MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 6: "Libertatea Sufletului" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
8 ianuarie 2005
www.crimsoncircle.com  

Si asa este, dragi Shaumbra, ne adunam impreuna in aceasta zi din nou! Ne adunam energiile noastre, ale Shaumbrei in acest loc – oh, concentrate aici, in aceasta camera minunata – dar aducem impreuna si toate energiile Shaumbrei din lumea intreaga in acest moment! Este o bucurie pentru mine, Tobias, si pentru toti ceilalti care au venit in aceasta zi ca sa va simta... sa stea inaintea focului vostru... sa se bucure de iubirea pura care exista in aceasta camera in aceasta zi! Este o bucurie pentru mine sa fiu aici, pentru ca au fost cateva saptamani foarte ocupate, ocupate, pentru toti ingerii, ambii umani si celesti!

Exista schimbari care continua pe Pamant, chiar acum. Si, ele vor continua. Ele vor continua, Shaumbra! Am fost departe de multi dintre voi si de Cauldre si Linda, de cateva saptamani, pana acum, pentru ca atentia a fost concentrata pe schimbarile care se petrec pe Pamant. Atentia noastra a fost concentrata pe sutele si miile, care au facut tranzitul inapoi.

Oh, au fost celebrari! Fara lacrimi si fara frica, Shaumbra, fata de cei care au revenit de partea noastra de voal, dupa cutremurul cel mare si dupa tsunami! Ei erau pregatiti. Ei, intr-adevar, erau pregatiti. Ei s-au oferit sa ajute la stimularea schimbarilor de pe pamant. Si, ei erau pregatiti si noi am celebrat!

Au existat multi care au necesitat supraveghere speciala, deoarece ei i-au parasit pe cei dragi si familiile. Ei au parasit energia Geiei si corpurile lor fizice. Si, a fost ceva tristete in legatura cu acestea, pentru ca, draga Shaumbra, cei care au parasit Pamantul, erau si cei carora le-a placut sa fie pe Pamant, l-au iubit atat de mult, incat erau dornici sa se ofere pe ei si conditia lor umana, ca sa ajute la transformarea intregii constiintei, prin ceva, chiar acum.

In ce priveste aceste valuri, care au acoperit si au afectat tarmurile... era momentul ca aceste tarmuri sa fie curatate si purificate. Si, apa, alaturi de energia stelelor si a cerurilor/raiului, a fos importanta, ca sa se reverse peste aceste tarmuri. Era timpul pentru purificare. Multe din energiile acestor zone, erau blocate cu totul, de un timp.

De asemeni, era momentul ca atentia restului lumii, sa fie concentrata pe aceasta zona. Era momentul ca restul lumii sa observe aceasta parte a lumii, sa inteleaga cum traiesc, sa inteleaga ca si acesti oameni, trebuie sa mearga in pas cu schimbarile energiei. Caci multi dintre ei erau intepeniti in Vechile Energii, pe caile Vechi. Si, era momentul ca intreaga atentie a oamenilor din lumea intreaga, sa ajunga in acea zona, ca sa ii ajute in tranzitie.

Asa cum a spus Cauldre mai devreme, compasiunea care s-a revarsat de la oamenii din lumea intreaga, a fost fenomenala! A adus cateva lacrimi in ochii nostri, vazand cata ingrijorare aveati, pentru unii pe care, chiar nu-i cunoasteti. Dar, va pasa de ei, deoarece ei sunt o parte din voi si voi sunteti o parte din ei! Ei sunt o parte din constiinta umanitatii si voi sunteti o parte din constiinta umanitatii. A fost extraordinar sa observam cum au raspuns oamenii! Si, este extraordinar acum, sa observam ca sunt, nu numai energii fizice si financiare care curg spre acea zona, dar si energii spirituale si celeste!

Si va avea loc o reconstructie! Aceasta va fi noua! Nu se doreste sa fie ca cea veche. Exista acolo coruptie, care a fost indepartata. Era intuneric, care a fost indepartat. Existau energii vechi si blocate, care au fost curatate din acea zona. Nu fiti tristi, Shaumbra si intelegeti ca era momentul potrivit! Onorati-i pe cei care si-au dat viata lor marii, ca sa revina de partea noastra de voal, sa ajute la schimbarea intregii constiinte a umanitatii!

In aceasta zi, celor care sunteti aici si ascultati si celor care vor citi acest material la alta data, va vom cere acum, sa preluati ceva, ce exista in viata voastra si este blocat... ceva care poate exista in fiinta voastra proprie, pe care il simtiti ca este corupt... sau poate ati dori sa le numiti energii neechilibrate... ceva care are nevoie de vindecare sau de echilibrarea energiilor, intr-un loc nou... ceva care v-a tinut in loc... ceva ce v-a deranjat... ceva care exista in corpul vostru... care nu se vindeca corect, unele frici pe care le-ati avut si le-ati purtat cu voi, de multa vreme, pana acum.

Va vom cere sa le preluati si sa le plasati in energia acestui spatiu sigur! Va vom cere sa le iubiti, orice ar fi, caci ati ales sa le eliberati astazi, sa le iubiti si sa le lasati sa fie vindecate, ceea ce reprezinta, cu adevarat, o reechilibrare si o evolutie a energiei! Va vom cere tuturor, sa aduceti binecuvantari in acest spatiu, pe care l-am creat impreuna, pentru a ajuta la realizarea schimbarii, sa ajute la crearea unei noi libertati!

Va veti ajuta unii pe altii! Voi puteti adauga acest lucru – orice ar fi acest lucru care va deranjeaza, oricare ar fi nevoile de vindecare – puteti sa le puneti in acest spatiu, acum. In mod simplu, lasati-le sa iasa inafara din profunzimea voastra, din fricile din voi, in spatiul nostru de aici! Asa cum a spus Kuthumi, nu trebuie sa va ingrijorati ca ar afecta pe altcineva! Nu trebuie sa va ingrijorati ca eneriile negative s-ar atasa de altcineva! In mod simplu, lasati-le sa iasa!

Este o vindecare de care aveti nevoie... daca este o depresie pe care o aveti... daca este o frica care este atat de coplesitoare, care va ingheta uneori... lasati-o sa iasa acum! Daca este vorba despre o suparare pe care ati avut-o, lasati-o sa iasa acum! Lasati-le libere, in acest spatiu! Lasati-le libere, in acest spatiu de vindecare!

Noi am adus multi, multi ingeri cu noi astazi, refacuti dupa munca lor de vindecare, dupa valurile mari. Si, ei sunt atat de pregatiti ca sa vindece! Vin astazi ca sa faciliteze, sa ajute la binecuvantarea procesului! Lasati-le sa iasa!

Nu va rusinati de ele, Shaumbra! Nu va rusinati de ele, pentru ca veti ajunge sa intelegeti, ca orice va fi, ce are nevoie acum de energia de vindecare, v-a servit intr-un fel sau altul! Nu va rusinati, chiar daca era ceva, despre care ati gandit ca era o slabiciune! Nu va rusinati, daca ati crezut ca era mai putin de 100% spiritual! Lasati-le sa iasa in acest spatiu!

Lasati-le sa fie vindecate, de-a lungul restului discutiilor noastre de astazi! Lasati-le sa fie libere! Nu le mai permiteti sa va tina pe loc sau sa va puna la pamant sau sa va infricoseze! Lasati energiile care au curatat si tarmurile prin tsunami... lasati acele energii sa patrunda aici, ca valuri si valuri de energii binecuvantate si sa purifice orice este, din ceea ce a fost dificil pentru voi! Lasati-le sa le purifice pe acestea!

Sa respiram pentru un moment impreuna, Shaumbra! Stim ca exista lucruri carora ati incercat sa le faceti fata si sa lucrati cu ele. Si, ele v-au epuizat! Acestea v-au tinut in loc! Sa respiram impreuna, ca sa le lasam sa iasa in camera! Permiteti-ne sa respiram, pentru a elibera energiile noastre divine, ca sa se reechilibreze acele lucruri care erau blocate si sa evolueze la un nou nivel!

Voi nu aveti nevoie de un cutremure in viata voastra! Nu aveti nevoie de un tsunami in viata voastra! Voi puteti lasa aceste lucruri sa iasa! Puteti sa le lasati sa fie vindecate si purificate si sa evolueze fara traume si fara drame in viata voastra!

Shaumbra, asa cum stiti, voi va aflati aici pe Pamant, acum! Oricare dintre cei care asculta... oricare dintre cei care va aflati aici... oricare dintre cei care sunteti atasati sau atrasi de aceasta energie... acum noi va conferim ca Shaumbra! Nu trebuie sa castigati acest lucru. Nu trebuie sa studiati pentru asta. Voi, in mod simplu, sunteti Shaumbra!

Shaumbra, voi va aflati acum pe Pamant, pentru ca ati ales sa fiti! Ati ales a reveniti in acest moment de schimbari extraordinare si de evolutie! Ati ales sa reveniti in acest punct culminant al saltului cuantic, care este la cativa ani departare. Voi ati ales sa fiti aici, ca cei care ii vor invata pe ceilalti... ca cei care vor ajuta la miscarea energiilor... ca cei care veti fi primii care veti face brese in voi-insiva! Ati ales sa fiti aici!

Voi ne-ati cerut ca sa venim, sa va ajutam! Ne-ati cerut sa venim ca sa va reasiguram! Ne-ati cerut sa venim si ca doar sa stam cu voi, uneori! Si, noi suntem aici in jurul vostru, chiar acum, chiar acum! Respirati profund! Voi puteti sa ne simtiti! Nu lasati capul sa intre pe fir! Reamintiti-va noi... voi... noi toti invatam sa gandim dintr-un loc nou, din Inteligenta Divina!

Noi ne aflam acum cu voi, datorita muncii incredibile pe care o faceti, datorita celor prin care ati trecut in vietile voastre. Oh, da, voi ati trecut prin multe experiente, care v-au ajutat sa va pregatiti. Si, noi stim ca am spus astea mereu – si stim ca rareori obositi sa le tot auziti - noi va onoram... noi va iubim... si noi suntem cu voi, intotdeauna!

Acestea sunt timpuri dificile! Ele sunt timpuri provocatoare, deoarece exista multe schimbari. Exista atat de multe energii in jurul vostru, incat voi nu vreti sa patrundeti in schimbari. Ele se tem de schimbare. Voi stiti cum este acest lucru. Vi s-au intamplat in propria voastra viata, ati facut fata propriilor voastre schimbari. Exista un tip de frica interioara, care nu doreste sa se elibereze, o frica interioara care poate se teme sa evolueze si sa mearga inainte.

Poate ca nu are sens pentru voi, insa exista o parte din voi care nu se da batut, o parte din umanitate care nu se da batuta, in mod serios, acum! Voi, Miscatorii de Energie, ajutati la facilitarea acestui proces, pentru a-l face mai gratios, sa il usurati, sa ii aduceti un element de iubire, pe care nici ingerii nu-l pot aduce. De aceea voi sunteti aici pe Pamant, chiar acum, in serviciu, in cel mai inalt mod posibil!

Da, voi invati si pentru voi-insiva! Oh, voi cresteti pe cai, care sunt dificil de observat, de voi! Voi patrundeti in taramuri, in dimensiuni si experiente, prin care nu a intrat nici un om, nicicand! Patrundeti in zone ale spiritualului si divinului, prin care nu au mers nici maestrii din vechime... vedeti! Voi patrundeti in zone ale cunoasterii si ale conectarii interioare, pe care maestrii nu le-au avut! Ei sunt uimiti/in veneratie de ceea ce faceti! Ei sunt uimiti de cine sunteti!

Acum, in Noul An alaturi de Energia Noua, alaturi de ceasul care anunta saltul quantic de neoprit, noi vrem sa-l botezam pentru voi “anul libertatii”. Ne-ati cerut sa va transmitem voua acest fapt. Este “anul libertatii”, anul in care veti invata, cu adevarat, cum sa iesiti din capcane... in care veti invata cum sa iesiti din temnita... in care veti invata cum sa treceti prin voi-insiva... cum sa treceti prin unele energii, care au tendinta sa va blocheze si sa va tina pe loc.

In acest an, voi veti fi provocati intr-un mod minunat, ca sa eliberati tot ce nu va mai serveste, nicicand. Oh, da, noi stim ca ati patruns profund in voi, ca sa eliberati atat de multe lucruri! Dar, in acest an, noi vom lucra cu voi, pentru a va ajuta sa intelegeti, cu adevarat, ce este libertatea... ce este libertatea sufletului... cum sa va eliberati pe voi de aceste lanturi, care uneori sunt plasate in constiinta umana si in corpul uman... cum sa le lasati sa plece!

Stiti voi, uneori devine confortabil sa fii in inchisoare. Eu am fost acolo. Am fost acolo in ultima mea viata pe Pamant. Da, oricat de mult am urat peretii inchisorii, exista un anumit confort acolo, deoarece nu trebuia sa am de-a face cu provocarile din viata de zi cu zi (audienta rade). Nu trebuia sa am de-a face cu copiii.(audienta rade). Intelegeti ce vreau sa spun! Exista un anumit confort fiind in inchisoare, prins in celula, deoarece nu trebuia sa am de-a face cu lucrurile.

Asa ca, atunci cand vorbim despre “anul libertatii” noi vorbim despre a alege libertatea propriului suflet, acum, ca sa experimenteze intr-un mod total nou! Da, o parte din voi spune, “Dar, eu nu stiu daca voi putea face fata la toate acestea!” De aceea noi suntem aici – sa va ajutam sa treceti prin acestea, sa va indrumam prin ele. Vom vorbi mai mult despre libertate, in Shoud-ul de astazi.

Si, reamintiti-va, un Shoud este, in mod simplu, voi! Este vorba despre adunarea la un loc a energiilor voastre. Este ca si cum, noi venim si le adunam, apoi le punem intr-un cos. Si, apoi le transmitem inapoi la voi. Asa ca, totul de aici, ar trebui sa va fie familiar!

Sa vorbim pentru un moment despre acest an, despre acest an, 2005! Si, ne-ar place sa facem o prezicere, aici, despre acest an! Va cerem sa va reamintiti prezicerea noastra! Prezicerea noastra este ca orice este prezis, probabil nu se va intampla in acest an! (audienta rade)

Sunt multi care fac preziceri si ei atrag atentia si fascinatia oamenilor. Ei vorbesc despre lucruri care se vor intampla, ca unii oameni vor muri si ceva imens – cum sa spun – catastrofe dramatice vor apare pe Pamant. Ei vorbesc despre venirea OZN-urilor si vorbesc despre acestea, pentru inca 50 de ani. Ei vorbesc despre restrangerea uscatului. “Oh, acestea vor fi in acest an!” Si ei isi lasa serviciile lor si isi vand valorile.

Vor exista multe preziceri care vor apare – acestea poate ca, deja au aparut. Si, prezicerea noastra este ca ei privesc la Energiile Vechi si la tiparele Vechi, atunci cand fac prezicerile lor. Anul acesta va fi anul unei schimbari depline, unei schimbari imense. Asa ca, este foarte greu sa faci preziceri, deoarece ei trebuie sa priveasca la caile Vechi, ca sa incerce sa ghiceasca, ce se va intampla maine!

Asa ca, noi vom spune ca va fi anul unei schimbari imense, mai mult decat ati vazut in cei mai multi din anii vietii voastre, nu neaparat schimbari dificile pentru voi – pot fi pentru altii – schimbari in multe din sistemele Vechi, schimbari in modul in care lucrurile erau realizate. Schimbarile se vor accelera si vor continua, in special, in acest an! In special in acest an veti vedea schimbari!

Acum, Shaumbra, asa cum am vorbit inainte, voi nu trebuie sa le lasati sa va afecteze! Voi puteti fi in mijlocul furtunii! Puteti fi in mijlocul cutremurului! Puteti fi in mijlocul oricaror tipuri de schimbari sau a haosului si acestea nu trebuie sa va afecteze! Ele nu trebuie sa va scoata din echilibru, in particular, ca Miscatori de Energie!

Vedeti... ca Miscatori de Energie, voi ajutati la realizarea, in primul rand, a schimbarilor ce se petrec. Voi puteti permite energiei schimbarii sa curga in voi si apoi sa iasa. Nu trebuie sa va afecteze in mod negativ! De fapt, multi dintre voi ati invatat deja, ca schimbarea poate fi incitanta, ca poate fi o noua aventura. Nu trebuie sa darame nimic! Ea, in mod simplu – cum sa spun – va permite sa va expansionati in alte dimensiuni. Va permite sa va expansionati chiar si realitatea voastra umana!

In acest an, 2005, Shaumbra, vom continua sa observam acest lucru care este numit “criza de energie” de pe Pamant. Energiile fosile vechi incep sa se termine. Oh, ele vor obosi Pamantul, pentru inca ceva timp. Dar, cand rezervele vor deveni mai reduse si mai reduse, va apare mai multa disperare. Vor fi multe – cum sa spun – multe meciuri care vor fi jucate cu energia, la propriu si la figurat. Veti vedea ca preturile vor continua sa creasca. Veti observa stagnari si crize, din cand in cand. Si, noi credem ca toate acestea sunt potrivite!

Exista o criza de energie pe pamant. Nu este vorba doar despre combustibilul fosil. Este vorba despre energia care se schimba! Vedeti... Energia Veche nu poate alimenta Noul Pamant! Este atat de usor... unii dintre voi ati preluat aceste idei, incercand sa intelegeti lucrurile. Ele sunt cu totul exacte, cu totul simple. Exista o criza de energie... a folosirii Energiei Vechi brute pe Pamant... da, intr-adevar!

In acest an veti observa – cum sa spun – alte modalitati de evidentiere a schimbarilor de energie, care au loc. Veti vedea acestea la o scara mai mare – cum sa spun – “intreruperi” sau chiar colapsarea sistemelor electrice. In legatura cu sistemele Vechi, sistemele voastre din sirma, care va aduc elecricitatea acasa de la sursa generatoare... veti observa tot felul de probleme cu acestea, in anul ce vine. Si, acestea nu trebuie sa va afecteze pe voi. Nu trebuie sa va fecteze pe voi. Aflati ca vor fi reparate. Aflati ca ele vor cauza oamenilor, guvernelor si industriilor, ca sa observe cum sunt distribuite energiile.

Vorbind despre distribuirea energiei... banii reprezinta energie! Veti vedea cum se schimba modul in care sunt distribuiti. A existat un timp, in care cei care stapaneau finantele lumii erau doar putini... cateva tari... chiar cativa indivizi. Acest lucru se schimba acum. Daca totul, Shaumbra, banii, afacerile vor fi ajutate sa fie distribuite mai echitabil pe Pamant, vor ajuta la distribuirea energiei. Afacerile vor ajuta la mentinerea pacii, deoarece atunci cand exista o afacere globala, care estre prezenta aproape in fiecare tara, aceste afaceri nu doresc sa ajunga in razboi. Aceste afaceri nu doresc tipurile vechi de razboaie care au aparut. Ele vor pace, ca afacerile lor sa fie solide.

Veti observa mai mult, ca economia globala, afacerile globale vor ajuta la distribuirea bogatiei. Voi observati ca aceasta se intampla acum in “tara dragonului” mult mai multe resurse curg acolo, chiar acum. Economia lor creste. Dar, ei au nevoie din ce in ce mai mult, de resursele neprelucrate ale lumii... otel... ei vor avea nevoie de mai multa mancare... vor avea nevoie de mai mult unelte... vor avea nevoie de mai multe electronice... vor avea nevoie de mai mult din orice… o mai buna distribuire a energiei din lumea intreaga, asa ca noi nu trebuie sa avem dezechilibrul, care a existat in trecut. Veti observa acestea continuand, in acest an!

Veti observa schimbari in voi-insiva! Ati trecut prin momente foarte dificile in acesti ultimi cinci ani, decand suntem impreuna, ati trecut prin schimbari interne extraordinare! Veti observa ca in acest an lucrurile vor incepe sa se manifeste si sa ajunga la implinire pentru voi. Veti observa cum devine mai usor, asa cum am vorbit inainte. Voi ati trecut prin cele mai rele momente!

In 2005, energia este potrivita, pentru a fi mai usor si mult mai gratios pentru voi! 2005 va fi momentul in care veti observa reaparand o noua pasiune in viata voastra... diferita de pasiunea veche... o noua emotie de a trai... un scop nou! De ce? Deoarece voi ajungeti la adevaratul vostru scop de a fi aici, de a fi invatatorul, exploratorul, Miscatorul de Energie!

Piesele din pazzle vor ajunge in locurile lor, anul acesta. Aceasta este prezicerea noastra, care este bazata pe schimbarea energiilor pe care o observam, nu bazata pe Vechi, ci bazata pe ceea ce alegeti voi, chiar acum, bazata pe ceea ce aduceti voi in viata voastra. Veti observa lucruri din corpul vostru care se vor schimba, cu siguranta, in mintea voastra, cu siguranta, in oamenii din jurul vostru!

Singura observatie pe care v-o oferim asupra acestor lucruri, Shaumbra – si voi deja stiti aceasta – insa noi o repetam: de multe ori cand schimbarile au aparut in viata voastra, voi ati tipat si ati spus, “De ce se intampla asta? De ce apar toate aceste schimbari? Ce am gresit eu, ca sa determin toate aceste schimbari?” Nimic! Voi le-ati cerut! In acest an schimbarile pot fi pline de gratie, incitante si noi, pentru voi!

Asa ca, draga Shuambra, va fi un an incitant! Da, acesta este cuvantul pe care l-am ales, ca sa-l folosim aici. Va fi un an incitant si chiar distractiv! Puteti voi sa accepati acestea? Puteti voi accepta ca poate fi distractiv acum? (unii din audienta rad)

Noi am trecut prin multe impreuna, in momentele noastre, chiar si cei dintre voi care va alaturati noua acum, care nu ati fost nicicand conectati cu aceasta energie, ati fost conectati cu noi, pe durata acestor ani, intr-un mod sau altul. Voi ati trecut prin schimbari. Ati trecut prin dificultati, ca si cei care stau aici in audienta astazi, ca si cei care au citit toate aceste materiale din prima zi. Cei care se alatura noua acum.... voi faceti parte din familia noastra. Va aflati aici pentru un motiv. Voi sunteti conectati cu noi la fiecare nivel.
Acum, eu, Tobias, as dori sa va duc intr-o calatorie scurta astazi, daca doriti! As dori sa va invit sa veniti intr-un loc cu mine. Si, eu am pregatit acest lucru pentru voi. Am lucrat la acesta – cum sa spun – remodelandu-ma, reconstruindu-ma!

As dori sa va invit astazi, intr-o calatorie, la casa mea de la tara! Am mai vorbit despre ea inainte. Ea se afla in taramul meu. Nu exista in lumea materiala, ci intr-un loc pe care l-am creat eu, l-am imaginat eu si l-am structurat, un loc – cum sa spun care este plin de energiile Shaumbrei!

Va voi cere sa fiti pe scuanele voastre – sau sa va asezati pe podea, asa cum fac unii dintre voi acum. Va voi cere sa fiti aici, in totalitate prezenti, in realitatea umana. Dar, va voi cere sa va expansionati energia voastra, ca sa veniti cu mine la casa mea imaginara, de la tara. Am lucrat la remodelare si la redecorare. De ce? Deoarece totul este nou! Totul se schimba! Si, am realizat ca este momentul sa modernizez si locul meu!

Imaginati-l cum doriti! Eu mi-l imaginez ca pe un loc minunat in padure… in pace si linistit... inconjurat de o varietate considerabila de copaci... unii dintre ei vesnic verzi... unii dintre ei trecuti. Nu are importanta aici. Voi puteti avea orice copaci doriti! Nu trebuie sa fie o anumita varietate, bazata pe date geografice.

Am incarcat spatiul din jurul meu cu copaci minunati, cu copaci pe care ii iubesc, cu adevarat. In anii si in vietile mele de pe Pamant am avut o mare conectare cu energia copacilor… stand atat de stoici... dar bine infipti in Pamant... avand ramurile lor indreptate spre cer... multi dintre ei... producand fructe... sau cel putin seminte, ca sa continuie evolutia lor... sa continuie cresterea lor... sa se recicleze.

Pomii ajuta la curatare si purificare, asa cum ati aflat multi dintre voi. Mergeti si stati sub un copac! Va va ajuta patrunzand in energia voastra si curatand-o. Oh, nu, nu, nu... Cauldre se intreaba daca va vom incuraja pe voi toti, sa deveniti “cei care imbratiseaza pomii”! “Iubitori de copaci” este vorba de “indragostiti de copaci”! Da, in jurul casei mele exista multi copaci minunati!

Casa mea de la tara... am proiectat-o ca sa arate intre stilul englezesc Tudor si un castel din Elvetia. Exista o desfasurare in spate... muntii la distanta mare in spatele curtii... un lac... un lac linistit... ceva ca Walden Pond... nu prea jos, o mica poteca. Eu mi-am construit casa si zona inconjuratoare, asa ca exista pasarele ce zboara peste tot. Eu iubesc pasarile! Eu iubesc pasarile pentru ca, stiti, ele stau in pomi. Ele locuiesc in frumusetea si linistea pomilor.

Dar, pasarile sunt cele ce sunt libere. Ele au aripi. Sunt ca mici ingeri veniti pe Pamant, punad energiile lor in aceste corpuri mici, care au aripi, ca sa poata zbura prin jur. Pasarile de la casa mea, sunt foarte colorate, foarte colorate si canta! Ele canta din zori pana noaptea. Eu trebuie sa le fac sa inceteze noaptea ca sa pot dormi!

Ele canta cantecul bucuriei... cantecul ingerilor... bucuria raiului! Dar, canta si cantecul celebrarii vietii pe Pamant. Aceasta este energia mea, pe care le-am dat-o lor pentru acest fapt. Ele canta iubirea Mea pentru Pamant, iubirea mea pentru fiinta umana! Si canta intreaga zi. Cumva, ele canta in perfecta armonie, la unison perfect, desi ele provin din multe specii.

Si, exista flori... multe flori… si multe gradini, care inconjoara casa mea... pline de culori, indraptandu-se spre cer... desfasurandu-si frunzele lor, deschizandu-se... nu raman inchise si stranse, Shaumbra... ci se deschid... acceptand fara teama, orice din jurul lor... fiind atat de vulnerabile, incat ele isi deschid frunzele si petalele lor delicate, minunate si se expun... isi expun esenta lor, fara frica!
Shaumbra, ati inteles? Si, ele sunt minunate, sustin o energie. Da, ele o pastreaza, ele sunt pastratoare de energie, intr-un anumit fel. Pastreaza eneregia frumusetii. Ele pastreaza enegia Geiei. Pastreaza o energie a echilibrului. Ele o pastreaza, ca voi sa puteti zbura in alte taramuri si a afla ca exista intotdeuana ceva, care pastreaza aceasta frumusete, care pastreaza intotdeauna reconectarea cu Pamantul.

Acum, sa ne plimbam impreuna! Eu nu am adus nicicand, un grup asa de mare inainte, la casa mea de la tara. De obicei suntem, doar St. Germain si cu mine, stand in spatele casei, fumand cateva tigari de foi(trabuc) – regret Cauldre, dar noi fumam – fumam cateva trabuce (unii rad) si un pahar de vin simulat. Si alti cativa invitati se alatura. Dar, eu doresc sa ii aduc pe toti Shaumbra, pe voi toti, la casa mea de la tara!

Sa intram prin usa din fata, acum! Observati cum se deschide, fara ajutorul meu, netrebuind sa apuc manerul. Nu este uimitor ce putem face prin imaginatia noastra? Si, voi spuneti, “Dar, Tobias, eu sunt aici, cu adevarat? Este acest lucru real sau doar ne plimbi printr-o poveste?”

Acesta este in parte, modul meu de a lamuri acest lucru! Este la fel de real, ca si faptul ca stati pe scaune, acum. Este la fel de real, ca si corpul vostru fizic, pe care il aveti. Este la fel de real, ca orice altceva, ca mentalul sau ca mintea voastra umana, care poat gandi. Voi stati pe scaune. Voi stati in casele voastre. Voi stati impreuna cu grupuri de Shaumbra, acum. Puteti auzi sunete. Voi puteti sa va simtiti incheieturile voastre pe scaun. Va puteti simtit stomacul. Dar, voi puteti, de asemeni, sa fiti aici, cu mine! Imaginatia, asa cum am vorbit inainte, este la fel de reala ca orice altceva! SUNTETI aici cu mine! Voi deja, ati trecut pri usa casei mele.

Lasati-ma sa va arat ceva! Eu v-am explicat recent, ca eu pot sa pastrez toata energia Shaumbrei. Am expansionat interiorul! Observati – da, unii deja au observat – imaginile de pe pereti, imagini din vietile pe care le-am petrecut impreuna, imagini ale unor dintre cele mai eroice lucruri, pe care le-a realizat Shaumbra.

Da, acolo, exista unele imagini ale momentelor noastre din Atlantis, imagini din Templul din Tien si zonele care ar fi acum in preajma Cubei. Templele nu mai sunt acolo. Ele au disparut. Chiar si tarmul pe care stateau s-a schimbat si ar trebui sa fie sub apa, pentru cei dintre voi care cauta. Dar, exista imagini – da, nu luate cu o camera actuala – ci sunt imagini pe care le-am pus acolo, prin imaginatia mea, sunt imagini pe pereti, ale momentelor noastre petrecute impreuna! Sunt lucruri pe care unii dintre voi mi le-ati oferit ca dar, in vietile trecute... Eu le-am plasat pe rafturi.

Sa ne plimbam prin casa, putin mai mult! Da, aceasta are legatura cu imaginatia, ajutandu-va sa va eliberati de limitarile, pe care le-ati plasat asupra voastra. De aceea, eu va conduc prin casa. Vedeti... nu exista bucatarie aici... nu am nevoie de ea! Ingerii nu trebuie sa manance... vedeti... Nu exista nici baie... noi nu avem nevoie nici de acea functie! (unii rad)

Sunt camere imense aici... sunt camere de diferite culori... camere cu diferite energii... camere in care muzica pare sa fie cantata din pereti... nu sunt necesari vorbitori/speakeri... nu sunt necesare aparate electronice. Exista camere aici care sunt pline cu energii din alte dimensiuni! Pasiti in una dintre ele! Permiteti-va sa fiti aici! Permiteti-va sa va deschideti, cu adevarat si simtiti cum se simte! Am pregatit aceasta pentru voi!

Sunt camere aici, in care puteti patrunde si sa va vizitati aspecte ale voastre, din vietile trecute! Am multe camere, pentru multe, multe vieti. Ele nu sunt tinute inchise acolo. Eu nu le pastrez acolo. Dar, am ales, sa-mi reamintesc, din cand in cand!

Vedeti... eu am incorporat toate vietile mele! Le-am incorporat. Eu le-am adus cu tot ce era legat de ele – binele... raul... ceea ce am considerat a fi intuneric... ceea ce am considerat a fi lupte si dureri... ca si bucuria! Le-am incorporat pe fiecare dintre ele.
De ce nu puteti sa va reamintiti vietile voastre trecute, va intrebati voi, uneori? Voi considerati ca este un reper – cum sa spun – al evolutie spirituale, acela de a va reaminti cine ati fost in trecut. Voi nu vi le reamintiti, deoarece, mai intai de toate, voi nu ati vrut sa fiti confuzi in aceasta viata, pana acum. Nu ati vrut sa fiti coplesiti de acele amintiri directe si de imagini. Dar, voi nici nu ati incorporat si apoi nu ati eliberat toate energiile!

Voi faceti asta... ati facut asta ca si mine! Ati acceptat orice din ce ati fost. Si, apoi, le-ati eliberat, le-ati lasat sa plece. Asa ca, puteti merge inapoi si sa incepeti sa le revizitati, fara sa va temeti, ca veti fi prinse in acestea, ci sa simtiti energiile, inca o data! Este asemanator cu a trece printr-un album cu taieturi din ziare, simtind energiile din trecut, zambind uneori, varsand poate, cateva lacrimi!

In acest “an al libertatii” veti incepe sa va reamintiti vietile voastre trecute. Va aflati intr-un punct, in care nu trebuie sa va temeti, ca veti fi prinsi in acele energii. Va aflati acum intr-un punct al maturitatii voastre spirituale, in care stiti ca voi sunteti cine sunteti, acum! Nu trebuie sa va temeti va va veti intoarce la o identitate veche, la o identiatte dintr-o viata trecuta! Daca ati fost un mare rege, un mare conducator, un mare om de stiinta sau un mare filozof, nu trebuie sa va temeti ca veti deveni atasati, in mod egoist, de acea viata trecuta! A fost o parte din structura voastra!

Asa ca, in casa mea exista camere, in care intru sa le vizitez – camerele lui Tobias – dintre cele mai favorite... unde pot merge ca sa ma vizitez pe mine din acea viata... sunt multe camere din Atlantis, unde revin sa vizitez, pe cel ce am fost atunci si il vizitez cu voi. Exista camere in casa mea... multi dintre voi v-ati ratacit prin ele... ati parasit turul nostru, de aici! (unii rad) Voi ati luat-o inaintea mea!

Exista camere in care merg pentru picturile mele spirituale. Imi place sa pictez! Aceasta este o pasiune de-a mea. Eu nu pictez cu culori sau cu uleiuri ca voi. Eu nu pictez – cum sa spun – cu creta si cu uneltele voastre fizice. Eu pictez cu energie. Eu intru aici ca sa ma joc cu energii – cu vibratii, sunete, culori, energii, care exista dincolo de taramurile umane. Eu patrund aici, ca sa vad ce pot sa creez!
Casa mea de la tara este reala, la fel de reala ca si cuvintele pe care le auziti acum. Eu am petrecut ceva timp, ca sa ajut la punerea energiilor intr-o anumita forma si structura, fiind pregatit intotdeauna sa eliberez acea structura, ca sa o las sa se extinda, desigur! Dar, am petrecut mult timp creand aceasta casa. Am petrecut mult timp ajutand la impletirea energiilor la un loc, ca toti sa putem veni, in aceeasi zi ca in aceasta!

Unii dintre voi, pot crea in acest mod. Oricare dintre voi, aveti aceasta libertate de a crea in acest mod. Se realizeaza prin imaginatie. Am vorbit despre aceasta, mereu si mereu... Se realizeaza prin imaginatie.

Voi ati observat, probabil, alte energii din casa, energiile invitatului nostru special din aceasta zi! Unii dintre voi v-ati intrebat: cine este? In mod simplu, luati un moment, pentru a simti energiile. Nu ghicind... doar simtind energiile! Energiile invitatului nostru special umplu casa mea, astazi! Ele ne inconjoara pe noi toti!

Intr-adevar, este energia iubitului nostru Metatron, din nou! Munca lui Metatron continua, de luna trecuta. Dar este diferita de data asta. Voi ati asociat energia lui Metatron ca fiind masculina, fiind o energie foarte inalta, aproape ca o energie metalica, electrica, vibranta!

Dar azi, in casa mea, Metatron isi arata un alt aspect... ceea ce voi ati numi un aspect feminin al lui Metatron... intr-adevar foarte intensa... dar o compasiune intensa… o iubire puternica! Dupa ce munca lui Metatron – vocea voastra in Spirit – a fost realizata cu doua saptamani in urma, acum vine energia unui alt aspect al lui Metatron... aceea a compasiunii... aceea a reconstruirii... aceea a reinoirii... si aceea a evolutiei... o energie evolutiva.

Metatron nu vine doar ca sa destrame Vechile sisteme! Metatron – vocea voastra in Spirit – vine cu compasiune, intotdeauna cu compasiune si iubire, gratie si usurinta! Vedeti... o energie atat de puternica, poate fi si o energie delicata, blanda, iubitoare si plina de compasiune!

Asa ca, va cerem sa respirati in ea! Va cerem – vedeti, multi dintre voi deja stiu unde voi ajunge cu asta. Este vorba despre acea vindecare, pe care v-am cerut sa v-o oferiti... solutia pe care ati cerut-o la inceputul adunarii de astazi... voi le-ati adus pe acestea in casa mea. Voi le-ati adus cu voi ,ca acest alt aspect al lui Metatron, sa va ajute sa treceti prin ele, sa va ajute sa le binecuvantati, sa va ajute sa le vindecati! Voi le-ati adus in acest imaginar, dar foarte real loc, in aceasta zi, ca sa deveniti liberi, sa va ajute sa eliberati ceva, ce nu va mai serveste de loc!

Sa patrundem in camera Shaumbrei, in camera mare, in care putem sa stam toti impreuna! Veniti in camera Shaumbrei, pentru reamintirea timpurilor noastre petrecute impreuna! Unii dintre voi chicotesc... da, eu va citesc mintea voastra ocazional! Unii dintre voi spun, “Este doar un joc prostesc, Tobias?” Daca vreti sa fie... daca vreti sa fie un joc prostesc...sau acesta poate fi atat de real, incat face ca realitatea umana sa para mica prin comparatie!

Aceasta realitate a imaginatiei este adevarata. Aceasta realitate a imaginatiei, a faptului ca noi stam aici – in casa mea, in casa mea de la tara, in camera Shaumbrei, camera de adunare – este reala. Si, acest fapt ne ajuta sa alegem un tipar de energie, care poate fi adus inapoi, in realitatea umana si sa fie folosit acolo. El ajuta la crearea de modele, de tesaturi, de tipare si de cai, pentru propria voastra viata, din realitatea voastra umana. Si, voi puteti merge inainte si inapoi, oricand!

Shaumbra, acesta este “anul libertatii”! Noi va vom ajuta sa va eliberati din limitarile corpului vostru si mintii voastre si a dimensiunii umane. Ne vom distra facand asta, fie ca va va placea sau nu!(audienta rade) A trebuit sa le abandonez, ca ele sa intre. Ne vom distra dincolo, indepartand acei pereti ai inchisorii! Ne vom distra extinzandu-ne! Vom lasa acele Energii Vechi sa fie transformate.

Acum, ce va retine Shaumbra? Ce va retine de la a fi cine sunteti cu adevarat? Ei bine, intai si cel mai important, este trecutul! Este trecutul. Viitorul nu va poate tine in urma, deoarece el nu a fost creat inca. Doar frica de viitor poate sa va tina in urma. Dar trecutul, cu devarat, poate sa tina pe multi dintre voi in urma. Voi regretati multe lucruri pe care le-ati facut in viata voastra.

Va vom cere acum sa treceti peste ele! Treceti peste ele! Au fost parti din cine sunteti. A fost o experienta, pe care ati dorit sa o aveti, pentru a va ajuta sa invatati si sa intelegeti ceva. A fost o provocare teribila, pe care v-ati oferit-o, ca sa puteti invata ceva nou.

Unii dintre voi v-ati doborat. Unii dintre voi ati baut putin mai mult... voi va numiti alcoolici. Treceti peste ele! Nu sunteti un alcoolic. Sunteti cel care ati patruns pana in profunzimile iadului, band, pentru a afla despre ce este vorba. Dar, energia nu trebuie sa fie atasata de voi, nicicand! Acesta a fost trecutul!

Unii dintre voi sunteti suparati pe voi, datorita greutatii voastre. Voi permiteti ca acest fapt sa va tina in urma. Voi spuneti, “Dar daca nu as arata asa, atunci as putea fi liber Tobias! Eu va aud ce spuneti, “Insa cum ar putea o persoana grasa sa zboare?” Voi spuneti asta.(unii rad) Da, eu va citesc unele ganduri ale voastre. (rasete)

Este momentul sa renuntati la acestea! Este momentul sa le lasati sa plece! Iubiti-va, nu are importanta cum aratati! Iubiti-va! Incetati sa va mai luptati cu asta! Incetati sa va mai negati1 Grasimea, greutatea... ele vor dispare... vor pleca.. daca veti dori sa plece! Dar, unii dintre voi veti afla, ca va place greutatea in exces si acea energie in exces, din jurul vostru!

Nu-i permiteti sa devina un blocaj! Nu spuneti, “Eu voi deveni spiritual, cand voi atinge o anumita greutate.” Iubiti-va astazi! Fiti spirituali astazi! Incetati sa va coborati prin aceste lucruri! V-ati oferit experienta legata de cum este sa ai tot felul de energii in jurul vostru si in fizicalitatea voastra, chiar manifestata ca greutate. Totul exista dintr-un motiv.

Trecutul va retine, deoarece voi l-ati ascuns. Voi l-ati ingramadit undeva... sub un covoras... in magazie... in subconstientul vostru... sau oricum ati dori sa-l numiti... parti din voi de care v-a fost rusine, parti din voi pe care nu ati putut sa le manuiti pana acum. Da, exista unele lucruri ridicole, de destrabalare, pe care le-ati facut in trecut. Unii dintre voi sunteti atata de plini de vinovatie, din cauza acestor lucruri!

Noi vom deschide unele dintre aceste usi cu voi, astazi si de-a lungul anului. Va vom ajuta sa priviti la unele dintre aceste vieti trecute, la unele dintre aceste lucruri, la care nu ati dorit sa priviti. Va vom oferi priviri fugare. Si, va vom lasa sa simtiti energia si apoi o vom trece prin voi. Insa, voi permiteti ca trecutul sa va tina in urma!

Cum manuiti voi acestea acum? Cum le rezolvati? Voi incorporati fiecare parte din ele, din tot ce ati facut vreodata si apoi le lasati sa treaca prin voi. Noi stim ca ati facut o munca imensa in acest domeniu. Dar, acum vom patrunde in adevaratele profunzimi, in adevaratele locuri ascunse ale unor Energii Vechi. Veti incepe sa aveti strafulgerari si povesti intregi din vietilor voastre trecute. Voi le puteti manui acum!

Ce altceva va retine? A fi o victima... un rol minunat de jucat! Este ceva usor de a fi victima, in loc de Creator, uneori este mai usor sa invinuiesti totul in jurul tau. Voi ati intrat in capcana de a fi victima, de a fi victima perpetua!

Si, stiti voi ce facem noi atunci cand voi sunteti prinsi in asta? Noi va ajutam in starea voastra de victima. Voi va distrati cu aceasta! Asa ca, noi va vom ajuta! Va vom ajuta sa experimentati cum este sa fii cea mai mare victima de pe Pamant (unii rad) deoarce este ceea ce ati ales, pana acum... unii dintre voi. Dar acum, este momentul sa o lasati sa plece! Ea va tine in loc. Nu va puteti acuza parintii! Nu puteti da vina pe vietile voastre trecute! Nu puteti da vina pe nimic! Voi sunteti Creatorul!

Voi spuneti, “Dar, dar, Tobias”, voi spuneti, “Dar, Tobias”. Ah, ramaneti in acesti “dar”! Da, putem sa ne referim la ei in multe feluri diferite! (audienta rade) Voi permiteti ca sa fie un obstacol si un blocaj. De ce? Deoarece voi nu vreti, in mod necesar, sa aveti de-a face cu modul de a fi Creator. Voi uneori va temeti sa reveniti la a fi un Creator total si constient.! Voi regretati unele lucruri, care au fost facute in trecut, in special, inainte de a fi venit pe Pamant!

Vedeti... eu am creat aceasta casa, in care ne aflam! Am facut-o reala, prin imaginatie. Voi erati obisnuiti sa faceti la fel, in special, inainte de a fi venit pe Pamant, intr-un corp uman. Cand ati creat stelele si cerurile, cand erati liberi acolo, fara un corp, voi puteati crea foarte rapid si va puteati imagina foarte rapid! Au existat multe, multe lucruri din ceea ce ati creat. care nu va placeau!

Dar, Shaumbra, la nivelul esentei voastre, voi sunteti Creatori! Nu este necesar sa va ingrijorati, cu adevarat, in legatura cu ce a fost facut in trecut, deoarece acestea v-au adus aici! Ele v-au adus in acest punct de referinta. Nu are importanta ce ganditi voi, voi nu ati omorat, cu adevarat, pe nimeni, niciodata! Un suflet nu poate muri! El, in mod simplu, revine sub o alta forma. Voi, in mod simplu, nu puteti lua energia cuiva, chiar daca ati incerca! Mai devreme sau mai tarziu, o veti elibera, deoarece ea nu va apartine. Trebuie sa o eliberati!

Shaumbra, multi dintre voi ati jucat rolul victimei si acesta v-a tinut in loc. Nu mai dati vina pe altcineva... decat daca acesta este modul voastra de a dori sa traiti! Preluati intreaga responsabilitate! Si, cand o veti faceti, veti intelege cum lucreaza, cu adevarat, energiile Creatorului!

Ce altceva va retine? Intr-o masura... constiinta de masa! Voi va aflati aici, pe Pamant. Voi sunteti inconjurati de energiile constiintei de masa, de energiile omenirii. Reamintiti-va, de ceva timp, noi v-am intrebat, “Sunteti pregatiti sa parasiti constiinta de masa?” Si, din toti, doar putini au spus “Da”. Voi ati spus. V-ati oferit permisiunea de a o parasi.

Dar, ea este inca aici. Ea inca are un mod de a va influenta pe voi, din cand in cand. Dar, nu trebuie sa va blocati in ea! In special, ca Miscatori de Energie, va puteti permite sa treceti dincolo de constiinta de masa. Da, ea va veni si voi o veti simti, asa cum multi dintre voi ati simtit energiile cutremurului, cu mult inainte de a se intampla. Voi ati simtit ca exista un potential, care probabil urma sa se manifeste. Era o parte a constiintei de masa, pregatindu-se pentru schimbare si voi ati simtit-o. Dar, ea nu trebuie sa va tina in loc. Ea nu trebuie sa va tina in stare de ascultare!

Ce altceva va retine? Sentimentul ca voi sunteti fara putere... la multi dintre voi, sentimentul ca sunteti slabi... sentimentul ca nu puteti performa magie, chiar si daca ea sare direct in voi... sentimentul ca nu puteti schimba nimic, in special inafara voastra, mai putin propria voastra viata... sentimentul ca energiile sunt atat de puternice si atat de dure in jurul vostru, incat nu este nimic de facut... voi doar raspundeti lucrurilor, nu creati lucruri!

Aceasta este o forma a starii de victima. Este o forma de negare a cine sunteti si a puterilor pe care le aveti. Voi permiteti sa va simtiti fara putere. Voi permiteti sa fiti maturati de curentii fluxului vietii... de fluxul constiintei... de sentimentul ca tot ce puteti face este sa incercati sa va mentineti... sa incercati sa supravietuiti... ca nu puteti schimba nimic!

Shaumbra, va vom lasa sa aflati acum, ca voi sunteti Creatori! De unde stim? Deoarece voi ati creat totul in viata voastra, fie ca realizati asta sau nu. Nu au fost create de noi. Nu au fost create din afara voastra. Voi le-ati creat. Ei bine, poate ca voi spuneti, “Dar, Tobias, eu, cu siguranta, nu am creat toate acele lucruri rele!” Ah, din nou, va cerem sa aruncati o privire! Voi LE-ATI creat, poate ca nu in mod constient prin mintea voastra umana, ci pe baza nevoilor voastre, pe baza energiilor voastre, voi le-ati creat!

Voi sunteti ca un magnet, insa un magnet care lucreaza diferit de magnetii de pe Pamant, deoarece pe Pamant polii opusi se atrag. Dar, la magnetii care sunteti voi, partile asemanatoare se atrag. Daca va simtiti fara putere, lucruri lipsite de putere, vor veni sa va raspunda. Veti fi inconjurati de oameni fara putere sau de oameni care vor folosi puterea lor, ca sa v-o ia pe-a voastra. Voi cereti acestea! Raspunsuri asemanatoare, la asemanari!

Daca exista o lipsa a abundentei in viata voastra, aceasta se datoreaza sentimentului ca nu sunteti demni. Voi va energizati sau va magnetizati spiritual si voi o aduceti in viata voastra. Orice din jurul vostru si orice din viata voastra, este un raspuns direct la cine sunteti! Nu vi se impune! Voi le aduceti in viata voastra. Iata cat de plin de forta si de puternic este creatorul care sunteti!

Daca nu va place ceva, daca nu va plac lucruri din viata voastra sau orice din viata voastra, le puteti schimba! Cum veti face asta? Mai intai, recunoasteti ca sunteti pregatiti pentru schimbare si sunteti dornici sa treceti prin ce urmeaza, prin care toti trebuie sa treceti! Apoi, Shaumbra, veti incepe sa schimbati ceea ce simtiti in interior. Voi veti incepe aruncand o privire la modul in care ati creat acele lucruri. Jucati voi rolul de victima? Daca da, veti avea intotdeauna experiente de victima, care vi se vor intampla. Jucati rolul de a fi fara putere? Atunci, intotdeauna, vor fi lucruri in viata voastra, care vor apare ca sa va ia puterea.

In acest an, 2005, este momentul eliberarii voastre de acele lucruri! Este momentul ca voi sa intelegeti, ca nu mai sunteti limitati de ele. Voi le puteti schimba! Voi puteti sa ne oferiti toate motivele de pe Pamant si din cer, de ce nu pot fi realizate. Si, noi va vom ajuta in acest lucru. Vom continua ajutandu-va sa va simtiti fara putere, vom continua sa va ajutam sa va simtiti ca o victima, vom continua sa va ajutam sa nu aveti abundenta. Acestea sunt lucrurile ce nu ne plac de fel, insa este ceea ce ati ales. Acestea sunt cele ce le trageti dupa voi.

Va vom cere mereu in urmatoarele 30 de zile, sa observati ce va retine. Energiile – energiile iubitoare ale lui Metatron, energiile pline de compasiune ale lui Metatron – vor fi acolo cu voi, chiar acolo. Nu trebuie sa fie dure sau dificile. Ele sunt mai mult decat ceea ce voi numiti aspectele feminine ale lui Metatron, sunt aspecte iubitoare si hranitoare!

Vom lucra cu voi, ca sa va ajutam sa aruncati o privire, corecta, pura, puternica spre ceea ce va retine. Noi stim ca deveniti nerabdatori si iritati. Noi stim ca voi doriti progres real in viata voastra, asa ca va vom oferi o privire reala, legata de ceea ce va retine. Vom lucra cu fiecare dintre voi, ajutandu-va sa treceti dincolo, de aceste bariere si blocaje!

Va vom ajuta sa intelegeti, ca sunteti Creatori! Va vom ajuta sa intelegeti, Shaumbra, ca imaginatia voastra este una dintre uneltele placute, pe care le aveti. Unii dintre voi au tentinta de a o minimaliza si spun, “Dar, este vorba doar despre imaginatia mea!” Exista si un cantec despre aceasta. (unii rad). Cauldre spune ca nu va canta astazi (rasete). Noi il fredonam pentru voi, in casa mea!

Shaumbra, unul din lucrurile care va retin, este rezistenta voastra de a folosi imaginatia, este lipsa voastra de imaginatie! De fapt, voi aveti o imaginatie foarte puternica, nu-i asa? Voi ati inchis-o de foarte mult timp. De copil erati dojeniti pentru imaginatia voastra. Ne reamintim, noi eram cu voi. Ati fost instruiti sa nu o folositi. Ati fost instruiti sa va folositi doar mintea.

Unul dintre lucrurile care va determina depresie, de fapt, este neutilizarea imaginatiei voastre! Cei dintre voi care ati experimentat depresia, anxietatea si absenta pasiunii, este din cauza ca ati pus imaginatia voastra pe arzatorul din spate. Voi ati ascuns-o. Voi ati supresat-o. Nu va intrebati de ce ati devenit depresivi!

Imaginatia este o parte atat de vitala din voi si vrea sa fie o parte vitala din viata voastra! Dar, acum voi o negati... o minimalizati... o tratati ca pe un bastard... abuzati de ea uneori! Ati concentrat atat de multa energie in mintea voastra! Mintea este minunata si frumoasa. Dar, este momentul imaginatiei, inteligentei creative si divine, sa se joace alaturi de voi! Da, pentru cei mai multi dintre voi, cea mai mare dintre bariere este de a nu va folosi imaginatia! Imaginatia voastra este acea parte divina care vrea sa se extinda, care vrea sa creeze!

Unii dintre voi, aveti un moment dificil in a sta in aceasta casa a mea, deoarece voi spuneti, “Nu este adevarata. Ce plaseaza Tobias pe noi astazi?” Shaumbra, incerc sa va dovedesc un punct de vedere, privind cat de minunata, de incitanta, de vesela si de puternica este imaginatia! Imaginatia permite adevaratelor voastre energii sa iasa si sa se joace! Prin imaginatie va puteti expansiona in alte taramuri si apoi in alte taramuri, unde exista alte energii, aduceti-le inapoi si manifestati-le pe Pamant!

Asa cum am spus inainte, imaginatia nu este – cum sa spun – un exercitiu de concentrare mentala. Nu este vorba de a incerca sa vizualizati ceva specific, in mod necesar, cel putin nu chiar acum. Imaginatia consta in a va permite sa va avantati, sa deveniti liberi, sa va permiteti sa patrundeti in taramurile in care nu ati fost, de foarte mult, mult timp. Exista divinul tu, care sta aici in aceste scaune, chiar acum, care doreste libertatea, care doreste exprimarea!

Asa ca, Sahumbra, vom lucra cu voi, aruncand o privire la acele lucruri, care va retin. Ele nu va coplesesc, nu are importanta ce ganditi voi. Ele nu sunt cu nimic mai mari, decat voi si noi impreuna, el nu pot evolua, ele nu pot fi aduse la urmatorul nivel Ele cu adevarat, nu sunt!

Unii dintre voi incercati sa va pastrati povestea, afirmand ca problemele voastre sunt atat de mari, incat cel mai bun om de pe Pamant nu ar putea sa le rezolve, chiar si cei mai mari ingeri nu ar putea sa le rezolve. Problemele voastre sunt atat de impresionante, incat nici Dumnezeu nu poate sa le rezolve. Voi va distrati jucand acea partida, nu-i asa? Va distrati pastrand acea poveste. De fapt, voi sunteti incapatanati, in legatura cu aceasta!

Acesta este un alt lucru ce va retine – a incerca sa pastrati acea poveste. Povestea voastra este minunata. Ne place povestea voastra, dar povestea voastra vrea sa evolueze, chiar acum! Povestea voastra este doar o poveste. Unii dintre voi ati incercat sa sa va construiti noul sine spiritual, pe fundatia vechii voastre povesti umane. Si, asa cum ati descoperit, cand incercati sa construiti pe acea fundatie, peretii se prabusesc. Nu este o fundatie pe care sa construti noul tu!

Fundatia pentru noul tu este esenta, sufletul, divinitatea a cine sunteti! Nu este doar povestea voastra, din aceasta viata de acum, a celui pe care l-ati numi “ego”. Este vorba despre suma tuturor celor care ati fost vreodata si a tuturor potentialelor a cine veti fi si a divinitatii voastre si a puritatii voastre! Este o poveste. Este o fundatie, mai degraba, a tot ce ati fost. Nu incercati sa o construiti doar pe povestea acestei identitati, din aceasta viata!

Uneori, povestile voastre sunt cele ce va retin. Voi incercati din greu sa va agatati de ele. Voi incercati sa construiti peste ele. Dar, nu este vorba de a construi pe aceasta poveste. Este vorba despre a construi prin imaginatie, intr-un mod total Nou!

Respirati adanc si simtiti energia casei mele, a camerei Shaumbra, a vibratiilor care intra acum! Lasati-va imaginatia sa se avante putin aici! Simtiti si percepeti sensatiile energiei non-fizice, care se afla in casa mea, energiile care curg aici din alte taramuri!

Si, nu vreau sa aud pe nimeni dintre voi spunand acum, “Dar, Tobias, eu nu stiu cum sa simt!” deoarece atunci veti fi blocat in aceasta afirmatie. Spuneti,”Tobias, eu imi permit sa simt, din nou. Imi ofer libertatea de a simti, chiar si lucrurile care nu sunt din taramul uman! Imi ofer permisiunea de a simti totul, din alte dimensiuni! Imi ofer permisiunea sa vorbesc cu ingerii, inca o data!” Multi dintre voi... va auzim ce spuneti, “Oh, dar eu nu pot sa fac channeling; eu nu pot sa vorbesc cu ingerii!” Este lucrul cel mai natural, pe care l-ati facut vreodata. Este mai usor de a vorbi cu ingerii, decat cu alti oameni! Nu va prindeti in capcana singuri, spunand, “Eu nu stiu cum sa simt.” Spuneti, “Eu sunt pregatit sa simt, inca o data!” nu va prindeti in capacana prin propriile limitari!

Eu am stat in inchisoare. Am stat in cei patru pereti ai inchisorii. A fost cea mai grozava experienta a mea, din toate vietile! Oh, eram atat de suparat! Eu v-am spus povestea inainte, dar vreau sa v-o spun din nou (unii rad). Eram aruncat in inchisoare pe nedrept. Ah, vedeti... aceasta minunata energie de victima! “Nu era din vina mea; era vina altcuiva!”

Shaumbra, eu m-am bagat in inchisoare! Eram energizat pentru ea. Eram in punctul in care, ca om, nu eram fericit. Stiam ca ceva trebuia sa se schimbe. A trebuit sa merg si sa stau intr-o inchisoare adevarata, sa simti inchisoarea pe care o am asupra mea, in viata mea, in ultima mea viata pe Pamant. Si, am injurat-o. Si, am invinuit pe altcineva. Si, mi-am gasit toate scuzele din lume... pana intr-o zi, in care am realizat ca inchisoarea era contributia mea proprie. Si, am putut sa ma eliberez!

Tot ce va retine, orice inchisoare in care va aflati, este propria voastra contributie, in mod absolut! Voi puteti sa va eliberati, nu prin forta, nu prin vreun fel de exercitiu mental prin puterea vointei. Va eliberati prin deschidere, oferindu-va permisiunea!

Este momentul ca sa evolueze identitatea, sa evolueze identitatea VOASTRA! Aceasta inseamna a lasa sa plece povestea, povestea despre cine sunteti voi in aceasta viata. Ea v-a servit pana acum. Dar, ea isi are propriile limitari. Este momentul sa evolueze identitatea, ca sa devina mai mult din cine sunteti, cu adevarat!

Voi stiti cum sa faceti asta! Am vorbit despre asta inainte. Si, acum este momentul sa o faceti. Este momentul sa va permiteti sa fiti liberi, inca o data! Este momentul sa va deschideti imaginatia! Incetati de a o mai nega! Da, voi puteti fi in aceasta casa! Puteti fi in camera Shaumbra! Puteti experimenta energii din toate nivelele si dimensiunile... daca va permiteti... daca va permiteti!

Noi nu putem face asta pentru voi. EU NU POT SA VA DETERMIN CA SA VA DESCHIDETI! Eu nu pot sa va fac sa lasati lucrurile care va retin, sa plece! VOI PUTETI! Este vorba, in mod simplu, de a lua aceasta decizie si apoi de a o indeplini. Este vorba, in mod simplu, de a permite imaginatiei sa fie atat de reala, ca si ceea ce voi numiti realitatea voastra de acum!

Cand va permiteti sa fiti liberi, voi va oferiti permisiunea, inca o data. Va veti energiza, intr-un mod nou. Va veti energiza, incat veti aduce lucruri noi, lucruri distractive si lucruri de abundenta in viata voastra!

Shaumbra, noi avem o mica problema pe Noul Pamant, acum! Vedeti... multi oameni au parasit Vechiul Pamant sau planeta voastra fizica Pamant si au revenit de partea noastra. Ei si-au parasit corpurile lor fizice. Ei au facut tranzitia inapoi, aici. Au mers pe Noul Pamant ca sa ajute la construirea acestui loc fenomenal, a acestei biblioteci a constiintei umanitatii, a acestui loc, a acestui Pamant Nou, unde toti ceilalti ingeri, care nu au fost niciodata in corp fizic inainte, vor veni sa invete si sa studieze, inainte de a se incarna pe Pamant. Acesta este un loc minunat! Am petrecut mult timp aici, de asemeni!

Noi avem o mica problema, deoarece multe entitati care au venit aici, ca sa faca parte din aceasta, sunt dornici sa revina pe Vechiul Pamant, sunt cei care au spus, ”Nu voi mai reveni niciodata in acest loc! (unii rad) Nu ma voi mai incarna din nou!” Ei vad ce loc minunat este, ce loc minunat devine! Ei vad ca voi puteti fi liberi si sa fiti oameni! Ei doresc sa se reincarneze . Ei vor sa revina cat de repede posibil, ca sa faca parte din acest salt cuantic. Acest fapt ar trebui sa va spuna ceva! Acest fapt ar trebui sa va spuna, cat de plina de bucurie poate fi viata voastra, daca va veti oferi permisiunea!

Ce va retine? Ce va retine acum? Vom lucra cu voi in aceasta privinta, pe durata urmatoarelor 30 de zile, ca sa va ajutam sa treceti peste acestea, ca sa va ajutam sa le eliberati. Va vom provoca uneori! Va veti supara pe noi, deoarece vom veni chiar in spatele vostru. Si, veti auzi cuvintele noastre. Vom spune, “Dar tu ai creat asta!” Este realitatea pe care voi o aduceti. Nu ii invinuiti pe altii!

Va vom provoca sa incorporati fricile vechi pe care le-ati avut, lucrurile pe care le-ati incuiat undeva, lucrurile pe care nu vreti sa le priviti. Le vom scoate de acolo, pentru voi. Va vom ajuta sa le vedeti! Va vom cere sa le inspirati, atunci cand acele frici vor fi atat de coplesitoare, incat va vor opri din drumurile voastre. Cand veti simti ca va veti pierde mintile, va vom cere sa mergeti la urmatorul nivel, sa le inspirati si sa le incorporati in fiecare celula a corpului vostru!

Doar cand sunt incorporate, pot fi eliberate! Intelegeti? Lucrurile pe care le negati, lucrurile pe care le urati, va vor urmari! Lucrurile pe care le veti incorpora si le veti aduce, in totalitate, in realitatea voastra, le veti admira si le veti iubi, chiar daca erau intunecate – si reamintiti-va ce este intunericul, cu adevarat – doar cand vor fi incorporate, ele vor putea fi eliberate! Cand vor fi eliberate, energia va va servi, intr-un mod total Nou!

Acum, noi ne-am extins aici, de ceva timp! (unii rad) Noi am umplut spatiul din casa mea, din camera Shaumbrei, distragandu-va atentia, intr-un fel, ca sa putem ajunge la unele activitati cu energia... ca sa putem sa va ajutam sa miscati energia oricarei vindecari necesare... vindecarea mintii...sau a corpului... vindecarea a ceva in care erati blocati... a unui tipar Vechi pe care il repetati mereu... a tiparelor pierderii slujbelor... a tiparelor relatiilor rele... a tiparelor problemelor constante de sanatate.

Va ajutam sa le eliberati astazi! De ce? Deoarece v-ati oferit permisiunea de a veni la mine! Ati permis sa le lasati sa plece. Apoi, noi putem sa va ajutam. Nu ati mai invinuit pe nimeni, pentru ele. Voi, in mod simplu, v-ati permis sa fiti liberi!

Shaumbra, acesta va fi un an incitant! Acesta va fi un an distractiv! Acesta va fi un an, in care veti putea sa va expansioanti, cu adevarat, sa fiti cine sunteti, cu adevarat si sa fiti aici pentru motivul, pe care l-ati ales ca sa fiti aici! Si, de-a lungul intregului proces, noi va vom sustine, ne vom juca cu voi si vom continua sa va ajutam, ca sa fiti liberi! Oh, acest lucru: libertatea... in urmatoarele cateva zile la scoala lui Ohamah... vor invata cum este sa patrunzi pe calea libertatii rapide. Asa ca, Shaumbra, voi toti, veti invata in acest an, ce reprezinta adevarata libertate a sufletului!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro