SINÄ OLET VALMIS!

Tobias ja Metatron -nimisiä henkiolentoja kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre
3.6.2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ja niin se on, rakas Shaumbra, että me kokoonnumme yhteen tähän turvalliseen ja pyhään paikkaan ja tuomme yhteen kaikkien Maan päällä juuri nyt olevien Shaumbrojen energiat. Tuomme yhteen kaikkien meidän energiat Crimson Councilista ja ”Kaariveljeskunnasta”, jotka tukevat ja rakastavat teitä ja jotka osallistuvat teidän kanssanne koko tähän energian liikuttamiseen. Ja minulle, Tobiakselle, on kunnia palata oikeutetulle baarijakkaralleni! (Naurua, Tobias hykertelee)

Kuten olette luultavasti huomanneet, me työskentelemme yhdessä teidän kanssanne ja jaamme keskenämme nämä shoud- ja kanavointitapahtumat… joskus Saint Germain, joskus Kuthumi - joka palaa lähiaikoina - joskus Ohamahin energiat tulevat läpi ja Kwan Yinin… mutta aina, aina on Shaumbran energia.

Yhtenä päivänä Cauldre sanoi ääneen jollekin rakkaalleen, että häntä on itkettänyt viime aikoina, energiaa on tuntunut tulevan ylivoimaisesti läpi. Ei surua, mutta eräänlaista itkemistä kuitenkin. Ja hän oli hyvin hämmentynyt tästä energiasta ja ihmetteli, mistä se tuli, ja ajatteli, ette kenties hänen täytyy mennä ulos ja antaa muutamien kyynelten valua ulos silmistään.

Me haluamme huomauttaa hänelle ja teille, että tämä itkuisuuden tunne, syvä ja syvällinen tunneaistimus tuli itse asiassa meiltä. Saint Germainilta, Kuthumilta, Kwan Yiniltä, Kuntarilta, kaikilta näiltä, jotka ovat työskennelleet teidän kanssanne kuluneiden kuuden vuoden aikana. Se on meidän valtavaa kiitollisuuden tunnettamme siitä työstä, mitä te teette, tietäessämme, että te olette päässeet näin pitkälle, että te olette kestäneet joitain vaikeimmista asioista, vaikeimmista haasteista matkan varrella. Tietäessämme, että te olette niin usein epäilleet itseänne, niin usein te olette pohtineet, mitä te olette täällä tekemässä. Mutta Shaumbra, sopimuksesta te tulette ajan ja avaruuden poikki ollaksenne nyt täällä Maan päällä, ollaksenne täällä sitä prosessia varten, mitä te olette henkilökohtaisesti käyneet läpi, ja ollaksenne muita ihmisiä varten.

Joka päivä me saamme sananmukaisesti miljoonia avunhuutoja - te kutsutte niitä rukouksiksi - jotka me kuulemme meidän puolellamme verhoa. Ihmisiltä joihin sattuu, ihmisiltä jotka ovat epätoivoisia, ihmisiltä jotka ovat hukassa ja ansassa eivätkä löydä tietään ulos, ihmisiltä jotka kärsivät kehoissaan, taloudellisesti tai tunteissaan - ja he ovat hukassa. Ihmisiltä jotka haluavat tuntea Jumalan - aidon Jumalan isolla J:llä - ei mitään kirjan Jumalaa, ei mitään etäistä ja tuomitsevaa Jumalaa, vaan Jumalan jokapäiväisessä elämässään. Ja he ovat niin yksinäisiä. Niin yksinäisiä.

Kenties enemmistö näistä meidän päivittäin saamistamme avunhuudoista ja rukouksista tulee Maan päällä olevilta sieluilta, jotka ovat yksinäisiä. He eivät ole yksinäisiä ainoastaan toisen ihmisen kumppanuuden, vaan Jumalan ja itsensä kumppanuuden puutteen vuoksi. Ja me saamme näitä avunhuutoja jatkuvasti, aina vaan uudestaan.

Kuorikerrosten ja uskomusjärjestelmien vuoksi meille on vaikeaa tulla puhumaan heille. He eivät välttämättä ajattele voivansa puhua enkeleille tai ei-fyysisille olennoille. He eivät ole varmoja, kehen tai mihin he haluavat uskoa, joten me emme voi tehdä paljon muuta, kuin lähettää heille siunauksiamme ja rakkauttamme. Mutta niin usein he eivät vastaa noihin siunauksiin ja rakkauteen, he eivät edes huomaa niitä.

Shaumbra, ihmisten, opettajien, TEIDÄN on siis aika aloittaa palveluksenne, työnne, rakkautenne ja intohimonne - miksi sitä haluattekin kutsua. Sen on aika alkaa. Me olemme nyt viettäneet itse asiassa seitsemän vuotta aikaa yhdessä ja käyneet läpi prosessia jokaisen teidän kanssanne, prosessia, jonka muutkin ihmiset tulevat käymään läpi… eivät ehkä niin syvänä, eivät ehkä niin vaikeana, kuin mitä te olette käyneet läpi. Me olemme käyneet tätä läpi yhdessä, käyneet läpi tätä prosessia ja nyt monet, monet muut tulevat seuraamaan.

Tämä on tämän sarjan, Selkeys-sarjan viimeinen Shoud. Ei tule Shoudia 12. Me aiomme lopettaa tämän sarjan tänään, ja sitten kokoontuessamme ensi kuussa Shaumbran vuosittaiseen konferenssiin (viitataan Keskikesän 2006 uuden energian konferenssiin) me teemme erikoislisäyksen, hyvin erityisen kanavointien ja Shoudien sarjan, joka lopulta tulee osaksi Selkeys-sarjaa, mutta kuitenkin lisäyksenä tai liitteenä siihen. Me haluamme saada sen kaikkien Shaumbrojen saataville, joten me pyydämme tekemään siitä teknisesti ja muutenkin saatavilla olevan - jokaisen näistä Shoudeista joka päivä - kaikille Shaumbroille suorana ja sitten mahdollisimman nopeasti myös niille, jotka haluavat ladata sen koneelleen myöhemmin tarkasteltavaksi.

Kuthumi, Saint Germain ja minä, Tobias tulemme viemään teidät jonkin sellaisen läpi, mitä me olemme odottaneet kauan, kauan. Se on Selkeys-sarjan kakun kuorrutus, mutta myös kaikkien meidän yhteisten Shoudiemme kuorrutus. Se on tietyssä mielessä uuden aloitus. Se on Shaumbran siirtymäriitti. Me siis odotamme innolla tämän tekemistä teidän kanssanne. Me suunnittelemme sitä jo meidän puolellamme. Me suunnittelemme Kuthumin hyvin erityistä paluuvierailua juuri tätä tapahtumaa varten.

No niin, Shaumbra, Selkeys-sarjan Shoud 11. Me tuomme sisään erikoisvieraan, hyvin erityisen vieraan, joka esiintyi erittäin dynaamisesti huhtikuussa 2002. Tämä on NELJÄ ja toiset NELJÄ… (yleisö nauraa, kun Tobias kiusoitellen viittaa David McMasterin esittelytapaan) ja on kulunut NELJÄ vuotta ja KAKSI kuukautta (lisää naurua) siitä, kun tämä olento tuli sillä vierailulle tavalla, kuin hän tulee tänään. Me siis pyydämme teitä toivottamaan tervetulleeksi ”Teidän äänenne Hengessä” -energian, Metatronin.

Monet teistä ovat tunteneet käsivarsienne karvojen nousevan, kenties niskakarvojenne nousevan, kun me aloimme tuoda tätä energiaa sisään tätä päivää varten. Neljä vuotta ja kaksi kuukautta sitten Metatron esitti teille kysymyksen: ”Oletko sinä valmis? Oletko sinä valmis?”

Ja tänään Metatron tulee sisään, ja Metatron puhuu teille jokaiselle, koska se on myös teidän äänenne. Metatron on olento - kollektiivista energiaa. Metatron on myös sinä. Se on sinun aito itsesi, Jumalitsesi. Ja Metatron tulee tänään työskentelemään meidän kanssamme tähän Shoudiin, missä me päätämme Selkeys-sarjan. Kysymyksen sijasta Metatron tekee julkilausuman ja sanoo: ”SINÄ OLET valmis. Sinä olet valmis.”

Ja jos sinä et ole… (yleisön naurua), jos sinä et ole valmis, Shaumbra… ja me aiomme ohittaa kaikki suodattimet, joita Cauldre ehkä heittää tähän… (lisää naurua), jos sinä et ole valmis, sinun on ehkä aika löytää jokin toinen ryhmä. Kenties on aika etsiä vastauksia muualta. Kenties on aika mennä työskentelemään joidenkin muiden ihmisten ja muiden enkelien kanssa, jotka jatkavat prosessointia sinun kanssasi, jatkavat asian edistämistä sinun kanssasi, jatkavat ongelmien työstämistä, koska tästä eteenpäin Crimson Circle ja Shaumbra ei tule keskittämään energiaa siihen.

Sinä OLET valmis. Sinulla on kaikki työkalut. Sinulla on kaikki sanat ja kaikki energia. Tästä eteenpäin me siirrymme todellisten opettajien ulottuvuuteen. Meidän seuraava sarjamme, joka alkaa elokuussa, mikä on kuukausi KAHDEKSAN vuodessa KAHDEKSAN (naurua), on nimeltään ”Opettaja-sarja”. Me tulemme työskentelemään teidän jokaisen kanssa… (yleisö hurraa ja aplodeeraa) ja menemään siihen, miten käyttää/käsitellä sitä, mitä te olette oppineet ja mitä te olette tehneet itsenne kanssa näiden SEITSEMÄN vuoden aikana, (naurua, kun Tobias edelleen painottaa numeroita) ja miten tehdä sitä opetustyötä, mitä te tulitte tänne tekemään.

Te olette tulleet ajan ja avaruuden poikki ollaksenne täällä. Mikään ei ole todellisuudessa sitä, mitä te luulette sen olevan. Mitä te olette käyneet läpi näiden kuluneiden vuosien aikana, on ollut valmistautumista. Siinä ei todellisuudessa ole ollut kyse teistä. Siinä ei ole ollut kyse teistä.

Minä aion työskennellä Metatronin energian kanssa tehdäkseni tästä hyvin suoraa ja hyvin selkeää. Teidän ei tarvinnut olla täällä tässä elämässä. Te luulitte että tarvitsi. Te luulitte teillä olleen draamaa. Te luulitte teillä olleen velvollisuuksia muita kohtaan. Te luulitte teillä olleen opittavia asioita. Ei teillä ollut. Se oli harhaa. Se oli todellakin harhaa. Hyvin, hyvin todellista ja liikuttavaa harhaa, mutta se oli harhaa. Paljolti samanlaista kuin minun… (vähän naurua) minun ei tarvinnut palata - eikä tarvinnut teidänkään.

Jos muistelette hetken aikaa, miten me istuskelimme Mökissä puhumassa asiasta, te sanoitte: ”Minun ei tarvitse palata Maahan. Minun ei tarvitse olla siellä. Minä olen käynyt kaiken läpi. Minä olen saavuttanut valaistukseni. Minä olen jo käynyt läpi ylösnousemukseni Maan päällä, toisena aikana toisessa paikassa, mutta minä valitsen palaavani yhtenä dynaamisimmista, mutta kuitenkin vaikeimmista ajoista, mitä koskaan on ollut Maan päällä. Minä valitsen palaavani ja ottavani jonkun roolin. Minä aion teeskennellä, että minulla on vaikeuksia. Minä teeskentelen, että minulla on karmaa. Minä teeskentelen, että minä kamppailen raha-asioiden kanssa. Minä teeskentelen, että minulla on ihmissuhdeongelmia. Minä aion tehdä tämän voidakseni oppia Maan luokkahuoneessa, oppia syvimmällä tavalla, millaista on käydä läpi näitä asioita Uuteen energiaan siirtymisen aikaan Maan päällä. Minä menen sinne kehittämään empatiaa ja myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Minä menen sinne uudenlaiseksi ja erityyppiseksi opettajaksi - en teorian opettajaksi, en joidenkin petollisten periaatteiden opettajaksi - vaan Elämän opettajaksi.” Tämän vuoksi te olette täällä.

Jos muistelet hetken aikaa, miten sinä ja minä, Saint Germain, Kuthumi, Shaumbra, olemme istuskelleet Mökissä ja puhuneet tästä elämästäsi, jolloin sinun ei todellakaan tarvinnut palata. Ja sinä muistat sen, kun sinä pyysit minua muistuttamaan, miksi sinä todella olet täällä. Ja muistat sen, kun sanoit: ”No niin, Tobias, silloinkin jos minä en uskoisi sinua, jos minä en uskoisi, ettei minun tarvinnut olla tässä elämässä täällä Maan päällä, jos minä luulisin sinun puhuvan jollekin toiselle, ole kiltti ja muistuta minua aina vaan uudestaan. Ole kiltti ja muistuta minua, miksi minä todellisuudessa olen täällä.” Koska me molemmat tiedämme, miten helppoa on jäädä jumiin tähän Maan juttuun. On helppoa alkaa epäillä. On helppoa pelata uhripeliä. Sinulle, mahtavalle enkelille, on helppoa eksyä koko tähän Maan energiaan ja kuorikerrokseen. Mutta jos sinä kuulet tai luet näitä sanoja, sinun ei tarvinnut olla täällä. Sinä annoit itsesi korkeimmanlaista palvelusta varten Hengelle, rakkaille, joita sinä olet tuntenut muissa elämissä. Sinä annoit itsesi rakkaudessa Crimson Circlelle, minkä osa sinä olet, tullaksesi tänne teeskentelemään, mennäksesi näiden asioiden läpi, jotka, kyllä, ovat olleet hyvin todellisia. Joillakin teistä on arpia, fyysisiä ja tunnepuolen, todistamassa siitä. Mutta minä haluan teidän muistavan, teidän ei tarvitse olla täällä.

Yhdessä meidän hyvin, hyvin varhaisella oppitunnillamme me sanoimme Shaumbralle kaikkialla maailmassa: ”Te olette jo ylösnousseet.” Siitä tuntuu olevan ikuisuuksia. Se oli yksi ihan ensimmäisistä oppitunnista ihan ensimmäisessä sarjassa. Te olette jo ylösnousseet. Se oli muistutus silloinkin. Monet teistä unohtivat sen. Monet teistä luulivat minun puhuneen vieressäsi olevalle henkilölle. Monet teistä luulivat sen olleet ehkä jonkinlaisen… esoteerisen käsitteen. Jotkut teistä sananmukaisesti päättivät unohtaa, että minä sanoinkaan nuo sanat monta, monta vuotta sitten.

Te olette jo ylösnousseet. Te tulitte nyt vain… kehittämään empatiaa ja myötätuntoa ja omaa työkalusarjaanne tullaksenne esiin opettajina. Teidän ei tarvinnut olla täällä. Miksi te luulette meidän haluavan itkeä joskus? Miksi te luulette meidän tunteidemme olevan niin voimakkaita?

Tänään on siis ihana päivä karistaa nuo vanhat käsitykset sitä, miksi te luulitte olevanne täällä. Aika karistaa nuo vanhat oppitunnit, joita te olette antaneet itsellenne. Sinä et ole se, kuka sinä luulet olevasi. Sinä olet osa Crimson Councilia. Sinä olet täällä Maan päällä juuri nyt ihmisopettajana auttamassa vastaamaan niiden miljoonien ja miljoonien ihmisten avunhuutoihin, jotka tarvitsevat apua joka päivä.

Me aiomme vaihtaa suuremmalle Crimson Circlen kanssa, erityisesti tämän päivän jälkeen, ja viedä tämän uudelle tasolle. Te ja me verhon toisella puolella olemme tehneet pohjatyön ja perustan, asiat joita te ette ole ehkä edes huomanneet tai olette pitäneet itsestäänselvyyksinä.

Tämän uuden Crimson Circle Energiayrityksen kehittämisessä ei ole kyse rahasta. Siinä on kyse tavasta tuoda Shaumbra - opettajat - yhteen. Crimson Circle Energiayritys on todellisuudessa Shaumbra-yliopisto. Se on opettajien yritys. Se on Shaumbran tapa tukea ja kannustaa toisiaan, koska te alatte opettaa nyt. Voi kyllä, minä korostan tätä: Te ALATTE opettaa nyt. Te olette pyytäneet minua sanomaan tämän teille.

Te ette ole täällä lisäprosessointia varten, saamassa lisäsanoja siitä, miten asioita käsitellään. Teillä on ne nyt. Te tulette olemaan erilaisia tästä eteenpäin. Te ALATTE opettaa. Sitä varten te tulitte tänne. Sen vuoksi te otitte tämän vaikeimman haasteen, kun teidän ei tarvinnut tulla takaisin Maahan, kun te istuitte tapaamassa mahtavimpia enkeleitä - ollessanne yksi heistä - Kaariveljeskunnassa ja Crimson Councilissa, kun teidän ei muiden ulottuvuuksien henkisten perheidenne edustajana tarvinnut tulla takaisin, mutta te tulitte kuitenkin. Se on uhraus. Se on rakkautta. Se on hullua! (Yleisön naurua, Tobias hykertelee). Huomatkaa, minä en tullut takaisin! (Lisää naurua) Minä puhun ystäväni kautta.

Niin, Shaumbra, me tuomme sisään tänään Metatronin energian. Me olemme puhuneet viimeisen vuoden ajan selkeydestä. Puhuneet siitä, miten ihmiset ruokkivat itseään, mistä he saavat energiansa, miten he saavat energiaa toisista ihmisistä, miten he ruokkivat itseään draamalla. Ihmiset ruokkivat itseään riippuvuuksilla - huumeisiin, seksiin, hyvin moniin asioihin. He ottavat energiaa kaikista noista paikoista.

Voi kyllä, Maan päällä ON energiakriisi juuri nyt. Siellä on, mutta kyse ei ole autonne polttoaineesta tai kotinne lämmittämisestä. On kyse varastamisesta ja on kyse Vanhan energian kääntämisestä ja vääntämisestä. Ja on niitä, jotka etsivät sitä käsiinsä niin paljon, kuin he vain voivat saada. Kenties he ruokkivat itseään rahalla. Kenties he ruokkivat itseään muiden kärsimyksillä. Kuten sanoin, monet, monet ruokkivat itseään uhripelin pelaamisella. Uhrin. Uhri on energian suurin väärinkäyttäjä, koska hän saa toiset säälimään itseään. Hän on uhri! Miten luulette heidän ruokkivan itseään? Jatkamalla, vahvistamalla sitä.

Jos huomaatte uhrin toimintamalleja…ja me aiomme palata tähän tulevassa sarjassamme, Opettaja-sarjassa. Me aiomme puhua siitä, miten ihmiset käyvät läpi toimintamallejaan. Jos huomaat uhrin toimintamallin, hän ei ole uhri ainoastaan kerran. Hän on uhri joka päivä, ja silloin kun vanha uhritarina ei enää toimi, ei anna hänelle tarpeeksi energiaa, hänestä tulee taas uhri - rikoksen uhri, onnettomuutena pidetyn tapahtuman uhri, yrityksen lomautuksen uhri. Hän löytää aina keinon pysyä uhrienergiassa.

Me osoitamme sen Opettaja-sarjassa, annamme teille työkaluja auttaa heitä pois siitä, koska Shaumbra, opettajana sinä työskentelet niiden kanssa, jotka todella haluavat siirtyä eteenpäin. Sinä et mene yrittämään herättää niitä, jotka haluavat pysyä unessa. Sinä et mene yrittämään käännyttää ketään, joka rakastaa peliensä pelaamista, riippumatta siitä miten kurjia he ajattelevat olevansa. Tässä ei ole kyse käännyttämisestä. Tässä on kysymys miljoonien ihmisolentojen rukouksiin vastaamisesta joka päivä.

Me olemme pieni ryhmä, reilut 100.000, pieni ryhmä käsittelemään miljoonia ja miljoonia pyyntöjä joka päivä. Mutta nämä ihmiset ovat aitoja ja vilpittömiä. He haluavat todella muutosta elämäänsä, muutosta jonka te koitte jossain toisessa elämässänne tai kenties elämien välillä. Muutosta, joka poisti teidät ihmisten sykleissä kiinni olemisesta, valaistumisen ja ylösnousemuksen tilaan. Te näet teitte sen jo. Te menitte jo sen läpi. Te olette valmiita, valmistautuneita olemaan opettajia.

Tässä viimeisimmässä sarjassa, Selkeys-sarjassa, me puhuimme hyvin paljon irrottautumisesta: irtipäästämisestä tavoista, malleista ja verkoista, tavoista joilla te olette olleet yhteydessä toisten kanssa. On sanonta, että kaikki on yhtä. Kaikki ovat yhteydessä toisiinsa. Siinä on totuutta, sillä puu on yhteydessä taivaaseen. Taivas on yhteydessä veteen ja vesi on yhteydessä jokaiseen ihmiseen, ja jokainen ihminen on yhteydessä toisiinsa. Se on totta tiettyyn pisteeseen asti, mutta lopulta valaistunut ihminen, yksinkertainen ihminen päästää irti yhteyksistä. Hän oivaltaa olevansa itsenäinen ja ettei hän tarvitse tuota yhteyttä saadakseen Hengen myötätunnon ja ollakseen siinä.

On vanha uskomus, että teidän täytyy olla yhteydessä kaikkeen, että teidän on oltava osa suurta ykseyttä, ja tiettyyn pisteeseen saakka se onkin totta. Lopulta Mestarit, valaistuneet, päästävät irti siitä kaikesta. He päästävät irti. He oivaltavat olevansa itsenäisiä. He ovat myös Jumala. He eivät tarvitse mitään ulkopuolelta elättääkseen itsensä. He ovat eheitä ja täydellisiä. Huomatkaa nuo sanat - eheitä ja täydellisiä.

No niin, jotkut teistä eivät edelleenkään usko tätä. Te ajattelette kenties edelleen, että te olette lähellä eheyttä, te olette jokseenkin eheitä, mutta te pyritte edelleen saamaan viimeisiä palasia kokoon. Tämä päivä on loppu sille. Ei enää viimeisiä palasia. Teillä on kaikki. Nyt te tulette käyttämään sitä. Nyt te tulette siirtymään eteenpäin.

Me olemme puhuneet irrottautumisesta muista ihmisistä, irrottautumisesta periaatteessa muusta ihmiskunnasta, aina Kentästä irrottautumiseen saakka. Me käytämme ”kenttää” nimityksenä alkuperäisestä energialähteestä Kodin ulkopuolella, tämän puolen, Tulimuurin ulkopuolella. Kenttä ei sijaitse missään tietyssä paikassa. Kenttää ei voida mitata ihmisen termein tai mittajärjestelmin, vaan se on kaikkien energioiden yhteinen lähde. Kaikki ja jokainen liittäisi energiansa lopulta takaisin Kenttään.

Ja me puhuimme… me olimme niin rohkeita ja uskalikkoja - TE olitte niin rohkeita ja uskalikkoja - tässä sarjassa sanoaksemme ”Te irrottaudutte myös Kentästä”. Te päästätte siitäkin irti. Vähän pelottavaa. Jos sinä nyt menisit ulos ja yrittäisit puhua tyypilliselle ihmiselle kadulla ja kertoisit hänelle olevasi irrottautumassa, kertoisit hänelle, että sinä et enää ruoki itseäsi muilla asioilla, kertoisit hänelle, että sinä olet jo ylösnoussut - tietenkin hän luulisi sinua hulluksi! Mutta sinä, Shaumbra, olet tullut siihen pisteeseen tekemässäsi työssä ja sinä ymmärrät, mitä se tarkoittaa. Sinä ymmärrät, että kaikki on sinun sisälläsi. Se on jo siellä.

Sinun täytyi käydä läpi nämä ”oppitunnit” ymmärtääksesi todella, miten muut ihmiset ajattelevat, toimivat ja tuntevat. Sinun täytyi mennä alas tai samalle pelikentälle heidän kanssaan. Sinun täytyi kokea samat kuorikerrokset, samat haasteet ja uskomusjärjestelmät ymmärtääksesi, mitä he ovat käymässä läpi. On hyvin vaikeaa mennä ihmisen tietoisuuden etulinjaan - olla opettaja - käymättä itse myös läpi niitä kokemuksia, joita he ovat käymässä läpi.

Metatron ja minä painotamme tänään… jälleen kerran, että on sinusta kiinni, on sinun valintasi, miten sinä otat tämän kaiken itseesi… Sinun ei tarvinnut olla täällä tässä elämässä. Sinulla ei ollut karmaa. Sinulla ei ollut mitään hallitsematonta imua, joka veti sinut takaisin tänne. Sinä tarjouduit vapaaehtoiseksi tähän.

Te olette nyt käyneet läpi seitsemän sarjaa, te olette nyt käyneet läpi monia henkilökohtaisia tilanteita - lopetetaanpa se juuri nyt. Siirrytäänpä eteenpäin. Siirrytäänpä ulkopuolelle. Tämän te laaditte. Tästä te pyysitte meitä puhumaan. Joillekin teistä tämä voi olla vähän vaikeaa. Te yritätte laittaa yhden jalan sisä- ja toisen jalan ulkopuolelle. Te sanotte: ”Kyllä, minä olen opettaja, mutta minä olen edelleen tämä ihminen, jolla on edelleen näitä juttuja ja ongelmia.” Se ei riitä. Se ei riitä.

Me työskentelemme teidän kaikkien kanssa, tästä lähtien aina Shaumbran Keskikesän konferenssiin saakka. Me työskentelemme teidän kanssanne ja autamme teitä muistamaan, pääsemään joidenkin vahvojen esteiden läpi, joita on estämässä teitä täysin, täysin sulattamasta tätä käsitystä: Teidän ei tarvitse olla täällä. Te saavutitte valaistumisenne ja ylösnousemuksenne jonkin aikaa sitten. Te vain tarjouduitte juuri nyt vapaaehtoisiksi Maan päälle tähän ylimääräiseen palvelukseen.

Uuden maan pilottien ja opettajien on aika tulla esiin. Voidaksenne tehdä niin, on vielä irrottauduttava viimeisestä osuudesta, teille hyvin läheisestä ja rakkaasta, jostain johon te tunnette hyvin suurta kiintymystä, jotain joka tuntuu yhtä läheiseltä kuin oikea tai vasen kätenne: menneet elämänne. Shaumbra, päästä niistä irti. Menneet elämät ovat yksi uuden aikakauden muotisanoista. Menneet elämät eivät ole sitä, mitä te luulette niiden olevan. Sinä et ole yhtään sen enempää menneet elämäsi kuin omat lapsesikaan. Sinä et olet yhtään sen enempää menneet elämäsi kuin omat vanhempasikaan. Kyllä, teidän välillänne on yhteistä energiaa, mutta sinä et ole menneet elämäsi. Yksi suurimmista ja viimeisistä esteistä, joista meidän täytyy päästä läpi tässä yhdessä tekemässämme työssä, on menneistä elämistä kiinnipitäminen.

Ei ole mitään inkarnaatiota. Ei ole. Ei siinä mielessä, miten teidän yhteiskuntanne sen näkee. Te luulette tulevanne takaisin uudestaan ja uudestaan, ehkäpä vähän parantuneena sieltä ja muuttuneena vähän täältä. Se ei ole totta. Sinä et ole sen enempää menneet elämäsi kuin oma koirasikaan, tai oma talosikaan. Kyllä, on yhteisiä asioita, mutta… sitä on vaikeaa kuvailla tässä, mutta sielutason näkökulmasta katsottuna - kuten te sitä kutsuisitte - sinulla ei ole elämien jonoa. Ei ole. Sieluolentosi on kokeillut eri kokemuksia, mutta ne eivät ole sinä. Sinä et ole yhtä kuin lineaarinen edistyminen 2.000 vuoden tai 10.000 vuoden takaisesta elämästä tai edes Atlantikselta. On olemassa yhteinen side, mutta sinä et ole yhtä kuin menneet elämäsi.

Sinä pääset tiettyyn pisteeseen uudessa ymmärryksessäsi ja sinä oivallat, ettei ole mitään menneitä elämiä. Ei ole mitään tulevia elämiä. Sinä olet sitä, kuka sinä olet tässä elämässä. Tämä elämä, jota sinä koet parhaillaan, on hyvin ainutlaatuinen ja hyvin erityinen. Se ei ole menneen käännekohta. Vaikka on osatekijöitä, joita sinä olet oppinut menneestä, mennyt ei enää ohjaa sinua.

Reinkarnaation käsite sellaisena, kuin se yleisesti tunnetaan, on melko pettävä ja harhaanjohtava. Sinä olet TÄMÄ elämä - ja tämä elämä on erityinen, kuten me hetki sitten sanoimme. Tämä on hyvin, hyvin erityinen elämä. On hyvin erityinen aika, jolloin sinun sieluenergiasi on tuonut itseään alas ihmismuotoon ja sitten sen loppuosa tulee alas sinun ihmiselämääsi. Mikään muu sinun teoreettinen elämäsi ei ollut samanlainen. Ei ole tuota suhdetta sielun ja ihmisen välillä. Sielu loi alun perin energian johonkin menneeseen elämään ja sitten päästi siitä irti ja vapautti sen, antoi sille oman vapauden, oman kyvyn mennä ja tehdä asioita. Mutta tuo yhteys oli yleensä hyvin löyhä eikä se ollut todellinen tai henkinen - kuten te sanoisitte.

Tämä elämä, johon sinä olet ruumiillistunut, on HYVIN erityinen. Suhde hengen ja ihmisen välillä on aina ollut olemassa. Yhteys on hyvin voimakas. Tietyssä mielessä se on kaikkialla, kaikki on samaa. On vain harhaa, että jumal-, henki-itse ei ole parhaillaan täällä.

Me pyydämme sinua noin seuraavan kuukauden aikana päästämään irti koko reinkarnaation käsitteestä. Me emme nyt puhu siitä toisesta kulttuurillisesta tai uskonnollisesta filosofiasta tai uskomusjärjestelmästä, että te elätte kerran, kuolette ja sitten teidät tuomitaan. Ei ole - ehdottomasti ei - kyse siitäkään. On niin, että sinun sielusi on ruumiissa juuri nyt tässä fyysisessä kokemuksessa, jota sinä olet käymässä läpi, eikä sillä koskaan enää ole tätä kokemusta uudestaan. Koskaan enää ei tule tällaista elämää. Tämä on hyvin, hyvin erityinen elämä, ja me menemme sen yksityiskohtiin seuraavassa kokoontumisessamme.

Me pyydämme sinua päästämään irti reinkarnaation käsitteestä. On vain inkarnoitumista. Ei aina vaan uudestaan ja uudestaan. Se ei ole sarja syklejä. Se ei ole ansa tai maailmanpyörä. Menneisyys 100 tai 1.000 vuoden takaa ei ole oikeastaan sinä - ei ole oikeastaan sinä. Ja tietyssä mielessä sillä ei ole edes merkitystä. Se ei ole tärkeää. Koko reinkarnaation käsite sellaisena, kuin se yleisesti tunnetaan, on hyvin vähämerkityksinen ihmiselle, joka istuu tällä tuolissa juuri nyt ja opettajalle, jolla on töitä tehtävänä. Sillä ei ole merkitystä. Sinä et olet yhtä kuin menneet elämäsi - Luojan kiitos! (Tobias hykertelee) Sinä olet SINÄ juuri nyt.

Maailma huutaa, sananmukaisesti huutaa opettajia. Ihmiskunta on parhaillaan pisteessä, jossa se ei luota juuri mihinkään, ja tämä on suurin niistä energioista, joista teidän on selvittävä opettajina ollessanne. He eivät luota hallituksiin. He eivät luota kirkkoihin. He eivät luota ensin teihinkään, eivätkä he varsinkaan luota itseensä. Tämä on suurin esteenne, opettajat, luottamussuhteen kehittämiselle. Suurin este. Heitä on huijattu. Heitä huijataan edelleen. Ihmiset varastavat edelleen heidän energiaansa ja he varastavat edelleen energiaa muilta.

Silloin kun sinä siis astut näyttämölle, enkeli joka vastaa heidän yksinäisyyteensä, heidän rukouksiinsa, he eivät edelleenkään luota. He eivät ymmärrä, miten sinä tulit paikalle, he eivät ymmärrä, kuka sinä olet. Tämä on hyvin erityinen… hyvin suora syy siihen, että sinä olet antanut itsellesi tämän elämän - tämän ajan Maan päälle inkarnoituneena - jossa olet käynyt läpi monia oppitunteja, monia haasteita ja vaikeuksia. Kun sinä siis seisot muiden ihmisten edessä, he voivat tuntea sen energian. He voivat tuntea tuon hyvän suhteen. He tietävät, että sinulla on ollut monia itkettyjä öitä, monia ihmissuhdeongelmia, monia epäilyksiä itsesi osalta. Heistä tuntuu, että sinä pystyt kehittämään suhteen heidän kanssaan melko lyhyessä ajassa. Se kehittää äärimmäisen luottamuksen ja siteen heihin. Tämä palvelee sinua tekemässäsi opettajan työssä.

Maailma tarvitsee parhaillaan Uuden energian opettajia ja pilotteja. Hyvin, hyvin harvat ihmiset ymmärtävät tämän sanan ”Uusi energia”. Jonkun on opetettava sitä, jonkun on oltava sen pilottina. Meille on lähiaikoina joku sanonut: ”Ei sellaista ole kuin Uusi energia, se on vain energiaa.” Tämä on erittäin väärin - hyvin, hyvin väärin. Ihan viime aikoihin saakka oli ”vain energiaa” ja se vain vaihtoi muotoaan ja nimeään. Mutta viime vuosien aikana on esitelty Uuden energian elementti.

Uusi energia ei tarkoita, että se olisi vain vanhaa tai edellistä energiaa, joka muuttaa muotoaan ja energeettistä suhdettaan. Kuten me sanoimme kauan sitten, teidän kanssanne lähti Kotoa erityinen ja hyvin määritelty mutta suuri määrä energiaa, ja te olette leikkineet sillä siitä lähtien. Hiekkalaatikossa oli rajallinen määrä hiekanjyväsiä. Kyllä, se oli kaikki vain hiekkaa. Mutta sitten tapahtui jotain. Aivan yhtäkkiä luotiin uutta hiekkaa näennäisesti tyhjästä. Tämä on Uuden energian vastaavuus. Uusi energia on luotu, sitä ei luotu Vanhasta energiasta, sitä ei tuotu Kotoa, vaan Luojat - te - loitte sitä aivan ensimmäistä kertaa.

Uusi energia on siis erilaista kuin Vanha energia. Se ei ole sama vanha ohjelma. Sillä ei ole samaa resonanssia, sillä ei ole värähtelyä, se ei toimi samalla tavalla. Ne ihmiset, jotka edelleen uskovat Uuden energian olevan vain uusi nimi Vanhalle energialle, tulevat hämmästymään. Se ei toimi samalla tavalla. Heidän on vaikeaa päästä Uuteen energiaan tekemässään työssä, koska he ajattelevat edelleen sen olevan vain samaa vanhaa energiaa. Se ei ole.

Kenties meidän ei pitäisi edes kutsua sitä energiaksi. Kenties on parempikin nimi, koska se on erilaista. Se toimii eri tavalla, se työskentelee eri tavalla, se on kokonaan eri työkalusarja, ja sitä on täällä. Maailman täytyy ymmärtää, miten sitä käytetään. Se tarvitsee pilotteja ja opettajia, ja niitä te olette.

Jotkut teistä tulevat työskentelemään erityisesti Uuden energian ymmärtämisen kanssa: miten se toimii eri tavalla, miten se muuttaa kaikkia ominaisuuksia ja virtauksia, miten se muuttaa lopputulosta, miten toimintamallit ovat täysin erilaisia, koska tietyssä mielessä Uudesta energiasta voitaisiin sanoa, ettei sillä ole mitään malleja. Kaikki siinä on erilaista kuin värähtelevässä tai Vanhassa energiassa. Maailma siis tarvitsee - ihmiskunta tarvitsee - niitä, jotka opettavat siitä.

Ne, jotka todella rupeavat opettamaan ja jotka ovat Uuden energian pilotteja, odottakaa odottamatonta. Ymmärtäkää, että aina on yllätyksiä. Ymmärtäkää, että silloinkin kun te yritätte määrittää Uuden energian tapaa toimia, tuo määrittäminen ei ole totta edes seuraavana päivänä. Te olette niin tottuneita siihen, että Vanhalla energialla on omat hyvin erityiset, harkitut käyttäytymismallinsa ja että jos sitä mitataan tietyllä tavalla yhtenä päivänä, saadaan sama mittaustulos seuraavanakin päivänä. Uusi energia ei toimi sillä tavalla, Luojan kiitos. Uusi energia on täysin erilaista. Te siis tulette kirjoittamaan kirjoja siitä - jotkut teistä.

Maailma tarvitsee juuri nyt - enemmän kuin koskaan - Maan pilotteja ja opettajia, Gaian opettajia. Mutta ymmärrys Maasta on vähän erilaista ja uudenlaista. Gaia on Henki, kollektiivi. Gaia on täällä tukemassa fyysistä prosessia Maan päällä. Gaia itsessään on voimakas ja pystyy ylläpitämään itsensä. Kuten olette nähneet, se voi puhdistautua myrskyllä, tulivuorenpurkauksella tai maanjärjestyksellä. Se voi muuttaa energioita monilla eri tavoilla. Gaian tarkoitus ei ole karkottaa ihmiskuntaa keholtaan. Gaian tarkoituksena on olla täällä tukemassa Vanhan maan työtä sekä olla myös läsnä Uudessa maassa.

Voitaisiin sanoa, että toimittaessa vanhalla tavalla, Vanhassa energiassa, juuri nyt on saavutettu ”kylläisyyspiste” Maan päällä ihmismäärässä, minkä Gaia voi elättää tavalla, millä se parhaillaan sen tekee. Erityisesti tavalla, jossa ihmiset parhaillaan umpimähkään, kenties jopa tyhmästi vahingoittavat niitä samoja asioita, jotka suojelevat ja ruokkivat heitä eli vahingoittavat ilmakehää, lämpötasoja Maan päällä, ekotasapainoa.

Nyt jotkut teistä huolestuvat: ”Miten Gaia tulee selviämään kaikesta tästä?”. No, Gaia selviää siitä ihan hyvin - on enemmänkin kysymys siitä, miten ihmiset selviävät siitä! Gaialla on tarvittavat kyvyt uudistaa itsensä, mutta se ei halua tehdä sitä, koska se maksaa tuhansien tai miljoonien ihmisten hengen. Gaia hälyttää juuri nyt ihmiskuntaa siirtymään uuteen tietoisuuden pisteeseen, myös uudentyyppiseen ekologiseen tietoisuuteen, mikä eroa tämänhetkisestä. Uudentyyppinen ”Vihreä”… eikä kutsuta sitä enää Vihreäksi - kutsutaanpa sitä Kultaiseksi… uudentyyppinen ymmärrys Gaian kyvyistä uudistaa itsensä. Ihmiskunta tarvitsee Maan uuden ekologian opettajia ja pilotteja.

Nyt parhaillaankin on monia ryhmiä, jotka ovat tehneet mahtavaa työtä, jotka ovat omistautuneita Maan ekosysteemien säilyttämiseen, mutta heiltäkin puuttuu ymmärrystä siitä, mitä on menossa. He eivät ymmärrä Uutta energiaa. He ovat jääneet kiinni yhtä paljon draamaan, kuin heidän vastustamansa voimat. He ovat ottaneet pikemminkin hyväntekijöiden energian, kuin että työskentelisivät korkeammalta tasolta, tasapainottajien korkeammasta näkökulmasta. Maan päällä on hyvin, hyvin vähän tasapainottajia juuri nyt.

Jotta ihmiskunta menisi eteenpäin seuraavien vuosien aikana, jonkun on tultava esiin. Jonkun on opetettava. Jonkun on otettava pieni riski, päästävä televisioon, kirjoitettava joitain artikkeleita uudesta näkökulmasta Maan ekologiaan. Tai Maan kyky tuottaa ruokaa alkaa kuivua. Säämallit muuttuvat ja vaikuttavat niille alueille, jotka tuottavat ruokaa Maalle. Ja sen lisäksi Maan nykyiset öljyvarat ehtyvät. Yhdistäkää nämä asiat, Shaumbra, ja teillä on kaoottinen Maapallo. Hyvin kaoottinen. Silloin kun ihmisillä ei ole ruokaa eikä heillä on energiaa kuljetukseen, ihmiskunnan toimintaan Maan päällä, siitä tulee hyvin kaoottinen ympäristö.

Siis ne teistä, joista tulee uuden ekologian opettajia ja pilotteja, tulevat todella estämään sotia. He estätte hallituksia taistelemasta toisiaan vastaan. Te autatte estämään tietynlaisen massakatastrofin Maan päällä, ihmiseltä ihmiselle. Maa - Gaia - tulee selviytymään varmasti, mutta miten käy ihmiskunnan? Pystyvätkö he ottamaan vastaan sen, mitä on tulossa muutaman seuraavan vuoden aikana?

Ihmiskunta tarvitsee liiketoiminnan pilotteja ja opettajia. Liiketoiminnan. Liiketoiminta on tapa, jolla energia virtaa. Se on energian liiketoimintaa. Maan viimeisimpänä aikakautena liiketoiminta on voittanut hallitukset energian virrattamisessa, energian hallinnassa, energian liikuttamisessa. Tämä ei ole tuomitseva lausuma, mutta liiketoiminta on parhaillaan voimakkaampi kuin hallitukset. Liiketoiminta virrattaa energiaa. Sitä he vain tekevät. Kyllä, joskus he korruptoituvat ja tulevat ahneeksi, koska he eivät ymmärrä, miten energia todella toimii. Niin monet heistä keskittyvät ainoastaan viimeiseen riviin. Tämä on ahneuden ja pelon osa. Mitä jos olisikin yrityksiä, jotka alkaisivat keskittyä viimeisen rivin sijasta sydämeen… energian liikuttamisen tasapainoon, yritykseen liittyvän inhimillisen tietoisuuden tasapainoon työntekijöiden kautta, energiatietoisuuden tasapainoon, myös asiakkaiden kannalta. Yrityksiä, joissa ei olisi kyse viimeisestä rivistä, joissa olisi kyse sydämestä.

Maailmassa on parhaillaan liiketoiminnan opettajien ja pilottien tarvetta, koska liiketoiminta tulee muuttumaan muutaman seuraavan vuoden aikana. Voi kyllä, se on muuttunut uskomattomasti viimeisten 20 vuoden kuluessa. Teillä on nyt kansainvälisiä yrityksiä. Teillä on hyvin tehokkaita jakelujärjestelmiä. Teillä on tapoja siirtää energiaa ja rahaa välittömästi internetin välityksellä. Se tulee muuttamaan, mutta juuri nyt ei ole mitään prototyyppejä. Ei ole mitään Uuden energian yritysten hautomoita.

Maailma tarvitsee juuri nyt noita opettajia ja pilotteja, ja me tulemme Shaumbran luo puhumaan siitä. Kuka luo uuden liiketoimintamallin? Kuka osoittaa, ettei yritysten tarvitse varastaa toisilta? Kaikkien yritysten suurin harhaluulo, suurin kuorikerros ja uskomusjärjestelmä on usko kilpailuun. Kilpailu on vain uudenaikainen sana sodasta. Yrityksen taistelevat. Yritykset kouluttavat työntekijöitään voittamaan kilpailun. Kuka kirjoittaa kirjan, joka sanoo, ettei ole olemassa mitään kilpailua. Ei ole mitään tarvetta taistella. Ei ole mitään tarvetta tuhota muita yrityksiä. Se on hyvin Vanhaa energiaa.

Kenties… kenties yksi ensimmäisistä paikoista aloittaa tämä Uuden energian liiketoimintamalli on juuri Crimson Circlessä, joka näyttää, miten se voidaan tehdä. Ja hyvin tehokkaasti… yksi omista havainnoistani entisenä liiketoimintahenkilönä on, että yrityksissä kulutetaan valtava määrä hyvin tehotonta energiaa pyrkimykseen hallita, pyrkimykseen saada rahaa, pyrkimykseen saada voittoa. Liikeyritykset ovat parhaillaan perusluonteeltaan äärimmäisen tehottomia sen valtavan energiamäärän vuoksi, joka kulutetaan suojelemiseen ja puolustamiseen ennemmin kuin virrattamiseen. Ja me olisimme onnellisia keskustellessamme Uuden energian liiketoiminnasta - sydämen liiketoiminnasta.

Maailma tarvitsee juuri nyt taiteiden opettajia ja pilotteja. Taiteiden. Ihmiskunnasta on tullut niin älyllistä ja älyperäistä, että taiteet on kadotettu, mutta taiteet ovat tieteen kumppani yhtä paljon kuin miehinen on naisellisen kumppani. Teillä ei voi olla yhtä ilman toista, ne tasapainottavat toisensa. Joten niin paljon kuin on tiedettä, niin paljon kuin on älyä yhteiskunnassa ja kouluissanne, täytyy olla taiteitakin. Se on luovuuden virtaa, energian virtaa ja enemmän kuin mitään muuta, taiteet ovat yksi kauneimmista ja tehokkaimmista tavoista tuoda sisään Uutta energiaa.

Ne teistä, jotka olette maalareita, muusikoita tai tanssijoita, te ette tuhlaa aikaanne, kuten teille niin monet ovat sanoneet. Te olette liikuttaneet energiaa. Te olette jakaneet energiaa, ja nyt kuuluu kutsu taiteiden opettajille ja piloteille auttamaan tuomaan takaisin tasapaino, auttamaan tuomaan sisään Uutta energiaa.

Se on ollut kadoksissa viime vuosina. Se on otettu pois koulujenne opetusohjelmasta, koska sille ei ollut aikaa tämän mielen kilpailun vuoksi, paremmuusjärjestykseen laittamisen vuoksi. Miten taidetta laitetaan paremmuusjärjestykseen? Miten sitä arvostellaan? Se vain on. Ei ole siihen liitettävää arvoa. Kyllä, jotkut teistä voivat arvostella sitä, mutta sitä ei voida mitata. On aika tuoda taide, musiikki, tanssi, kirjoittaminen, luova ilmaisu takaisin yhteiskuntaan - mutta uudella tavalla. Maalaukset tulevat myös näyttämään erilaisilta. Musiikki tulee kuulostamaan erilaiselta.

Maapallo tarvitsee juuri nyt taiteiden pilotteja ja opettajia. Me haluaisimme nähdä sitä Shaumbran, Crimson Circlen piirissä. Se on tärkeää juuri nyt Maapallon kokonaistasapainolle. Monet teistä tulevat opettamaan tätäkin.

Maapallolla on juuri nyt toivoton tarve koulutuksen opettajista ja piloteista, jos ihmiskunta aikoo mennä eteenpäin. Koulujärjestelmät ovat ansassa. Ne on lukittu omaan kehäänsä. Ne eivät kasva. Itse asiassa energeettisesti ne ovat romahtamassa. Ne eivät tuota sitä, mitä ne yrittävät tuottaa, eli sivistyneitä, informoituja ja valaistuneita oppilaita.

Juuri nyt virus, energiavirus, on infektoinut teidän koulutusjärjestelmänne. Se on vallalla kaikissa kouluissa, erityisesti yleisissä kouluissa, mutta se on hiipinyt myös yksityiskouluihin. Ja juuri nyt tuo energiavirus turmelee, harhauttaa ja häiritsee oppilaita. Se luo väkivaltaa. Se luo riippuvuutta ja riippuvaisuutta. Koulutusta tapahtuu hyvin vähän. Se on vakava tilanne, Shaumbra.

Maailma tarvitsee parhaillaan uuden koulutuksen opettajia ja pilotteja. Uudentyyppisen järjestelmän, joka ei salli energiatasapainottomuutta, joka ei siedä energian pahoinpitelyä - eikä muiden ihmistenkään. Koulujärjestelmä, joka ei ole suunniteltu tai perustu paremmuuteen tai arvosteluun tai pistejärjestelmään tai yritykseen vahvistaa jotain muinaista koulutusjärjestelmän tilaa, vaan ryhmään, joka syttyy ja tuo todellakin esiin parhaansa.

Miljoonia, teidän ”Kristalleiksi” kutsumianne, on valmiina tulossa, mutta he eivät tule, ennen kuin aika ja resurssit ovat oikeat. Nämä Olennot eivät ole koskaan ennen inkarnoituneet Maapallolle. He odottavat. He odottavat. He eivät tule, ennen kuin uudet koulut ovat valmiita, koska he eivät laita energiaansa yhteenkään noista infektoituneista koulutusjärjestelmistä.

Niin, Shaumbra, maailma tarvitsee teitä. Te tunsitte sen sisällänne. Te tunsitte kutsun aiemmin ja nyt me aiomme tehdä asialle jotain.

Ihmiskunta, maailma kutsuu… kutsuu niitä, jotka ovat teknologian opettajia ja pilotteja. Teknologia on yksi mahtavimmista työkaluista, joka teillä nyt ihmiskunnassa on. Teknologia on työkalu. Se ei nimittäin ole jumala. ”Älypäät”… ne ihmiset, jotka ovat vain mielessään… ”älypäät” ovat tehneet teknologiasta jumalan, aseen, ja he muuttavat sen sodaksi melko pian. Teknologia on työkalu, joka voi parantaa ihmisen kokemusta Maapallolla, joka voi tehdä elämästä tehokkaampaa ja helpompaa, joka voi avata kommunikointikanavia välittömästi, joka voi yhdistää ihmisiä toisiinsa välittömästi niin, etteivät hallitukset tai yritykset voi huijata tai petkuttaa. Teknologialla on kyky olla aitouden työkalu, koska teknologian myötä ihmisten on hyvin vaikeaa piilottaa asioita.

Teknologia on juuri nyt kukoistanut uskomattomilla tavoilla, mutta se on myös hyvin altis väärinkäytöksille. Tarvitaan niitä, jotka nousevat Shaumbran joukosta, joista tulee teknologian opettajia ja pilotteja. Eivät puhu nollista ja ykkösistä, eivät puhu teknologian älykkäästä tai mentaalista osuudesta, vaan puhuvat teknologiasta työkaluna, henkisenä periaatteena, elämän parantajana. Ja silloin kun nämä tietyt Shaumbrat astuvat esiin, he vetävät puoleensa teknologiaan perustuvaa energiaa, joka luo joitain hyvin mielenkiintoisia ja syvällisiä uusia löytöjä tässä teknologian maailmassa. Näiden energioiden opettajia ja pilotteja siis tarvitaan juuri nyt Maapallolla.

Maapallo tarvitsee parannuksen opettajia ja pilotteja. Parannuksen. Lääketiede ja teidän uudenaikainen lääketieteenne tekee mahtavaa työtä - tiettyyn pisteeseen saakka. Myös teidän vaihtoehtoiset parannusmenetelmänne - kuten te niitä kutsutte - tekevät mahtavaa työtä - tiettyyn pisteeseen saakka. Mutta sitten, miksi eivät useammat ihmiset parane? Miksi niin monet ihmiset ovat sairaita? Miksi ei ole kehitetty hoitoa syöpään ja AIDS:iin? Miksi lääketiede, on se sitten perinteistä tai vaihtoehtoista, ei toimi? Se johtuu siitä, koska te ette ymmärrä tiettyjä ydinkysymyksiä, koska ne ovat niin säädeltyjä, koska pelätään kovasti oikeuteen haastamista, koska lääketieteellisessä ammattikunnassa itsessään on niin monia viruksia… emmekä me puhu nyt flunssa- tai influenssaviruksista, me puhumme energiaviruksesta… mikä on myös tässä järjestelmässä.

Me siis kutsumme esiin uuden parannuksen opettajia ja pilotteja eikä se ehkä ole mikään massasovellus aluksi. Me tiedämme olevan monia, joista olisi mukavaa kehittää kokonaishoito AIDS:iin. Me teemme sen yksitellen. Se ei ole juuri nyt mikään pilleri - sitä ei voi tulla tietoisuuteen - joka parantaa AIDS:n tai syövän. Mutta me voimme mennä joihinkin perimmäisiin aiheuttajiin kehossa ja hengessä. Me voimme katsoa epätasapainoisuuksia, me voimme katsoa, mitä tapahtuu DNA:ta syvemmällä tasolla, ja me voimme aloittaa parantamisen - yksi kerrallaan. Tämän se vaatii.

Mutta kun me aloitamme…kun te, Shaumbrat, parannuksen opettajat ja pilotit alatte parantaa yksi kerrallaan jonkin hyvin syvälle menevän ja voimakkaan työn kautta, joka muuttaa tietoisuutta, joka muuttaa tulevaisuuden mahdollisuuksia, se tulee mahdollisesti lopulta johtamaan syövän tai AIDS:n parannusmenetelmän kehittämiseen. Mutta sen on alettava yksi kerrallaan. Sen on alettava jostain.

Ihmiskehon ei pitäisi sairastua. Ihmiskehon pitäisi tulla pisteeseen, jossa se vain kuolee ja mieluummin sisällä olevan hengen valintana. Mutta juuri nyt ihmiskeho on hyvin hauraassa tilassa. Sen ei pitäisi sairastua tai väsyä niin kuin se nyt tekee, mutta se käy Vanhalla energialla ja sillä on monia tasapainottomuuksia. Kautta Shaumbran ja Crimson Circlen me siis kutsumme esiin niitä, jotka ovat parannuksen opettajia ja pilotteja. Kyllä, se saa monet järkyttymään. Monet lääketieteellisessä elinkeinossa ja vielä useammat vaihtoehtoisessa elinkeinossa, koska me puhallamme nurin sen ovet, mitä he ovat luulleet todeksi.

Shaumbra, me myös ilmaisemme seuraavan kutsun, ihmiskunta tarvitsee jumaluuden opettajia ja pilotteja. Kirkot ovat vanhoja, ne sortuvat. Niillä ei ole enää sitä energiaa ja sitä rakkautta, mitä niillä oli kauan, kauan sitten. Kuten tiedätte, energioita on vääristellyt, väännelty ja pahoinpidelty, ja jos on olemassa karmaa, kirkoilla on sitä. Jos on katumusta ja kärsimystä, joka täytyy maksaa, sitä on niillä.

Kirkot ovat käymässä parhaillaan läpi valtavaa kehitystä. Ne etsivät epätoivoisesti uusia tapoja houkutella ihmisiä. Mutta ne katsovat vain lukumääriä. Ne etsivät vain lahjoitusten tekijöitä. He etsivät vain oman maineensa ja kunniansa pönkittämistä. Pastorille on häpeäksi, jos hänellä on vain tusinan verran istumassa penkeillä jonain sunnuntaina, joten he siis yrittävät saada lisää väkeä, mutta missä on sen toiminnan sydän?

Missä on todellinen opetus ja todellinen rakkaus? Miksi kirkot eivät pysty vastaamaan kysymyksiin Jumalasta? Miksi on keksitty kaikki nuo tarinat ja myytit Jeesuksesta, Buddhasta, Mooseksesta, Abrahamista, Muhammedista ja niin monista muista? Miksi koko kirkko- ja uskontokysymyksen ympärille liittyy niin paljon pelkoa ja niin monia sotia?

Ne, jotka rukoilevat, jotka kutsuvat meitä toisella puolella, haluavat vastauksia Jumalasta. He haluavat todellisia, aitoja vastauksia. He eivät halua jonkinlaista ”täytettä”. He haluavat tietää, ja Maapallolla on tällä hetkellä hyvin harvoja järjestöjä, jotka voisivat antaa heille todellisen, aidon vastauksen. Kun me sanomme ”aidon”, me tarkoitamme ilman mitään tavoiteohjelmaa, ilman minkään jäsenyyden tyrkyttämistä, ilman mitään yritystä saada heitä ”ostamaan” joku uskomusjärjestelmä.

Shaumbra, me kutsumme esiin jumaluuden opettajia ja pilotteja auttamaan vastaamisessa kysymyksiin koskien Jumalaa - puhumaan aidosta Jumalasta isolla J:llä - siis teitä. Tämä tulee olemaan yksi haastavimmista alueista Shaumbra-opettajille, koska se kohtaa eniten vastustusta. Se tuo esiin eniten vihaa ja pelkoa ihmisissä. Mutta jälleen kerran se tapahtuu yksitellen. Niille jotka ovat valmiita, niille jotka kysyvät, me puhumme hyvin yksinkertaisesta käsityksestä: Sinä olet myös Jumala. Milloin te oivallatte tämän? Milloin te aiotte yhdistää ihmisyyden, henkisyyden, Jumalitsenne, kaikki yhdeksi täällä Maan päällä juuri nyt?

Maailma etsii energian opettajia ja pilotteja. Te olette käyneet läpi seitsemän vuoden kokemukset. Te kävitte läpi erään kokemuksen nähdäksenne, millaista oli päästä ylösnousemukseensa, saada oma jumaluutensa.

Meidän kaikkien on aika lopettaa leikkimästä piilosilla olemista. Me kaikki lopetamme teeskentelemästä, että me emme ole jumalaisia ja Jumala. On aika jättää vanha käsitys siitä, mitä Jumala on. Minun on aika muistuttaa teitä siitä, miten me istuimme mökissä ja keskustelimme juuri tästä asiasta. Tämä on kuin ”déjá vu”, eikö olekin? Kuin ”déjá vu” kaikkialla jälleen kerran.

Vastedes, Shaumbra… ja minä toistan tässä Metatronin sanoja… jos sinä haluat jatkaa prosessoimista, jos sinä haluat jatkaa uskomista siihen, että sinä tarvitset kaikenlaista parannusta, jos sinä haluat jatkaa näillä vanhoilla tavoilla, tämä järjestö ei ole sinua varten. On muita järjestöjä, jotka tarjoilevat sinulle ruokaa - tarkoitan siis tyydyttävät tarpeesi. (Naurua)

Vastedes me siirrymme eteenpäin. Sinä olet opettaja, jos sinä jäät tähän ryhmään. Me emme halua jäädä kiinni vanhaan opettajakäsitteeseen, koska sillä on hyvin erilainen merkitys Uudessa energiassa. Mutta teidän työnne muuttuu, tehtävänne, kaikki tulee muuttumaan. Kaikki resurssit ja työkalut tulevat teille, joten lakatkaa huolehtimasta siitä. Lopettakaa yrittämästä laatia työkalujanne tai energiaresurssejanne etukäteen. Ne ilmestyvät hetkessä - hetkessä - ja ne ovat teidän eikä kukaan voi ottaa sitä pois.

Mutta niin monet teistä sanovat: ”Minä teen siirtoni, kun minulle taataan, että ruukullinen kultaa on olemassa.” Se on olemassa, jos sinä rupeat tekemään hommia. Kaikki resurssit ovat - sinä laitoit ne kuntoon. Me autamme tuomaan sitä esiin. Et voi enää esittää uhria tässä työssä. Sinä et voi teeskennellä olevasi varaton. Sinä et voi teeskennellä olevasi hajalla. Sille ei ole tilaa tässä työssä. Cauldre on vähän huolestunut meidän suoruudestamme tässä asiassa, mutta voidaksemme tehdä sen, mitä te kaikki, me kaikki, olemme suunnitelleet tekevämme auttaaksemme näihin SOS-kutsuihin vastaamisessa, ympäri maailmaa olevien ihmisten kutsuihin vastaamisessa, meidän on mentävä eteenpäin.

Me tulemme muuttamaan sitä tapaa, millä me työskentelemme yhdessä. Me tulemme muuttaman myös näiden Shoudien muotoa ja energiaa. Mutta on sen aika. Te olette siihen valmiita. Te olette valmiita.

Shaumbra, Metatron sanoo teidän olevan aitoja ja valmiita, ja nyt on aika.

Ja niin se on.