MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Clarităţii:
SHOUD 10: "EU SUNT Autentic" - Adamus Saint-Germain, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
6 mai 2006
www.crimsoncircle.com

Eu sunt, da, Eu Sunt Profesor Adamus Saint-Germain. EU SUNT Autentic!

Dragi Shaumbra, Tobias se afla in vacanta pregatindu-se pentru urmatoarele sale calatorii cu grupul Shaumbra; pregatindu-se sa mearga in tinuturile Romaniei unde ma voi alatura lui in cateva zile; pregatind energiile Shaumbra care vor veni in Romania si ale celor care traiesc acolo; pregatind energiile pentru workshop-ul de channeling, pentru Scoala Zidul de Foc si pentru a misca cu adevarat unele energii.

Acolo se va reuni un grup intr-adevar unic. Sunt decisi sa miste energiile de data asta. Aceasta va fi a treia calatorie a lui Tobias si a insotitorilor sai. Ei sunt pregatiti acum pentru o schimbare adevarata, sa lucreze cu energiile lor si acest lucru va avea un efect asupra energiilor Pamantului – asupra energiilor constiintei din acea zona.

Prin urmare, Tobias mi-a cerut sa vin si sa discut cu voi astazi, sa realizez acest Shoud, sa va vorbesc despre unele teme importante.

Dar, mai intai, as dori sa incep cu cateva abtibilduri (autocolante) cu mesaje tip Saint-Germain (rasete) Acesta este o idee mica, dar grozava. Oamenii tind sa scurteze totul si sa le poata pune pe un abtibild.

Primul meu autocolant de azi este: “Universul conspira sa realizeze dorintele voastre.” De fapt, nu imi apartine, l-am furat de la Tobias, (rasete) dar…

Shaumbra inseamna ca stiti ca voi sunteti Creatorul. Voi sunteti cei care calauziti. Toate celelalte energii va sustin si nu invers. Toate energiile va sustin, de la cel mai inalt nivel al fiintelor angelice pana la energiile Pamantului-insusi, pana la toate entitatile, toate vietile voastre trecute, pana la toate aspectele (celor) pe care le-ati /i-ati cunoscut. Ele aleg sa va ajute, sa va sustina, ca sa va realizati dorintele. Uneori, dorintele sunt ascunse. Uneori sunteti atat de concentrati pe nevoile voastre umane, incat uitati de dorintele Sufletului. Dar procesul se petrece, se realizeaza oricum.

Observati-va viata, observati tot ce se petrece acolo! Tot ce exista in viata voastra sustine, la un anumit nivel, o dorinta, dorinta de a descoperi, poate, cum este sa simti ca nu esti demn de iubire sau ca nu meriti abundenta sau de sanatate. La un anumit nivel, in voi exista dorinta de a invata mai multe despre acestea. Poate fi umbra unei karme vechi, ce va determina sa nu vreti sa iesiti in afara, sa nu va integrati. Si, astfel, Universul vine sa va implineasca dorinta. El va va arata cum este sa va simtiti nedemni, nedoriti, neiubiti. Insa, in tot acest timp, voi creati asta Shaumbra! Este dorinta voastra. Nu este a mea. Nu am aspiratii pentru voi. Nu am urari pentru voi. Aceasta este dorinta voastra.

Deci, aruncati o privire in jur! Observati cum Universul conspira sa va realizeze dorintele – si, apropo, ”a conspira” nu este deloc un termen rau. “A conspira” inseamna a genera, a manifesta. In societatea voastra acest cuvant are conotatie negativa in prezent, dar “a conspira” este un cuvant minunat.

Acesta este primul autocolant Saint-Germain pentru astazi. Al doilea, putin mai profund si mai filozofic, este: “Cel mai mare dar pe care vi-l puteti oferi este a intelege ca tot ce v-ati oferit reprezinta un dar”.

Cel mai mare dar pe care vi-l puteti oferi este sa intelegeti ca tot ce s-a intamplat in viata voastra a fost un dar. Voi v-ati oferit acel lucru. Nu sunteti victima lumii exterioare. V-ati oferit toate aceste daruri minunate si, cand puteti privi lucrurile in acest mod, acest fapt elimina incarcatura lor negativa. Daca puteti privi tot ce s-a intamplat in viata voastra… chiar si parintii rai, o relatie neplacuta, o suferinta fizica… toate acestea sunt daruri. Cand le priviti in acest mod, dispare vechea incarcatura din ceea ce ati considerat a fi un eveniment negativ.

Observ ca unii dintre voi sunt inca bantuiti de lucruri care vi s-au intamplat in trecut. Nu pareti ca va scuturati de energii… sau de ceva traumatic prin care ati trecut ori de o serie de evenimente traumatice, iar acestea continua sa revina, desi credeti ca le eliberati. Ele revin sa va bantuie viata zi cu zi. Insa, cand le priviti ca pe un dar, un dar pretios pe care vi l-ati oferit, acest fapt elimina incarcatura, cosmarul inceteaza, iar voi va puteti continua viata.

As dori sa-i aduc si sa vi-i prezint pe oaspetii nostri pentru acest Shoud, pe cei cu care am lucrat, pe cei care sunt fiinte foarte autentice. Prietenii dragi pe care as dori sa-i invit aici astazi, sunt Guy si Edna Ballard, cei care au lucrat strans cu energia lui Saint-Germain in anii ‘30, care au publicat seria de carti “EU SUNT”. Ei sosesc la intalnirea Shaumbrei acum, deoarece, intr-un sens, aceasta reprezinta doar o continuare a muncii care se desfasoara de sute si sute de ani. Lucrarea facuta de Godfre Ray King, cunoscut ca Guy Ballard, continua acum intr-o versiune contemporana, insa in locul unui singur autor care sa realizeze aceste carti exista un grup. Acesta este numit Shaumbra.

Guy  si Edna vin astazi ca oaspeti ai nostri ca sa observe cum continua lucrarea “EU SUNT”. Ei vin ca sa observe urmatoarea evolutie a lucrarii “EU SUNT”. Intr-adevar, ei au lucrat cu flacara purpurie, cu Flacara Violet. Ei au lucrat, deoarece aceasta a fost un instrument adecvat acum 80 de ani. A fost un mod potrivit de a ajuta sa se obtina focalizarea. A fost un simbol. A fost ceva ce familia Ballard si altii puteau intelege. Acum, Shaumbra, nu mai aveti nevoie de acele instrumente. Treceti la urmatorul nivel - dincolo de Flacara Violet.

Dar Flacara Violet inca exista (in acest moment se aude un tunet - Saint-Germain chicoteste, iar audienta rade). Multi oameni au nevoie, inca, de aceste instrumente, inca au nevoie sa se ataseze de ceva, precum Flacara Violet, dar, Shaumbra, voi treceti mult dincolo de aceasta. Voi treceti mult dincolo in lucrarea voastra.

Familia Ballard a adus aceasta extraordinara energie “EU SUNT”. Au fost ridiculizati pentru asta, au fost gresit intelesi de multi oameni. Au constituit o amenintare pentru biserici, care au vazut mai mult de un million de adepti ai lucrarii. Au fost ridiculizati pentru ce au facut, insa au ramas in esenta lor, in adevarul lor. Au ramas in lucrarea “EU SUNT” si azi vin foarte mandri pentru a fi cu acest grup al Shaumbrei, impartasind un nou moment si o noua energie. Si Guy, si Edna vor sa revina curand pe acest Pamant, ca sa ia parte la evolutia energiei noi. Va rugam sa le spuneti bun venit astazi, in aceasta minunata clasa a energiei spirituale noi a Pamantului.

Astazi energia de aici este placuta. Energia foarte placuta din aceasta camera provine de la Shaumbra care se afla aici, de la familia Ballard si de la toti ceilalti oaspeti. Va rog ca doar sa stati un moment si sa respirati dulceata energiei. Stiu ca, uneori, cand vin eu si il inlocuiesc pe Tobias, apare o oarecare trepidatie (rasete si mai multe tunete), unele ingrijorari fata de ce ar putea sa se intample in acea zi. Dar astazi… astazi, energia este dulce, foarte placuta.

As dori sa incep prin a va vorbi putin despre ce se petrece de cealalta parte a valului. Ce se intampla in ceruri – “stiri din ceruri” – deoarece voi sunteti ocupati aici, foarte concentrati pe Pamant, facandu-va munca. Deci, ce se intampla de cealalta parte?

Cerul este foarte ocupat, intr-adevar foarte ocupat! Vorbesc despre fiintele angelice non-fizice care s-au oferit sa ajute omenirea, Pamantul, in aceasta perioada. Exista multe, multe alte entitati, care vin si pleca in dimensiunea non-fizica: cei care au murit recent; cei care sunt blocati in taramurile apropiate; cei care se pregatesc sa revina. Dar eu vorbesc de fiintele angelice care sunt in serviciu.

De fapt, acestea au ales sa fie in serviciu. Fiinte angelice s-au oferit intre vieti, deoarece ele se simt pline de compasiune pentru energia Pamantului si a oamenilor pe care i-au lasat in urma. Intr-un sens, fac aceasta munca voluntar pentru ca sa continuie sa va sustina si sa va iubeasca.

Exista si fiinte care nu au fost niciodata in forma umana, dar si ele s-au oferit voluntar, adesea, pentru scurt timp inainte de prima lor incarnare. S-au oferit in mod voluntar de partea noastra de voal ca sa lucreze cu oamenii. Ei sunt pregatiti sa renunte la masca energiei umane vechi, sunt pregatiti sa renunte la vechiul ciclul al vietilor succesive.

Noi suntem ocupati de partea noastra de voal. Mai intai de toate, ne pregatim pentru saltul cuantic – doar peste un an – un salt cuantic al constiintei. Shaumbra, noi il vedem sosind si voi il vedeti, de asemenea. Vedeti cum totul se deruleaza atat de rapid! S-a vorbit despre asta la inceputul intalnirii de astazi: cum acum doua sute de ani exploratorii au venit in aceste tinuturi ale Americii, noua Atlantida, cautand tinuturi noi, trecand pe harta noi teritorii. S-a intamplat doar acum doua sute de ani. In istoria umana
aceasta reprezinta doar o clipa…

Acum o suta de ani, asa cum s-a mentionat la inceputul intalnirii, a avut loc cutremurul din San Francisco. Acum scurt timp, abia cu 30 de ani in urma, au fost introduse computerele personale. Preluarea tehnologiei, a computerelor de la foarte putini… de exemplu, de la guverne, de la armata si de la cateva mari corporatii … si punerea lor la indemana tuturor - in doar treizeci de ani! Observati cum aceasta a revolutionat intreaga voastra lume! Tot ce faceti acum este conectat, intr-un fel sau altul, prin Internet. In termenii istoriei, acest lucru s-a intamplat in mai putin de o clipa.

Unii se mira de saltul cuantic: “Se va intampla cu adevarat?” Dragi Shaumbra, va spunem ca se deruleaza foarte repede. Este pe punctul de a se produce. Prin urmare, exista fiinte angelice de partea noastra care sunt gata si sunt pregatite. Acestea ii vor asista pe cei precum Shaumbra, care sunt pregatiti pentru integrarea Energiei Noi in corpul fizic, in constiinta si in sistemele voastre de credinta.

Acesta este un proces major si necesita o mare grija pentru ca mintea voastra sa nu o ia razna, iar corpul vostru sa nu se distruga. E nevoie permanenta de echilibrare a energiilor.

Aceste fiinte angelice lucreaza acum cu voi, adesea, cand dormiti, insa si mai frecvent cand sunteti treji. Chiar acum, cand stati aici, lucreaza cu voi, ajutandu-va sa va indepliniti dorinta de reintegrare a intregului corp, mintii si spiritului. Daca s-ar intampla dintr-o data, cu siguranta, v-ati dezintegra. Cu siguranta, nici constitutia voastra, nici mintea nu pot face fata acestei schimbari, asa ca ea se produce intr-o anumita perioada de timp.

Exista fiinte angelice de partea noastra care lucreaza cu ceilalti oameni de pe Pamant, chiar acum (mai multe tunete, unii rad), care trec printr-un fel de proces de trezire spirituala, insa nu sunt constienti ce reprezinta acesta. Ei lucreaza foarte strans cu acesti oameni deoarece acesti oameni sunt – cum sa spun – intr-o stare a fiintei foarte delicata, fara sa fie siguri cine sunt acum sau de ce se afla aici. Nimic nu are sens, insa incearca sa se mentina pe unele dintre caile vechi. Exista legiuni de ingeri care lucreaza cu ei – chiar daca ei nu cred in ingeri.

Exista multe fiinte angelice care lucreaza pentru a mentine constant miscarea si echilibrarea energiilor planetei Pamant. Asa cum Tobias a spus in discutia anterioara, Pamantul pastreaza multe, multe energii vechi si va continua sa le mentina, pentru cel putin inca treizeci de ani. Asa ca exista legiuni de Fiinte. Aproape ca ii puteti vedea aliniati lucrand cu Pamantul, lucrand cu Pamantul la niveluri interdimensionale, nu doar la nivelul planetei fizice, ci si in planuri interdimensionale.

Exista legiuni de Fiinte – fapturi angelice de partea noastra – care se pregatesc pentru noul val de oameni ce vor veni pe Pamant. Insa acesti oameni sunt diferiti. Aceste suflete care se vor incarna nu au fost pe Pamant inainte, asa ca au nevoie de instruire speciala – ati putea spune – si de o mare intelegere. Cei care ii pregatesc sunt cei care, in general, au fost pe Pamant. Ei au experimentat cum este sa fii in corp fizic, intr-un loc fizic. Acestia incearca sa-i ajute pe noii intrupati sa inteleaga cum este sa fii aici, cum este aparent sa uiti cine esti, cum este sa lucrezi in materie si in corp biologic.

Exista cei de partea noastra de voal care lucreaza cu planeta Pamant si cum relationeaza aceasta cu restul Cosmosului fizic. Exista interconexiuni pe care le avem cu Pamantul, cu toate marginile Omniversului, nu doar cu dimensiunile fizice, ci si cu cele non-fizice. Acest lucru necesita, de asemenea, o imensa echilibrare.

Unii dintre cei care asculta astazi ati fost in acest serviciu - serviciul de echilibrare a Pamantului cu restul Cosmosului. Si, da, intr-adevar, cu celelalte civilizatii - insa niciuna nu este chiar ca cea umana. Ele au alte dimensiuni, cu alte aspecte ale vietii. Acest fapt necesita nenumarate legiuni de fiinte angelice care sunt in serviciu pentru a continua sa indeplineasca aceasta sarcina.

Shaumbra, aceste fiinte reale sunt in serviciu si pentru voi. Ele nu pot face lucrurile in locul vostru. Daca veti cere sa va dea un million de dolari, nu pot face asta. Nu e treaba lor. Sarcina lor consta in a va ajuta sa va echilibrati energiile, sa va ajute sa evoluati, sa va ajute sa va descoperiti adevarul.

Asa ca, aceste fiinte se afla acolo, tot timpul. Da, le place sa vorbeasca cu voi. Nu au intotdeauna raspunsuri. Se afla acolo sa va sustina. Se afla acolo sa va ajute sa treceti prin unele momente dificile, prin care tindeti sa treceti. Este potrivit sa-i invitati ca prieteni, ca pe cei din propriile voastre familii angelice, ca fiinte care va iubesc mult. Dar, din nou, ei nu pot face lucrurile in locul vostru. Nu sunt ghizii vostri, aceia au plecat demult.

De asemeni, de partea noastra de voal, in taramurile angelice, dincolo de dimensiunile conectate direct cu Pamantul, dincolo de taramurile cristaline, exista nivelele angelice ale familiei voastre spirituale - ceea ce numiti familia voastra angelica. Ei v-au asteptat si v-au privit. Ei v-au asteptat ca reprezentanti ai familiei spirituale… au asteptat omenirea, in general… sa evolueze, sa creasca si sa invete pe Pamant.

Acum, cand saltul cuantic soseste, acum ca va preluati stapanirea voastra, devenind fiinta suverana, aceste familii spirituale incep sa iasa din starea lor de latenta, de pastrare a energiei. Acestea au fost intr-un impas, asteptand… asteptand sa descopere prin voi, cum este sa mergi in acest loc numit Pamant, cum este sa va intoarceti, prin atatea experiente, in era in care erati impreuna, cum este sa mergeti pe Pamant sa preluati un corp si sa fiti singur. Ei au asteptat si acum, datorita miscarilor din voi, si energiile lor incep sa se miste din nou.

Daca puteti, simtiti-va pentru un moment inapoi cu familiile voastre spirituale! Nu este important sa stiti numele, doar simtiti energia propriei familii spirituale! Energia lor a fost, intr-un sens, inghetata sau intr-un impas, asteptand reusita voastra, insa acum se misca din nou. Acum puteti incepe sa simtiti o schimbare de energie, chiar si la aceste niveluri inalte.

E o activitate intensa in afara taramului vostru. Shaumbra, se lucreaza mult in taramurile angelice. De aceea voi continuati sa simtiti miscare… si nu este vorba doar despre voi, se intampla in diferitele taramuri … transformarea si schimbarea energiei.

Tobias v-a vorbit inainte si v-a spus ca da, chiar si ingerii obosesc – in special cei care lucreaza foarte aproape de taramurile pamantene – deoarece energia Pamantului este intensa, este grea. Intr-un fel se afla dincolo de gravitatia fizica. Este un tip de gravitatie energetica care atrage fiintele – fiintele angelice – spre Pamant. Daca ele nu sunt echilibrate corespunzator si nu au echipa de sustinere, i-ar putea chiar face sa cada in ciclul incarnarii, chiar daca nu aleg asta neaparat. Atractia spre Pamant este foarte puternica.

Da, intr-adevar, si noi, fiintele angelice, obosim. Oboseala noastra este diferita de cea fizica a voastra, dar ne poate secatui de energie. De aceea noi tindem sa venim si sa plecam. Exista momente in care trebuie sa ne indepartam foarte departe de energiile Pamantului pentru a ne reface, pentru a ne regasi propriul echilibru si starea de bine. Si voi simtiti o continua transformare si schimbare, la fiintele angelice care vin aici, alergatorii vostri, sustinatorii.

Iata ce se intampla de partea noastra de voal. E o crestere a activitatii, a miscarii energiei, toate ca sa va sustina pe voi, in lucrarea de acum, pe Pamant.

In Shoudul de luna trecuta, Tobias a vorbit mai mult despre deconectare. A vorbit despre retele. A vorbit despre faptul ca tot ce este in realitatea voastra este un sistem de retele, care sunt interconectate. El a mentionat ca, de exemplu, ficatul vostru este o retea. El este alcatuit nu doar din celule, molecule si atomi, ci este alcatuit din cai energetice. Fiecare element, fiecare atribut al acelei retele, chiar daca este ficatul, poate deveni o retea a inimii, daca este necesar. El este in contact direct cu inima voastra. Poate sa se schimbe efectiv pentru a deveni reteaua inimii sau a creierului. Creierul poate deveni reteaua piciorului.

Totul este interconectat si totul se intelege pe sine. In afara corpului, totul este interconectat energetic cu orice altceva. Voi sunteti conectati cu Pamantul. Pamantul este conectat cu toate celelalte parti ale Cosmosului. El este conectat cu toate dimensiunile. Totul este interconectat.

Si acum vi se cere sa va deconectati! Vi se cere sa reveniti in interiorul vostru, sa va descoperiti inima, centrul, esenta. Vi se cere sa eliberati toate acele lucruri care v-au hranit si tot ce ati hranit voi. Procesul este natural. Nu trebuie sa-l fortati. Nu trebuie nici sa incercati sa-l manipulati. Nu exista exercitii speciale pe care sa le faceti. Pur si simplu se produce si acesta e stadiul in care se afla acum Shaumbra. Incetisor, cu blandete, cu sprijinul tuturor acestor fiinte angelice, eliberati acele conexiuni vechi!

In ultimele cateva luni, unii dintre voi s-au simtit uneori stingheri. Alteori, v-ati simtit putin mai usori, ca si cum n-ati mai fi purtat multe din vechile poveri, vechile bagaje de dinainte, deoarece le eliberati treptat. Voi spuneti: “Dar cat va mai dura acest proces?” Ar putea dura cativa ani, ar putea dura tot restul vietii voastre… pentru unii poate necesita chiar viata urmatoare. Insa acesta se intampla si se produce natural si bland. Nu trebuie sa fortati nimic.Daca vreti sa faceti ceva ca sa facilitati procesul deconectarii, este de ajuns sa respirati constient si sa consumati cantitati mari de apa.

Unul dintre lucrurile pe care il veti observa in acest process de deconectare este absenta ciclurilor. Energia curge, lucreaza si se manifesta in cicluri. De exemplu, natura isi are propriile cicluri. Ea isi are verile, toamnele, iernile si primaverile. Ciclurile continua sa se repete iar si iar, deoarece asa este programata reteaua naturii. Si oamenii, prin urmare, au invatat sa accepte asta. Ar fi chiar bulversant sa treci din vara direct in iarna sau sa existe doua primaveri la rand ori sa nu existe anotimpuri deloc.

Soarele are un ciclu. Luna, toate planetele, totul se misca in cicluri. Constiinta sau omenirea-insasi se misca in cicluri. Ele au suisurile si coborasurile lor. Exista perioade de razboi si vremuri de pace, timpuri de foamete si timpuri de abundenta.

As dori ca acum sa fiti atenti, in special, la modul in care functioneaza lucrurile in cicluri. Chiar si in viata voastra. Chiar si pe durata unei zile obisnuite, observati cum se desfasoara ciclurile. Aveti cicluri pentru masa si corpul este obisnuit cu ele. Aveti cicluri de somn. Totul, vedeti, constituie tipare si cicluri. Daca le-ati privi din punct de vedere energetic, ele pot realiza o frumoasa imagine - tiparele vietii voastre.

Exista cicluri in familia voastra, in relatiile voastre. Ati observat vreodata ca exista cicluri in relatia cu partenerul vostru? Exista momente cand va descurcati bine. Alteori, nu va descurcati de fel. Insa continua sa se desfasoare ciclic, iar si iar. Exista momente pentru experiente din care invatati. Exista momente ale in care energia se schimba si se transfera. Acestea sunt momente care reprezinta tipare construite, cu care v-ati obisnuit si pe care le-ati acceptat. Dar toate sunt parte din retele. Toate acestea sunt iluzii si sunt false. Intamplator ati fost hipnotizati ca sa credeti in ele.

Unul dintre cele mai importante cicluri la care vreau sa ma refer astazi este cel pe care multi l-ati experimentat si despre care nici macar nu v-ati pus intrebari. Ati cazut in vechiul tipar. Unii dintre voi va aflati pe marginea lui si este necesar sa-l abordam cu atentie. Multi va aflati in partea superioara a unui ciclu. Lucrurile incep sa curga. Incep sa mearga bine. Sincronicitatea incepe sa aiba loc in viata voastra.

Pentru unii dintre voi ciclul a fost declansat de un eveniment, poate unul care nu a fost prea placut – pierderea locului in care ati locuit, pierderea unei slujbe sau a unui partener. Apoi ati inceput un nou ciclu, deoarece eliberaserati unele din energiile vechi, care erau ca ancorele unei nave. Apoi lucrurile incep sa mearga bine in viata voastra – orice ar fi pentru voi, personal. Poate ca inseamna ca traiti mai bine cu voi insiva. Nu va mai chinuiti pe voi insiva. Nu va mai judecati, doar va permiteti sa traiti. Poate ca se manifesta in munca voastra. E o noua relationare cu oamenii cu care lucrati. Sau, daca aveti propria afacere, poate ca merge mai bine ca oricand.

Dar ce se intampla in acel ciclu – in vechiul ciclu al dualitatii cu care sunteti obisnuiti? Ce se intampla? Ajungeti pana la un anumit punct, apoi el coboara. V-ati obisnuit intr-atat, incat observ ca unii dintre voi deja anticipeaza caderea. Va pregatiti sa pierdeti. Va aflati pe panta descendenta a ciclului.

Este o iluzie. E un vechi sistem de credinta si nu trebuie sa se intample asa.

Unul dintre lucrurile pe care as dori sa-l fac astazi cu Shaumbra consta in a pune punct acelor cicluri – urcusurilor si coborasurilor. Ele servesc restului omenirii, intr-un fel, deoarece aceste “sus-uri” si “jos-uri” purifica oarecum energia veche. Intr-un sens, este un proces de purificare. De asemeni, este un proces care dezvolta un moment/impuls – un impuls energetic. Insa acesta nu mai este important pentru voi, Shaumbra.

Tobias, intr-un sens, s-a referit la acest lucru intr-unul din Shoud-urile anterioare, cand a vorbit despre sosirea energiei distrugatorului, Shiva. Iata ce faceti: chiar pe culmi, chiar si atunci cand lucrurile merg bine aduceti energia distructiva.

Va vom cere tuturor sa fiti foarte constienti de toate ciclurile din viata voastra. Tot ce faceti reprezinta tipare. Puteti observa curgerea energiei. Daca ar exista un instrument de masura, le-ati putea vedea urcusurile si coborasurile. Este mult asemanator unei forme de unda sau lungimi de unda – cu parti superioare si parti inferioare. Este mult asemanator valurilor oceanului, cu inaltari si coborari. Doar v-ati obisnuit cu ele ca mod de viata.

Nu mai trebuie, Shaumbra! Mai intai de toate, Energia Noua nu mai permite cicluri! Energia Noua nu este ciclica, nu reprezinta o forma de unda. Nu are urcusuri si coborasuri. Energia Noua nu permite. Dar, mai mult ca orice, nu va mai serveste deloc. Unii dintre voi va aflati pe marginea unor progrese majore in viata voastra, in constiinta, in spiritualitate si, mai practic, in afaceri, in munca de instruire/predare, pentru care va pregatiti. Va aflati pe bucla superioara a acestui ciclu si o parte din voi deja anticipeaza caderea. La fel ca un carusel, urca si coboara.

Shaumbra, sa alegem azi sa nu mai avem acest lucru! Nu va mai trebuie. Nu mai aveti nevoie de suisuri si coborasuri. Acum, chiar acum, pot simti pe cei care spun: “Dar ce se va intampla apoi? Voi urca tot mai sus?” Nu. Veti parasi complet acel drum. Veti parasi complet acel ciclu.

Daca aveti iluzia ca veti continua sa mergeti, tot mai sus, in vechea dualitate, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa coborati, deoarece asa functioneaza dualitatea si vechiul sistem de credinta. Noi iesim din ciclul sistemului de credinta – din iluzia ciclului – si din acea energie, cu totul! Nu mai trebuie sa aveti un sus si un jos, un bine si un rau. Energia doar este. Continua sa se extinda. Asa cum spune Tobias, se extinde in interior si in exterior, in acelasi timp. Expansiunea nu este doar o singura directie sau o singura dimensiune. Ea merge in orice directie.

Vom lua o pauza, ca sa simtim cum este. As vrea sa lasati sa plece toate programarile vechi si sa incepeti sa utilizati unele noi.
Deci, va aflati intr-un ciclu superior. Ati fost jos, ati fost in iad. Ati trecut prin perioade foarte dificile, dar le-ati lasat sa plece si acum urcati tot mai sus. Va simtiti bine. Aveti o minte mai clara. Va simtiti mai conectati cu voi si mai putin conectati cu orice altceva. Ati avut unele progrese in viata voastra, poate legate de afaceri sau relatii sau doar o constiinta transparenta. Asa ca, va aflati in acest moment minunat.

Acum, doar plecati de pe acel drum, iesiti complet din acel ciclu! Parasiti-l! Permiteti-va sa plutiti aici! Dati drumul. Lasati in spate calea veche a ciclurilor si a tiparelor! Lasati in spate calea veche a urcusului si a coborasului!

(vorbind incet, cu blandete)

Doar permiteti-va sa plutiti in afara acestora, pentru o clipa… dincolo de nevoia de urcusuri si coborasuri… permitandu-va sa plutiti in energia expansionala din viata voastra… in care nu aveti zile bune si zile rele… in care totul reprezinta o parte a devenirii… totul reprezinta o parte a expansiunii!

Seamana cu a fi in varful unui carusel. Ati urcat sus de tot. Exista anticipare si emotie… si chiar atunci cand va inchipuiti ca va incepe coborarea, plecati de acolo! Parasiti cu totul acel carusel! Nu e necesar sa coborati. De fapt, este o mai mare inflacarare, mai multa distractie si mai multa eliberare atunci cand parasiti acel carusel, in acel moment.

Observ ca foarte multi ati facut miscari incredibile in viata voastra, ca va aflati oarte aproape de progrese importante… nu spus asta cu usurinta… mari progrese in viata voastra. Insa vad sistemul de sabotare sau sistemul ciclic vechi, pregatit sa va mentina sau sa va traga in jos. Nu aveti nevoie de el. Parasiti-l pentru totdeauna!

In continuare, as dori sa va vorbesc despre o chestiune foarte importanta. Poate ca nu este foarte spirituala, in mod sigur nu este dramatica, insa un punct foarte important, in timp ce mergeti inainte in viata voastra. Este vorba de a fi autentic. Este vorba de a fi autentic. Este un cuvant nou si mi-ar placea ca Shaumbra sa-l simta si sa inceapa sa-l utilizeze. Autentic. Ce inseamna acesta? Ce inseamna?

Inseamna a fi absolut cinstit si corect cu tine insuti, insa intr-un mod diferit. Autentic inseamna sa ai incredere desavarsita in tine. Nu inseamna sa faci lucruri in functie de cum le percep ceilalti sau datorita ingrijorarii legate impresia lor, doar pentru ca este important pentru voi. Autentic are legatura cu voi, este vorba despre voi.

Autenticul nu este legat de lucrurile obisnuite, lumesti. Unii dintre voi va ganditi ca termenul “autentic” inseamna a nu minti, a fi bun, a face lucruri corecte –ceea ce numim de partea noastra de voal sindromul “baiat bun/fata buna”. Ati fost programati sa ganditi in acesti termeni. De unde provin ei cu adevarat? De unde provine conceptul de fata buna, baiat bun? El provine de la alti oameni, care doresc sa va mentina pe linie, care vor sa continuati sa faceti ceea ce vor ei. Nu are nimic de a face cu a fi autentic, are de-a face cu a controla. A fost sadit in voi mereu, in anii copilariei, iar acum continuati sa-l folositi. Dar acest lucru nu inseamna a fi autentic, ci doar a urma vechea programare, care a provine din afara.

Autentic inseamna a fi cinstit cu tine insuti. Unii dintre voi ati ales o serie de lucruri complexe in viata voastra, pe care le considerati bune sau rele. Ati facut liste … chiar daca nu le-ati scris, le aveti in cap… lucruri pe care trebuie sa le faceti ca sa deveniti demni de a va iubi pe voi-insiva. Va voi spune chiar acum ca lista din minte nu va fi niciodata realizata. Este de neatins, asa ca ati face foarte bine sa scapati de ea chiar acum!

Nu este authentic sa gandesti ca trebuie sa ai o anumita greutate. Este o minciuna, o deceptie, va duce pe cai gresite si determina multora dintre voi o foarte mare trauma. Nu veti fi capabili niciodata sa o realizati, deoarece va concentrati pe “Voi fi bun doar daca voi avea o anumita greutate.” Acesta este un ciclu - nu veti atinge niciodata acea greutate, deoarece chiar daca ati atinge-o pentru o scurta perioada, veti reintra direct in cicluri, va veti ingrasa din nou. Ciclul se autoperpetueaza, Shaumbra, si nu greutatea este problema. Este o deceptie. Este o distragere, iar voi nu sunteti autentici cu voi-insiva, daca mai credeti ca trebuie sa aveti o anumita greutate.

Unii dintre voi spun ca trebuie sa aveti o anumita iluminare spirituala pentru a fi autentici si asta lucru este cel mai mare rahat pe care l-am auzit vreodata, Shaumbra! (audienta rade) Cauldre ma opreste pentru un moment, insa eu sunt autentic cu voi! (hohote de ras). Una din cele mai mari capcane este intalnita de oameni pe calea lor spirituala - deoarece ei cred, ei au fost indrumati sa creada, li s-a spus de catre altii, ca trebuie sa citeasca toate aceste materiale, sa studieze toate aceste discipline, sa urmeze toate aceste cursuri, sa faca ceea ce au facut cei mai mari maestri.

Shaumbra, nu veti ajunge acolo niciodata. Niciodata nu veti fi citit destule carti. Niciodata nu veti fi urmat destule cursuri. Nu sunteti autentici cu voi-insiva. De fapt, va autosabotati, spunand, “Trebuie sa continui sa studiez, ca sa fiu spiritual. Am fost rau. Mi s-a spus ca am fost rau. Prin urmare, trebuie sa continui sa studiez, sa ma disciplinez.” Nu veti ajunge niciodata acolo, niciodata! Doar cand deveniti autentici si cand faceti lucruri pentru voi, PENTRU VOI, atunci deveniti autentici.

Spiritualitatea, in multe, multe cazuri si religia, sunt foarte neuatentice. Sunt pline de tot felul de ritualuri, ritmuri si obligatii, de reguli si de cuvinte vechi. Le puteti studia o eternitate. Exista discipoli pe care ii cunosc personal, care au petrecut cinci, sase, sapte vieti in sir pentru a studia si a studia si a studia. Cand revin de partea mea de voal, discutam si rad de ei! (audienta rade) Devin foarte frustrati si incep sa emita ceva pontifical, devin foarte filozofici si esoterici – iar eu rad. Le spun, “Nu sunteti autentici.” Acest fapt ii face sa fie confuzi si fug inapoi sa inceapa o alta viata. (hohote de ras).

Ei fac asta, ei isi vaneaza propria coada spirituala, Shaumbra! Ei fac asta deoarece cred ca trebuie sa o faca. Ei fac asta, deoarece ei cred… au fost indrumati sa creada ca trebuie sa urmeze acest intreg studiu. Nu sunt autentici. Nu vorbesc de toti, intr-adevar, eu utilizez unele exemple extreme, deoarece o parte din mine, cel autentic, este extrema. (rasete)

Ce REPREZINTA “autentic”, Shaumbra? Inseamna sa fiti voi insiva. Acum stiu ca aceste cuvinte sunt dificil de ascultat pentru unii dintre voi. Faceti lucruri pentru voi, deoarece intotdeauna vi s-a spus sa NU le faceti. Faceti-le, deoarece este potrivit/corect pentru voi! Aceasta inseamna a fi autentic.

Sa vorbim despre unele fiinte umane autentice. L-as numi autentic pe dragul meu prieten, Tobias. A trecut prin iad pentru a ajunge acolo. A trecut prin multe vieti grele. In ultima sa viata pe Pamant a spus: “Gata! Gata – fara reguli! Nu mai fac asta pentru altii pentru ca ma simt obligat sa o fac. Nu mai studiez scripturi pentru ca mi s-a spus ca este calea de a ajunge in rai.”

Tot ce a crezut, toate cele pentru care lucra din greu l-au trimis,pana la urma, in inchisoare, iar Dumnezeul lui trebuia sa-l salveze. Dumnezeul sau nu era autentic, era un personaj dintr-o carte. Era o fictiune scrisa de altcineva. A stat in acea inchisoare, unde il batjocorea o pasare - care de fapt, era Arhaghelul Mihail - iar pasarea a spus: “Tobias, cand vei fi tu-insuti? Cand vei fi autentic? Cand te vei opri din a te hrani prin altii si cand ii vei opri sa se hraneasca prin tine? Cand ai de gand sa fii cea mai mareata Fiinta din lume? Cand ai de gand sa fii cine esti, cu adevarat?”

Din nou, dupa mari frustrari, in final, Tobias a inteles si s-a eliberat cu adevarat – nu doar dintre peretii inchisorii, ci din tot ce il retinea de la a fi autentic. El a redus acestea la propriul sau adevar. La propriul si simplul sau adevar.

Voi sunteti provocati acum sa faceti acelasi lucru: Propriul si simplul vostru adevar. Nu un jargon esoteric. Nu o harababura de incantatii. Nimic prin care sa incerci sa impresionezi pe ceilalti oameni. Nu ca sa vezi cate diplome poti pune pe perete. Nu sa vezi privesti ce pot spune altii despre tine ca sa te umfli in pene. Asta nu este autentic. Aceasta hraneste dintr-un loc gresit.

Kuthumi. Foarte autentic – nu a avut nevoie sa impresioneze pe nimeni, a fost foarte independent, in felul sau, a iubit natura, a iubit oamenii. Dar mai mult decat orice altceva, singurul lucru pe care il pot spune despre Kuthumi e ca este rezumatul invatarii iubirii de sine. Nu este narcisit. Nu petrece zile in sir in fata oglinzii. A invatat sa se iubeasca. A invatat ca tot ce a facut vreodata in vietile lui au fost cele mai mari daruri pe care a putut sa si le ofere. El este un exemplu de a fi autentic.

Atunci cand va aparea… el va reveni curand… cand va aparea si cand unii dintre voi va veti intalni cu el, poate veti realiza ca el este cel mai bun exemplu de a fi autentic. El este cine este. Cand aveti energia lui in preajma, nu simtiti ca va este luat ceva. Nu simtiti nici o manipulare sau inselatorie. El este cine este. El este autentic.

Ohamah, cel independent, este autentic. El provine direct din furtuna. El apare ca un luptator batran, aspru, urat mirositor (rasete), dar este foarte autentic. A invatat aceeasi lectie: ”Nimic din aceste lucruri nu are importanta. Nici regulile, nici asteptarile care v-au fost impuse. Nimic nu are importanta.” El este autentic. Nu are nevoie de iubirea altui om… de fapt el a indepartat-o… el nu are nevoie de iubirea altui om, pentru a-si descoperi propria Fiinta autentica.

Un prieten drag tuturor, care a fost recent oaspetele nostru: Edgar Cayce. Foarte autentic, foarte autentic! Oh, da, si-a petrecut multi ani din viata in conflict cu era in care traia, cu convingerile religioase si cu ce facea el. Insa, intotdeauna a ramas autentic si cinstit cu sine insusi. Intotdeauna a patruns in esenta a ceea ce a fost important pentru el – pentru el! Nu pentru altcineva, ci pentru el!

Acest lucru pare a fi egoist, nu-i asa? Voi ati fost indrumati sa credeti ca intotdeauna trebuie sa faceti totul pentru ceilalti si apoi, la final, sunteti nefolositori pentru toti, deoarece sunteti complet epuizati si confuzi in privinta a cine sunteti. Sunteti antiteza autenticului. Cu adevarat, pe termen lung, nu faceti nimanui niciun bine daca faceti mereu lucruri pentru ei.

Edgar Cayce a descoperit ca, daca facea asta pentru el, pentru cel mai mare adevar al SAU – nu al altcuiva – pentru fiinta sa autentica, atunci transmisiile prin channel apareau. Informatiile curgeau si a reusit sa faca acele lecturi minunate. A putut sa-i ajute pe atat de multi atunci cand a fost autentic cu sine!

Madame Blavatsky, o prietena draga mie, un filozof minunat, un invatator. A fost autentica. Era cine era. Iubea societatea, isi iubea prietenii, insa nu a incercat sa-i impresioneze. S-a inteles suficient de bine pe sine. A inteles cum sa fie autentica.

Stiti, partea autentica din voi, Shaumbra, este incantatoare. Este partea carismatica. Nu trebuie sa creati acea carisma, nu trebuie sa o proiectati si sa o cultivati. Este partea naturala de care sunt atrasi oamenii. Cand sunteti autentici cu voi-insiva, ceilalti sunt atrasi. Asa acest mod a fost Madame Blavatsky. Minunat de autentica!

Yeshua... dragul de Iisus! (cateva rasete) a fost foarte autentic. Acum, interesant, spuneti: “Cum poate fi autentica o fiinta fara suflet?” Ei bine, a fost vorba de toata energia colectiva din spatele lui Yeshua, inclusiv voi. Shaumbra, voi si Yeshua sunteti parte minunata fiecare din celalalt – o energie colectiva in spatele acestuia drag – si de aceea multi dintre voi ati simtit o mare iubire si o mare compasiune pentru aceasta Fiinta. A fost partea autentica din voi, pe care ati pus-o in Yeshua si, astfel, el a fost autentic. Nu a incercat sa-si impresioneze egalii. Nu a incercat sa-si impresioneze semenii. Cu siguranta, nu a incercat sa impresioneze liderii bisericii. El a fost autentic.

Si eu, St. Germain, eu sunt autentic. Sunt suficient de autentic incat sa vorbesc in acest mod despre mine, vedeti. Am invatat, cat am fost prins in cristal, cum este sa revin la cine am fost. Nu are importanta ce gandesc ceilalti despre mine, dar de aceea – exact de aceea – ei ma iubesc! (St. Germain chicoteste) Cand sunteti autentici cu voi-insiva, cand invatati ca sa va indragostiti, cu adevarat, de voi, toti ceilalti vor fi atrasi de asta. Vor observa acea puritate pe care o aveti. Vor observa esenta voastra.

Autentic inseamna a elibera din viata voastra toate lucrurile false, care nu semnifica nimic cu adevarat. Si Shaumbra, societatea in general, se gaseste sub un astfel de strat hipnotic, incat au uitat ce este important, cu adevarat. Membrii societatii au ajuns neautentici, distrasi, fac orice pentru a incerca sa – cum sa spun –doar sa se strecoare. Fac orice ca sa aiba suficient. Fac orice ca sa le placa altora sau sa-i impiedice sa se supere pe ei – si asta nu este a fi autentic.

Vorbind despre autentic, este momentul sa renuntati la unii din acei termeni vechi, pe care i-ati folosit in trecut pentru a va raporta la divinitatea voastra. Voi o numiti Sinele Divin. Voi o numiti Sinele Adevarat. Ce ziceti de Sinele Autentic? El este cu adevarat marea fiinta expansionata care sunteti. Ati fost atat de atenti pe aspectul uman incat ati uitat. Nu ati fost autentici cu voi-insiva in privinta a cine sunteti.

Unii dintre voi aveti aceasta iluzie neautentica ca acea fiinta divina mareata, acel inger auriu va cobori, va sta pe genunchii vostri si veti deveni intregrati total. Nu o sa fie asa. Nu exista vreo parte altundeva. Totul se afla in voi, chiar acum. Doar ca nu ati fost autentici cu voi – ati fost doar oameni cu voi-insiva. Acum este momentul… este momentul sa reveniti la “Ceea ce este important pentru voi.” Reveniti la cine sunteti! Reveniti la radacinile voastre autentice!

Asa cum am spus, nu e vreun mister extraordinar. Este bunul simt, Shaumbra, acela de a fi autentic. Cu permisiunea lui Tobias, am ales aceste concepte ca sa lucrez cu voi pe durata acestei luni, in situatii care va vor ajuta sa intelegeti, mai intai de toate, ciclurile vietii si cum sa iesiti din ele. Cum sa nu va prabusiti atunci cand va aflati sus. Cum sa va transformati experientele si natura voastra ciclica in natura expansionala si, in acelasi timp, sa continuati sa reveniti. Voi continua sa va reamintesc – in timpul somnului, in starea de trezire, cand conduceti – voi continua sa va reamintesc, cu ajutorul tuturor acestor fiinte angelice care lucreaza cu voi, va vom spune: “Este autentic? Esti autentic?” Va voi cere chiar sa va puneti aceasta intrebare. Intrebati-va: “Sunt autentic?”

Unii dintre voi va veti lupta cu aceste cuvinte, incercand sa le descifrati. Unii dintre voi veti filozofa despre aceste cuvinte. Veti veni cu o gramada de – cum spuneti voi – de vorbe goale. Vom continua sa va readucem la esenta si la centru. Este important acum! Este important pentru ce vom face timp de cateva luni de acum incolo. Vom reveni la autentic.

Asa ca, Shaumbra, acesta este mesajul pentru astazi… scurt si dulce, ca energia din aceasta camera… acesta este mesajul zilei, adus aici, impreuna cu oaspetii nostri, familia Ballard, care au lucrat cu acest principiu “EU SUNT Autentic”, din anii ‘30. Acum Shaumbra, este timpul ca sa lucrati cu acesta, in viata voastra.

EU SUNT Autentic si sunt Profesorul Adamus St. Germain.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro