MINÄ OLEN AITO

Adamus Saint Germain -nimistä (Crimson Circle) henkiolentoa kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre (www.crimsoncircle.com)
6.5.2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä olen, kyllä minä olen professori Adamus Saint Germain. Minä olen aito.

Rakas Shaumbra, Tobias on pienellä lomalla valmistelemassa seuraavia matkojaan Shaumbra-ryhmän kanssa; valmistautumassa menemään Romanian maahan, missä minä tulen liittymään hänen seuraansa muutaman päivän kuluttua; valmistelemassa niiden Shaumbrojen energioita, jotka tulevat Romaniaan, jotka asuvat Romaniassa; valmistelemassa energioita kanavointityöpajaa, ”Wall of Fire” (suom. tulimuuri/tuliseinä) -kouluamme varten, ja todellakin liikuttamassa vähän energiaa. Hyvin ainutlaatuinen ryhmä on kokoontumassa sinne. He ovat hyvin innokkaita liikuttamaan energiaa tällä kertaa. Tämä on Tobiaksen ja kumppaneiden kolmas matka sinne. He ovat nyt valmiita todella muuttumaan, todella työskentelemään omien energioidensa kanssa, ja sillä tulee olemaan vaikutusta Maapallon energioihin - tietoisuuden energioihin tuolla alueella.

Niinpä Tobias pyysi minua tulemaan tänään keskustelemaan teidän kanssanne, pitämään tämän Shoudin, puhumaan teille muutamista tärkeistä asioista. Mutta ensiksi minä haluaisin aloittaa muutamalla Saint Germain -autotarralla (naurua). Tämä olisi ihana pikku sanonta. Ihmisillä on taipumusta tiivistää kaikki ja tehdä siitä autoon kiinnitettävä tarra.

Ja minun ensimmäinen autotarrani tänään on: ”Maailmankaikkeudella on salaliitto täyttämässä teidän toiveenne”. Tämä ei ole itse asiassa minun, minä varastin sen Tobiakselta (naurua), mutta…

Shaumbra, on tunnettua, että sinä olet Luoja. Sinä olet johdossa. Kaikki muut energiat tukevat sinua, homma ei ole toisin päin. Kaikki energiat tukevat sinua, aina korkeimmasta enkeliolennosta Maan energioihin, kaikkien olentojen energioihin, kaikkien sinun menneiden elämiesi energioihin, kaikkien sinun tuntemisesi ihmisten piirteisiin saakka. He valitsivat olla auttamamassa täyttämään sinun halusi ja toiveesi. Joskus nuo toiveet ovat piilossa. Joskus sinä olet niin keskittynyt omiin ihmistarpeisiisi, että sinä unohdat Sielusi toiveet. Mutta tuo prosessi on kuitenkin tapahtumassa. Tuo prosessi on kuitenkin tapahtumassa.

Katsopa elämääsi, kaikkea siinä meneillään olevaa. Kaikki mitä on sinun elämässäsi, tukee jollain tasolla toivetta, tukee kenties toivetta havaita se, miltä tuntuu, ettei et ole rakkauden arvoinen tai yltäkylläisyyden tai terveyden arvoinen. Jollain tasolla sinussa on halu oppia enemmän näistä asioista. Tuo toive voi olla varjo vanhasta karmasta, mikä saa sen aikaan, että sinulla ei ole halua astua siitä ulos, ei ole halua yhdistyä. Ja niin maailmankaikkeus tulee täyttämään tuon toiveen. Se osoittaa sinulle, millaista on tuntea itsensä arvottamaksi, tarpeettomaksi, rakkaudettomaksi. Mutta kaiken aikaa sinä luot sen, Shaumbra. Se on sinun toiveesi. Se ei ole minun. Minulla ei ole mitään toiveita sinun suhteesi, minulla ei ole mitään haluja sinun suhteesi. Se on sinun toiveesi.

Mene siis ulkopuolelle katsomaan tilannetta. Katso, miten energia on salaliitossa täyttämässä sinun toiveesi - ja muuten ”salaliitto” ei ole ollenkaan mikään paha käsite. ”Salaliitto” tarkoittaa tuoda yhteen, ilmentää. Sillä on negatiivinen sivumerkitys tällä hetkellä teidän yhteiskunnassanne, mutta ”salaliitto” on ihana sana.

Niin, tämä on minun tämän päivän Saint Germain -autotarrani. Toinen, vähän filosofisempi ja syvällisempi on: ”Suurin lahja, minkä sinä voit antaa itsellesi, on ymmärtää, että kaikki sinun itsellesi antama on lahjaa.”

Suurin lahja, jonka sinä voit antaa itsellesi, on ymmärtää, että kaikki se, mitä on tapahtunut sinun elämissäsi, on ollut lahjaa. Sinä olet antanut tämän itsellesi. Sinä et ole ulkopuolisen maailman uhri.
Sinä olet antanut itsellesi nämä ihanat lahjat, ja silloin kun sinä pystyt katsomaan asioita tällä tavalla,
se ottaa niistä pois negatiivisen kierteen. Jos sinä pystyt katsomaan kaikkea sitä, mitä on tapahtunut sinun elämässäsi… myös huonoja vanhempia, huonoja suhteita, fyysistä sairautta… kaikki nämä ovat lahjoja.
Ja silloin kun sinä katsot niitä sellaisina, se ottaa niistä pois sen vanhan varauksen, että sinä pitäisit niitä negatiivisina tapahtumina.

Minä näen, että jollakin teistä menneisyydessä tapahtuneet asiat vielä kummittelevat. Te ette näytä pystyvän ravistelemaan tuota energiaa itsestänne… tai jotain dramaattista, mitä teille on tapahtunut tai traumaattisten tapahtumien sarjaa… ja ne tulevat takaisin uudestaan ja uudestaan, vaikka te luulette päästävänne niistä irti. Ne ovat tulleet kummittelemaan teidän jokapäiväiseen elämäänne. Mutta silloin kun te katsotte niitä lahjana, silloin kun te katsotte niitä sellaisena kallisarvoisena lahjana, jonka te olette antaneet itsellenne, se ottaa niistä kierteen pois, se ottaa pois tuon kummittelun, ja te voitte jatkaa elämäänne eteenpäin.

Minä haluaisin tuoda sisään ja esitellä tämän Shoudin vieraamme. Ihmiset, joiden kanssa minä olen työskennellyt aiemmin, jotka ovat hyvin aitoja olentoja. Ne rakkaat ihmiset, jotka minä haluaisin kutsua sisään tänään, ovat Guy ja Edna Ballard, ihmiset, jotka työskentelivät niin läheisesti St. Germain -energian kanssa 1930-luvulla, jotka julkaisivat sarjan ”MINÄ OLEN” -kirjoja. Ne tulevat tähän Shaumbra-kokoontumiseen juuri nyt, koska tämä on tietyssä mielessä vain sen työn laajennusta, mitä on ollut meneillään satoja ja satoja ja satoja vuosia Shaumbran kanssa. Se työ, mitä Godfre Ray Kingin, tunnettu myös nimellä Guy Ballard, teokset olivat, jatkuu parhaillaan nykyaikaisempana versiona, mutta sen sijaan että vain yksi kirjailija olisi kirjoittamassa kaikkia noita kirjoja, onkin kyseessä ryhmä. Sitä kutsutaan Shaumbraksi.

Niin, Guy ja Edna tulivat sisään tänään meidän vieraiksemme tarkkailemaan sitä, miten ”MINÄ OLEN” -työ jatkuu. He tulevat sisään tarkkailemaan ”MINÄ OLEN” -työn seuraavaa kehitysvaihetta. He tosiaankin työskentelivät purppuranpunaisen liekin kanssa, Violetin liekin kanssa. He tosiaankin työskentelivät, koska tämä oli tarkoituksenmukainen työkalu noin 80 vuotta sitten. Se oli tarkoituksenmukainen tapa auttaa keskittymään. Se oli symboli. Se oli jotain sellaista, johon Ballardit ja muut pystyivät tarttumaan kiinni. Nyt te Shaumbrat ette tarvitse noita työkaluja enää. Te menette seuraavalle tasolle - Violetin liekin yläpuolelle.

Mutta Violetti liekki on edelleen olemassa, tosiaankin. (Ukkosen ääni kuuluu tällä hetkellä - Saint Germain hykertelee yleisön nauraessa paljon.) Joidenkin ihmisten täytyy edelleen työskennellä näiden työkalujen kanssa, heidän täytyy edelleen liittää itsensä johonkin sellaiseen kuin Violetti liekki, mutta Shaumbrana te menette paljon sen yläpuolelle. Te menette paljon sen yläpuolelle työssänne.

Ballardit toivat sisään tämän mahtavan ”MINÄ OLEN” -energian. Heille naurettiin sen vuoksi, monet ihmiset ymmärsivät heidät hyvin väärin. He olivat uhka kirkoille, jotka näkivät työllä yli miljoona seuraajaa. Heille siis naurettiin sen vuoksi, mitä he tekivät. Mutta he pysyivät ytimessään. He pysyivät totuudessaan. He pysyivät ”MINÄ OLEN” -työssään ja he tulevat tänään sisään hyvin ylpeinä olemaan tämän Shaumbra-ryhmän kanssa ja jakamaa uuden ajan ja uuden energian. Sekä Guy että Edna haluavat tulla pian takaisin tänne Maahan osallistuakseen kaikkeen tähän uuden energian kehitykseen. Me siis pyydämme teitä toivottamaan heidät tervetulleiksi tähän kauniiseen, Maan uuden henkisen energian luokkahuoneeseen.

Täällä on tänään lempeää energiaa. Hyvin lempeää energiaa tässä huoneessa, mikä perustuu täällä oleviin Shaumbroihin, Ballardeihin ja kaikkiin muihin vieraisiin. Minä siis pyydän teitä viettämään hetken vain hengittäen sisään tätä lempeyttä. Minä tiedän, että joskus minun tullessani Tobiaksen paikalle on vähän jännitystä (naurua ja lisää ukkosen ääntä), vähän huolestuneisuutta siitä, mitähän tänään tapahtuu. Mutta tänään… tänään on lempeää. Tänään on erittäin lempeää energiaa.

Minä haluaisin alkaa puhumalla vähän siitä, mitä toisella puolella on tapahtumassa, mitä taivaissa on tapahtumassa - uutisia taivaasta - sillä te olette täällä kiireisinä, hyvin keskittyneinä Maapalloon, tekemässä työtänne. Mitä siis tapahtuu toisella puolella?

On todellakin hyvin, hyvin kiireistä. Minä puhun tässä niistä ei-fyysisistä enkeliolennoista, jotka palvelevat auttaen ihmiskuntaa, auttaen Maapalloa tällä hetkellä. Ei-fyysisellä puolella on tosiaankin monia, monia muitakin olentoja tulossa ja menossa: niitä jotka ovat äskettäin kuolleet, niitä jotka ovat jumissa lähiulottuvuuksissa, niitä jotka valmistautuvat tulemaan takaisin tänne. Mutta minä puhun tässä niistä enkeliolennoista, jotka ovat palvelemassa.

Muuten, he valitsevat olevansa palvelemassa. On sellaisia enkeliolentoja, jotka elämien välissä antavat itsensä tähän työhön, koska he ovat edelleen hyvin myötätuntoisia Maan energiaa ja niitä ihmisiä kohtaan, jotka he ovat jättäneet taakseen. He siis tietyssä mielessä ovat vapaaehtoisina tekemässä tätä työtä, jatkamassa teidän tukemistanne ja rakastamistanne.

On muita enkeliolentoja, jotka eivät ole koskaan olleet ihmismuodossa. Mutta hekin ovat vapaaehtoisia, usein juuri ennen kun he syntyvät ensimmäiseen ihmisinkarnaatioonsa. He siis ilmoittautuvat vapaaehtoisiksi työskentelemään ihmisten kanssa meidän puolellanne. Erityisesti niiden ihmisten kanssa, jotka ilmaisevat sekä itselleen että meille olevansa valmiita. He ovat valmiita riisumaan vanhan ihmisenergian valepuvun, valmiita luopumaan vanhasta ”elämä toisensa jälkeen” - syklistä.

Me olemme siis hyvin kiireisiä toisella puolella. Ensinnäkin valmistautumassa kvanttihyppyyn - joka on reilun vuoden päästä - tietoisuuden kvanttihyppyyn, ja Shaumbra, me näemme sen olevan tulossa ja tekin näette sen. Te näette kaiken tapahtuvan parhaillaan hyvin nopeasti. Siitä puhuttiin tämän kokoontumisen alussa tänään, miten tutkimusmatkailijat ainoastaan 200 vuotta sitten tulivat tänne Amerikan maalle, uudelle Atlantikselle, etsimään uutta maata, kartoittamaan uusia alueita. Ainoastaan 200 vuotta sitten. Ihmiskunnan historiassa se oli ainoastaan yksi silmänräpäys sitten…

Kuten minä mainitsin tämän kokoontumisen alussa, San Franciscon maanjärjestys oli sata vuotta sitten. Vain lyhyt aikaa sitten, hädin tuskin 30 vuotta sitten esiteltiin henkilökohtaiset tietokoneet, jolloin otettiin tuo teknologia vain muutamilta… esimerkiksi hallituksilta, sotavoimilta ja muutamilta suurilta yrityksiltä… ja laitettiin yksittäisten ihmisten käsiin - vain 30 vuotta sitten. Katsokaa, miten se toi vallankumouksen teidän koko maailmaanne. Kaikki, mitä te nyt teette, on yhteydessä tavalla tai toisella internetin kautta. Historian näkökulmasta katsottuna se tapahtui silmänräpäystäkin lyhempi aika sitten.

Siis niille teistä, jotka pohtivat kvanttihyppystä: ”Onko se todella tapahtumassa?” Rakas Shaumbra, me kerromme sinulle sen olevan tapahtumassa nopeasti. Se on jo melkein käsillä. Tällä puolella on siis enkeliolentoja, jotka ovat valmiita ja valmistautuneita. He tulevat avustamaan niitä, kuten te Shaumbrat, jotka ovat valmiita sopeuttamaan Uuden energian fyysiseen kehoonsa, tietoisuuteensa ja uskomusjärjestelmiinsä. Tämä on tärkeä prosessi, ja vaatii suurta huolellisuutta, että teidän fyysinen kehonne ei pala, ettei teistä tule mieletänne hulluja. Energioiden tasapainottamiseen on jatkuva tarve.

Nämä enkeliolennot työskentelevät nyt teidän kanssanne, usein teidän nukkuessanne, mutta nyt vieläkin useammin teidän ollessanne hereillä. Parhaillaan teidän istuessanne täällä he työskentelevät teidän kanssanne ja auttavat teitä täyttämään toiveenne koko kehonne, mielenne ja henkenne uudelleensopeuttamisesta. Jos tämä kaikki tapahtuisi yhdellä kertaa, te varmasti vain hajoaisitte. Aivan varmasti kenenkään teidän biologia ja mieli ei pystyisi käsittelemään tätä suurta muutosta, joten se tapahtuu ajan kuluessa.

Meidän puolellamme on sellaisia enkeliolentoja, jotka työskentelevät parhaillaan sellaisten ihmisten kanssa maapallolla (lisää ukkosta, vähän naurua), jotka käyvät läpi tietynlaista heräämisprosessia, mutta he eivät ole tietoisia siitä, mitä se on. He työskentelevät hyvin läheisesti näiden ihmisten kanssa, koska nämä ihmiset ovat - miten se sanotaan - hyvin herkässä olemisen tilassa, eivät ole enää varmoja siitä, keitä he ovat tai miksi he ovat täällä. Missään ei ole järkeä, mutta he yrittävät pitää kiinni joistain vanhoista tavoista. Joukoittain enkeleitä työskentelee heidän kanssaan - silloinkin kun he eivät usko enkeleihin.

On monia enkeliolentoja, jotka työskentelevät pitääkseen tämän maaplaneetan energiat jatkuvassa liikkeessä ja tasapainossa. Kuten Tobias puhui viime keskustelussa, maa pitää sisällään monia, monia vanhoja energioita ja jatkaakin sitä vähintään 30 vuoden ajan. On siis joukoittain Olentoja. Heidät voitaisiin nähdä rivissä työskentelemässä maapallon kanssa, työskentelemässä moniulotteisilla tasoilla, ei ainoastaan fyysisen maan tasolla vaan moniulotteisilla tasoilla.

Joukoittain Olentoja - enkeliolentoja meidän puolellamme - on valmistautumassa seuraavan ihmistulvan tulemiseen maapallolle. Mutta nämä ihmiset ovat erilaisia. Nämä inkarnoituvat sielut eivät ole koskaan ennen olleet maan päällä, joten he vaativat paljon harjoittelua - te sanoisitte - paljon ymmärrystä. Heitä harjoittavat ovat yleensä olleet maan päällä. Te ovat kokeneet sen, millaista on olla fyysisessä kehossa, fyysisessä paikassa. He yrittää auttaa näitä inkarnoitujia ymmärtämään, millaista täällä on olla, millaista on unohtaa, kuka on, millaista on työskennellä aineessa ja biologiassa.

Meidän puolellamme on niitä, jotka työskentelevät maaplaneetan ja sen kanssa, miten se liittyy muuhun fyysiseen kosmokseen. Meillä on keskinäisiä yhteyksiä maan kanssa, kaikkien monikaikkeuden osien kanssa, ei ainoastaan fyysisten ulottuvuuksien vaan myös ei-fyysisten ulottuvuuksien kanssa. Ja tämäkin vaatii valtavaa tasapainottamista.

Jotkut teistä tänään kuuntelevista ovat olleet tässä palvelussa - tässä maapallon tasapainottamisessa muun kosmoksen kanssa - ja kyllä tosiaankin, muiden ulottuvuuksien kanssa, mutta ei minkään ihan ihmistyyppisen, vaan toisenlaisten elämän ulottuvuuksien ja piirteiden kanssa noissa ulottuvuuksissa. Vaaditaan valtava määrä enkeliolentoja palvelemaan tuon tehtävän jatkamisessa.

Ja, Shaumbra, nämä samat olennot ovat myös teidän palveluksessanne. He eivät voi tehdä mitään teidän puolestanne. Jos sinä pyydät heitä antamaan sinulle miljoona dollaria, he eivät voi tehdä sitä sinun puolestasi. Se ei ole heidän tehtävänsä. Heidän tehtävänsä on auttaa sinua tasapainottamaan energiasi, auttaa sinua kehittymään, auttaa sinua löytämään oma totuutesi. He ovat siis paikalla koko ajan. Kyllä, he tosiaankin rakastavat teille puhumista. Heillä ei aina ole vastauksia. He ovat täällä tukemassa teitä. He ovat täällä auttamassa käymään läpi niitä vaikeita aikoja, joita teillä usein on. On sopivaa kutsua heitä ystäviksi, oman enkeliperheenne jäseniksi, teitä suuresti rakastaviksi olennoiksi. Mutta taas kerran, he eivät tee mitään teidän puolestanne. He eivät ole teidän oppaitanne, ne ovat lähteneet kauan sitten.

Meidän puolellamme verhoa, enkeliulottuvuuksissa, suoraan maahan yhteydessä olevien ulottuvuuksien ulkopuolella, kristalliulottuvuuksien ulkopuolella, on myös teidän henkisen perheenne enkelitasoja - mitä te kutsutte omaksi enkeliperheeksenne. He ovat odottaneet ja katselleet. He ovat odottaneet teitä, henkisen perheen edustajina… he ovat odottaneet ihmiskuntaa yleisesti ottaen kehittymään, kasvamaan, oppimaan maan päällä.

Nyt kun tämä kvanttihyppy on tulossa, kun te olette todella ottamassa itsenne hallintaanne, tulossa itsenäisiksi olennoiksi, nämä henkiset perheet alkavat tulla ulos tietyntyyppisestä energiapysähdyksestään. He ovat olleet umpikujassa, odottamassa… odottamassa havaitakseen teidän kauttanne, millaista on mennä tähän maaksi kutsuttuun paikkaan, millaista on kokea hyvin monia kokemuksia sen jälkeen, kun te olitte heidän kanssaan, millaista on mennä maan päälle, ottaa keho ja olla yksin. He ovat odottaneet ja nyt teidän sisällänne tapahtuvien liikkeiden vuoksi, heidänkin energiansa alkavat liikkua jälleen.

Jos mahdollista, tuntekaa hetken aikaa henkiset perheenne. Ei ole tärkeää tietää nimeä, ainoastaan vain tuntea oman tähtiperheenne energia. Heidän energiansa on ollut tietyssä mielessä jäätyneenä tai umpikujassa odottamassa pysähtyneessä tilassa, mutta nyt se on taas liikkeessä. Nyt te voitte alkaa tuntea energiamuutoksen myös näillä korkeimmilla tasoilla.

Teidän ulottuvuutenne ulkopuolella on siis melkoisesti toimintaa. Melkoisesti toimintaa enkeliulottuvuuksissa, Shaumbra. Tämän vuoksi te tulette edelleen tuntemaan liikettä… eikä kyse ole vain teistä, vaan sitä tapahtuu kaikissa eri ulottuvuuksissa… energian vaihdoksen ja muutoksen tuntemista.

Tobias on puhunut aiemmin aiheesta ja sanonut, että kyllä enkelitkin voivat väsyä - erityisesti ne, jotka työskentelevät hyvin lähellä maan ulottuvuuksia, sillä maan energia on hyvin voimakasta. Se on raskasta. Se on tietyssä mielessä pelkän fyysisen vetovoiman yläpuolella. Se on sen tyyppistä vetovoimaa, joka vetää olentoja - enkeliolentoja - maahan. Ja jos he eivät ole täysin tasapainossa eikä heillä ole omaa tukiryhmää, he voisivat kirjaimellisesti pudota inkarnaatiosykliin silloinkin, kun he eivät välttämättä valitse sitä. Maan veto on niin voimakasta.

Niin, kyllä me enkeliolennot tosiaan myös väsymme. Se on erilaista väsymistä kuin teidän fyysinen väsymisenne, mutta energiat voivat olla hyvin kuluttavia. Tämän vuoksi me usein tulemme ja menemme, sillä on aikoja, jolloin meidän on mentävä kauas maan energioista toipumaan itseksemme… saamaan takaisin aistimuksemme tasapainosta ja hyvinvoinnista. Te siis myös tunnette jatkuvaa muutosta ja liikettä enkeliolentojen, teidän kirittäjienne, teidän tukijoidenne sisääntulemisessa.

Tätä siis tapahtuu meidän puolellamme verhoa. Toiminta lisääntyy, energialiike lisääntyy, kaikki tämä teidän tukemiseksenne. Kaikki sen tukemiseksi, mitä te olette parhaillaan tekemässä täällä maan päällä.

Viime kuun Shoudissa Tobias puhui enemmän irrottautumisesta. Hän puhui verkostoista. Hän puhui siitä, että kaikki teidän todellisuudessanne on verkkoa, kaikki on yhteydessä kaikkeen muuhun. Hän mainitsi, että esimerkiksi teidän maksanne on verkosto. Se ei ole muodostunut ainoastaan soluista, molekyyleistä ja atomeista, vaan energiaväylistä. Jokaisesta tämän verkoston osatekijästä, piirteestä, voi tulla myös tarvittaessa sydänverkosto, vaikka se onkin osa maksaa. Se on suorassa yhteydessä teidän sydämeenne. Se voi kirjaimellisesti muuttaa itsensä tullakseen sydänverkostoksi tai aivoverkostoksi. Ja aivoista voi tulla jalkaverkosto.

Kaikki on yhteydessä toisiinsa ja kaikki ymmärtää itseään. Kehon ulkopuolella kaikki on energeettisesti yhteydessä kaikkeen muuhun. Te olette yhteydessä maahan. Maa on yhteydessä muihin - kaikkiin - kosmoksen osiin. Kosmos on yhteydessä kaikkiin ulottuvuuksiin. Kaikki on yhteydessä.

Ja siitä teitä sitten pyydetään irrottautumaan. Teitä pyydetään palaamaan itsenne sisälle, löytämään sydän, ydin ja ydinolemus. Päästämään irti kaikista noista asioista, jotka ovat ruokkineet teitä ja kaikesta, millä te olette ruokkineet kaikkea muuta. Tämä prosessi on luonnollinen. Teidän ei tarvitse pakottaa sitä. Teidän ei edes tarvitse yrittää manipuloida sitä. Ei ole mitään erityisiä harjoituksia, joita teidän täytyy tehdä. Se vain tapahtuu, ja siinä Shaumbra on juuri nyt. Hitaasti, lempeästi, kaikkien näiden enkeliolentojen avustuksella päästetään irti noista vanhoista yhteyksistä.

Joistakin teistä on tuntunut vähän tukalalta toisinaan viimeisten muutaman kuukauden aikana. Toisinaan taas vähän kevyemmältä, aivan kuin te ette enää kantaisi niin paljon vanhoja taakkoja, vanhoja kantamuksia menneestä, koska te olette hitaasti päästämässä irti. Te sanotte: ”Mutta miten kauan tämä prosessi kestää?” Se voi kestää useita vuosia. Se voi kestää lopun elämäänne. Jollakin se voi kestää jopa seuraavaan elämään. Mutta se on tapahtumassa, ja se on tapahtumassa luonnollisesti ja lempeästi. Ei mitään sellaista, mitä teidän täytyy pakottaa. Jos te haluatte tehdä jotain edistääksenne tätä irrottautumisprosessia, hengittäkää tietoisesti ja juokaa paljon puhdasta vettä.

Yksi asia, jonka te tulette huomaamaan koko tässä irrottautumisprosessissa, on tapahtumasyklien puuttuminen. Energia virtaa ja toimii ja sitten ilmentyy sykleissä. Luonnolla esimerkiksi on oma syklinsä. Sillä on kesänsä, syksynsä, talvensa ja keväänsä. Ja nämä syklit toistavat itseään aina vaan uudestaan, koska tällä tavalla luonnon verkosto on ohjelmoitu. Ja siksi ihmiset ovat oppineet hyväksymään tämän. Voisi olla melko häiritsevää mennä kesästä suoraan talveen tai elää kaksi kesää peräkkäin tai olla ilman mitään vuodenaikoja.

Aurinko on sykli. Kuu, kaikki planeetat, kaikki liikkuu sykleissä. Tietoisuus tai ihmiskunta itse liikkuu sykleissä. Sillä on ylä- ja alamäkensä. On sodan ja rauhan aika, puutteen ja runsauden aika.

Minä haluan teidän nyt huomaavan erityisesti sen tavan, miten asiat toimivat sykleissä. Myös teidän omassa elämässänne. Myös yksittäisen päivän kulussa, katsokaa miten syklit tulevat esiin. Teillä on syöntisyklit, teidän kehonne on tottunut noihin sykleihin. Teillä on nukkumissyklit. Kaikki nimittäin on kaavaa ja sykliä. Jos näitä katsottaisiin energeettisesti, siitä tulisi kaunis valomaalaus - teidän elämänne kaavat.

Syklit perheessänne, ihmissuhteissanne. Oletko koskaan huomannut, että sinun kumppanisi kanssa on syklejä? On aikoja, jolloin te tulette toimeen erityisen hyvin. Toisina aikoina te ette taas tulee ollenkaan toimeen. Mutta tämä kiertää aina uudestaan ja uudestaan. On kokemuksista oppimisen aikoja. On energiamuutoksen ja energian siirtämisen aikoja. On sellaisia aikoja, jotka ovat yksinkertaisesti kaavoja, jotka ovat muodostuneet ja te olette tottuneet näihin sykleihin ja hyväksyneet ne. Mutta nämä kaikki ovat verkostojen osia. Nämä kaikki ovat harhakuvia, ja ne ovat kaikki vääriä. Teidät vaan on satuttu hypnotisoimaan uskomaan niihin.

Yksi suurimmista, jonka minä haluan tänään osoittaa, on sellainen sykli, jonka niin monet teistä ovat kokeneet ja jota te ette ole kyseenalaistaneet. Te vain putositte vanhaan muottiin. Jotkut teistä erityisesti ovat juuri nyt sen partaalla ja se tarvitsee osoittaa. Te olette suuressa syklissä, monet teistä. Asiat ovat alkamassa virrata. Ne ovat alkamassa mennä hyvin. Synkronismia alkaa tapahtua teidän elämässänne.

Niin, joillakin teistä tätä sykliä nopeutti kenties jokin tapahtuma, joka ei ollut kovin miellyttävä - asuntonne, työnne tai kumppaninne menettäminen. Mutta sitten te aloititte uuden syklin, koska te olitte vapaita niistä vanhoista energioista, jotka todellisuudessa olivat veneen ankkureita. Ja sitten asiat alkavat mennä hyvin teidän elämässänne - mitä se sitten teille henkilökohtaisesti tarkoittaakin. Kenties se tarkoittaa sitä, että sinä tulet toimeen paremmin itsesi kanssa. Sinä et enää piinaa itseäsi. Sinä et tuomitse itseäsi, sinä annat itsesi vain elää. Kenties se ilmenee sinun työssäsi. Niiden ihmisten kanssa on uudenlainen virtaus, joiden kanssa sinä työskentelet. Tai jos sinulla on oma yritys, sillä menee kenties paremmin kuin koskaan ennen.

Mutta mitä tapahtuu tuossa syklissä - vanhassa kaksinaisuuden syklissä, johon sinä olet tottunut? Mitä tapahtuu? Te pääsette tiettyyn pisteeseen ja sitten se romahtaa. Te olette niin tottuneita siihen, että minä näen monien teistä jo odottavan sitä. Te olette valmistautumassa putoamiseen. Te olette valmistautumassa sen menettämiseen. Te olette syklin alaspäin kulkevassa osuudessa.

Tämä on harhaa. Tämä on vanha uskomusjärjestelmä eikä sen tarvitse tapahtua.

Yksi asia, minkä minä haluan tänään tehdä Shaumbran kanssa, on lopettaa nuo syklit - ylä- ja alamäet. Ne palvelevat muuta ihmiskuntaa tietyllä tavalla, koska ”ylä- ja alamäki” selkeyttää vanhaa energiaa tietyllä tavalla. Tietyssä mielessä se on puhdistumisprosessia. Se prosessi kehittää myös vauhtia - energeettistä vauhtia. Mutta se ei ole enää tärkeää sinulle, Shaumbra.

Tobias viittasi siihen tietyssä mielessä muutama Shoud sitten, kun hän puhui tuhoajaenergian, Shiva-energian sisääntulosta. Sitä te teette, aivan huipulla ollessanne, juuri silloin, kun asiat menevät hyvin, te tuotte sisään tuhoajaenergiaa.

Me pyydämme kaikkia teitä olemaan hyvin tietoisia kaikista niistä sykleistä, joita teillä on elämässänne. Kaikessa, mitä te teette. Ne ovat kaavoja. Te voitte kirjaimellisesti katsella tuota energiavirtaa. Jos olisi olemassa tietynlainen mittalaite, te voisitte nähdä ylä- ja alamäet. Nämä ylä- ja alamäet ovat paljolti aallonmuotoisia tai tietty aallonpituus. Paljolti samalla tavalla kuin meren aallot, kaikki huipentuu ja tasaantuu. Te olette tottuneet siihen elämän tapana.

Ei enää, Shaumbra. Uusi energia ei ensinnäkään salli sitä, Uuteen energiaan ei päästetä syklejä. Uusi energia ei ole syklistä, se ei ole aallonmuotoista. Sillä ei ole ylä- ja alamäkiä. Uusi energia ei salli sitä. Mutta enemmän kuin mikään muu, se ei enää palvele teitä. Jotkut teistä ovat juuri tärkeiden läpimurtojen partaalla elämässään, tietoisuudessaan, henkisyydessään, ja käytännöllisemmin liiketoiminnassaan, siinä uudessa opetustyössä, jota te tulette tekemään. Te olette aivan tuon syklin huippuosassa ja osa teistä odottelee jo pudotusta. Aivan kuin vuoristorata, se menee ylös ja sitten alas.

Shaumbra, tehdäänpä tänään valinta olla tekemättä tuota enää. Te ette tarvitse sitä. Te ette tarvitse ylä- ja alamäkiä. Juuri nyt minä tunnen monien teistä sanovan: ”Mutta mitä sitten tapahtuu? Menenkö minä vain koko ajan ylöspäin?” Ei. Te nousette kokonaan pois raiteilta. Te pääsette täysin ulos tästä syklistä.

Jos teillä on harhakuva vanhassa kaksinaisuudessa siitä, että te menette jatkuvasti vaan ylöspäin, ennemmin tai myöhemmin sen täytyy tulla alas, koska tällä tavalla kaksinaisuus toimii, ja se on vanha uskomusjärjestelmä. Me menemme ulos syklin uskomusjärjestelmästä - syklin harhasta - ja siitä energiasta kokonaisuudessaan. Te ette tarvitse ylä- ja alamäkiä enää. Te ette tarvitse hyvää ja huonoa enää. Se vain on. Se vain jatkaa laajenemistaan. Ja kuten Tobias sanoi, se laajenee sisään ja ulos, kaikkea samaan aikaan. Laajentuminen ei ole vain yksi suunta. Se ei myöskään ole vain yksi ulottuvuus. Se menee joka suuntaan. Me otamme hetken todella tunteaksemme sen, millaista se on. Minä haluan teidän alkavan päästää irti tuosta vanhasta ohjelmoinnista ja tottuvan vähän tähän uuteen.

Te siis olette korkealla syklissä. Te olitte alhaalla, te olitte helvetissä. Te kävitte läpi joitain hyvin vaikeita aikoja, mutta sitten te päästitte siitä irti ja nyt te kiipeätte aina vain korkeammalle. Teistä tuntuu paremmalta. Te olette mieleltänne selkeämpiä. Te tunnette olevanne enemmän yhteydessä itseenne ja vähemmän yhteydessä kaikkeen muuhun. Teillä on ollut joitain tärkeitä läpimurtoja elämässänne, kenties liiketoiminnassa tai ihmissuhteissa tai vain pelkästään tietoisuudessa. Te siis olette tässä ihanassa pisteessä. Noustaanpa nyt vain pois noilta raiteita, noustaan pois tuosta syklistä kokonaisuudessaan. Jätetäänpä se. Antakaa itsenne leijua. Antakaa itsenne mennä. Jättäkää taaksenne vanha syklit ja kaavat. Jättäkää taaksenne vanhat ylä- ja alamäet.

(Puhuen hitaasti, lempeästi)

Antakaa itsenne leijua pois siitä hetkeksi… mennen ylä- ja alamäkien tarpeen ulkopuolelle… antaen itsenne virrata laajenevaan energiaan elämässänne… missä teillä ei ole hyviä päiviä tai pahoja päiviä… missä kaikki on vain osa joksikin tulemista… kaikki osa laajentumista.

Tämä on nyt kuin vuoristoradan huipulla olemista. Te olette menneet aina vain ylöspäin. On odotusta ja jännitystä… ja juuri silloin, kun te luulette kaiken alkavan mennä alaspäin, lähdetään vain pois. Lähdetään pois koko vuoristoradasta. Ei ole mitään tarvetta mennä alas. On itse asiassa riemastuttavampaa, hauskempaa ja vapauttavampaa nousta pois vuoristoradasta tällä kohtaa. Minä näen, että niin monet teistä ovat liikkuneet uskomattomasti elämässään, ovat suurten läpimurtojen partaalla… enkä minä sano tätä kevyesti… suurten läpimurtojen partaalla elämässään. Mutta minä näen, että sabotointijärjestelmä tai vanha syklijärjestelmä, on valmiina saamassa otteen ja työntämässä teidät suoraan alas. Te ette tarvitse sitä. Päästetäänpä siitä irti pysyvästi.

Seuraavaksi minä haluaisin puhua teille hyvin tärkeästä kohdasta. Kenties ei liian henkisestä, varmastikaan ei dramaattisesta, vaan hyvin tärkeästä kohdasta, kun te menette eteenpäin elämässänne. Kyse on aitona olemisesta. Kyse on aitona olemisesta. Se on sellainen uusi sana, jota minä haluaisin Shaumbran tuntevan ja alkavan käyttää. Aito. Mitä se tarkoittaa? Mitä se tarkoittaa?

Se tarkoittaa olemista ehdottoman uskollinen ja rehellinen itselleen, mutta eri tavalla. Aitous tarkoittaa täydellistä itseensä luottamista. Se tarkoittaa sitä, että asioita ei tehdä sen vuoksi, miten muut ihmiset sen havaitsevat, tai teidän huolenne vuoksi siitä, miten he käsittävät asian, vaan sen vuoksi, että se on tärkeää teille. Aitoudessa on kyse teistä.

Aitous ei liity tavallisiin, maallisiin asioihin. Jotkut teistä luulevat, että aitous tarkoittaa sitä, ettei kerro valheita, on hyvä, tekee oikeita asioita - sitä, mitä me toisella puolella verho kutsumme ’hyvä tyttö/hyvä poika’ -oireyhtymäksi. Teidät on ohjelmoitu ajattelemaan noilla käsitteillä. Ja mistä se todellisuudessa tuleekaan? Mistä tuo käsite hyvänä tyttönä tai hyvänä poikana olemisesta tuleekaan? Se tulee muilta ihmisiltä, jotka haluavat pitää teidän linjassa, jotka haluavat pitää teidät tekemässä sitä, mitä he haluvavat teidän tekevän. Sillä ei ole mitään tekemistä aitona olemisen kanssa, sillä on tekemistä kontrolloinnin kanssa. Sitä päntättiin teihin aina vaan uudestaan varhaisina vuosinanne, ja te jatkatte sen näyttelemistä. Mutta se ei ole aitona olemista, se on ainoastaan sen vanhan ohjelmoinnin noudattamista, joka tuli jostain muualta.

Aito on uskollinen itselleen. Jotkut teistä tekivät elämäänsä monimutkaisen asialuettelon siitä, minkä te luulette olevan oikein ja väärin. Teillä on tekemiänne luetteloita… vaikka te ette kirjoitakaan niitä ylös, teillä on ne päässänne… asioista, joita teidän täytyy tehdä voidaksenne tulla oman rakkautenne arvoiseksi. Ja minä kerron teille juuri nyt sen, että te ette voi koskaan saavuttaa tuota päässänne olevaa listaa. Se on saavuttamattomissa oleva, joten te voitte aivan hyvin hankkiutua siitä eroon juuri nyt.

Ei ole aitoa ajatella, että teidän täytyy olla tietynpainoisia. Se on valetta, petosta, hyvin harhaanjohtavaa ja se aiheuttaa niin monelle teistä monia traumoja. Ettekä te pysty koskaan täyttämään sitä, koska te keskitytte siihen, että ”minä olen hyvä ainoastaan painaessani tietyn määrän”. Katsokaahan, tämä on sykli, ettekä te voi koskaan painaa tuota määrää, koska vaikka te savuttaisitte sen lyhyeksi aikaa, te menette takaisin tuohon sykliin ja te lihotte uudelleen. Se on itseään ylläpitävä sykli, Shaumbra, ja paino ei ole tuo ongelma. Se on petosta. Se on harhautusta, ettekä te ole aitoja itsenne kanssa, jos te luulette, että teidän täytyy painaa tietyn verran.

Jotkut teistä sanovat, että teillä täytyy olla tietty määrä henkistä valaistumista ollaksenne aitoja, ja Shaumbra, tämä on suurinta paskapuhetta, mitä minä olen koskaan kuullut! (Yleisön naurua) Cauldre pysäyttää minut hetkeksi, mutta minä olen aito teidän kanssanne! (Lisää naurua) Yksi suurimmista ansoista, mitä ihmisellä on omassa henkisessä etsinnässään, on se, että he luulevat, heidät on johdatettu uskomaan, muut ovat kertoneet heille, että heidän on luettava kaikki tämä aineisto, tukittava kaikkia näitä harjoituksia, käytävä kaikki nämä kurssit, tehdä sitä, mitä suuret mestarit tekivät.

Shaumbra, te ette koskaan pääse perille. Te ette pysty koskaan lukemaan riittävästi kirjoja. Te ette voi koskaan osallistua tarpeeksi monelle kurssille. Te ette ole aitoja itsejänne. Te todellisuudessa sabotoitte itseänne sanomalla: ”Minun pitää jatkaa opiskelua voidakseni olla henkinen. Minä olin paha. Minulle on kerrottu, että minä olin paha. Minun on siis jatkettava opiskeluani, harjoittelemista.” Te ette koskaan pääse perille, ette koskaan. Ainoastaan silloin kun teistä tulee aitoja ja te teette asioita itsenne vuoksi, ITSENNE VUOKSI, teistä tulee aitoja.

Henkisyys on monissa, monissa tapauksissa ja uskonnoissa hyvin epäaitoa. Se on täynnä kaikenlaisia rituaaleja, rytmejä, pakollisuuksia, sääntöjä ja vanhoja sanoja. Ja te voitte tutkia näitä vaikka ikuisuuden. On olemassa minun henkilökohtaisesti tuntemiani tutkijoita, jotka ovat viettäneet viisi, kuusi, seitsemän elämää peräkkäin tutkien ja tutkien ja tutkien. Ja me istumme keskustelemaan heidän tullessaan takaisin minun puolelleni, ja minä nauran heille vasten kasvoja (yleisön naurua). Ja he turhautuvat täysin minuun, ja he alkavat saarnata jotain, heistä tulee hyvin filosofisia ja esoteerisia - ja minä nauran. Minä sanon: ”Te ette ole aitoja”. Ja se hämmentää heitä ja he juoksevat takaisin alkaakseen uuden elämän. (Paljon naurua)

He jahtaavat omaa henkisyyden häntäänsä, Shaumbra. He tekevät sen, koska he luulevat, että heidän täytyy. He tekevät se, koska he luulevat… heidät on johdatettu uskomaan, että heidän täytyy opiskella tämä kaikki. He eivät ole aitoja. Ja minä en tosiaankaan sano, että kaikki heistä ovat tällaisia. Minä käytän joitain äärimmäisiä esimerkkejä, koska osa aitona minuna olemista on olla äärimmäinen. (Naurua)

Mitä ON ”aitous”, Shaumbra? Se on olemista itsensä. No niin, minä tiedän, että nämä sanat ovat vaikeita joidenkin teistä kuulla. Tehdä asioita itsensä vuoksi, koska teitä on aina käsketty OLLA TEKEMÄTTÄ itsenne vuoksi. Tee niin, koska se on oikein sinulle. Se on aitoa.

Puhutaanpa joistain aitojen ihmisten esimerkeistä. Minä kutsuisin rakasta ystävääni Tobiasta aidoksi. Hän kävi helvetin läpi päästäkseen siihen. Hän kävi läpi monia vaikeita elämiä. Ja viimeisessä elämässään maan päällä hän sanoi: ”Ei enää. Ei enää - ei enää sääntöjä. Ei enää tekemistä muiden vuoksi, koska minusta tuntuu pakolliselta tehdä asioita muiden vuoksi. Ei enää kirjoitusten tutkimista sen vuoksi, että minulle on kerrottu sen olevan tapa päästä taivaaseen.”

Kaikki mihin hän uskoi, kaikki minkä puolesta hän työskenteli niin kovasti, sai hänet päätymään vankilaan, ja missä hänen Jumalansa silloin oli pelastaakseen hänet. Hänen Jumalansa ei ollut aito, se oli peräisin kirjasta. Se oli jonkun muun kirjoittamaan kuvitelmaa. Ja hän istui vankilassa ja lintu pilkkasi häntä - joka oli itse asiassa arkkienkeli Mikael - ja tuo lintu sanoi: ”Milloin, Tobias, milloin sinä aiot olla oma itsesi? Milloin sinä aiot olla aito? Milloin sinä aiot lopettaa itsesi ruokkimisen muilla ja lakata antamasta muiden ruokkia itseään sinulla? Milloin sinä aiot olla mahtavin Olento maailmassa? Milloin sinä aiot olla sitä, kuka sinä todella olet?”

Ja sitten suuren turhautumisen jälkeen Tobias lopulta ymmärsi sen, mitä hän tarkoitti ja hän kirjaimellisesti vapautti itsensä - ei ainoastaan vankilan muureista, vaan kaikesta sitä, mikä esti häntä olemasta aito. Hän keitti kaiken kokoon omaksi yksinkertaiseksi totuudekseen. Hänen omaksi yksinkertaiseksi totuudekseen.

Ja teidät haastetaan tai teitä pyydetään juuri nyt tekemään sama: löytämään teidän oma yksinkertainen totuutenne. Ei mitään esoteerista kapulakieltä. Ei mitään sekaista höpinää. Ei mitään yritystä tehdä vaikutusta muihin ihmisiin. Ei sen katsomista, miten monta oppiarvoa te voitte laittaa esille. Ei sen katsomista, mitä muut ihmiset voivat sanoa teidän pönkittämiseksenne. Se ei ole aitoa. Se on ruokkimista väärästä paikasta.

Kuthumi. Hyvin aito - ei tarvinnut tehdä kehenkään vaikutusta, oli hyvin itsenäisesti omillaan, rakasti ihmisiä, rakasti luontoa. Mutta ennen kaikkea minun on sanottava se Kuthumista, että hän oli huippu oppimaan itsensä rakastamisen. He ei ole narsistinen. Hän ei vietä - miten se sanotaan - päiväkausia peilin edessä, hän oppi rakastamaan itseään. Hän oppi, että kaikki se, mitä hän oli koskaan missään elämässään tehnyt, oli suurinta lahjaa, mitä hän saattoi antaa itselleen. Hän on esimerkki aitoudesta.

Kun hän tulee paikalle… hän tulee pian takaisin… kun hän tulee paikalle ja kun joillakin teistä on tapaamisiakin hänen kanssaan, te tulette oivaltamaan hänen kenties olevan mahtavin esimerkki aitona olemisesta. Hän on se, kuka hän on. Kun te olette hänen energiansa piirissä, te ette tunne mitään otettavan teiltä pois. Te ette tunne manipulointia tai huijausta. Hän on se, kuka hän on. Hän on aito.

Ohamah, itsenäinen, aito. Hän tuntuu myrskyisältä. Hän tuntuu vanhalta, haisevalta ja äkäiseltä soturilta (naurua), mutta hän on erittäin aito. Hän on oppinut saman läksyn: ”Millään sillä ei ole merkitystä. Millään ulkopuolisella ei ole merkitystä. Millään säännöillä, millään teihin asetetuilla odotuksilla. Millään sillä ei ole merkitystä.” Hän on aito. Hän ei tarvinnut toisen ihmisen rakkautta… itse asiassa hän torjui sen… hän ei tarvinnut toisen ihmisen rakkautta löytääkseen oman aidon Olentonsa.

Meidän kaikkien rakas ystävämme, joka oli hiljattain vieraana, Edgar Cayce. Hyvin aito, hyvin aito. Voi kyllä, vietti monia vuosi elämästään ristiriidassa sen aikakauden kanssa, jossa hän eli, oman uskonnollisen taustansa kanssa ja oman tekemisensä kanssa. Mutta hän pysyi aina uskollisena itselleen ja aitona. Hän meni aina siihen ydinolemukseen, mikä oli tärkeää hänelle - hänelle! Ei kenellekään muulle, vaan hänelle.

Tämä nyt kuulostaa hyvin itsekkäältä, eikö niin? Mutta Shaumbra, teitä on johdatettu uskomaan siihen, että teidän täytyy tehdä kaikki muiden vuoksi, ja sitten lopulta te olette hyödyttömiä kaikille, koska te olette niin lopussa, te olette hämmentyneitä siitä, keitä te olette. Te olette aidon vastakohta. Te ette siis todellisuudessa pitkällä tähtäyksellä tee kenellekään mitään hyvää silloin, kun te teette aina asioita heidän vuokseen.

Edgar Cayce havaitsi, että jos hän teki sen itsensä vuoksi, OMAN korkeimman totuutensa vuoksi - ei kenenkään muun - oman aidon olemuksensa vuoksi, niin kanavoinnit tulivat läpi. Tieto virtasi hänen lävitseen, ja hän pystyi tekemään kauniita lukemuksia. Hän pystyi auttamaan niin monia muita olleessaan aito itsensä.

Madame Blavatsky, minun rakas ystäväni, ihana filosofi, opettaja. Hän oli aito. Hän oli se, kuka hän oli. Hän rakasti seurapiirejä, hän rakasti ystäviä, mutta kuitenkaan hän ei yrittänyt tehdä heihin vaikutusta. Hän ymmärsi itseään tarpeeksi hyvin. Hän ymmärsi, miten olla aito.

Tiedäthän, Shaumbra, sinun aito osasi on viehättävä. Se on viehättävä osa. Sinun ei tarvitse luoda tuota karismaa, sinun ei tarvitse suunnitella tai kehittää sitä. Se on tuo luonnollinen osa, joka viehättää ihmisiä. Silloin kun sinä olet aito itsesi, se viehättää heitä. Sellainen Madame Blavatsky oli. Ihanan aito.

Yeshua… rakas Jeesus! (Vähän naurua) Hyvin aito. Tämä on mielenkiintoista. Te voitte sanoa: ”Miten sieluton olento voi olla aito?” No, Yeshuan takana oli kollektiivinen energia, mikä sisälsi teidät. Shaumbra-sinä ja Yeshua ovat niin ihana osa toisiaan - kollektiivista energiaa tämän rakkaan olennon takana - ja tämän vuoksi niin monet teistä ovat tunteneet paljon rakkautta ja myötätuntoa tätä Olentoa kohtaan. Te laitoitte aidon osan itsestänne Yeshuaan, ja siksi hän oli aito. Hän ei yrittänyt tehdä vaikutusta seuraajiinsa. Hän ei yrittänyt tehdä vaikutusta apostoleihin. Hän ei varmastikaan yrittänyt tehdä vaikutusta kirkon johtajiin. Hän oli aito.

Ja minä, Saint Germain, minä olen aito. Minun on oltava nimittäin tarpeeksi aito, että minä voin edes puhua itsestäni tällä tavalla. Minä opin ollessani ansassa kristallin sisällä, millaista oli palata siksi, kuka minä olin. Sillä ei ole mitään merkitystä, mitä muut ajattelevat minusta, mutta sen vuoksi - ja juuri sen vuoksi - minua rakastetaan! (Saint Germain hykertelee) Silloin kun sinä olet aito itsesi, kun sinä opit todella rakastumaan itseesi, se viehättää kaikkia muita. He näkevät sinussa olevan puhtauden. He näkevät sinun ydinolemuksesi.

Aitous on päästämistä irti niistä asioista elämässään, jotka ovat valheellisia, joilla ei todellisuudessa ole mitään merkitystä. Ja Shaumbra, yhteiskunta yleisesti ottaen on sellaisen hypnoottisen kuorikerroksen alla, että se unohtaa, mikä on todella tärkeää. Ihmiset ovat hyvin epäaitoja, hyvin hämmentyneitä ja he tekevät kaiken yrittäen - miten se sanotaan - vain pärjätä. Tehden kaiken saadakseen vain riittävästi. Tehden kaiken joko miellyttääkseen muita tai estääkseen muita järkyttämästä itseään - eikä se ole aitoa.

Aitoudesta puhuttaessa on aika päästä myös joistain niistä käsitteistä, jota te olette käyttäneet ennen viittaamaan omaan jumaluuteenne. Te kutsutte sitä Korkeammaksi itseksenne. Te kutsutte sitä Todelliseksi itseksenne. Miten olisi Aito itsenne? Miten olisi Aito itsenne? Se on todella se mahtava laajentunut Olento, joka te olette. Te olette olleet niin keskittyneitä tähän inhimilliseen puoleen, te olette unohtaneet. Te ette olet olleet aidosti niitä itsejänne, keitä te olette.

Joillakin teistä on tämä epäaito harhakuva, että tämä suuri jumalainen olento, tämä kultainen enkeli, on tulossa alas istumaan teidän syliinne, ja te tulette kaikki yhdistymään. Ei se niin tapahdu. Mitään muita osia ei ole jossain muualla. Kaikki on juuri nyt teidän sisällänne. Te ette vain ole olleet aitoja itsejänne - te olette olleet inhimillisiä itsejänne. Nyt on aika… Nyt on aika palata siihen ”mikä on tärkeää teille”. Palata siihen, keitä te olette. Palata teidän aidoille juurillenne.

Kuten minä sanoin, tämä ei ole mikään suuri henkinen mysteeri. Tämä on tervettä järkeä, Shaumbra, aitona olemisesta. Tobiaksen luvalla minä olet laatinut teille työstettäväksi seuraavan kuukauden aikana sellaisia tilanteita, jotka auttavat teitä ymmärtämään ensinnäkin elämänne syklejä ja sitä, miten päästä niistä eroon. Miten välttyä putoamasta maahan ollessanne korkealla. Miten nyt todella siirtää kokemuksianne ja syklistä luontoanne laajenevaksi luonnoksi ja samalla jatkaa palaamista takaisin. Minä jatkan teidän muistuttamistanne - ollessanne unessa, hereillä, ajamassa tietä pitkin - näiden kaikkien muiden teidän kanssanne työskentelevien enkelien tuella; me tulemme sanomaan: ”Onko tämä aitoa? Oletko sinä aito?” Minä pyydän teitä myös kysymään tuon kysymyksen itseltänne. Kysykää itseltänne: ”Olenko minä aito?”

Jotkut teistä tulevat kamppailemaan näiden sanojen kanssa, yrittäen ymmärtää niitä. Joistakin teistä tulee hyvin filosofisia näiden sanojen kanssa. Teistä tulee ulos melkoinen määrä - miten sen sanoisi - henkistä hölynpölyä. Me jatkamme teidän tuomistanne takaisin olemukseen ja ytimeen. Tämän on juuri nyt tärkeää. Se on tärkeää siinä, mitä me aiomme tehdä tästä eteenpäin seuraavien kuukausien aikana. Me palaamme takaisin aitouteen.

Niin, Shaumbra, tämä oli viesti tälle päivälle… lyhyt ja lempeä, aivan kuten energia tässä huoneessa… tämä on viesti tälle päivälle, joka tuotiin myös meidän vieraidemme, Ballardien, myötä, jotka ovat työstäneet koko tätä ”MINÄ OLEN aito” -periaatetta 1930-luvulta lähtien. Ja nyt, Shaumbra, teidän on aika työskennellä sen kanssa elämässänne.

MINÄ OLEN aito, minä olen professori Adamus Saint Germain.