MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 5: "Aveți grijă de voi înșivă" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
11 decembrie 2004
www.crimsoncircle.com  

Si asa este, dragi Miscatori de Energie si dragi Shaumbra, ne adunam impreuna cu voi in acest moment festiv al calendarului vostru. Ah, pare ca am stat in aceasta energie cu voi toti, cu un moment inainte, vorbind despre eliberarea muncii voastre vechi, de pastratori de energie. Pare ca si cum am privit in alta parte pentru un moment, iar apoi suntem chiar aici, cu voi. Timpul pe care l-ati petrecut voi, a fost putin mai lung, noi intelegem.

Shaumbra, noi venim azi aici, intr-un mod diferit. Noi venim incorporati in Cauldre, nu mai venim inafara. Inchideti ochii pentru o clipa! Respirati adanc! Apoi, incetisor deschideti ochii, din nou si priviti dincolo, in alte nivele si ne veti vedea intr-un loc diferit, cu ochii vostri, cu adevarat. Nu incercati din greu! Ne veti vedea emanand din Cauldre. Ne veti vedea emanand din Linda.

Ne veti vedea emanand din interiorul fiecaruia dintre voi. In timp ce voi cautati acolo, pentru o clipa, noi am adormit in voi. (unii rad) Intr-adevar, voi ne-ati oferit permisiunea pentru acest lucru. Dar, eu, Tobias si toti invitatii din aceasta zi, vorbim din interiorul vostru.

Voi credeti ca auziti acest mesaj din exterior. Acesta este unul din nivelele perceptiei vostre senzoriale. Da, voi auziti aceasta. Insa, auziti aceasta din interiorul vostru. Noi suntem aici, in interiorul vostru, pentru ca si voi sunteti aici. Este un lucru uimitor! Putem sa vorbim cu voi din interior si din exterior. Voi puteti auzi prin urechile voastre. Dar, de asemeni, puteti auzi si simti prin creativitatea voastra si prin sensibilitatea voastra.

Asa ca, va multumim ca ne-ati permis sa fim in acest minunat templu al vostru, in aceasta zi. Acest lucru este posibil, deoarece ati creat un spatiu, atunci cand ati eliberat Vechile Energii pe care le-ati pastrat, le-ati purtat si ati ajutat sa fie echilibrate. Voi ati eliminat ceva din Vechi. Acest fapt creaza un spatiu, in interior.

Voi stiti ca, intr-adevar, nu este intotdeauna usor sa treci prin aceste schimbari.. Poate fi usor! Dar, uneori, pentru a simti efectul total al schimbarii, ele trebuie sa fie putin provocatoare. Dar, voi ati trecut de la punctul de a fi pastratori, la a fi miscatori de energie. Vom vorbi mai mult despre asta, astazi. Am dorit ca doar, sa impartasim cu voi acest moment delicios, de a fi in interior.

Vedeti...incorporarea poate fi atat de totala, atat de bogata! Atunci cand incorporati orice, cand il preluati in voi, voi il puteti intelege mai mult. Este dificil uneori sa intelegeti lucruri, fie ca este vorba despre alti oameni, fie ca este vorba despre concepte spirituale, fie ca este vorba despre noi. Este dificil cand acestea sunt inafara voastra. Voi aproape ca ati ales un mod natural de dualitate si de separare. Si, voi il vedeti si il percepeti printr-un set diferit de simturi.

Atunci cand lucrurile sunt incorporate in voi – ca eu, Tobias in acest moment – voi aflati ca puteti elibera nevoia de a incerca sa vi le imaginati, sa incercati sa le dati un sens acestora... si in mod simplu sa le simtiti. Acestea doar sunt. Ele sunt, in mod simplu. Cunoasterea, structura energiei poate ca vine mai tarziu la voi. Dar acum, de ce vreti sa plasati structuri pe oricare din energiile noastre, cei care vorbim cu voi acum? De ce trebuie sa incercati sa intelegeti cum vin acestea la voi? Ele sunt, in mod simplu. Voi puteti sa va bucurati de moment, fara a incerca sa vi le imaginati.

Shaumbra, permiteti-ne sa respiram adanc incorporarea, impreuna... sa impartasim acest spatiu sacru de energie in care ne aflam... sa impartasim aceasta energie a familiei... sa impartasim aceasta energie a ingerilor! Ce intalnire minunata, minunata, avem noi toti, astazi!

Shaumbra, chiar acum, voi reveniti de multe ori la Vechile repere de nivel. Voi incercati sa determinati nivelul schimbarilor voastre si al progresului vostru. Voi incercati sa aflati unde va situati, pe baza Vechilor repere de nivel. Voi reveniti la Vechea Energie, pentru a incerca sa va ajutati la intelegerea locului in care va aflati. Si, acest lucru este de inteles, pentru ca acestea sunt cele pe care le stiti si cele care au sens pentru voi. Dar, suntem aici ca sa va ajutam si va impartasim ca aceste Vechi repere de nivel, nu mai functioneaza de fel, in comparatiile pe care le faceti.

De exemplu, Shaumbra, multi dintre voi folositi un reper de nivel pentru modul in care va priviti in oglinda, ca o comparatie, pentru a va ajuta sa intelegeti cat de departe ati mers. Si, va vedeti adesea, ca imbatraniti repede, acum. Va observati trecand printr-un proces rapid de imbatranire. Si, reperul vostru de nivel este legat de faptul, ca simtiti ca tineretea este buna, ca imbatranirea este rea. Dar daca nu este? Ce-ar fi daca s-a schimbat reperul de nivel?

Unii dintre voi intra in panica, pentru ca exista lucruri care se petrec in viata voastra, in mintea voastra si in corpul vostru. Si, voi reveniti la Vechile repere de nivel, despre bine si rau, despre corect si gresit. Dar, ce-ar fi daca reperele de nivel s-ar schimba? Ce-ar fi daca ele ar fi diferite acum, in Energia Noua? Va incurajam ca inainte de a va cuprinde anxietatea, in care ati intrat anterior – sa aruncati o privire la reperele de nivel? Sunt ele valabile? Este valabil cand voi spuneti, "Ei bine, Tobias, cu siguranta, este valabil ca sa arat mai tanar, cand merg la oglinda."

Dar, daca ceva se intampla in voi? Daca o parte din voi – nu voi in intregime, ci o parte din voi – moare sau imbatraneste rapid si acesta este nivelul pe care il observati in oglinda? Voi percepeti acest lucru ca riduri... sau nu mai aveti acea stralucire a pielii... sau corpul vostru se simte mai trudit si obosit. Daca acesta este doar un aspect, o mica parte din voi care se schimba, care imbatraneste si care se va elimina? Daca este un aspect al Vechii Energii umane, care nu poate exista in corpul fizic al Energiei Noi, de fel... vedeti?

V-am cerut inainte sa priviti la orice, in mod diferit – la orice, in mod diferit – pentru ca este diferit! Exista multe nivele de observat acum. Cand priviti in oglinda, voi vedeti un nivel al vostru. Ati dori sa vedeti ceva surprinzator? Inchideti ochii pentru o clipa, cand priviti in oglinda. Respirati adanc si deschideti ochii din nou, dar priviti nu doar la imaginea directa, ci la imaginile indirecte. Veti incepe sa observati lucruri Noi. Veti incepe sa vedeti, poate, chiar o fata de bebelus in oglinda!

Ceea ce vedeti in oglinda este reflectarea voastra, intr-adevar. Reprezinta, de asemeni, o reflectare a ceea ce vad altii, pentru ca voi puteti proiecta energia voastra si in mod esential, sistemul vostru de credinta. Da, intr-o zi ei pot sa va spuna, "Dumnezeule, arati atat de obosit, Arati de parca ai imbatrani." Si, in ziua urmatoare ei ar putea cu usurinta sa va spuna, "Dumnezeule, ai o aparenta de tanar." Cu adevarat, voi va schimbati de la o zi la alta.

Priviti reperele voastre de nivel, cum va masurati (apreciati), cum aratati, in propriul vostru progres. Uneori va priviti claritatea voastra mentala. Si aceasta constituie un reper de nivel al conditiei voastre umane, a mintii voastre si a voastra. Dar, Shaumbra, daca claritatea pe care erati obisnuiti sa o cunoasteti, trebuie sa dispara? Trebuie sa o lasati sa plece, ca un Nou tip de inteligenta, sa poata sa apara!
Stiti, creierul vostru moare. El, cu adevarat, moare. Unii dintre voi stiu asta mai mult, decat puteti voi sa va ingrijiti, sau sa realizati.
(audienta rade)

Dar ceea ce se petrece cu adevarat acolo este ca modul Vechi de procesare a informatiei prin minte dispare, pentru ca Inteligenta Divina sa patrunda. Si, nu exista mod de comparare. Nu este ca si cum ar fi o minte mai extinsa, mai puternica. NU exista comparatie, de fel! Este vorba despre un mod total diferit de intelegere, un fel diferit – ati spune voi – de sistem de operare.

Unul devine foarte arhaic, foarte Vechi, foarte dual. Dar, inca uneori reperele voastre de nivel spun, "Cred ca ar trebui sa raman pe caile Vechi. Trebuie sa incerc sa mentin aceasta cale Veche a claritatii, a caii Vechi de atragere a informatiei." Si, apoi voi intrati in panica si ganditi, "Ce se petrece aici?" Priviti in mod diferit! Schimbati reperele de nivel!

Mintea voastra se daruieste, pentru Inteligenta Divina... care nu este localizata chiar in zona creierului din varful umerilor vostri... ea este localizata in toate celelalte taramuri. Si, ele se deplaseaza impreuna in aceasta realitate. Ea (Inteligenta) a inceput sa lucreze acum pentru voi. Unii dintre voi aveti sclipiri ale acesteia. Unii dintre voi obtin fenomenale deschideri, intelegeri total noi, uneori intelegerea ca sunteti mult inaintea timpului vostru. Dar, ea va veni sa lucreze pentru voi.

Asa ca, observati cum va apreciati, cum va masurati! Reevaluati toate acestea! Voi va schimbati rapid. Dar, cand reveniti la Vechile repere de nivel, este dificil de inteles.

Acum, am dori sa aducem in energia acestei zile, musafirii nostri din aceasta zi. Si, sunt multi, multi cei care se afla in Cercul Secund, sunt multi cei care s-au adunat. Exista, intra-devar, energia lui Iisus, pentru ca este momentul sau din an. Lui ii place sa participe la multe petreceri. Ii place sa fie in aceasta energie a momentului Cristic, Craciunul. Lui ii place sa fie cu oamenii aici, unde ei elimina ceva din munca aceasta dificila, ceva din stress-ul din vietile lor, cand merg sa se impartaseasca, sa dea si chiar sa primeasca.

Energiile Quan Yin sunt prezente azi, avand multa compasiune pentru ceea ce faceti., in special, in aceasta faza Noua, de Miscatori de Energie. Energiile lui Ohamah sunt aici, ca sa va ajute cu o Noua claritate, ajutandu-va sa aveti curaj in multe feluri, sa renuntati la vanatoare(haituiala), in acest proces de tranzitie. Ohamah va ajuta in unele dintre procesele Noi fizice, care incep sa aiba loc pe Pamant. Da, intr-adevar, voi puteti observa cate ceva in filmul sau, "Ce stiti voi, cu adevarat?" Ce exista mai mult de stiut aici?

Si energiile lui St. Germain sunt prezente cu noi azi... ajutandu-va sa deveniti adevarati magicieni... ajutandu-va sa intelegeti cum functioneaza transmutarea... ajutandu-va sa intelegeti ca este mai important sa iesiti din mental, din sistemele voastre Vechi de credinte. Schimbati acest reper de nivel! Acest lucru l-a facut el in viata sa, pentru a intelege cum sa transceada acest lucru numit moarte fizica. A trebuit sa schimbe reperele de nivel. A trebuit sa schimbe sistemul de masura, pe care il avea pentru el.

A condus multe teste si multe experiente, avand de-a face cu realitatea si cu schimbarea realitatii. Si, in anii tineretii sale a aflat atat de multe, dificil de realizat, pentru ca folosea sisteme de masura Vechi. Asemanator unui om de stiinta bun, uneori trebuie sa schimbi criteriile. Trebuie sa schimbati parametrii, inainte de a putea schimba rezultatul, altfel tindeti sa cadeti intr-o cursa, repetand mereu procesele, gandind ca exista un tip de usa secreta sau usa-capcana sau raspuns magic. Exista! Si, este reprezentat de sistemul de masura. Este vorba despre Vechile repere de nivel. Schimbati-le pe acelea!

Energiile lui Kuthumi sunt aici astazi, jucause, umbland printre voi, razand si incercand sa va faca pe cei dintre voi care nu ati ras mai inainte, sa va bucurati de cele prin care treceti, sa va bucurati de proces, chiar daca procesul este dificil! Bucurati-va de intreaga experienta!

Asa ca, intreg grupul este adunat aici astazi, prezent, total prezent in aceasta energie sacra, cu voi toti, chiar daca nu sunteti in persoana, chiar daca voi ascultati astazi. Fiecare si toate energiile acestor mari ingeri sunt cu voi!

Va vom cere celor care ascultati acum, care auziti sau care cititi aceste cuvinte, sa invitati un musafir propriu, unul care a plecat... poate un parinte... un copil... un prieten... un conlucrator... un partener. Va cerem sa-i invitati aici. Si, intr-adevar, voi stiti ca ei sunt intotdeauna bine-veniti.

Dar, uneori cand alegeti energia ca sa ii invitati aici, ii face sa se simta mai confortabil. Ii face sa simta ca voi doriti, cu adevarat, ca ei sa treaca prin voal ca sa va viziteze, sa fie aici. Este foarte dificil pentru unii dintre ei – chiar pentru unii dintre noi – sa patrundem invers prin voal, cu alte cuvinte, sa aducem energiile noastre in taramurile umane. Dar, atunci cand invitati pe cineva sa fie cu voi, sa va viziteze si sa impartaseasca, oh, este mult mai usor!

Asa ca, va cerem sa invitati pe cineva in acest spatiu, sa respirati adanc. Respirati adanc si invitati pe cineva, cu care doriti cu adevarat, sa impartasiti aceasta experienta, astazi, in spatiul nostru. Nu trebuie sa ii obligati sau sa-i implorati... ci invitati-i, in mod simplu. Ingerii, alergatorii, care se afla mereu in preajma, vor face ca aceasta invitatie sa ajunga la ei, ca ei sa poata fi in aceasta energie sigura si sacra, aici, astazi, cu noi toti.

Shaumbra, noi, de asemeni, aducem energiile unui invitat de prima importanta astazi, un invitat care a lucrat cu voi in aceasta ultima luna sau asa ceva, un invitat al carui nume poate ca nu-l cunoasteti, dar i-ati blestemat energia uneori. Asa ca, va cerem sa respirati adanc si sa invitati energiile vocii voastre in Spirit – Metatron! Va cerem, ca in mod simplu, sa simtiti cum s-a schimbat energia lui Metatron, fata de prima data cand am adus-o aici... cum energia lui Metatron patrunde in prezent, in mod diferit... poate mai bland... poate putin mai aproape... poate mult mai incorporata in voi... corpul vostru, cu adevarat fiind capabil sa aduca si sa accepte aceste energii. Acum, Metatron este voi, cu adevarat, este un colectiv si in multe privinte este o energie individuala, de asemeni.

Energiile lui Metatron sunt foarte puternice, foarte pure, dificile pentru oameni uneori, de a le avea in apropiere, pentru ca ele le afecteaza propriile sisteme, sistemul lor biologic si sistemul lor electromagnetic. Dar, dragi Shaumbra, cand sunteti impamantati/ancorati, total prezenti, aceste energii vin sa va ajute sa eliberati unele energii pe care le pastrati. Unele dintre aceste energii au dorit sa ramana cu voi, nu au dorit sa plece. Vedeti, atat timp cat aveti dificultati in eliberarea unor energii pe care le-ati pastrat – energia familiei sau energii ale vietilor trecute sau energii ale Geiei – este pentru ca unele dintre acestea nu doresc sa plece de la voi. Unele dintre ele sunt atat de atasate de voi!

Unele dintre ele sunt atat de obisnuite sa se hraneasca prin voi... da, sa se hraneasca prin voi ca un copil, sa se hraneasca ca un bebelus prin mama lui. Acestea contiuna sa se hraneasca prin voi. Ele va ajuta sa perpetuati o poveste... vedeti. Acestea nu doresc sa eliberati povestea; pentru ca acest Vechi aspect gandeste ca daca voi o eliberati, atunci el va iesi din existenta. Nu iese din existenta. Cu adevarat, nu iese din existenta. Tot ce s-a intamplat vreodata sau a fost creat, va exista intotdeauna! Dar, exista aspecte, poate ale vietilor trecute sau chiar aspecte ale voastre din aceasta viata, care doresc sa fie pastrate. Fiind pastrate, poate fi confortabil! Fiind pastrate, poate fi dragut!

Si, da, Metatron directioneaza unele energii foarte, foarte stralucitoare catre unii dintre voi, chiar acum, stiind ca este momentul ca unele dintre aceste aspecte pe care le-ati pastrat sa fie eliberate! Unii dintre voi stiu ca ar trebui sa fi eliberat aceste lucruri, dar voi continuati inca sa le protejati... voi continuati sa le tineti agatate... sa gazduiti aceste energii, pe care le-ati mentinut. Dragi Shaumbra, aceste energii nu sunt rele... ele nu sunt rele. Este momentul ca, in mod simplu, sa eliberati structura care a fost plasata in jurul lor, ca sa poata sa-si gaseasca potentialul lor nou si mai inalt.

Voi nu negati aceste energii din trecut. Voi nu incercati sa va descotorositi de ele. Voi doar eliberati structura. Voi sunteti ca un sculptor care lucreaza in lut, il modeleaza si creaza o poveste, o viata si o realitate. Si, el ramane in acest mulaj, in structura pe care i-ati creat-o voi.

Dar, vine un moment si un timp pentru ca totul sa fie eliberat din Vechea sa structura. Trebuie sa fie eliberat! Energia trebuie sa continuie sa curga, mai devreme sau mai tarziu. De aceea exista acest lucru numit moarte pe Pamant, ca totul sa poata fi eliberat din structura sa si sa evolueze. Acelasi lucru este si cu povestile, cu partile si aspectele din voi. Mai devreme sau mai tarziu, structura trebuie sa plece. Este tot ce facem noi – eliberam structura.

Si, Metatron vine astazi, ca sa va ajute in acest lucru. Energia lui Metatron este foarte foarte pura, fata de cum a fost – cum sa spun – cumva dificil pentru voi de manuit, in aceste patru sau cinci saptamani, decand energia lui a fost prezenta si in jurul vostru. Este foarte dificil, chiar pentru unele – cum sa spun – pentru unele aparate electromagnetice si electrice. Unii dintre voi deranjati/stricati unele echipamente electrice, poate ale computerului vostru, luminile din jurul vostru. Unii dintre voi spargeti lucruri, scapati lucruri si ganditi ca sunteti atat de neindemanatici.

Este simplu, deoarece aceasta energie a lui Metatron a fost cu voi, de la ultimul nostru Shoud. Si ea este puternica. Uneori, chiar va pierdeti drumul fiintei vostre fizice. V-ati lovit de pereti, de care nu v-ati lovit nicicand inainte. Ati spart lucruri, fara sa aveti idee cum s-au spart. Este vorba, in mod simplu, despre schimbarea energiei care are loc.

Cand am inceput sa ne adunam energiile aici pentru acest Shoud, in special in ultimele cateva zile, acest fapt a determinat unele incarcari ale sistemelor, poate chiar a sistemului prin care transmiteti semnalul vostru pretutindeni in lume. A fost dificil de manuit, pentru unele dintre aceste aparate electrice.

Asa ca, Shaumbra, va cerem sa respirati adanc si sa ajutati la aducerea energiilor lui Metatron, sa ajutati la incorporarea lor in fiinta voastra. Metatron va continua sa umble cu voi si sa lucreze cu voi in aceasta schimbare de la pastratori de energie, la Miscatori de Energie. Metatron va va arata prin unele dintre lucrurile despre care discutam astazi, cum sa miscati energiile, procesul, cum sa va mentineti propria integritate. Metatron va va arata cum poate fi realizata miscarea energiei, fara efort, in timp ce unii dintre voi considera ca trebuie sa aiba – cum sa spun – un fel de frictiune sau un tip de efect dualistic. Miscarea energie poate fi ca un zbor planat.

Oh, voi stiti cum este sa zburati din visele voastre, cat este de vesel! Asa este miscarea energiei. Ea poate fi foarte eliberatoare.

Luati un moment aici si imaginati-va! Da, folositi acest lucru minunat numit imaginatie. Luati un moment si imaginati-va un grup de copii jucandu-se in curtea scolii, duzini de copii inafara locurilor retrase, jucandu-se. Si, voi stiti cum sunt copiii. Ei vor forma propriile lor grupulete. Va fi un grup mic de copii jucand swing (balansare/leganare)... impingandu-se unii pe altii... si razand... revenind la swing.... observand cat de sus pot sa urce... simtind total experienta swing-ului inainte si inapoi, in timp ce altcineva ii ajuta sa se impinga, ii ajuta sa se miste.

Si, va exista un alt grup de copii pe terenul de joaca... baieti probabil.... luptandu-se... certandu-se... primind pumni... intrand intr-un meci de lupte greco-romane/corp la corp, in timp ce alti baieti... si poate chiar cateva fete... stand in jur, incurajandu-i... spunandu-le sa se fereasca... aplaudandu-i ca invingatori... aplaudandu-i ca invinsi, de asemeni.

Apoi, exista un alt grup de studenti... probabil un grup de tinere fete... vorbind despre profesorii lor... vorbind despre colegii de clasa... vorbind despre ultima moda, pe terenul de joc. Poate fi un alt grup de studenti, intr-un loc care au adunat diferite materiale... parti si fragmente ciudate... fragmente de material lemnos... fragmente de metal... fragmente de sfoara. Ei incearca sa faca ceva, sa construiasca ceva, sa inalte ceva. Lor le place provocarea. Lor le place experienta de a pune piese diferite impreuna, ca sa incerce sa obtina ceva nou. Si, mainile lor si mintile lor sunt la munca.

Si, exista un alt grup de o parte, un grup de visatori. Ei stau pe o pajiste, departe de ceilalti... visand... vorbind despre ce poate fi... vorbind despre ce vor face in viata lor... vorbind despre lucruri care nu au legatura cu natura umana, in mod necesar. Ei sunt visatorii. Ei sunt filozofii, chiar la aceasta varsta tanara. Ei vorbesc despre concepte. Ei vorbesc despre posibilitati si despre potentiale.

Shaumbra, asa cum stiti, sunteti visatorii. Sunteti visatori pentru omenire. Voi sunteti cei care concepeti. Voi sunteti cei care ajungeti deasupra. Voi sunteti cei care isi imagineaza o realitate noua si un nou potential.

Voi deja ati jucat celelalte jocuri, care exista acolo pe terenul de joc. Voi ati facut acel lucru de a va lupta. Voi ati facut acel lucru al balansarii, al construirii, al palavragelii. Voi ati experimentat acestea. Voi ati simtit cum este. In toate vietile voastre voi ati experimentat aceste lucruri diferite. Si, acum voi sunteti visatorii. Voi sunteti realizatori de potentiale. Voi sunteti cei care ajuta la crearea unui nou viitor. Voi sunteti cei care va intrebati, cum va fi schimbarea.

Si, cand faceti acestea in micul vostru grup – sau chiar singur – ceva se intampla cu intregul grup. Cand spuneti, "Eu sunt pregatit pentru schimbare. Eu visez la o schimbare." Acestea activeaza o noua energie in intreg grupul tuturor celor care participa pe campul de joc... vedeti. Daca nu ati fi visat, schimbarile nu ar aparea. Daca nu ati fi visat, asa cum ati facut, daca nu ati fi luat in considerare schimbarea, noile potentiale si probabilitati, totul ar fi ramas la fel.

Dar, visatorul de moment sau grupul de visatori merge inainte si se intreaba – ce urmeaza... ce-ar fi daca... ce putem face... cum putem zbura – acestea nu schimba doar energiile lor – sau in acest caz doar energia voastra – acestea schimba energia intregului grup. Tinerii studenti din locul de joaca – care sunt visatori, tinerii care se intreaba ce se afla dincolo – afecteaza energia fiecaruia... vedeti! In momentul in care ei incep sa viseze si sa ia in considerare schimbarea, sa ia in considerare ce urmeaza, acestea schimba dinamica intregului grup. Si, acesta schimba totul pe locul de joaca... vedeti! Si, imediat, incep sa apara lucruri noi.

Poate ca un nou student va intra in ecuatie, schimband echilibrul energetic al intregului grup. Poate ca un profesor va umbla pe campul de joc, insa un profesor care va aduce ceva dintr-o noua intelepciune. Poate ca se va intampla un eveniment pe strada de langa locul de joaca, care va atrage atentia fiecarui student, in acel loc. Poate ca o furtuna se va apropia si va incepe sa-si reverse ploaia sa peste copii si peste toti cei din locul de joaca.

Esenta aici, Shaumbra, este reprezentata de visatori, de pionierii care aleg scena, pentru ca schimbarea sa aiba loc. Apoi, ei devin primii care incep sa experimenteze acestea. Dar, aceasta schimba totul pentru fiecare. Se alege potentialul pentru aceasta. Iata ce faceti voi!

Problema mea, Tobias - si a lui Metatron, de astazi - este sa va ajutam sa intelegeti inca o data, de ce sunteti aici. Voi sunteti visatori ai constiintei omenirii. Voi sunteti grupul care a plecat pe cont propriu si voi ati meditat la noi realitati. Aceeasi stare nu mai poate fi nicicand, cel putin pentru voi. Este momentul pentru ceva nou!

O parte a intrebarii a fost – va fi pregatit restul constiintei umane, restul omenirii pentru schimbarile care vor avea loc? Sau, va trebui sa parasiti acest loc al Vechiului Pamant si sa mergeti pe Noul Pamant ca sa experimentati, cu adevarat, noile voastre vise? O parte a provocarii a fost sa fiti visator pe Pamant, in timp ce majoritatea nu sunt visatori. Este dificil,,, si reprezinta singuratatea... si este frustrant. Si, voi va intrebati unde sunt visele lor? Dar, visele lor sunt in voi, de asemeni... vedeti. Restul omenirii viseaza in voi si prin voi. Vom vorbi despre aceasta putin mai tarziu si de importanta de a fi Miscatori de Energie.

Multi dintre ei nu stiu cum sa aiba vise proprii si nu sunt pregatiti pentru a avea vise proprii. Ei experimenteaza cum este sa fii pe Pamant. Ei experimenteaza o poveste. Ei traiesc in aceasta realitate. Nu au spatiu pentru vise, asa ca ei viseaza in voi si prin voi.

Shaumbra, voi faceti asta, nu doar pentru voi, ci in numele tuturor! Voi sunteti cei care alegeti schimbarea. Sunteti cei care ajuta sa se realizeze acest lucru, cel pe care il numiti "saltul cuantic". Voi l-ati visat. Voi l-ati visat, Shaumbra! L-ati visat, in multe vieti anterioare. Voi l-ati visat mereu, din zilele Atlantis-ului. L-ati visat din momentul in care v-ati nascut pe acest Pamant. Din momentul in care ati respirat prima oara in aceasta viata, a fost vorba despre vise, potentialele noi si despre saltul cuantic. Voi ati visat la acestea, de atunci incoace.

Shaumbra, uneori fiind un astfel de visator, voi ati incercat, de asemeni, sa fiti normali, ati incercat sa va potriviti cu restul omenirii (unii din audienta rad). Nu merge. Noi stim ca voi stiti asta! Nu merge. Cati ani ati petrecut incercand sa va potriviti si sa fiti normali? Visatorul, in mod simplu, nu poate. Voi nu aveti rabdare cu normalitatea! (rasete). Voi ati fost acolo si ati facut asta si este momentul sa mergeti mai departe.

Atunci cand incercati sa va fortati, ca sa fiti in acele grupuri de pe locul de joaca, cu ceilalti studenti, este ca o sufocare. Va raneste! Este dificil! Oh, intr-adevar, ei va ridiculizeaza. Ei spun, "Priviti-i pe acei visatori de acolo! Priviti-i, pe micutul lor loc de joaca imaginar!" Oare, acel loc de joaca este imaginar, Shaumbra? Al cui este imaginar? Poate ca ei au rostit numele voastre. Poate ca ei au spus ca voi sunteti ciudati sau diferiti. Dar, Shaumbra, voi sunteti visatorii! Voi sunteti cei care ii ajuta sa-si schimbe energia.

Aceasta nu este o munca usoara. Nu este o munca usoara. Oh, vom discuta modalitatile prin care poate fi mult mai usor. Dar, voi ati stiut intotdeauna ca va fi dificil, sa fii pionier si visator, sa fiti cei care faciliteaza schimbarea, sa fiti cei care realizeaza acest salt cuantic, in numele a Tot Ce Este! Nu este o munca usoara, insa voi deja, v-ati oferit-o. Voi ati persistat. Voi ati rezistat in aceasta. Si, iata-ne aici! Shaumbra, aceasta nu este o munca usoara!

Chiar si in propria voastra Era Noua, voi ati fost ridiculizati. Chiar in propria voastra Era Noua altii se intreaba de ce nu va place sa vorbiti despre OZN si despre vietile trecute si toate acele lucruri, asa-numitele mistere. Nu exista mistere. Este vorba despre viata exprimata prin voi si prin divinitatea voastra. Asta este tot! Exista adeptii curentului New Age care nu inteleg de ce voi nu vorbiti de rau, de fiecare data cand apare un nou ziar… de fiecare data cand apare o noua – cum sa spun – o noua carte despre drama... de fiecare data cand apare o noua teorie conspirativa. Oh, noi stim ca este tentant, uneori!

Dar, Shaumbra, v-am spus de la inceput – acest lucru nu este pentru oricine. Nu este pentru fiecare om. Nu este pentru fiecare metafizician. Noi v-am spus de la inceput, ca va vom cere sa priviti in voi-insiva atat de profund si atat de atent, ca sa invatati sa va indragostiti de voi, din nou, lucru care nu este un lucru usor de realizat, pentru un om. V-am spus ca va vom duce pe o cale care nu era pura, pe o cale care, poate ca a fost mult mai dificila.

Da, este usor sa cazi in aceste diversiuni. Voi stiti ca este. Este usor sa fii atras in drame. Este distractiv, uneori. Veti afla ca veti fi capabili sa mergeti inapoi si inainte in drame, insa fara a fi cuprinsi de ele. Dramele sunt minunate, atat timp cat puteti iesi din drama. Doar cand sunteti absorbiti in ea, doar cand aflati ca sustineti energia dramei, atunci este dificil de revenit. Dar, Shaumbra, ati acceptat aceasta sarcina unica... foarte speciala... aceasta sarcina de a reveni pe Pamant in acest moment... sa fiti visatori... si inca o data sa ajutati la miscarea energiei!

Acum, permiteti-ne sa vorbim un minut, despre importanta Miscatorilor de Energie. Voi ati fost pastratori de energie pentru foarte mult timp. Permiteti-ne sa vorbim despre importanta Miscatorilor de Energie, in special, in acest timp al marii si sublimei schimbari de pe Pamant!

Esentialmente, energia se afla intr-o stare de a fi neutra. Energia la nivelul ei de esenta pura – chiar de energie a Spiritului – reprezinta ceea ce voi ati considera, a fi in starea neutra de fiintare. Noi stim ca exista unii care ne-ar provoca privind aceasta. Energia lui Dumnezeu sau a Spiritului nu este sub forma luminii sau in forma "binelui". Ea, in mod simplu, este! "Este" reprezinta o stare neutra, cel putin pentru intelegerea pe care o aveti astazi. "Este" constituie o stare neutra.

Energia cauta sa evolueze... cauta sa experimenteze... cauta sa se cunoasca pe sine. In felul acesta, ea are nevoie sa afle o sursa, care sa fie dornica sa o activeze, care sa fie dornica sa se joace cu ea. Energia are o dorinta si o placere de a se exprima, chiar daca este neutra!

Exista unele contradictii aici, daca priviti prin reperele de nivel ale stiintei si fizicii voastre curente. Dar, daca priviti dincolo de acestea, veti afla ca energia poate fi neutra si poate avea aceasta minunata dorinta de a fi expresiva si de a experimenta, de a se integra si de a fi incorporata. Energia are nevoie sa vina aici, are nevoie sa fie cuprinsa in experienta.

Dar, atunci cand este pastrata, ea devine stagnanta. Ea devine perimata. Ea vrea sa fie eliberata. Si, ea va gasi eliberarea sa, prin punctul cel mai slab. Cel mai slab punct este reprezentat, in general, de lucruri ca nefericirea... tristetea... intunericul... depresia... frustrarea... anxietatea. Acestea sunt punctele cele mai slabe sau – trebuie sa fim atenti cu termenii nostri aici – insa, da, sunt punctele cele mai slabe ale naturii umane. Asa ca, Energiile Vechi care au fost pastrate, vor cauta caile lor pentru a fi eliberate, o cale sau alta. Voi puteti sa va luptati cu ele sau puteti sa le ajutati sa se miste... vedeti!

Este important ca sa continuati sa miscati energiile, sa continuati ca sa le ajutati sa curga. Este important ca energiile sa-si gaseasca calea lor in aceasta – ceea ce voi numiti – realitatea umana si constiinta umana, de acum. Energiile din alte taramuri... din alte dimensiuni... energii care sunt pure, in forma neutra... insa acele energii care sunt, in mod simplu, creatii ale viselor... sunt creatiile potentialelor... ele toate doresc sa vina acum.

Dar, ele trebuie sa aiba o sursa. Ele trebuie sa aiba o sursa de scurgere. Iata de ce sunt necesari Miscatorii de Energie – nu pastratorii de energie – ci Miscatorii de Energie! De aceea noi am vorbit Shaumbrei despre momentul... despre faptul ca este momentul de a fi Miscatori de Energie. Este vorba de a permite energiilor neutre sa vina... sa le binecuvantati prin divinitatea voastra... si prin conditia voastra de om in aceasta realitate... si din aceasta dimensiune... si apoi sa le permiteti sa treaca prin voi. In special, prin ajutarea Energiilor Noi – a acestor Enerii Noi, Noi, despre care vorbim – sa vina si sa gaseasca punctul lor de ancorare prin voi... si sa-si gaseasca calea lor in aceasta realitate prin voi... apoi, ele pot sa-si gaseasca drumul catre alti oameni... alte constiinte din aceasta dimensiune care ... care au nevoie de ele... care au nevoie de aceasta curgere.

Noi spunem ca au nevoie de ele. Mai mult decat orice, ei le cer. Acestia cer o modalitate de a fi ajutati sa elimine energiile lor, de indepartat. Ei au fost in povestile lor. Au fost in structurile lor de multa vreme si ei doresc o cale care sa-i ajuta sa le elimine. Ce se realizeaza prin curgerea Energiilor Noi? Este vorba despre curgerea energiilor, care acum se misca prin voi, care vor ajuta la favorizarea procesului.

Este important sa existe lucratori ai energiei pe Pamant – sau Miscatori de Energie – pe Pamant acum, pentru a pastra curgerea energiei care are loc, in special, cand noi acceleram saltul cuantic, ca sa se realizeze in doar cativa ani. Acesta vine repede... el vine repede! Este atras aici, datorita viselor voastre despre schimbare.

Aceasta energie nu vine doar din universul vostru fizic, ci din alte taramuri. Voi vedeti unele dintre marturiile despre aceste energii, care vin in universul vostru fizic, prin unele evenimente foarte interesante si diferite tipuri de evenimente, legate de stele, de planete, de comete si aceste lucruri.

Dar, exista energii care vin din alte taramuri. Cand isi gasesc calea lor spre dimensiunea Pamantului si a constiintei umane, ele necesita sa se miste rapid, altfel ele ar fi reflectate inapoi – sau nu ar avea loc sa se aseze pe pamant si energia lor va reveni la o stare cumva inactiva, pana mult mai tarziu. Astfel, daca exista Miscatori de Energie, ca voi, ele vor gasi canalul potrivit si vor gasi impamantarea umana potrivita si vor trece prin voi.

Voi realizati un serviciu incredibil pentru omenire si pentru Gaia! Voi sunteti Miscatori de Energie! Este o munca foarte importanta. Beneficiul vostru, Shaumbra – va intrebati voi (unii rad) – beneficul vostru este ca va ajuta sa va energizati, cu adevarat. Va ajuta sa va extindeti, cu adevarat, dincolo de structurile acestei constiinte umane curente.

Benefiul vostru este ca va ofera... va va oferi un intreg nou sens al libertatii, un intreg nou sens al intelegerii. Au potentialul de a va ajuta sa va refaceti foarte, foarte repede, acest corp al vostru... atat timp cat veti permite sa fiti intr-un spatiu sigur... atat timp cat va veti permite sa fiti aici si sa fiti prezenti. Aceste energii care trec prin voi, aduc multe alte conexiuni si cai catre alte dimensiuni, catre alte realitati. Intr-un sens, puteti spune ca va fi deschisa foarte rapid constiinta voastra si intelegerea voastra, pentru lucrurile care nu erau posibile prin mintea umana. Foarte curand, veti avea un profund sens al constiintei despre lucruri, care nu exista in taramul Pamantului.

Alt beneficiu va fi ca veti fi primii care veti sti. Veti avea o intelegere foarte profunda a modului in care activitatea energiei are loc pe Pamant, chiar acum si o intelegere a locului in care se afla oamenii. Voi veti avea – cum sa spun – o vedere de ansamblu, pe care nu ati avut-o niciodata inainte. Si ca, fiecare particula din aceasta energie care curge prin voi, care se misca prin voi, va poate servi, de asemeni. Voi nu doar ii permiteti sa intre si sa iasa. Ea va atinge. Ea danseaza cu voi. Cand o binecuvantati, ea va binecuvanteaza. Energia se afla aici, ca sa va serveasca. Ea se afla aici, ca sa va serveasca!

Acum, Metatron ne-a cerut sa discutam unele linii directoare pentru miscarea energiei, in aceasta zi. Si, vom mentine acestea foarte simple. Le vom pastra inteligibile.

Mai inainte de orice, mai important decat orice, orice, orice, din aceasta lista este sa AVETI GRIJA DE VOI-INSIVA! Trebuie sa aveti grija de voi. Mult mai important – noi totusi nu dorim sa trecem prin celelalte puncte, deoarece acesta este dominant. Acesta prevaleaza fata de celelalte. AVETI GRIJA DE VOI-INSIVA!

Voi ati fost foarte neglijenti. In multe aspecte ca pastratori de energie, ati simtit ca este important sa aveti grija de ceilalti. Voi ati acceptat acest sistem de credinta, ca nu este corect sa ai grija de tine. V-ati spus ca era egoism, sa permiteti sa fiti egoisti si sa lasati egoismul sa creasca. Ati simtit ca trebuie sa daruiti intotdeauna altora si sa faceti lucruri pentru altii. Ati simtit ca nu trebuie niciodata sa aveti mai mult decat altii, pentru ca ar fi ceva gresit in asta. Ati fi avut un dezechilibru. Ati fi deprivat pe altcineva. Voi doar ii deprivati pe ei de povestea lor, cand credeati ca ar trebuie sa va negati pe voi, datorita lor. Exista o abundenta de energie de preluat, prin preajma!

Aveti grija de voi! Permiteti-va sa aveti abundenta, Shaumbra! Fiti un exemplu de abundenta incredibila in viata voastra, de abundenta incredibila! Voi ganditi uneori, ca datorita faptului ca nu stiti cum sa o realizati... ca nu stiti cum sa faceti bani... acest lucru este pentru ca voi NU vreti sa stiti cum sa faceti bani. Acesta este un lucru Vechi pe care il pastrati, care provine din zilele de inceput ale Crestinismului, pentru majoritatea dintre voi. Este momentul sa fiti fantastic de abundenti (sa aveti o abundenta fantastica)!

Si, daca nu aveti, in mod simplu, priviti-va povestea si priviti la ceea ce va impiedica de a o avea. Fara lucruri de felul: ca nu aveti familia potrivita... ca nu aveti pregatirea potrivita... ca nu aveti deschiderile potrivite in viata! Aruncati o privire la masuratorile VOASTRE si la parametrii VOSTRI... la reperele VOASTRE de nivel! Este momentul sa aveti grija de voi-insiva!

Cand aceasta energie soseste si doreste sa treaca prin voi, este asemanator unui tren de marfa. El va sosi rapid... si va veni in viteza... si el va disloca fiecare sistem Vechi de credinta din interiorul vostru. Si, aceasta este o binecuvantare. Voi ati simtit asta recent, atunci cand a intrat. Acum, exista multi, multi dintre noi, de partea noastra de voal, care ajuta la echilibrarea tuturor acestor lucruri si ajuta la monitorizarea lor. Insa, ele se misca rapid!

Miscatorii de Energie trebuie sa fie foarte egoisti... vedeti! Ei trebuie sa aiba grija de corpurile lor. Cu alte cuvinte, permiteti-va binecuvantarea unor lucrari asupra corpului... masajele! Permiteti-va binecuvantarea de a manca unele mancaruri bune pentru schimbare (unii rad)... prea multa mancare de iepure, uneori pentru Shaumbra (rasete)! Corpul vostru va avea nevoie de volum crescut de mancare. Si, va cere in unele zile porti mari de paste. Ah, paste! Vedeti... energia negativa iese din voi. "Oh, eu nu pot manca paste!" Veti avea nevoie de ele, in unele zile. In alte zile, veti avea nevoie de cantitati mari de apa calda... cantitati mari de apa calda!
Ascultati-va corpul! Nu ma ascultati pe mine, Tobias. Nu incepeti sa notati, "Trebuie sa beau apa calda." (rasete)! Ascultati-va corpul! El va va spune. Ciocolata ! Da!

Vor fi momente cand corpul nu va vrea nici o mancare. Poate sa va faca sa va fie greata, pentru ca exista prea multa energie care soseste si nu este, cu adevarat – cum sa spun – timp pentru procesarea mancarii, in corpul vostru. Am vorbit inainte despre acestea, Shaumbra. Am vorbit despre acestea inainte. Ascultati-va corpul! Incetati sa va ascultati mintea, privitor la lucrurile de consumat.

Va fi foarte greu, daca veti incerca sa urmati vreo dieta foarte stricta, nu are importanta cum este. Va fi foarte greu sa aduceti volume de Energie Noua si sa o miscati, daca sunteti blocati si va mentineti in diete Vechi. Ascultati-va corpul! El va va spune, in mod precis si iubitor, de ce are nevoie. Asa ca, aveti grija de voi-insiva! Aveti grija de voi-insiva!

Daca va aflati in acele relatii, in care va mentineti – aluzie, aluzie la multi dintre voi(audienta rade) – acestea va epuizeaza energia voastra si va retin in trecut, eliberati-le! Eliberati-le! Ei pot avea grija de ei-insisi. Credeti sau nu, ei pot avea grija de ei, cu adevarat. Lasati-i sa plece, ca voi sa puteti avea grija de voi-insiva! Cand aveti grija de voi-insiva, acest fapt alege dinamica, dinamica visatorului, sa va duca in relatii care SUNT potrivite pentru voi.

Aveti grija de voi, in multe moduri! Cand va simtiti obositi si cand trebuie sa mergeti undeva pentru oameni, inlaturati acel timp pentru ei. Nu trebuie sa fiti aici – cum sa spun – sa salvati lumea. V-am spus... nimeni nu va salva lumea... ea nu are nevoie sa fie salvata. Vedeti, doar cand oamenii cer schimbare, doar atunci apare aceasta.

Ingerii nu se afla aici, incercand sa salveze lumea, tot timpul. Ei sunt aici amuzandu-se, in cea mai mare parte a timpului.(audienta rade) Insa, ei iubesc si onoreaza lumea. Ei nu incearca sa salveze lumea. Ei asteapta... ei in mod simplu, asteapta sa vina. Cand un grup de visatori spune, "Noi suntem pregatiti pentru schimbare." atunci ei intra in actiune. Ei isi incep munca. Isi incep munca lor de pendulare a energiei, inainte si inapoi. Ingerii sosesc atunci cand momentul este potrivit, cand oamenii cer schimbarea, cand un grup de visatori doresc sa experimenteze ceva nou, cand doresc sa treaca la celalalt nivel.

Shaumbra, aveti grija de voi, mai mult decat orice! Dorim sa subliniem aceasta. Vrem sa plasam aceasta in – cum sa spun – in curajul vostru. Vrem sa facem ca acest fapt sa fie atat de puternic. AVETI GRIJA DE VOI-INSIVA si nu va simtiti egoisti, in legatura cu acest lucru! Nu va simtiti egoisti!

Daca, cu adevarat, nu puteti face ceva pentru cineva sau nu puteti participa la o intalnire sau orice din acestea, spuneti-le, "Eu nu pot face asta." Sunt multi cei care se joaca cu voi, carora le place sa va ceara, "Poti sa faci asta? Poti sa faci aceea?" Si, voi le faceti si va urati pe voi. Shaumbra, spuneti-le, "Nu, nu pot sa fac asta. Sunt ocupat, avand grija de mine."

Al doilea lucru de pe lista de indrumari, pentru Miscatorii de Energie, este sa permiteti ca energia sa curga inauntru si sa curga inafara. Nu trebuie sa o retineti. Va exista o tendinta sa credeti ca trebuie sa o pastrati, sa credeti ca trebuie sa o fortati sau sa o impingeti sau sa faceti ceva cu ea. Lasati-o sa intre! Lasati-o sa iasa!

In mod simplu, permitandu-va sa faceti acest lucru, ii permiteti ei sa realizeze acest dans cu voi. Ea apare – cum sa spun, este dificil de definit aceasta – intr-o fractiune de secunda, intr-o clipa binecuvantata, sacra, ca sa danseze cu voi. Ea explodeaza in interiorul vostru.
Unii dintre voi ganditi ca trebuie sa va puneti semnatura pe ea. Ei bine, voi deja o puneti. Unii dintre voi ganditi ca trebuie sa definiti acesta Energie Noua, care se misca in voi si prin voi, sa o definiti si sa o schimbati, intr-un fel. Nu faceti asta! Va va rani, daca faceti asta. Dandu-i binecuvantarile voastre, dandu-i contactul cu pamantul prin conditia voastra umana, este tot ce trebuie sa faceti. Lasati-o sa curga inauntru! Lasati-o sa curga in afara!

Sa nu aveti agenda... fara agenda, Shaumbra! Cand curge inafara voastra, ea devine un potential de schimbare, un potential al energeticii si un potential al noii intelepciuni, pentru oricine si orice o doreste in viata lor. Sa nu aveti asteptari legate de rezultat. Acesta este din nou, o chestiune de reper de nivel Vechi.

Unii dintre voi deja, ati revarsat energii, ati miscat energii. Dar, voi ati fost dezamagiti, doarece ati avut asteptari legate de rezultat. Iata unde va fi foarte dificil pentru voi! Asteptarile sunt adesea bazate pe Vechile repere de nivel si Energiile Vechi. Voi credeti ca daca o anumita catitate din Energia Noua intra prin voi, o anumita reactie ar trebui sa aiba loc inafara. Aceasta este o ecuatie/relatie dintre Energia Veche, din interior si cea din exterior. Dar aceasta ecuatie se schimba in Noua Energie. Ea nu mai este ca in cea Veche.

Doar pentru ca voi puneti in ea un anumit amestec de ingrediente intr-un final, nu inseamna ca acel amestec de ingrediente va duce la alt final. Totul se schimba. Coeficientul de energie se schimba si astfel, rezultatul se schimba. Asteptarile voastre vor limita acest lucru si va fi foarte frustrant pentru voi. Sa nu aveti asteptari!

Priviti la ce se intampla, cand lasati sa curga energia! Priviti la ce se intampla! Veti incepe sa aveti o idee total noua, privitor la cum pot fi rezultatele. Cand lasati sa curga si miscati energiile prin voi, dati-le propria lor viata! Permiteti-le propria lor exprimare!

Adesea oamenii vor prelua o energie in ei si vor – cum sa spun – vor pastra-o mult timp intr-o structura sau o poveste, incat sa nu poata sa aiba o viata pe cont propriu. Fiecare energie este ca si voi – este destinata sa aiba o viata pe cont propriu, o exprimare pe cont propriu. Voi sunteti diferiti, deoarece sunteti fiinte-Creator, dar fiecare energie care curge prin voi, fiecare gand, experienta, viata, orice din acestea, au nevoie de capacitatea de a se exprima pe sine.

Atunci cand lasati sa curga energia prin voi, nu-i puneti restrictii! Nu o limitati! Oferiti-i propria sa viata! Iata ce se intampla cand ea trece prin voi si cand o binecuvantati. Voi o binecuvantati intr-o realitate de viata, intr-o expresie de viata. Lasati-o sa curga prin voi!

Exista o tendinta, din nou, Shaumbra, ca voi sa doriti, sa trebuiasca sa faceti ceva cu ea, sa aduceti o energie care vine din alte dimensiuni si sa o redirectionati inspre lucruri ca pacea lumii, sa o redirectionati spre lucruri ca vindecare pentru cineva, sa o redirectionati spre a face pe cineva sa se simta mai bine. Acest lucru este de onorat. Noi intelegem de ce faceti asta, Shaumbra. Dar, aruncati o alta privire! Schimbati reperele de nivel! Schimbati asteptarile! Ce-ar fi daca ati permite ca o astfel de energie pura sa intre si sa o binecuvantati prin fiinta voastra, prin sinele Divin si sa o lasati sa curga inafara, fara agenda catre altcineva? Imaginati-va ce-ar putea ea face, daca ei ar alege vindecarea! Imaginati-va ce ar putea ea face, daca nu ar fi limitata, daca nu ati avea agenda privitor la ea!

Shaumbra, miscarea energiilor este asa de simpla, ca si permiterea de a face asta. Este la fel de simpla ca si respiratia, in mod regulat. Aceasta va ajuta ca energiile sa se miste prin voi.

Datorita locului in care v-ati aflat si a cine sunteti, va exista o tendinta uneori, sa doriti sa pastrati energia sau sa o stocati sau sa o modelati. Acest lucru este bun, cat timp voi constientizati acest fapt, atat timp cat intelegeti ca ati ales asta, in mod deliberat si constient. Uneori, veti dori sa preluati ceva din aceasta energie si sa va jucati cu ea, precum copiii care se joaca pe terenul de joaca. Dar, intelegeti si constientizati ca acest lucru este ceea ce faceti si intelegeti ca, mai devreme sau mai tarziu, ea are nevoie sa curga prin voi si inafara. Voi realizati asta prin respiratie... prin respiratie... ea mentine miscarea energiei.

Uneori, din acest volum care va veni si va lucra prin voi... pe unele din ele veti dori sa le recunoasteti pentru voi, in viata voastra. Si, acest lucru este minunat. Este minunat. Voi puteti incerca cat de mult din acestea, asa cum doriti. Dar, intelegeti ca acest lucru este ceea ce faceti. Voi faceti o alegere constienta. Va exista un moment, pentru a le elibera si a le lasa sa plece.

Nu este nevoie sa depozitati nimic din acestea, de fapt, pentru voi. Nu trebuie sa faceti asta. Ele exista intotdeauna acolo. Sunt disponibile mereu... nu necesita sa fie stocate. Ele intotdeauna vor curge in voi si prin voi.

Din nou, Shaumbra, aceasta este o munca importanta, o munca necesara chiar acum, nu este pentru oricine. Voi veti invata mai multe despre aceasta, prin propria voastra experienta de viata, din urmatoarele cateva luni. Si, da, va vom spune ca vor fi unele provocari de-a lungul caii, parti din voi vor opune rezistenta intrarii in ele, acele parti din voi care, probabil, inca se tem de ele. Doar constientizati acest lucru! Priviti-l si simtiti-l! Vor fi parti din voi care vor dori – cum sa spun – sa ramana in Vechi si sa faca Noul... cat timp veti constientiza ca reprezinta ceea ce faceti. Dar, mai devreme sau mai tarziu, energia va trebui sa curga prin voi.

Uneori, cand voi va schimbati intreaga metoda de masurare, de evaluare si de stabilire a reperelor de nivel, aceasta va determina o provocare si un conflict in interiorul vostru. Voi nu sunteti obisnuiti sa faceti asta. Aceasta reprezinta o parte din proces. Nu trebuie sa va raneasca si sa fie dureros. El poate fi realizat cu gratie si usurinta. Cand primii vor trece prin el, da, va fi mult mai provocator!

Da, voi aveti nevoie sa va raportati unul la altul, adesea. Adunati-va impreuna si discutati! Discutati cum merge. Discutati despre punctul final al lui Metatron din aceasta ghidare a Miscatorilor de Energie care este – AVETI GRIJA DE VOI-INSIVA! El este primul punct si ultimul punct. Orice altceva este aproape nesemnificativ. Da, lasati energia sa curga! Lasati-o sa se miste in voi si prin voi! Sa nu aveti agenda! Dar, sa aveti grija de voi!

Veti afla ca energia poate fi foarte dificila. Reamintiti-va de momentul in care l-am adus prima oara pe Metatron... cat de dur a parut sa fie in sistemul vostru? Energia poate fi foarte dificila, daca nu aveti grija de voi, daca nu va permiteti abundenta, fericirea si bucuria in viata voastra. Aveti grija de voi! Acest lucru este atat de important!

Noi dorim sa-i dam titlu, titlul Shoud-ului, "Aveti grija de voi-insiva" Este atat de important! Vom continua sa subliniem acest lucru cu voi, mereu.

Unii dintre voi spuneti, "Dar eu am grija. Eu incerc sa am grija de mine. Iincerc sa am grija." Si, noi va cerem sa priviti la reperele vostre de nivel, legate de a avea grija de voi. Ce folositi voi pentru masurare? Ce va opreste pe voi? Ce Energii Vechi pastrati inca, care va impiedica?

Nu exista nimic, Shaumbra, nimic care sa va retina de la ceva din acestea, nici de partea noastra, nici in legatura cu Spiritul, cu nimic. Este vorba despre voi. Si, noi stim ca nu vreti sa auziti asta. Dar, aruncati o privire! Exista ceva. Daca nu experimentati abundenta, iubirea si bucuria in viata voastra, priviti la ce se intampla! Curgerea si miscarea pot fi aici. Dar, exista ceva care le blocheaza. Aruncati o privire! Aveti grija de voi!

Va vom cere, de asemeni, ca in acest taram al transformarii in Miscatori de Energie, sa aruncati mereu o privire. Este vorba despre voi ori este ceva dinafara? Este vorba despre realitatea voastra sau este realitatea altcuiva? Multe din experientele prin care ati trecut in ultimele cateva saptamani... majoritatea sentimentelor prin care ati trecut nu erau, de fapt, ale voastre... vedeti, Miscatorilor de Energie!

Cand miscati energia si va deschideti, voi deveniti mult mai sensibili la orice. Atunci cand va deschideti, voi atrageti energii exterioare... le atrageti. Acest fapt atrage energiile exterioare ale altor oameni, chiar daca ei nu sunt constienti de asta, deoarece exista portiuni din ei, care vor sa fie eliberate, care vor sa fie transmutate.

Si, ele isi gasesc calea lor spre voi prin – ceea ce voi numiti – taramurile fizice si coridoarele inter-dimensionale. Ele v-au bombardat timp de saptamani pana acum, venind in realitatea voastra. Si, voi credeti ca va apartin. Voi credeti ca unele sentimente de anxietate si depresie va apartin. Unele va apartin. Mare parte din ele vin din exterior. Voi credeti ca unele dintre sentimentele – cum sa spun – de a fi prins in capcana sau a fi facut prizonier, toate provin de la voi, dar mare parte din ele vin din afara.

Va trebui sa judecati foarte limpede. Ce provine din realitatea voastra? Ce provine dinafara? Aceste energii isi vor croi calea lor spre voi, foarte rapid. Voi nu miscati doar Energiile Noi. Voi veti fi miscatori de energii pentru alti oameni, nu sa le pastrati, nu uitati, nu sa le pastrati energiile lor, ci sa miscati energiile lor!

Acum, uneori, de exemplu, permiteti-ne sa aducem conlucratori la biroul vostru. Ei erau obisnuiti sa le mentineti energiile lor, chiar daca voi nu vorbeati unul cu altul prea mult, chiar daca voi schimbati cuvinte dure, ocazional. In acest exemplu, voi sunteti cei care pastrati energiile lor. Energia lor se va afla sosind la voi, intr-un mod nou. Poate ca ati experimentat asta. Dintr-o data ei au dorit sa discute cu voi, pe durata acestor ultime saptamani. De asemeni, ei au incercat sa ajunga putin mai aproape.

Si, voi v-ati intrebat ce se intampla. Ei au fost atrasi de voi. Dinamica lor a fost atrasa la voi. O parte din ei doresc sa va aiba, ca procesor si miscator de energie, ca sa ii procesati. O parte din energia lor vrea ca voi doar sa o mentineti, sa preluati energia in voi, chiar mai mult decat ati mentinut-o. Nu este un moment potrivit sa faceti asta. Este momentul sa miscati energiile, nu sa le pastrati!

Veti afla ca energii ale animalelor, chiar ale pomilor, plantelor si ale Pamantului vor veni la voi, ca sa fie miscate. Ele sunt prinse in capcana. Ele sunt in inchisoare. Daca ati avut vise noaptea, in care ati simtit ca incercati sa iesiti din inchisoare, sa iesiti din pamantul unde ati fost ingropat, unde voi -cum sa spun - plangeati, insa nu puteati nici macar sa tipati, voi preluati energiile altora, altor oameni, altor povesti, care doresc sa fie eliberate. Ele vin la voi, pentru ca voi le-ati dat permisiunea.

MISCATI ENERGIILE... NU LE PASTRATI... exista o mare diferenta, o mare diferenta in acest fapt! Permiteti-va sa miscati acele energii! Cum veti face asta? Dati-va voua permisiunea si respirati! Nu trebuie sa fie o mare problema sau o mare afacere. Nu aveti nevoie de ani de instruire pentru aceasta. Este vorba doar de constientizarea ca voi le miscati, in loc sa le pastrati.

Cand voi le miscati, cand ajutati la miscarea energiei altor oameni sau animale sau plante, este esential sa le dati binecuvantarea divinitatii si sacralitatii. Apoi, ele revin la ei. Ele revin la ei si se adreseaza lor – ca stapanul si creatorul acelor energii sa inceapa – revin la ei si spun, "Acum, ce vei face cu mine? Acum am potentialul sa te ajut sa te schimbi." Deci, voi nu faceti asta pentru ei. Voi, in mod simplu, le binecuvantati.

Priviti la ce se intampla in viata voastra chiar acum! Care este, cu adevarat, problema voastra? Care este o problema din alta viata, din interior, care iese la iveala? Si, care este o problema dinafara? Veti fi surprinsi sa aflati – Cauldre vrea sa dam un numar – vom spune 93,5 % din orice (audienta rade) sunt acum energiile pe care le simtiti, dar ele sunt din exterior. Este atat de usor sa le considerati ca fiind ale voastre. Este atat de usor sa simtiti ca sunteti atat de incarcati si de plini cu toate aceste lucruri. "De ce toate aceste probleme ies din mine, din senin?" intrebati voi. Ele nu vin din interior. Ele provin din exterior. Inspirati-le... binecuvantati-le... lasati-le sa plece!

Vom cere Shaumbrei de pretutindeni din lume, sa realizeze intalniri de miscare a energiei, unii cu altii. In mod simplu sa respirati, in mod simplu sa faceti respiratii unii cu altii si apoi, mai tarziu sa aveti grija de voi, sa petreceti (rasete) sa va simtiti bine! Acestea ar trebui sa fie o parte importanta din proces.

Reamintiti-va, NU incercati sa salvati lumea! Si, va trebui ca sa venim si sa va dam peste maini, daca veti face asta!(rasete) Lumea nu are nevoie de salvare. O parte a lumii vrea sa se schimbe. De aceea noi suntem aici si de aceea voi sunteti aici! Restul lumii are un timp extraordinar de petrecere, pe terenul lor de joaca, spunandu-si povestile, participand la jocurile lor, ducandu-si luptele! Lor le plac aceste lucruri! Onorati-i pentru acestea!

Din nou, Shaumbra, exista tendinta de a incerca sa salvati lumea. Lumea nu are nevoie de salvare. Insa, exista acele energii care vor sa se schimbe, sa fie transmutate, pentru ca sunt pregatite. Ele sunt obosite de structurile Vechi. Ele vor sa fie eliberate. Si, vor incepe sa curga prin voi. Veti avea energii care curg si se misca din alte taramuri... din taramurile angelice... din taramul Noului Pamant... si din taramul Pamantului... toate curg impreuna... toate se intalnesc in punctul realitatii voastre... este vorba despre voi... sa curga prin voi.
Puteti face fata acestui serviciu?

Shaumbra raspunde: Da!

Era sa raspundem noi pentru voi, (audienta rade), dar va multumesc! Da, voi puteti! (hohote de ras) Este o munca plina de farmec. Este o munca minunata si in mod esential, este ceea ce ati venit sa faceti aici. Toate celelalte fleacuri, au fost dinaintea jocului(rasete) si acum veti realiza adevarata voastra munca.

Dar, pentru a realiza aceasta, fara toate neplacerile din sistemele voastre, reamintiti-va ca trebuie sa schimbati reperele de nivel! Trebuie sa schimbati modul in care va evaluati pe voi-insiva, in care evaluati alte lucruri. Da, este inconfortabil uneori, deoarece reperele de nivel va ajuta sa va mentineti atentia sau va ajuta sa intelegeti ce faceti. Dar, totul se schimba acum, Shaumbra, totul – ati observat asta – totul! Schimbati-va reperele de nivel!

Din nou, subliniem – aveti grija de voi-insiva... aveti grija de voi-insiva! Oferiti-va ceea ce aveti nevoie! Permiteti-va abundenta! Incetati sa va certati si sa va luptati cu toate aceste aspecte interne si intelegeti ca mare parte din cele ce trec prin voi acum, nu au legatura cu voi!

Am dori sa va vorbim de un alt lucru, in acest Shoud. Am dori sa vorbim de problemele care v-au creat profunde neplaceri unora dintre voi... de doua lucruri. Trebuie sa utilizam – cum sa spun – termenii care nu sunt chiar potriviti, insa nu exista alte cuvinte omenesti. Voi numiti aceste lucruri "depresie" si "anxietate". V-ati luptat cu acestea, Shaumbra. Ati avut momente dificile. Este dificil si pentru noi sa privim. Este atat de coplesitor, atat de dificil! Reprezinta o parte naturala din proces, din nefericire. Dar, nu trebuie sa fie atat de dificil.

Exista o combinatie de elemente ce se creaza, care determina aceasta, deoarece o parte din voi moare si apare depresia, legata de acest proces al mortii din voi-insiva. Vechiul tu, se schimba. Noul tu tipa, dorind sa nu se dea batut. Aceasta ar parea sa fie o contradictie intre scopurile sau dorintele dintre Vechiul tu si Noul tu. Aceasta determina ceea ce ar putea fi considerat ca o inversiune de energie, ceea ce determina lucrul pe care il numiti depresie. Depresia este foarte reala. Ea este foarte profunda. Ea este foarte coplesitoare, asa cum stiti.

In aceasta depresie, in acest intuneric, voi nu sunteti singuri! Voi sunteti inconjurati de o echipa de experti din partea noastra de voal, care va ajuta in mentinerea unui echilibru, ajutandu-va sa treceti prin acest proces, care este atat de dificil. Am dori sa stiti, ca noi suntem constienti de aceasta. Noi suntem constienti de cele prin care treceti. Veti trece de cealalta parte a acestora. Veti veni, in timp ce inca veti fi aici pe Pamant. Nu trebuie sa parasiti Pamantul, ca sa stapaniti sau sa schimbati acest lucru, pe care il numiti depresie.

Este o chestiune dificila, Shaumbra. Si, voi nu puteti sa va luptati pana la capat, pe calea voastra neobisnuita. Multi dintre voi au incercat sa se separe de aceasta. Multi dintre voi ati incercat sa va hraniti depresia cu banalitati, cu clisee, cu mici fraze ca va simtiti bine. Si, nici acestea nu au functionat. Este vorba despre constientizarea schimbarilor intense si profunde, prin care treceti! Intr-un sens, noi va spunem sa va permiteti sa fiti in abisul acestui lucru numit depresie. Voi faceti orice sa va ridicati din acel loc, incercati sa iesiti din aceasta.

Este vorba de a va permite sa fie total incorporata! Si, noi stim ca nu asta doriti sa auziti. Prin totala incorporare a depresiei si a anxietatii, va apare un Nou tip de energie si un Nou tip de miscare. Prin profunda incorporare a acestui lucru, nedorind sa fiti profund in el, vor apare energii ale trecutului vostru, ale vietilor voastre, energii ale fiecarei sub-realitati, pe care le-ati creat vreodata. Ele vor veni in graba. Ele vor veni in graba ca sa lucreze cu voi, prin aceasta depresie.

Anxietatea este profunda acum, pentru multi dintre voi, pentru ca voi puteti simti schimbarile iminente. Voi puteti simti ca este ceva de dat. Dar, intrebarea este – este ceva din voi sau este ceva dinafara voastra? Voi simtiti anxietate pentru ca sunteti mult mai sensibili decat oricand. Da, voi v-ati deschis sensibilitatile si voi simtiti orice. Voi simtiti anxietate din interior SI din lumea inconjuratoare. Acest lucru poate fi coplesitor. Anxietatea si toate aceste lucruri pot fi coplesitoare.

Unul dintre celelalte puncte legate de a fi Miscator de Energie, este de a fi intotdeauna observator, chiar observator al propriei depresii si al propriei voastre anxietati. Fiti observator al acestora! Voi sunteti aici luptandu-va cu acestea, incercand sa va separati de acestea, incercand sa le iluminati. Uneori voi credeti ca daca veti inceta sa munciti, sa luptati impotriva depresiei, aceasta, in mod simplu, va pune stapanire pe voi. Va facilita procesul, dar nu va va anihila.

Shaumbra, trebuie sa va spunem, de asemeni, tuturor, cand experimentati anxietati si depresii, voi experimentati sensibilitati. Exista o tendinta de a dori sa intrerupeti munca, sa va inchideti. Va cerem sa continuati sa miscati energiile, sa va permiteti sa fiti observatory si sa fiti sensibili, toate in acelasi timp! Sensibilitatile sunt deschise, pentru ca voi le-ati cerut sa se deschida! Totul se schimba, pentru ca voi ati cerut asta!

Permiteti acestui proces sa continuie, dar schimbati-va reperele de nivel, pentru a masura unde va aflati! Uneori, pare sa fie un vartej de energie, de mare confuzie. Si este asa, pentru ca totul se misca rapid in voi. Dar, reamintiti-va, la un nivel voi ati creat asta! Voi v-ati dat fiecare raspuns, fiecare unealta, fiecare cantitate de energie. Voi v-ati oferit experienta si intelegerea totala.

Si, punctul final... este foarte usor acum sa intrati in drama. Aceasta este o diversiune draguta. Ea va duce inapoi, intr-un sens, intr-un loc cald si comod, din Energia Veche.(unii rad) Drama exista pretutindeni in jurul vostru si este foarte usor sa fiti prinsi in ea. Si, din nou, daca doriti sa participati la drama, cel putin constientizati ca este ceea ce faceti. Acest mod va ofera o cale usoara de a reveni... foarte usoara de a patrunde in toate aceste conspiratii.

Nu exista conspiratii, Shaumbra, nu exista pentru voi... decat daca voi le alegeti. De fapt, conspiratia, in mod simplu, inseamna o punere laolalta a idealurilor, scopurilor si gandurilor, o punere laolalta, ca sa existe unii care conspira, conspira sa-si adune laolalta ideile, pentru un scop oarecare. Unii conspira ca sa se creada ca lumea va fi preluata de forte de rau augur... si apoi aceasta exista... pentru ei.

Shaumbra, este foarte usor sa fiti prinsi in aceste lucruri, pentru ca ele va distrag atentia, pentru ca ele produc o energie, o Energie Veche, o energie duala, dar ele produc o energie care va ofera o emotie intensa, temporar. Dar, voi stiti ce se va intampla mai tarziu. Veti ajunge la o emotie joasa. Aceasta va ajuta la ingreunarea chestiunilor depresiei si anxietatii. Daca voi persistati sa va reintoarceti la drama, la conspiratie, la oricare din energiile dramei, da, va veti simti mai bine pentru o scurta perioada de timp, dar apoi se va accentua depresia si anxietatea. Daca doriti sa va jucati pe terenul de joaca, este in regula. Noi doar va oferim – cum sa spun – putina precautie aici.

Este foarte usor sa fiti prinsi in starea de victima acum, foarte usor, pentru ca voi simtiti starea de victima a altor oameni. Voi simtiti unele dintre propriile sentimente anterioare de victima. Este foarte usor sa fiti prinsi in ele si sa spuneti, "Tobias, eu nu sunt Creator. Acestea doar mi se intampla mie." Asa ca, sa fie. Dar, constientizati ca voi ati ales sa fiti in starea de victima, pentru un timp, pana veti fi pregatiti sa reveniti la conditia de Creator.

Cauldre ne spune ca am fost, de departe, prea vorbaret, astazi. Acest lucru se intampla cand se muta Metatron. (audienta rade)
Vom cere acestui minunat grup Shaumbra sa respire adanc! Permiteti sa se miste prin voi! Nu retineti nimic! Binecuvantati cu divinitatea voastra, cand trece prin voi! Si, permiteti-ne sa luam un moment, ca sa fim cu voi impreuna, in acest spatiu sigur si perfect... fara a incerca sa fixam ceva... fara a incerca sa ne fixam pe noi... fara a incerca sa vindecam ceva... doar sa fim in acest spatiu pretios!
Spatiul sigur este acela in care biologia voastra se poate reface, in mod natural. Aceasta stie ce sa faca. Ea deja stie ce sa faca. Cand stam in aceasta energie sigura, ea isi poate face lucrarea ei. Echilibrul voastru mental stie cum sa se echilibreze si sa se automentina. Mintea voastra, chiar si emotiile voastre, in aceasta energie sigura, unificata... pot sa-si faca munca lor.

Vedeti... nu trebuie sa facem nimic! Nu trebuie sa faceti nimic! Este un proces natural, pe care l-ati creat voi. Miscarea energiei este un proces natural. Nu trebuie sa faceti nimic. Voi doar trebuie sa stati in acest spatiu sigur, sacru si doar sa miscati energiile. Nu avem nevoie de drama in jurul miscarii energiei! Noi nu dorim nici o duritate in jurul ei. Doar ii permitem acesteia sa se miste.
Shaumbra, voi puteti face acest lucru de fiecare data... sa fiti intr-o energie sigura... sa lasati corpul vostru sa se refaca... sa va lasati mintea sa-si gaseasca un nou nivel de echilibrare... sa lasati divinitatea voastra sa vina pe Noul vostru teren de joaca!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro