МАТЕРИАЛИТЕ НА ТОБИАС

СЕРИЯТА ЗА ЯСНОТАТА

Шоуд 3: „ Центъра са обслужване на Шамбра, Дара на обновлението

Представено през Аления Кръг

На 1 октомври 2005 год.

http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/161


И така е скъпа Шамбра, събрахме се заедно в този прекрасен ден на музиката и слънчевото сливане на енергиите на Шамбра. Събрахме се отново заедно, както го правим всеки месец в продължение на много, много години. За някои от вас, които са тук от началото както персонално, така и като слушатели, вероятно енергията ви е позната, вероятно не можете точно да определите от къде точно идва. Това е защото, вие просто усещате енергията на Шамбра, чувствате собствената си енергия.


Вие се съгласихте да участвате в този Шоуд. О, това не е ченалинг. Не ние говорим с вас, давайки ви възвишени перспективи. Наистина няколко пъти са ни наричали ” възвишени”. Но всъщност в Шоудите ние се събираме заедно, всички човешки ангели от нашата страна на завесата и всички хора, божествени човешки ангели. И навлизаме в това пространство и то ви е така познато, защото работим заедно в съзнанието ви във вашите пътешествия по време на сън.


Беседваме с вас през цялото време. Може да не познаете гласа. Може да си мислите, че не можете да канализирате. Но вие говорите с нас през цялото време. Чувате ни през повечето време, като вашия собствен глас или аспект на собствения ви глас. Но докато продължавате да се разширявате безгранично, вие се учите да усещате разликата между вашия глас...вас от миналото...другия глас...моя, на Тобиас, гласа или гласовете на друго същество от ангелските сфери. То може да ви бъде познато, защото това е енергията на Шамбра. И вие сте част от нея.


Шамбра не е клуб или организация. Това е съзнание. И в това има огромна разлика. Това е съзнание, което продължава да расте и расте. Какво е това Шамбра? Какви са нейните правила? Тези, които са били в тази енергия известно време, ще се усмихнат и ще ви кажат:” Но ние нямаме такива.” Какви са таксите на Шамбра? Колко трябва да си плащате?” Няма такова нещо, поне не в долари. Има вноски по друг начин, но не в парично измерване.


Кой е вашия лидер?” Няма такъв. Ние всички сме лидери. „Добре, кой е вашия представител? Може би това е този, който стои на стола и позволява да работят с него.” „Не, отчасти това е гласа, който слушате, отчасти е неговия партньор Линда и отчасти също така нашия глас. Това са прекрасните неща относно Шоуда.


И вие ще си помислите, че това е просто концепция, която приемат толкова много групи и толкова много хора по целия свят. Но като цяло, Шамбра е уникална с Ново Енергийния вид комуникация, съзнателна комуникация, разширяване на съзнанието точно тук, където всички обединяваме енергиите си по време на месечните си срещи и продължаваме да се разширяваме и да се разрастваме. Шамбра...вие.


Миналия месец говорихме за нашия гост. Шамбра, между другото за тези, които са тук за първи път, просто означава семейство или сродна енергия...сродна за духовно пътешествие и за духовно пробуждане...семейство от човешки ангели, които са били заедно и преди...вероятно са се срещали на улицата в миналите животи...вероятно са седели заедно в подобни групи и събрания. Шамбра е енергията на семейството, енергията на Дома, енергия на дълбок афинитет към любовта на Духа и към откриването на тази духовна енергия в човешката реалност, в човешкото измерение.


Сега някои от вас може да си помислят, че вероятно тези ангели от нашата страна на воала може да имат разбиране за Духа. И сигурно ще ви изненадаме, когато ви кажем: „Не, хората откриха първи това.” Всичко от нашата страна на воала има тенденция да бъде възвишено, да бъде концепции, идеи, системи от вярвания, може би по малко по- гъвкав начин в сравнение с вашето Земно 3Д. Но ние имаме този вид съкровено разбиране за Духа, което може да има човек- съкровен тип- означава, че вие преживявате това...и го вдишвате...и го изпитвате...и играете с него.


Отново, всичко от нашата страна има тенденция да бъде по- ефирно, по неопределено. Ние ангелските същества- независимо от кое ниво-в крайна сметка преминаваме през коридора, портала на Земята за истинското откритие. Има разлика между това да сте на училище и излизането на вън за да го изпитате наистина.


Вие седяхте в клас цял живот. Много от вас минаха през университета и дори след това продължиха да учат и учат. Всичко това беше само подготовката, нали? Това беше на ужким. Беше подготовка. След това навлязохте в реалния живот. И открихте, че част от това, което изучавахте, беше много ценна.


Но голяма част от това, което учехте в училище фактически не беше подходящо за истинския ви земен опит. О, те можеха да ви научат как да решавате математически уравнения. Можеха да ви научат как да бъдете лекари, зъболекари или дори целители. Но това не стана, докато не излязохте и не започнахте да усещате, че това наистина е важно.


Същото е с нас. Ние имаме такова схващане. Обсъждаме го. Имаме различни видове перспективи и различни виждания за разлика от много от вас, защото ние нямаме точна енергийна форма. Така, че можем да заемаме много обширни пространства. Така, че в крайна сметка трябва да отидем на Земята. Трябва да се приближим до Духа, трябва да се приближим до себе си.


Прекарахте толкова много животи учейки се да бъдете близки със себе си...каква прекрасна концепция! И докато го правехте, по някога буквално се побърквахте-в този момент на близост, когато просто вдишвате-вие откривате Духа. Знаете, че за това е невъзможно да се пише. Може само да се каже, че сте го направили, това откритие, тази интеграция, близост със себе си, с вашия Божествен аспект. Никой не може да пише за това, защото просто липсват думи, за да се определят.


Тук някои от вас точно знаят за какво говоря: този най-интимен и драгоценен момент. Много от вас го изпитаха един или два пъти. За тези, които не са го изпитвали, ще имате този опит. И това е повече от един опит. Той има тенденция да продължава да се разширява и расте. И ще продължава да се задълбочава.


Така, че дори ние ангелите трябва в края на краищата да преминем през това грандиозно, но малко място наречено Земя, за да изучим близостта с Духа. Ето къде енергията на Шамбра става толкова красива сега. Ние ви казахме миналия път, че тя се роди. Тя беше в ембрионално състояние. Тя се развиваше.


Можете да усетите това движение. Много от вас могат да го усетят около себе си, тази енергия на Шамбра. Заради това, което правите, заради вашите желания и творения заради все по- голямото навлизане в Новата Енергия на Земята преди няколко месеца, вие успяхте наистина да родите енергията на Шамбра. Тя става архетипна енергия, също като тази на Рафаил, Метатрон, Габриел и много други. Те са реални. Те имат своя собствена идентичност. Те имат своя собствена неизчерпаема жизнена енергия, означаващо, че те продължават да растат. Те продължават да се разширяват. Те продължават да се разкриват.


Шамбра е като тях. Тя става архетипна енергия, която може да бъде видима и може да бъде почувствана като същност. Сигурно ще я наричаме Архангел Шабмра. Тя може да приеме човешки атрибути. Защо? Защото вие сте хора. Вие можете да я виждате в човешка форма. Някои от вас започнаха да усещат това...присъствие на тази грандиозна същност в червена одежда...с прекрасно присъствие, което вече е силно...което е любящо...което е успокояващо...което по някога плаче защото ви боли от вашите предизвикателства и трудности, които също са и нейни...но нещата които сте научили, новите разбирания до които стигате... в крайна сметка водят до тази близост с Духа.


Енергията на семейството на Шамбра отново е с нас днес, като наш специален гост. Днес те са двама. Единия е прекрасната енергия на Шамбра. И тя дори се е разширила и разраснала от последния месец. Някои от вас неотдавна получиха така наречените” тласъци” или” подсказки” да направят нещо. Вие усетихте, че говорят с вас. Това най- вероятно беше енергията на Шамбра.


Да, останалите от нас са все още тук, все още играем ролята за придвижване на енергиите ви. Но енергията на Шамбра идва, за да ви помага, да бъде ваш гид, но не да го направи вместо вас. Но това е ресурс, който можете да използвате. Защото това също сте и вие. Тя нищо не взема от вас. Тя само връща обратно. Защото това е вашата любов и любовта на това семейство тук на земята, което ви подкрепя дори и в най- трудните моменти, в които не можете да устоите сами.


В енергията на Шамбра не може да се влезе. Виждате ли, много от вас се опитваха да влязат в енергиите на Метатрон. Трябваше да се пробвате. Много от вас се опитаха да влязат в други архетипни енергии, в други същности.


Енергията на Шамбра е различна. Вие не трябва да влизате в нея. Вие вече сте там. Не трябва да влизате в особено състояние на битието, за да бъдете в тези енергии. Вие вече сте там. Вече сте вътре в нея. Това е просто както приемането, че Шамбра е част от вас, част от семейството. Вдишайте това навътре. И по някакъв прекрасен и свещен начин, това ще започне да работи в синхрон с вас.


Бяхте заседнали в някои от тези неща в продължение на месеци и години, знаейки, че имате това дълбоко разбиране за този вид целителство или трансформация или алхимия, вие просто го знаехте. Казвахте си, че вероятно го помните от минали животи. Вероятно сте го развили в другите сфери. Ще поговорим за това след малко. Но другите сфери са вашата лаборатория.


И след това дойде време да пренесете всичко това тук на Земята. Понякога вие засядате там. Не сте сигурни как да го привнесете, какво да правите. Чакате ние да ви дадем съвет. Фактически вие очаквате, че ще го направим вместо вас, но това е друго нещо. И след това търпението ви се изчерпва, а ние не го правим. Това не работи така. (Смях)


Така че сега с енергията на Шамбра се върнете към някои свои мечти и желания. Върнете се към някои от нещата които сте искали да правите от много дълго време. Ще откриете, че тази енергия идва и ви подкрепя по много красив начин, по абсолютно ясен начин. Тя ви подкрепя в работата, която вършите. И така, ние внасяме енергията на Шамбра на днешната сбирка.


Трябва да ви кажем, че днешния Шоуд е малко по- различен от другите. Фактически, това е съвсем различен Шоуд. Сваляме часовника на Калдре сега, предпочитаме да го няма на днешния Шоуд. Готвим се да забавим времето. Готвим се изцяло да спрем това нещо, което наричате време. Свалете си часовниците и ги сложете на сигурно място, за да не ги забравите.


Така, че днес Шоуда е малко по- различен, защото от както се събираме заедно с енергията на Шамбра, виждаме, че има нужда от нещо различно, нужно е обновяване. Така че внасяме втория си гост, за да ръководи и помага. Той също буквално притежава енергиите на Шамбра, вероятно на много ранната Шамбра, но тази, която всички вие познавахте от миналото, с която всеки от вас е работил по един или друг начин, с духовната същност на днешния гост.


Този гост идва, защото започна да работи от рано. Той започна да разтваря вратите и да отваря съзнанието си много отдавна. Той започна да работи с обновяващите и разширени енергии. Този скъп гост е много тясно свързан със Земните сфери, заради дълбоката си любов към работата, която върши от толкова време. И той усети особеното обаяние на тази група, наречена Шамбра, много преди да чуете думата Шамбра.


Така, че ние искаме да поканим скъпия ни гост Едгар Кейси да бъде с нас днес. Той е говорил с вас дори преди аз да започна да говоря с вас по този начин. Чели сте книгите му и сте усещали, че сте там с него, в неговите ченалинги, на сеансите. Вие разбирахте този „ спящ пророк” повече от когото и да било. Никога не сте си мислели, че това, което е правил е лекомислено или безумно. Вие знаехте, че това е много значимо. Той дойде малко по- рано и с още няколко съратници започна да разбива леда, още когато Земята беше на този много интересен път, който можеше да доведе до разрушение. Той дойде за да придвижи съзнанието, да създаде потенциали за промяна за тези, които са готови да я приемат. И вижте какво направи. Вижте колко далеч стигна.


Много от вас буквално помагаха в ръководството и му асистираха в работата, дори и преди да се въплътите на Земята. Вие седяхте по време на сесиите. И аз знам, че много от вас може да помнят това, дори и то да предизвика няколко сълзи от очите ви. Вие седяхте във Втория и Третия Кръг преди да се върнете на Земята в това въплъщение.


В дните му на разцвет, вие седяхте там като ангел наблюдаващи, помагащи му в работата по трансформацията, асистиращи му при поддържането на баланса. Ето какво правехте за него тогава. Когато работехте с него от нашата страна на воала, вие знаехте, че ще бъде много трудно. Съзнанието не беше дори близо до това, което е то сега. Вие знаехте, колко е лесно за него да изгуби баланса.


Когато вършите този вид работа, Шамбра, както вече знаете е много лесно да изгубите баланса, защото изведнъж ви дръпват. Присмиват ви се или ви осъждат. Вие отиваате отвъд пределите на това, което е традиционната система от вярвания. Вие вършите работа, която никой друг преди не е вършил. Знаете какво е това в този живот.


Така вие помагахте на Едгар Кейси да запази баланс...баланса в семейния си живот...баланса във финансовия си живот...баланса в работата му...баланса му с егото...не защото то щеше да нараства, а защото знаете, че имаше тенденция да го унищожава, да го пусне. Вие знаете какво е. Той вършеше феноменална работа. Той не се страхуваше, че може да се изкара по- голям от колкото е, по-скоро се опасяваше, че може да бъде омаловажен.


И вие му помагахте, като му напомняхте колко силно го обичате, колко важна е работата, която върши, която се готвите да продължите след него на Земята. Вашата работа сега като Шамбра е продължение на това, което той започна. Това е като скок във времето- единия служи на другия.


Много от вас усетиха енергията на скъпия Едгар по време на Шоуда, защото тя беше тук. Много от вас разговарят с него, защото той също съдържа енергията на Шамбра. Той беше от ранните Шамбра. Много от вас го познават от преди. И вие го познахте, защото той беше с нас в дворците на Атлантида. Много от вас помагаха да движат и балансират енергията по време на неговите сесии. И когато го четяхте по-късно в книгите му, вие усещахте такава близост. И не можехте да разберете защо. И сега вече знаете.


И така, молим всеки от вас да покани енергията на Едгар Кейси в тази стая, в самия център на Шамбра. Когато той напусна Земята като Едгар Кейси, той премина по целия път назад по това, което Сен Жермен нарича Моста на Цветята. Той го премина много бързо, защото той разбираше пътя. Той знаеше това. Той го премина в състоянието на „спящ пророк.”


Но след това с Моста на Цветята, той можеше да се завърне в Земните сфери без физическо тяло. Той можеше да се върне в близките сфери, в не-физическото. Той можеше като вълшебник, алхимик-да влезе в енергията, която би го привлякла обратно в тяло...така, че той можеше да продължи да работи по започнатото дело- Асоциацията за изследване и Просветление...но можеше да бъде близо и до любимия си партньор, който имаше от много превъплъщения-Хаг Лин Кейси-работейки почти като едно цяло с нея...толкова близо, че някои си мислеха, че Лин е реинкърнация на скъпия Едгар. Но те работеха като едно цяло.


Сега между другото можете да направите същото, работейки като едно цяло с енергията на Шамбра, работейки с това красиво същество, което помогнахте да сътворим. Можете да работите също така и с Едгар Кейси. Ще поработим днес с него.


И така, отново ви моля да поканим нашия скъп гост. Това не се е случвало от много години, от както е бил във физическо тяло. Той е известен и го помнят много добре, не както мен, Тобиас- минали са няколко хиляди години. За скъпия Едгар са само няколко десетки.


И така, нека поговорим за днешния ден. Къде се намираме в момента. Когато наблюдаваме енергията на Шамбра по целия свят, тя се усеща различно. Ние гледаме, за да определим каква информация трябва да постъпи. И отговора беше ” днес всъщност не е нужна информация.” Информацията беше, че е време за обновление.


И така, това е момента да изучим на практика как работи енергията. Говорим за това всеки месец. Говорим за концепции и теории. О, ние също говорим и за грандиозната енергия, но вие ни казахте, че е време за опит-да опитате как наистина работи енергията.


Вие ни казахте, че телата ви са изморени. Умовете ви са объркани. Духа ви понякога е далеч. Казахте ни, че е време за вашия 100000-годишен преглед. (Смях) Пропуснали сте някои от редовните си посещения за поддръжка. (Смях)


Казахте ни също, че енергията на Земята сега е толкова забързана, че ви е нужен поне един Шоуд, където да можете да постоите заедно, да се забавите, да бъдете извън времето, фактически да се обедините заедно в обновяващите енергии на Шамбра. Така, че ние го организирахме тук. Организирахме малка визита в моята вила.


Неотдавна приехме тук възхитителна група от хора, буквално физически. Ние пресъздадохме вилата на Земята. И какво време беше! И как само преместихме някои камъни от пътя, нали? Беше прекрасно време.


Но искаме да ви кажем, че нещо стана по онова време. Само защото това не е Земно- физическо-осезаемо-само защото не можете да го пипнете или опитате на вкус с човешките си осезания-не значи, че не е реално. Всичко това е много реално. И ако има само едно единствено утвърждение, което да можем да ви предадем днес, това е, че всичко е реално. Мисли, образи, мечти, приказки- те въздействат.


Може би не така реално, като настоящата ви наука или физика, защото тя казва, че нещо трябва да има определени физически качества, за да бъде реално. Но дори науката намира, че реалното не е това, което сте си мислели. И те се готвят да продължават да си изясняват това. Ще имат изумителни и потресаващи открития, които ще разкрият нов вид физика. И ще наричаме това” Физика на Новата Енергия.”Това не трябва да бъде материално, за да е реално.


И така, вие казвате „ Това е вилата на Тобиас. Колко е реална тя? Дали не е приказка?” Да, така е. Но тя има своя реалност. Въпреки, че тя не е във вашия свят, тя оказва влиянието си върху него.


Преди малко казах, че вашата лаборатория са външните сфери. Вие се придвижвате във външните, нефизически сфери. И има много такива. Те имат различни форми. Притежават различни енергийни атрибути. Посещавате ги на сън разбира се. Можете да отидете там докато мечтаете, във въображението си.


Не ходите там във вашите визуализации и афирмации между другото. Вие не отивате в творческите сфери чрез афирмации. Афирмациите представляват дисциплина на ума. Но те нямат нищо общо с въображението и творчеството. Визуализацията това е фокус на ума. И въпреки, че от тях има известна изгода, те са много, много ограничени.


И така, вашите лаборатории се намират във външните сфери, творческите сфери. Това е мястото, където се раждат идеите ви. Не говорим за това, което обичайно наричате творчески енергии на Земята, само защото сте артисти или писатели. Това е друг вид творческа енергия. Тук говорим за енергиите на творенето във външните сфери. Външните сфери също така може да бъдат и вътре във вас. Те не са физически. Това е единственото, което ги разделя от реалността с която сте свикнали. Външните сфери могат да бъдат вътрешни между другото.


Така, че това е мястото, където вие измисляте. Това е мястото, където създавате песните си много преди да имат ноти или текст. Текста и нотите са атрибути на триизмерното съзнание. Но вие излизате от него и играете с енергиите. Играете с честотите. Играете с различните видове свещена геометрия. Свещената геометрия няма нищо общо с математиката. Тя има общо с образуването на енергията и потока. И всички вие го правите, тук няма нито един от вас, който да не го е правил.


Ще използваме възхитителната си музикална група за пример. Когато те пишат своята музика, те не сядат с намерение да напишат нещо. Те си позволяват да се разширят колкото се може повече. Скептика би казал, че те направо се отнасят. Но те всъщност не го правят. Те разширяват своите енергии. И сега играят в сферата на въображението си. И това е реално. Това е толкова реално, колкото и реалността...дори и повече. Вие просто още не знаете как да го усещате или изцяло да го разбирате. Това е отвъд пределите на ума.


Така, че те идват тук и играят с енергиите си. Те оформят и движат енергиите. Те скачат от енергия на друга енергия и се реят с нея. Те събират различни енергии и наблюдават как се комбинират заедно. Можете да си го представяте както искате. Можете буквално да си го представите сякаш сте скочили върху вълна и се движите с нея. Можете да си се представите в човекоподобна форма, как се возите или яздите енергиите. Да, това е фантазия, но това е вашата лаборатория.


И след това непосредствено от лабораторията си вие избирате различни понятия за творене, които обичате и които искате да отделите и да донесете на Земята. И след това го правите. Позволявате им да протекат. Сега тези енергии трябва да се променят по такъв начин, че да влязат в Земното измерение, просто да влязат в сферите, които наричате 3-то измерение, дори ако те представляват нефизически тип енергия, както музиката на пример. Те трябва да се променят, за да дойдат. Това е като космически кораб, който се опитва да се върне в атмосферата на Земята. Всичко се променя и това трябва да стане, за да се приспособите към това ниво. Но основните енергии са все още тук. И така вие ги привнасяте. Нашите скъпи музиканти ги привнасят.


И сега те започват да определят думите. Думите фактически не са били създадени първи, също и музикалните ноти. От начало имаше формиране на енергии. Сега това е трудно, защото ума не разбира тази част от творението. Ума се съпротивлява да го определи. Той си мисли, че вие пишете музиката или думите, но не е така.


Идвате и играете с енергиите известно време. След това те са върнати обратно тук. Когато се върнат обратно, вие може да чуете песен, когато се будите от сън. „ От къде се взе? В някакъв вид масово съзнание ли навлизам?” Не, влизате в лабораторията си. Може би сте си ходили по пътя и ви е дошла идея. От къде се е взела? Добре, била е ваша собствена идея. Тя е дошла от вашата лаборатория. Тя е открила пътя си към вас.


Сега, вие започвате да давате определение на това и по този начин то може да бъде усетено и обединено с това човешко измерение. Вие определяте на пример тази игра на енергиите с термините на нотите. Имате много особена скала за нотите. И започвате да пишете в нея. След това започвате да определяте думи, така се появява по- дълбоко разбиране, буквално разбиране за енергиите стоящи зад това. И вие се обединявате с тези ноти и думи.


И сега имате песен. Имате творение. Вие материализирате това свирене на китара, пеене на думи. И това влиза изцяло в реалността. И останалите вече могат да изпитат енергията зад това. Повече от каквото и да било, вие получавате уникалната възможност да бъдете в собственото си творение, да бъдете изражение на собственото си творение...много просто, много просто. Така, не искаме някой да каже: „Добре, това е приказка”. Или „ Това е въображение”. Това е вашата лаборатория.


Толкова много от вас имаха прекрасни идеи. Вие ги развихте в собствените си небесни лаборатории. Но след това се побояхте да ги внесете. Те заседнаха. Днес се готвим да ви покажем някои от тях. Те са заседнали точно пред сферата на 3-то измерение. Намират се на вратата на 3-то измерение, но вие не искате да я отворите.


Страхувате се вероятно да не ви се подиграят. Но спомнете си Едгар Кейси. Може би се страхувате, че няма да работят. Спомнете си Едгар Кейси. Боите се, че може би не е това, което Духа действително иска да направите в това въплъщение. Спомнете си дилемите на Едгар Кейси в собствения си религиозен бизнес, когато се е чудел дали това е правилно.


Чудите се дали ще имате достатъчно ресурси за да изплувате. Отново си спомнете скъпия ни приятел, как той лежал на дивана си, влизал в транс и вършел своята прекрасна работа. Какво станало, когато изведнъж решил да започне да върши тази работа? Появила се организация, която да го подкрепи, включително и тези от ангелските сфери и тези от Земните планове. Е добре, ангелите и другите не са се появили от самото начало и не са казали: „ Едгар, ние сме тук за да работим с теб, веднага щом легнеш на дивана и започнеш да канализираш.”Той първо започнал ченалинга и после са се появили те.


Това е малко побутване, за не малка част от вас тук. Имахте много прекрасни творения точно зад вратата на Земните сфери. Вероятно се страхувате, че няма да можете да си плащате сметките. „ Но аз съм длъжен да работя на обичайната си работа, за да си плащам сметките”. Още веднъж си спомнете за Едгар Кейси. Поговорете също и с другите Шамбра.


Това започва да става много мащабно явление за Шамбра- да станете безработни във висша степен. (Смях) Или както обича да казва Калдре-те стават само-безработни. (Още смях ) Те са отишли отвъд обичайната система от вярвания относно заработването на пари. Направили са голяма крачка над огромна пропаст. И какво е станало? Почти всички от тях откриват потока на изобилието много по- лесно и доста по- голям от преди. Те не разбират до край как работи всичко това, но го знаят.


И така много използват човешката си работа като оправдание. „ Трябва да си плащам сметките. Трябва да си изхранвам семейството. “ С какво бреме нагърбвате семейството си! Използвате ги като оправдание. Сега е момента да продължите отвъд това. Сега е момента да отворите вратата и да започнете да вършите своята работа. Никой не казва, че трябва да напуснете работа, за да започнете. Това беше вашата система от вярвания, която изопачи всичко.


Ние знаем, че всеки от Шамбра тук и тези, които ни слушат днес са работили в лабораториите. Това е една от причините да сте малко отпаднали. Работихте във външните сфери, играхте с енергиите и сега сте готови да ги внесете. Вероятно това е изобретение. Казвате: „ Но аз имам нужда от първоначален капитал.”Помислете си пак...старите системи от вярвания. От начало ви трябва изобретение. Парите ще се появят, ще дойдат при вас.


Някои от вас искаха да напуснат и да се занимават с целителство. Но си казвате: „ Не съм сигурен от къде да започна. Не съм сигурен дали това ще ми донесе пари. ” Ще ви обясним. Целителството, ако изберете да го вършите...и решите да напуснете старата си работа...и искате да имате успех заради себе си и да помагате на другите, които приемат помощта ви...целителската работа трябва да бъде под вашето собствено име...разбирате ли.


Минали сте през курсове, обучавали сте се на много неща. И всички те имат прекрасни енергии. Основно сте учили как работят енергиите. Но когато излезете и решите, че това ще е вашата работа, тогава подписа трябва да е вашия и на никой друг. Не я наричайте по никакъв друг начин.


Да, чели сте книги. Минали сте курсове. Но докато това не стане вашата собствена енергия и докато не я овластите и не я въплътите в работата си, тя винаги ще куца. И ще бъдете много разстроени. Наречете го свое. Вие сте го създали. Вие го създадохте в лабораторията си. Вие го създадохте и след това го изучавахте на Земята. Сега си вършете работата.


И така, вие държите много от творенията си на дистанция. Това буквално блокира енергията, задръства я. Когато имате десетки, стотици идеи-идеи и творения, заседнали на прохода в тези сфери, това е защото се страхувате да ги внесете. Или чакате, че ще ви кажем, че трябва да го направите или чакате нещо друго. Или нямате достатъчно време. Или сте твърде изморени.


Или все едно, има оправдание, което буквално блокира енергиите. Това спира естествения поток на енергията. И след това ставате жертва на собствените си вярвания. Ставате уморени, пречупени, износени, ставате много повече от разстроени, защото знаете, че сте толкова близо. Знаете, че сте много близо и все пак не го правите.


И така, Шамбра въображението...моята вила...реална ли е? Да, така е, ако и позволите да бъде. Тя има реална енергия. О, вероятно не можете да я докоснете с ръка. Или достатъчно скоро ще можете да го направите. Тя има енергия, която е съвсем реална, не е просто мечта. Тя е там. Аз съм я създал. И вие продължавате да помагате за създаването и.


Вилата на Тобиас...нека да отидем там като група. Как ще попаднете там? Следвайте ме...просто вървете след мен.


Има едно нещо, с което искам да впечатля всеки от вас днес. Реалността на невидимите енергии...те влияят...те въздействат. Те се връщат от сферата на въображението и започват да играят във вашата реалност.


Тези от вас, които в момента са блокирани от така нареченото практично или осезаемо...тези от вас, които се разстройват. Има хора по целия свят, обезценяват всичко, което не могат да анализират. Какво ограничение е да имаш само ум! Какво ограничение е да не си способен да отидеш в Божествения ум! Ще откриете, че не искате да анализирате, когато навлизате в другите сфери. Не искате да се чувствате длъжни да натикате всичко в тази малка кутийка.


И така, сега сте в моята вила. Това възхитително място. Да, то се променя. Мога за миг да променя цвета. Мога да променя стила на покрива. Мога да променя размера. Предпочитам това да е приятна малка вила...обкръжена с дървета...и малък ручей отзад...красива селска пътечка преминава пред нас...около прекрасните градини...и звуци от водопад. Но не го виждате непосредствено. Но звука винаги е тук.


Може да сложа и много птици. Обичам енергията на птиците, те ме дразнеха, когато бях в клетка. И те в крайна сметка ми помогнаха да стана свободен. Така ги обичам милите! Между другото по някога ви се показвам като птица, като напомняне за собственото ви освобождаване от себе си, от капана от затвора на собствения си ум.


И така, имам тази красива вила. Но не се готвим да влезем вътре днес. Ще се разходим по пътечката. Отново усетете енергията в това. Създавам малка история с малко въображение. Може да я обезцените като кажете: „ Това беше мило.” Или можете да гледате истинските енергии тук. Може да усетите това, което става наистина-как се придвижваме от въображението към проявлението.


По пътя ще минем по малък дървен мост. И може да слушате стъпките си когато минаваме по него...и отново...отново звука на водата е навсякъде...този прекрасен бълбукащ, жужащ шум...сам по себе си като музика. Някои от вас седяха край ручея преди и слушаха музиката му. Слушахте ни, докато слушахте водата. Това е прекрасен начин да навлезете в енергията.


И сега малко по-надолу по пътечката има красива ливада. Нека се поразходим по нея. И очевидно има най-разнообразни сортове цветя...Аз съм ги посадил тук. Не трябваше да го направя със собствените си ръце, като стоя на колене. Просто си ги представих. Сега бих се радвал да ги споделя с вас...и аромата тук...аромат на нещо което е отвъд земните усещания...аромата на цветя...аромат на сладост, която е трудна за описване...всичко това е тук. Виждате ли колко просто е всичко? Казах ви, когато започнахме днес, че искам да ви покажа колко просто работят енергиите. И ние го правим точно сега.


Сега, отстрани виждате здание в красив старинен стил, от камъни и дърво, с покрив от тъмно сиви плочи. Това е Центъра за Обслужване на Шамбра. Ето къде се готвим да отидем днес. О, това не е като сервизите за автомобили, които имате при вас. Те, те миришат на масло. Там е шумно. Псува се и се плюе по пода. (Смях) Нашия е красив. Нашия е разкошен.


Нека сега да влезем вътре. Да, някои от вас се отклоняват от пътя. Оглеждате се наоколо. Нека влезем вътре, защото имаме малко работа вътре, малко обновяване. Безусловно вътре направих така, че навсякъде да има прозорци...да също така и голяма камина. Но тук навсякъде има прозорци.


Тук има столове, комфортни и удобни. Има места за лежане. Звука на водата продължава да се носи и тук, въпреки че няма видим източник. Не можете да видите фонтан или река в този красив обслужващ център. Но можете да слушате звуците. Виждате ли колко е просто? Не обезценявайте енергията. Това е много реално.


Сега вървете и седнете някъде. Аз си имам любимо кресло, голямо, красиво и червено разбира се. Имам си цигара. Някои от вас може да усетят аромата. Тя е останала от снощи. Нека седнем сега. Това е време за обновление. И ето защо вашия скъп приятел Едгар също е с вас. Той беше майстор в помощта към другите, разбираше как да прочисти телата и умовете им. Той беше майстор в разбирането на уникалните начини за използване на енергията, независимо дали е в човешка форма или в ефирно тяло.


До скоро се движехте толкова бързо. Готвим се да ви спрем тук точно сега. И ние можем да го направим. Фактически време не съществува- това е човешко изобретение. Готвим се да се върнем назад в естественото „ не- времие”. Времето не съществува. Само ние.


Тук просто ще забавим темпото. Вашата Земя в момента е много бърза. Толкова много неща се случват там. Сега е разгара на всякакви събития и хаос, драми и травми.


Вие работихте толкова усърдно върху прогреса на съзнанието си, работихте толкова усилено в помощ на другите. Жертвахте толкова много за семейството и приятелите си. Жертването по някога дори означава самота, знаете това. Вие се жертвахте и бяхте в самота. Това не е защото не приемате прекрасната си сияйна същност. Но вие избрахте да сте в самота, далеч от другите, защото знаете, че понякога е по- лесно да вършите тази работа по възнесението, когато сте отдалечени.


Някои от вас сега имат много интензивна работа...ох, и интензивни семейства. Но тук, в нашия Център по Обслужването на Шамбра, можем да пуснем всичко това. Вашето тяло неотдавна беше под голям стрес. Опитвате се да го отричате, опитвате се да кажете: „ Какво става с мен? Продължавам да бутам и бутам и бутам”. Готвя се да ви кажа: „ Престанете да го правите.”


Понякога се опитвате да отричате, че тялото ви е претоварено и преуморено. Преструвате се, че имате сила за 10, за 20 или за 100 и продължавате още и още. Това се отрази на тялото ви. И вие го знаете. Готвим се да забавим този процес сега. Послушайте отново водата.


Вашия ум работи свръх бързо. Опитвате се да държите нещата в живота си в баланс, в състояние в което да функционират. Но знаете, че понякога става и едното и другото. Чудите се какво е това, което ви побърква. Чудите се защо понякога не схващате нещо. Опитвате се да действате нормално. И вие знаете, че това не работи.


Така, че тук в Центъра по Обслужване на Шамбра да изключим това за известно време. Вие не трябва да правите нищо...няма място, където сте длъжни да ходите. Не сте длъжни да прилагате някакво лечение на себе си или на когото и да било. Просто позволете на този момент да се забави.


Вашия дух премина през невероятна трансформация, свое собствено разширяване, свое собствено разкритие, свое собствено прераждане. Това стана в същия момент в който бяхте в ежедневната си физическа форма. Вашия дух в известен смисъл има своя лична травма, предизвикана от това, че се опитва да се интегрира, да бъде близък с вас, с човешкото ви аз. Понякога има огромно разединение между вас и него.


Заети сте с нещата, които ви помагат да функционирате в ежедневието на човешко ниво. И вашия дух все още иска да продължава да се открива и разширява. И той не знае колко бързо искате да му позволите да се отваря и развива. Понякога казвате: „ Не знам какво става. Не мога да продължа повече.” Но тук в Центъра по Обслужване на Шамбра, в безопасната енергия, в която се намираме сега, вие можете да пуснете всичко.


Използвам термина „ Център за Обслужване”, защото вие в известен смисъл, това е малко глупава метафората, глупав пример. Но вие приличате на превозно средство. Приличате на автомобил хибрид. Част сте от Старата Енергия, част сте и от Новата Енергия. И развивате хибридните си характеристики, точно като хибридните автомобили, които работят на бензин и електричество. Но те така и са били създадени. Те са фабрично създадени така.


Вие правите това в полето. Вие сте интегриращи се птици. Интегрирате атрибутите на Новата Енергия в Старата Енергия на автомобила, всичко едновременно. Изумително предизвикателно е да правите това, особено бидейки сред първите. Другите, които ще го направят по-късно...могат да го направят много лесно, защото вие сте проправили пътя за тях. Но сега, Шамбра вие преминахте през огромно количество промени, прераждания, трансмутации, интеграции в Новата Енергия, открития на нови концепции-продължавайки да живеете във физическо тяло. Ето защо ни е нужна тази почивка днес, абсолютно необичаен Шоуд.


Спрете за момент и буквално позволете на енергиите на тази течаща вода- на звуците и...на движението и...на охлаждащите и смекчаващи енергии-позволете им да протичат през вашия енергиен двигател. Нека малко да се пречистим днес, малко да се отворим. Правим го също така и чрез дишането.


Още веднъж, това плод на вашето въображение ли е? Разбира се, че е така. И е реално...буквално. И е толкова просто, Шамбра. Буквално, докато седим тук, вие позволявате на тялото си да се прочиства, да се пребалансира.


И вие знаете, ние тук дори не вдигаме ръце. Тук сме за да ви подкрепим. Енергията на Едгар Кейси е тук за да ви подкрепи, така както и вие го подкрепяте. Но вие просто позволявате да стане. Вие си давате тази енергийна почивка в това безопасно пространство.


Безпокоите се, че сте пропуснали твърде от налягането в тялото си и, че то може да се разбалансира. За някои от вас е така. Но това може да се изчисти. Безпокоите се, че сте претоварили органите си и разбира се това е така. Нужна ви е малка проверка. Имате нужда от протичане на малко енергия в живота ви точно сега.


Вълнувате се че притискате ума си до самия му предел. И наистина го правите. Но няма нужда да притискате ума си. Той има много елементарна функция. Той е там, за да пази информацията. Той е там, за да свърши някои физически и трето-измерни задачи.


Но вие никога в реалността не сте искали да разширите ума си. Става дума за разширение на вашата божественост. Вашия ум го знае. Ако го попитате той ще ви каже: „ Аз не трябва да съм това. Аз не трябва да съм вашия Висш Аз. Аз съм тук просто за да ви служа.“ Вашия ум беше на път да излезе от баланс, да стане малко луд.


Така, че използвайте тази възможност, да позволите на енергията на водата-на нейните звуци, на пречистващите и способности-да протекат през ума ви, отпуснете се, позволете на енергиите на психологичното благополучие да се върнат в баланс. Просто вдишайте дълбоко. И това помага на всичко да тече. Това помага за обновлението.


И докато пребивавате в това състояние, докато позволяваме на този поток да преминава през, нека се разходим до задната част на вашия автомобил. Ще наречем вашия автомобил Ди Мен–Di–Man. Да, марка Ди Мен. Това е като Божествен човек- Divine Man. Това е хибрид. Някои от вас може да го нарекат „демон”–demon, но по-скоро това ще бъде Ди Мен, Божествения човек. Да, малко сме несериозни днес, но за това си има причина. Понякога ставате много сериозни. Понякога ставате така заблудени в собствените си енергии.


Нека да заобиколим вашия автомобил и да отидем към багажника. И нека да отворим да видим какво има вътре. Ох, колко боклуци носите! (Смях) Искам да погледнете от близо, усетете енергията на боклуците в багажника си.


Добре, това не е ли ваше? Тези куфари и кутии и чанти...не са ваши. Те са на друг. Карате толкова много багаж. Тук има кутия- тя е на мъжа ви. Изхвърлете я. Куфара тук...е чужд. Защо ги носите вместо тях? Смятате, че това наистина ще им помогне?


Тук има голям куфар. Това е целия боклук от офиса ви, целия стрес, цялото напрежение, всички глупави цели. Цели...що за безумие! Това определено е изобретение на човешкия ум, който си мисли, че върши правилните неща, мислещ, че трябва да се организира и да достига високи цели. Можете и това да изхвърлите.


Духа няма цели. Също и хората не бива да имат. Знаем, че ще разстроим някого, който живее и умира с целите си. Ох, да вие може да живеете организирано всеки ден. Но ако всеки ден си поставяте цели, вие не живеете.


Ходите в офиса. Имате безумни цели. Вие дори имате компютърна програма, за да поддържате достигането на целите си. Дали се придържате към плана? Правите ли всичко в правилния момент? Каква задушаваща програма за творението! Сега ще има много, които ще спорят и ще кажат: „ Но ние вероятно няма да можем да завършим започнатото без всичко това.” И така, те засядат в това. Те съществуват в това. Те действат в тази система от вярвания.


Шамбра, вие го знаете най- добре. Вие можете да създадете кръгове в кръговете. Когато сте отвъд пределите на аналитичното, отвъд пределите на енергията на целите, тази енергия се оказва ограничаваща и сдържаща.


Докато продължаваме да бъдем в безопасната енергия на Центъра по Обслужване на Шамбра...просто позволете на всичко да тече...особено в тялото ви. Тялото ви има нужда от това точно сега. Тялото ви се нуждае от движение на енергията. Не трябва да се борите с това. Просто направете няколко дълбоки вдишвания. Слушайте звука на водата.


Това е нашия инструмент между другото. Звука на водата, енергията на водата, ви дава известно разбиране, както можете да го правите и сами във ваната или под душа или седейки до езерото или реката, огромното протичане на енергията на водата. Това е което водата обича да прави, обича да тече. Тя не обича много да се изпарява. Обича да тече.


Нека тече през тялото ви. Не се опитвайте да я управлявате, да я насочвате. Не и казвайте да отиде на коленете ви или на раменете ви или на друго определено място- така вие променяте естествения поток. Тя си знае къде да тече. Просто и позволете да отиде там.


Говорихме минали път за камъните. Толкова много хора продължават да влачат тежки камъни, да живеят с груби камъни. Човешкия живот прилича на груб камък на пътя за толкова много. Тази метафора за начина по който живеят, като груби камъни, такива плътни, толкова груби и неподатливи. Можете да пуснете и това. Продължавайте с дишането. Не се опитваме да направим медитация тук. Ние дори не се опитваме да извършваме целителство. Просто обединяваме енергиите ви и казваме, че е време да се поспрете за минутка.


Вижте, тялото ви вече знае как да се пребалансира, ако му позволите. Не ви трябват мантри, движения с ръцете, масла, цигари и каквото и да било друго. (Смях ) Вашето тяло знае как да се обнови. Това става защото вие позволявате на това протичане да се случи.


Някои от вас се движеха толкова бързо, без все още да знаете посоката, бягайки в кръг, догонвайки слънцето, както се изразяваме тук. От момента в който ставате сутрин, до момента в който лягате да спите нощем, вие се опитвате да го правите. Знаете, че това е крайно неефективен начин за работа, да преследвате глупости. Казахме го в една от нашите групи, с които се събираме, че цялата енергия ви служи. И тя го прави, ако и позволите. Ако я пъдите, как може да ви послужи?


Вие знаете, че нещата по естествен начин може да се погрижат за себе си. Ние го казахме шегувайки се неотдавна, но то също така е и реално, дома ви може да се самопочиства. Разбира се, че може. Тези, които постоянно догонват слънчевата светлина от сутрин до вечер, дома им има тенденция да се замърсява. Безусловно, трябва да си измиете чиниите. Но дори посудата ви може да се окаже малко по-чиста.


Подовете имат тенденцията да стават малко по-чисти. Двора има тенденция да си расте от само себе си. Това е естественото течение на енергията на Шамбра. Когато енергията се задържа- ограничена е, застояла или както щете го наречете- това оказва влияние на всичко което ви заобикаля. Това въздейства на природата в дома ви. Виждате ли, когато тече и се обновява, дори боята в жилището ви има тенденция да остава по- ярка и по-чиста, дори санитарната техника има тенденция да работи по-добре.


О, и вие сте го изпитвали с компютрите си. Няма нужда да говорим много за това. Когато сте в хаос, същото става и с вашите компютри. Енергията ви е толкова силна, че може да въздейства върху платките на електрониката ви.


Трябва от време на време да намирате време за ремонт на места подобни на това, просто да останете тук, без усилия, между другото. Обслужващия Център е отворен 24/7. (Смях) Можете да идвате тук по всяко време. Може тук да има и други от Шамбра. Това е нормално. Позволете им да се ремонтират. Просто поседете тук в тази енергия.


Тук има нещо смешно. Няма усилия. Няма натиск. Това не ви трябва. Защо ви е нужно усилие? Защо трябва да се борите? Това са атрибути на Старата Енергия. Система от вярвания в Старата Енергия, че трябва да пришпорите нещо за да даде резултат. Когато сте в Новата Енергия, ще откриете, че наистина когато се опитвате да бутате нещо напред: то също ви бута назад. И така, тук няма натиск. Тук няма нужда от него. Точно сега в този красив обслужващ център със звуци от вода навсякъде, течащи навсякъде, няма нужда да се опитвате да манипулирате обновлението на собственото ви тяло, ум или дух. Тук няма нужда да бутате или да форсирате. Това става естествено.


Можете да се върнете тук по всяко време. Препоръчваме ви го особено през следващите няколко години. Всичко ще става все по- интензивно в Земните сфери. Всичко ще става все по- бързо, по-изискващо, с повече натиск. Ще става по зло между другото. Така е.


Нека за малко да поговорим за дявола...смешно място да говорим за това в този обслужващ център, в същия момент, в който ви преглеждат мотора най- щателно, така да се каже. Повече няма какво да направим, освен просто да чакаме. Нека поговорим малко за дявола.


Дявола по същество е кражба на енергия, отнемане на енергия. Това е започнало от нещо просто. Едно същество е искало да вземе енергия от друго, чувствало че това може да го направи по- силно или умно или да му даде отговор как да се върне у Дома. И когато кражбата или консумацията от някого, кражбата на енергията му не работела, той се пробвал с друг. Когато това не работело, те се обединявали на групи или семейства. И те ходели да атакуват други групи от ангелските сфери. И това ставало постоянно, откакто сме напуснали Дома. Кражбата на енергия...това представлява дявола...опит да отработиш нещо чуждо.


Сега, това беше силно усъвършенствано и рафинирано през еоните от време. Дяволът се промени...престана да бъде относително невинна работа...в нещо доста страшно. Има множество дяволи на Земята точна сега. Някои от вас отричат дявола. Други се страхуват от него. Някои от вас го отричат като казват : „ Света е прекрасен. Ние сме Бог. Всички ние сме ангели”. Добре, вярно е.


Някои богове забравиха, че са богове. Някои богове са забравили, че са били ангели. Те бяха така погълнати от собственото си пътуване и собствената си история, че те трябваше да продължават да я изграждат. Трябваше да продължат да крадат енергия. И след това се превърнаха в това, което наричате „ дявол” или „ тъмни.” И това е тук. Всичко това е наоколо.


Дяволът влиза и излиза от обществото ни. Не ни харесва да говорим за него, защото не искаме да се фокусираме върху това. Но то е тук- влиза и излиза. Някои от вас го усещат отвътре или извън себе си.


Интересното е, че в английския език „evil” -дявол е точно обратното на „ live”-живот, написано отзад напред. То също така съдържа всички букви от думата воал-„veil”. С други думи това е обратното. Това е антитезис. Но то е тук. Наоколо.


Някои от вас са изпълнени със страх от това, защото сте си имали работа с него и в предишни животи. По един или друг начин, вие сте си имали работа. Или сте били тези, които са използвали този начин за поробване. Боите се, защото знаете колко мощно може да бъде то. Знаете, че то може да се маскира по най-различни начини. Дявола може да дойде при вас с невинността на малко дете с ясни очи, сияещи коси...и в един момент да бъде това най-невинно същество, а в следващия да разруши цял град.


Злото се активизира на Земята през последните няколко години и ще продължава така и за в бъдеще. Всичко това е наоколо. Някои от вас се боят така силно, че буквално отслабвате физическото си тяло и ума ви се връща към стария вид капитулация. Интересувате се как да го преодолеете.


Вие знаете, когато идва дявола. Кога усещате присъствието му, вашия ум капитулира, защото ставате като хипнотизирани. Все още носите това наслояване. Тялото ви се вцепенява и не можете да мислите повече. Защото сте били там и знаете какво е.


Намираме се тук в този въображаем, но реален ремонтен център. Можете да свалите това наслояване точно сега. Можете да позволите на енергиите на водата просто да ги измият. Нека си тръгнат. О, няма нужда да правим множество удари, тласъци, въртене на гаечни ключове, за да го снемем от вас. Просто му позволете да си тръгне.


Няма нищо страшно в дявола, всъщност нищо. Сега, не си играйте с това-глупаво е! Защо да си играете с дявола? Някои от вас са затормозени между другото, съблазнени от него. Някои от вас си казват: „ Аз съм необикновен Светлинен работник. Ще играя с него и даже може да го променя.” Това е сексуалната енергия, с нея си имате работа в момента. И вие просто губите.


И в момента в който усещате съблазънта на дявола...ох, ние не говорим за секс на вашите гениталии. Сексуалната енергия...да тя въздейства на гениталиите ви. Тя ви държи поробени на Земята. Тя се явява и още нещо. Това е опияняваща и съблазнителна енергия на ниво душа. Това не е просто физически акт. И ето защо говорихме преди за сексуалната енергия и как тя пленява и поробва хората. О, физически, разбира се...но това въздейства и на ниво душа.


Така някои от вас обичат да излизат да играят с дявола. Обичате да казвате: „ Смятам да осветя със светлината си дявола.” Играете с енергията, която от начало ви се присмива, защото вие сте небалансирани към светлината, когато започвате да го правите. Можете да бъдете небалансирани към светлината и тъмнината, знаете го. Можете да бъдете така наивни и невинни в нещата, че да останете небалансирани към светлината. Това е интеграция на две неща.


Някои от вас казват: „ Но, Тобиас, ти казваш, че тъмнината е просто моята божественост.” Това е ВАШАТА божественост, ничия друга. Те още не са го разпознали.


Така дяволът, тази тъмна, тъмна енергия е много умен и опитен в целия този процес по крадене на енергия, хипнотизирането и- вие бихте използвали термина „ поробване.” Дяволът поробва чрез мъчение на физическото тяло, един от най-простите начини да вземеш енергия от другиго-сексуалния-най-лесния. Много от вас са били поробени-или все още сте-заради сексуално насилие. Това е започнало много отдавна, не е било в този живот. От тогава сте заробени.


Калдре казва: „ Аз мислех, че ще се обновяваме днес.”(Смях) Ние го правим, Шамбра. О, скъпи правим го. В това безопасно пространство можете да му позволите да си тръгне.


Вие знаете, че всяка хипноза, всяко наслоение или заклинание, което ви е било направено е там, защото сте го позволили. Вие сте му позволили да бъде. О, вие усещате, че сте изцяло погълнати от това и не съществува начин, да се измъкнете от него. Опитвате се да се скриете. Толкова сте напреднали в криенето, че сте дошли в някои въплъщения престорени, че не сте вие, опитвайки да се скриете от тези, които са ви поробвали. Но те ви следяха въплъщение след въплъщение, а също и между въплъщенията. Те ви следваха, защото веднъж били ваши владетели, те искали да продължават да ви владеят докато един ден вие не кажете: „ Не.” Вашата енергия, ще се върне към вас.


Добре, нека го направим точно тук в нашия център по обслужването. Ще помоля Едгар Кейси да раздаде огледало на всеки. Сега, не се оглеждайте в тях. Обърнете ги така, че да виждате назад и вижте кой ви поробва.


Казвате: „ Но това е ужасно. Сега те получават собствената си енергия и тя ще ги изгори!” Ох, скъпи мои, така е. (Смях) Те помолиха за това. Това е, което те искат преди всичко. Те искат някой да дойде и да прекрати това, което правят.


Сега насочете огледалата нагоре, който е бил сексуално, физически или емоционално оскърбен. Вие дори не знаете към кого да ги насочите. Тази енергия ще отиде точно назад, към този който продължава да ви държи с кукичките си. Енергията е смешно нещо и много просто. Тя работи само ако я приемете, ако вярвате и позволявате на тези вярвания да ви влияят.


Някои от тях използват хипнозата си и куките им във вас са толкова силни. И те биха казали: „ Никога няма са си тръгнете от това. Владея ви завинаги.” Опитахте се да бягате и да се криете и да се преструвате, че не сте вие...да приемате различни самоличности...истории...въплъщения. ..всичко за да избягате. И вие все още ги откривате точно там.


Време е точно сега, скъпи Боже, да разсъединиш това и да му позволиш да си тръгне. Нека има свой собствен дявол само за себе си.


Ще видите това по целия свят, групи, индивидуалности, дори страни ще си причиняват най-ужасните неща едни на други. Те просто си крадат енергия взаимно, това е. Те са го правили толкова дълго време, че не знаят как да спрат.


Това е като пристрастения който трябва да продължи да се храни. Те се хранят с божествена енергия. Хранят се с енергията на душата. Те събират души. И ги държат в затвор, хипнотизирани. И продължават да се хранят. И знаете ли какво? На тях никога няма да им стигне. Така, че ще продължават да търсят още.


Това е там, това е реално. И вие не е нужно да сте хванати в това. Не сте длъжни да ги спасявате. Няма от какво да ги спасявате. Фактически става дума да ги почитате и да почитате играта им, но без да попадате в нея.


Понякога тази енергии на дявола идват и дебнат наоколо, защото вие сте в много чувствително и крехко състояние. Това е заради всичко, през което преминавате. Вие ставате, как да кажа, качествен клиент за нас, защото вашия ум се намира в преходен период. Тялото ви е изморено. Духа ви преминава през свои собствени много, много важни промени точно сега.


И така, те обикалят наоколо измъчени и раздразнени. Те нищо не могат да ви направят, Шамбра, изобщо. Те нямат повече сила...дори и да ви казват, че имат легион от същества, дори да ви казват че са дошли от грандиозно място във вселената...дори да ви казват че сте малък човек. Те категорично нямат повече сила от вас.


Единственото нещо, което те имат-това е много силна енергия да убеждават. Те ще се опитват да ви убедят да не преминавате през този процес...те ще се опитват да ви убедят да останете в енергията на объркването...ще ви убеждават, че вината е на друг. Ето как работи дявола. Той казва, че вината е на друг.


Така, че това е наоколо. Някои от вас го усетиха. То оказва влияние върху физическото ви тяло, защото го бяхте позволи. Това идва към вас, когато четете вестници или гледате новините. Това се просмуква във вашата реалност чрез различните средства за информация.


Сега, ние не казваме: „ Недейте да четете вестници или да слушате новините”. Ние ви казваме: „ Разберете, че злото се крие в мастилото и радиовълните.” И вие не сте длъжни да го приемате. Това не е свързано с вас. Ако сте имали тези кукички в себе си, сега може да ги оставите в нашия център по обслужването.

Помнете, вие сте божествен...и суверенен...и Бог в собственото си право. Божественото качество не е мощ или сила. Карали са ви да си мислите, че Бог означава сила. И това не е така. Бог е просто изразяване на Духа: на вас. Бог просто търси изразяване и разширение.


Това не е сила. Така, че ако някой дявол някога ви каже, че той има повече сила от вас, това е лъжа. У Бог няма сила. Това е просто това, което вие наричате любов, баланс, изразяване, и „ съществуване.”


И така, докато разговаряхме тук днес, тези енергии на водата...използваме водата днес, защото това е толкова пречистващо нещо. Вие сте запознати с нейните енергии...с текстурата и...с усещането за нея...със звуците и. Така, че можем да я използваме тук днес.


Ще ви помолим просто да вдишате. Нека енергиите изцяло се влеят в тялото ви. Нека енергиите на тази красива, изцеляваща вода...ще я наречем „водата на Шамбра.”Това ви кара да ожаднеете нали? Ще и позволим да протече навътре.


Можете да се върнете по всяко време. Нека това помогне на нещата просто да започнат да се движат отново, дори на други нива, в други сфери, където сте свършили невероятна творческа работа. Но не сте и позволили да влезе в тази реалност.


Нека го позволим сега. Да отворим входа. Нека всички ваши работи, ваши творения да започнат да изплуват на Земята. И тези, които са подходящи, може да ги вземете и да започнете да работите с тях, да играете с тях. Вероятно това ще ви донесе много пари. Вероятно просто ще ви направи щастливи и удовлетворени.


Вероятно, Шамбра вашата страст е свързана с това. Вашата врата между човешката реалност и огромното ви разширяване е била затворена, застопорена. Вероятно страстта ви е била настрани. Нека отворим тези входове и да им позволим да потекат през Сервизния център на Шамбра. Нека да им позволим изцяло да се влеят в тялото ви, в ума ви и в духа ви.


Реалността е смешно нещо. Енергиите са нещо изумително. Реалността е това, което вие изберете да бъдете, независимо дали е осезаемо или не. Това, което направихте днес е реално. Много реално. То е много реално. Вие дори не сте длъжни да работите върху него. Просто трябва да бъдете с нас тук, в това прекрасно място на обновлението. Между другото това звучи малко като двореца Тиен-ако някои от вас са си го помислили- това е почти същата енергия.


Нуждаехте се от това, Шамбра. Бяхте претоварени неотдавна по всякакъв начин, работейки така усърдно, толкова усърдно се опитвахте. Трябва да споменем това днес-опитвате се твърде усърдно. Вие знаете, че всичко просто се случва. Това просто ще стане, ако го позволите. Не е нужно да се опитвате. Вие сте творец. Защо му е на твореца да се опитва?


Мислите ли, че Бог се опитва? Бог просто го прави. Бог гледа как се развива резултата. Бог няма план как ще се развива творението. Бог създава и след това освобождава, вдъхва живот и енергията на творението във всичко, в което избере и след това му дава свобода и казва: „ Вървете в нищото и творете това, което изберете. Потърсете ме, ако заседнете.” (Смях)


Така, скъпия Едгар Кейси ще се радва да дойде още няколко пъти. Той обича да работи с тази група. Той всъщност се опита да се договори с други хора за сбирките на Шамбра на това красиво място до водата, което се нарича Вирджиния Биич- какво място само! И ние искахме точно сега да поканим много от Шамбра да дойдат тук, за да бъдат в тази енергия и да почетат работата, която е свършил, която вие сега вършите. Това красиво място, в което някои от вас са били привлечени...то също е енергията на Шамбра, където всички ние работим заедно.


Така, направете още едно дълбоко вдишване, преди да напуснем нашия обслужващ център днес. Връщайте се често тук. Не взимайте никой друг, между другото. То не е за някого другиго, а за вас. Не мислете, че сте длъжни да доведете тук клиентите си. Ако вие идвате тук, идвате заради себе си. Ако споделите това с клиенти, те трябва да дойдат тук. Но вие не сте длъжни да правите нищо вместо тях.


Това е време да обновите тялото си. Пийте повече течности през следващите няколко дни. Някои от вас имат много забързано ежедневие. Нека напрежението изчезне. Можете да бъдете на което и да е място, във всеки момент Сега и да бъдете много балансиран и течащ.


Така, днешния Шоуд беше малко по-различен, защото вие го пожелахте. Вие помолихте за обновяване. Вие помолихте въображението да дойде и да играе във вашата реалност. Това беше нашата почит към вас днес.


И това е така!


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова