MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 8: "Libertatea Sufletului - partea a III-a" - Adamus Saint-Germain și Tobias, transmiși prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
5 martie 2005
www.crimsoncircle.com  

TOBIAS: Sunt eu, Tobias, aici cu voi in aceasta zi! Dar, sa nu fie nici o intelegere gresita, caci si energiile lui Adamus Saint-Germain sunt incorporate in Cauldre! El este foarte solid/compact astazi (audienta rade)! A trebuit sa pregatim o portiune in plus, dintr-o camera. Am chicotit intre noi, atunci cand am adus energiile noastre pentru incorporare, in Cauldre si in voi. Da, noi ne aflam in mod egal si in voi! Am dansat prin preajma cu AND-ul vostru, atunci cand canta muzica! Simtiti, pentru un moment cum este sa nu aveti doar AND-ul vostru, ci sa ne aveti incorporati si pe noi!

Este o incantare pentru mine, Tobias, sa fiu din nou, cu Shaumbra! St. Germain va vorbi astazi. Dar, am dorit sa deschid discutia in aceasta zi, ca voi sa imi simtiti energiile… sa-mi permiteti sa le simt pe ale voastre… sa impartasim cateva momente impreuna, cum facem de obicei… sa impartasim iubirea Shaumbrei!

Shaumbra este familia! Shaumbra reprezinta o trezire! Shaumbra este o realizare a cine sunteti si a cine ati fost! Si, permiteti-mi sa va spun – acest lucru este maret, este maret ceea ce ati realizat! Voi constituiti un fel de dinamica aici, acum cand iesiti din Vechi si intrati in Nou. Dar, inca exista aspecte ale Vechiului care se agata. Exista inca modalitati vechi de a infaptui lucrurile. St. Germain se va adresa ca sa va ajute in aceste zile, sa intelegeti mai bine unele lucruri prin care treceti. El v-a vorbit luna trecuta despre ce este energia sau ce nu este ea, incercand sa va faca sa intelegeti ca totul este o iluzie – o extraordinara si minunata iluzie – dar o iluzie care este atat de reala, incat daca veti alerga spre peretele de aici, probabil ca va veti rani (unii rad), dar nu chiar! In ultima instanta, durerea, suferinta, vietile… totul constituie o iluzie… altceva decat experienta pe care o castigati prin ea… vedeti!

Nu desconsiderati iluzia si nu spuneti ca este nimic, deoarece in pofida faptului ca a fost o iluzie, ceva s-a invatat sau s-a castigat prin ea! Ea, va permite sa va expansionati, cu adevarat! Ea va permite sa intelegeti cine sunteti, la nivelul centrului fiintei voastre – un Creator, un Creator caruia i-a fost dat acelasi lucru, din ceea ce ati numi Dumnezeu sau Spiritul. Vi s-a oferit abilitatea Creatorului si drepturile Creatorului, asemanatoare Regelui si Reginei, asemanatoare energiilor de Acasa! Voi ati invatat toate aceste lucruri minunate!

Shaumbra, noi am fost impreuna de foarte mult timp! Eu cred ca voi stiti asta si ca puteti simti asta! Am fost impreuna in Templul din Tien. Am fost impreuna in timpul trezirii Cristului, in timpul lui Iisus. Am revenit impreuna, ca sa mergem sau poate sa alergam, sa sarim cu bucurie in Energia Noua! Oh, stiu ca este dificil! Stiu, pentru ca am vorbit cu voi toti. Este dificil sa fiti o mare parte din istoria voastra, din acesta realitate din jurul vostru! Este dificil sa o lasati sa plece! Este dificil sa intelegeti cum actioneaza/functioneaza iluzia!

Unii dintre voi spuneti, “Dar, de ce este atat de dificil? De ce am momente atat de dure cu lucrurile si exact cand am crezut ca fac progrese, parea ca fac doi pasi inapoi? Cum de este asa, desi am plans/am tipat si m-am rugat pentru schimbare, nu inteleg, pentru ce m-am rugat?”

Poate ca este asa, Shaumbra, doar poate, deoarece voi va iubiti prea mult povestea voastra! Va iubiti atat de mult povestea voastra, incat poate ca este prea greu sa o lasati sa plece/sa o eliberati. Ganditi-va la asta! Simtiti acest lucru pe durata Shoud-ului! Aruncati o privire asupra modului in care v-ati indragostit de propria poveste! Da, am vorbit despre iubire la recentele intalniri ale Shaumbrei. Intotdeauna este dificil ca iubitii sa-si spuna la revedere, ca iubitii sa isi elibereze energia lor!

Am spus recent, iubirea nu este o legatura… vedeti! Voi ganditi ca iubirea este o legatura. Nu este. Ea va mentine prin nimic. Ea va mentine printr-o absenta a formei sau a starii de a fi. Iubirea va permite sa fiti cine sunteti si sa exprimati cine sunteti, in orice mod doriti voi! Vedeti iubirea nu creaza vreo legatura!

Va iubiti unii pe altii. Iubiti o alta persoana. Va indragostiti de ea. Si, ce faceti apoi? Ei bine, voi va legati unul de altul. Va limitati si va creati restrictii, unul altuia! Aceasta este o forma de iubire, dar nu este adevarata libertate a sufletului si adevarata libertate a iubirii! Iubirea nu creaza legaturi!

Asa incat, poate ca v-ati indragostit profund de povestea voastra. Si, poate ca este momentul sa lasati acea legatura sa plece. Poate ca, modalitatea de a elibera legatura, este prin acceptare totala, prin incorporare totala, caci voi sunteti Creatorul acelei povesti, deoarece aveti responsabilitatea totala, pentru ca ati creat fiecare moment!

Stim ca este dificil de observat uneori, deoarece voi incercati ceea ce numiti “creatie”. Voi incercati – cum sa spun – sa suflati o lumanare fara sa suflati, fara sa o atingeti. Voi incercati sa faceti asta prin mintea voastra, va luptati si va fortati. Si, atunci cand cadeti jos si spuneti, “Trebuie, ca nu sunt un Creator. Nu inteleg de ce Tobias continua sa-mi spuna ca sunt!”.

Poate ca voi priviti creatia pe calea Energiei Vechi! Poate ca, foarte multa din energia voastra este legata, pentru a face povestea voastra sa functioneze… vedeti! Uneori nu obtineti ce cereti, nu-i asa? Uneori va rugati la Dumnezeu si la ingeri, pentru ca anumite lucruri sa se intample. Poate ca, voi doar incercati sa faceti povestea voastra mai mare!

Poate ca, la nivelul profund al sufletului, exista o dorinta mai profunda, o intelegere mai profunda! Poate ca acum este momentul sa o aduceti in constiinta voastra! “Ei bine, ce m-a tinut in loc de la aceasta? Ce m-a tinut in loc?”, spuneti voi. Ei bine, St. Germain va vorbi despre aceasta astazi!

Asa ca, Shaumbra, aruncati o privire la povestea voastra! Observati cantitatea de energie pe care o cheltuiti, pentru a mentine povestea in loc. Asa cum a spus un intelept recent, un intelept Shaumbra, “Noi incercam sa facem sa functioneze povestile noastre. Noi lucram la povestile noastre mereu! Si, atunci cand povestile nu functioneaza devenim frustrati si devenim maniosi. Apoi, revenim si repetam ciclurile incarnarii pe Pamant”.Poate ca, este momentul sa o eliberati! Poate ca, nu trebuie sa folositi enorme volume de energie, incercand sa sustineti o poveste, care nu este nimic decat o iluzie, doar o iluzie!

Cu acestea, energia mea va fi foarte prezenta in camera, astazi. Voi ramane incorporat in Cauldre si in fiecare dintre voi. Dar, permiteti-ne sa schimbam energia! Permiteti sa o predam lui Adamus!

SAINT-GERMAIN: Eu sunt… da, eu sunt! Eu sunt energia lui Adamus. Eu sunt in fiecare dintre voi astazi. Am revenit in acest grup al Shaumbrei, pentru a continua, de unde am ramas. Am fuzionat cu Tobias. Am fuzionat cu cei care sunt cu noi astazi. Energia mea vine la fiecare dintre voi, intr-un mod mai bland si mai gratios!

A trebuit sa va captez atentia, la intanirea noastra trecuta. A trebuit sa va fac sa aflati ca se petrece ceva diferit. A trebuit sa va fac sa aflati ca noi nu… ca nu vom fi satisfacuti doar alimentandu-va cu energie, pentru a va simti bine. Nu vom fi satisfacuti doar umflandu-va pentru o luna, ca apoi voi sa reveniti, necesitand mai multa energie! V-am atras atentia si v-am facut cunoscut faptul, ca lucrurile se schimba! Poate ca unii vor pleca! Vom continua sa risipim unele dintre lucrurile, despre care ganditi ca reprezinta realitatea.

Am fost cu voi timp de eoni. Am calatorit impreuna. Am fost impreuna de-a lungul vietilor. Voi ati recunoscut energia mea, atunci cand am venit. Unii dintre voi s-au facut mici. Unii dintre voi nu ati dorit sa va reamintiti cine sunt. Unii dintre voi ati lucrat in mod intens cu mine, cu Tobias. Ati spus bun venit energiei. Unii dintre voi nu ati fost pregatiti sa faceti urmatorul pas. Dar, in ultima luna, acest lucru s-a facut cunoscut, vedem ca voi intelegeti… va reamintiti ce se intampla!

Exista multi de partea noastra, care sustin aceasta munca, care va sustin. Ne aflam la margine acestui lucru. Voi sunteti cei care mergeti in Enegia Noua. Restul dintre noi, va servim ca un sistem de sustinere.

Da, intr-adevar, sunt lucruri pe care le-am facut si pe care voi nu le-ati facut. Exista lucruri pe care voi le-ati facut, la care eu doar am visat. De aceea energiile noastre pot fi atat de compatibile, pe durata apropierii momentului “saltului cuantic”!

Este un timp foarte fragil si delicat si un timp in care noi vrem sa restrangem haituiala! Mai exista doar cativa ani. Si, anii de partea noastra nu reprezinta nimic. Cu adevarat, ei nu preprezinta nimic, nici la voi! Ei trec atat de repede! Acest lucru nu este o situatie de panica sau disperata. Dar, stim ca exista un eveniment important care are loc – “saltul cuantic” – prin care o portiune semnificativa din constiinta de masa, va tinge un nivel, pentru a transcende energia vibrationala si a intra in energia expansionala, care va afecta totul in jurul sau!

In viata mea, Contele St. Germain, am lucrat cu multe grupuri mici. Le-am numit “grupuri radiante”. Multi dintre voi ati participat la ele. Am lucrat cu grupuri ca Rozacrucienii, Masonii Liberi. Am lucrat cu Cavalerii Templieri, prietenii Templierilor si cu Iluminatii… si cu multi altii.

Teoria noastra consta in a avea aceste mici – ceea ce voi cunoasteti – ca fiind grupuri secrete, dispersate pretutindeni in Europa, cateva in America si in a furniza un fel de radianta, un fel de energie continua, care sa-i sustina pe cei iluminati, pe cei care noi ii numim “maestri mergatori/care umbla”… Nu vreau ca voi sa ma numiti “maestru”! Voi sunteti Maestrii, Maestrii mergatori! Aceste grupuri radiante erau alcatuite pentru a trimite energie spre voi toti, fie ca erati implicati in acel grup sau nu. Era ca un felinar sau un conector energetic pe cale. Asa ca, munca a fost dificila.

Este interesant de observat cum se alcatuiau acele grupuri. Aceste societati secrete se alcatuiau, deoarece puterea bisericii era atat de puternica in acel moment. Bratul bisericii era puternic si era brutal, era violent. Trebuia sa avem aceste societati secrete, pentru a mentine un fel de echilibru al energiei, in acel moment.

Multi dintre voi faceati parte din ele. Voi erati – ceea ce ati considera acum – sustinatori/pastratori de energie, pentru acele grupuri. Voi ati ascensionat la statusul de Miscatori de Energie. Dar, erati pastratori de energie. Stiu ca unii dintre voi va puteti reaminti momentele intalnirilor, intalnirile Cavalerilor Templieri – suna un clopotel pentru unii dintre voi? – intalnirile cu Masonii Liberi!

De ce Masonii Liberi? Era o ghicitoare intrinseca, intr-un fel, ne numeam Masoni, Masoni Liberi, deoarece exista un grup care nu era liber. Ei erau controlati de biserica. Biserica a luat toate energiile Masonilor, constructorilor, arhitectilor, constructorilor de energie si le-au capturat pentru ea. Ele stapaneau orice lucrator in piatra, orice Mason, inaltand monumente pentru ele, biserici din piatra, locuri despre care spuneau ca sunt pentru serviciu divin/ inchinare. Dar, ele erau pentru a pastra si perverti energia!

Masonii care erau sub controlul bisericii, nu erau liberi. Era dificil pentru aproape oricine din Europa, sa-si construiasca propriul loc, deoarece toti Masonii erau legati de biserica. Era ilegal in multe locuri, sa indeplinesti orice activitate, alta decat pentru biserica.

Asa ca, am creat Masonii Liberi. Vorbeam despre adevaratele geometrii, despre geometria sacra si despre energii. Multi dintre voi ati fost acolo. Astazi exista putina asemanare sau de loc, cu energiile pe care le aveam in grupul Masonilor Liberi.

Iluminatii, un grup minunat, a capatat o proasta reputatie de-a lungul timpului, pana cand a aparut una dintre cele mai recente carti de-ale voastre, ajutandu-va sa intelegeti intregul scop al Iluminatilor… radianta, Shaumbra… radianta… lumina… o lumina ce patrundea prin peretii bisericilor!

Cauldre are o mica discutie cu noi, in privinta bisericii. (unii rad)

Dar, este important ca voi sa intelegeti ca nu are importanta, pentru ca noi stim ca unii dintre voi care ascultati, pastrati energiile bisericilor astazi! Exista un mesaj pentru voi! Nu este un mesaj de ura, de frica sau greseala. Acesta spune, celor care ascultati de biserici – le puteti elibera acum – le puteti elibera acum! Ati aflat ca nu mai functioneaza. Exista o Noua Energie Spirituala care asteapta sa vina pe Pamant acum, asa cum a fost acum 2000 de ani, dar este diferita acum!

Iluminatii erau un grup, care a inteles ca exista ceva, dincolo de ce propovaduia si expunea biserica. Exista ceva dincolo de regulile pe care le stabileau biserica. Iluminatii au inteles ca spiritual, lumina se afla in fiecare om, femeie sau copil de pe pamant. El nu era continut in zidurile bisericii. Nu era continut intr-o singura carte. Cand vor ajunge oamenii sa inteleaga ca fiecare este Dumnezeu, de asemeni? Cand vor inceta oamenii sa se lupte in numele lui Dumnezeu, incetand sa mai poarte aceste razboaie si lupte, in numele lui Dumnezeu? Lasati aceasta Energie Veche sa plece!

Am fost implicat in alcatuirea sau incurajarea acestor societati secrete, in acele timpuri. Multi dintre voi, mai aveti acele energii in voi. Multi dintre voi sunteti atrasi de scanteierea unei bijuterii, ce va atrage privirea intr-un anumit fel si va provoaca o reamintire a timpurilor din societatile secrete.

Societatile secrete, intr-un fel, dateaza din vremea originilor Shaumbrei, din timpul lui Iisus, unde ne-am intalnit. Ne-am intalnit in secret. Ne-am intalnit ca Esenieni si chiar ca un subgrup al Esenienilor, ca sa aducem cu adevarat, samanta Cristului aici pe Pamant, sa aducem trezirea constiintei, din starea de constiinta ce dormea, de lung timp.

Am lucrat impreuna de foarte mult timp! Momentele noastre merg inapoi in timp, pana in Atlantis. Eu am fost acolo, voi ati fost acolo! Am fost impreuna in temple. Am fost impreuna in ultima viata din Atlantis. Am experimentat unele dintre cele mai bune si unele dintre cele mai rele. Iata de unde provine legatura noastra, Shaumbra!

In timpurile Atlantisului nu eram rege. Nu eram preot. Nu eram un curtean puternic. Nu eram un magician al energiilor. Eram un simplu baiat sclav. Este tot ce eram. Voi constituiati regalitatea. Multi dintre voi ocupati locuri inalte in temple. Voi ati inteles cum lucrau energiile. Multi dintre cei de aici, ati fost in Templul din Tien, unde ati inteles cum sa eliberati energiile din structurile lor, ca voi sa patrundeti in taramuri multi-dimensionale, in timp ce inca existati in spatiul Pamantului fizic. Multi dintre voi ati lucrat cu imensele energii din Atlantis. Ati stiut cum sa stapaniti timpul. Ati stiut cum sa retineti corpul de la imbatranire. Stiati cum sa vindecati. Stiati cum sa transportati obiecte materiale, fara sa le atingeti. Mare parte din acea tehnologie, a fost folosita pentru construirea piramidelor. Si, intelegem ca unii vor ajunge acolo, curand.

Era vorba cu totul, despre iluzie, despre energie ca o iluzie. In Templul din Tien ati inteles acest lucru. Eram un simplu sclav din clasa muncitoare, care era adus in temple pentru a va servi, pentru a va aduce de mancare, de a indeparta reziduurile voastre. Eram acolo ca sa va fac viata si munca, mai usoare.

Este interesant ca am intrat in mijlocul experimentelor voastre. Cu adevarat, intr-o zi, in care unul din experimentele voastre cu energie se desfasura in spirala, intr-un mod pe care nu-l intelegeati si nu il puteati controla, s-a intamplat sa intru printr-o usa gresita, intr-un moment gresit, acel micut baiat sclav si am fost prins in el. Am fost preluat in acel vortex de energie, pe care l-ati creat si l-ati plasat in – ceea ce ati numi – structura cristalina, din care nu am putut iesi… vedeti… si nici voi nu puteati sa ma scoateti de acolo!

Am fost pe ecran, pentru fiecare dintre voi, blocat in cristal. Si, am trait in acel cristal pentru zile, saptamani, vieti, si eoni de timp. Iata de unde ne cunoastem unii pe altii, pentru ca am fost cuprins acolo, cu acea privire ingrozita pe fata mea, cand ma priveati. Voi stiati cum lucreaza energiile. Si, eu am fost in mijlocul lor.

Acolo ma aflam, incapabil sa mor, incapabil sa traiesc, dar blocat! Voi nu stiati cum sa ma eliberati. Chiar cand Atlantisul a cazut, eu eram inca blocat in cristal. Eram inca o parte din karma voastra. Eram inca o parte din descendenta voastra. Eram conectati. De aceea am iritat atat de mult, pe multi dintre voi, ultima oara, vazandu-ma ca acum! (audienta rade).

Oh, da, am iesit din acel cristal dupa un lunga si ingrozitoare perioada… nu puteam muri, atunci cand as fi vrut sa mor… nimeni nu ma auzea, atunci cand strigam… corpul meu era impietrit, suspendat in loc… mintea mea era activa. Nimeni nu putea sa ma auda, nici din alte taramuri. Structura cristalina pe care energia voastra a creat-o, impiedica orice energie din exterior, ca sa ma auda. Ea a taiat totul. Nici un inger din rai nu stia ca eram acolo. Va vorbesc despre singuratate, despre iadul in care m-ati pus! Nu sunt aici pentru razbunare! (rasete) Ma aflu aici pentru impartasire!

Ce experienta mi-ati acordat… sa fiu izolat in acest fel… sa nu mor… sa fiu prins in capcana! Ce experienta, sa trebuiasca sa imi aud doar propria voce! Ce experienta, sa fiu prizonier intr-un mod, pe care nu ati fi putut niciodata sa v-il imaginati! Am privit, fara exagerare, cum s-a prabusit Atlantisul… cum a disparut Tempul din Tien… cum s-au extins flacarile, in ceea ce era cunoscut ca marele hol din Tien. M-am scufundat, fara exagerare, in ocean pe fundul oceanului si am ramas acolo. Unii au spus ca am revenit. Unii au spus ca am chinuit calatorii, timp de sute de mii de ani ulterior… cumva adevarat.

Energiile mele doreau sa fie lasate sa plece si sa fie eliberate din cristalul in care m-ati pus. Dar, ceea ce am invatat, a fost cum sa fiu cu mine! Ceea ce am invatat, a fost cum sa ma eliberez din iluzie. Si asta erau toate cristalele voastre. Erau o iluzie. Mi-a luat un imens interval de timp, sa-mi imaginez asta. Ati putea masura acest timp, in sute de mii de ani umani. A fost iadul, Shaumbra! Dar, prin el, eu am invatat ce reprezenta iluzia! A trebuit sa invat. A trebuit sa invat cum sa ies de acolo!

Asa ca, iata-ma aici… eliberat! Oh, din acea zi, iubesc cristalele. Iubesc bijuteriile! Imi place sa iau obiecte materiale si sa le transmut apoi, deoarece am realizat cat de simplu este!

Atunci cand am invatat, am invatat in numele nostru, al tuturor! Am intrat in acea camera din Templul din Tien, in mijlocul experimentului vostru, constient total. Nu a fost o greseala! Am spus ca a fost momentul gresit si locul gresit, insa am stiut perfect de bine, ce faceam!

Va priveam. Priveam preotii si preotesele din Tien, facandu-si munca lor. Doream, ceea ce credeam ca voi aveti! Doream acel elixir! Doream longevitatea! Doream sanatatea si energia! Deci, nu a fost o greseala ca am intrat acolo. Nu ma asteptam la ce-am primit! Dar, a fost minunat! Ceea ce am invatat in temple, am invatat de la voi toti! Si, am revenit in acest timpu sacru si aceasta energie sacra, ca sa impartasesc cu fiecare dintre voi!

Intr-un sens, voi sunteti blocati in cristalul vostru, nu-i asa? Intr-un sens, voi ati patruns intr-un vartej de energie, intr-un moment nepotrivit si intr-un loc nepotrivit… dar poate ca in locul perfect! Si, v-ati blocat. Aici va aflati in interior si eu in exterior, acum!(unii rad) Spun acest lucru, cu cea mai mare iubire si compasiune! Dar, sunteti, sunteti blocati acolo!

Sunteti blocati in ceea ce as considera sau voi ati numi, hipnoza! Va aflati intr-o stare de hipnoza… “hypno-“ inseamna somn. Voi pareti adormiti! Ati fost hipnotizati. Ati fost indrumati sa credeti, ca acest lucru este real si ca sunteti mai putin decat cine sunteti!
Noi vom risipi vraja, pe care ati plasat asupra voastra. Da, va vom risipi vraja pe care ati plasat-o peste voi! Vom elibera starea de hipnoza, in care va aflati.

Da, o parte dintre voi, v-ati raportat atat de bine la povestea mea cu cristalul – prinsi in capcana din interiorul propriei fiinite, in interiorul propriei creatii. Nu simtiti ca in unele zile tipati si nimeni nu va aude… ca si cum ati fi prinsi… suspendati… impietriti… cu ochii larg deschisi… din gura tipand… de pomana… impietriti? Eu stiu cum este! Eu stiu cum este sa fii astfel hipnotizat, adormit, mesmerizat, incat voi credeti de fapt, in aceste lucruri, care nu va mai servesc.

Acum, nu se poate spune ca fiecare din experientele pe care le-ati avut, au fost gresite. Nu au fost. Nu regret nici un moment, timpul in care am fost suspendat in starea de inchisoare cristalina! Nu regret de loc! As petrece alta suta de mii de ani in acel iad, ca sa stiu ce stiu acum!

Sa vorbim pentru cateva minute, despre ce va hipnotizeaza. Ce cauzeaza aceasta? De ce va aflati in acea stare a fiintei?

Mai inainte de toate, exista influenta bisericii! Am petrecut mult din timpul meu si am cheltuit din energie pentru acest lucru, deoarece, asa cum am spus, bisericile poarta cea mai bolnavicioasa energie de pe Pamant, din totdeeauna. Energia bisericii – sau a religiei, in general, cele mai multe dintre ele, nu toate, dar cele mai multe – poarta atat de multa frica si atat de multa dualitate! Si, ea are putere asupra oamenilor!

Bisericile au hipnotizat oamenii. Ele au hipnotizat oamenii ca sa creada ca exista bine si rau. Exista oameni care merg pe Pamant acum, care cred in diavol, exista copii care sunt inspaimantati de acest lucru, numit Satana.

Exista oamenii inteligenti, oameni insemnati, care cred ca exista acel loc numit “rai”. Ei cred, cu adevarat, in acea fiinta numita Sf. Petru, care are un registru si va cerceteaza dupa ce parasiti Pamantul, sa vada daca ati fost neascultatori sau draguti (unii rad)… sau poate ca exista Mos Craciun! (rasete)

Cu aceasta credinta, Shaumbra, apare realitatea; ea apare! Realitatea apare deoarece sistemul de credinta exista, deoarece exista aceasta hipnoza, care a fost proiectata si oamenii au cazut in capcana ei. Asa ca, exista iad si exista rai. Exista judecata in celelalte taramuri, deoarece celelalte taramuri nu contin nimic, decat un mare potential.

Doriti o experienta? O puteti avea in celelalte tarauri, in taramurile non-fizice. Puteti ajunge in rai. Puteti ajunge in iad. Exista milioane de suflete stand in repaus, asteptand sa fie judecate, asteptandu-l pe Iisus. Este dificil! Voi lucrati cu ei, in timpul noptii. Voi sunteti un fel de lucratori EMS, pentru cei care sunt atat de blocati in propriile lor credinte si in propria lor hipnoza! Hipnoza functioneaza in ambele parti de voal! Ea functioneaza!

Bisericile de pe Pamant proiecteaza aceasta energie a fricii, aceasta energie a diavolului. Si ea inca apasa din greu asupra omenirii. Aceasta este o creatie si o inventie relativ noua. Cu adevarat, doar in ultimii sase sau sapte mii de ani, in omenire a aparut aceasta hipnoza a religiei. Anterior acesteia, nu am avut asa ceva.

In Atlantis, in Lemuria, nu existau religii. Nu intelegeam conceptul de Dumnezeu. Intelegeam unimea! Intelegeam iubirea! Intelegeam evolutia tuturor acestor lucruri.

Insa Dumnezeu, este o inventie relative noua. Dualitatea din biserici este o forma de hipnoza. In acest moment, ea mentine miliarde de oamenii in zona fricii!

Voi ati fost o parte din aceasta. Multi dintre voi ati facut parte din ea, in vietile voastre. V-ati luptat cu aceasta, inca va mai luptati cu ea. Inca va intrebati daca faceti bine. Va intrebati daca n-ar trebui sa va reintoarceti, la radacinile religiilor timpurii.

A fost un fel de confort in aceasta, nu-i asa? Ele au grija de lucruri, pentru voi. Ele raspund la intrebari, pentru voi. Acestea va spun cum sa traiti. Va spun cine sa fiti si in special, cine sa nu fiti. Acestea reprezentau hipnoza. Si, inca mai au un efect partial, deoarece voi sunteti inca atat de iubitori, atat de sensibili, atat de deschisi!

Aceasta hipnoza a religiei, mentine o mare parte a constiintei de pe Pamant, din acest moment. Nu vorbesc de rau toate bisericile. Doar incerc sa stabilesc faptele. Nu pot sa vorbes de rau bisericile. Eu si voi, am ajutat la crearea lor. Le-am creat pentru un alt scop, mai ales acum doua mii de ani in urma. Am creat unele dintre bisericile initiale, unele dintre caile initiale ale omenirii, atunci cand am dat nastere acestei seminte divine, acestei constiinte Christice pe Pamant.

Cand ati venit la incarnare, ati realizat cat de greu era sa mentineti samanta divina, Constiinta Cristica, intr-o lume foarte ostila si dificila. Ati inceput sa construiti biserici, locuri fizice care puteau fi sacre, care puteau mentine energia sacra, care puteau adaposti energia Cristica divina, pana cand era momentul sa radieze in lumea intreaga. Asa ca, voi ati ajutat la construirea bisericilor fizice.

Ati ajutat la construirea unor structuri ale bisericilor, a structurilor cailor de a trai. Si, acestea erau tot ce incercati sa faceti. Si, era tot ce a incercat Iisus sa faca, sa constuiasca modalitati de a trai, reguli la care sa priveasca. Dar, ei puteau decide daca sa le foloseasca sau nu, existau fragmente de iluminare si intelepciune pe care altii puteau sa le acceseze, daca alegeau asta. Dar, aceste energii s-au deformat. Aceste energii au fost abuzate.

Hotii de energie de pe Pamant si din alte taramuri, au preluat bisericile si le-au folosit sa absoarba energie omenirii secatuite. Ei fac acest lucru acum, pretutindeni in lume. Ei rostesc vorbe de iubire. Ei recita cuvinte, care se presupune ca le-a afirmat Iisus. Dar, cum actioneaza ei? Ce razboaie creaza ei? Ce ura mentin in inimile lor? Si, ce frica au in spiritul lor?

Ca grup Shaumbra, noi putem furniza o radianta! Nu incercam sa ii schimbam. Incercam sa aratam o cale, care este dincolo, o cale care a evolut din biserici. Bisericile au hipnotizat oamenii, de multa vreme, pana in prezent. Va fi foarte dificil – foarte dificil – pentru a elibera aceasta din constiinta! Voi observati luptele, care au loc chiar acum.

Cum va numesc pe voi, cei care aveti cateva ganduri si idei diferite, care purtati iubire in inima voastra, cei care actionati cu iubire in viata voastra? Ei va numesc “cei intunecati”, nu-i asa? Ei va numesc “cei care sunt gresit indrumati”. Ei poate ca spun ca voi sunteti Satana. Oh, exista, din nou, aceasta frica! Ea este hipnoza. Si, majoritatea lumii a cazut in vraja ei.

O alta forma de hipnoza provine de la guvernele lumii. Acum, trebuie sa intelegeti ca guvernele – si exista multe, multe, sute de guverne diferite – guvernele sunt o reprezentare a constiintei acelui grup de oameni. Dar, acea constiinta preia o forma proprie de viata energetica. Guvernele se constituie intr-un tip propriu de persoana. Aceasta are influenta asupra oamenilor. Ii hipnotizeaza. Asta este tot, Shaumbra – este hipnoza! Nu spunem ca este rau! Doar spunem ca este vorba despre un set de sisteme de credinta, care sunt atat de puternice, incat nu puteti iesi din ele!

Va intrebati de ce este atat de dificil, uneori! Guvernele, cu adevarat, emit un semnal hipnotic, incredibil de puternic. Acum, nu vorbim despre micile mecanisme mecanice. Nu vorbim despre faptul ca orice este o conspiratie.

Conspiratiile nu functioneaza, pentru ca majoritatea omenilor nu sunt suficienti de stralucitori (unii rad) – voi avea o discutie intreaga, despre acest subiect candva (rasete) – deoarece ei nu inteleg, cu adevarat, la nivel de esenta, cum lucreaza energia. Ei sunt precum copiii. Ei incearca sa-si fure energia unul altuia, tot timpul. Si, ei fac asta in in cele mai naive moduri. Nu vorbim despre vreo mare conspiratie, prin care guvernele trimit tipuri de frecvente radio sau unde sau poluanti in cer, cu lucruri despre care se presupune ca v-ar omori… nu vorbim despre acest fel de lucruri!

Guvernul emite o constiinta. Si, din nou, guvernul este alcatuit din oameni. Guvernul emite o constiinta despre lucruri, precum taxele. Ati intrat intr-un sistem de credinta, ca trebuie sa platiti taxe, deoarece guvernele cred ca trebuie sa ia energie de la voi, cu scopul de a se sustine pe ei.

Guvernele au reguli despre cum sa traiti. Va spun ce este bine si ce este rau si voi ati patruns in acestea. Ati fost o parte din acestea mereu, pana cand v-ati nascut in aceasta viata. “Iata ce este bine si iata ce este rau”. Guvernul are inca o veriga hipnotica pentru voi, privind ce sa mancati, ce sa faceti.

Va voi spune ceva, spre exemplificare. Totul despre realitatea voastra se afla intr-o stare hipnotica. Voi credeti in ea. Voi ati intrat in ea. Si apoi, va intrebati cum sa iesiti din ea. Va vom da un exemplu. Acesta este unul, care ii este apropiat si drag lui Cauldre.

Nicotina din tigari – nu creaza viciu. Nu este adictiva! Voi fumatorii nu ma credeti, nu-i asa? (rasete) Voi nefumatorii nu vreti sa ma credeti?(rasete) Nu este adictiva! Nicotina prin ea-insasi, are un efect hipnotic incredibil. Orice ii este atribuit, tinde sa fie exagerat! Astfel, daca cineva spune ca nicotina este periculoasa, ea intensifica acest lucru si ea devine periculoasa. Nicotina este una dintre cele mai responsive substante, de pe Pamant. Ea realizeaza sistemul vostru de credinta. Ea este minunata!

Acum, exista multi care cred ca li s-a spus ca nicotina creaza dependenta/este adictiva. Astfel, ea devine foarte adictiva. Prin ea-insasi, nu este. Nu este. Este in mod strict, un amplificator de credinta! Asta este tot! Dar, efectul hipnotic care este emis, va determina sa credeti ca este rea, ca este adictiva, ca trebuie sa va luptati cu ea! Exista cei dintre voi, care ati incetat sa fumati, care inca va luptati si inca visati la ea, pentru ca sunteti hipnotizati.

Guvernele ajuta sa fie stabilite efectele hipnotice ale mancarii, activitatilor, banilor, ale moralei. Guvernul creaza acest incredibil efect hipnotic! Acum, voi puteti simti, in particular acest lucru, atunci cand cand mergeti in orice centru al guvernului, fie ca este guvernul din oras, fie ca este guvernul national. Mergeti in capitala tarii voastre si doar ramaneti-va acolo pentru un timp. Veti simti intensificarea dualitatii in jurul vostru, caci guvernul vostru exagereaza dualitatea in orice mod posibil.

Acum, nu este interesant faptul ca bisericile si guvernele sunt uneori aceleasi, chiar si cand spun ca nu sunt? Chiar cand pretind ca exista o separare, ele lucreaza impreuna! Din nou, aceasta nu este conspiratie. In mod simplu, este ceva ce se intampla. Este vorba despre un set de sisteme de credinta, cu care ati fost deacord… din care nu puteti iesi.

Astfel, voi aveti guverne si biserici, care lucreaza impreuna. Unele tari sunt controlate. Guvernul lor este biserica lor. Altele au un govern, care este infiltrat de catre cei care au puternice credinte religioase, dar pretind ca nu au. Aceasta este a doua forma de hipnoza.

A treia – este una foarte interesanta, una care are loc acum pe Pamant – este numita afacere! Afacerile – ce cale minunata! – voi sunteti hipnotizati zilnic, atunci cand mergeti la slujba si vi se spune ca nu sunteti demni de o promovare sau de o crestere de salariu.Vi s-a spus ca nu sunteti nimic, din cine sunteti, cu adevarat. Vi s-a spus ca exista un anumit mod, prin care se desfasoara lucrurile… ca trebuie sa urmati o anumita formula… ca trebuie sa treceti prin faze de cercetare si dezvoltare… si ca doar un mic grup de oameni pot veni cu idei.

Vi s-a spus ca trebuie sa veniti aici si sa petreceti un numar de ore, pentru a castiga o anumita suma de bani. Ati intrat intr-unul dintre cele mai ridicole sisteme de credinta, cunoscute vreodata. Vi s-a spus ca sunteti limitati, privind cati bani puteti face. Ati intrat intr-un sistem de credinta, prin care trebuie sa credeti, ca trebuie sa aveti o anumit grad de educatie… de instruire… sau de cunostinte… sau poate sa proveniti din familii de rasa pura.

Acest efect hipnotic al afacerilor, creste foarte repede, mult mai repede decat altele. Reprezinta noua hipnoza care cuprinde lumea. Acestea ajuta sa puna lumea pe fuga. Ele aleg o noua clasa de oameni. Se aleg noi standarde de moralitate prin ele. Ele aleg standarde noi de imbracare, cum ar trebui sa va imbracati si cum ar trebui sa actionati.

Afacerile hipnotizeaza lumea! Oh, ele fac asta in mod foarte deschis! Priviti la TV, veti vedea reclame! Ele va hipnotizeaza, facandu-va sa credeti ca aveti nevoie de anumite lucruri, in anumite momente. Afacerile dirijeaza modul in care lumea functioneaza. Ele dirijeaza pulsul si ritmul constiintei umane, de acum. Afacerile incearca sa copleseasca lumea. Ele incearca. Energiile religiei sunt destul de rele. Dar, apoi voi adaugati guvernul si afacerile la acestea si obtineti un cocteil foarte, foarte toxic, un efect hipnotic, care actioneaza asupra fiecaruia dintre voi.

Voi incercati sa iesiti din ele. Ce faceti? Voi luati uneltele lor, pentru a incerca sa iesiti. Incercati sa folositi uneltele religiei sau ale afacerilor sau ale banilor, pentru a iesi de sub efectul lor hipnotic. Ele va duc mai in profunzime! Va duc mai in profunzime. Sunteti prinsi in acel cristal. Eu sunt inafara, aici; va pot observa!

Cand vreti sa iesiti de acolo? Cand doriti sa parasiti toate acestea? Inainte ca voi sa raspundeti, exista unele consideratii de facut. Stim ca vreti sa iesiti. Exista unele consideratii. Cat de mult se va schimba viata voastra? Cat de mult se va schimba povestea voastra? Unde va va duce aceasta?

Sa vorbim despre al patrulea efect hipnotic major, care are influenta asupra voastra. Este vorba despre familia voastra! Acum, acest efect hipnotic – cum sa spun – este foarte restrans, insa foarte puternic. El nu are profunzime. Nu are factorul frica al religiei. Nu are controlul financiar al afacerilor. Si, nu are alte modalitati de control, asa cum hipnoza guvernelor o au.

Dar, hipnoza prin familie, se leaga direct, atat de direct de voi! Ea stie cum sa apese pe butoanele voastre. Efectul hipnotic al familiei, a inceput foarte devreme, desigur! El a ajutat la modelarea unora din sistemele voastre de credinta, pe care inca le duceti cu voi, in special, credinta legata de cine nu sunteti!

Nu v-a servit foarte bine ca fiinta radianta, in anii vostri recenti, cand incercati sa straluciti si cand incercati sa va deschideti. Voi incercati sa permiteti acestei Constiinte Cristice sa vina in realitatea voastra. A fost inchisa de membrii familiei, care v-au lasat sa intelegeti foarte repede, ca nu trebuie sa va aratati lumina… ca trebuie sa fiti umili… ca trebuie sa fiti mici… ca sunteti neinsemnati… ca nu trebuie sa fiti atata de fastuosi/pomposi, cum v-am numit noi(unii rad)… ca nu trebuie sa fiti siguri pe voi!

Multi dintre voi ati experimentat acestea – este un efect hipnotic foarte puternic, care exista inca, cu voi. Inca auziti acele voci – nu-i asa? – vocea mamei/tatalui in capul vostru. Psihologia moderna a avut un timp foarte bun, incercand sa evalueze si sa inteleaga toate acestea. Ei au incercat sa descifreze toate acestea. Este foarte simplu. Este un efect hipnotic, care a fost plasat asupra voastra de catre parintii vostri. Si, acum ii priviti ca pe imagini arhetipale si ei au acest control asupra voastra! Este doar hipnoza! Asta este tot ce este.

Efectul hipnotic al familiei, merge inapoi in alte vieti, in vietile trecute. Tobias v-a vorbit despre karma ancestrala. Stim ca el va va oferi o sesiune intreaga despre aceasta. Voi fi acolo cu el. Exista o karma care urmeaza descendenta stramosilor. Acest tip de hipnoza afecteaza intreg arborele vostru genealogic Voi sunteti o parte a arborelui vostru genealogic. Voi mergeti inapoi cateva vieti, in care erati probabil bunicul strabunicului sau strabunicii. Voi sunteti o parte din arborele vostru genealogic. Si, voi purtati acea hipnoza cu voi si prin voi.

Shaumbra, avem aceste efecte foarte puternice, aceste efecte hipnotice, aceste sisteme de credinta, in care ati intrat atat de profund, incat pare ca nu puteti iesi din ele. Sunteti blocati in aceasta structura cristalina… inghetati in ea… tipand… incercand sa iesiti afara. Voi – datorita efectului hipnotic – de fapt, continuati sa lucrati asupra povestii voastre, gandind ca daca veti face poveste voastra buna, ea va va elibera. Ea nu o va face! Nu o va face! Voi continuati incercand sa va construiti povestea, care a avut timpul sau.

VOI NU SUNTETI CINE CREDETI CA SUNTETI! Este o iluzie! Eu stau de cealalta parte a iluziei voastre, chicotind si razand, stiind ca veti iesi din ea, stiind ca este mult mai usor decat credeti voi, decat simtiti voi, stiind ca este atat de usor sa curatati acele efecte hipnotice, din voi.

Este interesant ca sistemele de credinta se perpetueaza prin ele-insele. Am spus inainte ca la tot ce creati, intr-un sens, le dati propria lor forma de viata si le permiteti sa traiasca pe cont propriu, le permiteti libertatea proprie. Sistemele de credinta se comporta la fel. Sistemele de credinta incearca sa-si mentina propria integritate. Ele incearca sa se inalte prin ele-insele si sa se extinda.

Si, acestea se petrec acum, cu voi si cu societatea voastra. Datorita hipnozei, sistemul de credinta afecteaza ceea ce duceti cu voi, povestile voastre incearca sa se protejese si sa se apere si sa–si inalte povestile. Chiar cand vorbesc cu voi, povestea voastra incearca sa se protejeze. Povestea voastra incearca sa gaseasca greseli in ceea ce spun… incearca sa creada ca ceea ce am spus, este pentru altcineva si nu pentru voi.

Este pentru voi! Va privesc si sunt inafara. Sunteti prinsi in interior. Dar, desi sunteti prinsi in capcana, totusi eu ma asez pe ambalajul vostru, pe carapacea voastra, peste structura voastra cristalina, spunand, “Sunt aici, sunt liber!” Inca exista ceva in interiorul vostru – acea hipnoza - care incearca sa va protejeze carapacea. Inca exista ceva in interiorul vostru, care incearca sa hotarasca faptul ca eu gresesc. Exista inca un mecanism de protectie. Acest efect hipnotic sub care va aflati, incearca sa va constuiasca povestea voastra si mai mare… si structura voastra cristalina si mai mare… si inchisoarea voastra si mai sigura. Iata ce face hipnoza! Iata ce fac sistemele de credinta!

De fiecare data cand structurati energia, ea incearca sa isi mentina integritatea. De ce? Deoarece ea va iubeste… voi ati creat-o… voi ati alcatuit acea poveste… voi v-ati creat! Orice va incerca sa se protejeze, deoarece crede ca este ce vreti voi sa faceti. Voi le-ati instruit sa faca asta pentru voi. Voi ati instruit sistemele voastre de credinta sa va protejeze, in mod constant. Le-ati instruit sa faca sistemele de credinta si mai mari.

Sunteti incredibili! Ati creat o mica credinta si ati lasat-o sa devina o credinta mai mare. Si, acum nu puteti iesi din ea. Chiar daca spuneti ca vreti sa iesiti, sistemele voastre de credinta intra intr-un mod de aparare acum, asa cum fac acum, intrand intr-un mod defensiv. Ele nu stiu cum sa manuiasca acest baraj, pe care eu si Tobias il inaltam. Ele vor sa fuga, nu-i asa? Nu sunt sigure ce sa faca.

Exista o presiune. Exista un sentiment inconfortabil. Vreti ca aceasta transmisie sa inceteze imediat!(unii rad) Noi vorbim despre sistemele voastre de credinta. Ele nu stiu ce sa faca. Nu li s-a mai vorbit astfel inainte. Ele stiu ca este adevarat, dar inca nu inteleg, nu pot manui asta. Ele incearca sa va protejeze, deoarece ele va iubesc si vor sa va serveasca.

Acum, va aflati intr-o stare de hipnoza incredibila… o stare de acceptare a realitatii in care va aflati si gandind ca nu puteti iesi din ea… o stare de a fi controlati de efectele hipnotice ale bisericilor… ale guvernelor… ale afacerilor…ale religiilor… si ale familiilor… si prietenilor! Priviti-va… sunteti atat de hipnotizati, incat va priviti prin ochii altor oameni! Va ingrijorati despre ceea ce vor spune ei. Ce tip de hipnoza! Voi sunteti total hipnotizati, un semn real de hipnoza, atunci cand va ingrijorati de ce vor spune altii despre voi! Dar, va ingrijorati! Iata cum va vedeti voi!

Iata inca unul – stiti ca sunteti hipnotizati atunci cand va ingrijorati ca innebuniti! (unii rad) Voi cheltuiti prea mult din timpul vostru, ingrijorandu-va daca veti innebuni. De ce? Deoarece exista acest efect hipnotic, care are aceasta putere asupra voastra, incercand sa se mentina, pentu ca va iubeste. Asa ca, el a nascocit aceasta “eticheta de nebun”.(rasete) Voi spuneti, “cred ca innebunesc, asa ca voi reveni! Voi reveni la starea mea hipnotica, deoarece am iesit din normal. Am iesit din constiinta de masa. Cineva poate sa ma observe!(rasete). Trebuie sa-mi pastrez o schita biografica joasa/mica”.

Permiteti-mi sa va spun, Shaumbra, eu sunt nebun total! Exista regi, regine, bancheri si episcopi, care va vor spune ca sunt. Dar, ei m-au chemat pentru a-i sfatui. Ei m-au chemat sa le arat cum sa iasa din inchisoarea cristalului lor.

“Simplu!” le spun. Le spun regilor, reginelor, printilor, sefilor de guverne si celor care stabilesc regulile – “Permiteti-va sa iesiti din acea stare hipnotica, in care va aflati.! Eliberati-va 100% - nu doar putin, nu catva, nu 90% - ci 100%!”

Ah, in aceasta se afla provocarea! Voi veti iesi 10%. Veti elibera 10% din povestea voastra. Dar, tot ce faceti, permite sa incerce sa faca si mai pare povestea voastra. Sub influenta hipnozei, veti incerca sa va aparati, sa va protejati si sa va construiti povestea voastra. Trebuia sa fie asa.

Sistemele de credinta… orice sistem de credinta va incerca sa furnizeze dovezi si sa creasca. Iata de ce sunteti aici! Sunteti o victima – sau un receptor norocos – al propiilor voastre sisteme de credinta. Trebuie sa doriti sa eliberati 100%!

Si, asta este ceea ce am facut eu! Nu aveam o alta alegere. Eram incuiat in acea energie, dupa ce am patruns in spirala voastra, din Templul din Tien, unde am impietrit si am fost parasit de voi. Nu ati stiut ce sa faceti. Nu stiati cum sa ma scoateti de acolo. Asa ca ati fugit. Eu sunt o parte din karma voastra.

A trebuit sa invat sa eliberez totul…totul… 100%! A trebuit sa invat sa eliberez fiecare sistem de credinta. Si, iata unde am ajuns, sa inteleg ce reprezinta hipnoza! Noi nu am vorbit niciodata despre acest lucru, numit hipnoza, inainte in temple. Dar, este exact ce erau, sisteme de credinta ce pot fi ca demonii, ca monstrii… necesitand sa se hraneasca cu mai multa energie… necesitand din ce in ce mai multa energie… necesitand ca voi sa creati mai multe povesti… cu alte cuvinte, luand o forma neutra a starii de a fi, transformand-o in energie!

Este un ciclu vicios si absurd! Un sistem de credinta are nevoie sa se hraneasca. Asa ca, are nevoie de voi, ca sa continuati sa creati povesti. Are nevoie de voi, ca sa va faceti povestea si mai mare. Vedeti… vedeti… cum lucreaza acesta? Este o dinamica foarte interesanta… pana cand veti iesi din ea… pana veti iesi!

Acum, pentru a iesi din fiecare sistem de credinta, pentru a iesi din starea de hipnoza, necesita un incredibil nivel de incredere! Trebuie sa doriti sa eliberati totul! Trebuie sa doriti sa aflati ca veti muri, in momentul in care veti elibera, nu doar sa muriti, ci sa nu mai existati de loc, deoarece nu veti mai exista de loc, in modul in care ati existat!

Trebuie sa doriti sa eliberati totul, dar si sa incorporati totul, simultan! Eliberati si acceptati totul, simultan! Acest lucru nu este pentru inimile fricoase. Acest lucru nu este pentru cei care incearca sa isi faca viata putin mai buna! Acest lucru este pentru cei care sunteti pregatiti, sa ajungeti unde sunt eu! Acest lucru este pentru cei care sunteti pregatiti, sa iesiti din starea de hipnoza, a realitati in care va aflati!

Daca va place realitatea voastra si doar vreti sa faceti realitatea putin mai mare, acest lucru este usor. Noi putem sa va aratam cum sa preluati mai multa energie, pentru a va face povestea mai mare. Iata ce faceti majoritatea dintre voi, ce fac majoritatea oamenilor! Voi lucrati in mod constant, asupra povestii voastre, nu-i asa? Va temeti sa o eliberati! Si, hipnoza va justifica frica voastra.

Voi parasi aceasta, in acest punct. Voi reveni la urmatoarea intalnire a Shaumbrei! Vom vorbi mai in detaliu, despre modalitatea de a iesi… cum sa va ridicati deasupra… cum sa renuntati la orice… pentru ca voi, cu adevarat, sa stapaniti ceea ce va apartine de drept. Reamintiti-va, Shaumbra, in luna ce vine, ca va aflati in stare de hipnoza! Reamintiti-va ca nu este rea! Ea este doar ceea ce va tine inchisi, acum!

Va aflati sub o asa de minunata hipnoza! Vom lucra cu voi in urmatoarele cateva saptamani, pentru a va ajuta sa vedeti cat sunteti de hipnotizati, sa va vedeti frica de a parasi sistemul de credinta, care v-a prin in capcana! Veti observa propriile frici, privind cum este sa parasiti sistemul, nu doar de a fi putin mai bine in sistem, ci sa il parasiti!

Voi preda lui Tobias aceasta transmisie! Voi continua sa apar langa voi, in variate forme, pe durata acestei luni. Eu sunt cel ce sunt!
TOBIAS: Si asa este, draga Shaumbra, noi continuam cu energia intalnirii noastre. Cauldre se intreaba uneori cine este si cine va mai veni prin el.

L-am rugat pe St. Germain sa va vorbeasca despre eliberarea energiei credintelor. A trebuit sa ii cerem sa va vorbeasca despre ce este energia, cu adevarat. La intalnirea noastra viitoare, el va spune cum sa pasiti inafara, cum sa iesiti din acel somn in care va aflati.
Este interesant de observat faptul, ca va aflati intr-o stare de somn, intr-o stare de hipnoza, chiar acum, atat de total confortabil in ea, incat va intrebati daca doriti sa o parasiti. Dar, din starea voastra – din ceea ce voi ati numi – starea voastra de somn, atunci cand adormiti noaptea, sunteti mult mai liberi, decat sunteti acum, sunteti mult mai liberi! Se vor petrece ceva dinamici foarte interesante, foarte intense; are loc o munca intensa, pe care o desfasurati!

In urmatoarea luna veti fi confruntati cu probleme, privitor la ce este real. Este real acest lucru? In mod continu, din ce in ce mai des, veti auzi aceste cuvinte. Da, noi va hipnotizam! (audienta rade) Veti auzi cuvinte mereu, din partea noastra (pronuntand in gluma, pe un ton de hipnotizare) Este real? Este real? Poate sa apara real, dar este real? Vom continua sa cercetam structura reala a realitatii, prin care veti descoperi cum sunt create realitatile si cum, in ultima instanta, puteti obtine libertatea sufletului!

Va iubim foarte mult si ne aflam impreuna intr-o incitanta calatorie!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro