Материалите на Аления Кръг

Серия Въплътяване

Шоуд 5: „Погрижете се за себе си“

Представено от Тобиас, ченалинг чрез Джефри хоуп

Представено пред Аления Кръг

На 11 декември 2004 год.

http://www.shaumbra.ru/frm/viewtopic.php?f=19&t=68


И така е скъпи Двигатели на Енергия, скъпа Шамбра, ние отново се събрахме заедно в празничното календарно време. Ах, струва ми се, че само преди момент седяхме в същата енергия с всички вас, говорейки за пускането на старата ви работа, като притежатели на енергия. Изглежда така сякаш сме отместили поглед за миг и след отново сме се върнали обратно тук при вас. Времето прекарано тук, за вас е малко по– дълго, ние разбираме това.


Шамбра, идваме днес по друг начин. Идваме въплътени в Калдре, вече не отвън. Затворете очите си за момент. Вдишайте дълбоко. И след това внимателно отворете очи и погледнете отвъд пределите в другите слоеве и ще ни видите от друго място, буквално с очите си. Не го правете прекалено усърдно. Ще ни видите да се излъчваме в пространството около Калдре. Ще видите нашето излъчване от пространството около Линда.


Ще видите излъчването ни около всеки от вас. Докато не гледахте за момент, ние се шмугнахме във вас (смях ). Разбира се, вие ни позволихте да го направим. Но аз, Тобиас и всичките ни гости днес, говорят чрез вас.


Вие си мислите, че слушате това съобщение отвън. Това е едно от нивата ви на сетивни възприятия. Да, вие слушате това. Но всъщност го чувате от вътре. Ние сме тук вътре във вас, защото вие също така сте точно тук. Това е нещо изумително. Можем да говорим с вас отвън и отвътре. Вие можете да слушате с ушите си. Но също така можете да слушате със своята креативност и чувствителност.


И така, благодаря за позволението да влезем в този прекрасен дворец, който представлявате вие днес. Това става възможно защото вие пускате Старите Енергии, които вие задържахте и носехте и помагахте да се балансират. Това помогна за освобождаването на пространство. Отхвърлихте това–онова от Старото. И това създава вътрешно пространство.


Вие знаете, че преминаването през всички тези процеси не винаги е леко. Може да бъде и лесно. Но за да почувствате пълния ефект на промяната, за вас те трябваше да бъдат по– предизвикателни. Но вие пресякохте точката от пазител към двигател. Ще говорим повече за това днес. Просто искахме да споделим с вас този прекрасен момент да сме вътре във вас.


Виждате ли...въплъщението може да бъде толкова изпълващо и така изобилно. Когато въплъщавате нещо, когато го приемате в своето същество, ще можете и да го разберете по–добре. Трудно е понякога да разберем нещата, било то другите хора, дали са духовни понятия или сме самите ние. Трудно е когато са извън вас. Вие създавате почти естествен вид дуалност и разделение. И гледате на това и го възприемате чрез друг набор осезания.


Когато нещата са въплътени вътре във вас–както аз Тобиас бях във вас преди малко–ще откриете, че може да се откажете от необходимостта да се опитвате да си обяснявате, да осмисляте това...и просто го усещате. То просто е. Осъзнаването, структурата на енергията може да дойдат по–късно. Но точно сега, защо ви е да структурирате енергиите, говорещи с вас ? Защо ви е да знаете как идва при вас? То просто е. Можете да се наслаждавате на момента, без опити да си го изяснявате.


И така, Шамбра нека вдишаме дълбоко въплъщаването си заедно...за да споделим в това свещено пространство енергиите, в които се намираме...да споделим енергията си на семейство...да споделим ангелските си енергиите. Какво възхитително събрание имаме днес!


Шамбра, толкова много пъти се връщате към Старите си критерии. Опитвате се да определите нивото на промените и напредъка си. Опитвате се да разберете къде разчитате на Старите критерии. Връщате се назад към Старата Енергия, опитвате се да си помогнете да разберете къде се намирате. И наистина това е съвсем разбираемо, защото това е което знаете и това има смисъл за вас. Но ние сме тук, за да ви помогнем, да споделим това, че старите критерии просто вече не работят, сравненията, които правите.


На пример, Шамбра много от вас използват като критерий как изглеждате в огледалото, правите сравнение за да си помогнете да разберете колко сте напреднали. И често забелязвате, че бързо остарявате. Чувствате, че преминавате през много ускорен процес на остаряване. И вашия еталон е, че младостта е нещо хубаво, а остаряването е лошо. А какво ако не е така? А какво ако критерия се промени?


Някои от вас се паникьосват, защото има неща, които се случват в живота ви, в ума ви, в тялото ви . И вие се връщате обратно към Старите критерии за добро и лошо, правилно и грешно. Но какво ще стане, ако критериите се променят? Какво, ако те са различни в Новата Енергия? Ние ви окуражаваме преди да започнете да се притеснявате: както правехте до неотдавна-погледнете самия критерий. Обоснован ли е или не? Обоснован е когато казвате: „ Ами определено Тобиас има значение да изглеждам по–млад, когато се огледам в огледалото. ”


Но какво, ако нещо става вътре във вас? Какво ако–не изцяло, но голяма част от вас–умира и бързо остарява и това е слоя, който виждате в огледалото? Вие го възприемате като бръчки...или, че кожата ви вече е изгубила блясък...или, че тялото ви се чувства по–изморено и износено. Но какво, ако това е просто аспект, малка част от вас, която се променя, която старее и че няма намерение да спре? Ами ако това е просто аспект на човека от Старата Енергия, който не може да пребивава във физическо тяло в Новата Енергия...виждате ли?


Молихме ви преди да погледнете на всичко по различен начин –на всичко–защо то е такова. Има толкова много слоеве, които можете да разгледате сега. Когато гледате в огледалото, вие виждате един слой от себе си. Иска ли ви се да видите нещо удивително? Затворете очи за момент, докато гледате в огледалото. Вдишайте дълбоко и отново отворете очи, но гледайте само непосредственото изображение, но и другите образи. Ще започнете да виждате нови неща. Възможно е дори да започнете да виждате даже и детско лице в огледалото.


Това, което виждате в огледалото, наистина е ваше отражение. То е също така и отражение на това, което другите виждат, защото вие можете да проектирате своята енергия и също така своята система от вярвания. Да, веднъж те могат да Ви кажат: „ О, боже, изглеждаш толкова изморен. Изглеждаш сякаш остаряваш.” И на следващия ден, могат с лекота да ви кажат:” О, боже имаш толкова младежки вид. ”Вие буквално се променяте всеки ден.


Вижте си критериите: как се променяте, как гледате на собствения си прогрес. Понякога вие гледате на своята ментална ясност. И това е критерий на вашата човечност, на ума ви и на самия себе си. Но, Шамбра, какво ако яснотата, към която сте свикнали трябва да си отиде? Тя трябва да бъде пусната, тогава цял нов вид интелект може да влезе навътре.


Вие знаете, вашия мозък умира. Това наистина е така. Някои от вас знаят това по–добре, от колкото осъзнават (смях). Но какво наистина става–това е, че вашия Стар път за обработка на информация чрез ума сега прави път на Божествената интелигентност да се прояви. И даже няма сравнение. Това не е като по-голям или по–силен ум. Не, никакво сравнение. Това е съвършено нов начин на разбиране, друг тип–както бихте казали-оперативна система.


Предишния начин става вече архаичен, много Стар, много дуален. И въпреки всичко вашите критерии казват: „ Трябва да се придържам към Старите начини. Трябва да се придържам към Стария начин на ясност, към Стария начин за получаване на информация. ” И след това се паникьосвате и си мислите: „ Какво става тук? ” Погледнете още веднъж. Сменете критерия.


Вашия ум буквално освобождава пътя, така че Божествената Интелигентност...която не просто се намира в зоната на мозъка, на върха на раменете ви...тя се намира във всички други сфери. И тя се притегля към тази реалност. Сега тя започва да работи за вас. Някои от вас получават проблясъци за това. И някои от вас получават феноменални проблясъци, цели нови разбирания, които далеч изпреварват времето си. Но започват да работят за вас.


И така, обърнете внимание как се оценявате, колко струвате. Преоценете всичко това. Вие се променяте много бързо. Но когато се завръщате назад към Старите критерии, това е трудно за разбиране.


Сега бихме искали да внесем в енергиите на този ден, нашите гости. И има много, много, които са тук във Втория Кръг, много които се присъединиха към нас. Това разбира се е енергията на Иешуа, защото това е неговото време от годината. Той обича да посещава много от празничните сбирки. Той обича да пребивава в цялата тази енергия на Христа, Христовото Рождество. Той обича да бъде с хората тук, където те се отпускат след усърдната си работа, от стреса в живота си, когато споделят, даряват и дори получават.


Днес енергията на Гуан Ин имат толкова състрадание към това, което правите, особено в тази нова фаза, бидейки Двигатели на Енергията. Енергията на Охам също е тук, помагайки ви с това –онова от Новата ясност, помагайки ви да бъдете смели по толкова много начини, помагайки ви да съкратите състезанието в целия този процес на преход. Охам също ви помага и с новата физика, която започва да се случва тук на Земята. Да, разбира се вие може да видите нещо от нея в новия филм: „ What do you really know?”(Какво всъщност знаем?”)


И така, Сен Жермен присъства с нас днес...помага ви да станете истински вълшебници...помага ви да разберете как работи трансмутацията...помага ви да разберете, че е важно да се освободите от старите си умствени настройки и от старите си системи от вярвания. Променете този критерий. Това е нещо, което буквално му се наложи да направи в своето въплъщение, да разбере как да преодолее това нещо наречено физическа смърт. Той трябваше да промени критериите си. Трябваше да промени измервателната система за себе си.


Той проведе много опити и експерименти, които имаха отношение към действителността и промените в реалността. И своите ранни години той откри, че това е много трудно да се направи, защото той използвал старите измервателни системи. Както е известно на всеки добър учен, понякога трябва да промените критериите си. Трябва да смените параметрите, преди да промените резултата, в противен случай ще имате тенденцията да попаднете на люлката, повтаряйки процеса отново и отново, мислейки че там има скрита врата или „ капак ” или вълшебен отговор. И това е системата за измерване. Това са Старите критерии. Променете ги.


Енергиите на Кутхуми са тук днес игриви, разхождат се между вас, смеят се и се опитват да се докоснат до тези от вас, които не са се смели в последно време, за да се насладите на това през което преминавате, да се насладите на процеса, дори и да е труден. Наслаждавайте се на трудностите. Наслаждавайте се на целия опит.


И така целия отбор е събран днес, изцяло присъстващи в тази свещена енергия с всички вас, дори и да не присъствате тук лично, дори и ако само ни слушате. Всеки от тях и всичките енергии на тези грандиозни ангели са тук с вас.


Молим тези от вас, които слушат сега или дори четат тези думи, да си поканят собствен гост, някой който си е тръгнал...който се е върнал от нашата страна, може би не отдавна...може даже домашен любимец...може родител...приятел...партньор. Молим да ги поканите вътре. И разбира се както знаете, те винаги се канят.


Но понякога, докато настройвате енергията, за да ги поканите, те се чувстват по–удобно. Това им дава увереност, че вие наистина искате те да минат през завесата и да ви посетят, да бъдат тук. Това е много трудно за някои от тях–даже за някои от нас–с други думи да пренесем енергията си в човешките сфери . Но когато вие каните някого да бъде с вас, да ви посети и да споделя, ох, това е много по–лесно.


И така, молим всеки да си покани някого в това пространство, правейки едно дълбоко вдишване. Вдишайте дълбоко и поканете някого, с когото наистина искате да споделите опита си в нашето пространство. Няма нужда да го насилвате или умолявате...просто го поканете. Ангелите, куриерите, ще бъдат уверени, че става дума за тях, независимо къде се намират. Ще знаят, че поканата преминава през завесата и ще намери път към тях и че те ще могат да бъдат в тази безопасна и свещена енергия днес с всички нас.


Шамбра, ние също така внасяме и енергията на нашия почетен гост, който работи с вас през последния месец, гост чието име може да не знаете, но проклехте енергията му не веднъж. И така молим ви да вдишате дълбоко и да поканите енергията на своя глас в духа-Метатрон. Моля ви да усетите как се е променила енергията на Метатрон, от както ние за първи път я внесохме...колко по–различна е, по–нежна...може би малко по– близка...може би по–въплътена във вас...тялото ви наистина е способно да привнесе и приеме всички тези енергии. Сега Метатрон наистина е вас, наистина е колективна и в много отношения индивидуална енергия.

 

Енергията на Метатрон е много силна, много отчетлива и по някога е трудно за хората дори да се приближат до нея. Това се отразява на собствените им системи, на тяхната биология и на електромагнитните им системи. Но скъпа Шамбра, понеже сте заземени и изцяло присъстващи, тези енергии влизат, за да ви помогнат да пуснете някои енергии, които задържате. Някои от тези енергии, които искаха да останат с вас, не искаха да си тръгват. Виждате ли, в момента в който се появят трудности с пускането на енергиите, които държахте–енергията на семейството или енергията на минали животи, или енергията на Гая–някои от тези енергии не искат да ви напускат. Някои от тях са се привързали към вас.

 

Някои от тях толкова са свикнали да се хранят от вас...да, хранят се от вас като дете, както бебе от майка си. Те продължават да се хранят от вас. Продължават да ви помагат да увековечите историята...виждате ли. Те не искат да пуснете историята, защото този Стар аспект си мисли, че ако го пуснете, той ще престане да съществува. Това не е така. Той в действителност няма да престане да съществува. Всичко, което някога се е случило или дори е било създадено, съществува за винаги. Но има аспекти, може да са от минал живот или дори ваши аспекти от това въплъщение, които искат да бъдат задържани. Така им е комфортно. Да бъдат задържани може да бъде любящо.

 

И, да Метатрон направлява сега много, много бляскава енергия към някои от вас, знаейки че това е момента за някои от тези аспекти, които задържахте, да напуснат. Някои от вас знаят, че трябва да пуснат тези неща, но продължавате да ги защитавате...продължавате да се опитвате да ги задържите...и дори да скриете енергиите, които държахте. Скъпа Шамбра, тези енергии не са лоши...не са. Просто дойде момента да освободите структурата, която беше разположена около тях, така че те да могат да намерят своя нов най–висш потенциал.

 

Вие не отричате тези енергии от миналото. Вие не се опитвате да се отървете от тях. Вие просто освобождавате тяхната структура. Вие приличате на скулптор, който работи с глина и я оформя и оформя в една история в живота си и в реалността си. И тя остава в тази форма, в структурата, в която сте я оформили.

 

Но идва време и момент за всичко, да бъде освободено от Старата структура. Това трябва да стане. Енергията трябва да продължи да се лее рано или късно. Ето защо съществува това нещо наречено смърт на Земята, така че всичко да може да бъде освободено от своята структура и да се развива. Същото е и с историите, с частите от себе си, с аспектите си. Рано или късно структурата трябва да си тръгне. Това е всичко, което правим–освобождаваме структурата.

 

И Метатрон идва днес, за да помогне с това. Енергията на Метатрон е толкова чиста, че това беше–как да го кажем–за нас беше трудно да работим с нея през последните четири или пет седмици, когато тя вече присъстваше и беше около всеки от вас. Това е трудно дори за някои–как да кажа–електромагнитни и електрически уреди. Някои от вас имат неизправности в електрическите си уреди, възможно с компютрите, лампите наоколо. Някои от вас чупят или изпускат неща и си мислят, че са много непохватни.

 

Това е просто защото, енергията на Метатрон е била с вас, от последния ни Шоуд. И тя е силна. Понякога вие даже губите равновесие във физическото си тяло. Удряте се в стени, което никога до сега не сте правили. Чупите вещи и нямате идея как е възможно това. Това което става е просто промяна в енергията.

 

Когато започнахме да събираме енергиите си за този Шоуд, в течение на последните няколко дни по–специално, това предизвика известна промяна в системите, дори възможно и в системите, които трябваше да излъчват този Шоуд по света. Някои от електрическите уреди бяха трудни за използване.

 

И така, Шамбра молим ви да вдишате дълбоко и да ни помогнете да внесем енергията на Метатрон, да ни помогнете да я въплътим във вътрешността на вашето същество. Метатрон ще продължава да идва и да работи с вас през цялото това издигане от държатели към Двигатели на енергия. Метатрон ще ви показва няколко неща, които обсъждахме днес. Как може да се придвижва енергия без усилие, тогава когато– как да го кажем–трябва да има известно триене или дуален ефект. Придвижването на енергия може да прилича на извисяване. О, знаете ли на какво прилича–на летенето по време на сън, колко е приятно. Ето на какво прилича движението на енергиите. То може да бъде толкова освобождаващо.

 

Използвайте сега момента и си го представите. Да, използвайте това прекрасно нещо, наречено въображение. Използвайте го за момент и си представете група деца, играещи в училищния двор, десетки деца по време на междучасието, които играят. И вие знаете какви са децата. Ще формират малки групички. Там ще има малка група деца, които ще играят на люлките...бутайки се едни други...и смеейки се...люлеят се подред...залюлявайки се все по–високо...изцяло усещайки този опит на люлеенето напред–назад и в същото време си помагат като се засилват.

 

И там ще има друга групичка деца на площадката за игри...най -вероятно момчета...които се борят...спорят...вдигат юмруци...бият се в същото време в което някои други момчета и момичета...стоят в кръг около тях и ги аплодират...подсказват им как да удрят...приветстват победителя...също приветстват и загубилия. После, там ще има и друга групичка ученици...може би млади девойки...обсъждащи учителите си...говорещи за съучениците си...говорещи за последната мода на игралната площадка. Може там да има и друга група ученици в страни, които са събрали разни материали, странни парченца...дървени парченца...метални парченца...късчета връвчица. Те се опитват да направят нещо, да конструират нещо, да построят. И те обичат предизвикателствата. Те обичат да съединяват различни късчета заедно, за да опитат да създадат нещо ново. И техния ум и ръцете им работят.

 

И там има и друга група встрани, групата на мечтателите. Те седят на тревата в страни от останалите...мечтаят...говорят за това, което може да стане...говорят за това, което смятат да направят в живота си...говорят за неща, които не задължително са свързани с човешката природа. Те са мечтатели. Те са философи, даже на тази ранна възраст. Те говорят за концепции. Те говорят за възможни потенциали.

 

Шамбра, както знаете вие сте от мечтателите. Вие мечтахте за човечеството. Вие създавате концепции. Вие сте тези, които отиват отвъд пределите. Вие сте тези, които си представят новите концепции и новите потенциали.

 

Вие вече изиграхте другите игри, на игралната площадка. Преминахте и през борбата. Люляхте се на люлките, строихте, клюкарствахте. Изпитахте всичко. Знаете какво е. Във всичките си въплъщения изпитахте различни неща. И сега сте мечтатели. Вие сте създатели на потенциали. Вие сте тези, които помагат за създаването на бъдещето. Вие сте тези, които искат да знаят какво представлява промяната.

 

И когато го правите в малката си група–или даже сам самички– нещо става в цялата група. Когато казвате: „ Готов съм за промени, мечтая за промени “-това стартира нова енергия в цялата група при всички останали, които играят там ...виждате ли. Ако не бяхте мечтали, промените нямаше да станат. Ако не бяхте мечтали, така както правехте, ако не бяхте предположили промените и новите потенциали и възможности, всичко щеше да остане без промяна.

 

Но ето в минутата в която мечтателя и групата мечтатели излизат на преден план и се интересуват от това–какво ще последва...какво ако...какво можем да направим...как можем да се издигнем–това не само променя техните енергии–или в този случай вашите енергии–това променя цялата групова енергия. Младите ученици на детската площадка–които представляват мечтателите, младите които се интересуват, какво има отвъд– оказват влияние върху енергията на всеки...виждате ли. В момента, когато започнат да мечтаят и да предполагат промените, да предполагат какво ще последва, това променя динамиката на цялата група. И това променя всички на площадката...виждате ли. И внезапно новите неща започват да идват.

 

Може би новия ученик, внезапно ще открие уравнение, променящо целия енергиен баланс на групата. Може някой учител да излезе на игралната площадка, учител който помага при наблюденията, учител който ще привнесе нова мъдрост. Може да стане така, че на улицата до площадката нещо ще привлече вниманието на всички ученици. Може да дойде буря и да окъпе всички деца на площадката.

 

Точката на вниманието към която се опитваме да ви привлечем днес, Шамбра е това, че мечтателите, пионерите, подготвят сцената за да станат промените. След това, те ще станат първите, които ще започнат да ги изпитват. Но това променя всичко за всеки. Това настройва потенциалите. Това е което правите.


И моята цел, на Тобиас–и целта на Метатрон днес–е да ви помогнем още веднъж да разберете защо сте тук. Вие сте групата, която действа самостоятелно и изследва новите реалности. Сатуквото не може да продължава да съществува, в крайна сметка не и за вас. Това е време на промени. Това е време за нещо ново.

 

Част от въпроса беше–ще бъде ли готова останалата част от човешкото съзнание, от човечеството готова за промените, които стават? Или трябва ли да напускате Старата Земя и да отидете на Новата Земя, за да изпитате наистина своите мечти? Част от предизвикателството беше в това, да бъдете мечтатели на Земята по това време, когато повечето не са мечтатели. Това е трудно...и е самотно...и огорчава. И вие се чудите къде са техните мечти. Но техните мечти също са у вас...виждате ли. Останалата част от човечеството мечтае във вас, чрез вас. Ще говорим за това още малко, по–късно и след това ще говорим за важността да бъдеш Двигател на Енергия.

 

Толкова много от тях не знаят, как да имат собствени мечти и не са готови да ги имат. Те изпитват какво е да си на Земята. Те изпитват историята си. Те живеят в реалността. При тях няма място за мечти, за това те мечтаят във вас, чрез вас.

 

Шамбра, вие правите това не само за себе си, но от името на всички . Вие сте тези, които настройват промените. Вие сте тези, които помагат за създаването на цялото това нещо, което наричате „ квантов скок .“ Вие мечтахте за това. Вие мечтахте за това, Шамбра. Вие мечтахте за това много въплъщения назад. Вие мечтахте за това отново и отново от дните на Атлантида. Вие мечтахте за това от момента, когато се родихте на Земята. От момента, когато вдишахте за първи път в това си въплъщение-това беше заради новите мечти, новите потенциали и заради квантовия скок. От тогава мечтаете за това.

 

Шамбра, по някога бидейки такива мечтатели, вие също така се опитвате да бъдете и толкова нормални, опитвате се да се нагодите към всички тях ( смях). Това не работи. Ние знаем, че и вие го знаете. Колко много години от живота си прекарахте в опити да станете съвместими и да бъдете нормални? Мечтателя просто не може. У вас няма търпимост към нормалността ( смях ). Вие бяхте там и го правихте и знаете, че е време да продължите напред.

 

Когато опитвате да се насилите да влезете в другите групи на игралната площадка с другите ученици, това ще бъде сякаш се задушавате. Това боли. То е трудно. Ох, наистина те ви се подиграват. Те казват: „ Вижте ги там мечтателите. Вижте ги във въображаемата им игра. “ Но чия игрална площадка е въображаема, Шамбра? Чия е въображаемата площадка? Може би ви обиждат, може да кажат, че сте странен и не сте като всички. Но, Шамбра вие сте мечтатели. Вие сте тези, които помагат за промените на енергията за тях.

 

Това не е лесна работа. Не е. Ох, ние ще обсъждаме начините по които може да бъде направена по–лека. Но вие винаги сте знаели, че това ще бъде трудно–да си пионер и мечтател, да бъдеш този който провежда промяната, да си този, който помага за създаването на този квантов скок от името на Всичко Което Е. Това е нелека работа, но въпреки всичко вие се нагърбихте с нея. Вие настоявахте. Вие упорито продължавахте. И ето ни тук. Това е трудна работа, Шамбра.


Дори и вашето собствено Ню Ейдж движение ви се подиграват. Даже те ви се чудят, защо не обичате да говорите за НЛО и за минали животи и всички така наречени мистерии. Няма мистерии. Живота се проявява чрез вас и вашата божественост. Това е всичко. Има представители на Ню Ейдж, които не разбират защо не искате всеки път да бягате, там, където се появи нова книга...всеки път, когато се появи–как да кажем– книга за драмата...всеки път, където се появи нова теория за заговор. Ох, ние знаем–това понякога е съблазнително.

 

Но, Шамбра ние ви го казахме от самото начало–това не е за всеки. Това не е за всеки човек. Не е за всеки метафизик. Говорихме с вас от самото начало, че ще ви помолим да погледнете дълбоко в себе си, с такава яснота, че да можете да се научите да се обичате, да се влюбите отново в себе си, което не е нещо лесно за човека. Ние ви казахме, че ще ви отведем на пътя, който е чист, път който може би е и по- труден.

 

Да, много е лесно да бъдеш увлечен от тези разсейващи моменти. Вие го знаете. Лесно е да бъдеш въвлечен в драмата. Понякога е приятно. Ще откриете, че можете лесно да влизате и излизате от драмите. Само когато се заклещите вътре, когато откриете, че сте се вкопчили в енергията на драмата, ще ви бъде трудно да излезете обратно. Но, Шамбра вие приехте тази уникална...много особена задача...задачата да дойдете на Земята в този момент...да бъдете мечтатели...и отново да помогнете за придвижването на енергията.

 

Сега нека поговорим за важността на Двигателите на Енергията. Вие поддържахте енергиите толкова дълго. Нека поговорим за важността на Двигателите на Енергията, особено в този момент на велики, грандиозни промени на вашата Земя.

 

Енергията в основата си се намира в неутрално състояние на съществуване. Енергията в чистата си сърцевина–дори енергията на Духа–е в това, което предполагате, че е неутрално състояние на битието. Ние знаем, че има такива, които няма да се съгласят с нас за това. Енергията на Бог или на Духа не се намира във форма на светлина или във форма на „ добро. “ Тя просто е. „ Е “ неутрална, в края на краищата от гледна точка на разбирането, което имате днес. „Е “ неутрално.

 

Енергията се стреми към развитие...стреми се да изпитва нови опитности...стреми се към опознаване на себе си. Въпреки, че трябва да открие източник, който да я активира, който да пожелае да играе с нея. Енергията протича през всеки човек, всяка форма на живот на Земята, дори и през не живите неща протича енергия. Енергията има даже желание и любов към саможертвата, въпреки, че е неутрална.

 

В това има известна доза противоречие, ако гледате на това от гледната точка на съвременната ви наука и физика. Но ако погледнете отвъд техните предели, ще откриете, че енергията може да бъде неутрална. И може да има също така прекрасно желание да се изразява и да получава нови опити, да интегрира и да бъде въплътявана. Енергията има нужда да влезе навътре, да бъде привнесена в опит.

 

Но когато я задържат, тя става застояла. Остарява. Иска да бъде освободена. И иска да намери изход през най–слабото звено. Най–слабите точки основно са неща като нещастието...тъгата...тъмнината...депресията...разстройството...безпокойството. Това са най–слабите точки или–длъжни сме да бъдем внимателни с термините–но да, най–слабите точки в човешката природа. И така, Старите Енергии, които се задържат, ще търсят своя път, за да бъдат освободени, по един или друг начин. Може да се борите с тях или може да им помогнете да преминат на друго място...виждате ли.

 

Толкова е важно–да продължавате да движите енергиите и да им помагате да протичат. Важно е енергиите да намерят своя път в тази–както вие я наричате–човешка реалност и човешко съзнание точно сега. Енергиите от другите сфери...другите измерения...енергиите в чиста и неутрална форма...енергии които са просто творение на мечтите...творение на потенциалите...всички те искат да се проявят в момента.

 

Но те трябва да имат източник. Трябва да имат източник на потока си. Ето защо са нужни Двигатели на Енергия–не поддръжници на енергията–а Двигатели на Енергия. Ето защо ние говорихме с Шамбра за това, че е дошъл момента да станат Двигатели на Енергията. Става дума да позволите на неутралната енергия да влезе...да бъде благословена с вашата божественост...и вашата човечност в тази реалност...и в това измерение...и след това да продължи да се движи напред. Особено като помагате на Новите Енергии– тези Нови, Нови Енергии за които говорим–да дойдат и да намерят своята котва чрез вас...и да намерят своя път през тази реалност чрез вас...после ще могат да намерят пътя си към другите хора...другите съзнания в това измерение, които са заседнали...които се нуждая то това ...които имат нужда от този поток.

 

Ние казваме, че те ( другите хора) имат нужда от това. Повече от всичко те молят за това. Те молят да намерят начин да освободят тези енергии. Те бяха в своите истории. Те бяха в тези структури толкова дълго и искат да намерят път, за да пуснат това. Какво става чрез протичането на Новите Енергии? Този поток сега протича чрез вас и ще помага в осъществяването на процеса.

 

Важно е да има енергийни работници на Земята–или Двигатели на Енергия–за да удържат протичането на енергия, което става сега, особено когато се приближаваме до квантовия скок след няколко години. Все повече и повече неутрални енергии идват сега на Земята. Повече от когато и да било. Става много бързо. Става привличане на енергии, защото хората го искат. Това привличане е заради мечтата ви за промяна.

 

Тази енергия идва не толкова от вашата физическа вселена, а от другите сфери. Виждате някои доказателства за това, че енергиите навлизат във физическата ви вселена във вид на някои интересни и различни вида събития със звездите и планетите и кометите и тям подобни.

 

Но има също и енергии идващи от другите сфери. Когато те намерят своя път в измерението на Земята и човешкото съзнание, те имат нужда да се придвижат бързо, в противен случай те или ще се отразят обратно–казано по забавен начин –те ще се отразят обратно, или понеже не намират място където да се приземят на Земята, ще се върнат в пасивно състояние до по–късен момент. Въпреки че ако има Двигатели на Енергия, като вас тя ще може да намери подходящ проводник и да намери подходящо човешко заземяване и да премине през вас.

 

Вие вършите невероятно важна работа за човечеството и за Гая. Вие сте Двигатели на Енергия. Това е много важна работа. Ползата за вас, Шамбра–вие се интересувате ( смях )- ползата е, че това наистина помага да ви изпълни с енергия. Това наистина помага за разширението ви отвъд пределите на структурата на човешкото съзнание.

 

Ползата за вас, какво ви носи това...дава ви съвършено ново чувство за свобода, съвършено ново чувство за разбиране. Това има потенциала много, много бързо да ви помогне да обновите физическото си тяло...докато си позволявате да бъдете в пространството на безопасната енергия...докато си позволявате да бъдете тук, да бъдете присъстващ. Тази енергия, идваща към вас, също внася и много други връзки и пътища в другите измерения, в другите реалности. В известен смисъл, можете да кажете, че тя много бързо ще отвори съзнанието ви и разбирането ви за нещата в човешкия ум, което не беше възможно до сега. Много бързо ще придобиете дълбоко чувство за осъзнатост за нещата които не са във вашата Земна реалност.

 

Другата полза, е че ще бъдете първите, които ще разберат. Ще имате много дълбоко разбиране за това как се върши работата на Земята в момента, разбиране къде са хората сега. Ще бъдете–как да кажа–ще имате визия, която не сте имали преди. И всяка частичка енергия, която протича през вас, движи се през вас, също ще може да ви служи. Вие не просто я пускате навътре и след това я пускате навън. Тя ви засяга. Тя танцува с вас. Когато я благославяте, тя благославя вас. Енергията е там, за да ви служи. Тя е там за да ви служи.

 

Сега Метатрон помоли да обсъдим някои инструкции за движението на енергията. И ние ще ги изложим просто. Ще ги изложим разбираемо.

 

Преди всичко, което е най–важно повече от всичко от списъка, това е да СЕ ПОГРИЖИТЕ ЗА СЕБЕ СИ. Длъжни сте да се погрижите за себе си. Най–важното–дори не ни се иска да минаваме на други точки, защото това е най–главната. Това е по–важно от всичко. ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ.

 

Бяхте много небрежни. В много отношения, бидейки поддръжници на енергията, вие чувствахте че трябва да се грижите за всички. Вие фактически приехте тази система от вярвания, че е грешно да се грижите за себе си. Казахте си, че това е егоистично, така че нека бъде егоистично и нека егоизма да е голям. Вие чувствате, че винаги трябва да отдавате на другите. Чувствате, че никога не трябва да имате повече от другите, защото това ще е погрешно. Вие имахте дисбаланс. Все едно ще лишите някой друг. Вие лишавате само вашата история, когато си мислите,че трябва да си отказвате неща заради другите. Има изобилие от енергия наоколо.

 

Погрижете се за себе си. Позволете си да бъдете в изобилие, Шамбра. Бъдете пример за невероятно изобилие в живота си, невероятно изобилие. Понякога си мислите, защото не знаете как да го направите...чудите се как да правите пари...това е защото ВИЕ НЕ ИСКАТЕ да знаете как се правят пари. Това е старо нещо, за което се държите. Много от вас се връщат в ранните дни на Христос. Сега е времето да бъдете диво изобилни.

 

И ако за вас не е така, просто погледнете историята си и вижте защо си пречите. Не бива да е за това, че нямате подходяща фамилия...че нямате подходящо образование...че не сте направили верните стъпки в живота си. Погледнете СВОЯТА система за оценяване, ВАШИТЕ параметри...ВАШИТЕ показатели. Дойде време да се погрижите за себе си.

 

И когато енергията навлиза и иска да премине, това е като товарен влак. Ще дойде бързо...и ще дойде със скорост...и ще разруши всяка Стара система във вас. И това е благословия. Вие го усетихте неотдавна, докато се надигаше отвътре. Сега има много, много от нашата страна, които помагат да балансират и управляват това. Но тя се придвижва бързо.

 

Двигателите на Енергия трябва да бъдат големи, големи егоисти...виждате ли. Те трябва да се грижат за тялото си. С други думи, позволете си благословията на някои видове телесни удоволствия ...масажи. Позволете си благословията на добрата храна ( смях ). Понякога за Шамбра има твърде много зеленчуци и салати ( смях ). Вашето тяло ще се наслади на по –голямо количество храна. И то може да поиска голямо количество макарони. Ах, макарони !Виждате ли ...негативната енергия ви напуска. „ О, мога да ям макарони. “ Ще имате нужда от няколко дни. В други ще имате нужда от по–голямо количество топла вода...топла вода, повече.

 

Слушайте тялото си. Не слушайте мен, Тобиас. Не си записвайте: „ Трябва да пия топла вода. “ ( смях ) Слушайте тялото си. То ще ви подскаже. Шоколад! Да!

 

Има моменти, когато тялото ви може да не иска никаква храна. Може да ви се догади, защото толкова много енергия влиза, че в действителност няма време–както казвате–време за преработка на храната в тялото ви. Ние сме говорили и преди за това, Шамбра. Ние сме говорили вече за това. Вслушайте се в тялото си. Престанете да слушате ума си на тема храна.

 

Ще ви бъде много трудно, ако се опитате да следвате някаква строга диета, независимо каква. Ще бъде много трудно да внасяте големи обеми от нова Енергия, ако сте подложени на Старата диета. Вслушайте се в тялото си. То ще ви говори точно и с любов от какво се нуждае. Така, че погрижете се за себе си. Погрижете се.

 

Ако сте в отношения в които сте се вкопчили–намекваме го на много от вас ( смях )-които ви опустошават и ви държат в миналото, пуснете ги. Те ще се погрижат за себе си. Вярвате или не, те наистина могат. Пуснете ги, по този начин се грижите за себе си. Когато се грижите за себе си, това също така настройва динамиката на мечтите, за да привнесе такива отношения, които НАИСТИНА са подходящи за вас.

 

Погрижете се за себе си по всеки възможен начин. Когато се чувствате уморени и че трябва да се махнете от хората наоколо, отделете се за известно време. Не сте длъжни да сте тук–как да кажа–в опити да спасявате света. Ние сме ви го казвали...никой не спасява света...той няма нужда от спасение. Само, когато хората помолят за промяна, тя става ...виждате ли.

 

Ангелите тук не се опитват да спасяват света през цялото време. Те се изумяват тук през повечето време. ( смях ) Но те обичат и почитат света. Те чакат...те просто искат да влязат навътре. Когато групата от мечтатели казва: „ Готови сме за промени “, тогава те скачат и действат. Те започват да работят. Започват прегрупирането на енергията си напред–назад. Ангелите идват, когато момента е подходящ, когато хората искат промяна, когато групата от мечтатели иска да изпита нещо ново, иска да премине на следващото ниво.

 

Погрижете се за себе си Шамбра, повече от за когото и да било другиго. Ние искаме да подчертаем това. Искаме да го подчертаем с дебели букви. Искаме да го подсилим. ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ и не се чувствайте егоисти заради това. Не се чувствайте егоисти.

 

Ако вие наистина не можете да направите нещо за някого или не можете да отидете на срещата или каквото и да било друго, кажете му:“ Не мога да го направя. “ Има такива, които си играят с вас, които обичат да ви търсят: „ Можеш ли да направиш това? Можеш ли да направиш онова? “ И вие го правите и се мразите после, Шамбра, кажете им:“ Не, не мога да го направя. Зает съм със себе си. “

 

Това е много важно, ако се готвите да бъдете Двигатели на Енергия с голям обем, погрижете се за себе си. Няма нищо егоистично в това. Вижте какво правите за потенциалите на всички останали. Вие придвижвате обеми енергия през себе си за Земята, за другите хора. Вие правите нещо. Не трябва да правите всичко.

 

Втората точка в списъка с инструкции за Двигателите на Енергия–е да позволите на енергиите на протичат и да изтичат. Не трябва да ги задържате. Ще има тенденция да си мислите, че трябва да ги задържате, че трябва да ги форсирате, да ги бутате или да правите нещо с тях. Позволете на енергиите да протичат навътре. Позволете им да изтекат обратно навън.

 

Просто си давайте разрешение да го правите, да позволявате на енергиите да танцуват с вас. Това става в–трудно е да се даде определение–за част от секундата, в един благословен, свещен миг, тя танцува с теб. Не трябва да я манипулирате. Не трябва да я преоформяте или да я оформяте някак. Тя танцува този невероятен атомен танц с вас. Тя се взривява във вас.

 

Някои от вас си мислят, че трябва да се подпишете върху нея. Добре, вие вече го направихте. Някои си мислят, че трябва да дадете определение на новата Енергия вътре в себе си, чрез себе си, да я променяте по пътя. Не го правете. Ще ви боли, ако го направите. Дайте и благословия, дайте и заземяване в своята човечност–това е всичко, което трябва да направите. Позволете и да протече навън.

 

Без регламент...без цели, Шамбра. Когато тя протича през вас, тя става потенциал за промяна и потенциал на енергетиката и потенциал за нова мъдрост за когото и каквото иска в живота ви. Бъдете без очаквания за резултата. Това отново е проблем със старите критерии.

 

Някои от вас вече са провеждали енергии, местили са енергии. Но бяхте разочаровани, защото имахте очаквания за резултата. Това ще е много трудно за вас. Очакванията често се основават на Старите критерии, на Старата Енергия. Мислите си, че ако определено количество Нова Енергия се премести, то на изхода трябва да протече определен вид реакция. Това е уравнение за входящо/изходяща Стара Енергия. Но то се променя за Новата Енергия. То вече не е като в Старата.

 

Просто от това че ще поставите определено количество ингредиенти в единия край, не означава че същата смес от ингредиенти ще излезе в другия край. Всичко се променя. Частното на енергията се променя и по такъв начин и резултата трябва да се промени. Вашите очаквания ще го ограничават и вие ще се разстройвате. Бъдете без очаквания.

 

Наблюдавайте какво става, когато провеждате енергия. Наблюдавайте какво става. Започвате да получавате цялото разбиране, за това какъв може да бъде резултата. Докато пропускате енергиите през себе си, давайте им собствен живот. Позволявайте им лично изразяване.

 

Толкова често хората поемат енергията навътре–както се казва –държат я толкова силно в структура или история, че тя не може да придобие собствен живот или изразяване. Вие сте различни, защото сте Същност–Творец и все пак всяка енергия която протича през вас, всяка мисъл, опит, въплъщение, всичко, се нуждае от възможност за изразяване.

 

И така, когато провеждате енергии през себе си, не ги насилвайте. Не ги ограничавайте. Дайте им личен живот. Това е, което трябва да направите, когато преминават през вас и благословете това. Благословете ги в реалността на живота, в изразяването на живота. Нека преминава през вас.

 

Има тенденция при Шамбра, при вас да правите нещо с тази енергия, която идва от другите измерения, да я пренасочите към неща като световния мир, към оздравяването на някого, да я пренасочите към някого за да се почувства по–добре. И това е благородно. И ние разбираме защо го правите, Шамбра. Но погледнете го още веднъж. Променете критериите си. Променете очакванията си.

 

Какво ако бяхте позволили на чистата енергия да влезе навътре и да я благословите със цялото си същество, с Божественото си Аз и след това да и позволите да се излее безразборно към другите? Представете си, какво може да направи тя, ако те изберат изцелението. Представете си какво може да направи тя, ако те изберат мира. Представете си какво може да направи тя ако те изберат да бъдат творци. Представете си какво може да направи тя, ако не беше ограничена, ако тя нямаше цел.

 

Шамбра, придвижването на енергията е толкова просто колкото да си дадете позволение да го правите. Това е толкова лесно, като да дишате равномерно. Това ще помага на енергиите да се движат през вас.

 

Заради това къде сте били и кои сте, понякога ще се появява тенденцията да искате да задържите енергията, да я съхраните или да я формирате. Това е „ окей “ докато го разбирате, докато разберете че вие умишлено и съзнателно го приемате. Понякога ще ви се прииска да вземете малко от тази енергия и да поиграете с нея, както деца играят на детската площадка. Но разберете, разберете, че това което правите рано или късно ще трябва да премине през вас и да изтече навън. Правите го чрез дишането...чрез дишането...това поддържа движението на енергията.

 

Понякога това е обем който ще влиза и ще работи чрез вас...част от това ще ви се прииска да опитате в личния си жизнен опит. И това е добре. Може да опитате толкова, колкото искате. Но разберете това, което правите. Вие правите съзнателен избор. Ще дойде момента в който да му позволите да си тръгне.

 

Няма нужда да я натрупвате, за себе си между другото. Не сте длъжни да го правите. То е винаги там. Винаги е достъпно...няма нужда да си го събирате. Винаги протича през вас и чрез вас.

 

Шамбра, отново, това е важна работа, нужна е, но не е работа за всеки. Ще научите много повече за това в личния си жизнен опит през следващите няколко месеца. И да, ще ви кажем че ще има и предизвикателства по пътя. Ще има части от вас, които се съпротивляват да влязат в това, части от вас, които може би се страхуват. Просто го признайте. Погледнете го и го почувствайте. Рано или късно енергията ще трябва да премине.

 

Понякога променяте целия си измервателен метод, оценките и критериите си и това е причина за вътрешни конфликти и предизвикателства. Не сте свикнали с това. То е част от процеса. Не е нужно да ви наранява или да е болезнено. Може да бъде направено по изящен начин и с лекота. Когато първите преминават през това, да тогава е по–предизвикателно.

 

Да ще трябва да се опирате един на друг по–често. Събирайте се заедно и споделяйте. Обсъждайте какво става. И говорете за заключителната точка от инструкциите на Метатрон за Двигателите на Енергията-ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ. Това е първата и последна точка. Всичко останало е маловажно. Да позволите на енергиите да протичат. Позволете им да протичат навътре и през вас. Без определено направление. Но се погрижете за себе си.

 

Ще откриете, че енергията може да бъде много трудна. Помните ли когато привнесохте енергията на Метатрон навътре...колко трудно и се стори на вашата система? Енергията може да бъде много тежка, ако не се погрижите за себе си, ако не си позволите изобилие и щастие и радост в живота. Погрижете се за себе си. Това е много важно.

 

Искаме този Шоуд да се казва: „ Погрижете се за себе си. “ Това е важно. Ще го повтаряме отново и отново.

 

Някои от вас казват: „ Но аз го правя. Опитвам се да се грижа за себе си. Опитвам се.“ И ние ви молим да обърнете внимание на критериите си за грижа за себе си. Какво използвате като мярка? Какво ви спира? За какви Стари Енергии се държите все още, какво ви задържа?

 

Няма нищо, Шамбра, нищо което да ви задържа от това нито от нашата страна, нито Духа, никъде. Това сте вие. И ние знаем, че не искате да го чувате. Но вижте. Има нещо. Ако не изпитвате изобилие и любов и радост в живота си, обърнете внимание на това. Протичането и движението трябва да стане . Но има нещо, което го блокира. Погледнете. Погрижете се за себе си.

 

Ще ви помолим също така в тази нова за вас сфера– Двигатели на Енергия винаги да наблюдавате. Себе си или всичко наоколо. Това вашата реалност ли е или още нещо? Многото опитности през които преминахте през последните няколко седмици...повечето усещания, които получихте–не бяха ваши...виждате ли, Двигатели на Енергия.

 

Когато сте двигател на енергия и се отворите, вие ставате много по–чувствителни към всичко. В момента, когато се отворите, това привлича външните енергии...това наистина е така. Това привлича енергиите на другите хора, дори без да го осъзнават, защото има такива части от тях, които искат да бъдат освободени, които искат да бъдат трансмутирани.

 

И те намират пътя си към вас–което вие наричате–психични сфери и междуизмерни коридори. Те ви бомбандират от седмици, навлизат във вашата реалност. И вие си мислите, че са ваши . Мислите, че някои от усещанията и безпокойствата или депресиите са ваши. Някои да. Болшинството от тях идват отвън. Мислите си че някои от усещанията–как да кажа–вие сте повлечени и лишени от свобода, че усещанията са ваши, но повечето от тях са външни.

 

Вие трябва да бъдете много селективни. От къде идват във вашата реалност? Какво става навън? Тези енергии ще набират пътя си към вас много бързо. Вие не просто се придвижвате в Новите Енергии. Вие ще го правите и за другите хора...не ги задържайте, напомняме ви, не ги задържайте, а ги придвижвайте.

 

След това, понякога за пример, да вземем сътрудник в офиса ви. Той е свикнал, да поддържате енергията му, дори и да не си общувате много, дори да си разменяте резки думи понякога. В този пример вие поддържате енергията му. Тази енергия ще открие нов начин да постъпва към вас. Внезапно той ще пожелае да си поговори с вас следващите няколко седмици. Ще се опита да се сближи с вас.

 

И вие ще се чудите какво става. Той ще бъде привлечен към вас. Неговата динамика е привлечена към вас. Част от него иска вие да обработвате и придвижвате енергиите му. Част от енергиите ще искат просто да го поддържате, да пазите енергията му в себе си, повече от преди. Това не е подходящия момент за това. Трябва да придвижвате енергията, а не да я задържате.

 

Ще откриете, че енергиите на животните, дори на дърветата и растенията на Земята сега идват при вас, за да бъдат придвижени. Те са хванати, лишени от свобода. Ако сънувате, че се опитвате да се освободите от затвор, да излезете изпод земята, в които викате, но не можете да възпроизведете нито звук, вие поемате чужди енергии, на други хора, други жизнени истории, които търсят освобождение. Това идва към вас сега, защото сте дали позволението си.

 

ДВИЖЕТЕ ЕНЕРГИИТЕ...НЕ ГИ ЗАДЪРЖАЙТЕ...има голяма разлика! Позволете си да движите енергиите. Как да го правите? Отново, позволете си го и просто дишайте. Това не трябва да е проблем или голяма работа. Нямате нужда от тренировка за това. Това е просто признание, че вие сте по– скоро двигатели, от колкото притежатели на енергия.

 

Когато придвижвате, когато помагате за придвижването на енергията на другите хора или животни или растения, в основата си това е благословия на божественото и освещаване. След това тя се връща към тях. Тя се връща към тях–към собственика и създателя на тази енергия – връща се и казва: „ Какво ще правите с мен сега?Имам потенциал да ви помогна да се промените. “ И така, вие не го правите заради тях. Вие просто благославяте енергията.

 

Вижте какво става сега в живота ви. Какво наистина е ваш проблем? Какъв проблем от минал живот възниква отвътре? И какъв проблем идва отвън? Ще се изумите–Калдре иска да посочим цифра-така че ще кажем, че 93,5 процента от енергиите които усещате са дошли отвън. Толкова е лесно да ги приемете, като свои собствени. Толкова е лесно да се почувствате натоварени и изпълнени с всички тези неща. „ Защо изведнъж всички тези проблеми възникват у мен ? “- се питате вие. Те не възникват. Те идват отвън. Вдишайте ги навътре...благословете ги...позволете им да си отидат.

 

Ще помолим Шамбра по целия свят да организира събрания по придвижване на енергия. Просто дишайте, просто дишайте заедно и след това се погрижете за себе си, попразнувайте ( смях ) прекарайте си добре. Това трябва да е важна част от процеса.

 

Помнете, вие НЕ се опитвате да спасите света. И ние трябва да дойдем и да ви плеснем през ръцете ако го направите ( смях ). Света няма нужда от спасяване. Някои части от света искат промяна. Ето защо сме тук и ето защо вие сте тук. Останалия свят си прекарва страхотно на игралната площадка, разказва историите си, играе игрите си, занимава се със своите битки. Те обичат това. Почитайте ги за това.

 

Има тенденция, ще го повторя още веднъж, Шамбра...да се опитате да спасявате света. Света няма нужда от спасяване. Но има енергии, които търсят промяна, трансмутация, които са готови. Те са изморени от Старите структури. Те искат да бъдат освободени. И ще започнат да протичат през вас. Ще има енергии, които ще се придвижват от външните сфери...от ангелските сфери...от Новата Земя...всичките заедно...всички ще се срещат в тази точка на реалността ...във вас..ще протичат през вас.

 

Ще можете ли да се справите?

 

Шамбра отговаря: Да.

 

Ние се готвехме да отговорим вместо вас ( смях ), но благодаря. Да, вие можете. ( смях ) Това е грандиозна работа. Това е красива работа и това е основното за което сте дошли тук. Всичко останало беше предварителна игра ( смях ) и сега сте на път да изпълните истинската си работа.

 

Но за да го направите без никакви усложнения във вашите системи, помнете че трябва да промените критериите си. Трябва да промените критериите си за другите неща. Да, това понякога ще е неудобно, защото критериите ви помагат да си създадете фокус или ви помагат да разберете какво правите. Но сега те се променят, Шамбра–всички–вие сте го забелязали. Променете критериите си за сравнение.

 

Още веднъж подчертавам–погрижете се за себе си...погрижете се за себе си! Дайте си това от което се нуждаете. Позволете си изобилие. Престанете да спорите и да се борите със всички тези вътрешни аспекти и разберете, че повечето от това, което преминава през вас не ви касае.

 

Искаме да ви обърнем внимание на още едно нещо в този Шоуд. И искаме да се обърнем към проблем, който дълбоко безпокои някои от вас...две неща. Трябва да използваме–как да кажем–термини, които не са много подходящи, но няма други в човешкия език. Вие ги наричате „ депресия “ и „ безпокойство. “ Борихте се с тях, Шамбра. Преживяхте трудни моменти. За нас също беше трудно да ви наблюдаваме. Това е така всепоглъщащо, така трудно. Това е естествена част от процеса за съжаление. Но не е задължително да е толкова трудно.

 

Има комбинация от елементи, която възниква и го предизвиква, защото част от вас умира и настава депресия, свързана с всички процеси на смърт вътре във вас. Старата част от вас се променя. Новата ви част започва да крещи иска да се задържи. Това се проявява като противоречие с целите и желанията на Старите и Новите ви части. Това предизвиква така наречената инверсия на енергия, което може да предизвика и депресия. Депресията е много реална. Много дълбока. Тя е безмерна, както знаете.

 

В тази депресия, тази тъмнина вие сте сами. В обкръжението на такива експерти от нашата страна на завесата, които помагат за създаването на баланс, помагат ви да преминете през този труден процес. Ние искаме да знаете, че ние го осъзнаваме. Ние осъзнаваме през какво преминавате . Вие ще излезете от другата страна. И ще го направите, докато все още сте на Земята. Няма нужда да напускате Земята, за да преодолеете или променяте това нещо, което наричате депресия.

 

И това е трудна работа, Шамбра. И вие не можете да се борите да излезете от това. Много от вас се опитват да се бият, за да намерят пътя си към изхода. Много от вас се опитваха да нахранят депресията си с банални думи, с клишета, с мънички фрази от които да се почувстват по–добре. И това също не проработи. Става дума за признаването на интензивните и дълбоки промени през които преминавате. В известен смисъл ние ви казвахме–позволете си да попаднете в пропастта наречена „ депресия. “Вие правите всичко възможно да се изкатерите нагоре по стените и да се измъкнете от нея.

 

Става дума за позволение да се въплътите изцяло. И ние знаем, че това не е което искахте да чуете. Чрез пълното въплъщаване на депресията, в която не искахте да изпадате толкова дълбоко, навлизат енергии от вашето минало, миналите ви животи, енергията на всяка суб–реалност, която някога сте създавали. Те ще бързат да дойдат. Ще бързат за да работят с вас, придвижвайки ви през депресията.

 

Безпокойството е толкова дълбоко за много от вас, защото можете да усетите надигащата се промяна. Може да усетите как нещо у вас се предава. Но въпросът е в това– това нещо вътре във вас ли е или нещо отвън? Усещате безпокойство, защото сте по–чувствителни от когато и да било преди. Да, вие откривате своята чувствителност и усещате всичко. Чувствате тревожност в себе си и във външния свят. Това може да бъде главозамайващо. Безпокойството и всички тези енергии могат да бъдат зашеметяващи.

 

Една от другите точки на това да си Двигател на Енергия е–да бъдеш наблюдател, дори да наблюдаваш собствената си депресия и собственото си безпокойство. Бъдете наблюдател да това. Опитвате се да се борите с него, биете се, опитвате се да се отървете. Понякога си мислите, че ако престанете да работите, да се съпротивлявате на депресията, то тя просто ще вземе връх. Тя ще се съпротивлява на движението на енергията, но няма да ви надвие. Това ще улесни процеса, но няма да ви унищожи.

 

Шамбра, тук трябва да кажем също, че всички вие, независимо дали изпитвате депресия или безпокойство, вие изпитвате чувствителността. Има тенденция да искате да се изключите, да затворите вратата. Ние ви молим да продължавате да движите енергията, да си позволявате да сте наблюдател и да чувствате едновременно Чувствената зона се разкрива, защото вие помолихте за това. Всичко се променя, защото вие помолихте.

 

Позволете на този процес да продължава, но променете критериите по които мерите напредъка си. Понякога това ще изглежда като голям водовъртеж на енергия, който ще ви замайва. И след това всичко във вас ще се движи много бързо. Но помнете: на някакво ниво, вие сте създали това. Вие си дадохте всеки отговор, всеки инструмент, всяко късче енергия. Вие си дадохте този опит и пълното разбиране.

 

И една заключителна точка...много е лесно сега да се окажете хванати от драмата. Това е приятно разнообразие. То ви пренася назад, в известен смисъл в топлото и уютно място в Старата Енергия ( смях ). Драмата е навсякъде около вас и е много лесно да бъдете хванати в нея. И отново, ако искате да играете на драма, в крайна сметка си признайте че това е което правите. Това ще ви даде най–прекия път да излезете от нея.

 

Много е лесно да попаднете в тези заговори. Няма никакви сплетни за вас Шамбра, няма, само ако го изберете. Конспирациите между другото означават просто обединяване на идеалите и целите и мислите независимо заради каква цел. Някои заговорничат, че света ще бъде покорен от зловещи сили...така и ще бъде за тях.

 

Шамбра, много е лесно да бъдете увлечени от тези неща, защото те ви разсейват, защото създават енергия, Стара Енергия, дуалистична енергия, но създават и енергия, която ще ви даде временен подем. Но вие знаете какво става после. Преживявате спад. Това ще ви помогне да разгледате отново целия проблем около депресията и тревожността. Така, че ако опитате да се върнете в драмата, към конспирациите, към която и да е от тези енергии, да това ще ви помогне да се почувствате по–добре за известно време, но след това ще усили безпокойството и депресията. Ако искате да играете на тази игрална площадка, това е добре. Ние просто ще ви кажем –бъдете с повишено внимание.

 

Много е лесно да бъдете впримчени в играта на жертва, защото я усещате у другите хора. Усещате някои от миналите ситуации в които сте били жертва. Много е лесно тогава да кажете: Тобиас, аз не съм творец. Това просто ми се случи. “ Така да бъде. Но признайте, че вие избирате да бъдете жертва в даден момент, докато не сте готови отново да се върнете към Твореца.

 

И така, Калдре казва че сме малко многословни. Това става когато идва Метатрон. ( смях )

 

И така ще помолим тази прекрасна група Шамбра да направи едно голямо вдишване. Позволете му да дойде сега през вас. Не задържайте нищо. Благословете го със своята божественост, когато минава през вас. И нека да използваме този момент да поседим в безопасното пространство заедно...просто да пребиваваме в това безопасно пространство.

 

Безопасното пространство е там, където вашата биология може да се обнови по естествен начин. Тя знае какво да прави. Тя вече знае какво да прави. Когато седите в безопасната енергия, тя може да си върши работата. Вашия умствен механизъм за балансиране знае как да се поддържа и уравновесява...вашия ум...даже вашите емоции в това безопасно пространство заедно...могат да си вършат работата.

 

Виждате ли...няма нужда да правим нищо. Нищо не трябва да правите. Вие създавате естествен процес. Нищо не трябва да правите. Можете просто да си седите в това безопасно и свещено пространство заедно и просто да придвижвате енергията. Нямаме нужда от драмата около придвижването на енергията. Нямаме нужда от никакви усложнения. Ние просто и позволяваме да се движи.

 

Шамбра, можете да правите това по всяко време...да бъдете в безопасната енергия...да позволите на тялото си да се обновява...да позволите на ума си на намери ново ниво на баланс...да позволите на своята божественост на влезе на Новата ви игрална площадка.

 

И това е така!


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова