MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Clarităţii:
SHOUD 11: "SUNTEŢI GATA!" - Tobias și Metatron, transmiși prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
3 iunie 2006
www.crimsoncircle.com

Si asa este, dragi Shaumbra, ne intalnim aici, in acest spatiu sacru si sigur, aducand la un loc energiile tuturor Shaumbra de pe Pamant, din prezent, aducand la un loc energiilor noastre din Consiliul Crimson si din Ordinul Arc care va sustin, va iubesc si se afla aici ca sa participe alaturi de voi la procesul miscarii energiei. Este o mare onoare pentru mine, Tobias, sa revin pe scaunul meu de bar, de drept! (rasete si Tobias chicoteste)

Asa cum probabil ati observat, lucram impreuna cu voi, impartasind aceasta intalnire pentru a realiza Shoud si channel… uneori apare Saint-Germain, uneori apare Kuthumi – care va reveni in scurt timp - uneori, prin aparitia energiilor lui Ohamah si ale lui Quan Yin… insa intotdeauna prin prezenta energiilor Shaumbra.

Zilele trecute Cauldre a spus cuiva drag ca a simtit recent ceva, ca un planset, a simtit aparitia unei energii coplesitoare. Nu era tristete, ci un fel de planset. A fost foarte confuz in legatura cu acest sentiment intrebandu-se de unde provenea, gandind ca poate trebuie sa se retraga si sa verse cateva lacrimi.

Vrem sa-i spunem lui si voua ca acel planset, acel sentiment de emotie profunda, de fapt, provenea de la noi. Acel sentiment provenea de la Saint-Germain, de la Kuthumi, Quan Yin, de la Kuntar, de la toti cei care au lucrat cu voi in cei sase ani. Este vorba despre sentimentul nostru coplesitor si de multumire pentru munca pe care ati realizat-o, stiind ca ati venit de departe, stiind ca ati indurat multe lucruri dificile, ca ati indurat unele dintre cele mai dificile provocari de-a lungul caii, stiind ca adesea v-ati indoit de voi-insiva, ca atat de des v-ati intrebat ce faceti aici. Dar, Shaumbra, dupa intrevedere, ati venit aici pentru a fi pe Pamant acum, traversand timpul si spatiul pentru a fi aici pentru un proces personal, prin care ati trecut si pentru a fi aici, pentru ceilalti oameni.

In fiecare zi noi, pur si simplu, primim milioane de solicitari – voi le numiti rugaciuni – pe care le auzim de partea noastra de voal. Sunt oamenii care sufera, oamenii care sunt disperati, oamenii care sunt prinsi in capcane si pierduti, care nu cunosc calea de iesire; oamenii care sufera fizic, sufera financiar si emotional – ei sunt pierduti. Sunt oamenii care vor sa-l cunoasca pe Dumnezeu-l authentic cu d mare, D – nu pe Dumnezeu din vreo carte, nu pe un Dumnezeu indepartat si care ii judeca, ci pe un Dumnezeu din viata lor, de fiecare zi. Dar, ei sunt atat de singuri! Sunt atat de singuri!

Poate ca majoritatea acestor solicitari si rugaciuni, pe care le primim zilnic, provin de la sufletele de pe Pamant, care sunt singuri in prezent. Ei sunt singuri nu doar in privinta companiei altui om, ci a companiei lui Dumnezeu si chiar a lor. Primim aceste solicitari in mod continu, mereu.

Datorita sistemelor de credinta si invelisurilor, este dificil ca noi sa venim si sa le vorbim. Ei nu cred ca pot vorbi cu ingerii sau cu fiintele non-fizice. Nu sunt siguri in cine si in ce sa creada, asa ca noi putem face foarte putine lucruri pentru ei: le trimitem binecuvantarile si iubirea noastra. Insa, adesea, binecuvantarile si iubirea nu sunt impartasite de ei, raman neobservate, desi se afla acolo.

Shaumbra, este momentul ca oamenii, ca invatatorii, ca VOI sa va incepeti serviciul, munca voastra, iubirea voastra si pasiunea voastra – oricum ati dori sa o numiti. Este momentul ca aceasta sa inceapa. Am petrecut sapte ani impreuna, trecand printr-un proces cu fiecare dintre voi, printr-un proces prin care vor trece si ceilalti oameni… poate ca nu atat de dificil, ca cel prin care ati trecut voi. Am trecut prin acesta impreuna, trecand prin procesele noastre, iar acum, vor urma multi, multi altii.

Acesta este ultimul Shoud al acestei serii, Seria Claritatii. Nu va mai fi Shoud-ul 12. Vom incheia aceasta serie astazi si apoi, cand ne vom intalni la conferinta anuala a Shaumbrei luna viitoare, (referindu-se la Conferinta de Vara a Energiei Noi, 2006), vom realiza un supliment special, o serie speciala de channel-uri si Shoud-uri, care in final, vor deveni o parte din Seria Claritatii, insa ca supliment sau ca anexa la serie. Vrem sa fie disponibila pentru toti Shaumbra, asa ca vom solicita, ca din punct de vedere tehnic, sa fie disponibil – fiecare Shoud, din fiecare zi – tuturor Shaumbra, in direct si apoi cat de curand posibil, sa fie disponibile celor care vor sa le transfere (download) si sa le revada mai tarziu.

Kuthumi, Saint-Germain si eu, Tobias, va vom trece prin ceea ce am asteptat de de foarte mult timp. Va fi glazura de pe prajitura Seriei Claritatii, dar si glazura tuturor Shoud-urilor, pe care le-am realizat impreuna. Intr-un sens, va fi un fel de inceput nou. Va fi o ceremonie a transformarii pentru Shaumbra. Privim inainte pentru a realiza asta cu voi. Deja facem planuri in aceasta privinta, de partea noastra de voal. Facem planuri pentru speciala revenire a lui Kuthumi, exact pentru acest eveniment.

Prin urmare, Shaumbra, este Shoud-ul 11, din Seria Claritatii. Introducem un oaspete special, care si-a facut o aparitie foarte dinamica, in aprilie 2002. Acest an este un PATRU si un alt PATRU… (audienta rade, in timp ce Tobias tachinand, face aluzie la introducerea lui David McMaster) si au fost PATRU ani si DOUA luni, (hohote de ras) de cand aceasta entitate a venit sa ne viziteze, asa cum vine sa ne viziteze azi. Va cerem sa spuneti bun venit Vocii voastre in Spirit, lui Metatron!

Multi ati simtit – cum sa spun – cum vi se ridica parul pe brat, poate si parul de la ceafa, cand am inceput sa aducem energia pentru aceasta zi. Cu patru ani si doua luni in urma, Metatron v-a pus o intrebare, “Sunteti gata? Sunteti gata?”

Metatron vine astazi si va vorbeste fiecaruia dintre voi, deoarece este si vocea voastra. Metatron este o entitate – este o energie colectiva. Metatron este voi, de asemeni. Este Sinele vostru Autentic, Sinele voastru Divin. Metatron vine astazi sa lucreze cu noi, in acest Shoud, in Shoud-ul prin care inchidem Seria Claritatii. In locul unei intrebari, Metatron face o afirmatie si spune, “Voi Sunteti gata! Sunteti gata!”

Si daca nu sunteti… (audienta rade), daca nu Sunteti gata, Shaumbra… si vom trece de filtrele pe care Cauldre ar putea sa le plaseze… (hohote de ras), daca nu Sunteti gata, poate ca este momentul sa va gasiti un alt grup! Poate ca este momentul sa cautati raspunsurile in alta parte. Poate ca este momentul sa mergeti altundeva si sa lucrati cu alti oameni si alti ingeri, care vor continua procesele cu voi, care vor realiza facilitari cu voi, vor continua munca cu problemele voastre, deoarece de acum inainte, Cercul Crimson si Shaumbra, nu-si vor mai focaliza energia pe aceste lucruri.

Voi Sunteti gata. Aveti toate uneltele. Aveti toate conceptele si intreaga energie. De aici inainte patrundem in taramul adevaratilor invatatori. Seria noastra viitoare, care va incepe in august, care este luna a OPTA, din anul OPT (rasete), va fi numita “Seria Invatatorului” si vom lucra cu fiecare dintre voi… (audienta ovationeaza si aplauda) si cum sa preluati ceea ce ati invatat si ati realizat prin voi, pe durata acestor SAPTE ani (rasete cand Tobias continua sa sublinieze numerele) si sa indepliniti procesul de predare/invatare, pentru care ati venit.

Ati venit aici traversand timpul si spatiul, pentru a fi aici. Nimic din acestea nu este, cu adevarat, ceea ce ganditi voi ca este. Cele prin ce ati trecut pe durata acestor ani trecuti, au fost pentru pregatire. Nu a fost, cu adevarat, vorba despre voi. Nu a fost vorba despre voi.

Voi lucra cu energia lui Metatron, pentru a prezenta foarte direct si foarte clar: Nu trebuia sa fiti aici in aceasta viata! Voi credeti ca trebuia. Credeti ca ati avut karma. Credeti ca ati avut responsabilitati fata de ceilalti. Credeti ca ati avut lucruri de invatat. Nu ati avut! A fost o iluzie. Cu adevarat, a fost o iluzie. O iluzie foarte, foarte reala si usturatoare, insa a fost o iluzie. Ca si mine… (unii rad)! Nu trebuia sa revin – si nici voi.

Daca v-ati aminti pentru o clipa, cum am stat impreuna in Vila de la tara si am vorbit despre acest lucru, iar voi ati spus, “Nu trebuie sa revin pe Pamant. Nu trebuie sa fiu aici. Am trecut prin toate. Mi-am atins iluminarea. Am trecut deja prin ascensiunea mea pe Pamant, candva, in alt loc, insa voi alege sa revin, in unul dintre cele mai dinamice, mai dificile timpuri, care a existat vreodata pe Pamant. Voi alege sa revin si sa joc un rol. Voi pretinde ca am dificultati. Voi pretinde ca am karma. Voi pretinde ca am probleme cu banii. Voi pretinde ca am probleme cu relatiile. Voi face asta ca sa invat la scoala Pamantului, sa invat la cel mai profund nivel, cum este sa treci prin aceste lucruri, pe durata tranzitiei in Noua Energie, de pe Pamant. Voi merge acolo sa-mi dezvolt empatia si compasiunea fata de ceilalti oameni. Voi merge acolo ca un fel de invatator nou si diferit – nu un invatator al teoriei, nu un invatator al unor principii inselatoare – ci ca invatator al Vietii”. De aceea va aflati aici!

Daca v-ati reaminti pentru un moment, ca St. Germain, Kuthumi, Shaumbra, toti am stat impreuna in `casa mea` si am discutat despre viata voastra, despre viata in care, cu adevarat, nu trebuia sa reveniti si daca v-ati reaminti cand mi-ati cerut sa va aduc aminte, de ce va aflati aici, cu adevarat! Reamintiti-va ca ati spus, “Acum Tobias, chiar daca nu te voi crede, chiar daca nu voi crede ca nu trebuia sa revin aici, pe Pamant, in aceasta viata, chiar daca as gandi ca vorbesti altcuiva, te rog reaminteste-mi, mereu si mereu! Te rog, reaminteste-mi cine sunt, cu adevarat!”

Este asa, deoarece noi stim cat de usor este sa devii blocat, in aceste lucruri de pe Pamant. Este usor sa apara dubiile. Este usor sa joci rolul victimei. Este usor ca voi, ingeri mareti, sa va pierdeti in energia si invelisul Pamantului. Dar, daca voi auziti sau cititi aceste cuvinte, nu trebuia sa va aflati aici! V-ati oferit Spiritului intr-un fel de serviciu final, celor dragi pe care i-ati cunoscut in alte vieti. V-ati oferit din iubire Consiliului Crimson, din care faceti parte, ca sa reveniti aici si sa pretindeti ca treceti prin aceste lucruri, care, da, au fost foarte reale. Unii dintre voi aveti rani fizice si emotionale, pentru a putea dovedi. Insa, as dori sa va reamintesc, nu trebuia sa fiti aici!

Intr-una dintre lectiile noastre foarte timpurii pe care le-am tinut am spus Shaumbrei din lumea intreaga: “Voi ati ascensionat deja.” Pare ca au trecut ani de atunci. A fost una dintre primele lectii, din prima serie. Voi ati ascensionat deja! A fost o reamintire, chiar si atunci. Multi ati uitat de ea. Multi ati crezut ca ma adresam persoanei de langa voi. Multi ati crezut ca era un fel de… poate ca un fel de concept esoteric. Unii dintre voi, pur si simplu, ati ales sa uitati ca v-am spus acele cuvinte, cu multi, multi ani in urma.

Voi deja ati ascensionat! Acum, doar ati revenit pentru a dezvolta acea empatie si compasiune profunda si a va dezvolta propriul set de instrumente/unelte pentru a iesi ca invatator. Nu trebuia sa fiti aici! De ce credeti ca ne vine sa plangem uneori? De ce credeti ca sentimentele noastre sunt atat de intense?

Asa ca, astazi este o zi extraordinara, pentru a renunta la acele concepte vechi, legate de ce credeati ca va aflati aici. Este momentul sa renuntati la acele lectii vechi, pe care vi le-ati dat. Nu sunteti cine credeti ca sunteti! Sunteti o parte din Consiliul Crimson. Va aflati aici pe Pamant, acum, ca invatator uman, ca sa raspundeti la solicitarile milioanelor si milioanelor de oameni, care au nevoie de ajutor, in fiecare zi!

Vom schimba ritmul in Cercul Crimson, dupa aceasta zi in special, prelundu-l la un nou nivel. Munca de baza si fundatia au fost stabilite de voi si de noi, cei din aceasta parte de voal, lucruri pe care, poate ca nu le-ati observat sau le-ati luat de bune.

Dezvoltarea acestei Companii noi a Cercului Crimson – nu are legatura cu banii. Este vorba despre o cale de a aduce Shaumbra – Invatatorii – impreuna. Compania Cercului Crimson reprezinta, cu adevarat, Universitatea Shaumbra! Este compania Invatatorilor. Ea reprezinta o cale pentru Shaumbra, de a va ajuta si incuraja unii pe altii, deoarece acum, chiar veti efectua activitatea de predare/invatare. Mi-ati cerut sa va spun asta!

Nu va aflati aici pentru mai multa pregatire, pentru mai multe cuvinte despre – a manui/a avea de-a face cu lucrurile. Le aveti pe acestea. Va fi diferit de acum inainte. VETI preda/veti fi invatatori! De aceea ati venit aici. De aceea ati preluat cele mai dificile provocari, cand nu trebuia sa reveniti pe Pamant, cand ati stat si v-ati intalniti cu cei mai mareti ingeri – voi fiind unii dintre ei – din Ordinul Arc si din Consiliul Crimson, cand voi, reprezentantii familiilor voastre spirituale din alte taramuri, nu trebuia sa reveniti, insa ati facut-o. Acesta este un sacrificiu! Aceasta este iubirea! Aceasta este o nebunie! (audienta rade, Tobias chicoteste). Observati, eu nu am revenit! (hohote de ras). Eu va vorbesc prin prietenul meu.

Shaumbra, astazi noi introducem energia lui Metatron! Am vorbit in ultimul an despre Claritate. Am vorbit despre modul in care se hranesc oamenii, de unde isi iau energia, cum iau energia altor oameni, cum se hranesc din drama. Oamenii se hranesc din vicii/dependente – prin droguri, prin sex, printr-o diversitate de lucruri. Ei preiau energie din toate aceste locuri.

Oh, da, EXISTA in prezent o criza de energie, pe Pamant. Ea exista, insa nu este vorba despre combustibilul pentru automobilul vostru sau pentru incalzirea casei. Este vorba despre furtul de energie si este vorba despre a ascunde si a deforma Energia Veche. Exista cei care cauta si preiau cat de mult posibil. Poate ca se hranesc din bani. Poate ca se hranesc din suferinta celorlalti. Multi, asa cum am spus, se hranesc din a juca rolul de victima. Victima, victima reprezinta cel mai mare abuz de energie – deoarece acestia castiga sentimentele celorlalti de parere de rau, fata de ei ca victima. Ei sunt victima! Cum credeti ca se hranesc? Prin a continua, a perpetua starea de victima.

Daca observati tiparele victimei… si vom patrunde in acestea, in seria urmatoare, in Seria Invatatorului. Vom discuta despre modul in care oamenii trec prin tiparle lor. Daca observati tiparele unei victime, aceasta nu este victima doar o data. Ea este victima in fiecare zi si cand povestea veche de victima nu mai functioneaza, cand nu mai obtin destula energie, devine victima din nou – victima unei crime, victima unui presupus accident, victima concedierii dintr-o corporatie. Intotdeuan gasesc cai, pentru a ramane in energia de victima.

Vom discuta acest lucru in Seria Invatatorului, oferindu-va instrumente sa-i ajutati, sa iasa din asta, deoarece Shaumbra, ca invatatori, veti lucra cu cei care vor, cu adevarat, sa mearga inainte. Nu veti incerca sa-i treziti pe cei care vor sa doarma. Nu veti incerca sa-i convertiti pe cei carora le plac rolurile pe care le joaca, nu are importanta cat de mizerabili cred ca sunt. Nu este vorba despre convertire. Este vorba de a raspunde rugaciunilor milioanelor de fiinte umane, din fiecare zi.

Noi suntem un grup mic de mai mult de 100 000, un grup mic pentru a manui milioane si milioane de solicitari zilnice. Insa, acestia sunt oamenii deschisi si sinceri. Cu adevarat, acestia doresc schimbare in viata lor, schimbarea pe care voi ati experimentat-o in unele dintre celelalte vieti ale voastre sau poate intre vieti. Este schimbarea care v-a dus din starea de a fi blocat in vechile cicluri umane, intr-un loc al iluminarii si al ascensiunii. Vedeti, deja ati realizat aceste lucuri. Deja ati trecut prin acestea. Sunteti gata, sunteti gata pentru a fi invatatori!

In aceasta ultima serie, Seria Claritatii, am vorbit atat de mult despre deconectare: de a elibera caile, tiparele si grilele, caile prin care ati fost interconectati cu ceilalti. Se spune ca totul este doar unu. Totul este interconectat. Exista credinta ca pomul este conectat cu cerul, ca cerul este conectat cu apa si ca apa este conectata cu fiecare om, iar fiecare om este conectat cu fiecare alt om. Este adevarat, pana intr-un punct, insa, in ultima instanta, cel iluminat, cel sincer/natural, elibereaza conectarile. El realizeaza ca este suveran si nu are nevoie de interconectare, pentru a avea si a fi – cum sa spun – in Compasiunea Sipritului.

Exista un sistem de credinta vechi, ca trebuie sa fiti interconectati cu totul, ca trebuie sa fiti o parte din aceasta mareata unime si este adevarat, pana intr-un punct. In ultima instanta, Maestrii, cei iluminati, elibereaza toate acestea! Ei le elibereaza. Ei realizeaza ca sunt suverani, ca sunt Dumnezeu, de asemeni. Nu au nevoie de nimic din exterior, care sa-i sustina. Sunt intregi si desavarsiti. Subliniati aceste cuvinte – intregi si desavarsiti!

Acum, unii dintre voi inca nu credeti acestea. Voi inca ganditi ca poate sunteti aproape de a fi intreg, ca sunteti cumva desavarsiti, insa continuati sa va stradutiti sa obtineti ultimele parti. Astazi este sfarsitul acestui lucru. Nu mai exista ultimele parti. Le-ati obtinut. Acum le veti folosi. Acum veti merge mai departe.

Am vorbit despre deconectarea de ceilalti oameni, despre deconectarea de omenire, esentialmente si de modul de deconectare de Camp. “Campul” a fost terminologia noastra pe care am folosit-o pentru Sursa originala de energie, dinafara taramului de Acasa, dinafara – sau de aceasta parte – a Zidului de Foc. Campul nu se afla intr-un loc special. Campul nu poate fi cuantificat prin nici un termen uman sau cu vreun sistem de masura, insa reprezinta sursa comuna pentru toate energiile. Fiecare lucru si fiecare fiinta ar trebui sa-si conecteze, in ultima instanta, energia sa la Camp.

Am vorbit… am fost atat de curajosi si de indrazneti – VOI ati fost atat de curajosi si de indrazneti – in ultima serie, incat sa spuneti, “Va deconectati si de Camp.” Voi eliberati si acest lucru. Este putin infricosator. Acum daca veti iesi si veti vorbi cu oameni obisnuiti de pe strada si le veti spune ca va deconectati, ca nu va mai hraniti din celelalte lucruri; daca le veti spune ca deja ati ascensionat – cu siguranta, ei v-ar spune ca sunteti nebuni! Dar, Shaumbra, ati ajuns in acest punct, prin munca pe care ati desfasurt-o si acum intelegeti ce inseamna asta. Voi intelegeti ca totul este continut in voi. Deja exista acolo.

A trebuit sa treceti prin aceste “lectii” pentru a intelege, cu adevarat, cum gandesc ceilalti oameni, cum opereaza si ce simt. A trebuit sa coborati sau sa intrati, ca si ei, pe acelasi camp de joaca. A trebuit sa experimentati unele invelisuri, unele provocari si unele sisteme de credinta, pentru a intelege prin ce trec ei. Este dificil sa faci parte din randul din fata al constiintei umane – sa fii invatator – fara sa treci prin experientele, prin care vor trece si ei.

Metatron si cu mine, vom sublinia astazi… inca o data, ca este in functie de voi, este alegerea voastra, cum le veti prelua in voi-insiva. Nu trebuia sa fiti aici, in aceasta viata! Nu ati avut karma. Nu ati avut o atractie de necontrolat, care sa va aduca aici. V-ati oferit voluntary, pentru acest lucru!

Ati trecut prin sapte serii pana in prezent, ati trecut prin multe dintre situatiile voastre personale – sa le sfarsim acum! Sa mergem inainte! Sa trecem dincolo! Este ceea ce ati stabilit! Acestea reprezinta ce ne-ati cerut: sa le discutam cu voi. Unii dintre voi veti gasi acestea, ca fiind putin dificile. Incercati sa fiti cu un picior inauntru si cu un picior inafara. Veti spune, “Da, sunt invatator, insa, inca sunt acest om, care inca are aceste situatii si probleme.” Asta nu mai tine! Asta nu mai merge!

Vom lucra cu voi toti, de acum, pana la Conferinta de Vara a Shaumbrei. Vom lucra cu voi, ajutandu-va sa va reamintiti, trecand prin unele dintre barierele mari, pe care le aveti acum, care va impiedica sa digerati in totalitate, acest concept. Nu trebuia sa fiti aici! V-ati atins iluminarea si ascensiunea, cu catva timp in urma. Doar v-ati oferit voluntari, pentru acest serviciu suplimentar, pe Pamant, in prezent.

Este momentul ca administratorii si invatatorii Noului Pamant, sa-si ofere serviciile. Pentru a face asta, exista ultima parte de care sa va deconectati, ceva care va este foarte apropiata si draga, ceva de care va simtiti foarte atasati, ceva ce se simte foarte aproape de mana voastra stanga sau de cea dreapta: vietile voastre trecute. Shaumbra, eliberati-le! Vietile trecute sunt cuvinte zumzaitoare din noua era. Vietile trecute nu sunt ce credeti voi ca sunt. Nu sunteti mai mult vietile voastre trecute, decat sunteti copiii vostri. Nu sunteti mai mult vietile trecute, decat sunteti parintii vostri proprii. Da, exista o energie comuna intre voi, insa nu sunteti vietile trecute. Una dintre barierele cele mai mari si din final, de care trebuie sa treceti, in aceasta munca pe care am realizat-o impreuna, este a va mentine in vietile trecute.

Nu exista incarnare. Nu exista! Nu exista in termenii in care voi sau societatea percepe acest lucru. Voi ganditi ca reveniti mereu, poate imbunatatind putin aici, schimband putin acolo. Nu este adevarat! Nu sunteti mai mult vietile trecute, decat sunteti cainele vostru, decat sunteti casa voastra. Da, exista lucruri commune, dar… este dificil de descris, insa din – ceea ce ati numi punctul de vedere al sufletului – nu aveti o progresie a vietilor. Nu aveti! Fiinta voastra Suflet a incercat diferite experiente – insa ele nu sunt voi. Nu sunteti progresia liniara a vietii trecute, de acum 2 000 de anis au 10 000 sau din Atlantis. Exista o legatura comuna energetica, insa nu sunteti vietile voastre trecute.

Ati ajuns intr-un punct al unei noi intelegeri si veti realiza ca nu exista vieti trecute. Nu exista vieti viitoare. Sunteti cine sunteti, in aceasta viata! Aceasta viata, acest timp pe care il experimentati acum, este unic si special. Nu reprezinta culminarea trecutului. Cu toate ca exista elemente pe care le-ati invatat in trecut, nu mai sunteti ghidat de trecut.

Conceptul reincarnarii asa cum este cunoscut, este inselator si va distrage. Voi sunteti ACEASTA viata – si aceasta viata este speciala, asa cum am spus recent. Este o viata foarte, foarte speciala! Este un timp special, in care energia sufletului vostru s-a adus pe sine in forma umana si apoi restul coboara si patrunde in viata voastra umana. Oricare alte vieti teoretice pe care le-ati avut, nu au fost la fel. Nu a existat aceasta relatie intre suflet si om. Sufletul, in esenta, a creat o energie intr-o viata trecuta si a lasat-o sa plece, a eliberat-o, i-a dat libertate, i-a dat propria abilitate de a pleca si de a realiza lucruri. Dar conectarea a fost, in general, foarte slaba si nu a fost – ceea ce ati numi – reala sau spirituala.

Aceasta viata, acest timp in care sunteti in corp, este FOARTE special. Relatia dintre spirit si om a existat intotdeauna. Legaturile sunt foarte puternice. Conectarea, intr-un sens, este omniprezenta - mereu este aceeasi. Este doar iluzia ca divinul, sinele spiritual nu se afla aici, acum.

Va vom cere, in urmatoarea luna, sa eliberati acest concept al incarnarii. Nu vorbim despre acea filozofie religioasa sau culturala sau despre sistemul de credinta ca traiti o data, ca muriti si ca apoi sunteti judecati. Nu este vorba despre asta – nu, cu siguranta – nici despre asta. Este vorba despre faptul ca sufletul vostru este incorporat acum, in aceasta experienta fizica prin care treceti si nu va mai avea aceasta experienta vreodata. Nu va mai avea niciodata o experienta ca aceasta. Aceasta este foarte, foarte speciala si vom intra in mai multe detalii asupra acestui lucru, la intalnirea noastra viitoare.

Va vom cere sa eliberati conceptul de reincarnare! Este vorba doar de a fi incarnat. Nu are loc mereu si mereu. Nu exista o serie de cicluri. Nu este o capcana sau un carusel. Trecutul de acum o suta de ani, o mie de ani, nu sunteti voi – nu sunteti voi, cu adevarat. Si, intr-un sens, nici nu conteaza. Nu are importanta. Intregul concept al reincarnarii, asa cum este cunoscut in mod popular, este neimportant pentru oamenii care stau pe scaune aici, acum si pentru invatatorii care au o munca de infaptuit. Nu are importanta! Nu sunteti vietile voastre trecute – slava Domnului! (Tobias chicoteste). Voi sunteti VOI, chiar acum!

Lumea cauta, cu adevarat, ea cauta invatatori. Omenirea se afla intr-un punct, in prezent, in care este foarte neincrezatoare in orice si acest lucru reprezinta una dintre cele mai mari energii, cu care veti avea de-a face, fiind invatatori. Nu au incredere in guverne. Nu au incredere in biserici. Nu vor avea incredere in voi, la inceput si desigur, nu au incredere in ei-insisi. Aceasta va fi cea mai mare bariera, invatatorilor: sa dezvoltati increderea si un raport cu ei. Va fi marea bariera. Ei au fost inselati. Inca sunt inselati. Oamenii inca le fura energia si ei inca fura de la altii.

Asa ca, atunci cand veti intrati pe scena, ca ingerul care raspunde singuratatii lor, rugaciunilor lor, ei inca vor fi neincrezatori. Nu vor intelege cum ati ajuns acolo, nu vor intelege cine sunteti. Acesta este foarte specific… este un motiv foarte clar, pentru care v-ati oferit aceasta viata – acest timp de a fi pe Pamant, incarnat – de a trece prin multe lectii, prin multe provocari si dificultati, in viata voastra. Astfel, cand veti sta inaintea altor oameni, ei vor putea simti acea energie. Ei pot simti raportul. Vor sti ca ati avut multe nopti pline de lacrimi, ca ati avut multe probleme cu relatiile, ca ati avut multe indoieli in privinta voastra. Vor simti asta si veti fi capabili sa creati un raport cu ei. Acest lucru va va fi de folos in munca de invatator, pe care o veti face.

Lumea are nevoie in present, de invatatori si de administratori ai Noii Energii, pentru Noua Energia. Foarte putini oameni inteleg acest termen “Noua Energie”. Cineva trebuie sa predea asta, cineva trebuie sa fie administrator al acesteia. Am fost intrebati recent de cineva, care spunea, “Nu exista un astfel de lucru ca Energia Noua, este doar energie si aceasta si-a schimbat aspectul, forma si numele”. Insa, in ultimii cativa ani a fost introdus elementul Energiei Noi.

Noua Energia inseamna ca nu a fost doar cea veche sau energia anterioara, care si-a schimbat aspectul, forma si proportia energetica. Asa cum am spus cu mult timp in urma, a existat un volum specific, foarte definit si imens de energie, care a parasit taramulde Acasa cu voi si voi v-ati jucat cu aceasta, pana acum. A existat un numar finit de particule de nisip, in cutia de nisip. Da, a fost doar nisip. Insa, apoi ceva s-a intamplat. Dintr-o data, a fost creat un nisip nou, aparent de nicaieri. Este o analogie cu Noua Energie. Noua Energie a fost creata, nu din Vechea Energie, nu a fost luata de Acasa, ci a fost creata pentru prima oara de Creatori – de voi!

Asa ca, Noua Energie este diferita de Vechea Energie. Nu este vorba despre acelasi vechi program. Nu are aceeasi rezonanta, nu are vibratie, nu functioneaza in acelasi fel. Oamenii care inca cred ca, Noua Energie este doar schimbarea de nume a Vechii Energii, vor fi surprinsi. Nu functioneaza in acelasi mod. Vor descoperi ca este foarte dificil sa acceseze Noua Energie, in activitatea pe care o vor face, deoarece inca au aceeasi atitudine mentala, ca este doar aceeasi energie veche. Nu este!

Poate ca ar trebui sa nu o numim energie. Poate ca exista un nume mai potrivit, deoarece este diferita. Ea opereaza diferit, actioneaza diferit, reprezinta un set total diferit de unelte si se afla aici. Lumea are nevoie sa inteleaga cum este folosita. Are nevoie de administratori, de invatatori si aceia sunteti voi!

Unii dintre voi veti lucra in special, in domeniul intelegerii Noii Energii: a faptului ca actioneaza diferit, ca isi schimba toate caracteristicile si fluxurile; ca se schimba rezultatul, ca tiparele sunt diferite total, deoarece, intr-un sens, ati putea spune in privinta Noii Energii, ca nu are tipare, de loc. Totul in privinta ei este diferit, fata de Energia Veche sau vibrationala. Lumea are nevoie – omenirea are nevoie – de cei care vor preda.

Cei care veti merge si veti preda, care veti fi administratorii Noii Energii, asteptati-va la lucruri neasteptate! Intelegeti ca vor fi intotdeauna surprise! Intelegeti ca, chiar cand veti incerca sa cuantificati caile in care actioneaza Noua Energie, acea cunatificare nu va fi reala, nici macar in ziua urmatoare. Aveati pentru Vechea Energie tipare specifice, planuite si daca aveau o masura intr-una din zile, urma sa aiba aceasi masura in ziua urmatoare. Noua Energie nu functioneaza in acest mod, slava Domnului! Noua Energie este total diferita. Unii dintre voi veti scrie carti, despre acest subiect.

Lumea are nevoie acum de administratori si invatatori ai Pamantului – mai mult decat oricand inainte – ai Pamantului, ai Geiei. Dar, este vorba despre intelegerea putin diferita a Pamantului si intr-un mod nou. Gaia este un Spirit, un colectiv. Gaia se afla aici, ca sa sustina procesele fizice de pe Pamant. Gaia, prin propriul ei drept, este foarte puternica si se poate autosustine. Asa cum ati observat, se poate curata/purifica printr-o furtuna, un vulcan sau un cutremur de pamant. Isi poate schimba energiile, in multe feluri diferite. Nu este intentia Geiei sa indeparteze omenirea de pe corpul ei. Intentia Geiei este sa fie aici, pentru a sustine activitatea Vechiului Pamant si de asemeni, sa fie o prezenta si pe Noul Pamant.

Acum, ati putea spune, operand in modul vechi, prin Vechea Energie, ca punctul de saturatie este aproape atins, pentru un numar de oameni de pe Pamant, caci Gaia poate sa sustina, in modul in care deja il face; in particular, modul in care oamenii deterioreaza din intamplare sau din stupiditate, lucrurile care ii protejeaza, care ii hranesc; ei deterioreaza atmosfera; deterioreaza nivelele temperaturii de pe Pamant; deterioreaza echilibrul ecologic.

Unii dintre voi sunteti ingrijorati, “Cum va manui Gaia toate acestea?” Ei bine, Gaia va manui foarte bine aceste lucruri – este mai mult o intrebare, legata de modul in care oamenii vor manui astea! Gaia are toate abilitatile de a se reinnoi, dar nu vrea sa faca asta, daca ar costa viata a mii sau milioane de oameni. Gaia cere omenirii sa ajunga la un nou nivel de constiinta, chiar la un nou tip de constiinta ecologica, care ar fi diferit de cel care exista acum. Un nou tip de “Verde”… si sa nu-l mai numim Verde – sa-l numim Auriu… o noua intelegere despre abilitatile Geiei de a se reface. Omenirea are nevoie de invatatori si de administratori ai noii ecologii a Pamantului.

Exista multe grupuri care au realizat o activitate extraordinara, care sunt devotati, dedicati pentru prezervarea ecosistemelor de pe Pamant, insa chiar si lor le lipseste intelegerea a ceea ce se intampla. Ei nu inteleg Energia Noua. S-au prins in atata drama, cat fortele reale carora li se opun. Ei au preluat energia de a fi cei care fac bine, in loc de energia de a lucra la nivel superior, dintr-o perspectiva a celor ce echilibreaza. Exista foarte, foarte putine fiinte pe Pamant in prezent, care echilibreaza.

Pentru ca omenirea sa mearga inainte, in urmatorii ani, cineva trebuie sa vina in fata. Cineva trebuie sa predea. Cineva trebuie sa-si asume unele rsicuri, sa apara la TV, sa scrie articole dintr-o perspectiva noua, despre ecologia de pe Pamant. Insa, ceea ce se petrece pe Pamant, consta in faptul ca abilitatea de a produce hrana, va incepe sa diminuie. Tiparele de vreme se vor schimba si vor afecta acele zone, care produc hrana pentru Pamant. In topul acestora este faptul ca Pamantul va ramane fara sursele curente de combustibil. Shaumbra, voi combinati toate aceste lucruri, aveti un Pamant foarte haotic. Cand oamenii nu vor mai fi hraniti si nu vor mai avea energie pentru transport, pentru activarea omenirii pe Pamant, se va stabili un mediu foarte haotic.

Cei dintre voi care veti fi invatatori si administratori ai noii ecologii, veti preveni razboaiele, cu adevarat. Veti retine guvernele de la a se lupta, unele cu altele. Veti ajuta la prevenirea unor catastrophe in masa, pe Pamant, de la om la om. Pamantul – Gaia – cu siguranta vor supravietui, insa omenirea? Pot ei prelua, ceea ce va apare in urmatorii cativa ani?

Omenirea are nevoie de adminstratori si de invatatori ai afacerilor. Ai afacerilor! Afacerile reprezinta modul in care curge energia. Este vorba despre o trannzactie de energie. In aceasta era prezenta, afacerile de pe Pamant au depasit guvernele – cum sa spun – fluxul de energie, controlul energiei, miscarea energiei. Nu este o declaratie care judeca, insa afacerile in prezent sunt mai puternice decat guvernele.
Afacerile determina fluxul energiei. Este tot ce fac ele. Da, uneori oamenii de afaceri devin corupti si lacomi, deoarece nu inteleg, cu adevarat, cum functioneaza energia. Unii dintre ei sunt concentrati doar pe intrari/incasari. Acestea reprezinta partea lacomiei si a fricii. Ce-ar fi daca ar fi existat companii, care s-ar fi concentrat pe directia inimii, in locul intrarilor… pe un echilibru al miscarii energiei, un echilibru al constiintei umane care este implicata in companie, prin angajati; un echilibru al constiintei energetice, chiar si din partea clientilor. Daca nu ar fi vorba doar despre intrari, ar fi fost vorba despre calea inimii.

Este nevoie de cei care sunt invatatori si administratori ai afacerilor din present, in lume, deoarece afacerile se vor schimba in urmatorii ani. Oh, da, s-au schimbat incredibil, in ultimii teeizeci de ani! Acum exista companii globale. Aveti sisteme de distributie foarte eficiente. Aveti modalitati de a misca energia si banii instantaneu, prin Internet. Se vor schimba, insa in present, nu exista prototipuri. Nu exista incubatoare pentru afacerile Energiei Noi.

Acum, lumea are nevoie de acei invatatori si adminsitratori si ne indreptam spre voi Shaumbra, ca sa discutam aceste lucruri cu voi. Cine va crea modelul afacerii noi? Cine va arata ca afacerile nu trebuie sa fure de la celelalte afaceri? Cea mai mare eroare in orice afacere, cel mai mare invelis sau sistem de credinta, il reprezinta credinta in competitie. Competitia este doar un cuvant modern, pentru razboi. Companiile se lupta. Companiile isi aleg angajatii si-i instruiesc sa doboare, ii instruiesc cum sa sfarme competitia. Cine va scrie acea carte, care va spune ca nu exista competitie. Nu exista nevoia de lupta. Nu exista nevoia de distrugere a celorlalte companii. Este o Energie foarte Veche.

Poate ca… poate ca unul dintre primele locuri de a demara – tiparul afacerii Noii Energii – este chiar cu Cercul Crimson, aratand cum poate fi realizat. Si foarte eficient… una din observatiile mele, ca om de afacere de odinioara, este ca o cantitate imensa de energie, ineficienta se cheltuieste in afaceri, pentru a incerca sa controlezi, incercand sa obtii bani, incercand sa obtii profit. Afacerile, prin naturea lor actuala, sunt extrem de ineficiente, deoarece o imensa cantitate de energie este cheltuita pentru protectie si aparare, decat pentru curgere. Am fi fericiti sa avem discutii, doar despre afacerile Noii Energii – afaceri din directia inimii.

Lumea in prezent, are nevoie de invatatori si de adminsitratori ai artelor. Ai artelor! Omenirea a devenit atat de mentala si atat de intelectuala, incat artele s-au pierdut, insa artele sunt parteneri ai stiintelor, mult asemanator modului in care un mascul este partenerul unei femele. Nu puteti avea una fara cealalta, ele se echilibreaza una pe cealalta. Cat timp exista stiinta, cat timp exista intelect in societate si in scolile voastre, exista nevoia de arte. Este vorba despre un flux de creativitate, un flux de energie si mai mult decat atat, artele reprezinta una dintre cele mai minunate si eficiente cai, de a aduce Energia Noua.

Cei dintre voi care sunteti pictori, muzicieni si dansatori, nu v-ati pierdut timpul, asa cum v-au spus multi oameni. Voi ati miscat energia. Ati impartasit energia si acum se aude chemarea pentru invatatori si administratori ai artelor, pentru a ajuta la a readuce echilibrul, pentru a ajuta la aducerea Energiei Noi.

Ele s-au pierdut in ultimii ani. Au fost scoase din programa scolilor, deoarece nu exista suficient timp pentru acestea, datorita acestei competiti pentru mental, datorita sistemului de notare. Cum poti nota arta? Cum o poti clasa? Ea doar este. Nu exista o valoare, pe care sa-i o atribui acesteia. Da, unii dintre voi pot emite o judecata, insa nu o puteti masura. Este momentul de a aduce inapoi in societate, arta, muzica, dansul, scrisul si exrimarea creativa – dar intr-un mod nou. Chiar pictura va arata diferit. Muzica va suna diferit.
Pamantul are nevoie acum de adminsitratori si invatatori ai artelor. Ne-ar placea sa vedem ca acestea incep prin Shaumbra si prin Cercul Crimson. Acestea sunt importante pentru echilibrul total de pe Pamant, din prezent. Multi dintre voi veti preda si asta.

Chiar acum, exista o nevoie disperata pe Pamant, daca omenirea va merge inainte, exista o nevoie disperata de invatatori si administratori ai educatiei. Sistemele scolare sunt prinse in curse. Sunt blocate intr-un ciclu propriu. Nu se mai dezvolta. De fapt, din punct de vedere energetic, ele colapseaza. Nu mai produc ceea ce incearca sa produca: studenti educati, informati si iluminati.
In prezent, sistemele educationale au fost infectate cu un virus, un virus energetic. Este prezent in toate scolile, in special, in scolile publice, insa s-a furisat si in scolile private. In prezent, acest virus energetic actioneaza mai mult ca sa corupa, sa perturbe si sa distraga studentii. Creaza violenta. Creaza dependenta si viciere. Se face foarte putina educatie. Este o situatie serioasa, Shaumbra!

Lumea are nevoie de invatatori si de administratori ai noii educatii. Are nevoie de un nou tip de sistem, care sa nu permita dezechilibrul energetic, care sa nu tolereze abuzul de energie – sau de alti oameni. Are nevoie de un sistem scolar, care nu este proiectat sau bazat pe notarea sau pe a clasa sau pe sisteme de punctare, ori de a incerca a–l conforma/acorda cu unele sisteme educationale de stat arhaic, ci are nevoie de un grup, care se va ridica si va aduce ceea ce este mai potrivit.

Exista milioane din ceea ce voi numiti “Cristali”, care sunt pregatiti sa vina, insa nu vor veni pana in momentul in care, timpul si resursele vor fi potrivite. Acestea sunt Fiinte care nu au mai fost incarnate inainte, pe Pamant. Ele asteapta. Ele astepata. Nu vor veni pana cand vor fi pregatite noile scoli, deoarece nu isi vor plasa energia, in unele dintre sistemele educationale infectate.
Deci, Shaumbra, lumea are nevoie de voi. Ati simtit chemarea inainte si acum vom face ceva cu asta.

Omenirea, lumea ii cheama pe cei care sunt invatatori si adminsitratori ai tehnologiei. Tehnologia reprezinta una dintre cele mai importante unelte pe care o aveti. Tehnologia este un instrument. Nu este un dumnezeu, vedeti. Intelectualii… acei aomeni care se gasesc doar in minte… au transformat tehnologia in dumnezeu, intr-o arma si o vor transforma intr-un razboi, in curand. Tehnologia este un instrument, care poate imbunatati experienta umana de pe Pamant, care poate face viata mult mai eficienta si mai usoara, poate deschide comunicatiile prin channel instantaneu; poate conecta oamenii unii cu altii, instantaneu, incat guvernele sau afacerile sa nu poata sa-i insele sau sa-i traga pe sfoara. Tehnologia are abilitatea de a fi un instrument al autenticitatii, deoarece datorita tehnologiei, este foarte dificil ca oamenii sa ascunda lucrurile.

In prezent, tehnologia a inflorit in moduri incredibile, insa este foarte inclinata sa abuzeze. Este nevoie sa existe cei, care apar din randurile Shaumbrei, care vor deveni invatatori si adminsitratori ai tehnologiei. Nu vorbim despre 0-uri sau 1-uri, nu vorbim despre parte intelectuala sau mentala a tehnologiei, ci despre tehnologie ca instrument, despre tehnologie ca principiu spiritual, de tehnologie ca modalitate de imbunatatire a vietii. Cand acei cativa Shaumbra vor pasi in fata, vor atrage spre ei un nou tip de energie, care are la baza tehnologia, care va determina unele descoperiri interesante si profunde, in aceasta lume a tehnologiei. Asa ca, invatatorii, adminsitratorii acestor energii, sunt necesari pe Pamant, acum.

Pamantul are nevoie de invatatori si adminstratori ai artei vindecarii. Ai artei vindecarii! Medicina, tipul vostru de medicina moderna realizeaza o activitate minunata – pana intr-un punct. Chiar si ceea ce numiti modalitati de vindecare alternative indeplinesc o munca minunata – pana intr-un punct. De ce nu sunt mai multi oameni vindecati? De ce sunt atat de multi oameni bolnavi? De ce nu s-a realizat vindecarea cancerului sau a SIDEI? De ce medicina, fie traditionala, fie alternativa, nu-si atinge scopul? Se datoreaza faptului ca nu inteleg unele din problemele esentiale, deoarece sunt atat de pline de conditii; deoarece exista o frica de procese legale, deoarece sunt multi virusi in profesia medicala-insasi… nu vorbim despre virusul racelii sau al gripei, noi vorbim despre virusul energetic… care exista in sistem. Noi ii chemam administratorii si invatatorii noii arte a vindecarii si poate ca aceasta nu va avea o aplicatie in masa, la inceput. Stim ca sunt multi cei carora, le-ar placea sa descopere un tratament pentru SIDA. Vom realiza asta, unul cate unul. Nu exista o pilula in prezent – nu poate apare in constiinta – ceea care va vindeca SIDA sau cancerul. Dar, ceea ce putem face este sa patrundem la radacina cauzelor energetice din spirit sau din corp. Putem observa dezechilibrele, putem observa ce se intampla chiar la nivel de ADN si putem incepe vindecarea – cate unul, pe rand. Iata ce va fi necesar!

Insa, cand incepem…cand voi, Shaumbra, adminsitratorii si invatatorii artei vindecarii, incepeti sa vindecati cate unul, printr-o munca foarte profunda si intensiva, care schimba constiinta, care schimba potentialele din viitor si in ultima instanta, potential, asta conduce la descoperirea vindecarii cancerului sau a SIDEI. Dar, trebuie sa inceapa, cu cate unul, o data. Trebuie sa inceapa de undeva. Corpul uman nu ar trebui sa se imbolnaveasca. Corpul uman ar trebui sa ajunga intr-un punct, in care doar sa moara si de preferat, la alegerea spiritului din interior. Insa acum, corpul uman se afla intr-o stare foarte fragila. Nu ar trebui sa ajunga atat de bolnav sau atat de obosit, insa continua in Vechea Energie si are multe dezechilibre vechi. Prin Cercul Crimson si prin Shaumbra, ii vom chema pe cei care sunt invatatori si administratori ai noi arte a vindecarii. Da, ii va supara pe multi, pe multi din industria medicala si pe mult mai multi din industria alternativa, deoarece noi vom indeparta usile, de la ceea ce au crezut ca este adevarat.

Shaumbra, vom face chemarea: omenirea are nevoie de administratorii divinitatii. Bisericile sunt vechi, ele se prabusesc. Nu mai au energia si iubirea, pe care le-au avut cu mult, mult timp in urma. Asa cum stiti, energiile au fost distorsionate, rasucite si abuzate si daca exista karma, o poarta bisericile. Daca exista vreo penitenta care – cum sa spun – si o suferinta care trebuie platita, acestea apartin lor. Bisericile trec printr-o evolutie extraordinara, chiar acum. Cauta cu disperare noi cai de a atrage oamenii. Insa, doar cauta un numar de oameni. Doar cauta donatori. Ele doar cauta – cum sa spun – sa-si sporeasca notorietatea si faima. Este o rusine pentru un pastor, care are doar in jur de doisprezece oameni, care stau in strana in fiecare duminica, asa ca incearca sa recruteze, insa unde este inima in acest lucru?

Unde se afla adevarata invatatura si adevarata iubire? De ce nu pot bisericile sa raspunda la intrebarile despre Dumnezeu? De ce exista toate aceste povesti si fabulatii despre Iisus, Buddha, Moise, Abraham, Mohamed si despre multi altii? De ce exista atat de multa frica si atatea razboaie, in legatura cu problema bisericii si a religiei?

Cei care se roaga, cei care ne striga pe noi, de cealalta parte, vor raspunsuri despre Dumnezeu. Ei vor raspunsuri reale, autentice, nu vor vreun tip de rol prost invatat, vreo umplutura. Vor sa stie si acum exista foarte putine organizatii pe Pamant, care le pot furniza raspunsuri adevarate, autentice. Cand spunem ”autentic” vrem sa spunem sa nu aiba agenda, sa nu incerce sa adune membri, sa nu incerce sa ii convinga, ca sa intre in vreun sistem de credinta.

Shaumbra, noi chemam invatatorii si administratorii divinitatii, sa raspunda intrebarii despre Dumnezeu – sa discute despre autenticul Dumnezeu cu d mare (big “G” – God, in engleza), despre Dumnezeu-l autentic – voi! Acesta va fi una dintre cele mai provocatoare, dintre toate ariile pentru invatatorii Shaumbra, deoarece vor intampina cea mai mare opunere de rezistenta. Ea va scoate la suprafata din oameni, imensa manie si frica. Dar, din nou, unul cate unul, pentru cei care sunt pregatiti, pentru cei care intreaba, unul cate unul, ne referim la un concept foarte simplu: Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni. Cand veti realiza asta? Cand veti integra umanitatea, spiritualitatea, Sinele vostru Divin, toate in unul, chiar aici pe Pamant, in prezent?

Lumea cauta invatatori si administratori ai energiei. Ati trecut prin sapte ani de experienta. Ati trecut printr-o experienta, ca sa vedeti cum este sa va obtineti ascesiunea, sa va obtineti divinitatea.

Acum este momentul, in care vom opri jocul de-a v-ati ascunselea. Toti vom inceta sa pretindem ca nu suntem divini si Dumnezeu. Este momentul sa indepartam vechiul concept despre ce reprezinta Dumnezeu. Este momentul ca eu sa va reamintesc, de faptul ca am stat in vila de la tara si am discutat despre acest lucru real. Este asemanator cu déjà vu, nu-i asa? Este ca déjà vu, peste tot.

De acum inainte, Shaumbra… si eu repet cuvintele lui Metatron… daca vreti sa continuati procesarea, daca vreti sa continuati – cum sa spun – crezand ca inca aveti nevoie de tot felul de vindecari, daca vreti sa continuati pe caile vechi, aceasta nu este organizatia potrivita pentru voi. Exista altii care vor furniza provizii pentru hrana voastra – vreau sa spun pentru nevoile voastre. (rasete)

De acum inainte, vom trece mai departe. Veti fi un invatator, daca ramaneti cu acest grup! Nu vrem – cum sa spun – sa fim prinsi in vechea definitie a invatatorului, deoarece are conotatii diferite in Noua Energie. Munca voastra se va schimba, slujba voastra, totul se va schimba. Veti avea toate resursele si instrumentele, asa ca incetati sa va ingrijorati in aceasta privinta! Incetati sa va stabiliti instrumentele sau – cum sa spun – resursele voastre energetice, in avans! Vor apare la timp – la timp – si vor fi toate ale voastre si nimeni nu vi le va putea lua.

Multi dintre voi spuneti, “Voi face miscarea/trecerea, cand voi avea garantia ca va fi acolo cupa de aur.” Cupa de aur va fi acolo, daca veti merge ca sa va indeplinti munca. Toate resursele – voi vi le-ati stabilit. Noi va ajutam ca doar sa le aducem. Nu mai puteti juca rolul victimei, niciodata, in aceasta munca. Nu mai puteti pretinde ca sunteti faliti. Nu mai puteti pretinde ca sunteti daramati. Nu exista spatiu pentru acestea, in aceasta activitate. Cauldre se afla – cum sa spun – intr-o mica stare de anxietate, in privinta atitudinii noastre directe, dar pentru a face ceea ce noi toti am planuit sa facem, ca sa raspundem la strigatele S.O. S. ale oamenilor din lumea intreaga, trebuie sa mergem mai departe.

Vom schimba – cum sa spun – modul in care vom lucra impreuna. Vom schimba si formatul si chiar energia acestor Shoud-uri, deoarece este momentul. Suntem pregatiti pentru acestea. Voi Sunteti gata.

Shaumbra, Metatron spune ca sunteti autentici, ca Sunteti gata si ca acum este momentul!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro