MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Conferinta de Vara a Noii Energii – Breckenridge, Colorado
15 iulie 2006 – Kuthumi, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

www.crimsoncircle.com

Namaste! (Kuthumi râde, în timp de audienţa strigă şi aplaudă). Sunt eu, Kuthumi lal Singh, dar voi cine sunteţi? (audienţa râde şi strigă „şi noi suntem dumnezeu!”). Într-adevăr sunteţi! Şi este o mare încântare să fiu iar cu Shaumbra, sunt puţin ameţit în dimineaţa asta. (râsete) Am fost mult, mult timp departe şi mi-a lipsit minunata energie a Shaumbrei. Constat că sunt un pic nervos în dimineaţa asta. Şi Cauldre e nervos, se gândea că nu o să apar! A cam uitat cum este energia lui Kuthumi.

Astăzi am să vă aud puţin pe voi. Ultima dată, când v-am mirosit, nu a fost chiar grozav (multe râsete, întrucât Kuthumi se strâmbă), aşa că acum vă respir prin urechi. Vă aud. Azi dimineaţă v-aţi folosit vocile, v-aţi permis să vă exprimaţi, iar acum eu doar ascult. E important pentru noi toţi. Cauldre se teme că o să fac tot felul de gesturi caraghioase cu mâinile (râsete), dar voi ştiţi că eu le fac nu el! (mai multe râsete). Urăşte asta! Chiar o urăşte! Cauldre, eşti aşa de uman! (multe râsete) Nimeni din public nu se îndoieşte de asta. Poate câţiva care ascultă pe Internet şi se întreabă ce se întâmplă, dar nimeni de aici din sală.

O să vă aud pe toţi cei care ne ascultă din întreaga lume. O să îi ascult şi pe Tobias şi Saint-Germain – după ce voi termina cu înjurăturile, pentru că m-au ţinut departe atât timp. (Kuthumi respiră adânc) Vedeţi voi, ca să respiraţi nu vă folosiţi doar nasul şi gura, puteţi respira prin ochi şi urechi, simţiţi şi auziţi, iar apoi puteţi respira prin voce, vă exprimaţi - aşa cum ar trebui să vă exprimaţi. Bateţi în retragere. Pe unii vă doare gâtul, alţii nu puteţi vorbi bine uneori pentru că vă reprimaţi exprimarea. În ultima sesiune aţi învăţat să o lăsaţi să curgă. Veţi fi surprinşi de ce o să spuneţi atunci când pur şi simplu, îi daţi drumul. Foarte surprinşi! (râsete)

Probabil că vă întrebaţi unde am fost eu, Kuthumi, în tot acest lung, lung, timp. Am scris cărţi. Am scris patru cărţi şi, ca mulţi dintre voi, o să le ofer, dar un pic altfel – prin site-ul meu celest! (râsete) Puteţi să mergeţi acolo şi să le descărcaţi, gratuit, oricând vreţi.

Puteţi accesa adresa wow.kuthuminulipseşte.deloc! (multe râsete, Kuthumi râde şi el) Cauldre a promis că nu o să râdă la nici una din prostiile mele de azi, dar nu se mai poate abţine! (râsete)

E o încântare să vă aud râzând! Aveţi tendinţa să aveţi prea multe probleme. Să vă aud râzând aşa – ce frumos! Aceasta este Universitatea Shaumbra. Toate celelalte vin pe urmă, dar acest râs! Asta vă va clădi universitatea. Vă va construi prezenţa peste tot, nu numai pe planeta Pământ. Ceea ce faceţi, are un impact pretutindeni.

Am scris patru cărţi. Prima se numeşte „Bieţii, bieţii oameni – ghid pentru tembelii care vor să rămână tembeli” (multe râsete, Kuthumi şi Cauldre chicotesc). Ei, nu putem să pierdem channelerul pe drum, aşa că ...... (şi mai multe râsete)

E uimitor pentru mulţi dintre noi, cei de pe partea asta, cum umanii preferă să rămână tembeli şi idioţi. Nu vreau să vă vorbesc de sus, dar ei chiar aleg să repete aceleaşi probleme şi crize, iar şi iar. Trec de la o căsătorie proastă, la alta. Trec de la pierderea unei slujbe, la pierderea următoarei, de la o problemă de sănătate, la alta - aşa aleg ei. Aşa că vrem să îi ajutăm prin cărţile noastre, „bieţii, bieţii oameni”. Cum să faceţi să fie mai bine, cum să nu vă zbateţi când aveţi cu adevărat probleme. Cum să vă bucuraţi de această viaţă plină de probleme, dacă asta alegeţi.

A doua carte pe care am scris-o este gata pentru a fi publicată, în curând. Se numeşte - „Suflarea - cum să mergi înainte prin respiraţie!” (râsete puternice) Nu vreau să o eclipsez pe Andra, pentru că face o treabă minunată cu respiraţia, dar a mea e un pic diferită.

Într-adevăr, Shaumbra, uneori, când lucrurile devin dificile şi provocatoare în viaţa voastră, respiraţi adânc şi suflaţi în afară. Voi încercaţi să faceţi totul foarte dificil şi confuz, dar aţi putea respira aşa .... hai să o facem împreună acum ... (Kuthumi inspiră adânc şi expiră). Mişcă energiile.

Hai să o mai facem odată, dar respiraţi cu adevărat, de data asta, staţi un moment, apoi suflaţi în afară! (Kuthumi respiră din nou şi expiră puternic) Încă o respiraţie adâncă ..... (din nou Kuthumi respiră adânc). Bună suflare! (Kuthumi expiră adânc). E greu să râzi şi să sufli în acelaşi timp! (râsete) Deşi cunosc nişte prostituate capabile de amândouă deodată! (multe râsete, Kuthumi râde) Da, e o reuniune spirituală (râsete) şi se vede după umor. După umor se vede.

Următoarea carte pe care am scris-o, gata în curând de publicare, este „Cum să arăţi cât de cât bine, într-o lume destul de urâtă, de altfel” (râsete şi aplauze). Credeţi că glumesc despre cărţile mele? Vor fi transmise prin channel. Da, o să cerem ca Editura Cercului Crimson să publice aceste cărţi, cu mare mândrie (râsete).

Vă privesc şi, ca şi mine, arătaţi binişor. Dar uneori reflectaţi unele din lucrurile care se petrec înăuntrul vostru şi care nu sunt chiar ale voastre. Uneori reflectaţi ceea ce se întâmplă în lumea din jur, iar voi judecaţi cele ce se petrec, ca fiind destul de urâte. Vă e greu să acceptaţi. În cartea mea despre cum să arăţi cât de cât bine, într-o lume destul de urâtă, dealtfel, vorbim despre adevărata compasiune, motiv pentru care Kwan Yin e coautor. Compasiune pentru tot ce este în jur, observând frumuseţea care e prezentă, dar neobservată.

Frumuseţea există şi în cele mai urâte situaţii. O văd în copacii din jur, care, aşa cum unii dintre voi ati observat, s-au făcut maronii. Mor, iar unii din voi simt tristete pentru ei. Dar ştiţi că există o anumită frumuseţe în proces, pentru că unde e moarte, e şi renaştere. Unde se petrece curăţirea vechilor energii, urmează, în curând şi reînnoirea. În toate e frumuseţe. Uneori uitaţi să priviţi la propria frumuseţe şi la cea a lucrurilor din jur. Ce se întâmplă atunci? Ei bine, corpul vostru chiar manifestă totul. Este ca o oglindă, faţa şi ochii în mod deosebit, şi atunci nu simţiţi, că aţi arăta prea bine. Nu vă purtaţi ca atunci când arătaţi bine. E greu să fii un învăţător urât! (râsete) Voi vreţi să reflectaţi frumuseţea a tot ce este înăuntrul şi în afara voastră.

A scrie aceste cărţi a fost o experienţă uimitoare, pentru că m-am conectat la energia fiecăruia dintre voi. Şi în timp ce cărţile..... şi, da, trebuie să spunem că acestea vor fi reale, nu ca atelierul „Ce, eşti o baligă?”, pe care nu l-a organizat nimeni (râsete). Nimeni nu a vrut să se ducă iarna in Cleveland. Vă duceţi la lacul Tahoe.

Cărţile sunt reale. Sunt pline de poveşti ale Shaumbra. Am spus că nu am fost prin preajmă o vreme ..... nu am vorbit o vreme, dar am fost în jurul vostru. V-am ascultat, v-am auzit poveştile, am cules înţelepciunea voastră şi am strâns-o în cărţile, ce vor apare. Oh, sunt deja redactate, nu trebuie decât să le descărcaţi, atingeţi tastatura şi daţi-le voie să curgă. Da, o să-i spun lui Cauldre şi apoi tuturor celor interesaţi, cum să facă asta.

Şi a patra carte...... a patra carte scrisă de mine. E simplă. Nu e foarte lungă, se citeşte uşor şi aş vrea să vorbim despre ea, astăzi. Are un titlu simplu: „Nu aveţi probleme. Sunteţi doar plictisiţi” (câteva râsete, aplauze) Şi nu o să spun nimic despre ea, pentru că titlul e atât de explicit.

Ştiţi ce se întâmplă. Oamenii tind să rămână blocaţi într-un sindrom de probleme, e o energie ce dă dependenţă. De fapt, le place să aibă probleme. Ştiţi cum se poate reduce la tăcere o sală plină de umani? Spune-le că nu pot vorbi despre probleme! (râsete) Asta fac oamenii – vorbesc despre problemele lor. Ei trec din problemă în problemă, în problemă, în problemă, în problemă şi, când problemele tind să dispară, în mod natural, ei vor crea noi probleme – pentru că se plictisesc!!!!!! (râsete)

Mintea a fost programată astfel, încât să lucreze pe probleme, pentru a fi mereu ocupată. E o versiune artificială a creativităţii. Mintea preia o problemă şi începe să o disece, privindu-o dintr-un punct de vedere analitic, din toate perspectivele, analizând toate potenţialele, toate posibilele rezultate. Dar apoi continuă să introducă noi probleme, ce pot apărea până la un rezultat. Aşa că problemele vor continua la nesfârşit, automultiplicându-se. E o energie de dependenţă.

Shaumbra, ce probleme aveţi? Nici una. Doar credeţi că aveţi probleme, pentru că mintea trebuie să fie ocupată. Trebuie să o ţineţi ocupată şi, cunoaşteţi, problemele sunt un joc amuzant al minţii. Mintea e făcută să fie ocupată tot timpul, aşa că devorează probleme. Le va mesteca tot timpul, aşa cum fac câinii cu un os, refuzând să-i dea drumul.

Dar situaţia reală, adevărata problemă, este că nu aveţi soluţii. Aveţi probleme, dar nu şi soluţii, pentru că rezolvările nu sunt amuzante. Ele reprezintă finalul. Înseamnă că mintea trebuie să se oprească din frământat. Nu are alte jocuri, aşa că va perpetua natural o problemă, de dragul acesteia. Nu vrea să fie plictisită, nu vrea să cadă în nimicnicie, aşa că va continua problemă după problemă, după problemă. E un cerc vicios şi obositor, dar se poate încheia. Se poate încheia.

Problemele împiedică „dei un gnost” să lucreze. Din cauză că mintea se ocupă permanent de probleme, al patrulea picior al scaunului, gnost, va pleca. Va onora şi respecta faptul că alegeţi problemele şi un mod crud şi rudimentar de a le gestiona, prin minte. Problemele umane chiar ţin gnost-ul la distanţă.

Este vorba despre a elibera aceste probleme. Eliberaţi credinţa că aţi avut vreodată probleme! Unii dintre voi insistati, că aveţi probleme. Crezi că vorbesc cu persoana de lângă tine, dar cu tine vorbesc! Tu spui - „Kuthumi, tu nu înţelegi!” Ba înţeleg. V-am studiat, v-am ascultat şi uneori v-am mirosit (râsete) în ultimul an, iar voi alegeţi problemele.

Voi alegeţi problemele într-o relaţie. Alegeţi o soluţie? Sau vă e teamă de ea? Iar în ceea ce priveşte sănătatea – alegeţi o soluţie sau îi lăsaţi pe alţii, să decidă pentru voi? Alegeţi voi, alegeţi voi cu adevărat, o soluţie pentru sănătatea voastră sau lăsaţi problema să meargă înainte, pentru a vă ţine ocupaţi? Acum poate că veţi fi puţin ofensaţi, de ce spun aici, dar o spun cu iubire şi în adevăr. Priviţi cum vă perpetuaţi problemele!

Unii dintre voi aveţi probleme financiare, iar şi iar, pentru că nu permiteţi cu adevărat unei soluţii să apară, aşa că repetaţi ciclul - fără bani, fără bani, fără bani. V-a trecut prin cap vreodată că aveţi doar atât cât trebuie? Acest „atât cât trebuie” de unde vine? Ei bine, voi permiteţi să aveţi doar cât să puteţi hrăni problema. E uimitor. Aveţi exact cât trebuie şi doar în al doisprezecelea ceas, abia cât să vă ajungă, pentru ca să puteţi menţine problema vie. Dacă n-aţi avea banii şi aţi muri nu aţi mai avea vreo problemă! (râsete) Aşa că vă menţineţi la nivelul lui exact cât trebuie.

Unii dintre voi au probleme la muncă. Unii lucrează prea mult sau nu se înţeleg cu alţii. Dar unde e soluţia? De ce sunteţi încă acolo? Vă gândiţi – „Ei, Kuthumi, nu înţelegi. Trebuie să-mi păstrez serviciul, ca să fac exact atâţi bani, cât să fac problema să meargă înainte”. Şi voi staţi la serviciu, pentru că sunteţi convinşi, că vă trebuie un salariu. Nu e vorba despre bani. E vorba despre problemă. Vă place problema.

Deci, de unde vine soluţia? Nu din minte. Minte e un mediu groaznic pentru soluţii. E bună pentru analiză, pentru judecăţi, pentru determinarea valorilor precum cantitate, volum şi altele la fel. Adevăratele soluţii nu vin din minte, ci de la gnost. Gnost - dei un gnost - este soluţia. Răspunsul este în gnost. Nu-l puteţi forţa, iar mintea va încerca să vrea să aducă gnost şi să o controleze, dar nu va putea.

Există o soluţie pentru, hai să spunem, situaţia voastră financiară. Ştim că v-aţi tot chinuit mintea încercând să găsiţi o soluţie. Nu v-a uimit niciodată faptul că nu era niciuna? Încercaţi să găsiţi o soluţie pentru relaţia voastră şi vă gândiţi intens ce trebuie să faceţi cu „târâtura” de soţ cu care sunteţi acum, dar nici nu-i daţi drumul. Soluţia nu e niciodată acolo, aşa că vă continuaţi problema.

Este o soluţie. Este o soluţie. E momentul să apăsaţi butonul „uşor”. (Linda apasă un buton pe care îl are în mână şi spune „A fost uşor!”) Vedeţi? (râsete) Gnost este ca un buton uriaş pentru „uşor”, dar mai întâi trebuie să eliberaţi problema. Trebuie să eliberaţi problema. Trebuie să admiteţi pentru voi înşivă, că nu exista nici o problemă, doar că încă nu exista o soluţie! Vedeţi cum lucrează? Nu e nici o problemă. Nu aveţi o problemă de sănătate – doar că nu aveţi soluţia încă. (râsete) Aveţi o situaţie, o experienţă prin care treceţi, şi încă nu aţi permis soluţiei să se manifeste. Vine prin gnost. Nu e mentală, nu vine prin efort.

Acum, este o diferenţă între ceea ce aţi numi o cale mentală de rezolvare a lucrurilor şi o adevărată soluţie gnost. Mental: veţi simţi efortul, veţi simţi cum mintea lucrează rapid, vă veţi simţi pe voi înşivă văzând multe potenţiale şi scenarii diferite, veţi simţi teamă şi incertitudine, ca şi cum alegeţi orbeşte, în întuneric, sperând din tot sufletul că ceea ce se va întâmpla, nu vă va răni. Este mental. Asta e rezolvarea mentală. Şi, aşa cum ştiţi, mintea nu vrea o rezolvare, de fapt, pentru că atunci nu ar mai avea nimic de făcut. S-ar plictisi sau cam aşa crede. Aşa crede.

Aşa că, eliberaţi problema! Vă spuneţi vouă înşivă că nu aveţi o problemă de sănătate, doar treceţi printr-o experienţă. Respiraţi adânc şi faceţi loc pentru gnost – soluţia! Faceţi-i loc! Într-un fel, vă goliţi. Vă creaţi propriul spaţiu sigur şi sacru. Vă curăţaţi casa, în aşteptarea musafirului - gnost - apoi eliberaţi.

Gnost este o frumoasă energie, care e numai a voastră. Nu vine de la noi. Nu vine de la spirit. E a voastră. Gnost vine delicat şi graţios, cu uşurinţă. Poate că vine la cel mai potrivit moment, poate că nu, pentru că uneori adună energii din alte tărâmuri. Uneori gnost aşteaptă să se creeze nivelul necesar al energiilor, vibraţiilor şi circumstanţelor. Dar gnost soseşte, vine şi soluţia. Veţi avea această incredibilă cunoaştere creativă. Pur şi simplu veţi şti. Dacă veţi încerca să explicaţi celorlalţi, va fi foarte greu, pentru că e o cunoaştere creativă. E un „Aha”. Este cald şi auriu, e răspunsul dinaintea întrebării.

Vine în viaţa voastră şi, da, mintea poate să sară iniţial, să încerce să o disece şi să o provoace, dar atunci respiraţi adânc. Mintea se va obişnui cu gnost şi va deveni cel mai bun prieten al său. O va iubi, pentru că o va elibera de vechea povară şi responsabilitate. Mintea nu se va plictisi, pentru că un nou nivel - un întreg nivel al experienţelor de viaţă - va veni ca să vă ţină mintea ocupată, făcând ceea ce este făcută să facă: să stocheze informaţia, să vă ghideze în lumea 3D, să vă ajute să reţienţi şi să furnizaţi informaţia, la momentul potrivit.

Gnost este soluţia şi va veni, iar voi veţi şti ce să faceţi. Veţi şti cum să faceţi. Nici măcar nu veţi şti, de ce ştiţi. Nu veţi cunoaşte detaliile. Nu veţi şti nici rezultatul, dar veţi şti că nu aveţi nevoie de toate acestea. Pur şi simplu este.

Veti descoperi că mintea vă va mulţumi. Mintea vă va iubi într-un nou mod şi veţi începe să recuperaţi din memoria pierdută în ultima perioadă. Mintea vă va fi atât de recunoscătoare, că are un nou tovarăş de joacă! A fost destul de singură, nu-i aşa? Doar cu ea-însăşi, creându-şi propria realitate mică şi limitată. Ar fi încântată să aibă un prieten. De asta a spus Tobias ieri, că gnost este precum copilul interior. E prietenul de joacă al minţii.

Ştim că mulţi dintre voi credeţi, că aveţi probleme şi am convocat asistenţa de specialitate, ca să ne ajute. Vom strânge problemele şi le vom duce de aici. Am comandat un fel de camion de gunoi celest (râsete), care să vină cu spatele spre noi....... da, miroase, pentru ca a strâns câteva din lucrurile voastre. Am cerut, foarte potrivit, ca St. Germain să fie şoferul (râsete). E o slujbă foarte potrivită pentru el, aş spune, după cum m-a tratat (râsete).

O să cerem acum puţină muzică divină, de harpă. Nu este o activare, nici o meditaţie colectivă (râsete), este o experienţă individuală, pe care o faceţi împreună cu mulţi, mulţi alţi Shaumbra, din întreaga lume. Alegeţi o problemă acum, orice problemă. Nu faceţi o problemă, din alegerea problemei! (râsete) Nu contează! Alegeţi o problemă, orice vreţi. Nu trebuie să fie cea mai mare, cea mai profundă. Alegeţi doar o problemă.

Apropiaţi camionul acum....

Respiraţi adânc....

Ţineţi problema pe palme. Strângeţi-le la un loc....

Priviţi problema cu cel de-al treilea ochi. Nu mai analizaţi! Priviţi doar.

Acum adulmecaţi adânc mirosul acela.... şi aruncaţi totul în camion!

Puteţi să-i daţi drumul. Eliberaţi! Daţi-i drumul sau v-o iau eu! (râsete) Daţi-i drumul!

Aşa, mult mai bine! Ia te uită cum bieţii, bieţii oameni se agaţă de problemele lor! Se gândesc - „Ce aş fi, dacă n-aş avea o problemă?”

Respiraţi adânc!

Intraţi înăuntru şi găsiţi altă problemă. Orice, orice, nu contează. De data asta, ţineţi-o în mâna dreaptă. Ridicaţi palma dreaptă .... orice problemă.

Observaţi problema! V-a servit cu adevărat?

Chiar a fost aşa de importantă?

Sunteţi gata să o eliberaţi?

Respiraţi adânc.... şi suflaţi totul în camionul de gunoi. (Kuthumi suflă, apoi chicoteşte, pe fondul muzicii de harpă) Ce a fost asta, harpă? Încercaţi din nou, suflaţi iarăşi....(Kuthumi suflă iarăşi odată cu harpa) Minunat!

Acum, Shaumbra, pe măsură ce lăsaţi problemele să plece.... şi bineînţeles că puteţi face asta...., pe măsură ce lăsaţi problemele să plece, se creează un fel de spaţiu divin, un vid în care gnost se poate instala. Soluţia! Şi mai e ceva interesant. Veţi descoperi multe cu gnost. Spun că este o soluţie creativă şi veţi descoperi că nu are nimic de a face, cu problemele pe care tocmai le-aţi eliberat.

Vedeţi, căutaţi o relaţie unu-la-unu. Aveţi o problemă, o eliberaţi şi vă gândiţi că gnost vă dă soluţia. Dar în Noua Energie gnost este diferit. Pe măsură ce soseşte, o să înţelegeţi că, mai întâi de toate, problema nu era o problemă. Nu avea nevoie de o soluţie lineară, doar avea nevoie ca o energie diferită să ocupe spaţiul.

Aceasta e fizica Noii Energii, Shaumbra şi e atât de frumoasă, de simplă! Problema nu a existat niciodată, numai a ocupat un spaţiu energetic. Pe măsură ce vine gnost, soluţia creativă, veţi realiza că problema nu a existat niciodată, aşa cum aţi crezut voi.

Ştiu că mintea se încurcă în ce spun acum, dar, aşa cum a spus şi Tobias ieri, gnost este un paradox, pentru că ceea ce credeaţi că e real, devine nimic. Ceea ce aţi crezut că este o problemă, nu avea nevoie de o soluţie. Ce aţi crezut că era important pentru a ocupa o energie din voi, poate permite altei energii, mult mai frumoasă şi expansivă, să intre.

Aşa că, mai alegeţi o problemă! Alegeţi încă o problemă!

Respiraţi adânc....

Unii dintre voi aleg mai multe acum, dar e bine şi aşa.

Acum aşezaţi-o pe podea, în faţa piciorului drept.

Respiraţi adânc, fiţi jucători de fotbal şi daţi-i un şut, înspre camion! Nu daţi cu capul! (râsete)

Shaumbra, e foarte simplu. Trebuie doar să faceţi loc, pentru ca dei un gnost să vină şi veţi înţelege că nu aţi avut niciodată probleme, doar v-aţi plictisit mult.

Trecând acum la un alt subiect, puţin diferit, Tobias a cerut ca eu, Kuthumi lal Singh, ca membru al conducerii Companiei Energiei Consiliului Crimson (râsete şi aplauze) şi este o c-o-n-d-u-c-e-r-e, da? (râsete) Conducere.... (Kuthumi chicoteşte) ...... voi lucra cu voi, ca voce a comunicării.

Comunicarea are o importanţă vitală, pentru fiecare dintre voi, ca învăţător. Abilitatea de a comunica simplu, clar, e foarte importantă. Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat, în vieţile mele pe Pământ, a fost să rămân la aspectul simplu, să spun doar câteva cuvinte.

Uneori, Shaumbra, aveţi tendinţa să supraexprimaţi şi supraexplicaţi totul. Asta este o funcţie a minţii, care nu are încredere, în ceea ce primeşte. Aşa că, în loc să folosiţi câteva cuvinte şi câteva propoziţii, o să vorbiţi ore în şir. Aţi observat cum puteţi să vă pierdeţi clientul? Nu se va duce în înaltele tărâmuri angelice, datorită marii puteri şi energiei pe care le-o aduceţi voi. Se vor plictisi! Fiţi simpli, exprimaţi-vă scurt.

Aţi aflat puţin în dimineaţa asta, despre puterea vocii. Poartă atât de multă energie! Am spus câteva cuvinte astăzi, dar mult mai mult s-a descărcat. Şi voi faceţi la fel. Puteţi face acelaşi lucru. Spuneţi câteva vorbe, simplu şi pe scurt.

Atunci când comunicaţi ceva, nu contează dacă sunteţi cu un client sau pe scenă, ca aici, nu transmiteţi mai mult de patru idei. Unii dintre voi scriu pagini, despre lucrurile despre care vreţi să vorbiţi. Patru lucruri simple - asta e tot - şi fiecare să fie o frază sau o propoziţie. Permiteţi să fie simple! Ce se produce este gnost, esenţa voastră creativă, care vine şi umple locul. Acum nu spunem să rostiţi doar o frază sau propoziţie, spunem doar că, atunci când vorbiţi cu un client sau un grup, abordaţi doar patru puncte simple. Veţi înţelege că aţi trecut printr-o activitate mentală frenetică, pentru a organiza totul, orice idee, fiecare frază şi fiecare cuvânt. Pierdeţi impactul a ceea ce vine prin voce.

Chiar cu clienţii sau cu persoane, despre care nu puteţi spune că sunt în mod deosebit iluminate sau spiritualizate, tot se va înţelege ce vine prin frecvenţa vocii. Descărcaţi o cantitate uriaşă de informaţie, energie şi iubire şi nu sunt necesare cuvinte, pentru asta.

Aşa că rămâneţi la un nivel simplu şi ascultaţi mult! A asculta este o artă. A asculta este divin şi pe măsură ce tot ascultaţi, o să descoperiţi că aţi ascultat - sau auzit – la un nivel foarte limitat. Dar se petrece mult mai mult, atunci când vă deschideţi şi ascultaţi, fiecare parte a clientului vostru. Ascultaţi-vă publicul! Veţi descoperi lucruri care nu vor fi deloc vizibile, lucruri pe care nu le-aţi fi perceput anterior. Sunteţi comunicatori, dar şi ascultători. Vorbiţi foarte scurt şi simplu! Puţine cuvinte.

Fiecare dintre voi este învăţător, este un comunicator. Puteţi comunica prin pensula pictorului, prin cuvintele pe care le spuneţi, prin cuvinte scrise pe hârtie, dar veţi învăţa că simplitatea Noii Energii, este sacră. Simplitatea este divină! Simplu. Scurt. Apoi, când nu veţi mai fi atât de blocaţi în procesul mental, gnost se poate întoarce şi, ca prieten, poate umple şi se poate extinde în moduri, ce se află dincolo de cuvinte.

Voi fi şi eu scurt. Voi continua să lucrez cu Shaumbra, în special în domeniul comunicării: comunicarea cu umor, cu claritate, comunicarea care atinge inimile.

Acum ştiţi.

Namaste!


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.