de inteligent. (unii rad)

Unii dintre voi aveti un sistem de credinta ca sunteti urati. Unii ca sunteti grasi. Unii dintre voi credeti ca nu sunteti buni de loc, doar pretindeti asta. Credeti ca dedesubt sunteti o persoana detestabila. Insa, ati reusit sa plasati aceasta iluzie ca sunteti buni.

Va temeti de persoana voastra detestabila. Va temeti de ceeea ce ati putea face, daca vi s-ar oferi libertate totala, de ceea ce ati face daca ati avea abundenta totala. Va temeti de ceea ce ati face, daca ati avea un super-intelect.

Prin urmare, voi purtati acest sistem de credinta, cum ca nu ati fi atat de buni, in fond. Credeti ca nu sunteti nici foarte aratosi. Dar, daca va veti imbraca bine si va veti pieptana corect, va puteti pacali pe voi si pe restul lumii.

Aveti un alt set de sisteme de credinte, un alt nivel, ca sunteti o fiinta spirituala, insa sunteti total pierduti. Voi credeti ca sunteti Dumnezeu, cu adevarat, insa Dumnezeu este ravasit astazi. (unii rad) Unii credeti ca totul este perfect undeva in univers; doar ca nu stiti unde (hohote de ras). Ati da orice ca sa aflati unde.

Unii dintre voi credeti ca nu exista accidente si ca totul are sens. Dar, de ce acest fapt nu v-a vizitat pe voi si viata voastra? (hohote de ras) Intr-adevar Tobias, eu pot sa-i fac sa rada!

Asa ca, aveti multe, multe nivele de sisteme de credinta. Acestea se intersecteaza unul in altul, unul in varful altuia, precum diferitele nivele ale oceanului, precum curentii diferiti. Unele trec prin altele. Unele se afla in varful celorlalte. Toate functioneaza simultan.
Acestea sunt activate, aduse in realitate, depinzand de circumstantele proprii, depinzand de ce se intampla in viata voastra, de ceea ce urmeaza. Voi le aduceti rapid la suprafata. Daca aveti cateva momente de liniste, voi reveniti la cel mai inalt sistem de credinta spiritual. Dar, cu toate aceste sisteme de credinta diferite, care v-au atras de multe ori, ca sa va ajute, va intrebati daca exista vreun sistem de credinta… daca exista ceva acolo, inafara… daca totul este doar un joc… daca ceva din acestea este real… daca exista ceva dincolo de aceasta dimensiune.

Deci, aveti toate aceste lucruri, Shaumbra, aveti toate aceste lucruri care lucreaza. Unele dintre ele lucreaza prin minte. Unele dintre aceste sisteme de credinta sunt stocate in minte… activate de minte… imputernicite de minte. Alte se afla la nivele mai profunde in interiorul vostru. Unele provin din ceea ce numim noi “chakra unica/unificata”. Unele dintre sistemele de credinta sunt alimentate/hranite precum raurile alimenteaza oceanul… sunt hranite din alte vieti… sunt hranite din constiinta de masa. Asa ca, aveti miliarde de sisteme de credinta, pretutindeni in jurul vostru.

Va vom cere sa fiti foarte constienti de fiecare sistem de credinta, din acest moment, pana la urmatoarea intalnire – sa fit constienti de modul in care actioneaza, cum opereaza. Nu va vom cere sa incercati sa le schimbati, sa faceti ceva cu ele, ci doar sa fiti constienti. Ceea ce veti incepe sa observati va fi o intreaga grila, impletitura sau matrice de sisteme de credinta – veti observa cum ele modeleaza realitatea… cum determina reactia… cum va determina sa faceti ceea ce faceti… cum acestea, pur si simplu, creaza energie
Acestea reprezinta un lucru chiar minunat! Este uimitor sa fiti in punctul in care: nu doar existati in realitate si nu doar judecati realitatea, ci sunteti un observator al realitatii, pe care o creati. Iata unde va indreptati – sa fiti observatorul realitatii pe care o creati! Vedeti… observatorul nu se pierde in aceasta. Observatorul poate intra si iesi din creatiile sale. Observatorul poate intra si iesi, oricand. Voi ajungeti in acel punct. Acum voi simtiti, cand incepeti sa fiti observatorul a tot ce creati.

Acum, va vom lua putin intr-o calatorie, astazi, cu permisiunea voastra. Am facut asta cu un numar mic de grupe de Shaumbra, ca sa le oferim un gust, sa lucram cu ei pentru a pregati energia.

Am pregatit de partea noastra de voal patru camere, pe care sa le vizitati astazi. Le-am pregatit cu ajutorul si indrumarea acelor Shaumbra, cu care am fost inainte. Intr-un sens, va asteapta la intrare ca sa va escorteze prin camere.

Acum, cum vom face asta? Vom face asta prin imaginatie. Nu vrem sa folosim forta. Nu vrem sa presam lucrurile. In mod simplu, vom folosi imaginatia. Astazi vom vizita cele patru camere. Va vom cere sa simtiti energia din fiecare dintre aceste camere.

Vom incepe de aici, din aceasta baza a realitatii in care ne aflam acum, pe Pamant, in corpul vostru fizic. Nu vom parasi corpul. Vom expansiona baza realitatii … vedeti. Exista o mare diferenta. Nu vrem sa va parasiti corpul. Vom extinde baza realitatii.

Asa ca, respirati adanc in acest moment Acum, total constienti de realitatea in care va aflati, de toate atributele ei. Simtiti aerul din jur! Simtiti cum reactioneaza corpul! Simtiti orice senzatii… asculati totul! In mod simplu, fiti observatorul bazei realitatii voastre!

Va vom cere sa mergeti cu noi, sa va expansionati cu noi in prima camera, pe care am pregatit-o. Alti Shaumbra din grupele anterioare se afla acolo, sa va salute la intrare. Deschidem usa si intram impreuna in camera.

Energiile din camera sunt foarte specifice. Au fost pregatite pentru voi. Va vom cere sa simtiti energiile din aceasta camera. Respirati adanc! In mod simplu, simtiti energiile din aceasta camera!

Pauza.

Acum, sa iesim din camera, sa revenim la aceasta realitate, sa aducem energia noastra in totalitate inapoi, in aceasta realitate, total inapoi, aici!

In aceasta camera, energiile care au fost plasate sunt strict ale Shaumbrei, esenta Shaumbrei exista in camera. Tot ce era acolo, era esenta Shaumbra.

Din aceasta baza a realitatii in care ne aflam, vom merge in alta camera. Expansionati-va inafara energia voastra… veniti cu mine! Shaumbra din grupele anterioar se afla acolo, ca sa va salute la intrare. Sa intram in acea camera si sa fim constienti de toate energiile de acolo!

Simtiti energia pe care o impartasim in aceasta camera! Fiti constienti de tot ce se petrece!

Pauza.

Sa revenim la baza realitatii! Sa parasim camera si sa revenim la baza realitatii 3D!

In aceasta camera au fost plasate energiile specifice ale structurii cristaline, in care am fost blocat eu, timp indelungat. Am construit un fel de altar pentru mine. Ati simtit energiile cristaline ale acestei iluzii, in care am fost blocat. Personal am jutat sa fie plasate in camera, ca astazi sa le puteti simti.

Sa respiram profund in baza realitatii 3D! Sa ne pregatim sa expansionam energiile noastre si sa intram in camera a treia. Sa intram in aceasta camera!

Pauza.

Energiile au fost pregatite special.

Pauza.

Sa readucem energiile inapoi in baza realitatii 3D, total prezenti in realitatea umana!

In acea camera am plasat energii specifice din centrul non-fizic, numit Arcturus. Multi dintre voi sunteti familiari cu ele. Multi dintre voi ati trecut prin ele sau ati fost acolo inainte – este scena pentru jocul intregului Camelot care este initiat in taramurile non-fizice, scena povestile despre Regele Arthur si cum se raporteaza acestea la omenire, cum se raporteaza la ceea ce facem noi, de partea noastra.
Sa respiram in baza realitatii 3D, inainte de a merge in a patra si ultima camera! Sa fim total prezenti in baza acestei realitati!

Pauza.

Sa mergem acum spre a patra si ultima camera! Intrati si simtiti toate energiile acestei camere, o camera foarte speciala, ce a fost pregatita pentru voi!

Pauza.

Sa revenim cu energiile noastre in baza realitatii 3D! Respirati profund!

In a patra si ultima camera care a fost pregatita, cea pe care abia am vizitat-o, noi am creat un fel de mediu in care sa nu existe absolut nici o energie acolo, nici un sentiment in acea camera. Nu exista nimic. Am creat o stare de nimic.

Deja am mers in toate camerele impreuna, fiecare cu un sentiment foarte distinct. Stim ca unii sunteti dezamagiti. Voi ati cazut la testul Psychic 101. (unii rad) Este exact ceea ce am incercat sa facem cu voi.

Vedeti…de multe ori incercati sa folositi uneltele 3D pentru a intelege lucrurile care nu se afla in 3D. In timp ce stateam si va observam – chiar si pe voi care sunteti conectati – v-ati folosit mintea. Este tot ce ati facut. Ati incercat sa ghiciti ce era in camere Acesta nu este un joc de ghicit. Este un joc de simtit.

Voi, cei care ati fost vrajitoare si vrajitori/magicieni, incercati sa scoateti uneltele Vechi, pe care le-ati folosit in vietile trecute. Ati cautat sa ganditi calea prin acestea si nu s-a putut. Este momentul in care intrati in probleme, Shaumbra. Voi incercati sa va folositi mintea. Incercati sa fiti psihici.

Acest lucru nu va functiona, nu acolo unde mergem noi. Intelgeti asta? Nu puteti utiliza o lopata ca sa iesiti dintr-o groapa. Nu va puteti folosi creierul, ca sa iesiti din iluzia in care va aflati. Ati fost hipnotizati. Ati permis sa fiti hipnotizati. V-ati plasat in aceasta stare de transa. Ati intrat in poveste.

Este un lucru minunat, insa este momentul sa iesiti din ea. Ca si in poveste lui Tobias, nu puteti iesi utilizand uneltele 3D. Voi inca incercati sa faceti asta. Voi jucati jocul de-a ghicitul. Incercati sa va ganditi calea de iesire din aceasta si nu puteti… nu puteti.

Uneltele pentru a simti ce exista in acele camere, nu exista in realitatea voastra 3D. Ele exista in realitatea voastra, dar nu in 3D, nu in constiinta voastra umana. Uneltele exista peste tot in jurul vostru, insa nu le-ati chemat in realitatea voastra. Inca va luptati. Inca fortati. Inca incercati sa folositi Energia Veche. Aceasta nu functioneaza… de un timp.

Nu puteti gandi calea de iesire din hipnoza. Va veti afunda mai mult. Va veti hipnotiza mai mult, daca o veti face. Iata ce faceti, Shaumbra, gandindu-va calea de iesire!

Noi ascultam unele dintre acele conversatii intelectuale, incredibile, pe care le aveti si este surprinzator ca groapa voastra nu este inca si mai adanca. Auzim unele dintre lucrurile pe care le ganditi, deoarece ati uitat cum sa simtiti. Deja v-am oferit patru exemple, de cat de mult ati uitat sa simtiti. Apoi, va certati si spuneti, “Nici macar nu am fost aproape, de ceea ce era in camera.” Unii dintre voi manipulati asta si spuneti, “Ei bine, am crezut ca poate era energie, ceea ce am simtit.” Si nu ati simtit. Noi stim asta. (unii rad)

Vom opri derularea jocului Vechi. Nu puteti folosi unelte din aceasta realitate, ca sa iesiti din ea. Dar, exista cai. Nu puteti medita – nu puteti lua medicamente – ca sa iesiti din realitate. Unii incercati. De aceea Tobias a spus, “Opriti meditatia!” Este o lupta. Voi va ingropati mai profund. Aceasta nu functioneaza. Voi ajungeti si mai blocati.

Nu va puteti gandi calea de iesire. Mintea voastra nu a fost nicicand proiectata pentru asta. Nu va puteti forta calea de iesire, deoarece cand fortati iesirea din realitatea in care va aflati, aceasta se blocheaza si mai mult. Cu cat mai multa rezistenta se opune unei energii, cu atat energia se auto-solidifica… vedeti.

Cand va suparati, cand va maniati si cand incercati sa va fortati calea de iesire, intotdeauna stiti ce se intampla. Energia opune rezistenta si mai mult. Ajungeti si mai inchisi in ea. Nu va puteti ruga pentru iesirea voastra. Tobias a aflat asta cand era in groapa sa. El a incercat sa se roage, sa se roage si sa se roage. Tot ce a realizat a fost sa refortifice sistemul Vechi de credinta, despre un Dumnezeu al judecatii. Nu va puteti ruga pentru iesirea din aceasta realitate.

Nu va puteti dori calea de iesire. Dorinta este o gandire plina de speranta. Gandirea este suficient de rea, insa atunci cand este o gandire plina de speranta, aceasta creaza o retea chiar mai puternica, care va va tine si mai strans.

Nu va puteti cumpara calea de iesire, desigur. Unii au incercat. Nu puteti filozofa despre calea de iesire, deoarece filozofia este extraordinara, insa este bazata pe 3D.

Shaumbra, folosind uneltele 3D pentru a incerca sa iesiti afara, nu va functiona. Ati aflat asta.

Suntem aici,ca sa aflam ce functioneaza. Ne aflam aici ca sa vorbim cum sa transcendeti iluzia in care sunteti. Va vom spune, mai intai de toate, ca exista calea. Nu este dincolo de voi. Se afla deja in voi. Se afla in voi, insa nu exista in realitatea cu care sunteti familiari, in acest moment.

Va spunem ca exista unelte/instrumente. Se afla deja acolo. Vom face un pas mai departe. Acest lucru va va face pe unii dintre voi – cum sa spun – sa va stressati gandirea.

Voi deja, ati iesit din baza realitatii. Deja ati iesit din corpul vostru. Deja puteti transmuta orice energii, in alte energii. Deja au fost realizate de voi. Acum, doar treceti prin procesul de intelegere a modului in care ati ajuns acolo, in primul rand.

Nu vrem sa contemplati acestea prea mult. Nu vrem sa va ganditi. Doar vrem sa le simtiti. Vrem sa simtiti acea energie. Voi deja ati trecut dincolo. Acum, doar treceti prin procesul constient, care sa va ajute sa intelegeti cum ati realizat asta, mai intai.

In timp ce eram ingropat in cristalul meu, timp de 100 000 de ani… cand am realizat ca nu-mi puteam gasi iesirea… nu puteam sa implor iesirea… nu o puteam forta… nu ma puteam ruga… nu puteam face nimic din astea… eram atat de prins in capcana… insa in final, mi-a fost clar ca deja imi daruisem instrumentele. In primul rand, de ce as fi intrat in acea camera din templu? Nu as fi intrat acolo, fara sa stiu deja de intreaga pregatire, fara sa stiu ca deja imi oferisem instrumentele. Doar am uitat de acesta, deoarece eram atat de prins in cristal.

Voi v-ati uitat instrumentele, deoarece sunteti atat de prinsi in realitatea voastra. Este momentul ca acest lucru sa se schimbe. Acesta se afla exact inaintea voastra, la fel cum am fost eu luna trecuta, exact in fata cuiva. Acesta se afla aici.

Cum ajungeti la acele instrumente? Nu exista in 3D. Nu le puteti vedea. Nu le puteti atinge. Nu le puteti auzi. Deci, cum stiti ca se afla acolo? Cum stiti ca ce va spun este un adevar?

Le puteti simti, Shaumbra. Le puteti simti. Ca sa faceti asta, necesita ceva, ce a trebuit sa invat, atunci cand eram ingropat in cristal. A trebuit sa ajung in punctul increderii totale si depline in mine… al increderii totale! Asa cum am spus la ultima intalnire, a trebuit sa fiu atat de dornic sa eliberez orice, in proportie de 100%, a trebuit sa am incredere totala in sinele meu.

Acum, voi spuneti, “Dar, deja stiam asta.” Insa, ceea ce faceti este ca voi inca cautati inafara, pentru a afla adevarul. Voi inca cautati inafara pentru validare.

Eu vorbesc despre increderea totala in voi-insiva – nu in Dumnezeu – deoarece nu ati inceput sa stiti ce reprezinta Dumnezeu. Cum sa aveti incredere in ceva, care este doar un sistem Vechi de credinta? Este vorba despre o totala incredere in voi-insiva… o incredere implicita de 100%... ca va ofera totul… sa credeti in voi-insiva. Unii dintre voi ajungeti acolo uneori, incercand sa intelegeti nivelul increderii in voi. Unii dintre voi ajungeti aproape, insa nu ati gasit tot drumul pana acolo.

Incredere totala… acum aceasta ridica probleme. Cum sa va incredeti in ceva, despre care simtiti ca v-a tradat sau in ceva ce nu intelegeti? Cum sa aveti incredere in voi-insiva, cand nu stiti cine sunteti? Ei bine, asta este ironia. Aceasta este frumusetea acestui lucru. Sunteti pusi in situatia de a avea incredere in voi – nu in voi, cel cu o poveste limitata – ci in voi ca Dumnezeu, de asemeni. Trebuie sa va iubiti!

A trebuit sa invat sa-mi iubesc fiecare parte, atunci cand am fost prins in cristal. Este usor sa iubesti pe altcineva, apropo. Am descoperit ca lucrul cel mai dificil lucru este sa ma iubesc pe mine. Insa am stiut ca este singura cale de iesire. A trebuit sa iubesc tot ce am facut vreodata. A trebuit sa iubesc orice, legat de mine.

Uneori, este dificil sa te privesti prin ochii iubirii. Uneori, te simti inconfortabil sa-ti oferi iubire. Ati fost instruiti printr-un sistem de credinta, care spunea ca nu trebuie sa va iubiti pe voi-insiva. Ati fost instruiti si hipnotizati de frica de a lasa ego-ul sa iasa de sub control.

Aceasta este o iluzie. Shaumbra, aceasta este o iluzie! Acesta este un sistem de credinta plin de frica, ce va tine pe loc. Tobias a spus, “Ego-ul nu este nimic altceva, decat fabrica de ganduri, facatorul de povesti, in privinta a cine sunteti.” Acum, trebuie sa treceti dincolo de limitarile ego-ului.

Noi spunem, “Lasati ego-ul sa se avante!” Oh, acesta aduce problemele la suprafata. “Ce-ar fi daca as lasa ego-ul sa se avante? Il voi scapa de sub control. Voi fi un monstru.” Ajungem acolo prin Vechile sisteme de credinta. Unii dintre voi inca ganditi, “Oh, daca imi voi lasa ego-ul sa plece, voi fi atat de badaran la petreceri. Nu voi inceta sa povestesc.” Acesta este un tip diferit de gandire.

Va cerem sa iubiti orice despre voi-insiva! Din punct de vedere intelectual, voi intelegeti despre ce vorbesc. Din punct de vedere emotional, nu ati facut asta niciodata. Voi cunoasteti energia din spatele cuvintelor “iubiti-va pe voi-insiva”, insa nu le puneti in practica. Puteti voi sa fiti indragostiti, in mod intim de voi-insiva… fara sa va fie rusine? Puteti iubi totul, in ce va priveste?

Asa cum am spus mai devreme, fiecare parte si fragment din voi, doreste sa se alature voua, trebuie sa se alature voua, acum. Vedeti… acesta este un alt lucru – nu puteti face asta, cu vreun fragment din voi lasat in urma… nici unul nu trebuie lasat in urma! Trebuie sa incorporati fiecare aspect, fiecare viata trecuta, fiecare gand!

Acum, unii dintre voi gandesc, “Imi va lua mult timp sa fac un inventar.” “Fiecare gand” spuneti voi, “doamne, cum imi voi reaminti?” Acestea nu provin din minte. Ele provin din inima, din iubirea pura, necontrafacuta.

Acum, acesta va fi un timp foarte provocator, pentru unii dintre voi. Noi avem un procentaj in minte, insa Tobias ne cere sa nu-l impartasim. (unii rad). Cand ajungeti sa aveti incredere si sa va iubiti, veti gasi orice motiv sa evitati sa faceti asta. Va vom ajuta in aceasta privinta, deoarece stim cat de important este pentru voi. Vom lucra cu voi, cu fiinta voastra totala.

Daca nu veti gasi timp sa va iubiti si sa invatati sa aveti incredere in voi, va vom ajuta sa il creati. Vom ajuta ca sa dispara slujba voastra, ca voi sa aveti foarte mult timp. (hohote de ras) Vom ajuta familia voastra sa va scoata pe usa, ca sa aveti timp. “Oh, da” spuneti voi, “ce lucru dificil… de ce sunt ei atat de duri cu noi?” Suntem asa, deoarece ne-ati cerut sa fim asa. Voi ati cerut asta, deoarece este momentul, locul si spatial, ca sa faceti asta. Dar, nu trebuie sa ajungeti la acele extreme. Puteti invata sa va iubiti si sa aveti incredere in voi, chiar acum!

Este vorba si despre deschidere, despre a iesi din povestea in care va aflati. Nu este vorba despre a va diminua povestea, despre a scapa de aceasta, despre a o ascunde. Nu veti putea niciodata, niciodata, sa ascundeti energia. Mai devreme sau mai tarziu, ea va reveni la suprafata.

Va cerem sa o eliberati din structura in care a fost plasata. Va cerem sa eliberati toate limitarile despre orice din voi… limitarile legate de modul in care ganditi… limitarile despre ce vredeti ca exista sus sau jos… limitarile pe care le aveti legate de bogatie… limitarile de energie. Va vom cere sa va deschideti.

Acum, acest lucru devine putin infricosator, deoarece voi traiti intr-o lume, care trebuie sa functioneze prin limitari. Aceasta trebuie sa aiba parametri. Aceasta insista pe propriile limitari, pentru a exista. Va vom cere sa pasiti inafara acestora. Va veti simti ciudat uneori, inconfortabil si nenatural.

Va vom cere sa treceti dincolo, in tot ce faceti, de acum inainte. Vom fi acolo, incurajandu-va, inghiontindu-va – si uneori, poate putin mai mult decat atat– sa traiti dincolo de acestea. Este vorba despre incredere. Este vorba despre a va iubi. Este vorba despre a trai deasupra acestor lucruri. Cu aceste lucruri de baza, Shaumbra, va fi usor. Va fi usor.

Vedeti, acele instrumente, acea cheie, pe care v-ati oferit-o, vor aparea in viata voastra. Cunoasterea va veni la voi. Nu putem explica asta, aici. Nu putem spune ca exista un lucru specific, pe care sa trebuiasca sa-l faceti. Dar, cunoasterea, reamintirea, vor veni la voi. Cu aceasta iubire, cu aceasta incredere si fara limitari, traind fara limite, veti fi capabili sa faceti exact ce am facut eu – sa intru si sa ies, sa intru si sa ies. Veti fi capabili sa transmutati energia, in orice mod veti dori.

Trebuie sa va reamintiti ca munca de Maestru este usoara. Sa ajungeti acolo este dificil! Abilitatea de a modela si transforma energia este usoara. Uneori, v-ati focalizat pe lucruri gresite. Uneori, v-ati focalizat pe miracole. Ati incercat sa fiti psihici. Tot ce ati facut a fost sa refortificati povestea voastra, sa o faceti mai mare, sa va sapati groapa si mai adanca. Este momentul sa treceti dincolo de acestea.

Va vom intreba acum si nu va trebui sa ne dati un raspuns acum, insa vom pune intrebare acum. Am dori sa reflectati pentru un moment aici, inainte de a da raspunsul. Va vom intreba daca ne oferiti permisiunea, ca sa lucram cu voi in viata voastra, ca sa treceti dincolo, unde nu ati ajuns niciodata inainte, in timp ce va aflati in forma fizica.

Va intrebam daca va oferiti permisiunea de a trai dincolo de acestea. Acest fapt ar putea insemna sa eliberati orice si totul. Nu puteti pastra nimic in spate, Shaumbra, nimic! Va trebui sa fiti dornici sa eliberati totul. Cand va cerem sa ne dati permisiunea de a lucra cu voi pentru a trai dincolo, acest fapt ar putea insemna ca lucrurile din viata voastra ar putea, cu adevarat, sa se schimbe, sa se schimbe drastic.

Trebuie sa intelegeti ca voi ati creat aceste lucruri. Poate ca nu intelegeti asta acum, dar voi creati aceste lucruri.

Va vom intreba daca va permiteti sa aveti totala incredere in voi, sa va iubiti total si sa traiti dincolo de tot ce ati cunoscut vreodata. Prin acestea vor apare schimbarile – va garantam asta!

Nu trebuie sa treceti peste aceasta linie si nu trebui sa o faceti acum sau mai tarziu. Puteti sa alegeti sa o faceti acum. Nu puteti ramane inafara. Acesta nu este un test si nu este o intrecere. Este vorba despre a va intreba daca sunteti pregatiti sa iesiti din inchisoarea cristalina proprie, din propria iluzie.

Este vorba despre faptul ca pentru unii, aceasta va aduce la suprafata frica. Pentru altii, va aduce la suprafata insufletire. Va aduce la suprafata probleme. Da, ar putea insemna – pentru cei care au intrebat deja – da, ar putea insemna sa lasati in urma corpul vostru fizic. Sunteti dornici sa faceti asta? Sunteti pregatiti sa faceti asta? Este vorba despre a renunta la oricine si la orice, la cei dragi, la posesiunile personale, la un animal drag.

Nu va spunem ca ar trebui sa scapati de orice. In mod simplu, spunem ca lucrurile se vor schimba, atunci cand va veti oferi permisiunea. Lucrurile care sunt pregatite sa paraseasca viata voastra, o vor face. Lucrurile care, in mod energetic, au nevoie sa fie eliberate, atunci vor fie liberate. Nu exista un plan pentru asta. Unii veti observa diferenta, in saptamani sau luni. Pentru altii, poate fi vorba de ani multi. Dar, sunteti dornici sa faceti asta?

Ajungem la momentul de permitere, in punctul acceptarii. Vom sta impreuna in spatiul sigur, din energia sigura. Daca alegeti sa mergeti inainte… Cauldre spune, “Aceasta pare ca o intalnire de renastere” (audient rade) Nu vrem sa spunem asta. Noi spunem asta metaforic.
Daca veti alege, daca veti permite sa traiti dincolo, veti fi salutati de cativa ingeri. Nu veti fi capabili sa va ganditi la ei sau sa ii percepeti psihic, prin minte. Ii veti simti in inima voastra. Veti fi salutati de ei. Vor incepe sa lucreze cu voi.

Daca inca nu sutneti siguri, este in regula. Un alt grup de ingeri vor veni sa stea cu voi, sa discute problemele. Daca nu vreti sa faceti nimic in aceasat privinta, voi sunteti iubiti foarte mult. Nu exista judecata de partea noastra. Iata unde ne indreptam Shaumbra, ne indreptam spre o intersectie a drumului, in acest moment. Sunt unii care vor renunta, mai mult decat ati observat recent, exista altii care sunt pregatiti sa treaca dincolo, sa traiasca dincolo.

Sa stam aici, in acest spatiu! Va veti afla in prezentul vostru. Noi va vom raspunde.

Draga Shaumbra, alegeti si va permiteti sa traiti dincolo?

Pauza.

Vom mentine acest spatiu deschis. Vom pastra acest spatiu sacru, ca voi sa reveniti si sa-l, vizitati oricand. Puteti veni in acest spatiu si sa simtiti energiile. Puteti reveni aici, daca nu sunteti siguri acum, in privinta alegerii voastre. Puteti reveni aici oricand, ca sa-l revizitati. Puteti lua decizia, puteti face alegerea de a trai dincolo, de a trai dincolo, in orice moment alegeti voi. Nu exista un program in aceasta privinta. Dar, asa cum am spus, voi faceti acest pas. Voi iesiti de pe calea Veche.

Reamintiti-va de timpul petrecut aici, astazi, Shaumbra! Nu este vorba doar despre voi! Este vorba si despre cei care vin pe aceasta cale, cautandu-si propria identitate, naturala sau spirituala, reala si intelegerea Dumnezeului launtric.

Reamintiti-va timpul petrecut aici, astazi, discutand despre povestea lui Tobias, care isi sapa groapa mai adanc si mai danac, deoarece el incerca sa foloseasca instrumentele, care existau in realitatea lui… instrumentul, lopata, care doar l-a dus mai in adanc! Reamintiti-va ca v-am spus sa folositi instrumentele, care exista inafara realitatii voastre curente! Ele exista. Se afla acolo. Sunt pregatite sa vina, sa fie cu voi. Insa, se afla inafara realitatii voastre.

Reamintiti-va de cele patru camere, pe care le-am vizitat! Reamintiti-va de pacaleala, de acolo. Ati incercat sa folositi mintea Veche si caile vechi. Aceste camere erau destinate simtirii, imaginatiei si Energiei Noi. Una dintre camere nu avea energie de loc. Reamintiti-va ca urma sa va ajute, sa intelegeti ca sa mergeti intr-un loc diferit… sa iesiti din minte… sa patrundeti in sentimente… sa intrati in chakra unica a centrului fiintei voastre prezente!

Este momentul sa traiti dincolo de minte, sa traiti dincolo de corp si sa traiti dincolo de limitarile voastre!

Eu sunt Adamus Saint-Germain.

Tobias spune ca informatia este completa, daca se citeste si prima parte din Intrebari si Raspunsuri:

MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Incorporarii: "SHOUD 9"

de Adamus Saint-Germain si Tobias

Intrebari si Raspunsuri
Prezentat Cercului Crimson - 2 aprilie 2005

www.crimsoncircle.com

Si asa este, draga Shaumbra, noi continuam in aceasta energie minunata din aceasta zi. Eu, Tobias revin pentru sesiunea de intrebari si raspunsuri, dar si sa furnizez o alta perspective, privind mesajul care a fost transmis de Adamus.

Mai intai, trebuie sa spun ca povestea de a ma bloca in propria groapa (audienta rade) a fost foarte exagerata. (hohote de ras) M-am ingropat acolo dinandins. (hohote de ras) Aceasta a fost modalitatea mea de a ajunge in pace si solitudine, departe de toate presiunile si cerintele. Eram un cumparator pentru rege. Aveam nevoie de timp pentru mine. Am stiut tot timpul ca pot sa ies din groapa, insa ca si voi, am preferat sa ma ingrop si mai profund.

Adamus v-a vorbit despre conceptul de a trai dincolo. Acesta implica o incredere intima – cea mai profunda si intima – incredere in voi-insiva. V-a vorbit despre conceptul iubirii totale, neconditionate. Din nou, voi ati mai auzit despre aceste concepte. Acum, veti incepe sa traiti in acest mod: in iubire totala fata de sine, prin reintegrarea fiecarei parti din cine sunteti.

V-a vorbit despre a va expansiona, trecand dincolo de limite. Si, Dumnezeu stie, exista multe limite pe care le-ati creat. Limitele va ajuta sa intelegeti realitate din jur. Dar, limitarile si restrictiile de energie, blocheaza lucrurile in diverse locuri.

Ne aflam aici ca sa deblocam energiile, ca sa le eliberam. Ne aflam aici, astazi, cerand celor care sunt pregatiti sa mearga inainte, celor care sunt pregatiti sa-si ofere permisiunea de a trai dincolo. Viata se va schimba. Da, va aduce problemele la suprafata.

Am luat o pauza. Am luat o pauza, inainte de a reveni, poate, cu cel mai pertinent punct de vedere, dintre toate. Cei care doar asculta channel-ul si nu asculta extraordinarele Intrebari si Raspunsuri, nu vor obtine beneficiul acestei intelepciuni.

Unii dintre voi ati intrebat pe durata pauzei, “Dar, care este cheia? Cum voi face asta? Cum voi trai dincolo? Cu sigurannta mi-am dat permisiunea si tu spui ca vor veni cativa ingeti sa lucreze cu mine, intr-un mod nou, la un nivel total nou. Ce trebuie sa face eu, cu adevarat? Care este acel secret?”

Este chiar simplu, Shaumbra. Este simplu. Daca vreti cu adevarat, sa stiti cum sa iesiti din corp, daca vreti sa stiti cum sa transmutati orice energie dintr-o forma in alta, este foarte simplu. Asta inseamna sa eliberati controlul total pe care il exercitati sau credeti ca-l exercitati. Fara control… este asa de simplu! Aceasta este cheia. Acesta este raspunsul. Acesta este “Sfantul Graal” al Energiei Noi, chiar acum. Prin urmare, este vorba de a fi… FARA CONTROL… este atat de simplu!

Voi spuneti, “Dar, Tobias, de ce nu ne-ai spus asta inainte?” (unii rad) Timp de cinci ani din viata mea a trebuit sa ascult Shoud-urile (hohote de ras), ca sa invat sa eliberez controlul” Dar, Shaumbra, a trebuit sa evoluam. A trebuit sa ajungem in acest punct.
Eliberarea controlului permite eliberarea tuturor energiilor. Iata cand incep sa apara in viata voastra, lucrurile neasteptate. Iata cand dispare depresia si apare pasiunea. Eliberarea controlului elibereaza fiecare energie pe care ati structurat-o. Acest lucru pare simplu, insa, nu este.

Asa cum dragul meu prieten, Adamus, a spus, “Am fost putin incordat/tensionat in viata mea ca Tobias”. Totul in viata mea avea de-a face cu controlul. Destul de interesant, acest lucru a sfarsit prin a ma controla, in viata urmatoare. Am ajuns in inchisoare. Toate controalele pe care le-am exercitat pe durata vietii mele, m-au iubit atat de mult, incat in viata urmatoare m-au dus in inchisoare.
Asa ca, am invatat despre control. Am invatat cum sa las controlul sa plece. A fost ceva dificil. A fost lucrul cel mai provocator, pe care l-am avut vreodata. A fost mesajul adevarat care a venit la mine prin intermediul unei pasarele. Dar, de fapt era Arhanghelul Mihail. “Elibereaza Tobias, elibereaza tot controlul!”

Este un lucru dificil de realizat de catre un om, deoarece simtiti ca daca eliberati controlul, toate energiile exterioare vor veni ca sa va devoreze, precum vulturii devoreaza un corp mort. Voi simtiti ca daca eliberati controlul, totul se va prabusi. Si se va prabusi (audienta rade) Dar, asta ati dorit. Daca eliberati controlul, toate iluziile se vor spulbera. Daca eliberati controlul, nu veti mai avea control… vedeti.

Si, voua va place controlul. Va place sa manipulati energiile. Insa, voi ati facut asta, cam la nivelul unui student de anul doi. Ati facut asta la nivel de amator. Voi sunteti controlori, nu Creatori – intelegeti – controlori, nu Creatori! Exista o mare diferenta intre acestia.
Un Creator nu controleaza nicicand energia. (audienta rade) Un Creator imagineaza, binecuvanteaza, ii da libertate si viata energiei. Este cea mai mare bucurie pe care o poate avea un Creator! Un amator, controleaza. Sa fim profesionisti in ceea ce facem, sa nu mai fim amatori! Sa eliberam controlul! Acest fapt aduce la suprafata probleme, deoarece voi ganditi, “Daca eliberez controlul asupra familiei mele, cu siguranta, cu siguranta vor merge toti in directii gresite. Daca voi elibera controlul asupra corpului meu, cu siguranta va lucra impotriva mea.”

Voi cunoasteti acest ingredient lipsa, acest instrument ascuns de care a vorbit Adamus… cel care nu exista in baza realitatii voastra, insa se afla acolo… acest instrument nu exista in realitatea pamanteana… insa se afla exact inaintea voastra. Se afla acolo. Vrea sa lucreze pentru voi, insa nu poate, daca voi controlati totul. Va asteapta …rabdator… va asteapta rabdator (hohote de ras in timp ce Tobias, exprima aceste cuvinte foarte incet.), ca voi sa eliberati controlul. Acesta va iubeste, va observa si varsa cateva lacrimi pentru voi, asteptandu-va sa eliberati.

Asa ca, adevarata problema este: Puteti elibera controlul? Puteti fi un Creator adevarat? Acesta este secretul. Asta este tot, in aceasta privinta.

Putem vorbi timp de eoni, insa ajungem aici – voi sunteti mai mareti decat povestea la care priviti in oglinda! Sunteti mai mareti!

Eliberati controlul si veti descoperi cine sunteti, cu adevarat!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro