MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Clarităţii: SHOUD 5: "Sinele din umbră și Potențialele" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Intrebari si raspunsuri

Prezentat Cercului Crimson
17 decembrie 2005
www.crimsoncircle.com

Si asa este, Shaumbra, noi continuam cu multiplele potentiale energetice ale acestei intalniri… mult asemanatoare cu cantecul… multe voci… unele care merg in aceeasi directie (audienta rade)… unele nu…. dar toate expresii de sine… mult asemanatoare celor din voi… multe, multe expresii diferite. Voi ati expus sau ati vocalizat doar una. Dar, unul din atributele oamenilor Energiei Noi consta in faptul ca acestia vor invata ca pot fi mai mult decat o identitate definita. Ei pot fi multe.

Exista un lucru practic pe care il puteti face acum ca sa incepeti deja sa lucrati cu energia “potentialelor din umbra”. Cand exista vreo problema sau o provocare in viata voastra, ceva in care trebuie - cum sa spun – sa luati o decizie, incercati sa decideti ceva, incercati sa gasiti o cale prin problema, in loc de a considera doar un potential si a incerca sa il fortati, luati in considerare multe probabilitati diferite, multe cai diferite de abordare a aceleeasi probleme! Observati esenta energiei problemei care vine in viata voastra!

Poate ca este o problema legata de masina voastra. Poate ca este o problema legata de a va imagina ceva acasa, ceva la serviciu. Luati in considerare energia problemei insasi! Ganditi-va ca aceasta este, intr-un sens, o iluzie, chiar daca foarte reala! Dar, ganditi-va ca poate fi pusa, de asemeni, in alta dimensiune, pusa in alta stare a realitatii si astfel problema insasi poate disparea. Sau ganditi-va la diferite moduri de a face fata problemei!

Problemele sau provocarile exista acolo deoarece, adesea, exista o oportunitate de crestere. Luati in considerare multe moduri de a aborda problema insasi! Ganditi-va cum puteti creste fara sa va luptati cu aceasta! Acest concept intreg al “potentialelor din umbra” sau al realitatilor va afecteaza fiinta fizica, va afecteaza fiinta voastra mentala si fiinta imaginara. Va afecteaza fiecare mod de a trai. Voi nu mai sunteti definiti de o singura sursa a realitatii!

Si ,cu aceastea, am fi incantati sa preluam intrebarile voastre!

INTREBARE SHAUMBRA 1 (prin Internet, citita de Linda): Draga Tobias, cu zece ani in urma am avut un accident, care a dus viata mea intr-o directie diferita. Dupa aceea, coapsa m-a durut, insa mai apoi, m-a durut mai des si mai intens. Poti comenta acestea? Multumesc foarte mult!

TOBIAS: Intr-adevar… un accident fizic, ca cel in care ai fost implicat, va avea – cum sa spun – va determina propriile sale probleme, mai tarziu, in corpul fizic actual. Este un loc minunat de a aduce in viata ta, in realitatea ta, acest concept al “biologiei din umbra”. Tu exprimi durerea sau sinele fizic ranit. Dar, dincolo de acesta, stand in umbra sau in latenta, exista sinele fizic total reparat si corectat. Lasa acel aspect sa vina acum, sa inlocuiasca aspectul care a fost ranit!

Corpul stie cum sa se vindece pe sine. El are toate potentialele. Tu il aduci pe acesta in Acum, nu il poti forta sa intre sau sa ii comanzi sau studiezi modalitatea ta de a-l aduce. Il aduci prin schimbarea sistemului de credinta privind imbatranirea… revenind, pur si simplu, la energia acelui accident, in care ai fost implicat… observandu-l mai intai… apoi, in mod simplu, respirand cea mai potrivita biologie… o coapsa ce este inlocuita.

De asemeni, observa sistemele proprii de credinta, legate de medicina si stiinta, despre modul in care corpul se auto-vindeca. Modul in care stiinta intelege acum vindecarea, reprezinta doar unul dintre diferitele moduri de vindecare. Deci, foloseste aceasta situatie pe care o ai, ca sa te joci putin, ca sa descoperi eliberarea din acest lucru, care te-a tinut in urma. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Craciun Fericit! Am capatat un fel de zgomote in corp… prin aceste valuri de tristete si nu pot sa-mi imaginez de unde provin.

TOBIAS: intr-adevar… mai intai de toate, vom raspunde intrebarii, dar te voi si intreba… tu spui ca nu poti sa-ti imaginezi de unde provin. Ei bine, tu poti. Intr-adevar, acestea provin dintr-o varietate de nivele diferite. Dar, va fi foarte impotant ca tu, nu doar sa auzi cuvintele noastre, ci sa intri in interior si sa observi de unde provin aceste sentimente de tristete coplesitoare.

In general, ceea ce experimentezi, nu reprezinta doar propria suferinta, desi incearca sa te pacaleasca pretinzand ca iti apartine. Incearca sa te pacaleasca, pretinzand ca are la baza experiente traumatice din trecut, ca se bazeaza pe vietile din trecut, in care ai avut dificultati. Te pacaleste prin credinta ca se datoreaza anumitor evenimente si stuatii din viata ta, din aceasta viata, care au fost foarte traumatice. Deci, intr-un sens, acestea te pacalesc.

Ceea ce faci, cu adevarat, este ca preiei in intregime, suferinta omenirii. Tu suferi pentru ceilalti, deoarece ai pormis in trecut, sa ajuti si sa ii servesti pe altii si astfel, sistemul tau de credinta este focalizat in jurul conceptului ca trebuie sa suferi. Acum, tu continui sa preiei din tristetea omenirii.

Vei fi foarte sensibila si fara aparare, fara acest atasament continuu la suferinta omenirii. Vei simti ca si cum nu ti-ai face treaba aici pe Pamant, prin ducerea acelei poveri. De aceea, intr-unsens, te pacalesti singura, gandind ca este propria suferinta. Si, tu incerci sa te confrunti cu ea sau sa o vindeci, pe aceasta baza. Tu incerci sa te confrunti cu ea, ca o nevoie de a te concentra. Si, nu este asa, de fel.

Singurul lucru pe care iti spunem sa-l faci, este sa eliberezi acest concept, faptul ca trebuie sa suferi in numele omenirii. Lasa-i sa se bucure de tristetea lor, prin ei-insisi! Nu trebuie sa faci asta pentru ei. Va veni un moment, in care ei vor trece dincolo de a trebui sa se intristeze, sa sufere sau sa aiba dureri.

Fii un exemplu, total echilibrat si total radiant, pentru ceilalti! Acesta este modul cel mai bun de a servi scopul tau, pentru restul zilelor tale pe Pamant, din aceasta viata; este modul in care poti elibera unele din vechile atasamente si cum poti, pur si smplu, sa intri in energia unui lucru, ca tristetea, care in primul rand, te minte si te pacaleste, crezand ca este a ta proprie… vezi. Si, tu cheltuiesti mult timp si muncesti energetic cu aceste lucruri, care nu sunt ale tale, cu adevarat.

Prin urmare, Binecuvantari multiple si Sarbatori Fericite… noi credem ca este mult mai corect, din punct de vedere politic, decat Craciun Fericit! (audienta rade)

SHAUMBRA 2: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 3 (prin Internet, citita de Linda): Draga Tobias, eu am o intrebare urgenta. In rezumat, este vorba despre – ce este iubirea? Dar urgenta din spatele ei, este cea care urmaza – recent am intalnit o femeie, care afirma ca o incorporeaza pe Quan Yin. Ea mi-a spus, ca spre deosebire de ceilalti oameni, eu m-am nascut fara inima si fara iubire si ca ma aflu aici pe Pamant, ca sa invat cum sa iubesc. Te rog, vrei sa-mi spui daca acest lucru este adevarat? Daca este adevarat, as vrea sa stiu, de ce m-am nascut fara capacitatea unei inimi iubitoare, ca a celorlalti oameni si daca unele din conceptele Shaumbra pot sa ma ajute, sa-mi dezvolt aceasta capacitate? Mai mult decat orice, as vrea sa stiu ce este iubirea? Iti multumesc foarte mult!

TOBIAS: Intr-adevar…avem aici o retea energetica foarte incurcata! (unii din audienta rad) Mai inainte de orice, este important sa nu te raportezi la ceea ce iti spun altii! Am spus, v-am spus mereu – Shaumbra incetati sa mergeti la cititori! Incetati sa mergeti la cei care va ofera astfel de lucruri, deoarece ei vad doar un aspect al vostru. Nu este vorba ca acea persoana care ti-a spus, greseste. Dar, acestia (cititorii) vad un aspect al vostru… cel pe care l-am numi “un potential din umbra”, care nu intelege iubirea, care nu cunoaste iubirea sau poate ca intr-o realitate alternativa, inca nu s-a nascut cu o “inima” cotata/necotata, asa cum spui.

Dar, acesta nu este cine esti tu, cu adevarat. Acesta este un potential. Nu este vorba nici de cel pe care il exprimi, spre a fi in aceasta viata. Asa ca, pune deoparte ceea ce ai auzit de la ceilalti! Patrunde in interiorul tau si cand intri in interior, observa de ce a-i atras aceasta energia in viata ta! Aceasta te hraneste cumva, nu-i asa, faptul de a ti se spune ca nu ai inima, ca nu intelegi dragostea? Cum te hraneste? Ce face aceasta, de fapt? Ei bine, intr-un sens, ai putea spune ca te ajuta sa patrunzi mai profund in interior, ca sa descoperi natura adevarata a iubirii.

Si apropo, nu exista cale pe care ti-am putea explica, prin cuvintele noastre proprii. S-a scris si s-au compus versuri despre iubire, pe durata erelor omenirii, in incercarea de a intelege iubirea. Nu veti intelege iubire, nici in termenii in care am exprima-o noi in cuvinte, asa cum nu il veti intelege niciodata pe Dumenzeu! Nu puteti gandi, in mod propriu, despre Dumnezeu sau despre iubire. Iubirea, in mod simplu este. Este o experienta. Nu putem spune nimic mai mult despre aceasta, decat sa iti oferi libertatea ca sa o experimentezi acum, in viata ta, pentru a vedea cum este. Dar, observa de ce ai permis oamenilor sa vina in viata ta si sa te alimenteze cu aceasta energie, care iti spune ca esti fara inima… chiar asa! Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Tobias, in Intrebarile si Raspunsurile recente, ai vorbit despre specii de animale care parasesc pamantul, in preajma “saltului cuantic”. Intrebarea mea este – de ce se intampla acest lucru? Ce specii vor fi afectate? Ceea ce se intampla ursilor polari si altor animale, este rezultatul incalzirii globale?

TOBIAS: Vom discuta mai multe despre animale, despre animalele de companie si cum se raporteaza la ambele, la oameni si la Gaia, in sesiunile viitoare. Dar, voi vorbi putin, aici.

Animalele – ceea ce numiti voi animale, aceste fiinte minunate, care si-au luat corpuri fizice – au fost aici ca sustinatori energetici pentru Gaia. Cand constiinta Pamantului se schimba si in special, cand apare Energia Noua, acestea inteleg prin simtul lor de specie sau tribal, ati putea spune, ca pot elibera rolul pe care l-au jucat. Nu mai trebuie sa fie aici de loc, pentru a sustine energia pentru omenire sau pentru Gaia. Veti observa ca multe specii diferite vor pleca. Ele vor fi inlocuite, cu toate acestea, de un gen de animale mai evoluate, care vor veni pe Pamant, care vor avea o relatie constienta, mai intima, cu Gaia.

Observati, ca la multe animale… energia se bazeaza pe raspunsul la necesitatile umane si pe raspunsul la dualitate. Voi observati ca regatul animalelor face ceea ce face regatul uman. Ele preiau rol de mascul sau de femela. Ele se lupta pentru hrana lor. Ele sunt foarte protective cu ele-insele si cu familiile lor. Intr-un sens, ele oglindesc multe lucruri, care au legatura cu omul-insusi.

Cand omul se schimba si animalul se schimba. Nu priviti acest fapt cu inima grea/indurerata! Intr-un sens, priviti acest fapt ca pe o eliberare sau ca pe o libertate pe care acestea o au! De asemeni, ele vor sa evolueze. Speciile lor vor sa evolueze.

Ursii polari de care ai vorbit, vor evolua intr-un tip de specii diferite. Pasarile care parasesc planeta evolueaza intr-un tip diferit de specii, cu a rezonanta diferita. Ati putea spune ca vulturul plesuv a fost aproape distrus, in esenta. Ceea ce s-a intamplat este ca si-a schimbat dinamica energetica si constiinta sa, incat tipurile noi de vulturi care vor veni, vor fi foarte diferiti, din punct de vedere energetic. Desi vor avea aspecte biologice similare, va exista ceva diferit in privinta lor, incat chiar si cei care sunt interesati de animalele salbatice, vor spune ca acestia sunt foarte diferiti.

La fel este si cu oamenii. Noii veniti, noii bebelusi care vor veni, sunt foarte diferiti, fata de oamenii, cu o generatie sau doua in urma. Este o evolutie naturala. Onorati-o… onorati-o, cu adevarat!

SHAUMBRA 4: Multumesc!

LINDA: Aceasta nu este o intrebare potrivita de Craciun, insa ea reprezinta un numar de intrebari foarte similare, care au fost puse.

INTREBARE SHAUMBRA 5 (citita de Linda): Multumesc ca mi-ai preluat intrebarea! Am fost foarte disperat/a timp de luni de zile – frica, depresie si un sentiment profund de a fi pierdut/a si de a trai o viata fara scop. Simt ca si cum ceva in interiorul meu moare. N-am facut “nici un lucru” multe luni… si sunt speriat/a. Sunt speriat/a ca voi manifesta o viata fara insemnatate. Vreau sa am succes ca fiinta umana si spirituala. Ce pot face si ce vezi pentru mine?

TOBIAS: Intr-adevar…aceasta intrebare este formulata in numele multor Shaumbra, care se afla in acest stadiu de trezire, asa cum am spus mai inainte, astazi – sentimentul de putina confuzie, sentimentul de a fi putin coplesit de tot ce se intampla. Ceea ce se intampla, consta in faptul ca va pierdeti vechea identitate. Voi, pur si simplu muriti, moare sinele vostru vechi, in timp ce sunteti in acest corp fizic. O parte a panicii si a anxietatii se raporteaza la eliberarea a tot ce ati crezut ca erati – toate telurile, aspiratiile si mai mult, asteptarile voastre, de la voi-insiva. Asteptarile reprezinta un aspect greoi, pe care partial l-ati adus voi-insiva, in aceasta viata. Mare parte din aceste asteptari v-au fost predate de parintii si invatatorii vostri, parte din acestea v-au fost impuse sau au fost intarite de constiinta de masa.

Ati avut acest concept, privitor la cine credeati ca veti fi. Voi descoperiti ca acesta se pierde. Voi incercati cu disperare sa persistati in ceva, in care nu mai puteti persista. Cel mai bun lucru de facut, este sa-l eliberati, cu adevarat… sa-l eliberati, in mod absolut. Shaumbra se tem sa faca asta, deoarece ei cred ca daca vor elibera, vor innebuni, vor ajunge faliti, vor pierde tot ce au. Dar, priviti… voi ajungeti acolo, oricum! (audienta rade)

Indata ce eliberati acel set de realitati excesiv de definite, in care traiti, indata ce le eliberati, atunci acest fapt va va oferi libertatea de a descoperi, ca exista mult mai mult. Voi simtiti acum ca umblati printr-un desert arid, fara resurse si fara unelte si ca acea viata – caldura intensa a soarelui si dificultatea calatoriei – lucreaza/actioneaza incetisor asupra voastra. Si, intr-un sens, ele actioneaza.

Dar, cand eliberati toate asteptarile, tot ce credeati ca erati, atunci veti descoperi faptul ca poate nu umblati prin desert, de loc. Poate ca, era o padure luxurianta. Poate ca stateati pe un lac. Poate ca faceati toate acestea, in acelasi timp… vedeti!

Este un lucru foarte, foarte dificil. V-am spus, Shaumbra – aceasta este cea mai dificila viata prin care veti trece vreodata, deoarece voi va treziti… deoarece voi sunteti mult mai constienti, decat inainte… deoarece voi nu doar supravietuiti… deoarece voi nu aveti greutatea conceptelor/sistemelor de credinta, pe care le-ati avut inainte. Si, intr-un sens, pare ca totul se destrama.

Acum, provocarea consta – puteti doar sa eliberati? Puteti avea incredere in voi, in spiritul vostru? Puteti avea atata compasiune pentru cine sunteti – puteti avea aceeasi compasiune pe care Spiritul o are pentru voi, aceeasi acceptare – ca doar sa eliberati? Oh, noi stim, este un moment infricosator! Voi simtiti ca daca veti elibera, va veti prabusi de pe munte, lovindu-va de marginile pietrelor, izbindu-va de pomi, ca veti pierde intreg controlul. Pentru un moment, poate parea ca asa este. Poate parea ca totul se prabuseste, sub voi.

Dar, in acestea exista un moment divin. In acel moment divin veti descoperi ca exista o lume a Sinelui si a Spiritului, careia i-ati dus dorul. Veti descopri ca puteti sa va extindeti in acest spatiu nou, incredibil, a cine sunteti. Suntem incantati ca ai formulat aceasta intrebare, deoarece majoritatea Shaumbra trec prin acestea, acum. Tu nu esti singur/a in acest proces. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 6 (un barbat la microfon): Salut, Tobias…Nu am o intrebare inca, dar este… am o intrebare, dar acum nu stiu care este. Ma aflu aici, deoarece ma hranesc fiind aici. (audienta rade) Ma aflu aici… nu stiu. Stii ce ma hraneste de asemeni, faptul de a nu urma regulile… stii, doar sa ma distrez de minune si… sa imi imaginez… si… oh, (hohote de ras)… si cel mai mult dintre toate, sa critic religia… chiar ma hraneste, stii, foarte mult. Stii, am impartasit acestea deja, cu un numar de oameni. Dar, nu de mult, in Vancouver, mergeam pe strada. Am ajuns in preajma coltului a cea ce normal constituie o constructie Crestina… este numita catedrala. Nu am vazut o catedrala. Disparuse. Semana cu o pustula. Era ca o papula mare urata. Ma simteam ca si cum storceam puroiul din ea, stii!(hohote de ras) Imi placea, stii… eram in acea energie, ca energia asemanatoare a cine-sunt-eu, cu adevarat. Stii, imediat era un fel de… totul a fost absorbit de la mine. Eram un fel de .. deoarece cred ca le-am transcens. Si, cred ca de aceea le-am creat. Pot sa ma distrez, stii, transformand toate acele energii toxice, care sunt religiile acum… sau reprezinta religia.

LINDA: Care este intrebarea?

SHAUMBRA 6: Ei, ajung si la ea. Doar am vrut sa stiu… cred ca am o intrebare. Eu, uh, ei, exista un alt motiv pentru care, ei bine, am creat religiile… deoarece am vrut sa ma joc cu ele si sa transcend energia lor? Dar, exista acolo altceva… deoarece cred ca exista altceva? Exista mai mult decat atat. Poti sa dezvolti? Si, de fapt, stiu ca acum 2000 de ani nu am baut vin impreuna, deoarece nu ne-am intalnit fata in fata. Asa ca am adus ceva vin!(majoritatea audientei rade). Multumesc!

TOBIAS: Raspunsul la acestea, ar fi ca doar sa respiri! (hohote de ras in audienta) Raspunsul alternativ este – tu deja ai raspunsuri in tine, Cosasule (~lacusta)! (hohote de ras)

SHAUMBRA 6: Asta este tot?

TOBIAS: Intr-adevar.

SHAUMBRA 6: Multumesc!

LINDA: Okay, revenim la intrebari…

INTREBARE SHAUMBRA 7 (prin Internet, citita de Linda): Draga Tobias, care este diferenta dintre intuneric si rau(fapte imorale/daunatoare/barbare)?

TOBIAS: Aceasta este o intrebare excelenta si una la care este dificil sa raspunzi, intr-un timp scurt, ca acesta. Dar, intunericul este o energie ce apare natural, care este o parte a realitati din dualitate. Ea reprezinta o energie care este – cum sa spun – pur si simplu, constituie o parte din intreg, dar ajuta lumina sa se inteleaga pe sine. Nu exista rau in intuneric. Acesta reprezinta doar o forta opusa. De fapt, acesta lucreaza in armonie cu ceea ce ati numi lumina.

Ceea ce numiti rau, spunem ca reprezinta intunericul neechilibrat sau dezechilibrat. Raul apare cand duceti energia la o extrema si pur si simplu, incercati sa opriti accesul partenerului sau, lumina. Acesta este obsedat de el-insusi si – cum sa spun – el crede doar in sine. Devine foarte centrat in sine si incepe sa deformeze si sa distorsioneze relatia sa cu lumina. Intr-un sens, acesta va nega lumina, cu scopul de se umfla pe sine.

Cat timp aveti energia dezechilibrata a intunericului numit “rau”, voi aveti si o energie dezechilibrata a luminii, credeti sau nu! Exista o energie a luminii care neaga intunericul, care afla confort si bucurie in sine, care pretinde ca este inceputul si sfarsitul si care vrea sa preia totul pentru sine. Aceasta reprezinta tot un dezechilibru. Asa cum raul este pentru intuneric, exista si o alta parte a luminii.
Este vorba despre intelegerea ambelor – a luminii si a intunericului – ambele au dreptul sa existe. Ambele lucreaza impreuna, in armonie, in scenariul dualitatii. Cand iesiti din dualitate, nu trebuie sa mai aveti fortele opuse, ale luminii si intunericului si astfel, raul nu poate fi prezent in Energia Noua, pura total.

LINDA: Vrei sa numesti cealalta parte, pe care nu ai numit-o?

TOBIAS: Nu in acest moment.

LINDA: Oh!

TOBIAS: Acum… nu.

INTREBARE SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Salut, Tobias, numele meu este Norma. Stau aici, astazi, dorind sa ofer un dar de Craciun unei colaboratoare si prietene, nou-descoperita. Intrebarea mea este pentru ea, caci abia si-a pierdut un frate drag. Intrebarea este – Toni, fratele meu drag, te iubesc si imi este teribil de dor de tine. Ma doare inima, intrebandu-ma de ce ne-ai parasit. Te rog, ajuta-ma sa inteleg! Si, tu esti cel care imi faci farse? (unii rad)

TOBIAS: Trebui sa facem cercetari in dubla directie, in aceasta privina.(pauza) Nu putem… regret, insa nu exista o conectare directa cu acest frate drag, deoarece – cum sa spun – se afla in alte taramuri, facand ceva ce ne impiedica sa fim in direct cu el. Dar, ceea ce observam si simtim, este ca el a plecat pentru ca era momentul. Cand va indepliniti scopul aici pe Pamant, nu exista moarte, cu adevarat. Nu exista finalitate si oricine, mai devreme sau mai tarziu, va experimenta acest lucru. Aceasta fiinta draga a simtit ca era momentul sa plece. A castigat si a realizat tot ce a dorit in aceasta viata. El, asa cum observam aici, va alege sa revina in aproximativ patru ani, intr-o situatie a Energie Noi, in totalitate. Aceasta fiinta draga, Toni, nu face farse. El este prea preocupat de cealalta parte. Nu este vorba despre energia lui.

SHAUMBRA 8: Multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 9 (prin Internet, citita de Linda): Hello, draga Tobias, ai vorbit despre saltul cuantic semnificativ, din septembrie 2007. Cum va fi si cum ne va afecta pe noi si pe cei pentru care ne aflam aici, ca sa ii ajutam?

TOBIAS: Intr-adevar… am intrat in detalii in trecut, despre acest subiect. Stim ca exista multe alte intrebari, astazi. Noi vom amana raspunsul, spunandu-ti ca poate doresti sa asculti acea sesiune, in care s-a discutat in detaliu. Dar, vom discuta putin despre acest salt, aici.

“Saltul cuantic” din 2007, din nou, nu a fost o data stabilita de istorici. Nu a fost o data, care sa fi fost prezisa de profeti. Este o data care a fost determinata de constiinta omenirii. Acest lucru inseamna ca omenirea este pregatita sa treaca dincolo de calea liniara. Este pregatita sa… in loc ca energia sa-si urmeze propria cale, bazata pe experientele anterioare, aceasta va lua directii noi, incredibile.

Acesta este un potential. Nu trebuie, in mod necesar, sa fie o realitate pentru fiecare. La aceasta data, 18 septembrie 2007, nu inseamna ca totul se va schimba, dintr-o data. Puterea nu va pleca… foarte probabil. Pamantul nu va ajunge la un impas. Viata va continua. Dar ce se va intampla, consta intr-un set total nou de potentiale, care se vor adauga la setul potentialelor experientelor umane, pe care le vor putea experimenta oamenii. Veti descoperi ca veti avea mai multa libertate. Veti avea mai multa putere. Veti avea mai multa perspicacitate, daca veti alege acestea.

Asa ca, aproape puteti spune, ca va exista un set total nou de daruri, care va asteapta, daca veti fi capabili sa le recunoasteti si daca veti dori sa le aduceti in viata voastra. Voi nu doriti sa urmati o cale lenta de iluminare si de evolutie. Intr-un sens, dintr-un punct de vedere personal, viitorul vostru, va fi extrem de deschis. Viitorul vostru va fi extrem de deschis, deoarece trecutul vostru va fi vindecat. Totusi, dupa acea data, veti avea mult mai multe potentiale.

INTREBARE SHAUMBRA 10 (un barbat la microfon): Hello, Tobias, intrebarea mea are doua parti. Recent ni s-a nascut un bebelus, un nou-nascut. Cunosc si alte cupluri Shaumbra care vor avea copii. Ma intreb, poti sa ne oferi unele perspective si potentiale in legatura cu bebelusii care s-au nascut, ca acesta. Si cealalta parte a intebarii este – de asemeni, stiu ca ai fost foarte apropiat si ai avut un interest personal, in special cu acest copil. Mi-ar placea sa vorbesti putin despre acea relatie, de asemeni.

TOBIAS: Intr-adevar…copii care sosesc acum… si noi vom vorbi in special de copii sau… nu-mi place sa le spun copii, ei sunt ingeri minunati – ingerii care sosesc si care s-au nascut acum, in special cei de la Shaumbra, sosesc cu karma foarte pura. Cu alte cuvinte, fie nu au mai fost inainte pe Pamant, asa ca nu au experienta realizarii karmei, fie au fost pe pamant si au desfasurat suficienta purificare in vietile trecute sau intre vieti, incat ei vin puri, in esenta. De aceea ii numim “cristali”. Ei sosesc foarte fresi si foarte puri. Ei vin fara poveri grele.

Acum, copilul tau, in particular, a fost pe Pamant inainte. A avut un numar de vieti, dar – cum sa spun – nu prea multe, incat sa-l puna jos. Insa, a indeplinit o munca incredibila in celelalte taramuri, in particular, sub indrumarea si asistenta ta, de asemeni.. El soseste foarte, foarte pur.

Acum, deoarece nu exista multe notiuni si idei preselesctionate, vei descoperi ca este foarte deschis, insa si foarte sensibil. Va avea nevoie de ingrijire si reasigurare continua, in special, cand va incepe sa se raporteze sau sa se joace cu ceilalti copii, deoarece va vedea ceva diferit la el, care nu exista la ceilalti copii. Va invata foarte usor, dar va deveni foarte frustrat, datorita sistemului educational actual. Vei dori sa gasesti alternative, deoarece in caz contrar “cristalul” sufocat si tinut in urma, va tinde – cum sa spun – sa-si creeze propriul haos in viata sa, ca sa se mentina activ, sa se mentina ocupat. Se va introverti, desi are nevoie sa fie in exprimare exterioara.

Acest copil drag, care a veni in viata ta va – cum sa spun – nu vrem sa spunem prea multe, deoarece acestea indeparteaza surpriza (unii rad) – insa el a venit hotarat ca sa fie invatator. Noi spunem asta la propriu si la figurat. El ii va ajuta pe altii, sa inteleaga cum sa fii eficient energetic in viata. Acest lucru se va manifesta in moduri diferite. El… va avea potentialul de a realiza propria eficienta energetica, in ambele sensuri, cu punct de plecare spiritual, dar si cu punct de plecare mecanic, practic.

Copii de “crystal” care sosesc, au abilitatea de a vedea dincolo de bariere si de limitari, deoarece nu poarta acele lucruri cu ei. Asa ca, ascultati-i! Asigurati-va ca sunt stimulati adecvat! Asigurati-va ca va mentineti la nivelul dorintelor lor de a invata, de a creste si de a se exprima, cu adevarat! Multumesc!

LINDA: Aceasta se presupune a fi ultima intrebare, insa stiu ca nu este asa, doar ca iti ofer o marcare a timpului. (unii rad)

INTREBARE SHAUMBRA 11 (un barbat la microfon): Salut, Tobias, noi lucram cu originea/sursa noastra. Si, am lucrat cu esente de flori si iubire si cu ingerii nostri. Ne intrebam daca exista altceva, ce am putea face? Sau, doar trebuie sa fim rabdatori si sa permitem sa se echilibreze ele-insele?

TOBIAS: Intr-adevar… deja ti-ai oferit propriul raspuns.

SHAUMBRA 11: Just.

TOBIAS: Este important ca uneori – cum sa spun – sa va creati spatiul sigur pentru voi, fara frica, fara limitari, fara a incerca sa blocati anumite energii. Un spatiu perfect, consta in a fi in Acum, intelegand ca toate se echilibreaza natural. Acesta este spatiul sigur. Asa ca, voi il aveti pentru voi-insiva.

Apoi, fiecare energie care intra in realitatea voastra, in realitatile potentiale sau in realitatile multiple, se vor echilibra/ajusta la echilibrul vostru… vedeti… este un principiu foarte simplu. Tot ce vine se va adapta la echilibrul vostru. Ramaneti in spatiu sigur si orice vine la voi, va fi in siguranta. Este un proces foarte natural.

Oamenii si chiar Shaumbra, au tendinta de a carpaci procesul. Ei incep sa repare de mantuiala. Acestia incearca sa-si plaseze propria agenda/plan sau propriile frici asupra lucrurilor. Munca cu esentele de flori si cu cristale sau multe alte programe energetice sunt minunate.

Dar, exista un mod mult mai eficient de a face asta. Acest lucru inseamna a sta in spatiul sigur, “sigur” inseamna deschis, acceptand, iubind, cunoscand ca sunteti in siguranta, in fiecare moment si lasand totul sa vina si sa se echilibreze prin voi… vedeti. Daca incercati sa le re-echilibrati sau incercati sa modificati echilibrul prin folosirea poate a incantatiilor, veti deturna un proces natural. Acesta va va raspunde. Va spune, “Vedem aceasta persoana, care vrea sa realizeze echilibrul, intr-un mod diferit.” Acesta va va raspunde, insa posibil sa nu fie cel mai eficient sau mai potrivit mod pentru voi.

Uneori, noi dorim ca Shaumbra sa paraseasca toate aceste modalitati, toate aceste lucruri, pe care le fac, deoarece ei patrund in Energia Veche, patrund in mental si in special, ei patrund in fricile lor. Voi sunteti un vindecator natural si o fiinta echilibratoare. Tot ce intra in voi, se va adapta la echilibrul vostru…este fizica simpla! Multumesc!

SHAUMBRA 11: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 12 (prin Internet, citita de Linda): Tobias, Sora mea a fost diagnosticata cu cancer pulmonar de stadiul 4. Aceasta este o situatie incredibil de dificila. Poti sa-mi oferi unele lamuriri si ceva sustinere in aceasta problema?

TOBIAS: Intr-adevar… iti vom oferi cel mai dificil raspuns. Dar, este si cel mai binecuvantat. Sa ai compasiune si sa o onorezi pentru situatia prin care trece! Nu este un lucru rau, cu adevarat. Tu il privesti in acest mod, insa este o experienta pe care si-a oferit-o, chiar daca este una dificila.

Poti sa o onorezi aceasta situatie, in acest moment, asa cum Spiritul, Tot Ce Este, onoreaza ce si-a oferit? Poti fi in acea energie, ca sa intelegi ca este un lucru dragastos, este un dar pe care si l-a oferit? Si, darul pe care t-il poti oferi, este sa ai compasiune.

Acest lucru este asa de dificil, Shaumbra, deoarece noi stim ca voi ii iubiti pe ceilalti. Stim ca le purtati durerile. Dar, poti sa treci la celalat nivel de intelegere si sa ai compasiune? Da, vor fi parti din tine care vor suferi. Nu le nega! Nu le indeparta, nu le reduce la tacere! Poti sa aduci compasiunea in aceasta situatie, chiar acum? Acesta este un lucru dificl pentru tine si pentru toti Shaumbra. Dar, noi vom discuta unele lucruri noi, unele noi moduri in care functioneaza energia, daca puteti ajunge in acel punct.
Vom mai lua o intrebare.

LINDA: De sigur! (unii rad).

INTREBARE SHAUMBRA 13 (un barbat la microfon): Acest fapt este favorabil! Urma sa pun o alta intrebare, insa aceasta mi-a venit acum. Asa ca, voi pune aceasta intrebare. De unde vin eu, in particular si care ar fi revelatia acestui fapt, in legatura cu ceea ce fac eu acum?

TOBIAS: Intr-adevar… ar putea fi un raspuns foarte lung. Dar, permite-ne sa-ti oferim varianta scurta! Tu – si toti oamenii – proveniti din Sursa, din Unitate. Va aflati in exprimarea Spiritului, cu o identitate unica, proprie. Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni. Sunteti o parte din Unime. Dar, v-ati oferit – voi Dumnezeu – v-ati oferit darul unei identitati individuale. Voi sunteti o parte din intreg, dar sunteti intreg in voi-insiva… vedeti. Pare ca o contradictie sau un paradox, insa nu este de fel. Sunteti o parte din structura sau matricea a orice, interconectat cu orice alta energie. Dar, voi deja, prin voi-insiva sunteti intreg si complet. Voi, pur si simplu, puteti elibera conectarea cu orice altceva si inca sa fiti intreg si complet, prin voi-insiva. Deci, cu adevarat, acesta este locul de unde vii tu!

Si, cand ai patruns in taramurile Pamantului, in aceasta realitate, de fapt ai venit prin casa lui Metatron. Au existat 144 000 de portaluri arhetipale sau ceea ce numiti ”arhangheli”. Tu ai venit prin portalul casei lui Metatron. Aceasta este familia ta spirituala. Este cea la care ai fost conectat in vietile tale, cat si atunci cand nu erai aici in fizic, pe Pamant. Acum tu ajungi in punctul eliberarii acestei legaturi definitorii, pe care ai avut-o cu Metatron, ca sa incepi sa imbratisezi toate celelalte energii ale arhanghelilor. Nu mai trebuie sa te definesti ca membru al familiei Metatron-ice. Poti deveni totul. Acesta este adevaratul semn al celui care evolueaza: momentul in care poate elibera conectarile cu familia sa.

SHAUMBRA 13: Multumesc!

TOBIAS: Credem ca mai exista inca una!

LINDA: Este momentul pentru petrecere! Ce se intampla cu tine? (audienta rade) Nu simti dorinta arzatoare pentru hrana si bautura?

INTREBARE SHAUMBRA 14 (prin Internet, citita de Linda): Ce este gresit in ce ma priveste in legatura cu iubirea si sexul? Ai vreun mesaj pentru mine?

TOBIAS: Intr-adevar… intr-adevar!

LINDA: Aceasta este intrebarea!

TOBIAS: Oh, credeam ca era ceva personal…! (majoritatea audientei rade)

Iubirea si sexul… iubirea si sexul… doua dintre cele mai puternice atribute dintre toate de pe Pamant, din prezent, doua dintre cel mai puternice forme de hipnoza! Ambele sunt, asa cum stiti, foarte legate una de alta. Ambele determina multa placere si bucurie, insa ambele determina si lucrul cel mai rau dintre toate relele in care puteti intra.

Acestea sunt, ambele, ceea ce vom numi surse de energie pura. Niciuna dintre ele, nu este fizica sau non-fizica. In mod simplu, acestea sunt surse de energie! Vom intra in multe detalii despre acestea, in atelierul viitor, despre energiile sexuale. Vom explora ce reprezinta energia, in primul rand… cum este folosita…cum este manifestata… cum este abuzata… cum aceste doua lucruri, iubirea si sexul, pot fi folosite pentru a-i controla pe altii. Pot fi folosite pentru a face farmece celorlati. Pot fi folosite pentru a manipula si a fura energie. Sau, pot fi folosite pentru eliberarea voastra totala!

Aceste doua energii sunt daruri. Ele constituie binecuvantari ori blesteme, in acelasi timp. Vom intra in mult mai multe detalii, in aceasta privinta. Dar, intelegeti ca atunci cand observati ce va hraneste, priviti-le din punctul de vedere al iubirii! Observati cum este relatia voastra, care sunt sentimentele si credintele voastre despre sex si cum aceste doua probleme pot fi unele dintre cele mai mari lucruri, care va tin in urma, in prezent.

Despre una dintre ele s-a intrebat inainte – ce este iubirea? Nu vrem sa raspundem la aceasta, deoarece ar insemna sa incercam sa o definim. Voi toti veti descoperi o semnificatie total noua a iubirii, in viata voastra, in cei cativa ani ce vor veni, o intelegere total noua, care va indeparta tot ce ati crezut ca era iubirea.

Cu acestea, Shaumbra, este timpul pentru petrecere! Este momentul sa va bucurati de viata!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro