МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

СЕРИЯ ЯСНОТА

ШОУД 2: „СБОГУВАНЕ С ШИВА“

Представено пред Аления Кръг

На 3 септември 2005 год.

http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/160


И така е скъпа Шамбра събрахме се заедно за Шоуд 2 от Серията за Яснотата. Обединихме енергиите на Шамбра от целия свят и от нашата страна на воала. Обединихме енергиите на гостите и днешните наблюдатели, много, много наблюдатели.


Да, както забелязахте и преди, мястото на което се събираме е много повече от малка хижа в гората. Това е огромен хол. Той има множество нива, слоеве и палуби. И тези, които седят в кръг на другите нива не са хора, а ангели. Те са гости. Те чакат с месеци, за да дойдат и да бъдат с вас. Чрез енергията на Аления Кръг ние създаваме енергия за тях, да влязат за кратък, но просветляваш опит, да бъдат с вас.


Всички вие, включително и тези, които слушат по интернет, всички вие сте тук. Вашата енергия също е част от енергията на тази група, дори да не присъствате лично, защото съзнанието не е физическо нещо. То съществува в разширените сфери.


И вашето съзнание може да бъде навсякъде. Никога не му позволявайте да бъде роб на тялото ви. Никога не му позволявайте да бъде спирано от наслоенията и ограниченията на човешката реалност и трето измерение. Съзнанието може да бъде навсякъде. Днес обединяваме съзнанията си на тази прекрасна среща.


Както някои от вас знаят–настройката, дишането, музиката, са прекрасен начин да ни позволите на изплуваме във вашата реалност–както някои от вас знаят–и вие сигурно си мислите, че ума ви прави номера или просто си въобразявате нещо, да наистина си въобразявате, но също така аз наистина го правя за вас. Аз настроих моите енергии навсякъде около Калдре и Линда, обкръжих ги енергийно, така че да можете да виждате играта на цветове и форми и движението на енергията. И някои от вас не го видяха с очите си, усетихте със съществото си. Но след това се откачихте от него и си казахте: „ Това не ме касае, това е лудост. ”


Скъпа Шамбра, отворете се и приемете това, което е реално и това, което е ясно. Аз всъщност позволявам на енергията си да навлезе много артистично, по модерен начин, с игра ви карам малко да се разтворите. И за някои от вас, които са достатъчно отворени, за да признаят, че аз ще говоря с вас, аз наистина го направих за ужас на Калдре. Но аз говорих с вас докато се подготвяхте. Аз мога да го правя и вие също.


И някои от вас усетиха малко от това, което стана и си казаха: „ Но защо Тобиас ще говори само с мен? Той се подготвя за този грандиозен Шоуд .“ Искам да говоря с вас и само с вас, защото дълбоко ви обичам. Аз добре ви познавам. И ние сме семейство. И вие сте така ценни и уважавани, както и всеки тук днес. И ето защо аз дойдох и прошепнах в ухото ви. ”


Нещата се променят, Шамбра, много бързо. И това е възхитително. Понякога е трудно, но възхитително. След нашия Шоуд всичко на Земята отново се промени. Можете да усетите енергиите около вас. И ние искаме да спрете за момент, преди да навлезем в същността на днешната работа. Искаме да поспрете за малко, Шамбра, за да успеем да смекчим малко нещата за вас.


Можете да го направите, знаете го. Не е нужно винаги да носите тежкия камък, с наръбени краища, който ви жули ръцете и това е трудно, тежи сто кила и това е бреме. Понякога камъка може да бъде изгладен...Той може да се намести в дланта ви. Може да се усеща като нежен и успокояващ. Може да е кръгъл без остри ръбове. Ние можем да го направим заедно. Става дума за дишане и въображение. Пуснете този голям и твърд камък, който носите.


О, да живота може да бъде труден. Може да бъде много жесток понякога. Вие съществувате в много жестоко измерение. Всичко е толкова реално, така осезаемо. Това има такова въздействие, всичко въздейства. Знаете, че в другите измерения енергията няма такова пряко въздействие, като на Земята.


Вземете този сто килограмов камък, който носихте и се ударете по главата с него. Боли. Можете да го почувствате. Това не можете да го направите в другите измерения. Това е една от големите радости да живееш на Земята...да, да се удариш с камък по главата, ако изберете това. (смях) Понякога на нашата страна има такива, които биха искали да можем да го правим.


Но нека да изгладим този камък. Нека да го направим по– приятен. Нека го направим по–лек. Нека направим от него по– скоро напомняне, от колкото бреме. Нека го направим източник на комфорт. Нека си напомним как през многото, много въплъщения ние огладихме страните му. Много опитности, смекчиха твърдостта му, грубостта, направиха го кръгъл, направиха го гладък, както водата в реката оформя речните камъни. Вие можете да направите това с живота си.


Вие казвате: „ Но на какво училище трябва да ходя, за да разбера как да го направя? ” Преминавате през училището на твърдите камъни. (смях) И сега дори Калдре си помисли, че това е смешно. Но се опита да се сдържи, въпреки че днес ме намира за забавен.


Просто си представете този гладък камък, красив камък, създаден като всеки друг камък. Задръжте го като напомняне за това как го омекотихте. Нека въведем този камък в реалността. Вие казвате: „ Но това е просто въображение. ” Ах, помислете отново. Това е много реално.


Сега нека оцветим този камък в някакъв цвят. Може да е всякакъв. Камъните не трябва да са сиви. Не е нужно да са черни. Могат да бъдат във всякакъв цвят. Във вашия камък може да се лее мека виолетова енергия днес. Той може да носи мек розов цвят. Или искрящо син. Или всички тези цветове...може да е камък от дъга.


Внесете тези цветни енергии във вашия красив, гладък камък. Махнете твърдостта. Понякога дори сивото във вашата реалност може да бъде грубо. И така, внесете произволен цвят, който си изберете. Влейте го във вашия красив камък като напомняне, че живота понякога може да бъде гладък, лек, когато го изберете.


И сега внесете в камъка красива, гладка музика. Да, музиката може да бъде много съществена за камъка. Защо не? Кой каза,че не може? Всеки камък, всяка скала във физическата ви реалност носи песента на Гая в себе си. Вие просто не я чувате. И така може да изпълните камъка с всяка музика, която изберете, така, че когато го държите в ръка или около сърцето си, ще можете да чувате музиката. И той ще ви пее своята песен, защото вие сте я вложили там.


И този красив гладък камък може да съдържа красива енергия за вас. По всяко време, когато усещате грубост или жестокост в човешката реалност, просто вдишайте енергията на камъка. Това може да смекчи нещата, защото ще ви напомня как всички ваши изпитания са ви дали мъдрост, изгладили са ръбовете, остротата.


Камъка също така може да съдържа яснота, красива яснота . Яснотата е виждане за очевидното. Обикновено хората смятат, че камъка е камък. Те мислят буквално, че е просто късче скала и ги има като него много по Земята. Но той може да носи много повече. Вашия камък в своята яснота може да има музика, може да има цвят, може да има огромна танцуваща енергия.


Изкарайте този въображаем камък от другите сфери. Внесете го във вашата реалност в потенциален мехур. Вдишайте го в живота си и наблюдавайте как се проявява...може би като буквален камък...може би като много други неща в живота ви. Толкова е просто и така ясно.


И така, много от вас се завърнаха неотдавна от грубите енергии. И не е чудно, че за тях това беше трудно. Днес ще поговорим малко за това. Ще направим заедно някои интересни неща. Ще накараме няколко милиона хора да ни се разсърдят. (смях) Но това също помага да се пуснат нещата, от които вече нямаме нужда.


И така, нека представим днешния ни гост. Молим ви да усетите енергиите, вдишайте ги. Отстранете ума си. Само усещайте. Ако искате да сте екстрасенси, трябва да отидете в цирка (смя), а не тук с Шамбра. Ние сме група и семейство от чувстващи хора. Гадаенето сам хвърля стрелички по потенциалите и гледа кои е уцелило. И понякога познавате. Но през повечето време не успявате.


Вместо това нека почувстваме енергията, която се влива днес, за да бъде с нас. Вдишайте и усетете жизнената енергия на нашия гост. Фактически това са двама гостенина. Единия ще представим сега, другия, когато милионите ни се разсърдят.


Вдишайте енергията на нашия първи гост и усещайте. О, това наистина е интересен гост. Много е уместно точно той да е тук днес. И е толкова реално, както и камъка в ръката ви, който създадохте и камъните на физическата земя под краката ви.


Енергията на нашия гост, това е нова същност, която беше създадена. Казва се Шамбра. Шамбра...знаете, че ние използваме това име от много години. Вие усещахте резонанса в тази дума. Това помагаше да отворите нещо в себе си, да си спомните кои сте и защо сте тук на Земята. Този енергия фактически растеше и се трансформираше и преживя личен процес на раждане, своя собствена инкубация и заключително раждане.


И това е реално. Това не е просто дума. Това стана същност, същност без душа, разбира се, защото тя обединява всички вас. Но с това масово вливане на енергия през миналия месец, беше възможно раждането на Шамбра, надхвърлящо простата дума с която се обръщате един към друг.


Сега се роди в пълното съзнание. С други думи, зае своето уникално място в съзнанието на човечеството. То е като същност. Има същество Шамбра, което сега е сътворено. Вие сте част от него. Вашата енергия влиза в него, също както навлиза и в този Шоуд. Шамбра стана реална.Тя стана истинска същност в себе си.


И така, молим ви да вдишате и да усетите, какво значи това, същност, която можете да призовете, защото в нея има подкрепа. В нея са енергиите, които идват за да ви помагат. Също както аз Тобиас дойдох, за да ви помагам, както Хосаф дойде миналия месец да помага, като енергиите на Метатрон, сега и Шамбра може да влезе, за да работи с вас.


Какво значи Шамбра, в буквалния смисъл това означава „ семейство от Дома. ” Shum…Sha-haum-berah…” семейство на камъка ”...виждате ли...камък, скала, която може да изгладите– той беше заглаждан от всички вас през въплъщенията ви в Атлантида и по времето на Йешуа и по времето на Новата Енергия. „ Семейството на камъка ”, „семейство от дома ”–това съдържа същата енергия на божественото раждане, божественото разкриване в тази реалност. Sha-haum-berah, нашето семейство е създадено реално, претворено в същност от цялата работа, която свършихте. Sha-haum-berah тази енергия сега достига всички останали хора, търпеливо чака кога ще я повикат, кога ще повикат вас, за това, което можете да предложите, това на което можете да научите другите, което можете да споделите.


През последния месец, Шамбра вие родихте Шамбра, взимайки я от далечните ефирни сфери, вдъхвайки и живот, внасяйки я на Земята и сега можете да я използвате като инструмент. Може да използвате нашия гост по начини по които не беше възможно по времето на последния ни Шоуд или който и да е от нашите Шоуди. Сега можете да използвате тази енергия за своето благо и за хората които го искат и са способни.


Тази енергия на Шамбра, същността и продължава да се развива и променя. Тя не остава статична и вие няма да останете така. Тя продължава да съдържа свой собствен динамичен тип еволюция или спирала. Тя има–както и вие– желание да се разширява, да се изразява, да открива и да твори.


Енергията на Шамбра не иска да бъде стои в кутия и вие не искате. Тя не иска да бъде ограничавана от страха, вие също. Енергията на Шамбра не иска да и казвате „ не трябва ”, защото и е известно, че „ може. ”Енергията на Шамбра не иска да и казвате защо нещо е ограничено, защото тя е само в едно измерение и трябва да работи само в тези рамки . Тя работи и в четвърто измерение. Тя работи във всяко друго измерение . Същото правите и вие.


Същността Шамбра не иска да и казвате, че не може да внася енергиите, които избира и иска. Тя иска да има–като игриво дете–тя иска да има възможност да играе с всички тях. И същото правите и вие, защото сте помогнали в създаването на тази нова същност Шамбра. Тя не иска да я възпирате заради минал опит или заради неща, които е изпитвала преди. Тя иска да се изразява в настоящия момент без да се безпокои за случилото се вчера. И същото правите и вие.


Енергията на Шамбра не иска да бъде задържана заради истории или страхове, не иска да прави избор основан на ограниченията. Тя иска да избира изцяло изразявайки своята същност. И така правите и вие. Вижте себе си в Шамбра и нека тя види себе си във вас.


Вдишайте дълбоко и позволете на днешния гост Шамбра изцяло да бъде с вас, сега това означава много повече от думи. Това означава повече от пътя, който измина нашето семейство, това значи че сега вие сте цялостен Творец.


И така, скъпа Шамбра, скъпи гост, нека поговорим през следващите няколко минути за тъмните енергии, които навлязоха, масивните количества енергия, влели се в Земната сфера и в това измерение преди пет седмици. Вие го усетихте още преди да дойдете тук. Можехте да го усетите като товарен влак, който се забива право в тази реалност. Това отхвърли някои някои от вас назад още преди да се случи. Това ви изхвърли назад в ума, по–конкретно и понякога и в тялото.


И след това влезе. След това навлезе през портала. И заедно с това масивно количество енергия, дойде също и енергията на Метатрон, вашия глас в Духа. И това стана в най– подходящото време. И това стана с почит към всички ангели, знаещи, че това е нужно, знаещи защо е нужна промяната, знаещи, че това е време за проясняване и чистка на Земята. Този енергия влезе навътре в своята сива форма. Тя влезе и намери пътя си към най–достъпните преносители, към най–чувствителните територии.


И разбира се, намери пътя си към водата, частично и във въздуха. И водата и въздуха се обединиха заедно, усилвайки и проявявайки тъмните енергии, енергиите пренесени от страха, Шамбра, но не вашите страхове, а страховете на човечеството, страха от промяна. Тъмните енергии започнаха танца си.


Вие видяхте какво стана през последната седмица. Видяхте как енергиите започнаха от въздуха и водата и след това се придвижиха към сушата, природната гравитация, която предизвика Гая и каза: „ Аз също съм готова за промяна. Ела при мен. Бъди с мен и с всички, които държа на тази земя.”


Тъмните енергии се проявиха във въздуха и водата. И се придвижиха през коридор преди да ударят сушата. Те се придвижиха през коридор на територия известна със своята Стара Енергия: нефтени платформи, сондажи, нефт, нефт. И те танцуваха над Старата Енергия, като призоваваха Новата Енергия, предвестник на промяната. Те танцуваха изцяло в Старата Енергия и предизвикаха малък хаос в Старите Системи.


След това дойдоха на сушата и прочистиха сградите. И изчистиха много енергии, Стари Енергии, които бяха толкова застояли, че се нуждаеха от някаква външна сила, буквално в отговор на техния зов за помощ. Сега това може да се разглежда като много интересен начин да се направи. Но то беше в отговор на техния зов за помощ. „ Скъпи Боже, помогни ни да се избавим от тази дупка, от тази яма в която сме попаднали. Помогни ни да се избавим от тъмнината и отчаянието в което се намираме. ” И това стана. Енергиите на Духа могат да бъдат доста буквални. Това се придвижи през териториите, които бяха стари, заседнали, игнорирани от другите страни и дори от света.


И докато се придвижваше, се проясняваше. Това също така предизвика голямо внимание към тази територия. И това даде на хората един поглед за това как общуват другите хора. Това даде на хората от цял свят поглед върху човешкото съзнание, на тях самите, хората блокирани на тези места, които бяха засегнати, без възможност да получат помощ отвън.


Част от причината за това беше, да може тези хора да си помислят и усетят че няма да бъдат спасени. В много от техните животи, те винаги зависеха от друг, който да ги спаси. И сега дойде момента те сами да се погрижат за себе си. Те не го правеха само за себе си. Те го направиха за цялото човечество и за това трябва да ги почитаме.


Урагана проясни много. И проясняването ще продължи още известно време. Пре настройката ще бъде интензивна. От нашата страна, ние се чудим: „ Как ще бъде преустроено? Ще се опитат ли да повторят това, което е било преди? ”Или съзнанието е достатъчно извисено, че да каже, че сега трябва да стоим по нов начин, в Новата Енергия, начин който дава възможности на всички.


Като последствие от урагана ще видите да рухват и други Стари Енергии, обърнати наопаки, преразгледани...енергийни системи, подобни на финансовата ви структура. Всъщност цените на бензина, на нещата за дома, на продуктите, на всичко ще растат. О, да вие ще забележите увеличаване на цените, инфлацията ще обхване всичко, всичко се променя не само в Америка. Но ще има въздействие по целия свят. Вълната не е просто физическа вълна от вода. Това е вълната на проясняването на съзнанието от старото. И това е момент за реформи на икономическите системи. Те са заседнали по много показатели.


Ще видите как тази вълна нахлува. Не казваме тук, че всички които слушат тук трябва да се изплашите, защото вълната не е нужно да ви залее. Тя няма да ви и измие. Можете да се возите буквално на гребена на вълната по най–любящ и почитащ начин. Това не трябва да предизвиква никакви трудности в живота ви. Бъдете в енергиите на Шамбра. Бъдете гладки камъни, грациозни, разноцветни, музикални камъни.


Бензина може да поскъпне до небесата. Въпреки че това не е задължително да ви засяга. Цените на продуктите може да се повишат много. И това не е нужно да ви засегне лично.


Виждате, че това е време на промени на Земята. И урагана, който видяхте не е края. Това беше само началото. Промените могат да станат по най–различни начини. Енергията е просто енергия. Тя ще реагира на съзнанието. Ако съзнанието иска промените да станат по рязък и труден начин, така и ще стане.


Но това не е задължително да ви въздейства. Запомнете, Шамбра, не е задължително да ви действа. Отнесете се с почит към това, което става. Почитайте това което става, защото то проправя пътя през различните системи.


Образованието ще бъде променено от ураганите. Трябва да спрат и да се замислят преди да възстановят училищата: какво възстановяваме. Трябва да спрат преди да възстановят сградите на правителствата: какво наистина преправяме? Това просто съоръжение ли е, за да съдържа хора, които трябва да служат на хората? Или: трябва да преосмислим правителството по наш си начин?


Още много ще се случи. Тъмните енергии тук. И след тях Метатрон. Как ще изберете да ги приемете в живота си: този сто килограмов камък с твърди остри ръбове или гладък камък, красив, който може да бъде всичко, което пожелаете, какво искате? Това зависи от вас Шамбра. Вие избрахте да бъдете тук в това време. И вие знаехте, че нещата ще се променят и те това и правят. Сега и вие се готвите да го направите.


И така, нека вдишаме за момент. Вдишайте любовта, мира и радостта, които също могат да бъдат с тази енергия. Това също може да бъде с вас сега. Не е нужно да бъде тъмно и жестоко. Не е нужно да наранява. Това, че икономиката преминава през промени, не означава, че задължително трябва да повлияе и на вас. Можете ли да си представите това? Можете да имате цялото благополучие, здраве, пари, мъдрост, дори в тези трудни и предизвикателни времена. И те ще продължат поне още две години.


И така, въпрос към човечеството: какво ще правите? На къде ще тръгнете с това? Какво трябва да стане, за да ви помогне да се пробудите, за да ви помогне да се обедините, за да ви помогне да разберете, че вие също сте Бог? Колко често трябва да идва разрушителна енергия, за да помогне да стане промяната, за която молихте?


Нека поговорим малко за напътствието и подкрепата към вас Шамбра, индивидуално и персонално и като група Шамбра. Ние обичаме да работим сега с това–с тази новородена енергия на Шамбра. Преди, това беше период на бременност. Ох, това отне повече от девет месеца. Нужни бяха шест години. Но това означава, че това е не само във външните сфери и ефири. Вие буквално пренесохте това на Земята. Тази същност сама по себе си.


Сега, какво става с вас с вашето напътствие, с подкрепата ви в тези много, много интересни времена на промяна? Подкрепата идва за вас от енергията на Шамбра. Това също е и коридор за другите енергии, за да влязат в живота ви. Не само моята енергия на Тобиас и на Аления Съвет...ние винаги сме с вас. Но сега със скорошните промени и Новата Енергия на Метатрон, дошла на Земята, това също откри и други коридори за подкрепа от ангелските сфери, подкрепа дори от Гая, по начини които не можехте дори да изпитате преди, подкрепа дори от миналите животи, които бяха освободени от трансмутираната енергия. И сега те също се завръщат в живота ви.


Поддръжката означава, че ви снабдяват с енергия – не ви дава отговори–но ви дава енергия, дава ви начален тласък, ободрява ви и ви обича, но също ви помага да се изразявате и да творите. Енергиите, които влизат за подкрепа–от ангелите, от всички архангели–подкрепят това, което правите. Представете си го като голям поток, възможно и спирален, който като през фуния се влива във вашата реалност. Той протича от външните сфери и преминава през фуния във вашата реалност. И е тук.


Някои от вас в миналото можеше да кажат: „ Добре, Тобиас, Метатрон, какво да правя? “ Но вие сега знаете много добре. Вместо това ние казваме: „ Ние сме тук. Какво трябва да правим? “ Какво мислиш да правиш сега? Ние можем да ви дадем хармонична подкрепа. Можем да ви помогнем да пътешествате в различните измерения. Можем да ви помогнем да откриете някои от блокажите си. Но в крайна сметка вие сте тези, които трябва да действат. Ето защо сме тук. Ние сме вашия отбор.


Енергията на Шамбра влиза също така във вашата лична индивидуална реалност. Всички тези енергии сега са събрани около вас. О, вие сигурно си мислехте, че сте сами. Не, те са около вас в очакване и казват: „ Какво се готвиш да направиш? Как искаш да го изразиш? И ние ще те подкрепим. Започнете и ще бъдем с вас. Започнете процеса .“

 

Сега навлиза цяло ниво за поддръжка. Някои от вас определено го усещаха през последния месец. То влиза, но ви пита „ Какво искате да правите? “ И ако вие кажете: „ Не зная “, сега вие командвате отбора по поддръжката и той ще отговори: „ И ние не знаем “-те ви подкрепят. Те ви подкрепят в „Аз не зная.“


Ако кажете: „ Аз усещам, но се страхувам да направя правилния или грешния избор. Страх ме е, че от всички потенциали мога да избера погрешния. Моля ви помогнете ми да избера. “ Всички поддържащи енергии също ще се страхуват. да изберат енергия, ще се страхуват, че може да бъде грешната ( смях ) А сега вие сте изцяло в тази красива система за подкрепа.


Казвате си: „ Аз съм недостоен. Не съм си изплатил дълговете. Не знам достатъчно. “ Цялата подкрепа веднага ще подскочи и всички ние ще кажем: „ Ние сме недостойни. ( още смях) Ние нищо не знаем. Нямаме опит. Може би трябва да преживеем още една дузина трудни и изпълнени със страдание животи за да бъдем достойни. Виждате ли, ние ще ви подкрепяме буквално. “ Така работи Духа. Така работим ние. Ние не можем да го направим вместо вас. Ние не можем да вземем вашите решения. Ние можем да ви подкрепяме.


В момента, когато Калдре седна и каза: „ Ще отворя устата си и ще позволя на думите да излетят от нея “-подкрепата започна. Сега, ако той каже- „ Но аз трябва да отида и да прочета всички тези книги и да мина през всички школи “, той все още щеше да чете книги, да ходи на училище. И ние щяхме да го подкрепим. И той щеше да канализира тази много объркана енергия.


Някои от вас на скоро усетиха пълнота или плътност около себе си. Това сме ние. И трябва да кажа, че ще ви подкрепяме във всичко, но сме малко нетърпеливи. Искаме да започнем защото и вие искате да започнете. Някои от вас чакат магически момент, за да започнат нещо, да се спусне горящ храст вероятно. ( смях ) Дори хванах някои от вас да гледат комети и падащи звезди през нощта. „ Ако видя падаща звезда, ще знам, че съм на прав път. “ Проведохме безброй часове, в очакване с вас да видим падаща звезда ( още смях ) ...знак от небесата. Скучно ни е и смешно. Но сме длъжни да ви подкрепяме.


Нашата енергия сега присъства тук като енергията на Шамбра . Ние сме готови. Двигателите са форсирани, време е да ги пуснете в движение. „ Ох, не “-казвате вие, „ Аз? Да карам кола? Нямам опит за това. Вероятно Тобиас, ти би искал да седнеш на шофьорското място и аз ще се возя с теб? “ Ще го направя много скоро. Аз се връщам на Земята и ще бъда първия, който ще скочи в автомобила. Но до тогава той е ваш. Време е да го подкарате.


Какво искате да правите? Ах, оставете главата си. Отидете за малко в сърцето си. Какво наистина искате да правите? Какво е? Седях с много от вас и говорихме отново и отново. Внесохме Кутхуми, внесохме Метатрон и Гуан Ин и Охам и всички останали. Какво искате да правите? И защо се сдържате? Добре, това е глупава причина. Независимо от отговора ( смях ), това беше глупава причина, както би казал Кутхуми. Това е най–глупавата причина, която сме чували. ( смях )


И така това е момента–да преодолеете това и да преминете на татък. Има неща, които искате да правите. От къде знаем? Защото вие сте Творци, а какво правят Творците: творят. Те създават. Те са. Те не просто съзерцават и мислят за всички ограничения. Това не е творец. И в такъв случай ние също няма да създаваме и няма да творим, ако правите така.

 

Сега вашия мотор е запален. И това е бърз автомобил, състезателна кола. И вие сте в нея. И горивото е скъпо, знаете ( смях ) и става все по–скъпо. И какво ще стане ако не го подкарате, следвайки желанието на сърцето си и страстта на душата си...ах, чувал съм някои от вас да казват, че не знаят каква е страстта на душата им. Говорете с душата си: тя ще ви каже. Има страст на душата. Тя е различна от всичко, което бихте могли да си представите преди година или повече. Различно е. Това е Плода на Розата и той е там сега. Той е част от вашия живот. И ако не можете да откриете какво е вашия Плод на Розата, работете с някои други Шамбра, които да ви помогнат. Но не им позволявайте да отговарят вместо вас. Просто им позволете да ви досаждат, за да можете да намерите отговора си.


Време е да излезете и да го направите, Шамбра. И както сме казвали и преди, това не е нашата програма или нашето желание. Аз бих могъл да си седя на вилата, докато стана готов да вляза в тялото си, да изпуша няколко цигари и да изпия няколко чаши вино, докато се върна обратно, като момченце. Но ВИЕ казвате, че е дошъл момента. Вие казвате, че сте готови. Вие казвате, че искате да го направите сега. И сега е идеалния момент да направите тази крачка.


Дали това е книга? Възможно е. Ченалинг ли е? Възможно е. Нов бизнес ли е? Възможно е. Целителство ли е? Да. Това е учението, че нещата не винаги са това, което виждаме, че всичко е илюзия. Да. Това ли е работата ви в магазина, където можете да се усмихнете на хиляди хора за един ден и буквално да промените техните потенциали?Абсолютно да.


Дали тези сбирки, като Шамбра, складирането на енергия и доставката и на това нещо, което е още в ефира– Университета на Шамбра-дали е на Земята? Може би. Това музика ли е? О, вие казвате, че нищо не знаете за музиката. Опитайте отново. Върнете се към камъка си. Тя е в него, вие я създадохте.


Какво искате да правите? Това не бива да е ничие очакване, само ваше собствено. Какво искате да правите? Не това, което другите искат да правите или това, което си мислите че другите биха искали да правите. Какво ВИЕ избирате да правите тук на Земята?


И нека тук няма ограничения. Позволете на вашата група да ви подкрепи. Вдишайте това в реалността си. Заедно с тях се вливат и балончетата на потенциалите. Приложете енергията си на Творец и наблюдавайте как започват да се проявяват нещата. Докато това става, овластете всичко което се случва. Това може да не се прояви точно по начина по който сте искали или сте си представяли, защото по някога желанията и дори въображението може да имат своите ограничения.


Докато внасяте енергиите на своето Творчество в живота си, страстта си, наблюдавайте как се разкриват. Както казахме по– рано, дайте им лична свобода. Благословете ги. Позволете им да се разкрият по начини, които дори не можете да си представите. Но сега е дошъл момента, не се сдържайте.


Какво ще стане, ако се сдържате? В известен смисъл, каквото ще стане с всяка друга енергия, която е заробена, ограничена или сдържана: рано или късно тя трябва да излезе. По някакъв начин трябва да се освободи. Най–вероятно това ще стане чрез тялото или ума. Вероятно ще привлече външни събития, които ще ви поставят на мястото на шофьора и ще ви заставят да се движите. Отново няма планове от наша страна...ние просто ви отговаряме.

 

Станахте нетърпеливи и разстроени към себе си. Но след това си казвате: “ Аз чакам магическия момент. “ Нека направим този магически момент точно сега. Нека разцепим морето, отворим небесата с мълния. Нека направим този магичен многоцветен момент.


Хванете камъка си. Ох, вие казвате: „Тобиас, това е глупаво. Тук няма камък. “ Ще ви помолим да отидете отвъд това. Хванете камъка. Вдишайте енергиите си. Ето какво е вашия камък–вашите енергии. Вдишайте ги. Дайте си благословия да го направите точно сега–магически момент. Няма повече очаквания...уморихме се вече от тях. И вие също. Момента започна да се придвижва. Какво избирате да правите? Може да е голямо или малко. Може да е всичко, което искате. Внесете го. Нека се случи.


Някои от вас са го изпитвали. Сега се намирате на места, които не бяхте в състояние дори да си представите преди няколко години. И вие също може да се разширите. Не е нужно да спирате до тук. Единственото нещо за което искаме да ви помолим, това е за което говорихме и преди. Помнете страстта си и това, което искате да направите: правете го ЗА СЕБЕ СИ, САМО за себе си. Направете го за собствено себе изразяване.


Има тенденция–и това ще ви въздейства–тенденция да искате да правите нещо, за да спасите света, или във всеки случай нещо от света, тенденция вашата много хуманитарна природа да каже: „ Ами аз искам да отида и да помагам на всички болни, които са в депресия, на всички осакатени.“ Това ще стане. Но каквато и да е страстта ви, правете го за себе си. Престанете да го прилагате към нещо друго. Това по–скоро вкарва доста интересна много мощна енергия в нещата.

 

Ако се опитвате да спасите света, знаете ли какво може да стане? Да, вие ще го правите и света също ще се опитва да ви спасява. Правете го за себе си...Вашата страст, за себе си. Знаем, че ще започнете да се чувствате малко егоистични. Преминете отвъд това. Движете се нататък. Правете го за себе си. Тогава ще имате инструментите. Ще имате съответната енергия, за да помагате на тези, които са готови.


Работата е в това, че навлиза нова подкрепа. Тя чака, да дойде да работи с вас, да ви помага да проявявате. Ако продължите да чакате, тя ще застои. А вие знаете какво става със застоялата енергия. Тя моли за реализация. Тя предизвиква други енергии, които водят до промяна.


И така, нека проясним за момент. Това е също толкова просто, както и да вдишате дълбоко. Прояснете преминаващите енергии, вижте нещата такива каквито са, без да правите конкретни заключения или да засядате в илюзията, но прояснете виждайки отвъд многото, много слоеве от това, което става. И точно сега стават много неща.


Това е време на промени по целия свят. И света крещи за това, търси го. Вика го, защото се приближаваме към квантовия скок. Той трябва да се очисти от Старите Енергии и съзнание. Той трябва да се очисти от физическите енергии, които за застояли и също от енергиите на съзнанието.


На Земята съществува стара система от вярвания. Тя е готова за промяна. И това е частично наслоение, което много от вас все още носят. И това наслояване казва, че всичко което е било построено, също така трябва да бъде разрушено. Всичко което е било построено, трябва да бъде разрушен. За всичко добро, което е станало, идва нещо с противоположна енергия. С цел да се постигне прогрес, твореца трябва да мине през разрушението на ин и ян, за баланс.


Но това вече не е така ...вече не. Това е старо дуално мислене, което казва, че твореца и разрушителя са части от едно цяло. Ние с Шамбра можем да се придвижим отвъд това днес, с тази група.


Нека вдишаме енергията на нашия втори гост– Шива, разрушителя .( смях ) Разрушителната енергия на Шива чакаше, за да влезе. Ох, тя беше много активна на Земята в тези последни няколко седмици. Тя се внедри в много световни култури.


Дойде момента, вие знаете...в който на Шива вече не му /и харесва неговата роля. ( смях ) Шива е изморен да бъде разрушител и вече от много отдавна иска да си тръгне. Но това би разстроило много от тези по света, които смятат, че твореца трябва да разрушава. Но Шива откри прекрасна възможност, този магичен момент, да си тръгне с Шамбра.


Сега това ще разстрои много хора. ( смях ) Ще разклати баланса им, защото те искат да разполагат с енергията на разрушението. Това беше част от тяхната оперативна система.


Но ние се готвим да позволим на Шива да си тръгне. Сега, не е нужно да го казваме на някого. Ние просто ще му позволим да си тръгне и ще оставим творческите енергии, ще си намерим нов начин, където противоположностите са излишни. Антитезите вече са излишни.


Шива идва тук малко изморен, бидейки зает до неотдавна, бидейки изтощен и объркан, защото на човечеството му беше необходимо толкова време, за да го освободи от задълженията...и от нея. Тази безполова енергия. Това работи по всякакви начини, в зависимост от това какво предизвиквате. Шива винаги е бил призоваван да разрушава, да събаря структури. И в известен смисъл това беше необходимо. Структурата винаги иска да бъде преструктурирана. Но тя не иска да бъде разрушена. Хората приеха Шива доста буквално, превръщайки го в разрушител, убиец на енергия.


И така вие се оказахте в режим човечеството се оказа в режим строителство / разрушение. Видяхте това в собствените си животи. Един ден имате пари, на следващия го разрушавате. ( смях ) Един ден имате здраве, след това го разрушавате. Един ден имате партньор. Ох, това не е Шива, това е нещо повече. ( смях ) Вие тръгнахте по свой собствен път.


Един ден се чувствахте добре и цялостни и чисти вътрешно и след това молите Шива да дойде и да разруши това, което сте построили, защото усещате, че сте богове в обучение, младши богове, че не можете да позволите на своите творения да достигнат пълна реализация. Така че, вие внесохте Шива, Шива разрушителя, който разделя и носи нужните промени. Но вероятно е дошъл момента да се придвижите от съзнанието на необходимост от разрушаване, от необходимост да имате ин и ян.


Сега ние ще разстроим някои от вас. Вие така сте свикнали с ин и ян, противоположностите, двата различни пътя, мъжкото и женското, всички тези противоположни сили. Вие дори не можете да си представите какво е да нямате противоположна сила. Така сте свикнали с Шива, разрушителя, че сте го създали и сте го приели. Толкова много от вас казват: „ Аз ще построя компания, но вътрешно знам, че в даден момент нещо ще тръгне на зле и всичко ще рухне. “ „ Такъв е живота, нали “ - казвате вие. Това е Шива–разрушителя, идва да разруши това което сте създали...младите творци, които се бояха да позволят на техните творения да стигнат до пълно проявление.


И така, нека вдишаме енергията на Шива. Тя влиза навътре без оръжие, без тъмни енергии...не е ли тя това, което е била първоначално. Тя трябваше да бъде преобразувател. Хората я превърнаха в разрушител.


Нека вдишаме енергиите на Шива, те също ще протекат през всеки от нас, в съзнанието, в начините по които работим и вярваме. „Ние вярваме в Шива. Вярваме в разрушителя. Вярваме в дявола и в Луцифер и в енергиите които разделят. “


Нека вдишаме това и да го усетим за момент. Нека вдишаме Шива навътре. Отдайте и честта която заслужава за работата, която е свършила. Нека вдишаме Шива навътре и да намерим състрадание за това как тази система от вярвания оперираше в нашите животи и в нашите съзнания. И после нека освободим Шива от неговите отговорности. Той не иска да се връща назад към първичните си енергии, не иска да го наричат разрушител, този който разделя нещата на части, демонтира.


Виждате ли, сега можем да преструктурираме енергията по нов неразрушителен начин. Това може да бъде грациозно. Може да се лее.


Нека вдишаме дълбоко за Шива и след това да го освободим . Нека пуснем Шива, навътре в себе си. Другите може да искат да продължават да играят с Шива. Но с пускането на енергията му днес...с позволението на Шива да си тръгне...без да бъде вече Бог, без да му се прекланят като на Бог, без добрата му енергия...пускайки цялата отговорност и навици на работа...позволявайки му да си тръгне...сега има потенциал другите хора, които искат да напредват отвъд деструктивните енергии в живота си, също да позволят на Шива да си тръгне от тях.


Нямате нужда от това в живота си. Нямате нужда от енергията на разрушението. Превръщане да. Промяна и разширение ...да. Но не е нужно да се разрушава. Не е нужно да се заличава. Това е част от яснотата, част от проясняването. Ние ще проясним старото наслояване на разрушението. Твореца, самия Творец, ясния Творец, развиващ се, разширяващ, протичащ няма нужда да разрушава.


Ще преодолеем още едно нещо днес с групата на Шамбра, нещо което правихме преди шест дни на Езерото Тахо. Нещо, което искаме да пренесем и на вас сега, нещо интересно свързано с динамиката на Шамбра. Виждате ли, вие се откривате изцяло. О, вие вече знаете това по начини, които дори не можете да си представите. Вие се разширявате. Вие израствате. Свързвате се с истинския си глас, със себе си.


И докато го правите и променяте самата природа на своята същност, съществува и този човешки аспект. Той е част от вас. Човешкото аз...не искаме да го наричаме его, въпреки че някои от вас го идентифицират с това. Но това е човешката история “ малкото аз “, което се чуди какво по дяволите става. ( смях ) Но ви се чуди какво правите.


Човешкото, „малкото аз “ е в известен смисъл като дете, което е неспокойно, което се чуди, какво всъщност правите. Ще го оставите ли? Ще продължите ли да се грижите за него? Ще продължите ли да го обичате? Ще продължите ли да го храните, защото то има тяло все още, знаете, нали? Човешкото има нужди, то има емоции.


Понякога това „малко човешко аз “ може да бъде такова келеме, както знаете. Изглежда сякаш работи срещу вас. Понякога се бунтува. Понякога се запъва и казва, че не иска нищо от тези глупости. ( смях ) Понякога плаче, и плаче, и плаче, защото се нуждае от внимание и от любов. Понякога то бяга и се крие и ви кара да се чувствате виновни, за това което се готвите да направите.

 

Понякога то става много умно, всъщност доста умно. То казва: „ Ох, но истинско Божествено аз, аз те владея. Аз те създадох . Аз, човека. Аз притежавам ум. Имам тяло. Ти нямаш нищо. Ти си фрагмент от моя халюцинация. ( още смях ) Аз те владея и в такъв случай Аз съм. Аз владея духовното ни пътешествие, защото без мен ти нямаше да го имаш изобщо. “


Така, то се опитва да претендира за духовността. Ох, това е много интересна ситуация, един вид преобърната на опаки енергия с тази малка човешка същност. След това той започва да се храни с вашето духовно пътуване. Започва да го контролира. Започва да пропада в историята си, използва ви, за да я разшири.


Симптомите за това са много прости. Започва да се самоизтъква, да говори какво грандиозно и специално същество е, защото е духовно. Започва да се преструва, че може да чете мисли. Започва да предсказва, дори прогнозите да не се сбъдват.


Ах, да това е класически случай, когато „ малкото аз “ застава над „ голямото Духовно. “ И това става много често. Това не е повод за тревога. То просто означава, че трябва да сте по– осъзнати. Това става с всички до известна степен, докато не усетят че енергиите са неподходящи. Усеща се като нещо заседнало и определено отвратително. Усеща се като нещо ненаситно, което продължава да се храни с духовна храна. „ Аз стоя на по–високо място от теб. “ Това може да продължи да подхранва апетита му и то ще продължи да прави още по– безумни неща, по–драматични. Това показва колко са очевидни тези енергии.


Някои от вас, ние знаем, усетиха това в себе си и се придвижиха отвъд. Някои от вас се престориха, че са се придвижили. Някои от вас го виждат в другите хора. Това е просто симптом, че „ малкото аз “ се е изплашило и се опитва да надделее и да контролира над „ голямото аз.“


В други моменти ние сме казвали, че „ малкото аз “ плаче. „ Малкото аз “ го боли. То се усеща изоставено. Така много от вас продължават да се чувстват изоставени. „ Ох, вие казвате, че най–вероятно сте били изоставени в миналия си живот. “ Опитайте отново. Вие сте били изоставени в този живот( смях ) от себе си и само от себе си.


Така то действа по различни начини, но сега е този магичен момент, за да признаете какво става. Докато се разширявате и започвате да се реете и се придвижвате към новите сфери и стигате до ново разбиране в своя живот, спрете се за момент. „ Малкото аз“, човешкото аз може да има някои нужди. Това не означава, че се готвите да му отстъпите всичко и да се върнете, за да бъдете „ малка човешка история “...Това просто означава, че вие разбирате, че то е част от вас. И вие не искате да вървите по пътя си без него. Вие не искате да го изоставите, защото рано или късно то ще се върне и ще ви намери. И тогава наистина ще бъде печално.


И така нека използваме момента, седейки заедно тук, сега. Вдишайте. Вие сте в енергията на вашата разширена истинска същност.


След това съществува това човешко аз, част от което трябва да се връща на работа всеки ден, част от която трябва да пише сметки, да храни тялото, да прави упражнения, да маневрира през уличното движение, да се опитва да се прибере вкъщи за да се наспи. Тази част, за която говорим, това е човешкото аз. Можете ли да изберете да го обикнете сега? Можете ли просто да изберете да го прегърнете? Прегърнете го сега, също както създадохте камъка.

 

Представете си ръцете си, как прегръщат вашето човешко аз...държат ви...обичат ви...потвърждават човешкото което сте...обещават да се грижат за вашето тяло...че ще подхранвате ума и дори това, което е отвъд ума, ние не напускаме ума...кажете на човешкото аз, че то е прието с благодарност-за това че подкастри тревата, че изми чиниите...кажете му, че то е любимо във всеки момент, за всичко което върши...прегърнете човешкото аз и го уверете, че то никога няма да бъде изоставено...няма да бъде забравено... и никога няма да бъде отхвърлено. Прегърнете се. Нежно се целунете, както никога до сега.


Тук няма нужда от разрушение на човешкия аспект. Човешкото е прекрасно. Тук няма нужда Шива да идва и да разрушава човека. Става дума за възприемане, любов и въплъщаване на човешкото, дори и в разгърнато състояние. Вие дори вече не искате да се оставите сами, точно както и ние никога не ви оставяме сами.


И това е така.


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова