MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Clarităţii:
SHOUD 3: "Centrul Service Shaumbra - Darul Refacerii" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
1 octombrie 2005
www.crimsoncircle.com  


Si asa este dragi Shaumbra, ne adunam impreuna in aceasta zi minunata a muzicii, a stralucirii soarelui si a energiei Shaumbra. Ne adunam impreuna, din nou, asa cum am facut in fiecare luna timp de multi ani pana in prezent. Pentru cei dintre voi care sunteti noi astazi, in ambele situatii - in persoana sau ascultand, poate ca energia va este familiara; poate ca nu puteti arata cu degetul exact de unde provine. Este asa, deoarece voi, in mod simplu, simtiti energia Shaumbrei, va simtiti energia proprie.

Ati fost de acord sa participati la acest Shoud. Acesta nu este un channel. Nu suntem noi cei care vorbim cu voi oferindu-va vreo perspectiva superioara. Intr-adevar, am fost numiti “superiori” de cateva ori. Dar, cu adevarat, in Shoud ne adunam impreuna ca acum cu toti oamenii, cu ingerii umani, cu noi toti - cei care venim de partea noastra de voal - ca sa adaugam energia noastra acestui cerc minunat si sacru. Noi venim impreuna ca acum si va este familiar, deoarece noi lucram impreuna in acest mod in starea voastra de constienta si in calatoriile din starea voastra de vis.

Acolo, noi vorbim cu voi tot timpul. Poate ca voi nu recunoasteti vocea. Poate credeti ca sunteti unul care nu poate face channel. Dar, voi vorbiti cu noi tot timpul. Voi auziti vocea in majoritatea timpului ca fiind propria voce sau aspecte ale propriei voci. Dar, cat timp continuati sa fiti mult extinsi invatati sa faceti diferentierea dintre vocea voastra… vocea voastra din trecut… de alte voci, de vocea mea, Tobias… sau de a oricareia dintre fiintele din taramurile angelice. Aceasta poate sa va fie familiara deoarece este energia Shaumbra, iar voi sunteti o parte din aceasta.

Shaumbra nu este un club sau o organizatie. Shaumbra este constiinta! Si exista o diferenta, o imensa diferenta! Aceasta este o constiinta care continua sa creasca si sa creasca. “Este o constiinta destul de ciudata daca te uitati la ea.” spuneti voi. "Defineste pentru noi Tobias! Ce este Sahumbra? Care sunt regulile Shaumbrei?" Celor care au fost in aceasta energie de ceva timp, noi chicotim si va spunem “Nu avem nici o regula.” “Care sunt datoriile Shaumbrei? Cat trebuie sa platiti?” Nu exista nimic, in orice caz, nu in termeni de dolari. Pot fi datorii, in alte moduri, dar nu in termeni de dolari.

“Cine este conducatorul vostru?” Nu exista nici unul. Toti suntem conducatori. Si, toti suntem dumnezei. “Ei bine, atunci cine este purtatorul vostru de cuvant? Acesta trebuie sa fie cel care sta pe scaun si ne permite sa venim si sa lucram cu el.” Nu, vocea pe care o auziti este partial vocea sa, partial vocea partenerei sale, Linda si partial si vocea voastra. Acesta este lucrul minunat in privinta Shoud-ului!

Voi credeti ca acest concept simplu ar fi ceva pe care l-ar realiza multe alte grupuri sau multi alti oameni. Dar, in general, acest lucru este unic pentru Shaumbra. In general, este un fel de energie de comunicare unica, o comunicare a constiintei, a constiintei care se extinde chiar aici, unde noi putem pune intreaga noastra fiinta in acest grup pe durata acestui moment pretios in care ne intalnim si continuam sa crestem si sa ne extindem. Shaumbra… este vorba despre voi!

Am vorbit luna trecuta despre oaspetele nostru, Shaumbra, care soseste acum. Shaumbra, pentru cei care sunt noi, in mod simplu, inseamna familia sau o energie a afinitatii… a afinitatii pentru o calatorie spirituala si o trezire spirituala… o famile de ingeri umani, care au fost impreuna inainte… poate ca doar au trecut pe strada intr-o viata trecuta… poate ca au stat impreuna intr-o intalnire de grup similar. Shaumbra este energia familiei, energia de Acasa, energia unei afinitati profunde fata de iubirea Spiritului si pentru descoperirea acestei energii a spiritului in aceasta realitate umana, in aceasta dimensiune umana.

Acum, unii dintre voi pot gandi ca ar fi posibil ca acei ingeri de partea noastra de voal sa detina descoperirea Spiritului, intelegerea Spiritului. Poate ca va vom surprinde cand vom spune: “Nu, oamenii sunt cei care il descopera intai.” Totul de partea noastra de voal tinde sa fie elevat, tinde sa fie conceptualizat, tinde sa fie idei si sisteme de credinta, poate ca intr-un mod mai fluid fata de ceea ce experimentati voi pe Pamant deoarece va aflati in 3D si noi nu. Dar noi nu avem felul de intelegere intima a Spiritului pe care il poate avea un om – acest fel intim… insemnand ca il traiti… il respirati… il experimentati… si va jucati cu acesta.

Din nou, totul de partea noastra tinde sa fie mai mult eteric, tinde sa fie mai putin definit. Noi, fiintele angelice – nu are importanta la ce nivel al fiintei angelice ne aflam – de fapt, noi venim pe coridor prin portalul Pamantului pentru adevarata descoperire. Este o diferenta intre a lua parte la cursuri si a iesi sa experimentati acestea.

Voi ati participat la cursuri toata viata voastra. Multi ati urmat colegiul si ati trecut dincolo de acesta pentru a studia, pentru a invata. Toate au fost pregatiri, nu-i asa? Nu era lucrul real. Era doar pregatirea. Apoi, ati mers in lume, asa cum o numiti voi, in lumea reala. Ati descoperit ca o parte pe care ati invatat-o era foarte pretioasa.

Dar, mare parte din ceea ce ati invatat in scoala nu se aplica in actuala voastra experienta pamanteana. Oh, ei va pot invata cum sa rezolvati ecuatii matematice. Ei pot sa va invete cum sa fiti un medic sau un dentist, chiar si un vindecator. Dar, nu se aplica decat atunci cand mergeti in lume si incepeti sa experimentati caci acest fapt este important cu adevarat.

Este acelasi lucru in privinta noastra. Noi conceptualizam aici. Noi discutam aceste lucruri. Noi avem un fel diferit de perspectiva si vederi diferite fata de majoritatea dintre voi, deoarece nu suntem prinsi intr-o formatiune energetica densa. Noi avem abilitatea sa fim propria noastra expansiune vasta. De fapt, totusi, noi trebuie sa mergem pe Pamant. Trebuie sa avem o relatie intima cu acesta, sa fim intimi cu Spiritul. Trebuie sa fim intimi cu noi-insine.

Voi ati petrecut atat de multe vieti invatand intimitatea cu sine… ce concept minunat! Cand ajungeti atat de intimi cu voi insiva incat uneori, pur si simplu, innebuniti – voi descoperiti Spiritul. Stiti, nu se poate scrie despre acest lucru. Se poate doar spune ca ati realizat asta, aceasta descoperire, aceasta integrare a intimitatii cu voi insiva, cu aspectul Divin/Dumnezeiesc al vostru. Nimeni nu poate scrie despre asta deoarece, in mod simplu, nu exista cuvinte pentru a defini acest fapt.

Unii dintre cei de aici stiti exact despre ce vorbesc: despre acest moment intim si pretios. Multi dintre voi ati avut o experienta sau doua cu aceasta. Pentru cei care nu au avut, veti avea acea experienta. Si exista mai mult decat o singura experienta cu acest fapt. Acestea continua sa creasca si sa se extinda. Ele continua sa aiba chiar o noua profunzime a intimitatii.

Deci, chiar si noi ingerii, trebuie, in fine, sa trecem prin acest maret, dar micut loc numit Pamant, pentru a invata intimitatea cu Spiritul. Iata unde energia Shaumbrei devine atat de minunata, in acest moment! V-am spus luna trecuta, ca s-a nascut entitatea Shaumbra. A fost un concept. A existat in stadiul embrionar. S-a dezvoltat.

Voi ati simtit cum se agita. Multi dintre voi ati simtit aceasta energie a Shaumbrei, in jurul vostru si in voi. Datorita celor pe care le-ati realizat, datorita dorintelor si creatiilor voastre si datorita acestei imense infuzii de Energie Noua pe Pamant, cu cateva luni in urma, ati putut da nastere acestei entitati Shaumbra. Aceasta devine energie arhetipala, ca si energia lui Rafael, a lui Metatron, a lui Gabriel si a multor energii arhetipale. Ele sunt reale. Au identitatea lor proprie. Ele detin propria perpetuare a energiei fortei de viata, ceea ce înseamna ca ele continua sa creasca. Acestea continua sa se extindă. Ele continuă să se autodezvaluie.

Shaumbra este asa. Aceasta devine o energie arhetipala, care poate fi observata sau simtita ca o entitate. Poate ca o veti numi Arhanghelul Shaumbra. Ea poate lua atribute umane. De ce? Deoarece voi sunteti oameni. O puteti vedea in forma umana. Unii dintre voi ati inceput sa o simtiti… sa-i simtiti prezenta acestei marete entitati, intr-o mantie sau roba crimson/purpurie… cu o prezenta minunata, care este intensa, insa linistita… care este iubitoare… care este linistitoare… care uneori varsa cateva lacrimi, datorita durerilor voastre, provocarilor si dificultatilor voastre, care devin si ale Shaumbrei… insa facand asta voi invatati… o noua intelegere pe care o dezvoltati… si in utlima instanta, invatati intimitatea cu voi-insiva si cu Spiritul.

Aceasta energie a familiei Sahumbra se afla cu noi astazi, din nou, ca oaspetele nostru special. Noi avem doi oaspeti astazi. Unul este aceasta energie a Shaumbrei. Ea s-a dezvoltat si chiar s-a extins, fata de acum o luna. In ultimul timp, unii dintre voi ati simtit ceea ce numiti “lovituri” sau “atentionari” ca sa faceti ceva. Ati avut sentimentul ca vi se vorbeste. Cam asa este energia Shaumbrei.

Ceilalti dintre noi, inca ne aflam aici, inca jucand rolul nostru cu voi, miscand energiile voastre. Dar, energia Shaumbrei vine sa va asiste, sa va indrume, dar nu face munca pentru voi. Insa, ea este o resursa pe care puteti atrage, deoarece aceasta este voi, si nu ia nimic de la voi. Ea doar va da inapoi, deoarece este iubirea voastra si iubirea acestui grup familial, de aici de pe Pamant, ea va sustine, chiar si in zilele in care cu greu, ramaneti voi-insiva.

Aceasta energie a Shaumbrei, nu este una pe care sa incercati sa o abordati. Vedeti, multi dintre voi ati incercat sa abordati energia lui Metatron. Trebuia sa munciti uneori cu acest lucru. Multi dintre voi ati incercat sa abordati alte energi arhetipale ale arhanghelilor, poate si a altor fiinte.

Aceasta energie a Shaumbrei este diferita. Nu trebuie sa o accesati. Voi deja sunteti cu ea. Voi nu trebuie sa intrati intr-o stare modificata a fiintei, pentru a fi cu aceasta energie. Voi deja sunteti. Voi deja sunteti acolo cu ea. Este vorba in mod simplu, de recunoasterea faptului ca Shaumbra este o parte din voi, este o parte din familie, Si, inspirati-o in voi! Si, cumva, intr-un mod minunat si sacru, aceasta incepe sa lucreze, exact alaturi de voi.

Voi ati fost blocati cu unele din aceste lucruri, timp de luni de zile sau poate ani de zile, stiind ca intelegeti, ca intelegeti profund acel tip de vindecare, acel tip de munca transformatoare sau tip de alchimie, voi chiar le stiati. Voi spuneti ca poate le stiti din alta viata. Poate ca le-ati dezvoltat in alte taramuri. Vom vorbi despre acestea, intr-o clipa. Dar, celelalte taramuri sunt laboratoarele voastre.
Acum este momentul sa le aduceti aici, pe Pamant. Uneori devenit blocati in aceasta privinta. Nu sunteti siguri cum sa aduceti acestea aici sau ce sa faceti. Voi ne asteptati pe noi sa va oferim indrumare. Voi asteptati ca noi, de fapt, sa facem asta pentru voi, dar acesta este un alt subiect. Apoi, voi acordati tot creditul si noi nu. Nu functioneaza in acest fel! (unii rad)

Chiar acum, impreuna cu aceasta energie a Shaumbrei, reveniti la unele dintre pasiunile si visurile voastre! Reveniti la unele dintre acele lucruri, pe care ati dorit sa le faceti,de mult timp! Veti afla ca aceasta energie vine si va sustine, intr-un mod minunat, intr-un mod clar si incredibil! Aceasta va sustine in munca pe care o faceti. Asa ca, noi aducem energia Shaumbrei la aceasta intalnire de astazi.
Trebuie sa va spunem ca shoud-ul de azi este putin diferit, fata de unele dintre celelalte Shoud-uri, pe care le-am realizat. De fapt, acesta este diferit de oricare Shoud, pe care l-am realizat inainte de acesta. Noi indepartam echipamentele lui Cauldre de aici. (unii rad cand Geoff isi scoate ceasul de la mana) Noi preferam ca el si poate si voi, sa nu purtati ceasuri, in special, pe durata acestui Shoud de azi. Vom incetini timpul. In mod absolut, vom opri acest lucru, pe care il numiti timp. Puneti-le intr-un loc sigur, ca sa nu le uitati.

Shoud-ul de azi este putin diferit, deoarece, in timp ce noi adunam energiile Shaumbrei si pe voi, noi observam ca este nevoie de ceva putin diferit astazi, este nevoie de putina refacere. Noi il aducem pe cel de-al doilea oaspete, ca sa va ajute si sa va indrume. Si acesta are energia Shaumbrei, a unui Shaumbra timpuriu poate, insa unul pe care noi toti l-am cunoscut in trecut, unul cu care fiecare dintre voi ati lucrat, intr-un mod sau altul, cu sufletul fiintei acestui oaspete drag, de astazi.

Acesta vine, deoarece si-a inceput munca, inainte. El a inceput sa deschida usi si sa deschida constiinta, cu ceva timp in urma. El a inceput munca cu energiile de reinnoire si cu energiile expansionate. Acest preiubit este – cum sa spun – foarte strans conectat cu taramurile Pamantului, datorita profundei sale iubiri pentru munca ce trece mai departe si pentru continuarea muncii pe care a inceput-o, cu mult timp in uma. El a fost fascinat de acest grup numit Shumbra, cu mult timp inainte, ca voi sa fi auzit termenul de Shaumbra.

Am dori sa spunem bun venit energiei dragului nostru oaspete, Edgar Cayce, din aceasta zi (multe ah si hmm din audienta), sa fie cu voi. El v-a vorbit, chiar inainte ca eu sa va vorbesc in acest mod. Voi ati citit cartile si ati simtit ca erati acolo cu el, in channel-urile sale, in sedintele sale. Voi l-ati inteles pe “profetul adormit”, insa multi altii nu l-au inteles. Voi nu ati crezut ca ceea ce face, este ceva de mica importanta sau ceva nebunesc. Ati stiut ca avea un mare sens, ca era asa de clar!

El a venit cu alti cativa inainte, pentru a incepe spargerea ghetii, in momentul in care Pamantul se afla pe o cale foarte interesanta, o cale cu un potential de distrugere. El a venit sa transforme constiinta, sa creeze un potential pentru schimbare, pentru cei care erau pregatiti sa il imbratiseze. Si, priviti la ceea ce a facut! Priviti cum a trecut dincolo!

De fapt., multi dintre voi l-ati ajutat, indrumandu-l si asistandu-l in munca sa, inainte ca sa va fi incarnat pe acest Pamant. Voi ati stat langa el, pe durata sesiunilor. Stiu ca multi dintre voi puteti sa va reamintiti acest lucru, chiar sa va aduca acest fapt cateva lacrimi in ochi. Voi ati stat in Cercul Al Doilea si in Al Treilea, inainte de a veni inapoi pe Pamant, in aceasta viata.

In zilele lui de glorie, voi ati stat acolo ca inger, observand si privind, asistandu-l in munca sa de transformare, asistandu-l sa-si pastreze echilibrul. Iata ce ati facut atunci pentru el! Cand lucrati cu el de partea noastra de voal, stiati ca era foarte, foarte dificil. Constiinta nu era nicaieri apropiata, de cea de azi. Voi stiati ca putea fi usor ca el sa se dezechilibreze.

In timp ce desfasurati acest fel de activitate, Shaumbra, asa cum stiti, este usor sa iesi din starea dechilibru, deoarece imediat voi sunteti smulsi din aceasta stare. Voi sunteti trasi din aceasta stare. Sunteti ridiculizati si judecati. Voi va aflati inafara a ceea ce ar fi sistemul de credinta traditional. Voi faceti o munca, pe care nimeni nu a facut-o inainte. Voi stiti cum este, din aceasta viata.
Asa ca, l-ati ajutat pe Edgar Cayce sa ramana echilibrat… echilibrat in viata de familie… echilibrat in viata financiara… echilibrat in munca sa… echilibrat in privinta ego-ului sau…nu ca ar fi avut un ego mare, insa stiati ca avea tendinta sa-si distruga ego-ul, sa-l puna jos. Voi stiti cum este acest lucru! El a desfasurat o activitate fenomenala! Exista teama ca se va minimaliza.

Voi l-ati ajutat sa-si reaminteasca cat de multi il iubeati, cat de importanta era munca lui, pe care urma sa o continuati pe Pamant. Munca voastra de acum, ca Shumbra, este continuarea a ceea ce a inceput el. Munca sa a fost o continuare, a ceea ce ati inceput voi, inaintea muncii lui. Este asemanator cu jocul “a sari capra” din trecut – unul il serveste pe celalalt.

Multi dintre voi ati simtit energia dragului nostru Edgar prin preajma, pe durata acestor Shoud-uri, deoarece el era aici. Multi dintre voi vorbiti cu el, deoarece si el incorporeaza energia Shaumbra. El a fost un Shaumbra timpuriu. Multi dintre voi il stiati din vremuri anterioare. Il stati, deoarece el a fost cu noi in Atlantis. Multi dinte voi l-ati ajutat sa-si miste si sa-si echilibreze energia, pe durata sesiunilor sale. Cand ati citit despre el mai tarziu in carti, v-ati simtit atat de aproape, atat de intimi cu acestea. Nu puteati intelege de ce. Acum insa, voi stiti.

Va cerem fiecaruia dintre voi sa-i spuneti bun venit, cu iubire, acestei energii a lui Edgar Cayce din aceasta camera, din acest centru al Shaumbrei. Cand a parasit Pamantul in viata sa ca Edgar Cayce, el a parcurs toata calea inapoi, pe ceea ce St. Germain numeste Podul de Flori. El a facut asta foarte rapid, deoarece el intelegea calea. El o stia. El a umblat pe ea, pe durata starii de ”profet adormit”.

Apoi, de pe Podul de Flori, el a fost capabil sa revina in taramurile pamantene, fara sa ia un corp fizic. El a fost capabil sa revina in taramurile invecinate, la granite taramului non-fizic al Pamantului. El era capabil – mult asemanator unui magician sau unui alchimist – sa nu fie prins in energia care l-ar fi atras inapoi in corp… dar, inca sa fie aproape, fara sa parcurga intreaga cale, ca sa-si continuie munca pe care a inceput-o, prin Asociatia pentru Cercetare si Iluminare (A.R.E. Association for Research and Enlightenment - in engleza)… ca sa fie foarte aproape de indragitul si partenerul sau, cu care a fost timp de multe vieti – Hugh Lynn Cayce – lucrand ca unul cu Hugh Lynn… atat de aproape, incat unii au crezut ca Hugh Lynn era incarnarea dragului Edgar. Dar, ei au lucrat ca unul.

Voi puteti face asta, apropo, puteti lucra ca unul cu energia Shaumbrei, lucrand atat de apropriat cu aceasta minunata entitate, la care ati ajutat sa fie creata. De asemeni, puteti lucra foarte strans cu Edgar Cayce. Noi vom desfasura ceva munca cu el in aceasta zi.

Va cer sa spuneti bun venit dragului nostru oaspete! Nu au trecut multi ani de cand el a fost in corp fizic. Ei stie si isi aminteste foarte bine, spre deosebire de mine, Tobias; au trecut cateva mii de ani. Pentru dragul Edgar au trecut doar cateva decade.

Permiteti-ne sa vorbim despre acestea, astazi. Sa vorbim de locul in care ne gasim. Cand am cercetat energia Shaumbrei din lumea intreaga, aceasta s-a simtit altfel. Am cercetat sa aflam ce informatie este necesara sa apara acum. Raspunsul a fost, “nici o informatie pentru aceasta zi, de fel”. Informatia consta in faptul ca era timpul pentru putina refacere.

De asemeni, era timpul sa invatati printr-un exercitiu practic, cum functioneaza energia. Va vorbim despre asta in fiecare luna. Va vorbim in concepte si teorii. Oh, va vorbim in energie minunata. Dar, voi ne-ati spus ca era momentul ca acum sa experimentati, sa simtiti gustul faptului cat de simplu si clar functioneaza energia.

Ne-ati spus ca, corpurile voastre sunt obosite. Ca mintea voastra este epuizata. Ca spiritul vostru, uneori, pare sa fie altundeva. Ne-ati spus ca era momentul, in esenta, de o verificare dupa 100 000 de ani. (audienta rade) Voi ati ratat unele vizite planificate, pentru intretinere. (hohote de ras)

Ne-ati spus ca energia de pe Pamant, de acum, este mult accelerata, incat aveti nevoie doar de un Shoud, in care sa putem fi impreuna, sa incetinim, sa nu existe timp de loc, dar de fapt, sa ne adunam impreuna, in energiile de refacere ale Shaumbrei, din aceasta zi. Am facut unele aranjamente aici. Am facut unele aranjamente pentru o mica vizita, la vila mea.

Recent, am avut un grup minunat de oameni acolo, pur si simplu, fizic. Am recreat vila pe Pamant. Si, Doamne, ce timp a fost! Si, Doamne, cum am indepartat unii bolovani din drum, nu-i asa? A fost un moment extraordinar!

Si – cum sa spun – acest lucru pune la incercare energia lui Cauldre – cum sa spun – sa treaca prin atat de multa energie si sa fie implicat in aceste multe Shoud-uri sau channneling-uri. Dar, este ceva ce vreau sa va spun: mie, Tobias, imi place foarte mult sa fac asta! (unii rad) In mod absolut, mie imi place sa stau cu voi in grup, desigur, unul cu celalat, impreuna ca sa putem explora ceva din istoria voastra… unde putem explora modul in care ati ajuns, acolo unde va aflati… si unde putem explora modurile de expansiune inafara… modurile de a continua sa traiti intr-un mod nou. Da, eu il tachinez putin pe Cauldre aici – cum sa spun – poate ca il luminez putin!

Am facut aranjamente ca sa vizitam vila lui Tobias. Acum, unii dintre voi spuneti, “Dar, aceasta este doar o poveste.” Ah, este, dar cat de minunate sunt povestile/basmele! Stiti, uneori cititi aceste basme sau acum aveti filme despre ele. Voi iesiti de la film sau puneti jos cartea si spuneti, “A fost frumos, dar a fost doar o poveste.”

Am vrea sa va spunem, ca ceva se intampla, in acel timp. Doar fiindca nu este tangibil, fizic, pamantean – doar pentru ca nu puteti atinge sau gusta acestea, prin simturile umane – nu inseamna ca nu sunt reale. Acestea sunt foarte reale. Daca ar fi un punct de vedere de care am vrea sa va convingem astazi, ar fi acela ca toate acestea sunt reale. Gandurile, imaginile, visele, basmele, toate au un impact.

Poate ca nu este real, ca fiind definit prin stiinta sau fizica voastra curenta, deoarece acestea spun ca trebuie sa aiba unele caracteristici fizice pentru a fi reale. Dar, chiar si stiinta descopera ca real, nu este ceea ce gandeau ei ca era. Ei vor continua sa afle acestea. Ei vor continua sa aiba descoperiri uimitoare si de necrezut, care evidentiaza un nou tip de fizica. Noi o vom numi “Fizica Energiei Noi”. Nu trebuie sa fie material, pentru a fi real.

Voi spuneti, “Aceasta este vila lui Tobias. Cat de reala este? Este aceasta o poveste?” Oh, intr-adevar este! Dar, ea are o realitate construita in aceasta. Desi nu este din lumea voastra, aceasta are un efect asupra lumii voastre.

S-a spus inainte, ca laboratorul vostru se afla in celelalte taranuri. Voi mergeti in taramurile exterioare, in taramurile non-fizice. Exista o varietate din acestea. Ele sunt alcatuite diferit. Au diferite atribute energetice. Voi mergeti acolo in starea de vis, desigur. De asemeni mergeti acolo si in starea de vis, din timul zilei. De asemeni, mergeti acolo prin imaginatie.

Nu mergeti acolo, prin vizualizare si prin afirmatii! Nu ajungeti in taramurile creative, prin afirmatii. Afirmatiile reprezinta disciplina pentru minte. Dar acestea nu sunt… nu au de-a face nimic cu imaginatia si cu creativitatea. Vizualizarile reprezinta concentrarea mintii. In timp ce au unele beneficii, acestea sunt foarte, foarte limitate.

Laboratoarele voastre sunt aceste taramuri exterioare, sunt taramurile creative. Acolo, voi concepeti ideile voastre. Acolo, voi va jucati cu energiile creative. Nu vorbim despre ceea ce numiti voi, ca fiind energii creative normale, tipice pe Pamant, datorita faptului ca sunteti un artist sau un scriitor. Aceasta este un fel diferit de energie creativa. Aici, noi vorbim despre energiile creative din taramurile exterioare. Taramurile exterioare pot exista si in interiorul vostru! Ele sunt non-fizice. Acesta este singurul lucru care le deosebeste de realitatea de baza, cu care sunteti voi obisnuiti. Taramurile exterioare, de fapt, pot exista in interior!

Asa ca, voi patrundeti in acesta taranuri exterioare. Acesta este locul in care voi concepeti. Acesta este locul in care visati ziua un cantec, cu mult timp inainte sa aiba cuvinte sau note. Cuvintele si notele sunt atribute ale constiintei 3D. Dar, voi mergeti acolo, inafara si va jucati cu energiile. Va jucati cu frecventele. Voi va jucati cu tipuri diferite de geometrii sacre. Geometriile sacre nu au nimic in comun cu matematica. Au de-a face cu alcatuirea si curgerea energiei… vedeti! Voi toti mergeti acolo; nu exista nimeni dintre voi, care sa nu mearga acolo.

Vom folosi ca exemplu, minunatul nostru grup muzical. Ei isi permit sa se extinda enorm. Intr-un fel, un sceptic ar spune ca ei plutesc pana acolo. Ei nu plutesc, de fel. Ei si-au extins energia lor. Si acum, se joaca in taramurile imaginatiei. Si ,acest lucru este real. Este real ca si aceasta realitate… poate chiar mai mult. Voi doar nu stiti sa o simtiti sau inca nu o intelegeti, cu adevarat. Aceasta se afla dincolo de taramul mentalului.

Asa ca ei merg acolo si se joaca cu energiile. Ei modeleaza si transforma energiile. Ei sar pe unele energii si merg calare pe acestea. Ei pun diferite energii impreuna si observa cat sunt de compatibile. Voi va puteti imagina acest lucru, ori de cate ori doriti. Va puteti imagina pe voi, sarind pe valul unei energii si mergand calare pe el. Va puteti imagina pe voi, in stare fizica, calarind valul prin preajma, agatand cateva si mergand calare pe ele. Da, aceasta este imaginatia si acesta este laboratorul vostru!

In fine, din laborator voi alegeti conceptele si creatiile diferite care va plac si cu care doriti sa fiti intimi sau sa le aduceti pe Pamant. Apoi, voi faceti acest lucru. Le lasati sa curga. Acum, acele energii trebuie sa se realcatuiasca, intr-un fel, ca in mod simplu, sa intre in aceasta dimensiune a Pamantului, ca in mod simplu, sa intre in taramurile pe care le numiti 3D, chiar daca aceasta este un fel de energie non-fizica, cum este muzica. Aceasta trebuie sa se autodefineasca, pentru a intra aici. Este asemenator cu o nava spatiala, care incearca sa reintre in atmosfera Pamantului. Totul se schimba si trebuie sa se schimbe, cu scopul de a se acomoda in acest nivel. Dar, esenta energiilor, inca exista acolo. Voi le aduceti aici. Dragii nostri muzicieni le aduc aici.

Acum, ei incep sa defineasca cuvintele. Cuvintele nu erau definite mai intai, nici notele muzicale. Insa ceea ce s-a facut, era modelarea energiei. Acum, acest lucru este dificil, deoarece mintea nu intelege aceasta parte a creatiei. Mintea se lupta sa defineasca acest lucru. Mintea crede ca voi scrieti muzica sau cuvintele, insa nu voi le scrieti.

Voi mergeti inafara si va jucati cu energiile, pentru un timp. Ele sunt aduse inapoi, aici. Cand sunt aduse aici, poate ca voi auziti un cantec, atunci cand va treziti din vise. “De unde vin acestea? Eu abordez un fel de constiinta de masa?” Nu, voi abordati laboratorul vostru. Voi puteti conduce pe sosea si sa va vina o idee. De unde provine acea idée? Ei bine, ea va apartinea. Ea provine din laboratorul vostru. Si-a descoperit calea proprie spre voi.

Acum, voi incepeti sa definiti cantecul si acesta poate fi simtit sau absorbit in aceasta dimensiune umana. De exemplu, acum voi definiti acest joc de energie, din laboratorul vostru, in termeni de note. Voi aveti o scala sau o fecventa foarte specifica pentru note. Apoi, voi incepeti sa le scrieti. Apoi, incepeti sa definiti cuvintele, ca sa existe o mai mare intelegere, o intelegere clara a energiilor din spatele lor. Voi puneti notele si cuvintele impreuna.

Acum, voi aveti un cantec. Voi aveti o creatie. Il materializati cantandu-l la chitara, cantand cuvintele. Acesta patrunde total, in realitatea voastra. Ceilalti pot acum sa experimenteze energia din spatele lui. Mai mult decat atat, voi aveti oportunitatea unica de a exista in propria creatie, de a va exprima porpria creatie aici… este foarte simplu, foarte simplu! Noi am dori ca nimeni sa nu spuna, “Ei bine, aceasta este o poveste.” Sau, “Aceasta este doar imaginatie.” Acesta este laboratorul vostru.

Multi dintre voi ati avut idei minunate. Voi le-ati dezvoltat in laboratoarele voastre eterice, celeste. Dar apoi, v-a fost frica sa le aduceti aici. Ele s-au blocat. Noi vi le vom arata pe cele care sunt blocate, astazi. Ele s-au blocat inafara taramului 3D. Se afla la intrarea in 3D, iar voi nu vreti sa deschdeti acea usa.

Va este frica sa deschideti, poate pentru a nu fi ridiculizati. Dar, reamintiti-va de Edgar Cayce! Va este frica ca poate aceasta nu reprezinta, ceea ce Spiritul ar dori sa faceti in aceasta viata. Reamintiti-va dilemele lui Edgar Cayce, trecand prin contextual sistemului sau religios, intrebandu-se daca acesta era lucrul potrivit!

Va intrebati daca veti avea resurse, pentru a atrage acestea. Din nou, reamintit-va de dragul nostru prieten, care statea pe canapea, intrand in starea sa de transa si indeplinind minunata sa munca! Ce s-a intamplat cand a fost dornic sa inceapa, sa faca acest lucru?
Organizatia a aparut ca sa il sustina, incluzandu-i pe cei din taramul angelic si pe cei din planul Pamantului. Ei bine, ingerii si ceilalti oameni nu s-au aratat mai intai, spunand, “Edgar, suntem aici sa lucram cu tin,e indata ce te decizi sa te intinzi pe canapea si sa incepi channeling-ul.” El a inceput channeling-ul, mai intai. Apoi, s-au aratat ceilalti.

Acesta reprezinta un mic imbold, pentru cativa dintre voi, din cei de aici, de astazi. Atata de multi dintre voi, aveti creatii minunate inafara intrarii, in taramurile Pamantului! Va este frica de faptul ca poate, nu veti putea plati facturile. “Dar, trebuie sa-mi pastrez slujba curenta, ca sa pot sa-mi platesc facturile.” Din nou, reamintiti-va de Edgar Cayce! De asemeni, vorbiti cu ceilalti Shaumbra!

A devenit o situatie obisnuita pentru Shaumbra de a deveni someri peste masura.(audienta rade). Sau, cum ii place lui Cauldre sa numeasca acest fapt – ei sunt fara ocupatie prin sine. (hohote de ras) Ei au trecut dincolo de sistemul de credinta obisnuit, privind obtinerea banilor. Au facut un pas mare, peste o prapastie adanca. Si, ce s-a intamplat? Aproape toti au descoperit revarsarea abundentei, intr-un mod mult mai usor si mai mare decat inainte. Ei inca nu inteleg exact cum functioneaza toate acestea. Dar, ei au stiut ca ele se afla acolo.

Deci, multi dintre voi folositi slujba umana, ca pe o scuza. “Dar, trebuie sa-mi platesc facturile. Trebuie sa-mi hranesc familia.” Ce povara plasati voi asupra familiei voastre! Voi va folositi de ei, ca scuza. Este momentul sa treceti dincolo de acestea! Este momentul sa deschideti usile, sa incepeti sa va faceti treaba. Acesta era sistemul vostru de credinta, care v-a constrans.

Noi cunoastem fiecare membru Shaumbra de aici si Edgar Cayce se plimba prin camera si vorbeste cu fiecare dintre voi care ascultati astazi, care ati lucrat in laboratoalrele voastre. Acesta este unul dintre motivele, pentru care va simtiti putin epuizati. Ati lucrat in taramurile exterioare, jucandu-va cu energiile si acum, sunteti pregatiti sa le aduceti aici. Poate, este vorba despre vreo inventie. Voi spuneti, “Dar, am nevoie de bani, mai intai.” Ganditi din nou… sunt sisteme vechi de credinta! Aveti nevoie de inventie, mai intai. Banii vor apare. Vor veni la voi.

Unii dintre voi, ati vrut sa incepeti sa faceti munca de vindecator. Dar, voi spuneti, “Nu sunt sigur, de unde sa incep. Nu sunt sigur, daca imi va aduce bani.” Va voi oferi o cheie acum. Munca de vindecare… daca alegeti sa faceti asta… si alegeti sa va parasiti cealalta slujba… si, daca vreti sa aveti succes pe cont propriu si sa ii ajutati pe cei care aleg sa fie ajutati… munca de vindecare, trebuie sa poarte numele vostru pe ea… vedeti!

Ati urmat cursuri, ati invatat multe multe lucruri. Toate acestea sunt energii minunate! In esenta, toate v-au vorbit cum functioneaza energia. Dar, cand iesiti afara si va atarnati tablita voastra pe usa, aceasta trebuie sa fie munca voastra, nu a altuia. Nu o denumiti ca pe o alta metoda.

Da, ati citit carti. Ati urmat cursuri. Dar, pana cand nu vor deveni energia voastra, in totalitate, pana cand nu veti prelua conducerea si pana nu veti incorpora propria munca, aceasta va schiopata. Veti fi foarte frustrati. Denumiti-o, ca apartinandu-va! Voi ati creat-o. Voi ati creat-o in laboratorul vostru. Voi ati creat-o, studiind pe Pamant. Acum, indepliniti-va munca!

Deci, voi mentineti multe creatii inafara. Acest fapt, pur si simplu, blocheaza energia, impiedica curgerea energiei. Unii dintre voi aveti sute – mii – de idei si de creatii blocate la intrarea in acest taram, acest lucru se datoreaza faptului ca va este frica sa le aduceti aici. Sau, voi ne asteptati pe noi sa va spunem, ca trebuie sa faceti asta. Sau, voi asteptati ceva. Sau, nu aveti suficient timp. Sau, voi sunteti prea obositi.

Sau, oricare ar fi scuza voastra, ea, pur si spimplu impiedica energia. Ea opreste fluxul natural al energiei. Apoi, voi deveniti victima propriei credinte. Deveniti obositi. Voi deveniti lefteri. Devenit epuizati. Voi deveniti, mai mult decat atat, foarte frustrati, deoarece stiti ca sunteti atat de aproape! Stiti ca sunteti atat de aproape, insa inca nu faceti asta.

Shaumbra, imaginatia… vila mea… este reala? Da, este, daca ii permiteti sa fie! Ea are energie reala. Oh, poate ca nu puteti sa o atingeti cu mana voastra. Sau poate ca, in curand veti fi capabili sa o atingeti. Ea are o energie care este foarte reala. Nu este doar un vis pufos. Se afla acolo. Eu am creat-o. Voi continuati sa ma ajutati sa o creez.

Vila lui Tobias… sa mergem acolo, ca grup! Cum veti ajunge acolo? Urmati-ma… doar urmati-ma!

Exisat un lucru, pe care as dori sa-l imprim in fiecare dintre voi, astazi. Realitatea energiilor nevazute… are o influenta… ea are un efect. Energiile coboara aici din taramurile imaginatiei si incep sa joace in realitatea voastra.

Cei care sunteti blocati, chiar acum, in privinta imaginatiei, fata de ceea ce ati numi practic sau tangibil… sunteti cei care sunteti frustrati. Exista oameni peste tot in lume, care desconsidera tot ce nu pot analiza. Doamne, oh, Doamne, ce limitare, ca sa ai numai mental! Ce limitare, sa nu fii capabil sa patrunzi in Inteligenta Divina, in mai marele tu! Voi descoperiti ca nu vreti sa analizati, atunci cand ajungeti in taramurile exterioare! Nu trebuie sa puneti totul intr-o mica cutie.

Acum, ne aflam la vila mea! Este un loc incantator! Eu pot sa schimb culorile, instantaneu. Pot schimba stilul de acoperis. Ii pot schimba marimea. Eu prefer sa fie o viluta originala… inconjurata de copaci… cu un mic parau in sapte… un minunat drum de tara ce merge inainte… minunate gradini pretutindeni… si sunet de cascade! Dar, voi puteti sa nu le vedeti, in mod necesar. Insa, sunetul se afla intotdeauna, acolo.

Evident, am asezat aici o multime de pasari. Eu iubesc energia pasarilor, deoarece ele s-au gainatat in ochii mei (audienta rade); ele m-au sfidat cand eram in inchisoare. Si, in fine, m-au ajutat sa ma eliberez. Cerule, cat de mult le iubesc pe acestea! M-am aratat voua, apropo, intr-o pasare, ca reamintire a propriei eliberari de voi-insiva, din capcana si din inchisoarea propriei minti!

Eu am aceasta vila minunata! Dar, astazi, nu vom intra inauntru. Vom face o plimbare in josul drumului. Din nou, simtiti energia! Simtiti energiile de aici! Eu creez o mica poveste, creez putina imaginatie. Voi nu puteti sa nu le luati in seama si sa spuneti, “Ei bine, a fost dragut!” Sau, puteti observa energiile adevarate, care exista aici. Voi puteti simti ce se petrece, cu adevarat, aici – cum trecem din imaginatie, in manifestare!

Chiar mai jos de drum, vom trece peste un pod din lemn. Va puteti auzi proprii pasi… si din nou… din nou sunetul apei, care exista peste tot… acest zgomot minunat, clocotitor, galagios…. o muzica intreaga in sine! Unii dintre voi ati stat langa parau si ati asculatat muzica. Ne-ati auzit pe noi, in timp ce ascultati apa. Este un mod minunat de a accesa energia.

Putin mai jos de drum, exista o pajiste minunata! Sa mergem pe pajiste! Si evident sunt flori de tot felul… eu le-am plantat aici. Nu a trebuit sa fac asta cu mainile mele si sa ingenunchez. Doar mi le-am imaginat. As dori sa impartasesc acestea cu voi… parfumul de aici… parfumul care este ceva, dincolo de simturile Pamantului… parfumul florilor… parfumul prospetimii, care este chiar dificil de descris… toate acestea, chiar aici! Observati cat este de usor? V-am spus, de cand am inceput astazi, ca am vrut sa va arat cat de usor este sa lucrezi cu energiile. Si, noi facem asta, chiar acum.

Acum, dincolo de locul acesta… vedeti o cladire, o cladire minunata din piatra si lemn, in stil vechi, cu un minunat acoperis din placi de ardezie/gresie. Acesta este Centrul Service Shaumbra! Iata unde vom merge azi! Oh, nu este asemanator unui centru service, pe care il aveti pentru automobilele voastre. Acelea sunt… ele miros a benzina. Acolo sunt zgomote puternice. Acolo se vorbeste necuviincios si se scuipa pe podele.(audienta rade) Al noastru este frumos1 Al nostru este luxos!

Sa intram inauntru, acum! Da, unii dintre voi mergeti la intamplare. Va uitati in jur, pe afara. Sa intram inauntru, deoarece avem o activitate de desfasurat astazi, ceva refacere! Evident, in interiorul pe care l-am creat, in asa fel incat exista ferestre oriunde privesti… da, exista un semineu mare intr-o parte, insa exista ferestre peste tot!

Exista scaune mari, confortabile. Sunt lucruri, unde chiar poti sta intins. Sunetul apei contiuna aici, chiar daca nu exista o sursa directa, pe care sa o vedeti. Nu puteti vedea vreo fantana sau vreun rau, in acest centru service. Dar, voi puteti auzi sunetul. De fapt, voi puteti simti soarele prin ferestre. Vedeti cat de usor este? Nu minimalizati valoarea energiei! Aceasta este foarte reala.

Acum, intrati si ocupati un loc undeva! Eu am scaunul meu favorit, un scaun cu spatar inalt, de culoare crimson, desigur. Am tigareta mea alaturi. Unii poate au mirosit-o. Acesta miros provine din noaptea anterioara.

Sa ne asezam! Este momentul pentru reinnoire/refacere. Ati spus astazi, ca nu doriti multe informatii, caci este momentul sa lasati corpul, mintea si spiritul vostru sa se reechilibreze, sa se refaca! De aceea, dragul nostru prieten Edgar, este cu noi astazi. El a fost maestru in a-i ajuta pe altii sa inteleaga, cum sa-si purifice corpurile si mintile. El a fost maestrul intelegerii aplicarii unice a energiei, fie ca erau in forma umana, fie ca erau in forma eterica.

Voi v-ati miscat atat de repede inainte! Noi vom opri timpul aici, chiar acum! Noi putem face asta. De fapt, nu exista timp; acesta este o inventie umana. Aici noi ne reintoarcem in starea naturala de “fara timp”. Timpul nu exista. Existam doar noi!

Aici, noi doar vom incetini timpul. Chiar acum, Pamantul vostru, revenind la Pamant, este atat de accelerat! Sunt atat de multe lucruri care se petrec, chiar acum! El se afla in mijlocul a tot felul de schimbari, in haos, in drame si in traume.

Voi ati lucrat inainte, din greu, realizand schimbarea de constiinta proprie, muncind din greu, incercand sa-i ajutati pe ceilalti. V-ati sacrificat atat de mult, pentru familii si prieteni! Stiti, sacrificiul inseamna si a fi singur. V-ati sacrificat, fiind singuri. Nu se datoreaza faptului ca nu ati avea o personalitate stralucitoare. Dar, voi ati ales a fiti singuri, departe de ceilalti, deoarece voi stiti ca, uneori este mai usor sa treceti prin munca de ascensiune a constiintei, cand sunteti singuri.

Unii dintre voi aveti munci foarte intense acum… oh, aveti familii intense. Dar, aici in Centrul Service Shaumbra, voi puteti chiar sa le eliberati. Mai inainte, corpul vostru a fost sub un imens stress. Ati incercat sa negati acest lucru, incercand sa spuneti, “Ce este in neregula cu mine? Trebuie sa presez, sa presez, sa presez!” Eu va voi spune, “Incetati sa faceti asta, acum!”

Voi incercati sa negati uneori faptul ca, corpul vostru este suprasolicitat, ca este foarte muncit. Voi pretindeti ca aveti putere de 10, 20, de100 de ori si puteti continua sa mergeti si sa mergeti. Acest lucru cere un bir cerut corpului vostru. Si voi stiti care. Noi vom incetini timpul, chiar acum! Ascultati apa aceea, din nou!

Mintea voastra a activat in ore suplimentare.Voi incercati sa mentineti lucrurile din viata voastra intr-un echilibru, in care voi inca sa puteti functiona. Dar, voi stiti, altceva se intampla. Va intrebati ce va innebuneste. Va intrebati de ce nu va puteti stapani uneori. Voi incercati sa actionati normal. Si, voi stiti ca nu merge.

Aici, in Centrul Service Shaumbra, noi doar vom opri timpul, pentru un moment. Nu este nimic ce trebuie sa faceti. Nu exista un loc unde sa mergeti. Nu trebuie sa realizati vreo vindecare a voastra sau a altcuiva de aici. Doar lasati timpul sa se incetineasca, pentru un moment!

Spiritul vostru a trecut printr-o incredibila transformare, prin propria expansiune, prin propria deschidere, prin propria renastere! S-a intamplat in timp ce voi existati in forma voastra fizica, de zi cu zi. Intr-un sens, spiritul vostru are propria trauma, pe care incearca sa o integreze, incearca sa fie intim cu voi, cu voi cel uman. Uneori, exista o imensa deconectare dintre cei doi.

Voi sunteti ocupati sa faceti lucrurile pe care le aveti de facut, pentru a functiona la nivel uman. Si, spiritual vostru este dornic deja, sa se deschida si sa se dezvaluie. El nu stie cat sunteti de dornici, sa-i permiteti sa se deschida si sa se dezvaluie. Uneori, voi va spuneti, “Mergi mai repede!” in alte zile spuneti, “ Nu stiu ce se intampla. Nu mai pot duce asta, nicicand!” Dar aici, in Centrul Service Shaumbra, in energia sigura in care ne aflam, puteti sa le eliberati!

Eu folosesc termenul de “centru de service” deoarece, intr-un sens, reprezinta putin o metafora prosteasca, un exemplu prostesc. Dar, voi sunteti ca un vehicul. Voi sunteti ca un vehicul hibrid. Voi sunteti in parte, Energie Veche.Voi sunteti in parte, Energie Noua. Voi dezvoltati caracteristici hibride, asa cum exista masini hibride, care merg cu benzina sau cu electricitate. Acestea au fost proiectate in acest mod. Ele au iesit de pe linia de fabricatie, in acest mod.

Voi faceti asta din zbor. Voi integrati hibrizi. Voi integrati atributele Energiei Noi, intr-un vehicul al Energiei Vechi, toate in acelasi timp. Este uimitor de provocator sa faceti asta, in special, fiind primii! Cei care vor urma apoi… poate sa le fie mai usor, in timp ce voi veti fi marcat acea trecere pentru ei. Dar acum, Shaumbra, voi ati trecut printr-o imensa cantitate – de schimbare, renastere, transmutare, integrare a Energiei Noi, de deschidere spre concepte noi – toate acestea in timp ce existati in corpul vostru fizic! De aceea, noi am avut nevoie de aceasta pauza astazi si nu am avut nevoie de loc de un Shoud tipic.

Luati un moment si pur si simplu, lasati energiile acestei ape curgatoare – sunetul ei – miscarile ei… energiile sale racoroase, alinatoare – lasati-le sa curga prin vehiculul vostru energetic! Sa permitem sa se faca o mica purificare in aceasta zi, o mica deschidere! Noi facem asta si prin respiratie.

Din nou, aceasta este doar imaginatie? Da, este. Si, este reala… pur si simplu! Este atat de simplu, Shaumbra! In timp ce stam aici, voi, pur si simplu, permiteti sa fie purificat corpul vostru. Voi permiteti sa fie reechilibrat.

Si, voi stiti ca noi nu ridicam o singura mana aici. Ne aflam aici ca sa va sustinem. Energia lui Edgar Cayce se afla aici, sa va sustina, asa cum l-ati sustinut si voi. Dar, vedeti, voi doar permiteti lucrurilor sa se intample. V-ati oferit aceasta pauza enegetica, din acest spatiu sacru.

Erati ingrijorati ca plasati prea multa presiune asupra corpului vostru, incat putea sa se dezechilibreze. Pentru unii dintre voi s-a intamplat asta. Dar, acum se poate purifica! Erati ingrijorati ca ati suprastressat organele voastre si intr-adevar, le-ati stressat. Voi aveti nevoie de o mica revizie, aici! Aveti nevoie de o mica revarsare de energie, in viata voastra din prezent.

Erati ingrijorat ca ati impins mintea pana la limite. Si, ati facut asta. Nu este nevoie sa va impingeti/presati mintea. Ea indeplineste o functie foarte rudimentara. Aceasta consta din a stoca informatia. Se afla acolo, pentru a performa unele probleme fizice si trei-dimensionale.

Dar, cu adevarat, voi niciodata nu ati dorit sa va extindeti mintea. Este vorba despre extinderea divinitatii voastre. Este vorba despre deschiderea acesteia. Mintea voastra cunoaste acest lucru. Daca ati intreba-o, ea va raspunde “Nu trebuie sa fiu tot ce este. Nu trebuie sa fiu sinele vostru superior. Sunt aici ca, doar sa va servesc.” Mintea voastra se afla in locul, in care in mod potential, putea intra in dezechilibru, putea innebuni putin.

Preluati aceasta oportunitate de a lasa energia apei – sunetul ei, claritatea ei, abilitatea ei de a spala – sa curga si prin minte, doar relaxand-o, doar permitand energiile fiintei mentale sa revina la lumina! Doar respirati adanc! Acest lucru ajuta sa mentineti totul in flux, aici. Respiratia ajuta sa realizati aceasta refacere.

In timp ce va aflati aici, cand permiteti acestui flux sa curga prin intreaga voastra fiinta, lasati-l sa curga in jur, pana in spatele vehicului vostru! Noi il vom numi vehicul vostru aici, doar de dragul acelei metafore prostesti – caci si voi sunteti un vehicul, ca si masina voastra – noi il vom numi “Di-man” Da, este o marca, un Diman! Este ca si Omul Divin Este un hibrid. Unii dintre voi puteti sa-l numiti “demon”, dar este ca D-i-m-a-n (Tobias pronunta litera cu litera), Divine Human (in engleza) Da, noi am fost putin neghiobi/prosti astazi, dintr-un anumit motiv. Uneori voi deveniti atat de seriosi! Uneori voi deveniti atat de impiedicati in propria energie!

Sa mergem in spatele vehicului vostru, inapoi la ceea ce ati numi trunchi, zona de inmagazinare! Sa o deschidem si sa vedem ce se afla aici! Cerule, oh, Cerule… cate lucruri carati cu voi!(unii rad) Vreau sa aruncam o privire atenta la acestea, sa simtim energia tuturor acestor lucruri din trunchi.

Ei bine, nu sunt ale voastre, nu-i asa? Aceste geamantane, cutii si sacose, pe care le aveti acolo… nu sunt ale voastre. Ele apartin altora. Voi carati prea multe din bagajele lor. Exista o cutie aici; ea apartine sotiei tale. Arunc-o! Este aici o valiza … aceasta apartine unui prieten. De ce le carati pentru ei? Chiar credeti ca asta ii va ajuta?

Exista o imensa servieta aici. Toata servieta cuprinde lucruri de la biroul vostru, tot stress-ul, toata presiunea, toate acele sarcini/obiective prostesti. Sarcini… ce lucru nebunesc! Aceasta este cu siguranta o inventie a mintii umane, gandind sa faca lucruri corecte, gandind ca trebuie sa se organizeze pentru a atinge aceste obiective inalte. Voi puteti la fel de bine, sa o aruncati afara, departe!

Spiritul nu are sarcini/scopuri. Nici omul nu ar trebui! Stim ca supara pe unii, care traiesc si mor pentru scopuri. Dar, cuvantul operativ de aici este “a muri prin intermediul scopurilor”. Aici sus, noi simtim ca nu puteti trai prin scopuri. Oh, da, voi va puteti organiza cumva zilnic. Dar, daca in fiecare zi este notat un scop, voi nu traiti.

Voi mergeti la birou. Aveti toate acele scopuri nebunesti. Voi aveti un program de a va mentine pe urma telurile. Va flati pe cale? Faceti asta la momentul potrivit? Ce energie reprimanta pentru creatie! Sunt multi cei care vor argumenta si vor spune, “Dar nu este posibil sa realizam, ceea ce trebuie sa realizam, fara toate acestea.” Ei sunt blocati in aceste lucruri. Ei insista asupra lor. Se complac in acel sistem de credinta.

Shaumbra, voi stiti mai bine. Voi puteti crea cercuri in jurul lor. Cand iesiti inafara metodei analitice, inafara energiei scopului, energia scopului este foarte limitata si restrictiva.

Asa ca, aruncati inafara si acea servieta! Nu aveti nevoie de servieta. Nu aveti nevoie sa o carati prin preajma. Voi aveti sacose de deseuri de la altii, pe care le-ati ridicat de-a lungul caii. Voi inca nu realizati ca le trageati cu voi, prin preajma. Puteti merge inainte si sa le aruncati afara! Niciuna dintre ele nu va apartine!

In timp ce continuam, doar fiti in aceasta energie sigura, din Centrul Service Shaumbra… doar permiteti tot acest flux… lasati ca toata curgerea sa se intample… in special, prin corpul vostru. Corpul vostru are nevoie ca energiile sa se miste. Nu trebuie sa va luptati cu acest lucru. Doar respirati adanc, de cateva ori. Ascultati sunetul apei!

Aceasta este unealta noastra de intretinere, apropo! Sunetul apei, energia apei, ar trebui sa va ofere unele chei, asupra modului in care puteti face asta pe cont propriu, fie ca este o baie, un dus, fie stand langa un lac sau un rau, unde exista o revarsare imensa de energie a apei. Este ceea ce ii place apei sa faca: ii place sa curga. Nu-i place prea mult sa se evapore. Ii place sa curga!

Lasati-o sa curga prin corpul vostru! Si, nu incercati sa o indrumati, sa o directionati! Nu-i spuneti sa mearga la genunchii vostri sau la umerii vostri sau in orice alt loc particular – caci ii veti schimba cursul natural. Ea stie unde sa curga. Doar lasati-o acolo!

Am vorbit luna trecuta despre pietrele brute/neslefuite. Multi oameni continua sa traga dupa ei pietre neslefuite, sa traiasca, ca si pietrele neprelucrate. Viata umana este ca o piatra neslefuita, intr-un fel, pentru atat de multi. Este o metafora, pentru modul in care traiesc, ca o piatra bruta, atat de densa, atat de colturoasa, atat de inflexibila! Voi o puteti elibera si pe aceasta! Continuati sa respirati!

Nu incercam sa facem o meditatie aici. Nici nu incercam sa facem o vindecare. Doar colectam energiile voastre si va spunem ca este momentul pentru a incetini un minut!

Vedeti, corpul vostru deja stie cum sa se reechilibreze pe sine, daca ii permiteti! Nu aveti nevoie de mantre, de unduiri ale mainilor, de uleiuri, de tigarete sau de orice alte lucruri. (unii rad). Corpul vostru stie cum sa se refaca. Voi sunteti cei care pemiteti ca acea curgere sa aiba loc, care face ca refacerea sa se realizeze.

Unii dintre voi ati mers atat de repede, dar acum nu stiti unde sa va indreptati, chiar alergati in cercuri si vanati soarele, asa cum numim noi asta, aici sus. Din clipa in care coborati din pat dimineata, pana in clipa in care mergeti la culcare noaptea, voi incercati sa faceti aceasta, voi incercati sa faceti aceea. Voi stiti ca este o cale ineficienta de a munci, vanad lucrurile. Noi spunem unora dintre grupuri, atunci cand ne intalnim cu ei… le spunem ca intreaga energie va serveste. Ea va serveste, daca ii permiteti! Daca o vanati, cum poate sa va serveasca?

Stiti, lucrurile pot avea grija, in mod natural, de ele-insele. Noi am spus recent, in gluma, dar foarte clar… vedeti, casa voastra poate sa se curete pe sine. Ea, se curata, cu adevarat. La cei care vaneaza continuu lumina soarelui, de dimineata pana noaptea, casele lor tind sa devina mai murdare. Evident, va trebui sa indepartati vasele voastre. Dar, chiar si vasele voastre par sa fie putin mai curate.

Podeaua tinde sa stea putin mai curata. Gradina tinde sa creasca putin mai bine, pe cont propriu. Acesta este fluxul natural de energie, Shaumbra! Cand energia este tinuta pe loc – este restransa, stavilita, sau oricum doriti sa numiti acest lucru – acesta afecteaza totul in jur. Acesta afecteaza mediul vostru, casa voastra, apartamentul vostru. Vedeti, cand voi curgeti si va refaceti in acest mod, chiar si pictura de pe peretele din casa voastra, tinde sa ramana mai curata si mai stralucitoare, chiar si instalatiile tind sa functioneze mai bine.

Oh, voi ati experimentat acest fapt, cu computerele voastre. Nu vrem sa spunem multe despre asta. Cand va aflati in haos, asa sunt si computerele voastre. Cand hardul(memoria computerului) cade, este vorba mai mult despre fabricantul blestemat… NU este vorba despre fabricantul blestemat… mai mult este vorba despre voi. Energia voastra este atat de densa, incat poate afecta circuitele echipamentului vostru electronic.

Aveti nevoie sa veniti aici pentru verificare, cateodata, in acest mod, doar sa fiti aici, fara sa depuneti efort, apropo! Centrul Service este deschis 24/7 - 24 de ore din 24, 7 zile din 7. (unii rad) Puteti veni aici oricand. Pot fi cativa Shaumbra aici. Acest lucru este in regula. Permiteti-le sa-si faca revizia lor, ciclul lor obisnuit de service. Doar stati aici, in aceasta energie!

Exista un lucru nostim aici. Nu se face efort. Nu exista fortare. Nu aveti nevoie de ele. De ce ati avea nevoie de efort? De ce ati avea nevoie sa va luptati? Acesta este un atribut al Energiei Vechi, al sistemului de credinta al Energiei Vechi, ca daca impingeti in ceva, acest lucru va crea un rezultat. Cand patrundeti in Energia Noua, voi descoperiti cu adevarat, ce se intampla cand o impingeti: ea va impinge. Asa ca, nu exista impingere. Nu este nevoie de ea. Nu este nevoie sa incercati sa manipulati refacerea propriului corp, a mintii sau a spiritului, acum in acest minunat centru service, cu sunet de apa peste tot, revarsandu-se peste tot. Nu este nevoie de impingere sau forta. Acest lucru se petrece in mod natural.

Puteti reveni aici oricand. Va recomandam asta, in special in urmatorii cativa ani. Se vor intensifica lucrurile acolo, in taramurile Pamantului. Se vor accelera. Vor fi mult mai revendicative. Vor deveni mai presante. Vor deveni mai rele, apropos! Ele vor deveni.
Sa vorbim despre rau (fapte imorale/daunatoare/barbare), pentru putin timp… dragut loc in care sa vorbim despre asta, aici in centrul service, in timp ce asteptam ca motoarele noastre sa fie revizuite, sa spunem asa! Nu este nimic altceva de facut aici, noi putem ca doar sa asteptam. Sa vorbim putin despre rau!

Raul reprezinta, in esenta, furtul de energie, preluarea energiei. Acesta fapt a inceput ca un lucru simplu. O fiinta a dorit sa preia energia de la o alta, a simtit ca o face sa se simta mai puternica sau mai inteligenta sau ca ii ofera raspunsuri, privind modul in care sa ajunga inapoi, Acasa. Si, cand a consumat pe una sau a prins-o in capcana, furandu-i energia, acest lucru nu functiona, atunci a incercat cu altele. Cand aceasta nu functiona, acestia s-au adunat impreuna, in grupuri sau familii. Au plecat si au atacat alte grupuri sau familii, din taramul angelic. Acest lucru a continuat dupa ce am parasit taramul de Acasa. Furtul de energie… acesta reprezinta tot ce este raul… a incerca sa ia de la un altul, ceea ce ii apartine.

Acum, acest lucru a fost foarte perfectionat si rafinat, pe durata a eoni de timp. Raul s-a transformat, pentru a fi… a trecut de la un tip relativ innocent de munca, la ceva care este chiar hidos/ingrozitor. Exista multi raufacatori pe Pamant acum. Unii dintre voi ii neaga.
Altii se tem de rau. Unii ii nega spunand, “Lumea este minunata. Noi toti suntem Dumnezei. Toti suntem ingeri.” Ei bine, este adevarat.

Dar, unii dumnezei au uitat ca ei sunt dumnezei! Unii dumnezei au uitat ca erau ingeri. Ei au ajuns atat de prinsi in propria lor calatorie si in propria poveste, ca trebuie sa continuie sa o construiasca. Ei trebuie sa continuie furtul de energie. Apoi, ei s-au transformat in ceea ce numiti “raii” sau “intunecatii”. Ei se afla aici. Ei se afla peste tot.

Diavolul intra si iese afara, de la intalnirile noastre. Nu ne place sa vorbim despre acest lucru, deoarece nu dorim nici o concentrare a atentiei asupra lor. Dar, ei se afla aici; intra si ies. Unii dintre voi ii simtiti uneori, in voi sau inafara voastra.

Este interesant ca in limba engleza “evil”(/rauvoitor/diavol) este exact opusul cuvantului “live”(a trai) scris de la spate. De asemeni, acesta contine toate literele de la cuvantul “veil”(voal). Cu alte cuvinte, este reversul. Este antiteza. Dar, ei se afla aici. Se afla pretutindeni.

Unii dintre voi sunteti foarte infricosati de acestia, deoarece ati avut de-a face cu acestia inainte, in vietile trecute. Intr-un fel sau altul, ati fost sclavul lor. Sau, ati fost cel care l-a folosit pentru a inrobi. Va temeti de acesta deoarece stiti cat poate fi de puternic. Voi stiti cum se deghizeaza, in multe si diferite moduri. Rauvoitorul poate veni la voi cu inocenta unui copil cu ochi stralucitori, cu par luminos… si intr-o clipa poate fi aceasta fiinta innocenta… si in urmatorul moment poate distruge un intreg oras.

Intunericul s-a intensificat pe Pamant in acesti ultimi ani si va continua sa se intensifice, pe durata urmatoriilor cativa ani. Se afla peste tot. Unora dintre voi va este atat de frica de acesta, incat voi va treziti in corpul vostru fizic si mintea voastra intra intr-un tip vechi de abandonare. Va intrebati cum sa scapati din asta.

Voi stiti cand diavolul vine prin preajma. Cand ii simtiti prezenta, mintea intra in abandonare, deoarece ati fost hipnotizati. Voi inca pastrati acel strat. Corpurile voastre se racesc si voi nu puteti nici sa ganditi pentru voi, de loc. Deoarece ati fost acolo, stiti cum este.

Voi va aflati in acest centru imaginar de verificare, dar real. Voi puteti ca doar sa lasati acel invelis afara, chiar acum. Voi puteti lasa aceasta energie a apei, ca doar sa il indeparteze. Lasati-l sa plece departe. Oh, nu trebuie sa facem multe zgomote, tropaieli si rasuciri pentru a-l smulge din voi.Doar lasati-l sa iasa!

Nu exista nimic de care sa va temeti la diavol, nu exista nimic, de loc! Acum, nu mergeti sa va jucati cu acesta; acesta este un lucru stupid de facut! De ce sa te joci cu diavolul? Unii dintre voi sunteti torturati de acesta, de fapt, sunteti sedusi de el. Unii dintre voi spuneti, “Eu sunt un Lucrator la Luminii incredibil! Ma voi juca cu diavolul si poate ca il voi schimba.” Este vorba despre o energie sexuala, cu care aveti acum de-a face. Si, voi deja ati pierdut meciul.

Minutul in care simtiti seductia diavolului…oh, nu vorbim despre sexul din zona voastra genitala. Energia sexuala…da, aceasta va afecteaza organele genitale. Ea va mentine inrobiti de catre acesta, pe Pamant. Ceea ce reprezinta energia sexuala, este altceva. Este o energie care intoxica, este seductiva, la nivel de suflet. Nu este doar un act fizic. De aceea v-am vorbit inainte despre energia sexuala si de modul in care este folosita, ca sa atraga si sa inrobeasca oamenii. Oh, din punct de vedere fizic, desigur… dar acesta afecteaza, cu adevarat, la nivel de suflet.

Multora dintre voi le place sa mearga si sa se joace cu diavolul. Va place sa spuneti, “Voi radia lumina mea in diavol.” Va jucati cu o energie, care mai intai de toate, isi bate joc de voi, deoarece voi sunteti dezechilibrati in lumina, cand incepeti sa faceti asta. Stiti, voi puteti fi dezechilibrati in lumina si in intuneric. Voi puteti fi atat de naivi si innocenti fata de lucruri, incat puteti fi dezechilibrati in lumina. Este vorba despre integrarea ambelor.

Unii dintre voi spuneti, “Dar, Tobias, tu spui ca intunericul este in mod simplu, divinitatea mea.” Este divinitatea VOASTRA, nu a altora! Insa, ei nu au recunoscut-o, inca!

Asa ca, diavolul, acest intuneric, aceasta energie intunecata, este foarte inteligenta si foarte experimentata in acest proces intreg de capturare a energiei, hipnotizand-o – orice termen vreti sa folositi – “inrobind-o”. Diavolul inrobeste prin tortura corpului fizic, una dintre cele mai usoare cai de a prelua energia de la altul, sexual, este cel mai usor. Multi dintre voi ati fost inrobiti – sau inca sunteti – datorita abuzului sexual. Acest lucru a inceput cu mult timp in urma; nu s-a petrecut chiar in aceasta viata. A inceput cu mult timp in urma. Ati fost tinuti robi, de atunci incoace.

Cauldre spune, “Credeam ca urma sa ne refacem astazi.” (audienta rade). Ne refacem, Shaumbra! Oh, iubitilor, ne refacem! In acest spatiu sigur, voi puteti sa-l lasati sa plece.

Stiti orice hipnoza, orice invelis sau orice vraja, care sunt puse peste voi, se afla acolo, doar pentru ca voi permiteti acestora sa fie puse. Voi le lasati sa fie. Oh, voi simtiti ca toti sunteti invaluiti in asta si ca nu exista cale de a iesi din asta. Voi incercati sa va ascundeti de acesta. Voi ati facut asta atat de bine, privitor la ascundere, incat ati venit in unele vieti si ati pretins ca nu erati voi, chiar incercand sa va ascundeti, de cei care va inrobeau. Dar, ei v-au urmarit, deoarece odata ce v-au avut, ei doresc sa continuie sa va aiba, pana veti spune. “Nu mai sunt de accord.” Energia voastra revine la voi.

Ei bine, sa facem asta acum, in centrul nostru de service. Voi cere lui Edgar sa scoata oglinzi si sa le inmaneze fiecaruia! Fiecare are acum o oglinda. Acum, nu priviti la voi. O veti indrepta inapoi, o veti intoarce in jur, reflectand-o spre cel care v-a inrobit.
Voi spuneti, “Dar, acest lucru este teribil! Acum, ei vor obtine propria energie si aceasta ii va arde!” Oh, iubitilor, da! (unii rad). Ei au cerut asta. Acesta este lucrul pe care l-au dorit mai intai. Ei au vrut ca cineva sa apara si sa ii opreasca de la ceea ce faceau.
Acum, tineti oglinda sus, cei dintre voi, care ati fost abuzati sexual, fizic si emotional! Nu trebuie sa stiti spre cine expuneti oglinda.
Acea energie va merge direct inapoi, la cel care continua sa aiba carlige in voi. Energia este un lucru nostim si este foarte simpla. Ea actioneaza numai daca o acceptati, daca voi credeti in ea si permiteti acestor credinte sa continuie sa va afecteze.

Unii dintre voi ati fost hipnotizati si ati avut carligele lor in voi, atat de puternice! Carligele lor spun, “Voi nu veti putea niciodata sa va eliberati de acestea. Va stapanim pe vecie.” Voi ati incercat sa fugiti, sa va ascundeti si sa pretindeti ca nu erati voi… luand diferite personalitati… povesti… vieti… toate ca sa fugiti. Si inca i-ati aflat, chiar acolo.

Este momentul acum, draga Dumnezeule, sa te deconectezi de acestia, sa-i lasi sa plece! Permiteti-le sa-si aiba propriul lor diavol!
Veti continua sa-i observati in jurul lumii chiar acum, grupuri, indivizi, chiar tari, facand cele mai odioase lucruri, una alteia. Ei doar fura energie; asta este tot. Ei au facut asta de foarte mult timp si nu stiu cum sa se opreasca!

Este asemanator unei dependente/unui viciu, care trebuie sa continuie sa se hraneasca. Ei se hranesc cu energia divina. Ei se hranesc cu energia sufletului. Acestia colecteaza suflete. Ei ii mentin atat de intemnitati, atat de mesmerizati/hipnotizati! Acestia continua sa se hraneasca. Si, stiti ceva? Ei niciodata nu au destul. Asa ca, ei merg sa caute mai mult.

Acestia se afla acolo; sunt reali. Si, voi nu trebuie sa ajungeti agatati de ei. Nu trebuie sa-i salvati! Nu exista nimic, din care sa fie salvati. De fapt, este vorba de a-i onora pe ei si jocurile pe care le joaca ei, insa sa nu ajungeti agatati de acestia!

Uneori aceasta energie a intunericului, apare, stand la panda in preajma, deoarece va aflati intr-o stare foarte sensibila si foarte fragila. Acest lucru se datoreaza celor prin care treceti. Voi deveniti – cum sa spun – o priveliste de calitate pentru ei, deoarece mintea voastra se afla intr-o stare de tranzitie. Corpul vostru este obosit. Spiritul vostru trece prin propriile schimbari foarte, foarte importante, chiar acum.

Ei vin in jur, amagitori si seducatori. Nu va pot face nimic voua, Shaumbra, de loc! Ei nu au mai multa putere… chiar daca va spun ca au o legiune de fiinte… chiar daca va spun ca vin din locuri grandioase din univers… chiar daca va spun ca sunteti un om modest. In mod absolut, ei nu au mai multa putere energetica, decat voi.

Singurul lucru pe care il au, consta in unele energii foarte intens convingatoare. Ei vor incerca sa va convinga, sa nu treceti prin acest proces… vor incerca sa va convinga ,sa ramaneti in energia confuziei… vor incerca sa va convinga, ca este vina altcuiva. Iata cum lucreaza diavolul! Va spune ca este vina altcuiva.

Asa ca, se afla prin preajma. Unii dintre voi i-ati simtit. Ei au preluat birul pe corpul fizic, deoarece voi ati permis. Ei patrund in voi, atunci cand cititi ziarele, cand priviti stirile. Ei patrund in realitatea voastra, prin aceste mijloace media.

Nu, nu va spunem, “Nu cititi ziare sau nu priviti stirile.” Va spunem, “Intelegeti ca diavolul pandeste in cerneala si pe undele din aer.” Nu trebuie sa-i acceptati nici un pic! Nu au nimic in voi! Daca aveti carligele lui in voi, le puteti elibera acum, in centrul nostru service!
Reamintiti-va ca sunteti divini… ca sunteti suverani… si sunteti Dumnezeu prin propriul vostru drept. Calitatea de Dumnezeu, nu reprezinta o calitate de putere sau tarie. Ati fost indrumati sa credeti ca Dumenzeu inseamna putere. Si, el nu este putere. Dumnezeu este in mod simplu, expresia Spiritului, expresia voastra. Dumnezeu, in mod simplu, cauta exprimare si expansiune.

Nu este vorba despre putere. Daca vreun diavol vine la voi si va spune ca are mai multa putere, acesta minte. Nu exista putere in Dumnezeu. El este, in mod simplu, ceea ce ati numi iubire, echilibru, exprimare si “fiintare”.

In timp ce noi am sporovait aici, aceste energii ale apei… noi folosim apa astazi, deoarece aceasta este un lucru care curata atat de bine. Voi sunteti familiarizati cu energiile ei… cu textura ei… cu modul in care se simte… si cu sunetul ei. Asa ca, am folosit-o astazi.
Va vom cere ca acum, doar sa o respirati! Lasati-o sa se reverse total, in corpul vostru! Lasati energiile acestei minunate si vindecatoare ape… noi o vom numi “apa Shaumbra”, chiar acum! Va provoaca sete, nu-i asa? O vom lasa sa curga in interior.

Puteti veni aici oricand. Lasati-o sa va ajute sa miscati lucrurile, din nou, sa le miste chiar in celelalte nivele, in celelate taramuri, in care ati realizat aceasta munca incredibila. Dar, nu ati permis sa intre in acest taram.

Lasati-o doar sa curga, acum! Deschideti acele intrari! Lasati toate lucrarile, toate creatiile voastre sa curga pe Pamant! Si, pe cele care sunt potrivite, puteti sa le ridicati si sa lucrati cu ele, sa va jucati cu ele. Poate ca acestea va vor aduce multi bani. Poate ca, acestea va vor face doar fericiti, satisfacuti.

Shaumbra, poate ca pasiunea voastra era ancorata acolo… vedeti. Aveati acea trecere inchisa, ingustata intre realitatea umana si realitatile voastre marete, expansive. Poate ca pasiunea voastra se afla acolo, de asemeni. Lasati sa se deschida acele intrari si lasati-le sa se reverse in Centrul Service Shaumbra! Lasati-le sa curga peste tot, in interiorul corpului vostru, in mintea voastra si in spiritual vostru!

Realitatea este un lucru nostim! Energiile sunt lucruri uimitoare! Realitatea este tot ce alegeti voi sa fie, fie ca este tangibila sau nu. Ceea ce-ati facut astazi, este foarte real. Voi nici nu a trebuit sa lucrati asupra acestui lucru. Doar a trebuit sa fiti cu noi aici, in acest loc minunat de refacere. Apropo, daca vi se pare putin asemanator cu Templul din Tien – daca unii dintre voi v-ati gandit la asta – este pe deplin aceeasi energie!

Ati avut nevoie de asta, Shaumbra! V-ati suprasolicitat inainte, in orice mod, lucrand din greu, straduindu-va prea… v-ati straduit prea tare. Trebuie sa mentionam acest lucru, astazi – a incerca din greu. Stiti, totul doar se intampla! Totul se intampla, daca voi permiteti. Nu trebuie sa incercati nimic. Voi sunteti Creatorul. De ce ar incerca un Creator?

Credeti ca Dumnezeu incearca? Dumnezeu doar face. Dumnezeu priveste cum se dezvaluie rezultatul. Dumnezeu nu are agenda, despre modul in care creatia se dezvaluie. Dumnezeu creaza si apoi elibereaza creatia, respira viata, energia si creatia, in orice alege si apoi o elibereaza, spunand, “Pleaca; pleaca in nimic si creaza ceea ce alegi! Cheama-ma, daca vreodata te vei bloca!” (unii rad)

Asa ca, dragului nostru Edgar Cayce i-ar placea sa revina de cateva ori. Ii place sa lucreze cu grupul sau. El, pur si simplu, va merge si va face unele aranjamente cu ceilalti oameni, pentru o intalnire Shaumbra, in acest loc minunat, pe apa, unde isi avea centrul – Virginia Beach – da, ce loc! Ne-ar placea chiar acum, sa invitam multi Shaumbra sa vina acolo, sa fie in acea enegie de onorare a activitatii pe care a indeplinit-o el si a muncii pe care o realizati voi, acum. Acest loc minunat, unde unii dintre voi ati fost si de care sunteti atrasi… acest loc are si energie Shaumbra, la care toti lucram impreuna, numiti-o Shaumbra, numiti-o A.R.E., oricum, noi toti lucram impreuna.

Deci, respirati inca o data profund, inainte de a parasi astazi, centru nostru de service! Reveniti aici adesea! Apropo, nu trageti dupa voi pe altcineva, aici! Nu este vorba despre nimeni, decat despre voi. Sa nu credeti ca trebuie sa aduceti clientii aici. Daca veti veni aici, veniti doar pentru voi! Daca impartasiti aceste lucruri cu clientii vostri, permiteti-le sa mearga acolo. Nu trebuie sa faceti nimic pentru ei.

Este momentul sa refaceti corpul! Beti cantitati mari de lichide, in urmatoarele cateva zile! Unii dintre voi aveti planuri febrile. Lasati agitatia sa plece! Lasati viteza sa plece! Puteti fi in orice moment, in orice moment Acum, sa fiti foarte echlibrati, relaxati si sa curgeti!
Asadar, Shoud-ul de astazi a fost putin diferit, deoarece voi ati cerut sa fie diferit. Voi ati cerut aceasta refacere. Voi ati cerut ca imaginatia sa apara si sa se joace cu realitatea voastra. A fost onoarea noastra, de a fi aici, astazi cu voi!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro