MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Clarităţii:
SHOUD 8: "Deconectați-vă - Partea a II-a" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
4 martie 2006
www.crimsoncircle.com


Si asa este, dragi Shaumbra, eu, Tobias, revin la locul meu de drept! (rasete) Cand ne pregateam sa venim prin Cauldre si Linda, prin toti cei de azi, ah, eram capabili sa ne strecuram aici intr-un mod diferit. In timp ce ne pregateam glumeam de aceasta parte de voal de situatia ca un invatator sa stea inaintea unui auditoriu alcatuit din profesori. Acesta lucru reprezinta faptul… ca voi sunteti cei care cunoasteti atat de multe, ati trecut prin atat de multe lucruri! Noi, in mod simplu, facilitam procesul vostru, insa voi sunteti profesorii cu adevarat! Voi sunteti cei care sunteti maestri, asa cum v-am numit noi si, asa cum poate va amintiti, un maestru este cel care permite energiilor sa-l serveasca.

Noi chicotim intre noi, deoarece voi ne priviti uneori ca pe cei care detin sau poarta intelepciunea – insa voi sunteti cei care o purtati! Ne aflam aici pentru ca, in mod simplu, sa va reamintim cine sunteti, sa va ajutam sa va reamintiti calatoria voastra pe Pamant chiar acum. Este atat de usor sa fiti prinsi in toate energiile si procesele, chiar in detaliile modului de a trai pe Pamant.

Nu este un lucru usor de facut! Tinerii care sosesc acum au atat de multe inaintea lor, atat de multe lucruri care se vor intampla in vietile lor. Din fericire, ei au profesori, au maestri ca voi, care veti fi parintii lor, care ii veti ajuta indrumandu-i.

Shaumbra, usurel… usurel va treziti si va reamintiti de ce ati venit aici in primul rand. Va reamintiti cine sunteti cu adevarat. Cei Mareti/Admirabili/Gandiosi! Spunem acest lucru fara a incerca sa va flatam. De fapt, afirmam acest lucru pentru ca voi sa luati o pauza si sa permiteti acestui lucru sa vina aici. Treceti dincolo de ego! Permiteti acestui lucru sa vina! Voi sunteti cei Admirabili! Puteti accepta aceasta?

Uneori, simtiti o provocare deoarece ganditi ca, daca veti permite sa simtiti sau sa credeti ca sunteti Cei Admirabili, atunci ego-ul vostru va pierde controlul, veti face tot felul de lucruri nebunesti, veti deveni obsedati, veti dori din ce in ce mai multa putere, veti dori din ce in ce mai multa rasplata. Va aflati dincolo de acestea!

De fapt, acest aspect pe care il numiti ego v-a tinut in loc. Nu v-ati permis sa acceptati total si sa va reamintiti total de propria voastra importanta, de adevaratul motiv pentru care ati venit pe Pamant, de famiile celeste din care proveniti, de lucrurile importante pe care le-ati realizat in alte vieti. Uneori va tineti in urma. Voi spuneti: “Nu ar fi posibil sa fiu eu! Eu sunt doar un om nedemn. Sunt doar un om neechilibrat.” Atat timp cat veti continua sa credeti asta veti continua sa exprimati acest lucru.

Toti cei dintre noi care lucram cu voi – Saint-Germain, Kuthumi, eu, Tobias, ei toti – noi toti – noi cunoastem grandoarea voastra. Stim ca exista inregistrari din istoria acestui Pamant, inregistrari din istorie care s-au si pierdut si inregistrari in taramurile angelice care evidentiaza numele vostru. S-a scris despre voi. Ati fost studiati. S-a vorbit despre voi in universitatile si colegiile angelice daca vreti sa le denumiti astfel. Voi sunteti cei Grandiosi!

Poate ca prin unele dintre modalitatile voastre de vindecare – o parte din munca voastra pe care o aplicati pe voi – poate ati putea lucra ca sa acceptati asta. Incercati sa auziti cuvintele noastre acum, in timp ce le spunem, in timp ce afirmam ca voi sunteti maestrii si sunteti Cei Importanti! Permiteti sa treaca prin acel zid,pe care il denumiti ego-ul vostru, insa acesta nu este, in mod simplu, este vorba despre un zid al mintii. Este un joc pe care il jucati. Puteti accepta asta? Eu v-am cunoscut, pe fiecare dintre voi, cei care sunteti aici, care ascultati sau cititi acestea! Noi v-am cunoscut, intr-un fel sau altul, ca fiind cei Grandiosi! Ceilalti va urmeaza!

Este o imensa responsabilitate. Unii dintre voi nu va simtit demni sa purtati aceasta responsabilitate. Va intrebati de unde provin dezechilibrele voastre. Va intrebati de unde provin – ceea ce numiti – perceptiile proprii denaturate, unele dintre propriile probleme, deoarece uneori aveti dificultati in acceptarea maretiei a cine sunteti. Dar, ne aflam aici astazi, pe durata acestei sesiuni, sa impartasim acest lucru, sa va cerem sa va reamintiti. Nu va ingrijorati de ego! Vedeti, voi patrundeti in aceasta lupta – “Nu pot sa-mi permit sa accept asta.”, spuneti voi. Incercati! Incercati sa faceti ceva diferit, astazi! Incercati sa acceptati asta!

Acceptati asta chiar in inima voastra! Sa treceti dincolo de minte, patrundeti direct in inima! Poate ca daca va veti reaminti, cu adevarat, cat de mareti, cat de importanti din punct de vedere istoric sunteti, poate ca acest lucru va va ajuta sa aduceti unele dintre acele probleme in echilibru. Oferiti-va o mai clara perspectiva, a cine sunteti! Incetati sa va mai ascundeti de ceea ce considerati a fi povara responsabilitatii! Deoarece, cu toate ca… desi ati fost celebru, actulamente nu veti mai accepta prea mare responsabilitate. Ati realizat asta ca pe un proces pentru voi, nu ca sa incercati sa salvati lumea sau universul sau pe alcineva. Voi nu ati facut asta, nici pentru familiile voastre spirituale. Ati realizat acest lucru, deoarece acesta rezoneaza in interiorul vostru.

Eliberati responsabilitatea! Eliberati ingrijorarea de a face un pas gresit sau ca veti bloca lucrurile, deoarece ganditi ca deveniti un mare inganfat – un mare ego. Aceasta este una dintre marile miciuni sau marile invelisuri. De-a lungul caii, a existat ceva in natura umana, care a creat acest concept, care spune ca nu va puteti permite sa fiti grandiosi. Trebuia ca, in mod continuu, sa va puneti la pamant, sa va miscsorati… si asa ati facut. Ce s-ar intampla, daca veti face ceva diferit astazi si veti inlatura acel concept?

Permiteti-va sa fiti importanti! Permiteti-va sa va reamintiti cine sunteti, cu adevarat! Iata de ce atunci cand am venit, am chicotit intre noi: voi, ingerii umani, Cei Grandiosi, pretindeti ca nu pretindeti, ca trebuie sa treceti prin toate aceste procese, proceduri si mecanisme pentru a elibera, pentru a avea claritate! Ei bine, voi nu treceti! In mod simplu, voi trebuie sa va permiteti sa aveti acest lucru, din nou. Nu este un proces mental. Nu este nici un proces indelungat. Este vorba doar despre a lasa acele concepte sa plece!
Este o incantare pentru mine, Tobias, sa fiu din nou cu voi, preaiubitii mei Shaumbra!

Uneori, va intrebati de ce ne inlocuim unul pe altul. De ce la una din intalniri este St. Germain, iar la alta sunt impreuna cu Kuthumi, care se afla in fundal. Trebuie sa aflati ca nu este intotdeauna usor, sa venim in acest loc ingradit. Ne vine din ce in ce mai usor, insa, de exemplu, daca realizam o intalnire foarte intensiva cu voi, in care prezentam un nou cer si un nou pamant, este foarte dificil pentru noi, ca sa ne mentinem energia noastra in acest loc.

De exemplu, la recentul seminar despre abuzurile energetice, dupa ce m-am revarsat total in Cauldre, in fiecare dintre participanti, in cei din conducere, propria mea energia s-a simtit drenata/scursa. Fie ca este vorba despre mine sau oricare alt inger, am aflat ca trebuie sa plecam inapoi, pentru un timp. Trebuie sa trecem prin propria forma de refacere.

Nu este ca si cum am dormi. Bineinteles ca nu mergem – cum sa spun – la alti facilitatori. Noi stim sa gasim spatiu in interiorul nostru, spatiul pe care il numim Unica Respiratie, spatiul propriului taram cristalin, pentru a ne reface energiile noastre.

Pamantul este foarte epuizant – foarte, foarte epuizant pentru oricare energie. Nu este vorba doar despre atractia magnetica a Pamantului, nu este vorba doar de a fi in materie. Este vorba despre modul in care Pamantul, oamenii si cei care se afla in taramurile invecinate, se hranesc unii de la altii. Acest lucru devine foarte epuizant.

Cand ne aducem energiile aici, descoperim ca ne prindem, nu in problemele Shaumbrei, ci in timp ce eu, Tobias vorbesc cu voi, chiar acum pot simti duritatea (energetica n.t.) Pamantului, pot simti epuizarea prin constiinta de masa. Cand sunt intr-o situatie ca aceasta cu voi, exista cei din taramurile invecinate – ei nu sunt in corp fizic – insa ei vin aici. Si, ei vor sa ia energie.

A fi in materie poate fi foarte epuizant. Este o stare nenaturala de a fi, pentru ca un inger sa fie in forma fizica. Acest lucru poate fi epuizant. Am descoperit ca lucram impreuna ca o echipa, in acest loc. Un intreg grup dintre noi – Consiliul Crimson – lucrand continuu cu voi, venind continuu aici, extinzand energiile noastre in spatiul vostru, insa apoi, trebuie sa ne retragem, uneori.

Noi am adus aceasta discutie, deoarece este foarte importanta, pentru fiecare dintre voi. Voi munciti din greu acum, in realitatea umana. Voi incercati sa faceti lucuri, doar pentru a va face viata sa continuie si voi treceti printr-o transformare incredibila in viata voastra spirituala. Aceste lucruri sunt foarte epuizante pentru energia voastra.

Este foarte important ca sa va gasiti timp, sa va retrageti din orice. Nu raspundeti la telefon! Nu deschideti computerul; deschiderea lui nu este retragere, ci reprezinta, de fapt, saritura intr-o retea sau grila, care va va drena energiile! Aceasta va energizeaza intr-o anumita masura. Pentru cei care stau pana noaptea tarziu, lucrand la computer, voi simtiti un val de energie, deoarece voi sunteti racordati la o retea. In aceeasi privinta, reteaua – internetul – va va drena apoi energiile voastre, in alt mod, vedeti. Poate de aceea, in ziua urmatoare, va simtiti extrem de obositi. Apoi, vreti sa va reintoarceti la computer si la internet, ca sa obtineti starea de functionare energetica, insa apoi, in urmatoarea zi, veti deveni mai obositi. Este un ciclu interesant. Nu spunem ca este ceva in neregula cu internetul, insa spunem ca daca va veti gasi timp si spatiu pentru voi-insiva, retrageti-va total!

Una dintre energiile cel mai pure, in care poate exista un om, fara ca aceasta sa-i ia din energie, actualmente, este Gaia. Gaia este un spirit. Gaia este incorporata in acel lucru numit Pamant, dar Gaia este un spirit ca si voi sau ca si mine. Nu este prea mare diferenta. Gaia este un spirit compus din multe, multe entitati diferite, care isi aduc impreuna energiile lor. Poate ca ati putea sa le simtiti inconjurand Pamantul, ajutand la pastrarea acestei energii a Geiei. Gaia in esenta, inseamna “sustinerea vietii” sau “daruirea vietii”.

Energiile Geiei si a celor care sustin aceasta entitate, isi revarsa in mod continuu, energiile in Pamant. Daca mergeti in natura pentru o plimbare, pentru a respira – nu are importanta daca este o zi insorita sau innorata – nu are importanta de loc. Acesta este un mod minunat de a va reface. Dar, in timp ce si noi, ingerii de partea noastra de voal, gasim ca este necesar sa ne reincarcam, este la fel de important ca si voi sa faceti asta.

Eu, Tobias, ma reintorc la vila mea, un loc imaginar, dar un loc pe care l-am construit prin imaginatie si cu energiile mele cristaline. Si voi puteti face acelasi lucru. Faceti-va timp pentru voi, Shaumbra! Este atat de important acum, cand lucrurile se misca reprede, cand lucrurile, literalmente, dreneaza energiile! Este foarte important acum, in acest proces intreg, in care voi treceti prin deconectare.

Deconectarea… vom patrunde in aceasta intr-o clipa. Dar, mi-ar face placere sa v-il prezint pe oaspetele nostru pentru acest Shoud, un oaspete care va fi cu noi pe durata urmatoarelor Shoud-uri. Este energia celui care a mai fost cu noi inainte. Intr-adevar, i s-a cerut sa va vorbeasca in persoana, nu la aceasta intalnire, ci la intalnirea care va avea loc curand. Il informam pe Cauldre despre asta, in avans, aici. (rasete) Este vorba despre energia dragului nostru prieten, Rafa – Arhanghelul Rafael – cel care vine astazi.

Va vom cere sa respirati energia lui Rafael! Toti ati lucrat cu el… si nu este “el”(masculin), trebuie sa aflati, ci ne referim la “el”(neutru) in acest Shoud. Rafael vine, asa cum stiti, ca cel care va ajuta sa transmutati frica, sa treceti dincolo de frica.

Rafael constituie o parte foarte importanta din povestea lui Tobit, fiind foarte familiar ambilor, mie si lui Cauldre. El vine cand exista provocari noi si blocaje vechi. Rafael se alatura noua si ar trebuie sa fie un indiciu, o atentionare pentru voi, ca acum trecem prin – patrundem in – multe din fricile, blocajele si limitarile noastre.

Acest concept al deconectarii aduce la suprafata frica, aduce indoiala si anxietatea. Rafa vine astazi sa va ajute, personal, in timp ce treceti prin unele dintre aceste probleme.

Exista o frica imensa, generala, de a elibera caile vechi: caile care erau sigure, inteligibile, chiar daca nu intotdeuna cele mai placute, cel putin le intelegeati. Rafa se va alatura noua pe durata urmatoarelor catorva luni. Prezenta sa ar putea sa fie un indiciu ca se petrec lucruri pe Pamant, chiar acum – transformari si schimbari – care ar trebuie sa starneasca frica, de asemeni.

Daca va reaminti de Shoud-ul nostru de la inceputul seriei – Seriei Claritatii – am vorbit despre un volum imens, extins de energie intunecata, care a venit pe Pamant, dintr-o data. Cantitati mari de energie, care au fost aduse de gandirea foarte intunecata, din starea de constiinta a oamenilor de pe pamant, in special, a celor care se mintin pe caile religioase foarte vechi. Exista multa frica asociata cu propriile lor schimbari, prin care acestia trec. Daca va reamintiti, la scut timp dupa ce a venit aceasta energie intunecata, au aparut uragane groaznice, dezastre naturale, toate manifestari ale acestei energii intunecate care a sosit.

Intr-un sens, puteti spune ca este potrivit, deoarece energia intunecata ajuta la miscarea… ajuta la transformarea energiilor, care vor sa se transforme. Insa, aceasta aduce la suprafata si multa frica, cu cat mai multa frica au oamenii, cu atat tind sa stea in spate, cu atat mai mult tind sa opuna rezistenta schimbarilor, care apar in mod natural si minunatelor schimbari. Apoi, schimbarile devin foarte dificile; este foarte dificil de lucrat cu acestea.

Pe durata urmatoarelor luni, vom fi martorii, din nou, a unui nivel crescut de schimbari pe Pamant. Shaumbra, nu este un scenariu al fricii, este un scenariu al schimbarii. Unul dintre motivele pentru care Rafael se afla aici, acum, este sa va ajute sa intelegeti, ca puteti trece prin frica.

Frica, la nivelul esentei sale, este doar energie. Ea este doar energie. S-a asimilat faptul de a fi energie rea. Frica este un concept acum, care opreste oamenii din drumul lor. Ea ii determina sa faca lucruri, pe care in mod normal nu le-ar face. Frica este… ei bine, doar simtiti energia fricii, pentru o clipa! Frica este demonul. Frica este distrugatorul. Frica este intunericul si necunoscutul, cel putin prin conceptele sau invelisurile pe care le aveti acum. Dar, cand o simtiti, cu adevarat, frica este doar energie. Asta este tot ce este! Asta este tot ce este!

Daca va permiteti sa treceti prin frica, sa patrundeti in energia acesteia – cand ajungeti acolo si asa cum ultimul mare presedinte a spus, “nu exista nimic de care sa va fie frica, decat de frica-insasi”… cand va permiteti sa patrundeti direct in energia fricii, veti descoperi ca nu exista nimic, de care sa va fie frica in aceasta. Aceasta este doar energia transmutarii si a schimbarii, doar energia care va este disponibila, daca aveti nevoie sau daca doriti sa o folositi.

Cand treceti prin propriul proces al deconectarii, nu doar de constiinta de masa, ci si de Camp si de grila, acesta aduce la suprafata frica din voi. In loc sa fugiti de aceasta frica, in loc de a va inchide din cauza ei, patrundeti direct in ea! Nici sa nu va luptati cu ea! Deja stiti ce se intampla, cand va luptati cu frica. Aceasta castiga intotdeauna. Ea invinge intotdeauna, deoarece este doar o parte din voi, careia ii oferiti energie. O lasati sa creasca. O lasati sa devina un monstru si va invinge intotdeauna. Dar, Shaumbra, daca permiteti sa intrati direct in frica, fara lupta, fara a incerca sa o manipulati, veti descoperi ca nu este un monstru asa cum credeati.

Asa ca, Rafael va fi cu noi in urmatoarele cateva luni. Voi puteti chema energiile lui, el va lucra cu voi. El nu va va indeparta frica. El nu se va lupta cu frica, pentru voi. Va va lua de mana, va va conduce in aceasta si va va arata unele lucruri despre frica, pe care nu le-ati realizat niciodata inainte.

Prin urmare… sa vorbim pentru un moment, despre aceasta viata a voastra! Aceasta viata nu este doar o alta viata. Nu este ca celelalte vieti, pe care le-ati avut. Aceasta viata este foarte, foarte speciala. Ati ales aceasta viata, aceasta perioada din timp… ambele in termenii timpului pamantean, dar si spatiul sau energia propriei voastre evolutii… ati ales ca aceasta sa fie viata ascensiunii. Sa fie viata in care sa realizati cum este sa treceti prin acest intreg proces al devenirii umane si apoi sa va transformati din a fi uman, in a fi inger uman.

Aceasta viata nu este una in care v-ati oferit o experienta. Aceasta viata este una legata de unificarea si eliberarea tuturor celorlalte energii din vietile trecute, pe care le-ati avut vreodata. Este purificarea, asa cum ati dori sa o numiti. Eliberarea. Permiterea sa plece.

Aceasta viata este speciala, deoarece este perioada pe care ati ales-o ca sa treceti la urmatorul nivel. Ea se accelereaza, fata de oricare alta viata pe care ati experimentat-o. De fapt, sunteti mult mai constienti in aceasta viata, decat in oricare alta viata, pe care ati experimentat-o. Uneori exista tendinta de a va intoarce in trecut si sa credeti ca civilizatiile si societatile stramosesti au avut raspunsurile, dar daca le-au avut, de ce ati mai fi voi aici? Ei au fost o parte din progresie, o evolutie a sufletului, insa aceasta viata este diferita.

Va spunem asta, deoarece trebuie tratata cu mare veneratie! VOI ar trebui sa fiti tratati cu mare veneratie, respect si admiratie! Aceasta viata este culminarea tuturor celorlalte vieti, pe care le-ati trait vreodata!

Pentru multi dintre voi, cei de aici, prin proprie alegere, aceasta va ultima voastra viata pe Pamant, pe care o veti trai. Aceasta este foarte, foarte speciala. Este cea in care eliberati energiile blocate sau inchise, ale vietilor trecute. Asa cum va spunem intotdeauna, viitorul este trecutul vindecat, asa incat in aceasta viata, voi vindecati sau eliberati mare parte din trecut.

Aceasta viata este pretioasa. Ati petrecut sute sau mii din celelate vieti, ca sa ajungeti aici. Nu este o viata pe care ati dori sa o irositi. Aceasta nu este o viata, pe care sa o tratati intr-o oarecare masura – cum sa spun – unii dintre voi preluati o viata si spuneti, “Daca aceasta nu va merge, voi avea o alta, desigur.” Acest lucru este adevarat, dar Shaumbra voi ati proiectat ca aceasta viata sa fie speciala. Este o viata in care aveti claritate. Este o viata in care voi transcendeti multe dintre conceptele umane.

Aceasta viata este sacra si binecuvantata! Este foarte speciala! Este o viata in care ati fost de acord sa veniti impreuna si sa fiti cu – sa va intalniti cu – alti Shaumbra… fie ca ei sunt din zona voastra, fie ca va conectati cu ei prin Internet, fie ca voi calatoriti in alte locuri, ca sa-i intalniti… este un timp al readucerii la un loc, a energiilor Shaumbrei.

Aceasta este viata pe care ati ales-o, nu doar ca sa treceti prin propria invatare, ci ati ales-o ca sa fiti invatatori pentru altii. Acest fapt este inscris ca prima, din dorintele pentru aceasta viata – sa fiti invatatori! Evident, invatatorul va trebui sa treaca prin procesul de invatare. V-ati oferit acest lucru, apropo! Voi ati spus, “Inainte de a iesi pentru a preda acest lucru, vreau sa il experimentez eu–insumi. Vreau sa experimentez cum este ascensiunea incorporata.” Cu alte cuvinte, sa fiti in corp fizic si sa treceti prin ascensiunea totala, care inseamna si deconectare!

V-ati spus ca vreti sa treceti prin experienta si sa aveti compasiune profunda si empatie, chiar daca ati sarit peste ceva pasi. Probabil ca ati sarit! Ati dorit compasiunea si empatia, ca atunci cand lucrati cu ceilalti, aceasta sa nu fie luata drept buna/de la sine inteleasa. V-ati reamintit cum a fost sa treceti prin fiecare dintre pasi. Noi am trecut prin acestea impreuna, timp de sase ani, prin fiecare dintre pasi.

Unul dintre lucrurile care este foarte, foarte special, despre aceasta viata, este sa fii invatator. Sa fii invatator intr-un mod nou, de sigur. Nu doar a sta inaintea unui grup si a-i introduce intr-un proces mental, ci a-i invata prin exemplu. A-i invata, luandu-va viata si facand ceea ce ati ales sa faceti cu aceasta. Ce exemplu extraordinar – sa faci ceea ce ai ales sa faci cu viata ta! Asta este a fi invatator!
Am spus tuturor Shaumbra din lumea intreaga, ca mai devreme sau mai tarziu, va veti parasi slujbele, prin care sunteti angajatii altor oameni sau corporatii. Va veti deconecta de acestia. Ce exemplu extraordinar de aratat cuiva: Voi nu trebuie sa lucrati pentru alcineva, trebui sa fiti doar pentru voi! Sa faceti ceea ce alegeti sa faceti! Puteti sparge unele dintre tipare: a lucra un numar de ore, luand parte la un numar de intalniri, indeplinind un fel de rutina sau de chestiuni banale. Voi le puteti sparge!

Nu este intotdeauna un lucru usor de realizat, deoarece exista un mare confort si siguranta, prin ramanerea in acele slujbe. Cel putin, stiti la ce sa va asteptati, in fiecare zi. Cand iesiti din acestea, va aflati in necunoscut, insa si in adevarata bucurie. Este si modul in care deveniti adevaratul exemplu, invatatorul celorlalti.

Voi sunteti invatatori, cand traiti ca exemplu, cand creati lucrurile, pe care le simtiti in inima voastra, ca doriti sa le creati, atunci cand nu cadeti in vechile capcane si limitari sau vechile concepte ale constiintei, atunci cand iesiti din toate acestea. Pentru voi-insiva, desigur! Nu pentru altcineva, ci doar pentru voi. Voi sunteti invatatori, cand va aflati in frunte, prin acele exemple. Nu prin rostire unor cuvinte metafizice fanteziste – cuvinte de a impresiona pe altii prin cunoasterea voastra din alte taramuri. Deoarece, intr-un sens, acele cuvinte trec prin ei sau devin blocate in capul lor. Cel mai important lucru pe care il puteti preda, este prin exemplul vietii voastre – prin ceea ce faceti pe Pamant acum, pentru a crea ceea ce alegeti.

Aceasta viata este foarte importanta, in special, pentru cei care vor ajunge pe Noul Pamant. Ceea ce purificati/clarificati aici si ceea ce realizati aici, va avea un mare impact si o mare semnificatie, in ceea ce veti face pe Noul Pamant. Unii dintre voi veti continua sa devenit invatatori in scolile Noului Pamant, invatand acele fiinte angelice, care nu au mai fost niciodata inainte pe pamant – nu au fost incorporate in materie – invatandu-i cum este. Ii ajutati sa inteleaga, inainte de a ajunge acolo.

Unii dintre voi veti ajunge pe Noul Pamant, veti ajunge sa lucrati cu energiile noi, ajutand la intelegerea a ce reprezinta acestea, cu adevarat, ce inseamna, cum pot fi aplicate pe vechiul Pamant – daca oamenii sunt interesati sa faca asta.

Unii dintre voi veti merge pe Noul Pamant, pentru un timp si apoi veti alege sa treceti dincolo, in ceea ce noi numim Al treilea Cerc.

Acesta este un taram care este foarte dificil de descris, deoarece acolo veti merge de la a fi un dumnezeu in instruire spre un Dumnezeu total, cu drepturi totale. Drepturi totale! Este dificil ca doar sa va imaginati, deoarece este atat de expansiv! Unii dintre voi veti merge acolo, dupa aceasta viata.

Ceea ce spunem, este ca reprezinta un lucru foarte important! Noi nu spunem sa luati in serios acest lucru, deoarece a fi serios, tinde sa micsoreze energiile. Este minunat sa ramaneti in voiosie, sa evoluati constant si sa miscati energiile. Dar, unii dintre voi ati ajuns intr-un punct in care ati spus,”Acest lucru nu functioneaza. Voi incerca din nou, data viitoare.” Puteti avea 20 de ani si sa ganditi asa. Unii dintre voi care asculta acum, au 80 de ani si gandesc asa. Ganditi astfel, “Am parcurs o parte din cale acolo, insa nu toata calea.”

Va vom cere sa revedeti acest lucru. Va vom intreba ce ati invatat, cu adevarat, in aceasta viata despre voi-insiva. Despre voi-insiva!

Nu are importanta cat de multe stapaniti, ce casa mare aveti sau cate masini aveti. Acelea sunt lucruri ocazionale. Minunat de ocazionale, dar ocazionale. Este vorba mai mult despre ceea ce ati invatat, in aceasta viata si cum v-ati dezvoltat. Cum ati ajuns la o noua intelegere despre voi si despre spirit, despre calatorie si despre locul in care vreti sa ajungeti, apoi.

Aceasta viata este foarte pretioasa. Are propria sa rezonanta, propria identitate. Ea isi are propria energie sacra, care este bazata pe energiile celorlalte vieti, dar a caror energii au fost eliberate. Vedeti, intr-o viata tipica pentru un om, acea viata este relativ independenta. Este prin ea-insasi, se autosustine. Daca luati o viata particulara, poate cu 500 de ani in urma, acel aspect sau poveste a voastra, a existat doar pentru a exprima ceva din acea poveste. Ati putea spune, ca voi, ca fiinta Supra-Suflet, v-ati permis sa faceti asta. Dar, acea viata a fost cu totul legata, doar de acea viata, a fost vorba doar de o poveste particulara.

Aceasta viata este diferita. In loc de a fi in sine sau doar o sigura poveste, aceasta viata devine o adunare, o integrare a tuturor povestilor, vedeti. Este aproape ca si cum voi v-ati afla in centru. Toate celelalte vietii pe care le-ati trait acum devin parti din aceasta. Ele se reintegreaza impreuna prin voi in aceasta viata.

De aceea noi spunem, atunci cand eliberati acele energii, acestea revin inapoi la voi. Le eliberati, voi lasati energiile acelor povesti sa plece, ca energiile sa poata circula, sa poata reveni si sa va poata servi, din nou. Dar, de aceasta data, fara limitarile povestii. Aceasta viata este punctul culminant. Aceasta reprezinta absolvirea, vedeti, absolvirea voastra. Tratati-o cu multa compasiune, iubire si respect, pentru ceea ce este! Nu este asemanatoare oricarei alte vieti. Nu este doar o alta viata. Aceasta este Viata, Shaumbra! Aceasta, chiar acum, este Viata pentru voi!

Asa ca… in Shoud-ul de luna trecuta a venit Adamus si v-a vorbit despre deconectare. Un pas major, o perspicacitate majora! Din nou, noi chicotim uneori, deoarece noi suntem capabili sa fim atat de deschisi cu voi si sa va vorbim despre unele din aceste lucruri, ca deconectarea de grila, de Camp – un jalon foarte, foarte important, un moment hotarator pentru Shaumbra – asa cum v-a spus St. Germain, luna trecuta. Este un eveniment major!

Uneori noi chicotim, deoarece noi cunoastem cat de dificil va fi pentru voi, sa mergeti si sa explicati acestea, unei persoane obisnuite de pe starda. Daca ati incerca sa explicati conceptele, spunand, “Da, noi abia am sustinut Shoud-ul nostru lunar…”, acea persoana s-ar uita ciudat la voi, doar pentru ca ati rostit acel cuvant (chicoteli in audienta) si “prin acel Shoud suntem de acord – eu sunt de acord – sa ma deconectez de Camp”. Acela s-ar uita in jur sa vada campul (rasete), posibil scarpinandu-se in cap, v-ar saluta inclinand capul si s-ar indeparta rapid. (hohote de ras) Este uimitor pentru noi, cat de departe ati ajuns, ce informatii sunteti capabili sa intelegeti, prin ce energii va permiteti sa treceti!

Am vorbit despre deconectarea de Camp. Voi stiti ca acest fapt, reprezinta ceva ce majoritatea ingerilor nu au realizat. Ei inca sunt conectati la un tip de camp sau o sursa de energie, undeva, vedeti. Nu este ca si cum ei au realizat asta inaintea voastra. Este chiar opusul. Voi sunteti Cei Mareti, voi treceti primii! Voi treceti primii! Voi va deconectati de Camp.

De fapt, nu au existat grupuri de oameni, care sa fi realizat acest lucru impreuna. Au existat doar cateva entitati, care au fost in forma umana, care au realizat asta. Au existat un numar de entitati, care au parcurs o parte din drum, insa nu au realizat acest lucru in viata lor, deoarece energia de pe Pamant nu era potrivita si/sau energia noua nu era disponibila.

Exista Cei Iluminati, maestrii iluminati, ca Buddha, care a petrecut o viata, de fapt multe vieti (Tobias chicoteste)… noi glumim pe seama lui. El a fost marele suferind, dintre noi toti! A existat Buddha care a negat totul in viata sa ca Gautama sau Buddha si proba sa a fost sa se deconecteze de Camp. El a realizat asta, mai intai, deconectandu-se de planurile fizice si de corpul sau, iar apoi, a realizat asta prin deconectarea de mintea sa. Apoi, incetisor, a inceput deconectarea de taramurile cristaline. Insa, el a tecut prin multe incercari si probe, ca sa realizeze acest lucru. El si-a pedepsit corpul si si-a condamnat mintea.

In cele din urma, el a ajuns acolo. In cele din urma a ajuns acolo dupa multe, multe vieti si multe incercari de deconectare. Insa, el a fost capabil sa realizeze acest lucru, intr-un moment de splendoare, cand a spus in final, “Renunt la aceasta suferinta, la aceasta incercare si renunt la aceasta disciplina!” in acel moment, stand sub copac, el a obtinut iluminarea si apoi cerul s-a deschis, iar noi toti l-am aplaudat si am spus, “Slava Domnului, in sfarsit!” (rasete)

Yeshua. Yeshua – sau Iisus, asa cum majoritatea dintre voi il numiti – este o fiinta compusa, nu o fiinta-suflet. El a venit sa ajute – intr-un sens – sa arate calea pentru Shaumbra si lume, intr-adevar, insa si oamenii intreaba, “Ei bine, s-a deconectat Yeshua de Camp?” Yeshua nu este o fiinta-suflet, el nu este ca voi. El este un compus din multe, multe energii. Voi n-ati putea spune ca Yeshua s-a deconectat de camp. Yeshua inca este mare parte din Camp, de fapt, in special, prin persoana lui Iisus.

Iisus este atat de intretesut in Camp, acum! Voi ati auzit oamenii spunand, ca trebuie sa treceti prin Iisus, pentru salvarea voastra. Acest lucru inseamna ca ei sunt blocati in grila, fara intrerupere, in retea, in matrice, oricum ati dori sa o numiti. El a fost impletit in aceasta.
Acum, energia lui Iisus este putin diferita de cea a lui Yeshua. Constiinta a creat l-a creat pe acesta… de fapt, noi il numim o fiinta de basm, constiinta l-a creat pe Iisus. Acesta nu a fost numele sau. Acela a fost Yeshua, iar energia lui Yeshua este chiar diferita. Insa, nici chiar Yeshua, nu a trecut prin acest proces de deconectare.

Cel pe care il cunoasteti ca Ohamah… nu-i putem rosti alt nume, ni s-a impus de catre Cauldre (Tobias chicoteste). Legi prostesti…! Dragul nostru, cel pe care il cunoasteti ca Ramtha…! Il voi rosti! (rasete) Nu l-am auzit niciodata pe Cauldre injurand atat de mult! (hohote de ras, Tobias chicoteste) A trebuit sa strecuram asta!

Energia lui Ohamah… scuzati-ne, noi am rostit cuvantul gresit… Ohamah… aceasta energie a lui Ohamah a fost capabila sa se deconecteze de Camp dupa manie groaznica, dupa suferinta imensa si dupa singuratate teribila. Ohamah s-a deconectat si de Camp, devenind independent, o fiinta Suflet care a eliberat toate conexiunile – legaturile cu familia, cu luptatorii si armatele sale, chiar conexiunea cu Dumnezeu, stiti! Aceasta este o conexiune importanta. Aceasta este una importanta, despre care Ohamah a trebuit sa invete. Este una importanta, despre care chiar ii place sa vorbeasca acum. Deconectarea de Dumnezeu, intelegeti? Aceasta este o chestiune importanta!

Oamenii patrund in fricile lor, atunci cand incepeti sa le vorbiti dspre acele nivele, deoarece este atata de imprimat faptul ca Dumnezeu este acea fiinta masculina importanta, cu un temperament rau si cu un mod de a judeca – fara compasiune, in mod absolut – acesta are in stapanire raiul, insa nu si iadul, vedeti. Este vorba despre o mare… o mare frica pe care o au oamenii!

Dar Ohamah a spus, “Eu ma voi deconecta chiar si de Dumnezeu! Ma voi deconecta de totul, deoarece nu-mi pasa!” De fapt, gandea ca va muri, de fapt dorea sa moara. El a incercat sa se forteze sa moara. Dar a existat ceva in el, care nu dorea sa se intample asta, care l-a fortat sa se deconecteze de orice. Si s-a deconectat. S-a deconectat. A fost propria sa fiinta de atunci, revenind pe Pamant sa lucreze cu oamenii, in felul sau furtunos, sa ii ajute sa se deconecteze.

Uneori… fie ca este Ohamah, fie ca este St. Germain… uneori ei fac presiuni. Uneori, ei – cum sa spun – devin putin – cum sa spun – aroganti, ca sa va ajute sa treceti dincolo, ca sa va ajute sa eliberati acele lucruri, care nu va mai servesc.

Kuthumi, o alta fiinta importanta, care NU a avut probleme cu deconectarea. Pentru el nu a fost un proces dificil. Nu a trebuit sa treaca prin suferinta, el doar a eliberat. Intr-adevar, el a plecat pentru o lunga perioada de timp. A stat departe de prieteni si de familie, el a plecat si de la viata universitara, pe care a indragit-o. El a plecat de unul singur si a spus, “Voi realiza asta intr-un mod usor, intr-un mod amuzant si ma voi deconecta. Voi fi propria mea fiinta.” El a eliberat. El a facut asta, cu multa iubire si compasiune pentru Gaia, nu deconectandu-se de Gaia, ci lucrand cu acele energii sa le elibereze. Astfel, Kuthumi este o alta fiinta independenta. O Fiinta indumnezeita, cu suflet, care a eliberat toate conectarile si toate caile de hranire.

Eu, Tobias, m-am deconectat. Am facut-o intr-un mod greoi. Am trecut prin multe, multe vieti, ca o fiinta foarte pioasa, foarte religioasa, cautand sa urmez litera cartii. Am fost foarte correct, in modul meu propriu. A fost ca si cum am incercat sa-mi castig calea mea spre Dumnezeu, sa-i arat lui Dumnezeu ca eram atat de demn/meritos, deoarece puteam sa urmez fiecare din reguli. Doar la sfarsit Dumnezeu a spus, “Tobias, eu nu am reguli! Niciuna! Voi le-ati alcatuit. Tu le-ai citi in vreo carte dementa, scrise de vreun om dezechilibrat (rasete), care avea afinitate pentru reguli.” Am invatat sa ma deconectez, insa mi-a luat mult timp, multe, multe vieti.

O parte din proces a inceput pe durata vietii mele ca Tobias. Eram cunoscut ca Tobit si a trebuit sa trec prin suferinta… mai intai de toate, prin suferinta de a fi sclav. Am suferit printr-o interesanta viata de familie. (Tobias chicoteste) Nu vom intra in detalii aici. (rasete)

Am suferit pierzandu-mi vederea. Am suferit band prea mult, ceea ce am recunoscut recent, la discutiile noastre despre dependente/vicii. Eram definitiv dependent. Eram dependent de propriile dureri, de fapt, de durerile mele emotionale. Am incercat sa le inec in bautura.

Cand aceasta viata s-a incheiat, m-am gasit, spre disperarea mea, reincarnat din nou, in acelasi loc, din care abia plecasem. Am revenit in taramul Israelului, deoarece acesta m-a chemat inapoi. Dorea completarea. Eu doream completarea. Asa ca, am revenit. Din nou, am baut putin cam mult, trebuie sa admit acum. “Eu sunt Tobias….”, as spune la unele dintre intalniri. (hohote de ras, in timp ce audienta realizeaza ca Tobias se refera la formula de prezentare, utilizata la intalnirile Alcoolicilor Anonimi)

M-am descoperit aruncat in inchisoare si in acea inchisoare am urat fiecare zi, fiecare persoana, l-am urat pe Dumnezeu, am urat totul despre viata. Pana la finalul real, in totala disperare si stiind ca urma sa mor, in final, am descoperit eliberarea mea. A fost necesara inchisoarea si toata suferinta, ca in final sa ma eliberez. Am realiat ca nu exista nici o regula. Nu exista nimic de care sa ma mai agat, nicicand. Am pierdut totul, vedeti! Familia mea, pamanturile mele, sanatatea mea si pe Dumnezeu-l meu. Le-am pierdut pe toate, asa ca m-am eliberat.

Nu exista multe Fiinte care sa se fi deconectat, cu adevarat. De fapt, lista este foarte scurta. Nu multe Fiinte si-au permis sa treaca prin acest proces – prin procesul prin care treceti voi acum. Nu este vorba despre – cum sa spun… Acest concept intreg al spiritualitatii si religiei reprezinta de fapt… ar trebui sa fie, de fapt… unul despre deconectare. Dar, ce invata bisericile? Ele vorbesc despre mai multa conectare, despre mai multa dependenta de energia lor. Despre mai multe dependenta de energia lor! Acesta este momentul in care voi deveniti propriul vostru stapan!

As dori sa fac ceva acum, cu acest grup Shaumbra, ceva putin diferit. St. Germain a spus ca ati inceput procesul deconectarii. Ati fost de acord cu acesta, nu este ceva ce v-am impus noi. Voi ca individ sau ca grup, ati spus, “Incepem procesul eliberarii acelor lucruri vechi, care ne-au hranit, incetisor, fara suferinta sau fara drama. Noi doar incepem sa eliberam. Vom privi cum incep incetisor, incetisor, sa se dizolve.”

Acum, am dori sa petrecem un moment cu voi, lasandu-va sa simtiti acest proces si sa-l experimentati. Este posibil sa va imaginati si sa simtiti toate aceste lucruri, care va conecteaza, va conecteaza de Camp, de grila, chiar de familiile voastre angelice, sa simtiti lucrurile care va conecteaza de pamant si de oamenii de aici, chiar si lucrurile care va conecteaza de Shaumbra si de Spirit!

Va vom lasa sa simtiti pentru un moment, ca acestea danseaza – ati putea spune - dansul eliberarii. Nu trebuie… nu vor fi scoase sau taiate, ci cu blandete vor fi deconectate toate acele lucruri. Va vom cere, ca pe durata urmatoarelor minute, sa experimentam acest lucru impreuna! Am dori sa avem ceva muzica, cea care ar fi urmatoare melodie – sau cantec – din muzica ce a fost adusa astazi. Aceasta ar fi foarte potrivita. Se numeste “Ai Putina Incredere In Mine” Si vom sta si vom asculta, doar sa simtim cum au loc schimbarile, deconectarile, cu blandete si cu afectiune.

Sa respiram adanc (pauza) si sa simtim acest proces al deconectarii, in timp ce canta muzica!

(Muzica se aude in fundal)

Acesta este un proces natural… un proces usor...

(Continua muzica)

Simtiti cum Kuthumi, doar a permis sa se intample… fara frica… fara suferinta…

(Muzica se sfarseste)

(pauza)

Saint-Germain este o alta fiinta care s-a deconectat… a fortat deconectarea – s-a fortat dupa ce s-a descoperit inchis intr-un cristal, ca stare de constiinta, cat si ca ceva, ce a permis sa se manifeste. Dar, nestiind alta iesire, nici viu nici mort, insa aflandu-se cuprins in acel cristal, a reprezentat modul sau de a invata cum sa se deconecteze. El spune ca a petrecut o suta de mii de ani… cat de mult timp a fost, acest fapt l-a fortat sa patrunda in interior si sa caute raspunsuri, cai, in acea viata a lui. La fortat sa se deconecteze de toate acele lucruri si sa realizeze ca tot timpul el a avut raspunsuri. El stia cum sa iasa afara, cu adevarat.

Asa cum am spus, exista o lista de fiinte, nu foarte lunga, care au trecut prin acest proces si acum noi revenim la voi – noi toti, am trait in forma umana inainte – noi revenim la voi sa va indrumam prin proces, sa va aratam ca poate fi infaptuit. Voi puteti sa va permiteti sa va deconectati. Sa va deconectati de toate acele lucruri, care v-au hranit si alimentat, care v-au influentat. Sa va deconectati pentru a va descoperi propria independenta si propria natura suverana.

Toti care am trecut prin proces, am trecut prin frica imensa, intr-un fel sau altul. Voi treceti rin frica de necunoscut, frica de – nesiguranta – fata de ce se va intampla daca veti elibera total. Sa eliberati total! Ce se intampla, cand sunteti coplesiti brusc, de starea de nimic, de intuneric – v-ati separat constient de conectarea voastra cu Dumnezeu? Ati fost prostiti sau pacaliti? Apar toate aceste frici.

Noi am trecut prin asta inainte. Intelegem cum este acest lucru. De aceea, am chemat energia lui Rafael ca sa va ajute, sa va priviti fricile. Nu sa va luptati cu ele, nu sa va razboiti cu ele, ci sa le priviti. Si sa priviti in interiorul vostru, la ceea ce se simte ca fiind potrivit! Nu pe baza a ceea ce spun eu, Tobias sau oricine altcineva, ci pe baza a ceea ce se simte potrivit pentru voi!

Asa ca Rafael soseste ca sa va ajute, sa priviti acele frici, sa observati blocajele din viata voastra, sa observati cele lucruri care va tin in capcana si va tin pe loc.

Acesta este o perioada foarte importanta, chiar acum, din viata voastra si aceasta este o viata foarte importanta. Noi intram in unele dintre cele mai noi – din ceea ce ati numi - zone inovatoare ale Energiei Noi, in zonele in care cativa, daca nu cumva nimeni, ar fi umblat vreodata inainte. In teritorii noi. Reprezinta ceea ce v-am cerut noi, lucrurile pentru care v-ati planificat, ceea ce ati proiectat pentru aceasta viata. Voi faceti pasi majori, chiar acum!

Noi vrem sa fim aici sa va sustinem, sa va iubim si sa va ajutam sa intelegeti, de ce treceti prin anumite simptome, prin care se pare ca treceti, chiar acum. Simptome ca oboseala neasteptata. Aceasta se intampla deoarece, cand va deconectati de caile vechi prin care va alimentati, acest lucru va aduce ceva la suprafata, din interiorul vostru. Va aflati in perioada de tranzitie, de la caile vechi de a obtine energia voastra, la cele noi. Astfel, din cand in cand, veti simti oboseala neasteptata, atunci cand v-ati astepta mai putin
Veti avea tipare de somn diferite, deoarece atunci cand sinele vostru cristalin, nou, intra in direct, ca sa spun asa, din interiorul vostru, nu veti mai avea nevoie de tiparele vechi de somn, de opt ore. Totul incepe sa se schimbe. Alimentele pe care le mancati se schimba, deoarece va hraniti intr-un mod nou.

Relatii si conectarile cu ceilalti oameni se schimba, din nou. Acestea s-au schimbat inainte, insa se schimba, din nou. Modul in care va angajati… munca pe care o indepliniti, chiar si modul in care sunteti platiti… incep sa se schimbe. Erati obisnuiti cu cu caile vechi de a fi platiti; de exemplu, pentru ora de lucru; cum ar fi pentru expansiunea creativa a ceea ce faceti si nu pentru ora de lucru?

Simptomele legate de aceasta deconectatre continua si continua. Acestea sunt foarte asemanatoare cu simptomele originale ale Shaumbrei – simptomele trezirii – insa exista ceva diferente. Da, intepaturi si dureri diferite in corp, adesea in picioare. In timp ce inainte le simteati in umeri si in spate, acum incepeti sa simtiti unele dureri in picioare. Se datoreaza faptului ca energia intra si trece prin voi, in mod diferit acum.

Intr-un sens, voi va desprindeti de vechiul mod de a va ancora, iar acum exista o noua modalitate de ancorare a energiei voastre. Exista chiar, o noua cale de a lucra cu energiile Geiei. Exista o diferenta totala si sunt schimbari, care continua chiar acum, in aproape toate aspectele vietii voastre. Visele voastre reprezinta o alta reflectare, a acestui proces total de deconectare.

Modul in care respirati se schimba. Majoritatea dintre voi ati observat asta. Respiratia voastra se schimba, in timp ce va deconectati. Va invigorati corpul, intr-un mod total diferit, prin respiratie. Totul incepe sa se schimbe.

Acest lucru, poate initia frica. Frica apare deoarece nu sunteti siguri de ce se intampla. Voi ganditi ca este dincolo de controlul vostru, insa Shaumbra, doar intelegeti: este vorba despre procesul de deconectare!

Uneori, va veti descoperi ca fiind foarte, foarte iritati si sa nu stiti de ce, incercand sa controlati asta prin minte. Chiar incercati sa aruncati vina pe altcineva (rasete) sau pe faptul ca munciti prea mult, ori ca in general, va aflati in Noua Energie. Dar Shaumbra, acestea se datoreaza faptului ca va deconectati si acest lucru, uneori, genereaza un fel de iritare in reteaua voastra energetica, in corpul vostru. Asa ca, aceasta continua sa se schimbe.

Acum, vestea buna consta in faptul ca va veti descoperi alta data, fiind plini de o mare cantitate de energie. Veti avea numeroase sclipiri de creativitate si perspicacitate. Procesele voastre mentale vor trece de la a fi foarte liniare sau analitice, in a fi foarte creative, veti gasi solutii si raspunsuri foarte usor, iar acestea vor fi si solutii extraordinare.

Va veti descoperi ca fiind foarte intuitivi, in privinta altor persoane si veti descoperi ca, mai mult decat orice altceva, veti avea intelegeri foarte simple, insa foarte profunde. Simple – ar insemna ca veti vedea baza, calitatea simpla a vietii. Voi vedeti esenta energiei lucrurilor. Nu trebuie sa va incurcati mintea cu analize diferite, care sa continue. Puteti vedea foarte simplu, foarte clar si foarte profund.

Veti descoperi ca nu trebuie sa atrageti alti oameni sau sa atrageti alte energii exterioare, pentru energia proprie. In consecinta, niciodata nu va veti compromite sau nu va veti sacrifica, pentru a obtine ceea ce aveti nevoie.

Mare parte din viata umana de acum, la majoritatea oamenilor, este reprezentata de jocul compromisului, a da si a lua, incercand sa se gaseasca noi modalitati de a obtine energie si modalitati limitate, de a o oferi inapoi. Shaumbra, va puteti imagina ca nefiind necesar sa jucati acel joc, nefiind necesar sa va raporati la nimeni altcineva, pentru energia voastra, pentru sustinerea voastra? In mod simplu, sa dispuneti de aceasta, din interiorul vostru?

Chiar a nu fi necesar, sa participati la joc cu ingerii sau spiritul! Nefiind necesar sa va intrebati daca aveti prea multe pacate pe lista voastra, daca ati facut lucruri bune sau lucruri rele! Nefiind necesar sa va raportati la ingeri sau ghizi, care sa va spuna ce sa faceti sau sa va ofere pachete de energie! Imaginati-va, fiind atat de independenti, caci voi aveti toate acestea in interior.! Ce binecuvantare! Iata unde va indreptati, chiar acum! Iata unde mergeti impreuna, ca Shaumbra! Incantator! Este o noua modalitate de a experimenta bucuria in viata voastra!

As dori sa adaug inca un punct, la discutia de astazi. Acest lucru – cum sa spun – isi are originea in discutiile avute cu o saptamana in urma, privitor la Geometria Sacra, unde am vorbit despre noile numere, noile modalitati de functionare a lucrurilor.

Am discutat despre un proces foarte simplu, de modul in care sunt create lucrurile si cum sunt apoi manifestate. Este vorba despre patru pasi simpli, care au reiesit din discutia noastra despre Geometria Sacra, care spun ca la nivelul cel mai pur exista Dorinta. Dorinta!

Dorinta fara agenda, dorinta fara un anumit rezultat, ci doar dorinta. Nu este vorba despre o pretentie. O “pretentie” semnifica faptul ca aveti nevoie de ceva. Dorinta insemana, in mod simplu, ca aveti dorinta de a fi, de a va exprima, de a exprima spiritul din interior.

Dorinta coboara apoi, la urmatorul nivel, care constituie Ideea din spatele dorintei. Voi aveti o dorinta ca doar sa creati. Acum, voi veniti cu o idee, care realizeaza acea dorinta de a crea. Ideea poate fi orice… a incepe o afacere. Ideea poate fi foarte extinsa si generala. Ideea poate fi o noua inventie. Ar putea fi orice… insa ea provine din stadiul de Idee. Acum, ideea sunteti voi care afirmati, “Mi-ar placea sa, as dori sa imi exprim energia spiritului meu, intr-un anumit mod.” Din nou, fara a trebui sa va ingrijorati de toate detaliile. Este vorba doar despre idée. Poate ca ideea este de a scrie o carte. Nu trebuie sa stiti cum este facuta hartia, ca sa scrieti o carte, intelegeti?

De acolo, Ideea coboara in stadiul de Atractie si acesta este foarte important. Asupra acestuia vom petrece doar cateva momente, discutand despre el. Ideea voastra… bazata pe o dorinta generala…idea voastra incepe sa vina in manifestare. Ideea are anumite caracteristici energetice si va atrage energii potrivite.

Daca ideea voastra consta in a scrie o carte, veti afla ca, automat – ca un magnet – veti atrage energii. Veti atrage energii chiar de partea noastra, entitati care va vor sustine pe durata scrierii. Nu vom scrie cuvinte pentru voi, insa va vom ajuta sa mentinem ideile in flux. Veti atrage oameni care va vor sustine financiar in acest proiect sau veti atrage un tip de slujba sau o pierdere a slujbei, care va va permite sa aveti spatiu pentru scris.

Va aflati in stadiul de Atractie si acesta incepe sa aduca toate energiile. Aceste energii vor sa va serveasca si sa va sustina ideea voastra. Din nou, ideea ar trebui sa fie fara detalii. Detaliile tind sa vina automat, tind sa curga foarte natural.

Acum, va aflati in stadiul de Atractie, doar lasand totul sa vina, insa ceea ce tinde sa apara, este frica voastra, care sare in drum. Este frica voastra de necunoscut. Este frica voastra prin care va intreabati, daca ideea voastra – cartea voastra, afacerea voastra, inventia voastra sau orice este aceasta – daca nu este demna. Poate ca oamenii vor rade de ea. Poate ca niciodata nu veti obtine sustinerea pe care o doriti. Poate ca veti fi un ghinionist. Vedeti, fricile incep sa apara in acest punct. Fricile voastre vor schimba nivelul energetic… vibratia si nivelul atractie din prezent… al ideii voastre. Deja v-ati sabotat. Ideea voastra va continua sa ramana undeva, in acele taramuri ale atractiei, nefacand nimic, fara a se misca inainte, deoarece a aparut frica si a plasat o piedica sau a schimbat modul in care atrageati energiile potrivite, inspre voi. Nu va ajunge nicaieri.

De aceea, va spunem acum, prin energia lui Rafael – cu Rafa aici – va vom ajuta sa cercetati acele frici, va vom ajuta sa observati ce energie se afla in interiorul lor, va vom ajuta sa mentineti nivelul atractiei foarte deschis, va vom ajuta sa atrageti energii foarte pure. Cand faceti asta, acest lucru va permite o manifestare mai pura si totala a ideii voastre. Veti atrage toate energiile potrivite, ca sa o faceti sa se manifeste.

Va vom spune acum: priviti in special, priviti acum, la ceea ce se intampla la nivelul Atractiei voastre! Observati cum aduceti energii si cum tind fricile sa saboteze ceea ce incercati sa faceti! Observati cum se dezvaluie acestea, in urmatoarele cateva luni! Acordati atentie speciala, lucrurilor pe care le atrageti si cum va blocati!

Deci… inca o observatie, Shaumbra, inainte de a incheia acest Shoud, din aceasta zi. Inca o observatie. Pentru urmatoarele 30 de zile, va vom cere tuturor, sa faceti o mica tema pentru acasa. Va vom cere fiecaruia dintre voi, sa faceti ceva diferit.

Vedeti, sunteti foarte inclinati sa faceti lucrurile in acelasi mod, mereu si mereu, in fiecare zi, fara sa fiti constienti de acestea. In fiecare zi, faceti ceva intr-un mod diferit! Conduceti spre locul de munca, pe o cale diferita! Folositi o ruta diferita! Schimbati-va rutina de dimineata – acea rutina pe care o aveti, atuncicand va treziti, mai intai! Schimbati-va programul de lucru, chiar si schema dietei voastre! In fiecare zi, alegeti ceva diferit si faceti acel lucru, in mod diferit!

Acestea, va vor ajuta sa intelegeti cum va creati rutina si deprinderile. Acelea sunt si lucrurile care va mentin atrasi de Camp. Acelea sunt lucrurile, care acum determina ca deconectarea voastra sa fie foarte dificila. Facand lucrurile diferit, in mod constient, veti ajunge sa observati o energie diferita si veti afla ca este foarte usor sa incepeti, sa eliberati acele lucruri, din ce in ce mai mult, lucrurile care va tin conectati de Camp.

Asa cum am spus, acum este o perioada atat importanta, este o viata atat de importanta! Aceasta este Viata. Voi patrundeti intr-un nou teritoriu, in teritoriul deconectarii. Uneori, este foarte usor ca fricile sa se reverse, ca voi sa va indepartati si sa incetati procesul. Doar fiti constienti de ceea ce se intampla, acum, de ce continua sa apara, in timp ce va deconectati!

Vom reveni luna urmatoare, din nou cu Rafa, pentru mai multe discutii despre deconectare.

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro