KESKIKESÄN UUDEN ENERGIAN KONFERENSSI, KUTHUMI

Kuthumi-nimistä (Crimson Circle) henkiolentoa kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre (www.crimsoncircle.com)
15.7.2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Namaste! (Kuthumi naureskelee, kun yleisö hurraa ja taputtaa.) Se olen minä, Kuthumi lal Singh - ja keitä te olette? (Yleisö nauraa ja vastaa: ”myös Jumala”.) Te tosiaankin olette! Ja on suuri ilo olla takaisin Shaumbran luona, minä olen vähän tunteiden tukahduttama tänä aamua. (Naurua) Olen ollut poissa pitkän, pitkän aikaa, ja olen kaivannut Shaumbran iloista energiaa. Huomaan olevani vähän hermostunut tänä aamuna. Cauldre on hyvin hermostunut. Hän luuli, etten ilmestyisi paikalle. (Naurua) Hän on vähän unohtanut, millaista Kuthumin energia on.

Minä aion vain kuunnella teitä hetken tänään. Viime kerralla haistaessani teitä, haju ei ollut kovin hyvä (paljon naurua, kun Kuthumi vääntelee naamaansa), joten nyt minä hengitän teitä korvani kautta. Tänä aamuna te käytitte ääntänne, te sallitte itsenne ilmaista ja nyt minä vain kuuntelen. Niin tärkeää meidän kaikkien tehdä. Cauldre pelkää minun tekevän hassunkurisia pikkueleitä käsilläni (naurua), mutta tehän tiedätte, että se olen minä, ei hän! (Paljon naurua) Hän tosiaankin vihaa tätä! Hän todella vihaa tätä! Voi Cauldre, sinä olet sitten miehinen mies! (Paljon naurua) Yleisössä ei kukaan yhtään epäile sitä. Muutama, joka kuuntelee tätä suorana, vähän pohtii asiaa, muttei kukaan yleisössä.

Minä tulen kuulemaan kaikkia teitä, jotka virittäytyvät mukaan ympäri maailmaa. Minä tulen kuulemaan Tobiasta ja Saint Germainia - kiroiltuani ensin heille siitä, että he ovat pitäneet minut ulkopuolella niin pitkään. Minä vain imen sen kaiken. (Kuthumi vetää syvään henkeä.) Katsokaahan, teidän ei tarvitse hengittää vain nenänne ja suunne kautta, te voitte hengittää sisään korvienne kautta, kuulla ja tuntea, ja sitten te voitte hengittää ulos äänenne kautta, ilmaista itseänne - sillä tavalla, kuin teidän pitäisi ilmaista itseänne. Te pidättelette. Joillakin teistä on kurkku kipeä, jotkut eivät pysyt toisinaan puhumaan kunnolla, koska te pidättelette ilmaisua, ja viime istunnossa te saitte, te opitte vain päästämään sen ulos. Te tulette olemaan hämmästyneitä siitä, mitä te sanotte, kun te vain annatte sen tulla ulos. Hyvin hämmästyneitä! (Naurua)

Te luultavasti olette ihmetelleet, missä minä, Kuthumi, olen ollut tämän pitkän, pitkän ajan. Minä olen ollut kirjoittamassa kirjoja. Minä olen kirjoittanut neljä kirjaa. Aivan kuten monet teistä, minä tulen tarjoamaan näitä kirjoja. Minä tarjoan niitä vähän erilailla - omien taivaallisten nettisivujen kautta. (Naurua) Te voitte mennä sinne lataamaan ne veloituksetta, milloin vain haluatte. Te voitte mennä osoitteeseen wow.kuthumisings.NOT (suom. esim. vau.kuthumlaulaa.ei). (Paljon naurua, Kuthumi hykertelee) Cauldre lupasi olla nauramatta millekään typeryydelleni tänään, mutta hän ei voi itselleen mitään. (Naurua)

On niin miellyttävää kuulla teidän nauravan! Teillä on usein niin monia ongelmia. On niin kaunista kuulla teidän nauravan näin raivokkaasi. Tämä on Shaumbra-yliopisto. Kaikki muut jutut tulevat myöhemmin, mutta tämä nauru - se tulee rakentamaan teidän yliopistonne. Se tulee muodostamaan olemuksenne kaikkialle… ei ainoastaan Maaplaneetalle. Sillä, mitä te teette, on vaikutuksia kaikkialle.

Minä olen siis kirjoittanut neljä kirjaa. Ensimmäisen otsikko on ”Typerät, typerät ihmiset - opas ääliöille, jotka haluavat pysyäkin ääliöinä!” (Paljon naurua, Kuthumi ja Cauldre hykertelevät) Eihän meillä voi olla kanavoijaa, joka menettää otteensa kanavoinnin aikana, joten… (lisää naurua)

Meidän puolellamme monista on hämmästyttävää, kuinka monet ihmiset kirjaimellisesti pysyvät mieluummin tyhminä ja idiootteina! Tarkoitukseni ei ole olla alentuva, mutta he kuitenkin valitsevat toistavansa sanoja ongelmia ja samoja kriisejä aina vaan uudestaan. He menevät yhdestä huonosta avioliitosta toiseen. He menettävät yhden työn jälkeen toisenkin, heillä on terveysongelma toisensa jälkeen - ja he valitsevat sen. Me siis haluamme auttaa heitä kirjoillamme. ”Typerät, typerät ihmiset.” Miten tehdä kaikki paremmin, miten olla kamppailematta silloin, kun todella on ongelmia. Miten nauttia koko tästä ongelmaelämästä, jos te sen valitsette.

Toinen kirja, jota olen kirjoittanut, on pian valmiina ilmestymään. Sen nimi on ”Kunnon puhallus… (paljon naurua, Kuthumi hykertelee) - Miten saada päähänsä hengityksellä!” (naurun remakkaa) (suom.huom. sanojen toiset merkitykset, jotka liittyvät ”suihinottoon” saanevat aikaan naurukohtaukset) En yritä jättää varjooni Andraa, sillä hän tekee ihanaa työtä hengityksen kanssa, mutta minun hengitykseni on vähän erilaista!

Mutta tosiaankin, Shaumbra, joskus asioiden tullessa vaikeiksi ja haastaviksi elämässänne, kuten te tiedätte käyvän, ottakaa vain kunnon syvä henkäys. Vain puhaltakaa se pois. Te yritätte tehdä asioista niin vaikeita toisinaan ja niin hämmentäviä, mutta te voisitte vetää henkeä kuin… tehdäänpä se nyt yhdessä… (Kuthumi vetää syvään henkeä ja puhaltaa sen ulos.) Se saa energian liikkumaan.

Tehdäänpä tämä uudestaan, mutta hengittää ihan oikeasti tällä kertaa, pitäkää sitä sisällänne hetken aikaa, ja sitten puhaltakaa se ulos! (Kuthumi vetää uudestaan syvään henkeä ja puhaltaa sen ulos.) Uudestaan kunnon syvä hengitys sisään… (ja jälleen Kuthumi vetää syvään henkeä sisään…) Hyvä ulospuhallus! (Kuthumi puhaltaa ulos.) Vaikeaa nauraa ja puhaltaa samaan aikaan! (Naurua) Vaikka minä olenkin tuntenut muutamia huoria, jotka pystyivät tekemään molempia! (Paljon naurua, Kuthumi hykertelee) Tosiaankin, tämä on henkinen kokoontuminen (naurua), ja se näkyy huumorin kautta. Se näkyy huumorin kautta.

Seuraava kirja, jonka olen kirjoittanut, ja joka on pian valmis julkaistavaksi ”Miten olla tavallaan hyvännäköinen muuten niin rumassa maailmassa.” (Naurua ja taputuksia) Ja te luulette minun laskevan leikkiä kirjoistani, mutta ne ovat tulossa läpi kanavoidussa muodossa. Tosiaankin, me aiomme pyytää tätä Crimson Circle Publishingia julkaisemaan nämä kirjat ylpeydellä. (Naurua)

Minä katson teitä kaikkia ja samalla tavalla kuin minä, te olette tavallaan hyvännäköisiä. Mutta joskus te sen sijaan heijastatte joitain sisällänne olevia asioita, jotka eivät alun alkaenkaan ole teidän. Joskus te heijastatte sitä, mitä tapahtuu maailmassa ympärillänne, ja joskus te tuomitsette niiden olevan melko rumia. Teillä on vaikeaa hyväksyä niitä. Ja kirjassani, miten olla tavallaan hyvännäköinen muuten niin rumassa maailmassa, me puhumme todellisesta myötätunnosta, ja tämän minä olen kirjoittanut yhdessä Kwan Yinin kanssa. Myötätunnosta kaikkea ympärillänne olevaa kohtaan, katsomisesta sitä kauneutta, joka on olemassa, mutta jota ei ole huomattu.

Jopa pahimmissakin tilanteissa on kauneutta. Minä näen, että puut täällä ovat, kuten monet teistä ovat huomanneet, muuttuneet ruskeiksi. Ne kuolevat, ja jotkut teistä tunsivat surua puiden puolesta. Mutta katsokaahan, tässä prosessissa on kauneutta, koska siellä missä on kuolemaa, on myös uudelleen syntymää. Siellä missä on vanhojen energioiden poispuhdistamista, on pian uudistumista. Kaikessa on kauneutta.

Ja joskus te unohdatte katsoa omaa kauneuttanne ja ympärillänne olevien asioiden kauneutta, ja mitä sitten tapahtuu? No, teidän kehonne kirjaimellisesti ilmentää kaiken. Teidän kehonne on kuin peili, erityisesti teidän kasvonne ja silmänne, eikä teistä sitten tunnu niin hyvännäköiseltä. Te ette toimi kovin hyvännäköisinä, ja on vaikeaa olla ruma opettaja. (Naurua) Te haluatte heijastaa kaiken sisällänne ja ulkopuolellanne olevan kauneutta.

Näiden kirjojen kirjoittaminen oli hämmästyttävä kokemus, koska minä yhdistyin teidän jokaisen energiaan. Ja nämä kirjat… ja meidän tosiaankin on sanottava, että näistä kirjoista tulee todellisia. Ne eivät ole kuin minun ”Olenko minä jotain lehmänlantaa” -työpajani, jota ei kukaan kasannut. (Naurua) Kukaan ei halunnut mennä Clevelandiin talvella. Te menette nyt Tahoe-järvelle.

Nämä kirjat ovat todellisia. Nämä kirjat ovat täynnä tarinoista Shaumbrasta. Minä sanon, etten ole ollut paikalla melko pitkään aikaan… en ole puhunut melko pitkään aikaan, mutta olen ollut teidän ympärillänne. Minä olen kuunnellut teitä, kuunnellut tarinoitanne, kerännyt viisauttanne, laittanut niitä kirjoihin, jotka ilmestyvät. Voi, ne on jo kirjoitettu. On kysymys vain niiden ”lataamisesta”, sormienne laittamisesta tietokoneelle ja antamisesta niiden virrata läpi. Tosiaankin, minä tarjoan Cauldrelle ja sitten teille kaikille, jotka olette kiinnostuneita, miten tämä voidaan tehdä. 

Ja minun neljäs kirjani… neljäs kirjani. Se on yksinkertainen kirja. Se ei ole kovin pitkä, se on helppo lukea ja minä haluaisin puhua siitä tänään. Se on yksinkertainen aiheeltaan ”Sinulla ei ole ongelmia. Sinä olet vain pitkästynyt.” (Naurua) Ja uskallan sanoa toisenkin sanan, koska otsikko on niin selittävä.

Te tiedätte, mitä tapahtuu. Ihmisillä on taipumusta jäädä kiinni ongelmien oireyhtymään, se on riippuvuutta aiheuttavaa energiaa. Se on riippuvuutta aiheuttavaa energiaa. He itse asiassa pitävät siitä, että on ongelmia. Tiedättekö, miten hiljentää täynnä ihmisiä oleva huone? Sanomalle heille, etteivät he saa puhua ongelmista! (Naurua) Tätä ihmiset tekevät - he puhuvat ongelmista. He käyvät läpi ongelman toisensa jälkeen ja kun ongelmilla on taipumusta luonnostaan hävitä, he luovat uusia ongelmia - koska he ovat pitkästyneitä! (Naurua)

Mieli on ollut hyvin ohjelmoitu työstämään ongelmia pitääkseen sen kiireisenä. Se on luovana olemisen keinotekoinen versio. Mieli ottaa ongelman ja alkaa huseerata sen kanssa, katsoa sitä hyvin analyyttisestä näkökulmasta, tarkastella sitä eri puolilta, analysoida kaikkia eri mahdollisuuksia, analysoida kaikkia todennäköisiä lopputuloksia. Mutta sitten mieli edelleen jatkaa ja tuo näissä lopputuloksissa mukaan uusia ongelmia, joita voi tulla esiin ratkaisua tavoiteltaessa. Näin ongelmia tulee uudestaan ja uudestaan ja ne säilyttävät itsensä. Se on riippuvuutta aiheuttavaa energiaa.

Shaumbra, mitä ongelmia sinulla on? Ei mitään. Sinä vain luulet sinulla olevan ongelmia, koska sinun mielesi täytyy pysyä touhukkaana. Sinun täytyy pitää sitä työssä, ja sinä tiedät ongelmien olevan hauskaa peliä mielelle. Teidän mielenne on suunniteltu työstämään asioita, arvioimaan asioita. Mieli on suunniteltu olemaan touhukkaana koko ajan, joten se ahmii ongelmia. Se jauhaa niitä uudestaan ja uudestaan, aivan samalla tavalla kuin koira pureskelee luuta, eikä koskaan halua päästää niistä irti.

Mutta todellinen tilanne, todellinen ongelma on - oikea ongelma on - teillä ei ole ratkaisuja. Teillä on ongelmia, muttei ratkaisuja, koska ratkaisut eivät ole yhtään hauskoja. Ne ovat janan lopussa. Se tarkoittaa sitä, että mielen on lakattava hyrräämästä ja työskentelemästä kovasti. Sillä ei ole mitään pelejä ruokkimassa sitä, joten se luonnollisesti vahvistaa ongelmaa itsensä takia. Se ei halua pitkästyä, ei halua tulla heitetyksi tyhjyyteen/asiattomuuteen, joten se jatkaa ongelma toisensa jälkeen. Se on paha kehä, se on erittäin uuvuttava kehä, ja se on kehä, joka me voimme lopettaa - sinä voit lopettaa.

Ongelmat estävät myös tätä ”dei un gnostiksi” tai ”gnostiksi” kutsuttua asiaa toimimasta. Koska jos mieli on jatkuvasti työssä ongelmien kanssa, tämä tuolin neljäs jalka, gnost, yksinkertaisesti perääntyy. Se kunnioittaa ja arvostaa sitä tosiasiaa, että te valitsette ongelmia ja karkeita ja alkeellisia tapoja käsitellä niitä mielen kautta. Ihmisen ongelmat kirjaimellisesti pitävät gnostin poissa.

On siis vain kysymys noista ongelmista irtipäästämisestä, siitä uskomuksesta irtipäästämisestä, että sinulla edes on ongelmia. Jotkut teistä nyt väittävät, että teillä on ongelmia. Te luulette minun puhuvan vieressänne istuvalle henkilölle, mutta minä todellakin puhun teille. Te sanotte: ”Mutta, mutta, Kuthumi, sinä et ymmärrä.” Voi, minä todellakin ymmärrän, minä olen tutkinut teitä. Minä olen kuunnellut ja joskus haistanutkin teitä (naurua) viime vuoden aikana, ja te valitsette nuo ongelmat.

Sinä valitset ongelmat ihmissuhteessa. Valitsetko sinä ratkaisua? Vai pelkäätkö sinä ratkaisua?

Ja sinun terveytesi - valitsetko sinä todella ratkaisun vai annatko sinä jonkun muun tehdä sen puolestasi? Valitsetko sinä, todella valitsetko terveysratkaisun vai annatko sinä ongelman edelleen pitää sinua työssä ja touhukkaana? No niin, te voitte vähän loukkaantua siitä, mitä minä tässä sanon. Minä teen tämän rakastavalla ja hyvin totuudenmukaisella tavalla. Katsokaa, miten te säilytätte ongelmanne.

Joillakin teistä on taloudellisia ongelmia, uudestaan ja uudestaan, koska te ette todellisuudessa anna ratkaisun tulla esiin. Niinpä te toistatte kehää - ei rahaa, ei rahaa, ei rahaa. Onko mieleesi koskaan juolahtanut, että sinulla on aina vain vähän? Mistä tämä vähä tulee? No, sinä sallit vain sen verran tulla sisään, että se ruokkii tuota ongelmaa. Se on hämmästyttävää. Sinä saat juuri ja juuri tarpeeksi aivan viime hetkellä, tuskin riittävästi, koska siten sinä pystyt pitämään ongelmasi olemassa. Jos sinä et saisi yhtään rahaa ja sinä kuolisit, sinulla ei olisi ongelmaa! (Naurua) Niinpä sinä saat edelleen juuri riittävästi.

Joillakin teistä on ongelmia työssä. Jotkut teistä ovat joko tehneet töitä liian kovasti tai te ette tule toimeen muiden kanssa. Mutta missä on ratkaisu? Miksi sinä olet edelleen siellä? Sinä ajattelet: ”No, Kuthumi, sinä et ymmärrä. Minulla on oltava tuo työ, jossa saan tuskin riittävästi rahaa, jotta voin pitää tuon ongelman olemassa.” Ja sinä pysyt tuossa työpaikassa, koska luulet, että sinulla on oltava se rahan takia. Siinä ei ole kyse rahasta. Siinä on kyse tuosta ongelma. Sinä pidät tuosta ongelmasta.

No, mistä sitten ratkaisu tulee? Se ei tule sinun mielestäsi. Mielesi on kamala paikka hakea ratkaisuja. Mielesi on mahtava analysointiin, tuomitsemiseen, sellaisten arvojen määrittämiseen kuin määrä tms. Mutta todelliset ratkaisut eivät tule mielestä, ne tulevat gnostista. Gnost - dei un gnost - on ratkaisu. Gnostissa on ratkaisu. Sinä et voi pakottaa sitä esiin, ja mieli haluaa yrittää tuoda gnostin esille ja sitten hallita sitä. Mutta se ei pysty siihen.

Siinä on ratkaisu sinun, sanotaan vaikka, taloudelliseen tilanteeseesi. Sinä nimittäin olet pyörittänyt asiaa päässäsi yrittäen löytää ratkaisun. Eikö sinua ole koskaan hämmästyttänyt, että ratkaisu ei ole ollut siellä? Sinä olet yrittänyt löytää ratkaisun ihmissuhteisiisi ja pyörittänyt asiaa päässäsi yrittäen ajatella, mitä tehdä tuolle ”äijänretaleelle”, jonka kanssa sinä olet, mutta sinä et pysty päästämään irti. Ratkaisu ei ole koskaan siellä, joten sinä jatkat ongelman kanssa.

Siihen on ratkaisu. Siihen on ratkaisu. On aika painaa helppoa nappulaa. (Linda painaa nappia, joka hänellä on kädessään. Siinä lukee ”Se oli helppoa!”) Siinäs näitte?! (Naurua) Gnost on kuin iso helppo nappula, mutta teidän täytyy ensin päästää irti ongelmasta. Teidän täytyy päästää irti ongelmasta. Teidän täytyy myöntää itsellenne, ettei todellisuudessa ole mitään ongelmaa, ei vain ole ratkaisuakaan vielä. Ymmärrättekö, miten homma toimii? Ei ole todellisuudessa mitään ongelmaa. Sinulla ei ole mitään ongelmaa terveytesi kanssa - sinulla ei vaan ole ratkaisua vielä! (Naurua) Sinulla on tilanne, kokemus, jota sinä käyt läpi, sinä et vain vielä ole päästänyt tuota ratkaisua esiin. Se tulee gnostin kautta. Se ei ole mentaalinen, se ei ole kamppailua.

No niin, tässä on ero todellisen gnost-ratkaisun ja sen välillä, mitä te kutsuisitte asioiden mentaaliseksi järkeilemiseksi. Mentaalinen: sinä tunnet kamppailevasi, sinä tunnet asioiden pyörivän mielessäsi nopeasti, sinä tunnet itsesi tarkastelevan monia eri mahdollisuuksia ja tilanteita, sinä tunnet pelkoa ja epävarmuutta ja sinusta tuntuu, kuin valitsisit tai vetäisit sokeasti pimeässä, ja toivot Jumalalta, että sinä keksit jotain, mikä ei loukkaa sinua. Tämä on mentaalista. Tämä on mentaalista järkeilyä. Ja sinä tiedät, kuten minä sanoin aiemmin, että mieli ei lopulta haluakaan selvittää sitä, koska sitten sillä ei olisi mitään tekemistä. Se pitkästyisi, tai niin se luulee. Tai niin se luulee.

Sinä siis päästät irti ongelmasta. Sinä kerrot itsellesi, että todellisuudessa sinulla ei olekaan ongelmaa terveytesi kanssa, sinä vain käyt läpi kokemusta. Ja sinä vedät syvään henkeä ja teet tilaa gnostille - ratkaisulle. Sinä teet sille tietä. Sinä tavallaan tyhjennät itsesi. Sinä luot oman turvallisen ja pyhän tilasi. Sinä siivoat talosi vierasta varten, joka on gnost, ja sitten päästät irti.

Gnost on kaunista energiaa, joka on sinun, ja ainoastaan sinun. Se ei tule meiltä. Se ei tule hengeltä. Se on sinun. Gnost tulee lempeästi ja armollisesti, se tulee helposti. Kenties se tulee esiin tarkoituksenmukaisimpana aikana, ehkäpä ei tuolla hetkellä, tuolla välittömällä sekunnilla, jossa sinä olet, koska joskus gnost kerää energioita muista ulottuvuuksista. Ja joskus gnost odottaa täsmälleen oikeaa energiatasoa, värähtelyä ja olosuhteita. Mutta silloin kun gnost tulee, ratkaisukin tulee. Sinulla on tämä uskomattoman luova tietäminen. Sinä vain tiedät. Jos yrität selittää sitä toisille sillä hetkellä, se olisi erittäin vaikeaa, koska se on luovaa tietämistä. Se on ”ahaa”. Se on lämmintä ja kultaista. Se on vastaus ennen kysymystä.

Se tulee elämääsi, ja kyllä, mieli voi hypätä mukaan alussa ja aloittaa yrityksen vetää sen erilleen, analysoida sitä ja haastaa sen, mutta vedä vain syvään henkeä. Sinun mielesi tulee nimittäin tottumaan gnostiin. Siitä tulee gnostin paras ystävä. Se tulee rakastamaan gnostia, koska se ottaa niin paljon pois mielen vanhasta taakasta ja vastuusta. Mieli ei muuten pitkästy, koska sinulle tulee uusi taso - kokonaan uusi elämänkokemuksen taso - joka pitää mielesi työssä tekemässä sitä, mitä se suunniteltiin parhaiten tekemäänkin: varastoimaan informaatiota, opastamaan sinua fyysisessä 3D-maailmassa, säilyttämään ja tuomaan esiin informaatiota tarkoituksenmukaiseen aikaan.

Gnost on ratkaisu, ja sen tullessa esiin sinä vain tiedät, mitä tehdä. Sinä vain tiedät, miten tehdä se. Sinä et edes tiedä, miksi sinä tiedät. Sinä et tiedä yksityiskohtia. Sinä et tiedä edes lopputulosta, mutta sinä tiedät, ettei sinun tarvitsekaan tietää noita asioita. Se vain on.

Sinä tulet huomaamaan, että mielesi kiittää sinua. Mielesi rakastaa sinua täysin uudella tavalla ja sinä alat saada takaisin sitä muistia, jonka sinä olet menettänyt. Mielesi on niin kiitollinen siitä, että sillä on uusi ystävä ja kumppani, joku jonka kanssa leikkiä. Mielesi on ollut melko yksinäinen omissa oloissaan, eikö olekin, luodessaan omaa pientä ja rajoittunutta todellisuuttaan. Siitä olisi mukavaa saada ystävä. Tämän vuoksi Tobias sanoi eilen gnostin olevan kuin sisäinen lapsi. Se on mielen leikkikaveri.

Me tiedämme monien teistä luulevan teillä olevan ongelmia, ja minä olen kutsunut tiettyä apua tänään paikalle. Me vain pakkaamme nuo ongelmat ja lähetämme ne pois. Minä olen itse asiassa tilannut eräänlaisen taivaallisen roska-auton paikalle (naurua), peruuttamaan ihan tänne asti… kyllä, tosiaankin, se on vähän haiseva, se on pitänyt sisällään jonkin verran teidän juttujanne vähän aikaa. Minä olen pyytänyt, hyvin tarkoituksellisesti, Saint Germainia olemaan autonkuljettajana. (Naurua) Sanoisin, että se on hänelle hyvin sopiva homma sen kohtelun jälkeen, mitä minä olen saanut. (Naurua)

Me pyydämme vähän taivaallista harppumusiikkia säestämään meitä. Tämä ei ole aktivointi, tämä ei ole opastettu meditaatio (naurua), tämä on yksilöllinen kokemus, joka teillä on monien, monien muiden kanssa - Shaumbrojen ympäri maailmaa. Valitse siis jokin ongelma juuri nyt, mikä tahansa ongelma. Älä tee ongelman valinnasta mitään ongelmaa! (Naurua) Sillä ei ole merkitystä! Valitse siis ongelma, minkä vain haluat. Sen ei tarvitse olla suurin, sen ei tarvitse olla merkityksellisin. Valitse vain ongelma.

Peruuta rekka sisään nyt…

Vedä syvään henkeä…

Pidä tuota ongelmaa käsissäsi. Yhdistä kätesi kupiksi. Katso kolmannella silmälläsi tuota ongelmaa. Voi, lopeta sen analysoiminen! Vain katso sitä. Haista nyt sitä syvään… mikä haju… ja vain heitä se rekan lavalle nyt! Sinä voit päästää siitä irti. Sinä voit päästää siitä irti. Päästä siitä irti tai minä vien sen sinulta!! (Naurua) Päästä irti!

No niin… paljon parempi. Voi ei, miten typerät, typerät ihmiset riippuvatkin kiinni ongelmissaan. He ajattelevat: ”Mitä minä olisin, jos en olisi ongelma?

Vedä syvään henkeä. Etsi toinen ongelma. Mikä tahansa. Mikä tahansa - sillä ei ole merkitystä. Tällä kertaa laita se oikeaan käteesi. Pidä oikeaa kättäsi kämmen ylöspäin… mikä tahansa ongelma. Tarkastele vain tuota ongelmaa. Palveliko se sinua todella? Oliko se todellakin niin tärkeä? Oletko valmis päästämään siitä irti? Vedä kunnolla syvään henkeä… ja puhalla se suoraan roska-auton lavalle. (Kuthumi puhaltaa, sitten hykertelee, kun harppumusiikki soi mukana.) Mikä se oli, harppuko? Yritä sitä uudelleen, puhalla uudestaan… (Kuthumi puhaltaa taas harpun tahdissa.) Ihanaa! (Naurua)

No niin, Shaumbra, kun sinä päästät nuo ongelmat menemään… ja kyllä sinä voit tehdä sen, on todella typerää, jos sinä haluat… Kun päästät nuo ongelmat menemään, se saa aikaan eräänlaisen jumalaisen tilan tai tyhjiön, minne gnost voi siirtyä. Ratkaisu. Ja tässä on jotain kiinnostavaa. Sinä tulet havaitsemaan gnostista… Minä sanon sen olevan luovan ratkaisun, ja sinä tulet havaitsemaan, ettei sillä ole mitään tekemistä sen ongelman kanssa, jonka sinä juuri päästit menemään.

Katsohan, sinä etsit yksi yhteen -suhdetta. Sinulla oli ongelma, sinä päästit siitä irti ja sinä luulet gnostin antavan sinulle ratkaisun tuohon ongelmaan. Mutta Uudessa energiassa gnost on erilaista. Me siirrymme eri tasolle. Kun gnost tulee sisään, sinä oivallat ensiksi, ettei tuo ongelma todellakaan ollut mikään ongelma. Se ei koskaan tarvinnutkaan lineaarista ratkaisua. Tarvittiin vain erilaista energiaa täyttämään tuota tilaa.

Tämä on Uuden energian fysiikkaa, Shaumbra, ja se on niin kaunista, niin yksinkertaista. Ongelmaa ei koskaan ollutkaan, se vain otti energeettisen tilan. Ja kun gnost, luova ratkaisu, tulee sisään, sinä oivallat, ettei ongelmaa koskaan ollutkaan sillä tavalla, kuin sinä luulit.

Minä tiedän tämän olevan vähän mielen taivuttamista, mielen kiusoittelija, mutta kuten Tobias sanoi eilen, gnost on tavallaan paradoksi, sillä se minkä te luulitte olevan todellista, ei olekaan mitään. Se minkä te luulitte olevan ongelman, ei koskaan tarvinnutkaan ratkaisua. Se mille te luulitte olevan tärkeää varata tilaa sisältänne, voi antaa toisen energian, paljon kauniimman ja laajenevan, tulla sisään.

Valitse siis vielä yksi ongelma. Valitse vielä yksi ongelma. Vedä syvään henkeä… Jotkut teistä valitsevat monta, mutta se on ok. Laita se nyt lattialle, oikean jalkasi eteen. Vedä syvään henkeä, ole jalkapallon pelaaja ja potkaise se suoraan rekan lavalle! Ei mitään pukkausta tässä kohtaa! (Naurua)

Shaumbra, se on hyvin helppoa. Sinun vain täytyy tehdä tilaa dei un gnostin sisääntulemiselle ja sinä oivallat, ettei sinulla koskaan todellisuudessa ollutkaan mitään ongelmia, sinä olit vain pitkästyttävän typerä.

Siirrytään vähän erilaiseen aiheeseen. Tobias on pyytänyt minua, Kuthumi lal Singhiä, Crimson Circle -energiayrityksen johtokunnan jäsenenä… (naurua, sitten yleisön taputuksia) ja se on j-o-h-t-o-k-u-n-t-a! (Naurua) Johtokunta… (Kuthumi hykertelee) johtokunnan jäsenenä työskentelemään teidän kanssanne kommunikointiäänenä.

Kommunikointi on elintärkeää jokaiselle teistä Opettajana. Kyky kommunikoida yksinkertaisesti, selkeästi on erittäin tärkeää. Yksi asioista, jonka minä opin elämieni aikana Maan päällä, oli pitää asiat hyvin yksinkertaisina, sanoa vain muutamia sanoja.

Joskus, Shaumbra, teillä on taipumusta yrittää ja haluta yli-ilmaista ja yliselittää kaikkea. Tämä on mielen toimintaa, joka ei luota siihen, mitä se saa. Niinpä muutamien sanojen ja muutamien lauseiden käyttämisen sijasta, te jatkatte tuntikaupalla puhumista. Oletteko koskaan huomanneet, miten usein te menetätte asiakkaan? No, he eivät mene korkeampiin enkeliulottuvuuksiin teidän toimittamanne mahtavan voiman ja energian vuoksi. He pitkästyvät! Pitäkää asiat yksinkertaisina, pitäkää se lyhyinä.

Te opitte tänä aamuna vähän äänen voimasta. Se kantaa niin paljon energiaa. Minä olen sanonut täällä tänään muutamia sanoja, mutta vielä enemmän on toimitettu. Te teette samoin. Te voitte tehdä samoin. Sanokaa muutamia sanoja, pitäkää asiat lyhyinä ja yksinkertaisina.

Kun te kommunikoitte, oli se sitten asiakkaan kanssa tai ollessanne tällä tavalla näyttämöllä, vain neljä yksinkertaista ajatusta. Jotkut teistä kirjoittavat sivutolkulla asioita, joita te haluatte kattaa. Neljä yksinkertaista kohtaa - siinä kaikki - ja jokaisen kohdan pitäisi olla vain sanonnan tai lauseen pituinen.

Ja sitten pitäkää asia yksinkertaisena. Sitten tapahtuu niin, että gnost, sinun luova olemuksesi, tulee mukaan täyttämään loput. Me emme nyt kehota puhumaan ainoastaan yhtä lausetta, me sanomme, että silloin kun hahmottelet puhetta ryhmän edessä tai puhumista asiakkaalle, ota mukaan vain neljä yksinkertaista kohtaa. Sinä tulet oivaltamaan, että sinä olet käynyt läpi valtavan mentaalisen toiminnan yrittäessäsi saada kaiken paperille, jokaisen ajatuksen, jokaisen lauseen ja jokaisen sanan. Sinä menetät sen vaikutuksen, joka tulee äänen kautta.

Nekin asiakkaat tai yleisöt, joiden ei sanottaisi olevan erityisen valaistuneita tai henkisiä, saavat kuitenkin sen, mitä tulee tavanomaisen äänen taajuuden ulkopuolella. Te toimitatte valtavan määrän informaatiota, energiaa ja rakkautta, eikä sitä kaikkia tarvitse sanoa sanoina.

Pitäkää siis homma hyvin, hyvin yksinkertaisena ja kuunnelkaa paljon. Kuunteleminen on taito/taidetta. Kuunteleminen on jumalaista, ja kuunnellessanne enemmän ja enemmän, te huomaatte, että te olette kuunnelleet - tai kuulleet - hyvin rajallisella tasolla. Mutta niin paljon on käynnissä, kun virittäydytte kuuntelemaan asiakastanne, hänen jokaista osaansa. Kun te kuuntelette yleisöänne, te tulette havaitsemaan asioita, jotka eivät välittömästi olleet ilmeisiä, asioita jotka te olisitte ehkä aiemmin hukanneet.

Niin paljon kuin oletkin kommunikoija, sinä olet myös kuuntelija. Pidä juttu hyvin lyhyenä. Pidä se hyvin yksinkertaisena. Muutamia sanoja.

Jokainen teistä on opettaja, kommunikoija. Voit kommunikoida siveltimen, puhuttujen tai paperilla olevien sanojen kautta, mutta te opitte Uudessa energiassa, että lyhytsanaisuus on pyhää. Lyhytsanaisuus on jumalaista. Pitäkää asia yksinkertaisena. Pitäkää se lyhyenä. Ja sitten kun te näin teette, kun te ette ole niin sidoksissa mentaaliseen prosessiin, gnost tulee taas kerran mukaan. Ja ystävänänne gnost täyttää ja laajentaa tuossa hetkessä tavoilla, jotka ovat täysin sanojen ulkopuolella.

Minäkin pidän tämän lyhytsanaisena. Minä jatkan työtä Shaumbran kanssa, erityisesti kommunikoinnin alueella. Kommunikointia huumorilla, kommunikointia selkeästi, kommunikointia, joka koskettaa sydäntä.

Ja nyt te tiedätte.

Namaste.

- - - - - - - - -

Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-materiaalia on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi ja Uuteen Energiaan. Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.

Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että me voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.

Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.

Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Sinä tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.

Jos sinä luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, sinä olet todellakin Shaumbra. Sinä olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Sinä et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinun ympärilläsi olevissa ulottuvuuksissa.

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta, veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.