"Sielun vapaus, osa III" Pääosassa Saint-Germain ja Tobias

Esitetty Crimson Circlelle

5.3.2005
Suomentanut Lea Lintunen

www.crimsoncircle.com

TOBIAS: Minä, Tobias, olen seurassanne tänään. Voitte olla kuitenkin varmoja siitä, että myös Adamus Saint-Germainin energiat ovat Cauldressa. Täällä onkin aika ahdasta (naurua). Meidän piti raivata lisää tilaa. Naureskelimme keskenämme tuodessamme energiamme paikalle, jotta Cauldre ja te voisitte sisäistää ne. Kyllä, olemme yhtä lailla myös teidän olemuksissanne. Leikimme musiikin soidessa DNA:llanne. Tuntekaa hetken aikaa, miltä meidän sisäistämisemme tuntuu.

Minulla, Tobiaksella, on ilo olla jälleen Shaumbrojen seurassa. Myös Saint-Germain tulee puhumaan teille tänään. Halusin kuitenkin itse avata keskustelun, jotta tuntisitte energiani… ja minä teidän… jakaaksemme muutaman yhteisen hetken kuten aina… sekä Shaumbrojen välisen rakkauden.

Shaumbra tarkoittaa perhettä ja heräämistä. Shaumbra on todellisen identiteetin ja kaikkien matkojen muistamista. Ja sallikaa minun lisätä – että tekemänne työ on mahtavaa; olette tehneet suuria asioita. Olette juuri nyt mielenkiintoisessa tilanteessa siirtyessänne Vanhasta Uuteen. Vanhoja aspekteja ja tapoja tehdä asioita roikkuu edelleen ympärillänne.

Saint-Germain puhuu niistä tänään auttaakseen teitä ymmärtämään paremmin läpikäymiänne asioita. Viime kuussa Adamus puhui siitä, mitä energia on ja ei ole, ja yritti saada teidät ymmärtämään, että todellisuus on illuusio – upea ja kaunis sellainen – mutta niin todellisen tuntuinen, että törmätessänne seinään satutatte luultavasti itsenne (naurua), mutta ette oikeasti. Loppujen lopuksi kipu, kärsimys, elämät… kaikki on illuusiota… kaikki paitsi keräämänne kokemukset… ymmärrättehän.

Illuusiota ei kuitenkaan pidä väheksyä, sillä sen kautta saavutetaan tai opitaan asioita. Sen ansiosta laajennutte kirjaimellisesti. Se auttaa teitä ymmärtämään, keitä olette pohjimmiltanne – Luojia, joille on annettu sama kyky kuin Jumalalla tai Hengellä on. Teille on annettu Luojan kyvyt ja oikeudet aivan kuten Kuninkaalla ja Kuningattarellakin on Kotona. Olette siis läpikäyneet tätä uskomatonta kokemusta, tätä illuusiota, hankkiaksenne ymmärrystä siitä, mitä Luoja on ja ei ole. Tällaisia hienoja asioita te olette oppineet.

Shaumbrat, olemme olleet yhdessä pitkään. Tiedätte ja tunnette sen. Olimme yhdessä Tienin Temppeleissä. Olimme yhdessä myös Kristus-siemenen herätessä Yeshuan aikaan. Olemme jälleen yhdessä loikataksemme ilolla Uuteen Energiaan. Voi, tiedän kyllä, miten vaikeaa se on. Tiedän sen siksi, että keskustelen kanssanne. On vaikeaa elää tiiviisti tarinaanne tässä teitä ympäröivässä todellisuudessa. On vaikeaa päästää irti ja ymmärtää, miten illuusio toimii.

Jotkut teistä sanovat: “Miksi se on niin vaikeaa? Miksi minun on niin vaikea käsitellä asioita, ja juuri kun luulen edistyväni, joudun ottamaan kaksi askelta taaksepäin? Mistä johtuu, että vaikka pyydän ja rukoilen muutosta, en saa haluamaani?”

Shaumbrat, ehkä se johtuu siitä, että rakastatte tarinoitanne liikaa. Rakastatte tarinoitanne siinä määrin, että niistä on vaikea päästää irti. Ajatelkaa sitä. Tuntekaa se tämän Shoudimme aikana. Seuratkaa, miten rakastuneita olette omiin tarinoihinne. Kyllä, olemme puhuneet rakkaudesta viimeisimmissä Shaumbra-tapaamisissa. Rakastavaisten on aina vaikea hyvästellä, sillä he todella vapauttavat energiaa.

Sanoimme hiljattain, että rakkaus ei ole sitoutumista… ymmärrättehän. Olette aina luulleet, että rakkaudessa on kyse sitoutumisesta. Se ei pidä paikkaansa. Rakkaus ei sido teitä mihinkään. Se ei pidä teitä tietyssä muotissa tai olomuodossa. Rakkaus sallii teidän olla aitoja ja ilmaista itseänne miten vain haluatte. Rakkaus ei tarkoita sitoutumista… ymmärrättehän.

Rakastatte toisianne. Rakastatte tiettyjä ihmisiä. Rakastutte. Ja mitä teette sitten? No, sitoudutte toisiinne. Luulitte sen olevan normaalia ja luonnollista. Luotte toisiinne nähden siteitä ja velvotteita. Rajaatte ja rajoitatte toisianne. Se on rakkauden muoto, mutta se ei ole todellista sielun ja rakkauden vapautta. Rakkaus ei tarkoita sitoutumista.

Ehkä siis olette syvästi rakastuneita omiin tarinoihinne. Nyt saattaisi olla korkea aika vapautua sitoumuksestanne. Ehkä se tapahtuu siten, että hyväksytte ja sisäistätte olevanne omien tarinoidenne Luojia ja otatte vastuun jokaisesta luomastanne hetkestä.

Tiedämme, että joskus teidän on vaikea nähdä sitä, koska yritätte “luomista.” Yritätte – kuinka sen sanoisi – sammuttaa kynttilän puhaltamatta tai koskettamatta sitä. Yritätte tehdä sen mielenne avulla, ponnistelette ja pinnistelette. Ja sitten luovutatte ja sanotte: “En varmaankaan ole Luoja enkä tajua, miksi Tobias aina väittää niin.”

Ehkä tarkastelette luomistyötä Vanhan Energian tavalla. Ehkä suurin osa energiastanne on kiinni omien tarinoidenne ylläpidossa… ymmärrättehän. Ette aina saa mitä haluatte, vai mitä? Joskus rukoilette Jumalalta ja enkeleiltä tiettyjä asioita. Ehkä teette sen vain kasvattaaksenne omia tarinoitanne?

Ehkä syvällä sieluissanne on tarinoitanne suurempi halu ja ymmärrys. Nyt saattaa olla oikea aika tiedostaa se. Sanotte: “Mikä minua on pidätellyt tiedostamasta sitä? Mikä minua on estänyt?” St. Germain puhuu siitä tänään.

Joten Shaumbrat, tarkastelkaa omia tarinoitanne. Katsokaa, miten paljon energiaa tuhlaatte omien tarinoidenne ylläpitämiseen. Kuten eräs viisas Shaumbra sanoi hiljattain: “Yritämme saada tarinamme toimimaan koko ajan. Ja kun emme onnistu, turhaudumme ja suutumme. Sitten jatkammekin inkarnoitumista maapallolle elämä toisensa jälkeen.” Ehkä on aika päästää irti. Ehkä teidän ei tarvitse käyttää valtavia määriä energiaa yrittäessänne ylläpitää tarinoita, jotka ovat vain harhaa, pelkkää illuusiota.

Minun energiani tulee olemaan hyvin läsnä tässä huoneessa. Olen koko loppuajan Cauldressa ja teissä. Muutetaan nyt kuitenkin energioita ja annetaan Adamuksen puhua.

Saint-Germain: Minä Olen… kyllä, Minä Olen. Olen Adamuksen energia. Olen teissä kaikissa tänään. Tuon energiani takaisin jatkaaksemme siitä mihin jäimme. Olen sulautunut yhteen Tobiaksen ja muiden tänään seurassamme olevien kanssa. Tunnette energiani pehmeämmin ja sulavammin.

Minun oli pakko saada huomionne viime tapaamisessa ja välittää teille, että jotakin erilaista oli tekeillä. Minun oli kerrottava teille… että itsenne ruokkiminen hyväntuntuisella energialla ei riitä. Ei riitä, että pumppaamme teidät sitä täyteen kerran kuukaudessa. Palaatte vain seuraavassa kuussa takaisin nälkäisinä. Minun oli saatava huomionne kertoakseni teille, että asiat muuttuvat. Jotkut saattavat lähteä ja uusia tulla tilalle. Joka tapauksessa siirrymme uusiin ulottuvuuksiin. Aiomme vapauttaa teidät joistakin asioista, joiden luulitte olevan todellisia.

Olen ollut kanssanne ikuisuuksien ajan. Olemme matkustelleet ja eläneet yhdessä. Tunnistitte energiani saapuessani paikalle. Jotkut teistä kutistuivat ja jotkut eivät halunneet muistaa minua. Jotkut teistä ovat tehneet intensiivisesti töitä minun ja Tobiaksen kanssa. Toivotitte energiani tervetulleeksi. Jotkut taas eivät olleet valmiita ottamaan seuraavaa askelta. Kuukausi edellisen tapaamisemme jälkeen huomaamme teidän nyt ymmärtävän… muistatte, mitä on tekeillä.

Monet meidän puolellamme tukevat tätä työtä ja teitä. Te johdatte sitä. Te astutte Uuteen Energiaan. Kaikki me muut kuulumme teitä palveleviin tukijoukkoihin.

Aivan, on asioita, joita minä olen tehnyt ja te ette. Toisaalta on asioita, joita te olette tehneet, ja joista minä voin vain haaveilla. Juuri sen vuoksi energiamme sopivat niin hyvin yhteen lähestyessämme kvanttihyppyä.

Tämä on hyvin arkaluonteista ja kriittistä aikaa, jota emme halua tuhlata. Meillä on vain muutama vuosi aikaa. Ja nehän eivät meidän puolellamme ole aika eikä mikään, eivätkä itse asiassa teidänkään puolellanne. Ne kuluvat hyvin nopeasti. Ei ole syytä vaipua epätoivoon tai panikoida, mutta tiedämme tärkeän energeettisen tapahtuman, kvanttihypyn, lähestyvän. Tuolloin merkittävä osa kollektiivista tietoisuutta siirtyy värähtelyenergiasta laajenevaan energiaan, ja se tulee vaikuttamaan kaikkeen.

Eläessäni kreivi Saint-Germainina työskentelin monien eri ryhmien kanssa. Kutsuin niitä “säteilyryhmikseni.” Monet teistä olivat mukana niiden toiminnassa. Työskentelin ryhmien kuten Ruusuristiläiset, Vapaamuurarit, Temppeliritarit, Illuminatit… ja monien muiden kanssa.

Tarkoituksenamme oli ylläpitää näitä pieniä, salaisia ryhmiä ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa ja tarjota niiden kautta katkeamatonta energiaa valaistuneita, “Käveleviä Mestareita” varten… En halua edes kuulla teidän kutsuvan minua “Mestariksi.” Te olette Mestareita, Käveleviä Mestareita. Nämä säteilyryhmät perustettiin lähettämään energiaa teille kaikille, olittepa sitten niiden kanssa tekemisissä tai ette. Ne olivat teille kuin lyhtypylväitä tai energeettisiä pistorasioita vaikean matkanne varrella.

On mielenkiintoista tarkastella, miksi näitä salaseuroja perustettiin. Niin tehtiin, koska kirkoilla oli tuolloin suuri valta. Kirkon käsivarsi oli vahva, julma ja väkivaltainen. Meidän oli perustettava tällaisia salaseuroja säilyttääksemme tietyntyyppisen energiatasapainon.

Monet teistä olivat näiden ryhmien jäseniä. Olitte – kuten se tänään ymmärrettäisiin – niiden  energian kannattelijoita. Olette siirtyneet Energian Liikuttelijoiden tehtävään, mutta tuolloin olitte energian kannattelijoita. Tiedän joidenkin teistä muistavan yhteiset tapaamiset, Temppeliritareiden  – kuulostaako se teistä tutulta? – tai Vapaamuurareiden tapaamiset.

Miksi ryhmää kutsuttiin Vapaamuurareiksi? Nimi oli tavallaan sisäpiirin vitsi. Kutsuimme itseämme Muurareiksi, Vapaamuurareiksi, koska eras ryhmä ei tuolloin ollut vapaa. Kirkko kontrolloi sitä. Se vei muurareiden, rakentajien ja arkkitehtien energian ja vangitsi sen itselleen. Kaikkien muurareiden piti rakentaa kirkolle monumentteja, joita kirkko väitti jumalanpalvelusta varten rakennetuiksi. Niiden tarkoituksena oli kuitenkin pitää kiinni energiasta ja vääristellä sitä.

Ja kirkon kontrolloimat muurarit eivät olleet vapaita. Ihmisten oli vaikea saada rakennetuksi itselleen mitään, koska kirkko työllisti kaikki muurarit. Monin paikoin oli laitonta tehdä työtä muita kuin kirkkoa varten.

Perustimme siis Vapaamuurarit. Keskustelimme pyhästä geometriasta ja energioista. Monet teistä olivat tuolloin paikalla. Tänään noista energioista on jäljellä vain vähän.

Upea Illuminatien ryhmä on saanut matkan varrella huonon maineen. Vasta hiljattain ilmestynyt kirja on auttanut ymmärtämään ryhmän todellista tarkoitusta. Illuminati… säteily, Shaumbra…säteily… valo… valo, joka tunkeutui kirkon muurien väliin.

Cauldre käy kanssamme pienoista keskustelua kirkoista (naurua).

Teidän on tärkeä ymmärtää, että sillä ei ole väliä. Tiedämme joidenkin meitä tänään kuuntelevien kannattelevan kirkkojen energiaa. Tässä on teille viesti, joka ei sisällä vihaa, pelkoa tai käsitettä väärästä. Sanomme meitä kuunteleville kirkkojen edustajille – että voitte nyt päästää irti… voitte päästää irti. Olette huomanneet, että se ei toimi. On olemassa Uutta, henkistä energiaa, joka haluaa  tulla nyt Maan päälle aivan kuten 2000 vuotta sittenkin. Tällä kertaa asiat ovat kuitenkin toisin.

Illuminatit ymmärsivät, että kirkon tarjoamien selitysten takana oli muutakin. Sen asettamien sääntöjen takana piili jotakin muuta. Illuminatit ymmärsivät, että henki tai valo sijaitsi jokaisen Maan päällä elävän miehen, naisen ja lapsen sisimmässä. Sitä ei löytyisi kirkkojen muureista tai yksittäisestä kirjasta. Milloin ihmiset ymmärtävät, että jokainen heistä on myös Jumala? Milloin ihmiset lopettavat Jumalan nimissä taistelemisen, sodat ja kamppailut? Päästäkää irti tuosta Vanhasta Energiasta.

Olin mukana perustamassa tai rohkaisemassa noita salaseuroja. Niin monet teistä kantavat edelleen niiden energioita sisimmässänne. Tunnette jotakin nähdessänne valon osuvan jalokiveen tietyllä tavalla. Se saa teidät muistamaan salaseurojen ajat.

Salaseurojen juuret juontavat tavallaan alkunsa Shaumbroihin ja Yeshuan aikaan, jolloin   kokoonnuimme salaa. Tapasimme essealaisina ja jopa essealaisten haarana tunnettuna ryhmänä tuodaksemme todella Kristus-siemenen, heräävän tietoisuuden, kauan nukuksissa olleen tietoisuuden tilalle.

Olemme työskennelleet yhdessä hyvin pitkään. Yhteinen aikamme alkoi Atlantiksella. Te olitte siellä, samoin minä. Olimme yhdessä temppeleissä. Olimme yhdessä viimeisten elämien aikana Atlantiksella. Koimme yhdessä kaikkein parhaimmat ja huonoimmat ajat. Sieltä yhdessäolomme alkoi, Shaumbrat.

Atlantiksen aikoihin en ollut kuningas enkä pappi. En ollut vallanpitäjä enkä energiataikuri. Olin yksinkertaisesti orjapoika, siinä kaikki. Te olitte Atlantiksen kuninkaallisia. Suurin osa täällä istuvista piti tuolloin hallussaan temppelien korkeimpia virkoja. Te ymmärsitte, miten energiat toimivat.

Monet täällä olevista olivat tuolloin Tienin temppeleissä. Osasitte vapauttaa energiat rakenteistaan, joten pystyitte käymään moniulotteisissa valtakunnissa pysyen samalla fyysisesti maapallolla. Monet teistä työskentelivat Atlantiksen mahtavien energioiden kanssa. Osasitte pysäyttää ajan ja estää kehon vanhenemisen. Osasitte parantaa ja siirtää esineitä koskettamatta niitä. Tuota teknologiaa käytettiin myöhemmin hyväksi pyramideja rakennettaessa. Käsittääksemme jotkut teistä ovat menossa sinne päin maailmaa pian.

Kyse oli illuusiosta, energiasta illuusiona. Tienin temppeleissä ymmärsitte sen. Minä olin vain työväenluokkaan kuuluva orja, joka tuotiin temppeleihin palvelemaan teitä, tarjoilemaan aterianne ja siivoamaan jälkenne. Olin paikalla tehdäkseni elämistänne ja työstänne helpompaa.

Mielenkiintoista on, että osuin paikalle keskellä koettanne. Kirjaimellisesti päivänä, jona eräs energiakokeistanne kiemurteli hallitsemattomasti teille tuntemattomalla tavalla, satuin kävelemään sisään väärästä ovesta väärään aikaan. Tämä pieni orjapoika jäi tuohon energiaan kiinni. Jouduin luomaanne energiapyörteeseen ja – kuten te sitä kutsuisitte – kristallimaiseen rakenteeseen, josta en päässyt ulos… ymmärrättehän… ette pystyneet vapauttamaan minua.

Olin näytteillä teidän edessänne, ansassa kristallin sisässä. Elin tuossa kristallissa päivien, viikkojen, elämien ja ikuisuuksien ajan. Siellä opimme tuntemaan toisemme: minä kristallin sisässä kauhistuneen näköisenä, ja te tuijottamassa minua ulkopuolelta. Osasitte työstää energioita, ja minä olin aivan niiden keskellä.

Olin siis ansassa, kykenemätön kuolemaan tai elämään. Ja te ette osanneet vapauttaa minua. Vielä Atlantiksen sortuessa olin kristallin sisässä. Olin edelleen osa karmaanne, osa juurianne. Olemme olleet kiinni toisissamme. Siksi monia teistä ärsytti nähdä minut viime kerralla nykyisessä muodossani (naurua).

Voi kyllä, pääsin ulos kristallista pitkän ja kauhistuttavan ajan jälkeen… kuolema ei tullut toivoessani sitä… kukaan ei kuullut huutojani… ruumiini jähmettyi paikoilleen… mieleni ollessa edelleen aktiivinen. Kukaan ei kuullut huutojani. Luomanne kristallirakenne eristi minut täysin.  Yksikään enkeli taivaissa ei tiennyt olinpaikkaani. Millaiseen yksinäisyyteen ja helvettiin saittekaan minut! En ole täällä kostamassa (naurua), vaan jakamassa.

Millaisen kokemuksen annoittekaan minulle… joutua eristyksiin sillä tavalla… kuolemattomana… ansassa. Mikä kokemus olikaan kuulla vain oma ääneni. Mikä kokemus olikaan joutua vangiksi tavalla, jota ette pysty edes kuvittelemaan. Näin kirjaimellisesti Atlantiksen sortuvan… Tienin temppeleiden katoavan… liekkien nuoleskelevan Tienin suuria saleja. Vajosin kirjaimellisesti meren pohjan alapuolella olevaan mereen ja jäin sinne. Jotkut sanovat, että palasin. Jotkut taas väittävät, että kiusasin satojen ja tuhansien vuosien ajan matkamiehiä… jossain määrin tottakin.

Energiani halusivat vapautua kristallista, johon olitte minut asettaneet. Opin, miten olla omassa seurassani ja vapauttaa itseni illuusiosta. Ja sitähän kristallinne vain oli, illuusio. Kesti uskomattoman kauan ymmärtää se. Te mittaisitte sen kestäneen satojen ja tuhansien ihmisvuosien ajan. Se oli helvetillistä, Shaumbrat. Sitä kautta opin kuitenkin, että kyse oli vain illuusiosta. Minun oli opittava, miten siitä vapaudutaan.

Tässä siis olen… vapaana. Ja rakastan kristalleja ja jalokiviä. Rakastan aineellisten esineiden uudelleenmuotoilua, koska ymmärrän, miten helppoa se on.

Opin sen meidän kaikkien puolesta. Kävelin tuohon huoneeseen Tienin temppeleissä täysin tietoisesti, täysin tietoisesti. Ei se ollut erehdys. Sanoin olleeni väärään aikaan väärässä paikassa, mutta tiesin tarkalleen, mitä tein.

Olin tarkkaillut teitä. Olin seurannut Tienin pappien ja papittarien tekevän työtään. Halusin samaa, mitä luulin teillä olevan. Halusin eliksiirin, joka toisi kestävyyttä, terveyttä ja energiaa. En siis kävellyt sisään sattumalta. En odottanut sitä, mitä sain. Se oli kuitenkin kaunista. Opin temppeleissä meidän kaikkien puolesta. Nyt tulen takaisin tänä pyhänä aikana ja tässä energiassa jakaakseni oppimani teidän kaikkien kanssa.

Olette tavallaan ansassa omissa kristalleissanne, vai mitä? Voisi sanoa teidän kävelleen suoraan energiapyörteeseen väärään aikaan väärässä paikassa… tai ehkä ette sittenkään. Jouduitte kuitenkin ansaan. Istutte nyt vuorostanne sisäpuolella minun katsellessani teitä ulkopuolelta (naurua). Sanon tämän mitä suurimmalla rakkaudella ja myötätunnolla, mutta olette todella ansassa.

Olette ansassa minun termieni mukaisesti hypnoosin kautta. Olette hypnoosissa…. “hypno” tarkoittaen unta. Olette syvässä unessa. Teidät on hypnotisoitu. Teidät on saatu uskomaan, että elätte todellisuudessa, ja että olette vähemmän kuin mitä olette.

Me aiomme kumota itsenne päälle asettamanne kirouksen. Kyllä, sen me aiomme tehdä. Vapautamme teidät nykyisestä hypnoosistanne.

Kyllä, osittain tarinani kristallista tuntuu teistä hyvinkin tutulta – olla ansassa omissa olemuksissanne, omissa luomuksissanne. Eikö teistä tunnukin joskus siltä, että kukaan ei kuule huutojanne… aivan kuin olisitte ansassa… kyvyttömiä liikkumaan… jähmettyneinä… silmät selällään… suu huutoon vääristyneenä… kädet ylhäällä… jäässä? Tiedän, miltä se tuntuu. Tiedän miltä tuntuu olla niin syvässä hypnoosissa, unessa mesmerisoituna, että todella uskotte asioihin, joista teille ei ole enää mitään hyötyä.

Tämä ei tarkoita sitä, että kokemuksenne olisivat olleet vääriä, sillä sitä ne eivät ole olleet. En kadu hetkeäkään kristallin vankina viettämääni aikaa. En kadu sitä ollenkaan. Viettäisin toiset satatuhatta vuotta samassa helvetissä hankkiakseni saman tiedon, joka minulla on nyt.

Puhutaan siis hetki siitä, miksi olette hypnoosissa. Mikä sen aiheuttaa? Miksi olette tällaisessa tilassa?

Ensinnäkin siihen vaikuttavat kirkot. Vietän paljon aikaani ja energiaani tämän asian parissa, sillä kuten olen sanonutkin, kirkkojen energia on kaikkein sairainta energiaa Maan päällä tällä hetkellä. Kirkkojen energia – tai yleisesti ottaen melkein kaikkien uskontojen energia, ei kaikkien, mutta melkein – on täynnä pelkoa ja kaksinaisuutta. Ja niillä on ote ihmisistä.

Ne hypnotisoivat ihmiset ja saavat heidät uskomaan hyvään ja pahaan. Maan päällä on ihmisiä, jotka tälläkin hetkellä kirjaimellisesti uskovat paholaiseen; lapsia, jotka pelkäävät Saatanaksi kutsuttua asiaa.

Älykkäät, hyvää tarkoittavat ihmiset uskovat “taivaaksi” kutsuttuun paikkaan. He uskovat kirjaimellisesti Pyhä Pietari -nimiseen olentoon, joka pitää tekemisistänne kirjaa ja tarkistaa kuoltuanne, oletteko olleet tuhmia vai kilttejä (naurua)… vai oliko se sittenkin joulupukki? (naurua).

Heidän uskomuksensa, Shaumbrat, määrittelee heidän todellisuutensa; niin se vain on. Todellisuus syntyy uskomusten kautta levitetystä hypnoosista, johon ihmiset lankeavat. Heidän todellisuuteensa kuuluvat siis helvetti ja taivas, samoin tuomio kuoleman jälkeen muissa valtakunnissa; niissähän kaikki on mahdollista, sillä niissä ei ole mitään muuta kuin potentiaaleja.

Haluatteko kokea jotakin? Voitte tehdä sen muissa, ei-fyysisissä valtakunnissa. Voitte mennä joko taivaaseen tai helvettiin. Ja löydätte sieltä miljoonia sieluja odottamassa tuomiota, odottamassa  Yeshuaa. Se on vaikea asia. Työskentelette tällaisten sielujen kanssa öisin. Avustatte niitä, jotka ovat täysin jumissa omissa uskomuksissaan ja hypnoosissaan. Hypnoosi siis toimii verhon molemmin puolin.

Maailman kirkot ovat levittäneet tätä pelon, paholaisen, energiaa. Se leijuu edelleenkin raskaana ihmiskunnan yllä, ja on suhteellisen uusi keksintö. Itse asiassa ihmiskunta on ollut uskontojen luoman hypnoosin vallassa vasta viimeiset kuusi-, seitsemäntuhatta vuotta. Ennen sitä uskontoja ei ollut.

Atlantiksella ja Lemuriassa ei ollut uskontoja. Emme ymmärtäneet konseptia Jumalasta. Ymmärsimme vain ykseyden, rakkauden, evoluution ja muita vastaavia asioita.

Jumala sen sijaan on varsin uusi keksintö. Kirkkojen kaksinaisuus on hypnoosin muoto. Ja tälläkin hetkellä se pitää miljardeja ihmisiä pelon vallassa.

Olette olleet osa tällaista uskomusjärjestelmää. Monet teistä ovat kokeneet sen elämiensä aikana. Olette taistelleet ja taistelette edelleenkin sitä vastaan. Mietitte yhä, toimitteko oikein vai pitäisikö teidän palata aiemmille uskonnollisille juurillenne.

Se oli tavallaan lohdullista, vai mitä? Uskonnot järjestivät asiat puolestanne, vastasivat kysymyksiinne ja kertoivat, miten elää elämänne. Ne sanelivat teille, millaisia teidän kuuluisi olla ja varsinkin sen, millaisia ette saisi olla. Se on hypnoosinmuoto, joka vaikuttaa teihin edelleenkin. Se vaikuttaa teihin osittain siksi, että olette niin rakastavia, herkkiä ja avoimia.

Tämä uskontojen levittämä hypnoosi pitää kiinni ihmiskunnan tietoisuudesta. En puhu pahaa kirkoista, vaan yritän vain välittää faktat. Miten voisinkaan puhua pahaa kirkoista, autoinhan luomaan ne yhdessä teidän kanssanne. Loimme ne eri tarkoitusta varten, varsinkin kaksituhatta vuotta sitten. Loimme jotkut alkukirkoista ja ihmiskunnan tavoista synnyttäessämme jumalallisen siemenen, Kristus-tietoisuuden, Maan päälle.

Synnyttyänne tähän maailmaan oivalsitte, että tulisi olemaan vaikeaa ylläpitää jumalallista siementä, Kristus-tietoisuutta, tässä hyvin vihamielisessä ja vaikeassa maailmassa. Aloititte siis kirkkojen, aineellisten ja pyhien paikkojen rakentamisen, joissa jumalallinen Kristus-energia voisi asustaa siihen asti, kunnes olisi aika antaa sen säteillä koko maapallolla. Autoitte siis rakentamaan kirkot fyysisesti.

Autoitte rakentamaan kirkkojen ja elämäntapojen rakenteet. Mitään muuta ette yrittäneetkään tehdä. Sitä Yeshuakin vain halusi: näyttää ihmisille esimerkkiä ja ojentaa heille säännöt, joiden mukaan  voisi elää. Ihmiset itse kuitenkin päättäisivät, käyttäisivätkö he näitä heille annettuja valistuksen ja viisauden palasia. Näitä energioita on kuitenkin vääristelty ja käytetty väärin.

Maapallon ja muiden ulottuvuuksien energiarosvot ovat käyttäneet kirkkoja imeäkseen ihmiskunnan kaikki energiat. He tekevät sitä nytkin ympäri maapalloa. He puhuvat rakkaudesta ja toistelevat mukamas Yeshuan sanomia lauseita. Mutta miten he itse käyttäytyvät? Millaisia sotia he luovat? Millainen viha elää heidän sydämissään? Ja mitä heidän henkensä pelkää?

Shaumbra-ryhmänä voimme säteillä. Emme yritä muuttaa ketään, vaan näyttää toisenlaisen tien, joka on kirkkojen yläpuolella. Kirkot ovat pitäneet ihmisiä hypnoosissa jo kauan. Tulee olemaan hyvin vaikeaa tietoisuudelle – hyvin vaikeaa – päästää siitä irti. Näette taisteluja käytävän nytkin.

Miksi kutsutaan teitä, joilla on erilaisia ajatuksia ja ideoita, ja jotka kannatte rakkautta sydämissänne ja käyttäydytte sen mukaisesti elämissänne? Teitä kutsutaan “pimeyden edustajiksi”, vai mitä? Teitä kutsutaan “harhaan joutuneiksi.” Sanotaan ehkä, että Saatana on saanut teistä otteen. Voi, siinä tuo pelko taas. Se johtuu hypnoosista. Ja suurin osa maapalloa on sen vaikutuksen alaisena.

Toinen hypnoosinmuoto on peräisin hallituksista. Teidän on ymmärrettävä, että hallitukset – ja niitä on satoja erilaisia maapallolla – ovat tarkalleen ottaen oman kansansa tietoisuuden edustajia. Tuolla tietoisuudella on kuitenkin oma elämänmuotoenergiansa. Hallituksilla on omat persoonansa. Ja ne vaikuttavat ihmisiin, hypnotisoivat heidät. Sitä se vain on, Shaumbrat – hypnoosia. Emme sano sen olevan paha asia. Sanomme vain, että kyse on niin vahvoista uskomusjärjestelmistä, että teidän on vaikea päästä niiden yli.

Mietitte, miksi joskus on niin vaikeaa. Hallitukset todella lähettävät uskomattoman vahvaa hypnoottista signaalia. Emmekä nyt puhu mistään pikkuruisista mekaanisista välineistä tai salaliitoista.

Salaliitot eivät toimi, koska suurin osa ihmisista ei ole tarpeeksi älykkäitä (naurua) – minulla olisi siitä enemmänkin sanottavaa (naurua) – koska he eivät todellakaan ymmärrä, miten energia pohjimmiltaan toimii. He ovat kuin lapsia, jotka yrittävät varastaa toinen toisiltaan energiaa koko ajan. Ja he tekevät sen lapsellisia keinoja käyttäen. Ei, emme todellakaan puhu suurista salaliitoista, joihin osalliset hallitukset lähettävät viestejä radiotaajuuksien välityksellä tai myrkyttävät ilman  tappaakseen kansalaisia… emme tarkoita tämän tyyppisiä asioita.

Hallitukset lähettävät tietoisuutta. Toistamme jälleen, että hallitukset edustavat omia kansalaisiaan.  Hallitukset lähettävät tietoisuutta asioista kuten verot. Olette langenneet uskomusjärjestelmään, jonka mukaan teidän on maksettava veroja, koska hallitukset puolestaan uskovat, että niiden on otettava energiaa teiltä pystyäkseen ylläpitämään itsensä.

Hallituksilla on sääntöjä siitä, miten pitää elää. Ne kertovat teille, mikä on oikein ja mikä väärin, ja te uskotte niitä. Olette olleet osana tällaista järjestelmää siitä lähtien, kun synnyitte maapallolle. “Tämä on oikein ja tämä on väärin.” Hallituksilla on jopa hypnoottinen yhteys siihen, mitä syötte tai teette.

Kerron teille esimerkin. Kaikki todellisuuteenne liittyvä on hypnoottisessa tilassa. Uskotte ja lankeatte siihen. Ja sitten mietitte, miten vapautuisitte. Annamme teille esimerkin, joka on lähellä Cauldren sydäntä.

Savukkeiden sisältämä nikotiini – ei aiheuta riippuvuutta. Se ei ole riippuvuutta aiheuttava aine! Te tupakoitsijat ette usko minua, vai mitä? (naurua) Tupakoimattomat taas eivät halua uskoa minua (naurua). Nikotiini ei aiheuta riippuvuutta. Sillä itsellään on uskomattoman hypnotisoiva vaikutus. Sillä on tapana liioitella kaikkea, mihin sitä sovelletaan. Joten jos joku sanoo savukkeiden olevan vaarallisia, nikotiini tehostaa tätä uskomusta ja tekee savukkeista vaarallisia. Nikotiini on yksi kaikkein herkimmin reagoivista aineista maapallolla. Se toteuttaa sille asettamanne odotukset. Upea asia.

On monia, jotka uskovat nikotiinin aiheuttavan riippuvuutta, koska niin heille on sanottu. Siten nikotiinista tulee helposti riippuvuutta aiheuttava aine, vaikka se ei sitä pohjimmiltaan olekaan. Se ei ole riippuvuutta aiheuttava, vaan tarkalleen sanottuna uskomusten vahvistaja. Siinä kaikki, mitä se on. Hypnoottinen vaikutus saa teidät kuitenkin uskomaan, että nikotiini on pahasta ja aiheuttaa riippuvuutta, ja että sitä vastaan on taisteltava. Jotkut teistä lopettavat tupakoinnin, mutta hypnoosin vuoksi jatkatte nikotiinista unelmoimista ja kamppailua sitä vastaan.

Hallitukset auttavat säätelemään ruoan, aktiviteettien, rahan ja moraalin hypnoottisia vaikutuksia. Ne luovat tämän uskomattoman hypnoottisen vaikutuksen. Voitte osittain tuntea sen vieraillessanne hallinnollisissa rakennuksissa, kuulukoot ne sitten kaupungeille tai valtioille. Vierailkaa pääkaupungeissanne ja hengailkaa jonkin aikaa hallintorakennusten lähettyvillä. Tunnette niiden hypnoottisen vaikutuksen. Tunnette joutuvanne sen valtaan. Tunnette kaksinaisuuden tihentyvän, sillä hallitukset suurentelevat kaksinaisuutta kaikin tavoin.

Eikö olekin mielenkiintoista, että kirkot ja hallitukset ovat joskus sama asia, vaikka ne väittävätkin toisin? Jopa teeskennellessään olevansa eri asia työskentelevät ne yhdessä. Toistamme, että tämäkään ei ole salaliitto. Niin vain tapahtuu. Se on yksinkertaisesti uskomusjärjestelmä, jolle olette antaneet suostumuksenne… ja josta voitte päästä eroon.

Teillä on siis yhdessä työskenteleviä hallituksia ja kirkkoja. Joitakin valtioita kontrolloidaan. Niiden hallitukset ovat niiden kirkkoja. Joihinkin hallituksiin on soluttautunut vahvasti uskonnollisia ihmisiä, jotka teeskentelevät muuta. Tämä on siis hypnoosin toinen muoto.

Kolmas – hyvin mielenkiintoinen muoto, joka on tällä hetkellä ajankohtainen tällä planeetalla – on elinkeinoelämä. Elinkeinoelämä – miten upeaa – vaivutte hypnoosiin joka päivä mennessänne töihin. Teille kerrotaan, että ette ole ylennyksen tai palkankorotuksen arvoisia. Teidän väitetään olevan paljon vähemmän kuin todellisuudessa olette. Teille sanotaan, että asiat pitää tehdä tietyllä tavalla… että teidän on seurattava tiettyä kaavaa… käytävä läpi tiettyjä tutkimus- ja kehitysvaiheita… ja että vain hyvin harvat ihmiset pystyvät tuottamaan uusia ideoita.

Teille on sanottu, että teidän on oltava töissä tietty tuntimäärä ansaitaksenne tietyn määrän rahaa. Olette langenneet yhteen huvittavimmista uskomuksista. Teille on kerrottu, että voitte ansaita vain rajallisen määrän rahaa. Olette langenneet uskomaan, että teillä on oltava tietty määrä koulutusta… tai kokemusta… tai sopiva tausta… tai oikea perhe.

Tämä elinkeinoelämän hypnoottinen vaikutus kasvaa muita nopeammin. Se on uudenlainen hypnoosi, joka valloittaa maailmaa. Se auttaa pyörittämään maapalloa. Se luo uusia yhteiskuntaluokkia ja moraalisia standardeja. Se luo standardit pukeutumiselle ja käyttäytymiselle.

Elinkeinoelämä hypnotisoi maailmaa. Voi, se tekee sen hyvin avoimesti. Katsokaa televisiota ja näette mainokset. Ne hypnotisoivat teidät uskomaan, että tarvitsette tiettyjä asioita tiettyyn aikaan. Elinkeinoelämä muotoilee tavat, joiden mukaan maailma toimii. Se sanelee tällä hetkellä kollektiivisen tietoisuuden pulssin ja rytmin. Elinkeinoelämä yrittää saada maailman haltuunsa. Kyllä. Uskontojen energiat yksistään ovat jo tarpeeksi pahoja. Lisätkää niihin sitten hallitusten ja elinkeinoelämän energiat, ja tuloksena on hyvin myrkyllinen sekoitus, hypnoosi, joka vaikuttaa teihin jokaiseen.

Yritätte vapautua siitä, mutta miten? Käytätte niiden omia välineitä; uskontojen, elinkeinoelämän tai rahan keinoja vapautuaksenne hypnoosista. Joudutte vain yhä syvemmälle ja syvemmälle. Olette ansassa kristallin sisässä. Näen teidät, koska olen itse ulkopuolella.

Milloin haluatte vapautua? Milloin haluatte jättää kristallin? Ennen kuin vastaatte, teidän on otettava huomioon joitakin asioita. Tiedämme teidän haluavan vapautua, mutta joitakin asioita on  harkittava. Kuinka paljon se tulee muuttamaan elämiänne? Miten se tulee muuttamaan tarinoitanne? Mihin se voi johtaa?

Puhutaan seuraavaksi neljännestä tärkeästä hypnoosista, joka vaikuttaa teihin, nimittäin perheenne. Niiden hypnoottinen vaikutus – miten sen sanoisi – on hyvin kapea-alainen, mutta vahva. Siihen ei liity syvyyttä eikä pelkoa kuten uskontoihin. Sillä ei myöskään ole rahallista valtaa kuten elinkeinoelämällä. Eikä siihen liity kontrollia, jota hallitusten välittämällä hypnoosilla on.

Sen sijaan perheidenne hypnoosi liittyy teihin suoraan. Perheenjäsenet osaavat painella oikeista nappuloista. Perheidenne hypnoottinen vaikutus alkoi tietenkin hyvin varhaisessa vaiheessa. Se auttoi muotoilemaan joitakin uskomuksia, joita edelleen kannatte mukananne, erityisesti uskomuksia siitä, keitä olette.

Siitä ei ole ollut erityisemmin hyötyä teille, ei varsinkaan lapsuudessanne, kun yrititte loistaa ja avautua. Yrititte tuoda Kristus-tietoisuutta esiin tässä todellisuudessa. Perheenjäsenenne lannistivat teidät kuitenkin nopeasti sanomalla, että ette saa loistaa valoanne… vaan teidän tulee olla nöyriä… vähäpätöisiä… merkityksettömiä… ettekä saa olla leuhkoja, kuten minun on sanottu  olevan (naurua)… tai liian itsevarmoja.

Suurin osa teistä on kokenut sen – hyvin vahvan hypnoottisen vaikutuksen, jota kannatte edelleen mukananne. Kuulette edelleen äänet – vai mitä? – vanhempienne äänet päässänne. Moderni psykologia on yrittänyt selvittää ja ymmärtää tätä asiaa. Se on yrittänyt päästä siitä selville. Asia on hyvin yksinkertainen. Kyse on hypnoosista, johon vanhempanne ovat saaneet teidät uskomaan. Näette heidät arkkityyppisinä olentoina, joilla on valta teihin. Kyse on vain hypnoosista, ei muusta.

Perheiden hypnoottinen vaikutus ulottuu entisiin elämiinnekin. Tobias on puhunut esi-isiltä peritystä karmasta. Käsittääksemme siitä tullaan pitämään oma kanavointinsa. Tobias tulee käsittelemään asiaa perinpohjin. On olemassa karmaa, joka seuraa esi-isienne sukujuuria. Tämän tyyppinen hypnoosi vaikuttaa koko sukupuuhunne. Useita elämiä sitten saatoitte olla isoisienne iso-isoisiä tai isoisoäitejä. Olette osa omaa sukupuutanne ja kannatte sen hypnoosia mukananne. 

Joten Shaumbrat, olette langenneet niin syvälle näihin vahvoihin hypnooseihin ja uskomuksiin, että näytätte olevan ansassa niissä. Olette lukittuina kristallirakennelmissa… jähmettyneinä… apua huutaen… yrittäen vapautua. Jatkatte kirjaimellisesti – hypnoosista johtuen – yritätte kirjaimellisesti jatkaa oman tarinanne rakentamista luullen, että sen korjaaminen vapauttaa teidät. Se ei kuitenkaan toimi. Yritätte rakentaa tarinaa, jonka aika on ohi.

ETTE OLE NIITÄ, JOITA LUULETTE OLEVANNE. Kaikki on illuusiota. Istun illuusionne toisella puolella hymähdellen ja naureskellen, tietäen, että löydätte tienne ulos, ja että se on paljon helpompaa kuin luulettekaan. On helppoa puhdistautua hypnoottisesta vaikutuksesta.

Mielenkiintoista on, että uskomusjärjestelmät ikuistavat itseään. Olemme puhuneet aikaisemmin siitä, että luodessanne jotakin annatte sille oman elämänmuotonsa ja vapautensa elää. Sama pätee uskomusjärjestelmiinkin. Ne yrittävät ylläpitää oman koskemattomuutensa. Ne yrittävät kasvaa ja laajentua.

Juuri niin tapahtuu tällä hetkellä teissä itsessänne ja yhteiskunnassanne. Hypnoosin vuoksi teihin vaikuttavat uskomusjärjestelmät, omat tarinanne, yrittävät suojella itseään, puolustautua ja kasvaa suuremmiksi. Joten kun puhun teille näin, tarinanne yrittävät suojautua. Ne yrittävät löytää jotakin vikaa sanoissani… etsiä porsaanreikiä… ajattelevat, että sanani on tarkoitettu muille, ei teille.

Sanani ovat tarkoitetut juuri teille. Katselen teitä ulkopuolelta. Te olette ansassa sisäpuolella. Vaikka tulen ulkopuolelta käsin kristallienne viereen sanomaan “olen täällä ulkopuolella ja vapaa”, niin jokin sisimmässänne – hypnoosi – yrittää suojella kristallejanne. Jokin sisimmässänne yrittää päättää, mikä puheissani mättää. Se toimii kuin turvalaite. Olette hypnoosin vallassa, joka yrittää rakentaa tarinoitanne entistä suuremmiksi… kristallirakenteitanne entistä mahtavimmiksi… vankiloitanne entistä jykevimmiksi. Sillä tavalla hypnoosi ja uskomusjärjestelmät toimivat.

Joka kerta kun muotoilette energiaa, yrittää se säilyttää koskemattomuutensa. Miksikö? Koska se rakastaa teitä… te loitte sen… te rakensitte tarinanne… te loitte itsenne. Se yrittää suojella itseään, koska niin se luulee teidän haluavan. Olette kouluttaneet sen toimimaan niin. Olette kouluttaneet uskomusjärjestelmänne suojelemaan teitä jatkuvasti. Olette kouluttaneet ne rakentamaan yhä suurempia uskomusjärjestelmiä.

Olette uskomattomia. Loitte pienen uskomuksen ja annoitte sen paisua suureksi. Ja nyt ette pääse siitä irti. Vaikka sanottekin haluavanne vapautua, uskomusjärjestelmänne siirtyvät puolustuskannalle aivan kuten nytkin. Ne eivät osaa käsitellä tätä viestiä, jonka minä ja Tobias välitämme niille. Ne haluavat paeta, vai mitä? Ne eivät ole varmoja siitä, mitä tehdä.

Tunnette painetta ja olonne epämukavaksi. Haluatte tämän kanavoinnin päättyvän heti (naurua). Puhumme uskomusjärjestelmillenne. Ne eivät tiedä, miten niiden pitäisi suhtautua tähän. Kukaan ei ole koskaan aikaisemmin puhunut niille tällä tavalla. Ne tietävät, että puhumme totta, mutta eivät silti oikein ymmärrä eivätkä osaa käsitellä välittämäämme tietoa. Ne yrittävät suojella teitä, sillä ne rakastavat ja haluavat palvella teitä.

Olette nyt tässä uskomattomassa hypnoosin tilassa… jossa olette hyväksyneet todellisuutenne ja luulette, että ette voi vapautua siitä… olette olotilassa, jota kontrolloivat kirkkojen… hallitusten… elinkeinoelämän… uskontojen… perheiden… ja ystävien hypnoottiset vaikutukset. Katsokaa itseänne… olette niin hypnoosissa, että näette itsenne muiden ihmisten silmin. Olette huolissanne siitä, mitä he ajattelevat teistä. Mikä hypnoosi! Olette täysin hypnoosissa silloin, kun olette huolissanne muiden ihmisten mielipiteistä. Sillä tavalla te arvioitte itseänne.

Tässä vielä yksi – olette hypnoosissa, jos pelkäätte menettävänne järkenne (naurua). Kulutatte paljon aikaa huolehtimalla mielenterveydestänne. Mistä se johtuu? Hypnoottisesta vaikutuksesta, joka pitää teistä kiinni väkisin, koska rakastaa teitä. Se on siis kehittänyt tämän “mielenterveystarkistuksen.” (naurua) Sanotte itsellenne: “Olen tulossa hulluksi. Parasta palata takaisin hypnoottiseen tilaan. Jos jätän normaalin tilani ja kollektiivisen tietoisuuden, joku saattaa huomata minut (naurua). Parempi pitää matalaa profiilia.”

Sallikaa minun kertoa teille, Shaumbrat, että olen pähkähullu. Monet kuninkaat, kuningattaret, pankkiirit ja piispat voivat kertoa teille sen. Silti he ovat pyytäneet neuvojani. He ovat kutsuneet minut apuun halutessaan vapautua kristallivankilastaan.

Yksinkertaista… kerron heille. Kerron kuninkaille, kuningattarille, prinsseille, hallitusten päättäjille ja hallitsijoille – “antakaa itsenne vapautua hypnoosista sataprosenttisesti – ei vähän tai osittain – vaan sataprosenttisesti.”

Aah, tässä piileekin haaste. Aiotte päästää irti vain osittain. Päästätte irti 10:stä prosentista tarinoitanne. Samalla yritätte kuitenkin rakentaa niistä entistä suurempia. Hypnoosin vaikutuksen alaisina yritätte puolustaa, suojella ja rakentaa edelleen tarinoitanne. Niin on pakko käydä.

Uskomusjärjestelmät… mikä tahansa uskomus yrittää osoittaa itsensä oikeaksi ja kasvaa edelleen. Siksi te olette täällä. Olette omien uskomusjärjestelmienne uhreja – tai onnekkaita vastaanottajia. Teidän on oltava valmiita päästämään sataprosenttisesti irti.

Niin minäkin tein. Minulla ei ollut muutakaan mahdollisuutta. Olin suljettuna energiaan käveltyäni pyörteeseen Tienin temppeleissä. Jähmetyin sinne. Te ette tienneet, mitä tehdä. Ette saaneet minua sieltä ulos. Ette voineet muuta kuin paeta. Niin minusta tuli osa teidän karmaanne.

Minun oli siis opittava päästämään kaikesta irti… kaikesta… sataprosenttisesti. Minun oli opittavaa päästämään irti kaikista uskomuksista. Silloin ymmärsin, mitä hypnoosi on. Emme olleet koskaan puhuneet siitä temppeleissä. Mutta sitä se tarkalleen sanottuna oli – uskomusjärjestelmiä, jotka voivat olla kuin demoneja tai hirviöitä… tarvitsevat koko ajan lisää energiaa… yhä enemmän ja enemmän energiaa… tarvitsevat lisää teidän luomianne tarinoita… eli toisin sanoen teidän muuttavan neutraalia olotilaa energiaksi.

Se on hullu noidankehä. Uskomusjärjestelmä tarvitsee lisää ravintoa, joten se haluaa teidän jatkavan tarinoidenne luomista entistä suuremmiksi. Ymmärrättehän… miten tämä toimii? Sen dynamiikka on hyvin mielenkiintoinen… kunnes jätätte sen… kunnes jätätte sen.

Jokaisen uskomusjärjestelmän ja hypnoosin jättäminen vaatii uskomattoman määrän luottamusta. Teidän on oltava valmiita päästämään irti kaikesta. Teidän on oltava valmiita tietämään, että kuolette päästäessänne irti. Ettekä pelkästään kuole, vaan lakkaatte olemasta olemassa samalla tavalla kuin ennen.

Teidän on oltava valmiita päästämään irti kaikesta, mutta samanaikaisesti sisäistämään kaikki. Vapauttakaa ja hyväksykää samanaikaisesti. Tämä tehtävä ei ole heikkosydämisille. Tämä ei ole niitä varten, jotka yrittävät vain tehdä elämästään hiukan paremman. Tämä on niitä varten, jotka ovat valmiita elämään kuten minä. Tämä on niitä varten, jotka ovat valmiita jättämään todellisuutensa hypnoottisen tilan.

Jos pidätte todellisuudestanne ja haluatte elämästänne vain hiukan paremman, on se helppo tehdä. Voimme näyttää teille, miten tarinoistanne saa entistä suurempia. Niin suurin osa teistä, suurin osa ihmisistä tekee. Työstätte jatkuvasti omia tarinoitanne, vai mitä? Teitä pelottaa päästää irti. Ja hypnoosi oikeuttaa pelkonne.

Jätän asian tässä vaiheessa, mutta palaan takaisin seuraavassa Shaumbra-tapaamisessa. Tulemme puhumaan yksityiskohtaisesti siitä, miten hypnoosi jätetään… miten eletään sen yläpuolella… miten kaikesta luovutaan… jotta voitte saada takaisin sen, mikä teille kuuluu. Muistakaa, Shaumbrat, että seuraavan kuukaudenkin aikana olette hypnoosissa. Muistakaa, että se ei ole paha asia. Se vain pitää teitä ansassa juuri nyt.

Olette upean hypnoosin vallassa. Työskentelemme kanssanne seuraavien viikkojen aikana auttaaksemme teitä näkemään itse, miten teidät on hypnotisoitu ja miten pelkäätte jättää vankilanne. Näette omat pelkonne siitä, millaista on jättää järjestelmä, ei pelkästään elää siinä paremmin, vaan jättää se kokonaan.

Ojennan puheenvuoron takaisin Tobiakselle. Jatkan ilmestymistä teille eri muodoissa seuraavan kuukauden ajan. Olen Mitä Olen.

TOBIAS: Ja niin se on, rakkaat Shaumbrat, että jatkamme tapaamisemme energiassa. Cauldre ihmettelee joskus, kuka hän on, kuka hänen kauttaan puhuu.

Olemme pyytäneet Saint-Germainia puhumaan teille energiauskomusten vapauttamisesta ja energian todellisesta luonteesta. Seuraavassa tapaamisessamme Saint-Germain puhuu siitä, miten hypnoottisesta unesta herätään.

On mielenkiintoista huomata, että olette hypnoosissa nytkin. Olonne on niin mukava, että ette ole varmoja, haluatteko siitä ollenkaan eroon. Mutta silti – kuten te saattaisitte kutsua sitä – ollessanne unessa, nukahdettuanne öisin olette paljon vapaampia kuin nyt, paljon vapaampia. Teette hyvin intensiivistä työtä mielenkiintoisen dynamiikan parissa.

Seuraavan kuukauden aikana kohtaatte kysymyksen siitä, mikä on todellista. Onko tämä todellista? Kuulette tuon kysymyksen yhä uudelleen ja uudelleen. Kyllä, hypnotisoimme teidät! (naurua) Kuulette nämä sanat yhä uudelleen ja uudelleen (Tobias käyttää tahallaan stereomaista, hypnotisoivaa äänensävyä). Onko tämä todellista? Onko se todellista? Saattaa vaikuttaa todelliselta, mutta onko se sitä? Aiomme kyseenalaistaa todellisuuden, jotta oivaltaisitte sitä kautta, miten todellisuus luodaan, ja miten voitte loppujen lopuksi saavuttaa sielun vapauden.

Olette meille hyvin rakkaita, ja olemme tällä jännittävällä matkalla yhdessä.

Ja niin se on!


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu Goldenissa, Coloradossa. Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Tobias sanoo, että taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä.  Tobiaksen mukaan ne lukevat energiamme ja kääntävät sitten oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme sekä tarkastella asioita ulkopuolisen silmin että kokea ne sisimmässämme.  "Shoud" on kanavoinnin se osa, jonka aikana Tobias astuu sivuun  ja ihmisten energiaa kanavoidaan suoraan  Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovillenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään, miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbroja. Olette opettajia ja ihmisoppaita. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com